Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rusnya ködös október végi hamarjában bekapott ebédről értünk vissza a projektirodába. Eszement nyüzsgés, mindenki rosszkedvű és ideges. Közel fél éve dolgozom veled együtt, te vagy a jobb és bal kezem, mégsem tudom még mindig hogy mikor akarsz ebéd után kávét és mikor nem. Szeszélyes egy pasi vagy, de valahogy szeretem ezt is benned. Meg azt, hogy fél szavakból megértjük egymást, meg azt hogy negyedannyi idő alatt végzünk a dolgunkkal, mintha bárki mással kéne ugyanezt csinálni. Minden esetre ma megszavazom hogy kérsz kávét, biztosan összefagytál te is. No meg ami délután még ránk vár….sok tejjel kapod, ahogy szereted. Oda sem nézve, gépiesen nyomom a bögrét a kezedbe és fél év óta most először összeér a kezünk…mintha villám vágott volna végig rajtam, odakaptam a fejemet. Hatalmas szempárral nézek farkasszemet és mintha neked éppen hasonló gondolatok rohannának az agyadban….nem szólunk, hisz vagy 20 ember kódorog a környéken, nekilátunk a délutánnak. Csak fél aggyal vagyok ott, az eszem másik fele annál az egyetlen kósza érintésnél maradt…de jó volt, de nagyon jó volt…Dolgozni jól lehet veled, beszélgetni szintén…olyan a mesében sincs, hogy még a tested is passzoljon az enyémhez…minden esetre ezt tán meg kéne vitassuk.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pokolba. Már megint ilyen rasnya időben kellett hajnalban kimászni az ágyból. Inkább maradtam volna a kétszemélyes menedékben. Útálok hajnalban indulni, a fene abba is aki kitlálta a téli időszámítást. A franciáktól eddig egyetlen jó dolgot sikerült találnom, a francia nyelvleckéket...

Bekúsztam a jobb sorsra érdemes kuncsafthoz, vigyor elő, udvarias énem kikaparva a félkómás autóvezetés 1 órája után. Most már kilátok a fejemből, körülöttem a lassan fél éve ismerős csapat. Még mákom van, hogy jó a csapat. Befogadtak. Női vezérük van. Nem semmi. Szőke csaj, aggyal. Ráadásul olyan összhangban dolgozunk, hogy az élvezetes. Ez a tökéletes négykezes munka, félmonadtokkal, gondolatokkal reagálásokkal. Gyengéim a nők személyiséggel. Jótestű szexbaba nem hagy hidegen, de az igazi csemege amelyiknek még kisugárzása is van. Belőlem már ínyenc lett az eltelt idő során. Eltelt idő; nem években hanem tapasztalatokban mérik/mérem. Megélt éveknek hívom. A tökéletes nyitásnak, nem erőszakkal/szándékosan/koncetrálva odafigyelésnek szerintem ez a kulcsa.

Hol jár már megint az eszem...

Sophie. Így hívják. Kemény csaj, rövid pórázon tartja a pasicsapatot.

Időnként kitör belőle a tyúkanyó. Jól esik bár alapból utálom, ha kiszolgálnak.

De amikor nyakig vagyok a melóban, enni inni is elfelejtek. Kávé. Jó, hogy eszébe jutott, már éppen padlóközelben jártam. Kezembe nyomja a kommersz mosoly kíséretében, ami a jól fizetett alvállalkozónak jár. Tartsuk jól, jobban húz.

Ouch! Ez...

Megrázott. Alaposan.

És nem a 230.

Az összes szőröm vigyázzba állt. Tudnak valamit Szicíliában. Ott hívják ezt villámcsapásnak. Kész. Így még kevés nő ért hozzám.

Még...

Ő is így járt. Érzem. Látom. Szín ki az arcokból. Idő megáll. Körülöttünk?

Senki semmit nem lát. Mi meg csak egymást. Ívet húz köztünk a feszültség. Egy ezred másodperc alatt összekapcsolódtunk.

Szem behúny, fejet megráz, profi álarc, szakmai vigyor, udvarias köszönöm.

Házinyúl...

Extra példány...

Munkaadó...

