Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan szép idő van ma! Mit lehetne tenni ezen a napfényes hétvégi szombaton? Kirándulni!

Az ágyból csókokkal keltelek és már húzom ki a függönyt, hogy rád süssön a meleg fénysugár. Elmosolyodsz és amint meghallod a kirándulás ötletét, már pattansz is ki az ágyból. Egy gyors reggelin túlesve felöltözünk, de most kivételesen nem túlságosan, hiszen nem hegyet mászni tervezünk, hanem csak a közeli erdőbe egy kis piknikre. Szendvicseket készítesz, magadra kaptál valami könnyű ruhát és fél óra múlva már egymás mellett sétálunk az utcán az erdő felé.

Ma valahogy kifejezetten csinos vagy, szinte sugárzol a boldogságtól. Ahogy az arcodra nézek, huncutul el is mosolyodsz. Nemsokára elérjük az erdőt, már látjuk az ismerős ösvényt. Hányszor jártunk már arra! A csupa kellemes élmény mindig megrohan, ha csak a kirándulás szó eszembe jut. Húzol magad után és belépünk a fák közé.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ezen a hétvégi napon csodás csókokkal ébresztesz! Nagyon finom, nagyon jó érzéssel tölt el ez a reggeli ébresztő! Kihúzod a függönyt és lágy melegséggel süt le rám a nap! Direkt feltöltődöm tőle és tőled!

Javaslatod egy erdei kirándulás, mely izgalommal tölt el és nem kérdezve, hogy hova megyünk, kipattanok az ágyból. Valami könnyűt reggelizünk, de ez érdekel minket a legkevésbé. Piknik.....ez gyönyörű szó! Ennek hallatán gyorsan nekilátok, pár szendvicset összedobok. Eközben már jár az agyam, hogy vajon mit is vegyek fel, de nem gondolkodom sokáig, hiszen gyönyörű nyári napsütés van odakinnt. A piknik és a nyári meleg napsütéses kiránduláshoz egy szellős, könnyű nyári ruha illik! Kissé csábító, szexi, de egyben egyszerű. Te nagyon szereted az ilyet. És én ezt nagyon is jól tudom....

Már sétálunk az utcán az erdő felé, de már annyira vágyom, hogy beérjünk a fák közé. Rámnézel és látod rajtam a vágyat feléd, a kirándulás felé, az izgalmat! A boldogságom egy mosollyal jelzem feléd!

Az ösvény, a mi ösvényünk.....anyira jó érzéssel tölt el, úgy érzem most ennél szebb talán már nem is lehet. De már annyira izgatott vagyok, azok a kellemes emlékek rám törnek...megfogom a kezed és húzlak magam után, hogy minél gyorsabban beérjünk a fák közé..

Az ösvényről egy kis kitérővel letérve, egy kisebb tisztásra érünk. Egymásra nézünk és mindketten egyre gondolunk. Ez a kis tisztás egy eldugott helyen van, ahol mi már jártunk, de talán mások nem is tudják, hogy van egy ilyen tisztás, ami most a mienk...csak a mienk.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leteríted a hozott terítőt és leülünk rá. Nézzük egymást és hallgatjuk az erdőt. A szél susogását, a madarak csivitelését. Már nem először ülünk itt le, de ez a kedvenc helyünk. Eldugott és meghitt, érintetlen. Itt mindig a tiéd lehettem.

Nézlek és azt mondom:

- Látom jó ötlet volt. Már régen jártunk erre. Alig vártam már, hogy ilyen szép idő legyen és a tied lehessek!

Rám mosolyogsz és azt feleled:

- Imádlak édes, tudod? - majd odahajolsz és megcsókolsz. Megfoglak a tarkódnál fogva, a hajadba túrok. Egybeolvadunk, és forróbban csókoljuk egymást, mint a nap sugara. Közelebb húzódok hozzád és átkarollak. Érzem, ahogyan hevesebben dobog a szíved és szenvedélyesebben csókolsz. Már nem csak egyszerű csók ez, faljuk egymást. Mintha a szám sosem engedne el téged, úgy tapadunk egymásra.

