*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Késő nyári délután van, egész nyáron dolgoztam és holnaptól a megérdemelt szabadság távol mindenkitől. Már ma is ott kellene lennem de az egyik kollégám megkért, vállaljak már be egy ingatlant amit be kell mutatni a kedves érdeklődnek.... Megérkezem a házhoz, egy édes kis romantikus ház, már a látványba beleszeret az ember.. Hirtelen elönt a vágy, nem is tudom mikor volt, hogy utoljára hatalmába kerített volna a romantika érzése, talán holnaptól erre is jut az időmből...

Belépve a házba csak fokozódik az érzés, gyorsan végigjárok minden helyiséget, de elakadom egy szobában. Ablakain keresztül a nap sugarai beszűrődnek, útjuk nem zavartalan, a fák lombjai megnyugtató árnyékot rajzolnak a falra. Egy ott maradt fotelba leülök és élvezem a látványt .... Lassan elszenderedem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy házat ajánlottak, hogy meg fognak mutatni nekem, kíváncsian várom. Odaérek, és hiába hívlak telefonon, nem veszed fel. Viszont az ajtót résnyire nyitva látom. Belépek és hallózok, de nincs válasz. Szép ház, állapítom meg magamban, és megyek egyre beljebb. Aztán a hálóba érve ott alszol a fotelban édesen és... és nyitott combokkal... szoknyában... Hmmm... szépen be is látok alá... Csinos csipkés bugyi. Ha már itt a gépem, csinálok is pár képet rólad és a bugyidról. Csinos.. csinos... Na de ideje felébreszteni téged. Odahajolok hozzád és megsimogatom a karod:

- Kis hölgy! Ébresztő. - Súgom közel hajolva hozzád.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes álmomban már a tenger morajlását halom.... lágy szellő simogatja karom és testem..vagy nem is álmodom mintha valaki simogatna.Kezdek vissza térni ,egy mély érzéki hangot hallok... vagy mégis álmodom, ha igen nem akarok felébredni ez a hang.... mi is simogatja karom a szellő vagy a hanghoz tartozó férfi.Lassan résnyire nyitom szemem,és kicsit még szenderegve meglátom a hanghoz tartozó férfit is .... rá jövök hol is vagyok és hirtelen megpróbálok felugrani ,de persze elszédülnöm és karjaidba esem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hopp, hopp, ne olyan sürgősen! - mosolygok rád és felemellek. - Esetleg a kis pihenés mégsem ártana, nem? Inkább az ágyra feküdjön pihenni, én nem sietek.

- Rendben, kissé megszédültem.

- Mindjárt jövök akkor, pihenjen nyugodtan. - és kisietek a szobából. Kulcs a bejárati ajtóban. Becsukom, és beszárom az ajtót, de a kulcsot benne hagyom. Visszasietek hozzád.

- Elnézést, mindjárt összeszedem magam és megmutatom a házat. - mondod pironkodva.

- Csak pihenjen nyugodtan, nagyjából már láttam, és a lényeget főleg. - és melléd ülve mosolygok.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beleszédülve karodba nem is tudom mitől szédülök jobban édes kesernyés illatodtól vagy érintésedtől...megpróbálok mentegetőzni ,de megértő vagy ...de mikor meghallom mit is mondtál...az ágyra inkább mit is nem képzelsz oda soha ....de csak nem állok a lábamon így engedelmesen leülök az ágyra.Te kimész valahova ,biztos tudod hova mert nélkülem már végig nézted a házat...Vissza térsz egy pohár vízzel leülsz mellém egész közel nagyon közel

-Egy kis víz most biztos jólesne ... átnyújtod a poharat.Mivel szám teljesen kiszáradt így mohon belekortyolok a vízbe...mohóságomnak és zavaromnak meg van a hatása kis vízcseppek indulnak a nyakam felé.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan a vízcsöpp legördül a dekoltázsodba.. oda is nyúlok, és az ujjammal letörlöm... Aztán magamhoz térek:

- Oh, bocsásson meg, nem akartam kikezdeni magával. - Pedig dehogynem... gondolom magamban, de még azt hiszed, hogy csak úgy lefekszem mindenkivel... Pedig ahogyan fekszel az ágyon és megint bevillan az agyamban a bugyis képed.. milyen is lehetsz alatta? Érzem, hogy keményedem, csak nem tudom hogyan üljek, negogy észrevedd, de épp odapillantasz... Mire gondol ez a nő éppen?

