Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rohanós egy hétfőnek indult. Egyszerűen képtelenség volt bele kezdenem bármibe is, vagy folytatnom valamilyen munkát, mert vagy csörgött a telefon, vagy jött valaki, fax, email... kezdtem besokallni. De, az I-re a pontot az tette fel, mikor a főnököm berontott, hogy délutánig tető alá kell hoznom egy szerződés tervezetet. De ne féljek, nem az egészet kell megcsinálnom egyedül, a kolléga majd segít. S ez a drága jó kolléga természetesen az épület másik végében volt, három emelettel feljebb. Próbáltam jó pofát vágni a hétfői káoszhoz...


Minden papírommal átballagtam a megadott kollégához, akiről egészen a mai napig nem is tudtam, hogy létezik. Pedig, ha ennyire el van rejtve a kíváncsi szemek elől, akkor vagy nagyon fontos a munkája, vagy nagyon új ember még a cégnél. Gyanakodtam az utóbbira... de mikor megláttam, hogy kivel is kell együtt dolgoznom, már minden ilyen apróság részlet kérdésnek tűnt.


- Lara vagyok... - nyújtottam a kezem felé, mikor beléptem az ajtón. Tudtam, hogy illett volna a teljes nevem megadnom neki, de a szavam elállt a látványtól. Magas férfi, nyitott zakóban, krém színű ing, és valami fennséges illat fogadott.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újabb hétfő reggel, még új vagyok a cégnél, ezért jó eldugott irodát kaptam, azt hiszem a szomszéd irodában nincs is senki, de legalább a kilátás jó. A harmadik emeletről rálátok a parkra. Reggeli kávémmal épp hogy csak végzek amikor kopogtatnak az ajtómon.

Csinos szőke nő sétál be a hóna alatt rengeteg papírral.


- Lara vagyok... nyújtja a kezét

- Balázs fogadom el kéznyújtást, finom puha bőre van kellemes az érintése.

- Fáradj beljebb, jaj de udvariatlan vagyok ugye nem gond ha tegeződünk?

Becsukom mögötte az ajtót ő lepakolja az asztalra a sok papírt.

-Persze hogy nem, most úgy is jobban meg fogjuk ismerni egymást, ezen a projecten a következő napokban együtt dolgozunk.

-Végre akkor hasznosan fogom tölteni az időt. Miközben rád mosolygok.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Balázs lelkes a munkától. Én már kevésbé, mert annyi más dolgom volna még... De, ez a kellemes társaság azért kérpótol a dolgokért. Leveti a zakóját és helyet csinál a papíroknak az asztalán. Arrébb teszi a laptopot, a mappákat. Hirtelen átfut egy gondolat a fejemen, hogy ha így leülne a székébe, én pedig elé ülnék az asztalra.....

De gyorsan elhessegetem ezeket a gondolatokat, mert tudom, hogy ha bele merülök, nem fogok tudni figyelni a munkára.


Leültem a a székébe és elkezdtem a papírokat szortírozni előtte, hogy melyik a fontos és melyik a kevésbé fontos lépés, amit le kell tisztáznunk. Kénytelen vagyok időnként elnyúlni előtte, és feltűnik, hogy a dekoltázsomba bele-bele pillant. Jó, elismerem, talán picit mélyebb, mint az ildomos volna egy munkahelyen... De ezt most egyáltalán nem bántam.


- Nos, hogy tetszik? - kérdeztem igen kétértelműen.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leült a székembe én meg az asztalra támaszkodok és figyelem ahogy rendezget és magyaráz, néha egy ühümmel és egy igen el nyugtázom hogy figyelek rá mit mond. Bár néha bele bele pillantok a dekoltázsába is ami nem kicsi. És szép formás mellei vannak. jobban bele se gondolok mert még felállna a farkam ebben a szép öltöny nadrágban bizony látszana szerencsére most az asztal eltakarja előle úgy se látná.


- Nos, hogy tetszik? - kérdi.

- Nagyon is. Vágom rá a kelleténél lehet kicsit gyorsabban, majd huncut gondolatom támad.

- Szívesen munkálkodom majd az ügyön, mondom én is kicsit kétértelműen.

- És mivel kezdenéd? folytatod a játékot.

- Először is egy jó terv kell! jelentem ki határozottan.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felveszi a fonalat és ő is igen kacéran, kétértelműen válaszolgat nekem.


