Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meleg hétre ébredtem a szabadságom első napján. Már tudtam, hogy mi lesz a programom. Leutazok a balatoni nyaralómba...főzőcskézek...iszogatok...pihizek...talán lányokat is szerzek pár estére.

Hamar becsomagoltam, aztán be a kocsiba és irány a szabadság. Elfelejtem a munkahelyi gondokat....személyi asszisztensnőmnek kiadtam, hogy csak reggel 8 és 10 között keressenek, ha nagy a gond. Amúgy ki lesz kapcsolva a mobilom.

Nagyon ritka, hogy most ilyen hosszú semmittevésre szántam rá Magamat.

Elindultam a Balaton felé....néztem a sok autót...munkába mennek...szegények. De ez miért zavar engemet? Fordítva sokszor láttam ezt a képet...meleg volt az öltönyben, kényelmetlen volt...ők mentek nyaralni.

Most fordítva van....póló...rövidnadrág...napszemüveg...az öltözékem.

Kocsim halkan száguldott....rockzene bömbölt....éreztem a szabadság szelét.

A városhatár közelében ilyenkor sok a stoppos lány lehet, hogy valakinek feltűnik a kocsim, vagy talán Én!? Sorban álltak a fiatalok az út szélén...fiúk, lányok, párok.

Távolban már kiszemeltem az "áldozatot". Short és bikini felső volt rajta, kezében hátizsák. Lassítottam, majd megálltam egy kicsit távolabb..figyeltem a reakcióját. Integetve szaladt..a jobb oldali ablakot lenyitottam...oda ért...benézett majd megkérdezte.

- Merre haladsz, ezzel a csúcs járgánnyal?

Tetszett a belépője.

- Egy hét Balaton! És Te hova-hova? - kérdeztem vissza határozottan

- Az irány megfelelő...elviszel? - kérdezte.

Mire válaszoltam volna, már kinyitotta az első ajtót...hátizsákját hátra dobta...és kényelembe helyezte magát.

- Persze, gyere csak! - mondtam, de már benn ült a kocsiba.

Szótlanul haladtunk, csak a zene bömbölt, néha rá néztem...láttam, hogy elaludt.

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre! Letettem az utolsó vizsgát is az egyetemen.

Nehéz volt, a nagy nyári melegben csak az tartotta bennem a lelket, hogy tudtam eljön ez a nap is, és végre bulizhatok.

A barátnőim már egy hete elmentek a Balatonra, megígértem nekik, amint végzek, utánuk megyek, bármi is legyen a vizsga eredménye.

Nagyon vártam már, bár tudtam, annyira fáradt vagyok, hogy talán az első pohár koktél után hanyatt vágódok és alszom. Kati, akinek szüleié a nyaraló, megígérte, hogy mojitoval, kedvenc italommal várnak.

Mivel csóró egyetemista lévén nem akartam pénzecskémet vonatra költeni, úgy döntöttem, stoppal megyek. A nagy meleg miatt könnyű nyári cuccot vettem fel: sortot és kedvenc bikini felsőmet, ami kiemelte melleim formáját.

Azért megfogadtam, hogy jól megnézem magamnak, ki mellé ülök be, mert nem szerettem volna kellemetlen meglepetést, ha félreértelmeznék az öltözékem.

Elengedtem 1-2 kamiont és megláttam egy csodás tűzpiros sportjárgányt, a vezetője lassított, mikor közelembe ért.

Lenyitotta a jobb oldali ablakot, odafutottam, behajolva megkérdeztem:

- Merre haladsz ezzel a csúcs járgánnyal?

Amint megláttam a férfit, döntöttem: bármit mond, vele megyek! A fekete haj, kékeszöld szemek mellett olyan férfias erő sugárzott belőle, ami egyetemi haverjaimnál még csak nyomokban sem található.

Alig tudtam figyelni válaszára, bár valami olyasmi lehetett, hogy egy hét Balaton, már bent is ültem az autójában.

Egy-két mondat után végre az utat figyelte, így lopva jól megnézhettem magamnak.

35-40 éves lehetett, karja és combja izmos, de nem kigyúrt, sajnáltam, hogy a többit fedte a pólója és a rövid nadrágja.

Behunytam a szemem és elképzeltem, milyen lenne a barátnőim helyett vele tölteni ezt a hetet.

Arra ébredtem, hogy megáll az autó egy gyönyörű kertes ház kapuja előtt. Nem hittem el: ennyire fáradt voltam, hogy végigaludtam az utat?