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban felébredek a kábulatból. Mikor ujjad oda kap a dekoltázsomhoz, meglepődöm, mit is akar ez a férfi tőlem? Aztán a szemébe nézek, furcsa vágyat látok benne csillogni, arca mosolyog és a szája az valami vérforraló... lassan lesütöm szemem, de közben végigmérem testét és meglátom egyre jobban duzzadó nadrágját.... eldöntöm hirtelen: tovább akarok bódulni, nem szeretnék felébredni. Eszembe jut érintésed, menyire jól esett... ahogy próbálsz kicsit kényelmesebben ülni, lassan közelebb csúszom hozzád... kicsit feléd fordulok, hogy közöljem lassan menni kellene, de szádról nem tudom levenni a szemem arra vágyom, hogy megcsókoljanak és simogassanak.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor odafordulsz felém, a szoknyád felcsúszik és formás combod... Egyre jobban keményedem. Ráadásul a számat nézi... hmmm... végülis... ha már csak ketten vagyunk itt, ajtó is zárva... miért is ne? Aztán tiltakozik, ha úgysem szeretné. Pediog olyan kihívó... - gondolom magamban rólad, aztán a gondolatoknak vége szakad, egyszerűen felülsz, megfogod a tarkóm és a szádra húzol. Szeretem ezt a határozottságot! És a puha szád... finom csókolni. És vissza is dőlünk az ágyra, úgy folytatjuk a csókot.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is sokat gondolkodom, visszabódultam az álomba.... hirtelen megfogom tarkódat, erőteljesen beletúrok a hajadba és magamhoz húzlak lágyan, de követelőzően megcsókollak ...nem tiltakozol - miért is tennéd hisz láttam menyire keményedsz te is. Súlyod visszadönt az ágyra, szinte rám zuhansz. Óvatosan csúszik kezed a szoknyám alatt a combomon, élvezem érintésed, egyre szorosabban simulok hozzád... kezem bebújik az inged alá, hátad simogatja, majd nadrágod derekán próbál utat találni popsidhoz...Kezed egyre feljebb csúszik oldalamon a cicim irányába, egyre feljebb simogatva érzékeimet.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először a finom combodat akarom érezni, ott kezdem a simogatást, de aztán kibújok a szoknyád alól és a blúzod alá kúszok. Nem bírok magammal, hevesebben csókollak és a kezed is a hátamon olyan érzéki, hogy nem szabok gátat a vágyaimnak. Tenyerem a cicidhez ér és bebújik a melltartód alá. Finom bőröd szinte belesimul, kemény bimbód érzem az ujjaim között. Felsóhajtasz, olyan jól esik és közben a kezed már a nadrágomban markolja a fenekem..

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem birok magammal ,érzem egyre jobban feszülő nadrágod combomon ...Egyre hevesebben forróban csókolsz óvatosan elszakadsz édes ajkamtól és nyakamon folytatod a csókot.Fejem hátra billen élvezem, ahogy simogat a szád már a vállamnál jársz ..Kezem nem tétlenkedik keresi izgatottan a cipzárt, hogy kiszabadítsam farkad ..Teljesen megőrültem - suhan át az agyamon a felismerés, de feledteted velem, mikor száddal óvatosan gombolni kezded blúzom .

