Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész nap mindenféle ügyek után rohangáltam, és már eleve az edzőterembe is későn érkeztem meg. Ledobáltam gyorsan a ruháimat és pár perc bemelegítés után már neki is kezdtem az aznapi programnak. Még nem régóta csináltam, de máris látványos változások mentek végbe rajtam. Nem kívántam annyira a kaját, sokkal erősebbnek éreztem magam és volt valami, amire büszke lehettem, amiben sikerélményem volt. Egyre jobban izzadtam, már szinte egy csepp víz sem maradt a szervezetemben, mire végetért a gyakorlatsorom, aztán beálltam a zuhany alá és csak csorgattam magamra a langyos vizet, de felfokozott vágyaimnak ez olyan volt, mint halottnak a csók. Valahogy, nem tudom miért, de a súlyok emelgetése olyan erotikus hatással volt rám, a nyögések, a kín, hogy mindig beindultam. Szerettem volna valahogyan levezetni a dolgot, és amikor már felöltözve kiléptem a teremből megláttam, hogy egy ajtóval odébb szaunázni lehet. Egyből bevillantak az egykori emlékek, amikor még a férjemmel jártunk szaunázni, és azonnal megmerevedett a mellbimbóm, arra gondolva, milyen kéjes érzés a gőzben szexelni. Így aztán arrafelé vettem az irányt és gyorsan megint ledobáltam magamról a ruhákat az öltözőben és egy szál törölközőben elindultam a szauna felé.

Ahogy beléptem a gőz épp felcsapott, ezért nem is láttam semmit, de aztán egyszercsak előbukkant a párából egy izmos lábszár, egy fehér törölköző, majd egy nagyon vékony alkatú, meleg barna hajú férfi és bennem minden azonnal bizseregni kezdett.

Ráemeltem a tekintetemet, belefúrtam az övébe, hadd érezzem meg, pontosan mire is vágyik. Percekig csak bámultuk egymást, már kezdett majdnem kínos lenni, amikor hirtelen, egy apró mozdulattal elárulta magát. Meglebbentette a törölközőjét és én azonnal tudtam, végre megtaláltam azt, amivel elkápráztathatom. Szó nélkül, de még mindig fogva tartva a tekintetét, letérdeltem elé és benyúltam a törölköző alá. A szerszáma már félig megkeményedett, ahogy lassan simogatni kezdtem, de aztán nem bírtam magammal, és felhajtottam a törölközőt, hogy rácuppanhassak a bájdorongra. Először farkasszemet néztem vele, beszívtam az illatát, aztán egyetlen, határozott mozdulattal egészen a torkomig engedtem. Mélyen benntartottam miközben vágytól eltelt szemekkel néztem fel rá, tudni akartam hogy reagál, mit érez, tetszik-e amit lát.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egészen ellazultam.

Fárasztó hét végén a futópadon lefutottam a 12 kilométeremet, aztán a szokásos szauna. Csak futni járok ide, a súlyzók nem az én világom. Néha látok formás nőket a súlyzóknál, egyik-másik nem lenne ellenemre, de maradok a futásnál.

Na meg a szauna forrósága. Itt általában kevesen szaunáznak, talán még nem találták meg az ajtót. Most is egyedül ülök, éppen illatos felöntést csinálok, amikor hallom, hogy nyílik az ajtó.

Formás nő, meg kell hagyni. És talán csak egy törülköző van rajta. Ismerős az arca, társaságban szokott ide járni, barátnői között is van egy két "használható". Leül a másik oldalra, és néz.

A szemembe. Finoman szétnyílik combja, talán jelzés? Megsimogatja nyakát, ujját végigfuttatja ajkán (miért nem a "lentin"? -fut át rajtam egy pillanatra),és csak néz. Olyan szemekkel, ahogy a bagzó macskák szoktak. Vagy csak a csalfa félhomály és a két hónapos nőhiány mondja ezt bennem?

Mindegy, megpróbáljuk.

Finoman fellebbentem a törülközőmet, mintha melegem lenne.

Veszi a lapot. Letérdel elém, ujjait combom közé csúsztatja, és csak néz rám. Én csak ülök (meg állok), élvezem a rámenősségét.

A következő pillanatban elnyel, s én csak nyögök, mint aki halálán van. Nagyon jól csinálja. Felizgat és simogat, és ha már közeledem a "halálhoz", akkor abbahagyja.

Egyszercsak lenézek rá, és felnyögök. Törülközője a padon, meztelen teste csillog az izzadtságtól. Formás, izmos alkata van, de nem sokat látok belőle, annál többet érzek.

Hirtelen felhagy a kényezetéssel.

Most vajon mi következik? Én már mindenre felvagyok készülve, de mégis sikerül meglepnie.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Közben a törölközőm valahol elveszett, és tudom, hogy bár nem vagyok egy kifejezetten vékony alkat, az edzéstől mégis formás idomaim igencsak szexi látványt nyújtanak ahogy térdelek előtte és a farkát kényeztetem. Hallom ahogy nyögdécsel, és ez az én csiklómat is egyre érzékenyebbé teszi, de még szeretném, ha szophatnám tovább, anélkül, hogy elsülne, ezért a régi jó, bevált módszerhez folyamodom. Szerencsére hoztam magammal egy flakon jeges teát, amit mindig otthon készítek, ezért egy pillanatra elengedtem a farkát, csak térdeltem előtte bájosan pillogva, miközben meghúztam az üveget és úgy intéztem, hogy egy jégdarab a nyelvemen maradjon. Letettem magam mellé a teát, és azzal a mozdulattal visszacuppantam a farkára, finoman, lassan, kínzóan centiről centire tövig lenyomtam a torkomon miközben a nyelvemmel úgy igazgattam a jégdarabot hogy végigsimogassam vele az egész farkát. Vákumot képztem a számban és csak szívtam, szívtam bolondulásig, és majdnem elélveztem a gondolattól, hogy ez a tökéletes szerszám ilyen mélyen a torkomon van. Éreztem, ahogy a manduláimat birizgálja, és tudtam, hogy el fogok menni, ezért megfogtam a kezét és a fejemre tettem. Mutatva, hogy markoljon a hajamba és kezdje el nyomni a fejemet még mélyebbre ha ez lehetséges. Szerencsére tudta, mi a dolga és ahogy elkezdett keményen szopatni, szinte azonnal élvezni kezdtem. A farka tövig a torkomban, a kezem hátul összekulcsolva, és a testem rángatózik az orgazmus kéjétől.

Aztán, amikor elcsendesedtem felnéztem rá, és láttam a döbbenetet a szemében. Nem sokat hagytam ezen gondolkozni, hátat fordítottam neki, és egyetlen mozdulattal beleültem, megmarkolva a pad szélét, hogy minél erőteljesebben tudjak mozogni benne.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Belémakadt a levegő.

Honnan szerzett jeget ez a csaj?

Hideg szájában egy jégkockával szopogat. Először majdnem elmenekültem, de aztán forró szája megbékített. Őrületes élmény,torka mélyéig dugni a farkam. Úgy éreztem, az agyvelőt is kiszippantja azona kis lyukon. Láthatóan felizgult.

Attól, hogy a farkamat szopja???

Fejére teszi a kezem, s én értem a célzást. Keményem nyomon lefelé a fejét, közben mind jobban belefeszülök, szinte féltem őt, keresem a határt, de nem találom.

Hirtelen felnyög és elélvez, érzem dákómon vibráló sikolyát, amit torkáig hatoló rudam tompít.

Felnéz rám, valószínűleg látja arcomon a döbbenetet. Ő mozdul először, háttal nekem az ölembe ül és becsúsztatja égnek meredő kéjlécemet.

Hátratámaszkodik és mozogni kezd. Én is felocsúdok, megmarkolom mellét és keményen kefélni kezdünk. Hirtelen ötlettel minkét mellbimbóját ujjaim közé fogom, és elkezdem két irányba széthúzni. Erősen, fájón. Hangja egre magasabb lesz, ahogy bimbóit kínzom, pinája összeszorul, majd rám zuhanva újra elélvez. Elengedem ujjaim közül, s ő mellém roskad a padra.

Meg kell nézzem közelebbről is ezt a nőt. Elé térdelek, csupasz virágszirmait kezdem nyalni, s ő hálás a kényeztetésért. Közben észreveszem a teásflakonját. Szóval innen szerezte!

Kiszáradt a szám, titokban én is kortyolok egyet,és egy jégkocka csúszik a számba. Kölcsönkenyér viszajár, gondoltam, és miközben ujjaim csiklóján köröztek, nyelvem hegyével a méretes jégkockát belécsúsztatom. Felsikolt, talán kellemetlen neki, de nem hagyom, hogy megszabaduljon tőle. Egyik ujjammal fogom, hogy ki ne csússzon, aztán elé térdelek,és dákómal mélyre tolom a pinájában. Farkam hegyét csiklandozza a jég, a nő menekülne talán, de erősen fogom combjait. Lecsapok szájára és csókolom, amit ő hálásan viszonoz.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is gondolkodtam, ahogy beleültem, csak az ösztöneim és a kéjvágy vezéreltek, amikor ütemesen mozogni kezdtem benne. Hamar felocsúdott és átvette a kezdeményezést, keményen támadást indítva kéjbarlangom ellen. Nem tiltakoztam egy percig sem, csak markoltam a pad szélét, hogy minél mélyebben bennem lehessen. Aztán elkapta a mellbimbóimat és elkezdte húzni őket, mintha csipeszbe fogta volna. Első gondolatom a menekülés volt, de aztán csak még jobban felajzott ennek az ártatlannak látszó férfinek az ősereje, ahogy tombolt bennem, mint egy kitörni készülő vulkán és nem kért bocsánatot, nem óvatoskodott, csak elvette amit akar tőlem, miközben engem is a csúcsra repített.

Elélveztem, remegtem, és leroskadtam a padra mellé, de nem hagyott nyugodni egyetlen percig sem, éreztem ahogy nyalni kezd, aztán az ujjai köröznek a csiklómon. Aztán hirtelen valami jeges hideg ért a nyílásomhoz és felugrottam volna, de a kezei satuként tartottak fogva, megtörve az ellenállásomat. Éreztem, hogy a hatalmas jégkockát a puncimba tolja és összerándultam az érzéstől, de mielőtt bármit is reagálhattam volna, egyszerűen belém dugta hatalmas farkát és tolta fel a jégkockát egészen a méhemig. Iszonyatosan izgató hullámok áramlottak végig a testemen és már eszemben sem volt tiltakozni. Élveztem, ahogy keményen dugattyúzni kezd bennem és másodszor is felsikoltottam, annyira hamar tört rám elemi erővel az orgazmus, mint egy szökőár borítottam be a farkát édes nedvemmel.

Éreztem, hogy ő is közel jár, de nem akartam még elengedni. Pimaszul, élvetegen feltekintettem rá megfogtam a farkát. Nem akartam megszólalni, így is rá tudtam vezetni mit is szeretnék. Kihúztam hűs-forró ölemből a farkát majd egy kicsit feljebb billentettem a csípőmet és bevezettem egy lyukkal lejjebb. Elengedtem magam, mert óriási makkja nehezen törte át popsim nyitányát, de aztán egy sóhajjal magamba fogadtam. Megmarkoltam a fenekét és addig el sem engedtem, amíg teljesen, mélyen, golyóig a popsimba nem hatolt, mint egy hadvezér, aki új földeket hódít meg és nem ismer kegyelmet. Akkor elengedtem és vártam mihez is kezd velem.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Keményen dugattyúzok, űzöm, hajszolom a gyönyörbe. Pinája forró és nedves, a hideg jégkocka minden lökés végén izgatja makkom hegyét. Ahogy olvad a jég, úgy gyűlik a gyönyör, hogy átcsapjon a nőn, sikoltozós orgazmussal.

Gyorsan magához tér, érzi, hogy én sem vagyok messze a csúcstól, de még nem végzett velem. Kihúzta az édes résből a farkam, kicsit helyezkedett, majd popsijának feszítette foró rudam. Láthatóan lazítani próbált, miközben derekamat megmarkolva húzot magára, magába.

Egy mozdulattal belécsúsztam és ezen elámultam. Kevesn tudták elsőre így magukba fogadni vaskos dákómat. Vágytam már a kéjre, elfogyott a türelmem. Kefélni kezdtem, golyóm csattogott a pinájából kicsorgó nedvektől, s ő minden lökésemre nyögéssel válaszolt. Meredeken nőtt vágyam, s az utolsó pillanatban átdugtam magam a pinájába, hogy oda fröcskölhessem minden kéjnedvemet. Nem törődtem a nővel, a világgal, csak a saját gyönyöröm minden apró morzsáját próbáltam begyűjteni.

Szinte anyai mosollyal nézett rám, ahogy újra visszatértem a földre. Kibújtam belőle, és számmal a pinájára tapadtam. Éreztem, ahogy saját nedvem az övével keveredve gyűlik a számban. Sós és édes, nő és férfi keveredett. Aztán felálltam, és meglepődött arcához hajoltam.

Megcsókoltam.