Pedig így lehetett, mert mosolyogva felém fordult:

- Én megérkeztem. Látom fáradt vagy, megkínálhatlak egy hideg itallal a nyaralómban, amitől felfrissülsz?

- Miért is ne? – válaszoltam. – És hol van az az itt?

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Suhantunk az autópályán...élveztem a száguldás szabadságát. Alkalmi partnerem aludt, néha rápillantottam. Formás combjai voltak, legszívesebben megérintettem volna, de nem használtam ki a lehetőséget. A zenét halkabbra vettem, nehogy felriadjon.

Egyetemistának gondoltam, de hogy egyedül van, ez egy kicsit meglepett. Én is voltam egyetemista és mindig csoportosan kóboroltunk az országban a nyári szünet alatt.

Na mindegy, majd kiderül.

Kicsit tanácstalan voltam, mert olyan mélyen aludt, hogy nem volt szívem felébreszteni, megkérdezni, hogy mégis hova készült.

Végre megérkeztünk a nyaralómhoz és arca gyengéd simogatásával felébresztettem.

Selymes bőrének érintése villámcsapásként futott végig gerincemen.

Lassan magához tért...és csodálkozva forgolódott, hogy hol is van.

- Én megérkeztem. Látom fáradt vagy, megkínálhatlak egy hideg itallal a nyaralómban, amitől felfrissülsz?

- Miért is ne? – válaszolta. – És hol van az az itt?

- Szerintem ez lényegtelen...menjünk be...látom kicsit megizzadtál az alvásban! Mielőtt tovább indulnál előtte lezuhanyozhatsz nyugodtan! Addig keverek egy hűsítő koktélt! -ezekkel a mondatokkal invitáltam be a tágas nappalimba.

Beléptünk a nappaliba, hátizsákját egy nagy fotelba dobta.

- Körül nézhetek a birodalmadban egy kicsit? - kérdezte ártatlanul.

- Persze, nyugodtan...húú még be sem mutatkoztam...szia Alex vagyok!

- Andi vagyok! - mondta, miközben megcsókoltam kézfejét.

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szerintem ez lényegtelen… - válaszolta.

Hm. Szerintem is. Egyre inkább vonzott a gondolat, hogy egy pár órát vele töltsek.

Beléptem utána az ajtón egy világos, napsütötte nappaliba, aminek színei melegséget árasztottak, a bézstől a mély barnáig, a falakon gyönyörű természetfotók voltak, máris jól éreztem magam itt.

- Körül nézhetek a birodalmadban egy kicsit? – kérdeztem, szerettem volna megtudni, van-e nő mellette, leginkább a fürdőszobája érdekelt e miatt, hiszen az elárulja.

Mintha a gondolataimban olvasna, felajánlotta, hogy zuhanyozzak le, míg kever nekem egy koktélt. Igen! Semmi mellébeszélés, körülményeskedés, sima közlés volt, amitől nem éreztem semmi nyomulást, csak egyszerű ajánlatot, amit elfogadhatok, ha akarok.

Naná, hogy akarom!

Aranyos volt, mikor bemutatkozáskor picit régimódian kezet csókolt. De mikor hozzám ért! A kezem eltűnt a tenyerében és legszívesebben azt mondtam volna: ez jó, de abba ne hagyd!

Zavaromban sarkon fordultam és felszaladtam a lépcsőn, ahol a fürdőszobát sejtettem.

Itt is volt. Minden kék színben játszott, a zuhanyfülke mellett egy hatalmas fonott szék állt, ami uralta a helyiséget.

Már a zuhany alatt álltam, mikor rájöttem, nincs nálam törülköző.

Ez valószínűleg neki is eszébe juthatott, mert hallottam, hogy felfelé jön a lépcsőn.

Résnyire nyitottam a fülke ajtaját.

Belépett a fürdőszobába, kezében két pohárral, hóna alatt törülközővel, és a zavar legkisebb jele nélkül mondta:

- Benyújtom a törülközőt, lent nem adtam oda. Hoztam az italunkat is, már nagyon szomjas vagyok, de gondoltam igyuk meg együtt. Nem kell sietned, megvárlak itt a székben!

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fiatalos lendülettel felszaladt a lépcsőn...gondolom a fürdőszobát keresve. Megtalálta, pedig a földszinten is volt egy, de nem tudtam már utána szólni. Már csak azért sem, mert csodálva néztem szökkenő lábait, shortjából kidomborodó fenekét.

