Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy találkozóra vagyok hivatalos, az ingatlanközvetítőhöz. Végre rászántam magam, hogy vegyek egy családi házat, de nem is akármilyet. Sok extrával, legalább 4 szobával, mindegyikbe külön fürdő legyen, alul kis medence, szauna, középen egy tágas nappali, természetesen egy modern konyhával. El kell férnünk majd, ha partikat szervezek. És a hálók, mind különböző legyen, ezzel, feladtam a leckét Árpádnak. De meg is nyugtatott, hogy van két ház, ami nekem való.

Kis rövid szoknyában és blúzban, magas sarkú papucsba, tipegek be hozzá a céghez. Úgy egyeztünk meg, hogy elvisz még ma este az egyik házhoz. Nem mondom a telefonba a hangja után nem ezt vártam. Most találkozom vele először, de tekintete máris megfogott. Azt hiszem ezt észre is vette. Egy jó kiállású harmincas férfi várt az asztal mögött. Rövid barna haj, amit biztosan fodrász vág, na és persze arca sima…. Egy ing volt rajt, a zakója a szék karfájára terítve. Ahogy meglát, máris felugrik a székből.

- Szia, Gabriella vagyok, velem van találkozód – és már nyújtom is felé kezem.

Nagy széles mosollyal mutatkozik be.

- Szia, Árpád, igen velem……

Hangja elhalkult kissé. És csak meredten nézett rám, kicsit elbambult, vagy lehet…

- Van rajtam valami furcsa? Úgy nézel rám!

- Nem, nem, természetesen mehetünk. Elnézésedet kérem.

És már fogta is meg a zakóját és a kulcsokat. Előtte mentem, de csak az ajtóig, nem tudom hol állhatott meg a kocsival. Bár szerintem rögtön az lehetett, ami az ajtó előtt áll, de mégis…..

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elégedetten dörzsöltem a kezem. Ma végre bejön ez a nő – valami Gabriella- aki egy éve gondolkozik, hogy vegyen egy nagyobb házat. Hogy kinek meg minek, azt nem tudom, nem is értem, de nem is érdekes. A vételárból nekem járó jutalék összege feleslegessé teszi ezeket a kérdéseket. Mert nem akármilyen házat akar! Extra igények, extra méret, medence, szauna, konditerem, borospince, télikert, meg amit még a katalógusokból valaha is kiolvasott. Van egyfajta véleményem ezekről a vásárlókról, de övék a pénz, ők döntenek. Kellemes volt a hangja a telefonban, de ahogy belépett az irodába, önkéntelenül felugrottam. Egy ilyen nőt nem lehet ülve fogadni!

Miniszoknya, blúz, csinos topánka a lábán. Szőke haj keretezte finoman sminkelt arcát, kézfogása finom, de határozott. Egy pillanatra megcsapott az illata, ami drága parfümöt sejtetett. Na igen, ha ilyen házra van pénze, akkor a külsejére is ad.

A bemutatkozás után alaposan végignéztem, még egyszer. Talán túl hosszan kalandozott el tekintetem formás idomain, mert rá is kérdezett. Értelmes válasz helyett inkább az indulást javasoltam, így legalább hátulról is megnézhetem.

Ahogy előttem ment, észbontóan formás feneke nem éppen ingatlanközvetítőhöz illő gondolatokat indított el bennem. Az autóban beült mellém, szoknyája kellően felcsúszott. Szerintem combfix – döntöttem el, ahogy a csipke finoman elkezdődött a harisnya és a szoknya találkozásánál. Határozott nőnek tűnt, de volt benne valami rejtélyes, mintha egy másik én is lakozna a jól ápolt, laza üzletasszony mögött.

A kocsiban felhívtam a tulajdonost, aki egy kis elnézést kért, mivel fél órát késni fog. Azt javasolta, addig nézzük meg a kertet, oda be tudunk jutni, a kertész éppen ott van. Mire odaértünk, az alkalmazott menni készült, de tudott rólunk, így beengedett.

Azt hiszem, erre mondják, hogy buja kert, tele virágokkal, bokrokkal, rejtett zugokkal, padokkal. Középen egy kis tó, mellette egy kerti házikó. Sétálgatunk, bár Gabriella papucskája nem éppen ide való. Nem is tart sokáig, amíg megbotlik valamiben, és megcsúszik a bokája. Apró sikoly, még éppen elkapom, de sántikálva megyünk a közeli padig. Leül, és a határozott üzletasszony egyszerre segítségre váró nővé változik.

- Megnézhetem közelebbről a lábad? – ajánlottam fel. Hálás mosollyal adja ölembe formás bokáját. Nézem, nyomogatom, úgy tűnik, nagyobb az ijedtség, mint a baj, kicsit talán meghúzódott, de nem vészes. Simogatom, masszírozom, de ez a szituáció felizgat. Alig férek a nadrágomba, és félek, hogy ő is észreveszi ezt. Talán már észre is vette, mert mosolya átváltozik, combjait finoman szétnyitja, és meggyőződhetek róla, hogy bugyija színe harmonizál a combfix színével.

Ujjaim önkéntelenül csúsznak feljebb, térdére, combjára, és nem tiltakozik, sőt!. Szája szélét megnyalja, és lábujjai is mintha … szóval nem éppen illő helyen kalandoznak. Nem tudom a folytatást, de egyelőre éppen jó ez így, ez az ígéret, amiből talán nem lesz semmi…

Így meg pláne nem, hogy autóduda harsan a ház előtt.

- Szerintem megjött a tulaj, mennünk kellene – hangom rekedt, ujjaimnak visszavonulót fújok.

- Sajnálom, de tényleg, kedves Árpád – suttogja felém – igazán kellemes volt ez a masszázs.

Felállunk és elindulunk a kapu felé. Kissé még biceg, így belém kapaszkodik. A ház ajtajában vár minket a tulajdonos, Csaba, aki mellesleg egy jól menő üzletember. Épített magának egy másikat, azért akarja ezt eladni. Szeme villanásán látom, ő sem közömbös az ilyen szőke nőkkel szemben.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megint egy új vevő. Jó lenne már túladni ezen a házon, de hiába a kiváló közvetítő, de valahogy mindenki talál eben a házban valami kivetnivalót. Valakinek nagy, másnak a kert nem kell, aztán olyan is akadt, aki az elhelyezkedését nem tartotta megfelelőnek.

Csak a kifogások, azok jöttek állandóan. Nem is érdekeltek már a vevők. Most is hív Árpád, hogy újabb jelentkező akadt. Ráadásul még egy dolgot el kellene intéznem.

- Fél óra és ott vagyok, a kertész addig beenged a kertbe, nézzétek azt meg - szólok bele a telefonba. Jó is, hogy azzal kezdik, attól biztos visszahőköl a vevő. Még gúnyosan el is mosolyodom. De azért jó lenne mihamarább odaérni.

Felhívom az ügyfelem, akivel találkoznom kellene és gyorsan átrakom a találkozót másnapra, és már ülök is a kocsiba.

Tekerem a kormányt, nyomom a gázt, de még így is kikapok egy dugót félúton. Szerencsére sikerült ennek ellenére hamarabb odaérni és látom, hogy ott van már Árpád kocsija. Nem sok kedvem van hátramenni a kertbe és bújócskát játszani, így megnyomom a dudát, jelezve, hogy megjöttem.

Nemsokára meg is jelennek, és kicsit hátrahőköltem. Meglepődtem a látványtól, és elismerően néztem végig az elém táruló szépségtől. És milyen falatnyi kis szoknya van ezen a nőn, és micsoda combok! Ezért viszont megérte sietni!

Odalépek Árpádhoz, kezet fogok vele és a tüneménnyel szintúgy és bemutatkozom, majd a ház felé kísérem őket. Az ajtónál előre sietek és kinyitom a házat, de betessékelem mindkettőjüket.

- Talán kezdhetnénk fent az emeleten a ház bemutatását. - csillan fel a szemem és mélyen a hölgy szemébe nézek. Még szép, hogy ott kezdjük, ha már ilyen rövid szoknyában jött...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár bicegve, de odaértünk a tulajhoz. Az ajtó előtt álltunk meg, és mint egy régi jó barátot üdvözölték egymást a férfiak. Majd nekem is kezet nyújt, bemutatkozunk, de már rögtön invitál is befelé minket. Ahogy beléptünk:

- Talán kezdhetnénk fent az emeleten a ház bemutatását. – szólal meg Csaba.

Tetszene a dolog, és egy pillanatra más is beugrik, de aztán meglátom a bárpultot.

- Kérhetnék egy pohár vizet? – néztem kérdően felé

- Vizet? Inkább csinálok egy koktélt nektek.

- De alkoholmentes legyen, mert még vezetek! Hacsak?..... – és csillogó szemekkel néztem először Csabára, majd Árpádra, és azt hiszem vették a lapot, széles mosoly az arcukon….

- Árpád, megmutatnád addig fenn a szobákat? Gondolom te is ismerős vagy itt?!

Kinyújtotta kezét a lépcső irányába és láttam rajt, hogy alig várja, elinduljak felfelé. Vajon miért?! Költői kérdésként villant át agyamon. Mivel a lépcső üvegből volt, talán ezért. Éreztem a tekintetét, végig méri a testemet, talán még láthat is valamit. Aztán mikor visszafordulok, Csaba ott áll a lépcső alján és bámul.

- Talán kész is az ital? – szólok le neki, kicsit talán mogorván, de mégis…..

Ahogy felértünk egy kellemes kis folyosó várt minket, és tényleg igaz itt csak hálószobák lehetnek. Négy ajtót láttam, ha jól látom. Ugyanis az egyik, olyan volt, mintha a falhoz simulna, idomult a tapétához, és bevallom ez nagyon kíváncsivá tett. Tévedtem még egy kis nappali szerű is van itt. De csak akkora, hogy egy sarok kanapé, asztal és két fotel fért el benne, és mégis milyen jó kis zug.

De nem arra invitált, a legközelebbi ajtót nyitja ki előttem a férfi, és belépve igencsak meglepődtem. Egy hófehér ágy, jó sötét parkettával, fehér beépített szekrények, és egy szintén sötét fal. Ez a kontrasztság furcsa volt, de egyben tetszett is. Nem az a hagyományos stílus az biztos.

- És hol a fürdő hozzá? – néztem kérdően

- A tükör mögött, húzd el. - vigyorogva válaszolt felém.

Ahogy beléptem, hát nem mondom luxus a javából. Szemben egy kád, mellette egy elég tágas zuhanykabin és két csap, nagy tükör, tágas tér. Itt is a fehér- fekete páros volt.

- Tetszik, ilyenre gondoltam.

Kicsit belehajoltam a kádba, hogy fellibbenjen előtte a popsim. Már majdnem megfogta, éreztem, hogy mögöttem áll és éreztem kezeit is, hogy közelednek. De mégsem,

- Megfoghatod, nem harapok! – szóltam hátra és még mindig pucsítok felé.

Lágyan megfogta, simított rajta és mögém lépett, hogy érezzem a dudorodó farkát. Majd visszalépett,

- Megmutatom a többi szobát is – hangjából nem azt szűrtem le, hogy ezt szeretné, inkább maradt volna itt velem és folytatta volna, amit elkezdett.

