Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A diszkrét, de nagyon kultúrált motel ablaka a nagy parkolóra nézett. Az ablaknál álltam, és vártam őt. Nem voltam biztos benne, hogy eljön, bár már többször is szó volt róla, hogy találkozunk, de az előző nap egy csúnya szóváltásba keveredtünk, és haraggal köszöntünk el egymástól. Ám mindketten már aznapra szabadságot vettünk ki, hogy végre személyesen is megismerjük egymást.

Eddig csak fényképeket láttunk egymásról. Egy internetes társkeresőben hirdettünk mindketten, és így kerültünk levelezésbe egymással. Válásom nagyon megviselt, és idő hiányában folyamodtam az internet segítségéhez. Ő is elvált, mindkettőnknek egy gyereke volt. Csak az övé nála, az enyém az exemnél.

Az előző napi szóváltásunk után még küldtem neki egy üzenetet, hogy „várlak”, és ott álltam az ablak előtt reménykedve, hogy ő is kíváncsi lesz rám.

Én nagyon szerettem volna megismerni őt. A fotói alapján pokolian jó nő volt, rengeteget írtunk egymásnak különböző dolgokról. A szexről is sokat „beszéltünk”, egy idő után hihetetlen dolgokat írtunk egymásnak, és a találkozásunkkor szerettük volna meg is valósítani őket.

Kopogtak. Izgatottan tártam szélesre az ajtót. Ő állt a küszöbön! Azonnal ráismertem a fotója alapján. Tőlem alacsonyabb, ám rendkívül szép arcú, dekoratív nő volt. Az ő tekintete is azonnal az én szemeimbe fúródott, és egy pillanatra hihetetlen lágyság volt benne. Behívtam, köszöntöttük egymást, közben le nem vettük a szemünket a másikról. Igyekeztem egy pillanat alatt, hogy ne vegye észre a kutató pillantásaim, feltérképezni őt. Az első benyomás róla hihetetlenül pozitív volt. A kíváncsiság tehát elhozta hozzám. Leültünk egymással szemben. Lábait keresztbe tette, és a térd fölé érő szoknya látni engedte nagyon formás, szép lábait. Azok pont olyanok voltak, amilyenekről gyakran ábrándoztam. Szívem szerint máris térdeltem volna elé, hogy így kérjek bocsánatot tőle az előző napi viselkedésemért, de nem akartam elriasztani azzal, hogy lerohanom.

Ő leplezetlenül mért végig többször, de nem mutatta ki, hogy tetszem-e neki.

- Meddig érsz rá?- kérdeztem egy idő után. Már beszélgettünk erről-arról, szerettem volna a lényegre térni.

- Estig - hangzott a számomra kielégítő válasz.

- És maradsz is addig? – kérdeztem magamra mutatva, jelezve, hogy azt szeretném tudni, hogy bejövök-e neki.

- Ha tudsz valami jó programot nekünk…- felelte fejét kissé oldalra döntve, és ismét végigmért. Szemeiben huncut fény villant.

- Szerintem tudok- feleltem, és odaléptem hozzá. Felállítottam, és szorosan magamhoz húztam nem törődve azzal, hogy keményen álló farkam nekinyomom a testének. Egészen közelről nézett a szemembe. Gyönyörű szemei voltak! Odahajoltam hozzá, és alaposan szájon csókoltam. Nagy, gyönyörű melleit a mellkasomnak nyomta, amitől elkapott a vágy, hogy kezeimmel feltérképezzem a testét. Tenyereim a hátáról elindultak a feneke felé. Kezeivel egy kis idő után átkarolta a nyakam….

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudtam, jól döntöttem-e végül. Amikor a neten egymásba botlottunk, és megismerkedtünk levelezés útján, még jó ötletnek tűnt a személyes találkozó. Ő is elvált, reméltem, hogy benne jó partnerre találok, aki megérti egy egyedülálló anya gondjait.

Tegnap mégis összeszólalkoztunk valami apróságon, elbeszéltünk egymás mellett, és csúnya veszekedés lett a vége.

Bár üzent, hogy vár, mégis sokat tétováztam, hiszen mindketten hirtelenek vagyunk, nem voltam biztos benne, hogy jó párost alkotnánk.

Viszont levelezésünkből kiderült, hogy szexuális téren nagyon is jók lennénk együtt, és amikor a képeit nézegettem, amiket küldött, a fantáziám szárnyalni kezdett.Vonzó, igazi férfias pasi volt, izmos testtel, szépen ívelt szájjal......


Gondolataimat a navigációs rendszer hangja szakította félbe, mikor közölte, hogy célhoz értem.

A helyes kis motel előtt hatalmas parkoló terült el, megkerestem a megadott bungalót, és elé parkoltam.Ahogy belenéztem a visszapillantó tükrébe, egy csillogó szemű, izgatott nő nézett vissza rám. Nagy levegőt vettem, kiszálltam, és bekopogtam.


Amikor ajtót nyitott, láttam rajta, hogy már nagyon várt.

A fotói pontos képet adtak róla, bár nem hittem volna, hogy magasabb nálam.

Ahogy felnéztem rá, pillantásunk azonnal összeforrott.

Beinvitált a kicsi, de hangulatos szobába, hellyel kínált és ő is leült velem szemben.

Kényelmesen, de kissé feszélyezve ültem le, és ahogy keresztbe raktam a lábaimat, szeme máris a felcsúszó szoknyára tapadt.

Nem gondoltam, hogy ilyen hatással leszek majd rá. Szemeivel szinte levetkőztetett, és én is jól megnéztem magamnak tetőtől talpig.

Kedvemre való volt a pasi nagyon is, de a tegnapi viselkedése miatt úgy éreztem, nem adom majd magam könnyen.

Feldobott egy témát, és pár percig semmitmondó dolgokról beszélgettünk, mire végre megkérdezte, hogy meddig érek rá.

- Estig - mondtam, és igyekeztem nem a szemébe nézni, nehogy rájöjjön, mennyire kívánom.

- És maradsz is addig? - kérdezte reménykedve, mire kitérő választ adtam:

- Ha tudsz valami jó programot nekünk…- mondtam mosolyogva, mire hozzám lépett, és felhúzott maga mellé, hogy szorosan átöleljen.

- Szerintem tudok - szólalt meg közben, és bizsergető érzés volt, ahogy ágaskodó férfiasságát hozzányomta az ölemhez.

Szinte összeért a szánk, olyan közel húzott, és mélyen belenézett a szemembe, ahol már a vágyam tüzét láthatta lobogni.

Telt melleim a mellkasának nyomódtak, izgatott bimbóim majd kiszúrták a felsőmet.

Szenvedélyesen belecsókolt a számba, miközben keze elindult felfedezőútra, amit a fenekemnél kezdett....

Kezeim önkéntelenül kulcsolódtak a nyaka köré csókolózás közben, testemmel még jobban hozzásimultam.

Nem bírtam és nem is akartam ellenállni a vágynak.Egyik kezemmel elengedtem a nyakát, és a nadrág elejére simítottam tenyerem. Oda, ahol hívogatóan domborodott ki kemény farka.......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor magamhoz húztam, és mellei hozzám értek, a farkam meg az öléhez nyomtam, azonnal vad vágy kerítet hatalmába, hogy öleljem, csókoljam. Pokoli erő szabadult fel bennem amiatt, hogy éreztem, nem haragszik rám. Vagy lehet, hogy mégis, de a büntetésem még hátravan? Minden esetre nagyon jól elképzeltem pillanatok alatt, hogy milyen büntiket viselnék el tőle. Nagyjából bármilyet.

Kezeim a fenekét markolászták, elképesztően finom, puha popsija volt! Még a ruháján keresztül is éreztem, hogy nem mindennapi popót fogok látni, és remélem ruha nélkül is simogatni. Testünk összesimult, és egyik keze elindult a nadrágom felé, oda, ahol szinte szét akarta tépni a zipzárt a duzzadó farkam. Nadrágon keresztül először a kézfejével simogatta meg, majd a tenyerét tette rá. Lassan megmarkolta, majd lejjebb, a zacskóm körül matatott. Egyik kezem a melleit simogatta. A fenekéhez hasonlóan pokoli finom, puha és csodálatosan szép, telt mellei voltak. A blúza alá nyúltam, és igyekeztem a melltartóból kikandikáló részt megtalálni. A puszta bőrét akartam érinteni. Ám ellépett kissé tőlem, és egyetlen mozdulattal felrántotta a pólóm, és már le is vette rólam. Meztelen felsőtesttel álltam előtte, leplezetlen pillantásai kereszttüzében. Megsimogatta a mellkasom, szemmel láthatóan tetszett neki annak szőrössége, majd a hasam, vállaim következtek. Élveztem, ahogy mustrálgat.

- Ilyennek képzeltél?- kérdeztem kissé aggódva, mert ha egy kigyúrt, napbarnított fickót várt, akkor nem azt kapta…Igaz, testemen nem volt szégyellnivalóm.

- Még nem láttam mindent - felelte a szemembe nézve, és rámarkolt a farkamra. Vártam, hogy akkor lehúzza a sliccem, kigombolja a nadrágom, de ismét csak kissé hátrébb lépett, és kérdőn, de kipirult arccal, csillogó szemekkel nézett rám. Lassan elkezdtem levenni a nadrágom, melyet ő kutató tekintettel nézett végig. Egy szál alsóban, és zokniban álltam előtte, de az alsóm szinte letolta az ágaskodó micsodám, amely már alig várta, hogy kiszabaduljon textil börtönéből. Ekkor hozzám lépett, egészen szorosan, és egyik kezével a tarkómnál fogva a szájához húzott, a másik kezével benyúlt a gatyámba, és azonnal rámarkolt a farkamra. Hangosan felnyögtem. Érintése áramütésként ért, nagyon tetszett a határozottsága is. Keze lassan, de ütemesen jár a gatyámban, csókjai egyre erősebbek voltak, szinte vad mohósággal faltuk egymást. Kigomboltam a blúzát szép lassan, és a szétnyíló ruha mögött megláttam a melleit. Rögtön rá akartam vetni magam, olyan kívánatosan buggyantak ki a melltartóból. Ekkor elfordult tőlem, és szétkapcsolta a melltartót, és mikor visszafordult, maga előtt tartotta azt. Majd szép lassan egyik kezével elengedte, és oldalra kinyújtott kezéből a földre ejtette, mint egy filmben. Szemeim úgy gúvadtak a melleire, mintha sosem láttam volna még ilyet. Hát, szó ami szó, ilyet csak nagy ritkán láthattak szemeim! Két csodálatos, gömbölyű kebel, és ott ágaskodtak előttem arra várva, hogy rájuk vessem magam. Majdnem meg is tettem, de megint hátat fordított nekem, és most a szoknyáját kapcsolta ki, majd tolta le. Kilépett a cipőjéből is és a szoknyából is. Fehér csipkés tanga volt rajta. Ahogy előre hajolt, nem bírtam magammal, és mögé térdeltem. Arcom a fenekének nyomtam, mire felegyenesedett, és állta az imádatom a popsija iránt. Majd szép lassan megfordult. Alig tudtam türtőztetni magam. Odalépett hozzám, és a két mutató ujjával elől előrehúzta a gatyám, mire azonnal kibukkant a farkam kalapja. Közben kacéran a szemembe nézett, majd egyetlen mozdulattal leguggolt, és tolta is le az alsóm. Farkamon az erek úgy dagadtak, mintha valaki vasmarokkal szorongatná, pedig akkor még hozzá sem ért. Aztán guggolva maradt, és megmarkolta, aztán erősen verni kezdte a farkam. Közben meg nézte, ahogy szinte kiverte belőle az anyagom. De abbahagyta, és elém állt. Letérdeltem elé, és szépen lágyan, pedig téptem volna, lehúztam a bugyiját.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben vadul csókolóztunk, mindkettőnk keze felfedezőútra indult. Izgalmas volt érezni kemény kezét testem finom domborulatain, és közben azon ábrándoztam, vajon ő is kíván -e annyira engem, mint én őt.

Én a kezemmel a cipzárjánál matattam, kézfejemet alulról felfelé végighúztam duzzadt férfiasságán, és éreztem, ahogy megremegett.

Ezután meleg tenyeremmel tapadtam rá, lüktető mozdulattal markolásztam, majd lassan lecsúsztattam kezem a golyóihoz, és ott folytattam a játékot.

Ő sem tétlenkedett, keze rátalált a blúzom alatt lévő csipke melltartóra, ami félkosaras lévén elég sokat szabadon hagyott telt kebleimből.

Mielőtt azonban bármit is tehetett volna, megelőztem, és hátráltam pár lépést.

Kezeim vadul lecsaptak a pólójára, és egy pillanat alatt áthúztam a fején, kissé összekócolva a haját.

Elém tárult a képekről már jól ismert izmos,de mégsem agyon gyúrt felsőtest, és legszívesebben máris végigcsókolgattam volna.

A finom szőrzet csak még izgalmassá tette a látványt, lapos hasa, nem túl széles, de erős válla tökéletes látványt nyújtott.

- Ilyennek képzeltél? - kérdezte, és mintha egy cseppnyi önbizalomhiányt véltem volna felfedezni hangjában. Arra pedig semmi oka nem volt, hiszen ha az ágyban is olyan lehengerlő volt, mint amilyen a megjelenése, akkor tutira bomlottak a nők utána.

- Még nem láttam mindent - búgtam mélyen a szemébe nézve, és megint elkaptam a farkát.Rövid kínzás után megint elléptem tőle, ő meg édesen értetlenül nézett rám, majd lassan vetkőzni kezdett.

Hamarosan csak zokni és alsó volt rajta, amin tisztán látszott állapota, hiszen férfiassága keményen előre meredt.

Ez a látvány már nekem sok volt. Ölem vadul lüktetett, éreztem, ahogy benedvesedem már a látványától is.

Keményen elkaptam a tarkójánál fogva, és egy szenvedélyes csókra a számra húztam.

Másik kezem eközben eltűnt az alsójában, ahol rámarkoltam a forrón lüktető farokra, és előbb lágyan ,majd egyre gyorsabb ritmusban kezdtem el húzogatni rajta az érzékeny bőrt.

Amikor felnyögött, tudtam, hogy jó úton haladok, egyre mohóbban csókoltuk egymást, szinte beleszédültünk mindketten a vad csókcsatába.

Közben keze rátalált a gombokra a blúzomon, ami a következő pillanatban szétnyílt rajtam ,és láthatóvá tett a melleimet.

Láttam rajta, hogy alig bírja magát türtőztetni, így hát gondoltam, még húzom kicsit .

Kibújtam a keze alól, hátranyúlva egy kézzel kikapcsoltam, a másikkal elől tartottam a melltartómat, és mint egy profi vetkőző, lassan, csábítóan engedtem le a fehérneműt magamról.

Nagyot nyelt, mikor végre teljes pompájában megpillantotta ékességeimet, amiken a bimbók már hegyesen meredtek előre az izgatottságtól.

Ismét elfordultam, most a szoknyámat toltam lassan le, és léptem ki egyúttal a cipőmből is. A tangától is meg akartam szabadulni, de ekkor megéreztem a popsimnál forró leheletét, nedves száját.

Nem sok időm maradt azon gondolkodni, hogyan is került ő észrevétlenül oda, inkább élveztem egy darabig a kényeztetését, majd lassan visszafordultam hozzá.

Izgatott a látvány, ahogy merev dákója sátorként kitartja az alsógatyát, ezért úgy döntöttem, megszabadítom a zavaró fehérneműtől, két ujjamat beleakasztottam a gumis szélébe, és egy határozott mozdulattal bokáig toltam.

Ezzel együtt leguggoltam, arcom elé került a méretes szerszám, amin az erek majd szét durrantak az izgatottságtól.

Jó érzés volt tudni, hogy ilyen hatással vagyok a pasira, pedig még hozzá sem nyúltam.

Megint rákulcsoltam ujjaimat férfiasságára, és ütemesen húzgáltam fel-le, miközben gyönyörködve néztem, ahogy a vágy első cseppje megjelent makkján.

Nem akartam végezni még vele, ezért lassítottam és leálltam. Láttam rajta, ahogy zihálva kapkodta a levegőt, arca kipirult.

Térdre ereszkedett, amikor én felálltam, megfogta a tanga szélét, és nagyon lassan lehúzta rólam.

Még csak a térdemnél tartott, de arcát már ölembe fúrta.

Vállaiba kapaszkodva támasztottam meg magam, ahogy kiléptem a bugyiból.

Kezével széttolta a lábaimat, széles terpeszben álltam, amikor ujjai szétnyitották a szeméremajkaimat, és nyelvével rátalált a duzzadt csiklómra.

Szinte teljesen belém bújt, nyelve őrületes iramban nyaldosott, lábam remegett, éreztem, hogy így nem sokáig bírom.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor feltárult előttem édes barlangja, csak egyre tudtam gondolni: kinyalni! Habozás nélkül odahajoltam, hogy megtegyem azt, amire már nagyon régóta vágytam. Lábait szétvetette, hogy jobban odaférjek a nyíláshoz, kezeit a fejemre tette, és finoman belehúzott a nunusba. Mikor nyelvem a duzzadt csiklóját érintette, megremegett, belemarkolt a hajamba, és azt éreztem, hogy pont annyira kíván engem, mint amennyire én őt. Ahogy átadta magát nekem, hogy kényeztessem, tudtam, hogy a kényeztetésben nekem is lesz jócskán részem. Ez rettenetesen feltüzelt. Karjaim a combjait ölelték át belülről, és szinte belehúztam magam a csodás résbe. Pár percig elvesztem a puncijában, mikor felálltam, és magam után vonszolva kimentünk a fürdőbe. Ott rögtön megnyitottam zuhanyt, és tusfürdőt nyomtam a tenyerembe. Gyorsan elkezdtem lefürdetni. A melleit, hasát mostam először, lassan, érzékien, hogy a kemény bimbói kellő érintést kapjanak, majd a lábai következtek. Letérdeltem, az egyik lábát a combomra emeltem, megmostam, majd alaposan megcsókolgattam. Az ujjait egyenként, majd a lábfejét, fel a térdéig. Aztán a másikat is. Szép, formás, ápolt körmei, gyönyörű lábai voltak. Felálltam, és az egyik kezemmel a punciját, másikkal a fenekét kezdtem mosni. Vagyis inkább izgattam, közben a mellét csókoltam, és igyekeztem a bimbóját bekapni. Mikor sikerült, finoman ráharaptam, finoman a fogaim közt tartva nyelvem hegyével izgattam, majd jó alaposan megszívtam. Szemeit lehunyva élvezte, ténykedésem, közben megmarkolta a farkam, és finoman verni kezdte. Ám, mikor különösen érzékeny pontjához értem, felszisszent, ilyenkor leállt a keze, csak a szuszogását, és a víz csobogását hallottam. És néztem az arcát. Gyönyörű volt, ahogy átadta magát az élvezetnek. Ujjaim elvesztek a popsija két dombja között, és a puncijában, és nagyon vágytam rá, hogy a nyelvem felválthassa az ujjaimat. Időnként alaposan feltoltam az ujjam a puncijába, majd még egyet mellé…A punci tágult, a sziszegése erősödött, szája szélei időnként megremegtek. Jó úton jártam.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vágya már keményen ágaskodott, amikor kényeztetésem után elengedett, és a fürdőbe ment, és húzott maga után. Beállította a zuhanyt kellemes melegre, majd beléptünk a gyöngyöző permet alá. Őrülten izgató volt, ahogy a nedves test hozzámért, ágaskodó férfiassága közénk szorult. Előkerült a szivacs meg a motel logójával ellátott tusfürdő, ő pedig alaposan lemosdatott.

