Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már több hete fűzöm ezt a lányt, de végre sikerült elhívnom. Gondoltam elég jó kezdet lesz, ha még nem rohanom le, hanem elhívom vacsorázni. Egy éttermet néztem ki, és oda vittem el enni. De alig ültünk le, amikor eltűnt a mosdó felé. Hát biztos rendbe szedi magát. Ücsörgök, és élvezem a hangulatot. Abszolút romantikus hely, kellemes a zene... Rendelek is egy vizet magamnak, amíg várok rád. Csak tudnám hol lehetsz ennyi ideig...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már jó ideje ostromol ez a pasi. Nagy nehezen, több heti könyörgés után beadom a derekam neki. Úgy voltam vele, hogy fél lábon is kibírom ezt az estét, aztán majd szépen elbúcsúzunk, és annyi.


Kedves, romantikus éttermet választott. Nem volt kedvem romantikázni, de, ha már így alakult....


Mégis, az első adandó alkalommal kiszöktem a mellékhelyiségbe...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Utánad megyek úgy 10 perc után, biztos elvesztél a mosdóban?

Bekopogok az ajtón:

- Minden rendben drágám? - kérdem aggódva.

- Hát édes... minden rendben, csak picit... émelygek... Adj még nekem... pár percet és... megyek.

Kicsit fura volt a hangod, de gondolom tényleg rosszul lehetsz, de ha azt mondod, hogy jössz, hát akkor várok rád. Visszamegyek az asztalhoz és rendelek még egy vizet.

Nagyjából öt perc után megjelensz, kissé csapzottan, de még mindig olyan csinos vagy.

- Mi volt a baj drágám? Ugye jól vagy?

- Most már sokkal jobban. - feleled és mosolyogsz rám. - Rendeltél már valamit?

- Még nem, megvártalak. Vizet kérsz esetleg? - és felajánlom az enyémet.

- Köszönöm, az most jól esne. Teljesen ki vagyok száradva. - sóhajtod, mint aki maratont futott.

- Ha nem vagy jól, akkor vacsora után hazakisérlek, nehogy útközben is történjen valami.

- Rendben, köszönöm. - mosolyogsz rám és olvasod az étlapot.

- Egy pillanat, csak nekem is ki kell mennem a mosdóba, a sok víz... - és otthagylak kicsit.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mázlim van, hogy nem vett észre semmit. Hiába, a mély dekoltázsom elhomályosította a látását. Látom, a pasi, akivel a mellékehelyiségben nem kicsit estünk egymásnak, már leül az asztalához. Gondolok egy merészet. Egy szalvétára firkantok pár sort, és nem mellékesen a telefonszámom.


Odaintem a pincérünket. Halkan kezdek beszélni, amire ő közelebb hajol. Látom, ő sem tudja levenni a szemeit a melleimről. Remélem, a látvány meggyőzi róla, hogy postást játszon. Nem is csalódom.


Elindul a pasi asztala felé, és átadja neki a szalvétát. A férfi szélesen rám mosolyog. De, már jön is vissza a barátom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a sok víz hamar átment rajtam, de máris megkönnyebülve ülök le az asztalhoz. Ahogy leülök, a dekoltázst még meg kell nézzem, hátha belátok alá, de csak éppen sikerül...

Éppen eltetted a tollat a táskádba, amikor egy bugyit is meglátok egy pillanatra, ahogy becsukod. Nem lenne rajta bugyi? Itt ül velem szemben és... Huh... nagyon merész a csaj... Máris gyorsan ültem le, nehogy feltűnjön mennyire izgat a dolog, és gyorsan kortyolok egyet a pohárból.

- Akkor rendeljünk...


