Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hosszú, fekete, teljesen testhez simuló elasztikus nadrágot, és egy fehér pólót viselt. A nadrág kiemelte pompás feneke vonalait, formás, izmos combjait. Az egész terem férfi népsége hol nyíltan, hol lopva, de bámulta őt. A nők meg irigykedő pillantásokat küldtek felé.

Én is végeztem a gyakorlataimat, de egyre sűrűbben tévedt felé a tekintetem. Egyszerűen vonzották a szemeimet azok a gyönyörű lábak, na meg az a gömbölyű fenék…

Azon kaptam magam, hogy a szerszámom ébredezni kezdett.

A nő úgy tett, mint aki nem vesz tudomást a körülötte történtekről, pedig, ha tudta volna, hogy amióta belépett a terembe, teljesen más lett a hangulat. Szinte csend lett, csak az odavaló zajok hallatszottak, a súlyzók csörgése, nyögések, de most az ugrató poénkodások megszűntek. A nő különös hatást gyakorolt ránk.

Végezte az edző által előírt gyakorlatokat, ha elakadt, vagy segítségre szorult, szemrebbenés nélkül odament az éppen beszarni készülő, mázsányi súllyal dolgozó palihoz, hogy ha az majd ráér, lenne egy kérdése. Most volt lent először, még nem ismerte a terem íratlan szabályait. A tag szemei vérben forogtak, de miután letette a rudat, odaballagott a nőhöz, és elmagyarázta azt, amit az nem értett.

Igyekeztem a nő látóterébe kerülni, hogy majd engem is kérdezzen már meg, hogy a közelébe kerülhessek, és lássam közelről a melleit, na meg a fenekét is. A jóból sosem elég. Bár rendelkeztem saját edzőteremmel, időnként, tapasztalatszerzés miatt lelátogattam ebbe a terembe. Most is ilyen célból edzettem itt a többiekkel, ám gondolatban már a saját termemben treníroztam a nőt. Eljátszottam ezzel a gondolattal egy kicsit a pihenőidőmben, eztán ismét nekiveselkedtem. Néhány perc múlva, éppen, mikor én is beszarni készültem nyakamban a rúddal, rajta a számomra rekord mennyiségű tárcsával, a nő megállt előttem. Éppen a guggolásból jöttem fel, a szemeim kigúvadtak, nyakamon kidagadtak az erek. Szép látvány lehettem…

- Tudnál segíteni? – kérdezte. Hangja megborzongatott. Nem volt kifejezetten mély, de a szokásostól mélyebb volt. Ez különösen passzolt hozzá.

- Persze - lihegtem, majd remegő lábakkal vonszoltam magam utána.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fúúúúú, első nap az edzőteremben. Tudtam, hogy amint belépek bámulni fognak, és hogy ha valamit elbénázok, akkor ki fognak röhögni, de én is felkészültem. Ha a súlyokhoz nem is, de a férfiakhoz tökéletesen értek. Eleve úgy léptem be, hogy mindenkit levegőnek néztem. Úgy tettem, mint aki nem veszi észre, hogy elakad a lélegzetük, hogy lopva, vagy nyíltan engem fikszíroznak, inkább csendben kihajtogattam a papíromat és elkezdtem a gyakorlatokat. Nem mindegyik sikerült elsőre tökéletesen, de nem is vártam el magamtól.

Amikor súlyzóval a kezemben a tükör előtt álltam rájöttem, hogy a feszes, fekete nadrág és a fehér póló tökéletes választás volt ahhoz, hogy minden hímnemű lényt megbolondítsak a teremben. A nadrág tökéletesen simult teltkarcsú, feszes idomaimra, a fehér póló pedig épp annyit engedett sejtetni a mellemből, amennyi szükséges.

Aztán eljött az első akadály, amikor egyszerűen nem emlékeztem arra, mit is mondott az edző, mit kéne csinálni és melyik gépen. Így aztán megkerestem tekintetemmel a legkigyúrtabb állatot és odaálltam elé, pont amikor a súllyal a vállán erőlködött, hadd nézzen végig rajtam amíg felemelkedik, és megkérdeztem, segítene-e nekem.

Amikor befejezte a gyakorlatot odaballagott hozzám kedvetlenül és flegmán kezdett válaszolnia kérdéseimre.

"Na téged se viszlek ma haza desszertnek barátocskám," gondoltam magamban és lopva körbenéztem, ki legyen a következő akitől segítséget kérek. Ekkor vettem észre egy nem túl kigyúrt, inkább szédítően erotikusan izmos, kedves tekintetű férfit aki úgy vettem észre, hogy próbál a látókörömbe kerülni. Kivártam egy kicsit, közben végeztem a gyakorlataimat, aztán amikor megláttam, hogy épp guggolni készül egy hatalmas súllyal odaléptem elé, és tőle kértem segítséget.

Úgy vettem észre, megtetszett neki a hangom, mert remegő lábakkal ugyan, de utánam jött. Szerencsére épp az egyik bicepsz gyakorlat következett, amikor enyhén előre dőlve oldalemeléseket végzek a súllyal és csak szerettem volna, ha megmutatja a helyes testtartást.

Keskeny, de mégis erőteljes érintésére megborzongtam, és azonnal el is pirultam egy kicsit, mert éreztem ,hogy a bimbóim megmerevednek. Nem is értettem, eddig mindig kordában tudtam tartani a saját reakcióimat, sőt a férfiakéit is, de valahogy ez a szédítően kék szemű idegen vérforraló hatással van rám. Így aztán nem maradt más választásom, gyorsan elfordultam tőle, és a legbunkóbb hangomon, amit csak ki tudtam préselni magamból odavetettem, rá se nézve

-Kösz most már menni fog egyedül is!