Hát jó, ha így gondolja, nem erőltetem, majd lesz még alkalmam kikezdeni vele. Még két szobát néztünk meg, amik hasonlítottak az elsőhöz, de az utolsó…….Benyitottam az utolsó szobába, ami elképesztő, egy hatalmas ágy, de valami fura alakzatú, és magasított. Vajon mi lehet alatta? És a színek a szoba az teljesen fából volt, de mégis olyan modern.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte tudtam, hogy az utolsó szoba el fogja varázsolni, nekem is ez a kedvencem – már ha egy eladásra váró lakásnál beszélhetünk kedvencről. Furcsa kisugárzása van ennek a szobának. Érzéki, mégsem felkavaró. A nagy ágy, ami uralja a teret, nagyon egyfelé terel minden gondolatot.

Na az én gondolataim amúgy is egy irányba álltak már. A fürdőszobai simogatás, a félreérthetetlen megjegyzése (hogy is mondta? „megfoghatod, nem harapok!”) egészen egyértelmű célzás volt. Ott még meg tudtam állni, és nem hajtottam fel a szoknyáját, de az izgalom azóta is megmaradt bennem.

Oldalról az ágyhoz lép, előredőlve vizsgálja az ágy rugózását. Popsiját megint kitolja, kis terpeszben áll, és rám mosolyog

- Egészen jó a rugózása, biztos kényelmes lehet!

- Ki is próbálhatod, ha akarod. Első a vevő! – hangom kissé érdes, talán a fokozódó vágytól.

Nem kell kétszer mondani neki. Magas az ágy, szinte úgy kell felülni rá. A szélére ül, aztán hátradől, lába lelóg, de nem ér a földre. Karjait a feje alá teszi, blúza felcsúszik, láttatja hasát, köldökét. Pillantása sokat ígér, bíztat és hívogat. Nem bírok tovább ellenállni.

Elé lépek, ráhajolok és finoman csókolni kezdem köldökét, hasát, illatos bőrét beszippantom. Ujjaim combjára csúsznak, aztán feljebb, egyre feljebb. Halk sóhajokat hallok, ujjaim már a combfix és a bugyi közötti sima bőrrel ismerkednek. Felhúzom szoknyáját, kicsit feljebb csúsztatom Gabit az ágyon, így egyik lábát egészen felhúzza. Puncijának édes domborulatával ismerkedek, óvatosan simogatom.

- Gyere, csókolj meg Árpád – zihálja, s én nem kéretem magam.

Csókja forró és édes, puha és odaadó. Rádőlök, duzzadt dákóm bugyijához dörzsölődik, ami kéjes vonaglásra késztetni.

- Megőrjítesz, tudod! – súgja fülembe.

Már a blúzát kezdeném gombolni, amikor lépteket hallok. Csaba jön felfelé. Hirtelen megtörik a varázs, felpattanunk, megigazítjuk a ruhát, aztán kilépünk a szobából. Csaba két koktéllal a kezében vár minket a folyosón.

- Nekem nem hoztál valamit? – kérdeztem tőle, csak hogy ne legyen ideje kérdezősködni.

- Két kezem van – mentegetőzik, de látom a szemén, valamit sejt.

- Tálca is van a világon, nem igaz? – dobom vissza a labdát – Na jó, akkor én lemegyek, Csaba meg megmutatja, amit még nem láttál itt az emeleten. – fordulok Gabriellához, aztán elindulok lefelé a lépcsőn.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még hogy vizet! - horkanok fel magamban, és már sietek is a bárpulthoz:

- Vizet? Inkább csinálok egy koktélt nektek. - szólok még nekik, miközben belépek és nyitom a bárajtót, ahol az üvegek vannak.

- De alkoholmentes legyen, mert még vezetek! Hacsak... - hamiskásan csillog a nő szeme és már kezdem sejteni mire megy itt ki a játék, mire csak elhúzom a szám szélét egy mosolyra. Részemről rendben, de mégsem fogom nyíltan a tudtára adni, elégedjen meg ennyivel.

Aztán hallom a cipő koppanását az üveglépcsőn. Még szép, hogy azonnal odanézek,

és figyelem milyen apró ruhadarab rejlik a szoknyácska alatt. Igen apró volt, és ahogy sétált felfelé, óvatosan, igencsak világított a combjai között. Ezért a látványért már megérte idejönni.

Ekkor lenéz rám kissé szemrehányóan, de ha már ő volt a bővérű amazon az előbb most se legyen szűz kislány. Újabb mosolyt engedek meg, aztán visszatérek a koktélokhoz.

Szóval szeszmentes legyen? Kizárt. Olyan koktél készül, amitől hamarosan ágynak dől a kicsike, és abban a pózban, ahogy illik. Na lássuk csak mi kell hozzá... Igen, ez is megvan... no meg ebből is egy kicsit...

Kész is. Ez csak neki, csak most. Nekünk, férfiaknak elég lesz egy kis hangulatfokozó, nem kell túlzásba vinni, nem nekünk kell kidőlni, hanem a hölgyikének. Akkor fel is viszem ezt nekik, aztán visszajövök a sajátomért. Jobb is így legalább biztosan azt adom oda, amit valóban neki szánok.

Elindulok felfelé a lépcsőn lassan, óvatosan, nehogy az italból kicsi is kicseppenjen. Mikor felérek, ezek ketten kipirulva, kissé kócosan állnak előttem. Csak nem elkezdték nélkülem?

- Nekem nem hoztál valamit? - kérdi Árpád kissé zavartan, és mintha igyekezne úrrá lenni a helyzeten. Kissé még talán sértő is rám nézve, hogy illetlen házigazdának tart, mintha nem neki hoztam volna az italt, de nem akarok rossz színben feltűnni a hölgyvendég előtt, így igyekszem kimenteni magam a koholt vád alól:

- Két kezem van - szabódom, miközben odanyújtom Gabriellának az italát. Csak igya meg rendesen!

- Tálca is van a világon, nem igaz? - kérdi Árpád továbbra is fölényesen, mire majdnem rávágom, hogy "persze, személyzet is", de már nem is akarom odaadni neki az italát. Aki ilyen, szolgálja ki önmagát. Mire a hölgyhöz fordul és kedvesen ezt mondja:

- Na jó, akkor én lemegyek, Csaba meg megmutatja, amit még nem láttál itt az emeleten. - szinte csak egyetértettem a szavaival, egy kicsit nekem is adjon a falatozásból.

Miután eltűnik a lépcsőn, emelem poharam és Gabriella szemébe nézek:

- Nagyon örülök hölgyem, hogy vendégül láthatom Önt. Igyunk e páratlan pillanatra! - megemelem a poharam, és egyet kortyolok az italból, ő is ezt teszi.

- Mmmmm... Milyen finom! - mosolyog rám csillogó szemmel - Valóban mennyei! De bemutatja a lakás többi részét is vagy állófogadást rendezünk a tiszteletemre?

Körbenéz és megpillant egy ajtót:

- Ott például mi van? - és elindul abba az irányba. - Netán újabb titkos hely?

Elmosolyodom, mert akkor sejtem, hogy Árpád hol kezdte a tárlatvezetést.

- A dolgozószobám. Kívánja megtekinteni? - szólok utána, ahogyan sétál arrafelé.

- Persze! Nagyon kíváncsi vagyok arra is! - és már nyomja is le a kilincset.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Köszönöm Csaba nagyon finom lett az ital, de ha jól érzem, akkor…. Mosollyal és csillogó szemmel néztem rá.

- Bemutatja a lakás többi részét is, vagy állófogadást rendezünk?

- Ott például mi van?

Most miért mosolyodott el? Valami eszébe juthatott, vagy ez egy külön kis huncutszoba netán?

- A dolgozószobám – jött a válasz.

Én már nyitottam is ki az ajtót. A szobához viszonyítva kis helyiség, de milyen rendezett. És szintén fából van minden. Az asztal üres volt, legalábbis a jó része, és megfordult a fejembe milyen jó kis hely lehet a szexhez. De nem, nem csinálok semmit, pedig Árpád már felizgatott, és örülnék, ha lenne folytatás is. Ekkor hátrafordulok, majdnem nekifordultam.

- Bocsánat nem figyeltem – néztem rá kis boci szemekkel, pedig ha tudná, hogy direkt volt.

Ő sem bírja tovább, megcsókol és az asztal felé tol, igaz csak egy lépésre volt, de vettem a lapot és letéve a poharakat, ültem fel az asztalra. Ő is a combomnál kezdett simogatni, érezhette a combfixemet, majd a sima bőrömet, miközben ajkai érzékien a nyakamat csókolták. Ahogy az előző, úgy ez is hamar vége szakadt, mert lépteket hallottunk. Gyorsan megigazítottuk ruháinkat és kézbe fogtuk a poharakat. Kortyoltam is párat belőle, majdnem el is fogyott.

- Tetszik a szoba, és a ház is – megtörtem a kínos csendet – Mehetnénk tovább?

- Csaba, egyediek a bútorok ebben a szobában, a te tervezésed? Ritka az ágy is, ami itt van.

- Mindent én terveztem az egész lakásban.

- Jó az ízlésed, minden tökéletes, amit eddig láttam és é…. – majdnem folytattam, de akkor lebuktam volna mindkét pasi előtt.

Árpád kérdezett vissza:és?

- Nincs és, ennyi – zavaromba nem is tudtam hova forduljak.

- Van még valami meglepetés idefönn, vagy mehetünk le? – ismét kézbe kellett vennem az irányítást.

- Mehetünk, persze – jött a válasz szinte rögtön mindkettőjüktől.

Lementünk a lépcsőn, és én leérve, levettem a papucsomat.

- Remélem nem baj, de nélküle könnyebben megyek körbe a lakáson.

- Szeretném látni a medencét. Remélem fedett, amilyet szeretnék.

- Akkor ismét lefele a lépcsőn – szólt Árpád

- Menjetek csak, én csinálok még egy koktélt – szólt utánunk Csaba

Ahogy leértünk elém tárult a medence, és tényleg pont olyan volt. A széléhez mentem, és mint egy kisgyerek megnéztem milyen a hőmérséklete.

- Tökéletes – álltam volna fel, de megcsúsztam

Árpád kapott el, felsegített, majd el sem engedett.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom, ha egy nő mezítláb mászkál! Olyan ....felhívó! Pláne, ha ilyen formás lábfeje, szépen lakkozott lábujjai vannak. Tiszta szerencse, hogy Csaba megint egyedül hagyott minket. Alig bírok magammal, ahogy lefelé megyünk a lépcsőn, fentről még szebb a dekoltázsa. Aztán a vízhez lép, láthatóan tetszik neki a medence és a környezete. Leguggol, talán a víz hőfokát ellenőrizni. Nem is értem, ki is akarja próbálni? Vagy csak azért guggol le, hogy még jobban felcsússzon a szoknyája?

- Tökéletes –állapította meg. Ezt én is mondhattam volna, a combjait elnézve.

