Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy rendezvény szervező cégnél dolgozom. Épp egy nagyobb megbízást kaptunk... vidéken kell rendezni egy kisebb konferenciát, uszkve 20-30 meghívottal, egy nagyobb házban, ami szerintem már egy kisebb kastélynak is beillett volna. És, mivel a meghívottak fele igen gazdag és befolyásos ember, az étkezés, szórakozás, szállás mellett a biztonságukról is nekem kell gondoskodni.


Ajánlás útján jutottam el az Árészékhoz. Kedves kollégámnak meséltem az új feladatomról, mire ő cinkos mosollyal adott át egy impozáns névjegyet azzal a felkiáltással, hogy ha védelem, csak hozzájuk forduljak...


- Hm. Igazán jó név egy ilyen cégnek... - gondolkodtam hangosan, miközben a kapott névjegyet forgattam az ujjaim között, már a szobámban ülve. Kedves barátom, aki sokat dolgozott már velük, szintén szakmámbeli, melegen ajánlotta őket, korrektek, megbízhatóak... és vigyorogva tette hozzá, hogy a főnök is egy igazán extra pasi... Na, szép lesz, ha a látványtól nem fogok tudni koncentrálni a munkámra, mosolyogtam magamban. Akkor még nem tudtam, hogy ez mennyire így lesz.


Nagy levegőt vettem és tárcsázni kezdtem.

- Na, essünk túl rajta! - suttogtam magam elé.


Pontosan kettőt csörrent a telefon, mikor egy kedves, de határozott nő szólt bele a telefonba.

- Árész Biztonságtechnika, Kiss Gertrúd vagyok, miben segíthetek?

- Üdvözletem, Kate Liezon vagyok és Mr. Árészt keresem. - mondtam határozott hangon. Nagyon kreatív a pasi, magáról nevezte el a céget... Mondjuk, könnyű annak, akinek ilyen hangzatos neve van. Gondolkoztam közben magamban.

- Kis türelmét kérem, azonnal kapcsolom. - mondta a női hang, s máris felhangzott Vivaldi a fülemben. No, legalább jó ízlése van zene terén, állapítottam meg.


Két kattanás, és máris egy mély, nyugodt hangot hallottam. Szinte azonnal biztosra vettem, hogy ez a férfi nem a testi erejével irányítja az embereit, hanem halk, de nagyon határozott szavakkal.

- Igen, tessék.

- Üdvözletem, Kate Liezon vagyok és egy közös ismerősünktől kaptam meg a számát. - kezdtem zavartan. A fene se értette, miért érzem minden szavam elcsépelt marhaságnak. A férfi meg, ha így is gondolta, nem adta jelét. Halkan unszolt.

- Örömmel hallom. Parancsoljon, miben segíthetek? - adta meg a lehetőséget, s én röviden vázoltam neki a gondom, s, hogy mivel keresném meg. Nem szakított félbe, mégis éreztem rajta, hogy figyel rám. Mikor befejeztem csak ennyit fűzött hozzá.

- Természetesen előzetes egyeztetés után tudom csak megmondani, hogy el tudjuk-e vállalni a munkát. Be tudna fáradni hozzám a szükséges iratokkal... mondjuk, még a mai napon? - kérdezte ugyan olyan búgó hangon, mint amilyenen eddig is beszélt, nekem meg a vér is kifutott a fejemből. Te jó isten... Még ma? De, szerencsémre a jól bevált feszültség kezelő módszerem most is működésbe lépett.

- Hogyne uram. Mondjuk egy óra múlva ott tudok lenni, ha az önnek is megfelel?! - mondtam nyugodt hangon, pedig belül remegtem kissé.

- Kiváló. Akkor, egy óra múlva, kisasszony. - mondta, immáron mosolyogva.

- Egy óra múlva, uram. - Nyugtáztam és bontottuk a vonalat.


A titkárnőm kíváncsian dugta be a fejét az ajtón és meglepődve látta, hogy magamon kívül vagyok.

- Valami baj van? Jól vagy? - kérdezte aggódva. A fejemmel intettem, hogy minden rendben, csak hagyjon picit magamra.

Ennek a férfinak olyan hangja volt, hogy azt sem tudtam, merre van előre... Te jó ég, mit fogok csinálni, ha szemtől szemben fogunk állni egymással?...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Titkárnőm jelezte, hogy hívásom van, hát bekapcsoltattam. Búgó, kellemes és főleg udvarias női hang mutatkozott be, majd hasonló reagálásomra elmondta, hogy szüksége lenne rám, illetve a cégemre egy kisebb, ámde annál illusztrisabb társaság biztonsági védelmére. Természetesen azonnal felajánlottam neki, hogy egyeztessünk, és megbeszéljük a dolgot, bár magamban már igent mondtam, mivel egy közös ismerősünkre hivatkozott, akivel már többször dolgoztam együtt, és mindig pontos, megbízható partnernek bizonyult.

- Gerti, egy óra múlva jön a hölgy, aki az előbb hívott, a szokásosat kérem majd, és hívást ne kapcsoljon be, csak, ha expressz dolog van – szóltam ki a titkárnőmnek, majd befejeztem az éppen folyamatban lévő dolgomat, hogy mire megjön Kate, csakis vele tudjak foglalkozni.

A megbeszélt időben jelezte Gerti, hogy megjött a hölgy. Kimentem elé, a számomra illusztris vendégeket nem vezettetem be, hanem magam fogadom. Ez a minimum, ha már megtisztelt azzal, hogy velem szeretne dolgoztatni.

Gerti mellett egy mosolygószemű, velem egymagasságú fiatal nő állt, éppen a titkárnőmmel beszélt, és azonnal éreztem rajta, hogy közvetlen, megnyerő a modora. Öltözéke kifogástalan ízlésre vallott. Finoman testhez simuló, sötét színű, éppen a térdei alatt végződő ruha volt rajta. Dekoltázsa pont annyira volt tekintetet vonzó, ami bőven belefért a diszkréció kereteibe. Lábain zárt, középmagas sarkú cipő volt. Egyszóval, tökéletes üzletasszony benyomását keltette. Tudtam, hogy üzletet fogunk kötni…

Bemutatkoztunk egymásnak, majd bevezettem az irodámba.

- Megkínálhatom egy kávéval, üdítővel? – kérdeztem.

- Kávét és ásványvizet kérek, köszönöm – felelte Kate.

Néhány perc múlva Gerti máris halk kopogás után az irodába lépett, és egy tálcán gőzölgő feketét hozott nekünk, és gyöngyöző üveg hideg ásványvizeket.

- Parancsolnak még valamit? – kérdezte a vendégre nézve.

- Nem köszönöm szépen – mosolygott a nő Gertire.

- Nem, köszönöm – feleltem én is, miután a titkárnők istennője rám nézett. Gerti mosolyogva távozott.

- Parancsoljon hölgyem, csak az öné vagyok – mondtam. Szándékosan voltam kétértelmű, ugyanis határozottan tetszett Kate viselkedése, főképp ő maga….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Parancsolnak még valamit? – kérdezte a titkárnő rám nézve.

- Nem köszönöm szépen. – mosolygtam Gertire.

- Nem, köszönöm. – felelte a férfi és a titkárnő magunkra hagyott bennünket.

- Parancsoljon hölgyem, csak az öné vagyok. – mondta a férfi, s én bár szóra nyitottam a számat, egy pillanatra belém akadt a levegő. Ezt hogy is érti? - vetődött fel bennem a kérdés. S ha már játék, felvettem a játék fonalát én is. Magamhoz vettem a kávémat, hátra dőltem, tőlem szokatlan módon, keresztbe tettem a lábam, és sokat sejtetően mosolyogtam a férfira. Húztam az időt. Ittam egy kortyot, majd vissza helyeztem a csészét az asztalra, s lenyúltam a táskámért, amiben a férfinak előkészített dosszié volt.

- Ez igazán kedves magától. - mondtam huncut mosollyal, míg kotorásztam a táskámban. Szándékosan hagytam időt a férfinak, hogy büntetlenül megnézhessen magának. S mikor "végre meglett a dosszié", letettem a lábam a földre, kissé felemelkedtem és átnyújtottam neki az asztal felett a mappát. Majd lassan vissza ereszkedtem és felvettem az előző pózt.

- Utólagos engedelmével bátorkodtam össze állítani pár listát önnek. Benne van a vendég lista, titulusokkal, a vendégek kívánság listái, illetve, aki személyi testőrséggel jön, annak a paraméterei, elérhetőségei, hogy tudjanak velük egyeztetni. Továbbá a hely tervrajza, valamint az úthálózat térképe. Hirtelen ennyit tudtam össze szedni, de, ha többre-másra van szüksége, kérem csak szóljon és intézkedem az ügyben. - mondtam, az utolsó mondatot én is szándékosan kétértelműre fogalmaztam, vissza vágó az előző kéjes.... kétes gondolatáért.


De a férfi nem szólt egyenlőre semmit. Mélyen a szemembe nézett, majd a kapott iratokat kezdte tanulmányozni. Nekem meg volt alkalmam megfigyelni, hogyan változik az arca készséges vendéglátbólól komoly szakemberré. Igazán megnyerő volt, amit láttam. És sajnálkoztam, hogy nem tudtam kizökkenti őt ebből a hűvös nyugalmából, pedig valamiért szerettem volna. Node, ami késik....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nő nagyon felkészültem jött el hozzám. Egy kis izgató közjáték után (keresztbe tett láb, melytől a ruhája feljebb csúszott, látni engedve szép vonalú lábát) elém tette a dossziét, mely tartalmazott rengeteg fontos információt a védendő területről, objektumokról, az esetleges mozgástérről, melyet a potenciális „célpontok” bejárhatnak. Részletes, pontos dokumentáció volt, ám én a gyakorlat embere vagyok, így amint alaposan áttanulmányoztam az anyagot a dossziét becsukva mondtam neki.

- Nos kedves, ha megengedi, hogy így szólítsam, első ránézésre tökéletes a munkaanyag, de én gyakorlati ember lévén, személyesen venném szemügyre a területet is.

Az „is”-t nem nyomatékosítottam, de nyomban láttam a szeme villanásán, hogy vette a lapot, és biztos voltam benne, hogy folytatni fogja a kis játékot velem.

- Természetesen – válaszolta nyíltan a szemembe nézve. Sőt, mintha a villanás azt sugallta volna: „nézd meg a területet. Is!”

- Mikor láthatom az objektumot?

- Akár most is, ha van pár órája.

Pár órám? Ez felhívásvolt keringőre. A nő nagyon tudta kezelni az általam elindított játékot, sőt, most igen nagy lépéssel előre ugrott. Az a bizonyos pár óra nagyon sok mindenre elég lehet.

- Akkor járjunk a dolog végére – álltam fel mosolyogva, közben nyomatékosan a nő melleit néztem. Szándékosan nem titkoltam el a pillantásomat. Ebből tudnia kell, hogy ha azt a pár órát komolyan gondolja, akkor részemről akármi is lehetséges…

- Gerti, terepre megyek a leendő ügyfelünkkel, csak fontos ügyben hívjon az üzletin – szóltam a titkárnőmnek. – Ja, és ne várjon meg, nem tudom mikor jövök.

- Rendben, jó munkát – mosolygott rám a titkárnők gyöngye. „A piszok! Most azt a benyomást kelti rólam, mintha én ilyen alkalmakkor mást is csinálnék, mint a munkával foglalkoznék!” – villant át rajtam, de aztán Gerti szemébe néztem, és azt a kis huncut, incselkedő villanást láttam benne, amit már jól ismertem. Régóta dolgozott már nálam, ismertük egymás szokásait, stílusát.

Fél órányi autózás után egy hatalmas villa elé kanyarodtam. A kapun belül egy biztonsági őr ült egy kisebb lakótelepi lakásnyi helységben. Felnézett, majd nyomban kijött, mire Kate kiszállt, és egy papírt nyomott az őr kezébe.

A kapu kinyílt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alaposan áttanulmányozta a kapott iratokat, aztán mélyen a szemembe nézve mondta. Tényleg őszintén csengett minden szava, én meg kezdtem zavarba jönni. Részint a pillantásától, részint a szavaitól.

- Nos kedves, ha megengedi, hogy így szólítsam, első ránézésre tökéletes a munkaanyag, de én gyakorlati ember lévén, személyesen venném szemügyre a területet is.

- Természetesen – válaszoltam, igyekezetem szerint nagyon határozott hangon, pedig kiáltani szerettem volna a kétségbe eséstől. Mi a fenét csinálok? Én vagyok kétértelmű, vagy ő fogalmaz szándékosan így? - morfondíroztam magamban.

- Mikor láthatom az objektumot? - jött a következő igen gyakorlatias kérdése.

- Akár most is, ha van pár órája. - mondtam gondolkodás nélkül. Számítottam rá, hogy meg akarja majd nézni a villát, de arra gondoltam, ezt egy későbbi időpontra tempírozzuk. Nos, ebben tévedtem. "Kösd fel kiskány a gatyót, mert ez a pasi tényleg nem kispályás!" - bíztattam magam.


Ő meghagyta a titkárnőjének, hogy ne zavarják a mai napon már, aztán nemes egyszerűséggel kocsiba vágtuk magunkat. Helyesebben szólva, egy batár terepjáróba, aminek a belső tere akkora volt, mint az én fél irodám. Vagy, majdnem akkora. Kényelmesen elhelyezkedtem és már indultunk is. Szándékosan úgy igazítottam a ruhám, hogy a kelleténél többet látasson, de nagyon úgy tűnt, ez őt nem izgatja, mintha észre sem vette volna. Na, ez nem jött be. - nyugtáztam.


A helyszínre érve inézkedtem, hogy pár órára birtokba vehessük a kastályt, mert a "biztonsági szolgálat főnőke felmérné a terepet" - címszóval. "Oh, bár engem térképezne fel" - tettem hozzá gondolatban.

Lassan gördültünk a monumentális épület elé, megadva neki ezzel is a kellő tiszteletet.

Ahogy kiszálltunk a kocsiból, Árész figyelő szeme végig siklott a tájon. S míg ő szemlélődött, én addig kinyitottam a nem kis méretű kaput, jelezvén, hogy bent is kezdhetnénk a nézelődést. Én már jártam párszor ezen a helyen, mert nem ez volt az első rendezvény, amit itt rendezett a cégünk.

- Csak ön után, kisasszony. - udvariaskodott, mikor előre akartam engedni. Hálás fejbólintással nyugtáztam illedelmességét és mutattam az utat. Egy hatalmas, galáriás előtérbe érkezdtünk. Kicsit tanakodtam magammal, hogy hol is kezdjem a tárlat vezetést. Nem jutottam dűlöre a gondolataimmal, ezért vissza fordultam, hogy megkérdezzem tőle. Aprót sikoltottam, mert ahogy megfordultam, bele ütköztem, mert igen közel állt hozzám. Felemeltem mindkét kezem, ösztönösen, védekezőleg. Ő azt hihette, hogy elesni készülök, mert két oldalt körém fonta óvón a karjait. Így álltunk pár másodpercig. Az én kezeim a mellkasán, az ő karjai a derekam körül. Felnéztem rá és kicsit elvesztem a pillantásában.


Én ocsudtam fel előbb. Gyengéden kibontakoztam az öleléséből és hátra léptem egy lépést. Éreztem, hogy lángol az arcom.

- Ne haragudjék... csak meg akartam kérdezni, hogy mivel szeretné kezdeni?... Melyik helyiséggel? - tártam szét a karom, és hagytam neki időt, hogy ő is magához térjen és válaszolni tudjon. Megnyugtató volt a tudat, hogy ez a rövid érintés nem csak rám hatott...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hát ezek után legszívesebben a fürdőszobával – mosolyogtam rá – le kell hűtenem magam. Közben szándékosan nem titkoltam, hogy ez a kis incidens nem hagyott nyugton. Csak néhány másodpercig tartottam a karjaimban, de amint önkéntelenül magamhoz húztam, megbizseregtem. Teste érintése még ruhán keresztül is izgató volt. Néhány másodperc múlva a szerszámom jelezte is, hogy rá sem volt hatástalan a dolog. Az egészet az tette teljesen vonzóvá, hogy a nőnek esze ágában sem volt így rendezni a dolgot, és látható zavara csak még izgatóbbá tette őt. Nagy kedvem lett volna ismét magamhoz vonni, de most szándékosan, és akarattal. Ám hová lett volna a szakmai hírem, ha az első találkozás első perceiben letámadom? Ez egyébként sem volt a stílusom, inkább a nyugodt, csendes környezet a megfelelően előkészített találkozás a vele járó izgalommal.

Aztán, miután elindultunk befelé, Kate elől, én mögötte, belém hasított a felismerés: hiszen itt a kutya nem zavarna minket. A terep tökéletes, senki közel-távol, az öcsém fog majd jönni, ha hívom. Nélküle nem kötök üzletet.

