Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy teljes éve készítenek erre a napra, sőt talán úgy a lelkük mélyén szüleim jóval régebben erre a sorsra szántak, ezért óvtak naptól, széltől, s minden szépségnek ártó dologtól. Pontosan egy éve volt, amikor a szultán követe érkezett hozzánk levéllel, miszerint kiválasztott lettem...a hárembe...sokan örülnek ennek a tisztségnek, hiszen azoknak a háremhölgyeknek, ágyasoknak, akiket kedvel szultánunk, nagyon jó dolguk van a palotában. De sokan nem látják azt az árnyoldalt, ami a megúnt, vagy valamiért nem kedvelt nőkre vár. Ármány, áskálódás és mérhetetlen unalom....így hatalmas a tét. Sorsomat nem kerülhetem el, így meg kell felelnem, tökéletesebbnél is tökéletesebbnek kell lennem. Az elmúlt egy évem azzal telt, hogy megtanultam mindent, amit egy nőnek tudnia kell...vagyis majdnem mindent...megtanultam táncolni, úgy, hogy az szórakoztasson, s úgy, hogy csábítson. Megtanultam hárfán játszani, úgy hogy szépen szóljon, s úgy is, hogy kezeim ellenállhatatlanul erotikusnak tűnjenek a férfi számára. Megismertem a férfitestet, azt hogy hogyan tehetem boldoggá, de nem fogadtam még magamba. Néhány napja érkeztem a palotába, s a szokáshoz híven ma lesz a bemutatásom...két rangidős lánnyal fogok táncolni, majd egyedül. Minden háremhölgy jelen lesz, a műsor, a vacsora alatt, s ha a szultán szeszélye úgy kívánja, a szüzességem elvesztése során is.

Csodálatos éjkék leplekben indulok a "premierre", tudva az életem múlhat azon, hogy mire a hetedik kendőm lekerül a hétfátyol táncom végére, a szultán megkíván-e, avagy félredob....körülnézni sem merek a teremben, csak a zenére figyelek, s a szultán szigorú, tán kissé fásult szemét keresem....

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ma egy kissé fárasztó napom volt. Jött a szomszéd ország követe, ajándékokat hozott hódolatuk jeléül, s utána az udvarom panaszosait fogadtam.

A sok nyavalygó vénember, a nevetséges problémáikkal.

Törvényt fogok módosítani, s a panaszokat ezentúl a helyettesemre bízom.

Nem bírom már a gyűrődést.

Délután pedig a két legújabb háremhölgyem készített elő az estére.

Ma mutatják be nekem a legújabb háremhölgyem. Nem is tudom hányadik lesz a sorban, de most már hozhatnának valami normálisat, mert a legutóbbi kettőt legszívesebben lenyakaztatnám, annyira szemtelenek, és követelődzők.

Ma is amikor fürdettek mindketten beugrottak a dézsámba és szeretkezni akartak velem.

Felháborító!!!

Hadd döntsem már el én, hogy kivel és mikor akarok!!!

A mai estéhez sincs sok kedvem.

Itt is törvényt kell módosítanom

Hozzanak elém 10 szüzet, s majd én kiválasztom a nekem legjobban tetszőt!

Lesz holnap is rengeteg dolgom a törvényhozással is.

Szegény fejem!

Mindig csak a munka!

És ha ez az új kéjhölgy sem fog tetszeni, holnap a főkiválasztó tanácsosom is lefejeztetem, az is mennyi előkészülettel fog járni...

Na menjünk, elfoglalom a helyen a trónusomon kedvenc török ülésemben és várom a táncolókat.

Ajaj, melyik itt az új nőm?

Talán a középső? A másik kettőt, mintha már láttam volna...

Nem rossz! jól mozgatja a csípőjét csak minek van rajta ennyi selyem. Látnám már meztelenül, az a fontos, nem?

Jaj ezek a törvények... ezen is változtatnék, jöjjön be mind a tíz kiválasztott meztelenül elém, s akkor tudok igazán dönteni. Csak el ne felejtsem ezeket holnapig.

Az egyik háremhölgy bort önt a kupámba, rá se nézek, mert a szemeim az újdonságon ragad, amikor megszabadul két-három selyemtől.

No legalább ez az áru szemrevaló...

Lehet, hogy meghagyom a fejét a főkiválasztómnak?

