Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak nemrég csatlakoztam a Tüzes villámok csapatához. Nagyon sok jó motoros van közöttük, akiket már régebbről is ismertem, ők unszoltak, hogy lépjek már be én is, köztük a helyem.


Nem tudtam, hogy hogyan mennek ilyen körökben ezek a dolgok, de a haverom, Tim, azt mondta, hogy beszéljek a főnökkel, ő dönti el, kit vesznek be a csapatba, és kit nem. Aztán majd meglátjuk.


Gondoltam, ezen ne múljék... elmentem hát a törzshelyükre, a Hat toll pubba (én késdobálónak hívnám... dehát, ez volt kint a cégéren).


Messziről kiszúrtam Őt... a vezért, mert csak az ő dzsekijén volt egy villám, lángnyelvekkel körülvéve...


Oda is léptem hozzá...


- Khm.... Zavarhatom?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ha már ezt a bandát összerittyentettem, még szép, hogy tisztelnek. Nem kevés időmbe telt felépíteni és fenntartani ezeket a nehézfiúkat és csajokat.

Úgyhogy ide nem jöhet akárki, csak olyan, aki közénk való, nem nyápic, és ha egyedül is maradna, akkor is olyan, mintha mögötte huszan lennének. Ide válogatott emberek járnak. Éppen iszogatok is a haverokkal, az egyik épp valami hülye autóssal történő balhéját meséli, amikor megszólal egy hang mögöttem:

- Khm... Zavarhatom?


Biztos a pincérnő. Hátra sem fordulok, és úgy mondom neked:

- Két sör lesszíves... vagy lesz szívás! - és még röhögök is a poénomon, de nem fordulok meg. De nem hangzik el a "Rendben" szó, hanem ismét ugyanaz a kérdés:

- Khm... Zavarhatom?


Szemtelen egy csaj, most már megnézem magamnak. Meg is fordulok.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre összeszedem minden bátorságom, megszólítom óvatosan, ő meg pincérnőnek néz. És úgy látom, az asztaltársaságának sem tűnik fel, hogy egy fekete alapon, fehér nonfiguratív mitás bukósisak van a kezemben, és egyáltalán nem pincérruhában vagyok.... Remek kezdet...


Picit elbizonytalanodom és még egyszer megkérdezem.


-Zavarhatom? - Erre már csak megfordulsz.


Rám nézel, és nagyon meglepődsz. Nem rám számítottál. Tüzetesen végignézel, és az asztalnál ülők is. Többen összesúgnak, összemosolyognak. Egyedül te maradsz komoly... vagy inkább komor. Ezt még nem tudtam eldönteni.


Szólalj már meg! - Rimánkodom magamban.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfordulok és azt látom, hogy tényleg nem a pincérnő az...

Na te meg ki lehetsz? Mit kezdjek én most veled? Futár vagy, esetleg egy másik banda tagja? Fürkészem a tekinteted, és a többiek is téged néznek. Na jó, csak kiderítem ki vagy, ha pedig a riválisoktól vagy, akkor a srácok úgysem engednek el, amíg végig nem mennek rajtad... Azt pedig még egy nő sem merte megtenni...


- Na? Mit akarsz? - kérdezem félfogról...


Épp hebegnél, amikor belép Tim és hátbavág téged:

- Én hoztam. Jó bőr mi? Állítólag be akar lépni hozzánk... Tökös csaj, mi?


Erre röhögésben törnek ki a többiek:

- Inkább pinája legyen, mint töke!... Mi vagyunk mi, üdvhadsereg? - ilyen és hasonló bekiabálások érkeztek.


Ezt el kell fogadni annak, aki belép hozzánk, és ide nem puhányok járnak, pedig mintha elbizonytalanodtál volna... Nekem is kissé puhánynak tűnsz, szám sarkából gúnyosan mosolygok rád...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Neked is szép napot Tim! - morgom az újonnan érkezőnek. Aztán visszafordulok hozzád gúnyos hangsúllyal. - Beszélhetnék Önnel, kedves uram, négyszemközt? Vagy csak a bandája előtt olyan nagy legény? - kérdezem szerfelett pimaszul, és keményen viszonzom a pillantásod. Picit megrándul a szád, erre nem számítottál.