A vacsora finom volt, és ha nem zakatolt volna fejemben az a kép a táskádról, talán jobb társaság lettem volna. Aztán fizettünk, és elindultunk hazafelé. Fogtam egy taxit, és beültünk hátra. Már sötét volt, és a kocsiban a kezem a combodhoz ért. Kicsit elhúztad a lábad, pedig nem vagyok tolakodó.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar visszaérsz. Épp csak el tudom rakni a tollamat. Észrevettem, hogy belenézel a táskámba. Benne volt a bugyim, mert már nem volt kedvem felvenni. Sejtem, hogy mennyire izgat téged a dolog, ha tényleg észrevetted, de úriemberhez méltóan nem kérdezel rá.


Viszont, egész vacsora alatt valahogy olyan furcsán viselkedsz. Csapongóan beszélsz, elkalandozik időről - időre a figyelmed. Ez még inkább elveszi a kedvem mindennemű folytatástól.


A vacsora után fogsz egy taxit. Mindketten hátra ülünk be. Ahogy ez sejthető volt, közeledni próbálsz, de én valahogy a hátam közepére sem kívánom. Még mindig élénken él bennem az, ami a mosdóban történt. Látom rajtad, hogy nem érted az elhúzódást.


Felmerül bennem, hogy mégis meg kéne adnom neked magam, hátha jó vagy az ágyban, és akkor a mai napon már kétszer lenne jó nekem...? De megfordul a fejemben az is, hogy jó lenne még egy pasi. De, honnan akasszak le még egyet??? - morfondírozok magamban. Közben lassan megérkezünk...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valahogy úgy érzem nem kívánsz, pedig én odavagyok érted. Kiszállunk a taxiból, és amikor a kapudhoz érünk, a kabátod alól kivilland a dekoltázsod és most mélyen belátok... Huh... a farkam megint áll, de ha szex nem is, de legalább egy búcsúcsók jó lenne tőled. Nézzük egymás szemét, mint valami romantikus filmben és megcsókollak. Meglepő módon nem húzódsz el, sőt, még te húzol magadhoz, csípőd a farkamhoz is ér, ami még jobban megkeményedik, ettől.

Ahogy a csókból kibontakozunk, megragadsz és elkezdesz felfelé húzni. Ez nagyon meglepő volt nekem. Alig térek magamhoz, már a liftben vagyunk és magadra húzol és csókolni kezdesz megint.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már a búcsúzásnál tartunk, amikor a szemembe nézel. Nem tudom miért, nem tudom hogyan, de hirtelen rettentően feltör bennem a vágy. Érzem, hogy kívánlak. Te megcsókolsz, és én viszonzom. Hozzád simulok, és érzem, hogy a farkad már kőkemény. Ez még jobban tűzbe hoz...


Felforr a vérem, újabb csók, és mikor ajkaink elválnak, érzem, hogy be kéne már nagyon mennünk. Behúzlak a házba, be a liftbe, és még be sem csukódik az ajtó, már újra a szádra tapasztom a számat... Te nem ellenkezel. Szenvedélyesen ölelkezünk.


Mikor megáll a lift, mi alig akarjuk elengedni egymást. Kilépünk a liftből, és egymást csókolgatva indulunk el az ajtóig.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A liftben legszívesebben már szétszednélek, úgy kívánlak, és már nem bírok magammal. A csókod elborítja az agyam, a farkam is már feszül a nadrágomban... Aztán a liftből kiérve szinte falról falra dőlünk ahogyan csókolózunk az ajtóig. Aztán előkotrod a kulcsot, a bugyid ki is esik, de felveszem és zsebre teszem. Ahogy nyílik az ajtó, ismét egymásnak esünk, belököm magam mögött az ajtót és csókolózva húzlak az ágyig. Ott ledöntelek, és kihámozlak a kabátodból. Végre megnézhetem ezt a dekoltázst közelebbről... Csodás...