Ujjai bejárták a testem minden zugát, minden porcikáját. Tetőtől talpig bejárta a völgyeket és dombokat rajtam, fenekem selymes félgömbjeit simogatta, miközben majd megőrültem a gyönyörtől, ahogy a lágy, illatos tusfürdő hab körbeölelte a testem.

Letérdelt elém, és nagyobb figyelmet szentelt a lábaim letisztogatására.Megcsodálta izmos vádlimat, ujjaim formáját, szépen manikűrözött körmeimet.

Ezután egyik keze formás fenekem gömbjei közé siklott, és ujjbegyével gyengéden masszírozta a záróizmokat.Eközben a másikkal frissen borotvált puncimat ostromolta elölről. Feljebb emelkedett, szájával dédelgette melleimet, keményen ágaskodó mellbimbóimat puha ajkai kényeztették. Finoman megborzongtam az előttünk álló napra gondolva, miközben szemem lehunyva élveztem a kényeztetését. Kíváncsian vártam, hogy amiket a levelekben leírt, vajon igazak-e.....

Közben vágya tárgya egyre keményebben állt, ahogy ujjaim ráfonódtak, és lendületesen verni kezdtem.Mozdulataimra mélyről feltörő sóhaj volt a válasz.

Belőlem is törtek fel a hangos nyögések, ahogy ujjai becsúsztak nedves hüvelyem csatornájába.

Egyre rugalmasabbá és nedvesebbé váltam ott belül, élveztem ,ahogy másik ujját is mellédugja, immár kettővel ujjazott lendületlenül. Egyszer csak puha szája rátalált a illatos szirmaimra, én pedig már alig bírtam magammal, hátammal nekitámaszkodtam a tusoló hideg falának, úgy adtam át magam a gyönyörnek....

Úgy éreztem, nekem is kell valamit tennem, ezért kézbe vettem a tusfürdőt, és én vettem kezelésbe őt, alaposan megmostam férfiasságát, hátrahúzva rajta a bőrt, így varázsolva acélkeménységűvé. Guggolásba ereszkedtem, hogy ellenőrizhessem a mosdatás eredményét. Ujjaim ráfonódtak farkára, majd nyelvemmel úgy tettem, mintha csak fagylaltot nyaltam volna:újra és újra körbenyaltam duzzadt makkját, majd számba vettem , amitől hangosan felnyögött.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon ki akartam nyalni őt, és nagyon örültem, mikor hangosan elérte őt az orgazmusa. Eszeveszetten nyaltam, szinte vadul, mintha a levegőt is a puncijából akartam volna venni. Hátát a csempézett falnak vetette, és kissé kinyomta a csípőjét nekem. Felkínálta magát, hogy nyaljam ki. Ez a viselkedése alaposan feltüzelte amúgy sem kicsi vágyam iránta, és jó néhány percnyi erőteljes nyalás után, testének erős hullámzásával elérte őt az orgazmus. Hangos lihegéssel és nyögésekkel elment. Édeskés nedve a nyelvemen landolt, melyet mohón lefetyeltem be.

Azt hittem, hogy ezután majd piheg, liheg, és a vállaimra borul, amiért kinyaltam őt amúgy istenesen. Ám nem ez történt. Alig szusszantott párat, már guggolt is elém. Erősen hátrarántotta a bőrt a farkamon, majd nyelvével alulról felfelé végignyalta a dákóm, hogy aztán a makkom nyalja körbe. Néhány ilyen körbenyalás után egyszerűen bekapta a farkam. A nagyon erősen érzékeny makkom riadóztatta az agyam, hogy hamarosan iszonyatosan jó élményben lesz részem. Először csak finoman vette az ajkai közé a makkom, és nyelvével alaposan körbenyalta. Majd néhányszor gyorsan tövig benyelte, majd megint finoman a makkom következett. Azt hittem szétdurranok. Néhányszor csak erőteljesen verte, majd ismét szopta. Mikor érezte, hogy légzésem szaporábbá vált, testem hullámzani kezdett, rátett egy lapáttal, és pillanatokon belül felrepített a csúcsra. Bár előtte jeleztem, hogy élvezni fogok, mintha meg sem hallotta volna, csak vadul szopta tovább, így a szájába élveztem. Nem is kicsit. Annyi spermát kapott tőlem, hogy magam is csodálkoztam, milyen sokáig pumpálom belé az anyagom. Azt nem tudom, hogy lenyelte, vagy kiköpte, mert még egy ideig a szájában tartotta erősen lüktető farkam.

- Haragszol még rám?- kérdeztem kis idő múlva, már az ágyon fekve. Mellettem feküdt ő is,

- Ennyivel engem nem lehet kiengesztelni – felelte hamiskás mosollyal a szemében.

Ekkor a lábaihoz térdeltem, és az egyiket a számhoz emeltem, majd egyenként megcsókoltam, és bekaptam a gyönyörű lábujjait. Tudta rólam, hogy ezt is boldogan megtenném neki, nem is tiltakozott ellene. Aztán a másik következett, közben végig a szemembe nézett, érdeklődve figyelte a ténykedésem. Elmondása szerint, nem sűrűn volt ilyenben része, hát szerettem volna megmutatni neki, hogy mire vagyok képes, ha kényeztetni akarok egy bombázót.

- Haragszol még?- kérdeztem én is hamiskás mosollyal.

- Még igen – sóhajtott.

Csókjaim elindultak a lábszárain felfelé. Egy ideig hagyta, hogy így engeszteljem ki, de egy idő után egy sóhajjal megfordult, és lábait szétvetette. „Azt a mindenit”- gondoltam. „A fenekét nyalatná!” Egyetlen pillanatig csodálkoztam, de aztán rávetettem magam a popsijára, és szinte belehúztam magam a fenekébe. Milyen régen vágytam már rá! Azóta, hogy megláttam a fürdőruhás fotóját. Gondolatban már akkor mögé térdeltem, és habozás nélkül kinyaltam a fenekét. Időnként hangosan felsóhajtott, és én örültem, hogy végre kinyalhatom őt hátul is!

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam a száját, a nyelvét, ahogy kényeztetett, ezért viszonzásul én is igyekeztem neki olyan gyönyört okozni, hogy azt ne felejtse el egyhamar. Már akkor láttam a szemeiben a vágyat, mikor elé guggoltam, és továbbra is az arcát nézve bekaptam a farkát. Kezemmel rámarkoltam erősen, húzogatni kezdtem az érzékeny bőrét egészen addig, míg csak ez első kéjcsepp meg nem jelent rajta.

Ekkor buktam rá, először csak finomkodva nyalogattam, mint a fagyit, aztán párszor tövig elnyeltem. Szinte éreztem, ahogy a manduláimat csiklandozza selymesen sima makkja, jó erősen szoptam, ki akartam belőle sajtolni az összes erőt. Érdekesen izgalmas játékot űztem vele: hol csak épp érintettem ajkaimmal a makkot, hol tövig eresztettem a számba merev vesszejét, de mindeközben kezem sem pihent, vasmarokkal satuba fogtam, és ritmusosan vertem a csodás hímvesszőt.

Éreztem, ahogy légzése felgyorsult, kezével a hajamba túrt, próbált visszafogni, de nem engedtem. Akartam, hogy élvezzen, érezni vágytam az ízét a számban. Megremegett a teste, de szabad kezemmel izmos fenekébe kapaszkodtam, nem engedtem, hogy elhúzza tőlem a csípőjét.

Távolról hallottam, ahogy figyelmeztetett, hogy ha így folytatom, hamar elszáll, de nem törődtem vele, csak szoptam, szívtam, mintha az életem múlott volna rajta.

Hangos, vad hörgés közepette a következő pillanatban megtöltötte a számat forró spermájával, ami lávaként lövellt ki belőle. Mohón nyeltem, mint szomjas vándor a hűs vizet, minden egyes cseppjét kiélveztem. Megvártam, míg nyughatatlan vére lecsillapodott kissé, ernyedt farkát még a számban tartva szeretgettem, kényeztettem gyengéden.

A tusolós játékunk után hamarosan az ágyban kötöttünk ki, egymás mellett fekve egyszer csak hozzám fordult:

- Haragszol még rám? – kérdezte, és lassan felült az ágyon.

- Hát, ennyivel nem tudsz kiengesztelni…..- válaszoltam huncutul mosolyogva, és néztem, ahogy közben lassan kúszott le a lábaimhoz, betérdelve közéjük.

Amikor kezébe fogta a lábamat, már tudtam, hogy elvesztem. Még egy partnerem sem kényeztette a lábaimat, ő viszont finoman megcsókolgatta a lábfejemet, és egyenként végignyalogatta az ujjaimat. Finom borzongás futott rajtam végig, ahogy a nyelve csiklandozta az ujjbegyemet, végigszántva lábfejem finom bőrén. Lazán tartottam, és mikor a másikért nyúlt, azt már szinte odakínáltam neki, mert amellett, hogy izgalmas élményt adott nekem, tudtam a leveleiből, hogy ő is élvezi.

Egy pillanatra abbahagyta a kényeztetést, és rám nézett:

- Haragszol még? – most már az ő szemében is huncut fény csillogott, ami számomra sok mindent elárult.

- Még igen – mosolyogtam rá kacéran, mire száját a bokámhoz szorította, és forró ajkaival elindult a combom felé fel. Elöntött a forróság, sóhajom betöltötte a kis motelszobát, ahogy élveztem ajkai édes érintését. Elnyújtóztam, mint egy kiscica, és egy mozdulattal átfordultam hasra, nem kis meglepetést okozva neki. Hallottam elismerő dünnyögését, amint hívogatóan feltárult előtte gömbölyű hátsóm. Nem gondolkodott azonban sokáig, két kézzel belém markolt, és kissé széthúzta a csodás félgömböket. Nem finomkodott, arcát beletemette fenekembe, nyelvével az izmos bejáratomat ostromolta. Már nem csak sóhajtoztam, hanem hangosan nyögtem az édes kín alatt. Kissé megemeltem a fenekem, hogy még jobban, még mélyebben érezhessem őt, miközben vadul dobáltam a csípőmet.

Kiélveztem minden nyelvcsapást, amit rám mért, és éreztem, ahogy a gyönyör hulláma végigsöpört rajtam. Két kézzel gyúrta a fenekemet, apró csókokkal halmozta el, úgy várta, hogy lenyugodjak.

Én is arra vártam. Lassan visszafordultam a hátamra, ő még mindig a lábamnál térdelt, szemmel láthatóan izgalmi állapotban. Először csak az egyik lábamat emeltem fel, és tettem az ölébe, óvatosan rá a farkára. Talpammal végigsimogattam, és élveztem , ahogy lábam érintése alatt érezhetően keményedni kezdett……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan mohón, elszántam temettem az arcom, nyelvem a fenekébe, ahogy ő kiszívta belőlem az anyagom. Az a tudat, hogy spermám a torkán folyt le, hogy simán addig szopott, míg ki nem szívta belőlem, és lenyelte, mintha csak vizet ivott volna, a gondoltat, hogy egyenként becézgethettem a lábujjait, és ő ezt még élvezte, sőt akarta is olyan elszántságot kölcsönzött nekem, hogy nem érhettem be sima popsi nyalással. Erősen, szinte vadul kellett nyalnom, még jólesően morogtam is hozzá. Nem kis meglepetésemre, ettől is orgazmusa lett. Fenekén a nyelvemmel, és aztán apró csókjaimmal a popóján vártam, hogy lecsendesedjen.

Aztán lassan, kéjesen visszafordult. Gyönyörű volt, ahogy arcán verejtékcseppek jelentek meg. Mikor megfordult, én feltérdeltem. A nyalásom nem csak rá volt hatással. Az imént kiszívott farkam kezdett észhez térni. Ránézett, és már a nézése is izgatólag hatott rám. Ám, mikor egyik talpát a farkamnak nyomta, finoman, óvatosan, ismét valami elpattan az agyamban. Néztem, ahogy a talpával simogatja, izgatja a dákóm. Tudta a bestia, hogy bitangul odavagyok minden porcikájáért, és ki is használta ezt rendesen. De ennek én csak örültem. Finoman az arcom elé emeltem a farkam taposó talpát, és a sarkától a lábujjáig végignyaltam, majd a végén a nagy ujját tövig bekaptam. Aztán ismét a sarkától fel, de most a mellette lévő ujját szoptam. És így végignyaltam a talpát, és minden lábujját bekaptam, és közben mélyen a szemébe néztem. Ő is az enyémbe. Szája szegletében mosoly bujkált, tetszett neki, ahogy a lábát kényeztetem. Majd a másik következett, de az előbbit nem az ágyra, hanem a farkamra tette vissza, és tovább simogatta vele a már keményebb dákóm. Majd a lábfejét a farkam alá tette, lábujjai begyével a zacskóm taposta meg. Szóval játszott velem. A másik talpával is azt tettem, mint az előbb. Mikor végeztem, mindkét talpa a farkam gyömöszölte.

- Haragszol még rám?- tettem fel ismét a kérdésem, de már én is mosolyogtam közben.

- Még igen!- sóhajtott, és lábait a csípőm mellé tette két oldalt.

Fölé tornyosultam, mire lenyúlt a farkamért, párat erősen rántott rajta, és odahúzta a puncijához. Beigazította, és mikor lágyan betoltam, szemeit lehunyva finoman homorított egyet. De jó volt beléhatolni! Farkam lassan, de folyamatosan toltam be egészen tövig. Simán csúszott, de bármennyire is élvezett már párat, vastag szerszámom behatolása nem történt meg egészen észrevétlenül.

- Szia!- suttogtam, mikor egészen benne voltam. Csak egy halvány mosoly volt a válasza, de lecsukott szemhéjain keresztül is láttam, hogy nagyon jól esik neki, hogy a farkam végre benne van. Finoman kihúztam, majdnem egészen, majd ugyan úgy vissza, mint az előbb. Ezt így csináltam jó párszor, de minden benyomásnál picit erősebb, és gyorsabb voltam. Lassacskán felgyorsultam, de még csak egy viszonylag normál tempóban dugtam őt. Lágyékom hangosan csattogott a testén. Már nem homorított, hanem a szemeimbe nézett, a nyakam átölelte, magához húzott, miközben csípője felvette a ritmusomat.

És elkezdtünk szeretkezni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyit emlegette a leveleiben is, hogy imád, most lehetőséget adtam neki, hogy be is bizonyítsa. Istenített a képek alapján, pedig akkor még nem tudhatta, hogy egy ízig-vérig nővel van dolga. A szemét le sem vette a lábamról, csak ámulva és élvezettel figyelte, amit a talpammal csináltam. Egy ideig tűrte, majd elvette a lábam a zászlórúdként álló farkától, és végigfuttatta nyelvét a talpamon a sarkamtól egészen az ujjakig, ahol mohón lecsapott a nagyujjamra. A lélegzetem is elakadt a hirtelen feltörő érzéstől, ahogy a puha ajka keményen körbefogta az ujjamat, és szopni kezdte. De nem időzött sokáig, ismét a talpamra koncentrált, de most a következő ujjam jött, és így tovább, mindet végigszopogatta, de előtte végignyalta a talpam. Hihetetlen élmény volt, ilyet még nem tapasztaltam, és a kis ravasz tudta is ezt jól. A folyamatos szemkontaktusunk alatt kiolvashatta a szememből, hogy imádom, amit művel velem, még ha ez számomra nem is volt megszokott a szexben. Amikor végzett, visszaengedte a lábamat a farkára,majd kezelésbe vette a másikat is, azt is végig nyalta, és sorra végig szopogatta az összes ujjamat.

A kemény férfiassága csak úgy feszített a talpam alatt.Lábfejemet a farka alá dugtam, így lábujjaimmal elértem a golyókat, és finoman masszírozni tudtam őket a puha ujjbegyeimmel. Még mindig nézett, és láthatóan elégedett volt, amiért belementem a játékba. Amikor elengedte a másik lábam is, azt is munkába állítottam, és immár két lábbal tapostam hol finoman, hol keményebben.

- Haragszol még rám? - kérdezte, de szemeiben láttam, hogy nem komolyan.

Úgy gondoltam, húzom még kicsit, így hát egy mélyről jövő sóhaj kíséretében válaszoltam:

- Még igen! - súgtam felé, miközben lábaimat látványosan széttárva kétoldalt mellé eresztettem. Térdelésben közelebb csúszott hozzám az ágyon, elég közel, hogy megfoghassam, jó erősen megszorítva húztam rajta néhányat, majd türelmetlenül a bejáratomhoz vezettem, és kissé megemeltem a csípőmet.

Nagyon finom volt érezni magamban, és bár ez a pozíció nem tartozott a kedvenceim közé, mint ahogy neki sem, mégis a vágytól hajtva ez lett a megoldás.

Lassan mozgott, centiről centire tolta mindig mélyebbre vastag hímvesszőjét, és ahogy egyre mélyebben volt bennem, mindig közelebb hajolt hozzám, míg majdnem összeért a szánk.

- Szia! - suttogta bele szinte a számba, ám én már válaszolni sem bírtam, csak megajándékoztam egy mosollyal, amiben minden érzésem benne volt.

Elkezdett gonoszkodni velem: kihúzta teljesen, majd hirtelen tövig döfte belém, amitől én eszemet vesztettem. Egyre gyorsabb és egyre erősebb lett, határozott tempót diktált, altestünk minden egyes behatolásánál keményen egymáshoz préselődött, ezzel is extra élményt kiváltva belőlem.