- ... Nagyon is. - vágra rá a választ hamar.... Látványosan hamar.

- Szívesen munkálkodom majd az ügyön. - mondja, mire hirtelen én lepődöm meg. Persze, nem mutatom ki. Hát jó, ha te így... - mosolygok magamban.

- És mivel kezdenéd? - kacérkodom tovább.

- Először is egy jó terv kell! - mondja. Na igen, tervem az nekem is lenne, nem is egy... nyögöm majdnem félhangosan, de még az utolsó pillanatban megtartom magamnak. Felkelek a székéből és mintegy "véletlenül" hozzá simulva az ajtó melletti székre tett táskámhoz lépek.

- Oh elnézést... - mondom, mikor elsuhanok előtte. Így, közelről még finomabb az illata, beszívom és lehunyom a szemem egy pillanatra. A táskámhoz érve kotorászni kezdek, mintha valami fontosat hagytam volna benne. Előre hajolok, és egy picit jobban kidugom a popsim, mint a mozdulat indokolná. Magamon érzem a tekintetét. Na igen, ez a nadrág különsöen jól mutatja a formákat....


Végül egy papírzsepit húzok ki elő, magamnak bevallva, jobb ötlet híjján. Lassan vissza sétálok és élvezem még mindig bámulós pillantását.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felkel a székből és véletlen hozzám ér amikor elhalad mellettem.

- Oh elnézést... - mondja.

És ahogy ott kotorászik széken hagyott táskájában bármit elnéznék neki, akár lábamra is léphetett volna. Piszkos gondolatok ötlenek fel a fejemben szvesen kézbe venném azt a gyönyörű domborodó popsit. Szép formás olyan amitől az ember tűzbe gerjed, ha beállnák mögé tuti végem lenne. Na de vissza melóhoz mert már a látványra dagadni kezd a nadrágomban a farkam. Visszafelé is felfalom a tekintettemmel. Visszaülve újból a melóról kezd dumálni. De az előbbi behatásra inkább a mellét bámulom, alig hallom amit a tervrajzokról mond.

- Tölthetek egy kávét? Kérdem csak hogy kicsit eltereljem a gondolatim.

- Igen lehet.

- Hogy szeretnéd?

- Sok tejjel és 3 cukorral. Mondja kicsit huncutul.


Ahogy a kis asztalon lévő termoszból kitöltöm a kávét magamon érzem a tekintetét végig.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Tölthetek egy kávét? - kérdi.

- Igen lehet. - mondom, mint aki oda sem figyel.

- Hogy szeretnéd? - hangzik az újabb kérdés.

- Sok tejjel és 3 cukorral. - mondom és a tejjel szót megnyomom egy kicsit. Egy huncut félmosolyt elcsípek az arcán, ahogy elfordul. Magamban elvigyorodom, s nyugtázom, hogy akkor ez tetszett neki. Minden mozdulatát figyelem. Nyíltan felé fordulok a székkel, keresztbe teszem a lábam, kezem a karfán pihen. Nyugodtnak mutatom magam, pedig belül tudom, érzem, hogy forrongok már. Itt ma nem, vagy nehezen lesz munka, summázok magamban.


Alig van időm ezt végig gondolni, már hozza is felém a csészét, a gőzölgő frissítővel. Felállok, hogy segítsek neki, mert mind a két kezébe fogott egy-egy csészét. Direkt úgy veszem el a csészét, hogy hozzá érjen a kezem a kezéhez. Ettől picit megmerevedik... Kihasználom a pillanatot és egy futó puszit nyomok az arcára. Ez teljességgel nem oda illő mozzanat volt, de tudtam, hogy meglepem vele.

Aztán, mint aki jól végezte dolgát, vissza ülök a helyemre. Balázs állva marad, tekintete továbbra is rám szegeződik. Ártatlan kislány arccal fordulok felé:

- Nem esett jól?

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy átveszi a kávét egy gyors puszit ad az arcomra. teljesen meglepődök ez tuti látszik rajtam.

- Nem esett jól? Kérdezi.

Direkt bele kortyolok a kávéba, hogy kis időt nyerjek és oldódjak.

-Dehogynem, olyan finom vagy mint a kávé a csészébe.

-Köszönöm, és elkacagja magát. Én is szeretem a finom dolgokat kacsintja ;)

Én is őt figyelem és ahogy lerakom a kiürült csészémet az asztalra leverem a tolltartót, tollak jól szétgurulnak. Lehajolok és szedegetni kezdem.