Aztán fel akart állni, de megbillent, és ha nem kapom el, talán a vízben végzi. Így viszont megvolt az indok, hogy magamhoz húzzam.

- Az előbb elkezdtünk valamit, amit nem fejeztünk be – suttogtam, mélyen a szemébe nézve.

- Mire gondol, kedves Árpád? – suttogta, miközben tekintete a szemem és az ajkam között cikázott. Nem vártam tovább, megcsókoltam ismét.

Még mindig édes volt és puha, izgató és kívánatos. Öleltük egymást, ujjaim a hátán a blúz alá csúsztak, feljebb, egyre feljebb. Gondoltam kikapcsolom a melltartóját, de nem találtam. A felismerés célratörővé tett. Odébb léptük a medencétől, lassan, imbolyogva, nem akartunk elválni egymástól.

- Felizgatsz, ne hagyd abba – zihálta két csók között, miközben ujjai a nadrágom elején matattak.

Nyakát, vállát harapdáltam, miközben mindkét kezemet szoknyája alá csúsztattam. Formás feneke, selymes bőre engedelmesen simult ujjaim alá. Aztán kétoldalt megragadtam a bugyiját, és egyetlen mozdulattal lehúztam combja közepéig. Halk sikoly, aztán türelmetlen, gyors mozdulatok a lábával, amitől bokájáig csúszott az apró ruhadarab. Ujjai már bejutottak nadrágomba, és úgy tűnt, elégedett az ott talált feszes dákóval.

- Kívánlak, itt és most – súgtam fülébe, fülcimpáját csókolgatva.

- Én sem akarok tovább várni – hangja rekedt volt az izgalomtól

Közben egészen kiszabadította ágaskodó férfiasságom, így ujjai a csupasz, acélos rúdon csúszkáltak le és fel. Két napozóágy volt mellettünk, így Gabit az egyik felé fordítottam és finoman jeleztem neki, hogy hajoljon rá a háttámlára. Szó nélkül is értette kérésemet, kitolta popsiját, öntudatlan körzésbe kezdett. Nem várhattam tovább, felhúztam hátul a szoknyáját és mögé léptem, szorosan. Végigsimítottam csupasz virágszirmain, szétkentem a kicsorgó nedvességet. Szükség is volt a nedvességre, hogy szűk ágyéka könnyedén fogadjon magába. Néhányszor végighúztam duzzadó makkomat a fodrokon, de nem akartam sokáig váratni. Határozott mozdulattal nyomultam befelé, aztán lassan egészen tövig bújtam belé.

- Forró vagy - nyögtem fel

- Kefélj meg Árpi, ne kíméld a pinámat – sziszegte.

Furcsa volt ez a közönséges stílus ettől az üzletasszonytól. Ha ezt kéri, az ügyfélért mindent! Gyors, lendületes lökésekkel hatoltam belé, újra meg újra. Szeretkezésünk csattogó hangja szinte visszhangzott a medencetérben. Bár próbáltunk csendben maradni, Gabi vékony sikolyai egyre magasabbra csúsztak.

- Gyere, Árpi, gyere, még…még…..mégmégmég…..ááiiijjjj

Nem hagytam abba a mozgást, és Gabi a száját harapdálva, remegve élvezett el.

- Beléd élvezhetek? – kérdeztem úriemberként, mert új nővel sosem tudhatja az ember…

- Ne, kérlek ne! - nyögte józanságának maradékával

- Pedig ..már...nem...sok…van….hátra – jeleztem összeszorított fogakkal, hogy én is közel vagyok már a csúcshoz.

Előredőlt, farkam ott meredezett, de a következő pillanatban megfordult, és a napozóágy szélére ülve, széttárt combokkal bukott rá csillogó dákómra. Tíz ujja és puha szája legalább akkora élvezet volt, mint ágyékában csúszkálni. Néhány pillanat, és elélveztem.

- Aaaaaahhhhhh – ziháltam, s ő a kilövellő áradatra koncentrált.

Ha jól hallottam, a hátam mögött ekkor lépett be a medencetérbe Csaba.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, hogy Árpád és az új vásárlónk igencsak összemelegedtek. Hiába, ez az Árpád nagy kujon, már korábban is észrevettem, de miért is lépnék közbe, hiszen ha az ágyon át vezet az út az eladáshoz, hát tegyen is meg mindent ezért! No meg mivel lehet a nőket minél hamarabb szóra, és ágyra bírni? Hát az itallal!

Úgyhogy amikor látom, hogy éppen megitták, nem hagyhatom a poharukat szárazon, megyek és készítek egy újabb koktélt. Amíg megnézik a medencét, én ráérősen kavargatom az italokat, rázom a hozzávalókat, és mosolygok. Csak puhítsd ezt a nőt Árpi, aztán a medencének már úgysem fog ellenállni. Kicsit várok még és biztosan meglesz a nő... Meg lesz... Meg hát!

Még egy kicsit a hűtőbe is beteszem az italt, ne melegedjen egy kicsit sem, és addig elnézek a medence irányába. Jól hallom, már belemelegedtek a témába. Elég egyértelmű hangok szűrődnek ki, nem is kell belépnem, mert egyértelmű minden nyögés. Csináld csak, aztán igyekszem jól időzíteni.

Visszamegyek és kiveszem a hűtőből az italokat. Elvileg most már éppen a végén kell lenniük. Mikor belépek, látom, hogy a nő éppen kivégzi Árpádot. Elmosolyodtam, mondom én, hogy jókor jöttem. Végignézem Gabi testét és megállapítom, hogy nem rossz numera. Árpád ekkor ordít fel, és látom, ahogyan megvonaglik Gabi alatt. Akkor ideje kicsit hangosabbnak lennem.

- Khm. Sziasztok! - köszönök be, amitől Gabi egy pillanat alatt megpördül és szembenéz velem és elpirul.

- Öhm... izé.. - kezdene magyarázkodni, de én csak rá mosolygok és átadom az italt, mintha mi sem történt volna.

- Remélem tetszik a medence is. Legalábbis ha megveszi, később hasonló élvezeteket kaphat ugyanitt...

- Igen... - még kicsit nyögdécselve beszél, de látom, hogy kezd elmúlni a szégyenlőssége.

- Tessék az italotok - nyújtom át mindkettejüknek, a lány szinte egy húzásra meg is issza. Helyes, oldódjon a gátlás! Árpádra nézek és nevetve összekacsintunk, amikor a lány nem látja.

- Szóval? Merre tovább, ha már ilyen otthonosan vagyunk? - kérdem feléjük fordulva.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szóval? Merre tovább, ha már ilyen otthonosan vagyunk? – kérdi felénk fordulva Csaba.


- Hát, mehetnénk erre is - és indulok egy kis beugró rész felé, miután levettem magamról minden ruhadarabot. A két férfi követett és én ráztam előttük a popsimat, ezzel is hergelve őket. Csak remélni merem, hogy ők is arra gondolnak, mint én. Három ajtó fogadott, kettő üveges, mivel szauna ajtók voltak. Egy kicsi, talán kétszemélyes és egy nagyobb négyszemélyes. Nyúltam, hogy kinyissam az ajtót, de Csaba előzékenyen megfogta előttem a kilincset és már tárta is ki előttem azt. Benéztem, és egy kósza gondolattól a férfiakhoz szóltam


- Beizzíthatnánk – néztem a két férfire mosolyogva, és kacsintottam feléjük

Árpád nem volt rest és már láttam, hogy a kapcsoló felé nyúl és tekergeti, hogy befűtsön nekünk.

- Csaba, csinálnál még egy koktélt nekünk? Mit szólsz hozzá?

Az én poharam már üres volt, de ahogy láttam a férfiaké is igen csak kongott. Elkérte a poharat Árpitól, majd tőlem is szerette volna, de ráztam a fejem:

- Segítek megcsinálni! – s kacsintásomból érezte mást is akarok majd tőle

Árpihoz hajoltam és, a fülébe súgtam,

- Készítsed elő nekünk a terepet, mire visszajövünk, - majd egy halvány puszit adtam arcára, és kezemmel érintettem férfiasságát, egy pillanatra.

Csaba előtt lépkedtem, fel a lépcsőn, s én éreztem a fürkésző tekintetét, minden egyes porcikámon. Ahogy a bárpulthoz értünk, rögtön nekikezdett a házigazda, hogy ismét ne álljanak üresen a poharak. Én megfogtam egy bárszéket, és úgy helyeztem el, hogy jól lássa teljes testemet. Felültem rá és szétnyitottam combjaimat, kitárulkoztam előtte. Lassan érzékien végigsimítottam a combomon a kezem, majd jobb kezemmel puncimhoz értem, engedtem, hogy ujjaim játszanak kicsit lukacskámban, míg bal kezemmel, a mellbimbómat ingereltem. A látványtól egy pillanatra ledermedt, és már nem koncentrált a feladata, inkább engem nézett, amikor csak tehette. A hűtőből elővett egy jégkockákkal teli kis vödröcskét, majd egy csipesszel megfogott egyet és rakta volna a pohárba, de én nem engedtem.

- Hozd ide azt a jégkockát nekem – mosolyodtam el

Ahogy közelebb ért megfogtam a csuklóját és a puncim felé irányítottam a kis hideg tömböt. Végighúztam fentről lefelé, egészen izzó lukacskámig, kicsit megmártottam benne, majd elengedtem a kezét, és hagytam, vártam, hogy folytassa. (Az arcomon semmi rezdülés nem látszódott, hiába volt nagyon hideg, tartottam magam, nem akartam, hogy észrevegye, hogy egyszerre milyen jó és rossz is. Bár inkább élveztem ezt a hideg kis játékot.) Előrehajoltam és megcsókoltam a férfit, majd ismét a keze után nyúltam és a jégkockát a számhoz emeltem, majd bekapva lenyaltam róla a saját nedveimet, hagytam, hogy a számban elolvadjon. A hideg csipesszel pedig végigsimítottam a testem a hasam aljáig. Csaba meglepetten figyelt, de élvezte, hogy játszom vele.

- Gyere, fogd meg a puncimat, milyen hideg és milyen forró egyben – és ismét én vezettem a férfi kezét

Most már kapcsolt, hogy ez csak egy kis előjáték volt a részemről, és most jön a java. Ahogy végre közelebb lépett, és keze kezdte bemelegíteni ölemet én is kézbe fogtam a szerszámját, igaz, csak ruhán keresztül. Próbáltam megszabadítani nadrágjától, de nem nagyon ment. Megállt egy pillanatra, hátrább lépett és levette magáról az összes ruhát, ami volt.

- Így már jobb – és ezzel a mondattal ismét közelebb jött és megcsókolt

Olyan akaratosan és mohón tette, mint, aki nem volt nővel már száz éve. És mégis én élveztem minden pillanatát. Tudtam, hogy most ő lesz az irányító és én csak hagyom, hogy azt tegyen velem, amit akar.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem volt szégyenlős a nő! Ahogy Csaba ránk nyitott, viszonylag gyorsan összeszedte magát, bár ebben talán szerepe volt a hirtelen magába töltött koktélnak is. Egy pillanat alatt ledobta maradék ruháját, és a szaunák felé indult. Úgy követtük Csabával, mint két hipnotizált zombi. Mondjuk volt is mit nézni rajta!