Aztán érzem, hogy a kezed bekúszik a pólóm alá...

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leterítem a terítőt, leülünk. Annyira vágytam egy ilyen kellemes nyári napra!

Annyira jó ötlet volt részedről, amit Te magad is megállapítasz.

- Imádlak édes, tudod?- csak ennyit tudok mondani, hisz azt szeretném, hogy az enyém legyél, itt és most...ezért odahajolok és megcsókollak. Te sem hagyod cselekedet nélkül, kezed máris a tarkómon és a hajamat túrod. Imádod a lágyan hullámzó hajzuhatagomat. Egyre hevesebben, de gyengéden csókoljuk egymást. Érzed bennem a szenvedélyt, közelebb húzódsz és átölelsz.

Az én kezem sem tétlenkedik, lassan bekúszik a pólód alá...szeretem a bőröd tapintását, az izmos karod, vállad, melled...

Gyengéden, épp csak az ujjaim végével érintem a hátad, simítom végig, le egészen az oldaladon a derekadig, majd a hasadon át elérem a melledet...érzem ahogy szinte megremegsz...a csókjaimat a nyakadon folytatom tovább...kicsit hagyod, majd átveszed az irányítást és Te kezdesz a nyakamon csókolgatni...ezt élvezem, hogy vezetsz...

Egyik kezed a tarkómnál, a másikkal éppen csak hozzáérsz az arcomhoz, tudtomra adva, hogy hanyatt feküdjek, ledöntesz a terítőre, kezed végigsiklik az oldalamon és a combomhoz érsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lefektetlek, és a kezem végigsiklik a testeden. Sosem unom meg ezt, amikor érezhetem a bőröd, a vágyat, ami sugárzik belőled ilyenkor. Újra megcsókollak, de a kezem eléri a ruhád szélét és elindul felfelé. Becsúszom az anyag alá és úgy kúszok fel, egészen a combod közepéig jutok, amikor felülsz és lehúzod rólam a pólódat.

- Szeretem, ha szabadon vagy. - mosolyogva mondod, miközben már a nadrágom is elkezded gombolni. Több sem kell nekem, szétnyitom a combjaidat, és akkor az édesen csillogó ajkaid pillantom meg.

- Én is szeretem, ha ilyen szabadon vagy. - súgom vissza és ahogy feltérdelek, hogy új pozíciót keressek, máris lehúzod rólam a nadrágom. Kemény farkam peckesen ugrik elő, ahogy szabad utat kap.

- Én meg így szeretem főleg... - súgod és már rá is hajolsz, de nem kapod be a makkom, hanem nyalogatni kezded. Hajadba túrok, hogy érezd milyen jól esik ez a kényeztetés. Nem húzlak most rá, imádom, ahogyan a nyelveddel körbesimítod a peremet.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az a vágy, mely előtör ilyenkor mindkettőnkből....leírhatatlan érzés...mikor hozzáérsz a combomhoz és én meg érzem a bőrödet, a testedet!

Imádod látni rajtam a vágyakozást....mikor eléred kezeddel a ruhám szélét és meg nem állva haladsz felfelé...nem akarom, hogy tovább haladj a combom közepénél, ezért gyorsan felülök, hisz én is érezni akarlak...szabadon a szabadban, a fák között, a madarak énekével és egyben a nyugtató csönddel, ami körül vesz bennünket.

Levetem rólad a pólódat, imádom ezt a pillanatot....

- Szeretem, ha szabadon vagy. - mondom és gyönyörködöm felsőtestedben, miközben kezem már rég máshol jár...a nadrágod gombjaival bajlódom.

Te is többet szeretnél látni belőlem, széttárod a combjaimat és csodálatos látványban, meglepetésben van részed. Gyönyörködsz ajkaimban, ami már a vágytól és a nap sugaraitól csillog.