A nő közben beszélt, ecsetelte a helységek méreteit, egyebeket, hozzám ugyan a hangja eljutott, de érteni nem értettem. Folyamatosan azon zakatolt az agyam, hogy hogyan lehetne megismételni a dolgot. Hűvös eleganciám és neveltetésem nem engedte, hogy faragatlanul viselkedjem, különösen nem vele, akin szintén látszott a jólneveltség. És még valami. Mikor a karjaimban tartottam, ugyan a mellkasomnak nyomta ijedtében a tenyereit, de nem taszított el magától, csak mikor kezdett a helyzet kissé érdekes lenni, de akkor is inkább bocsánatkérőn tette. Aztán egyszer csak a fürdőben találtam magam. A nő a helység közepén állt, és magyarázott, én meg egy pillanat alatt kijózanodva néztem rá. Látta rajtam, hogy nem vagyok ott.

- Valami baj van? – kérdezte, és tett egy lépést felém. Mosolya egyaránt volt érdeklődő és kacér is.

- Baj? Nem, nincs, köszönöm.

- Itt a fürdőszoba, lehűtheti magát – mutatott körbe.

- Hát az érdekes lenne, ha itt elkezdenék vetkőzni maga előtt – válaszoltam, de kiérződött a hangomon, hogy nem is nagyon bánnám, ha itt kellene előtte levetkőznöm. Az irányítás lassan kezdett kicsúszni a kezeim közül, és ehhez nem voltam hozzá szokva. Éreztem, hogy egyre inkább kerülök a nő hatalmába, és egyetlen mozdulattal, intéssel, vagy szóval térdre tudna kényszeríteni. Akár szó szerint is. Tétován néztem körül.

- Csak nem segítségre van szüksége? – kérdezte. A szemei árulkodtak.

- Megtenné, hogy segít? Egyedül nem tudok vetkőzni.

Mindent vagy semmit. Ha most felém lép, akkor nyert ügyem van. Ha nem…Lépett. Felém.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hát ezek után legszívesebben a fürdőszobával. - választolta a feltett kérdésemre, s én nem kekeckedtem tovább, hogy az emeleti, vagy a földszintit nézné meg előbb. Önhatalmúlag eldöntöttem, hogy a lentit nézzük meg. Az amúgy is nagyobb, bár kevésbé díszes. Ahogy lépdeltünk a fürdő felé, az előző jelenet miatt érzet zavarom okán dumáltam folyamatosan. Meséltem a helyről, az átjáró részekről, hogy hány ember szokott itt lenni, mikor kisebb avagy nagyobb rendezvényt tartunk. Csendességét a nagyfokú figyelemnek tudtam be. Mikor végre megérkezdtünk a fürdőbe, ő ott is előre engedett.

A helyiség közepére álltam és elkezdtem mondani neki, hogy ez egy kevésbé használt helyiség és igazán csak a személyzet használja.... és mikor ránéztem azt láttam, hogy teljesen nincs ott. Engem és rám néz, de, mintha nem látna. Vagy, nagyon is lát, csak épp a szavaim nem jutnak el hozzá. Aggódva, de kétértelműséggel a hangomban kédeztem rá:

- Valami baj van?

- Baj? Nem, nincs, köszönöm. - mondta, de nem győzött meg vele.

- Itt a fürdőszoba, lehűtheti magát. – mutatattam körbe széles mozdulattal.

- Hát az érdekes lenne, ha itt elkezdenék vetkőzni maga előtt. - incselkedett, és már teljesen tiszta volt a szeme. "Aha! Szóval, errefele jártak a godolatai". Elmosolyodtam a gondolatra, hogy vetkőzni látom ezt az adoniszi férfit. "Istenem, mit nem adnék érte, ha tényleg megtenné!" - sóvárogtam. S az embernek nagyon kell vigyázni, hogy mit kíván, mert még a végén teljesül.

- Csak nem segítségre van szüksége? – kérdeztem, és reménykedtem a pozitív kicsengésű válaszban.

- Megtenné, hogy segít? Egyedül nem tudok vetkőzni. - mondta, s nekem hirtelen tengernyi gondolat tódult az agyamba. "Te jó ég, új kuncsaft, ma látom először, és máris kalandba keveredem vele? Ajajajaj!! Szabad ezt nekem? Igen, szabad, felnőtt érett nő vagy, aki marhára oda van ezért a félistenségért!". Döntöttem el magamban a kérdést és már közelebb is létpem hozzá.


Kinyújtottam a karom, hogy a ruhájához érjek. Végig simítottam izmos mellkasán s mikor a hasánál járhatott a kezem, ő megfogta, ajkaihoz emelte és egy gyengéd csókot lehellt rá. Ettől zavarba jöttem. Hogy tud valaki ennyire talpig úriember lenni? - döbbentem meg. Hát így....


Megfordította a tenyerem és belecsókolt. Elhunyta közben a szemeit, mintha ez valami fennséges dolog lenne. Be kellett vallanom, így még nem értek a kezemhez, ilyen tisztelettel még nem csodáltak, mint nőt. Kezdtem komolyan elolvadni és kísértésbe esni, hogy én mindent meg akarok adni ennek a Férfinak...


Még közelebb léptem hozzá, és a szabad kezem a vállára tettem. Ezzel szabad teret engedtem neki ahhoz, hogy a derekamra tehesse a kezét. Gyengéd erőszakkal húzott magához, én pedig nem tilatkoztam. Ágyékunk összeért, s ebben a pillanatban egy futó remegést éreztem átfutni a testén. De, lehet, hogy csak érzéki csalódás volt, az én vágyam kivetülése, hogy bár én is hatnék rá úgy, mint ő rám.

- Ön igen gyengéd velem... én meg alig találok erre szavakat. - suttogtam.

- Talán nem is szavak kellenek most ide. - fogta suttogóra ő is, és közelebb hajolt hozzám. Szája gyengéden érintette az enyémet.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felém tett lépése és mozdulata kellemesen meglepett. A mellkasomat simogatta, mire én a kezéért nyúltam és megcsókoltam. Láttam rajta, hogy kicsit meglepi a dolog, de nekem valahogy az a belépő egy nőnél, hogy mint nőt istennőként kezeljem, és eképp felnézzek rá. Ám azt is láttam rajta, hogy meglepődése kellemes hatással van rá, így a tenyerébe is belecsókoltam. Még közelebb lépett, a másik kezét a vállamra tette, mire én finoman magamhoz húztam. Amit az ágyékunk összeért, megremegtem. Furcsa volt, mert gyakorlatilag nem volt hódítási problémám, igazán csinos üzletfeleim és partnereim sorakoztak a a finom vacsora és az azt követő szex reményében. Ám Kate más volt. Hihetetlenül kifinomult, intelligens, komoly, ugyanakkor csábítóan csibészes, kislányos is egyúttal. E tulajdonságai csak előnyére váltak.

- Ön igen gyengéd velem... én meg alig találok erre szavakat. - suttogta.

- Talán nem is szavak kellenek most ide. - fogtam suttogóra én is, és közelebb hajoltam hozzá.

Megcsókoltam. Nem lerohanósan, nem erőszakosan, inkább majdnem áhítattal. Valahogy ez illett akkor oda. Miközben csókolta, még inkább magamhoz húztam. Már éreznie kellett a felizgultságomat. Most nem jöttem zavarba, különösen, mert mintha ő is nyomott volna egy kicsit a csípőjén felém.

- Az előbbi incidens megizzasztott, jól esne egy zuhany – mondtam. – Van kedved velem tartani?

Egy pillanatig nézett, majd szó nélkül bólintott. Ismét megcsókoltam, és már nagyon izgatott voltam az elkövetkező idő reményteli izgalmai miatt.

Miközben öleltem, lassan lehúztam a zippzárat a hátán, mire a ruha felszabadult része kissé szétnyílt, és egyúttal lassan elkezdett lecsúszni a vállain. Segítettem neki, és a következő pillanatban egy szál bugyiban állt előttem…

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Az előbbi incidens megizzasztott, jól esne egy zuhany – mondta.

– Van kedved velem tartani? - tette hozzá a felhívó kérdést s én bólintottam. Megszédített már korábban is a férfi, mikor a karjaiban tartott. Én pedig újra akartam érezni ezt az érzést. És mást is.

Megcsókolt újra, keze pedig a rumán cipzárját kereste meg. Egy könnyed, de határozott mozdulattal húzta le, és mivel a ruha így nagyon meglazult, kis segítséggel azt is lesegítette rólam. Arra nem számított, hogy így viszont szinte mindent látni fog belőlem. Ott álltam előtte egy szál bugyiban. Végig simogatott a tekintetével és újra magához húzott. Mikor elengedett, én a vállára támaszkodtam és kiléptem a ruhámból, lévén, arra most egy ideig úgysem lesz szükségünk. Kicsit oldalt fordulva hajoltam le, hogy a popsim is megnézhesse, ha akarja. Nem volt épp az a nyújtott lábas lehajolás, de valami olyasmit adtam elő neki. Felakasztottam a ruhát az egyik fogasra, majd vissza léptem hozzá. Ő még mindig ámulva figyelt. Gombolgatni kezdtem a ruháit, öltözékét. Előbb hagyta, hogy én csináljam, majd erős kezeit az enyémre simította, mindkét tenyerembe bele csókolt és maga kezdett vetkőzni...

Gondolkodás nélkül guggoltam le elé, hogy megszabadítsam a nadrágjától is. Végig simítottam ágyékán és kéjes érzéssel tapasztaltam, hogy erősen dudorodik már. Ráhajoltam és előbb ruhán keresztül adtam neki egy finom csókot. Újra megremegett és megállt a keze egy pillanatra a vetkőzésben. Felpillantottam rá, lehunyt szemekkel élvezte a pillanatot. Újra csókoltam...

Finoman végig simítottam a lábain, s meg kellett állapítanom, hogy igen sportos a pasi. Kívánatosan izmos vádli, és combok feszültek előttem. Két kézzel futottam végig a farkán és kezdtem újra a nadrágjával foglaltoskodni.


Közben végzett az ingével, felsőjével és a használaton kívüli mosógépre dobta őket. Meztelen felsőtestét látva felnyögtem. Oh, hát arról nem volt szó, hogy ilyen jó pasit ad nekem a sors.... - gondoltam magamban.

Végre lekerült róla is minden ruha. Kiléptünk a cipőkből is. Tapasztalnom kellett, hogy így még magasabb, mint korábban hittem. No igen, a magas sarok előnye eddig tartott. Felnéztem rá, hozzá simultam és most én csókoltam meg. Nem követelőzően, de szenvedélyesen. Magához ölelt és viszonozta a csókot.


Így indultunk el a tusoló felé. Hátamról a fenekemre vándorolt a keze, mire én a csókba nyögtem. Nem tudhatta, hogy mennyire oda vagyok érte, ha ott simogatnak. Ajkunk alig vált el pár pillanatra s ő zihálva suttogta.

- Ez sem kell rád szépségem. - mondta és végig csókolva a mellkasom, a hasam, letolta rólam a bugyit. Ahogy a bokámhoz ért a fehérneművel, arca az ágyékommal volt egy vonalban. Rá nézett és bele nyalt...

- Finom vagyok? - kérdeztem rekedten.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tenyereibe csókoltam, majd átvettem az ingem levételét tőle. Nem azért, mert ne tetszett volna, ahogy velem foglalkozik, inkább azért, hogy mint egy műsort, nézze végig, amint lehámozom magamról a ruhámat. Ám ő leguggolt és a nadrágomtól kezdett megszabadítani, közben végig simított az ágyékomon, majd a ruhán keresztül megcsókolta a dudoromat. Bennem már ágaskodott a vágy, hogy ezt ruha nélkül tegye. Meg kellett állnom egy kicsit a vetkőzésben, annyira finom volt ez a kis játék.

Lassan érzékien megszabadított a ruháimtól, megsimogatta a dákómat, mely immár szabadon meredezett előre. Hozzám simult, megcsókolt, finoman, de szenvedélyesen. Aztán visszacsókoltam.

Elindultunk a tusoló felé, kezem a vállain, majd a hátán, és végre a fenekén landolt. Iszonyú puha, finom popsija volt, és akkor még mindig útban volt a bugyija, mely a popsi élményéből nem sokat vett el, lévén hátul tökéletesen belesimult a gyönyörű dombok közé.

- Ez sem kell rád szépségem - mondtam, majd a nyakától indulva elkezdtem lefelé csókolgatni, míg teljesen le nem térdeltem elé. A bugyi a bikáinál landolt, és ha már ott voltam, finoman benyaltam a puncijába.

- Finom vagyok? - kérdeztem, de közben éreztem, hogy teste megremeg.

- Nagyon - mondta, vagy inkább suttogta.

Felálltam, szorosan magamhoz húztam, és szenvedélyesen megcsókoltam, miközben tenyereim a fenekére tapadtak. Széthúztam a dombokat, majd szorosan összezártam, és ismét szét. Masszíroztam a finom, puha dombokat, mellei nekem nyomultak, ágaskodó dákóm mélyen a hasába nyomódott. Ő is ölet és csókolt.

Beléptünk a zuhanyfülkébe, és megeresztettem a vizet. Az csak csorgott ránk, mi meg ismét öleltük egymást. A közeli polcon gondosan elrendezve mindenféle tubusok voltak. Kiválasztottam azt, amelyikről azt gondoltam, hogy finom női illat, és a tenyerembe nyomtam belőle. Lágyan elkezdtem mosni, illetve inkább simogatni a hatalmas melleit. Bimbói egyenesen előre meredtek rám nézve…

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Finom vagyok? - kérdeztem.

- Nagyon. - sóhajtotta és felemelkedett. Megint fölém tornyosult, ezúttal lehajolt és megcsókolt. Szenvedéllyel megint. Hozzá simultam, magamhoz öleltem. Kőkemény farka a hasamnak nyomódott s én már bántam, hogy nem a bensőmben feszül így meg... De nem akartam lerohanni. Nem... ki akartam élvezni ezt a Férfit! Úgy, ahogy van, minden porcikáját. Miközben forrón csókoltuk egymást, mögém nyúlt és megengedte a vizet. Lágyan gördültek le testünkön a cseppek... Ajkát elválasztotta az enyémtől, de csak azért, hogy valami kellemes tusfürdő után nézzen. Miközben a tenyerébe engedett egy jó adagot, őt néztem. Fess alakját, csillogó szemeit, gyönyörű testét. És akartam őt. Teljesen, és egyre inkább, sürgetően.


A nyakamra kente a krémes anyag egy részét, s én akaratlan hajtottam hátra a fejem, felkínálva neki egész testem. Alig hallhatóan felnyögött, és kezei lejjebb csúsztak rajtam. A melleimet kezdte simogatni, végig kente rajta a fehér tusfürdőt, s én sejtettem, hogy valami másra is asszociál közben. Gyönyörködve nézett. Bimbóim jelezték, hogy nekik is bizony kedvükre van a kényeztetés, amivel én csak egyet tudtam érteni. Nem maradtam tétlen én sem, loptam egy kevés krémes tusfürdőt én is... Igaz, én egy másik egy sötét színű flakonból, amiben emlékeim szerint férfi tusfürdő lapult meg. Én is a nyakát, a mellkasát kezdtem simogatni, mintegy tükröset játszva vele. De meg-megakadtam a mozdulatokban, mert keze olyan finoman érintett, olyan izgató volt, hogy időnként minden figyelem kihagyott. Főként akkor, mikor elém guggolt és a hasam, a lábam mosta meg. Feltettem a térdéhez a lábam, s ő kéjes élvezetettel simított rajtam végig. Szemeivel is megvizsgált, s ahogy láttam... kedvére való volt, amit tapasztalt.

Majd következett a másik lábam, alapos pasi volt. Olyan áhítattal, szenvedéllyel, tisztelettel ért hozzám, mintha egy istennő lennék. S ahogy haladt előre az idő, egyre inkább annak is éreztem magam mellette.

Mikor végzett a lábaimmal, újabb adag krémet szerzett és mellém áll, merőlegesen rám. Kérdőn néztem fel rá, hogy mit is akar. Láttam, hogy szóra nyitja a száját, de gyanítottam azt is, hogy túl rekedt volna a hangja, elárulná, mennyire kíván. Így szavak helyett inkább megcsókolt és ezzel egy időben a puncimra és a fenekem két fele közé fúrta kezeit. A kettős támadástól komolyan felnyögtem. Ilyen finomságosan még nem mosdattak meg. Nem is tudtam, hogy melyik kezének nyomjam magam oda jobban, mert mindkettőt akartam, mindkettő kéjes volt. Köztes megoldásként, finoman ringtam előre hátra kezei között...

Pár pillanatra elváltak tőlem ajkai s mélyen egymás szemébe néztünk.