Teljesen elvesztem a szemében, kezeimmel átöleltem a nyakát, még közelebb húztam magamhoz, lábaimat csípőjére kulcsoltam, hogy még mélyebbre hatolhasson.

Izzadtunk mindketten, csatakos homlokát a nyakamhoz szorította, hajában még érezhető volt a samponja illata.

Kicsit meglepett a gyengédsége, mert kemény, határozott dugásra számítottam valamiért, mégis szeretkezés jellege volt az együttlétünknek.

Tudtuk mindketten, hogy mit szeret a másik, hiszen a cseten beszélgetésünk java részét a szexuális életünk taglalása tette ki.

Most mégis úgy éreztem, ez kicsit más, mint amiről beszélgettünk. Gondolataimból kizökkentett egy jókora lökéssel, amivel szinte a méhemig hatolt. Felnyögtem az élvezettől, lábam erős satuként fogta csípőjét, együtt mozogva vele.

A következő pillanatban lassan kihúzta lucskos puncimból a farkát, és kért, hogy forduljak meg. Ez a póz a kedvenceim közé tartozott, így már felfokozott izgalommal vártam, hogy hátulról hatoljon belém a hatalmas szerszámjával.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Behatolásom pillanatától kezdve éreztem, hogy valami nem egészen gömbölyű. Bár felvette a ritmusom, mégis a mozgásából, reakcióiból arra következtettem, hogy nem erre vágyik. Igyekeztem ezt ellensúlyozni néhány rafinált trükkel, de nem éreztem, hogy sikerem lett volna nála ezzel. Miközben egymás után többször is erőteljesen döfködtem belé a farkam, eszembe villant, hogy ő a keményebb dugás híve. Arra gondoltam, hogy így egy kis kóstolót adtam neki abból, hogy ilyet is tudok, tudok finoman, viszonylag lágyan is szeretkezni. Majd kértem, hogy forduljon meg. Szerintem már nagyon várta, hogy hátulról keféljem, mert szinte abban a pillanatban már hason is volt. Odatettem a barlangja elé a farkam, és egyetlen határozott lökéssel belöktem. Fejét felemelte a behatolástól. Ahogy beértem, azonnal erősen és gyorsan dugni kezdtem. A teste fölé feküdtem az alkarjaimra támaszkodva, és csípőm gyorsan mozgattam. Most szó szerint dugtam, keféltem. Semmi finomkodás, semmi dédelgetés. Most mindketten őrült, vad szexre vágytunk. Időnként teljesen betoltam, és ott bent apró, de sok és gyors lökéseket végeztem. Szinte a torkáig hatoltam fel. Majd ismét a hátán voltam, és miközben erősen dugtam, a fülébe súgtam:

- Ezt akartad?

- Ezt!- nyöszörögte.

- Akkor megkapod! – lihegtem, és ha lehet, fokoztam a tempót. Majd feljebb nyomtam magam, hogy lássam, amint a dákóm eltűnik a puncijában, a csodás feneke gömbölyűsége alatt. Majd visszaereszkedtem, ráfeküdtem a hátára, karjaimmal a hónalja alatt a vállába kapaszkodva húztam bele a farkamba, miközben erősen dugtam. Aztán azt gondoltam, hogy az őrületbe kergetem. Jobb kezemmel a csípője mellett lenyúltam, és az ujjaim a csiklójára tettem, majd erőteljesen izgatni kezdtem. Erősebben keféltem, és közben izgattam. Tudtam, hogy ennek sokáig nem fog tudni ellenállni. Ahogy a csiklójához értem, csípőjét erősen lenyomta az ágyra, hogy még erőteljesebben érezze az ujjaim. Nagyon tudott kefélni. Imádta, ha alaposan, és erőteljesen dugják. Én most igyekeztem adni neki! Addig dugtam, és ujjaztam, amíg el nem élvezett. Nagy és hangos orgazmusa volt, szinte sikoltozott, és csípője hullámzott. Jóleső érzés fogott el, hogy végre kikeféltem belőle az orgazmusát. De nem engedtem, hogy teljesen lecsillapodjon. Ugyan kijöttem belőle, de nyomban fel is húztam a csípőjét, és térdeit maga alá húzva feküdt előttem, erősen hátranyomva a fenekét. Feljebb húztam, és amint lőtávolba ért, nyomban ismét behatoltam. Erősen, határozottan. Felnyögött, és én már tudtam, hogy addig ki nem jövök belőle, míg ismét el nem élvez….

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már akkor tudta, hogy jól döntött, amikor hátulról belém vezette a farkát, és felnyögtem a gyönyörtől. Gyors és határozott volt minden mozdulata, lélegzetem felgyorsult, és akadozva nyögtem az élvezettől. Vad és élvezetes iramot diktált, minden lökésébe beleremegtem, ahogy teljesen fölém került, és karján támaszkodva egyre gyorsabban kefélt. Tudta, hogy az őrült, szenvedélyes aktus a gyengém, és én is tudtam, hogy ő is épp ezt élvezi. Hatalmasakat lökött rajtam, alig bírtam tartani az egyensúlyomat.

A vad szex közben megkérdezte:

- Ezt akartad? - zihálva ejtette ki a szavakat, ahogy a fülemhez hajolt, én meg kissé hátrafordított fejjel válaszoltam:

- Ezt! - mondtam nyögdécselve, mire még jobban bevadult, egészen felnyársalt, ahogy gyorsított a tempóján.

- Akkor megkapod! - nyögte, és még jobban húzott magára. Már azt sem tudta, hol fogjon meg, szorította a karomat, a vállamat, igyekezett minél jobban közelebb érezni magához. Ahogy húzott, szinte felnyársalt keményen meredő farkára, és mintha minden lökéssel egyre beljebb hatolt volna.

Amikor a keze elindult lefelé, az ölem irányába, tudtam, hogy elveszek, ha hozzám ér.

A szemtelenje ki akart készíteni, kicsavarni, mint egy szivacsot, és a legjobb utat választotta, hogy elérje célját. Finom ujjával hamar rálelt a duzzadt csiklómra, és ingerelni kezdte, én pedig éreztem, hogy eszem vesztem hamarosan.

Kefélés közben megfeszült a testem, ahogy ellen tartottam neki, és igyekeztem visszaadni minden mozdulatát. Őrületes iramban dugott, úgy kefélt, mintha az élete múlt volna rajta.

Hangosan ordítva élveztem el, nyögtem és sikoltoztam, mint akinek eszét vették, de nem akartam magam visszafogni,azt akartam, hogy hallja is, ne csak érezze, milyen orbitális kielégülést okozott.Minden porcikám remegett az átélt orgazmustól, de nem engedett pihenni, keményen megmarkolt, és húzta magához a csípőmet. Hogy még jobban érezzem hatalmas farkát a puncimban, térdeimet még jobban magam alá húztam, ettől pompás fenekem észveszejtően kerekedett szemei előtt. Hangos hörgéssel hatolt újult erővel belém, megint vadul, erősen lökte be férfiasságát, én pedig csípőmet kacéran tekertem körbe-körbe, élveztem, ahogy farka hüvelyem oldalához dörzsölődött.

Most én nyúltam hátra, kezemmel elértem az a pontot, ahol testünk összeforrott, és két ujjammal átfogtam a farkát, és finoman rászorítottam párszor. Felnyögött érintésemtől, és keményen szorítva a csípőmet, mint a dugattyú, gyorsan mozgott ki-be, megállíthatatlanul....

Tetszett, hogy ez a kis közjáték ilyen hatást váltott ki belőle, ezért nem álltam meg én sem, a golyóit vettem célba, óvatosan a tenyerembe vettem, és finoman játszadoztam velük. Ő megint rám hajolt, szinte elterült a hátamon, és egyik kezével a melleimet markolászta, gyúrta,hol lágyabban, hol erőteljesebben. Fejem hátrafeszült, ő vadul belecsókolt a nyakamba, majd apró harapásokkal halmozta el a vállamat. Remegtünk már mindketten, és csak arra vágytam, hogy érezzem forró spermáját szétáradni felhevült testemben.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy mozogtam benne, mint egy dugattyú a motorban: ütemesen, hol lassabban, hol meg gyorsabban, de minden egyes lökésem tövig hatolt. Nagyon jó volt szó szerint vadul dugni őt. Az első orgazmusa után épp pár másodpercig pihentünk, de közben igazítottunk a pózon, és aztán ismét vadul, gyorsan, és erősen dugtam tovább.

Kezével hátranyúlt, és a mozgó, őt döfködő farkam tövét két ujjával megszorította. Ez nagyon váratlan mozdulat volt tőle, de nagyon élveztem. Lenéztem, és a két gyönyörű dombja között eltűnő, majd ismét előkerülő farkamat figyeltem. „De jó neked!”- gondoltam irigykedve. „Benne fürdesz a forró és lucskos punciban!” Majd hírtelen kihúztam belőle, és térdre rogytam, hogy erősen belenyaljak a puncijába. Nyaltam, ahol értem. Nem finomkodtam, és nem kerestem a gyenge pontját. Ahol értem, vadul és hevesen. Mindegy, hogy hol, csak a nyelvem benne lehessen! Amint a nyelvem hozzáért, éreztem, hogy megremeg. De azt is tudtam, hogy most ismét ki kell dugnom belőle az orgazmusát, és igyekeztem úgy időzíteni, hogy én is vele menjek. Ezért, mikor ismét szaggatottan lélegzett, nyöszörgött, visszaálltam, és ismét erősen dugni kezdtem. Ez a kis változatosság, dugás közben egy kis nyalás, felpörgette őt. Hangosan nyöszörgött, és az asztalra borult. Éreztem, hogy közeleg, ezért arra gondoltam, hogy éppen a szám fölé guggol, és odateszi a fenekét a számra, hogy nyaljam ki nagyon alaposan mert ő azt imádja… És én vadul és erősen nyaltam, majd felém fordult, két kezével széthúzta a szemérem ajkait, hogy nagyon mélyen benyalhassak neki, majd letérdelt, és őrült módon kiszopta belőlem a spermám, amit jóízűen le is nyelt, és még meg is nyalta száját utána…Közben lenéztem a csodás fenekére, és éreztem, hogy pillanatokon belül robbanni fogok. Nyögtem én is, fújtattam, mint egy gőzgép, arcom eltorzult a kéjtől, és mikor kilőtt belőlem az anyagom, teljes erővel magamra húztam, és úgy tövig nyomtam a dákóm, hogy azt hittem, szétreped. Mikor teljesen benne voltam, döfködtem tovább, mire ismét élvezett. Olyan jó volt hallani a nyöszörgését az én hörgésemen keresztül! Szinte hisztérikusan nyomtam belé a dákóm, mintha attól félnék, hogy soha többé nem lesz lehetőségem megkefélni őt.

Hosszú másodpercekig csak ömlött belőlem a spermám. Úgy telepumpáltam, hogy kis idő múlva éreztem, hogy folyik kifelé belőle. De még a hátára borulva pihegtem, de mindketten erősen kapkodtuk a levegőt.

Kimentünk a fürdőbe. Mire kiértünk, már a combján csillogott a fehér anyag. A tus alatt elétérdeltem, és csendesen imádtam őt. Átöleltem a combjait, fejem a hasának nyomtam nem bánva, hogy a víz a fejemre csorog. Mindkét kezét a fejemre tette, ettől határozottan megnyugodtam. Gyorsan mindketten megmosakodtunk, miközben néztem gyönyörű testét, ahogy hajladozott a zuhany alatt. „De kurva jó nő vagy!”- állapítottam meg magamban immár sokadszor. Majd rá néztem, és nyitottam volna a szám, de ő megelőzött.

- Még nem bocsátottam meg egészen!- mondta pimasz hangon.

Elképedve néztem rá. Honnan tudta, hogy ezt akartam kérdezni?

- Még nem?- vágtam döbbent arcot. - Ezen sürgősen segíteni kell!- mondtam, majd elzártam a vizet, a karjaimba vettem, és szinte az ágyra dobtam őt úgy ahogy volt, vizesen. Hasra fordítottam, és vadul a fenekébe nyaltam. Tudta, hogy ez most más lesz, mint az eddigiek voltak!

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már épp a csúcson voltam, mikor egyszer csak kihúzta belőlem a farkát, megmarkolta a csípőmet, és hosszan, mélyen belenyalt az ajkaim közé.Elfogott a remegés a hirtelen érintéstől, de a vadsága feltüzelt, nyöszörögve vágytam a folytatást. Ahogy nyelve ingerkedve izgatta a csiklómat, lélegzetem szaggatottá vált, tudtam, hogy nem sok kell, és elszállok....

Ám ekkor megint megéreztem a hatalmas dákót a pinámban, amint teljesen kitölt, és őrült módon dug ismét. Nem hiába mondják, hogy a változatosság gyönyörködtet, a dugás és a nyalás kombinációja egyenesen az egekbe röpített.

Ő is egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, és ahogy a vállam felett hátrapillantottam rá, láttam, hogy becsukott szemmel élvezkedett. Vajon mire gondolt?.....


Nagy nyögésektől kísérve egyre csak gyorsabban kefélt, teljesen ráhúzott a farkára, öle minden mozdulatánál hangosan csattant a fenekemen.

Egyszerre élveztünk el, ami csodás élmény volt, bár mindketten alig kaptunk levegőt.Olyanok voltunk, mint két fuldokló, hangos zihálás, nyögés és mélyről feltörő hörgés töltötte meg a kis motelszobát.

Élveztem, ahogy elöntött forró magja, ami a csúcsponton lávafolyamként tört fel belőle.

Izzadtságtól csatakosan rám borulva pihent kicsit, én pedig éreztem, ahogy a sperma utolsó cseppjei is kisajtolódnak lüktető farkából.

Felállt, és kezét nyújtotta, én pedig követtem a fürdőbe. Pár lépés volt csupán, mégis mire kiértem, már kis patakocskában folyt végig combomon a ragacsos anyag.

Megnyitottam a vízcsapot, és finom melegre állítottam, ő meg letérdelt elém, kezeivel átkulcsolta a combjaimat, miközben fejét szorosan a hasamnak szorította. Haja hamarosan tiszta víz volt, és az arcán is folyt végig a meleg víz, de nem zavartatta magát, lehunyt szemmel élvezte közelségemet.

Amikor lemosakodtunk, én léptem ki először a zuhany alól, és még az ajtóból visszaszóltam neki a vállam felett:

- Még nem bocsátottam meg egészen!- mondtam huncutul mosolyogva, és majdnem elnevettem magam a döbbent arckifejezésén.

- Nem? Nos, ezen sürgősen segíteni kell! - mondta, és elzárva a vizet, gyorsan utánam lépett. Egy pillanat alatt a sarkamban volt, felkapott, és az ágyra hajított, úgy, ahogy voltam, még szinte teljesen vizesen.

Megint csak nem finomkodott, mert tudta, hogy ez a vadság, ez a nyers erő az, ami vonz engem hozzá.

Hasra fordított, tenyereit a fenekem két félgömbjére tette, beléjük markolt keményen, és kissé széthúzva őket mélyen belenyalt a popsimba.

Nyelve néha- néha leszaladt a forrón lüktető pinámig is, majd vissza, hogy az őrületbe kergessen gonosz játékával. Éreztem, ahogy benedvesedtem ott lenn, de ő tovább nyalt, majd egyik kezével elengedve a fenekem, ujjait mélyen a puncimba dugta. A popónyalás és az ujjazás meghozta a várt eredményt, pillanatokon belül az ismerős remegés bejárta testem minden részét. Hüvelyizmaim rászorítottak az ujjaira, nyelve alatt a fenekem szoros kis gyűrűi is vad táncba kezdtek. Amikor kihúzta puncimból az ujjait, azok már tocsogtak a vágyam nedvétől. Lassan végighúzta és bekente vele a popsim lyukát, sőt, még nyelvével is jól megnyálazta, hogy kellőképpen nedves legyen.

Ágaskodó farka már türelmetlenül várta a behatolást, és mikor popsim bejáratához vezette nedvesen csillogó makkját, már tudtam, hogy hamarosan földöntúli élményekben lesz részem......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben a fenekét nyaltam, arra gondoltam, hogy bár nem beszéltünk eddig róla, de vajon mit szólna hozzá, ha fenékbe dugnám? Erre a gondolatra megszállt a kisördög. Elkezdtem ujjazni a punciját, a fenekét meg erősen nyaltam. Már rendesen lucskos volt, megint remegni kezdett, mikor a puncijából a nedvét a feneke lyukára kentem, miután azt jól megnyálaztam. Ekkor talán még nem sejtett semmit, de mikor a makkom a lyukához nyomtam kissé, már rájött, hogy milyen merényletet terveztem ellene. Mikor finoman hozzáértem, teste egy pillanatra megmerevedett, aztán teljesen ellazult.

Add ide a táskám!- szólat meg kissé lihegve. Felpattantam, odaadtam neki. Matatott benne egy kicsit, majd odanyújtott egy tégely valamilyen krémet.Alaposan, és gyorsan bekentem vele a farkamat, és a fenekét,majd visszahelyezkedtem a feneke mögé. Lábait még inkább széttette, hogy egészen hozzáférjek, és ő egészen jól érezze magát. Aznap már finoman nyaltam, csókolgattam az egész testét a lábujjaitól a nyakáig, keményen dugtam és nyaltam is, de mindegyik kutya füle volt a fenékbedugáshoz képest, amire most készültünk. Úgy behelyezkedett alám, mintha minden nap alaposan fenékbe durrantották volna. Már a gondolatától is tótágast állt bennem a vágy, hogy most mindjárt a fenekében is megmártogatom a dákóm. Az alaposan bekent makkom ismét odaillesztettem a lyukhoz, és nagyon finoman megnyomtam a farkam. A lyuka kicsit tágult, és a makkom felét be is fogadta, majd lassan tovább nyomtam, mire az el is tűnt benne. Égetett, mart, szúrt, mert bár alaposan bekentem, a nagyon szűk rés igencsak szorította szegényt. De hidalt ám ő is rendesen. Fejét igencsak felemelte, majd mikor picit pihentem a tolással visszaejtette a párnára. Amit beljebb hatoltam, ismét hidalt. Nagyon lassan, de tövig nyomtam neki. Lenéztem, és majd az eszem vesztettem a gyönyörtől, hogy a fenekében van a farkam. Abban a fenékben, amit áhítattal is és keményebben is kinyalhattam már. És most benne feszülök, ő meg olyan erősen vonaglana alattam, mint egy partra vetett angolna, ha kemény dákóm nem szögezné őt oda az ágyra, mégpedig, a legérzékenyebb pontján keresztül. Mikor teljesen benne voltam, aljas módon ráfeküdtem a hátára, hogy még az a megmaradt pár milliméter is beljebb kerüljön…

Aztán teljesen kihúztam a farkam belőle, de abban a pillanatban már megint ott kopogtatott a makkom a bejáratnál. Nem mozdult, csak erősen lihegett, és verejtékezett. Lassan, de az előbbinél kicsit gyorsabban ismét betoltam, megint ráfeküdtem, majd ismét ki. Aztán megint elölről kezdtem a dolgot, de minden behatolásom már egyre gyorsabban történt, és a végén nem feküdtem rá. Viszont ahogy fölötte támaszkodtam, néztem az el-eltünedező dákóm, és valami rettenetesen tetszett a dolog...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár az anális élvezetek valahogy kimaradtak a beszélgetésünkből, úgy éreztem, nem lenne ellenére. Finom volt, ahogy benyálazott ott hátul, de kellemesen sikamlóssá akartam tenni az élvezetes behatoláshoz.