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Na ezt a segget se fogom kinyalni – gondoltam, és kissé leforrázva fordultam el tőle. Miközben mögötte lépkedve követtem, naná, hogy a fenekét bámultam. Ilyen szép segget ritkán látni. Mindössze néhány lépés alatt gondolatban már mögötte térdeltem és esze ment módon nyaltam ezt a szép feneket…Erre tessék! Meglehetősen faragatlanul reagált rám, pedig csak a keze fejét tartottam meg, hogy tudja kordában tartani a rudakat. Igaz, közben magamba szívtam az illatát, amit nem kellett volna. Olyan finom, csábító volt, annyira illett az egyéniségéhez, hogy szinte izgatólag hatott rám. Ez is.

A többiek arcán láttam a kaján vigyort, miszerint engem kirúgott, és majd valamelyik másikat veszi célba. Lázasan dolgozni kezdtek, hátha ezzel felkeltik a nő érdeklődését. Én is fojtattam a gyakorlatomat, bár kissé dühös voltam a csajra.

Kicsivel később egy harmadik palihoz ment oda, valamit beszéltek, és miközben visszament a helyére, egy gyors pillantást küldött felém. Én meg egyre csak bámultam a leglátványosabb részét: a fenekét. Igaz, állandóan háttal állt nekem, nem is tudtam volna mást nézni.

Mivel mérges voltam rá elhatároztam, hogy ha még egyszer odaeszi a fene hozzám, én is olyan leszek, mint ő volt velem. Nem tudom mennyi idő telte el, de én már a programom vége felé közeledtem, mikor a hátam mögött megszólalt:

- Bocs, de megint kellenél.

Erre ismét bepipultam. Semmi elnézést, hogy ismét gyakorlat közben baszogatlak, semmi türelem, hogy megvárná míg befejezem. Neki azonnal, amikor kitalálja. Nagyon szerette, ha a dolgok az ő szája íze szerint történnek. „Na majd adok én neked!” - gondoltam. Lendületesen megfordultam. A nő olyan közel állt hozzám, hogy az orom majdnem a homlokához ütődött. A lendületes fordulástól megszeppenve nézett fel rám.

- Figyelj rám cicababa! Én ide edzeni járok, nem pelenkázni. Keresd meg az edzőt, majd az elgardíroz téged, többek között ez a dolga! De, ha nem találod meg, tőlem vehetsz pótórákat a saját termemben edzés után.

Ezzel hátat fordítottam neki. „Na, ez sem fog többet baszogatni, az tuti! – vigyorogtam magamban. Közben szegény leforrázva távozott, de csak azt kapta, amit adott. Azonban egy pillanat múlva már sajnáltam szegényt. Mivel folyamatosan a feneke, az illata, a pólóból sejtelmesen domborodó mellei, na meg most, hogy ilyen közelről láttam, nagy barna, gyönyörű szemei lebegtem a szemeim előtt. Bár a tudtára adtam, hogy szívesen foglalkoznék vele a termemben, biztos voltam benne, hogy esze ágában sem lesz eljönni velem hozzám.

Befejeztem az edzést, és rövid idő múlva letusolva jöttem ki az öltözőből.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szerencsére a srác szó nélkül sarkon fordult és lelépett. De az égiek ma nem kedveltek engem, nem sokkal később észrevettem, hogy az utolsó gyakorlathoz megint segítséget kell kérnem. Odamentem egy harmadik izompacsirtához, aki kedvesen elhajtott a fenébe és én büszkeségből nem kértem mástól segítséget, de azért lopva vetettem egy pillantást a szépszemű felé. Percekkel később rájöttem, hogy nem fogom tudni a gyakorlatot egyedül elvégezni, kell valaki, aki mögöttem áll, nehogy a súlyok rám zuhanjanak. Így aztán szépszemű felé vettem az irányt és gondoltam a meglepetés erejével hatok, ha váratlanul megszólalok mögötte és akkor nem fog nemet mondani.

-Bocs de megint kellenél. - ahogy megfordult én még egy lépést tettem felé, így mire a fordulatot befejezte olyan közel álltunk egymáshoz, hogy a melleim majdnem megkarcolták a mellkasát. Meg is illetődtem egy pillanatra, aztán rájöttem, hogy ennél csak rosszabb lesz.

- Figyelj rám cicababa! - na kb eddig a szóig jutottam el, onnantól minden a vörös köd homályába vészett el, mert azonnal felhúztam magam azon, hogy semmi másnak nem tart, mint egy üresfejű cicababának. Hogy a franc essen bele! Na várj csak, ezért még számolunk! - .... pótórákat a saját termemben, edzés után. - fejezte be a mondatot és én, bár úgy tettem, mint aki leforrázva visszavonul, szememben pajkos fény villant. "hehe, gondolod, hogy eljutunk odáig?" - vigyorogtam magamban és ördögi tervet kezdtem szőni.

Amikor láttam, hogy tusolni megy nem voltam elég gyors, de onnantól készenlétben álltam az ajtó előtt és amikor kilépett az öltözőből "véletlenül" nekiütköztem. Akkora erővel, és szerencsére hatott a meglepetés ereje is, valamint hogy valszeg nem akart fellökni, hogy inkább hátralépett. Én pont erre számítottam, beléptem én is, behúztam az ajtót magam mögött és látványosan kulcsra zártam. Aztán szembefordultam vele és gunyorosan, vadítóan, bicskanyitogató szemtelenséggel néztem rá.