Nem jönnék zavarban, ha úgy döntene, hogy ma már nem megy tovább a barátnőihez.

Valahogy elütnénk az időt.

Kevertem a koktélokat...hallottam a víz csobogását...és hirtelen beugrott, hogy nem adtam neki törülközőt. Elkészültek a hideg koktélok majd kerestem egy jó nagy fürdőlepedőt részére. Elindultam felfelé. Felértem, egy kicsit tétováztam...mégiscsak egy meztelen lány van oda benn.

- Benyújtom a törülközőt, lent nem adtam oda. Hoztam az italunkat is, már nagyon szomjas vagyok, de gondoltam igyuk meg együtt. Nem kell sietned, megvárlak itt a székben! - mondtam, de legszívesebben már bent lettem volna Én is.

Résnyire nyitotta csak ki az ajtót...kinyújtott kezébe adtam a törülközőt és ekkor szemünk összecsillant. Csak néztük riadtan egymást, a mély csendet csak a víz csobogása törte meg. Annyira távolnak tűnt, hogy megérinthetem Őt.

Még mindig csak néztünk, mondhatnám bambán egymást, amikor lassan tágra nyitotta az ajtót és remegő hangon megszólalt.

- Nézelődsz vagy iszunk együtt?

A kidűlő pára eltűnése után...az elém táruló látvány lenyűgöző volt. Láttam már sok meztelen nőt, hasonló "jelmezben"...de ilyen csodás testet talán még nem láttam. Valószínű, hogy mindig ez játszódik le Bennem, amikor egy új Nőt látok, ilyen természetes szépségében.

Állt előttem, nem takarta testét az átadott törülköző...másik kezét nyújtotta a pohár felé.

- Bocsánat, egy kicsit megleptél ezzel a jelenettel...tessék itt az italod...ez most Engem is lehűt egy kicsit. - mondtam elakadt hangon.

Mereven kortyoltuk a hűsítő italt...vajon kinek lesz bátorsága ahhoz, hogy megtegye a további lépéseket??

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor benyújtotta a törülközőt, a szemünk összevillant.

Ahogy lebénultan álltam és néztem, a szeme zölden világított, olyan lett, mint egy vadászó macskáé.

A lábam el kezdett remegni, és úgy éreztem, itt és most akarom, hogy hozzámérjen, végigsimogasson a nyakamtól a talpamig.

Ezt az érzést nem létező hetykeséggel igyekeztem palástolni. Kinyitottam a fülke ajtaját, egyik kezemben bénán lógatva a törülközőt és nyúltam a pohárért:

- Nézelődsz vagy iszunk együtt? - kérdeztem, nagyot kortyolva az italba, bátorságot gyűjteni.

Elfúló, rekedt hangon válaszolt valamit, de csak a szemét láttam: gyönyörködött bennem. Olyan volt, mint egy nagyvad, ami méltó zsákmányra talált. Hm… Az leszek! Majd valamikor írok Katiéknak egy sms-t: ma ne várjanak!

Kiléptem az ajtón, nem érdekelt az sem, hogy a víz még csurgott le a testemen, olyan volt, mintha az simogatna Alex helyett lágyan, érzékien. Végigcsurgott a nyakamon, le a mellemen, ami ha nem is volt nagy, de kemény és feszes, mellbimbóim ágaskodtak rajtuk… majd továbbfolyt lapos hasamon, és leszaladt a dombot megkerülve a lábamon.

Talán azért érzékeltem ezt ilyen élesen, mert végigkövette a víz útját a szemével, csodálattal nézve a helyeket, ahol végigfolyt.

Egy szót sem szólva előre lépett, és szabad kezével végigsimított az arcomon, lágyan a nyakamon és finoman megcsókolta a számat.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírtam betelni a látvánnyal. Ahogy a víz csurgott le a testén, végig a nyakán, le az "almácska" formájú mellein, megcsillanva ágaskodó mellbimbóin… majd továbbfolyt lapos hasán, és leszaladt a dombot megkerülve a lábain.

Agyam üzenetet küldött férfiasságomnak...amit éreztem is.

Önkéntelenül léptem feléje..kezem arcához ért...nyakát érzékien simogattam, majd gyengéden Magamhoz húztam, ajkaira csókot nyomtam.

Lassan csókoltam, hagytam időt neki, hogy megfelelően tudjon reagálni. Ekkor vizes karjaival átölelte nyakamat...és most már Ő irányította csók játékunkat.

Megfogta kezemet és behúzott a víz alá. Fel sem tűnt, hogy Én még ruhában vagyok. Nem zavart semmi.