- Na mire vársz? Nem akarod érezni? - kérded és széthúzod a dekoltázsod, a melleid azonnal előbújnak alóla...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én is kezdem eszem veszteni, és ahogy érzem, te is már a lila köd határát súrolod. Nehezen, de bejutunk a lakásomba. Rögtön a tárgyra térve az ágyhoz sodródunk. Ott te kihámozol a kabátomból, és a mellemet nézed árgus szemekkel. Én széthúzom a dekoltázsom, és megkérdem:

- Na mire vársz? Nem akarod érezni? - mire te mohón rám veted magad. Pillanatok alatt lekerül rólam a felsőm és a melltartóm is. Te gyönyörködsz bennem, aztán szinte felfalsz. Csókolgatod, nyalogatod, szivogatod a melleimet.

- Élvezed mi? - kérdezem, mire felnézel egy pillanatra. - Ne hagyd abba! Csináld tovább! - mondom neked... ami félig utasításnak is hangzik.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem gondoltam, hogy idáig fajulnak a dolgok, de örömmel vetem magam a melleid bűvöletébe és szopni, szívni kezdem a melled. Egyik kezemmel masszírozom a melled, a másikkal pedig már nyúlok is a combod közé. Ruhád felhúzom és ujjaim már nedves puncidon játszanak. Mmmmm... élvezem, ahogyan szopom a bimbód... És milyen duzzadtak az ajkaid... nagyon jól morzsolgatom az ujjaim között. Két ujjam már be is dugom, nem bírok várni, élvezni akarom a forró puncid.

- Ez az.. mélyebbre... - nyögöd és a bimbód is mélyre szívom az ujjaim pedig odabent keményen masszírozni kezdenek. Most megtudod mennyire nem akartál velem randizni és mit hagytál volna ki...

Aztán egyszer csak csend lett és amikor felnézek, azt látom, hogy egy farkat szopogatsz...

Ezen kissé meglepődöm, de nehogymár ezért otthagyjalak: visszahajolok a melledre és még keményebben szopom, sőt, a hüvelykujjam a csiklódnak feszítem, hogy tudd ki az aki most itt az első.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kábulatomból egy furcsa hang zökkent ki. Egy alak jelenik meg az ajtóban, és kérdezés nélkül beljebb jön. Csak ekkor fedezem fel, hogy a volt barátom az. Vele már voltam úgy, hogy többen voltunk az ágyban... de ez most valahogy olyan furcsa helyzet. Hirtelen nem is tudom, hogy mit kéne tennem. De, ő dönt helyettem. Villámgyorsan, és nagyon halkan levetkőzik, és odatérdel mellém. A farkát a számhoz teszi, én meg gondolkodás nélkül elkezdem szopni. Te megállsz egy pillanatra, de aztán tovább folytatod az izgatásom.


A volt barátom megfogja a fejem, és szinte megdugja a számat... Te közben szintén levetkőzöl, és te is odatérdelsz a fejemhez, hogy téged is szopjalak le...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom nagyon elfoglalták a szádat, de mi lenne, ha kettő lenne benne? A srác nem annyira unszimpatikus, és érdekes a helyzet, de ha már ott van... Na tehát mit is szólnál az én farkamhoz? Mert azt is ideje lenne keményre szopni.

Ezután felváltva szopod mindkettőnk farkát, hol az övét, hol az enyémet... Addig lehajolok és a melleidet kezdem masszírozni, hogy azért ne száradj ki... A szádat meg majd lelocsoljuk...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felváltva kényeztetlek titeket, aztán kis idő múlva, amikor már mindketten keményen álltok. Felkelek az ágyról, és ledobom a maradék ruhámat is...


Aztán közétek térdelek, neked háttal, ezzel felkínálva magam, és közben meg az exemet kezdem el újra szopni.