Ha jól vettem a jelzéseit, akkor egy hármas hancúrozás is belefér nála a folytatásba, bár Csabáról még nincsenek olyan „kézzelfogható” élményei, mint rólam. Ezt szerintem ő is észrevette, mert mire felocsúdtam, ott hagytak a szaunánál, hogy készítsek elő mindent, ők meg koktélkészítés ürügyén visszamentek a nappalihoz. Na, sejtem, milyen „fehérjekoktél” lesz ebből!

Kicsit morcosan tettem a dolgom. Szauna bekapcsolva, az illóolajas párologtatók szintén melegedni kezdtek. Előkerestem a masszázsolajokat, puha törülközőket. Volt néhány fürdőruha is, vendégeknek, de ezekkel nem foglalkoztam. Találtam egy Sade CD-t, így hamarosan a hangszórókból kellemes, lassú zene szólt. Közben én is levetkőztem, egy törülközőt tekertem csak magamra. Lezuhanyoztam, aztán egy utolsó ellenőrzés után a nappali felé indultam. Szerintem a koktélok már régen elkészültek. Már ha egyáltalán azzal foglalkoznak….

Halkan lépkedtem, mezítláb ez nem is volt nehéz. Szinte felnevettem, ahogy megláttam őket. Pontosan erre számítottam. A poharakban félig kész koktélok, miközben mindketten meztelenül simogatták, csókolták egymást. Aztán Csaba egy mozdulattal felültette Gabit egy bárszékre, majd elé térdelve széttárt combjai közé vetette magát. Még nem vettek észre, így zavartalanul nézhettem, ahogy Csaba ezt a gyönyörű nőt izgatja. Gabi egyre hangosabb lett, láthatóan élvezte Csaba nyelvének és ujjainak gyakorlott játékát.

Közben én is ledobtam magamról a törölközőt, és kezem önkéntelenül is duzzadó farkamra csúszott. Játszottam magammal, ahogy kettőjük szeretkezését néztem. Kényelmetlen volt az ajtó mögé bújva leselkedni, ezért odébb léptem, immáron teljesen felfedve magam. Azt hittem, nem figyelnek rám, de Gabi szeme hirtelen felpattant. Rám nézett, aztán ágaskodó farkamra. Vártam jelzésére. Bevon harmadik szereplőnek, vagy ezt a szaunára tartogatja?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először meglepődtem, amikor Gabi felkínálta, hogy segédkezi a koktélkészítésben, hiszen eddig Árpival szeretett volna lenni, de a huncut mosolya elárulta: most én jövök. De vajon mit találhat ki?

Mikor odaértünk a bárpulthoz, lehajoltam az üvegekért, és amint felegyenesedtem, Gabi teljes nyitottságát élvezhettem. Úgy nyílt ki, mint egy kagyló és kitárta előttem a testi mindenségét. Elkezdte simogatni magát, és ujjai úgy megbabonáztak, mintha csak én kényeztetném egyre feljebb és feljebb a combjain. Oda se néztem közbe mit teszek a kezemmel, rutinosan megtaláltam a jégkockás vödröt, és amikor a csipesszel belenyúltam, egyszerre gondoltunk ugyanarra, de ő szólalt meg előbb:

- Hozd ide azt a jégkockát nekem...

Nem kelett kétszer mondani, a csipeszből a tenyeremben landolt a jégdarab, és a csuklóm megfogva még biztosabban vezetett, hogy mit is szeretne. Tenyerem a puncijához nyomta, a jégkocka szinte eltűnt az ajkai közt, de aztán a csiklójához húzta. Az arcán nyoma sem volt élvezetnek vagy fájdalomnak, csupán a szempillája rezdülése árulta el, amikor a csiklóhoz értünk, hogy mennyire tetszett neki. Hozzám hajolt és csókolni kezdett, miközben egy újabb húzással remegtettem meg érzékeny bejáratát. Aztán a másik kezem után nyúlt, amiben a csipesz volt, és elvette tőlem, amjd azzal simogatta magát. Enyhe libabőr árulkodott az élvezet uralkodásán, melyet azzal fejezett be, hogy bekapta a punciját simogató jégdarabkát.

- Gyere, fogd meg a puncimat, milyen hideg és milyen forró egyben - bíztatott, miközben a nadrágomon át ő is rám markolt. Ajkai csöpögtek a jégtől és az élvezettől, és valóban egyszerre volt jeges és tűzforró. Nem sok kellett ahhoz, hogy megujjazzam, de a nadrágom makacs természet volt, és ezért inkább segítettem neki megszabadulnom. Egy pillanat múlva már én is meztelenül álltam ott, és megcsókoltam. Nagyon kívántam a nőt, és most itt, a bárszéken akartam magamévá tenni.

Egyre lejjebb és lejjebb csókoltam, a melleit szinte szívtam, olyan keménynek szerettem volna érezni. Nem bírtam betelni a bimbókkal, csak szoptam és haraptam felváltva őket. De aztán egyre jobban vonzott a forró öle, az ékes ajkai, melyek arra vártak, hogy egy alapos nyalást kapjanak. A pultnak döntöttem, és lábait a nyakamba vettem, úgy merültem el forró puncijában. Nyelvem végigkúszott a dombján, le a csiklóján át a bejáratáig. Felnyögött, ahogyan nyelvemmel benyitottam, majd egy erős húzással a csiklójáig nyaltam. Majd vissza, hogy újra megmártsam benne a nyelvem hegyét és újra megpendítsem a csikló hangját. Amikor meghallottam újra a rázkódó nyögését, tudtam, hogy eltaláltam a megfelelő hangot. A következő húzásnál kicsit erősebben pöcköltem meg kemény magját, de abban a pillanatban aztán újabb nyalás következett. De nem hagytam pihenni, és ahogyan ahangszerem egyre magasabb szólamokba emelkedett, annál gyorsabban és mélyebben pedzegettem a vöröslő hegyét. De amikor elérte a megfelelő hangszínt, bekaptam a csiklót és úgy rászívtam, mintha le akarnám nyelni. Ekkor a fejemhez kapott, a hajamba markolt, de már nem volt visszaút: kíméletlenül a számba zárva morzsoltam. Már csak zihálás, elnyújtott hangok jutottak el hozzám. Előrenyúltam a popsijához, megmarkoltam és teljesen a számra húztam végül.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csaba nyelvének játéka egészen feltüzelt, s mikor kicsit félrenéztem, mert valami furcsa érzés fogott el, mintha néznének, Árpádot láttam meg az ajtó mellett, és éppen ágaskodó szerszámját kényeztette. Nem mondom ez lökött rajtam még egyet, nem is tudtam mit csináljak, de úgy döntöttem, illetve Csaba, ahogy magára húzott és csiklómat morzsolta, úgy véltem nézzen csak minket. S átadtam magam puncikényeztetőmnek. Magamra húztam fejét és egyben kapaszkodtam is benne. Élveztetni akart, de nem adom magam olyan könnyen, bár a tény, hogy néznek minket felcsigázott, de mégis vissza is tartott. Azt akartam, hogy többet lásson belőlünk, illetve inkább az aktusból. Csaba fejét kissé eltoltam magamtól, de nem volt egyszerű, teljesen belém merült. Felhúztam a fejét egyre feljebb, és bár próbáltam takarni, szerintem nem sikerült, hogy meg ne lássa Árpit. Csókjai, amit szinte az út alatt adott és keze, ami végigsimította combomat, csípőmet, derekamat, egészen mellemig, ahol ismét időzni kívánt. Kézbe fogta őket és száját emelte gömbjeimhez. Kezeimet hátratettem, nem is tudom már mibe kapaszkodtam, támaszkodtam, s a fejemet is hátrahajtottam. A férfinak az érintései, és a titkos tekintet elkábított. Körkörösen nyalta a bimbóimat és az udvar részt, majd bekapva hol ajkai, hol meg fogai közé, érzékeny bogyóimat, közben ujjai és tenyere egyszerre simítottak és masszíroztak. Számat előbb halk nyögések hagyták el, ami egyre erősödött, és néha sikításba ment át, ahogy erősebben ért hozzám. Nem, nem…

- Dugj meg kérlek – korántsem halkan közöltem nyíltan mit akarok

Lehúzott az asztalról, egészen ágaskodó dákója felé. Nem akart teljesen lehúzni, csak ameddig belém nem hatol, és el nem tűnik bennem férfiassága. Nekidőltem a pultnak ő tartott, én meg kapaszkodtam nyakába. Olyan jól esett, ahogy ki- bejárkált bennem, de éreztem, hogy elég kényelmetlen ez így. Mondanom sem kellett neki, lassan leengedett, s én már fordultam is meg. Rádőltem a közeli bárszékre és felkínáltam neki a hátulról történő behatolást. Nem azonnal esett nekem, inkább megcsókolta két popsiféltekemet, majd kezeivel jól megmarkolta őket. Ismételt előjátékba kezdett. Ebben a pózban viszont már telibe láttuk Árpit, ahogy játszik férfiasságával. Nem szóltunk neki, még Csaba sem, mondjuk nem láttam mikor döbbent rá, hogy nem vagyunk egyedül. Viszont azt mind a ketten észlelték, hogy árgus szemekkel nézem az előttem pár méterrel álló féfijátékot, talán ennek tudható be Csaba ismételt kényeztetése is. Ahogy kezei hol erősen, hol meg gyengén simogatva foglalkoztak popsimmal és most már ajkai is kényeztették, az egészen felemelő volt. Már ismételten a csúcs felé haladtam.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy látom, mindketten észrevették már, hogy nézője is van kettőjük vad egymásra-találásának. Gabi a bárszékre dőlve kitolta popsiját, Csaba pedig ujjaival és nyelvével siklott le és föl a két pompás félgömb között. Gabi élvezte a kényeztetést, bár láttam rajta, hogy égnek meredő dákóm is megindítja a fantáziáját.

Pár lépéssel a konyhából nyíló nappaliba léptem, és feléjük fordítottam egy hatalmas, kényelmes bőrfotelt. Leültem és lassan, óvatosan simogatta magam. Gondoltam, hogy ez már sok lesz Gabinak. Nem tévedtem. Felállt a bárszékről, és hozzám lépett, Csaba követte őt. Elém térdelt ez a gyönyörű nő, és a nőknek való fagyira cuppant rá. Nyelvével le-föl szánkázott, aztán golyóimat vette forró szájába. Én már csak hátradőlve élveztem kényeztetését. Ujjai combomon, farkam tövén kalandoztak, miközben ügyes szája szinte tövig nyelt el. Persze Csaba sem volt tétlen néző, Gabi felkínálkozó popsiját célozta meg, és a jól előkészített punciba hatolva megadta a nőnek, ami jár, amit vár.

Gabi nyögéseit torkára csúszó dákóm tompította, A hátsó behatoló egyre lelkesebb lökései egyre feljebb és feljebb repítették vágyát. Hosszú percekig folyt ez a kettős támadás, közben Csaba ujjai a formás popsira és a szűk rozettára csúsztak. A felizgatott punciból szivárgó nedvekkel először egy, majd még egy ujját csúsztatta be, ami Gabit a csúcsra repítette. Mi ezzel nem törődtünk, tovább gyötörtük formás testét.