Nyelvünk harcot vívott, haraptam a szája szélét, miközben kénytelen volt lenyelni, amit adtam neki.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy végre bennem volt, mint egy tornádó, mint egy megvadult bika kezdett döfködni és én minden egyes lökésnél felnyögtem ahogy egyre mélyebben és mélyebben hatolt belém. Éreztem, hogy közel van a beteljesüléshez, és az utolsó pillanatban kirántotta a popsimból a farkát és a puncimat lőtte tele, hevesen, nyögve, rángatózva és én már csak mosolyogtam, ahogy láttam lassan visszatérni a földre. Akkor aztán nem tétovázott, leguggolt elém és kiszívta nedvünk keverékét belőlem, majd a számhoz hajolt és áttuszkolta belém, nekem pedig más dolgom sem volt, mint nyelni szó nélkül. Ahogy éreztem az ízünket összeolvadni megint buja gondolataim támadtak, el se hittem, hogy újra harcrakész vagyok. Gondoltam egy merészet és végigfektettem hosszában a padon, szerszáma nyugodtan pihent, de én tudtam, hogy nem lesz így sokáig. Éreztem rajta az illatomat, mindkét nyílásomét, és áldottam az eszemet, hogy kimostam magam mielőtt a szaunába jöttem volna. Csak a nedvességtől fénylett a szerszám és olyan jó illat áradt belőle, hogy legszívesebben azonnal újra bekaptam volna. De más terveim voltak. Felemeltem mindkét lábát, megtámasztottam a combja hátsó felét, mint ahogy ő tette, amikor az előbb nyalt engem, ugyanis én is erre készültem. Elkezdtem finoman a golyóival, egyiket a másik után tuszkoltam a számba, szopogattam, szívogattam, pásztáztam a nyelvemmel, aztán csúsztam egy kicsit lejjebb, hogy a golyó és a popsinyílás közötti érzékeny gátat izgassam. Nyelvcsapásaim halk nyögésekre késztették, megszorította az egyik kezemet, és talán tiltakozni akart, de a kíváncsiság győzött felette. Így aztán nyugodtan, tempósan nyaltam tovább, míg megint egy kicsit lejjebb csúsztam, és elértem a popsinyílásig. Közben a kezem elkezdett a farkával játszani megint, ami olyan jó csúszós volt, hogy teljesen beindultam tőle. Közben a számmal szorosan rátapadtam a nyílására és a nyelvemmel őrült táncot jártam rajta. Körbe-körbe, aztán le-fel , egészen vissza a golyókig, majd megint le, végig az egész hasítékon. Közben a másik kezemmel a popsiját simogattam, gyömöszöltem, izgattam, és végre éreztem ,hogy megint kezd erőre kapni. Még nagyon-nagyon sokáig nyaltam volna élvezettel, de végül saját vágyam felülkerekedett és a félig kemény farkat magamba engedtem, hogy bennem keményedjen teljessé. Ahogy elfoglaltam a lovagló pózt, kihívóan meredtem rá, mintha csak ösztönöztem volna arra, hogy vegye át az irányítást.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tiltakozott, mohón nyelte vágyunk koktélját. Kimerülten hajoltam fölé, az orgazmust követő bágyadtság úrrá lett rajtam. Lefektetett a padra, szemében kéjsóvár fény villant. Combomat széthúzta, hogy hozzám férjen mindenhol, és nyalakodni kezdett. Mintha csak tudná, hogy mennyire élvezem, ha a golyóimat szopogatja egy nő. Játszott velük, azán lefelé kezdett kalandozni. Ez új volt, ilyet még nem csinált senki. Magam is meglepődtem, hogy milyen hatással volt rám. Aztán elért egészen a szűk nyílásomig, és azt kezdte nyalni. Először megrándultam, de a hirtelen jött kéjes érzés győzött. Le-fel futtatta nyelvét, néha azt sem tudtam hol jár, farkam újra ébredni kezdett. Nem várt sokat, amint úgy ítélte meg, hogy már magába tudja gyömöszölni, rám ült. Lassú mozgással körözött rajtam, amíg egészen belekeményedtem forró pinájába.

Fölényes mosollyal nézett rám, mintha azt kérdezné: "Na erre mit lépsz, most mihez kezdesz?"

Magamhoz húztam, formás melleibe kapaszkodva. Haraptam, faltam mellét, mellbimbóit rágicsáltam, amit ő kéjes sziszegéssel nyugtázott. Apró sebeket ejtettem két melle közötti völgyben, aztán visszatértem a kőkemény bimbókhoz, szájpadlásomhoz szorítva ráncigáltam. Közben farkam kőkeményen duzzadt benne, mozgása szaggatottá vált, s én keféltem, mintha az életem függne tőle.

Megint elélvezett, ritmikus összehúzódásaival megszorította dákómat. Rám omlott, pillanatnyi erőtlensége őszinte visszaigazolás volt. Felültem, finoman a helyemre fektettem és enyit súgtam a fülébe:

-Mindjárt jövök, addig simogasd magad. Szükséged lesz rá!

Magamra kaptam a törülközőmet és kifutottama büfébe. Nem tudom, mit szólt a büfés csaj, hogy dudorodó törülközővel sürgetően kértem tőle egy jégkrémet, de nem is érdekelt.

Mire visszaértem, a nő ott feküdt még az alsó padon, ujjait pinájára csúsztatva, behunyt szemmel maszturbált. A pad nem volt a falhoz tolva, így a csaj combjait felhajtva, lovaglóülésben ültem a padra, dárdámat a résre szegezve. Anélkül, hogy megzavartam volna táncoló ujjait, betoltam magam a lucskos kagylók közé. Kibontottam a jégkrémet. Kivi-málna ízű, hosszúkás, henger alakú vizes jégkrém volt. Megnyaltam, majd finoman félretoltam ujjait, és az izzó csiklójára nyomtam. Felsikoltott a hideg érintéstől. Picit mozgattam rajta a jégrudat, aztán kihúztam a farkam, és duzzadt makkommal cirógattam kemény pöckét. Aztán a jégrúd a pinájába hatolt, mélyre dugtam, nem törődve tiltakozásával. Majd a jégkrémet a szájába toltam, hogy lenyalja róla a nedveket, miközben dákómat a hűs, mégis forró pinájába dugtam. Mellbimbóin kalandoztam a hideggel, miközben farkam dugattyúként járt ki és be. Játszottam vele, mindig máshol és máshol érezte a jeget, de leginkáb a pinája körnéyékét hűtöttem vele, hogy forró farkammal hozzam meg az enyhülést. Veszettül vonaglott alattam. A kiszolgáltatottság, a váratlan pillanatok az őrület határára juttatták. Az utolsó falatot a szájába toltam, hálás volt a hideg folyadékért.

Ott maradt kezemben a fapálcika, és gonosz ötletem támadt. Tövig toltam belé a dákómat, egy-két centis mozgással keményen dugtam a pináját. Közben egyik kezemmel teljesen szabaddá tettem lüktető húspiramisát, hogy a másik kezemben lévő pálcikával erős, csípős ütéseket mérjek csiklójára. Az első ütésre fájdalmas sikollyal válaszolt. A további hangoskodások elkerülésére odadobtam törülközőjét, és arra ráharapva fogadta a további kínzást. Egy lökés, egy csattanás a pálcával. A kéjbe keveredő kín űzte, hajtotta a sokadik orgazmusa felé. Egyszerre csak megfeszült teste, s én sok kicsi paskolással nyújtottam élvezetének másodperceit.

Én sem jártam már messze a csúcstól. Az utolsó előtt pillanatban kirántottam belőle kőkemény, csillogó rudamat és a fejéhez léptem. Az arcára akartam élvezni. Kinyitotta szemét, szájából kiköpte a törülközőt. Mohón tátotta száját, ahogy meglátta a markomban feszülő farkamat. Egy-két rántás, aztán egészen hátrahúzva a bőrt vártam a kilövellést. Az első spricc az arcára hullott, a másodikat már kitátott szájába céloztam, aztán megengedtem, hogy rácuppanjon rángatózó dákómra, és az utolsó cseppig kiszívja belőle spermámat.

Kimerültem rogytam mellé.

Néhány másodperc múlva bejött valaki, egy férfi. Furcsa módon pólóban és sortban volt.

- Sziasztok, én az úszómester vagyok. Biztonsági okokból a szauna be van kamerázva, úgyhogy mindent láttam. Azonnali hatállyal ki kell tiltanom titeket innen. De van esetleg egy másik lehetőség.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen imádtam benne ülni, legszívesebben sosem szálltam volna ki a farkából, ezért csak lassan mertem mozogni hogy minél tovább tartson. Aztán ahogy lenéztem rá, ott pihegett alattam, azt gondoltam, most legyőztelek, mikor megint valami váratlan dolgot művelt. Megragadta a melleimet és mint egy éhes vámpír szívni kezdte őket. Aztán már nem csak szívta, de harapdálta is én pedig kéjesen sikoltozni kezdtem annyira fel voltam izgulva és annyira fájt amit csinált, de képtelen voltam tiltakozni, agyamat elborították a kéj hullámai minden egyes harapásnál mélyebbre és mélyebbre süllyedtem. Éreztem hogy elkezd keményen dugni és megint jött az a jól ismert érzés, amikor fájdalom és gyönyör jár át egyszerre. Már el sem hittem, hogy megint élvezek, amikor automatikusan rándult össze a testem fölötte.

Teljesen elernyedtem és valamit rekedtesen a fülembe súgott, de nem is igazán értettem. Csak simogattam magam tovább mert a hiánya annyira fájó volt, érezni akartam magamban újra és újra és újra egészen addig, míg el nem ájulok.

Egyszercsak megéreztem hogy megint velem van, felemeli a combomat és hirtelen valami észvesztően hideget nyom a csiklómhoz. Felsikoltottam és már mozdultam volna arrébb, de satuként fogott le és nem engedett. Aztán a forró farka következett, ami előbb még a puncimban mozgolódott, aztán egyszercsak egy hatalmas sikoly közben teljesen belémdugta a jégrudat, most már éreztem, csak egy jégkrém lehet. Szinte azonnal a számba tolta, hogy érezzem az ízemet, és én nyaltam mohón. Addig játszotta velem ezt a jeges-forró játékot, míg tényleg eszemet nem vesztettem. Dobáltam magamat és teljesen önkívületi állapotba kerültem, eldobtam magamtól önuralmam utolsó morzsáit is és csak élveztem élveztem élveztem. Végül arra tértem magamhoz, hogy fölöttem áll és egy-két rántás után már spricceli is tele az arcomat, a hajamat, a számat, és én még mindig akartam őt, ezért bekaptam és az utolsó cseppig kiszívtam belőle édes nedvét, nehogy kárbavesszen.

Elégedetten pihegtünk egymás mellett, amikor belépett egy ismerős fazon, pólóban és nadrágban és amikor megszólalt beugrott, honnan is ismerem. Persze, ő az úszómester és most azért jött, hogy kitiltson minket?? - jutott el agyamig amit beszél, de éreztem, hogy ez nem lehet komoly. Biztosan csak akar tőlünk valamit.

Van egy másik lehetőség? Csak egy? az én fejembe hirtelen ezernyi kép tolult, mit tudnék kezdeni két pasival egyszerre, ezért szorosan elé álltam és nem hagytam keménykedni. Ha tényleg be van kamerázva a hely, akkor ezt is hallani fogják, ezért csak suttogtam a fülébe.

- Akkor most idehallgass baby. Szépen fogod magad, kimész, és elintézed, hogy kikapcsolják a kamerát a szaunában. Megmondod, hogy egy ismert ember privát kérésére kell eljárnod. Aztán visszajössz ide és talán, ha jól végezted a dolgodat, akkor kaphatsz egy kis ízelítőt abból, amit eddig kikukkoltál. Nyomás!

Nem tudtam, hogy mennyire lesznek rá hatással a szavak, csak azt tudtam, hogy ő is férfiből van. Rám nézett, és csak bólintott egyet, sarkon fordult és elhagyta apró kis szerelem-fülkénket.

Sóhajtva néztem a srácra és láttam, hogy meglepődött, hogy ilyen könnyen le tudtam szerelni a pasit. Még mindig nem beszélgetni volt vele kedvem, támadt egy újabb gondolatom, egyszerűen mindent meg akartam mutatni neki, amit egy férfi egy nővel csak tehet.

Ezért aztán kacéran a padra könyököltem, térdeimet felhúztam és felkínáltam neki a puncimat megint. Előre akart hajolni, hogy a nyelvével kényeztessen, de én megállítottam. Megfogtam a kezét és belevezettem a nyílásomba. Először egy ujjal engedtem hogy kényeztessen, de annyira fel voltam izgulva, hogy azonnal egy másikat is dugott mellé. Aztán szép sorban jött a harmadik, miközben én a mellbimbómat morzsolgattam.

Amikor eljutott a negyedik ujjig láttam, hogy kezd kikerekedni a szeme, de én csak néztem rá könyörgően tovább, ő pedig nem mert tiltakozni látva hogy nekem ez mekkora örömet okoz. Erőteljes mozdulatokkal, már szinte az egész kezével dugta a puncimat, amikor észvesztő ötletem támadt. Ahogy ott ült törökülésben és láttam hogy a szerszáma már megint meredezik, megfogtam a derekát és elkezdtem húzni magam felé.

- Van egy másik nyílásom is - törtem meg a csendet rekedten, de már mozdult is felém és belevezette a farkát a popsimba miközben az egyik kezével még mindig a puncimban mozgott.

- És van mégegy ujjad ha jól látom - néztem rá félig pimaszul, félig szenvedélyesen vágyakozva az iránt, hogy megmutassam, mennyire is élvezetes, amikor egy férfi egész ökle eltűnik bennem. Nem is kellett nagyon biztatni, szépen lassan összefogta mind az öt ujját és elkezdte nyomni belém. Annyira fel voltam izgulva, hogy azonnal tágulni kezdtem. Amikor elért tenyerének legszélesebb részéhez már majdnem megint a csúcsra kerültem és belemarkoltam a fenekébe, úgy húztam magamra. Egyszerre kezdett el mozogni a popsimban és puncimban a farka és a keze és azt hittem összeborul a föld és az ég, annyira élveztem. A törölközőmmel kellett tompítanom a sikolyaimat, mert egyszerűen elveszítettem a kontrollt és csak rángatóztam, élveztem, és sikoltoztam percekig, mire végre úgy éreztem, elcsitult bennem a vihar.

Kinyitottam a szememet és elégedetten mosolyogva néztem fel rá.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten megmerevedtünk egy pillanatra. Aztán végiggondoltuk, mit is mondott. "Van eg másik lehetőség". A nő kapcsolt először, hozzálépett és valamit a fülébe súgott. Az úszómester bólintott és eltűnt. Csodálkozva néztem rá. Mit tudhat ez a nő? Aztán a következő percekben megmutatta.

A padra könyökölt, csodás popsiját és rojtosra kefélt pináját mutatva felém. Kezemet oda húzva jelezte, hogy ujjaimmal kényeztessem. Hamarosan már négy ujjamat toltam belé, vadul, gyorsan, hiszen láttam, ez tetszik neki.

- Van egy másik nyílásom is - mondta, s én nem tétováztam. Acélos dákómat egy mozdulattal toltam be szűk rozettájába. Felnyögött, egyszerre járt benne farkam és négy ujjam. Aztán jelezte, hogy öt ujjam van, egy még hiányzik éhes pinusából. Megpróbáltam azt is bedugni.

Vékony a kezem, ezt tudtam, de ilyet még nem tapasztaltam. Hamarosan csuklóig tűntem el benne. Új és felkavaró élmény volt, belülről masszíroztam a G-pontját, és közben éreztem ujjaimmal ki-be mozgó farkamat is. Két ujjam megpróbáltam magamat is izgatni. Őrületes volt. A farkamon éreztem a pinájában lévő két ujjam simogatását. Ő vergődött, dobálta magát, a törülközővel tompította kéjes sikolyait. Én meg csak keféltem, szinte felborítottam erőteljes lökéseimmel.

Aztán éreztem, hogy a hőségtől kezdek szédülni. Muszáj volt lehűteni magam. Finoman visszavonultam és kimentem zuhanyozni. Egyszerűen az életemről volt szó, bármennyire is fájt itt hagyni, nem volt más lehetőségem. A hideg víz alatt magamhoz tértem. Ahogy kijöttem a víz alól, megláttam, hogy a folyosó hátsó része egy kötéllel le van zárva, valamilyen felújítási munkák miatt. Erős kötélnek tűnt, egy-egy karikával a végén. Őrült ötletem támadt. Leakasztottam a kötelet és visszamentem. A nő a padon ült, láthatóan ő is próbált magához térni.