-Ne segítsek kérdezi?

Rápillantok közben önkénytelenül is észreveszem most nincs keresztben a lába, és egy pillanatra fekete tangáját is megpillantom.

-Nem kell, megoldom nyögöm ki elcsukló hangon. így remélem elcsíphetek még egy két pillanatot.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Váratlanul leveri a tolltartót és az író eszközök garmadája terül szét a rendezett iroda padlóján. Lehajolok, hogy megkérdezzem:

- Ne segítsek? - tekintete végig fut rajtam, és egy pillanattal többet időzik a szoknyám és a testhelyzetem adta lehetőségnél, minek folytán - ahogy végig gondolom az ő szemszögéből - betekintést nyert az bugyim látványába. Picit elpirulok, de csak lassan helyezkedem vissza ülő pózba.

- Nem kell, megoldom. - nyögi. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy rám van gerjedve. S belőlem kibújik a kisördög. Egy kicsivel közelebb húzódom hozzá, és mintegy véletlenül lejjebb csúszom a széken. A szoknyám, ami amúgy sem volt túl hosszú, feljebb kúszik rajtam, és Balázs teljesen megáll a mozdulatában. Most már nyíltan engem néz. És én most már nem is akarom, hogy másfele nézzen...

- Biztos? - kérdem egy árnyalattal mélyebb hangon.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben belefelejtkezek a látványba, közelebb húzódik hozzám és picit lejjebb csúszik a széken szoknyája még jobban felcsúszik lába is kicsit szét nyílik. Hűű neki is tetszik ahogy nézem, most felkínálta magát fut át az agyamon.


- Biztos? - kérdezi egy árnyalattal mélyebb hangon.

- De segíthetnél nyögöm ki és elcsuklik a hangom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- De, segíthetnél. - nyögi, de mielőtt mozdulhatnék, megcsörren a telefonja. Ezt nem hiszem el! - kiáltok fel magamban. De az ösztön énem hamarabb cselekszik, semmint fel tudnám fogni. A telefon majdnem előttem van, s miközben le sem veszem a szemem Balázsról, a kagylóért nyúlok.

- Igen, tessék.

- Kézcsókom, hölgyem. Péter vagyok és a Balázst keresném. Ott van? - kérdezi egy kellemes férfi hang, de én alig hallom meg. Így csípőből válaszolok.

- Igen, itt van, de épp egy nagy munkába folyt bele. Sajnos, most nem tudom adni. Nagyon el van úszva. Vissza tudja hívni délután, vagy holnap? - saját magam is meglepődöm, mennyire rendezett a hangom. Balázs ámulva, de mosolyogva néz. Kicsit közelebb húzódik. Ösztönösen nyúlok felé, megsimogatom az arcát, ő bele fordul és a tenyerembe csókol.

- Persze, majd keresem még. Köszönöm. - mondja Péter és leteszi a telefont. Én is így teszek és most már teljes figyelmem újra Balázsé.


Óvatos mozdulattal letérdelek elé. A kezem még mindig az arcán, mert időközben ő rásimította a sajátját. Meghitt, mégis tüzes ez a pillanat.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglep milyen higgadt a telefonba, miközben megsimítja az arcom, én tenyerébe csókolok.

Majd letérdel velem szembe.


Végig simítok az arcán, haján majd közelebb húzódok hozzá és puszi t adok arcára ajkára, ami csókba fordul egymással szemben térdelve csókolózunk, így bele gondolva elég vicces póz. DE nem érdekel csak hogy enyém legyen minél hamarabb.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten tudjuk, hogy ez a póz már egyenes út a csókhoz. Közelebb jön, az arcomra kapok tőle puszit, miként korábban én is adtam neki... s mikor a számra adja... testem válaszol az őt ért ingerre. Ajkam elnyílik, nyelvem játszadozni kezd az övével. Karjaink is életre kelnek, közelebb húzzuk a másikat. Ám ez a póz nem tartható így sokáig.

Ő mozdul elsőnek, felemelkedik és erős karjaival magával húz. Szinte felemel, mintha nem is lenne súlyom. De amint lábam újra a talajon van, csókra hajol és én megint bele feledkezem.