- Kívánlak... - suttogta nagyon rekedt hangon.

- Én is téged... - értettem egyet, bár én sem voltam ura a hangomnak. A zuhanyrózsáért nyúlt és újabb simogatás örvény következett. Tudtam, hogy fontos az alapos előjáték, de azzal nem számoltam, hogy ez a férfi ennyire mestere ennek...


Én már teljesen tiszta voltam, így ő következett. Kerítettem még egy kis tusfürdőt s most én voltam az, aki istensége előtt tiszteleghetett. Áhítattal simogattam végig gyönyörű felső testét, izmos hasát... hosszú lábait. És nehezen álltam meg közben, hogy ne vegyem a számba kőkemény farkát...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nyakánál kezdtem a fürdetést, aztán végre leguggolhattam elé. Alig vártam már, hogy ezt tehessem. De nem ak0rhogy tettem. Lassan, szinte áhítattal, mint aki imára kezd letérdelni. Közben a lábát mostam, vagy dehogy mostam, inkább simogattam. Aztán meglepett, mert az egyik lábát a térdemre emelte. Finom mozdulatokkal simogattam a combját, vádliját, sípcsontját és a lábfejét. Közben gyönyörködtem benne, de persze pillantásaim gyakran tévedtek a puncija felé. A másik lábát is eképpen mostam meg, majd felálltam, és az oldalához simultam. Most egyik kezem a puncijára, a másikat a popsijára nyomtam, miközben a friss tusfürdőt masszíroztam be finoman mindkét lyukba…Amint hozzá értem, fejnyögött. Kéjes érzés töltött el, mivel imádtam, ha a kezeim között érezhetem a test remegését.

A két tenyerem egyszerre mozgott, és hol a punciját nyomta előre, hol a popsiját hátra, hogy erősebben érjek hozzá.

- Kívánlak – suttogtam rekedtesen. A hangom remegett, alig tudtam türtőztetni magam az izgalomtól.

- Én is téged – hangzott a válasz, de az ő hangja is hasonló volt, mint az enyém.

Lassan befejeztem a mosdatásnak álcázott simogatást. Ekkor ő következett. Finoman simogatott végig a mellkasomon, vállaimon és karjaimon. Valahogy úgy, ahogy én őt.

Aztán a hasamat mosta, majd a combjaimat, lábaimat. Közben már guggolt előttem. Láttam rajta, hogy egyre gyakrabban néz az arca előtt meredező dákómra, én meg már alig vártam, hogy a szájába vegye. Miközben mindkét kezével az egyik lábamat simogatta, megfogtam a fejét, és egészen finoman a farkam felé húztam. Egy pillanatra felnézett rám, de már nézte is a farkamat, és a következő pillanatban a nagyra tátott száj magába fogadta a hímvesszőt. Mikor a makkomhoz ért, elengedtem a fejét, nem akartam a szájba dugás látszatát kelteni. Nem is kellett már fognom, tudta mit szeretnék. Amint bekapta, nagyot rándultam. Nem bukott rá, nem nyelte be, csak finoman, lassan engedte egyre mélyebbre, míg végül szinte teljesen eltüntette. A mozdulatai legalább annyira áhítatosak voltak, mint az én fürdetésem. Karjait lassan a lábaim köré fonta, és már a mellei is a combjaimnak feszültek. A dákóm meg még mélyebbre hatolt a szájába. Szinte alig mozgatta a fejét előre-hátra, ám ajkai hol rászorítottak, hol elengedték a szerszámot. Makkor időnként a szájpadlásának nyomódott, ekkor megrándult, ám nem eresztette a megszerzett zsákmányt. Nekem meg eszem ágában sem volt elvonni tőle a finom falatot…

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kiélveztem minden pillanatot, hogy fürdetés címén a testével játszom. Simogattam, kényeztettem, s hímvesszője egyre inkább meredezett, néha meg-meghajolt, ahogy újabb löket vér érte. Elég guggoltam, tisztában lévén azzal, hogy már csak pusztán a ez a póz is vágykeltő, fantázia indító egy Férfi számára, mert autómatikusan arra asszociál, hogy szopni fogja a nő. És esetünkben nem csak elméleti szintem maradt ez meg, mert nagyon akartam a számban érezni. És a hatást is érezni, amit kivált belőle a szám, ahogy körül öleli a legfőbb erogén zónáját, újabb fantázia képeket villantva fel az agyában is.

Lassan fogadtam magamban a szerszámát, lévén, nem tartotozott a vékony darabok közé. Nem volt az a kimondottan vaskos, kezelhetetlen darab sem. Pont olyan volt, amit szívesen szop az ember, mert hosszan befér a számba. Ahogy guggoltam előtte, karjaimmal átöleltem izmos combjait, nem engedtem, hogy ő mozogjon. Most picit csak én akartam. Majdnem tövig bekaptam a farkát és csak nyelvem játszott picit rajta, ajkaimmal szorítottam meg, ahogy ilyen esetben az alsó ajkaimmal is tenném. Makkja a szájpadlásomnak ütközött, ami hamar öklendezésre ingerelt, de én mégsem eresztettem még el őt. Lassan, nagyon lassan húztam le róla a számat és finoman úgy mozdultam, hogy nedves makkjával körbe rajzolja a szám vonalát. Felnéztem rá, ő már a falat támasztotta, úgy nézett le rám. Vágytól égett a tekintette, kívánta már a számat. Én pedig őt.


Továbbra is belefúrtam a szemem az övébe és így nyíltam alul végig a farkát, teljesen rátapsztottam a nyelvem a dákójára. Majd vissza, egészen a tövéig. Kicsit lejjebb vándoroltam, egy kis szopogatás a golyóknak is, s aztán vissza apró csókokkal a combján, hasán.

Nem akartam, hogy így élvezzen el, inkább magamban akartam tudni őt.

Még vizes volt a testem, és új ötletem támadt. Reménykedtem, hogy szereti a mell szexet, így kicsit feljebb emelkedtem, ő pedig, mintha gondolatot olvasna, rogyasztott kicsit. Elengedtem formás lábait és megfogtam a két mellem és a farkát közé illesztettem. Közéjük szorítottam őt és hagytam, hogy mozogjon. Fejemet előbb lehajtottam, nyalogattam a mellek közül ki-kibukó makkját, majd hátra hajtottam a fejem, hogy ő is élvezze teljes szélességében a panorámát.

Jól számoltam, a hatás nem is maradt el. Mozgott ütemesen, én pedig, amennyire a póz engedte, a farka tövét is simogattam, ezzel is fokozni akartam a vágyát.

Halkan szólaltam csak meg, nem akartam megtörni a kéjek varázsát.

- Bennem is ilyen szenvedéllyel mozognál? - ahogy kimondtam a szavakat, vissza hajtottam a fejem és a mondat végére már a szemébe néztem. Pár pillanat kellett, hogy eljusson a tudatához a kérdés, mert a mellszex okozta gyönyör kicsit neki is elvette az eszét. Nekem sem véletlenül volt időre szükségem, hogy meg tudjam fogalmazni, egyáltalán mit is akarok tőle kérdezni? Hangaj rekedt volt, mikor válaszolt...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nem- nyögtem akadozó hangon. – Még nagyobb szenvedéllyel.

Már a szopása is képes lett volna a csúcsra repíteni, de ez a varázslatos ötlete a mellszexel…Lenéztem, és az eddig vaskosnak tudott, vagy vélt farkam szó szerint eltűnt a két nagy mell között. A két kebel puha, finom bőre a maguk lágyságával, és fehérségével teljesen elkábított. Már le is játszódott bennem a kép: ütemesen mozgatja a melleit a farkam körül, én meg az ajkaira lövöm a spermámat. Ez is elképesztően izgatott, de az még inkább, hogy akár benne is mozoghatok…Kérdése éppen ezért a legjobbkor jött, mert már megint az élvezés határán voltam.

Felállítottam és már nyomtam is a kezébe a törölközőt, közben én is törölköztem. Képzeletemben már valamelyik szoba ágyán voltunk, éppen ezért nem sokat szöszmötöltünk a törölközéssel. Már csak arra tudtam gondolni, hogy a magamévá tegyem, de úgy, ahogy én szeretem: nagyon alaposan kinyalva, aztán mindenféle pózban nagyon alaposan megkefélve.

- Menjünk – sürgettem kicsit. Nagyon türelmetlen voltam már, de igyekeztem leplezni. Majd elindult előttem, és az egyik földszinti szoba hatalmas hálójába vezetett engem. Itt egy, a szoba méreteinek megfelelő, szintén hatalmas franciaágy volt Amint az ágyhoz értünk, szembe fordítottam vele, és mint aki hasra akarná fektetni őt, mögé léptem. Ő már térdelt is az ágyra, hogy ráhasaljon, de megállítottam a mozdulatában. Csak a felső testét hajlítottam előre. Vette az adást, a tenyerével az ágyra támaszkodva előre hajolt. Ebben a pillanatban szó szerint egy hangos nyögés közepette lerogytam mögé, és máris széthúztam a popsiját, hogy ismét a fenekébe nyaljak. Ismét finoman kezdtem, lágyan érzéssel, majd kicsit erősítettem, igyekeztem a popsijában töltött idő minden pillanatát maximálisan kiélvezni.….

Viszonylag rövid, ám annál finomabb, nyalásom után az ágyra ültettem, hanyatt fektettem, de mielőtt felhúzta volna magát egészen az ágyra, a lábait széttoltam, és most a punciját vettem kezelésbe. Hasonlóan a popsijához, célratörő, de lágy és finom voltam, bármennyire is kívántam, nem vetkőztem ki magamból. Az nem én lettem volna. Nem ült fel, feküdt hanyatt, de teste remegéseiből éreztem, hogy elkaptam őt ismét.

Ez a nyalás is rövid volt, felfektettem egészen az ágyra, és már másztam is fel mellé. Néhány csók a melleire, és fordultam fölé, befészkeltem magam a lábai közé, és erősen lüktető szerszámomat a puncijához tettem. A makkom megérezte a nedvét…..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sok időt vesztegettünk tovább a fürdőben, miden mozdulata sürgető és unszoló volt. Jobban akart már, egészen a magáévá... és olyan körülmények között, ahol kényelmesebben hozzám férhet.

- Menjünk. - hangzott a halk kérés. Hangjába a feszült várakozás, vágyakozás árnyalata vegyült, és ez engem csak még inkább tüzelt. Éreztem, hogy ölembe tódul a vér. Gondolatban hamarjában végig jártam a közeli szobákat, hogy melyik lenne alkalmas a mi kis játékunkra, és egy közeli szoba mellett döntöttem, remélvén, hogy a régi jó szokást megtartották és nem zárták kulcsra a szobákat. Nem akartam anyaszült meztelenül a folyosókat róni, nyitott szobát keresve. Bár, Vele még ez is élvezet lett volna... Lépcsőn mondjuk még úgysem szeretkeztem... Tolongtak a gondolatok a fejemben.


A szerencse is fogta a kezünket, nem csak mi egymásét. Minden akadály nélkül tárult fel előttünk a vágyott szoba ajtaja. Egyenesen az ágy felé tartottunk. Én engedelmesen fel akartam rá hasalni, átadva neki minden irányítást, de ő megállított a mozdulatban félidőben és jelezte, hogy csak a felső testtel hajoljak előre. Tudtam, hogy mit forgat a fejében és amennyire csak tudtam, kitoltam a fenekem, mire ő hangos nyögéssel térdelt mögém. Röviden, de heves szenvedéllyel nyalta a fenekem, ami meglepett, és éreztem rajta az alig féken tartott vágyat.

Teljesen uralta a helyzetet. A hátamra fordított. Még nem tolta fel a lábaimat, csak szétnyitotta és egy újabb halk sóhaj kíséretében az alsó ajkaimat vette kezelésbe. Hirtelen levegőért kezdtem kapkodni, mert túláradó szenvedélye újra magával ragadott engem is. Már nyúltam volna érte, hogy most már őt akarom, egészen és magamban, mikor szinte gondolatot olvasva mellém feküdt. Lassúdad mozdulatokkal kezdett a melleimmel játszani, bennem meg egyre fogyott a türelem... Szememmel, egész testemmel azt sugároztam felé, hogy gyere, tégy a magadévá édesem! És ő nem is váratott tovább. Feljebb csúsztatott a finom tapintású takarón és már a lábaim közé is térdelt.


Megfogta a tövénél a kőkeményen ágaskodó farkát és a nedvességtől csillogó, vágyakozó ajkaim közé dugta. Kicsit simogattatta magát a szirmokkal, és mikor megérezte a forróságot, már nem bírt tovább ellen állni és szép lassan belém hatolt. Mindketten egyszerre és hosszan nyögtünk fel. Én azért, mert szűkös volt a hely, és nagyon úgy éreztem, hogy teljesen kitölt... ő pedig a forróságtól sóhajtott fel, amit talált, s ami izgatóan ölelte körbe lüktető szerszámát.


Teljesen bennem volt már, és élveztük mindketten ezt a meghitt közelséget. Kicsit húzódott csak vissza, és megint belém hatolt. Az őrületbe kergetett ezzel a finom játékkal. Most már komolyan azt akartam, hogy szenvedéllyel keféljen meg, erősen, ne csak az idegeimmel játszon. Mindkét kezem kinyújtottam érte, és ő már lendült is felém. A vállam mellett kétoldalt megtámaszkodott én pedig izmos vállaiba kapaszkodtam. Felhúztam mindkét térdem ezzel is még több helyet adva neki, egyszersmind pózt is váltva. Felnyögött és gyorsabb mozgásra váltott. Kéjesen felnyögtem és a lábaimmal átkulcsoltam a derekát, ezzel is ösztönözve őt és jelezvén, nem akarom elengedni.


Rá-rászorítottam a farkára, egész lényem kezdett pulzálni, ahogy dugattyúként járt bennem. Annyi nedvességem volt, hogy még a takaróra is bőven jutott, ő pedig könnyedén tudott bennem csúszkálni. Vágytól izzva csaptak össze ajkaink. Kezem a tarkójára csúszott, húztam magamba. Egyszerűen kezdett elborulni az agyam és már szinte csak a vágyaim irányítottak, nem voltam képes semmilyen szinten tisztán gondolkodni. Ahogy ajkunk elvált és elveszünk kis időre egymás szemében, nála is azt a fátyolosságot láttam, amit én éreztem.

- Csak nem őrítő ez a szűk hely? - kérdeztem rekedt hangon, mire pár mély lökés volt a válasza. Ívben feszült a hátam és karjaimat önkéntelenül a fejem fölé nyújtottam, ezzel is teljesen megadva neki magam. Tudtam, hogy izgatni fogja ez a teljes megadás és ahogy végig járatta rajtam a szemét, nem is csalódtam az elért hatásban.


Remegve állt meg a mozdulat közepén és én tudtam, hogy most nagyon a határán volt az elélvezésnek. Kis kéjenc, még húzni akarja a dolgot. Mindkét kezére feltámaszkodott mellettem, mint aki fekvőtámaszhoz készül, és lassan kezdte újra a mozgását. Segítentendő az időhúzását, a lábammal jeleztem, hogy nem akarunk-e megfordulni, hátha a pózváltás kicsit lehiggasztana minket. Kis időbe bele telt, mire megértette a jelzést, én pedig mosolyogva érzékeltem, hogy mennyire nincs már ő sem agyánál. Vonakodva bár, de kibújt belőlem és hamarjában elnyúlt az ágyon középen és én is mozdultam már hozzá. Féltérden fölé ereszkedtem, megfogtam a farkát és lágyan az ajkaim közé csúsztattam. Hagytam, hogy a látvány, és az érzés az őrületbe kergesse, addig, míg nem nyúl értem és türelmetlenül nem húz magára teljesen...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen belefeledkeztem a szeretkezésbe, és alig vettem az adást, hogy váltsunk pózt. Mint akinek egy hályog válik le lassan a szemeiről kezdett kitisztulni előttem a világ, és láttam meg mosolygó arcát. Aztán, mikor már megértettem a szándékát, szinte repültem az ágyra és feküdtem hanyatt, és kifelé nem látható kisgyermeki türelmetlenséggel vártam már, hogy rám ereszkedjen. Szépen lassan meg is tette. Micsoda érzés volt! És micsoda látvány! Két hatalmas, gyönyörű mell emelkedett fölém, egy izgató hófehér has, és az ő csodaszép arcának látványa töltötte ki teljesen a látómezőmet. Azt sem vettem volna észre, ha közben lebontják a fejünk fölül a házat, teljesen elteltem vele. Egészen lassan kezdte a játékát, ám rövid idő múlva már türelmetlenül kezdtem mozgatni rajtam, amit ő hol rám borulva, hol felegyenesedve meg is tett, és jó néhány perc elteltével egy halk, fogait összeszorítva, elnyújtott nyögésbe burkoltan el nem ment.