Szó nélkül felállítottam, majd a háta mögé lépve hátul összekötöttem a két könyökét a kötél közepével. Aztán megfordítottam, a két oldalán előrevezettem a kötelet és a csuklóját elől kötöttem össze Nem lehetet kellemes, mert kissé sziszegett. Ezután a kötél két végét a combjai között vezetem a háta mögé. Már korában kifigyeltem, hogy a szauna mennyezetén, a faltól nem messze van egy kampó. Talán lámpa lóghatott ott valamikor. Erre a kampóra húztam fel a kötelet, gondosan eligazítva szeméremajkai között, popsija vágatában végigvezetve. Egyre erőteljesebben húztam, így kénytelen volt előre dőlni, hogy ne vágjon annyira a pinájába. Aztán már lábujjhegyre is állt, homlokát a falnak támasztotta. Nem lehetett kényelmes, bár nem tiltakozott. Ha megmozdult, a kötél húsos szeméremajkaiba vágott. Kész volt a művem.

Mindkét kezembe egy-egy strandpapucsot fogtam, és apró, csattogós ütésekkel kezdtem popsiját izzítani. Próbált mozdulatlan maradni, hiszen az ágyékába vágó kötél minden apró fegyelmezetlenséget azonnal megbüntetett. Jó tűrte a gyengéd erőszakot, lihegése fokozódott, ahogy a csapások száma és erőssége is. Tűzpiros lett már az alfele, izmos combjai remegtek a megerőltető lábujhegyen állástól. Kis szünetet tartottam, combjai közé nyúltam.

Megdöbbentem. Pinája forróbb volt, mint valaha,a két kötél által összeszorított csiklója hatalmasra duzzadt. Felnyögött, ahogy masszírozni kezdtem. Szerintem az élvezetek újabb csúcsait próbálta megmászni. Az én kéjrudam is ágaskodott. Még mindkét félgömbje kapott öt-öt erőteljes csapást, aztán eldobtam a papucsokat. Egyik lábát feltettem a padra, és a két kötél között feltáruló résbe hátulról keményen beledöftem magam. Felsikoltott, én pedig őrült kefélésbe kezdtem. Érzetem, hogy közel a vég, amikor nem bírta tovább, a talpára ereszkedett. A kötél megfeszült, összeszorította farkam tövét, s ez számomra is meghozta az újabb csúcspontot. Mélyre hatolva élveztem el. Utolsó mozdulatommal kieresztettem a kampóról, leültettem a padra magam mellé. Szemeiből könny csorgott, ahogy rám nézett.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszercsak láttam rajta, hogy megszédül, feláll, és kitámolyog a közeli zuhanyzóba. Kihasználtam azt a kis időt, hogy én is összeszedjem magam. Kortyoltam a teámból, amiben már az összes jég elolvadt, de azért hűvös volt annyira, hogy lehiggadjak tőle. Aztán azon is gondolkoznom kellett, mit csinálok, ha az úszómester visszajön és esetleg nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztem.

Félbeszakította a töprengésemet azzal, hogy belépett egy kötéllel a kezében. Egyszerűen csak felnyögtem és fogalmam sem volt, honnan tudja ez a vadidegen ennyire pontosan hogy mire is vágyom. Mintha nem most találkoztunk volna először, hanem már időtlen idők óta szeretők lennénk, tökéletesen ismerve egymás gyenge pontjait.

Szó nélkül hagytam, hogy megkötözzön, nem is nagyon figyeltem rá mennyire csinálja igaziból, mert bíztam benne, hogy nem fog velem olyat tenni, amit én nem akarok. Aztán odaráncigált egy kampóhoz, ami a plafonon lógott és egyszerűen felkötött rá mint egy húsvéti sonkát. Homlokomat nekitámasztottam a falnak és vártam sorsom beteljesülését, remélve hogy hoz még egy-két orgazmust.

Ekkor éreztem meg az első ütést, és majdnem azonnal el is élveztem. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire tudja a legtitkosabb gondolataimat futott át az agyamon megintcsak, aztán már csak az élvezetre tudtam gondolni. Elképzeltem, ahogy a popsim egyre pirosabb lesz az ütések nyomán, és közben élveztem a fájdalmat, a minden apró mozdulatomra a puncimba vágó kötél dörzsölését és úgy éreztem ,mindjárt felrobbanok. Amikor benyúlt nekem nagyon közel kerültem az orgazmushoz, de megpróbáltam visszafogni magam, mert reménykedtem, hogy ebben az alázatos helyzetben a dákóját is belepróbálja egy-két nyílásomba. Végül kaptam még néhány erőteljes ütést, ami már majdnem fájt és én megadóan élveztem a büntetés szigorát.

Hirtelen hatolt belém, egyetlen kemény mozdulattal és én többé nem tudtam magamnak parancsolni. Élvezni kezdtem, sikoltozásomat ajkaim harapdálásával próbáltam enyhíteni, de még így is betöltötték az aprócska szaunát. Élveztem ahogy tövig bennem van, ahogy dug egyre erőszakosabban és csak arra vágytam, hogy sose hagyja abba. Végül a lábam elkezdett remegni ezért kénytelen voltam talpra ereszkedni, amitől a kötél megfeszült és éreztem ,hogy megint élvezésbe kezd.

Lesegített a kampóról és mindketten lerogytunk a padra. Észre se vettem, hogy csorognak a könnyeim, csak amikor gyengéden odanyúlt, hogy letörölje őket.

Hirtelen belémhasított a megoldás, ezért odahajoltam hozzá, megcsókoltam nagyon gyengéden, megmutatva, hogy bár az eddigi menetek vadak és fékezhetetlenek voltak, azért van egy gyengéd oldalam is. Láthatóan még kimerültségében is élvezte a csókot.

Aztán a füléhez hajoltam és belesuttogtam.

-Van egy ötletem hogy rázzuk le az úszómestert. - azzal kézen fogtam, kinyitottam a szauna ajtaját, kilestem, de nem láttam sehol senkit. Húztam magam után a zuhanyzó felé és egy percen belül már az egyik fülkében is voltunk. Szerencsénkre ezen a helyen nem a szokványos egyterű zuhanyok voltak, hanem rendes kabinok kialakítva, és ami a legjobb, zárható ajtóval. Így aztán belöktem a legközelebbibe és magunkra húztam az üvegtáblát, majd megengedtem a melegvizet. Ahogy folyt le ránk nem engedtem hogy megforduljon, nekem háttal a csempéhez támasztottam, majd kezembe vettem a szappant és elkezdtem vele a hátát simogatni. A zuhanyrózsa erős csapkodása és az én finom, csúszkálós simításaim nyomán megint éreztem benne a vágyakozást, de akartam a szerszámának egy kis időt hagyni, hogy pihenhessen. Így aztán maradt a szappan, amivel egyre lejjebb kezdtem köröni a hátán, míg végül elértem a fenekéig. Amikor már az egész teste jó habos volt elkezdtem a másik kezemmel is simogatni, élvezve izmainak a remegését, bőre finom tapintását, minden apró kis mozdulatot. Lassan, óvatosan a popsinyílását kezdtem simogatni, miközben másik kezemmel el nem engedtem a szappant, úgy irányítottam hogy a zuhany segítségével minél több folyjon le belőle a nyílása felé. Amikor már úgy ítéltem meg, hogy eléggé ellazult, egy finom nyomással odaillesztettem az egyik ujjamat a popsijához és óvatosan megnyomtam egy kicsit. Csak egyetlen ujjpercem csúszott be, és mielőtt tiltakozhatott, vagy megfordulhatott volna, már hozzá is simultam teljes testemmel és odanyomtam a hideg csempéhez.

-Az előbb te tettél harcképtelennél és töltötted kedvedet rajtam, most én jövök. Hidd el, egy kis fájdalomtól csak még izgalmasabb lesz.. - azzal folytattam tovább az óvatos kézimunkát. Éreztem, hogy szavaim hatására először összeugrott benne minden, de aztán ahogy tovább simogattam kezdett ellazulni, míg végül már cseppet sem tiltakozott, amikor mégegy ujjperccel beljebb nyomultam. Közben a szappannal már előről is simogattam, éreztem hogy nincs szükség arra, hogy továbbra is a hideg csempéhez nyomjam, nem fog már tiltakozni, átadta magát az újszerű érzéseknek.

Megint egy kicsit beljebb nyomultam, folyamatosan, óvatosan, amíg az ujjam teljesen fel nem ért, és elkezdhettem belülről izgatni azt a pontot, amit a férfiak G pontjának neveznek. Gyorsuló sóhajai jelezték hogy jó irányban haladok, miközben legnagyobb meglepetésére a szerszáma nem keményedett meg. Továbbra is nyomást gyakoroltam a megfelelő pontokra, miközben a golyóit fogtam a kezembe és simogatni kezdtem kivül-belül egyszerre ugyanazon a részen. Tudtam, hogy mi lesz ennek a következménye, annyira érzékennyé válik az a terület, hogy orgazmust vagyok képes okozni neki anélkül hogy a farkához hozzáérnék. Felgyorsulva kapkodta a levegőt, mire én mozdulatot váltottam és elkezdtem az ujjamat ki-be húzni benne, ügyelve, hogy a végén mindig visszatérjek a kiindulási pontra. Egyszercsak felhördült, összerándult, és elélvezett olyan hosszan, amire biztos vagyok benne, hogy eddig képtelennek tartotta magát.

Amikor elcsendesedett finoman kihúztam belőle az ujjamat, leöblítettem a csobogó vízben és csak azután fordítottam meg, hogy szorosan magamhoz öleljem.

Csak álltunk ott pihegve a langyos vízcseppek alatt.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Letöröltem könnyeit, ő rám mosolygott. Úgy tűnt, az erőszak után valami gyengédségre vágyik. Finoman megcsókolt, aztán a fülembe súgta

-Van egy ötletem hogy rázzuk le az úszómestert. - kézem fogva a zuhanyzóba húzott. Háttal a falnak állított, mögém állt és simogatni kezdett. A meleg víz és az ujjai ellazítottak. Élveztem simogatását, és közben ujjai egyre közelebb kerültek a hátsó nyílásomhoz. Egy ujját belémdugta. Először összerándultam, menekültem volna, de a hideg csempéhez nyomott.

-Az előbb te tettél harcképtelennél és töltötted kedvedet rajtam, most én jövök. Hidd el, egy kis fájdalomtól csak még izgalmasabb lesz.. -súgta fümebe, s ujjai tovább nyomultak. Megadtam neki magam, így otthagyhattam a hideg falat. Ujjai boszorkányos ügyességgel simogattak, belül valami kéjes pontot talált, kívül meg golyóimat és környékét simogatta. Zavarban voltam, a gyönyör egyre gyorsabban terjedt szét bennem, s mire észbe kaptam, már nem volt visszaút. Úgy spricceltem ki, hogy farkamhoz hozzá sem ért, az újabb és újabb lövedék a csempén landolt.. Ilyen hosszú, intenzív gyönyört még sosem éltem át.Aztán megszűnt minden érintés, én megfordultam és csak álltunk egymással szemben.


Átöleltem, mohó vággyal keresem puha száját. Érzéki csókban forrtunk össze, a ránk záporozó víz sem talált utat testünk között. Élveztem izmait, bőrének bársonyát. Kényeztetni akartam, felfedezni női lágyságát. A sok erőszak és vadság után finoman akartam vele bánni. Végigcsókoltam testét, egyenként dédelgettem mellbimbóit, ujjaim nőiességét fedezték fel. Sóhajtozott, s én csak adni akartam. Sok-sok gyönyört és kényeztetést.

Lejjebb csúsztam, finom csókokkal nyalogattam pináját, ajkait, az eddigi vadság helyett mást akartam mutatni. Felizgattam, amennyire bírtam, s ő csak remegett a víz alatt. Aztán megfordult, kitolta popsiját, s én értettem, hogy ujjaim és szám után más is kellene oda. Óvatosan beigazítottam keménnyé vált dákómat, s ő finoman ráhúzta magát. Lassú mozdulatokkal szítottam vágyát, néha megálltam, s csak ő diktálta az ütemet. Ujjaim megteltek mellének halmával, s ő hálásan hajtotta hátra fejét.

Megcsókoltam.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Abban a pillanatban, hogy elélvezett már felém is fordult és én egy kicsit várakozón néztem rá, ahogy a forró vízcseppek végigszaladtak a testemen. Megölelt, nagyon-nagyon szorosan, annyira, hogy még a vízcseppek se fértek be közénk. Élveztem a sok vadság után ezt a földöntúli gyengédséget és szenvedélyesen, szomjasan, finoman csókoltam kifulladásig.

Aztán a mellbimbóimat kezdte kényeztetni, és bennem újra elképesztő vágy fakadt. Már nem is számoltam hányszor élveztem el és még mindig kívántam ezt a férfit újra és újra és újra. Aztán lejjebb csúszott és finoman az ágyékomba nyalt mire én beleremegtem. Végül nem bírtam tovább és megfordultam, mert a popsim megint éhesen ácsingózott egy kemény farok iránt. Becsúsztatta nagyon finoman, cseppet sem olyan vadul mint ezelőtt, inkább mintha még itt bent is csak kényeztetni akarna. Ahogy hátrahajoltam megint csókban forrtunk össze és így egyetlen sikoly se hagyta el az ajkamat amikor elélveztem.

Ahogy utolsót rándultam fázni kezdtem, ezért gondoltam visszatérhetünk gőzzel teli forró kis katlanunkba egy újabb pezsdítő menetre.

Csak arra nem számítottam, hogy az úszómester közben nem feledkezett meg rólunk.

Ahogy beléptünk a szaunába, és újra egymásnak estünk azonnal kivágódott az ajtó és megjelent a pasi egy szál fürdőnadrágban.

-Megtettem, amit kértél, most már senki nem figyel minket. Úgyhogy jöttem behajtani, amit ígértél...

-Rendben, de ne beszélj annyit, hanem tedd a dolgod!- azzal odahúztam magamhoz és megcsókoltam, miközben benyúltam a nadrágjába. A farka már félig megkeményedett, a fürdőnadrágját egyetlen mozdulattal lerúgta magáról mire én odatérdeltem közéjük.

Egyszerre kaptam el a két szerszámot, egyiket jobb, másikat bal kézzel, és szopni kezdtem felváltva. Egészen mélyen engedtem be őket a torkomba. Aztán közelebb húztam őket egymáshoz hogy mindkettőjük dákóját egyszerre tömhessem bele a számba. Fuldokoltam, majd szét feszítettek, de az érzés, ami közben átjárt olyan izgatottá tett, hogy remegni kezdtem.