Andi beállt a víz alá, kezét magasba emelte és a vízzuhatag elöntötte az egész testét.

Gyorsan megszabadultam vizes ruháimtól...neki támasztottam a falnak és mohon falni kezdtem először a nyakát, majd melleit. Fejemet gyengéden szorította melleihez...nyelvem bimbóival játszott. Kezével lassan tolta lefelé fejemet, hogy az egész testét élvezhessem. Elértem az "aranykapuhoz" kemény nyelvemmel lassan kóstolgattam ízét. Nagyon szép, rózsaszínűben pompázó látvány terült a szemem és szám elé.

Felemeltem az egyik lábát, hogy még nagyobb élvezettel nyaljam finom és szűk punciját.

Egyre jobban elvesztettem önuralmat a látvány és a puncijából áradó nedű ízvilágától.

Éreztem, hogy a nyelvem már kevés, és egyik ujjamat gyengéden betoltam nedves hüvelyében.

Ekkor teste megmozdult és ujjamon vonaglott, miközben csiklóját harapdáltam.

Egyre gyorsabb mozgásba kezdett....hörgött....éreztem, hogy nem sokára elönti testét az orgazmus csodás érzése. Nem törődtem azzal, hogy ujjam már zsibbad testétől....akartam látni, ahogy tulajdonképpen kielégíti saját Magát az ujjam segítségével.

Egy gyors rándulás kíséretében elélvezett...teste még remegett...ujjam hüvelye szorítását élvezte.....lábát lassan letettem a földre. Ujjamat lassan kiengedte, de levezetésként nyelvem érzéki érintését élvezhette. Amikor teljesen megnyugodott felálltam, átöleltem és szájon csókoltam.

- Pszt....! - és csókoltam tovább.

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzékien, puhán csókolt, annyi gyöngédséggel, amilyet eddigi pasijaimnál (nem sok volt, és mind a saját korosztályomból), nem tapasztaltam.

Vágytam rá, hogy ne álljon meg a csóknál, látni akartam meztelen testét, amint felébred benne a vágy. Behúztam a víz alá, miközben mohón csókoltam ajkait. Vizes ruháiból kibújva visszavette az irányítást. Ahogy a víz simogatva haladt lefelé, úgy fedezte fel testemet Ő is. A mellbimbóimmal olyan finoman játszott, hogy fejét nem engedtem tovább haladni, élvezni akartam még,fogva tartottam fejét. Mikor combomon megéreztem ébredő férfiasságát, feltámadt bennem a vágy, kényeztessen lejjebb is, ahogy Ő szeretné. Amikor elért a dombomhoz, nyelvével izgatóan, lassan haladt egyre beljebb. Nagyon jó volt, olyan melegség öntött el, amiről tudtam, a vízhez semmi köze. Mikor úgy éreztem még többet, jobban szeretném, felemelte egyik lábamat. És megnyíltam neki, felkínálva kemény csiklómat, amivel még így nem játszott senki. Ujját becsúsztatva kényeztetett, mire csípőm megmozdult, előre-hátra ringattam, miközben csiklómat szívta, egyre jobban átjárt a gyönyör, már nem tudtam visszafolytani a nyögéseket. Már nem figyeltem rá, csak arra, ami bennem történt, egész testemet megrázta a kirobbanó orgazmus. Lassan tért vissza a külvilág, éreztem testem remegését, ahogy lassan letette lábam még nyelvével lágyan simogatott tovább.

Mikor már a légzésem is csillapodott, felállt és átölelt. Ránéztem, szép szemét elhomályosította a vágy. Megcsókolt, és mielőtt megszólalhattam volna:

- Pszt! – mondta és csókolt tovább.

Megéreztem kemény férfiasságát a hasamon, és elöntött a vágy, hogy most én nyújtsam neki azt a csodás érzést, amit én kaptam tőle.

Letérdeltem elé, és kezembe fogtam. Mielőtt végigsimítottam, megcsodáltam. Nincs két egyforma, és mind gyönyörű a maga módján. Az övé nagy volt és egyenes, ahogy hozzá értem, követte e kezem, mintha bele szeretne simulni a tenyerembe.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Férfiasságom mereven simogatta kemény hasát. Makkom nedves volt....kéjnedveim egybe folytak Andi hasán folyó vízzel....talán még izzadság cseppek is voltak.

Szerettem volna irányítani kezét, de ekkor lassan letérdelt elém....tudtam, hogy most visszaakarja adni az élményt.