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kihámotzlak ebből a blúzból, aztán a melltartó következik: alád nyúlok és pár pillanat múlva már kemény bimbód várja az éhes számat. Nem is akarom tovább követelőzni őket, és az egyiket a számba veszem, és finoman, de határozottan szopni kezdem.. Nagyon finom, isteni, ahogyan a nyelvemmel körbe-körbe forgatom a számban, és mindig meg-megugrik odabent... Másik kezem a combjaidnál kúszik egyre feljebb a szoknyád alá...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor el vagy foglalva a blúzommal, kicsit szorgoskodom én is: gyorsan kibontalak szűk nadrágodból, érzem mennyire forrón lüktetsz ...Te gyorsabb voltál és már mellem kényezteted apró játékos csókokkal, mire kezem hozzáér sima makkodhoz. Ekkor hirtelen apró harapást érzek, milyen csodálatos érzés... Kezed sem tétlenkedik: becsúszik forró combom közé ahol már szinte kibírhatatlanul lüktet a puncim.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem már, hogy nagyon várod a kezem, és fel is csúszom a puncidig. A bugyidat félrehajtom és finoman, körkörösem nasszírozni kezdem.. Olyan mély sóhaj hagyja el a szád, hogy magam is meglepődöm, de folytatom tovább a kényeztetést. Ahogyan a dombod és a csiklód egyre tüzesebb lesz, és érzem az ujjaimon a nedvességed... Ismét egy finom harapás a bimbódba, és ezzel egyidőben az ujjamat hirtelen bedugom a puncidba. Máris megfeszül a tested...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre közelebb jutsz lüktető puncimhoz... ki is nyilik combom, hogy minél jobban hozzáférj, mohón masszírozod, egyre nagyobb sóhajok hagyják el ajkam...Farkad kezemben lüktet, aprókat húzom rajta ..Vágyam hatalmasra duzzasztja csiklómat, egyre nedvesebb vagyok. Rászorítok farkadra óvatosan, de határozottan lassan engedem és... és húzom rajta még egyet...Hatás megvan, aprót harapsz mellembe és ujjaid becsúsznak puncim melegébe... Megfeszülök kicsi hatalmas kéjes sóhaj hagyja el ajkamat. Kicsit otthagyom farkad, kezem popsidba markol.. annyira feszes kemény imádom. Ujjaid óvatosan táncot járnak bennem... Ajkad tovább kényezteti mellem.. Egyre jobban feszül testem, szinte éget a vágy hogy minél jobban érezzelek

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még játszom veled egy kicsit, az ujjaim odabent alaposan megmasszíroznak mindenhol... Tenyerem a csiklódhoz dörzsölődik és köröz rajta rendületlenül... bugyid jó, hogy rajtad maradt, mert finom nedved felissza, de lassan olyan nedves lesz, hogy mégis le kell vegyem. De előbb még a bimbóddal eljátszom kicsit, és meg is masszírozom... meg is lesz a hatása újra...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban mozognak bennem ujjaid ,megmasszíroznak mindenütt egyre mélyebben ...Testem remegni kezd ívben megfeszítem ,egyre mélyebben érezlek.Számat lassan apró sikolyok hagyják el .Ekkor egyre erősebben játszol mellemmel csak szívod egyre jobban ,nem hagyod abba akkor sem mikor már mindenem remeg a gyönyörtöl...Próbálsz kicsit nyugtatni csókjaidal ,de rossz irányba indultál szád hasamra csúszik ....ujjaid kívülről masszíroznak,nem szűnik vágyam .