Végül kedves idegenem feltérdeltetett a padra, mögém nyomult, az úszómester meg elém állt és elkapta a fejemet, hogy tövig nyomhassa belém a farkát. Egyikőjük előről, másikójuk hátulról tömött be tövig, egészen mélyen és vadul. Közben én a csiklómat simogattam, és hamarosan összerándultam és megint elélveztem. Ez őket természetesen nem hatotta meg, dugattyúztak bennem tovább, majd hirtelen helyet cseréltek. Aztán késedelem nélkül nyomultak bennem tovább, nekem meg csak annyi dolgom volt, hogy élvezzek, élvezzek, élvezzek.

A harmadik orgazmus után úgy döntöttem, hogy megint kezembe veszem az irányítást és kifordultam közülük, majd megkértem a kedves idegent, hogy feküdjön a padra, hogy meglovagolhassam. Közben úszómestert kértem hogy álljon mögénk, és szerencsére a pad pont annyira volt széles, hogy mind a ketten kényelmesen elfértek. Beleültem az egyik farokba, óvatosan, majd pucsítottam, hogy a másikat is be tudják vezetni a popsimba. Megtámaszkodtam és kértem őket, kezdjenek lassan, óvatosan mozogni...

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Így élvezett el, csókolózva, karjaimba feszülve. Visszatértünk a szaunába, ahol az úszómester fogadott. Megtette, amit kértünk, és most jött behajtani a járandóságát. A nő egyből a nadrágjához nyúlt, lehúzta róla és közénk térdelt. Itt állt egy vadidegen pasi, és ez a nő egyszerre szopta mindkettőnk kéjrúdját. Egyszerre tömte be szájába, farkamhoz egy másik dákó szorult, de annyira izgató volt, hogy csak a látványra tudtam figyelni. Láttam, hogy a nő újra izgalomba jön, ezért feltérdeltettem a padra, én hátulról kezdtem el kefélni, az úszómester meg a szájába tolta magát. Összerendeztük a ritmust, egyszerre mozogtunk, és a nő újból elélvezett. Nyögését a torkára csúszó dákó fojtotta el. Aztán összevillant szemünk, s mire a nő észbe kapot volna, már én markoltam haját, hogy tövig döfjem farkamat, miközben a másik pasi döngölte lucskos pináját. Nem tudom, hányszor élvezett el, miközben elöl-hátul dugtuk.

Egyszerre csak kifordut közülünk, s engem a padra fektetett. Rámült és az úszómester tudta, mi következik. A nő kinyomta popsiját, és várta a másik dákót. Ami jött is, lassan, de kérlelhetetlenül. Sziszegett, sóhajtozott a nő, aztán egyszerre csak összeért a két zacskó. Éreztem, ahogy egy vékony falon keresztül egy másik farok mozog. Téptem, marcangoltam az előttem ringó melleket, rágtam mellbimbóit.

A nő nem bírta sokáig, elélvezett, s mi ugyanazzal a lendülettel keféltük tovább. Hirtelen az úszómester kibújt belőle, az arcához lépett és a szájába tette kőkemény farkát. Az orrom előtt szopta le a nő, láttam, ahogy heréi összerándulnak, újra meg újra, ahogy teleélvezi a száját. A kicsorgó cseppek arcomra hullottak, s én csak dugtam, rendületlenül. A nő tisztára szopta az úszómester dákóját, aztán rám hajolt, és az arcomról is lenyalta a cseppeket. Végül megcsókolt, s én éreztem a sperma fanyar ízét.

Őrült élményeket éltem át. A nő leszállt rólam, ráhajolt ágaskodó vesszőmre és ujjaival, szájával próbált meg újabb orgazmust kicsikarni. Közben a másik pasi sem tétlenkedett, hátulról kefélni kezdte. Néztem a nőt, ahogy a farkamat kényezteti, morzsolgatja heréimet, aztán ujjai megint a fenekembe csúsznak. Közben pinája csatogott az ostromtól, s én csak néztem a ki-be mozóg fényes rudat. Nem bírtam tovább, elélveztem, s a nő szinte a velőt is kiszívta belőlem végletekig gyötört fecskendőmön keresztül.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ha azt hitték, hogy elfelejtettem a dolgot, hát tévedtek. Amint ismét a szaunába nyomultak, rögtön vágódtam utánuk. Naná, hogy már félig egymásban voltak.

- Megtettem, amit kértél, most már senki nem figyel minket. Úgyhogy jöttem behajtani, amit ígértél... - mondtam egyenesen a nő szemeibe nézve.

-Rendben, de ne beszélj annyit, hanem tedd a dolgod!- vágta rá gondolkodás nélkül, majd hozzám lépett, megcsókolt, közben egyik keze már a farkamat markolta. Aztán már rúgtam is le magamról a fürdőgatyámat. A nő ismét csak minden teketória nélkül letérdelt kettőnk elé, és egyetlen mozdulattal maga elé rántotta a két meredező dákót.

Nem semmi, ahogy szopott. Azt hittem, mindent láttam a kamerákon keresztül, de így, testközelből a nő hihetetlenül éhesnek tűnt. Úgy gyömöszölte be a szájába a két dákót, mintha az élete függne tőlünk. Aztán a pasi feltérdeltette a nőt a padra, és már állt is mögé, és a következő pillanatban már úgy kefélte a csajt, hogy annak majdnem az állát verték nagy mellei. Amint a pasi dugni kezdte, én már álltam is a nő elé, és ahogy ő tette, egyetlen mozdulattal rárántottam a fejét a farkamra. A szerszám simán siklott a nő torkáig. Benyelte. Azt láttam a monitor előtt, hogy imád szopni, és ezt most meg is tapasztalhattam. A pasi keményen kefélte, és szoptattam, a nő meg élvezett. Aztán cseréltünk, és én kerültem a kéjnedvtől már szó szerint folyó pinába. De jó meleg volt benne! Na nem, mintha a szája hideg lett volna...de a finom meleg punci semmivel nem pótolható. A nő így is élvezett, aztán meggondolta a dolgot. A pasit a padra fektette, majd beleült a farkába, engem meg maga mögé intett. Nem volt nehéz kitalálnom, hogy mit akar. Már pattantam is a helyemre, és szépen lassan benyomtam a dákómat a nő fenekébe. Ha a pinája maga volt a csoda, akkor a feneke maga volt a mennyország. Szűk, forró, és képes arra, hogy néhány erőteljes lökésem után ki akarja belőlem szívni az anyagomat. Amint mozogtam benne, éreztem a másik farkat is, és időnként még össze is ért a két zacsi....

A spermámat azonban nem az imádni való popsinak akartam adni. A nő szája elé léptem, ismét magamra rántottam a fejét, és néhány torokizgató lökés után alaposan telepumpáltam a száját. Több erős sugár lőtt ki belőlem, és ahogy jött, úgy ment is le a nő torkán. Nyelte. Aztán a makkomat alaposan körbenyalta, tisztára, majd lehajolt, és a pasi arcáról nyalta le az odacseppent anyagomat. "Ezek szerint nem tudta simán nyelni" - gondoltam kéjes vigyorral.

Aztán úgy helyezkedett, hogy miközben szopta a tag dákóját és ujjazta a fenekét, a pinája védtelen maradt. Nyomban támadásba lendültem, és ismét bevettem a várat. Úgy keféltem, hogy az ágyékom hangosan csattant a popsiján.

A pasi nem bírta sokáig. Mondjuk ezen nem is csodálkozom. A nő valami félelmetesen tudott bánni velünk! Akkorát élvezett a fickó, hogy azt hittem ott lesz rosszul. A nő meg csak szívta és szívta szerencsétlenből a spermát, az meg adagolta neki rendesen, ahogy elnéztem a nőt. Nem győzte nyelni ezt is....

Aztán, mintegy befejezésképpen a szolgálataimért nyújtott hálájukat, a nőt most én fektettem a padra - hanyatt. A fejét lelógattam, átléptem fölötte, az orra a zacskómat érte, majd lenyúltam, és az arcát belerántottam a fenekembe.

- Nyalsz! - mondtam parancsolón. vagy legalábbis így akartam, mert amint, még mielőtt bármit is mondtam volna, a nyelve már a lyukamat érte, a szavaim nyögésbe mentek át.

Kinyalattam magam vele rendesen, majd felálltam és megköszöntem a hihetetlen élményt, és kiléptem a kabinból.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elkezdtek dugni, keményen, éreztem ahogy a két méretes farok mozog bennem egyre hevesebben és azt hittem rámszakad a föld és az ég, annyira élveztem minden mozdulatot. Egyszercsak az úszómester kitalálta a titkos gondolatomat és a popsimból kirántotta a farkát majd a számhoz nyomta. Engedelmesen bekaptam, és elkezdett szopatni miközben eddigi játszótársam egy pillanatra sem hagyott fel erőteljes kefélésemmel. Végül az úszómester a számba élvezett, néhány cseppet hagytam csak lecsepegni az idegen arcára de azokat is felnyaltam majd megcsókoltam. Láttam a szemében a vágyat, a kívánást, ezért kicsúsztam belőle és hagytam hogy újra a kezem és az ajkaim vegyék át az irányítást. Az úszómester eközben visszatért mögém és tudtam milyen izgalmas látványt nyújthat ahogy ő kefél engem miközben a pasi farkát szopom. Aztán ujjaim vágyakozva csúsztak a fenekébe, annyira kívántam kényeztetni, hogy közben sorozaton élveztem a bennem tomboló faroktól. Végül játszópajtásom is elélvezett én pedig engedelmesen szívtam az utolsó cseppig. Ekkor az úszómester hanyatt fektetett a padon, lehajló fejjel és átlépett fölöttem. Pontosan tudtam hogy mit akar tőlem, így amikor kinyögte a kérést az én nyelvem már rég a popsija környékén kutakodott. Élveztem az ízét, élveztem minden mozdulatot, azt, ahogy összerándult amikor valami váratlant csináltam vele. Percekig nyalatott mire megelégedett az eredménnyel, aztán egyszerűen csak felállt, összeszedte magát és udvariasan megköszönve az élményt eltávozott.

Kimerülten feküdtem tovább a padon, magamra húztam a pasit, aki egészen idáig kényeztetett és akivel átéltem ezt a fergeteges szexet. Elgyengültem egy pillanatra ahogy a szemébe néztem és kiszaladt a számon:

-Hazaviszel ha szépen kérlek? - elmosolyodott.

-Nagyon szívesen. - válaszolta és én megkönnyebbültem, mert nem akartam hogy ez a csodás délután még véget érjen. Öt percet kértem tőle, hogy magamra kapkodjam a ruháimat, és megbeszéltük, hogy a bejárat előtt találkozunk.

Én értem oda előbb és egy kicsit izgultam hogy tényleg megérkezik-e, de aztán megkönnyebbülten vettem észre ahogy kilép a kapun és egyenesen felém tart.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én kész voltam, mozdulni sem bírtam. Az úszómesterben még volt erő, hanyatt fektette a nőt és arca fülé helyezkedve kinyalatta vele hátsó nyílását. Láthatóan élvezték mindketten, én egyelőre próbáltam visszatértni az életbe. Mire körülnéztem, a másik pasi eltűnt.

Egymásra néztünk, szemében hálát és köszönetet láttam. Kedvem lett volna megcsókolni, anyi gyönyört adott. Jól végigondolva, olyan dolgokat hozott ki belőlem, amit még soha, senki. Ez is én lennék? - kérdeztem magamtól.

A válaszig nem jutottam el, mert ő is kérdezett.

-Hazaviszel ha szépen kérlek? - némi kétséggel szemében ült velem szemben.

-Nagyon szívesen. - szaladt ki a számon, gondolkodás nélkül. Szétváltunk, felöltöztünk, s mire kiléptem az ajtón, ő már kint várt.

Szolid ruha, semmi kihívó blúz vagy szoknya. Ez a nő volt, az aki... és akit én....meg az a másik pasi... ??

Beültünk az autóba, és elindultunk hozzá. Elég távoli címet mondott, így beszélgetni kezdtünk. Nem telt el egy perc, és ujjai combomra csúsztak. Ránéztem, és szemében kéjes mosoly villant. Mire felocsúdtam, ujjai lehúzták cippzárom, és előhalászta kókadozó farkam.

- Toldd hátrébb az ülésed! - súgta eg piros lámpánál, s én értettem a kérést. Mire zöldre váltott a lámpa, már az ölembe hajolva szopta éledező rudamat. Nem tudom,a többi autós mit látott, én próbáltam a forgalomra koncentrálni, miközben ez a nő észveszetjő profizmussal kényeztette kéjrudamat. Jól csinálta, nem hagyta, hogy elélvezzek, s én élveztem minden érintését. Aztán megálltam a ház előtt, ahol lakott, és hátradőlve, lehunyt szemmel átadtam magam az élvezeteknek. Rábíztam magam.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Láttam, ahogy meglepődik a kinézetemen, de hát nem kell ahhoz miniszoknyában és tűsarkúban járni hogy az ember szexuálisan ennyire fantáziadús legyen. Na meg, pasi kérdése is, ki mit hoz ki belőlem.

Én is megszemléltem vékony alkatát, szép szemét, szexi fenekét és bevillantak a képek mit műveltem vele majdnem egész délután.

Beültünk a kocsiba és tudtam, hogy elég messze lakom, ezért megpróbáltam beszélgetéssel elütni az időt, de egyszerűen nem bírtam magammal. Akárhányszor ránéztem, és közelről láttam gyönyörű száját, vagy tekintetem a kormányt határozottan tartó kezére tévedt egyből elkezdett peregni fejemben a film, megvágva és visszavetítve az elmúlt pár óra legjobb jeleneteit. Így aztán nem kellett sok idő hogy azon kapjam magam, a kezem megint a combját simogatja, és szerencsére ő sem állt ellen. Pont egy piroslámpánál álltunk meg, amikor szinte ráparancsoltam, hogy tolja hátrébb az ülést, és már rá is buktam. Kényeztettem, nyaltam, faltam, játszottam vele, mindig az élvezés határáig hajszolva. Nem láttam, csak érzékeltem amikor megállt velünk a kocsi és ő kényelmesen hátradőlt. Na nem, nem ilyen befejezést szántam neked drágám, azzal felemelkedtem az ülésen és mosolyogva néztem rá-

-Szeretnék inni veled egy kávét, otthon. Tejeskávét. A te tejedből. - szorítottam rá meredező makkjára és ahogy eljutottak a szavak az agyáig elkezdett teli szájjal vigyorogni. Gyorsan elpakolta magát és már ugrottunk is ki a kocsiból, hogy megtegyük azt a pár métert a lakás ajtajáig.

Alig léptünk be, vágyunk megint felhorgadt és téptük egymásról a ruhákat. Az ajtó mellett egyből volt egy kanapé, mind a ketten ledőltünk rá, én kerültem alulra. Élveztem a teste nyomását rajtam úgy, ahogy a szaunában nem nagyon lehetett, és már ettől élvezettel kezdtem el nyögdécselni.