Ezután azonban egy pillanatra sem álltunk le, de a tempón alaposan visszavettünk.

Sokáig lovagolt még rajtam, de ez most más volt. Nem voltak gyorsak a mozdulatai, inkább hosszasan akarta kiélvezni a kéj perceit. Éppen ez a viszonylag lassú mozgása kergetett az őrületbe engem is. Többször is az élvezés határára kerültem, de mindannyiszor sikerül visszavernem önmagam támadását. Ő meg csak fenségesen, mint egy királynő mozgott rajtam. Néha annyira felemelkedett, hogy csak a makkom volt a szirmai között, máskor meg sokáig ült teljes súlyával rajtam, tövig benyelve a szerszámomat. Szemeit hol lehunyta, hol szinte szuggerálva nézett rám. Igazi, érzésekkel és mégis kellő szenvedéllyel teli szeretkezést vittünk véghez. A vég pedig bekövetkezett, mikor már nem bírtam tovább, és nagy hangadások közepette elélveztem. Homorítottam volna, ám ekkor teljes súlyával rám nehezedett, és szinte belepréselt az ágyba, miközben csípője hirtelen felgyorsuló mozgással követelte ki magának az utolsó cseppjeimet is.

Néhány perc múlva teljesen kifacsarva feküdtem mellette. Simogattam a melleit, puszilgattam őket, majd lassan lefelé haladva beborítottam apró csókjaimmal az egész testét. Jól esett számomra, hogy érinthetem a puha bőrét.

- Hamarosan felhívom az öcsémet, és szólok neki, hogy még ma jöjjön el, és nézze meg a ráeső részét a munkának – mondtam Kate-nek alig egy órával később, mikor már lezuhanyoztunk és felöltöztünk.– De hogy fog bejutni ide?

- Itt az egyik kulcs a villához. A másik nálam marad. Add oda neki. Így rendben lesz? – kérdezte a nő.

- Tökéletesen. Akkor én most visszamegyek az irodámba és előkészítem a holnapi teendőket. Elvihetlek az irodádba?

- Nem, köszönöm, én még egy fél órát elleszek itt, aztán majd hívok egy taxit.

A biztos viszontlátás reményében elköszöntünk egymástól. Amint kiléptem az ajtón, hívtam az öcsémet és tömören vázoltam neki a teendőit még a mai napra. Nem örült neki, mivel szokás szerint valamelyik nőjénél volt, és éppen valami bulit szerveztek. Ám az öcsém tudta, hogy nem tűrök ellentmondást, ha a munkáról van szó, így esze ágában sem volt alkudozni, vagy ellenkezni. Tudtam, hogy tökéletesen megbízhatok benne. Bár gyökeresen más volt, mint én, a közös munkánkban ő sem ismert pardont.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman lovagoltuk meg a szenvedély, a kéj, s a mámor hullámait, mielőtt teljesen elaléltan hengeredtünk az ágyra mindketten. Lágy levezetésként csókokkal hintette testem, mielőtt tusolni hívott. Igyekeztünk ott már vissza fogni magunkat, mert nem volt idő már még egy ilyen hosszú, kéjes ágycsatára. Felöltöztünk, s én fájón hallgattam szavait, hogy kénytelen vissza menni az irodába.

- Hamarosan felhívom az öcsémet, és szólok neki, hogy még ma jöjjön el, és nézze meg a ráeső részét a munkának. - mondta olyan természetességgel, ami meglepett. El is feledtem már, hogy nem egy idegen kollégával, hanem a testvérével dolgozik. Meglepő volt hallani a testvéri szeretettel kevert, céltudatos szakmaiságot kihallani mondataiból. A táskámba nyúltam a kulcscsomóért, hogy átadjam nekik a helyiség egyik kulcsát. Úgy ők is könnyebben tudnak mozogni a területen később.

- Itt az egyik kulcs a villához. A másik nálam marad. Add oda neki. Így rendben lesz? - nyújtottam felé a kulcsot és ő a kezemnél foga magához húzott.

- Tökéletesen. Akkor én most visszamegyek az irodámba és előkészítem a holnapi teendőket. Elvihetlek az irodádba? - kérdezte, tekintetét mélyen az enyémbe fúrva. Legszívesebben vissza rántottam volna az ágyba, mert ölem újra bizseregni kezdett. De tudtam, hogy még mielőtt öccse ide ér, vagy bárki erre téved, kell egy kis rendet csapnom errefele....

- Nem, köszönöm, én még egy fél órát elleszek itt, aztán majd hívok egy taxit. - mondtam halkan, kicsit rekedt hanggal. Lágyan megcsókolt, futólag megölelt, s ruganyos, határozott léptekkel távozott.


Lehanyatlottam az ágyra, próbáltam rendezni a gondolataimat. Mire kifújtam magam, láttam, az órámon, hogy majd negyed órát sikerült ellustulnom. Hogy szalad az idő?! - sóhajtottam magamban és neki álltam rendbe szedni a szobát. Hamar végeztem, mert csak az ágyat tettük csatatérré... Átmentem a fürdőbe és kicsit megigazítottam a hajam, fújtam magamra még egy kis illatot. Az ajtóból még egyszer vissza néztem, ellenőrizendő, hogy a fürdő úgy van-e, ahogy hagyni kívántam. Mivel minden rendben volt, kimentem a tágas előtérbe, ahol volt az első kis össze ütközésünk... Elmosolyodtam az emlék gondolatára és a táskám után kaptam. Volt két nem fogadott hívásom, így azokat kezdtem rendezni. A titkárnőm keresett, egy fontos üzenettel. Fogtam egy széket és az emeletre vezető lépcsősor melletti kis asztalkához ültem. Megmagyarázhatatlan indíttatásból, megfordítottam a széket és mintegy lovagló pózban ereszkedtem rá, és úgy kezdtem el írni. A széknek kicsit magas támlája volt, így a hátamat kihúztam s a fenekem is kissé feszesebb pózt vett fel.

Épp írtam egy címet egy lehetséges közvetkező ügyfélhez, mikor hallottam, hogy meglehetősen sietve fékez egy autó a ház előtt. De nem tudtam teljes figyelmemmel arrafele figyelni, mert a titkárnőm darálta a fülembe a fontosabbnál fontosabb infókat.


Kulcs fordult a zárban és nagy vehemenciával, belépett egy magas férfi. Mélybordó garbót és szűk, de nem feszülős vászon nadrágot, sportosan elegáns cipőt viselt. Az ő fülén is telefon lógott, meglepődve néztünk egymásra. Félmosolyra húzódott a szája, és ahogy jött, ugyanolyan lendülettel csukta is be maga mögött az ajtót és dőlt neki. Kezét, lábát karba fonta, s miután letette a telefont, kutató pillantással mért végig. Igyekezetem rövidre zárni a beszélgetést a titkárnőmmel, s csak mikor letettem a mobilt az asztalra, és elkezdtem felemelkedni ültömből... akkor esett le, hogy miért éreztem azt a kis kéjes gondolat-felhangot az idegen mosolyában. Feltehetőleg igen kihívó pózban ültem.


Szóval, te vagy az öcsike... summáztam magamban, ahogy újra végig mértem és az arcából egyértelműen a bátyja arca köszönt vissza rám. Egy az egybe ő volt, talán két perccel fiatalabb kiadásban. Mert, csak most esett le a tantusz nekem....

Közelebb léptem hozzá, mégiscsak én voltam házon belül. Kezet nyújtottam és kimozdítottam őt bezárt pózából.

- Üdvözletem, Kate Liezon vagyok. Ön pedig...? - néztem rá mosolyogva, kérdő tekintettel.

- Árész Ákos. - nyújtotta a kezét, közelebb lépve hozzám. - A kisebbik Árész fiú. És igen, ikrek vagyunk... - tette hozzá kisfiús mosolyt villantva rám.

- Nos igen, a bátyjához ma már volt szerencsém. - vigyorogtam és igyekeztem örömöm elrejteni, amit annak a találkozásnak az emléke hozott fel bennem.

- Igen, hallottam róla. - mondta tömören.

- Oh... tényleg? És mit hallott? - húztam vissza a kezem. Fel sem tünt, hogy már jó ideje nem engedtük el egymást. Észre sem vettem, de nem tudtam eldönteni, hogy én nem húztam el a kezem, vagy ő nem engedte el? Hasonlóan magas volt ő is, mint a bátyja, s neki lángoló zöld szeme volt, mely újra és újra kutatón mért végig, tapogatott szinte.

- Csak csupa jót. - felelte, s a vigyor nem hervadt le az ajkáról. Ami, mellesleg igen formás és csókolni való volt. El is akadt rajta egy pillanatra a tekintetem.

- Nem valami közlékeny az úr. - mondtam, s választ sem várva folytattam. - Esetleg kér egy teát, kávét... vagy valami mást?... - néztem rá huncut szemekkel...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

„Maradjunk a valami másnál!” – gondoltam. „Arról nem volt szó, hogy ilyen jó a csaj” – folytattam a gondolatot. Igaz, a bratyó nem is a nő erényeit ecsetelte, hanem a melót. Csak annyit mondott, hogy van egy igencsak szemrevaló új megrendelőnk. Hát tényleg szemrevaló. „Ilyen segget!” – álmélkodtam el, mikor beléptem, és nekem oldalt ülve ült a széken, valamit írt. Kihúzott háta alaposan kihozta az alsó domborulat előnyeit. Az meg volt neki bőven, nem csak alul. Mikor felém jött, nagy, kerek mellei hintáztak, szemei huncutul csillogtak. „Tiszta hülye a bátyus, ha nem húzta meg a csajt, pedig itt voltak kettesben. De amilyen lütyő az ikrem az ő kis aprólékosságával….”Hangja közvetlen, barátságos volt, és amint megfogta a kezem, nyomban elpárolgott a haragom, melyet a bratyóm iránt éreztem. Nem hagyott békén ezzel a melóval, hogy sürgős, meg ilyenek. Egész úton idefelé füstölögtem, hogy ott kellett hagynom a nőmet, mert addig szekált, amíg meg nem ígértette velem, hogy még ma megnézem a melót. Ő a sztahanovista, én meg a stréber…ez utóbbit de sokat vágta már a fejemhez. Igaz, sokkal lazábbra veszem a figurát, mint ő. Ő az öltönyös, piperkőc, én meg a farmeros. Bár egy petéjűek vagyunk, mégis tűz és víz. Igaz, most éppen nem farmer, hanem vászonnadrág van rajtam, de ez a maximum, ameddig elmegyek az öltözködésben. Nem csoda, hogy az üzlet tárgyalásos részét nem én intézem…mondjuk a bratyóm sokkal tárgyalóképesebb is, mint én, pedig ugyan azt az egyetemet végeztük.

- Egy kávét kérek, köszönöm! A valami mást utána kérem – feleltem hasonló huncutsággal, mint ő. Besétáltam a nappaliba, leültem, majd leplezetlenül néztem a nőt, amint jön-megy az amerikai konyhában. Nem zavart, hogy látja-e, vagy tetszik-e neki. Az ilyet nem szoktam figyelni. Nekem tetszett a látvány, és nyomban el is döntöttem, ha a csaj úgy viselkedik, ahogy én szeretném, le is döntöm a lábairól. „Ha meg nem, hát elvégzem a szemrevételezést a házon, és megyek vissza tovább kefélni a nőmet” – summáztam a dolgot.

- Megiszzuk a kávét, aztán körbe vezet a házon, látni akarok mindent – mondtam, mikor letette az asztalra a friss, illatozó feketét. A „mindent”-nél nyomatékosan a melleire néztem. Vegye észre, hogy bejön nekem.

Ismertem a saját stílusomat, nem szerettem a felesleges köröket. Ebből a szempontból pontosan egyformák vagyunk a tesómmal, de míg ő becsomagolja és masnit köt a dolgokra, én nyersen, meztelenül szeretem.

Mialatt iszogattunk, a nő ecsetelte nekem is, amit már elmondott egyszer a bátyámnak, hogy mik lennének az elvárások, mikre és kikre kell különösen odafigyelni. Ezen a ponton becsukódtak a nőt fürkésző szemeim, és csak a melóra figyeltem, ebben én sem ismertem pardont. Majd utána lehet szó másról is. Sőt, csak másról.

Miután letettük a csészénket, felálltunk, és Kate körbe vezetett a házon. A legutolsó, legkisebb zugba is benéztem, és magamban már el is helyeztem a kamerákat, a beöltöztetett embereimet, és mire ismét a nappaliban voltunk, magamban már kész voltam a munkámmal. Leültünk, felírtam neki minden egy papírra, közben el is mondtam, hogy mit, miért és hová, ő meg figyelmesen hallgatott. Meglepett, hogy mennyire értelmes, a szakmámba vágó kérdéseket tett fel. „Nem csak jó vagy kisanyám, de még okos is! Na majd meglátom, az az okos kis szád mennyire tud kinyílni!”

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ezzal a vagy valami más kezdetű kis inspirációmmal megfogtam Ákost. Sokatmondó mosolya nem hervadt le róla a későbbiekben sem.

- Egy kávét kérek, köszönöm! A valami mást utána kérem... - mondta, az utolsó mondatot igen jelentőségteljes felhanggal. Na ácsi. Én itt ma duplán el leszek csábítva?! - rémlett fel bennem a kéjes gondolat. Nem, ellen kell állnom ennek. Dehát miért is? Teljesen ugyanúgy néznek ki. Te jó ég... hogy ez a pasi milyen formás? - futkároztak a fejemben a gondolatok. Sürögtem, forogtam a konyhában, mint aki tényleg tudja mit csinál, majd hamarjában prezentáltam újsütetű ismerősömnek a kávéjét. Szándékosan a keleténél mélyebben behajolva adtam neki oda a csészéjét és kéjes örömmel töltött el, hogy leplezetlenül nézi a melleimet. De elég volt a kéjelgésből egy időre, a találkozás szakmai részére (lesz másmilyen is? - kérdeztem magamban) tereltem a szót. Azonnal pózt és arcot váltott a férfi, és komolyan nézett rám. Nyoma sem volt az előzőleg oly egyértelmű casanovának. Most egy komoly, céltudatos, magabiztos férfi ült előttem. Igyekeztem okosan beszélni, kérdezni tőle.

Mikor már végeztem a helyzet és az elképzeléseim vázolásával, közölte velem, hogy vezessem körbe...

- Megiszzuk a kávét, aztán körbe vezet a házon, látni akarok mindent. - mondta, vagy inkább parancsolta. Ejha.... nyögtem majdnem a hang hallatán. Igaz, parancsoló volt, mégsem bántó inkább csak... ízlelgettem az érzést, határozott. S amit még hasonló vehemenciával éreztem, az az volt, hogy kívánni kezdem ezt az arrogáns-féle, egoista, mocsok jóképű férfit. Felemelkedtem ültömből és a tőlem telhető legnagyobb alapossággal vezettem végig a házon. Minden szobába bement, minden erkélyre kilépett. Mindent szemügyre vett. Időként próbáltam kacér módon megállni a fürdő ajtóban, vagy egy-egy hálószoba bejáratánál, hátha meglátom a szemében a megingást, hogy nem tud rendesen koncentrálni a munkájára... de semmi jelét nem adta annak, hogy meghatottam volna. Francba! Hát akkor ezt jól benéztem... - szidtam le magam. Kicsit elbíztam magam... naaa. Beláttam.


Miután vissza értünk a kiinuduló pontra - kezdtem már gyanakodni, hogy lehet valami ezzel az előtér-nappalival, mert itt mindenki megőrül. Vagy, csak én zizzenek meg ezektől a eszményi pasiktól.

Leültünk újra az asztalhoz és Ákos felvázolta nekem, mire lesz szüksége, hány ember fog itt mászkálni civilben és hányan az ő egyenruhájukban. Milyen eszközök és hol lesznek felszerelve, a testvérével ők merre lesznek, mit kell majd csinálnom, mire kell figyelnem. Miközben magyarázott, írta az adatokat egy papírra nekem, hogy tudjak azzal utána dolgozni én is. Kezdett a fejem megtelni aznapra a sok információval. Úgy döntöttem, egy kis hideg víz jót fog tenni.