Intek a fejemmel, hogy táncoljon hozzám közelebb, hisz ő már az enyém, hadd nézzem meg a szemeit is, ami nekem a legfontosabb egy nőnél...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szól a zene, lágy, dallamos, klasszok a zenélő lányok, nem tévesztenek. Két kísérőtáncosom fokozatosan visszavonul, egyedül hagynak a szoba közepén...begyakorlott, kiforrott mozdulatokkal táncolok, testem összeolvad a zenével... szeretem nagyon...együtt mozdulok minden egyes ritmussal, pénzérmékkel kivarrt övem csördül, ficánkol csípőmön minden egyes mozdulatra...játékos mozdulatokkal, véletlennek hatón veszítem el szép sorban kendőimet....végre, megvan a szultán szeme. Közelebb int magához, engedelmesebb közelebb táncolok hozzá, felnyújtott kezekkel forgok körbe lassan, hogy minden egyes porcikámat lássa...már ami már látszik. A többit pedig sejtse. Úgy tanították, néha a sejtés izgatóbb, mint az, amit már látnak. Hosszú percek telnek el egy-egy kendő elhagyása közben, de ügyelek arra, hogy kellően közel táncoljak hozzá, hogy az a nem kevés illatszer, amit ma rám kentek, biztosan eljusson uram orráig, s tán a nő illatával keveredve tetszését is elnyerje. Az utolsó kendő úgy kerül le rólam, hogy háttal állok neki, így derekam, csípőm vonalát láthatja először pőrén, egyetlen övvel díszítve, majd egy kecses mozdulattal megfordulok, s térdelésben fejezem be táncom. Szégyenlősen sütöm le szemem, félve, várva mi a döntés sorsomról...maradhatok vacsorára, vagy máris elküld...szeszélyes hírében áll, szeméből pedig azt látom, nincs éppenséggel jókedve...reménykedem, hogy fiatal törékenységem ellágyítja szívét. Abban nem is reménykedem, hogy ő, aki bármely nőt megkaphatja, megkívánjon...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kettőt tapsoltam, mire két szolga is ott termett mellettem.

-Ma itt vacsorázom az új nőmmel az ágyamon, fekve, kényelmesen.

-Mehettek! - adtam ki a parancsot.

Csodálatos volt a tánca, s az a báj, amivel megszabadult minden felesleges ruhájától szinte az őrületbe kergetett. Remélem nem vette észre rajtam a csodálatot, nem mutatkozhatok gyengének senki előtt.

De nehéz a szememet máshova irányítanom, hisz az erotikus hastáncának befejezése óta itt ül tőlem pár méterre, szinte teljesen meztelenül, csak egy vékony bőr öv van rajta, ami alig takarja el a szemérem dombját. A mellei is kellemes látványt nyújtanak, az apró kis flitterszerű csillámok takarnak csak épp annyit, hogy ne legyen szemérmetlenül meztelen. De a szemét lesütve tartja, nem nézhet rám.Ez is rossz törvény, holnap megváltoztatom. Ezentúl a háremhölgy, a beavatásán a szemembe nézhet. Azt hiszem ez lesz a legjobb törvényváltoztatás holnap!!!

Tudom, hogy hallotta a szavaim, hogy ma velem vacsorázhat, ami azt jelenti, hogy az első akadályon túl jutott ahhoz, hogy a háremem tagja lehessen, de még ott van két fontos szempont. Az egyik, hogy mennyire alázatos, hogy mennyire tisztel engem, s ezt hogy tudja kifejezni, a másik, talán a legfontosabb próbatétel, hogy mire képes az ágyban. A legtöbb lány itt bukik el, mert még tapasztalatlanok, s nincs kedvem tanítgatni őket, még jó, hogy ez nem az én feladatom...

De az természetes, hogy érintetlennek kell lenniük, amikor elém hozzák őket, kevés az a nő, aki már az elején tökéletes szeretővé válik.

De jó lenne, ha belőle az lenne és nem kellene elüldözni őt a közelemből, hisz úgy tetszik a magas, izmos, de veszettül nőies alakja...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mintha valami filmet néznék, hallgatnék, úgy hallom, távolról szultánom ítéletét...maradhatok....egyenlőre. Megkönnyebbülés hulláma futott át rajtam, majd pánik vett rajtam erőt, hogy most hogy is lesz ez tovább...mostantól már csak elméleti oktatásom volt, mármint abból, hogy mit is szeret, nem szeret szultánunk....