Aztán keresztbe fordultam a kanapén, szétnyitottam a lábaimat és hátrahajtottam a fejemet. Tudta mi a dolga, ellenkezés nélkül térdelt elém és nyalni kezdett, de valami fergetegesen. Érzékeny csiklóm már fájt a sok kényeztetéstől, de az agyam nem akarta abbahagyni a szexet ezzel a félelmetesen jó pasival.

Hátrahajlott fejjel néztem a plafonra, ahol egy hatalmas tükör volt rögzítve.

-Iszonyú szexi látvány vagy ahogy nyalsz engem- hívtam rá föl a figyelmét és ő is felpillantott. Teljesen beindult tőle és úgy kezdett nyalni, hogy közben nyitott szemmel bámultuk egymást és a látványt a tükörben.

Már épp az élvezésnél jártam volna, ki tudja már hányadszor, amikor zörrent a kulcs a zárban és nekem eszembe jutott, basszus, Gilian! De végül nem mozdultam meg és a barátnőm belépett, elétárult a látvány és meg sem tudott szólalni. Egy percig, aztán viszont annál dühösebb lett.

-Mégis mi a fenét csinálsz itt?

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Őrületesen szopott, de úgy tűnt, nem itt és nem így akarta a következő menetet. Egy különleges kávé ígéretével csalt be a lakásába. Már az ajtón belépve letéptük egymás ruháját, és a kanapén kezdtünk el kefélni. Rámült, meglovagolt, s én kedvtelve néztem izmos testét. Mennyivel kényelmesebb volt, mint a szauna! Aztán leszállt rólam, és széttárt combokkal jelezte, hogy pinája vágyik a számra. Nem is kérettem magam, nyalni kezdtem, élvezettel, finoman kóstolgatva. Szólt, hogy a plafonon egy tükör van. -Anyám, ez nem semmi lakás-gondoltam, s immáron egy új vizuális élvezet is fokozta kettőnk gyönyörét. Aztán valami zajt hallottam, de a pinába temetkezve nem igazán foglalkoztam vele. Egyszer csak egy dühös női hangot hallottam:

-Mégis mi a fenét csinálsz itt?

Na erre abbahagytam áldásos munkámat ,és felültem a pamlagra a nő mellé. Az ajtóban egy kipirult arcú, mérges csaj állt, blúzban, szoknyában. Jó bőr volt, vékony, karcsú.

- Bocs, Gilian, had mutassam be, ő... - és rámnézett zavartan.

- Nick. Nick vagyok, helló - köszöntem a nőnek. Hülyén nézett volna ki, ha odamegyek meztelenül kezet fogni, ezért csak intettem.

A csaj idegesen felnevetett.

-Itt ez a pasi, éppen kinyalatod magad, és még a nevét sem tudod!?

- Bocs, Gilian, hadd magyarázzam meg-ugrott volna fel újdonsült barátnőm, de visszarántottam.

- Addig nem mész sehova, amíg meg nem mondod, mit keres itt ez a nő - sziszegtem neki.

- Bocs, együtt béreljük ezt a lakást, és azt hittem, ma nem itt alszik. Ő a BARÁTNŐM- súgta,és az utolsó szót jelentőségteljesen megnyomta. Pillanatnyi bénultságomat kihasználva felpattant, és suttogva beszélgetni kezdtek. Néhány elcsípett szóból arra következtettem,hogy az elmúlt órákat meséli a barátnőjének. Aki egyébként egyre sűrűbben nézett felém.

-Na kicsikém, akkor figyelj - gondoltam, és combjaimat széttárva megmutattam ágaskodó farkam. Nem tudta levenni róla a szemét, különösen, miután elkezdtem jobbkezemmel le-föl simogatni magam. Már csak fél füllel figyelt a nekem háttal álló, meztelen baártnőjére, s én variálni kezdtem. Néha egészen lecsupaszítottam magam, aztán a golyóimat morzsolgattam. Gilian elkezdte kigombolni blúzát, s mire a végére ért, egyértemű lett, hogy nem hord melltartót. Barátnőm is észrevette, hogy akár a falnak is beszélhetne, ezért megfordult megnézni, mit les annyira Gilian. Aztán mérgesen felkiáltott

-Hé,a szemed is leveszed róla, Gil. Nick az ENYÉM!!!

A csaj ledobta a blúzt, és apró, feszes, hegyes melleitől csak nyögni tudtam.

Elém lépett és letérdelt.

- Arról talán kérdezzük meg Nick-et, nem igaz? - nézett rám, miközben ujjai dákómra fonódtak. Értelmes szó már nem jött ki a számon. Aztán lehajolt az ölembe:

- Szia, Nick szép farka, had adjak egy csókot - és ezzel félig elnyelte az acélos rudat. Még annyit láttam, hogy barátnőm bénultan áll, de aztán Gil szája minden más gondolatot kiűzött a fejemből. Csodásan szopott, s én fejemet hárahajtva élveztem kényeztetését.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Próbáltam egyenesbe hozni magamat miközben Gilian dühösen meredt rám. Be akartam mutatni a srácot, de aztán rájöttem ,hogy még a nevét sem tudom így kérdően néztem rá.

-Nick vagyok - mutatkozott be és észrevettem hogy a barátnőm milyen szemeket mereszt rá.

Ennél már csak Nick volt dühösebb amikor azt látta hogy Giliant akarom megbékíteni ahelyett hogy vele foglalkoznék. Így összeszedtem magam és megpróbáltam tisztázni a helyzetet.

Ha nehezen is, de sikerült, és miközben Giliant győzködtem egyszercsak észrevettem, hogy mögém bámul. Sejtettem, hogy mit nézhet és kezdett feltámadni bennem a düh, hogy elragadja tőlem Nicket, ezt a csodás pasit, amikor én még korántsem végeztem vele.

Aztán én is odanéztem és elkerekedett a szemem ahogy Nick saját magával játszott. Egyszerűen észvesztő látvány volt a kanapém kellős közepén a gyönyörű farka.

Gilian is így gondolhatta, mert már el is indult felé. Letérdelt és egy gunyoros megjegyzés után már el is kezdte kényeztetni.

Láttam ahogy a férfi átadja magát a kényeztetésnek, és nem okolhattam érte, hiszen én is pontosan tudtam Giliannek milyen forró szája, játékos nyelve van.

A gondolattól teljesen begőzöltem és lucskos puncim eszembe juttatta, hogy az előbb már majdnem sikerült elélveznem.

Aztán merész ötlete támadt és amíg Gilian lent tevékenykedett addig én felléptem a kanapéra és terpeszben megálltam Nick előtt. Egy kicsit berogyasztottam a térdemet, hogy meg tudjak támaszkodni a kanapé háttámláján, és így pont a férfi nyelve elé került a lucskos puncim.

-Valamit nem fejeztél be! - szóltam rá mire kinyitotta a szemét és rámeredt érzéki csiklómra, majd jófiú módjára bekapta és szopogatni kezdte. Addig kényeztetett, amíg el nem kezdtem sóhajtozni, aztán hirtelen egyik ujját is belém dugta én pedig azonnal elélveztem. Remegett a lábam, ahogy lekászálódtam róla, és Gilian még mindig szopta rendületlenül. Így nem volt más választásom, mint beszállni a játékba. Csakhogy irigy barátnőm nem akarta adni.

Ahogy odatérdeltem jó erősen megmarkolta a gyönyörű szerszámot és elhúzta mohó ajkaim elől.

-Az enyém - csapott pofon és újra rávetette magát. Ekkor belemarkoltam a hajába és hátrarántottam, egy csókkal belefojtottam a dühöt, miközben Nick farkát simogattam a másik kezemmel. Eltoltam Giliant, odaszorítottam a kanapé oldalához a nyakánál fogva majd visszahajoltam a dákóra és tövig engedtem magamba. De drága barátnőm addig fészkelődött, amíg kicsúszott a szorításomból és nemes egyszerűséggel mindkét kezével ellökött Nicktől, majd olyan hirtelen kapta be a farkát hogy szinte golyóig szaladt belé.

Nem tudom szegény fickó mit gondolhatott, de láthatóan nem volt ellenére hogy két ilyen isteni nő vetélkedik a farkáért.

Aztán amikor látta, hogy kezd eldurvulni a helyzet megszólalt nagyon nyugodt hangon.

-Csajok, miért nem játszatok vele ketten egyszerre? - megrökönyödve néztünk rá, majd egymásra, aztán kitört belőlünk a nevetés.

Szépen egymás mellé térdeltünk és mint kisgyerekek a nyalókát finoman, cuppogósan a szánkba vettük a farkát egymás után. Hol egyikünk szopta a makkját és a másik nyalta a golyóit, hol mind a ketten oldalról nyalogattuk, de legjobban azt élveztük, ahogy a makkját közrefogva vad csókcsatába kezdtünk egymással.

Nem is bírta sokáig a kényeztetést, hamarosan lövésközeli állapotba került megint, mire én egy kicsit lejjebb rántottam a kanapén hogy formás feneke elém gömbölyödjön. Gilian feltérdelt rendesen és igyekezett minél jobban bekapni a farkát, miközben én alácsúsztam, hogy a golyóit és a popsinyílását kényeztethessem. Annyira izgatott volt, hogy egyik ujjam simán becsúszott neki, miközben rendületlenül nyaltam és hallottam ahogy Gilian is cuppog rajta.

Akkor aztán fél szemmel felnéztem és megláttam hármunkat a tükörben, és talán még soha ilyen izgatót nem láttam.

Nick őrülten hangos kiáltása szakította félbe a gyönyörködésemet, ahogy elkezdett a sperma kilövellni belőle. Teleengedte Gilian száját, aki hagyta, hogy egy-két csepp lecsepegjen oldalt, mire odahajoltam és lenyaltam az ajkairól a maradékot.

Aztán Nick kinyitotta a szemét és mi előtte térdeltünk és egymással csókolózva a spermájával játszottunk.

Úgy nézett ránk, mintha soha nem akarna magunkra hagyni minket.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Barátnőm először mérgesen nézett, aztán egyszer csak terpeszállásban fölém állt, jelezve, hogy az előbb valamit félbehagytam. Kinyaltam csodás pináját, és ujjaimat is bevetve orgazmusba űztem a drága nőt. Gil ügyesen szopogatott tovább, de a másik nő is csatlakozni akart hozzá. Gil ezt nem hagyta, és hamarosan két verekedő nőszemély térdelt előttem. Összevesztek azon, hogy melyikük szopogatja a farkam. Tiszta őrület! Javasoltam, hogy ketten egyszerre is tehetnék mindezt, és ők szót fogadtak. Nyalták, szopták a dákómat és a golyóimat, felváltva, de néha csókolózó szájuk közé is került fényes makkom. Kőkemény voltam, amikor egyikük a hátsó nyílásomat kezdte el nyalni. Nem bírtam tovább, elélveztem, Gilian száját teletöltöttem forró krémemmel. Persze a másik nő is akart belőle, így megosztoztak rajta, mint jó barátnők.

Úgy éreztem, minden erőm elszállt.

- Lányok, nekem végem, mára ennyi. Ja és nagyon éhes is vagyok!

Gil átvette a vezető szerepet.

-Bree, szerintem hozassunk valami kínai kaját, aztán a jakuzziban életre keltjük Nicket.

Bree? Milyen név ez? A nő is rájött, hogy némi magyarázattal tartozik.

- A rendes nevem Briana, csak Gil hív Bree-nek.

Szép név - gondoltam magamban. Ja és van itt jakuzzi is. Ezzel a két nővel?! Nick, Nick, mibe keveredtél?!

Megsemmisülve ültem a kanapén, a két nő közben kaját rendelt, rendbe szedték a lakást, mindezt totál meztelenül. Kedvtelve nézegettem őket, bár farkam még kókadt volt. Aztán mire észbe kaptam, már egy leszbi-show zajlott előttem a szőnyegen. Nyalták-falták egymást, én meg gyönyörködtem Bree izmos testében, dús melleiben, amelyek érdekes kontrasztot alkottak Gil vékonyságával, apró, hegyes melleivel. Egyszer csak csöngettek, meghozták a kaját. Nem akartam, hogy abbahagyják, ezért egy törülközőbe burkolva átvettem a kaját. A két nő éppen 69-be fordulva kényeztették egymást, Bree volt felül, Gil lelkesen nyalta fényesre pináját. A kajára néztem, az egyik csípős szószos csirke volt. Megmártottam két ujjamat, és Bree pinájára kentem a szószt. Felszisszent, tekergetni kezdte csípőjét, de nem engedtük szabadulni, Gil lenyalta az utolsó cseppig. Újabb csípős szósz, újabb vonaglás, de már Gil szája is fűszeres volt. Még egy adagot adtam neki, aztán rájuk szóltam:

-Lányok, itt a kaja, irány a jakuzzi.

Fogalmam sem volt, merre kell menni, de a két lány végül összeszedte magát és utánuk indultam. A lakás hátsó részében volt egy hatalmas fürdőszoba, tele tükörrel, az egyik sarokban egy hatszemélyes jakuzzi, meleg vize buborékozva pezsgett, halvány lámpafény tette teljessé a hangulatot.

Beültünk, Bree a hátam mögé ülve kényeztetett, simogatott, Gil pedig elém ült, terpeszben, úgy adogatta a száma egyenként a falatokat. Persze a lányok is ettek, amikor Bree kapott egy falatot, én Gil-el csókolóztam. Bree ujjai végimasszírozták testem, ujjai mindenhova eljutottak. Gil kitárulkozott teste, Bree simogatása egyre jobban felajzotta érzékeim, s mire az össze kaja elfogyott, már csak egy gondolat foglalta el agyam jelentős részét: meg kell kapnom Gil pináját is!

Gil is látta, hogy egyre duzzadtabb a dákóm, így pajzán mosollyal megfordult, a medence szélére támaszkodva négykézláb állt és kitolta popsiját. Elvesztettem minden ítélőképességem, mögé térdeltem. Bre hátulról átkarolt, megfogta kőkemény farkam és Gil pinájához igazította.

-Ez is nagyon finom lesz - súgta fülembe, majd hátulról meglökött, s én egy mozdulattal elmerültem a szűk résben. Mindhárman felnyögtünk.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy kielégülten pihegett annyira szexis látványt nyújtott, hogy legszívesebben azonnal megint támadásba lendültem volna, de figyelembe kellett vennem, hogy az ő tartalékai igencsak végesek lehetnek. Miután elmagyaráztam neki, hogy miért is hív engem Gilian Breenek megbeszéltük hogy kaját rendelünk és egy kicsit felfrissítjük ezt az isteni pasit a jakuzziban.

