Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy hónapja jöttél a céghez, és azzal, hogy a cég új titkárnője lettél, igazán szem elé kerültél. Dekoratív külső minden nap, ez magára vonzza a férfiak tekintetét. Nemkülönben az enyémet is. Igyekeztem az elmúlt egy hónapban én is kedves lenni veled, de mintha csak levegőnek néznél, úgy peregtek le Rólad a kedves szavaim.

Ma is, amikor bejössz az irodába, szinte rabjává váltam az öltözékednek és a látványodnak. Szinte forr a levegő, amint belépsz:

- Jó napot kollegina. - mosolygok rád, de hatás az semmi:

- Jó napot magának is! - hiába vagyunk egykorúak, állandóan magázol. Elhúzom a szám és már állnék is tovább, amikor belép a főnök:

- Jó napot! Kollegina, felhozná a raktárból ezeket az iratokat? - és egy listát nyújt át neked, majd felém fordul: - Ha meg már itt van, segíthetne neki a keresésben.

Elhúzom a szám, mert nem éppen ezzel akartam tölteni a délelőttöt, viszont... Ahogy végignézek rajtad... ha más nem a látványodért megéri, esetleg a nagy pakolásban még ezt-azt is láthatok talán...

- Rendben! - vágom rá illedelmesen.

- Akkor szóljanak, ha megvan! - és a főnök beviharzik az irodába. Ekkor odalépsz hozzám és hidegen rám nézel:

- Indulhatunk?

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elindulunk a folyosón, s közben azon gondolkozom miként lehetne megoldani, hogy mihamarabb végezzünk az iratok leválogatásával. Sokan jégkirálynőnek tartanak a cégnél, de ez nem igaz. Pedig ha tudnád, hogy még vonzódom is hozzád, és ez még jobban megnehezíti, hogy kerüljem a pillantásodat. Beszállunk a liftbe, a szűk térben megérzem arcszeszed illatát, és nekem kezd melegem lenni, de próbálok közömbös maradni. Ez is csak egy munka.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A liftben hátra állok, és amíg hátat fordítasz nekem, van időm alaposan végigmérni a mai ruházatodat: rövid, de nem hivalkodó szoknya, és elegáns blúz, alatta a csipkés melltartó igazán beindító látvány. A harisnya is csinosan emeli ki a lábad - állapítom meg. Nem szólunk egymáshoz, hiszen sosem voltál közelebbi viszonyban, így mit mondhatnék? De amikor a liftből kiszállunk, mégiscsak kiszalad a számon alig hallhatóan:

- Ma nagyon csinos a kollegina!

De mint aki meg sem hallotta mentél előre a félhomályos folyosón. Sehol senki, erre a szintre nem járnak már emberek. A folyosó vége felé megállunk egy ajtónál és bedugod a kulcsot a zárba. Megfordul a fejemben, hogyha itt elkapnálak, senki nem tudná meg, de végül mégiscsak győz a rendesebb énem, amikor nyílik az ajtó és belépünk az irattárba.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Belépünk az irattárba, én a listára igyekszem koncentrálni, és próbálok úgy tenni, mintha nem érezném a nyilvánvaló feszültséget. Kicsit zavarban vagyok, mert mögöttem állva, vállam fölött tekintesz a listára. Érzem tested melegét, arcszeszed bódító illatát. Gyomrom görcsbe szorul, amikor te kicsit odébb lépve észreveszed zavaromat. Hátrébb lépek, és az első szerződésre irányítom figyelmemet, vagyis csak próbálom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon elmerülsz az iratok között, így van lehetőségem alaposabban megnézni Téged. A lámpa rendesen bevilágítja a helységet, és amikor belemerülsz egy iratba, akkor egy merészet gondolok és lehajolok a szoknyád alá. Hmmmm... csinos a combfixed csipkéje. Szerencsére nem veszed észre, így kényelmesen tudok nézelődni, de ettől egyre inkább úgy érzem, hogy hatalmába kerít a vágy. Ott van az orrom előtt a meztelen popsid, a combod, a csipkék... Magamban halkan felsóhajtok, és felállok, mielőtt lebuknék. De addigra már másképp is felálltam: a nadrágom keményen dudorodik elől, de nem is érdekel. Csak nézem, ahogy rendezkedsz és ismét eszembe jut, hogy itt sehol senki. Végülis miért ne?

Közelebb állok hozzád, és álló keménységem a popsidnak nyomom, amikor lehajolsz. Érzem, hogy megmerevedsz egy pillanatra, majd folytatod tovább a pakolást, és mintha még hozzám is nyomnád a popsid. Ez viszont engem lep meg kicsit...