Felemelkedem, s közelebb lépek hozzá, leereszkedem közvetlenül előtte, kézcsókkal illetem uralkodói kezét. Finom, puha, ápolt bőre van, egyáltalán nem taszít az érintése...azt elmondták, hogy ha taszít, no akkor sem szabad hogy észrevegye....így viszont! Hálás tekintetet vetek rá, szembe helyezkedem vele törökülésben. Kezembe veszem a felém nyújtott sajtokból és gyümölcsökből álló tálat, s egy falat szőlőt nyújtok ujjaim hegyéről uralkodóm szájába. Igyekszem minden fontos szabályt észben tartani, mint nem nézünk sokáig a szemébe, nem érintjük őt direkt módon, csak ha erre külön megkér. Feszülten figyelem a reakciót, úgy tűnik tetszik neki, hogy a kezemből etetem. Lehúnyt szemmel majszolja a szemet, majd várakozó szemekkel néz rám, hogy érkezhet a következő. Következő falatnak egy darabka sajtot választok, s amikor a kezemmel ajkaihoz érintem, végigsimítja alkaromat. Páni rémület fog el, komolyan csak sejtésem van arról, hogy ilyenkor mit is kell csinálnom, hogy helyesen cselekedjem. Lesütöm a szemem, szégyenlősem viszonzom kedves érintését, arcát simítom végig, majd nyakán át vállát érintem, mielőtt visszanyúlok a tálba egy következő falatért.

-Szultánom, csodálatos érzés az Ön szolgálatába állni. Igyekszem megfelelni minden vágyának, elvárásának eleget tenni - szólok hozzá a legnagyobb alázattal.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meghozzák a temérdek étket, melyet a vacsoránkhoz készítettek, több tálon tálalják fel az ágyamon.

Vianne, az új háremhölgyem, a legtermészetesebb módon elkezdi az éhem csillapítását. Előbb egy-két szőlőszemet tesz a számba, majd egy kevés sajtot. Érzem, hogy az ujjait egy kicsit hosszabb ideig tartja a számnál. Kedves! Szinte észrevétlenül én is végigsimítok a karján. Megrezdül, de az arcán nem lehet semmit sem észrevenni azon, hogy ez mennyire jól esett neki.

Majd megköszönöm a tanítóinak a remek munkájukat, csak el ne felejtsem...

-Szultánom, csodálatos érzés az Ön szolgálatába állni. Igyekszem megfelelni minden vágyának, elvárásának eleget tenni - szól hozzám a legnagyobb alázattal.

-Gyere kedves ülj a közelembe, hadd nézzelek meg alaposan. - hívom magam mellé.

Ő a jobb oldalamra helyezkedik, ahogy az illem megkívánja. a szemét most is lesüti, de én felemelem az állát, s arra kényszerítem, hogy a szemembe nézzen.

Gyönyörűek a szemei, kár lenne ezeket elrejteni előlem:

-Rám nézhetsz bármikor kedves - mondom neki, de látom, hogy ez nem váltja ki a kellő hatást, ezért megparancsolom neki, hogy ezentúl mindig a szemembe kell néznie.

-Igenis Uram, megértettem a parancsát! - mondja alázattal.

Én megérintem a melleit az ujjammal, mert nem bírok ellenállni a kísértésnek, az előre meredező, hegyes bimbói teljesen lázba hoznak.

Semmi reakciót nem látok rajta továbbra sem, de átvillan az agyamon, hogy próbára teszem.

Felveszek a tányérról egy fűszeres húst, a melleihez teszem, s hozzáérintem.

Megparancsolom, hogy térdeljen fel, majd a nyelvemmel lenyalom róla a foghagymás mártást.

- No végre - gondolom magamban, mert megláttam, hogy ennek hatására, ha egy kicsit is, de megremegett a szemérem dombja.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan kezdek rájönni, hogy megpróbáltatásaim még csak most kezdődnek. Sosem tudhatom, mikor teszek jót, s mikor rosszat....azt tanították, ne nézzünk a szemébe...most meg követeli, mitöbb parancsolja ezt...félek, nem nagyon érzem jól magamat a bőrömbe.

Abban sem vagyok biztos, hogy finom érintésére hogy kell reagáljak...azt megtanították, hogy akkor hogy kell leplezni, ha kellemetlennek találom, de egek, azt nem, hogy mit, ha kellemesnek...vajon akarja látni, hogy vágyom érintését, vagy inkább bőszíti őt, ha látja, élvezem...

Fel kell térdeljek, étket érint mellemhez, majd kéjesen nyalogatni kezdi. Egek, ez finom. Jólesik az ajka érintése, izgat, forrósággal tölt el...azt hiszem ezt nehéz lesz titkolni, de elégedett szemeit látva tán az a jó megoldás, ha észreveszi gyönyöröm.