Csaba hirtelen visszavonult és karjaiba kapta a nőt. Rám ültette, s én élvezettel rágcsáltam az orrom előtt himbálózó mellbimbókat. Forró puncija más érzés volt, mint amikor szájával kényeztetett, ütemes lovaglása selymes érzés volt ágaskodó farkamon. Sejtettem a folytatást, magamhoz húztam Gabit, aki így kénytelen volt kitolni popsiját. Tettestársam mögé lépett, és síkos dákóját a másik bejárathoz feszítette. Nem volt menekvés, bárhogy tiltakozott Gabi.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a bárszékre fordítottam Gabit, megpillantottam Árpit, ahogyan néz minket és egyre jobban hergeli magát. Gyorsan el is kaptam a tekintetem, hogy ne vegye észre, és Gabit se zavarja meg, bár már szinte belépett a szobába. Gabi formás popsiját kezdtem masszírozni, és behajoltam közéjük. A nagyobb élvezetet ki kell érdemelni, és az egészet majd Árpival együtt koronázzuk meg. De addig se siessük el a dolgokat!

Gabi egyre jobban remegett alattam, ezért mielőtt átlépte volna a mennyei küszöböt, kicsit lassítottam, mire kitolta a popsiját az arcomba, hogy még mélyebben nyaljam. Nem lehetsz ilyen kis mohó!

Aztán mintha csak megérezte volna, elhúzódott és ellépett tőlem. Ekkor láttam, hogy Árpi már a fotelben ül, szemben velünk, és Gabi hozzá lépett. Már hajolt is a meredő farokra, és alaposan bekapta, hogy egyenletesen, erősen szopni kezdje. Hiába, tudja ez a nő a dolgát! A popsiját viszont visszakaptam, olyan hívogatóan tolta ki felém, hogy már legszívesebben tövig mártottam volna belé a lüktető dákóm. De még nem, nem ezt a véget szántam közös nőnknek.

Ujjam dugom be és odabent erősen, de kitartóan masszírozni kezdtem, miközben a popsilyukát a hüvelykujjammal masszíroztam körkörösen. Tudtam, hogy ez tetszeni fog neki, és halk nyögései a szopás ellenére eljutottak hozzám.

Ismét éreztem, ahogy a remegés kezd eluralkodni rajta, ezért idejét láttam, hogy megadjam a kegyelemdöfést neki. Megfogtam és Árpira emeltem, hadd üljön csak bele egy kiadósan felszopott farokba. De nem jótékonykodom én sem!

Először kényelmesen elhelyezkedett, és akkora sóhaj szakadt fel Gabiból, mintha csak most repült volna el a messzeségbe minden vágya. Szerencsére nem így volt, ezért előre hajtottam Árpira és a punciból kifolyt krémjével bekentem a popsinyílását, majd lassan elindultam befelé. Gabi fel akart volna ülni, hogy oda ne is menjek, de egyik kezemmel a vállánál előre nyomtam és így nem tehetett semmit a dupla karóba húzás ellen. Lassan, de biztosan haladtam egyre beljebb a szűk lyukacskában, ő pedig már alig hallhatón tudott sikítani. Árpi fogta a csípőjét, hogy ne is mozduljon. Mikor engedelmesen szabad volt az utam, intettem Árpinak, hogy engedheti. De nem ám el, hanem ahogyan fogta a nőt, elkezdte mozgatni lassan. A két farok úgy feszült benne, hogy minden mozdulattal csak kéjhullámok törhettek rá.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csaba kényeztetése felülmúlt mindent, de mégis mintha visszafogta volna magát. Egyszerűen nem akart még belém hatolni, még kényeztetni szeretett volna, és ahogy éreztem nem csak egyedül akarta ezt véghezvinni.

Elléptem tőle és Árpihoz sétáltam, miközben a melleimet simogattam, majd lehajoltam és bekaptam az ülő férfi dákóját, ami már égett a vágytól, hogy ajkaimmal kényeztessem. S közben popsimat ismét felkínáltam a hátam mögött álló férfinak egy- két ringatást tettem felé, és már nem is volt rest, ujjai eltűntek puncimba, míg hüvelykujja a popsimat vette célba. Imádtam, ahogy csinálta, nem hatolt be, csak kívülről érintette, simogatta, és ez nagyon is felizgatott. A következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy Csaba szó szerint ráemelt Árpi dákójára, és oly könnyedén tűnt el bennem a farka, amin meglepődtek.

Ő rögtön megfogta a csípőmet és éreztem, hogy irányít maga felé, amiben a hátsó férfi is segített. Na, most megkapom, gondoltam. És már éreztem is Csaba ujjait, ahogy nedvemmel a popsi nyílást kenegeti, majd lassan furakodni kezdett befelé dákójával. Nem mondom egy pillanatra szöktem volna a helyzet elől, de Árpi úgy fogott le, hogy esélyem se legyen. Már teljesen uraltak engem, pedig aztán…..Most már ki vagyok töltve, számon a sikolyok egyre csitultak, midőn egyre jobban fogadtam magamba a szerszámokat. Majd Árpinak kezei kissé feljebb csúsztak, de nem elengedni akart, csak mozgatni, lassan, hogy érezzek minden kis mozgást, amit ők bennem tesznek. Testem szinte rápréselődött Árpira, aki már-már feküdt, mint ült a kanapén. Kicsit feljebb próbáltam emelni magam, Csaba megfogta a két mellemet és a másik férfi szájához irányította, s közben olyan erővel döngetett már hátulról, hogy alig bírtam magammal. Az élvezet átlépése oly közel volt. Ekkor kiszállt belőlem, ellépett tőlünk, s párat erősebben húzott rajtam Árpi, majd elengedte csípőmet s én tudtam, váltunk. Én is hátrább léptem, miután puncim elengedte a dákót, s bekaptam a punci ízű szerszámot. Kényeztettem mind számmal, mind tenyeremmel, ujjaimmal, nyalogattam. Csaba sem volt rest s a kitolt popsimba merítette vágyakozó férfiasságát. Most kényelmesebben, jobban tudott járni bennem, nekem sem volt már olyan kényelmetlen,(de egyben fantasztikus érzés) mint az előbb. Csapott párat a popsimra, olyan kis megmutatom csapással. Ha tudta volna, hogy nem bántam, talán többet is adott volna. Pár perc telhetett el, s ismét kiszállt belőlem, én is elengedtem a dákót, és már nyúlt is derekam felé az álló férfi és fordított meg.

Egy laza csókot adott, miközben melleimet gyötörte, majd mind az imént rátessékelt Árpi farkára. Bár itt azért már finomabban tette, hiszen most ő dughatta popsimat. Lassan magamba fogadtam, majd átvéve az irányítást lovagolni kezdtem. Csaba arcára mosoly került, s keze önkéntelenül is a farkára téve izgatta magát. Nem sokáig bírta, a látvány, vagy, hogy nehogy lemaradjon, de visszalépett hozzánk és én már dőltem is hátra Árpira, (aki a derekamat fogta) hogy Csabának utat biztosítsak a puncimba. Felemeltem egyik lábam és a nyakába tettem és ő combomba kapaszkodva, átkarolva kezdte meg lökdösését. Élveztem minden kis mocorgást bennem, ami persze hallatszott is, nem bírtam megállni, hogy ne sikítsak, vagy éppen ne adjam a fiúk tudtára mennyire jó ez nekem.

Testem egyre jobban kívánta, hogy átéljem azt az orgazmust, amit csak így, két pasival lehet. Szemeim lecsukódtak, arcomon a gyönyör futott át, ahogy testemen is, először egy kis borzongás, majd a melegség áradata lepett el. Nem tudtam titkolni, de nem is akartam, hogy végre megkaptam, amit akartam Tőlük.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alaposan megdolgoztuk Gabi mindkét – sőt mindhárom- nyílását. Először én kaptam meg lucskos pináját, és Csaba a popsiját, aztán cseréltünk. Reméltem, hogy elég sokáig tudom elhúzni az élvezetet, mert Gabi fantasztikus nő volt. Állta a kettős támadást, nem ellenkezett. Szerintem régen bánt vele így két férfi, és ő kiélvezte az édeshármas minden pillanatát. Csabával összekacsintottunk, aztán egy végső rohamra indultunk. Ő a bokáját és a vállát fogta, én a csípőjét, és egy ütemre mozdulva, egyre gyorsabb ritmusban toltuk belé magunkat. Gabinak ez már sok volt, sikítva élvezett el. Mi persze nem hagytuk abba a kefélést, így szegény Gabi szinte alig kapott már levegőt, amikor mindketten – szinte egyszerre- telespricceltük forró krémünkkel.

Felálltunk, Gabit a fotelba fektetettük, és egy italért indultunk. Gabinak is kevertünk egy koktélt, és mire visszatértünk hozzá, már ő is összeszedte magát.

-Fiúk, ti igazi vadállatok vagytok. Kegyetlenül szétkeféltetek. Most egy napig alig tudok ülni is.

Szemrehányása nem volt komoly, és ahogy a koktélt itta, a pohár felett mosolygott ránk a szeme.

Javasoltam, hogy térjünk vissza a szaunába, hiszen mostanra biztosan bemelegedett. Előtte megejtettünk egy zuhanyzást (különösen Gabinak volt rá szüksége, a legkitartóbb spermacseppek egészen bokájáig gördültek le).

A szauna tényleg forró volt, így a törülközőket magunk alá terítve elfeküdtünk a széles padokon. A hőség letaglózott mindannyiunkat, így csendben emésztettük az eddig történteket, és fantáziáltunk a folytatásról.

- Eddig hogy tetszik a ház? – kérdeztem Gabitól, némi éllel hangomban

- Minden szempontból tökéletes - sóhajtotta- de még a medencét ki kellene próbálnom.

Mivel mindhármunknak kellően melege volt, lekapcsoltam a szaunát, és kimentünk lehűteni magunkat. Tudtam, hogy lassan hűl le a szauna, így van még lehetőségünk visszatérni. A hideg merülőkád után a medencébe ugrottunk. Izgató volt meztelenül úszkálni, mozogni a vízben. Különösen úgy, hogy egy mindenre kapható, gyönyörű meztelen nő is velünk van. Csabával gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, így néhány apró manőver után Gabi kettőnk közé szorult a vízben. Én hátulról, Csaba elölről simult hozzá. Gabi felkacagott.

- Na mi van fiúk, nem volt még elég a szex? – hangja több volt, mint kihívó.

- Hát nem, – vágta rá Csaba – és remélem, te is nyitott vagy a folytatásra.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A koktélozás igazán életmentő volt, mert keményen megdolgoztuk Gabit, ami azért elég kemény menet volt. Árpi is jött inni, és rajta is látszott egy kicsit a kimerültség. Szinte szó nélkül kevertük ki a koktélokat, miközben Gabi is pihent a fotelben. Az első koktélt ahogy volt, felhúztam, olyan szomjúság tört rám. A másodikat viszont már félretettem és Gabinak is kevertem egy frissítőt. Árpi meg szinte otthonosan érezte magát az italok között.