Nick csak ült a kanapén kiterülve, miközben mi még mindig kicsit dühösen egymásra, elkezdtünk összepakolni. Tök fölösleges volt, de kellett valami pótcselekvés amíg a kaja megérkezik. Olyan dühös voltam, hogy indulatosan rácsaptam Gilian fenekére ahogy épp a dohányzó asztal alatt szedte össze a lecsúszott újságokat. Hátrafordult lendületből és bevágta a fejét az üveg asztallapba, amitől csak még dühösebb lett. Rám rontott és máris a padlón találtam magam, pofonra lendítette a kezét és én nem tiltakoztam. Belemarkoltam a hajába és magamhoz rántottam hogy szenvedélyesen megcsókoljam. Akkor már ő sem tudta visszafogni magát. Melleink összepréselődtek, meredező bimbói az enyémmel vívtak, és ez annyira szexi látvány volt, hogy muszáj volt a számba kapni őket és elkezdeni hevesen szopogatni. Hirtelen lefordult rólam és azt hittem elege van belőlem, de csak megfordult és felkínálta őrjítő punciját miközben ő egy heves nyalintással már birtokba is vette az enyémet.

Nem is hallottam amikor csöngettek, csak homályosan láttam hogy Nick az ajtó felé indul. A következő amit éreztem ,hogy valami égetően csípős csöpög a puncimon és Gil nyalja elképesztő tempóban. Megpróbáltam szabadulni az égető érzéstől, de szorosan lefogtak hogy ne szabadulhassak. Aztán a játék egyszercsak véget ért, felrántottak fektemből és a kajával együtt a jakuzziba vonultunk.

Tudtam hogy rám jut a masszázs, Gilre az etetés, ezért ahogy Nick beült a kádba már mögé is csusszantam és masszírozni kezdtem, miközben Gil megetette falatonként. Ahogy végignéztem rajtunk, elképesztően szexis látványt nyújtottunk és éreztem ,hogy újra begerjedek. Amint megláttam Nick ágaskodó, szétfeszülő szerszámát tudtam, hogy mire vágyik. Félreérthetetlenül Gil pináját akarta és én nem tiltakoztam ellene. Barátnőm a medence szélére támaszkodva kínálta fel magát Nick kőkemény farka pedig egy kis csúsztatással tövig merült benne.

Hagytam, hogy hadd keféljenek vadul, én kiszálltam és a hálószobába igyekeztem. Előkerestem a kedvenc farkamat és felcsatoltam. Mire a tükör felé fordultam hogy leellenőrizzem mennyire tökéletesen illik rám már a nyomomban is voltak.

- Hova tűntél? - szóltak rám egyszerre, majd ledöbbentek a farkam látványától. Gil az ágyra rogyott és én eléje léptem, majd Nicket is odahúztam magam mellé.

-Szopjál kicsim! - parancsoltam rá és ő engedelmesen bekapta a szerszámomat, miközben Nickét a kezével masszírozta.

-Megy ez neked egyszerre is - utasítottam megint és odahúzva Nick farkát mind a kettőnkét beleerőltettem Gilian szájába. Alig kapott levegőt, de azért szopta engedelmesen, egyre vadabbul és ahogy Nick szemén láttam, lassan közeledett a csúcshoz. Még nem akartam engedni hogy kipurcanjon ezért egy dévaj ötlettel álltam elő.

-Nick, most te jössz. - rám meredt, és megállt benne az ütő, de nem szólt semmit. Leült Gil mellé, és tekintetét rám függesztve a szerszámom felé hajolt, majd elkezdte finoman csókolgatni, míg végül látva, hogy ez mekkora tetszést arat, bekapta a makkját és megszívta. Ekkor Gilian is odahajolt és ahogy mi ketten nyaltuk, faltuk az ő farkát az előbb, most ők kényeztettek engem, hol felváltva, hol egyszerre. Teljesen begerjedtem a látványtól és már alig vártam, hogy Gilt jól megtömjük mind a ketten.

Hátrébb léptem egyet, odahajoltam, megcsókoltam mind a kettőjüket egyszerre, miközben lassan az ágyra dőltünk.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tényleg forró és lucskos volt. Pont, ahogy szeretem. Gil odatartotta magát, én meg keféltem, gyorsan, erősen. Úgy tűnt, ki volt éhezve, mert gyorsan elélvezett. Közben Bree eltűnt. Őt is be akartam vonni a játékba, így Gilt kihúztam a jakuzziból, és egy gyors törülközés után a nappaliba mentünk. Farkam egy pillanat alatt kőkeménnyé vált, ahogy meglátatm Bree-t egy felcsatolható dákóval felszerszámozva. Gil még az orgazmustol elgyengülve a kanapéra rogyott, de mindketten elé álltunk, így egyszerre volt kénytelen szopni kettőnket. Furcsa érzés volt érezni a műszert, ahogy Gil szájába hozzám ért. Nagyon élvezetes lett, és ezt Bree látta rajtam.

-Nick, most te jössz. - parancsolta.

Megdöbbentem. Én? Ezt az izét? Szopogassam? Aztán mintha hipnózisban lennék, elé ültem és elkezdtem nyalni. Őrületesen furcsa volt, de izgató is. Aztán Gil is csatlakozott hozzám, és együtt csókoltuk, nyaltuk. Úgy láttam, a két nőnek ez nagyon izgató volt.


Ismét pinára vágytam, és mivel Bree megközelíthetetlen volt, Gilt szemeltem ki. Egy mozdulat, és Gil széttárt combokkal a kanapé szélén ült. Hanyatt dőlt, s én ráhajolva azonnal belédugtam duzzadt farkam. Élveztem sikolyait, de Bree-t megint nem láttam. Gil egyszerre csak belemarkolt a hajamba, meghúzta két oldalra, szinte fájt. Nem értettem, de mozdulni sem bírtam. A következő pillanatban Bree valami csúszósat, oaljosat kent a hátsó bejáratomra, s mire észbe kaptam, belémhatolt.

Ösztönösen menekültem volna, de hajamnál fogva fogoly lettem. Hangosan követeltem, hogy engedjenek el, de nem hallgattak rám. Bree tovább nyomult, s nekem csak előre volt menekülés, tövig döftem magam Gil forró résébe. Néhány lökés, és a helyzet izgalma elkapott. Gil is látta, hogy már nem menekülök, elengedett. Előre-hátra mozogtam a két mozdulatlan nő között, észveszejtő élmény volt. Aztán Bree is mozogni kezdett, dupla erővel keféltük Gilt. Nem is bírta sokáig, éles vergődéssel könyörgött a szünetért.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tetszett, nagyon tetszett a látvány, ahogy Nick szopni kezdett, bár láttam rajta, hogy neki ez felettébb furcsa élmény. Gondoltam lehet ezt tovább fokozni, és amikor újra nekiesett Gil pinájának gondoltam egy merészet és az éjjeliszekrényen lévő síkosító felé nyúltam. Bekentem a szerszámomat is vele, és Nick popsihajlatát is, aztán lassan, folyamatosan elkezdtem beléhatolni. Gil közben lefogta a fejét, hogy ne tudjon elmozdulni, mert tudta, hogy akkor csak jobban fog fájni. Így aztán Nicknek nem maradt más választása, mint hagyni, hogy szép lassan megdugjam. Aztán láttam rajta, hogy elkezdi élvezni a helyzetet, ezért én is bátrabban kezdtem mozogni benne. A látvány, ahogy Gilt kefélte én pedig őt, annyira feldobott, hogy nagyon közel kerültem az élvezéshez. Gillel egyszerre mentünk el, én vadul kefélve Nicket, ő pedig alattunk vergődve a kettős ostromtól. Kimerülten egymásra rogytunk és én kihúztam magam a férfiből, aki összerándult a mozdulatra, de aztán lelkesen mosolygott rám.

Ettől megint perverz gondolataim támadtak, és négykézlábra állítottam a remegő Gilt. Aztán Nicket aláfektettem, hogy lovagolja meg bnőm jó keményen én pedig mögéjük térdeltem. Egyszerre vezettük be a szerszámunkat Gil mindkét forró lukába és én elkaptam a derekát, szorosan tartottam, miközben Nickkel mozogni kezdtünk a lányban. Eszméletlen jó érzés volt és láttam, hogy pasit is feldobja a látvány. Gil képtelen volt bármit is mondani, remegő testtel, felakadt szemekkel rángatózott, minden egyes lökésünk egy újabb orgazmusba hajszolta. Aztán egyszercsak elájult, amin mind a ketten megdöbbentünk, és kicsúszott belőlem ahogy ráesett Nickre. A férfi szépen kicsúszott alóla, miközben Gil nyöszörögni kezdett.

-Elég.... kérlek... - erre gyengéden megtöröltem az arcát egy nedves kendővel, majd egy takarót terítettem rá és Nicket kézenfogva visszamentünk a nappaliba, a kanapéhoz.

-Eszembe jutott valami - mosolyogtam rá kajánul, mire csak megemelte az egyik szemöldökét. Leoldottam magamról a farkamat és odatartottam elé, hogy lépjen bele. Nem tudta mit akarok, de engedelmeskedett. Felhúztam rá és úgy rendeztem el a műfarkat, hogy az igazi alá simuljon be. Ezáltal megdupláztam az élvezeteket. Ezután már csak feltérdeltem a kanapéra, megkapaszkodtam a támlában és kacéran Nickre néztem.

-Szerintem tudod mi a dolgod - kacsintottam és ő nem is késlekedett. A saját szerszámát és a műfarkat megfogva egyik -egyik kezével mind a kettőt belém vezette. A sajátja került a popsimba, a mű pedig a puncimba. Szerencsére ehhez a szituhoz is hamar alkalmazkodott, gyorsan belejött és pillanatok múlva már olyan eszeveszetten kezdett el kefélni, hogy azt hittem darabokra esek szét.

Hátranyúltam, elkaptam a fenekét és még szorosabban húztam magamba.

-Méééég.... mééééég... - hörögtem, könyörögtem, kérleltem, remélve hogy sohasem hagyja abba.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A heves mozgástól mindkét nő elélvezet, Gil sírós-könyörgős-sikoltozós orgazmusban semmisült meg. Aztán Bree volt aktívabb, Gilt négykézlábra álíltotta, én aláfeküdtem, Bree meg mögé térdelt. Egyszerre nyársaltuk fel vékony testét. Élvezetes volt látni a két nőt, Gil arcát, ahogy az orgazmus fintora újra és újra átfut rajta, miközben ketten egyszerre dugjuk. Aztán hirtelen elernyedt. Eszméletvesztésbe hajszoltuk. Pillanatra megijedtem, de úgy láttam, Bree számára ismerős a helyzet. Betakarta egy pléddel és a nappaliba mentünk. Farkam még ágaskodott, és a nő újabb huncutságon törte a fejét. Mire észbe kaptam, rám csatolta a műfarkat, a sajátom alá igazítva. Aztán a kanapéra térdelt, a háttámlára hajolt és várakozóan rám nézett.

-Szerintem tudod mi a dolgod - mondta csábosan. Mögé léptem,és egyszerre dugtam be a műfarkat a pinájába és az igazi vesszőmet a popsijába. Őt is ki akartam készíteni, mint Gil-t. Új élmény volt, egyszerre dugni két lyukban is ezt a nőt. Járt a csípőm, mint a varrógép, előre hátra, őrült iramban. Test megfeszült, háta ívben meghajolt.

- Méééég.... mééééég... - könyörgött, s én adtam neki, amit tudtam.

- Ide..figyelj...te...léha..ribanc... rojtosra....kefélem...a pinádat.... három...napig...ülni ...se....tudsz -lihegtem fülébe a kefélésem ritmusára.

Szólni nem tudott, csak tartotta magát. Szemét lehunyva koncentrált az életben maradásra.

- A szádba...akarok....élvezni .... imádom....ahogy...leszopsz .... ahogy...lenyeled....ahogy... letisztítod

Éreztem, hogy közel a vég, kirántottam belőle acélosra keményedett dákómat és a kanapéra fordítottam. Arcát magam elé húztam, keményen kefélni kezdtem a száját. Ő megmarkolta golyóimat, megszorította, meghúzta. Ez a finom fájdalom elnyújtotta az utolsó pillanatokat, testem remegve várta a kilövelllést, aztán végre elélveztem. Torkába spricceltem spermámat. Letisztogatott, majd hátradőlt. Láttam rajta, mozdulni sincs ereje. Lecsatoltam magamról a műfarkat, és a szíja ötletet adott. Bree két kezét a feje fölött a kanapé tetején talált nagy díszgolyóhoz szíjaztam, majd egyetlen rántással meghúztam. Aztán elé léptem,testét lefelé húztam. Bágyadtan rám nézett, miközben a konyhába mentem. Gyors körülnézés után egy csupor mézzel és egy flakon tejszínhabbal tértem vissza. Közben az asztalon egy gyertyát és gyufát is láttam. Fantáziám tovább száguldott.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rekedten a fülembe suttogott miközben dugott és ez ha lehet, még tovább fokozta a kéjemet, pedig már azt hittem, elértem a plafont. Annyira kívántam ezt a pasit, hogy egyszerűen semmi más nem létezett kettőnkön kívül. Meg akartam adni neki mindent, amit csak egy nő egy férfinek adhat, és még annál is többet. Vágytam az érintésére, arra, hogy bennem legyen, arra hogy sperma folyjon minden nyílásomból, az ő spermája és éreztem ahogy nyomul belém, ahogy meghódít, mint egy római császár. Aztán az utolsó pillanatban kirántotta belőlem a farkát, és a számba tolta. Addig szívtam, amíg eszét vesztve élvezni nem kezdett. Hörgött, mire én megmarkoltam a golyóit és meghúztam őket, hogy tovább nyújtsam az élvezet pillanatait.

Aztán már csak azt vettem észre, hogy ki vagyok kötözve, már megint. Örültem, és már az izgalomba hozott hogy még mindig nem elég belőlem, hogy újabb és újabb módokon agyal,amivel kedvünket lelhetnénk egymásban.

Látom, ahogy visszajön és némi mézet és tejszínhabot szorongat az egyik kezében, gyufát és gyertyát a másikban. Nos, ez sokkal jobban felkeltette az érdeklődésemet. Mindkét kezét felemelte és én csak a gyertya felé bólintottam. Nem is értette félre én pedig elbűvölten, ahogy az áldozata nézheti a vacsorázni készülő kígyót, bámultam ahogy meggyújtja a gyertyát. A testem megborzongott, libabőrös lettem mindenhol. Lassan megindult felém, miközben megbűvölten bámultam, mozdulásra képtelenül. Megállt előttem és egy mozdulattal szétrúgta összezárt lábaimat, így feküdtem előtte, teljesen kiszolgáltatottan. A gyertya vészesen megbillent és egy csepp kifolyt az oldalán, de nem volt elég ahhoz, hogy a testemre cseppenjen. Akkor odaállt széttárt lábam közé, felemelte a mellem fölé a gyertyát és közben gonoszul nézett rám.