- Én is szeretem, ha ilyen szabadon vagy.- súgod és közben pozicíót váltasz, amit én kihasználok és lehúzom rólad a nadrágodat, amiből keményen előugrik amire vágytam. Örömmel tölt el, hogy látom mennyire is kívánsz.

Kissé előre hajolok és nyalogatni kezdem. Egyik kezemmel gyengéden marokra fogom, épp csak érzed az érintésemet. Másik kezemmel végigsimítok a heréiden...

Sóhaj száll fel a magasba...nagyon élvezed minden mozdulatom.

Hajamba túrsz, mint ilyenkor mindig. Imádod túrni a hullámzó hajzuhatagot.

Nem befolyásolsz, nem húzol, csak hagyod, hogy azt tegyem, ami szememnek-számnak ingere.

Körbenyalom a makkod peremét, ami kihozza belőled a vágy sóhaját.

Kezem kissé erőteljesebben, de még mindig gyengéden elkezdem mozgatni előre-hátra. Kisebb csavaró mozdulatokkal játszom rajta.

Épp a végét a számba veszem, és lassan kihúzom, majd ismét a végét megkóstolgatom, közben a nyelvem játszadozik.

Kissé előre hajolsz és egyik kezed már a hátamat simogatja, Te is érezni akarsz. Másik kezeddel végigsimítod melleimet, egészen lemész a combjaim belső feléig, majd hozzáérsz ajkaimhoz. Ekkor bizsergést érzek és lassan beljebb engedem a számba a férfiasságod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan finoman nyalod meg a makkom, hogy szinte vágyom egyre beljebb, de a fogásból nem engedsz, gyengéden folytatod tovább. Nagyon tetszik ez a játékod és lehajolok közben, hogy a hátad tudjam simogatni, majd a karod alatt a melleidhez is hozzáférjek. Lekúszom a combodhoz és vissza az ajkaidhoz. Rátapintok, amitől felsóhajtasz.

Aztán érzem, ahogyan a szád körbefonja a makkom és eltűnik ajkaid között. Ezt sem sieted el, érezzem, ahogy hatolok egyre beljebb, miközben a nyelveddel szívod. A feléig jutsz, és finoman szívva húzod ki. Nem sietsz, nem erősen, épp annyira, hogy amikor a hegyén cuppantasz egyet a száddal, felnyögök. De hirtelen bekapod rendesen, szinte egy pillanat alatt, még fel sem ocsúdhattam. Kihúzáskor viszont megint csak lassan, éppen hogy szívva szopogatod le. Újabb gyors rákapás, megint egy édes kihúzás.

- Ezt a játékot folytassuk másképp - sóhajtom és finoman vissza fektetlek a terítőre, és megfordulok, hogy a szádhoz kerüljön a farkam. Eközben én is gyönyörködhetek édes ajkaidban, melyek éhesen várják, hogy kényeztessem őket.

Ujjaimmal végigsimítok köztük, és megkenegetem őket a finom leveddel. A csiklódon kezdek finoman körözni, amire nyögés szabadul fel belőled. Érzem, amint bekapod újra a makkom és szopogatni kezded, ki-be húzogatva, megakasztva a peremem. Ettől kicsit erősebben kezdem masszírozni a csiklód, és makkomba fojtod sóhajod.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sokáig bírod ezt a játékot, érezni akarsz Te is...

Lefektetsz a terítőre és megfordulsz felettem, hogy élvezzük a 69-et.

Ujjaiddal végigsimítod ajkaim közét, majd a csiklómon körzöl, mely gyönyörrel tölt el.

Válaszra várat ez a gyönyör, így nem is habozok sokáig és ismét számba veszem férfiasságodat.

Ujjaid lejjebb haladnak, egészen a hüvelyem bejáratáig, és ott kezdesz játszadozni. Körbe simogatod és csiklómat tovább kényezteted nyelveddel. Nyelved játékát élvezve én végignyalogatom makkodat úgy, hogy a férfiasságod a számban van...

Ujjad belülről akarom érezni, így bedugod a középső ujjadat a hüvelyembe és lassan masszírozod a belsőmet, mire én felnyögök:

- Csináld még!