Gyengéden kezébe vette férfiasságomat....nézegette, simogatta....az átlagosnál egy kicsivel nagyobb szerszámom volt...talán ez a látvány kerítette hatalmába.

- Még találkoztam ilyen nagy és egyenes farokkal....pedig nem vagyok egy ártatlan kislány! - mondta huncut mosollyal. Eddig csak magam korú fiúcskákkal voltam együtt, akiknek csak a gyors spriccelés számított.

- Gyere, most játszhatsz egy igazi, érett férfi farokkal! - kínáltam fel Magamat és széjjel tettem lábaimat.

Két kézzel simogatta, apró csókokkal halmozta el....elképedve néztem, ahogyan bánt a farkammal. Semmi durvaság, mintha ismerte volna, hogy mit szeretek....olyan érzéki volt minden mozdulata. Szemei csillogott ahogy felnézett Rám és ekkor megéreztem ajkai gyengéd harapását. Lassan csúsztatta be a szájába kemény farkamat. Lábaim egy kicsit beremegtek az érzéstől.

Itt már tudtam, hogy ennek csak jó lehet a vége. Nagyon vártam, hogy elélvezzek.

Andi annyira érezte reakciómat, hogy egyszer gyorsabban szopta...hol meg lassított.

Az külön izgatott, hogy szemünk végig kontaktusban volt. Csodálva néztem, ahogy csinálja. Hogyan tudja ilyen fiatalon ennyire jól csinálni? Sok tapasztalt Nő nem tudott ilyen élvezettel "dolgozni" rajtam!

Lábaim egyre jobban beremegtek...éreztem a vég közeledtét.

Már nem volt erőm visszafogni, de nem is akartam...és az utolsó húzásnál...kilőttem a Bennem lévő összes feszültséget. Nem figyeltem, hogy hova távoznak "utódjaim"...került az ajkára...nyakára...talán még a vizes hajára is.

Nem engedte el izzó farkamat addig, amíg nem nyugodott meg teljesen...kiürítve a teljes tartalmat.

Megfogtam kezeit, felemeltem és egy hatalmas csókkal köszöntem meg csodás játékát.

- Szeretném, ha nem mennél a barátnőid után! - kérleltem, miközben kézfejünk egymásba gabalyodott.

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felnéztem rá, láttam elhomályosodni a tekintetét. Széjjelebb nyitva lábait felkínálta magát nekem, hogy hozzáférjek még jobban.

Apró csókokkal kényeztettem, majd számba vettem a farkát, miközben egyik kezemmel tovább simogattam. Végig az arcát néztem, ahogy váltakoztak rajta az érzelmek, úgy gyorsítottam vagy lassítottam, szerettem volna minél tovább örömöt okozni.

Élveztem, mekkora „hatalmam” van fölötte, lábai remegtek, a hátát a falnak kellett támasztania. Annyira jó volt, hogy megkívántam: érezni akartam magamban. Döntöttem, ezt az éjszakát vele töltöm!

Mikor éreztem, nincs tovább, kihúztam a számból, és mellemre, arcomra engedtem nedűjét. Lágyan fogtam, míg le nem csillapodott. Ekkor megfogva kezem felhúzott magához.

Megcsókolt. Nyelvével végigsimította belül ajkaimat, majd beljebb hatolva nyelvével imitálta a szerelmeskedést. A szájamba suttogta:

- Szeretném, ha nem mennél a barátnőid után!

- Maradok! – válaszoltam, majd kibújva öleléséből kiléptem a zuhany alól és felvettem a poharam.

Tudtam, ha maradok, nem tudok ellenállni a kísértésnek és a víz alatt „gerincre vágom” menthetetlenül.

Miközben a koktélt kortyoltam, néztem, ahogy szappanozza magát, izmai lágyan dolgoztak aranybarna bőre alatt. Azon tűnődtem, tisztában van-e vele, mennyire érzéki!

Kilépve a víz alól csípőjére tekerte a nekem szánt törülközőt, és megfogta a kezem:

- Gyere, megmutatom a ház többi részét. Szeretném így felavatni Veled minden szobáját, még a kertet is! – szemei vidáman nevettek rám.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogtam kezét és lassan lementünk a lépcsőn. Finom keze volt...a fiatalsága sugárzott belőle.

Miután átmentünk a nappalin..a konyhába jutottunk. Benyúltam a hűtőbe és egy üveg pezsgőt vettem elő. Asztalon előkészített poharak voltak. Egy kicsit ráztam, hogy hatásosabb legyen...majd hatalmasat szólt a kirepülő dugó.