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte bárhová érek, akkor is csak újabb és újabb hullámok vonulnak át Rajtad.. Nagyon tetszik ez az élmény, hogy a hatásom ilyen mélyen érint és elég újra kicsit a csiklódhoz érni, máris megremegsz... Könyörögsz egy kis pihenésért, de nem tudod befejezni, mert ahogyan a combodon újra felkúszik a kezem, megint beleremegsz... Pedig a számmal egyre lejjebb haladok, épp a dombodnál járok. Bugyidat lehúzom...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira régen éreztem ezt az érzést, most pótolni szeretnék mindent. De kérnem sem kell, látod mennyire hatásod alá kerülök, pihenőt nem hagyva folytatod. Amint kezed csipőmön lassan húzza lefelé apró pántját a tangámnak, szád egyre közelebb kerül lüktető puncimhoz, érzem forró lehelleted... Közben kezem beletúr hajadba, simogatva tarkódat.. Kezed eközben combomon simítja bőröm, borzongok minden egyes mozdulatod alatt. Aztán szád is követi, de az belülről simogatja, hozzá se érsz lüktető puncimhoz és szinte a mennyekben járok, de csipőm kicsit megemelve nem menekülsz: bele, bele csókolsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem az illatod, beszívom jó mélyen, és nem állok meg egy kis nyalogatásra. Kiélvezem, hogy fel tudlak a maximumra izgatni... Le a combjaidon puszilgatnálak tovább, de nem engeded a fejem és odakínálod a puncidat. Először csókolgatok bele, majd egyre hoszabbakat, végül nem kíméllek: belenyalok jó mélyen az ajkaid közé. Megakad a csiklódon, és egyből vissza is húzom rajta a nyelvem....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre azt hittem csillapodik vágyam amint rátaláltál duzzadt csiklómra ,de nem.. egyre jobban kívánom minden mozdulatod. .Egyre szorosabban tartom fejed nem engedlek el..Kezed popsim alá kúszik és te is magadhoz húzol szinte elveszel combjaim közt.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Popsidat fogva mint kelyhet emelem az ajkaidat a számhoz és iszom minden nedved, nyalom, szívom, szopogatom, hogy még és még kaphassak belőled. A hullámok állandóan jönnek, de nem hagyom abba, mert élvezem, amit művelek veled. Aztán ráhúzlak a számra és a csiklód mélyen beszívom, majd a nyelvemmel pörgetni kezdem, miközben szopogatom...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte vonaglom alattad kicsit oldalt fordulva véletlen ,lábam farkadhoz ér szinte perzseli bőröm ,gyorsan vissza térek hozzá és óvatosan megsimogatom sima lábammal...Beleremegsz érintésembe ami még jobban felkorbácsolja vágyam.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan hozzáérsz a farkamhoz a lábaddal, érzékenyen érint, mert már feszülésig pattan a keménysége. Aztán felemelkedem, hogy jobban hozzáférj és a talpaiddal közrefogva húzogatni kezded, miközben nyallak. Mmmm.. ez így nagyon finom!

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban elveszel csiklóm kényeztetésébe ,miközben simogatom húzogatom farkad talpammal, ehhez lábam vissza kell engednem és puncim ajkai kissé összezáródnak,ujjaiddal segítesz ott is hagyod őket és azok is masszíroznak ...Ó, de édes érzés akarom még nagyon...Egyre gyorsabb ütemet diktálsz.Talpam egyre szorosabban masszíroz, vonaglásom kényszeríti erre .Mikor megfeszülök a gyönyörtöl szinte össze préselem, hangosan felnyögsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Istenien játszol a talpaddal, de én is próbálok az ajkaidra koncentrálni, bár ez egyre nehezebben megy... Igyekszem föléd kerülni, hogy én irányítsak, de a talpadtól nem tudok szabadulni... És amikor megfeszülsz és rászíratsz.. óóó..... és telespriccelem az ágyad, majdnem a puncidig is eljut. A lábad a hullámoktól, melyek átvonulnak rajtad, még tovább húzzák a farkamat.. és csak lövök, újra és újra... Puncidba ordítok, belefúrom a számat, aztán lassan elvonulnak a heves remegések mindkettőnkről...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem tested lassabban nyugszik mint az enyém ,evvel egy időben megpróbálok melléd feküdni kicsit furcsán sikerül....Nézem mennyire nehezen találsz magadra, ezt kihasználva óvatosan belecsókolok nyakadba majd válladba ..... Kúszom lefelé ...föléd hajolok hajam cirógatja mellkasod megcsókolóm bimbóidat.kicsit megnyalogatom közben hajam simogat kezem helyett egyre lejjebb kúszom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen pihenek kicsit, mert már nagyon feszült a farkam és kis pihenés jól esik. A kényeztetésed a csókokkal és a hajaddal édesen simogat, egyszerűen pihentet és feltölt. Ahogyan egyre lejjebb haladsz a farkam felé, úgy tér vissza belé az élet. Amint odaérsz, máris újra áll, rád várva...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Farkad áll már megint mire oda érek ,arra vár hogy ,kényeztessem.. Mikor hozzáér a szám és aprót csókol a hegyére ,éledezni kezdesz ,lassan vissza tér beléd az élet.Ahogy hajamba túrsz avval az egy mozdulattal magadhoz húzol.csókolgatnom ,nyalogatom még rajta van nedved.Egyre jobban kúszik be számba egyre mélyebben ....Mély sóhajok törnek fel belőled ,ami engem is egyre jobban lázba hoz megint... Kezem is oda kúszik segít számnak .