- Legyen - hagyod rám. Kérdő a tekinteted, nem nagyon érted, hogyan gondoltam ezt a beszéljünk kettesben dolgot.


Én közel lépek hozzád, az egyik kezem a mellkasodra teszem, és végigsimítok rajtad, le egészen az övedig. Már kezdenél újra gúnyosan mosolyogni, amikor megfogom az öved csatját, és vele együtt a nadrágodat is... megfordulok és gyors léptekkel elindulok kifele a pubból, téged magam után húzva. A többiek ebből csak annyit látnak, hogy te szorosan utánam jössz, de nem tudják, miért.


Te nagyon meglepődsz ezen, de mire szólhatnál, már ki is értünk....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé szemtelen vagy, és amikor megragadod az övet, még nagyot is nézek, de jó, most már kíváncsi vagyok, mit kezdesz velem. A többiek röhögnek, oda is szólok nekik, hogy foglalkozzanak a dolgukkal, most egy kis magányra vágyom. Aztán amikor odakint elengedsz azért megkérdem:

- Na mondd csak, akkor mit akarsz itt? Azon kívül, hogy ilyen pimaszságért rendesen megkaphatnád a magadét. Szóval, közénk akarsz tartozni? És velem kezded? Na lássuk mennyire vagy nagylány!

Megfogom a fejed és lecsókollak ott pár tag szeme láttára. Tiltakozni próbálsz, annál erősebben foglak. Mire erősen rálépsz a csizmám orrára és elengedlek.

- Szóval makrancos vagy, mi? - kérdem kissé ingerülten, de tetszik a hevességed... Ágyban is ilyen lennél?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kiérünk... még én sem tudom, mit akarok, de te nagyon nagyszájú vagy még akkor is, amikor már nincsenek ott a haverjaid. Mi legyen, mi legyen... gondolkodom magamban. De, mire valamire is jutnék, te megcsókolsz... Erősen, durván. Az ilyet nem szeretem. Megpróbállak ellökni, de te annál erősebben csókolsz.


Nem tudok mit kitalálni hirtelen, a cipődre lépek... erre elengedsz.

- Szóval makrancos vagy mi? - kérded. De én nem válaszolok, de a szemem szikrákat szór.

- Csak, hogy megérts egy-két dolgot... - mondom és elindulok a ház melletti sikátoros részhez...


Te kíváncsian követsz. Amint befordulunk, meglátod azt, amit mutatni akartam.

- EZ az enyém.... - mondom halkan, neked meg eláll a szavad attól, amit látsz. Gyönyörű a motor, ami ott áll, és te ledöbbensz, hogy az az enyém... Ez picit megzavar... de hamar úrrá leszel magadon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nézd már, hogy felvágták a nyelvét a kiscsajnak! Most meg hová vezet? Mit akar ez velem itt hátul?

Hoppá! Hmmm... micsoda egy motorja van ennek a lánynak... Nem rossz, nem rossz...

- Oké kislány, a motorod jöhet. De te mit tudsz felmutatni? Mennyire vagy bevállalós? Mert eddig a sértődött nózidon kívül nem sokat láttam ám! Ha sokat sértődgetsz, akkor nemhogy a nőm nem leszel, de még bandatag sem. Szóval, elismersz főnöknek és nem adod a nagylányt, vagy vagány csaj leszel és be is bizonyítod? Hm?

És odalépek hozzád, de most nem durván, hanem kifejezetten csábítóan csókollak meg... És érdekes módon viszonzod is, és nem lépsz a lábamra sem. Csók végén odasúgod a tarkóm fogva:

- Kell még bizonyítanom?

- Ha tovább is bizonyítanál, nem lenne ellenemre - mondom kicsit mosolyogva és erre magadra húzol egy újabb csókra.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon fölényesen viselkedsz, és felötlik bennem újra, hogy hagyni kéne ezt az egészet a fenébe, amikor gondolataimból arra révedek, hogy megcsókolsz. Most finoman és gyengéden. Nem is tiltakozom.... Hozzád simulok, kezem a tarkódra siklik, a másik pedig a hátadra. A finom és hosszú csók végén a füledbe súgom:

- Kell még bizonyítanom? - neked meg nem lenne ellenedre, ha tovább bizonygatnám az igazam.