Aztán ahogy Gabihoz léptünk a poharakkal, felült és huncut szemrehányással közölte, hogy nem bír ülni pár napig. Elmosolyodtam, mert szeretem az ilyen apró "bosszúságokat".

- Mi lenne, ha pihenésképp szaunáznánk? - kérdezte Árpi, és úgy voltunk vele, hogy most tényleg jól jönne egy kis regenerálódás. Persze az előtte megejtett tusolás azért újra formába hozott minket, Gabiról meg közösen tisztítottuk le szenvedélyünk nyomait.

A szaunában kellően felforrósodtunk, miközben izmaink jólesően kilazultak. Végignéztem rajtuk és ahogy láttam, ők is kellően kimerülten vetették be magukat a pihenésbe.

- Eddig hogy tetszik a ház? - tette fel Árpi a kérdést a vendégünknek. A válasz kellően kielégítő volt:

- Minden szempontból tökéletes. De még a medencét ki kellene próbálnom.

Elmosolyodtam, hiszen ilyen egy tökéletes vevő: mindenhol mindenképp, amit csak lehet. Hát jó, akkor irány a medence!

Pár perc múlva már ott úszkáltunk mindhárman meztelenül és a hideg víz még jobban beindította a vérem, ezért Gabi elé kerültem, Árpi mögé és szorosan közrefogtuk, mire ő nevetni kezdett:

- Na mi van fiúk, nem volt még elég a szex? - Volt valami a hangjában, ami még inkább beindított. Kacér volt, de mintha azt várná, mikor kapja meg a következő kényeztetését.

- Hát nem, és remélem, te is nyitott vagy a folytatásra. - mondtam, miközben a szemébe néztem.

Árpi hátulról már át is karolta, tenyerébe fogta Gabi melleit és kemény bimbóit masszírozni kezdte. Én odahajoltam és szenvedélyes csókba merültünk el, miközben Gabi kezét éreztem a farkamon. Pár húzás után már keményen, tettre készen vártam, hogy bedughassam újra forró barlangjába. Amikor kibontakoztam a csókból, akkor látom, hogy popsiját Árpihoz tolta. Rendben, akkor én foglalom el a szabad száját!

Kiültem a medence szélére, és a fejét megfogva a farkamra húztam, miközben Árpi egyik kezével már a csípőjére markolt rá, a másikkal még mindig Gabi mellét masszírozta.A két férfihang visszhangzott a medence felett, ahogyan az egyre keményebb csípőmozgások is visszaverték a hullámokat. Gabi hajába túrtam, úgy irányítottam egyre jobban és mélyebbre, és ő annál erősebben szívott a makkomra.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Minden szempontból tökéletes. De még a medencét ki kellene próbálnom.

Felálltam, és távoztam, de a fiúknak intettem az ajtóból, hogy kövessenek. Vették a lapot. A medence széléről ugrottam bele a vízbe, és ők követtek. Nem volt rá lehetőségem, hogy teljesen minden szegletét megnézzem a medencének, mert mint éreztem a kacér mosoly és az intésem a szauna ajtajából, ismételten feltüzelte őket. Vagy, mert ott voltunk a vízben…..Azon kaptam magam, hogy Árpi mögöttem és Csaba pedig előttem volt egyszeriben. Közrefogtak, amit persze nem bántam, sőt. Izgató volt, amit nem hagytam szó nélkül.

- Na mi van fiúk, nem volt még elég a szex? – és vártam a folytatást, hogy mit is szeretnének.

- Hát nem, és remélem, te is nyitott vagy a folytatásra – szemembe nézve kérdezte tőlem Csaba.

A válasz magáért beszélt, megfogtam a férfiak szerszámját és éreztettem velük, hogy bizony benne vagyok egy újabb menetben. Egyiket sem kellett nagyon nógatni, hamar tettre készek álltak. Csaba kiült a medence szélére és már húzta is a fejemet a farkára. Ellenvetésem nem volt, és szívesen kényeztettem őt. Árpi közben hátulról kedveskedett, melleimet morzsolta, hol meg a puncimat izgatta. Ki is toltam neki a popsimat, hogy hozzám férjen. Nem kellett sok és már bennem is volt. Ahogy hátulról adta az ütemet én is úgy szoptam az előttem lévő férfit. Majd egyre lassulni kezdett, és szépen kihúzta belőlem a szerszámját. Nem tudtam miért teszi, de én folytattam a férfikényeztetést. Nem finomkodtam vele, erősen ajkaim közé fogtam, és fel-le mozogtam. Nem tűnt fel, hogy már két férfi ül a medence szélén, csak, mikor megfogta a fejemet és maga felé irányította. Átléptem hozzá és megmarkoltam a férfiasságát, de számmal nem érintettem, eleinte. Csaba nem tétlenkedett, bejött mögém a vízbe, és kezei hátulról megmarkolták a melleimet. Érezhető volt a már feszülő dákó a popsimnál. Vágyakozott befelé, és én ismételten utat engedtem. Bár Csaba keze szétfeszítette popsimat, és ő így segítette a befelé menetet. Már járatos volt a puncim, mégis kicsit feszítette, és ez olyan érzéseket keltett bennem, hogy..…..Elért az orgazmus, ahogy olyan lassan hatolt befelé, majd ki-be bennem. Elengedtem a kezemben lévő farkat és Árpi combjaiba kapaszkodtam. Bár ekkor meglepetésemre fejemhez nyúlt és ráhúzott a dákójára. Éreztem, hogy bizony feszül neki rendesen, tudtam élvezni akar, talán a látvány húzta fel ennyire, vagy a kezem játéka, de nem is volt lényeges. Élveztem, ahogy megtöltötte számat a nedve, és én nyeltem, ahogy tudtam. Csaba finoman mozgott bennem, megvárta, míg befejezzük, és csak utána lendült bele.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A medencében megosztoztunk Gabin. Amíg én forró kéjnyílását tömtem tele duzzadó farkammal, addig Csaba a medence szélére ülve a nő szájába adta dorongját. Gabi lelkesen szopta, amíg én testének minden porcikáját kényeztettem. Aztán cseréltünk, én ültem a medence szélére, hogy az orális szex gyönyörét is élvezhessem, és Csaba döféseitől hullámzott a víz felszíne. Gabi nyögéseit torkára csúszó vesszőm tompította, de nyilvánvaló volt, hogy elélvezett Csaba ütemes kefélésétől. Én sem bírtam már sokáig, és ahogy ujjai megszorították golyóimat, telelőttem a száját férfitejemmel. Aléltan dőltem hátra, amíg Csaba folytatta a rohamot. Visszamentem a szaunába, a víz csobogásába női sikolyok és férfiordítás vegyült. Hamarosan ők is bejöttek és hárman izzadtunk az enyhülő forróságban.

Lassan tért vissza belém is az élet. Hirtelen végig kellett gondolni: miért is vagyunk itt? Ja a ház. Azt akarja megvenni ez a nő. „Árpi, Árpi, első az üzlet, utána a szórakozás!” – dorgáltam meg magam, aztán megkérdeztem:

- Gabi, van még valami, amit látni szeretnél? – furcsán hangzott a kérdés, kicsit mosolyogtunk is, de végül is házat nézni jött, még ha közben némi szex is belekeveredett.

- Szerintem már szinte mindent láttam. Még az árról kell beszélnünk….Illetve….volt az a különleges szoba az emeleten, azzal a magasított, furcsa, hatalmas ággyal. Az valamilyen titkot rejt? Olyan…különleges ….elbűvölő…borzongató..

Összenéztünk Csabával, végül is ő a tulaj, igazából az ő döntése, hogy megmutatja-e azt a szobát. Csaba bólintott, és én csak annyit mondtam:

- Talán menjünk fel, nézzük meg. Nem kell nagyon felöltözni, egy köntös elég lesz.

Kimentünk, egy gyors fürdés a medencében, lemosni az izzadtságot, aztán felfelé vettük utunkat. Csaba ment előre, mögötte Gabi, és én zártam a sort. A rövid köntös alól kivillanó lábak megint megmozgatták fantáziámat és a farkamat. Pláne úgy, hogy én tudtam, mi van abban a szobában….

Ahogy beléptünk, a mélybordó falburkolat a bézs színű ággyal egészen hatásos volt. Az ágy tényleg magas volt, de nem véletlenül. Egy gombnyomás az éjjeliszekrényen, és kétoldalra kicsúszott az ágy alól egy-egy ágyfiók. Hatalmas, méretes fiókok, és a tartalmuk…

Gabinak leesett az álla. Erotikus segédeszközök minden mennyiségben. Puha, bélelt bilincsek, selymes korbácsok, masszázsolajok, puha zsinegek kikötözéshez, maszkok a szem lefedéséhez, néhány lezárt doboz, és egy különös szerkezet, ami úgy nézett ki, mint egy nyereg, de stabil alja volt. A gomb megnyomásával egyidejűleg a mennyezeten furcsa fények jöttek elő, az eddigi fényes felületek tükörré változtak az ágy felett.

Csaba széles, huncut mosollyal fordult Gabi felé

- Nos, te akartad látni. Szeretnéd kipróbálni is?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor Gabi megemlítette az ágyat, elmosolyodtam.Olyan kíváncsi nő, hogy nem is sejti, hogy mi lehet az ágy alatt és az a szoba milyen titkokat rejt. Ha mesélni tudna az az ágy... De nem is akartam lebeszélni róla, ismerje csak meg mélyrehatóbban!

Előre mentem jó vendéglátóhoz illőn, utánam Gabi lépdelt, végül Árpi maradt utoljára, nehogy meggondolja magát a kíváncsi nőszemély.

Odaléptem az éjjeliszekrényhez és megnyomtam egy rejtett gombot. Előbújtak a rejtett tartalékok: két fiók telis-tele mindenféle játékszerrel. Hiába, a hölgyvendégeim olyan válogatósak voltak, hogy sokféle apróság gyűlt össze az évek folyamán. Láttam, hogy Gabi kicsit lemerevedett a kínálattól. Erre talán ő sem volt felkészülve.

- Nos, te akartad látni. Szeretnéd kipróbálni is? - kérdeztem kajánul és láttam, amint kezdi legyőzni magában az ijedelmet. Pedig nem, kell félni semmitől, csak egy alapos, kiadós kényeztetés következik.

- Mit szólnál, ha párat kipróbálnánk rajtad? - kérdezte Árpi és vidáman rákacsintott.

- Oké... - még hallottam Gabi hangjában a bizonytalanságot - Mit csináljak?

- Csak feküdj ide, a többi a mi dolgunk. - mosolyogtam rá és a kezét megfogva az ágyra húztam és a hátára fektettem. Eközben Árpi elővette a bilincseket a fiókból és az egyiket odaadta. Gabinál közben győzött a kíváncsiság, mert levette a köntöst, majd engedelmesen odanyújtotta a kezét és a lábát is, amiket az ágy egy-egy részéhez bilincseltünk. Végül ott feküdt előttünk kiterülve, feltálalva nekünk.