-Egy... kicsit... talán.... fájni fog... - megkeményedett a pillantása és a rám meredő bájdorongja mutatta, hogy őt is legalább annyira izgatja a szitu, mint engem. Kínzóan lassan egy kicsit megdöntötte a gyertyát, de még mindig nem annyira, hogy rám csöppenjen. Megnyaltam a szám szélét idegességemben és ez úgy látszik elvonta a figyelmét. A keze megremegett és a forró viasz végigcsöpögött a mellemen. A testem ívbe feszült és felkiáltottam. Éreztem, hogy teljesen nedves leszek a gondolatra, ahogy a forró, folyékony cseppek a bőrömet érték. Képtelen voltam tisztán gondolkozni a testem ösztönösen reagált. Bár a kezem megkötött volt a lábammal elkaptam a derekát és magamhoz rántottam. A keze még mindig fölöttünk és ahogy teste az enyémnek ütközött és próbálta a gyertyát biztonságos távolban tartani, az megint megbillen és tartalma ránk borult. Egyszerre sisteregtek a cseppek az ő mellkasán és ez én bimbóimon és mind a ketten vágytól meredten bámultuk, miközben testünk ordított a folytatásért. Láttam a szemében a hirtelen fájdalmat aztán a felismerést, ez mennyire jó, mennyire észvesztő. Egy kicsit távolabb húzódott tőlem, hogy nagyobb legyen a rés a testünk között aztán mind a ketten a kezét figyeltük, ahogy kettőnk közé irányítja megint a gyertyát és fogcsikorgatóan lassan megdönti. Újabb vörös viaszfutam siklott végig rajtunk. Összerándultunk és fullasztóan szenvedélyes csókba kezdtünk.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyufa és gyertya, avagy tejszínhab és méz? Briana az első választja. Az elmúlt néhány óra után nem is csodálkozom. Meggyújtom a gyertyát és kéjes, gonosz mosollyal közeledem felé. Mint az inkvizíció papja, aki szörnyű titkokat akar kicsikarni áldozatából. Csak néz rám és a gyertyára, szemében vágy és félelem keveréke. Engem is felizgat a szituáció. Leigázni, megfélelmlíteni egy nőt, tudva, hogy legalább annyira élvezi ezt, mint én. Dákóm már keményen mered előre, amikor hozzálépek.

-Egy... kicsit... talán.... fájni fog... - szűröm fogaim között. Hirtelen megdől a gyertya,és az olvadt viasz telt mellére folyik. Felkiált a fájdalomtól, és lábaival átkarolva magához ránt. A mozdulattól a gyertya ismét megdől, de ezúttal mindketten kapunk az olvadt forróságból. Én is átélem, amit ő, bár számomra új ez az érzés. Az erotika, a vágy és az élvezet újabb lépcsőjére léptünk. Kicsit eltávolodok tőle, és kettőnk közé irányítom az újabb adag viaszt. Aztán rádőlök, testünk forró csókban és forró viaszban egyesül.

Dákóm keményen feszül lucskos pinájában, érzem vágyát és kéjét. Aztán szétválunk, kefélni kezdem, miközben a kezemben tartott gyertyából a lökések ütemére újabb és újabb cseppek hullanak bársonyos mellére, duzzadó mellbimbójára. Nem is tudom, mit élvez jobban, acélos farkam lökdösését vagy a forró cseppeket.

Aztán próbálom ágyékára irányítani a viaszt, néhány csepp csiklójára cseppen, ettől minden alkalommal összerándul pinája, amit farkamon is érzek. Lecsapok szájára, csókolom vadul, harapdálva, ami újabb orgazmusba hajtja.

Hirtelen ott hagyom, kimerülve, kikötözve, teste viaszcseppek van tele. A hűtőben még láttam egy üveg pezsgőt, az kibontom és töltök egy szélesebb szájú pohárba.

Elé lépek, éppen kezd magához térni. Bal kezembe fogom a poharat, jobban elkezdem dákómat izgatni. Le-föl húzom a bőrt, miközben ő csak nézője lehet maszturbálásomnak.

Száját nyalja, mint egy éhes cica, tekintetét feszülő makkomra szegezi. Gyorsan jön a csúcspont, és a kilövellő spermát a pezsgőspohárba irányítom.

- Különleges koktél, csak neked, drága Briana - súgom neki, miközben kisujjammal összekeverem a fehér krémet az aranyló pezsgővel. Aztán szájához téve a poharat finoman megdöntöm, s ő szomjasan kóstolgatja. A felét meghagyom, az asztalra teszem és eloldozom Bree-t.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor elenged, mint egy rongybaba csuklok össze, fáradtabbnak érzem magam, mint amilyen valójában vagyok. A testem kezd kimerülni, az érzékeim is elégedetten ásítoznak, de ahogy ott ül, pimaszul szétterpesztett lábakkal előttem a kanapén, hát képtelen vagyok visszafogni magam. Kézenfogom és a fürdőbe cipelem. A kádban még mindig meleg a víz és szerencsére akkora, hogy kényelmesen végig tudunk feküdni benne. Ő kerül alulra, szenvedélyesen megcsókolom, miközben lenyomom a fejünket a víz alá. Először tiltakozik, de aztán érzem, hogy elernyed. Biztosan arra gondol, ma eddig még egyszer sem bánta meg, hogy rám hallgatott. Így maradunk, összeölelkezve a víz alatt míg el nem fogy a levegőnk. Egyszerre robbanunk a felszínre, kapkodunk levegő után és nevetünk egymásra. Aztán, mint két pajkos gyerek, folytatjuk tovább a játékot. Versengünk egymással, ki bír tovább lent maradni, miközben egy-egy csókot váltunk, vagy megsimogatjuk egymást. Aztán a mozdulatok egyre érzékibbek, egyre célzottabbak lesznek, benyúl a lábam közé és én felsóhajtok. De először őt akarom ehhez a különleges élményhez juttatni. Végigfektetem a kádban, a lábára ülök keresztben és hajlékonyságomnak köszönhetően még így is simán rá tudok hajolni a farkára, elkezdem szopni, forrón és keményen, egy percnyi szünetet sem hagyva neki. Gyors orgazmusra számítok, a farka már durranásig feszül, érzem, hogy eljött az élvezés ideje. Ekkor egy pillanatra megállok és mindkét kezemmel jó erősen lenyomom a víz alá. Érti a lényeget, nem kapálózik, visszatartja a levegőt és próbál lent maradni, miközben én újra bekapom a farkát. Erősen szopom, miközben látom, ahogy légbuborékokat enged fel, de kitart, pedig már vörösödik az arca a légszomjtól. És akkor egyszerre csak eljut abba a lebegő állapotba, ami félájulás és ébrenlét között van, miközben egy utolsót szívva a farkán élveztetni kezdem. Ahogy áramlik ki belőle a sperma összerándul a teste, levegőjének utolsó kortyai távoznak a száján és az orrán keresztül, miközben néz rám a víz alatt, kitágult pupillával, mozdulni sincs ereje, csak élvezi a fulladásos oxigénhiány következtében legalább kétszer olyan intenzív orgazmusát. Hagyom hogy elcsituljanak benne a hullámok, majd felrántom a felszínre, megpaskolom az arcát és a száját csókolva levegőt lehelek belé. Még egy utolsó rándulás és lecsukja a szemét, csak piheg bágyadtan. Aztán ahogy simogatni kezdem észre tér, tudja, most én következem. Maga mellé fektet, ujjaival kezd játszani bennem. Először a puncimba, majd a popsimba dugdossa az ujjait felváltva, amitől kezdek teljesen megőrülni. Végül három ujja a puncimban, kettő a popsimban és így kezd el kefélni vadul, én pedig behunyt szemmel a vízbe ereszkedem. A hajam körülöttem úszkál, aztán kinyitom a szememet, az arcát nézem miközben engem kefél az ujjaival. A pillantásunk összekapcsolódik. Mozdulatlan maradok. Most már csak az érzést várom. Ahogy szállnak fel a buborékok egyre kevesebb levegő marad a tüdőmben. Szorul össze minden bennem, a világ is beszűkül, hiába nézem az arcát, már nem is látok semmit, csak elmosódott foltokat, Legszívesebben feljönnék a felszínre, de még nem élveztem el. Ekkor érzem, hogy közeledik az orgazmus. Az oxigénem már mind elfogyott, a fejemben színes képek villannak, kezek simogatnak, farkak tesznek magukévá olyan élethűen, mintha minden azonnal, abban a pár másodpercben meg is történne velem. Eltölt az élvezés első hulláma, a testemet hánykolom, megmarkolom a másik, a szabad kezét, a szemem még mindig nyitva, bámulom, iszom be egyszerre a szeme gyönyörűségét és a képeket, amiket a retináján látok, miközben lassan átcsúszom a tudattalanságba.

Az orgazmus elcsitul bennem és érzem ahogy kiránt a víz alól. Megcsókol, ő is levegőt fúj a számba és én kinyitom a szemem és hálásan rámosolygok. Öleljük egymást, simogatjuk gyengéden. Bekapcsolom a masszázst, hátradőlünk, behunyt szemmel, szorosan összefonódva és csak hagyjuk, hogy a testünket a láthatatlan buborékkezek újra élénkké varázsolják.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy eloldozom Briana-t, ernyedten ül, próbál magához térni. Úgy tűnik, ezúttal leigáztam, de ő nem hagyja magát. A jakuzziba vonszol, és én sem tiltakozom a frissítő, pihentető víz ellen. Csókolózni kezdünk,víz alá merülünk, játszunk, ki bírja tovább. Az oxigénhiány furcsa érzés, egy nővel csókolózva meg különösen. Aztán újra felbukkanunk de most szájával kezd kényeztetni. Nem tart sokáig, mire acélosan meredő dákómat szopogathatja. Szinte érzi, ahogy közeledek az orgazmus felé, hirtelen a víz alá nyom. Levegőm egyre fogy, vágyam lüktet, összefolyik ég és föld, aztán szétrobban testem, levegő híján gyönyöröm páratlan magasságokba szökik. Ő térít magamhoz. Várakozón néz rám, s én viszonzom ezt az élményt. Punciját nyalom, ujjaimmal izgatom belülről, és ahogy egyre sűrűbben szorul rá ujjamra síkos csatornája, a víz alá rántom. Ütemesen nyalom, teste remeg, aztán megérzem elsöprő orgazmusát, hangja nincs, de teste vadul rángatózik. Felhozom a víz fölé ájultságából felélesztem. Aztán csak pihegünk, élvezzük a vizet és egymást.

Fáradt vagyok, pihenni vágyom már. Kilépünk a vízből, egy lassú, érzéki törölközés után együtt bújunk a hatalmas ágyba. Betakarózunk, és egymásnak simulva alszunk el.

Reggel arra ébredek, hogy oldalt fekve Bree az ölembe fészkelte magát, teste nekem simul és édesen szuszog. De akkor ki van mögöttem? Ez csak Gilian lehet. Éjszaka úgy tűnik ő is fázott. Két meztelen nő között ébredni – igazi álom egy férfinek. Hátamhoz simult Gil kislányos teste, s ahogy hátrafordulok megnézni őt, felébred. Rám mosolyog, és ujjai már farkamra csúsznának. Finoman hátrébb húzódok, és ő fülembe szuszogva, izgató ujjaival keményíti meg dákóm. Ere Bree is ébredezni kezd, neki talán még nem tűnt fel, hogy hármasban vagyunk. Gil ujjai átcsúsznak barátnője puncijára, én Gil ágyékát simogatom, édes hármasunk összefonódva élvezi a reggelt. Aztán Gil megfogja dákómat, és az előtte tátongó punciba vezeti. Isteni érzés, ahogy egy finom női kéz egy másik nőbe vezeti be vesszőmet. Lassan Bree-nek is feltűnik valami, mert hátranéz, meglátja Gilt. Gil ujjai golyóimra csúsznak, dupla kényeztetést kapok. Finom lökdösődés kezdődik, úgy tűnik, Gilian ujjai barátnője csiklóját is simogatják, aki egy hosszú, szelíd, lebegő hajnali orgazmust él át, miközben telt mellét morzsolgatom. Én még nem élveztem el, így hanyatt fekve várom, mit talál ki nekem a két lány.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Arra ébredek, hogy orgazmusom van. Nem szeretem a reggeli szexet, ezt Gil pontosan tudja, de úgy látszik Nicket még ki kell erről okosítanom. Azért rezignáltam elfogadom hogy a ma reggelem is élvezéssel kezdődik, és mielőtt még folytatnánk a játékot megkordul a gyomrom.

-Reggelizzünk - szólok határozottan és egyikük sem tiltakozik. Szerencsére meleg, fényes, napsárga reggel van, ezért amíg én összeütöm a reggelit, megkérem a másik kettőt, hogy a teraszon terítsenek. Egy hatalmas, fa kerítéssel körbevett erkélyünk van, pontosan ezért is szerettem bele ebbe a lakásba. Közepén egy alacsony, keményfa asztal áll, körülötte babzsákok, amikbe ha beleül az ember felveszik az alakját és fotelt formálnak köréje.

Kipakolok mindent, amihez csak kedvünk támadhat. Gyorsan sütök pár omlettet, felvágottat, zöldséget szeletelek, teát, kávét főzök. Amikor már minden az asztalon van körbeüljük és falatozni kezdünk, de látom, hogy Nicknek még mindig áll a dákója. Gondolok egyet, összekacsintok Gillel és hirtelen két oldalról felrántjuk az asztalra. Mivel rájöhetett, hogy kettőnkkel csakis jól jár, bármit is teszünk vele, nem nagyon tiltakozik. Akkor én egy falat forró omlettet veszek a számba, Gil pedig egy kiskanál hideg lekvárt. Egyszerre hajolunk rá a bal és a jobb mellbimbójára és a forró-hideg falatokkal együtt szopogatjuk, harapdáljuk, kényeztetjük finoman. Látom hogy a farka mindjárt szétrobban, olyan kemény, de mi csak kitartóan, lassan csúszunk lefelé. Minden centiméterre jut egy-egy falat reggeli is, ami hol egy hideg szelet paradicsom, hol egy korty forró tea. Finom bőrén piros foltok kezdenek megjelenni ténykedésünket követően és végre elérünk a farkához. Addigra a tea már kihűlt annyira, hogy ne forrázzam le, de még épp jó meleg érzést adjon. Gilre néztem, bólintottam, mire ő egy kis hideg tejet vett a szájába én meg egy kis meleg teát. Ráhajoltunk Nick farkára és felváltva szopogattuk. Először én a meleg teával, aztán Gil a hideg tejjel. Észrevettem, hogy nem tud ellenállni az érzékeinek, figyeli megbűvölten mit művelünk vele. Aztán, ahogy a farkától mindkét folyadék langyos lett barátnőmmel összecsókolóztunk úgy, hogy közben a makkját is közénk vettük. Csorgott le rajta a finom tejes-tea, mi pedig mint két jóllakott kiscica nevettünk rá.