Fel sem tűnik, hogy az asztal felé mozdulunk, csak ahogy egyik karja szorosan átölel, szabad kezével mindent arrébb söpör az asztalon. Ennyit a munkáról... - fut át rajtam a mosolygós gondolat. Két kéze a combomra simul, felhúzza a szoknyám a derekamig és felültet az asztalra. Lábammal átkulcsolom a lábát és szenvedélyes csókunk tovább robog, míg.....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már az asztalon ül csókunk forró heves, azt üzeni most mindent akarok rögtön. Gombolom rajta kifelé a blúzát, bár legszívesebben szét tépném, de vissza fogom magam. Szét nyitom aztán a hátán matatok és szét pattintom melltartóját. És ahogy lazul nyakába csókolok végig a vállán majd le a mellére, kézbe veszem majd számba elő kerülő bimbóját, csókolom nyalogatom, aztán lefelé hala dog apró puszikkal, köldökénél megállok , felnézek rá ahogy bele nyalok.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyorsan vetkőztet, már ő is türelmetlen. Egy szempillantás alatt kerül le rólam a blúzom és a melltartóm. Csók közben a nyakkendőjétől szabadítom meg, aztán az ingét kezdem hamarjában gombolgatni. De megállok a mozdulatban, ahogy a mellemmel kezd játszani. Apró puszikkal hinti tele a hasam, és a köldökömnél megáll egy pillanatra. Felnéz és várja a bzítatást.


Mélyen a szemébe nézek és csípőm felé tolom.. hívom, ingerlem tovább. Kezével körbe simítja a bokám, majd végig simít a lábamon, egészen a combom tövéig. Újabb pajkos pillantást kapok, ahogy finom keze a bugyimon keresztül a puncimat kezdi simogatni... Felhúzom az egyik lábam, tolnám még jobban magam neki... Érti a célzást, félre húzza a könnyű anyagot...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Combját végig simítom, majd a bugyiját simogatom, ő felhúzza egyik lábát és tolná hozzám magát. Félre húzom a pici tangát és máris elém tűnik gyönyörű sima puncija. meg megsimítom, majd magam alá húzom a széket combját csókolom egyre közelebb a bűvös domborulathoz. A bugyi félig vissza csúszott így csak mellette nyalogatom egyre jobban ingerelve őt, hátradől megemeli a csípőjét és maga húzza le az útban lévő akadályt, ezek szerint már nagyon tüzes. Ahogy oda nyomom újra az arcom hajamba túr és húz magára nekem se kell más hosszan végig nyalom és érzem benn már csupa nedv.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman játszik velem, én meg majd megőrülök már a vágytól. Picit helyezkedik, a székébe ül. Én addig mocorgok, míg elé nem kerülök. A bugyim meg közben félig oldalra csúszik, ő pedig a szabad területet kényezteti. Na neeem, ez így nem lesz jó. Gyorsan lekapom magamról a feleslegessé vált bugyit és félre dobom.

Egyszerűen nem bírok magammal. Ahogy a szája újra hozzám ér, egyszerűen a hajába fúrom a kezem és magamra húzom. Szabad kezemmel letámszkodom, félig oldalt-fekvő pózt veszek fel. Felhúzom az egyik lábam, így még szabadabb teret tudok neki adni és jobban hozzá tudom magam nyomni.

- Kívánlak... nyögöm elhaló hangon.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Kívánlak... nyögöi elhaló hangon.


Én teljesen bele fúrom ajkai közé a nyelvem és fel le nyalom, most nem húz annyira magához hagyja had kényeztessem. Egyenletes nem túl erős mozdulatokkal nyalni kezdem. majd kicsit eltávolodok, ujjammal simogatom szétnyíló ajkait, aztán rá is segítek széthúzom és nézem rózsaszín nedves pináját. Ahogy kicsit felfelé húzom a bőrt csiklója teljesen előre mered.

-Gyere gyere nyalj és húz magához újra. Csiklójára tapasztom a szám és beszívom ajkaim közé ott nyalogatom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelve teljesen bejérja ajkaim, a lukat, ami már bizseregve forrong... Nem türelmetlenkedem, hagyom őt játszani, de mikor ajkával a csiklómra tapad, s meg is szívja... Hangosan felnyögök, nem érdekel már, ki hallja meg... Újra a hajába túrok és húzom magamra. És ő csak szívja, szívja a kis gyöngyöncskét...


Nehezen veszem a levegőt, és minden erőm össze szedem, hogy eltoljam magamtól a fejét.