- Megbácsát nekem egy pillanatra? - mondtam és már lendültem is, hogy felkelek ültömből. Kérdőn nézett rám, s ahogy kimasíroztam a konyha felé, magamon éreztem perzselő tekintetét. Megnyitottam a csapot és megmostam az arcom, a nyakam, a tarkóm. Hirtelen el is feledkeztem pár pillanatra róla, hogy nem vagyok egyedül. Hagytam, hogy a csepekkel lecsurogjanak a hátamra, a mellkasomra. Csak tessék-lássék törölköztem meg, így hagyva, hogy hűtse a víz a testem. Lehajoltam és a hűtő alsó részéből kivettem egy szénsavmentes ásványvizet, letekertem a kupakját és már inni is kezdtem. Ezzel egyidejűleg meg is fordultam, mert eszembe villant, hogy vissza kéne menni és megkérdezni Ákostól, hogy ő szomjas-e. Még vissza pillantottam a hűtőre, hogy rendesen be van-e csukva, s csak ezután koncentráltam a helyes útirányra. Azonnal meg is torpantam, ahogy láttam, hogy Ákos állja el az utat... Elemeltem az üveget a számtól, és azt éreztem, hogy megkukulok. Ugyan azt a hanyag testtartást vette fel, mint mikor bejött a bejárati ajtón. S vissza költözött kéjes félmosolya is. Végig gondoltam, mit láthat és leesett újra a tantusz, hogy miért vigyorog. Na, isten se mossa le rólam, hogy komolyan el akarom őt csábítani. S ha nem is tudatosan, de tudat alatt mindenképp ezt akartam...


- Kér egy kis üdítőt? - mondtam - szándékom ellenére - rekedtes hangon.

- ... vagy valami mást... - mondta azt a bizonyos mondotot és ellökte magát a pulttól, aminek eddig támaszkodott.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen, mikor végeztem a mondandómmal felállt, és a vízcsaphoz ment. Megmosta az arcát, nyakát, majd alig hogy megtörölközött. A mellkasára lefolydogáló víz, ahol érintkezett a ruhájával, kissé átlátszóvá tette azt, így melleinek kis része szinte láthatóvá vált. „Na! Vizes póló bemutatót tartasz nekem?” – gondoltam, miközben kedvtelve nézegettem a mozgó nő testének rezdüléseit. Feneke, mellei önkéntelen mozgása tapintható változásokat okozott a nadrágomban. Éppen ideje volt, mert mialatt a munkával foglalkoztunk lelankadt, pedig előtte vastagon ki akart szabadulni a vászonból. Ráadásul, mivel nem készültem ilyen jó nőre, csak felrántottam a nadrágomat alsó nélkül…..Így, ha kicsit jobban figyel, nyomban elárulom magam, hogy kívánom. Aztán a hűtőnél matatott, ekkor nem akartam tovább húzni a dolgot. Közelebb léptem hozzá, és egy pultnak támaszkodtam. Mikor megfordult meglepődött, hogy nem ott talál, ahol hagyott.

- Kér egy kis üdítőt? – kérdezte.

-….vagy valami mást! Vágtam rá, majd a munkával megvagyunk, jöhet a buli! gondolatmenettel el is indultam felé. Megálltam előtte, jó közel hozzá, szinte hallottam, amint izgatottan vert a szíve. Bár szeretem a magabiztos, céltudatos és rámenős stílust, ha nem éreztem volna rajta, hogy valamennyire vevő rám, nem tettem volna, amit tettem.

- Tudod mit? – váltottam át tegezésbe – A csapvíz pont jó lesz.

Csak villant a szeme. Pontosan értette mire célzok, és, mintha egy árnyalattal felém tolta volna a melleit. „Akkor itt a vized” – volt a mozdulatában. Odahajoltam, és a még nedvesen csillogó melléről lenyaltam egy kis vizet. Szuszogása elárulta, hogy izgatja a dolog. Kicsit beljebb nyaltam a két melle közé, de a ruha erősen korlátozta a lehetőségeimet.

- Ennyire szomjas vagy? – kérdezte, de a hangja olyan incselkedő volt, hogy nem vártam tovább, támadtam. Két tenyeremmel feltoltam a melleit, így a ruha fölött kitüremkedtek kissé, és erősebben benyaltam a résbe. Pokolian finom mellei voltak. Már nem bírtam magammal.

- Nagyon szomjas vagyok –lihegtem. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve a csaphoz léptem, egy pohárba engedtem egy kis vizet, majd a nő ruhájának cipzárját félig lehúztam. A derekáig leengedtem a ruhát, majd a vizet az egyik mellére csepegtettem. A bimbójáról aztán felnyaltam. A hideg víz, na meg az izgalom nyomba megkeményítette a bimbót, és úgy kezdett ágaskodni, mint a szerszámom az egyre szűkebb nadrágban. Aztán a másik mellére csurgattam a vizet, és onnan is lenyaltam. Majd a két melle közé került a vízből, ahonnan az arcomat befúrva igyekeztem kinyalni azt. Egyre jobban elkapott a hév, és a nő elé guggolva lehúztam róla a ruhát. Egy szál bugyiban állt előttem. Nem haboztam, benyúltam és elkezdtem finoman ujjazni. Amint „oda” értem, teste megremegett. „Tehát szereted!” – állapítottam meg. Aztán hamarosan tövig benne járkált az egyik ujjam….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Közelebb lépett, és én ösztönösen felkínáltam neki magam. Kicsit előrébb döntöttem a felső testem, kihasználtam, hogy van mit mutogatni, s azt is, hogy szinte felfal a szemével.

- Nagyon szomjas vagyok – mondta érces hangon. Majd ellépett tőlem és egy pohárba vizet engedett. Csillogó szemmel jött vissza hozzám, és fél kézzel is ügyesen vetkőztetni kezdett. Meglepett és hihetetlen mód felizgatott ez a határozott mozdulat. Hagytam, hogy tegye, amit kíván. Mélyen a szemembe nézett, majd a mellemre csepegtetett pár csepp hideg vizet. Felszisszentem, mert az izgatottságtól felhevült bőrömön még hidegebbnek hatott a víz. Futó mosoly villant ajkain és már rá is vetette magát a mellemre. A mozdulat gyors volt, ő mégis gyengéd maradt eddig.

De hevesebbé váltak érintései, ahogy haladt testemen lefelé, követte az elszökött cseppek útját. Lecsúsztatta rólam a ruhám és ott álltam előtte majdnem anyaszült meztelen. Felemelkedett újra mellém, szinte fölém tornyosult izmos alakja. Ujjával kutatón, hódítón nyúlt be a bugyim alá és egy heves mozdulattal belém is hatolt. Nem tudtam eltitkolni és nem is akartam, hogy mennyire felizgatott az, amit tesz. Kapkodni kezdtem a levegőt, testem remegni kezdett. Önkéntelenül is a vállába kapaszkodtam, mert az ilyen fajta kényeztetést állva nem igen tudtam bírni. Megingott a lábam, de próbáltam tartani magam, miközben ujja kíváncsian járt bennem. Kereste, fáradhatatlanul kereste azt a bizonyos pontot, amitől minden nő sikongat, ha érintik.


Kitartásának meg lett az eredménye, meglelte azt a pontot, amitől komolyan megrogyott a lábam. Önkéntelenül nyúlt utánam, erős karjával megtartott. Kajánul vigyorgott gyengeségem láttán. Kicsit arrébb lavírozott és felültetett a konyha asztalra. Mivel a házat nem használta senki régóta, semmi nem volt az asztalon, ami zavarná ténykedésünket. Felültem, hátra dőltem és könyökre támaszkodtam. Felhúztam a jobb lábam és közben amennyire tudtam, szélesre is tártam. A hirtelen jött hely többletet ki is használta, fölém hajolt, vadul szájon csókolt és tövig hatolt belém az ujjával. Szája vadul, követelőzőn tapadt az enyémre, de már én sem fogtam vissza magam, ugyanolyan hevességgel csókoltam vissza, faltam, szívtam a ajkát, nyelvét. Felébredt benne a hódító alfa hím és immár két ujjal kefélte a tocsogós puncimat... Nem finomkodott, szenvedélyesen játszott velem.

Ez a szélesség már kezdte elérni a határaimat, a szűk hely nem engedett sok mozgás teret neki, amit nem csak én, de ő is nagyon élvezett. Kicsit fokozta a tempót és hüvelyk ujjával pedig a csiklóm kezdte simogatni. Ez váratlanul ért... hevesen reagáltam rá. Száját elengedtem, hátam megfeszült, hátra hajtottam a fejem és csak nyögtem ... nyögtem, ahogy izgatta a lukam... Valahol mélyen tudtam, hogy ennyire nem volna szabad kitárulkoznom, de teljesen ledöntötte minden ellenállásom a belőle sugárzó masszív, férfias, szexuális erő.

Mozgattam a csípőm, és nyöszörögtem, ahogy kényeztetett. Nehezen, de vissza emeltem a fejem rendes testtartásba, és az arcát fürkésztem. Jól sejtettem, önelégült... de kéjes, kíváncsi és hódító is volt a tekintete. Tudta, hogy mivel mit érhet el, de nem csak kapni, adni is szeretett...


Megállítottam picit a kezét, mire döbbent kifejezés ült ki az arcára. "nem tetszett?" - volt az arcára írva. Elmosolyodtam, jelezvén, hogy dehogynem, nagyon is kedvemre való volt, amit tett. Vettem pár mély lélegzetet és felültem. Lábammal átfogtam a lábát és teljesen az asztalhoz húztam. Mindkét kezemmel felnyúltam, megfogtam az arcát és lehúztam magamhoz. Gyengéd, figyelmes csókot adtam neki és mélyen a szemébe néztem. Tudtam, hogy nem fog tisztán csengeni a hangom, de ez nem zavart.

- Az van, hogy mocsok mód kívánlak... És nem tudom hogy csináltad, de rövid idő alatt rettentően felhúztál. És... - kerestem tovább a szavakat. De helyettem ő fejezte be a mondatot.

- ... én is akarlak. - mondta, vagy inkább nyögte. Kéjes borzongással töltött el, hogy neki sem tiszta a hangja, közel sem. Az izgatás nem csak rám hatott elemi erővel...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ujjazás nagyon bejött neki. Néhány tapogatózó simogatás, érintés után ráéreztem a gyenge pontjára. Ettől kezdve a kezemben volt. Szó szerint. Játszottam vele. Hol „ott” ujjaztam, hol mellette. Az ujjaim okozta kéjes nyögései töltötték be a konyhát. Zene volt füleimnek.

Aztán, mikor vagy harmadszor értem a gyenge pontját, szó szerint megrogyott. Felültettem az asztalra, ő kissé hanyatt dőlt, az egyik lábát még fel is húzta.

- Na ezt már szeretem – gondoltam a nő felkínálására. Akarja, hogy élveztessem, jól esik neki. Nekem meg ez volt a lényeg.

Fölé hajoltam, erőszakosan csókoltam, ám ekkor meglepetésemre ő is így csókolt vissza. Felvette a kesztyűt. Ez csak fokozta a vágyamat iránta. Ám, egyszer csak leállított. Ez is meglepett, de bátorító bólintása megnyugtatott: nem csak én élveztem amit tettem vele.

- Az van, hogy mocsok mód kívánlak... És nem tudom hogy csináltad, de rövid idő alatt rettentően felhúztál. És... - kereste tovább a szavakat, de helyette én fejeztem be a mondatot.

- ... én is akarlak. - mondtam, vagy inkább nyögtem.

Pillanatok alatt megfosztottam az összes maradék ruhájától. Az előttem kitárulkozó punci szépsége felkorbácsolta az amúgy sem hideg véremet. Egy pillanat alatt levetkőztem, és máris húztam le a nőt az asztal szélére. Amint pozícióba került, elé álltam. Nem mozdultam, de a makkom ott remegett a puncijánál. Azt akartam, hogy fogja meg, markoljon rá. Érezni akartam a tenyere melegét, puhaságát. Nem kellett sokat várnom. Nyúlt le, de nem markolta meg, hanem finoman, lágyan érintve odahúzta a bejárathoz, majd mindkét kezét a fenekemre téve magába húzott. Mindezt olyan lágyan, olyan természetességgel, olyan ellenállhatatlanul tette, hogy mire csak kettőt pislantottam volna már benne is voltam. Bent forróság, nedvesség fogadott, na meg az a cseppet sem elhanyagolható, kéjes érzés, hogy a dákómra húztam őt. Igaz, inkább ő húzott magába, de apróságokkal nem foglalkoztam, csak engedtem, hogy a hihetetlenül kéjes érzés teljesen szétáradjon bennem.

A feneke félig lelógott az asztalról, ismét hátra dőlt, mint az ujjazáskor, de most mindkét lábát az asztal szélére emelte. A nő piszkosul értette, hogy kell megőrjíteni szegény férfit.

Mivel a talpai csak félig voltak az asztal szélén, a szépen kimunkált lábujjai ingerlőn meredeztek előre. Mivel imádom e női testrészt is, villám gyorsan kihúztam magam belőle, adtam pár csókot az ujjaira, aztán már ismét benne voltam.

- Mondd, hogy imádod, ha nyalnak, mert mindjárt szétnyallak – nyögtem a lökéseim ütemére.

Mert, miután visszatértem belé, rögtön erősen kefélni kezdtem.

Tenyereim a lábfejein, szemeim a hintázó mellein….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az asztal szélére helyezkedtem, és szinte szó szerint magaba húztam őt. Én magam sem gondoltam, hogy ennyire ki fogja tölteni a már vágyakozó puncimat, de teljesen hosszában elmerült benne. Mindketten gyönyörködtünk a látványban. Láttam a szemén, hogy nagyon falja a látványomat, mozdulatai pedig a testemet. Feltűnt az is, hogy a lábam valamiért nagyon elnyerte a tetszését, mert megakasztotta finom csípő mozgását és az asztal szélénél elhelyezkedő lábamhoz hajolt és finoman kényeztette azokat is. S mielőtt újra belém hatolt volna, mély, érces hangon nyögte...

- Mondd, hogy imádod, ha nyalnak, mert mindjárt szétnyallak. - minden lökésre egy-egy szót mondott, így szavai még inkább hatásosak voltak. Én is hasonló ütemben tudtam csak válaszolni.

- Igen, imádnám, ha most jó alaposan kinyalnál... elöl-hátul... - tettem hozzá, mire nagyot rándult. Egy pillanatra az aggodalom felhője suhant át lelkemen, hogy ezzel rosszat mondtam, de amint az arcára pillantottam, valami még vadabb lángolást láttam rajta, a szemében, mint eddig. Valamit nagyon eltalálhattam, mert szinte azonnal félbe hagyta kéjes tevékenységét bennem és elém térdelt. Olyan vehemenciával vetette magát rám, hogy meg kellett kapaszkodnom az asztal szélében, ha nem akartam a másik oldalra csúszni. Szinte felfalt az ajkával, nyelve mélyen csúszott belém, körbe-körbe nyalta a hüvelyem belső felét... én pedig keztem az eszméletvesztés határait súrolni.


De neki ez a hatás nem volt elég. Formás, telt ajkaival a csiklómra tapadt és csak szívta, szívta magába, mitől hátam ívben feszült meg. Lábaimat önkéntelenül felhúztam és szélesebbre tártam. Lábfejem lefeszült, mintha spiccen állnék, vádlim, combom hol remegett, hol csak feszült neki a láthatatlan erőnek. Hangom elakadt, pedig hangosan nyögtem volna... S mikor tüdőm végre levegőhöz jutott, szinte sikítottam, ordítottam a kéjtől. S mikor ajka végig szántott a dombomon, le egészen a hátsó lukamig, egészen elcsendesedtem egy pillanatra.

Erős kezeivel előrébb húzott az asztalon, hogy jobban hozzám férjen. Fenekem már sztine teljesen leért az asztalról, s ő pont ezt akarta. Mohón húzta szét formás fenekem két félgömbjét, és kutató, követelőző nyelve máris izgatni kezdte a hátsó bejáratot. Kezdtem nem bírni ezt az érzék vihart, de pont, mielőtt teljesen elvesztettem volna az időérzékem, a fő erogén zónáimról az általa eddig nem ismerhetett, de nagyon érzékeny pontjaimat találta el. Fejével oldalra fordult és körbe nyalta a bokámat, mert időközben le kellett tennem a lábam, mert egyszerűen nem bírtam tartani. Egyik majd másik lábamon is megszergette azt a kicsi kiálló csontocskát és a körülötte lévő, vékony, érzékeny bőrt. Bennem meg áramütések garmadája csapott le, meg-megrándítva testem.


- Megőrítesz, ugye tudod? - kérdeztem tőle elhaló hangon. Halk, mély hangú nevetés hagyta el édes ajkait, mintha csak azt mondta volna, hogy igen, teljesen tiszában vagyok vele, pont ez volt a célom is.

A teste mellé simította a lábaimatés magához húzott. Hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy le akar húzni a földre, és úgy újra a magáévá tenni, vagy csak az asztalra akar hasaltatni és hátulról birtokba venni remegő testem?...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szerencsére akarta, hogy szétnyaljam. Abbahagytam hát a kefélését, és a puncijához hajoltam. Alaposan körbe nyaltam, majd bele is mélyesztettem a nyelvemet. Mivel kihangsúlyozta, hogy hátul is nyalhatom, máris csúsztam lejjebb, és a fenekébe is belenyaltam. Lassan már ne mis tudtam hol vagyok, csak egy nőt éreztem magam előtt, akit szét kell nyalnom, és iszonyúan meg kell kefélnem.