Ügyfélnél...

DE AKAROM.

Hogy ebből mi lesz... No erről beszélni kell. Sürgősen. Már kinőttem a mellébeszélésből, nem félek a visszautasítástól, őt pedig akarom. Villogó sárga lámpa kikapcs.

Nadrágom meg baromi szűk lett hirtelen.

Külön gépnél ülünk.

Írok:

???

Válaszol:

!!!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végülis mivel töltse az ember a zimankós munkanap kuplerájának délutánját, minthogy megpróbálja félszavakból kideríteni, hogy mi is van olyankor, ha az embert megrázza a kávéscsészéhez tartozó kéz....aki mellesleg házinyúl, aranyárban fizetett alvállalkozó, vérprofi, van párja, szóval sokmindent kéne vele csinálni, csak éppen lepuffantani nem. Ráadásul valami idétlen etikett is lehet náluk, mert minden fajtársa itt a projektben olyan egyen kétlépést tart, hogy csak na...

Látom villog a gépem

-??? mi a csudát lehet válaszolni erre?

-!!!

Jön aztán a jelképbeszéd továbbfejlesztése is?

-Érezted?-kérdezi

-Hogy belém vágott az áram? Igen.

-Kéne beszélni róla.

-Kéne...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

No ez eddig világos...

Ajtó-ablak nyitva. Rajtam áll, hogy belépek-e. Van éppen megfontolni valóm. Már, ha akarok fontolgatni valamit is.

Otthon barátnő:

Az elmúlt másfél évben tudtával töltöttem másik nővel életem egy részét minden héten és olykor utazásokon. Az a kapcsolat lejárt. Megegyezés szerint, amikor már gyerekre vágyik elindul nélkülem tovább. Eljött az idő. Csendes elválás. Barátnőm fellélegzett. Aligha akar osztozni újra.

Munka:

Szabály 1: két lépés távolság az ügyféltől. Akárha orvosnál, tanárnál. Ez nem törvény, de megélhetés/projekt múlik rajta.

Így hát kockázat van. Bizalom. No ezen áll vagy bukik lesz-e lövészet. Sőt.

Bár...

Férjnél van a nő. Így hát a kockázat közös.

Alszunk rá egyet és reggelre ki-ki dönt, hogy mit akar és milyen feltételekkel.

Ez hosszú éjszaka lesz.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Erre alszunk még egyet a nagybeszélgetés előtt. Csak tudnám miért cseng a telefonom, amint kitettük a lábunkat az irodából és elindultunk hazafelé...

Kedves, mély, dörmögő hangja van, imádom hallgatni. Néha azon veszem észre magamat napközben is, hogy nem arra figyelek amit mond, hanem belebújok a hangjába...most figyelem amit mond. Kerülgeti a témát, kóstolgatja, de ki nem mondaná...újra megegyezünk, hogy erre még alszunk holnapig...

Eljött az a másnap, hazudnék ha azt mondanám eszembe sem jutott mi is lesz...erősebb-e a vágya, mint a protokol? Fél-e attól hogy kosarat kap, és inkább bele se fog? Tetszem-e neki annyira egyáltalán, hogy megérjem a macerát?...no ez nemsokára kiderül.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy telefon még. Amúgy hangulat megtartása kedvéért egy telefon a NŐ-nek.

Hmmm. Szerintem hangulatban van ő is.

Döntés - közösen - reggel.

Döntés - ÉN -most - AKAROM.

No ebből nem lesz nagy alvás. De ágytorna sem. MAx. vad álmok.

Reggel.

Bejött. Nem éppen makulátlan az alsónadrágom. Álmomban már megvolt az első.

Munkahelyig az út, mint egy kamasz. Fülig vigyor, álló hímtag.

Még jó, hogy van egy kis idő kezdés előtt. Irány a park. Akarjuk?

Igen!

Játékszabály? Ugyanaz. Ne bánts. Partnereink nem sérülhetnek. Valamiért közös a bizalom. Veszettség? Talán.

Tudjuk, hogy akarjuk egymást. Hormonok ezerrel.

Mikor?

Csütörtök délután.

Hol?