- Várj egy picikét... - suttogom. Kérdő tekintettel néz rám. - Ha ezt így folytatod, robbani fogok, de ... én még nem szeretnék.... - nehezen jönnek csak a szavak a számra.

- Mit szeretnél? - jön a logikus kérdés. De jó, hogy ő még tud gondolkodni... én már nem...

- Téged.... mélyen.... - nyöszörgöm.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eleget teszek a kérésének. Felállok letolom szép lassan tolom le a nadrágom, látom hogy a farkamra szegezi a tekintetét. Majd amikor alsóm is lassan lecsúszik megszólal.

- Óóó gyere már akaralk magamba.

Oda lépek széles terpeszre húzom a lábait, farkam tövét megmarkolva bevezetem a lukába. És nyomom befelé neki egyre beljebb, érzem jó szűk belül , azért mozgatom ki be amíg csak tövig nem csúszik.

ráhajolok és csókolni kezdem ahogy szép lassú mozdulatokkal dugni kezdem lucskos pináját...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kínzóan lassan szabadul meg a ruháitól, de végre előbukkan rejtekéből a keményen meredő farka. Le sem bírom venni róla a szemem. De ő még gonoszkodik, nem mozdul... Kicsit elhagyom úrinői mivoltom és szinte felkiáltok.

- Óóó gyere már, akaralk magamba.

És Balázs végre jön... a távolság nem csak fogy kettőnk között, de hamar mínuszba is fut. Már képtelen vagyok tartani magam, az asztálra hanyatlom. Lábaimat felhúzom és hagyom, hogy kemény farka járjon bennem.... csak nyöszörögni vagyok képes...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felegyenesedek. Bele kapaszkodok a csípődbe. És elkezdelek egyre hevesebben dugni, te csak nyöszörgöl, majd ahogy bele lendülök egy pár hangosabb nyögés is felszakad a torkodból, annak jeléül egyre jobban élvezed. Én is lihegek rendesen, a farkam mint egy dugattyú keményen ki be jár benned. De aztán lassítok kicsit kihúzom a farkam átsétálok másik végébe az asztalnak és a szádba adom szopjad.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Keményen kezdesz kefélni, de egy idő után abba hagyod és kibújsz belőlem. Nem is fogom fel elsőre, hogy mi történik... Agyam csak lassan kapcsol, hogy elmozdultál előlem. A szememmel követem mozgásodat és mikor megkerülöd az asztalt, már tudom is, mit szeretnél. Készségesen csúszom feljebb az asztalon, a fejem picit lelógatom az asztal szélénél. Megadóan fogadtam a számba nedves farkát és tetszett a póz is, ahogy előre hajolva megtámaszkodott az asztalon és finoman mozgatta a csípőjét. Szinte dugta a számat, de csak finoman...

Egy idő után felnyúltam a vállához és magam felé húztam. Értette, hogy mire gondoltam, de csak lassan mozdult, élvezkedett még egy kicsit...

Ezek szerint, ő is szereti a 69-et, jegyeztem meg magamban...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Oda álltam asztal másik végéhez ő kicsit lelógatta a fejét és oldalra fordította. Szájába adtam a farkam, és ő már szopta is, megmarkolta a farkam tövét és a makkomon cuppogott. Élveztem ahogy szop, ügyesen csinálta egy kis kefélés után mindig érzékenyebb a makkom, szopás is sokkal intenzívebb érzés. Felnyúlt és húzott volna magához, de előbb kicsit élvezkedtem még, aztán áthajoltam az asztalon és pinájába hajtottam a fejem. Szét húztam keféléstől lucskos ajkait is hosszan nyalni kezdetem, ő egy pillanatra abba is hagyta a szopást ahogy felnyögött, majd csak azért is alapon még hevesebben szopni kezdett.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felmászott az asztalra és úgy helyezkedett, hogy mindketten elérjük a másikat. Szélesre tártam a lábam, ahogy közé helyezkedett. Követelőző nyelve azonnal birtokba vette ajkaimat és hevesen, szenvedéllyel kezdett nyalni. Egy pillanatra megmerevedtem, élveztem a pillanatot, aztán újra a számba vettem a farkát és hasonló intentizással kezdtem én is játszani vele...