- Szeretném testemben érezni, amikor Te fogsz ekkorát durranni! - és csak mosolygót csodás zöld szemeivel.

- Biztos, hogy ezt akarod? - és már fel is emeltem a hatalmas konyhaasztalra.

Meztelen testén lágyan csurgattam végig a pezsgőt. Feszes hasát behúzta és a pezsgő összegyűlt a kis mélyedésben. Mohón nyaltam ki onnan az alkoholos nedűt.

Lábait teljesen széttárta felkínálva őrjítően izgató csupasz punciját. Nem is akartam várakoztatni és fejem eltűnt lábai között. Kemény csiklóját szopogattam...nyelvem körbe-körbe nyaldosta. Egyre jobban kitágult hüvelybemenete. Éreztem kéjnedve ízét. Szaporán vette a levegőt ez Rám is jó hatással volt. Farkam keményen meredezett..makkomon megcsillantak az első izgató jelek. De nem törődtem ezzel. Andit nyaltam-faltam ahol értem. Kezei szorosan szorították az asztal széleit.

Megemeltem csípőjét, hogy még mélyebbre hatoljak nyelvem hegyével. Nyelvem behatolt hüvelyében...halk sikoly hagyta el az ajkát.

- Várj kérlek! - az előbb kértem valamit Tőled, mondta.

Éreztem, hogy más fajta kielégülésre vágyik...abbahagytam a nyalást és helyet cseréltünk.

Csodás szájában farkam annyira megduzzadt, hogy nedvem is csordogált.

Ekkor lassan felmászott az asztalra és ágaskodó nedves farkamra ráereszkedett.

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kézen fogott és meztelenül lesétáltunk a lépcsőn a konyhába.

Kivette a hűtőből a pezsgőt, hogy a kikészített poharakba töltse.

Majd szemét végigfuttatva melleimen és hasamon, megrázta, a dugó hatalmas durranással kilőtt.

Olyan érzéki volt, hogy kiszaladt a számon:

- Szeretném testemben érezni, amikor Te fogsz ekkorát durranni!

Szeme villant egyet és a hideg pezsgőt finoman csurgatta végig testemen. Libabőrős lettem, de főként a megújuló vágytól. Behúztam hasam, megfogva a pezsgő egy részét.

Mikor mohón rám hajolt, és itta, nyalogatta a testemről a pezsgőt, forró lett a lábam között, önkéntelenül széttártam neki, annyira jó volt!

Nyelvével egyre mélyebbre hatolt, éreztem közel a vég. Többre vágytam, de csak nehezen tudtam szavakba önteni, hiszen alig kaptam levegőt.

Így is megértette, helyet cseréltünk. Mohón kényeztettem számmal és nyelvemmel a farkát, ami nagy lett és lüktető.

Az asztalra másztam, majd finoman ráereszkedtem.

Istenem! Éreztem, ahogy kitölt belül és végigér, olyan nagy volt, hogy az élvezetbe pici fájdalom vegyült. Megremegtem, és előbb lassan, majd egyre gyorsulva lovagoltam rajta. Közben kezével hol a mellbimbómat, hol a csiklómat kényeztette.

Már csak a gyönyör jött egyre sűrűbb hullámokban. Éreztem, ahogy a hullámokban szorítom össze farkát, mire hörögve ő is robbant, majd belém élvezett.

Ráhanyatlottam, ő pedig lágy csókokkal borította arcomat:

- Édes vagy! Nagyon finom volt.

Felemelt, majd erősen tartva megállított a lábaimon, amik még mindig remegtek.

Egyik karjával átölelt, a másikkal pezsgőt töltött, de most már a poharakba.

- És még a kertet nem is láttad! Sem a végében a Balatont! Ma mindent meg fogok mutatni Neked!

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csodás érzés hatotta át hatalmasra duzzadt farkamat, ahogyan eltűnt törékeny testében. Néztem mozgását ami már művészien kivitelezett volt. Előre-hátra, fől-le ringatózott egyszer lágyan máskor meg keményebben. Néhányszor fel szisszent talán az élvezettől, de lehet, hogy a hatalmas szerszámom fájdalmat okozott. Éreztem méhe puhaságát. Hagytam...hogy csinálja kedvére. Lélegzetem egyre gyorsabb lett...tudtam, hogy "kifog végezni"!

Kezeim néha melleit nyomkodta....de volt amikor csiklóját masszíroztam.