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig várod, hogy az ujjaimmal is behatoljak édes nyílásodba. Először egy ujjal, hogy finoman kinyissam barlangodat, és érezd, ahogy egyre mélyebben beléd mártom. Odabent megfeszítem felfelé és körözni kezdek. Felnyögsz:

- Csináld még! - de aztán visszaveszed a farkam a szádba, bár érzem, hogy egyre inkább szétesel és nem bírsz már koncentrálni a szopogatásra. Ennek örülök, mert érzem, hogy lassan eléred a csúcsot.

Másik kezemmel a csiklód masszírozom tovább, és ahogyan odabent egyre jobban körözök, úgy gondolom: ideje fokozni az élvezeteket és a mutatóujjam is bedugom a középső mellé.

Hangosan felnyögsz és megremegsz, amikor benned mindkét ujjam felváltva mozgatom. Nem hagyok egy pillanatnyi pihenést sem a pontodnak. Érzem, hogy nem fogod tovább bírni és már nem szopogatsz, hanem a farkamba markolva sóhajtasz és nyögsz egyre gyorsabban...

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felfelé feszíted az ujjad, tudatosan csinálod. Körzöl vele, amikor ismét egy erősebb nyögést hallasz. Igaz, hogy férfiasságod a számban van, de nem tudok arra koncentrálni, csak bennem van és érzed rajta a nyögéseimet. Ez téged örömmel tölt el.

Én most csak arra tudok már figyelni, vagyis nem is tudok már figyelni, inkább élvezek, érzek....ez nagyon jó, hisz, ha nem tudok figyelni, akkor el tudtam magam engedni, nem gondolkodom, nem a fejem irányít...és ez jó.

Érzed ezt a szétesést, melyet fokozni szeretnél és a mutatóujjadat a középső mellé helyezed! Mindkét ujjaddal masszírozol belülről körkörösen, ott. Te tudod hol van az a bizonyos hely, az a bizonyos pont, mely oly gyönyört tud okozni, ha jól bánnak vele.

Bele remegek ebbe a kéjbe.

Nem hagyod, hogy elszálljon a vágy, a szenvedély....annyira jól masszírozol, hogy hangos nyögés hagyja el a számat, de már férfiasságod nem is tudom hogyan, de nincs a számban, csak a markomban érzem és szorítom.

Még mindig remegek és nem tudok mozdulni, kicsit hagysz pihenni, megfordulsz, fölém hajolsz, hogy lásd az élvezetem utáni állapotomat. Férfiasságodról azonban nem mondtam le, még mindig kezemben tartom, amit egy mosollyal nyugtázol...

Másik kezemmel válladnál fogva hanyatt döntelek a terítőn és megcsókollak.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan jó látni, amikor élvezel. Ahogy megremegsz és tested megfeszül újra és újra. Aztán alább hagy a hullámzásod, és végül visszahullasz a terítőre. Hagyom, hogy kicsit pihenj és amikor rádnézek mosolygok, mert a farkamban még mindig úgy kapaszkodsz, mintha el akarnék szaladni. Nem engedsz.

De aztán egy határozott mozdulattal ledöntesz és fölém hajolsz.

- Most te jössz! Nehogy azt hidd, hogy megúszod! - suttogod összehúzott szemekkel és már sejtem mi következik. Nem is tiltakozom, megadom magam a szelíd erőszaknak. Felülsz rám lovaglóülésben, de nem a farkamra, hanem a combjaimra. Ez kicsit új most nekem, kíváncsi vagyok mire készülsz.

Két kezedbe veszed a farkam és nézed a szemem, az arcom. Kíváncsi vagy a reakcióimra? Lassan elkezded húzogatni váltott kézzel. Ez egyre érdekesebb érzést vált ki belőlem, mert hol itt, hol ott érzem a kényeztető makk masszírozást.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Férfiasságodat el nem engedve ráülök a combjaidra, mely kicsit meglep téged.

Látszik rajtad, hogy felmerül benned a kérdés: "vajon mire készülsz?"