-Tudod te mi jár annak, aki engem megpróbál nevetségessé tenni? - válaszra sem várva egyetlen mozdulattal lerántottam róla a melegítőnadrágját és az alsóját és megmarkoltam a farkát. - Hát ez! - tettem még hozzá keményen, aztán már térdeltem is le, hogy a szerszámát kényeztessem. Az sem érdekelt volna, ha az egész társaság veri az ajtót hogy birtokba akarja venni az öltözőt, mert attól a pillanattól fogva, hogy bekaptam, semmi más nem létezett számomra. Megéreztem az ízét, megrészegültem az illatától és csak arra vágytam, hogy minél mélyebben a számban tudhassam. Egy kicsit nehezemre esett hogy teljesen befogadjam, de gondoltam lesz még időm gyakorolni rajt, ha minden a terv szerint halad. Így aztán megelégedtem egy átmeneti kényeztetéssel, miközben a golyóit masszíroztam és élvezettel néztem vele farkasszemet, ahogy döbbenten bámult vágytól kitágult pupillákkal. Nem kellett sokáig dolgoznom rajta, éreztem, hogy megfeszül, majd egy hirtelen mozdulattal elkapja a fejemet és szorítja, tolja rá a farkára, hogy minél mélyebben lehessen, amikor élvezni kezd. Nem is vár sokáig, telelövi a torkomat én pedig nyelem készségesen, nehogy egy csepp bűnjel is maradjon utánunk. Amikor tisztára nyalogattam a szerszámát, mintha mi sem történt volna felemelkedtem és azzal a mozdulattal visszaigazítottam rá a nadrágjait. Végül hetykén odasimultam hozzá hogy érezze ágaskodó mellbimbóimat.

- Az ajánlatodra visszatérve, igen, most már hazavihetsz. Hozzád.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé elgondolkozva léptem ki az öltöző ajtaján, gondolatban már a nőt kerestem, hogy lássam, mit reagált a mondókámra. Ám teljesen meglepetésszerűen nekem ütközött az ajtóban, és szinte belökött az öltözőbe, majd kulcsra zárta az ajtót. Aztán ismét felém fordult, szemeiben haragosan pajkos fény villant, majd fojtott hangon megkérdezte:

- Tudod te, mi jár annak, aki engem megpróbál nevetségessé tenni?

Ám, mire megszólaltam volna, már le is rántotta rólam a nadrágomat, megmarkolta a farkamat, majd „Hát ezt” – tette hozzá, és letérdelt elém.

Egyszerűen bekapta. Azonnal teljesen eltüntette a szájában a még eszméletlen szerszámomat, ami azért néhány másodperc múlva kezdett éledezni. A nő olyan vehemensen és jól szopott, miközben a golyóimat markolászta, hogy nem hagyott kétséget afelől, hogy végig fogja csinálni.

Aztán engem is elkapott a hév, elkaptam a fejét, és teljesen a farkamra húztam a mohó száját. Tövig nyomtam neki a már álló farkamat. Néhány pillanatig nem mozdult, majd öklendezett egy picit, de szopta tovább. Méghozzá hogy! Ki sem néztem volna belőle, hogy ennyire jól csinálja. Nem is kellett sokáig „kínoznia” engem, hamarosan telenyomtam a torkát, és mikor elkezdtem spriccelni, szó és nyikkanás nélkül nyelte. Aztán pár nyelvcsapással tisztára nyalta a makkomat, felállt, gondosan ügyelve arra, hogy a melleit nekem nyomja és azt mondta:

- Az ajánlatodra visszatérve, igen, most már hazavihetsz. Hozzád.

Az iménti élvezettől még karikák táncoltak a szemeim előtt, miközben már a nyitott ajtóból nézett vissza rám. Elindultam utána, ő szélsebesen összeszedte a cuccait, és mire a kocsinál voltam, már mellettem állt.

Mivel a kocsit egy hatalmas fa alatt állt, erősen sötét helyen, amint beült mellém, nyomban nyúltam is érte, és az arcát a farkamnak nyomtam.

- Látom szereted, ha szopnak – hallottam félig elfojtott hangját.

- Imádom - lihegtem, és miközben indítottam, a nő már ismét teljesen a szájába vette a szerszámomat. Igyekeztem sötét utcákon menni, ez sikerült is, és bár nem lakom messze a teremtől, mire hazaértünk, már ismét kő keményre szopta a dákómat.

Aztán a terembe léptünk, magam felé fordítottam, lerántottam a pólóját, az ágaskodó bimbóit bekaptam. Mivel szinte azonnal összerándult, jóleső borzongással nyugtáztam, hogy ez az egyik igen érzékeny pontja.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután közöltem vele, hogy hazavihet megálltam az ajtóban és vártam, hogy kövessen. Gyorsan összekapkodtam a cuccaimat és siettem a kocsihoz amilyen gyorsan csak tudtam.

Amint beültem mellé a lényegre tért és nem tudtam megállni hogy ne jegyezzem meg kajánul, hogy látom mennyire szereti ha szopják. Mire válaszolt a farka már a számban dagadozott és én újra átélhettem a gyönyört, amit ez számomra hozott. Egészen hazáig szoptam és úgy éreztem megint durranás közeli állapotba kerül, de akkor hirtelen megérkeztünk.