Ujjaimmal végigsimítom arcát, s szemébe nézve kérdem őt:

-Uram, olyan forró a mai éjszaka, lesegíthetem a kaftánját, hogy kényelmesebben érezze magát?

Válaszként biccent egyet, majd feláll, hogy könnyedén levehessem róla a hosszú ruhadarabot. Kibontom az övet, majd mögé lépek, úgy segítem le róla a finom zöld kelméből készült viseletet. Eközben finoman végigsimítom hátát...azt hiszem jót tettem....de minden izma megfeszül...talán mégsem??? Gyorsan egy szék karfájára teszem a ruhát, mire visszatérek, újra ül, visszatelepszem oldalára, s jobb ötletem nem lévén mellkasát kezdem cirógatni.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Uram, olyan forró a mai éjszaka, lesegíthetem a kaftánját, hogy kényelmesebben érezze magát?

Bólintottam, s ezzel egy időben fel is álltam, hogy könnyebb legyen a feladata.

Amint lekerült rólam a kaftán elővillant a felsőtestem, a szégyenfoltom...

Minden tanácsadóm azt gondolja, hogy egy szultánnak tekintélyt parancsol a hasa, s nekem ez hiányzik, hiába eszem sokat, s pihenek rengeteget, nem sikerült eddig még megnövesztenem.

Épp, hogy egy kicsit domborodik, de ha lenézek, a farkam tökéletesen látszik, nem kell tükörbe néznem, hogy lássam, mint az elődeimnek.

De ez legyen a legnagyobb hibám, a tekintélyem, s a törvényeim megteremtik számomra a kellő hatalmat és tiszteletet.

Remélem az új háremhölgyem nem fog iszonyodni tőlem, mert nincs pocakom.

Úgy látom nem, mert gyengéden kezdi simogatni a mellkasom, s a keze egyre lejjebb csúszik a hasam alja felé. Szemeivel biztatást kér, hogy folytassa-e, amit megadok neki, s finom kezeivel elkezdi lefejteni rólam a lábaim köré tekert selymet.

Körbe nézek, intek a felszolgáló eunuchnak, hogy elviheti az ételeket, jelzek a rangidős háremhölgyemnek, hogy leengedheti a selyem függönyt az ágyam körül, majd hanyatt fekszem, hogy Vianne ez a gyönyörű nevű háremhölgyem bebizonyíthassa nekem, hogy érdemes lesz-e a megbecsülésemre.

Ma igen jó kedvem van a reményteli gyönyörök miatt, így megengedem az összes asszonynépnek, hogy tanúja lehessen Via beavatásának...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy tűnik a vacsorán is fővesztés nélkül túljutottam...megkönnyebbülök picit, amikor az ágyat körülfogó áttetsző leplek leereszkednek. Ugyan magamon érzem a kívül lévő háremhölgyek kíváncsi pillantását, igyekszem őket kizárni ebből az apró, elszeparált világból, amit most ez a méretes ágy jelent kettőnk számára.

Szultánom várakozásokkal teli hanyatt dől, a szeméből a fásultság mellett egy apró szikrányi vágyat is kiolvasok, ez némi bizakodással tölt el, hogy talán nincs teljesen veszve minden. Hallottam a pletykáló lányoktól, hogy nem valami egyszerű urunk vágyát életre kelteni, hisz számtalan nő megfordult az ágyában, ingerküszöbe az egekben, ráadásul nehezen szabadul az ország gondjaitól.

Az éjszaka hosszú még, úgy döntök, hogy egy ideig még nem direkt izgatással próbálkozom nála, hanem inkább egy kis ráhangolással.

- Kérem Uram, forduljon hasra, hogy egy kellemes, lazító masszázsban részesíthessem fenséges testét - kérem őt sokat ígérőnek szánt pillantással, miközben kecsesen megszabadulok a maradék csecsebecséktől, melyek még testem néhány apró részét takarják.

Szultánom szemén látom, hogy tán eltaláltam, amire leginkább vágyik, elégedett pillantásokkal végignézi vetkőzésemet, majd lustán hasra fordul, miközben foghegyről odaveti:

- Ne csak a kezeidet használd! Az olyan uncsi!

Hát jó. Ezt a megjegyzését segítségként értékelem. A finom metszésű illatos olajjal teli kancsóból egy keveset szétkenek testemen, Uram fejéhez közel térdelve, hogy láthassa a műveletet kényelmesen, amint oldalra fordítja a fejét. Altestemre is kenek jócskán, hisz fontos szerepet szánok neki.