Így újra megcsókollak, ezúttal már sokkal szenvedélyesebben, mint az előbb. Hátrálsz egy-két lépést a falig, nekidöntelek, és szinte rád mászom. Érzem, rád is hat ez a szenvedélyesség. Szorosan magadhoz húzol, karjaid erősen tartanak.


Aztán mikor ajkaink elválnak, ellépek tőled, és odasétálok a motorhoz. Feléd fordulok, ráteszem a motorra az egyik kezem és kihívóan nézlek. Te még a csók hatása alatt vagy...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Odalépsz a motorhoz és nem tudom mire véljem a távolodásod, viszont ahogyan a kezed a motorra tévedt, már sejtem mire is gondolsz... Elmosolyodom, és hát persze, hogy csináltam már motoron...

Megfoglak és felültetlek a kormánynak háttal a motorra, felhúzom a felsőd és szopni kezdem a bimbódat. Hátradőlsz a kormánynak és úgy élvezed harapásaimat.

- Erre gondoltál? - kérdezed tőlem nyögve, én csak annyit tudok a bimbód alól kinyögni, hogy mmmmmmmm.... Nagyon finom a bimbód és a popsid alá is nyúlok keményen... Ez a bőrnadrág is útban lesz szerintem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Odajössz és felültetsz a motorra, a kormánynak háttal... Ezek szerint egyre gondoltunk. Egy pillanatig sem habozol, felhúzod a felsőm és a melleimet kezded el kényeztetni. Én csak nyögdécselni tudok... Megfogom a fejed és még inkább magamhoz húzlak. Mindkét kezeddel simogatsz közben, és már kezded is bontogatni a nadrágomat...


Milyen szerencse, hogy itt nem láthat minket senki. Nem véletlenül álltam pont ide a motorral...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kigombolom a nadrágod és benyúlok a puncidhoz... Érzem már milyen forróság vár rám. benyúlok egyből a puncidba az ujjammal, hogy érezd megint ki a főnök... ujjam csak úgy jár ki és be benned, a tenyerem pedig a dombod masszírozza hevesen... Itt nem kíméllek, most keményen magkpod ami kijár... Két ujjam nem kímél, benned is masszíroz rendesen...szűk nadrágod szinte belenyomja a kezem a puncid mélyébe...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kigombolt nadrágomba siklik a kezed. Nem veszed le rólam, így elég szűk a hely, amit maradéktalanul kihasználsz... Úgy jár bennem ki-be a kezed, mintha a farkad lenne. Mindig egyre mélyebbre és mélyebbre hatolsz belém...


- Akarlak! Most! - nézek a szemedbe, és lángol a tekintetem a vágytól. Ezt már szereted látni, és szereted érezni is, mert tudod, hogy nagyon őszintén mondtam.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lehúzom a nadrágod, szétnyitom a lábad a motoron, és én is ráülök a motorra. Megemelem a csípőd és tövig felhúzlak. A motorod rugózása elég jó, hiszen ahogyan keményen nyomom beléd a farkam, szinte ellensúlyozza a lökéseimet. Mélyen és mélyen, miközben a popsid fogom két kézzel, hogy megtáncoltassam benned a farkam... Rádhajolok, és a bimbód szopom tovább...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre magadévá teszel... Imádok motoron lovagolni... A vállaidra támaszkodom, és úgy mozgok rajtad. A motor mintha erre a célra lett volna kialakítva, velünk mozog. Te ráhajolsz a melleimre én meg magamhoz öllelek... A füledhez hajolok, és kéjesen nyögdécselek...


- Imádom... ahogy bennem vagy.... mélyen... - suttogom neked... - Élvezed, hogy belém hatolsz? - kérdezem elfúló hangon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nagyon jó a pinád... ilyet még nem dugtam... - nyögöm neked és ahogyan mögöttem átkulcsolod a lábaidat, amennyire a motor engedi mélyebben ülsz bennem...