Te nem is késlekedsz soká. Rövid ideig gyönyörködsz a látványban, aztán végre belém hatolsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elém térdelsz és míg a srácot szopod, végre előttem vannak édes ajkaid.... nyitva várnak... Megfogom a csípőd és a combjaid közé térdelek, farkam tövig beléd dugom... Milyen forró puncid van... Elkezdelek húzogatni a farkamon, és élvezem milyen mélyen vagyok benned. Ujjaim szinte szorítják a csípőd úgy adom a tempót. Golyóimon érzem milyen lucskos vagy, és csorog le a combjainkon... Vastag farkam már ki-be jár keményen és érzem, hogy lassan neked is itt a vég, pedig még nem fejeztük be!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Keményen diktálod a tempót, és én ennek hatására még keményebben szopom az exem. Felötlenek bennem olyan gondolatok is, hogy odaadom magam neki is... de nem tudom, te hogy reagálnál erre...


Egyre gyorsabb ütemet diktálsz. Én még tartom magam, de érzem, hogy neked már nem kell sok a robbanáshoz. Elengedem az exem farkát és feléd fordulok:

- Gyerünk! Csináld tovább! Akarod, hogy még jobban feltárjam magam?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan már robbanok, de valami egészen gonoszat találtam ki. Lefekszem melléd az ágyra és magamra fordítalak. A srácnak sem kell több... Én magamra húzlak és tövig betolom a farkam a puncidba, és még látom, hogy a srác föléd kerekedik és csak azt hallom sikítasz egyet. Akkor bejött, amire gondoltam, pontosabban beléd a srác... hátulról. Rámfekszel, testünk összeforr, ahogyan a két farok ki-be jár benned, és már csak nyögni bírsz, ahogyan kettőnk közé fogtunk... Most alaposan meg leszel dugva...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy váratlan mozdulattal távozol belőlem, és mellém fekszel. Hirtelen nem is tudom, mit szeretnél, de az exem, kihasználva a pillanatnyi szünetet - és, mintha tudná, hogy te mit akarsz, eltűnik a látószögemből. Engem meg lefoglal az, hogy magadra húzol, és keményem meglovagoltatsz.


Felsikítok, amikor megérzem, hogy az exem mögém kerül, és a fenekembe hatol. Pár húzás után azonban újra elborít a két farok okozta kéj...


- Csináljátok még! Aaah... még! - nyögdécselek köztetek.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kímélünk, mindkét lyukad keményen dugjuk, és én már nem fogom sokáig bírni és le sem tudlak húzni, úgyhogy átadom magam neked és megfeszül benned a farkam és teletöltelek. De leállás nincs, mert a srác még mindig jár ki és be benned és ő is lassan ordításba nyög. A farkam már nagyon érzékeny, de a csípőd nem áll le, és már minden cseppet kiadtam magamból, de még préselsz és már te is sikítasz, mert érzem, ahogyan megfeszülsz felettem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírod sokáig már ezt a kéjes érzést és tudatot, hatalmasat robbansz belém. De, az exem nem állt még le, diktálja keményen az iramot tovább, és én lovaglok még a farkadon rendületelnül.

- Tetszik, hogy még így is lovagolok rajtad? Hm? - kérdezem tőled, két nyögés között. - Gyerünk! Használd ki a helyzetet! Játsz a melleimmel.... - mondom neked, és te már nyúlsz is a mellemhez, és morzsolgatni kezded a bimbóimat.


Én sem bírom már sokáig ezt a kényeztetést, a kezed a melleimen, a farkad még bennem, és az exem keményen dugja a fenekem. Megfeszülök rajtad, és szinte sikítok az élvezettől...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melleidet masszírozom, bimbódat morzsolgatom, amikor megfeszülsz és tövig feltolod magad a farkakra... A srác is felordít, aztán mintha a hátadra locsolná szét a nedvét.

Te visszahullasz a farkamra és rajtam pihegsz.

- Na ezt az estét akartad kihagyni? - mosolygok rád - Gondolom már rég nem dugtál...

Te csak mosolyogsz rám sejtelmesen, és leszállsz rólam, majd bekapod a farkam. A srác alád kerül és szopni kezdi a csiklód...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az exem is elélvez, de nem belém, hanem a hátamra... Majd, miután kipihegte magát, gondosan letisztogatja a hátam, nem hagy nyomot maga után. Lenézek rád, és te mosolygva mondod nekem, hogy: - Na ezt az estét akartad kihagyni? Gondolom már rég nem dugtál...