Beléptünk az edzőtermébe és azonnal maga felé fordított és lerántotta rólam a pólót. Ágaskodó bimbóimra hajolt és én összerándultam annyira kívántam már ezt a pasit.

Miközben remegtem az élvezettől észrevettem szemem sarkából egy fekvenyomó padot. Odahúztam magammal és hanyatt feküdtem rajt, két lábamat oldalt lelógatva. Lehúztam a nadrágomat és kiderült, hogy nem viselek bugyit, amitől láthatóan teljesen beindult.

-Kölcsön kenyér visszajár! - mondtam neki, majd magamra húztam a fejét és belemerültem édes nyelvének játékába. Közben egyik kezemmel a mellbimbómat izgattam és pillanatokon belül el is érkeztem a beteljesüléshez.

Meg sem várta, hogy az orgazmus hullámai elcsendesedjenek bennem, már térdelt is a pad elé, kicsit lejjebb rántott és így pontosan a szerszáma elé kerültem. Egyetlen határozott mozdulattal nyomult belém és úgy elkezdett kefélni, mintha az élete múlna rajta. Megkapaszkodtam a pad szélében és elkezdtem én is a csípőmet körbe körbe mozgatni miközben döfködött serényen és ettől láttam hogy az ő szeme is kezd elhomályosodni.

Az utolsó pillanatban kirántotta a farkát belőlem és telespriccelte az egész testemet spermával. Mindenhova jutott, az arcomra, a két mellemre, még a puncimra is és én élvezettel nyalogattam, kentem szét magamon.

-Üdvözöllek itthon - közölte, majd lerogyott egy szőnyegre a pad mellett. Gyorsan megtörölköztem a pólómmal és odabújtam mellé.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben a bimbóival játszottam és egyre nagyobb hévvel szoptam őket, megmozdult, és mire feleszméltem, már a fekpadon feküdt. Aztán már tolta is le magáról a nadrágját, és egy pillanattal később már csupasz puncija nézett velem farkasszemet, mivel bugyit nem viselt.

- Kölcsön kenyér visszajár – mondta cinkos mosollyal, és már tolta is a fejem a puncijához. Nem kellett nagyon erőlködnie, szinte rázuhantam a szép pinára, annyira hívott, szinte kiáltotta, hogy nyaljam ki. Rögtön nyalni kezdtem. Hol finoman, hol meg szinte önkívületi állapotban. De leginkább így. Teljesen elvarázsolt a finom punciíz, az, hogy szinte minden nyalásomat egy sóhaj követte. Nyögtem, hörögtem, szinte fuldokoltam. Csak egyszer pillantottam fel rá, az egyik kezével a melleit izgatta. Hamarosan elszállt. Amint a csúcsra ért, szinte azonnal rántottam is lejjebb a padon, hogy egyetlen döféssel a magamévá tegyem. Amint behatoltam, gondolkodás és finomkodás nélkül kefélni kezdtem. Nagyon nem illett volna sem a nőhöz, sem a helyzethez a finom játék. Vadul kívántuk egymást, a nő szinte megőrjített a testével és az akaratával is. És akkor még semmi nem is láttam és tapasztaltam belőle….

Nagyon sokáig nem mártogathattam benne a dákómat, mert éreztem, hogy élvezni fogok. Mielőtt ez bekövetkezett volna, kirántottam, és alaposan telenyomtam a testét a fehérjémmel. Szó szerint bele szédültem az élvezésbe. Aztán a homályos tekintetem lassan felfogta, hogy a nő lassan szétkeni magán az egyébként szinte mindenhová fröccsent anyagot, és az ujjával a szájába is tesz belőle…

- Üdvözöllek itthon – hörögtem a pad mellé a szőnyegre rogyva. A nő megtörölte magát a pólójába, és odabújt mellém.

- Isteni vagy suttogtam a fülébe, majd ha már ott voltam elkezdtem csókolni a cimpáját, majd a nyakát, és aztán igyekeztem minél lejjebb kerülni. A punciját kihagytam, egyenesen a lábait vettem célba, és hamarosan már a lábujjait csókoltam. Aztán felnéztem rá, és lecsaptam a tátongó barlangra. Olyan erővel nyaltam bele, hogy feljajdult. Elhúzódtam tőle, aztán a fenekébe nyaltam, majd ismét a punciba. Ezt játszottam vele, megrészegültem nyaltam felváltva a két lukat. Közben a belső combjai csókokat is kaptak. Utána már csak nyaltam. Ki akartam nyalni belőle még egy orgazmust. A fulladásos halállal játszottam, mivel egyszerűen nem akartam otthagyni az édes rést. És kinyaltam. Miközben nyaltam, ő egyre csak nyögött, sóhajtott, és elhaló hangon beszélt.

- Jaj de jó…isteni…még…jaj….- és aztán repült.

- Szeretem, ha jól megszopatnak. Nagyon szopass meg – mondta pár perc múlva, miután kissé lecsillapodott.

- Megkapod baby! Szopj keményre, és aztán mutatok pár érdekes gyakorlatot. Ha már edzeni jöttél…- mondtam sejtelmesen.

A hátam a fekpad lábának vetettem, őt a combjaim közé húztam, és a fejét a félig kemény szerszámomra húztam….