Hát nálam. Vidéken lekom a barátnőmnél és van egy bérelt pesti lakásom. Ha munka úgy hozza, hogy itt alszom.

Kell ennél jobb szexbarlang?

És most munka.

Vagy valami olyasmi.

Ilyenkor segít a rutin. Szerencsére a mai feladatot bekötött szemmel és hátratett kézzel is. Még jó hogy pörgős lesz a nap. A projektcsapat húz, mint a mintaló. Én meg belül izzok, kívül szétrepedek.

Még egy nap csütörtökig. Délután egy kis előzetes. Közterületi kóstoló a parkban, egy kis teázóban szoros beszélgetés.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírok magammal este. Életem párja ezt valahogy a szokottnál is kívánatosabbnak találja, úgyhogy szétkapom a pasit, de úgy, hogy arra sincs ereje, hogy a fürdőszobáig kimenjen. Édesen bealszik. Az én agyam meg jár, és jár, hol itt, hol valahol egész máshol...

De végre reggel. Fülig vigyor alvállalkozóm kihurcol a parkba és kicsihol egy igent, miszerint akarjuk, nagyon, azonnan és különben is most rögtön.

Ehelyett persze végiggályázzuk a napot, keményen meghajtjuk a kiscsapatot, egyetlen percet nem hagyva kósza gondolatoknak, különben elvesztünk.

Viszont a délutántól kapunk két órácskát magunknak. Kódorgunk a parkban, és hazárdírozunk...kézen fog, mintha ezt szabadna 200 méterre az irodától. De akkor épp nem érdekel, mert a villámcsapás ismétlődik, belénk vág és megőrjít...megállunk akaratlanul és magához fordítja az arcomat. Néz, felfal a szemével, aztán finoman, lágyan megkóstolgat a szájával. Hideg van, mégis forróság önt el a gerincem alső csigolyájából indulva a fejem búbjáig. Hmm, a szája is finom, nemcsak a keze érintése, gondolom...beülünk egy teára, egy pillanatra sem enged el. Összenőttünk délutánra. Bújunk, beszélgetünk, vágyjuk egymást....és valami eszelősen várjuk a másnapot. Vajon milyen lesz a másikat csupaszon érinteni, ízlelni?

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szó mi szó, bajos olt aznap a népet figyelnem. Remélem sikerült.

De most aztán irány a park. Egy frászt fogunk együtt abrakolni a többiekkel.

Én most mást akarok falatozni. Leendő Kedvesem.

Lassú séta, kézfogós, teljes egyetértés a feltételekben. Nocsak-nocsak; kiderült, hogy nem tapasztalatlan a kettős élet terén. Igaz neki nehezebb volt, mert párja nem tudhatott róla.

Vajon milyen az íze???

Édes a szája és a borzongás futkos rajtam az érintésétől. Szeretem, amikor egy nő úgy hat rám mint Ő. Lemegyek kamaszba. Szerencsére nem a határozatlansággal, hanem az érzések egyszeriségének oldalán.

Isteni a szája. Összhanggal itt sincs hiba. Mint ha nem először lennénk együtt. Ezoterikusok figyelem; előző életek és egyebek.

Majd szét pattanok, de holnapig a többi része még elzárva. De délután azért egy izzó bújás egy kínai étterem sarkában. Imádom, ahogy felizzunk egymástól.

Holnap fix, hogy szétkapjuk egymást. De francos messze van még. Addig még házinyusz teljes ellátása következik.

Izgat, hogy milyen az íze.

IZGAT

Az egész NŐ.

Kell nekem, el akarom halmozni mindennel, amit én tudok adni.

Amit Tőle jön, az előtt semmmi akadály. Töltsön ki vegyen körül, míg kitöltöm és ájulásig szeretem.

De messze még a holnap. Ímádom amikor a remegésig fokozódik a vágy...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem egyszerű kibújni a karjából és hazamenni, node ez a mai menet. Várom a holnapot, mintha öt Karácsony jönne el egyszerre. Eddig mindene ízlett, node még nem ettem mindenéből....