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jól esik, ahogy bekapod. Egyszerűen isteni érzés és ahogy kihúzod a szádból, majd újra visszamerül... mmmmmm.. nagyon jól esik! Megfogom a fejed, hogy kicsit irányítsalak, de egyelőre hagyom, hogy te vezess, ahogyan szeretnéd. Játssz vele, ahogyan akarod.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezem lassan húzogatja farkad, ami egyre jobban lüktet megint...Számban érzem forró lüktetésed, egyre hevesebb vagyok. Kezem átvándorolnak golyóidhoz, lágyan megfogja őket, mikor felnyögsz ott is hagyom őket..aztán visszatér farkadhoz, a szám cserél vele helyet ,bekapom és óvatosan szopni kezdem őket.Kezem is egyre óvatosabban húzogat .Azt szeretném ha te is elvesztenéd a fejed ,és vonaglanál alattam.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan finoman bánsz a farkammal, hogy egyszerre esik jól, kényeztetésnek és izgatásnak. Nem tudom hogyan csinálod, de a feszültség egyre csak nő bennem. Pedig nem is sieted el, kényelmesen húzogatod, játszol vele, de mégis... Valahogyan úgy masszírozod és simogatod, hogy érzem: nem lesz menekvés számomra, itt egy finom kivégzés zajlik, egyenesen a szádba... Te jó ég! Fel is nyögök és már nem ellenkezem... hagyom, hadd sodorjon a vágy.. de azt kell mondjam, nemsokára eléggé nagy robbanás lesz a szádba...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szám visszatér farkadhoz mikor érzem ujjaimmal cseppjeid ...Közben hallom egyre hangosabb nyögdécselésed... mélyen bekapom farkad és szívni kezdem, miközben ajkam szorítja közben fel-fel húzom...Eközben érzem tested össze rándul és én vágyittasan nyelem, szívom forró nedved ami a torkomba ömlött....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát ezt már nem fogom bírni, érzem, egyszerűen olyan finoman csinálod, hogy... ááááááá... ordítok, ahogyan a szádba töltöm az első lövetet, de folytatod és újabb és újabbak követik.. remeg a testem, de nem hagyod abba, minden cseppet le akarsz nyelni... óóóó... még jó, hogy alattam az ágy... szédülök, és még mindig szopod... kész... Nem állok fel ebből az ágyból... vagy nem tudom mi lesz... ráadásul a folyamatos folytatással a farkam nem hagyod lelankadni, és keményen hagyod... de nem bírok már mozdulni, viszont a farkam tehetetlenül és keményen áll továbbra is... Akár meg is dugathatod magad a farkammal, nem tehetek semmit...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óvatosan felnézek,lassan nem látok semmit egyre sötétebb van a szobában...