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam, ahogy nyal, amilyen eszeveszetten, követelőzően, ahogy majdnem belefullad a kéjbe hogy a puncimmal játszhat. Közben a melleimmel játszottam, aminek meg is lett az eredménye, rekord gyorsasággal élveztem el. Az utolsó hullámok még el sem csitultak bennem, amikor lejjebb rántott a padon és azonnal vadul kefélni kezdett. Nem is izgathatott volna fel jobban, imádtam erőteljes, szenvedélyes mozdulatait. Nem sokáig lehetett ezt bírni, mert egyszer csak éreztem, hogy kirántja belőlem a szerszámát és kéjesen telepumpálja a testemet a finom spermával. Pont a saját orgazmusom közben tette meg ezt a mozdulatot, ami élvezésemnek csak egy plusz löketett adott, ahogy láttam a farkából kicsapó cseppeket, ahogy végigterülnek a testemen. Öntudatlanul kezdtem szétkenni magamon, nyalogatni az ujjaimról az ízét.

Valamit mondott nekem, de elhomályosult agyam csak annyit fogott fel, hogy a szőnyegre rogyott mellettem. Odabújtam én is hozzá, mire bohóságokat kezdett suttogni a fülembe.

Aztán olyasmit csinált velem, amit csak kevés embernek szoktam megengedni, de itt teljesen helyénvalónak tűnt. A lábamat, lábujjaimat kezdte csókolgatni én meg behunyt szemmel igyekeztem átadni magam az élménynek. Végül megint a puncimnál kötött ki és olyan erővel nyalt belém hogy felszisszentem. Egyszerre volt végtelenül izgató és kicsit fájdalmas. Aztán jött a másik lukam és én teljesen megrészegültem. Imádtam ha a popsimat nyalják és azt akartam, hogy soha ne hagyja abba. Nyögdécseltem, sóhajtoztam, könyörögtem, bármit, csak ezt az isteni érzést abba ne hagyja, méég méég méég akartam. Aztán elélveztem és azonnal a farkára vetettem magam. Szeretem ha durván csinálja egy pasi és benne éreztem az állatot. Szerettem volna kihozni belőle ezért megkértem, szopasson meg, durván, állatiasan, keményen, ahogy csak bírja.

Erre nekitámaszkodott a fekpadnak és minden további hercehurca nélkül a farkára húzta a számat. Letámasztottam a két tenyeremet, hogy jobban hozzá férjek és hogy ne essek kísértésbe. Nem akartam a kezemet használni, csakis, és kizárólag a torkomat, a nyelvemet, az ajkaimat. Szerencsére tudta a dolgát, azonnal belemarkolt a hajamba, és minden nyöszörgésem ellenére tolta le a farkát a torkomon. Nem volt túl hosszú, viszont pont olyan jó vastag, amit tudtam ha bekapok a fulladásos halállal játszom. És pontosan tudta, hogyan kell keményen bánni egy nővel úgy, hogy ő élvezze is. Amikor tövig leértem benne még rámnyomott egy kicsit és tartotta erősen a fejemet, akkor sem tudtam megmozdulni, amikor elfogyott a levegőm és fulladozni kezdtem. Már alig voltam tudatomnál, amikor kijjebb engedett egy kicsint, épp csak annyira, hogy ajkaimat ellazítva tudtam levegőt venni. Aztán már tolta is vissza a fejemet.

-Játssz a nyelveddel a farkamon! - parancsolt rám és elkezdtem körözni rajta, amennyire elértem, amennyire engedte a szoros satu hogy bármimet is megmozdítsam. Aztán megint jött a légszomj, végül kiengedte a farkát belőlem hogy ki tudjam szuszogni magam. Epekedve néztem rá, amitől megint teljesen beindult de mielőtt még visszahúzott volna inkább hanyatt feküdtem a szőnyegen, a pólómmal a fejem fölött összekötöztem a kezemet és megkértem, hogy dugjon szájba.

Odatérdelt fölém, lenyomta a fejemet a szőnyegre, majd határozott mozdulattal, akárcsak előtte a puncimba, most a számba tolta a farkát és kezdett el mozogni. Ahogy ki be döfködött igyekeztem teljesen befogadni, a nyelvemmel is csiklandozni, miközben a két csuklómat feszegettem érezve, hogy nem tudok szabadulni, bármit is akar tenni velem. Láttam az eszelős vágyat a szemében és a farka duzzadásából éreztem, hogy hamarosan el fog élvezni. Egy artikulálatlan üvöltés hagyta el a száját, miközben pumpálta a finom spermát én éreztem ahogy csorog le a torkomon, nyelnem sem kellett, megtalálta a maga útját.

Kimerülten rogyott le mellém, én pedig masszírozni kezdtem a hátát, törökülésbe helyezkedve a derekán. Nem csak a kezemmel, de a mellemmel, a puncimmal is végigsimogattam a testét hogy minél előbb harcrakésszé tegyem megint.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amit a szája körülfonta a szerszámomat, nyomban ismét teljesen a torkáig engedte. Nem csak imádta, ha szopatják, méghozzá jó keményen, de valami elképesztően jól is szopott. Szinte csak a nyelve tövének szorítását éreztem a szájpadlására, meg a makkomon a torkát. Két tenyerére támaszkodott, és csak a nyelvével, szájával, na meg a torkával játszott. Én meg időnként még lejjebb is nyomtam a fejét. Pár másodpercig mozdulatlan volt, majd öklendezett. Volt, hogy még ilyenkor sem engedtem fel a fejét, szinte fuldoklott. Becsuktam a szemeimet, és nyomban egy régi álom, vagy inkább csak fantáziakép villant elém. Így ülök, és a rabszolgáimat, akiket halálra ítéltem, belefojtom a farkamba. Hátra kötött kézzel nyomom le a fejüket,,,,és csak akkor engedem el, ha már eszméletlenek. De ez csak valami rossz, középkori időket idéző vad, erotikát sem nélkülöző filmben szerepelhetne.