- Add ide a táskám! - kértem lihegve, és mikor oda hozta, előkerestem belőle egy kis doboz krémet.

Éreztem, amikor a hideg krémet a lyukra kente, és izgalmas volt, amikor meredező farka ismét a fenekemhez simult.

Jól széttoltam a lábaimat, az alkarjaimon támaszkodtam, hogy minél jobban kidomborodjon a fenekem. Teljesen fel voltam izgulva, előre tudtam, hogy nem fog majd gondot okozni, hogy rendesen kitáguljak. Ő először csak finoman hozzáérintette a farka végét a popsim bejáratához, aztán egyre bátrabban tolta be. Ahogy egyre mélyebbre ért bennem, úgy feszítettem hátra a fejem, mintha egy láthatatlan kéz húzná a hajamnál fogva. Élvezte, hogy talált megint egy olyan pontot, ami mindkettőnket kielégít maradéktalanul. Tekeregtem volna alatta, de vasmarokkal fogott, és húzott rá keményen a farkára. Nyögtünk már mind a ketten, hiszen csodás érzés volt ,ahogy a méretes férfiassága kitöltötte a fenekemet, és észveszejtő volt belegondolni, ahogy a záróizmaim ráfonódtak, és szorították könyörtelenül.

Hogy fokozza a gyönyört, rám feküdt, így a behatolás tökéletes volt, tövig csúszott belém. Én csak lihegtem, izzadtság folyt a nyakamból a melleim közé, mikor teljesen kihúzta dákóját, egy pillanatra megsimította a bejáratot vele, majd megint betolta, csak most gyorsabb ütemet diktált. Ő is izzadt, éreztem, ahogy a verejtékcseppek a homlokáról a hátamra estek, de cseppet sem zavart, csak az élvezetre koncentráltam.

Sóhajtásom lassan nyögésbe ment át, úgy kefélt, hogy alig bírtam magam tartani.

- Szétkeféllek, te! Már nem bírom sokáig. - nyögte.

Abban biztos voltam, hogy az ujjai lilás nyomokat hagytak a csípőmön, ahogy mart, de ez csak azt igazolta, hogy élvezte a szeretkezésünket.

Nem akartam lemaradni tőle, a bal kezemet hátra tartottam neki, ő pedig végigszopogatta az ujjaimat, majd benyúltam a lábam közé, és izgatni kezdtem a csiklómat. Ahogy néha hozzáértem a golyóihoz, felnyögött, tetszett neki, hogy miközben ő a popsimat dugta, én simogattam magam.

Egyre vadabbul kefélt, és pár lökés után ordítva élvezett el, és szinte ugyanabban a pillanatban szabadult el a pokol nálam is. Őrült extázissal orbitálisat élveztem, miközben farka ütemesen pumpálta belém az anyagját. A fenekem zárógyűrűi minden egyes cseppet kisajtoltak belőle, ahogy rángatózva összehúzódtak......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Feneke olyan erővel szorította a dákómat, mintha azt vasmarokkal szorongatták volna. De nem bántam, nagyon nem bántam! Ettől a nőtől én bármilyen fájdalmat elviseltem volna. Olyan hihetetlenül kívántam, akartam őt, hogy bármit megtettem volna, hogy jól érezze magát velem. Most így kényeztettem. Fenékbe dugtam. De ahogy mozgatta magát alattam, ahogy feneke záróizmai időnként összehúzódtak, éreztem, hogy ezt bizony nagyon élvezi ő is.

Már úgy jár benne a farkam, mint a puncijában. Gyorsan, keményen, tövig. Nem kellett sokat várnom, egy rettenetesen nagyon élvezett. De akkorát, amilyet csak ritkán láthat és hallhat férfiember. Ám én sem tudtam, és akartam tovább várni. Egy hatalmas nyögés közepette nekiadtam az összes magomat. Vadul spricceltem a fenekébe az ondómat. Minden egyes spriccelésnél löktem egyet, mire azonnal összehúzódtak a záróizmai, közben nagyokat homorított. Az összes létező cseppemet kisajtolta belőlem.

Lassan teljesen kinyújtotta a lábait, és én úgy feküdtem rajta, hogy combjaim a combjai hátsó részére tapadtak, és a farkam még mindig a fenekében lüktetett. Testünk a fejünktől a bokánkig összeért. Alig kaptam levegőt, teljesen kikészültem.

Mikor farkam már lecsillapodott, kihúztam a fenekéből, és mellé feküdtem. Gyönyörű szemei fáradtan csillogtak. Fölém hajolt, megcsókolt, és a fejét a mellemre hajtotta.

- Ugye, már nem haragszol rám?- lihegtem.

De mielőtt válaszolt volna, hanyatt fektettem, és bekaptam az egyik mellbimbóját. Nagy, csodás melle könyörgött egy kis kényeztetésért. Izzadt bőre lágyan csillogott, bimbójának íze vegyült az izzadtsága sós keserű ízével. Majd lejjebb, a hasát csókoltam, végül a puncijába csókoltam be egy hatalmasat.

Kicsivel később az ablak előtt álltam, gondolataimba merülve kinéztem és láttam, hogy a nap már igencsak lefelé haladt a horizonton. Mellém lépett, megcsókolta a vállam, majd kiment a zuhanyzóba. Utána mentem. Lefürdettük egymást, és még mielőtt elbúcsúztunk volna attól a fergeteges naptól, még egyszer ismét alaposan végigcsókoltam a testét. Mindenhol kapott rengeteg csókot. A szobában töröltük egymást, mikor ő csókolgatott végig, megszopogatta igencsak meggyötört farkam, majd felöltöztünk.

- Mit szólnál hozzá, ha a jövő héten megismételnénk?- kérdeztem, mert magamban szilárdul eltökéltem, hogy ha lesz rá lehetőségem, még teljesen szétkefélem a punciját is és a fenekét is.

Rám nézett, majd elmosolyodott és azt mondta:

- Már nem haragszom rád!

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten hangosan ziháltunk, amikor lassan leengedtem magam hanyatt fekvésbe, ő pedig szorosan a hátamra simult. Jó volt úgy pihenni, hogy közben még éreztem a farkát magamban. Egyszer csak legurult rólam, halk cuppanást hallottam, ahogy kiszállt belőlem, hogy mellém feküdjön. Oldalra fordultam, hogy közelebb legyek, ajkaira leheltem egy puha csókot, majd fejem a mellkasára hajtva pihentem kicsit, miközben hallgattam a szívdobogását.

- Ugye, már nem haragszol rám? - törte meg hangja a csendet, de mielőtt szólhattam volna, keze már a hasam alatt volt, lazán átfordított a hátamra, és szájába vette a mellbimbómat.

A hirtelen jött érintés nagyon jól esett, és szerintem sejtette is ő már a választ, de biztosra akart menni, így kaptam még ráadásnak egy kis kényeztetést. Vágytam már egy frissítő zuhanyra, hiszen izzadt voltam és kimerült, de ő rendíthetetlenül haladt a hasamat csókolgatva a puncim felé, és mikor odaért a szája, mélyen belecsókolt.

Simogattam a hátát, a fejét, ahogy ismét mellém bújt, majd pár perc csendes pihentetés után úgy éreztem, itt az ideje lassan hazaindulni. Késő délutánra járt az idő, kinn kezdett már szürkülni, előttem pedig még ott volt 160 kilóméter, ami fárasztónak tűnt ugyan, de úgy gondoltam, mindenképpen megérte.

Talán épp erre gondolt ő is, mikor odaléptem hozzá az ablakhoz, dobtam egy csókot izmos vállára, és belibegtem a fürdőbe.

Követett, és levezetésként finoman megmosdattuk egymást, igyekeztünk minden érintéssel örömet okozni egymásnak. Már öltöztünk, mikor megszólalt:

- Mit szólnál hozzá, ha a jövő héten megismételnénk? - kérdezte, és jól esett, hogy felvetette a kérdést, mert minden bizonnyal jól érezte magát velem.

- Én már nem haragszom rád! - mosolyogtam rá huncutul. - De akkor te jössz hozzám. - mondtam neki, mire beleegyezően bólogatott, és így szólt:

- Majd írd meg a pontos címed emailben, akkor a navigációs rendszerrel házhoz megyek, ha neked nem okoz gondot, hogy nálad találkozunk. - mondta, és hozzám lépve megcsókolt.

Kezemben a kabátommal az ajtót kinyitottam, és megvártam, míg a szoba kulcsát visszavitte a recepcióra.Pár perc múlva visszajött, még váltottunk egy gyors búcsúcsókot, majd kocsiba ültünk. Lassan gurult ki utánam, de ő a másik irányba fordult ki a főútra. Hosszan néztem utána a visszapillantóból, egész addig, míg csak el nem tűnt a nagy forgalomban, majd próbáltam az útra koncentrálni, és hamarosan már az autópályán robogtam hazafelé.


Már majdnem hazaértem, de még mindig ő járt a fejemben. Az együtt töltött nap minden pillanata végigfutott az agyamon, ölem felforrósodott, éreztem, ahogy átnedvesedik a bugyim. Hihetetlen hatással volt rám a pasi, és alig vártam már a következő alkalmat, amikor megint egymásnak eshetünk.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Határozottan jobb kedvem lett, mikor azt mondta, hogy a folytatás nála legyen, pedig a hihetetlenül kielégítő nap után egyáltalán nem volt rossz a hangulatom! Sőt! Ha bevillantak azok a képek, melyeket átéltem vele, libabőrös lettem.

Miután elbúcsúztunk egymástól, elindultunk ellentétes irányokba. Előtte is hosszú út volt, és előttem is, de bármennyire is lefárasztott, nagyon jó kedvem volt. A rádiót felerősítettem, és már a következő találkozásunkra gondoltam. Lelki szemeim előtt lejátszódott a leendő akcióink részletei. Ahogy odahajolok a fenekéhez, hogy kinyaljam, ahogy a szám elé tolja, hogy élvezze a nyalásomat, amint megérzem a puncija ízét, máris felállt a farkam, pedig alaposan ki lett facsarva szegény.

Még aznap késő este cseteltünk, és ha konkrétan nem is részleteztük az aznap történteket, mindketten eljutottunk arra a pontra, hogy nagyon jó volt egymással.

- Tudod, rettenetesen finom volt a feneked nyalni- írtam neki többek közt ezt is.

- Ha tudnád, hogy milyen jó érzés volt, mikor nyaltad!- jött a válasz.

- Most is bele tenném a nyelvemet!- írtam vissza.

- Most is nagyon élvezném!

És ehhez hasonlókat írtunk egymásnak, alaposan felkorbácsolva a vágyainkat. Mikor megírta a címét, a legszívesebben máris kocsiba vágtam volna magam, hogy még aznap éjjel a magamévá tegyem ismét, és tetőtől talpig végignyaljam, végigcsókoljam, hogy aztán iszonyatosan megkeféljem őt.

Aznap éjjel alig aludtam valamit. Állandóan a teste járt a fejemben, ahogy szopott, izgatott, és ahogy a fenekét dugtam. Szinte már hajnalodott, mikor végre elaludtam.

Másnap reggel kialvatlanul, hulla fáradtan ébredtem. Minden tagom sajgott, és akkor éreztem először a végig kefélt nap hatásait, de már rettenetesen vártam a következő alkalmat.

A megbeszélt napon nagyon korán keltem, és indultam hozzá. Úton csak arra tudtam gondolni, ami történni fog kettőnk között. Az út rettenetesen hosszúnak tűnt, talán azért, mert nagyon ott lettem volna már. Totálisan felizgulva álltam a kapuja előtt, és alig tudtam türtőztetni magam, amikor kijött a házból ajtót nyitni. Piros, vékony ruha volt rajta, amely térd alatt végződött. Melltartót nem viselt, lábán papucs volt. Mosolyogva üdvözölt, betessékelt, de csókot csak az ajtón belül kaptam. Elindult előttem a konyhába, én végig a lábait, fenekét néztem. Bitangul kívántam őt. A konyhában megfordult, szembe velem. Odaléptem hozzá, magamhoz húztam, erősen a fenekére tapasztottam a tenyereimet, és ahogy simogattam a popsiját éreztem, hogy bugyi sincs rajta. Ettől elborult az agyam. Megfordítottam, feltoltam a ruháját, és letérdeltem mögé. Azonnal megcsapta az orromat a friss tusfürdő illata. „Felkészült rám”- gondoltam, és széthúztam a popsiját, és belenyaltam a lyukába.

- Na de fiatalember! Így molesztálni egy védtelen nőt! – nyöszörögte, miközben előre hajolt és megtámaszkodott a konyhaasztalon. Fenekét kinyomta nekem, hogy nyaljam. Nyaltam. Erre vártam, mióta elköszöntem tőle. Hányszor nyaltam ki álmomban, vágyaimban ezt a csodásfeneket! És most itt van, felkínálta nekem. Nyaltam. Egyre vadabbul csapkodott a nyelvem az édes lyukán. Majd a combjait, vádlijait és a sarkait csókoltam meg, aztán megfordítottam őt, és ő széttette a lábait. Odahajoltam, és becsókoltam a puncijába.

- Szia! – köszöntem neki és a pinájának is. – Örülök, hogy ismét látlak!

Válaszul a fejemre tette a kezeit, és egy nagy sóhajjal belehúzott a puncijába.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy viselkedtem ,mint egy éretlen tini. Amikor hazaértem, máris a gép elé vetettem magam, mert tudtam, hogy esténként biztosan ott találom. Nem is csalódtam, már be volt jelentkezve.

Annyira édes volt, ahogy áradozott a formás fenekemről, és miközben beszélt ,azt vettem észre, hogy nagyon vágyom a szájára megint.

Amikor aztán a nyalásról volt szó, már alig bírtam magammal, ő meg csak kínzott, és mondta, hogy bármikor újra megtenné....

Mire végre elszakadtunk a cseten egymástól, már teljesen kész voltam. Csak feküdtem az ágyban, csókjai, érintése jutott eszembe, és azon kaptam magam, hogy a kezem elindult a melleim felé.Előbb finoman simogattam, majd erősebben gyúrtam, ahogy ő is tette, és éreztem, nem tudok itt már megállni. ..

Ahogy becsuktam a szemem, felidéztem, ahogy nyalt, ahogy dugott,majd éreztem, hogy nedvesedek, és cseppet sem csodálkoztam, amikor ujjaim gond nélkül becsusszantak lucskos puncimba. Gyorsan élveztem el, méghozzá hatalmasat, és arra gondoltam, vajon mit szólna hozzá, ha tudná, hogy ilyen hatással volt rám....


Vánszorogtak a napok, de lassan mégiscsak elérkezett a megbeszélt dátum.

Feszült voltam és ideges, a legjobb formámat akartam hozni, ezért hosszasan készülődtem, körültekintően választottam ruhát is.

A kis piros rucimat húztam fel, természetesen fehérnemű nélkül, nem akartam semmi feleslegeset magamra.

A függöny mögül lestem, mikor megjött, és igyekeztem egy mosollyal leplezni idegességemet. Üdvözöltem, majd mikor benn voltunk az előtérben, hirtelen felé fordultam, és szájon csókoltam.

A magassarkú papucsomat vettem fel, és előtte billegve sétáltam a konyha felé, ahol már kész volt a kávé.Jött utánam, és bár nem láttam, de éreztem a pillantását, és tudtam, hogy szemei a lágyan ringó, kerek fenekemet bámulják.

Az asztalhoz léptem, ahová már minden elő volt készítve a kávézáshoz, és mikor megfordultam, ő szorosan mögöttem állt, szinte beleütköztem.

Ettől a hirtelen közelségtől teljesen elgyengültem, összedőlt bennem a jó alaposan felépített ellenálló rendszer.

Erős kezével megmarkolta a fenekemet, magához húzott, majd hitetlenkedve nézett rám, mikor rájött, hogy nincs rajtam fehérnemű.

Éreztem megmozdulni férfiasságát a nadrágban, ahogy az öle hozzám simult, de a következő pillanatban egyetlen pördítéssel megfordított, és térdre ereszkedett mögöttem.

Beleborzongtam a gondolatba, hogy ismét a fenekemben érezhetem a nyelvét, és örültem, hogy nem vártam meg a zuhanyzással, mert reméltem, hogy azonnal egymásra vetjük magunkat.

- Na de fiatalember! Így molesztálni egy védtelen nőt! - nyögtem, mikor belém nyalt jó mélyen, én meg ráhajolva az asztalra még jobban kitoltam a fenekem, teljesen felkínálva neki.

Vadul és lendületesen nyalt, fürge nyelve újabb és újabb csapásokkal kényeztetett, majd lassan lesiklott a combom belső felére, le a vádlimon, egészen a sarkamig, majd vissza. A csípőmet fogva megfordított, én pedig akaratlanul is széttártam a combjaimat, a mozdulatra viszont kinyíltak a szeméremajkaim, és várakozva előbújt az izgalomban megduzzadt csiklóm.

Amikor ölemhez hajolt, finoman belecsókolt a pinámba, és elmosolyodtam, mikor végre megszólalt:

- Szia! - suttogta az ajkak közé. - Örülök, hogy ismét látlak! - mondta, miközben rám emelte a tekintetét, én pedig ujjaimmal a hajába túrva még jobban az ölemhez húztam.

Tudta ő ,hogy mit akarok, csak kínozni akart. Először csak kidugta a nyelve hegyét, és épphogy csak megérintette vele a már lüktető csiklómat, majd ujjait felfuttatva a combomon, és belém mélyesztette őket.