Ekkor már nem bírt magával, megragadta Gilt és helyet cserélt vele az asztalon. Felhasaltatta rá, a lábai épp elérték a földet hogy lábujjhegyen tarthassa magát és Nick bevágta neki a lompost. Amint túljutott a barátnőm az első orgazmuson már fordult is meg. Szemben én is végigfeküdtem rajta hosszában így Nicknek feltálaltuk mindkettőnk mindkét nyílását. Azt sem tudta, hogy dugja a farkát. Mi elmerültünk egymásban, csókolóztunk, simogattuk egymás mellét, etettük egymást az asztalon elért finomságokkal, miközben a férfi mögöttünk a bőség zavarával küzdött. Először éreztem, hogy az én popsimba nyomja a farkát, lök benne egyet-kettőt, aztán, mint aki hirtelen meggondolja magát, átcsúsztatja Gil puncijába, a nyögéséből ítélve legalábbis. Aztán érzem hogy az én puncim következik, majd amikor Gil fájdalmasan megrándul akkor tudom, hogy az ő popsiját vette célba. Aztán már annyira elkap minket a szex heve, hogy nem is figyelünk rá, tegyen csak amit akar velünk...

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csalódnom kellett. Úgy tűnik, Bree nem szereti a reggeli szexet, mert enni invitált minket. A zárt teraszon terített meg. Falatozás közben nézegettem a két nőt, és farkam megint ágaskodni kezdett. Ezt ők is láthatták, mert mire észbe kaptam, már az asztalon feküdtem, és kaptam tőlük hideget-meleget. Mármint kaját. De nem a számba, hanem mindenhová. Játszottak velem, én meg egyre keményebb lettem. A farkamon már egy jéghideg és egy forró száj furulyázott felváltva,és ahogy golyóimra csorgatták a kétféle folyadékot, én sem bírtam tovább. Felpattantam, és Gilt az asztalra döntve hátulról gyorsan megdöngöltem, egy sikítós orgazmusba kergetve. Aztán persze Bree is jelentkezett a napi betevőért, Gilt a hátára fordítva ráfeküdt, így kétszer két gömbölyű popsi, két punci várt megkefélésre. Míg ők csókolóztak,én felváltva dugtam pinájukat, popsijukat, mikor hova sikerült bedugni izzó, acélos dákómat. Végül Briana lett a győztes, puncijába pumpáltam a csődörtejemet. Gilian így kénytelen volt onnan kiszopogatni a reggeli utáni desszertjét. Úgy láttam, Gil-nek nem volt ez elég, de nem szólt egy szót sem, hanem a szobába, a franciaágyba csalogatott. Farkam petyhüdten, cafatokban lógott, úgy éreztem, most képtelen lennék bármilyen szexre. Nem tudtam, Gil mit akart, de bíztam benne. Pár perc múlva úgy láttam, hiba volt.

Kikötözött az ágyhoz, és Bree a combomra ült. Furcsán, kéjesen néztek rám, szemükben valami gonosz fény villant. Aztán Bess eltűnt, és egy injekciós fecskendővel tért vissza.

-Mit akartok, lányok? Ugye nem…? –kérdeztem nyugalmat színlelve, miközben szívem majd kiugrott a helyéről

Bree rám nézett, és mosolyogva ennyit mondott:

- Nyugi, Nick, Gil tudja, mit csinál. Ő egyébként nővér, és van egy speciális koktélja, pasiknak.

Gilian folytatta, miközben a fecskendővel felém közelített

- Tudod, Nick, utálom az olyan pasasokat, aki nem tudnak eleget dugni. Akik elélveznek egyszer, kétszer, aztán vége. Ettől az anyagtól kemény leszel két-három órán keresztül, de nem fogsz elélvezni. Azt akarom, hogy sokáig játszhassak veled. Hogy szétkeféld a pinám. Egyetlen hátránya van: a farkad tövébe kell beadni.

Elkezdtem vergődni, rángatózni, tiltakozni, de nem törődtek velem. Briana édes mosollyal csak ennyit szólt:

-Ha rángatózol, esetleg beletörik a tű. Vagy kétszer kell szúrni.

Beláttam, igaza van. Nem mozdultam, szemem is becsuktam. Hirtelen egy éles szúrást éreztem, aztán valamit belém pumpáltak, és vége lett. A két nő az ágy mellé állt, és csak nézték, ahogy elgyötört, apróra töppedt farkam percek alatt megduzzad. Gil megnyalta ajkát és rám vetette magát. Éhes puncija befogadta hatalmasra duzzadt dákómat, és csak lovagolt, előre-hátra, le és fel. Izgató volt, de éreztem, hogy tényleg nem fogok elélvezni. Nem úgy, mint Gil. Keményen mozgott, többször is elélvezett, miközben én Bree-vel csókolóztam. Bree közben eloldozta a kezem, és a fülembe suttogta:

- Gil a kutyapózt szereti, keféld halálra hátulról, hogy utána az enyém lehess.

Legördítette magamról Giliant, aztán Briana tanácsát megfogadva hátulról kezdtem betolni dákómat. Járt a farkam, mint a varrógép, megmarkoltam a törékeny testét, és olyan mélyen belé hatoltam, amennyire tudtam.

-Szóval ezt akartad?...Hát megkapod...Rojtosra..kefélem...a pinádat...-sziszegtem, miközben feneke újra és úja nekem csapódott, ahogy teljes erőből döfködtem dárdámmal. Gil sikoltozott, rólam már a víz folyt, ahogy kegyetlenül megdugtam. Aztán hirtelen csend lett, Gil ájultan rogyott az ágyra. Kihúztam belőle még mindíg kőkemény farkam és Briana felé fordultam.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megéreztem hogy belém élvez és ettől csak még jobban feltámadt bennem a vágy. Gondoltam, hagyom kiütni Giliant és aztán végre az enyém lesz ez a pasi teljesen. Aztán megláttam a szerszámát és kezdtem kétségbe esni. Lehet, hogy ennek a pasinak is vége? kifacsartuk? Nos, egy próbát még megér. Alig láthatóan biccentettem Giliannek, becsalogattuk a férfit vissza az ágyba és gyorsan kikötöztük. Aztán Gil behozta a saját keverésű szérumot, ami eddig még minden férfinél bevált. Igaz vannak mellékhatások, de az élvezet miatt megéri. Legalább két óra hossza kőkemény farok, ráadásul Nické olyan szép és méretes hogy még két óra is kevés lenne belőle. Végül némi vita árán, de sikerült Nickbe fecskendezni az egész anyagot. A hatás azonnali volt és én megint átengedtem az elsőséget Gilnek aki azonnal bele is ereszkedett a férfi farkába. Akkor már én is annyira be voltam indulva, hogy odasúgtam Nicknek, gyorsan kefélje szét Gilt hátulról, ahogy a legjobban szereti, mert most már én következem. Szerencsére nemsokára jött is a várva várt ájulás roham és akkor én a még mindig meredező dákójú Nicket kézen fogtam és egy hátsó helyiségbe, egy másik szobába vezettem. Ez tele volt mindenféle játékkal és én az egyik kedvencemhez, egy slinghez vezettem. Ez egy plafonról lógó hinta, amibe ha beleülök, akkor minden nyílásomhoz tökéletes a hozzáférés. Közben úgy szexelhetünk, hogy előre-hátra mozog velünk az egész.

Először arra kértem Nicket, hogy álljon a falhoz és kapaszkodjon meg az onnan lógó két hatalmas karikában. A dákója annyira keményen állt, hogy csak egy kicsit kellett meglöknöm magam és egyenesen a puncimba felhúztam magamra. Elkezdtem mozogni, előre hátra, a hinta ütemét is kihasználva, hol tövig csúsztam bele, hol csak a farka hegyén táncoltam. Aztán a két pántot kicsit feljebb igazítva úgy irányítottam magam hogy a következő lökésnél a popsimba hatoljon. A talpammal löktem el magam a faltól és elkezdtem játszani a farkával. Ahogy közeledtem hozzá egyszer a puncimba, utána a popsimba landolt, jó mélyen húztam rá magamat. Aztán megkértem, hogy ő is kapaszkodjon a hintára, a lábát egy oldalt lelógó kengyelbe bújtatva, és így ringatóztunk, miközben döngölt engem keményen. Láttam rajta, hogy a gyógyszer kezdi elhomályosítani az agyát és tudtam, hogy hamarosan vége lesz, ezért minden pillanatot ki akartam használni. Az egyik padhoz vezettem, ráhasaltam, a kezemet belecsúsztattam két kapaszkodóba és így feltárva neki a popsimat kértem, hogy keféljen tovább, olyan vadul amennyire csak képes rá. Elkapta a csípőmet, és csak döngölt, döngölt, tombolt bennem egyre eszeveszettebben. Már úgy éreztem ,teljesen szétdugott a hatalmas, gyönyörű farkával, de még mindig nem volt elég. Rimánkodtam magamban hogy legalább egyszer, csak egyszer engem is keféljen szét valaki annyira, hogy beájuljak, mint Gil. Aki ebben a pillanatban belépett az ajtón. Az én farkamat viselte. Először teljesen megdöbbentem, de aztán elképesztő izgalom fogott el. Gil beültetett egy kalodába, aminek a lelógó lánca szabályozható volt, a megfelelő magasság eléréséhez. Alámfektette Nicket, aki már egyáltalán nem volt magánál, de a dákója még mindig keményen állt, ő pedig elém állt terpeszben. Lassan leengedte a láncot és belecsusszant a popsimba Nick farka.

-Most halálra fogunk kefélni kicsim. - szólt rám keményen és beleborzongtam.

Aztán egyetlen mozdulattal a puncimba hatolt és mozogni kezdett, mint egy vadállat. Még sosem láttam ilyen kérlelhetetlennek. Az orgazmus felé vezető úton, amit már nem is számoltam hányadik, kezdtem elhagyni a tudatomat és már semmi mást nem éreztem ,csak a két kőkemény farkat magamban. Gil a G-pontomat izgatta, Nick öntudatlanul a popsimat kefélte szét és végre felordítottam élvezetemben, a testem rángatózni kezdett, és hirtelen minden összefolyt előttem. Ők ketten csak dugtak tovább, mint két gép és ettől eljutottam egy olyan állapotba, hogy elvesztettem minden kapcsolatomat a külvilággal. Gil kiengedett magából, aztán lehúzott Nickről is és én rongybabaként terültem el a földön.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bree már vágytól fényes szemmel várta, hogy rá is figyeljek. Kézen fogva húzott magával egy másik szobába, valahová a ház másik felébe. Itt egy valódik kéjtanya fogadott, mindenféle extra játékszerrel, felszereléssel. Először a falhoz állított engem, ő pedig egy, a plafonról lelógó hintaszerűségben ült bele. Előre-hátra ringatózva nyársalta fel magát kemény dákómra, először a pináját, aztán áttért a popsijára. Aztán én is beleültem a hintába, és így lógva keféltünk, mint a nyulak. Hirtelen furcsa zsibbadást éreztem, megráztam a fejem, de újra és újra, hullámokban jött a bizsergés. Farkam még kőkemény volt, de kezdtem szédülni. Bree talán látta rajta, hogy ez a himbálózás nem javít az állapotomon, ezért kiszálltunk. Most egy padra hasal, megkapaszkodott, s én hátulról folytattam gyötrését. Döngöltem keményen hátsó nyílását, Bree fejét dobálva élvezett el újra és újra, én meg az egyre erősödő zsibbadással nem törődve vadul dugtam szűk nyílását. Ekkor homályosan érzékeltem, hogy belép Gil, a felcsatolható műfarokkal. Erőm végén jártam, de lőcsöm nem puhult. Gil hanyat fektetett, valamilyen kalodaszerűséggel rám eresztette Brianát, így újra popsijába fogadhatta rudamat. Gil még mondott valamit, de már nem értettem. Önkívületben mozogtam, Gil pedig Bree pinájába csúszott. Valahonnan távolról még érzékeltem, hogy Briana veszettül sikoltozik, egyre gyorsult mozgása, aztán elvesztettem a fonalat. Filmszakadás, vége.


Mikor magamhoz tértem, egy ágyban feküdtem. Zúgott a fejem, szám kiszáradt, dákóm csak halvány árnyéka volt önmagának. Körülnéztem, ismerős volt a hely. Otthon voltam. A saját ágyamban. De hogyan kerültem ide?

Briana! És Gilian! Hol lehet a két nő, aki olyan élményt adott, amit még soha, senki? Megpróbáltam felállni, de gyenge voltam és szédültem. A lakás üres volt. A fürdőszobatükrön rúzzsal ennyi állt.


Pihend ki magad, te fantasztikus pasi! Talán még találkozunk!

Bree, Gil


Elmosolyodtam, majd forró fürdővizet engedtem magamnak. A kádba merülve megpróbáltam felidézni a történteket. Kéjes borzongások futottak át rajtam. Aztán Bree lakásának címét próbáltam felidézni. Elsőre nem sikerült. Másodszorra sem. Először bosszankodtam, aztán csak legyintettem. Ha akarnak valamit, úgyis megtalának. Ők tudják a címemet.


Azóta is várom, hogy becsöngessenek.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy én is összecsuklottam úgy Nick is ereje végét járta. Sajnos már egy csepp erőt sem tudtunk volna pumpálni belé, ezért nem maradt más választásunk, mint felnyalábolni és hazavinni.

A tárcájában megtaláltuk a címét, a kabátja zsebében pedig a slusszkulcsot. Letámogattuk a földszintre majd a riasztó gombját megnyomva egy halk csippanás és egy kis sárga villanás jelezte melyik is az ő kocsija, mert én képtelen voltam felidézni.

Nevetgélve száguldottunk végig a városon, remélve hogy nem szaladunk bele senkibe aki kérdéseket tenne fel.

Aztán beosontunk a lakásába és miután levetkőztettük gyorsan az ágyába dugtuk. Ahogy elnéztük álmában is csoda férfias arcát, szép, formás kezét, gömbölyű izmos vállait és vékony alkatát egyből majdnem mi is befeküdtünk mellé, de tudtuk tovább nem húzhatjuk és különben is, volt egy játékszabály, egy pasival csak egyszer. Aki többször is szeretne kettőnket megkapni annak sokmindent le kell tennie előbb az asztalra.

Így aztán fájó búcsút vettünk a halkan, elégedetten hortyogó Nicktől és még mindig nevetgélve taxit hívtunk és hazatértünk.

Azt persze nem bírtuk ki, hogy ne hagyjunk neki egy kicsit provokatív és nagyon talányos üzenetet a tükrön, rúzzsal, ahogy azt illik.

'Pihend ki magad te fantasztikus pasi! Talán még találkozunk!

Tartalomjegyzék