Átkarolta a lábaimat és még jobban húzott magához. Faltuk egymást és nem is akartunk finomkodni. Átvillant az agyamon, hogy vajon meddig bírja ki, hogy újra meg ne akarjon kefélni. Ez a gondolat még inkább felizgatott és, hogy jobban izgassam, végig nyaltam a farkát a makktól a tövéig, és vissza, közben a kezem a golyóin játszott. Hallottam, ahogy fel-felnyög az élvezettől...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezét is beleadta játékba, golyóimmal finom volt ahogy szeretem, farkam is végig végig nyalta. Én is nyögtem lihegtem az élvezettől. Az ujjaim is belevittem a játékba, előbb csak egyet de éreztem milyen lucskos nedves így kettő is simán becsúszott. Nyelvem a csiklójára tapasztottam és közben az ujjam tövig belé csúszott , mind kettőt behajlítva hüvelye felső részét izgattam, aztán egyre erősebb mozdulatokkal ujjazni kezdtem mintha dugnám...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor az ujjait is bevetette, hosszabb szünet állt be nálam a kényeztetésben. Annyira mélyen hatolt belém, hogy a hátam, nyakam, fejem megfeszült, minden idegszálam csak rá figyelt, csak a kezét, ujjait, száját érzékeltem. Szemem szorosan lecsuktam és éreztem, hogy a csípőm önkéntelen párzó mozdulatokat végez, ezzel is ingerelve őt, hogy abba ne hagyja...


Halkan kuncogott az élvezetemen, de éreztem rajta, hogy őt is izgatja, hogy ennyire kívánom, amit csinál. Mikor újra észhez tértem, megint a számba vettem még mindig merev farkát és erősen megszívtam, hogy érezze, mennyire felhúzott. A hatás nem is maradt el...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Abba is hagyta a szopást annyira élvezte ahogy kényeztetem. Kicsit lassítottam akkor vette újra szájába a farkam. Megszívta jó erősen, és én nyögtem is annyira jólesett újra. Hagytam had szopjon újra kőkeményre, majd a székembe ültem.

- Gyere próbáld csak ki milyen jó ebbe a székbe beleülni és mutattam a farkamra.

- Jó ötlet. kacsintott és már fel is ült az asztalon, hogy jöjjön rám ülni

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lemászott rólam és vissza ült a székébe. Kicsit még kába voltam, az előbbi heves izgatástól, így kellett pár pillanat, hogy felfogjam, amit mond.

- Gyere próbáld csak ki milyen jó ebbe a székbe beleülni. - mondta kéjes mosollyal az arcán és a farkára mutatott.

- Jó ötlet. - kacsintottam rá, és már csúsztam is le az asztalról. Gyengéden megtarott erős karjaival, hogy egyensúlyban maradjak, és mielőtt teljesen az ölébe húzott volna, kaptam már finom csókot a hasamra. Aztán megfordított maga előtt és a csípőmnél megfogva magára húzott. Nagyon nedves voltam, könnyedén hatolt belém, s újra kitöltött a farka. Mindketten felnyögtünk, ahogy a szűk résbe furakodott...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Láttam rajta alig bír megállni a lábán heves ujjazástól nyalástól, így két karommal fogtam, megpuszilgattam a hasát majd megfordítottam.

Ahogy újra belé hatoltam, mind ketten felnyögtünk, baromi jó nedves pinája volt. Megfogtam a csípőjét és segítettem neki lovagolni, előbb szép lassan. Néztem ahogy el eltűnik szűk pinájában a farkam. Aztán egyre erősebben hevesebben lovagolni kezdett, még székem is beleremegett, szerencsére nem csúszott ki alólunk a heves vágta alatt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végig irányította a mozgásom, ezzel is segítve. Egy idő után éreztem, hogy nem fogom ezt a pózt bírni, az élvezettől remegni kezdett a lábam. Lassan eltávolodtam tőle, elléptem a székétől. Közelebb húztam a levetett ingét, és rátérdeltem. Előre hajoltam, kicsit szélesebb terpeszbe igazítottam a térdem és így néztem vissza a vállam fölött rá. Kíváncsi voltam, ez a póz is tetszik-e neki... Kéjesen elgyötört volt az arca, pár pillanatig csak élvezkedett a látványban, aztán mozdult csak....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem hogy remegni kezd a lába az élvezettől, meg a lovaglástól. Fel állt rólam És az ingemre térdelet, vissza nézett és csalogatott a szemével, hogy menjek és keféljem meg de nagyon...