A sokadig fuldoklási rohama után kihúztam a szájából a dákómat, mire hanyatt feküdt, a kezeit a feje mellett, és a saját pólójával tette kezeit mozgásképtelenné. Aztán jött az ismert kérés, hogy dugjam szájba. Azt hiszem ez is azon pillanatok egyike volt, mikor szinte önkívületi állapotba kerültem. Ott feküdt előttem az immár teljesen meztelen nő, és még a meztelenségénél is jobban kiszolgáltatva nekem. Szinte még ki sem mondta a kívánságát, máris fordultam fölé, és teljesen lenyomtam neki a dákómat. Szegény orra a hasam aljába fúródott, sok levegőt így sem kapott. Ám nekem már harangoztak. Csakis arra tudtam koncentrálni, hogy megerőszakoljam a torkát. Nagyon sokáig nem kellett kefélnem, néhány alapos lenyomás után már fojt is ki belőlem az anyag. Szinte nyelnie sem kellett, mivel a makkom szinte a garatjánál volt, csak simán lefojt.

Lefordultam róla, mintha legalábbis engem inzultáltak volna igen behatóan. A nő azonban még csak meg sem rázta magát, nem nagyon vette fel a dolgot, legalábbis kellemetlenségnek biztosan nem. Máris masszírozott, simogatott, szavak nélkül követelve a folytatást. Kezdtem sejteni, hogy hosszú estém lesz. A nő étvágya cseppet sem csökkent, sőt, inkább talán még csak most jött meg igazán.

Hanyatt fordultam, és kértem, a punciját. Fordult is fölém, rám hasalt, a farkammal játszott, miközben a pináját az arcomnak nyomta. Csak ki kellett dugnom a nyelvem, hogy megérezzem az imádott ízt. Aztán kicsit feljebb, hogy a másik luk szintén imádott ízét érezzem. A két lukat felváltva nyaltam, majd rámentem a csiklójára. Nyaltam, csókoltam, bekaptam az ajkait, szívogattam. Míg ő a dákóm ismételt keménységén dolgozott, meglehetősen jó hatékonysággal, én eltökéltem, hogy szétnyalom. Sebesen csapkodtam a puncijában, szó szerint nyaltam-faltam. Időnként elengedte a dákómat, hogy hangosan nyöghessen, majd ismét játszott tovább. Aztán, mikor elérkezettnek látta az időt, lefordult rólam, és beleült a farkamba.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lovagolni kezdtem benne, mert úgy éreztem, nem bírom tovább. Muszáj hogy, ha már a torkomban totál mélyen, elképesztően mélyen benne volt, akkor a puncimat és a másik nyílásomat se hagyja ki. Ezért felülre kerekedve elkezdtem fokozatosan magamba engedni. Először megtámaszkodtam a kezemen, a feje alá begyűrtem a pólómat hogy a látványról minél tökéletesebb képet kapjon. A kezemmel szabályozva magamat csak a makkján táncoltam, ki-be mozgattam gyorsan, ahogy az előbb a számmal tettem. Láttam rajta, hogy megint kezd felakadni a tekintete, de csak folytattam tovább. Aztán amikor lehunyta a szemét mert nem bírta ép ésszel a látványt elviselni, akkor megálltam, keményen mint a cövek és vártam a reakciót. Nem is késett, a szeme azonnal felpattant, elkapta a derekamat a kezével és próbált mozgásra kényszeríteni. De én erősen tartottam magam.

-Nyughass, vagy abbahagyom végleg! - szóltam rá szigorúan és mint egy megszeppent gyerek azonnal elengedett. Ekkor megmozdultam és lassan, centiről centire magamba engedtem, egészen tövig, szinte már a golyóit is magamba szippantottam. Leengedtem a térdemet és előre hátra kezdtem siklani rajta, úgy, hogy végig bennem volt tövig. Apró mozdulatokat tettem, és éreztem ahogy a méhszájam a makkját a csiklóm pedig a golyóit ingerli. Az egyik kezét felemeltem, hátradőltem és mint a lónál a kötőféket megragadtam a karját hogy ne essek teljesen hátra. Közben a másik kezemmel hátranyúltam és miközben a mozgást egy percre se hagytam abba, elkezdtem az ujjammal a nyílását simogatni. Végül egy váratlan mozdulattal bedugtam az egyik ujjamat, miközben egyre hevesebb mozdulatokkal köröztem rajta. Tudtam, hogy ez megint meg fogja őrjíteni és bár először ledöbbent, de végül hagyta magát. Amikor megint lehunyta a szemét újra szoborrá dermedtem. Csak az ujjamat mozgattam benne, tudtam mi az a pont, amit ingerelni kell, hogy a végletekig hevítsem a vérét. Egyre erősebben szorította a karomat, így megint ritmust váltottam. Kicsusszant belőle az ujjam, megint a padlóra támaszkodtam és úgy kezdtem el kefélni, mintha az életem függne tőle. Le-föl, a makkjától a tövéig csúszkáltam rajta olyan vadul, keményen és kérlelhetetlenül hogy a padló is döngött alattunk. Élveztem ahogy a testünk összecsapódik és majdnem késő lett megállni. Már ő is kezdett játszani és csak az utolsó pillanatban elkapott fintorából jöttem rá, hogy mindjárt elélvez. Ekkor megint ledermedtem, mire könyörögni kezdett

-Kééérlek, úrnőm, kéééérlek, bármit megteszek neked, csak ne hagyd abba!