Én nem válaszolok (ha te azt tudnád mi volt a mosdóban...), hanem melléd térdelek és elkezdem újra keményre szopni a farkad. Közben az exem alám fekszik és elkezdi a már nagyon érzékeny csiklómat izgatni. Én nyögdécselek a kéjtől, picit abba is hagyom a kényeztetésed...


Aztán a nyelvemmel cirogatom a farkad, és közben a szemedbe nézek.

- Na, bírsz még egy menetet, nagyfiú? Vagy csak egyszer akartál megkefélni?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Bírok még... főleg, hogy ilyen keményre szoptad a farkam... - nyögöm. Erre hevesen kezded szívni és szopni, szinte már lángol a makkom, de te folytatod. Gondolom a srác is rendesen megszopogat alulról, hogy egyre jobban csinálod, néha már-már harapsz is. Golyóim alá nyúlsz és játszani kezdesz vele.

Közben azt látom, hogy a srác eltűnik valahol hátul, gondolom a mosdóban, aztán visszajön és hátulról elkezd dugni téged.

- És... te bírni fogod...? - kérdezem tőled ezek után, mert lassan nem bírsz már szopni sem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hevesen szopom a farkad, közben az exem abbahagyja a kényeztetésem, és eltűnik a mosdóban.

Te nagyon magabiztosan állítod, hogy bírnál még egy menetet, miközben az exem visszatér, és először finoman belém hatol, majd egyre keményebben kezd el kefélni engem.


Ez rám is hatással van, és egyre jobban kezdelek téged is szopni. Egyre hevesebben, egyre keményebben szívom, nyalogatom a farkad. Közben az egyik kezemmel játszom a golyóidon is... Te rám nézel és kaján vigyorral kérdezed:

- Én bírnék még egy menetet és... te bírni fogod...?


Válaszolni már nem nagyon tudok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kérdésemre válasz helyett alig bírsz szopni, aztán hirtelen úgy bekapod és olyan mélyen, majd megszívod, hogy felordítok. Uhhhh... ez kemény volt. És nem hagyod abba, megint egy mély szopás és újra ki, majd rászorítasz és úgy kezded el szopni, hogy a lepedőbe markolok, majd a másik kezemmel a fejed megfogom és a hajadba túrok és húzom. Aztán olyat szopsz, hogy még remegsz is rajtam... Tested rázkódik, de nemcsak a lökésektől, amitől úgy megszívod, hogy felordítok megint és nem bírom ezt már... A szádba élvezek akkorát, hogy tehetetlenül jön belőlem újra és újra, a szád mellett is kicsurog...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rád koncentrálok erősen, egyre keményebben szoplak, te bele is markolsz a hajamban. Nem is tudod, hogy ezzel csak még inkább fokozod a vágyam. Közben az exem is egyre gyorsabb ütemet diktál.


Te nem bírod tovább, és a számba robbansz. Szinte ordítasz az orgazmus elérésekor, és úgy telepumbálod a számat, hogy nyelni is alig győzöm. Közben az én testem is megremeg, én is nagyon közel vagyok már az elélvezéshez...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután a szádat teletöltöttem, még nyelsz párat, aztán lecsúszol a farkamról és olyat nyögsz és ordítasz te is, hogy hallgatni is öröm... Még túrom a hajad, de ez a hang... mindent elárul... És a srác is ha jól hallom elérte a csúcsot... Pár kemény lökés még tőle és már rád is borul.

Ott pihegünk aztán egymáson, egymás mellett, ki merre... Aztán ahogy kissé magunkhoz térünk, bemutatkozom a srácnak, mire bevallja, hogy ő az exbarátod. Mosolygok, de bevallom nem jött rosszkor, hogy kivégezzünk téged. Te pedig ránk mosolyogsz és karjainkba dőlsz.

Tartalomjegyzék