- No lássuk csak... - mondta Árpi, ahogyan lehajol az ágy mellé a fiókhoz. - Talán ez... vagy inkább ez...? - Nem mutatta meg mire gondol, szerintem inkább kicsit játszani akart Gabival, aki egyre kíváncsibban nyújtogatta a nyakát, hogy vajon mikről is lehet szó?

- Nono, semmi kíváncsiskodás! - nevettem Gabi felé, és előhúztam egy maszkot. - Ezt most szépen ide tesszük a szemedre, hogy ne leskelődj.

Először nem akarta felvenni, de végül mégis sikerült ráadni, hogy a szeme le legyen takarva. Közben én is kíváncsi vagyok, Árpi vajon mit eszelt ki megint?

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elindultunk felfelé a köntösben, a szoba felé, ami oly kíváncsivá tett, de egyben féltem is, hogy olyan titkot rejt, ami már esetleg nem tetszik. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy nehogy valami erős perverzség legyen, mert ott dobok egy hasast, azért mindenbe én sem vagyok benne. Ahogy a két férfi között mentem esélyem nem lett volna menekülni, pedig….de túlságosan tetszett a ház, hogy itt hagyjam.

Bevallom, ahogy beértünk a szobába a színek ismét elvarázsoltak, és megnyugodtam, bár ez nem tartott sokáig. Csaba az éjjeliszekrényen matatott valamit, nem láttam rendesen, de ekkor az ágy alól méretes fiókok csúsztak ki. És a tartalmuk,….hát….elállt a szavam és leesett az állam. Erre tényleg nem számítottam, illetve ennyi féle fajtára nem.

- Nos, te akartad látni. Szeretnéd kipróbálni is? – kérdezte határozottan a házigazda

Mertem volna nemet mondani?! Bár látszódhatott rajtam a hezitálás, de ez csak a kezdeti félsz.

- Mit szólnál, ha párat kipróbálnánk rajtad? – tette fel a kérdést Árpi nekem szegezve

- Oké... – bár halkan bizonytalanul válaszoltam - Mit csináljak?

- Csak feküdj ide, a többi a mi dolgunk. – az ágy felé húzott Csaba, majd óvatosan a hátamra fektetett, mint egy úri hölggyel úgy bánt most velem.

Kikötöttem a köntösöm, és ekkor láttam, hogy Árpi hozza a bilincseket. Kissé meglepett, de olyan kíváncsivá is tett, hogy győztek és én alávetem magam nekik. Ekkor levettem magamról a puha ruhadarabot és átadtam. Előbb a kezeimet bilincselték le az ágyhoz, majd a lábaim következtek. Jól el voltak rejtve a karikák, ahova került a másik fele a fémdarabnak. Ott feküdtem kiterülve és nem láttam semmit.

- No lássuk csak... - mondta Árpi, ahogyan lehajol az ágy mellé a fiókhoz. - Talán ez... vagy inkább ez...? – szórakozik velem ez a férfi, direkt nem engedi, hogy lássam mit is vesz elő. Pedig próbáltam felkelni, amennyire csak lehetett, de nem nagyon sikerült.

- Nono, semmi kíváncsiskodás! – Csaba hangjába valami furcsát véltem felfedezni. És egyszer csak láttam, hogy elővesz egy szemmaszkot, amit rám akar rakni. Először nem akartam engedni, de aztán nem volt mit tenni. Ki vagyok szolgáltatva a két pasinak. Furcsálltam, hogy Árpi elcsendesült, és nem hallom már. Ez a sötétség megőrjít. Percekig nem történt semmi, a vakságom már a fülemre is ment, hogy nem hallom mire készülnek? Majd…..

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gabi kissé meglepődött, de aztán a kíváncsiság győzött benne. Sikerült rávenni, hogy meztelenül felfeküdjön az ágyra, mi pedig kezét-lábát széttárva az ágy végeihez bilincseltük. Ott feküdt kitárulkozva, meztelenül, védtelenül. Vágy, kíváncsiság és némi félelem kavargott benne, ezt tisztán látszott a szemén. Aztán nem látszott semmi, mert egy selyem szemfedővel megfosztottuk ettől az érzékszervétől. Csabával egymásra néztünk, szánk széles vigyorba szalad. Na most olyat kap ez a nő, amilyet még talán sosem, és amire örökké emlékezni fog.

Először is a kamerák. Egy van a mennyezetbe építve, a tükör mögé, azt egy rejtett kapcsolóval bekapcsolta Csaba. Én közben két másik kamerát állítottam fel az ágy két sarkához. Egyelőre nem vetkőztünk meztelenre, majd annak is eljön az ideje. Csaba hozott egy üvegtálat, benne vízzel és jégkockákkal, egy kisasztalra tette. Alig bírtuk visszafojtani mosolyunkat.

Fogtunk két puha korbácsot, és két oldalról elkezdtük simogatni Gabi testét. Bokától felfelé, finoman, végig a combja belső felén, csupasz szeméremdombján, hasán, hegyesedő mellbimbóin keresztül egészen arcáig. Aztán vissza, újra meg újra. Egyre mélyebben vette a levegőt, finoman tekergett az édes érzéstől. Pár perc után összevillant szemünk, és elkezdtük „rendeltetésszerűen” használni az eszközt, a bokájánál kezdve. Nem a fájdalom volt a cél, hanem a kéj fokozása. Ahogy combjai belső felét csapkodtuk, felváltva, egyre feljebb haladva, nyögései erősödtek. Puncija is kapott néhányat, aztán felfelé egészen a válláig, mellbimbói már kőkeményen meredeztek. Amikor azt hitte, végeztünk, visszaindultunk, és az előző ütésektől bizsergő bőre újabb csípéseket kapott. Szinte látszott, hogy lángol a teste, mintha csalán csípné. Letettük a korbácsot, kezünket a jeges vízbe tettük egy fél percre. Gabi már szinte ficánkolt, amikor jéghideg kezünkkel elkezdtük simogatni. Felsikoltott, menekülni próbált, persze nem volt esélye. Hűvös érintésünk nyomán elmúlt az égő érzése, de tehetetlen kiszolgáltatottsága kéjes látványt nyújtott. Tenyeremet puncijára terítettem, miközben Csaba mellét vette kezelésbe. Ahogy ujjam a lucskos szirmok közé csúszott, és Gabi megemelte a popsiját, jelezve, hogy teste szexre vágyik, nos én ekkor vesztettem el a fejemet. Kibújtam az utolsó ruhadarabomból, és rávetettem magam Gabira. Számmal és ujjaimmal izgattam virágszirmait, szürcsöltem kicsorgó nedveit, csiklójának kemény pöckét masszíroztam nyelvem hegyével, miközben két ujjamat mélyen beledugtam. Éreztem, hogy ágyéka egyre sűrűbben összeszorul, néha szinte alig tudtam mozgatni ujjaimat. Ekkor néztem fel, és láttam, hogy Csaba az orális szex másik fajtáját választotta, merev dákóját Gabi szájába dugta, így Gabi forró szája és ügyes nyelve sem maradt munka nélkül. Szívesen belehatoltam volna, de még másfajta gyönyöröket tartogattam ennek a nőnek.

Elővettem egy másik eszközt, egy kispárnát meg egy masszázsolajat. A kispárnát Gabi popsija-dereka alá csúsztattam, így alteset tökéletesen megközelíthetővé vált. A masszázsolajat puncijára csorgattam, ami végigfolyva szeméremajkain a szűk rozettánál landolt. Ez volt a célom, ingerelni kezdtem a hátsó bejáratot, miközben nyelvem csiklóján táncolt. Nyögdécselt és sóhajtozott, de hangját Csaba vaskos bunkója nem hagyta kiteljesedni. Már két ujjam becsúszott a szűk bejáraton, amikor Csaba nem bírta tovább, és mély hördüléssel telepumpálta Gabi száját. Ekkor éreztem,hogy eljött a megfelelő pillanat. Amíg a nő Csaba tisztogatásával volt elfoglalva, felcsatoltam testére azt a különös szerkezetet. Speciális vibrátor volt, egyszerre izgatta ánuszát, punciját és a csiklóját. A három, különböző méretű, kiálló rúd mennyei élvezetet tud okozni, legalábbis akiken eddig kipróbáltam, szinte belehaltak a gyönyörbe. A két nagyobb rúd akadálytalanul csúszott a neki rendelt nyílásba, a harmadik nyúlvány pedig rásimult a kiálló húsrügyre. A biztonság kedvéért egy pánttal a derekára rögzítettem, aztán bekapcsoltam. Az eredmény megfelelt várakozásaimnak..

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Álmomban sem gondoltam volna, hogy a két férfi ilyen fájdalmasan érzéki gyönyört tud okozni. Azok a kis paskolások az ostorral, csak elgondolni tudtam mit használnak rajtam. És ezt is csak akkor, mikor szabad volt egy pillanatra a fejem belül. Teljesen elengedtem magam, és átadtam nekik a testem. S mikor már tetőtől talpig végigütöttek, akkor jött a hidegzuhany. Oly módon volt hideg a kezük, hogy égette a bőrömet, ahányszor csak hozzámértek. Tökéletes volt ez a kombináció, amit műveltek. A testemet teljesen uralták és irányították. A lelkem meg kíváncsian várta a folytatást. Árpi kezelésbe vette puncimat a hideg kezével, de erre a válaszom egy kisebb élvezés volt, hiszen égett már így is a vágytól a veréstől, és most az a hideg kezek, ujjak, a végszót jelentették nekem. Popsimat megemeltem, és ekkor Árpi már az ajkaival, nyelvével is ingerelni kezdett. Eközben Csaba teljesen kitöltötte a számat a dákójával és finoman, de határozottan fényesítettem a szerszámot. Itt csak kényeztetnem kellett, miközben alul engem vett célba. Árpi mást szánt nekem, mert abbahagyta a dolgokat és pár percre is, de otthagyott. Majd kispárnát dugott a popsim alá, s éreztem, hogy végigcsorog rajtam valami, amit ő rám öntött. Elkezdte szétkenni, de most már inkább a másik kis résem érdekelte. Finoman, de mégis oly könnyedén érte el célját, észrevétlenül hatolt belém két ujja, miközben a nyelve a csiklómon cikázott. Mielőtt testem a robbanás hatása alá került volna éreztem, hogy nem vagyok vele egyedül, a számat teljesen telepumpálta a férfi, hördülései már fel sem tűntek, miközben a csípőm egyre jobban haladt felfelé, akárcsak a vágyaim. S miközben a farokkal voltam elfoglalva számban, addig a másik pasi valamit bedugott a puncimba, de nem csak oda. Meglepetésemre popsimba is és a csiklóm…..kicsit mintha kikötötte volna a derekamra s már el is indult. Ebben a pillanatban azt éreztem, hogy jó, hogy már nincs a számban semmi, mert még ártottam volna neki. Hármas csapás volt ez, és leginkább szabadulni akartam, hogy lekapcsoljam, hiszen olyan erősen ingerelt, ami már fájdalmas volt, na persze a jófajtából. Próbáltam mindenhogy menekülni, de nem ment. Ekkor Jött a negyedik csapás, ismét jég hideg kezeket éreztem testemen. Főleg a mellemnél időzött és tökéjre izgasson. Már szinte kiabáltam és kértem őket, hogy hagyják abba, a könnyem is kicsordult, amik ők nem láthattak a kendő miatt. Majd a hideg kéz a számra tevődött és hallottam, ahogy Árpi odasúgja, hogy maradjak csendbe. Persze majd sikerül is. Talán megérzés volt, mert valami csengőt hallottam, bár lehet csak a fejemben volt.