Bevallom előbb csak néztem mert ez a kedvenc pózom, előre élveztem ami ránk várt.

Megmarkolta a farkam ami pinájától volt nedves. És eljátszottam a gondolattal mindkét lukát megbaszom.


- Tudod ugye hogy most nagyon meg foglak dugni, és lehet a popód is.

- Nem bánom, de előbb gyere és dugd meg a pinám alaposan.


Odamentem bele markoltam a fenekébe szét húztam. És meggyúrtam a kezemmel, aztán mögé guggoltam, és keményen tövig nyomtam a farkam a pinájába. Vártam két pillanatot kihúztam és újra bevágtam neki csak úgy csattant.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hatott a csalogatásom, nem várt soká és már jött is... Mögém térdelt, már ketten osztoztunk az ingén. Tudtam, hogy nagyon össze gyűrjük, de ez akkor nem érdekelt, csak azt akartam, hogy végre újra bennem legyen a farka.

Ahogy elhelyezkedett, megmarkolta a popsim, széthúzta kicsit, játszott vele, aztán beigazította magát és már belém is hatolt. Egy határozott döféssel merült el bennem, aztán kihúzta és újra. Végig futott rajtam a borzongás, ahogy magamban éreztem duzzadó ékét.


Minden egyes döfésre újabb kéjes nyögés hagyta el a számat, nagyon élveztem, ahogy belém hatol. Hátam meg, megfeszült, fejem kicsit hátra hajtottam az élvezettől. Fél kézzel bele túrt a hajamba húzta maga felé a fejem, ezzel is jobban megfeszítve a testem.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden lökésem erős volt, de még lassú, játszottam vele nyújtva az élvezetet. hajába túrtam és magam felé húztam. Minden lökést élveztem, és ő is ahogy halottam. Gondoltam magamba na most aztán megadom neki ami jár jó keményen megbaszom. Lihegtem én is ahogy kibe járt benne a farkam. elengedtem a haját és a csípőjébe markoltam, iramon is gyorsítottam és dugtam ahogy bírtam, nem finomkodtam basztam teljes erőből.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar felgyorsult a mozgása, ahogy ő is kezdte egyre jobban élvezni a hajszát. Csípőmre simult a keze és így húzott magára. Megtámaszkodtam a kezemmel és ellen tartottam neki, hogy minden lökése még mélyebbre érjen. Időnként végig simított a hátamon, gyengéden, finoman, ami csak olaj volt a tűzre. Rászorítottam a farkára, amit azonnal mélyről jövő hörgéssel honorált.


Nem csak ő cicózott velem, én is kínoztam őt....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem ez az iram gyors lesz, lassabbra vettem, aztán egész lassúra, finoman ki be járt egész hosszában a farkam. Ki is húztam aztán csak a makkom dugtam vissza és a bejáratában járattam meg, és hirtelen benyomtam neki tövig. Hangos nyögés volt rá a válasz, még szerencse eléggé el van dugva az irodám, bár most az se érdekelne ha más hallja. Nagyon élvezem, megőrülök ettől a csajtól.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érezte, hogy kezd mind a kettőnknek sok lenni... Lassított és visszavett a tempóból. Sóhajtoztam, nyögdécseltem tovább, ahogy bennem munkálkodott. Mindkét keze a hátamra csúszott, fel egészen a vállamig. Kicsit ám dőlt, én pedig nagyon élveztem teste meglegét. Kezeivel végig simoított a karom egyik oldalán, majd a másikon vissza, és a melleim felé vette az irányt. Finoman mozgott bennem és a keze pedig a mellem izgatta. Megcsavargatta a bimbóm, ami már nagyon hegyes volt az izgalomtól, és a vágytól.