Annyira lovagolt, hogy szerintem többször is csúcsközelben járt...vagy át is lépte azt. Egyszer csak a törékeny test megfeszült....éreztem orgazmusa ritmusát......és hatalmas hörgés kíséretében forró spermám elöntötte méhét. Mozgása lassan szűnt meg..izzadt teste rám dőlt, miközben csókokkal halmoztam el ajkát.

- Édes vagy! Nagyon finom volt. - mondtam halkan miközben farkam kicsúszott hüvelyéből.

Nedvünk keveredett combjainkon.

Lemásztunk az asztalról...Andi lábai még remegtek az átélt izgalmaktól.

- Egészségünkre! és a poharakban pezsgőt töltöttem. Mohon ittuk ki.

- Összedobok valami finom ebédet, addig pihenjél le, vannak felnőtt DVD-im nézzed nyugodtan...gondolom nyitott vagy ilyenekre. Ebéd után elsétálunk a "Balatonhoz" ami itt van a kert végében, majd este elmegyünk vacsorázni a közeli vendéglőbe. - részleteztem a további programot.

Andi arca csillogott a boldogságtól. Hátizsákjából előkapott egy pólót és magára húzta.

Hosszú póló volt ami eltakarta formás popsiját és kielégült punciját.

Hozzáfogtam egy lecsó elkészítéséhez, miközben megszólalt a házimozi brutális hangja.

Hátra néztem és az egyik kedvenc filmemet kezdte el nézni. A történet röviden arról szól, egy házaspár férfi tagjának születésnapja van és a felesége legjobb barátnőjét kéri ajándékba....aztán mindenki mindenkivel szeretkezik.

Vittem neki még pezsgőt, hogy ne száradjon ki a film hatására.

- Kedvenc filmem....érzéki ahogy a két Nő egymást kényezteti....sajnos még nem láttam ilyet élőbe, nem tapasztaltam a hatásait. - mondtam és talán már valamelyik barátnőjére gondoltam.

Nem mondtam ki nyíltan, hogy mire szeretném kérni, mert nem tudtam, hogyan reagálna rá. Majd amikor a "Balatonba" leszünk...kiszedem Belőle, hogy mit szólna ha az egyik barátnője eljönne...és hármasba töltenénk el napjainkat.

Készítettem a lecsót a hátérben kéjes hangot árasztottak a hangfalak.

Fioretta (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, ahogy a pezsgő egyből a fejembe szállt. Láthatta, mennyire remegnek lábaim, így felajánlotta: amíg elkészíti az ebédet, pihenjek le és nézzek meg egy filmet.

Felkaptam kedvenc pólóm, ami több számmal nagyobb volt, mint a méretem, így combközépig ért.

Besétáltam a nappaliba, elhúztam a súlyos, mogyoró barna sötétítő függönyöket, és találomra kiválasztottam egy DVD-t, abból a párból, ami nem volt a többi közé gondosan elrakva. Valószínűleg egyik kedvence lehet, lássuk, mi lehet az!

A hangszórók brutál hangerővel bömbölték a film zenéjét.

Huh, több, mint érzéki volt. Hm. Szóval erről álmodozik, vajon kipróbálta már a két nővel szeretkezést?

Nekem még ez sosem jutott eszembe azelőtt, de itt a filmben olyan érzéki volt az egész, olyan lágyan, mégis szenvedéllyel kényeztette a nő egymást, el tudom képzelni, hogy ez több, mint gyönyör teli lehet egy férfinak! Hiába voltam fáradt, érezni kezdtem, hogy bizseregni kezd a puncimnál.

Bejött hozzám, pezsgővel a kezében. Miközben nyújtotta, kutatva nézett rám, nekem hogy tetszik vajon. Hm…

Talán Katinak érdemes lenne szólni. Bár nem is tudom, még ki akarom élvezni egy kicsit, hogy csak az enyém, csak nekem okoz örömet!

- Sajnos még nem láttam ilyet élőben. – mondta, érzelmektől rekedt hangon.

Visszament a konyhába, ahonnan isteni illatok jöttek.

A pezsgőt kortyolgattam, és az esetleges hármason tűnődtem egészen addig, míg az utolsó kéjes hangok is elhallgattak. Vége lett a filmnek.