Mindkét kezem a férfiasságodra teszem, és lassan, óvatos mozdulatokkal elkezdem felváltva húzogatni rajta a bőrt.

Ahogy makkod masszírozom arcodon a reakciókat figyelem.

Szemed próbálnád nyitva tartani, de épp csak rám tekintesz és máris behunyod, ettől a gyönyörtől nem tudsz most rám koncentrálni, annyira elönt a vágy.

Ajkad kissé kinyílik, nyögések és sóhajok sorozata hallatszik, fejed kissé hátrafeszíted.

Kezed nem hagyod tétlenül, melleimet masszírozod, de leengeded a csípőmre....valahogy elhagy az erőd..


Annyira nedves a férfiasságod, hogy szinte már kicsúszna a kezemből, de ezt nem hagyom... Felváltva, először egyik kezemet marokra szorítva, a makkod felől bevezetem tenyerembe és mikor már majdnem a tövéig ér, már a másik kezem jár a végénél. Gyengéden húzogatom le egymás után a kezem, szinte fel sem tudsz lélegezni. A bőrt így folyamatosan lent tartva, makkodat ingerelve, a két kezemmel két ellentétes irányba kisebb csavarásokat teszek...

Kezdesz szétfeszülni, amit meg is jegyzel:

- Nem bírom, szétrobbanok!

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyengéd masszírozást érzek először és nagyon jól esik. Behunyom a szemem, és úgy élvezem minden egyes húzásod. Érzeni akarom a melleid keménységét, ezért odanyúlok, de pár körkörös mozdulatnál nem bírok többet tenni, egyszerűen fáradtnak érzem magam a kényeztetéstől. Inkább a csípődet fogom, talán abba még kapaszkodhatok.

Azt érzem, hogy bármilyen gyengéden és finoman húzogatod a makkomat, mégis, mintha egyre jobban feszülnék. Megszoktam a gyorsabb és hevesebb tempót, de amit most művelsz velem, az valami mennyei! Nem tudom hol és hogyan találtál rá egy pontomra, de ahogy újra visszatér oda az ujjad, mintha újabb lökést adnál bennem. Semmi feszülés, csak egyszerűen masszírozod, néha meg-megcsavarva a farkam és a makkom, és mégis... Nem fogom ezt tovább bírni! Szólok is, hogy figyelj oda rám:

- Nem bírom, szétrobbanok! - de te ártatlanul mosolyogsz, mint aki nem érti és folytatod tovább. Mozdulni sem bírok, csak a karjaim szabadok, hogy tiltakozhassak, de már érzem, hogy késő. Pár csavarás és húzás, majd megfeszülök...

Forró levem csak úgy lő ki belőlem, szétfröcskölve mindent: téged, engem, a takarót, de csak folytatod. Még és még lövök a levegőbe, a tenyeredbe, hangom visszaverik a fák. Testem feszül és nem tehetek semmit, hiszen mintha az utolsó cseppeket is ki akarnád facsarni belőlem, miközben élvezed a feltörő nedvem látványát. Aztán ahogy alábbhagy a feszülés, összecsuklom a takaróra és már csak lihegek a kimerültségtől.

- Elfáradtál édes? - kérded hízelgőn. - Pedig tudod, hogy nem végeztünk!

Majd lenyalogatod a lüktető makkomról a cseppeket és kicsit szívsz is rajta, hogy újra keményen álljon.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy idő után tested megfeszül, majd minden lespriccelsz nedveddel, kissé finomabban, de nem hagyom abba, míg mindet ki nem lövelled magadból.

Mikor elengeded magad és tested elernyed a kimerültségtől, megkérdezem:

- Elfáradtál édes? - nem hagylak sokáig.... makkodról nyalogatom az utolsó cseppeket, majd kissé megszívom, hogy újra életet verjek beléd...

Összeszeded az erődet és úgy gondolod, hogy ismét kezedben kell, hogy legyen az irányítás....ezért lassan felülsz, magadhoz húzol és megcsókolsz, majd hanyatt fektetsz a terítőn, mely 1-1 ponton csillog a nedvedtől....