Aztán megfogta mindkét halmot és felfelé húzott, maga felé. Majdnem én is teljesen feltérdeltem, úgy, mint ő, és ebben az új pózban minden lökése más érzékeny pontot izgatott bennem. Hangosabban kezdtem nyöszörögni, mire a számra tette a kezét, jelezvén, hogy ez túl sok lesz. Kidugtam a nyelvem és nyalogatni kezdtem az tenyerét, mire az egyik ujját a számba dugta...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szopogatni kezdte a szájába dugott ujjam. Aminek a hatására még jobban megkeményedett a makkom, és vágytam újra szopja a farkam. De még játszottam tovább a mellével, masszíroztam majd a bimbóját húztam morzsolgattam. Kihúztam a farkam megkerültem, ő feltérdelt és újra szopni kezdett. Éreztem hamarosan végem lesz lihegtem hajába túrtam és húztam rá még jobban a farkamra. A feszültség a gyomrom tájékán gyülekezett, majd hangos nyögés kíséretében nagyot spriccelve tört elő. Éreztem ez egy jó nagy adag volt, de ő engedelmesen mind lenyelte...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elsőre fel sem fogtam, hogy az ujj szopogatásról mennyire könnyen asszociálhat másra... egyszerűen természetes volt, hogy ezt csinálom. Mozgott még bennem egy kicsit, aztán nem bírta ezt a kínzást, elém került és a számba adta lüktető farkát. Én engedelmesen szopni kezdtem, meg-megszívtam, mire ő a hajamba túrt, még jobban húzott magára.

Egyre hangosabban vette a levegőt és finom remegések futottak végig a testén, és nem sokkal ezután a számba robbant. Sűrű, édeskény anyag volt a jutalmam, amit mind lenyeltem...


Kicsit simogattam még, hogy elnyújtsam az élvezetét. Mikor már nyugodtabban vette a levegőt, a hátamra feküdtem a földön és hívogatón széttártam a lábam. Lenyúltam és az megcirógattam a nedves puncim és mosolyogtam rá.. ő pedig értette, hogy mit szerettem volna. A lábam közé hasalt és először a combom kezdte lassan végig csókolni, de mikor a hajába túrtam és gyengéd erőszakkal húztam közelebb... nem állt ellen, sőt...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A finom erőszakos húzásnak nem is tudtam ellen állni. Lába közé fúrtam a fejem és nyalni kezdtem nedves forró pináját. Előbb csak nyaltam fel le hosszan, majd szét húztam az ajkait és a nyelvemmel dugtam meg. Ő közben egyre jobban nyögött és hajam is folyamatosan borzolta. Vissza tért a nyelvem a csiklójához és egyből két ujjam dugtam belé. Nem is játszottam már vele, ha már én megkaptam a gyönyört neki is járt. Egyre jobban erősebben ujjaztam, miközben a csiklóját számba szívtam. Fejem egész szorosan magára húzta lihegett, aztán hangos nyögések közepette élvezett. Még meg meg nyaltam lüktető pináját, de eltolta fejem jelezve most ennyi elég volt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Készségesen feküdt a lábam közé, és mintha tudná, érezné, hogy mit akarok, mit kívánok... nyalt, ujjazott... Szívta, kényeztette a csiklóm, a puncim, egészen addig, míg el nem borított a mindent elsöprő orgazmusom. Levegő után kapkodtam, de ő nem hagyta abba. Kénytelen voltam eltolni a fejét, játékos nyelvét, jelezvén, hogy elég, mert képtelen voltam koncentrálni addig bármire is, míg a nyelve bennem, rajtam táncolt.


Mosolygott a szertelenségemen, aztán mellém feküdt és lágyan simogatott. Hanyag volt a tartása, nagyon laza, de én tudtam, hogy ez a kis kaland őt is feldúlta... jó értelemben. Hogy vissza tért kicsit az erőm, körül néztem a szobában....


- Már nem csak ez a nap káoszos, hanem a szobád is... - állapítottam meg vigyorogva.

- Én egyáltalán nem bánom. - mondta mosolyogva, miután ő is körül nézett és lágyan megcsókolt.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit pihentünk aztán lassan összeszedtük magunkat. Szerencsére a mosdó is itt volt a szobám mellett így arról az oldalról tuti nem hallott senki semmit.

Kicsit megmostam az arcom rendbe szedtem magam. Az irodában a szekrényből elővettem egy tiszta inget, még szerencse tartok benn párat.


Lara is előkerült a mosdóból, teljen rendbe szedte magát.


-Lassan elkezdhetnénk dolgozni az ügyön, kacsintottam.

-Igen, mondta mosolyogva, remélem az összes nap ilyen kellemesen fog telni amíg ezen a projecten dolgozunk.

-Ebben biztos lehetsz.


A nap hátralevő része gyorsan eltelt munkával, de néha néha egymáshoz ért a kezünk és akkor már tudtam meg kell ismételjük a kellemes együttlétet ágyban és párnák közt is.

Tartalomjegyzék