Nem kíméllek, szorosan foglak továbbra is, és élvezem, hogy olyan szűk vagy és a vastag farkam úgy tudod masszírozni...

- Most szétkúrom azt a szemtelen pinád... - súgom oda gyengéden és határozottan a füledbe, mire érzem, hogy összeszorítasz és megfeszülsz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre keményebb szavakat suttogsz a fülembe...

- Mondj még ilyeneket... nagyon izgat! - súgom vissza neked... Közben rászorítok a farkadra... amitől még keményebb lesz, és még jobban szétfeszít engem is.


Nem is értem, miért nem jöttem ide előbb... ha tudom, hogy ilyen élményben lehet részem...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Megbaszlak most... de úgy...nem bírsz majd motorra ülni.... - és ahogyan érzem, hogy csorogsz, már nem állok meg...érzem, ahogyan megfeszülsz újra és felordítanál, de leszorítom a szád, mert meghallják hol vagyunk. Csak remegsz a kezem alatt és a farkamon, de tovább keféllek, hiszen én még nem lőttem ki beléd, és nem érdekel hányszor nyögsz össze alattam...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tovább beszélsz, és tovább mozogsz bennem.... Egyre jobban elvesztem a fejem, legszívesebben felordítanék, de ezt te nem engeded. Te még tudsz egy picit gondolkozni... Érzem, hogy te sem vagy már messze... ekkor megállítalak... és leszállok a motorról. Te nem érted. A farkadra hajolok és a tövéig bekapom. Te a tarkómra rakod a kezed, és úgy irányítasz. Játszadozom veled így, és te nagyon nagyon élvezed.


Aztán felegyenesedem, és lehúzlak téged is a motorról. Eléd lépek, és ráhasalok az ülésre. Te gyönyörködsz egy ideig a látványban...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindig csak addig mész el, hogy majdnem élvezek egy nagyot, és pont akkor váltasz... Amikor ráhasalsz a motorra, fogaim között már azt mondom:

- Remélem alaposan megtámasztottad, mert most olyat lökök beléd, hogy szétkúrlak... - és már dugom is beléd... Megfogom a csípőd és erős tempót diktálok... Hangosakat nyögsz, de már nem érdekel. Egyre feszesebb és keményebb tempóval duglak, mikor végül eljutok a pontra és olyat lövök beléd, olyan erősen és sokat, hogy még te is felnyögsz egy mélyet...És csak lököm beléd újra és újra a forró levem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszeveszett tempót diktálsz, de én ezt nagyon élvezem... Most már nem érdekel minket a környezet, mindketten hangosan nyögdécselünk. Ettől a tempótól hamar elérsz a csúcsra, és belém élvezel egy hatalmasat.


Pár pillanatig így maradunk, élvezzük a percet.


Aztán én megfordulok, és szorosan hozzád simulok...

- Na, még mindig kétségeid vannak felőlem?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor kicsit kifújtuk magunkat, megfordulsz és huncutul rám nézel...

- Nincsenek kétségeim, mostantól a banda tagja vagy, sőt, a csajom! Csak én dughatlak, érted?! - és megcsókollak.

Visszamegyünk a srácokhoz és kajánul vigyorognak.

- Na mi a vigyor tökfejek? Ez a csaj mostantól az enyém, értitek? Szóval ujjal nem nyúlni hozzá, mert lecsavarom a kezét annak. - és átölellek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem ellenkezem, amikor visszavezetsz a többiekhez.

- Na mi a vigyor tökfejek? Ez a csaj mostantól az enyém, értitek? Szóval ujjal nem nyúlni hozzá, mert lecsavarom a kezét annak. - mondod. Egy pasi megjegyzi halkan a másiknak: - Ujjal nem is érünk hozzá...


Átölelsz, és én a füledbe súgom:

- Ki mondta neked édes, hogy a csajod akarok lenni? Arról tárgyaltunk, hogy a bandába beléphetek... nem?...

Te nem szólsz semmit, csak lassan felém fordulsz. Szemedben a harag és a meglepetés fénye is megcsillan. Halkan folytatom, hogy csak te halljad.