A művelettel végezve két az úr dereka fölé térdelek és erőteljes mozdulatokkal masszírozni kezdem vállát, hátát. Időnként macska módjára nyújtózom rajta, így melleim végigbecézik ujjaim által már megdolgozott testét. Miközben derekán dolgoznak ujjaim, a fenekén ülök és csípőm körkörös mozgásával dörzsölöm azt puncimmal. Hmm, ez egy jóleső dolog! Tetszik nekem is. Lehet hogy ez a szex dolog nem is olyan rossz, mint amilyennek én gondoltam? Ez a gondolat jár a fejemben, amikor érzem, hogy fészkelődni kezd alattam, majd kisvártatva meg is szólal:

- Most előről akarom hogy folytasd!

Ezzel egyidőben egy ügyes mozdulattal meg is fordul alattam és közvetlenül ölem előtt ott meredezik gyönyörűen álló szerszáma...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csodásan tud masszírozni ez a lány, és azt a belőle csöpögő erotikát, ahogy mellettem bekente a testét eukaliptusz masszázs olajjal, észbontó!!!

Az igazság az, hogy ma nem nagy kedvem volt ehhez a beavatási cécóhoz, de ez a lány igazán felizgat. Ahogy a punciját a derekamhoz dörzsöli egészen fantasztikus.

Na próbára teszem a kedveskét. Megfordulok, a farkam már feszesen áll, s szabad utat engedek a további kényeztetésnek.Nem rémül meg, nem gondolkodik,hanem mint egy engedelmes rabszolga folytatja a dolgát. De hogy???

A melleivel az arcom és a mellkasom simogatja, a puncija pedig nagyon figyel, hogy egy másodpercre se hagyja el a büszkeségem. A kezei is izgatják folyamatosan a testem, de már nagyon kívánom, hogy belé hatolhassak.

Lesz még elég időnk a gyengédségre, most viszont eljött az idő, hogy nővé avassam.

Eddig minden háremhölgyem beavatásánál én voltam a férfi, aki a hanyatt fekvő nőbe hatolt keményen, ellentmondást nem tűrően, de most valahogy nem akartam fájdalmat okozni ennek a törékeny lánynak. Megfogtam a derekát, kicsit megemeltem, beillesztettem a farkamat a rózsaszín szirmai közé, s óvatosan, mint egy játékbabát lassú mozgásra biztattam.Ő élt is a felkínált lehetőséggel, s a farkamat épp hogy beengedve a hüvelyébe, apró körkörös mozgással húzott magába egyre mélyebben. Majd amikor már éreztem a makkommal a gátat felemelkedett rólam, s egy hirtelen mozdulattal belém ült. A farkam teljesen eltűnt a pinájában, s ebben a pillanatban egy halk sikoly hagyta el a száját, s teste rám nehezült. Hozzám simult, s percekig mozdulatlan maradt. A szeméremdombomon vékony vércsík jelezte asszonnyá válását. Szolid, de jól hallható taps jelezte, hogy újabb társsal bővült a csapatuk.

Kezemmel intettem, hogy most már elmehetnek, mert ami most következni fog, az már csak kettőnkre tartozik...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Folytatom szultánom kényeztetését, igazán kellemes feladat őt kényeztetni. Látom izgalmát, vágyát, s ez mindennél jobban esik. Dombommal szirmaimmal ismertetem ágaskodó szerszámát, szelíden, lágyan, forrón és puhán. Nagyon félek a közelgő behatolástól, ahány lány, annyifélét mondott róla...Állítólag fáj...állítólag durván csinálja....de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez az ember velem durva legyen. Hisz olyan kedves volt eddig. Szemében látom, hogy most jött el az a pont, hogy nem tűrtőzteti magát tovább, elég volt az előjátékból, most jön az, amiért engem idehoztak...De ahelyett hogy maga alá gyűrne, határozottan megfogja csípőmet, s barlangom bejáratát odailleszti formás makkjához. Lassan kezdek ráereszkedni, olyan hatalmasnak tűnik....minden egyes behatolást kicsit mélyebbre engedek. Feszül bennem, szinte kényelmetlenül feszül, egy idő után pedig elérem azt a mélységet, ahol akadályba ütközünk...no, ezen kéne gyorsan túlesni azt hiszem...egy határozott mozdulattal tövig ráengedem testemet farkára, égető fájdalmat érzek, amitől önkéntelenül felsikoltok....túlságosan szűk vagyok...ráborulok testére, jólesnek ölelő karjai. Nem kényszerít mozgásra, mintha tudná, most kell, hogy hozzászokjak ehhez az érzéshez. És valóban, néhány perc múlva a fájdalmat felváltja valami finom, bizsergető érzés....hmmm, ez még akár jó is lehet. Hálás tekintettel nézek rá, amikor már merek, felemelkedek az előző pózba, csípőm apró körökkel mozogni kezd rajta. Látom vérzek egy picit, de a világért sem hagynám ezt abba, mielőtt ő örömét nem leli bennem.