Reggel szokás szerint vakhajnalban bent vagyunk, más még nem mocorog az irodában pár percig, max a portás. Behúz az egyik sarokba, kifulladásig csókol. Olyan természetességgel, mintha világ életében ezt csinálta volna...velem. Teljesen felizgat, majd kiszalad a lábam alól a talaj, még jó hogy szorosan tart az édes...de várom már azt a délutánt. No meg kicsit tartok is tőle. Végülis hiába a "mindig együtt voltunk" érzés, mégiscsak ez lesz az első együttlétünk.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

No még egy ilyen nap és a munkahelyi szex lesz az első együttlétünk.

Megőrjít ez a NŐ. Reggel csak meg akartam kicsit csókolni és mi lett belőle .

kis híján helyszíni erőszak, nyilvános szex.

Nekitámasztva a falnak hogy csak faljak belőle.

Imádom a száját, az ízét a szenvedélyét.

Kicsi híján pasi létemre helyben elélveztem.

De!


Jön az este és a NŐ hozzám.


Már mindent előkészítettem reggel a bérelt lakásomban. Bár ki tudja mire van szükség egymáson kívül.

Na ja!

Egymáson belül. Vagy pontosabban én benne.

Az íze. Erre is kíváncsi vagyok. Mondta, hogy orálisan fixált. Akárcsak én.

S ha egy nő ízlik, hát hosszasan szeretek falatozni belőle. Extázisba nyalogatni mielőtt beléhatolnék. Felizgat a végtelenségig egy felizgult nő.

Imádom, ha sikolt a gyönyörtől.


Vajh csendes lesz-e vagy gátlástalan. S én hogy ízlek majd neki.

Úgy érzem, nem lesznek gátlásaink.

Tesszük amit a kettőnkből születő közös lény akar.


Este...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ajtó csapódása ugrasztott szét minket, mire a kiscsapatunk egy tagja odaért hozzánk, már illedelmesen kávét főztünk, sőt még őt is megkínáltuk.

Nehezen vánszorgott a nap. Pörögtünk ezerrel, de bosszantó volt, hogy hiába pörgünk, nem szökhetünk meg előbb, ki kell várni a munkaidő végét, bárhogy is szeretnénk teljesen mást művelni egész nap. De csak eljött az is....szokásunkhoz híven együtt mentünk el, én pedig szépen követtem őt az autómmal. Külön kocsival mentünk...ki tudja hogy is végződik a nap. Még mindig két esélyes, hogy mennyire jön be a délután. Valahogy olyan sok apróságtól tud függni egy jól sikerült szeretkezés. Végigkanyarogtuk fél Budát, de végre odaértünk...közben édesen évődtünk telefonon. Komolyan, ha ezt valaki hallja, azt gondolta volna, két ovis tárgyalja ki a dolgait, nem két felnőtt ember. De még az amúgy nem problémás beszélőkém is elakadt tőle.

Végre ott. Kedves, meghitt kis lakás, bár látszik hogy nem igazán lakják. Finom meleg van, be van fűtve, ez a drága jó ember arra is gondolt, meg ne fagyjunk ha már itt vagyunk. A folyosón a karjába kap:

-Isten hozott nálam Kedves-mondja és gyengéden megcsókol.

Minden zavarom elszáll, visszacsókolom, játszom a szájával, nyelvem ízlelgeti őt...őt, aki ma mindenestől az enyém lesz végre. A nyál is összefut a számban...kézenfogva megyünk a szobába, vörös rózsa vár az asztalon, gondosan vízben...apró meglepetés, de mégis szívet melenget. Makulátlan fehér ágynemű, néhány album szétszórva, hmm, mind az én ízlésem...

Szégyenlősen bújok hozzá, nem is tudom mit mondhatnék...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre délután.

Elegem volt napközben a tökölődésből. Drágan kuncsaft éppen ma délután akart túlóráztatni. No ezt bebukta. Jó-jó, otthon így mondtam, hogy ma hosszúzok megint az átkozott germánok miatt.

Hát nem egészen.

Irány a bérelt lak. Reggel befűttem, kicsit rendbe kaptam (keveset vagyok itt) és persze kis gaz az asztalra. Ez jár neki, szívből.