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor megérzem popsimmal merevedésedet, egy pillanatra összerezzenek, majd lassulni érzem a külvilágot. Köd ereszkedik agyamra, ami nem hagy gondolkodni - csak az érzékeimre támaszkodok. Kíváncsi lennék a tekintetedre, de nem merek megfordulni - nem is tudom mitől félek. Te hátulról átölelsz, majd lassan magad felé fordítasz, és nekinyomsz gyengéden az iratszekrények melletti falnak. Mélyen szemedbe nézek, és már tudom, hogy én is azt akarom. Már nem félek, tágra nyílt szemekkel nézlek, majd megérzem csókodat, ami kezdetben lágy, majd lassan egyre követelőzőbb. Viszonozom csókodat, közben kezem a nyakkendődön babrál.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tiltakoztál, ezért ezt úgy veszem, hogy semmi gond, ha itt és most... Ahogyan ez a gondolat egyre jobban elhatalmasodik bennem, úgy már nem is tudom mit teszek. Megfordítalak és a falnak nyomlak. Még mindig nem tiltakozol és ez egyre jobban feltüzel. Vagy nem mersz vagy nem akarsz már mindegy, mert mielőtt a szád nyitnád egy csókkal tapasztom le.

Először nem viszonozod, majd érzem, hogy kezed már a nyakam körül simogat, és egyre szenvedélyebbé válik a csókunk. A következő pillanatban a fojtogató érzés megszűnik, és nyakkendőm leoldódik rólam és már ujjaid az ingem nyitogatják. Én sem tétlenkedem: már a blúzod gombolom remegő kézzel, majd amint kinyílik, bekúszom a tenyeremmel és máris feszes melleid tartom a tenyeremben. Melltartó csipkéjén át is úgy szúr a bimbód, mint ami ki akar szabadulni fogságából.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te forrón csókolsz, s közben mellemet simogatod. Szemeidben látom a vágyat, ami engem még jobban felizgat. Ujjaim mellkasodon játszadoznak, kezdetben félénken, majd egyre nagyobb hévvel. Nem akarom, hogy abbahagyd a mellbimbóm izgatását, lüktet a vérem. Egyre jobban magával ragad a szenvedély. Csókodat megérzem nyakamon, hátrahajtom fejemet, több teret engedve neked. Egy pillanat múlva már kezeid szoknyám alatt járnak combomat simogatva. Én halkan felsóhajtok, és kicsit szélesebb terpeszben állok, hogy bugyimat is elérd. Lehajolsz, a combomat csókolod. Kezed eléri legforróbb pontomat, lágyan belesiklanak ujjaid bugyimba, majd némi simogatás után belém nyúlsz. Én remegve állok, majd felhúzlak magamhoz, és megkeresem a sliccedet.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bimbóidat a csipkén át morzsolgatom, és már annyira elragad a hév, hogy mindenhol érezni akarlak, mindenhol érinteni akarlak! Másik kezem lesiklik az oldaladon, felhúzom a szoknyád és combjaidon kúszom egyre feljebb. Engedelmesen szétnyitod a combod, hogy hozzád férhessek. Lehajolok és puha, izmos combjaid csókolgatom, és harapdálom a csipke felett. Egyre közelítek a dombodhoz a nyelvemmel, de az ujjaim már hamarabb odaérnek és benyúlok az ajkaidhoz. A csipkébe bújok és érzem, milyen forrók és nedvesek. Masszírozni kezdem a csiklód, élvezem nyögéseid, melyeket tarkómba fojtasz rám hajolva, de amikor ujjaimat végül megadóan tövig dugom beléd, kicsit megremegsz. Felhúzol magadhoz és remegő kezekkel húzod le a sliccem és veszed elő már keményre merevedett farkam. Húzogatni kezded, makkomat erősen dörzsölve, de én sem kíméllek odabent, az ujjaim játékosan hol fent, hol lent masszíroznak, néha ki-be bújva a bejáraton szétnyitva, majd újra összezárva azt.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hirtelen belém bújik a kisördög, kihívóan rád mosolygok, majd kiszabadítom magam ölelésedből. Hátad mögül nyúlok előre szerszámodhoz, hogy te közben alig érjél el. Finoman markolom, húzogatom, dörzsölöm, kiélvezem minden pillanatát, hogy nem érsz el. Az őrület kezd elhatalmasodni rajtam, bele-bele markolok mellkasod puha szőrébe, beleharapok a válladba. Nagyon tetszik ez a játék.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon élvezem ahogyan rámarkolsz a farkamra, és alig várom már, hogy bevezesd édes barlangodba, de nem: ujjaim kihúzod magadból, megállítasz előtte és csak éppen érintem a bejáratod. Forró nedvedből mindig jut a hegyére kicsi, amit utána elkensz a makkomon, majd újra a bejáratig húzol. Nézem a szemed, és nagyon élvezem, de úgy érzem pillanatok kérdése mikor ugrok Rád, hogy tövig merüljek benned. Rám hajolsz és csókolsz, harapsz mindenhol, élvezed, hogy használhatsz.