Felnyögtem a csodás érzéstől, ahogy az ujjait táncoltatta bennem, a nyelvét meg a csiklómon....

- Elhiszed, ha azt mondom, hogy magamhoz nyúltam aznap este, mikor együtt voltunk?

Annyira kívántalak,jól felhúztál a cseten. - mondtam neki halkan, és örömmel fedeztem fel, hogy felizgatták a szavaim, mert farka mozgolódni kezdett a nadrágban, ujjait gyorsan mozgatta ki-be, és élvezettel szopta, szívta a csiklómat.

Tudtam, hogy ha így folytatja, hamarosan elélvezek.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre elszántabban nyaltam édes, gyönyörű csiklóját, miközben ahogy lehetett, ujjaztam a punciját. Hol egy, hol két ujjamat toltam be neki. Nagyon felemelő érzés volt előtte térdelni. Olyan volt, aki elé csak térdelni lehet, hogy alaposan belenyaljak a puncijába, átadva őt az élvezeteknek. Végre megint előtte térdelhettem. Hányszor idéztem fel magamban az első találkozásunkat, mikor eszemet veszítve estem térdre elé. És most megint előtte vagyok. Nem is akartam elengedni őt addig, amíg a nyelvem miatt az első orgazmusát át nem éli. Aztán egy időre két tenyeremet a fenekére tettem, és simogattam, markolásztam, majd lefelé haladva simogattam a lábait. Közben nyaltam rendületlenül, és ismét ujjaztam, de már három ujjal. Mikor ujjaim is betoltam, megremegett, és éreztem, hogy nem sok van hátra. Ujjai a hajamban kalandoztak, időnként erősen megmarkolva azt. Úgy húzott magába, olyan akarattal, szenvedéllyel, mintha most először nyalták volna az élvezetbe őt. Erős sóhajai között megkérdezte, hogy elhiszem-e, hogy aznap este magához nyúlt, mikor találkoztunk. Beszéde erősen akadozó, szaggatott volt.

- Drágám! Aznap éjjel kétszer is kivertem magamnak, és arra gondoltam, hogy a fenekedet nyalom, aztán dugom – mondtam neki, szintén akadozó beszéddel, miközben nagyon erősen ujjaztam. Szája széleit beharapta, szemeit szorosan lehunyta.„Vajon megértette, amit mondtam?- gondoltam, mert szemmel láthatóan készült elszállni. Egy ideig néztem a lucsoktól úszó punciját, ahogy ujjaim forogtak benne, majd elszántan és vadul ismét benyaltam neki. Ekkor erősen megmozdult, majd néhány perc múlva egy óriásit élvezett. Miközben fickándozott, nem tágítottam, hanem szokásom szerint tovább nyaltam. Addig, amíg szinte átmenet nélkül elkapta őt a második hullám is.

Még le sem csillapodott, felálltam, és lehúztam a ruháját. Ott állt előttem teljesen meztelenül. Gyönyörű volt! Hatalmas, erősen hullámzó melleinek látványa elvették az eszemet. Megfordítottam, és az asztalra hasaltattam.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fürge nyelve fáradhatatlanul táncolt a kis rüggyé duzzadt csiklómon, miközben három ujját is belém eresztette. Sőt, még kissé szét is nyitotta bennem ujjazás közben, hogy teljesen kitölthessen, hogy még nagyobb élvezetet adhasson. Hihetetlen szenvedéllyel nyalt, és a tűz átragadt rám is, ezért hajába markoltam, és néha egy-egy erősebb rántással még jobban az ölembe húztam.

Alig tudtam bevallani neki, hogy örömet szereztem magamnak rá gondolva azon az estén, úgy remegett a hangom. Amikor azonban ő is elmondta, hogy magához nyúlt, mert annyira kívánt, majd megőrültem a vágyba, mert rám törtek az első találkozásunk örömei,és mást nem is akartam, csak hogy jó alaposan kinyaljon, aztán meg dugjon meg keményen. Tudtam, mit várhatok tőle, és ez a vadsággal vegyülő szenvedély teljesen megbabonázott benne. Eközben ujjai lassan az őrületbe kergettek, nem csak ki-be mozgatta őket, de tekerte, csavarta a csuklóját, én meg csak kapkodtam a levegőt, melleim vadul táncoltak,és menthetetlenül megadtam magam az élvezetnek. Mindenem remegett, ahogy elélveztem, de erősen fogott, szinte mozdulni sem bírtam, vadul lefetyelt tovább, és pillanatokon belül ismét a mennyországba repített.

Akartam ezt a pasit, de olyan eszement módon, hogy alig bírtam magam türtőztetni, mikor végre felállt és a fejemen keresztül lerángatta rólam a ruhámat.

Büszkén álltam előtte, élveztem, ahogy minden apró részemet feltérképezi újra és újra a szemével. Felizgatott a gondolat, hogy ilyen hatással vagyok rá, arcom kipirult a sorozatos orgazmus hatására, testem enyhén csatakos volt, puncim lüktetve égett.

Ahogy láttam a szemében csillogó vágyat, egyre gyorsabban szedtem a levegőt, telt melleim finoman ringtak előtte, láttam rajta, hogy alig bírja visszafogni magát, hogy ne teperjen le azonnal. De tudtam azt is, hogy sokkal jobban szereti megadni a módját a kényeztetésnek, és abban is biztos voltam, hogy még néhányszor alaposan kinyal elől-hátul....

Érzéseim nem csaptak be, hiszen a kezemnél fogva megpördített, és a következő pillanatban már az asztalon hasaltam meztelenül, melleim a hideg asztallapra nyomódtak, két kezemmel kétoldalt megkapaszkodtam. Amikor megéreztem a forró leheletét a fenekem bőrén, tudtam, hogy elvesztem. Apró csókokkal halmozta el mindkét félgömbömet, néha kicsit beleharapott a kemény húsomba, amivel nem fájdalmat okozott, hanem a csúcs felé terelgetett érzéki játékával.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor megfordítottam, és az asztalra hasaltattam őt, azonnal meg akartam kefélni, megtámadni hátulról, és iszonyatosan nagyon dugni vele. Eszembe villant az előző randink, mikor hátulról dugtam őt, sőt az is belém hasított, mikor fenékbe dugtam. Az az igazság, hogy nem az eszembe villant, mivel jóformán ki sem ment a fejemből, folyamatosan róla agyaltam azóta, hogy együtt voltunk. De aztán nem ez történt. Mikor megláttam gömbölyödni előttem a fenekét, elment az eszem tőle. Már nem meg akartam dugni őt, hanem amúgy istenesen kinyalni a popsiját. Így, mikor előre hajolt, és az a két csodás popó ott domborodott előttem, gyorsan letérdeltem mögé. Előbb megcsókolgattam mindkét popsiját, majd óvatosan harapdálni kezdtem a puha, finom bőrét. Mozgásából arra következtettem, hogy igencsak élvezi a dolgot. Mi tagadás, én is odavoltam a puha bőréért. Aztán, néhány perccel később, már farkasszemet néztem azzal a gyönyörű, középen megbúvó kis lyukkal, amit olyan nagyon imádtam nyalni. Lassan, egészen lassan közelítettem meg, mintha féltem volna, hogy megharap…De az csak várta a nyelvemet. Aztán nagyra tátottam a szám, mintha egy nagy almába akartam volna beleharapni, és rátapasztottam a lyukára. Egy darabig csak élveztem, hogy a fenekére ragadtam, de aztán adtam az élvezeteknek. Lassan kinyújtottam a nyelvemet, és megkerestem a lyukat. Előbb körbenyaltam, majd rányomtam a nyelvem. Aztán nyalni kezdtem. Olyan élvezettel, olyan finoman, olyan áhítattal, ahogy csak valami istennőt lehet kényeztetni. Aztán egyre erősebben csináltam, mivel tudtam, hogy neki a keményebb dolgok jönnek be. Így keményebben nyaltam, vadabbul, elszántabban, de ez egy cseppet sem esett nehezemre. Nagyon beindultam a nőre ismét. Miközben nyaltam, már arra gondoltam, hogy mikor erősen lihegve felállok mögötte, majd hírtelen mozdulattal benyomom neki a farkamat, és tövig hatolok belé, hogy érezze, ez a dákó most csakis az övé. De még egyelőre csak nyalni akartam őt. Időnként lejjebb is csúsztam kissé, hogy a punciját is elérjem, majd a kis gátját nyaltam, aztán vissza a fenekére. Ezt a körutat többször is megtettem, mert mindent akartam adni, okozni neki. Ezért mohón, és erősen tettem a dolgomat. Már nagyon erősen sóhajtozott ismét, mikor rátettem egy lapáttal. Két tenyeremmel széthúztam a dombjait, és még erősebben tettem be a nyelvemet a résébe. De imádtam nyalni őt!

Megajándékozott az orgazmusával, amit a feneke nyalásával tudtam adni neki. Határtalanul örültem, hogy ismét elszállt tőlem, miattam.

Hátrébb léptem tőle, és néztem, ahogy gyönyör, nagy mellei kitüremkednek a teste alól. Valami elképesztően izgató látványban volt részem. Teste úszott az izzadtságtól, a nap fénye különös fénnyel csillant a hátán, és a fenekén.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman kezdte, ízlelgetett, kóstolgatott már sokadszor, mint a kisgyermek, aki nem tud betelni a kedvenc sütije ízével, újra és újra venni akart belőle. Amikor pedig megérezte a remegésemet, amit a vágyakozás hozott ki belőlem, jobban rám tapadt, és kissé mélyebbre furakodott a nyelve, gyorsabb tempót diktálva, vadabbul folytatta. Lihegése elárulta, hogy legalább annyira beindult a nyalásomtól, mint én, és éreztem, hogy nem bírom már sokáig ezt a fajta édes kínzást. Hát ezt nem is kellett sokáig tűrnöm, mert egy újfajtát próbált ki rajtam. A fenekem lyukából néha elcsatangolt fürge nyelve a két barlangot összekötő kis hídra, és ha már ott járt, lazán belenyalintott a puncimba, ami már így is tocsogott kéjem nedveitől. Kicsit bántam, hogy nem szemből nyal, hogy nem férek hozzá kézzel, mert biztosan a hajába markolva húztam volna még jobban magamba azt az édesen mohó száját. Testem vonaglott a szája alatt, de nem érte be ennyivel, tenyerével megmarkolta fenekem két formás félgömbjét, és még jobban beletemette fejét közéjük, nyalása egy pillanatra sem lankadt.

Éreztem, hogy testem csupa verejték, és melleimet is nyomta már az asztal lapja, ahogy rajta hasaltam, de ezek feledésbe merültek attól az iszonyatosan nagy orgazmustól, amit ismét kaptam tőle. Ujjaim belefehéredtek, úgy szorítottam az asztallap szélét, még számomra is hihetetlennek tűnt, hogy megint elélveztem a nyalásától, ráadásul a fenekemnél.

Hagyott lecsendesedni, finoman csókolgatta, harapdálta a bőrömet, kezével megcirógatta a popóm lágy selymét, majd lassan megfordított maga felé, fejét az ölemhez szorította, és beszívta az illatomat. Akartam, hogy jó legyen neki is, ezért hát egy gyors mozdulattal felhúztam magam az asztal tetejére, és ráültem, egészen közel a széléhez. Lábaim lelógtak, lábkörmeimen áttetszően csillogott a lakkréteg.

Ahogy lenéztem rá, szemében megláttam a vágyat, és láttam, hogy kitaláltam a gondolatát.

Amennyire csak lehetett, kihúzódtam a szélre, ő pedig közelebb térdelt hozzám, hogy kényelmesen elérhessem a lábammal. Először csak az egyiket, majd a másik lábamat is felkínáltam neki, ő pedig vágyakozva vette kézbe őket, egyesével végignyalogatta, szopogatta az ujjaimat, csókokkal halmozta el a lábfejemet…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte hihetetlen, hogy attól elélvezett, hogy a fenekét kinyaltam. Igaz, nagyon alaposan nyaltam, még magam is elcsodálkoztam magamon, hogy képes voltam ilyen erővel, akarattal nyalni őt. De nagyon jól esett! Annyira izgatott a feneke látványa, és a tudat, hogy bármikor kinyalhatom, vagy akár meg is dughatom a popsiját. Ráadásul, nem csak hogy engedte, hanem még élvezte is a dolgot. Ettől a gondolattól aztán alaposan be is gerjedtem, így aztán talán sosem látott energiával nyaltam ki belőle a kéjt.

A végén aztán ért a meglepetés. Felült az asztal szélére, és himbálni kezdte a lábait, mintegy felhívva a figyelmemet a gyönyörűen lakkozott körmeire, formás ujjaira, édes kis lábfejeire. Nem volt nehéz dolga. Mikor beléptem az ajtón, azonnal egyetlen pillantással feltérképeztem őt tetőtől talpig, és örömmel állapítottam meg, hogy bitangul bombázó. Tudott bánni velem, tudta, ismerte a számomra örömet okozó dolgokat, melyet he megtehettem neki, vele, az neki is gyönyört okozott. Most kimondatlanul is felkínálta nekem a lábait egy kis kényeztetésre. Csak kissé közelebb kellett húzódnom hozzá, mivel eddig is térdeltem mögötte. Így a lábfejei egészen közel kerültek hozzám. A felém nyújtott egyik lábát a tenyerembe vettem, majd a másikat is. Előbb az egyiket csókolgattam meg, az összes ujját, majd megszopogattam őket. Gyönyörűek voltak. Aztán a másikkal is hasonlóképp jártam el. Olyan édes volt, ahogy felkínálta ezen testrészeit is kényeztetésre.

Miután végeztem a csókokkal és a szopogatásokkal, felegyenesedtem, az egyik lábfejét a farkam elé tartottam, és elkezdtem verni a szerszámomat. Élveztem volna, ha a lábfejére engedem a nedvemet, de ennyire nem akartam belebonyolódni ebbe a játékba.

Inkább mellé ültem, illetve az asztalnak támaszkodtam, és folytattam a farokverést. Jobb kezével átnyúlt maga mellé, megmarkolta a dákómat, és folytatta, amit elkezdtem. Olyan finoman, lágyan csinálta, hogy már szinte a puszta érintésétől is élvezhetnékem támadt. Ám ennyivel nem elégedett meg, hanem gyorsított a tempón. Makkor égett, színe olyan vörössé változott, mint egy érett paradicsom. A szemeit néztem, bennük mohó csillogást láttam, nyelvét picit kidugta az ajkai között.

Aztán hírtelen, egyetlen mozdulattal lehuppant az asztalról, és elém térdelt.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lehunyt szemmel élveztem, ahogy csókolgatta lábamat. Finoman, egyesével szépen végigszopogatta az ujjaimat, néha bedugta nyelvét az ujjak közé, mintha csak a puncimba dugdosta volna. Miután végzett az egyikkel, meleg tenyerével a másik lábamat emelte a szájához, és végigcsinálta ugyanazt az édes kényeztetést, mint előtte. Élveztem minden másodpercét a nyelve finom játékának, és kissé csalódott is lettem, mikor abbahagyta, és leengedte a lábamat az ölébe. Farka, mint egy zászlórúd, úgy állt, mikor ujjai ráfonódtak, és elkezdte verni magának lassú, de határozott mozdulatokkal, vörösre duzzadt makkját épp a lábfejemhez irányította. Vártam, hogy forró lávája elöntse a lábamat, és melegen folyjon végig az ujjaim között, de abbahagyta egy kis időre a farokverést, és inkább mellém ülve, az asztal széléhez támaszkodva folytatta. Nem hagyhattam, hogy ő csinálja, ezért hát odanyúltam és kezembe vettem a dolgok irányítását. Amint meleg tenyerembe vettem a farkát, megrándult, és hangosan felnyögött az érintésemtől, amivel csak még jobban feltüzelt. Éreztem a késztetést, hogy tegyek valamit, de még nem akartam kiengedni a lüktető húsát a kezemből, ezért egyre gyorsabb iramot diktálva vertem a farkát, miközben vágyakozva néztem a vörösödő makkját, amin feltűnt az első vágycsepp.

Ekkor már nem is akartam magam visszafogni, lecsusszantam az asztal széléről, térdre ereszkedtem, pár percig még a kezemet használtam, majd éhesen rábuktam. Ajkaim teljesen körbe ölelték a kemény faszt, nyelvem a számban életre kelt, és vadul táncolt, miközben fel-le mozgattam a fejemet. Kezemmel a golyók alá nyúltam, azokat sem akartam kihagyni a jóból, közben vadul szoptam.

Egyik kezét a fejemre tette, másikkal az asztal szélébe kapaszkodott, és mikor felemeltem a fejem a farkával a számban, láttam, hogy tekintetünk összeakad. Izgatott a dolog, hogy engem nézett, miközben én a farkát szoptam. Egyre nagyobbakat szívtam rajta, ő pedig egyre hangosabb nyögésekkel jelezte, hogy hamarosan elérik a kéj első hullámai…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már akkor is áramütés futott végig a testemen, mikor rámarkolt a szerszámomra, de mikor bekapta…Ajkai édes börtönében vergődtem, nyelve vad táncba kezdett, és éreztem, ha ez így megy tovább, kivégez hamarosan. Lenéztem, és a látvány csak fokozta az iránta érzett vágyamat. Néztem, ahogy mohón benyeli a dákómat, ahogy egyik tenyerébe rejti a golyóimat, és finoman morzsolgatja, majd a golyóim fölött összezárja a zacskómat, és finoman lehúzza. Láttam feneke domborulatát és azt kívántam, hogy mikor így guggol, a fenekét nyalhassam. Tudtam, hogy ezt ő is szereti, és eldöntöttem, hogy még aznap ezt meg is teszem neki.