Útközben be nem áll a szánk, támogatjuk a tökomot rendesen. De jólesik végre megérkezni. Közben persze egyfolytában rajta és benne járt az eszem. Alig várom már. Legszívesebben felkapnám és így vinném be a barlangomba. Ott meg apró ficknikre falatoznám.

Imádom, amikor a karomban olvad.

Amilyen lendülettel jövünk olyan szégyenlősen bújik el a fürdőben s utána be az ágyba és nyakig takaró.

Most én jövök.


Imádom a száját, a nyelvem bejárja az egészet s vív az övével. Olyan észvesztően vadító felfedezni.

Farkam már majd szét durran, annyira kívánom.

De előbb meg akarom kóstolni a az alsó ajkait is. Lassan ízlelgetem a bal mellbimbót. Villámgyorsan kiemelkedik formás melléből. Érzem, az izgatás kölcsönös. Lassan lejjebb megyek, alteste is izzik. Belecsókolok a köldöke alá a petefészek fölé. Érzem szereti.


Körmömet végigfuttatom a hátán a gerince mentén.

Felsóhajt.


Nyelvem játszani kezd alsó ajkaival.

Isteni az íze.

Ez is olyan, mint amit csak reméltem...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután nem halogathatom tovább az előbújást a fürdőszobából, nyakig bújok a takaró alá. A jó ég tudja miért, de zavarban vagyok...végülis a jó ég tudja...tetszem neki így is? Ízlek neki? Nekem ízlik-e...

Már bújik is mellém. Szelíden lefejti a takarópáncélt és mellém bújik...ugyanaz az áramütés az érintéskor, mint az elsőnél. Minden porcikám kívánja a pasit, de tényleg mind..ez félelmetes.

Csókolni kezd, boldogan simulok a karjaiba, s csókolom vissza. Jóízű, forró a szája, szinte megéget...nyughatatlan a drága, mohón indul felfedezni mindenemet. Éppcsak belekóstolgat a nyakamba, már a melleimet becézgeti..de milyen jól. Gyengéden, aztán kicsit harapdálva, mintha világéletében velük játszott volna. Kezét hátrahagyva továbbindul a hasam irányába. Minden idegvégződésem reagál az érintésére, halkan felnyögk, amikor a köldököm körül csókol...szakálla a csiklandozás határát súrolja, de sokkal inkább izgaz...mi több nagyon izgat...

Én sem maradok tétlen, simítom, ahol érem. Néha visszajön a számhoz, ilyenkor átölelem a hátát becézem az ujjaim hegyével...ilyenkor érzem, hogy beleborzong....ölemet ágaskodó öléhez szorítom, hasamon érezve finom lüktetését...úgy, de úgy szeretném már magamban érezni....most és rögtön.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom érezni a kívánó nő illatát. Áthat mindent. Nyakig beöltözve is megérzem az illatot, mindenem rezonál az aurájának izzására.

Remeg a vágytól.

Nyelvem hegye lassan körözni kezd a csiklója körül. Símogatom,ízlelgetem. Ujjam becsusszan éskörözgetve keresgéli a G-t.

Valahányszor megfeszül a teste, nyelvemmel besétálok a mélybe, elhagyva egyre ágaskodóbb csiklóját. Majd újra vissza, megszívom és magamba szíva símogatom továbba a nyelvemmel.

Hív, követel magába.

Azt AKAROM,hogy robbanjon benne a vágy, őrületig akarom fokozni az orgazmusba. De előtte soká a csúcs tövében tartani.

MOST.

Egy forró lehellet és pihényi érintés a nyelvemmel...

ROBBAN

Felkiált

Imádom, hogy hangosan,, gátlástanul élvez.

Fejemet a combjai közé szorítja.