A lábait egészen a fejem mellé húzta, és amekkora lendületben voltam, hol a fenekét, hol a punciját, hol mag a bokáját nyaltam és csókoltam.

Aztán mondott, vagy inkább lihegett valami olyasmit, hogy megőrül tőlem, mire én nyögtem erre választ. Ha tudta volna, hogy én mennyire odavoltam érte….Csak az előttem tornyosuló puncit láttam, és csak arra tudtam figyelni, hogy teljesen a magamévá tegyem, illetve teljesen odaadjam magam neki. Azt tudtam magamról, hogy bohém, flegma és még ki tudja milyen vagyok. De egyben nem ismertem tréfát: a szexben. A partnerem mindenek előtt. Most is csak az lebegett a szemem előtt, hogy mindent neki, mert akkor mindent lesz nekem is.

Már teljesen lucskos volt. Nedve betöltötte a számat. A lábait lehúztam magam mellé, majd felálltam. Ismét erősen kefélni kezdtem, de most nem értem be ennyivel. Egészen lehúztam az asztalról, megfordítottam, és ráhasaltattam oda, ahol az imént még ült. Szétnyomtam a lábait, villámgyorsan leguggoltam, párat benyaltam még a fenekébe, majd hátulról folytattam puncija tágítását. A forró katlanba pillanatok alatt tövig hatoltam, és ellenállhatatlanul a magamévá tettem. Csak nyögött, nyöszörgött. Én is kezdtem elszállni, de még húzni akartam a magam élvezetét. Addig keféltem, amíg nem éreztem, hogy kitörök. Ekkor kihátráltam belőle, és az ujjaim vették át a dákóm helyét. Azt nem akartam, hogy az ujjaimtól élvezzen el, ezért igyekeztem minél hamarabb visszakerülni. Hamarosan aztán élvezett egy nagyot. Itt azonban még nem volt vége a dolognak. Addig akartam erőszakolni a puncit, amíg én is ki nem török. Ezért továbbra is sebesen és erősen dugtam. Ágyékom hangosan csattogott izzadt feneként. Rólam is patakzott már a víz.

Aztán megéreztem azt a mámorító érzést, mikor nagyon mélyről lassan, majd egyre sebesebben tör fel a kéj. Agyam már zsongott, csípőm önkéntelen mozgásba váltott át. Már nem voltam teljesen a magam ura.

Aztán erős sugárban áradt ki belőlem az ondó. Pár nagy lökettel nyomtam bele a puncijába. Aztán még talán percekig vonaglottam benne, testem időnként akkorát rándult, mintha áram futott volna keresztül rajtam.

Igazából nem is tudtam, hogy neki megvolt-e a második. Egy idő után leereszkedett a lila köd előttem, és a külvilág teljesen megszűnt.

Kiszáradt szájjal vonszoltam magam a csaphoz. Ittam, majd egy pohár jó hideg vizet neki is vittem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a férfi teljesen akart engem. Magának, a testének és mindezt persze azonnal és totálisan. Nem végzett fél munkát. Nyalt, csókolt, kefélt, játszott velem. Én pedig remegve élveztem és hagytam magam. Ahogy ott álltam előtte, újra a fenekemben éreztem ficánkolós nyelvét, majd a puncimban, aztán már komolyan elvesztettem a fonalat, hogy hol-mikor-mije jár bennem. Az élvezetnek olyan mélységeibe vezetett be, ahol nem sokszor jártam előtte, és érzékeim már össze gabalyodtak. Nyöszörögtem hol hangosan, hol halkabban, de szinte teljesen kiadtam magam neki. Míg végül addig izgatott, hogy egy fantasztikus orgazmust éltem át, ő pedig nem sokkal követett engem. Rettentő hévvel szeretkezett és az élvezete is épp ilyen mértékben tört elő belőle. Hosszan remegett bennem, s nekem ez nagyon kéjes érzést nyújtott. Imádtam érezni, hogy ennyire kiakad tőlem. S ami meglepett, miután kibújt belőlem, a csaphoz lépdelt és inni kezdett. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kimerítette ez a szeretkezés. S mikor nekem is hozott inni, csak akkor láttam be, hogy lám lám... nekem is nagyon nagy szükségem volt az átlátszó frissítőre. Szinte egy húzásra hajtottam le, és hálás mosolyt küldtem felé. Macho, aki gondoskodik a nőről. Ez a két dolog valahogy nem fért nekem egy képbe, de bárhogy is volt, ez a férfi nem olyan karcos belülről, mint amilyennek mutatta magát, ebben biztos voltam.


Míg ő a vízzel volt elfoglalva, éreztem, hogy a kevert nedvünk kis patakja lassan kúszni kezd a combomon. Az első gondolatom kézen fekvően az volt, hogy letusolok, de a testvéréből kiindulva, nem úsznám meg a következő menetet... aminél félő volt, hogy nem bírnám ki lábon állva. Pihentem még egy sort, majd hagytam, hogy vissza jőve hozzám bújjon, hátulról hozzám simuljon, átöleljen. Egy újabb mozzanat, ami nem illett a korábbi egoista képbe. Komolyan nem tudtam már követni ezt a férfit. Egy istentelen machoként állít be, és kiderült, hogy épp az év tökéletes szeretője címre esélyes.

- Ez azért nem volt egyszerű, ugye tudod? - suttogtam, félig hátra fordulva. A tarkómra, fülemre lehelt csókot és hasonló hangosan válaszolt.

- Bíztam benne, hogy ezt fogod gondolni. - suttogta és a mondat végén a nyakamba harapott finoman. Felnyögtem, mert az nekem is igen érzékeny pontom volt. Végig futott rajtam a remegés, és rettentően örültem, hogy maradtam az asztalon fekve.

- Nézd, ez így mennyei volt, de kizá.... - itt elakadt a szavam, mert gyengéden szívogatni kezdte a nyakam, a tarkóm felé haladva... erőtlen kísérletet tettem rá, hogy folytatom a mondatot: - ... zárt, hogy még egy ilyen vad szeretkezést..... - újabb megakadás - kibírnék két lábon állva... - nyögtem ki végül a hosszú mondatot. Magamban megfogadtam, hogy ha ilyen közel van hozzám, meg sem próbálkozom többet bővített mondatokkal, mert úgysem hagyná, hogy végig mondjam... Esetleg megpróbálhatom végig nyögni.

- Ezen ne múljék! - mondta mély, bársonyos hangon és szinte gond nélkül a karjaiba kapott. De, mire tiltakozhattam volna, már vitt is tovább az emeletre. Elképzelésem sem volt, hogy honnan van még ennyire ereje, (még engem is vinni), de ő pontosan tudta, hova akar eljutni, hol képzeli a következő finom játékot.


Az egyik legnagyobb hálóba vitt be. Persze, hogy is gondolhattam mást? - vigyorodtam el magamban. Lehelet finoman az ágyra ültetett és elém állt. Szándéka egyértelmű és félre érthetetlen volt. Férfi éke mereven állt előttem, csak arra várva, hogy a számba csusszanjon. Önkéntelenül is megnyaltam a szám. Imádtam, ha egy férfi ennyire kíván és ezt ki is mutatja. Körbe nyaltam a makkját, mire felszisszent halkan. S mikor gyengéden rá is fújtam, újabb nyögés volt a jutalmam. Keze már mozdult, hogy a fejemre simítsa, még közelebb húzva ezzel magához. Fél kézzel a fenekébe markoltam, és ezzel egy időben magamhoz húztam. Egy lépéssel közelebb jött, két lába az enyém köré záródott. Enyhe terpeszben állt, csípőjét előrébb tolva, ezzel is hangsúlyt adva vágyának. Finom akartam lenni, gyengéd és játékos... de képtelen voltam. S úgy érzékeltem, ő is inkább az kívánja, hogy miként ő is lent, hevesen szeressem. És én örömmel tettem ennek eleget. Faltam a farkát, szoptam keményen, nyelvemmel-ajkammal, kezemmel ingereltem ékét, a golyóit... Nyögött, nyöszörgött, úgy élvezte, mintha nem is alig negyed órája lenne, hogy egy hatalmasat belém élvezett...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Cseppet sem volt ellenemre, amit akadozva a mondott a konyhában. Ha nem bírja két lábon állva a heves dugást, akkor hajrá, irány az ágy.

Mikor bejártuk a kéglit láttam az emeleten egy hatalmas szobát, benne többek között egy jó nagy franciaágyat. Akkor ugyan lekötötte a gondolataimat a meló, de, miközben a konyhában nyaltam, átfutott rajtam, hogy a legközelebbi összecsapásunkat azon az ágyon bonyolíthatnánk le. Most kapóra jött, így felkaptam a nőt, és felvittem az emeletre. Leültettem az ágyra, és nyomban jeleztem neki a következő jó hosszú percek általam remélt forgatókönyvét: elé álltam. Ágaskodó szerszámom éppen jó magasságban volt hozzá, hogy csak rábukjon. Nézte a dákómat, majd egyik kezét a fenekemre tapasztva magához húzott. Beálltam a lábai közé, kicsit terpesztettem, majd az arca felé toltam a csípőmet. „Szopj!” volt a mozdulatomban. Szerencsére szavak nélkül is értette a mondandómat. Azt is tökéletesen levette, hogy nem finomkodásra vágyom, ezért aztán jó erősen bekapta, és játszott vele. Szopta, nyalta a makkomat, közben a másik kezével a zacskómat markolászta. Feje néha olyan lendülettel mozgott rajtam, hogy erősen egyensúlyoznom kellett. Még szerencse, hogy a másik tenyere még mindig a fenekemen volt.

Egyelőre nem mozdultam, csak hagytam, hogy csinálja. Éreztem, hogy alaposan beleéli magát, nem akartam megbontani a játékát. Miközben szopott, az futott át rajtam, hogy hová lőjek, ha megint kell….A legszívesebben egyenesen a szájába engedtem volna, a második esély az arca volt. Mindkettőért megőrültem volna. Érezni, amint mohón nyeli belőlem, vagy látni, amint a szájából kifolyik, le a melleire, hasára…

Azonban bármennyire is odavoltam ezekért, éreztem, hogy percről percre kap el ismét a hév, és egy idő után már nem az volt a célom, hogy a szájába, vagy az arcára élvezzek.

Aztán eljött a pillanat, amikor döntenem kellett: megállítom, és akkor pár pillanatnyi szünet után mehet tovább a dolog, vagy nem, és akkor robbanok. Éppen idejében állítottam le.

Kihúztam a szájából, ott lüktetett az orra előtt a dákóm, de nem harapott rá ismét. Tudta, hogy mást tervezek neki. Aztán felállítottam, az ágy felé fordítottam, és letérdeltettem. Ráhasalt az ágyra, és én ismét a lábai között voltam, csak ezúttal térdeltem….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban bele lendültem a szopásba... Nem is tudtam fékezni magam, és ő pedig nem is akart megfékezni. Egyszerűen hagyta, hogy játszadozzam vele úgy, ahogy nekem tetszik. És nekem bizony nagyon tetszett. Mohón faltam a dárdáját, mintha csak öt percre kaptam volna meg. Teste egyre több jelet küldött, hogy az élvezés határára sodródott, mikor leállított. Nem húzódott el nagyon, csak kivette a számból a rúdját ami így ott bólogatott előttem. Nem kis önuralomra volt szükségem, hogy megálljam az újabb ráborulást, de éreztem, hogy ezúttal valami mást akar... Új pózt vettünk fel. Felhasaltatott maga előtt az ágyon és mögém térdelt. Mindkét kezével végig simított a hátamon, majd az oldalamon is, mint egy szobrász a remekmű elkészítése előtt. S kezei végül lecsúsztak a derekamra, és a farkával megkereste a tocsogós puncimat és egyáltalán nem finomkodva belém hatolt. Azonnal többre vágytam, de ő kínzott még egy rövid ideig. Belém hatolt, élvezte, hogy tövig belém csusszan, s még ebben a mélységben is lökött pár aprót, hogy a lehetetlennél is jobban bent járjon a mélyben. Alig kaptam levegőt, csak hápogni tudtam, mert olyan részeimet érintette így, amit előtte nem értek el mások. Kapaszkodtam, markoltam a takarót és mikor végre levegőhöz jutottam, mély és hangos nyögés hagyta el a számat. Egyenletesen fokozta a tempót, és egy idő után könnyeden megfogott és hátrébb húzott, így lábaim szélesebb terpeszbe kényszerültek.

Önkéntelen mozdulattal pucsítottam felé, amitől felnyögött és bele markolt a fenekembe. Bár szavait nem hallottam, egész teste az üzente nekem, hogy igen, így jó, ezt akarja még. Felszabadítottam az egyik kezem, elengedve a takarót és lenyúltam a csiklómhoz. Tudtam, hogy heves reakciót fog kiváltani ez belőlem, mert mostanra már kellően érzékeny lett a kis gyöngyöcske, s mikor az első apró kört írtam le rajta, megrándult a bensőm, mire ő is felnyögött.

- Csak nem tetszik? - kérdeztem hátra sandítva pimaszul, és újra rászorítottam a farkára. Eljátszottam a magabiztos nőt, holott én is alig voltam már magamnál.

- Oh igen, csináld... még... - nyögte, s minden egyes szóra újabb löket érkezett felőle. Nem voltam benne biztos, hogy meddig bírom ezt a megveszekedett kéjt, de ki kellett találnom valamit, hogy ne menjünk el gyorsan megint. Épp mozdulni akartam, hogy felmászom az ágyra, de valahogy észre vette a kis mesterkedésem és megfogta a vállam.

- Hova...? - kérdezte elhaló hangon. Neki is nehezére esett már a komoly nyelvtan használata, ahogy nekem is.

- Az ágyon...? - néztem rá kérdőn.

- Így nem finom...? - jött az újabb kérdés, és hirtelen nagyon gyors ütemre váltott. A szavam elállt, a lélegzetemmel egyetemben és másodpercekig bennem rekedt minden, amit jelezni, mondani akartam. Mikor megállt a mozdulatban, felnyögtem, hörögtem, és a szemem csak úgy izzott a vágytól. Hátra nyúltam és a mellkasára támasztott kézzel tolni kezdtem magamtól, jelezvén, hogy menjen hátrébb.

Nem feltétlen kell nekünk az ágy magasságáig felmásznunk...

Hátrébb csúszott, de nem volt hajlandó kiengedni a kezei közül.

Mikor elég helyem lett, mélyen a szemébe néztem, majd előre nyújtottam a karomat, mint egy épp felébredő macska és úgy nyújtóztam, pucsítottam felé... megértette hamar, hogy mit akartam elérni és tetszett neki ez az új póz.

Hálásan simított rajtam végig, és mikor a gerincemen vonalán végig ért az ujja, a fenekemnél a hátsó kis lukacska feletti részt kezdte felfedezni magának, amitől újra és újra felnyögtem....

Ő pedig újra vágtába kezdett...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mivel az új póz miatt kicsit abba kellett hagynom a kefélését, jutott időm a pillanatnyi regenerálódásra. Mire ismét mozoghattam benne, már éreztem, hogy képes lennék az elnyújtott orgazmust is megadni neki anélkül, hogy elélveznék. Azt azonban kihagytam a számításból, hogy emiatt a póz miatt a feneke sokkal ingerlőbben fog kidudorodni, mint sejtettem volna. Lelki szemei előtt ott térdeltem mögötte, és szinte a fulladásig nyaltam a fenekét. Az én fulladásomig. Gyorsan el kellett hessentenem magamtól a gondolatot, mivel a pár másodpercig tartó regenerálódás ez esetben hiábavalónak bizonyult volna…..

Inkább ismét vadul kefélni kezdtem. Ha lenéztem a popsijára, már rogytam volna mögé, ezért a szemeimet szorosan lehunyva arra figyeltem, hogy belőle kicsaljam a jól ismert hangokat.

A korábbi alapos kefélés hatására hamarosan nyögni kezdett ismét, ami jóleső érzéssel töltött el. Aztán az elnyújtott kéjhang melengette érzékeimet, mely feltört belőle. Most leálltam, tövig nyomva belé a dákómat. Amint eltelt pár másodperc, éppen csak csitulni kezdett, ismét erősen kefélni kezdtem egészen a következő orgazmusáig. Ismét leálltam, ismét csitulni kezdett, mire ismét kefélni kezdtem. Ezt addig játszottam vele, amíg négy orgazmust nem számoltam össze. Ekkor már rogyadozott, a kinyújtott karja helyett a könyökeire támaszkodott, de a lábai remegtek. Az enyémek is.