Nem mozdulsz mint aki teljsen megadta magát ...Farkad még mindig kemény.... én égek a vágytól kis játékommal csupa lucsok lett puncim...Egy vágyam van magamban érezni téged, kíván egész testem.

Megkeresem szád és lágyan megcsókollak... ólomként mozdul kezed, a hátam simogatja óvatosan, feléd térdelek, fejem felemelem, keresem szemed, látom benne a nem szűnő vágyat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan lekerül rólam az ólmos nehézség, amit a fáradtság okozott... De addigra már felhúztad magad a farkamra, tövig beleültél és már a csípőddel gyengéden mozgatod magadban... Érzem érzékeny makkommal nagyon érezlek mindenhol, de csak a kezemmle tudok mozdulni és simogatlak... Élvezem, ahogyan használod a farkam a magad kényeztetésére... Akarlak, de még hagylak kicsit mozogni kedvedre... nemsokára úgyis megfogom a popsid és még egy utolsó, kemény menetet kapsz...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután látom a tűzet ,egy hirtelen határozott mozdulattal beleülök farkadba ...Hangos sóhaj szakad fel belőlem szorosan foglak combjaimmal amit rád térdeltem .óvatosan lassan mozgom kiélvezve minden pillantatot, óvatosan körözne le és fel.Kezed elérik melleim, simogatják, morzsolgatják őket.Kezem hátul megtámasztom, megfeszül farkad bennem, szinte sikítok a gyönyörtöl....Kezed a mellemről a hasamra kúszik majd tovább csípőm felé.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez egy nagyon jó póz, mert úgy megfeszülhetek benned, hogy a makkom még odabent is megmasszírozhatja a pontod, és most meg is van! Megfogom a csípőd és irányítalak, hogy odabent még jobban dörzsölődjön a makkom, hadd érezd, hogy mi a legfinomabb a lovaglásban... Golyóim a popsidhoz csapódnak néha... Egyik kezemmel elengedlek és a csiklód kezdem masszírozni, hogy dugás közben is dupla élvezeted legyen... Legfeljebb nem bírod olyan sokáig... Baj?

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minél jobban feszül bennem farkad egyre jobban érzem itt a vég ...Kitölti belsőmet makkod ami így megfeszítve eléri azt a pontot amit annyira imádok...

De valami hiányzik még ,de kezed megtalálja ,mit hiányoltam ...Szinte önkívületbe esve lovaglom tovább ,csiklóm izgatásával még nagyobb hatást váltasz ki belőlem.Elveszett a külvilág, miközben elájulok a gyönyörtöl.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

És amikor azt hinnéd, hogy nem tudnám még fokozni, felülök és a cicid is szopni kezdem... Olyat sikítasz és hörögsz, hogy ismét meglepődöm, de érzem, hogy a golyóimon folyik le a nedved... és már nem bírod a lovaglást abbahagyni, szinte önkívületben teszed, újra és újra rászorítasz a farkamra... Ilyen élvezést sem láttam még, de egyszerűen fantasztikus, amit kiváltottam belőled.... és amint a hullámok lecsendesülnek, tehetetlenül rámborulsz, miközben még benned vagyok... Érzem a puncid pulzáló lüktetését... Mozdulni nem bírsz...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mozdulni nem tudok ,abban a kábult álmosságban vagyok amiben elkezdtük.....

Vagy lehet ,hogy tényleg csak álmodtam ? Gondolkodnék de nem megy . .

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lefektetlek az ágyra, hagylak kicsit pihenni... Addig felöltözöm és melléd ülök, simogatlak... Kezdesz magadhoz térni és a beszűrődő fényen át látlak mosolyogni...

- Tetszik a ház? - kérded.

- Tetszik, tetszik.. - felelem. - De mi lenne, ha mutatna egy másikat is?

Tartalomjegyzék