- Vizsgáztattál, nem? - fel kell rád néznem, mert te vagy a magasabb... Keményen állom a pillantásod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom provokatív vagy, ez helyes! Ilyenek kellenek a bandába és alám... Alám főleg, ahogyan kint is megdugtalak...

- Szóval nem akarsz a barátnőm lenni? Vagy tesztelgesselek sokáig? Melyik tetszene jobban? - kérdem kissé élesen visszavágva.

Mintha kicsit duzzognál, úgyhogy még akkor megkérdezem azt is, hogy:

- Egyik sem? Mert akkor feldoblak a fiúknak, hogy ki akar csajának...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem rettensz meg a pimaszságomtól... sőt, mintha izgatna is kicsit...

Választás elé állítasz. Mire én, egy újabb merész húzás keretében, váratlanul és szenvedélyesen szájon csókollak. Erre persze mindenki odakapja a fejét, és nem is titkolják meglepetésüket.


A csók végén halkan mondom, hogy - Dönts te! Magadnak akarsz, vagy nekik adsz? - azzal megfordulok és a mögöttem álló bárpult egyik székére felülök. Kihúzom magam, felszegem a fejem és téged nézlek. Várom, hogy mit felelsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval még le is csókolsz mások előtt? Csak úgy? Akkor látom döntöttél.

- Én eldöntöttem - feleltem neked - te hezitáltál eddig, úgyhogy akkor mostantól a csajom vagy és kész. Értettétek fiúk? - szólok a körbenállóknak.

Beleegyezően morognak kissé, aztán mindenki folytatja amit csinált éppen.

- Akkor most elviszlek egy körre, hogy lásd milyen helyekre járunk. Motort ne hozz! - és húzlak kifelé. - Maradjatok, majd jövünk! - szólok a többieknek, páran somolyognak a bajszuk alatt. Kimegyünk a motoromhoz és megkérdezem:

- Most dönthetsz: elöl vagy hátul akarsz ülni? Jól gondold meg! Nem biztos, hogy felteszem mégegyszer ezt a kérdést.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te sem habozol sokáig, te is döntesz. Látom, hatott a csókom és az előbbi élmény... Motorozni hívsz, amikor kiérünk, felteszed a nagy kérdést.

- Most dönthetsz: elöl vagy hátul akarsz ülni? Jól gondold meg! Nem biztos, hogy felteszem mégegyszer ezt a kérdést. - mondod.

- Mindenképpen elöl... - felelem gondolkodás nélkül. Mintha meglepett volna kissé ez a válasz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elöl? Na határozott ez a csaj már látom. Szóval vezetni akarja a motoromat... Hát meglátjuk hogyan motorozik...

Felültetlek magam elé, és átölelem a derekad:

- Majd akkor mondom, hogy merre menj. - Bukósisak fel és már indulunk is. Kiérünk az országútra és meglódul a motor. Ahogyan száguldunk, a kezem becsúszik a felsőd alá és a melleidet kezdem masszírozni...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felülünk a motorra, te navigálsz. Gondoltam, megnézem mennyit bír a drágád... meghajtom rendesen. Ahogy cikázunk az autók közt, érzem, ahogy a kezed becsúszik a felsőm alá, és a mellemet kezdi masszírozni... Lassítok, de még nem állok meg.

- Csak finoman csináld, mert ha elvonod a figyelmem, borulni fogunk. - mondom neked.


Te meglepődsz, hogy mennyire jól kezelem a motorod... meglepődsz, mert nem tudod, hogy volt már ilyen motorom...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rendben, akkor óvatosan... be is csúsznak a bimbóid az ujjaim közé és morzsolgatni kezdem őket... Mintha remegnél... vagy csak a motor rezgése lenne? Nem is tudom, de ha kicsit most meghúzogatom a bimbóidat? Mégis te remegsz... Na jó, látom jobban kell kapaszkodjak, úgyhogy egyik kezem becsúszik a puncidhoz... Most úgyis a combjaid széttárva... Kezem a nadrágodon át is érzi a forróságot.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezeid tovább folytatják kínzó játékukat a mellemen... végig fut rajtam a remegés újra és újra...