Lenyomtam az ágyra így, hason fekve. Előrébb csúszott, majd ismét fölötte voltam. Hamar visszatértem a puncijába, és miközben keféltem, egyik kezemmel a csiklóját kerestem meg. Most nagyon hamar elszállt, szinte még bele sem lendültem a dologba. Nem adtam neki még egyet. Hanyatt fektettem, és a hagyományos pózban támadtam tovább. Meglepve éreztem, hogy ez azért annyira nem jön be neki, úgy láttam a nem sima kefélést szereti. Sokáig nem kínoztam ezzel, inkább én feküdtem hanyatt, magamra húzva őt. Simán vette a jelet, és amint elhelyezkedtem, máris meglovagolt. Na ez meg nekem jött be rettenetesen. Ahogy lovagolt, mellei ugráltak, nagyon hamar éreztem, hogy ez a póz a látvánnyal, na meg az érzéssel együtt a végemet fogja jelenteni. Nem bántam. Ha jönni kell, hát jöjjön a végem. Elengedtem magam. Ő felülről nyomott az ágyba, én alulról döfködtem őt. Így egy ponton teljesen egymásba értünk. Ám ezt ő is pontosan úgy értékelte, ahogy én. Fejét hátra hajtva összeharapott ajkakkal engedte el magát. Erre vártam én is. Hihetetlen erővel ontani kezdtem belé a magomat. Szinte felültem az édes kínomban, majd onnan huppantam vissza az ágyra, hogy aztán fogaimat vicsorgatva ismét felüljek. Szinte beleszédültem a saját élvezésembe.


Pár perc múlva verejtékben úszva feküdtünk egymás mellett. Szám teljesen kiszáradt, de erőtlen voltam felkelni az ágyról. Csak néztem a plafont, aztán meg a nőt. Ő is kikészült. Szemeiből a tökéletesen elégedett fáradtság sugárzott felém, és ezt a fáradtságot nekem köszönhette.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az őrületbe hajszolt, és olyan sorozat orgazmust csikart ki belőlem, amibe teljesen testem bele remegett már a végén. A második után már teljesen elvesztettem a fonalat, testemet már ő irányította, nem én. Ziháltam, kapkodtam a levegőt és a világot már teljesen kiszorította a fejemből a kéjek tengere, amivel elöntött. Teljesen elvesztettem az időérzékemet, így nem tudom, mennyi idő után, de pózt váltott. A hátamra fektetett, és így került fölém, de ez nem jött be annyira, így ő került alulra. Ez már mindkettőnek bejött. Hamar rátaláltunk a közös ritmusra és őrült hajszában vágtatott az orgazmus felé. A puncim az én élvezéseimtől már eszelősen szűk lett, így az ő gyönyöre is sokkal pusztítóbb erővel tört rá. Kimerülve, én remegve, leizzadva feküdtünk egymás mellett és csak annyira volt erőnk sokáig, hogy nézzük egymást. Hozzám ért, és tőle szokatlan gyengédséggel simogatta az arcom. Mintha nem is az a vad és féktelen férfi lett volna, aki az elmúlt nem is tudom mennyi időben keményen megkefélt volna. Mert helyenként ez már túl ment a szeretkezés fogalmán, de én ez egyáltalán nem bántam.


Teljesen ellazultam a finom játékoktól és belém előbb költözött vissza az élet, mint belé. Kimentem a fürdőbe és hoztam neki egy pohár vizet, mert biztos voltam benne, hogy jól esne neki. Felült az ágyon, felhúzta az egyik lábát és hálásan fogadta el a nedűt.

- Mit szólnál hozzá, ha kerítenék valami enni valót neked? - kérdeztem és ő meglepődve nézett rám. Tisztán leolvastam az arcáról, hogy ilyen figyelmességre nem számított.

- Jó ötlet. - mosolyodott el. Felkeltünk és kisétáltunk a folyosóra. Azon gondolkoztam, hogy a ruháinkat vajon merre hagyhattuk, de képtelen voltam rájönni. Az pedig végképp elterelte a figyelmem, hogy maga elé húzott és az emeleti korlátnak nyomva vadul megcsókolt. Nem tudtam, honnan jött ez az új szenvedély, de hasonló intenzitással viszonoztam csókját.


És ebben a pillanatban hallottuk, hogy nyílik a bejárati ajtó alattunk. Gyors egymásutánban futottak végig a gondolatok a fejemben. Hogy néz ki a ház? ... Rémesen. Mennyire vagyunk fogadó képesek?... Semennyire. Van időnk vissza menni a szobába?... Nincs. Hány embernek van kulcsa most a házhoz?... Nekem és az ikreknek.... Jött az újabb válasz elő, és mindketten lenéztünk a belépőre. Ő nem vett észre minket azonnal. Felhúzott szemöldökkel nézett körül és próbálta rekonstruálni fejben, hogy mi is történhetett. Az ikreknek az épp engem ölelő fele szólalt meg, magához ragadva a helyzet irányítását.

- Helló tesó! - szólt le hangosan, és a másik férfi felnézett ránk. Éreztem, hogy az arcomba szökik a vér belőlem, és rettentően zavarban voltam. Nem tudtam, hogy a másik férfi mit fog szólni a helyzethez, hogy miért jött vissza... teljesen kuszák voltak a gondolataim. A másik férfi letette a kulcsát, levette a kabátját és elindult felfelé a lépcsőn. Arcáról nem tudtam leolvasni semmit, de lassan elkezdte kigombolni az ingét, amivel csak még inkább zavarba hozott. Vissza néztem a fiatalabb férfira és meglepve vettem észre, hogy ő egész eddig engem nézett. Ő már tudott valamit, amit én nem.

Eközben felért a férfi, aki időközben már megszabadult az ingétől. Odalépett hozzánk, egészen közel.

- Hm? - nézett sokat mondóan a másik férfira. Sejtettem, hogy épp rám kérdez rám, de fura volt ezt így élőben hallgatni.

- Ahh.... - volt a válasz, egy elismerő nyögés formájában. Az ikrek nézték még egymást pár másodpercig és esküdni mertem volna, hogy szavak nélkül kommunikálnak, engem teljesen kihagyva a dologból... Az idősebb testvér ezután hozzám hajol és lágyan megcsókolt....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kérdése meglepett, ugyan akkor éppen kapóra is jött, mivel ekkor tudatosult bennem, hogy pokolian éhes lettem. Nem tagadom, feldobott az irányomban tanúsított figyelmessége, és még az emelet a lépcsőkorlátnak nyomva alaposan megcsókoltam. Ismét jól esett forró ajkai érintése.

Alig tettünk pár lépést, lentről ajtócsapódást hallottunk. Először az ütő is megállt bennem, mivel emlékeim szerint a ruháinkat valahol lent hagytuk, talán a konyhában, vagy a nappaliban….Vagy éppen itt fent az imént szétgyilkolt ágyon? Ha most a tulajt ette ide a fene, lőttek az üzletnek. A nő mögött a korláton lefelé néztem, hogy szembesüljek az igazsággal, mikor a bratyóm feje tetejét láttam előbukkanni. „Hiszen ez Tom!” kiáltottam fel magamban megkönnyebbülve. Ezt a megkönnyebbülést! Ám a következő pillanatban ismét a rémület vett erőt rajtam. Nem sejtettem, hogy milyen kedélyállapotban van, mivel tudtam róla, hogy a legkisebb lazaságot sem tűri a munka körül.

- Helló tesó! – szólítottam meg fentről kedélyesen, hátha ki is húzom a dolog méregfogát….


………………………………………………………………………………………………...................................


A pár órával előbbi események hatására erősen feldúltan, vagy inkább felajzva ismét a villa felé vettem az utamat abban reménykedve, hogy ott találom még a nőt. Vágytam a korábbi gyengédségére, egyszersmind határozottságára is. Gondoltam felhagyva a tőlem megszokott stílussal egyszerűen letámadom, persze nem úgy, ahogy azt az öcsém tenné, ha módja nyílt volna rá.

Amint benyitottam, rögtön szemet szúrt néhány szétszórt ruhadarab. Rögtön leesett a tantusz: a pár perccel fiatalabbik felem megkefélte a nőt. Az első pillanatban keserű lett a szám íze, hiszen valamiért azt gondoltam, hogy Kate az én nőm…Aztán gyorsan elhessentettem magamtól e gondolatokat, hiszen nem volt a nőm. Viszont nagyon is jól ismertem Dan vérmérsékletét, és ismét be kellett látnom, hogy kevés nő létezik, aki ellent tudna mondani neki, ha ő kiszemeli magának. Nyilván itt találta a nőt, és naná, hogy kihasználta a lehetőséget.

„Na jó! Ha már lúd, legyen kövér! Ha külön-külön kellettünk neki, akkor most kelljünk egyszerre is” – gondoltam, és elővettem a tőlem szokatlan, régen hanyagolt énemet, mikor anno ketten csajoztunk….Mert, mielőtt megkomolyodtam volna, én sem voltam különb Dan-nél.

Elindultam felfelé, miután a kabátomat levettem. Lassan haladtam felfelé, miközben az ingemet gomboltam. Mire felértem hozzájuk, már nem is volt rajtam. Ők mindketten anyaszült meztelenek voltak. „Á, éppen jó fogadtatás! – néztem a nőre.

Aztán az öcsémre. A talán csak az ikrek között használatos fél szavak-szemvillanások kommunikációjával villám gyorsan megbeszéltük, hogy volt szex, nem is akármilyen, és hogy Kate bitang jó volt.


………………………………………………………………………………………………...................................


Mire a bratyóm felért, már nem volt rajta ing. Azonnal átfutott rajtam a régen nem érzett bizsergés, testemben apró villámszerű érzések cikáztak.

Örömmel láttam rajta, hogy ismét a régi, olyan, mint én…..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, hogy lüktetni kezd az egész testem, ahogy közeledik felém a másik férfi. Hirtelen kapkodni kezdtem a tekintetem egyik férfiről-a másikra. Tudtam, biztosan tudtam, hogy elbeszélnek a fejem felett, és abban is pont ennyire voltam biztos, hogy én ennek... nem leszek részese. Én csak a következmény vagyok. Bár, azt, hogy mekkora érzelem lavinát indítok, indítottam el bennük, nem voltam bizonyos.

Nem vettem észre, hogy kapkodom a levegőt, egészen addig, míg ez a meztelen félisten a fülembe nem suttogta alig hallható hangerővel:

- Nyugi... - mást nem is mondott, de hangja karcolta az összeg ideg pályám. Közöttük álltam, mindkettőre merőlegesen, mire oda ért az "idősebbik" testvér is. Éreztem, hogy az ösztönös lényem veszi át felettem az irányítást. A kettőjükből áradó férfias vonzerő már kezdett elszakítani a józan eszemtől, s én felléptem az ikrek gyorsvonatára. A lábam kezdte felmondani a szolgálatot, ezért hamarjában kerestem kapaszkodót. Mind a két férfiban. Mind a két férfin. Annyira hasonlítottak egymásra külsőleg, amennyire belsőleg eltértek. Bár a tűz, a láva mindkettőben ott volt, és ahogy érzékeim jelezték, mind a két vulkán kitörni készült, hogy engem maga (/maguk) alá gyűrjenek. Amit én közel sem bántam, sőt vártam is nagyon. Újszerű élmény volt ez már nekem. Ilyen érzék viharba korábban nem kerültem.


Megint sokat mondó pillantást váltott a két férfi és egyszerre lendültek támadásba. Valahol félúton még érzékeltem, hogy az idősebb adonisz megszabadul a nadrágjától, és immáron ő is majdnem meztelenül simul hozzám. Közre fogtak és simogattak, csókoltak, nekem pedig csak arra volt erőm és figyelmem, hogy kapaszkodjam tovább. Erősen tartottak, a karjukkal, a testükkel egyaránt, amiért igen hálás voltam. Egyszerűen úgy éreztem, mindenhol ott a kezük, a szájuk, a testük, mindenük. Én pedig magamon kívül mozdultam, csókoltam, haraptam, simogattam őket. A testükön kívül a hangjuk is majdnem azonos volt, így nehezemre esett megkülönböztetni, hogy melyik érintésem melyikükből mit vált ki.


Már nem láttam, csak tudtam, hogy újabb tekintet-gondolat cserélt gazdát közöttük, mert lassan elindultak velem a háló felé, amit csak nemrégiben hagytunk ott. Közben egy pillanatra sem hagyták abba a kényeztetésem, simogatásom. Öntudatlan tettem meg az utat az előtér korlátja és a hálószoba ágya között... Teljesen rájuk bíztam magam...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor felértem láttam, vagy inkább éreztem, hogy a nő teljesen elgyengült. Szerintem erre a fordulatra nem számított, ahogy legek őszinte én sem. De egyben fel is dobott a lehetőség, hogy ismét a magamévá tegyem még akkor is, ha ebben az öcsikém is részt fog venni. Abban teljesen biztos voltam, hogy a fiatalabbik énem nem fog udvariasan kilépni ebből a szexuális háromszögből. Mire felértem már egészen hatalmába kerített az a bizonyos, régen eltemetett érzés, vágy, ami a vad, szertelen, tomboló birtoklási vágyat jelentette. Mire felértem hozzájuk, már kiéhezett bikaként fújtattam.


Szerencsére láttam a bátyuson, hogy nem fogja letépni a fejemet, amiért itt talált bennünket. Abban reménykedtem, hogy mire felér, ismét az a bizonyos, régi önmaga lesz, mint amilyen én még mindig vagyok. Így is lett, mert mikor szemben állt velünk, már láttam a szemeiben azt a bizonyos csillogást. Szerintem a nő ebből nem sokat érzékelt, mert. Mivel mellette álltam hallottam szapora légzését. Azt hiszem ideges és egyben izgatottá vált. Vártam, hogy a bratyóm rám nézzen, hogy egészen biztos lehetek abban, hogy nem küld el, hogy maradunk így hárman. Mert, bár én maradtam aki voltam, azért nem mertem volna ellenkezni vele, ha nem lett volna kedve a hármashoz. Aztán rám nézett.


Az öcsémre néztem, tudtam, hogy némán, de a döntésemre vár. „Maradj” olvashatta a szemeimből, amire szemmel láthatóan megnyugodott. Aztán egészen közel mentem hozzájuk, majd én is levettem a maradék ruhámat, így a nő már két teljesen meztelen, férfiasságukban erősen duzzadó kan között volt. Majd odahajoltam hozzá, és csókolgatni kezdtem a nyakát, mire az öcsém hátulról tette ugyan ezt, csak a másik oldalon. Aztán, míg én elől kezdtem a másik oldalra csókolna, addig ő hátul tette ugyan ezt. Bevált forgatókönyv volt ez számunkra, és már teljes lényemben örültem, hogy így alakult. Aztán szépen elkezdtük vezetni a nőt a háló felé. Mikor beléptünk őt háttal állítottuk az ágynak. Ismét az öcsémre néztem, jelezve, hogy most ő jön. Mivel ő volt a vad, nyers, néha modortalan, ilyen helyzetekben mindig ő kezdte el a dolgot. Ha a nő ilyenkor felállt, hagytuk elmenni. De ha maradt…..


Megkaptam az irányítás lehetőségét. „Akkor csapjunk bele” mondtam magamban, és lenyomtam a nőt az ágyra. Szorosan elé álltam, az egyik lábát a lábaim közé véve. A bratyó a másik oldalon tette ugyan ezt. A mozdulataink árulkodhattak az összeszokottságunkról. Csípőmet erősen előre toltam jelezve, mit várok. Tom is ezt tette, mire a nő rám nézett, mivel én nyomtam le az ágyra. Szemöldökeimet felrántva enyhe mosollyal biccentettem, és ez elég is volt ahhoz, hogy tudja mit várok, várunk tőle. Nyomban megmarkolta mindkettőnk dákóját, és Tomét jó mélyen benyelte, az enyémet finoman verni kezdte. Aztán néhány másodperc múlva cserélt. Mi álltunk előtte csípőre tett kézzel, csak a csípőnkön löktünk néha egyet, hogy a dákó mélyebbre szaladjon. Pár perc múlva a nő verejtékezni kezdett, arca kipirult.

És ez még csak a kezdet volt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is tudtam, szinte fel sem fogtam, hogy milyen szituációba keveredtem... egészen addig, míg ez a két félistenség be nem vezetett a hálóba és le nem nyomott az ágyra. Szorosan elém álltak, kétséget sem hagyva afelől, hogy mit és hogyan várnak tőlem. Nagy hévvel vetettem kényeztetésükbe magam, de rövid idő elteltével be kellett látnom, hogy ez azért embert próbáló feladat, még úgy is, ha ők rá-rásegítettek a ténykedésemre. Egyenlőre sem a kezük, sem más testrészük nem kalandozott rajtam, egyszerűen hagyták, hogy még jobban felizgassam őket.