Éreztem valami feszültséget hírtelen, de engem jobban izgatott, ami bennem volt és nem bírtam ki, hogy ne nyögjek…… Bár nehezen vettem ki, de azt hiszem Csaba távozott sietve, bevallom még ez sem érdekelt. Árpi ismét csendre intett és végre ki is kapcsolta a ketyerét, amit belém helyezett. Hamar le is került rólam. Mikor már végre elkezdtem ismét a földön érezni magam lépteket hallottam, de nem csak egyet, hanem többet is. Árpi ismét befogta a számat, de most éreztem, hogy teljesen rám nehezedik és dákója a bejáratot keresi.

-Ezt még befejezzük, ha bele is bukunk – súgta a fülembe

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gabi összerándult, ahogy a segédeszköz vibrálni, mocorogni kezdett benne. Tehetetlenül, kikötve feküdt ott, és az előzmények kellően felizgatták ahhoz, hogy perceken belül éles, sikoltozós orgazmusba hajszolja a vibrátor. Úgy tűnt, Csabával egy rugóra jár az agyunk, mert egyformán élveztük a remegő női testet. A szerszám fáradhatatlanul dolgozott, és szinte már megsajnáltam Gabit, amikor csengőszó zavarta meg nyugalmunkat. Csaba az órájára nézett és kapkodva öltözni kezdett. Ujjaimat a jéghideg vízbe mártottam, további kínokat ígérve Gabinak, közben Csaba csak annyit mondott, hogy egy fiatal pár is bejelentkezett lakásnézőbe, valószínűleg ők érkeztek meg.

Próbáltam csendre inteni sikoltozó barátnőmet, de nem ment egyszerűen. Gondoltam hatásosabb, ha megszabadítom ettől a kínzóeszköztől, és helyette fagyos érintésemmel próbálom lecsillapítani. Ahogy kikapcsoltam és kivettem a műanyag szerszámot, valóban csendesebb lett, de simogatásomtól megint tekeregni kezdett. Próbált tiltakozni, kevés eséllyel. Ráhajoltam és csak ennyit súgtam neki:

-Ezt még befejezzük, ha bele is bukunk. Egy fiatal pár jött megnézni a házat. Ha csendben maradsz, akkor talán észrevétlenek maradhatunk. Ha sikoltozol, akkor Csaba kénytelen lesz őket is behozni ide. És akkor nem tudom, mivé fajulnak az események.

Mire végére értem mondandómnak, dákóm elfoglalta az őt megillető helyet. Gabi megörült, hogy végre egy hús-vér szerszám tölti ki punciját, mert hiába próbáltam csókkal betapasztani száját, nem mindig sikerült. Levettem a kötést a szeméről, és vágytól fátyolos tekintetébe fúrtam szemem.

- Szóval te döntesz. Ha kiabálsz, lehet, hogy egy nő nyalja ki a puncidat. Mit szeretnél?

Közben persze fáradhatatlanul döfködtem belé magam. Léptek közeledtek, de egyelőre elkanyarodtak. Nem tudom, Gabi tartani tudja-e a száját.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A legrosszabbkor jött ez a csengő. Pont akkor, amikor a legjobban elmerültem volna Gabi testében.

Kissé bosszúsan kapom magamra a ruhát, és az órámra nézek: ennyi az idő? Nagyon elnéztem, nem gondoltam volna még reggel, hogy ilyen kalandokban lesz részem. Egy hosszú menetet nem számoltam bele a lakásnézőbe.

- Bocs, mennem kell, egy pár jött. Aztán csendben legyetek! - kacsintottam Árpi felé, majd gyorsan kiléptem a szobából. Árpi úgyis érti, mire céloztam, hogy helyettem is alaposan kapja el a nőt, de azért ne sikítson a sok kényeztetésben.

Lesiettem és gyorsan összedobáltam a széthagyott dolgokat, és sikerült a harmadik csengetésre az ajtóhoz érnem, némileg rendezett ruházattal. Ahogyan ajtót nyitok, még simítok egyet a hajamon, fésű gyanánt.

- Jó napot! - mosolygok a fiatal párra. - Elnézést, nemrégen érkeztem és még kissé szedett-vedett pár helység. Fáradjanak be.

- Jó napot! - mosolyogtak ők is, majd beléptek. A nő egész jó formában volt, úgy harminc körül lehetett, a férfi, aki vele volt úgyszintén. A nő formás lábaira azonnal felfigyeltem, mert szoknyában volt, én pedig épp álló farokkal kísértem őket egyik szobáról a másikra.

- Itt van a medence - mutatom meg azt a helyet, ahol nem is olyan rég Gabit kaptuk el és húztuk meg alaposan. A pár csak hümmögött, bólogatott. Nem voltak közlékenyek.

Elindultunk visszafelé, amikor a férfi megállt a lépcső alján és megkérdezte:

- Fent is vannak szobák?

Épp terelni akartam, nehogy lebukjanak Árpiék, de mégsem tagadhatom le, hogy fent is vannak helységek:

- Persze, nyugodtan menjenek előre! A lépcső tetején pedig majd tovább kalauzolom Önöket.

Előreengedtem őket, szerencsére a nő a férfi után ment és így kellően meg tudtam nézni, milyen csinos a világoskék tangája. A formás popsijába csak úgy bevágott, és ahogyan lépdelt felfelé, mintha domborította volna felém. Vagy én hajoltam mélyebbre?

Szerencsére gyorsan felegyenesedtem, amikor a férfi megfordult, így nem derült ki a kíváncsiságom. Ők a házat nézik meg mindenhol, én meg a nőt ugyanígy. Hehe.

- Nos, erre van a fürdő - invitálom őket tovább, és egy-két ajtó mögé is benézünk. Végül az a szoba jönne, ahol Árpiék vannak. - Sajnos ide most nem tudunk benézni, mert ennek a zárába tegnap beletörtem a kulcsot, és várom még a lakatost, hogy ne kelljen az ajtót tokostul szétkapnom.

Átlátszó kifogás volt, de igaz is lehetett. Szerencsére bejött, nem akartak benézni.

- Akkor menjünk le! - mutatok a lépcső felé, szerettem volna most is a sor végére kerülni. A férfi máris elindult lefelé, a nő még gyorsan körbenézett, amikor egy elfojtott nyögés ütötte meg a fülem. A számba haraptam, nem tudom, meghallotta-e a nő, de ő is megmerevedett, majd megfordult és rám nézett. Épp szóra nyitotta volna a száját, mire én csitítólag a mutatóujjam a szám elé helyeztem, hogy maradjon csendben. Erre ő végül sejtelmesen elmosolyodott, megfordult és elindult lefelé. Odalent megálltunk az ajtóban és névjegyet cseréltünk. Adtam mindkettőjüknek egyet-egyet, hogy hívjanak, ha mégis tetszene a látottak. A férfivel kezet fogtam, de a nőnek puszi jár. Ekkor mintha a keze véletlenül a nadrágomnak nyomódott volna, pont a még álló farkam nyomta meg kissé.

- Viszontlátásra! - intettem utánuk az ajtóból. A nő ismét hátra maradt kissé és megfordulva a köszönésemre huncutul kacsintott egyet. Küldtem erre egy gyors csókot a levegőbe, és már csuktam is be az ajtót.

Micsoda egy kacér teremtés! - somolyodtam el, aztán indultam felfelé a lépcsőn. Remélem, Árpi nem fárasztotta ki túlságosan Gabit!

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A léptek, ahogy jöttek, úgy el is mentek, s én nem igazán tudtam parancsolni a hangomnak, sőt a testemnek sem már.

- Szóval te döntesz. Ha kiabálsz, lehet, hogy egy nő nyalja ki a puncidat. Mit szeretnél? – kérdezte tőlem Árpi

Hallottam, amit mondott, de bevallom nem fogtam fel teljesen, persze az előző tettéhez, tetteikhez viszonyítva úgy véltem megpróbálok csendben maradni, ameddig tudok. Engedelmes kislány leszek, de csak mert nem szeretnék még több farkat ma már nem. Gondolom nem egyedül volt, akivel Csaba jött fel, mintha három léptéket hallottam volna. És ismét ezek a hangok ütötték meg a fülemet, pedig már azt hittem kiengedhetem a gőzt és a hangomat is. Árpi a számra tett kezével próbált meg csitítani, miközben a kendő is lekerült a szememről, habár nem láttam semmit, a könnyeim is kicsordultak és inkább néha csukva tartottam. Teljesen irányított a férfi. Végre halkultak a lépések és Árpinak a kezei is engedtek a szorításból, és ekkor kicsúszott a számon egy aprócska nyögés, ekkor már szájával, s nyelvével próbált meg halkítani rajtam. Ezek szerint úgy vélte korán engedett el. Teljesen rám nehezedett, egészen közel jött a fülemhez, éreztem a zihálását, de nem tudtam mire vélni, most mit is akar ezzel. Majd megszólalt, bár nem vitte túlzásba. Végre hús vér farka vette át a helyet és nem kímélt, egészen mélyre hatolva ingerelt tovább, mintha titkon azt várná, szóljam el magam, és még két ember csatlakozzon hozzánk. Feszegeti a határaimat, de nem engedem, hogy...

- Rossz voltál!

Válaszolni még mindig nem tudtam, csak vártam most mi lesz, a büntetésem. Ismét hangok ütötték meg a fülemet, már ha tényleg azok. Csaba kért helyet, mint kiderült. Árpi erős lökései kezdtek enyhülni, majd kiszállt belőlem és az oldalamra fordított. Csaba lefeküdt elém, Árpi hátulról ismét birtokba vett.

- Könyökölj fel, gyerünk- hangzott a parancs a „kimaradt” pasi szájából

Ahogy engedelmeskedtem ismét valami zúgást hallottam, vagy csengőt? Igen csengő, és mintha ráültek volna. Csaba ismét magára kapott valamit és újra lesietett, viszont most Árpi is megállt, majd mellém feküdt.

- Azt hiszem, mára ennyi volt – hangzott a szájából a számomra jól csengő szavak.

Szólni sem tudtam. Hangok szűrődtek fel, és Árpi érthette is, mert hirtelen felkelt és halkan odaszólt, hogy öltözzek fel gyorsan. Kinyitotta az ablakot, majd gyorsan magára kapta a köntösét és pakolni kezdett. Én meg csak ültem, majd én is cihelődni kezdtem. Mikor a lépteket hallottam esett le, hogy Csaba szülei lehetnek azok, legalábbis a szavakból ez derült ki, amit már tisztán hallottam. Próbálja terelni őket, mi meg szellőztetni, mert a szobát belengte a szex illata. A kilincs már megy is lefelé...

Tartalomjegyzék