Másik kezedet is elveszed a derakamról, és puncimra csúsztatod. Finom az érintésed, (még) nem követelőző. Te a városba irányítasz, én meg kimegyek az autópályára... ha így akarsz kényeztetni, jobb, ha hosszú egyenes szakaszon vagyunk, mintha az autókat kéne kerülgetnem...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem engedelmeskedsz nekem? Hát ha ez így megy tovább móresre kell tanítsalak... Mondjuk ha már az autopályán vagyunk, mi lenne, ha most benyúlnék a nadrágodba? Mondjuk így.... És az ujjaim a puncidra... érzem ajkaid között a nedvességed és forró csiklód... akkor te csak vezess, én elvagyok itt...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sejtettem, hogy meg fogod torolni az engedetlenségem, de azt nem, hogy így... kezed a nadrágom alá téved, és a puncimmal kezdesz el játszani. Na, így nagyon nehéz lesz koncentrálnom.


Az első kijáratnál lemegyek az autópályáról. Annyira izgat amit csinálsz, hogy kevéssé tudok a vezetésre figyelni. És nem játszhatok az életünkkel.


Te sokatmondóan felkacagsz mögöttem. Pontosan tudod, miért jöttünk le a pályáról.


Kertek alatt, eldugott utakon haladunk, viszonylag lassan... így már élvezhetem a kényeztetésed...


De, visszafele cserélünk.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírod mi? - nevetek magamban. És jobban csinálom, ahogyan lejövünk az autópályáról... Középső ujjam be is dugom, és a nadrágod mélyen benyomja az ujjamat, úgy feszül benned a kezem... Élvezem, hogy neked fogni kell a kormányt és én bármit csinálhatok veled... Például a tenyeremmel a csiklód és a dombod masszírozom, az ujjam benned jár, a tenyerem a melleden és ujjaim a bimbód csavargatják... Élvezz csak a motoromon... hadd lássam tudsz-e ilyet vezetés közben...?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elkezdesz ujjazni is, és kihasználod, hogy a bőr nadrág elég szűk, és amennyire lehet, mélyen megjáratod bennem az ujjad. Pillanatokra el is feledkezem róla, hogy motoron ülünk. De, hála a sok éves tapasztalatnak, nem borulunk.


Egyre jobban élvezem, amit csinálsz, te meg egyre erősebben izgatsz. Már remeg a lábam, a testem, de bírom még... egy darabig....


Legalábbis ezt hiszem én. Viszonylag hirtelen fékezek, és te szavak nélkül is értesz engem. Még inkább fokozod a simogatást, és még jobban ujjazol. Nem is marad el a hatás, megfeszülök és nagyot nyögök...


Szerencsémre a bukósisak hangszigetel valamennyire, így a körülöttünk lévők nem sokat érzékelnek a dologból...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, ahogyan az ujjaimra folysz és a motort a lábaid közé feszíted, de a combjaidat nem tudod összezárni a motortól és én kihasználhatom ezt az alkalmat, hogy bármennyire is zárnád a combjaid, az ujjaim akkor is járnak még benned... élvezz csak élvezz... és ujjaim fáradhatatlanul masszíroznak tovább bent és a felsőd alatt... már nagyon remegsz, remélem tudsz tovább vezetni majd... De ha nem, akkor látom cserélnünk kell majd, hiszen itt nem maradhatunk..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kikészítesz... minden ízemben remegek. Lehajtom a fejem, mintha össze akarnék gömbölyödni... annyira megfeszültek az izmaim. De te nem hagyod abba, még egy jó ideig izgatsz így. Aztán, mintegy levezetésként... simogatsz még mindenhol.


Majd leszállsz a motorról, és vársz. Várod, hogy hátrébb csusszam, hogy te vezethess visszafele...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még remegve nézel rám, kicsit hálásan, kicsit huncutul és kicsit szúrósan gonosz szemmel... De látom még kapaszkodsz a kormányba, ezért finoman hátrébb csúsztatlak és kezeid körém fonom... kapszkodsz belém, hogy ne ess le, még remegsz... Elindulunk visszafelé...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman hátrébb tolsz az ülésen, és elém ülsz. Én még mindig picit remegve ölellek át. Már megyünk egy ideje, amikor előre téved a kezem a nadrágodhoz. Érzem, már dudorodik a nacid, úgy látszik, amit te csináltál nekem, az rád sem volt hatástalan... sőt!