Kisétáltam hozzá, éppen terített. Meglátva szó nélkül újratöltötte a poharainkat. Közel lépett hozzám és az üvegtől hűvös kezével benyúlt a pólóm alá. Lágyan simított végig a combom belső felétől felfelé haladva. Nem tudom, hogyan, miért, de az érintésétől egyből libabőrön lettem, a mellbimbóim szúrtak és forró lett a nunám. Elidőzött ott, gyengéden körözve, majd fogai közé véve az alsó ajkamat, megcsókolt. Már nedves voltam megint, éreztem, nem sokáig bírom és magamra rántom, feledve mindent.

Ekkor elengedett. Fátyolos szemei nevettek:

- Előbb együk meg a lecsót, aztán irány a Balaton. Imádom, mikor meztelen testemet simogatják a hullámok!

Hm. A hullámok… Nos Bébi, én is ott leszek!

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A közös ebéd alatt mindenféléről beszélgettünk...értelmes lánynak ismertem meg. Az érzéki szexualitásról is volt kialakult véleménye fiatal kora ellenére. Amit eddig mutatott azt megirigyelhetné néhány volt barátnőm is.

- Ez finom volt...nagyon jólesett! - mondta mosolyogva. Irány a Balaton! - adta ki az utasítást.

Már kora délután volt...a nap még magasan állt...és fentről nézett ránk.

Indulás előtt átöleltem, megcsókoltam és fülébe súgtam... Bébi ezt nem úszod meg szárazon...elvarázsoltál teljesen...kívánlak!

Kézen fogva indultunk el...és miután megérkeztünk az én Balatonomhoz...ami egy közepes méretű medence volt...Andi már le is dobta pólóját....és csodás teste eltűnt a vízbe.

Gyorsan utána ugrottam...és a vízben magamhoz öleltem. Éreztem csodás testét, ahogy ringatja az általunk gerjesztett hullám. Lábuk leért, így álltuk és csókolóztunk vadul. Szerszámom ágaskodni kezdett a látványtól és a hozzám érő testtől. Kezem már a punciját simogatta, éreztem, hogy nem csak a víztől nedves. Kiakartam nyalni és ezt nem is titkoltam előle. Megemeltem és kitettem könnyű testét a medence partjára.

- Nyalni akarlak, megőrjít a finom pinád...lazulj el....élvezz Bébi!

Hanyatt feküdt lábait felhúzta és elém tárult a rózsaszínű húsos punci. Arcomat belefúrtam puncijába...nyelvem körözött kemény csiklóján.

- Éreztem, hogy még tartogatsz meglepetést számomra....ez annyira finom...ne hagyd abba! - kérlelt Andi.

Kezei erősen fogták fejemet, miközben csípője megemelkedett így nyomta punciját számhoz. Néha olyan érzésem volt, hogy rögtön megfulladok, de nem bírtam abbahagyni nyalását. Arcomon csurgott a nedve. Egyszer csak teste még jobban megemelkedett és egy sikoly kíséretében elélvezett. Teste újra földet ért és ekkor, még a teljes megnyugvás előtt ujjazni kezdtem. Ujjaztam miközben farkammal is játszottam.

- Csináld...gyorsabban....élvezeeeeeek! - teste újra megremegett az élvezés hatásától.

- Bébi ez csodálatos volt....talán nem is tudom viszonozni ezt Neked! - mondta lihegve.

- Ne légy ilyen kishitű...szerintem már meg van az elképzelésed, hogy hogyan végezzél ki! - mondtam, miközben csókokkal halmoztam el arcát.


Ekkor hirtelen megszólalt telefonja.

- Ne vedd fel...mondtam...miközben csókoltam.

- Lehet, hogy a barátnőim....átcsábítom ide...biztos nem fognak csalódni!

- Anyám hív.....! .................................

- Nagy baj van, haza kell mennem.....légyszíves vigyél ki az állomásra! Könyörgött Andi.

Gyorsan felöltözött...összepakolta hátizsákját, útra készen állt!

Felöltöztem...és elindultunk az állomás felé. Persze tudtam, hogy nem rakom ki..hanem haza viszem Pestre.

Útközben nem nagyon beszéltünk. Lakásáig vittem...ott vettünk búcsút egymástól.

- Köszönöm az együtt töltött rövid időt...igazi férfi vagy, és külön köszönöm megértésedet.

- Én köszönöm, amit nyújtottál fáradt testemnek!...válaszoltam elcsukló hangon.

Végezetül telefonszámot cseréltünk, hogy amit rendeződnek a problémák...keressük egymást.

Visszafele úton még a zene sem szólt!

Remélem hamarosan találkozunk, de az már egy másik történet kezdete lesz!!

Tartalomjegyzék