Aztán a fiatalabb férfi vette át az irányítást. Egy ideig még próbáltam követni, melyikük melyik, de annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy csak néha, egy - egy apró mozdulat árulta el, melyik testben melyik jellem lakozik.

Egyik kezét a vállamra tette és finoman az ágyra fektetett. Tom erre megkerülte az ágyat, felmászott rá és a fejemhez helyezkedett, hogy kényelmesen hozzá férjek lüktető szerszámához. Az ifjabb férfi ezenközben elém térdelt és egy mélyről jövő nyögés kíséretében felemelte mindkét lábam. Testében mindketten erősebbek voltak nálam, így könnyeden tartotta meg ő is a combom, míg szájával ajkaimra hajolt. Kínzóan lassan kezdte játékát, egészen addig, míg bátyja szopogatását abba hagyva én magam nem kértem, hogy nyaljon már ki... ördögi tekintettel nézett rám, élvezte, hogy ennyire ural, uralnak engem, hogy kiszolgáltatom magam nekik...

És én is élveztem, hogy ketten árasztanak el a kéj minden hevével, és nem hagynak olykor kicsi pihenőt sem. Az ifjú titán ezután kérésemnek megfelelően cselekedett, szája olyan gyönyöröket okozott, amik hatására csak kapkodni tudtam a levegőt...


Vártam, vágytam a folytatást, hogy ez a két férfi egészen, úja és újra a magukévá tegyen, a létező összes módon, ahogy ez csak lehetséges. És nem is gondoltam volna, hogy kívánságom mennyire gyorsan és mennyire szó szerint fog teljesülni...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Öcsém az ágyra nyomta a nőt, mire én máris elhelyezkedtem Kate feje mellé, hogy ne maradjon üresen az a szép száj. Dan eközben a vállaira vette Kate lábait, és arca eltűnt a két comb között. A nő jó mélyen benyelte a szerszámomat, de amint érzékeny pontjához érhetett öcsém nyelve megrándult. Tudtam, hogy Dan kikészíti őt. Korábban is eljátszottuk már ezt: egyikünk cumiztatott, a másik meg nyalt, de éppen csak annyira, hogy az őrületbe kergessük áldozatunkat. Aztán, mikor a nő már nem bírta idegekkel, szinte könyörgött a kegyelemdöfésért, akkor amelyikünk nyalt, pár másodperc alatt kikészítette. Most is ez történt. Kate szinte könyörgőn szólt le, hogy végezzen vele, mire öcsém rám nézett, és szeme villanásából láttam, hogy eleget fog tenni a kérésnek, készüljek fel én is. Felkészültem….


Elérkezettnek láttam az időt, hogy tempót váltsunk. Finoman az ágyra nyomtam a nőt, Tom felmászott az ágyra a nő feje mellé, és úgy helyezkedett, hogy Katenek ne legyenek hamis illúziói a folytatást illetően. Én meg szépen a vállaimra emeltem a nő lábait, és elé térdelve nyalogatni kezdtem csillogó, szétnyílt szirmait. Időnként megremegett, engem meg határozottan izgatott, hogy teste rezdülései nem csak a nyelvemtől eredtek, hanem a szopástól is. Hangos cuppanások jelezték fentről, hogy a bátyám nem hagyja tétlenül Kate száját.

Aztán a nő hamarosan jelezte, hogy szeretne végre ismét élvezni. Már teljesen azon a ponton volt, hogy szeretne robbanni. Alaposan felhúztam őt a nyalogatással. Tomra néztem, és jeleztem, hogy készüljön. Erre ő alaposan lenyomta a farkát a nő torkán, mire egy mélyről feltörő, kéjes nyögés volt a válasz. Erre hevesen nyalni kezdtem, és egy-két perc múlva a nő dobálni kezdte a testét. Azaz dobálta volna, és én erősen az ágyra nyomtam a combjainál fogva, Tom meg a fejénél fogva tette szinte teljesen mozgásképtelenné. A feltörő sikoly elhalt Tom farkában, én meg csak nyaltam tovább, hogy teljessé tegyem a nő végét.

Aztán, miután elengedtük a ziháló lányt, a bátyám, a tőle megszokott hidegvérűségével lekászálódott az ágyról, szó nélkül hasra fordított a nőt, nekem intett, és helyet cseréltünk. Én egészen szétnyitott lábakkal beültem Kate feje elé, Tom meg a nő mögé térdelt. Én már vigyorogtam. Tudtam, hogy a bátyám most szétkeféli a nőt, én meg azt a gyönyörű kis szájacskát fogom kefélni…..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Két felől jött folyamatosan az inger. Már nem is tudtam követni, hogy melyik okoz nagyobb élvezetet, az, hogy engem nyalnak, vagy az, hogy én szophatok. Őrjítő volt ez a hármas és nem is igazán akartam abba hagyni. De testem követelni kezdte, hogy végre újra robbanhassak, aminek az ikrek, kis kínzás után, eleget is tettek... pontosabban, csak az egyik félistenség, aki épp a lábaim között nyújtott kéjt. Nyelve úgy táncolt bennem, mintha mindig is ezt akarta volna csinálni, vagy mindig is ezt tette volna. Közben a másik iker a számat döfködte egyre tüzesebb szenvedéllyel. De én már nem tudtam tovább vissza fogni magam... remegtem, és dobáltam volna a testem is... ha nem szorítják a testem az ágynak. A combjaimnál és a fejemnél is erősen le voltam szorítva, amit nem bántam. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem hallhatták a hatalmas sikolyom, ahogy elélveztem...

Ez a sikoly Tom farkában veszett el, ahogy a számban volt, míg én a csúcsra értem. Kifulladva pihegtem volna én tovább is... de ők nem hagytak pihenőt. Egyszerűen hasra fordítottak és helyet is cseréltek közben. Újra farok került a számba és nyelv a puncimra... aztán egy kőkemény farok is... Így ketten, két felől töltöttek ki és mintha egymásra is figyeltek volna, váltott ütemben dugták a számat és a kis kelyhet is. Markoltam már a lepedőt, takarót, tomboltak bennem a hormonok, az adrenalin már a fülemig ért és élveztem de bitangul.


Tom hagyott még kicsit hasalni, majd megfogott a derekamnál és könnyedén, mintha szinte csak rongyból lennék, térdelő helyzetbe húzott. Keményen nyomta belém a farkát és szinte felnyársalva húzott magára... Keményen, szinte királyi felsőbbrendűséggel kefélt, ami engem rettentően felizgatott. Ugyanígy a testvére is, aki kéjesen elhevert közben előttem és ölét határozottan tolva felém egyszerűen szopatott. De ezt olyan érzékien csinálta, hogy majd bele sajdult minden érzékszervem. El sem tudtam képzelni, mi mindent találhatnak ki még nekem, de alig vártam, hogy játszanak velem még és még...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan, de ellenállhatatlanul térdelő pózba húztam, mire öcsém követte a nőt, és terpeszben Kate arca alá csúszott, kétséget sem hagyva afelől, hogy mi a szándéka. Kate engedelmesen rá is bukott a meredező dákóra, én meg keményen kefélni kezdtem. Az én lökéseim nyomták egyre mélyebben a dákóra. Pár pillanat után felvettük a ritmust: én löktem erősen hátulról, az öcsém meg ezzel egy időben kissé megemelte a csípőjét. A nő időnként szinte fulladozott, olyan mélyre sikerült nyomni a dákót a torkába. Azonban cseppet sem éreztem, hogy lassítanom kellene, a nőn éreztem, hogy kezd nagyon belelendülni a játékba. Tenyereim gyönyörű, formás, gömbölyű fenekén nyugodtak. Ha kissé oldalvást hajoltam, láttam a hatalmas, hintázó melleit. E két látvány, a fenék és a mellek nagyon hamar a csúcs felé repítettek. Öcsémre néztem, hogy ő hol tarthat. Vártam azokat a jeleket, melyek azért már volt időm és lehetőségem megtapasztalni, hogy mikor robbanhatnék. Szerettem volna, ha egyszerre töltjük meg a nőt forró ondóval. Akartam látni, vagy inkább csak érezni, esetleg hallani, ahogy a torkán engedi le a spermát, mohón nyelve azt. Közben meg befogadja az én anyagomat.

Azonban az öcsém kitolt velem. Csak a szemeit lehunyva üld, szája szegletében kéjes vigyor. Tudtam, hogy kiélvezi a helyzetet, és egyelőre nem fog élvezni. Gyorsan eltereltem a gondolataimat a nőről, hogy ne valljak szégyent az e téren legalábbis kissé tapasztaltabb öcsém előtt, és ne élvezzek el jóval korábban, mint ahogy azt „szoktuk” anno…..

Pár pillanat múlva jóleső érzéssel vettem tudomásul, hogy az élvezhetnékem elmúlt. Átmenetileg legalábbis…..

Megálltam a kefélésben, mire öcsém is leállt. Dákómat szinte teljesen kihúztam a punciból. Aztán egy hatalmas döfést csináltam, mire a nő felmordult. Egészen lassan kezdtem a döfködést, de sokkal ritkábban, ámde sokkal erősebben, mint korábban. Ezt végső csapásnak szántam. Öcsém egészen felemelte a csípőjét, felkínálva magát a nő szájának. Kate mohón tüdőzte le a makkot, közben hörgött, vonaglott. Öcsém is kezdett elszállni, és én is engedtem, hogy lebegni kezdjek. Ennek hangot is adtam, mire öcsém is erősített. Tudtam, hogy pillanatokon belül megitatjuk a nőt elől-hátul.

Aztán elkezdődött. Egy hosszú, elnyújtott vonyításszerű hang kíséretében öcsém ontani kezdte magából az anyagját, mire Kate teljesen rábukott a dákóra. Teste rezdüléseiből éreztem, hogy nyeli. Ekkor jöttem én, és hatalmas spricceléssel kiadtam magamból az utolsó cseppjeimet is.

Aztán engedtem, hogy hasra feküdjön. Én benne maradtam, ő meg nem engedte ki a szájából a másik dákót…..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy járt bennem elölről - hátulról is egy kőkemény farok, hirtelen tudatosult bennem, hogy igen... nagyon régóta vártam arra, hogy így legyen, egyszerre ketten legyenek bennem. S ők ezt megadták nekem. Az pedig, hogy hallottam őket szinte egyszerre élvezni, csak még csodálatosabbá tette a dolgot számomra. Hirtelen nekem is kevés erőm maradt, így csak elhasaltam a két férfi között és hagytam, hogy Tom továbbra is bennem tartsa már kissé ernyedt férfiasságát. Ahogy felnéztem a másik ikerre, eszembe jutott egy ötlet... és vele hirtelen a vágy, hogy most, igen, azonnal meg akarom valósítani. Velük.


Lassan kezdtem mozogni, mint egy régi fekete-fehér film. Egyrészt azért, hogy mindketten kiélvezhessék a látványt, másrészt pedig azért, mert a sok kényeztetéstől azért én is fáradtam már picit. Annak ellenére, hogy a két férfi rettentően feltüzelt. Előbb újra térdelő pózba tornáztam magam, most azonban már figyelve, nehogy újra elkapjanak a fivérek, idő előtt. Eltoltam hát mindkettő kíváncsi, csábító, érdeklődő kezét pár pillanatra. Kíváncsi és kissé értetlen pillantást váltottak. Ez is volt a célom... hogy elsőre még ne értsék, mit is akarok tőlük.

Finoman toltam magam mögött Tomot, hogy álljon le az ágy mellé, s ő már mozdult is, pedig még mindig nem tudta, mit tervezek. Danért nyúltam, jelezve neki, hogy húzódjon közelebb. Nagy érdeklődéssel, arcán kissé kéjes vigyorral mászott közelebb. Én felvettem azt a pózt, amit terveztem. Fél lábbal az ágyon álltam, a másikkal pedig a földön. Kissé előre hajotlam, a térdemre támaszkodva... így elnyílt a puncim mindkét szirma és a popsim pici lukacskája is szem elé került.

- Tálalva... elöl-hátul... - mondtam a fivéreknek búgó hangon, mire egy sokat mondó pillantás volt az első reakció - ma már nem először... felmerült bennem, hogy vajon hány ilyen akciójuk lehetett... de aztán nem gondolkoztam soká ezen. Főleg azért nem, mert Tom letérdelt mögöttem, Dan pedig a lábam közé ült és egyszerre kezdték el falni a lukakat.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nő mozgolódni kezdett, lassan hátrafelé tolt, miközben Ákosért nyúlt, hogy az kövesse őt. Bár elsőre nem esett le mit akar, hamarosan felvette a pózt.

- Tálalva elöl - hátul – jelentette be az igényét.

Egymásra pillantottunk, és már tudtuk mi a dolgunk. Én a nő mögé ereszkedtem, Ákos meg elöl térdelt le. Nem volt ismeretlen előttünk ez a pozitúra. Én nyalni kezdtem a picit szétnyíló popsit, miközben éreztem öcsém leheletét, aki máris a punciba nyújtotta a nyelvét. Nem kellett sok idő, és a nő már sikongatott. Még nem élvezett, de a folyamatos izgatás hatására nagyon hamar izgalomba jött.

Nyaltuk faltuk a nőt. Hol egészen felegyenesedett, hol előre hajolt, aztán meg előre hátra mozgatta a csípőjét.

Mivel nem szándékozott ezen változtatni felsejlett előttem, hogy egy orbitális orgazmus gazdája szeretne lenni. A popsi és punci együttes nyalása nem kis élvezeteket okozott az eddig kinyalt nőknél.

Ez hamarosan be is következett. Igaz, nem volt egyszerű így egyensúlyozni, de ügyes volt, és állva élvezett egy akkorát, hogy szó szerint rogyadoztak a térdei.

Alig múlt el az orgazmusa, mikor Ákos kipattant előle, és az ágyra lökte. A gusztusos test tehetetlenül landolt az ágyon, és még meg sem állt, mikor a fivérem elkezdte keményen kefélni a nőt. Amint bedugta neki, a nő szemei kipattantak, pupillái akkorára tágultak, mint egy kis gyereknek a karácsonyfa előtt. Mellei hintázni kezdtek. Ez alaposan felhúzott engem is, és a nyaka fölött áttérdeltem felette. Tudta a dolgát, mert nyomban bekapta a farkamat. Én meg előre dőlve a torkára nyomtam neki. Én meg itt kezdtem kefélni. Nyüszítő, fuldokló hang jött ki alólam, de lelkesen tette a dolgát.

Tudtam, hogy mi már egyelőre nem fogunk élvezni, de a nőt ájulásig keféljük.

Az orgazmus ismét elkapta, de nem menekülhetett, mi mg egy kicsit sem lassítottunk. Az öcsémmel tudtuk, hogy ez a szinte végkimerülésig történő kefélés megadja a kegyelemdöfést a nőnek. Hamarosan ismét élvezett, bár az orgazmusai sorozattá változtak. Aztán öcsém a hátamra koppintott. Ez volt a jel. Cseréltünk. Pár pillanat múlva már én keféltem a punciját, öcsém meg a száját.

Az orgazmusai megszámlálhatatlanok voltak. Teste már semmiféle ellenállást, de még együttműködést sem mutatott. Teljesen kikészült. A tehetetlen nővel immár azt csináltunk amit akartunk.

Nem is tétlenkedtünk. Amint megéreztük a vér szagát, falkában vadászó oroszlánokként vetettük rá magunkat az alélt nőre. Irgalom nélkül tettük a magunkévá sorozatosan. Hol felváltva keféltük tágra nyílt punciját, hol egyikünk a puncit. másikunk a száját agyusztálta. A nő csak engedelmesen fordult oda, ahová forgattuk, míg az egyik dákó a hanyatt fekvő nőben táncolt, a másik a nő ágyról lelógó fejét vette célba. Mindkét dákó akadálytalanul nyomult ütközésig. A szájában mozgó nehezebb feladat elé állította a lányt, mivel meg kellett barátkoznia a torkát is erőszakoló fallosszal.

Addig használtuk a csodás testet, míg magunk is elfáradtunk. Csodálkozva láttuk, hogy bár kikészült, Kate továbbra is befogadó volt. Ugyan félig alélt, ám mégis hagyta, hogy azt tegyünk vele amit akartunk. Nem vallhattunk kudarcot. Összeszedtük minden erőnket, és megadtuk a kegyelemdöfést neki. Adtunk még egy fél órát mindenkinek. Aztán mi is ott feküdtünk mellette, és a végén remegő lábakkal hagytuk el a villát.

Este szokásunktól eltérőn megvitattuk a napközben lezajlott eseményeket, és meg kellett állapítanunk, hogy mindent összevetve az eddigi nőink közül Kate magasan vitte a pálmát. Kitartása, odaadása magasra állította a mércét a későbbi nőinkkel szemben.

Tartalomjegyzék