De most azt élveztem, hogy szopja a fakamat. Még hozzá milyen jól! Feje hol lassan, hol gyorsan mozgott a dákómon, ajkai hol lazábban, hol meg egészen erősen szorult a szerszámomra. Aztán egyszer csak ő is felnézett, egyenesen a szemeimbe. Így, összenéztünk, és a szemeiben láttam, hogy minden vágya, hogy elélveztessen. Nagyon jó úton haladt efelé. Miközben a tekintete a szemeimbe fúródott, a zacskómat markoló keze egyik ujjbegye a fenekem lyukán landolt. Azt hittem, megőrülök, ahogy szopott, és ahogy az ujja odaért, miközben a golyóim a tenyerében nyugodtak…

És ekkor…Ekkor az az ujja, amelyik a fenekem masszírozta egyszer csak hírtelen eltűnt a fenekemben. Olyan váratlanul, olyan hírtelen, és olyan erőszakosan megujjazott, hogy ettől azonnal elindult bennem a spermám, hogy hamarosan kitörjön. A bestia! A szemeimbe nézett, erősen szopott, miközben tövig feltolta az ujját a fenekembe, és azt meg is forgatta bennem! Most a másik tenyerébe fogta a zacskómat, összenyomta kissé a golyóimat, megmarkolta a zacskóm, és húzni kezdte. És ekkor felrobbantam. Olyan erővel robbant ki belőlem az anyagom, hogy a szemein látta: ez bizony torokra szaladt! Feje nem lassult, szemei az enyéimet fürkészte, közben ujjazott, és mohón nyelte a spermámat! Micsoda istennő! Úgy kivégzett, ahogy azt csak a legvadabb pornófilmeken lehet látni. Miközben nyelte, nem is pislogott, tekintete már-már hideg volt. Imádtam gyönyörű barna szemeit, hatalmas, gömbölyű melleit, elképesztően jó fenekét, az egész nőt.

Mikor felállt, még mindig a szemeimbe nézett, én letérdeltem elé, átöleltem a fenekénél, és az arcom a hasának nyomtam. Ő a kezeit a fejemre tette, és néhány percig csendesen imádtam őt.

De aztán….

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az érzékeny golyókat puha tenyerembe fogtam, mintha valami ritka kincset szorongatnék, olyan óvatosan zártam rájuk az ujjaimat. Ahogy felnéztem rá, valami égető vágy sütött a szeméből, láttam rajta, hogy nagyon kíván. Ahogy a heréivel játszottam, a középső ujjammal finoman a gát felé simítottam, elértem egészen a fenekéig, megérintve a szoros záróizmokat is. Összerázkódott az érintésem nyomán, és ahogy egyre bátrabban nyomtam a lyuknak az ujjam, annál feszültebben leste minden mozdulatomat. Közben lendületesen szoptam tovább, rendesen bő nyállal, hogy finom sikamlós legyen, tenyerem rejtekében pihentek a golyói, mikor egy váratlan mozdulattal becsúsztattam az ujjam a fenekébe. Mivel nem ellenkezett, sőt, halk nyögéseket hallatott, tövig toltam be neki, és finoman körbeforgattam odabenn, miközben a szám a farkán hasonló mozdulatokkal kényeztette. Éreztem, amikor feltört belőle a gyönyör lávája, sűrű, meleg folyamként zúdult a számba, amit én élvezettel nyeltem, ám nem kegyelmeztem neki. Minden egyes alkalommal, amikor az ujjam beléhatolt, egy újabb adagot pumpált a számba, míg végül ernyedten kicsusszant a számból. Óvatosan kihúztam az ujjamat a szoros rabságból, és még mindig a tekintetébe vésve a pillantásom lassan felálltam, ő pedig elém térdelt. Kezeivel átölelt a csípőmnél, magához húzott, fejét a hasamhoz szorítva pihent, mikor hirtelen elléptem tőle.

Tettem pár lépést a szoba felé, maja a vállam felett visszanéztem rá, szavak helyett a szemeim beszéltek, úgy hívtam magam után. Még láttam, ahogy felállt, aztán a szobába érve az ágyhoz léptem, hogy az ágytakarót levehessem róla. Ám amikor áthajoltam az ágy másik széléhez, ő már mögöttem volt, kezei szorosan fogták a csípőmet, nyelvét a fenekemhez dugta. Felnevettem, mert vicces volt, hogy ennyire beindult megint a seggem látványától. Megint eltáncoltam előle, és úgy ahogy voltam, meztelenül elkezdtem erotikusan vonaglani előtte. Leült az ágyam végére, mintha valami műsort nézne, hátradőlve, kezein támaszkodva élvezte a meztelen testem látványát. Nagy, telt melleim lágyan ringtak, csípőm tekergett jobbra-balra, ahogy riszáltam neki a fenekem. Aztán hirtelen elkapta a karom, magához rántott, és vadul szájon csókolt.

Feltüzelt teljesen, de még én akartam irányítani, még élvezni akartam a száját. Elszakadtam a szájától, mutatóujjammal egy láthatatlan vonalat húztam egészen a homlokától az orrán át a szájáig, ahol finoman az ajkai közé dugtam. Láttam a farkát, ahogy megmoccant, és duzzadni kezdett ettől a kis közjátéktól.

Tovább vezettem az ujjam le a nyakán a mellkasáig, ahol aztán egy laza nyomással hátralöktem, amitől hanyatt esett az ágyon. Mint egy cica, úgy másztam lassan az ágyon fel hozzá egészen a mellbimbójáig, amiket egyesével megszopogattam. Nyögések és sóhajok jelezték, hogy rátaláltam egy érzékeny pontjára, majd tovább kúsztam. Melleim a mellkasához nyomódtak, szám már a szájánál járt, majd feljebb csúsztam, és a fejéhez érve fölé guggoltam. Egy mély sóhaj hagyta el az ajkát, mikor a popsim lyuka és a forrón lüktető pinám is kitárulkozott mohó szája előtt……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a hasának nyomtam az arcom, éppen azon gondolkoztam, hogy ismét merészen a puncijához hajolok, és megint kinyalom őt. Akárhányszor képes lettem volna kinyalni, mivel őrülten kívántam folyamatosan, és nem volt porcikája, amit ne nyaltam, szoptam, csókoltam, vagy dugtam volna. Kezdett összeállni az agyamban a forgatókönyv: kinyalom a punciját, elélvez, és rávetem magam a fenekére, kinyalom, elélvez, és ismét keményen megdugom. Ám az én számításaim igen sérülékenynek bizonyultak az ő fantáziájához képest! Hátra lépett tőlem, megfordult, és a szoba közepe felé indult. Egyetlen szó nélkül csak hátra pillantott a válla felett, és a szemeivel intett, hogy kövessem. Naná, hogy utána vetettem magam, és a szemeim gúvadtak a ringó csípője, kacsintgató feneke látványától. Már éppen azon voltam, hogy így, menet közben nyalom ki a fenekét, mert ilyet még nem tettem neki, mikor előre hajolt, valamit matatott az ágytakaróval. „Eljött az én időm!”- gondoltam, és máris mögötte térdeltem és rányomtam a nyelvem a popsija lyukára. Ám ismét kitáncolt a nyelvem alól. Már épp kezdtem ideges lenni, hogy ismét kicsúszik a nyelvem alól, mikor legnagyobb meglepetésemre elkezdett erotikusan vonaglani előttem. Azt hittem rosszul látok. Micsoda fantázia! És micsoda test…Szinte kiestek a szemeim, úgy bámultam ringó, hatalmas kebleit, ide-oda mozgó, időnként csavarodó csípőjét. A vér azonnal forrni kezdett bennem, és az imént még kifacsart péniszem is kezdett izmosodni. Mikor kissé közelebb került hozzám, elkaptam, magamhoz rántottam és alaposan lesmároltam. Ám megint kissé hátrahőkölt tőlem. Már majdnem felidegesített az állandó menekülésével, de ekkor elkezdte az egyik ujját a homlokomtól a számig szép lassan húzni, a számba be is dugta. Ekkor lepillantott a farkamra, ami már lüktetni kezdett a nem mindennapi műsortól. Ettől cinkos mosoly jelent meg az ajkán, majd laza mozdulattal hátra lökött. Hanyatt vágódtam az ágyon, mire ő lassú, macskaszerű mozgással elkezdett felkúszni, majd a melleimnél elidőzve a bimbóim szopogatta. Na ettől tényleg kivert a víz, és lassan kezdtem elveszíteni a fonalat. Teljesen a hatalmába kerített, most úgy játszott velem, mint macska az egérrel. Aztán tovább nyomult, feljebb, a vágyam az egekbe szöktetve ezzel. Akkor még nem sejtettem, hogy a végén igencsak meglepődöm majd. A számhoz ért, megcsókolt, közben a melleit a mellkasomnak nyomta, majd tovább indult. Közelről néztem, ahogy a szemeim előtt lassan elmegy a hasa is, majd a puncija, végül a feneke. Már majdnem hiányoltam, mikor ismét a látóterembe került a feneke. Mit csinált? Simán a szám fölé guggolt! Na ekkor végleg elveszítettem az önuralmam, és már nyúltam is fel, hogy a combjainál átöleljem, és a szám egészen szorosan a puncijára és a fenekére nyomjam. Ha tehettem volna, egyszerre nyalom mind a kettőt, de így csak felváltva, őrült nyelvcsapásokkal nyaltam ki mindkettőt. Mindkét rése kitárult előttem, és én igyekeztem alaposan be is tömni őket. Mikor a fenekét már sokat nyaltam, feljebb húztam magam, és a csiklóját vettem célba. Előbb csak lassan, de aztán vére azzal a vehemenciával nyaltam, amivel akartam. Nem voltam finom vele, ki akartam készíteni. Azt akartam, hogy megint élvezzen egy nagyot, és élvezete nedvét ismét megízleljem, hogy nekem adja. Kicsit még rá is ült a számra, hogy erősebben nyalhassam. Egyszerűen imádtam őt nyalni!

És nem kellett sokáig várnom, ismét élvezett egy frenetikusat. Ám, most nem akartam azonnal a következőt is adni neki, ezért villámgyorsan mögé térdeltem. Kezeit a falnak támasztottam, lábait széttoltam, és azonnal hátulról dugni kezdtem. Simán belöktem a tocsogó punciba a farkam, és azonnal teljes erővel dugni kezdtem. Elkaptam ringó melleit, szorosan magamhoz húztam. Nyöszörgött, jajgatott, hörgött. Ismét élvezett egy nagyot, majd kihúztam a farkam a forró pinából és egy lyukkal arrébb tettem….

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bíztam benne, hogy értékelni fogja az ötletemet, de minden várakozásomat felül múlta, amit ezután művelt velem. Ahogy ráereszkedtem a szájára, szinte azonnal elkapott a combomnál fogva, és szorosan tartva még jobban magára húzott. Olyan lendülettel kezdett nyalni, hogy attól tartottam, ha így folytatja, nem tudom megtartani magam felette, bár izmos karjai biztosan tartották a csípőmet. Jó hosszú nyelvcsapásokkal kényeztetett, a popsim lyukától végig söpört a nyelvével a szeméremajkak között, rálelve a kis duzzadt csiklóra. Kicsit jobban elidőzött a nyelve hegye a fenekemnél, hiszen tudta, hogy imádom, ha nyal, márpedig azt nagyon finoman csinálta.

Minden porcikám remegett már, mikor elért a csiklómhoz, és fáradhatatlanul ostorozott tovább, én pedig elengedtem magam, és kissé elgyengülve szinte ráültem a szájára. Ekkor ért el a gyönyör első hulláma, és felemelkedtem volna egy kicsit, hogy késleltessem, de nem engedett. Erős karja satuként fogott, míg az orgazmus okozta rángás végig nem futott a testemen.

Ekkor már nagyon kívántam. Gyorsan kicsusszant alólam, és mögém kerülve térdével széttolva a combjaimat, két keze elkapta egy-egy csuklómat, és kissé durván a falhoz tenyereltetett. Tetszett, sőt, izgatott ez a nyers erő, amivel uralta a testemet.

A farka simán becsúszott a nedves puncimba, hiszen épp előtte élveztem egy hatalmasat. Hátulról kissé rám hajolt, tenyerébe fogta lágyan ringó melleimet, hogy még jobban magához húzzon, így farka minden lökéssel egyre beljebb hatolt.

Csak nyöszörögni tudtam, és élveztem, ahogy magáévá tesz. A gyönyörre megint nem kellett sokáig várnom. Még alig nyugodott meg a testem az előző kéjhullám után, már a következő dübörgött az agyamban. Hüvelyem ritmikusan összehúzódott, szorosan fogva ejtve a férfiasságát, ám alig várt, hogy rendesen kiélvezzem a csodát, kihúzta keményre duzzadt farkát a pinámból, és a fenekemhez nyomta.

A lucskos lyukból kivett farka könnyedén hatolt be lassan a popsimba, apró kis lökésekkel haladt egyre beljebb, míg végül tövig elmerült bennem. Melleim még mindig a tenyerében pihentek, finom ujjai között játszott a kemény bimbómmal, ami már fájdalmasan ágaskodott a gyönyörtől. Eleinte lassan mozgott bennem, de a vágy őt is feltüzelte, főleg, amikor a lábaim között hátranyúlva elkaptam a golyóit, és a tenyerembe zárva finoman megszorongattam őket.

Felnyögött, és kezdett begyorsítani, szinte teljesen kihúzta, majd gyorsan tövig nyomta a férfiassága ékét a seggemben, és egyik kezét szabaddá téve néha- néha finoman megpaskolta a fenekemet.

Fejem hátrahajtva élveztem minden pillanatát a kefélésünknek, mikor elengedte a mellem a másik kezével is, ujjaival a hajamba túrt, és enyhe erőszakkal hátrahúzta.

Felszisszentem a nem várt mozdulattól, de egy pillanat alatt elmúlt a kellemetlen érzés, amikor megéreztem a forró leheletét az arcomon. Egészen rám hajolt, hogy minél jobban közelebb kerülhessen a számhoz, és ahogy a fejemet hátrahúzta, csak felé kellett fordulnom, és egy szenvedélyes csókban forrtunk össze, miközben épp hátulról dugott…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A popsilyuka lágyan kitágult, amikor a farkam lassan kezdtem benyomni a fenekébe. Először csak a makkom került be a forró katlanba, majd lassan haladt tovább egészen addig, amíg tövig bele nem került édes fenekébe. Az előbb még magamról megfeledkezve nyaltam ezt a lyukat, most meg ugyan még lassan, de kefélem. Kezeim még mindig a melleit markolászta, kemény bimbói szinte átdöfték a tenyerem. Időnként már erősebben nyomtam be neki a dákóm, amire felszisszent, de megriszálta olyankor a fenekét, ami azt jelentette, hogy a popsija még éhes, még keményebb dugásra vágyik. Az őrületbe tudott kergetni a feneke riszálásával, ilyenkor szét tudtam volna tépni őt, annyira kívántam. Kissé elragadott a hév, és belemarkoltam a hajába, és magam felé húztam. Ez talán fájhatott neki, de rajtam erőt vett az érzés. Minden porcikáját uralni akartam, azt akartam, hogy érezze, én vagyok az ő kanja, aki addig keféli őt, amíg remegő lábakkal össze nem esünk. Arcán láttam, hogy megadta magát nekem, teljesen átéli a kefélés minden pillanatát, és pokolian élvezi. Arcát felém fordította, és miközben a farkam tövig belenyomtam a fenekébe, mohón szájon csókoltam. Pár pillanatig őrült smárolásba kezdtünk. Bal kezemmel a hajánál fogva húztam őt magam felé, és a jobbom meg lassan elindult a hasa felé, majd lejjebb csúszott, és a pináját vette célba. Csípőm lassan elkezdett ütemesen mozogni, Időnként záróizmait megfeszítette, ilyenkor szinte beletört a farkam a lyukába, de ez neki még nagyobb gyönyört okozott. Ujjhegyeim elérték a csiklóját, és kíméletlenül masszírozni kezdtem azt. Farkam vadul járt a fenekében, ujjaim a csiklóján, nyelvünk meg egymásban. Éreztem, hogy mindjárt élvezni fogok, de azt is, hogy ő is közeledik ismét. Ekkor robbantam. Olyan erővel spriccelt ki belőlem a spermám, hogy nyakamon őrült módon kidagadtak az erek, mivel a szájáról nem vettem le a számat. Ahogy megérezte, hogy folyik bele az ondóm, ismét megfeszítette a záróizmait, ezzel az utolsó cseppet is kipréselt belőlem. Micsoda érzés volt! Mivel a szájára tapadva élveztem, mindenféle artikulátlan hangok törtek fel belőlem, altestem is őrült remegésbe kezdett. Mivel egyetlen pillanatra sem vettem el ujjaim a csiklójáról, így hamarosan ő is élvezett egyet ismét. Ő is artikulátlanul nyögött, szemei kidülledtek, de pokoli nagyot élvezett, akárcsak én.

Kihúztam a farkam a fenekéből, mely hangos cuppanással vált meg a betolakodótól Ekkor arccal az ágyra borult, feneke jó alaposan kigömbölyödve meredt a plafon felé. Én csak álltam ott mögötte, és néztem, ahogy szaporán véve a levegőt szuszog, nyögdécsel, és le nem tudtam venni a szemem a fenekéről. Micsoda gyönyörűség! Letérdeltem mögé, és hálásan csókolni kezdtem a dombjait. Egy ideig tűrte, majd megmozdult, felkelt és megfogva a kezem elindult a fürdőszoba felé. Ahogy ment félig előttem, néztem a lábait, ahogy az ujjai terpesztenek, mikor a talajhoz nyomódnak. Ez a meztelenség, ez a felszabadultság ismét arra ösztökélt, hogy megkívánjam őt. Bár, mióta először láttam őt ruha nélkül, azóta nem csitult a vágyam, hogy minden porcikáját kényeztessem, hogy minden porcikáját uraljam.

A kádba lépve, a tusfürdőt a kezembe nyomta, lábait széttette kissé, a kezeit meg csípőre. Kérdőn nézett rám, és én tudtam a dolgom.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csók közben a szabad keze a fenekemen át a derekamra, majd a hasamra csúszott, le a combjaim közé, mire végre ujjai ráleltek a csiklómra. A lágy mozgást nem hagyta abba közben, testünk együtt ringatózott, néha önkéntelenül is összeszorítottam a fenekemet, és ezzel csak fokoztam az élvezetet számára.A vágyaink kiteljesedtek, mikor elkezdett gyorsítani a tempón, férfiasságát tövig dugta a popsim szűk folyosójába, ujjbegye puhán kényeztette szeméremajkaim közül kitüremkedő csiklómat, nyelve pedig vadul táncolt a számban. Hangos nyögéssel élvezett belém, forró, szenvedélyes csókommal igyekeztem elfojtani a feltörő állatias hangot. A forró sperma utolsó cseppjeit is magaménak akartam, és megint finoman rászorítottam párszor a popsimmal a farkára, és mikor ujjai édes- kéjes játéka útján rám is rám tört a gyönyör, testem együtt remegett az övével. Mikor lassan kihúzta a farkát a fenekemből, elnyúltam az ágyon hason fekve, és jóleső érzéssel pihegtem halkan. Kéjes kis apró nyögések szakadtak fel a torkomból, mikor ajkait megint megéreztem a popómon, amint újra és újra imádni kezdte.