Mire én felemelkedtem belőle és azt hitte otthagyom, nézett rám kétségbeesetten, ahogy álltam fölötte, de csak megfordultam és visszaereszkedtem rá, úgy hogy a kéjdorongja a popsimba csússzon. Szűk volt, szorított, fájt, de iszonyatosan élveztem. Éreztem ,hogy a két keze a fenekemre siklik és dévaj ötletem támadt.

-Fenekelj el! - szóltam rá és éreztem mozdulatai bizonytalanságát.

-Ha nem teszed, nem mozdulok! - cövekeltem le és ez végre meggyőzte. Finoman megütött, ami inkább simogatásnak volt nevezhető.

-Rendesen vagy én sem mozdulok! Fenekelj el olyan keményen, ahogy szeretnéd ha dugnálak! - na most már értette mire vágyom. Egyik kezével megragadta a derekamat, belém markolt, a másikkal pedig elkezdett ütni keményen. Összerezzentem a fájdalomtól és olyan édes kín öntött el, hogy nem bírtam magammal. Az ütései ritmusára elkezdtem mozogni benne és ahogy egyre vadabbul fenekelt úgy én is egyre hevesebben mozogtam rajta. Már mind a ketten nagyon közel jártunk, éreztem hogy a fenekemben megfeszül a farka, amikor hirtelen megint abbahagytam. Ő már képtelen volt uralkodni tovább magán és nehezemre esett megállni, miközben ő lihegve fenekelt tovább keményen.

-Abba...ne....hagyd...te...mocskos...ribanc! - hörögte minden egyes ütést kísérve és ettől bennem is átszakadt a gát.

-Fogj erősen! - utasítottam és kihúztam a fenekemből. Tartott keményen és ahogy hátranéztem láttam, hogy a fenekem teljesen pirosra verte, amitől csak még jobban beindultam. Az előttem lévő fekpadon megtámaszkodva úgy mozdultam, hogy a szerszáma mindkét lukamat elérje. Hol az egyikbe, hol a másikba csusszantam bele tövig, váltogattam a nyílásaimat, keményen kezdtem mozogni és éreztem, ahogy egyre jobban szorítja a derekamat. Tudtam, hogy közel a vég, és azt akartam, hogy a popsimat lője tele, ezért belecsusszantam, rászorítottam és a csiklómat kezdtem el izgatni. A hirtelen mozdulattól megfeszült és élvezni kezdett mire én is összecsippentettem a csiklómat és hangosan felsikítottam. Mozogni kezdtem a farkán, éreztem ahogy a fenekem legmélyén jár és olyan élvezethez juttat, amivel csak egy ekkora szerszámmal lehet. Feszített belül és teljesen átadtam magam az orgazmusnak.

Amikor vége lett és visszatértünk a valóságba kicsusszantam belőle és kérdőn néztem rá.

-Hol találom a fürdőt? Lezuhanyoznék. - csak kezével mutatta az irányt, nem volt ereje megszólalni én pedig lassú léptekkel elsétáltam.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor elkezdett lovagolni arra gondoltam, hogy majd egy kicsit ugrál rajtam, alaposan megdöfködöm alulról, elélvez és kész a dugásnak ez a része. Nem kicsit tévedtem. Nem tudtam, hogy egy valóságos szex istennővel hozott össze a sors. Már az is külön történet, ahogy bele ereszkedett a dákómba. Nem csak beleült, hanem mesterien, kiélvezve szó szerint minden millimétert nagy sokára sikerült tövig benne lennem. Na akkor viszont nagyon tövig…A makkom valahol a szájpadlását csiklandozta, és majdnem a golyóim is bekerültek a forró pinába. Aztán mozogni kezdett, nem is akár hogyan! Majdnem elkezdtem kényelmesen érezni magam, mikor mozgolódni kezdett, és egyszer csak éreztem az ujját a fenekemen, pontosabban a lyukamon. Mit lyukamon! A következő pillanatban úgy megujjazott, hogy a szemeim felakadtak. Részben a meglepetéstől, de leginkább az élvezettől. Sosem dugtak fenékbe ujjal, meg mással sem, ezért ez az idegen tárgy meglehetősen izgalmasnak bizonyult. Persze, közben a nő látványa is rátett néhány lapáttal. Olyan nő volt…Csak a látványától is elélvez egy átlagos pasi. Az ujját kihúzta belőlem, és olyan vad kefélésbe kezdett, hogy döngött a padló is alattunk. Majdnem elélveztem, mikor leállt. Könyörgőre fogtam a dolgot, mert nagyon élvezhetnékem volt, úrnőztem őt, amin magam is meglepődtem, de nagyon is illett hozzá ez a titulus. Ha azt hittem, hogy nem tudja tovább fokozni az élvezeteket, ismét tévedtem. Egyszer csak felállt. Könyörgőn néztem rá, hogy nem hagyjon így élvezetlenül, mikor megfordult, és a dákómat a fenekébe igazította. Azt hittem a farkam eltörik. Abba szűk, forró résbe úgy eresztette be. Mintha a pinájába tette volna. Szinte leszakadt a bőr szegény szerszámomról. De azt sem bántam volna, ha megtörténik, mert a következő pillanatban benne voltam, és ezt az érzést nem cserélném el semmiért. Mozgott, kefélte magát, majd hátra szólt, hogy üssem a fenekét. Nem akartam hinni a fülemnek, ilyet nem kértek még tőlem, így, fenékkefélés közben legalábbis nem. Rálegyintettem, de ez csak simogatás volt neki, és nem ezt akarta. Addig igazgatott, míg kellő erővel nem ütöttem, miközben lovagolt, majd ismét variált, és úgy helyezkedett, hogy hol a puncijába, hol a popsijába engedte a dákómat. Na, ebbe is majdnem beleőrültem…Aztán, mikor már mindketten nagyon a végünket járhattunk, a popsijában találtam magam, majd addig mozgott, míg tele nem lőttem a lyukát. Ám ő is hangosan sikítva élvezett egy hatalmasat. Ám én is ritka nagy erővel spricceltem. Szó szerint beleszédültem, még jó, hogy feküdtem a padlón. Aztán, valahonnan messziről hallottam, hogy a fürdőszoba felől érdeklődik. Megmutattam merre találja, de jobbnak láttam, ha nem akarok felállni.