Remeg.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kínoz, a végtelenségig kínoz a pasi. A nyelvével és az ujjaival csodákra képes, egek, vajon mit művel a farkával? De most nem érek rá ezen agyalgatni. Ujjai kutatnak, becéznek bennem, ajka, nyelve a csiklómat becézi...pontosan érzi, mikor robbannék és nem hagyja. Megannyiszor visszakozik, de csak annyira, hogy a MOST érzést fenntartsa. Egy idő után úgy érzem, hogy bárhol hozzám ér rögtön kitör belőlem a vulkán, forrong, izzik mindenen. Hangos vagyok és nem érdekel a világon semmi más, csak hogy itt legyen velem, bennem...végre könyörül. Nem tart vissza, megkapom az utolsó érintést is a nyelvével, hogy a gyönyör minden feszültsége kitörhessen...megfeszülök és az és megkönnyebbülten sikoltok egyet...az óceán hullámaként vág rajtam végig az orgazmus és nem hagy el sietve...apró kísérőhullámokban csitul hosszú, hosszú ideig...combjaim önkéntelenül szorítják a fejét, nyújtva a percet, órát, ki tudja mit....végül ernyedten elengedem őt, de csak azért, hogy jöhessen hozzám bújni...hozza a karjait hogy bújhassak...ringat a drága, míg vágyam újra éled.

Most én indulok felfedezni szép vonalú testét. Ízlelgetem minden porcikáját komótosan, most már nem sürgetve semmit. Hosszan időzök finom tapintású mellkasán, egész testemmel simítva felsőtestét.

Végül öléhez érek, megcsodálom, megérintem, majd megkóstolom ágaskodó szerszámát, beleborzongok abba az annyira nagyon hozzá tartozó ízbe. Pontosan ilyent képzeltem hozzá. Ezt az édeskéset, de egyben fanyarat, ezt a meghatározhatatlant. Könnyedén futtatom ajkaimat rajta, makkját rajzolgatom a nyelvem hegyével. Ficánkolna, sürgetne az édes, de végül mégsem teszi, így megkönyörülök rajta és határozott, erős szopogatásba kezdek....apró sóhaj fentről, és beletúr a hajamba... szóval így szereted, erősebben? hmmm, nekem is nagyon ízlik így...az utolsó cseppet is ki fogom szívni a forrón lüktető farkadból.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hálásan elvackol a vállamon.

Hangtalanul is dorombol. Nem ez volt az utolsó örömöd mára - gondolom.

Elégedetten símogatom. Úgy szereti kényeztetni magát, ahogy magamtól én szeretem adni. Olyan jó így.

Összhang. Vele ez a központi érzés.

Ohó!

Kis huncut. Már az ötödik végtagom környékén jár a kezed? Imádlak.

Kezed? Már az ajkaid is közelednek. Körüljárják a mellbimbómat. Fogaival megcakkintja őket, aztán már fordul is. Puncija fölém ágaskodik és én már tövidg a szájában vagyok. Hmmm. De jó, hogy beférek. Ezt szeretem. Mélyben, torkig. Nocsak. Most jön vissza a kölcsön? játszik, de vigyáz, hogy ne robbanjak túl korán. No ez nem egyszerű ügy.

Kívánom veszettül.

Nyelvével pöckölgeti a makkomat, végigsimítja tövig a farkam, keze közben a golyókat masszírozza.

Abba ne hagyd Édes.

Játszom a csiklójával. Megzavarom. Hmm, ezt még össze kell hozni. Egy 69-est. Úgy látszik ebből ritkábban jutott neki.

Könyörül.

Tövig elnyel és én robbanok.

Rámnéz és lassan kényezteti a farkam, amíg minden cseppet el nem nyel belőle.

Benne.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hogy látvány is jusson, fordulok a farkadhoz...hééé, de nem azért, hogy eltereld a figyelmemet a játékról...most csak te vagy soron, a te kényeztetésed...egyetlen mozdulatból megérted, megadod magad és élvezed a kényeztetést...küzdesz, nyújtod az élvezetet, nyújtom én is, hisz olyan nagyon finom vagy. Aztán érzem azt a semmivel össze nem téveszthető pulzálást, ami jelzi, nem kínozhatlak már soká...így aztán szívlak, becézlek robbanásig. Finom vagy, nagyon finom...imádom ezt az ízedet is. Játszom még a farkaddal, az utolsó cseppet is lenyalogatom rólad...rándulsz aprókat, aztán elcsitulsz. Nézlek boldogan, igen, éppen pont ilyennek kell lennie. Most te bújsz hozzám, nyújtva az élményt ringatlak. Simizem a hátadat, valahogy nekem ez esik jól utána, lássuk te is szereted-e. Szereted. Borzongsz az érzéstől, halkan morogsz valamit, nem is igazán értem hogy mit, hisz a cicijeim közé mondod. Mint egy jóllakott kandúrka. Csendben ejtőzünk, kizárva a külvilágot, boldogan. Passzolunk. Nem csak munkában, nem csak emberként...az ágyban is.