Úgy éreztem, teljesen kikészít a pasi, nem tudtam, meddig bírom még ezt az édes gyötrelmet, de még jóformán nem is csitult a vágyam, már megint azon járt az eszem, hogy másra sem vágyom, csak az érintésére és a csókjaira, mindenhol.....

Bár még remegett a lábam, igyekeztem kecsesen mozogni, mikor felkelve az ágyból felé nyújtottam a kezem, és magam után húztam a fürdőbe.

Mikor már mindketten a kádban voltunk, a tusfürdős flakont a kezébe adtam, és terpeszbe állva, kezem csípőre vágva néztem rá, mint valami úrnő, és vártam, hogy tegye a dolgát.

Nem csalódtam megint. Egyik lábamat vette kezébe finoman, nyomott a lábfejemre egy keveset a tusfürdőből, és lágyan mosni kezdte a sikamlós krémmel az ujjaim közötti részeket, majd keze a talpamra csúszott, és azt is alaposan megmosdatta. Mielőtt a másik lábamat is kezelésbe vette volna, rám emelte a tekintetét, és várt, míg kegyesen beleegyezően bólintottam, majd megismételte, amit az előbb csinált. Alapos munkát végzett, de még nem hagyta abba, ismét vett a tusfürdőből, és két kézzel átfogva a combjaimat kente be vele, közben finoman felsiklott kezeivel a combom érzékeny hajlatáig, ahol kicsit elidőzött, majd áttért a másik lábamra, és ott is eljátszotta ezt az őrjítő, izgalmas játékot. Ezután a csípőmnél megragadva megfordított, pár pillanat múlva már háttal álltam neki, és ahogy ránéztem, láttam, hogy térdre ereszkedett a kádban.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem volt elég neki, hogy a flakont a kezembe adta, még terpeszbe is állt, és a kezeit csípőre tette, és várakozón nézett rám, mint egy úrnő. Pillantása megbabonázott, mindig is ilyen úrnőre vágytam! Gyönyörű szemei türelmetlenül, mégis barátságosan, szinte bíztatóan villantak rám. Tudtam a dolgom. Letérdeltem elé, és az egyik lábát felemeltem, a combomra tettem. A tusfürdőt szétkentem a lába szárán, majd a lábujjain, és a talpán. Időnként felnéztem rá, de csak szótlanul figyelte amit csinálok, de a légzéséből arra következtettem, hogy nagyon élvezi a dolgot. Különösen, mikor felálltam, majd előre hajolva a combjait mostam, vagyis inkább simogattam a selymes tapintású krémmel. Mindkét combját izgattam egy ideig, szépen finoman, lassan jártak a tenyereim a csodás bőrön, miközben a szemeim úgy feltérképezték a testét, mintha még sosem láttam volna. De akárhányszor láttam is, nem tudtam betelni vele. Már éreztem is, hogy ismét elragad a vágy, hogy megízleljem, hogy megkóstoljam őt. Megfordítottam, és mikor nekem háttal állt, egy alig észrevehető mozdulattal felém tolta a fenekét. Ettől begőzöltem. Nem szólt, de utasított, hogy a fenekével foglalkozzam ismét. Nem volt finomabb és édesebb dolgom abban a pillanatban, mint letérdelni mögé, és az egyik tenyerembe nyomni a krémből, majd a tenyeremet a feneke lyukára tapasztani. Aztán, miközben a tenyerem lassan mosdatta édes lyukát, a középső ujjam egy picit becsúszott rajta. Lágyan, simán siklott be a lyukba. Az előbb a lényegesen vastagabb farkam már kitágította, most az ujjamnak nem okozott gondot a behatolás. Mikor megérezte, hogy az ujjam betolom, előre hajolt, és a térdeire támaszkodott, lábait széttette. Teljesen felkínálta magát nekem. A középső ujjam immár tövig a fenekében volt. Mindössze pár centiméterről néztem, amint eltűnik benne. Meg is forgattam, majd az ujjammal dugtam. Gyorsan, és erősen siklott benne a krémes ujjam. Micsoda csodás látvány volt! Aztán, hogy végképp kiéljem imádatom a popsija iránt, egyszerűen letusoltam róla a vizet, majd elkezdtem kinyalni neki ismét. Ilyen finom ízt, ilyen csodás illatot…Imádtam őt ezért. Egyik kezével hátranyúlt, és alaposan belehúzta a fejem a lyukába. Alig kaptam levegőt, de én csak nyaltam, mert ilyen feneket csak nyalni lehet. Meg dugni. Aztán, mikor elengedte a fejem, előre nyúltam az egyik kezemmel, és megmarkoltam a melleit egymás után. A hatalmas, lógó gyönyörűségek nem fértek a tenyerembe, és ekkor, ha lehet, fokoztam a nyalásom. Majd éreztem, hogy mozdul. Pár pillanat múlva megmarkolta a farkam, és erősen verni kezdte. Addig verte, amíg ismét fel nem állította keményre. Szinte hangosan feljajdultam a gyönyörtől. A nyelvem már a fenekében volt, a tenyeremben az egyik melle, de mindkét pontján éreztem, ahogy a teste remeg, ahogy a farkam veri. Teljesen elveszítettem az önuralmam, és mikor a fejem kissé hátrahajtottam, hogy kiszuszogjam magam, abban a pillanatban a másik kezével máris visszahúzta, hogy csak nyaljam, ne csináljak mást. Úgy zuhantam bele a fenekébe, mintha az életem függött volna attól, hogy sikerül-e nagyon alaposan kinyalnom az én úrnőmet.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sejtettem, hogy szaggatott lélegzetvételem elárul, de akkor már nem érdekelt. Kis terpeszben álltam, háttal neki, arca egy vonalba esett épp a fenekemmel. Picit kitoltam a csípőmet, tudtam, hogy nem fog ellenállni az eléje táruló édes gömbölyded kísértésnek. A puha, meleg száját vártam, ám meglepett kicsit, amikor a tusolózselétől krémes ujját éreztem meg besiklani a popsimba. Kéjesen sóhajtozva apró mozgásokkal igyekeztem kiélvezni minden mozdulatát, szinte rátoltam magam az ujjára, és élveztem, ahogy egyre mélyebben hatolt belém. Már majdnem elélveztem, amikor finoman kihúzta az ujját, a meleg vizet végig folyatta a lüktető lyukamon, és nyelvével folytatta a kényeztetést.

Még jobban akartam őt érezni, nagyon kívántam a száját, így hátranyúltam és a hajánál fogva olyan közel húztam a fenekemhez, amilyen közel csak tudtam. Nem tiltakozott, sőt…..Teljes odaadással, hatalmas nyelvcsapásokkal nyalta a seggem, szinte felfalt a kis mohó.

Amikor éreztem, hogy magától is rátapadt a popsim ruganyos bejáratához, elengedtem a haját, mire ő egyik kezével előrenyúlt, és tenyerébe vette a lágyan ringó telt mellemet, közben vadul nyalt tovább. Szerettem volna őt érezni, ezért a térdeimmel a tusoló hideg csempéjéhez támaszkodtam, és a combjaim között hátranyúlva kezembe vettem férfiasságát. Néhány ritmikus, erős húzás után keményen állt a farka a kezemben, halk szisszenést hallatott a drága, picit abba is hagyta a kényeztetésemet, és hallottam, ahogy szomjasan kapkodja a levegőt, ám annyira vágytam a száját, a nyelvét a seggemben érezni, hogy szabd kezemmel megint a haját elkapva erővel húztam vissza, hogy nyaljon tovább. Még egy kicsit jobban előredőltem, mire ő teljesen belém fúrta hegyes nyelvét, édes kínnal izgatva a ruganyos bejáratot.

Remegni kezdtem, és már ő is hangosan hörgött, majd egyszer csak hirtelen mozdulattal felállt mögülem, magával rántva engem is, és egyenesen a kádhoz ment.

Gyorsan elhelyezkedett a szélén, és kezét nyújtva csalogatott magához közel. Szemből akartam az ölébe ülni, de a csípőmnél fogva megpördített, és magára ültetett, szinte felnyársalt a keményen ágaskodó farkával. Amikor belehuppantam az ölébe, hirtelen öntött el a vágy, térdeit összetoltam, és rajtuk támaszkodva kezdtem szédítő táncba a csípőmmel férfiasságán. Zihálása egyre hangosabb lett, és miközben úgy jártam rajta, mint egy dugattyú, az ujjai megint csak rátaláltak a másik érzékeny pontomra, és észrevétlenül csusszantak be a fenekembe…….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kevés nő tudott így megőrjíteni. Az a mozdulat, ahogy ismét a fenekébe rántotta az arcomat, az az akartat, hogy megint nyaljam őt teljesen a rabjává tett. Olyan erővel folytattam a feneke nyalását, hogy szinte kiszakadt a nyelvem. De nem bántam, hogy teljesen kiadom magam neki, hogy megtudja, teljesen odavagyok érte, a fenekéért, a melleiért, a lábaiért, a puncijáért, a szájáért, mindenéért. Az idő és a tért értelmét veszítette, mikor teljes odaadással, és átéléssel nyaltam a fenekét. Tudtam, hogy nagyon jó ez neki, hogy élvezi, amit csinálok vele, és én meg egyenesen odavoltam érte.

Az az őrült vágy kerített hatalmába, hogy megint mindent és egyszerre adjak neki. Ezért felálltam, alig kapva levegőt a kád szélére ültem, és magam felé húztam őt. Már épp ült volna bele a farkamba, mikor megfordítottam, és hátulról egyszerűen a faszomra húztam őt. Néztem, ahogy a hófehér feneke közelít a dákómhoz, majd a puncija bejáratához igazítja a farkam, és simán belehuppant. Azonnal teljes súlyával tövig engedte magába, még kissé hátra is dőlt, hogy a farkam pont úgy helyezkedjen, ahogy neki a legjobb. A makkom még be sem mutatkozott a hüvelye mélyének, mikor a csípőjével vadul mozogni kezdett. Előre-hátra mozgatta gyorsan, miközben ha lehet, tovább nyomta magába a farkam. Ismét éreztem rajta azt az ellenállhatatlan akaratot, hogy élvezni akar. A farkam csak egy eszköz a célja elérése érdekében. A farkam meg most is a rendelkezésére állt, és kő keményen, mereven állta a gyűrődést, a kínzást, a vallatást.

- Adsz nekem élvezetett, kielégítesz megint? Adj kéjt, kúrj szét! – beszélt a farkamhoz a puncija. A dákóm meg csak állt, és állt…

Én meg, hogy ne tétlenkedjek, ismét megkerestem a fenekét, és bedugtam az egyik ujjam. Tövig nyomtam neki itt is, és miközben ő a faszomon táncolt, én gyorsan dugtam az ujjammal a fenekét. Nem kellett sok idő hozzá, és sikoltozni kezdett. Hangosan lihegett hörgött, és teljesen előre hajolt, amennyire csak tudott. Így én láttam a fenekében csúszkáló ujjamat. Annyira felizgatott a látvány, hogy így, egymásba tapadva felálltam vele, és a még mindig teljesen előre hajló nőt így hátulról tovább keféltem. Nagyon gyorsan, erősen. Már nem a seggnyalója voltam, hanem a bikája, aki most a nőstényét egyszerűen szétkúrja.

A második sikoltozása után sokáig ültünk a kád szélén. A farkam még mindig a puncijában lüktetett, miközben a hátra dőlve egészen a mellemnek nyomta a hátát. Két kezemmel a melleit markoltam.

Lassan egészen lecsillapodott. Kikászálódtunk a kádból. Mindkettőnk lába olyan szinten remegett, hogy alig tudtunk megállni.

Észre sem vettük, de már el is múlt az ebédidő. Úgy, ahogy voltunk meztelenül kivonultunk a konyhába, és az istennőm invitálására leültünk ebédelni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kikészített teljesen, a szó pozitív értelmében. Talán a levelezésünk alatt még a romantikát, a gyengédséget vártam, de már az első együttlétünkkor tudtam, hogy ez a pasi a mennybe repít a vadságával. Minden egyes szeretkezéskor újabb érzéseket szabadított fel bennem, a gyengéd nő elbújt, helyette egy démon ébredt fel, kiélvezve a helyzetét, hogy uralkodhat egy férfin. Mert uraltam a szemeit, ahogy a fenekemre tapadtak, a száját, ahogy a lábam ujjait szopogatta, no meg a nyelvét, amivel oly sokszor már a seggemet nyalta ki úgy, hogy közben az őrületbe kergetett.

Így történt akkor is. Keményen kefélt hátulról, ujjai gyorsan jártak a fenekemben, zihálásunk töltötte meg a fürdőszobát. Egészen előre hajoltam, és hallottam a nyögését, amint feltárult előtte a popsim és annak a látványa, amit az ujjaival művelt.

Szorosan fogott, majd lassan felállt velem a kád széléről, én meg a térdeire támaszkodva kerestem egyensúlyt, miközben vadul dugott tovább. Szinte egymás után kétszer élveztem el igen rövid idő alatt, de egyszerűen nem tudtam és nem is akartam magamnak parancsolni.

Miután a gyönyör végigsöpört rajtam, és teljesen letarolt, felegyenesedve hátra dőltem kicsit, hátamat mellkasának támasztva pihegtem csendben, ő előre nyúlt, tenyerébe véve mellemet, finoman masszírozta.

Még mindig remegő lábakkal indultam el, ő követett, és csak a nappaliban láttuk meg, hogy elrepült az idő. Dél is elmúlt már, ezért felvetettem neki, hogy ehetnénk pár falatot. Először szabadkozott, hogy nem akar a terhemre lenni, de mikor közöltem vele, hogy örömet okozna a közös ebéddel, már nem ellenkezett tovább. Nem sokat adtunk a formaságokra, nem öltöztünk fel, hanem úgy, ahogy voltunk, a konyhába mentünk.

Mivel vártam őt, és csak reméltem, hogy délután indul majd haza, bepácoltam pár szelet húst, ami a hűtőben pihent a már elkészített saláta mellett. Vendégemet hellyel kínáltam, majd gyorsan beüzemeltem az asztali grillezőt, és a szaftos hússzeleteket rátettem.

Ahogy térültem- fordultam a konyhában, mindvégig magamon éreztem a szemét, ahogy simogatta a meztelen testemet. Míg sült a hús, elővettem a tányérokat, de mikor az asztalhoz léptem, kivette őket a kezemből, és az ölébe húzott. Kezével a mellem alá nyúlt, a szájához emelte, és erősen szívni kezdte a bimbómat. Elégedett nyögéssel válaszoltam a kényeztetésre, és az én kezem is önálló életre kelt, ahogy lágyan lesiklott az ölébe, ahol már éreztem is ébredező férfiasságát.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor leültem az asztalhoz, ő a hűtőhöz lépett, és elkezdett kiszedegetni onnan mindenféle finomságokat. A legfinomabb viszont ő maga volt. Egyszerűen nem tudtam levenni a szemeim róla. A már sokat látott és ízlett fenekét bámultam, ahányszor csak hátat fordított nekem, és amit felém fordult, hatalmas, gyönyörű mellei kerültek pillantásaim célkeresztjébe. Nem tudtam betelni vele. A lába ujjaitól a feje tetejéig tökéletes volt, kívánatos, és gyönyörű. Hírtelen eszembe ötlött, hogy mikor elkezdtünk ismerkedni, levelezni, még attól tartottam, hogy ő is olyan lesz, mint a legtöbb nő: romantika, gyertyafényes vacsora, séta az éjszakai Dunaparton, és aztán esetleg elcsattanhat egy csók. Elmosolyodtam erre a gondolatra, bár nagyon szívesen sétáltam volna vele éjszaka, de gyanítottam, hogy nem csak egy szerelmes csók lett volna belőle….

Aztán, amikor találkoztunk, szinte az első pillanatban láttam rajta, hogy szerencsére ő a gyakorlat embere. Azt nem tudtam, hogy én hoztam-e ki belőle a démont, de valóságos szerelem istennőjévé vált pillanatokon belül. Azóta meg csak folyamatosan űberelte magát. Mindig meglepett valamivel. Volt ő engedelmes, odaadó szerető, aztán meg uralkodó. Az uralkodása rajtam, nagyon meglepett, de nagyon be is jött nekem.

Most is, tudta a bestia, hogy nézem őt. Tudta, mert igyekezett úgy mozogni, hogy lássam őt, hogy ami egyénként is domború rajta, azt még domborúbbnak lássam. Sőt. Megkockáztattam, hogy időnként még el is mosolyodott, mikor a szeme sarkából látta, hogy csorgatom a nyálam érte. Aztán nem bírtam tovább. Mikor a tányérokkal közelített az asztal felé, elkaptam őt, magam elé rántottam, és a mellei alá nyúlva mohón rácsaptam az egyik bimbójára. Szoptam harapdáltam neki, mire ő letette a tányérokat, és egyik kezével rögvest lenyúlt, hogy az egyre fickósabbá váló farkam megfogja. Tenyere érintésére megrándultam, pedig de sokszor markolta más meg! Mégis….Lassan verni kezdte, és éreztem, hogy ismét a hatalmában vagyok. Csak meg kellett érintenie, és azonnal máris megint mindent akartam adni neki, és kapni tőle. Csak szoptam a bimbóját, ő verte a farkam. Az idillt csak a sülő hús hangja és illata „zavarta” meg. Az illat egyre erősebb lett, és elengedte a farkam, ellépett tőlem, hogy megforgassa a grillen sülő húsokat. Tuti, hogy szándékosan tette, hogy mindezt kissé előre hajolva csinálta, fenekét kinyomva kissé. Abban a pillanatban már mögötte térdeltem, alaposan becsúsztam a lábai közé, és nem érdekelve, hogy mit szól hozzá, hogy aznap már nagyon sokadszorra, de elkezdtem erősen és gyorsan nyalni a seggét. Ő válaszul csak széjjelebb tette a lábait, kicsit be is rogyasztotta a térdeit, hogy a lyuka szabaddá váljon nekem. Elvesztettem a fonalat, aznap már sokadszor, és csak az érdekelt, hogy megint kinyalhassam a fenekét. És, hogy rátegyek még egy lapáttal, egyszerre három ujjam dugtam be a puncijába, és meg is forgattam benne kissé. Ettől eldobta a húsforgató villát, és egy hangos „jaj” kiáltással teljesen hátra nyomta a fenekét.

Én következtem…..