Az egyik kezemmel kapaszkodom beléd, a másikkal először kívülről simogatom a farkad... aztán amikor már kezd delejesdni... becsusztatom a kezed a nadrágodba ....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan ölelsz... nagyon jól esik... a remegésed... fel is izgatnak ezek a dolgok... Aztán érzem, ahogy a kezed a farkamra téved és ujjaid masszírozni kezdik... nana... de olyan jó, ahogy csinálod... És amikor benyúlsz a nadrágomba és megfogod...

Egy olyan útra fordulok, ahol nem szoktak sokan lenni, és odaszólok neked:

- Vedd csak elő, úgy csak jobb, nem? - és már húzod is le a cippzárt, majd egy perc múlva már érzem a makkomon a szelet, és ujjaid húzogatását...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy játszadozom a farkaddal, te azt mondod, hogy vegyem elő és úgy csináljam tovább... Rajtam ne múljék, előveszem és úgy játszom vele. Megfogom az egyik kezemmel, és a másikkal meg simogatom, huzogatom rajta a bőrt. Már kő keményen áll a kezemben... ekkor még közelebb húzodom hozzád úgy, hogy hozzád érjek hátulról, hogy érezd, én milyen forró vagyok miattad...


Nagyon élvezed ezt a játékot... csak azt nem tudom, hogy hogy fogsz így a számba elmenni??? Vagy, lehet, hogy neked más terveid vannak?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyengéden a hátamhoz simulsz, miközben a kezed már nagyon keményen és határozottan húzogatja a farkam... Ha így folytatod, összekened a motoromat velem... Aztán majd röhögnek... bár haverok már csinálták, de mégsem úgy, hogy... na jó, leállunk, ez így nem megy, mert képes vagy a levegőbe lövetni... Félreállunk, leszállunk, de a farkam még mindig a kezedben. Letérdelsz elém és a szádba veszed a farkam..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mintha olvasnál a gondolataimban.. vagy csak ennyire élvezed, hogy nem tudsz már az útra figyelni? Egy félreeső helyen leállítod a motort. Én leszállok, te felém fordulsz. Eléd térdelek, és vadul, szenvedélyesen szopni kezdelek. Nagyon rád vagyok kattanva, mélyen beveszem a számba a farkad... közben a kezeim folyton simogatnak.


Az egyik kezed a tarkómra teszed, és így irányítasz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte megdugom a szádat és úgy húzogatlak a farkamon... Nagyon vad és finom a szád, szinte szívod a farkam... És nem is marad el a jutalmad, mert egy mély lökéssel a makkom szinte lecsúszik a torkodon úgy lövöm beléd a nedvem... megint egy erős lökés és újabb adagokat töltök, csak bírd nyelni... ordítok is, úgysem hallja senki, a nyelved pedig ráfonódik a makkomra, úgy szív.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elfeledkezel magadról, szinte önkívületbe esel a szám okozta gyönyörtől... Egy hatalamasat élvezel a számba, felordítasz. Nem érdekel téged, hogy ki hallja, ki látja... csak az élvezet a lényeg.


Az utolsó cseppig lenyelem a leved. Aztán kéjesen, és öntelten vigyorgok rád.

- Ne vigyorogj így... - kezded félig komolyan mondani.

- Mert? Akkor mi lesz? - kérdezek vissza. - Megdugsz? - kacérkodom tovább.

- Még az is lehet... - mosolyodsz el.


Innentől már nem hagyom, hogy te vezess visszafele. A többiek legnagyobb meglepetésére, én vezetem vissza a motorodot a pubhoz. Nagyjából mindenkinek leesik ezen az álla, ugyanis te senkinek nem engeded, hogy vezesse a motorodat.


- Tudhat valamit a csaj. - súgja oda az egyik srác a másiknak, akinek még mindig le van esve az álla. De, az csak bólintani képes...


És ők nem is sejtik milyen különleges élményben volt részünk a motoron...

Tartalomjegyzék