Széttárod a lábaimat, nem vonakodom, hiszen ismerjük jól egymást és bízom benned, rádbízom magam...

Fölém hajolsz és férfiasságoddal eléred a puncimat. Megcsókolsz és úgy mozgatod csípődet, ezzel ingerelve az ajkaimat.

Felhúzom a lábaimat, hogy még közelebb érezhesselek magamhoz, majd csípőn foglak és próbállak magamba terelni...amit nem hagysz és megszólalsz:

- Ne sürgess édesem, van időnk!

Mire én:

- Már érezni akarlak!

De Te nem hagyod magad befolyásolni, tehát folytatod a masszírozást.

Nagyon vágyom már rád!

Végre elhatározod magad és kissé belém hatolsz, de mire élvezném, már ki is húzod, aztán mire csalódottság fogna el a vágytól fűtve, ismét érezlek kissé...

Nagyon kiélezed a helyzetet, így nem bírom tovább...

Ezután megfogom csípődet és mikor bennem vagy újra, nem engedlek el.....

Te érzed a ragaszkodást, így nem feszíted tovább a húrt, de engedni sem akarsz, minél nagyobb vágyat láss rajtam, és nagyon lassan engeded magad belém...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit türelmetlen vagy, amit élvezek, hiszen ez jelenti azt, hogy vágysz rám. Hangot is adsz ennek, miután játszani kezdek a nyílásoddal:

- Már érezni akarlak!

Rendben, kaphatsz egy kis ízelítőt, és a makkom éppen csak bedugom a puncidba. De aztán már ki is csúszok belőled. Forrón nézel rám, hogy mi lesz a folytatás, de nem várakoztatlak meg: ismét megmártom benned a kemény farkamat. Szép lassan hatolok be újra, hogy érezd, ahogy kinyílsz előttem. Megfogod a csípőm, és már nem engeded, hogy kihátráljak, csak húzol egyre jobban beljebb. Egészen tövig.

- Most már nem engedlek! - súgod és megcsókolsz. Közben odabent elkezdek körözni, a csípőmmel szinte táncolok, hogy a makkom mindenhol megmasszírozhasson. Csiklódnak dörzsölöm a dombom, hogy két kényeztetést is kapj odalent, miközben a szádra tapasztom az enyémet és forró csókban olvadunk össze. Kezeid a csípőmről a hátamra kúsznak és átölelnek szorosan. Lábad a derekamra kulcsolódik, már esélyem sincs arra, hogy kibújós játékot játszhassak. Érzem, ahogyan a körkörös csípőmozdulataim meghozzák a gyümölcsüket, hiszen a csókod egyre lazul, majd sóhajok és nyögések veszik át a helyét.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor tövig sikerül szép lassan magamba húzni, egy halk sóhaj hagyja el a számat és mondom:

- Most már nem engedlek! - majd megcsókollak.

Csípőddel olyan édes köröket írsz le, mit nagyon élvezek, majd közelebb nyomod csípőmhöz magad, hogy csiklóm is érezhessen.

Ismét csókolózni kezdünk, mely egyre hevesebb...

Kezem a hátadra csúsztatom, gyengéden simogatlak, majd szorosan átölelve magamhoz húzlak...eközben lábaim már a derekadra kulcsolódnak. Most már magamban érezlek teljesen és nem félek, hogy ki tudsz szabadulni....ez nagyon megnyugtató érzés, így már egészen fel tudok oldódni és felszabadultan élvezni, hogy mozogsz....

A körkörös mozgásod egyszerűen a mennybe repítenek, csókjaimra már nem tudok figyelni, sóhajok hagyják el a számat nyögésekkel felváltva....és egy nagyobb nyögés hallatszik visszhangszerűen a fák felől....

Ahogy végigfutott rajtam a remegés, testem hullámzik, de csak szorítlak, el nem engedlek...

Mintha vérem forrásban lenne, lüktetne, a bizsergést a puncimtól egészen a fejem búbjáig, ill. a lábujjaimban érzem.