Ekkor meglepve hallom a tapsot kívülről, majd mintha uramban most tudatosult volna, hogy nem vagyunk ketten, int a többieknek, hogy hagyják el a szobát.

Amikor egyedül maradunk, jóindulatún rám mosolyog, magához húz, és finoman megcsókol.

- Most, hogy a kellemetlen részén túl vagyunk, jöjjön az élvezetesebb része. Remélem te is élvezni fogod, mert eztán sokszor lesz benne részed.

Ezekkel a szavakkal maga alá fordít, anélkül, hogy farkát kivenné belőlem majd ütemes mozgásban kezd bennem, időnként le-lehajolva és megnyalva mellbimbómat.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a nézőink eltávoztak magam alá fordítottam a legújabb szerzeményemet, s mivel éreztem, hogy ez a nő más lesz, több lesz nekem, mint a többi továbbra is óvatosan bántam vele, nem akartam, hogy kellemetlen érzése maradjon az első behatolásról.

Azt akartam, hogy imádja velem a szexet, az erotikát, hogy minél többször szolgálja a testével a gyönyörszerzésem.

Lassan toltam nyílásába a farkam, elidőztem benne egészen mélyen, kicsit megforgattam benne a szerszámom, majd lassan ismét kihúztam belőle.

Másodjára csak félig süllyesztettem belé a rudamat, körkörös mozgásba kezdtem a hüvelyében, hogy a G-pontját is izgassam a drágámnak, hadd tudja meg mi az igazi gyönyör.

-Kezdek meghülyülni, most számomra az a fontos, hogy a nőmnek gyönyört szerezzek? - gondolkodtam magamban. Eddig ez az érzés messze elkerült engem. A gerincemben pedig éreztem, hogy mennyivel másabb, különlegesebb ez a késleltetett gyönyör...

Sokáig játszottam vele finoman, amit nagyon élvezhetett,mivel a medencéje táncot járt a farkam körül. Rám nézett csodaszép tekintetével és szóra nyílt a szája:

-Basszon Uram, keményen, ahogy a többiekkel is megteszi, vagy én nem érdemlem még meg azt a gyönyört, amit mások megkaphatnak Öntől?

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óvatosan szeretkezik velem, mintha törékeny porcelánbaba bolnék. Egy ideig élvezem nagyon ezt a kitüntetett figyelmet. Eléri célját, reszketek a gyönyörtől...pontosan tudja, mikor érek arra a határra, ahonnan még visszafordíthat, s megannyiszor vissza is fordít. Mozognék alatta, hogy gyönyöröm beteljesünjön, de nem enged...Lassan elfeledkezem róla, hogy az ő gyönyöre az elsődleges, átveszi az uralmat a testem kéj utáni vágya.

Magamnak már okoztam gyönyört, sejtem mi az ami vár rám, de férfi még soha nem okozta nekem. Nem kellene sok, érzem, egy-két gyorsabb mozdulat...Nem bírom tovább, kitör belőlem az ösztönlény.

- Basszon Uram, keményen, ahogy a többiekkel is megteszi, vagy én nem érdemlem még meg azt a gyönyört, amit mások megkaphatnak Öntől?

Csak miután kimondtam a szavakat, akkor jöttem rá, hogy tán ezt nem kellett volna. Ijedten nézek uramra, aki egy pillanatra megáll, rám néz és valami állati vadságot fedezek fel tekintetében. Szó nélkül gyorsít, kőkemény mozdulatokkal veri belém farkát, amitől mindketten pillanatokon belül elélvezünk. Testem mélyéből indul a gyönyör hulláma, onnan árad szét minden egyes porcikámban. Nem hagyja abba, az ő gyönyöréhez még kell néhány lökés...de aztán érzem forróságát magamban. Szorosan tartom őt, míg megnyugszik kicsit, aztán felemelkedik rólam és ördögi szemekkel tudatja velem:

- Ezt akartad te lány? Ezt élvezed? Azt hiszem nem várhatok tovább...ma minden nyílásod elveszíti szüzességét...hosszú éjszakád lesz.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ösztönzésére gyorsítani kezdem a mozgásom, már nem figyelek a gyöngédségre, csak dugom azt az istenien szűk nyílását.