Vágyam újra támad, csókkal ébresztelek, felhívás keringőre....édesen bontakozol ki a félalvós lebegésből, boldogan csókolsz vissza...még nincs vége a napnak...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újra a kelyhe táján kaladozom. Ezúttal ujjaim cirógatják a csiklóját.

Háttal fekszik nekem az Édes. Feneke, pont az ölemben, farkam köztünk feszeng. Én átnyúlok rajta a kezemmel és két középső ujjamat

lassan a hüvelyébe csúsztatom. Cirógatom belülről, kerülegetem a G-t.

Kicsit két ujjam közt morzsolom, miközben hüvelykem a csiklója felé jár.

Feneke az ölembe feszül. Nyakába csókolok.

Hasra fordítom, miközben a farkam a feneke vájatában feszeng. Párnát simítok a hasa alá és makkom játszani kezd a csiklójával.

Szívna már magába, de még nem megyek, keményre verem a habját a bejáratban, majd lassan beléhatolok.

Mélyen, végig, egészen a méhének kapujáig, tövig.

Megállok kicsit, Ő ficánkolna, de még csitítom, majd lassan elkezdem.

Alig surlódunk, olyan nedves és forró. Felemelem csípőjénél, négykézlábra segítem s mindeközben változatlan a ritmusunk.

Én is felemelkedem, térdről gugolásba s így folytatom egyre keményebben, egyre erősebben.

Változik a lélegzete, közeledik az orgazmushoz.

No nem!

Még nem Kicsim. Még bírom magam is, hát egy pillanatra ritmust váltok.

Kis türelmetlen. Ímádom, ahogy szeretsz.

Hanyatt fordítom és úgy folytatom, miközben az ajkaim a nyakán, fülén járnak.

Felkíált és én is robbanok.

Ki a akarom tölteni, el akarok veszni benne.

Egybe kapcsolódva lihegünk, majd oldalunkra dőlünk, még mindig benne vagyok.

Ez az, ilyen NŐ kell nekem.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A világ legjobb helye a karjaid között van kedves-gondolom magamban, háttal hozzád simulva...így ér hozzád legnagyobb felületen a bőröm és ez a béke és izgalom félelmetes keveréke....a farkad újra életre kel, érzem, mocorog a fenekem mögött...és az ujjaid is újra munkához látnak. De most már a farkadat akarom magamban...nincs több ujjas játék...és mintha kitalálnád a gondolataimat, hasra fordítasz és egészen lassan belém hatolsz. Csitítasz, visszafogsz, hogy ne siessek, holott majd megőrülök tőled...olyan forró vagy, olyan pont belém való...négykézlábra állok, hogy még mélyebben érezzelek, mindenedet...végre, végre gyorsítasz, majd megőrjít ahogy szeretkezel velem....de még mindig nem engeded hogy elélvezzek...hanyatt fordítasz, hogy lássuk egymást közben...beleveszünk egymás szemébe, testébe, mintha a világon semmi más nem lenne.

Együtt repülünk az elsöprő kéjjel, táplálva egymás lobogását. hosszan bennem maradsz, elpihenünk, még mindig érezlek...mintha nem akaródzana kimenned belőlem...és mintha nem akaródzana elengednem téged...

Pontosan erre a FÉRFI ra vágytam.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ha ilyen az első, milyen lesz a többi?

Mert többi az lesz, ezt szavak nélkül is tudom. Ilyen NŐ kell nekem, aki úgy szeret, ahogy én szeretem, akit úgy szeretek, ahogy én szeretem.

Akivel egy ritmusra működünk.


Folyt.köv.


Remélem hosszan Édes.

Tartalomjegyzék