Egyszerűen csodálatos érzés volt...

Te eközben végig nézel, miután csókom alábbhagyott...

Teljesen rám koncentrálsz, hisz tudod, hogy Te sem maradsz ki az élvezetből...

Szeretnéd látni arcomat mindvégig, az utolsó rezdülésig.

Látod rajtam a vágyat, a szenvedélyt, gyönyört, majd azt az élveteg kis Imádom Nőt....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hagylak kicsit pihenni és jó látni az arcodon az elégedettség, a gyönyör és a szeretet árnyalatait. A boldogság sugárzik az arcodról, de átkarolod a nyakam és odasúgod:

- Most te jössz Imádom! - és megcsókolsz.

Finoman jár a csípőd, az érzékeny makkomat kényeztető masszírozásban részesíted. Nyögök, néha behunyom a szemem, hogy az érzéseimnek adjam át magam, miközben simogatod a hátam, és néha a bimbómat csipkeded, játszol vele.

Egyre erősebben jár benned a farkam, lassan, de megállíthatatlanul érzem, hogy elindul egy erő, és tör fel a mélyről. Nyögéseinket visszhangozzák a fák, de már egyikünket sem érdekli, hajszoljuk egymást az újabb élvezet felé. Aztán kissé felülve megmarkolod a fenekem, hogy mélyen legyek benned, ami annyira tetszik, hogy pár húzás és megfeszül benned a makkom, majd feltör belőlem a forró levem, és csak töltöm, töltöm beléd. Felsikítasz, amikor te is újból eléred a csúcsot és ezzel rászorítasz odabent. Együtt hörgünk az élvezettől, megszűnik a külvilág...

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor érzem, hogy képes vagyok megmozdulni, beszélni, csak ennyit mondok:

- Most te jössz Imádom!- és megcsókollak!!!

Lassan kezdek alattad mozogni, hogy érezd minden mozdulatomat.

Mellbimbódat figyelve elkezdek vele játszadozni.

Érzed a ritmust, mely egyre hevesebb...

Már nem tudunk a külvilágról...csak mi, itt és most....

Még jobban akarlak, hisz telhetetlen vagyok...kemény fenekedbe kapaszkodva még jobban magamba húzlak!!!

Nem kell...csak pár erőteljes mozgás és megfeszülsz bennem, mely egyszerűen csodálatos élmény....

Érzem a levet, mely csak úgy ömlik belém...forró és izgató, melyre én is reagálok azonnal egy újabb nyögéssel...egy szorítással, amitől, mintha kipréseltem volna az utolsó cseppjeidet, ismét nyögést hallok!

Egyszerűen csodálatos volt....

Lefekszel a terítőre, de nem engedsz el...

átöleljük egymást és csak fekszünk, szinte öntudatlanul...

Nagyon jó ez az ölelés, tartalommal bír minden másodperc...


Legszívesebben itt feküdnék melletted egy jó ideig még...de megtehetjük, hiszen ezért jöttünk ide, hogy kikapcsolódjunk, együtt legyünk...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melléd fekszem és átkarollak. Jó nézni téged, amint csillogó, békés szemekkel nézel, és mosolyogsz. Benne van minden, ami csak számít: a gyengédség, a szeretet, a szerelem. Kitárult most a szíved, és ezt látom épp kisugározni belőled.

Odahúzol és megcsókolsz, de most nem szenvedéllyel, hanem lágyan, puhán, érzékin. Aztán megszólalok:

- Édes Imádom! Remélem a mai kis piknik is olyan felejthetetlen marad, mint az eddigiek. Tudod, hogy sokat jelent nekem is ez a hely. Ugye máskor is visszajövünk ide?

- Persze Imádom, miért ne jönnénk? - mosolyogsz és egy újabb csókot adsz. Behunyod a szemed, a mellkasomra fekszel és a hasam simogatva, a természet hangjait hallgatva szundítunk el egymás karjaiban.

Tartalomjegyzék