Érzem rajta, hogy közeleg az élvezéshez, a kéj hullámai megvillannak a fáklyák fényében, elkezd remegni a teste a melleitől a hasáig, s amikor a szeméremdombjánál látom a gyönyört, hatalmas kiáltással adja hírül, hogy elélvezett:

-Igen, Uram, ezt akartam, köszönöm Önnek.

- Ezt akartad te lány? Ezt élvezed, a kemény bánásmódot? Azt hiszem nem várhatok tovább...ma minden nyílásod elveszíti szüzességét...hosszú éjszakád lesz. -mondom neki. Vianne, mint egy profi kurtizán - azok közül is a jobbik fajta - mintha mi sem lenne természetesebb számára, nem engedi ki a farkam a pinájából, hanem tovább mozog rajta, így a farkam állóképes marad, mintha mi sem történt volna.

Megmarkolom a csuklóját és a hasára fordítom.

Előveszem az eukaliptusz masszázsolajat az ágyam mellől, s a fenekének két félgömbje közé csurgatok belőle egy becsületes adagot. Ujjaimmal óvatosan, de határozottan elkezdem simogatni a fenekének a nyílását, kicsit bedugom az ujjam is a résen, majd apró mozdulatokkal ismertetem meg vele ezt az új érzést. Mintha kicsit rá is mozdulna, de még korainak érzem a behatolást, a nyelvemmel kezdem el kényeztetni az annusát. Kezeimmel széthúzom a fenekét, hogy jól hozzáférjek, majd amilyen mélyen csak tudom bedugom a nyelvem a nyílásán.

Hangosan felsóhajtott a drága, s a vállai felett visszanézett rám, jelezve ezzel, hogy felkészült a behatolásra.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ígérete korbácsolja vágyam...azt mondták nekem, ha ügyes vagyok, nem megy össze, amikor elélvezett...igyekszem megtenni a magamét. Hüvelyemmel megszorítom a farkát és apró mozgásokkal folytatom a kényeztetést. Érzem, ahogy újra teljesen kemény lesz, ekkor gyorsítok csípőm kényeztető mozgásán. Én is élvezem amit csinálunk. Valahogy...a jó ég tudja miért, minden félelmem tovaszállt. Készségesen engedelmeskedem, amikor hasra fordít, széttárja combjaimat és fenekemet kezdi kényeztetni. El nem tudom képzelni, hogy az a szépségesen formás szerszáma abba az egészen kicsi résbe be fog hatolni, de ebben a pillanatban sokkal inkább az foglalkoztat, hogy az ujjai valami bizsergetőn kellemes dolgot művelnek hátsó lyukacskámmal...csípőm mozdul újra, önkéntelenül, tőlem szinte függetlenül, de nem siet, ujját nyelve követi a maga lágy nedvességével...érzem, ahogy ernyed a záróizmom, kívánja az ingerlést, kívánja a behatolót. Vállam fölött hátra nézek, kimondatlan vágyamat remélem, szememben meglátja...tolnám magam rá, de inkább átadom magam neki, hisz ő jobban tudja hogy is jó ez...nem várat tovább, farkát a két domb közé csúsztatja, incselkedik, játszik velem....aztán makkját belém mártja, pontosan a makkja tűnik el bennem, s zárul fölötte az izom. Feszít picit, de sokkal inkább izgat, mint kényelmetlen. Türelmesen símogatva kivárja míg újra kényelmes lesz, ekkor tolja magát szép lassan belém...vagy inkább engem húz magára, a jó ég tudja...újabb izgalmas dolog ma éjszakára, suhan át az agyamon, aztán már nem érek rá gondolkodni, mert lassan, ám ütemesen kezd mozogni bennem és kéri, közben izgassam magam...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először a makkom tolom a szűk fenekébe, majd megállok. Várom a reakcióját, ami kisvártatva meg is érkezik. A záróizma pont a makkom alatt összezár, s keményen szorítja a farkam. Isteni az amúgy is szűk lukacska szorítása... Lassan de tudatosan egyre beljebb és beljebb nyomom a faszom, érzem a tolásán, hogy neki is nagyon tetszik ez a játék is.