De nem bírom tovább: popsid alá nyúlok, hogy szabaddá tegyek minden utat, de eközben nem engedsz el. Épp megragadnálak, hogy magamra húzzalak, de megint eltolsz és játszol tovább. Felnyögök, mert már nagyon kívánlak, úgyhogy popsid alá nyúlok és megemellek. Muszáj vagy elengedni a farkam, és kapaszkodni belém, de most én játszom veled: az ajkaid között húzogatom a makkom, anélkül, hogy bemennék. A csiklód pedig nekidörzsölődik kemény bőrömhöz.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Forró puncim nagyon kíván már, de küzdök tovább, nem engedem magam még, bármennyire is akarom. Túlságosan jó, hogy időnként nálam a hatalom, nem akarom kiengedni kezeimből az irányítást, bár iszonyúan élvezem, ahogy visszaveszed a döntés jogát. Felemelsz, és már azt hinném, hogy megkönyörülsz, te még nem akarod abbahagyni, visszavágót követelsz, s továbbra is forró nedves puncim bejáratánál masszírozod csiklómat kemény farkaddal. Nem engedsz el, bármennyire is szabadulnék, hogy föléd kerekedjek, de ez csak még jobban felizgat. Harapdálod mellbimbómat, így fokozván izgalmamat, közben tovább játszadozol csiklómmal. Belenézek szemeidbe, és látom benne a féktelen vágyat, ami kitörni készül, de még megfékezed kicsit. Én már nem akarok mást, csak farkadat érezni magamban, egészen mélyen. Te sem bírod már tovább.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor a szemembe nézel, látom, hogy már szinte könyörögsz azért, hogy megmártózzak benned. Érzem, hogy minden porcikád remeg, hogy benned lehessek. Ezért egyik kezemmel még foglak, a másikkal alánk nyúlok és a bejárathoz irányítom a makkom. Rád nézek, hogy lássam a pillanatot, amint... És ebben a pillanatban egy határozott mozdulattal magamra húzlak, hogy még az ölünk is csattan. Hatalmas sóhaj és nyögés szakad fel belőled egyszerre, és ujjaid a vállamba mélyednek. Visszabújok a melleidhez és számba veszem újra a bimbód, és úgy mozgatlak fel és le a szerszámomon. Úgy kapaszkodsz belém, hogy már szinte fáj, de ez még újabb erőt ad, hogy megjárassalak magamon. Vállamba, hátamba fórod arcod, de már érzem, nem sokáig bírod már te sem...

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudok tovább játszani, de már nem is akarok. Hagyom, hogy vezess, irányíts a csúcs felé. Nyelveddel és fogaiddal továbbra is melleimet ostromlod. Mozgásod felgyorsul, és én már tudom, hogy nemsokára hullámokban ér el az orgazmus.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaim alatt tested megremeg, ujjaid bőrömbe mélyednek és hangos, elnyújtott nyögés szakad fel belőled. Rászorítasz a farkamra, mintha ki akarná szívni a puncid, és ettől már én sem bírom tovább. Egymás után törnek fel belőlem a forró hullámok és nyakadba fúrva, arcod keresve nyögök fel én is...

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Forró puncim még lüktet egy ideig, te közben magadhoz szorítasz, és hagyod, hogy lassan elcsituljon a remegés. Majd én bújok hozzád jó szorosan, és gyengéden füledbe harapok. Finoman lábra állítasz, megsimogatod még fenekemet, és cinkosan segítesz eligazítani ruhámat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óvatosan leteszlek és popsid megsimogatva engedlek el. A fülbe harapás mindent elárult, és mosolygok rajta egyet. Begombolom a blúzod, és a szoknyád visszahúzom.

- És a bugyim? - kérded, ami ott van még a földön nem messze.

- Azt hiszed megkapod? - kacsintok cinkosan. Már nem magázódtam, nem is fogok, ha ketten leszünk.

- Add csak ide, vagy... - és látom, amint tüzesen és mégis vágyón kéred vissza. Tudom, hogy foltos lehet a szoknyád, de mégis izgatna a tudat, ha enélkül dolgoznál ma... Most élvezem a helyzetem, hogy kicsit uralhatlak, nem vagy az a hűvös díva, mint amikor ide lejöttünk.

- Vagy mi lesz? - kérdem mosollyal a számon.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Semmi nem lesz. Ám ha most visszaadod a bugyimat, később talán jó kislány leszek, avagy rossz.

Te szenvedélyesen megcsókolsz, egyik kezeddel fogod a tarkóm, másikkal az arcomat simítod végig. Mintha hangszeren játszanál. Lehajolok a bugyimért, te hátam mögül a fenekemet nézed. Lábaimat belerakom a bugyiba, de mégis te húzod fel néhány nagyon forró csókkal kísérve lábaim közt.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Engedek a szelíd erőszaknak, és visszaadom a bugyidat. Sőt, inkább én segítem fel Rád, és csókolom meg édes popsidat.

Miután összeszedtük a papírokat és bezártuk magunk mögött az ajtót a liftben még megsimogattam édes domborulatod, amikor szúrósan, de mégis némi huncutsággal szólsz rám:

- Mégis mit képzel kolléga? Ez már zaklatás! - aztán elmosolyodtál és egy forró csókba fojtottad meglepődöttségem. De amint nyílt az ajtó, úgy léptünk ki rajta, mintha mi sem történt volna az előző fél órában...

Tartalomjegyzék