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaim finoman, ám de határozottan fonódtak a farkára, ami a tenyerem meleg érintésére érezhetően keményedni kezdett. Élveztem, hogy csupán egy apró érintésem ilyen hatással volt rá, de persze az ő ajkai is csodákat műveltek a mellbimbóimon. Az ölében ülve már épp kezdtem ellazulni teljesen a kényeztetésétől, amikor a sercegve sülő hús észhez térített. Bocsánatkérő pillantást vetettem rá, felkeltem az öléből, hogy megforgassam a húsokat, ám magamon éreztem a tekintetét, amint a talpamtól a fejem búbjáig végig mért. Biztos voltam benne, hogy szájtátva bámult, épp ezért kicsit előredőltem, popsimat kinyomva kezdtem forgatni a hússzeleteket.

Hallottam, ahogy hátralökve a széket felállt, és a következő pillanatban már a száját éreztem a popsimban. Egyszerűen nem tehettem mást, muszáj volt utat engednem a nyelvének, édes kényszer volt, de boldogan tártam szét a combjaimat még jobban. Térdemet behajlítottam, mire ő még jobban befurakodott a fenekembe, sőt, három ujjával jó mélyen behatolt a puncimba. Hangos koppanással ért földet a húsforgató villa, ahogy az ujjaimból kiszállt az erő, és elengedtem. Feljajdultam a meglepetéstől, ahogy az ujjai dugattyúként jártak ki -be bennem, közben néha csavart is rajtuk egyet-egyet, hogy még jobban az őrületbe kergessen.... Önkéntelenül is hátratoltam a csípőmet, könyökömmel a konyhapulton támaszkodtam, miközben alsó ajkamat beharapva próbáltam visszafojtani a feltörni készülő hangos sóhajokat. Éreztem, hogy térdeivel egyre csak tolta szét a lábaimat, és csípőmbe markolva nyomta egyre beljebb nyelvét a popsim lyukához. Ujjai hangosan cuppogva tűntek el és bukkantak fel újra hüvelyemben, nyelve is hangos lefetyeléssel kényeztette ruganyos hátsó bejáratomat, mígnem már nem bírtam tovább, és hatalmasat élveztem a kettős élmény hatására. Szinte meg sem várta, hogy a hüvelyizmok összehúzódjanak az orgazmustól, felállt mögülem, és keményen ágaskodó farkát tolta tövig az ujjai helyére. Mintha dupla dózist kaptam volna a gyönyörből, szinte megint elszálltam, ahogy a férfiassága utat tört magának a forrón lángoló katlanomban....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyakorlatilag teljesen megszűnt a világ körülöttem. Csak arra tudtam figyelni, hogy minél őrültebb tempóban nyaljam és ujjazzam. Azt még nem tudtam, hogy mit fogok tenni, ha esetleg a csúcsra jutattam. Annyira beleéltem magam a vele való foglalkozásba, hogy nem készítettem magamban forgatókönyvet, de mégis mindig sikerült úgy folytatni, ahogy neki jó volt. És ezt imádtam benne. Nem kellett előre gondolkozni, mégis minden jó volt vele. Hírtelen elhatározás volt az is, hogy miután elélvezett azonnal elkezdtem dugni őt. Azt akartam, hogy az előző orgazmusa után szinte azonnal a másikat is megkapja. Ezért aztán nyomban dugtam őt. A farkam olyan simán csúszott be az immár ismerős hüvelybe, hogy szinte csak az ágyékom csattanása a popsiján állított meg a behatolásba. Pinája mohón fogadta be a farkam, és izmai azonnal rá is fonódtak, igyekezve kiszívni belőlem a nedűmet. Ha már ilyen örömteli volt a fogadtatás, hát a munka is az volt, vagyis ilyen élvezettel talán még nem is dugtam őt. Minden egyes erős behatolásnál hangosan csattantam a fenekén, mely rezgett a munkám miatt, alaposan bevadítva ezzel engem.

Hamarosan élvezett megint, ki tudja hányadszor aznap. Én nem mentem el, de erősen zihálva ültem vissza a székembe. Ő a hússal foglalkozott ismét, amely erős illattal jelezte, hogy tán meg kéne fordulnia. Aztán ebédelni kezdtünk. Ha elmentem mellette bármiért is, nem mulasztottam el megmarkolni a melleit, és odatartani a fütyimet egy csókért. Meg is kapta.

Az ebéd kedélyesen, beszélgetősen telt, mindketten továbbra is teljesen meztelenek voltunk. És fesztelenek. Tetszett benne az a képesség, hogy úgy tudott velem beszélni, mintha ezer éve ismertük volna egymást, és mintha millió emlék és élmény kötne össze bennünket.

Mire befejeztük az ebédet és az utána esedékes kávét, az idő kezdett lassan a késő délutánba hajlani. Bár iszonyúan fáradt voltam, vele fantasztikus volt együtt lenni, szexelni vadul, és kicsit finomabban is. Mielőtt elmentem volna zuhanyozni, még leültünk egymás mellé a kanapéra, hátamat nekitámasztottam a támlának, ő hosszába feküdt, a fejét az ölembe hajtotta. Miközben tarkója a farkamat nyomta, én a melleit simogattam, és beszélgettünk. Majd hírtelen hasra fordult, és arccal az ölemben, szájába vette a farkamat. De úgy, hogy kézzel hozzám sem ért. Aztán nem mozdult, nem szopott, csak hagyta, hogy a farkam a szájában keményedjen meg, hogy az aztán egy utolsó bevetésen vehessen részt.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az egész lénye elvarázsolt, de talán a spontaneitása volt az, amivel teljesen lenyűgözött.

Nem kérdezett, a mozdulataimból, a nézésemből ki tudta olvasni, hogy mire vágyom, szavak nélkül is megértettük egymást.

Szinte láncreakciót indított el bennem a popsinyalással és az ujjazásával, hiszen egyik élvezetből cseppentem a másikba, de még észhez sem tértem, már a farkát éreztem magamban mélyen, közeledve az újabb orgazmus felé.

Minden lökésnél nagyot csattant az öle a fenekemnél, lucskos hüvelyem pedig hangos cuppogással fogadta újra és újra magába kemény férfiasságát, míg nem remegve elélveztem ismét. Már nem is számoltam, hogy hányadik alkalommal elégített ki, eszem nem volt hozzá.

Lassan engedett el, a lábam még remegett, így a pultba kapaszkodtam, ő meg visszaült a székre pihenni. Bár nem élvezett el, mégis látszott rajta, hogy beleadott mindent, hogy nekem jó legyen, hisz hangosan zihált és elég gyorsan kapkodta a levegőt....


Próbáltam a sülő húsra koncentrálni megint, bár elég nehezen ment, mert minden alkalommal, amikor felállt, hogy segítsen, rápaskolt a fenekemre, gyengéden magához húzott, végig simított a cicimen, vagy épp finoman letolt térdelésbe, hogy apró csókokat leheljek a farkára.

Végre elkészült az étel, a sült hús és a saláta az asztalra került, és nekiláttunk az ebédnek. Közben mindenféléről beszélgettünk, majd ebéd végeztével főztem egy kávét, és ahogy a faliórára néztem, elcsodálkoztam, hogy milyen gyorsan eltelt ez a pár óra....

Mire lepakoltam az asztalról, ő bement és a nappaliban lévő kanapén helyezte kényelembe magát. Ahogy ott ült hátradőlve, szemeit becsukva, gondoltam, hogy kissé kimerült, és még haza is kell vezetnie nemsokára, ezért óvatosan hosszában elnyúltam a kanapén, fejemet az ölébe hajtottam, és az arcát néztem. Biztosan megérezhette, hogy figyelem, kezei elindultak a melleim kerek halmait meghódítani újra, ő meg mesélni kezdte, hogy mennyire sajnálja, hogy itt kell hagyjon.

Ahogy beszélt, én lassan megfordultam, így a szám épp a farkához ért, kezei pedig a melleimről a derekamon át a hátamra csúsztak, majd le a fenekemre.

Lassan a farka alá dugtam a nyelvem, úgy emeltem be a számba, és bár fickándozott kicsit, azért csak sikerült bekapnom anélkül, hogy akár csak egy ujjal is hozzáértem volna. Finoman kezdtem szopogatni, meg sem mozdítottam a fejem, mégis élvezet volt érezni,ahogy egyre nagyobbra nő a számban. Minden csepp erejét ki akartam préselni belőle, hogy emlékezzen ezekre a pillanatokra, hogy mindig csak engem akarjon, engem kívánjon.

Amikor megéreztem a nyálammal keveredve az előnedv ízét, tudtam, hogy lassítanom kell, mert elsül a drága, én viszont még érezni akartam magamban.

Csak akkor eresztettem az ajkaim közül, mikor felhúztam magam térdelésbe, majd az egyik lábamat átemeltem rajta, és a nyakába kapaszkodva lassan ráereszkedtem a zászlórúdként álló faszra.

Nagyot nyögött, ahogy férfiassága besiklott akadály nélkül a forró pinámba, kezeivel megmarkolta a csípőmet, mert azt hitte, ő irányíthat, de nagyot tévedett.....

Nagyon lassan mozogtam előre-hátra, szinte alig távolodott el a csípőm az ölétől,olyan volt, mintha összetapadtunk volna, így a csiklóm finom masszírozást kapott. Amikor megcsókolt, abban a csókban benne volt minden gerjedelme, a vágya, a sürgetés, a hajszolás....

Engedtem hát neki, és lassan felemelkedtem guggolásba, Hihetetlen élmény volt, ahogy lassan felemelkedtem rajta, majd újra hagytam tövig merülni bennem a nedveinktől csillogó farkát......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szopása teljesen felduzzasztotta a farkamat. Néhány perc után úgy állt a szájában, mint mikor korábban keményen keféltem őt. Felülről néztem, de csak az időnként meg-megmozduló fejét láttam, de a nyelve, torka, ajkai hol erősen, hol gyengéden szopogatták a farkamat. Ismét eltelt pár perc, és az erős lüktetések közben kibuggyantak az első örömkönnyeim, amit ő szépen be is nyelt. Tudtam, hogy ha kar, simán kivégez. Még csak nem is kellett volna erőlködnie, szinte csak rám kellett néznie, és élvezhetnékem volt. Ha csak a gyönyörű, meztelen testét láttam....Egy pillanatra azt hittem, ki is szopja, de aztán felpattant, és velem szemben belehuppant a rudamba. Felnyögtem, mert nem finomította a dolgot: ahogy fölé ért, bele is ült. Amint benne voltam, farkam ismerősként köszönt a lucskos pinának, makkom teljesen behatolt barlangja mélyére. kezeim a csípőjére tette, mondván most jól megtáncoltatom, ám ő ezt nem így akarta. Nem engedett az erőmnek, szinte alig mozogva rajtam, szépen csendben készült kipréselni belőlem az utolsó utáni cseppeket is. Csípője előre-hátra mozgott, de nem is a csípője, inkább csak a pinája. A farkam vergődött az édes börtönében, és kész volt bármikor kiontani magából az utolsó adag forró levegőt is, mert ondó már nem volt benne...Azt az elkövetkező két hétre előre kilőttem már magamból. Ekkor odahajoltam hozzá, és megcsókoltam. Ebben a csókban benne volt minden, amit éreztem iránta. Vad szenvedély, amit kiváltott belőlem királynői lénye, testének totális tisztelete, meghajlás az akarata előtt, és az erős férfi csókja a nőjének.

A bestia ritmust váltott. Felguggolt, tenyereivel a tarkómba kapaszkodott, és teljesen leemelkedett a farkamról, majd teljes súlyával belehuppant. Közben a szemeimbe nézett, látni akarta a hatást. Az én szemeim szinte felakadtak a gyönyörtől, és hangos "ah" nyögésekkel konstatáltam, hogy rohamosan közeledem a végem felé. Ám az ő szemei is lassan felakadtak, majd fejét kissé hátra hajtva le is csukódtak, és szorosra záródtak. Ajkait beharapta és tudtam, hogy lassan ő is odaér, ahová én is elindultam már: az érzékek, élvezetek feneketlen, csodálatos mélységeibe. Feneke egyre sűrűbben és hangosabban csattan a combjaimon, egyes erős belehuppanásainál éreztem teste legbelsőbb részeit, szinte a méhébe köszönt be a makkom...

Éreztem rajta, hogy ezt az utolsó menetet nagyon emlékezetessé akarja tenni számomra. Kár volt igyekeznie. Minden vele töltött pillanat emlékezetessé vált számomra, mivel vele nem csak nagyon jó volt a szex, és az együttlét, hanem egyszerre tudott irányítani, és elfogadni. Tökéletesen megértettük egymást szinte az első pillanattól kezdve.

És erre most tette fel a koronát. Tempója gyorsult, mellei szinte leszakadtak a testéről, amit én csodálattal néztem.

Az orgazmusa felért egy bomba robbanásával. Felemelkedett a kéj bekövetkezte előtti pillanatokban, kivárta, amikor elérkezett az idő, és amikor kirobbant belőle, teljes erejével belém ült. Mikor belém huppant teljes erőmmel leszorítottam, és vadul forgattam, mozgattam a csípőjét. Az orgazmusa, és a farkam becsapódásának ereje, valamint a forgatás, mozgatás, együttesen olyan elementáris erővel söpörte el őt, hogy szinte félájultan vonaglott rajtam.

Ám sokáig nem gyönyörködhettem a talán legnagyobb orgazmusában. Az ő kéje, hangja, látványa, mozgása együttesen engem is elrepített. Mikor megérezte, hogy farkam kiadja a maradék erejét is, hüvelyi izmaival úgy satuba szorított, hogy szinte fájt.

Szemeim előtt karikák táncoltak. Fejét a vállamra hajtotta. Mindketten teljesen kikészültünk.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudtam, lehet-e fokozni ezt az érzést, csak azt éreztem, hogy akarom ezt a pasit, de nagyon....Néha hagyta, hogy leigázzam, és királynőként bánt velem, néha fölül kerekedett rajtam, és vad, tökös férfiként irányított. Mindegy volt, mit tett, hogyan nyúlt hozzám, minden porcikám élvezte a jelenlétét. Akartam, de képtelen voltam tartani a szemkontaktust vele, pedig mindennél jobban akartam látni a vágyat a szemében. Éreztem a kiserkenő vér ízét a számban, ahogy az ajkaimba haraptam a kéjtől, fejem hátra hajtottam, szemeimet szorosra zárva élveztem a végső dugásunkat.

Már szinte ugráltam rajta, mélyen belém fúródott a farka minden egyes lökésnél, de még többet akartam. Telhetetlen lettem, azt akartam, hogy a farka utolsó kis millimétere is bennem legyen, egyre gyorsabban és mélyebben mozogtam rajta. Telt melleim velem mozogtak, de már szinte fájt. Amikor elszálltam, mintha milliónyi kis csillag robbant volna szét a fejemben, ezernyi kis villódzó fény táncolt a szemem előtt. Talán még sosem élveztem ennyire a szeretkezést, mint vele, és csak reméltem, hogy a vágy fénye a szememben, a hajamból csöpögő izzadtság, és a ritmikusan összehúzódó hüvelyem engem igazol. Éreztem, hogy hatással vagyok rá, mert elengedte magát, repült velem, magját belém pumpálta mind egy cseppig.

Édes fáradtság vett erőt rajtam, és kimerültem borultam a vállára. A csendes szobában csak a szívünk örült dobogását, és vad zihálásunkat hallottam. Nem akartam elengedni,de tudtam,hogy mennie kell.

Miután megnyugodtam, lassan felálltam az öléből, és élveztem a tekintetét, amivel végig simogatott. Átengedtem neki a fürdőszobát, mert attól tartottam, hogy bármilyen fáradtak és kimerültek is vagyunk, egy közös zuhany azért biztosan meghozná a kedvünket még ehhez-ahhoz....

Mikor végzett, én is letusoltam, de nem öltöztem fel, csak a köntösbe bújtam bele, hiszen kinn már sötétedett, kár lett volna felöltöznöm. Ő viszont már felöltözve várt, kezében a kocsi kulcsát forgatta, és zavartan nézett rám.

- Minden jót vagy Viszontlátásra? - kérdezte kissé bátortalanul, mint aki az elutasítástól fél.

Odaléptem hozzá, hozzábújtam, és egy forró csók után a fülébe súgtam:

- Csakis Viszontlátásra! Ez nem is lehet kérdés. - búgtam halkan, majd az ajtóhoz kísérve néztem a távolodó autó után....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte gyötrelmes kín volt felkelnem a kanapéról, de sose legyen rosszabb érzésem ilyen téren! Lábaim remegtek, szemei előtt még akkor is karikák ugráltak, amikor kimentem zuhanyozni. Láttam, hogy nem akar velem jönni, talán jobb is volt így. Mikor végeztem, ő is letusolt, és én már kocsikulccsal a kezemben vártam rá. Nem akaródzott eljönnöm, de kellett. Viszont egy kissé ideges voltam. Annyira jó volt vele, hogy akartam, hogy ne ez legyen az utolsó ilyen találkozásunk. Ám nem tudtam, ő hogy gondolja. Mikor előkerült, csak egy köntös volt rajta, és szinte már nyúltam is felé, hogy szétnyissam elől, és letérdeljek, hogy a nyelvem belemélyesszem az illatos kertbe.

Szó szerint megkönnyebbültem, mikor azt mondta, hogy nem "minden jót", hanem "viszlát"...Akkor tehát valahol, valamikor még találkozunk. Ez felvillanyozott, és nyomban semmivé lett a fáradtságom. Szinte dudorászva mentem a kocsimhoz, és mosolyogva intettem neki, mikor elindultam.

Alig mentem pár perce, hirtelen rám törtek az aznapi élmények emlékei, és olyan erővel kényszerített rá, hogy visszaforduljak, hogy alig tudtam nemet mondani magamnak. Azonnal a nyelvemen éreztem a puncija, feneke ízét, és a farkamon az ajkai érintését, pinája, feneke lyukának gyönyörű, minden cseppemtől megszabadítani akaró szorítását.

Azonnal fel is izgultam, és meglepő gyorsasággal értem haza, mivel egész úton a vele töltött időre gondoltam. Aztán, otthon már éreztem, hogy pokoli fáradt vagyok. Reméltem, hogy ő is az, hogy kifacsartam, akárcsak ő engem.

Elalvás előtt még könnyítenem kellett magamon, mert csak nem akart az álom a szememre jönni, bármennyire fáradt voltam. Természetesen arra aludtam el, hogy a szám fölött térdel, és a pináját széthúzza azokkal az édes kis ujjacskáival, hogy jól be tudjak neki nyalni.

És én benyaltam neki.

Tövig.

Tartalomjegyzék