Bátrabb leszek és nem törődve azzal, hogy ez élete első éjszakája férfivel, a seggét is alaposan megdugom. Fokozom a tempót, gyorsítok, hadd érezze itt is milyen az, ha egy szultán farka ördögi táncot jár benne. Ő keményen állja fenekének baszását is, sőt, amikor a válla felett rám néz, mintha meg sem elégedne ennyi kéjjel. Na akkor fokozzuk a gyönyört. Az ágyon lévő gyümölcsös tálhoz nyúlok, majd egy banánt dugok a pinájába, s megparancsolom neki, hogy huzogassa magában ki-be, miközben én továbbra is töcskölöm a seggét. Mind a két nyílása munkába állt így, amit már Vianne sem bír szó nélkül.

-Köszönöm Uram ezt a kéjt, amivel megajándékoz engem ezen az éjszakán. - mondja. - Szeretném, ha másodjára a farka az én szám kényeztetése által élvezne el.

Azzal megfordult, s elkezdte a faszom szájjal törtnő kényeztetését.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Banánt dugat velem a puncimban, no ez már sok a jóból! Nem sokkal később hangos sóhajjal elélvezek, rászorítva banánra, farokra...ezt a csodát meg kell háláljam neki. Mondták a lányok, hogy imádja a szájjak kényeztetést, így ezt is meg fogja kapni...akarom a számban érezni az ízét, amint forrón kilövell.

- Köszönöm Uram ezt a kéjt, amivel megajándékoz engem ezen az éjszakán. - mondom - Szeretném, ha másodjára a farka az én szám kényeztetése által élvezne el.

Megfordulok, számba veszem azt a gyönyörű, csodákra képes szerszámát és az előző szeretkezésünk ütemében szopni kezdem őt...hosszan, mélyen, kiélvezve minden pillanatát. Közben az jár a fejemben, hogy nagyon jó dolog a szultán ágyasának lenni, mert szeretkezni vele...maga a mennyország.

Ebben a pillanatban érzem, ahogy magja megindul felfelé, golyóin is végigsimítok erőteljesen, s masszírozni kezdem gátját, hogy élvezete még nagyobb legyen. Ordítva lövell, izmos teste megfeszül, forrósága elönti számat. Kellemes mandulához hasonló íze van, igazán jólesik nyelnem...

Elpilledve eldől drága uram és pár percen belül már szunyókál is. Finom, lágy csókot lehelek nyugodt, kisimult arcára, majd lábujjhegyen elosonok, vissza a lányok lakosztályába, ahol újdonsült barátnéim várnak izgatottan, hogy meséljek, milyen élményben volt részem...mesélek...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelvével és ujjaival ördögi játékba kezdett az újonc. Egy percig sem éreztem rajta az egész este, hogy most tanulja csak a mesterségét, hisz eddig is profi módon bánt a testével, s nem utolsó sorban, ahogy illik, az enyémmel. Már éreztem magamban, hogy újra ki fogom lövellni a magom, amikor ügyesen elszorította a gátamat ujjaival, de én már élvezni akartam az általa nyújtott gyönyört, elvettem onnan a kezét, s egy hatalmas ordítás közepette a szájába élveztem.

Szinte elaléltam a gyönyörtől, de Vianne elkezdte a testem simogatni isteni kezeivel, s csókolgatni selymes szájával.

Álomba ringatott a kedves.


Másnap arra ébredtem, hogy Via simogatja a testem.

-Így szeretnék minden reggel felébredni ezentúl - mondtam neki.

Megyek is és módosítom a törvényeimet.

-Törvény előkészítőim, hozzám - adtam ki a parancsot.

-Írjátok.

-1. törvény módosítás: A mai naptól a panaszosokat a panaszügyi főtanácsnokom fogja fogadni.

- 2. törvény módosítás: A mai naptól kezdődően a főkiválasztási tanácsnokomnak minden új háremhölgy bemutatáskor 10 jelöltet kell elém állítania, akin egy fejkendőn kívül nem lehet semmi.

- 3. törvény módosítás: A mai naptól a háremhölgyeknek kötelező a bemutatáskor a szemembe nézniük.

- 4. törvény módosítás: A mai naptól kinevezem Vianne háremhölgyet első számú háremhölggyé, s parancsba adom, hogy minden reggel ezentúl a csókjaival kell ébresztenie.


Na mára ennyi elég is a munkából!

- Vianne, gyere az ágyamba, tegnap elfelejtettünk még ezt-azt...

Tartalomjegyzék