Pár perc múlva már hiányoltam a nőt. Nehogy már elmenjen, még akartam foglalkozni vele. Úgy éreztem magam, mint egy kisfiú, akinek megmutatták a cukros bolt kirakatát, és már nem csak látni akarta az édességet, de megkóstolni is. Kibotorkáltam utána, éppen nekem háttal állt a víz alatt, mikor mögé léptem. Nagy, vörösre vert popsija felizgatott. Félig hátra fordulva látta, hogy mögötte vagyok, majd előre hajolt. Igen, ez nem jelentett mást, mint azt, hogy nyaljam ki a seggét. Kinyaltam. Ismét.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A zuhany alá sétáltam és közben azon gondolkoztam, ha a pasi nem képes összeszedni magát, akkor kénytelen leszek hazamenni és otthon folytatni az "edzést". Aztán elkezdtem mosni magam és egyszercsak meghallottam botorkáló lépteit. Hátrafordultam és közben elképzeltem milyen szexi látványt nyújthatok hátulról, a pirosra pacskolt fenekemmel. Nem is kellett szóba hoznom, mint egy oltár elé, úgy térdelt le mögöttem és kezdte nyalni a popsimat. Néha rászorítottam a farpofáimmal, majdnem megfulladt, ráadásul a víz is csorgott rá megállíthatatlanul. Aztán helyet cseréltünk. Felemeltem térdelő helyzetéből és elkezdtem finoman megmosdatni. Minden porcikáját végigsimogattam, a farkát sem hagytam ki, ami ettől a kényeztetéstől elkezdett keményedni megint. Aztán éreztem, hogy megemel, kezét a popsim alá csúsztatja és egyetlen mozdulattal belenyomta a farkát a puncimba. Nem volt más választásom, megkapaszkodtam a zuhanyfülke tetejében, hátamat nekitámasztottam a falnak és élveztem ahogy döngöl ez a méretes hím. Aztán mielőtt elélveztünk volna leengedett, kiléptem a fülkéből és a mosdónak támaszkodtam. A hátam mögé állt és újra dugni kezdett, olyan keményen, hogy majdnem lefejeltem a tükröt ami szemben volt. Hatalmasat élveztem, vele együtt, éreztem ahogy szétrobban bennem aztán térdre rogy. Odafordultam, én is letérdeltem és összekucorodva lenyaltam a farkáról a saját ízemet és a spermájának a maradékát.

Végül kézenfogott és egy kellemes kis szobába vezetett, ahol tulajdonképpen semmi más berendezés nem volt, csak egy hatalmas ágy, egy öblös fotel, egy DVD lejátszó és egy nagyképernyős tévé. Puha padlószőnyeg fedte a padlót és egy halvány hangulatlámpa csinált kellemes félhomályt.

-Válassz valamit! - szólt rám és odaléptem a tévéhez, alatta, a szekrényajtó mögött egész sor DVD sorakozott, persze, nem született feleségek folytatások, hanem komoly, kemény pornófilmek. Kiválasztottam egy kedvemre valót és beetettem a lejátszóba.

Azonnal elkezdődött, és a szereplők bemutatása után a közepébe csaptak a dolgoknak. Először két lány kezdte kényeztetni magát és az egyiknek olyan szép rózsaszín puncija volt hogy egyből újra benedvesedtem. Aztán vendéglátóm belecsúszott az öblös fotelbe, odaintett magához és újra rám szólt.

-Gyere és szopjál! - nem ellenkeztem, egy párnát tettem a térdem alá, a lába közé helyezkedtem és úgy kezdtem el szopni, hogy közben fél szemmel a videot is nézni tudtam. A lányok nyögdécselni kezdtek én nedvesen szoptam tovább és alig vártam, hogy mit tervez velem ez az isteni, perverz, kívánatos férfi.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután kinyaltam a fenekét, elkezdtem kefélni. A szerszámom már akkor keményedni kezdett, mikor nyaltam, de aztán szopott, aminek meg is lett a hatása. Végül a mosdónak támaszkodott, én meg hátulról dugtam. Olyan erővel, hogy feje majdnem a tükröt verte. Élveztünk egyet, majd letérdeltem, és mielőtt még csókolgathattam volna a nőt, addig kuporodott előttem, míg le nem nyalta a dákómról az összes nedvet. Egyszerűen imádta a szerszámot szopni. Gondoltam, a szobában ismét alaposan elbánok a szájával. Bevezettem a tágas szobába, majd megkértem, válasszon filmet. Naná, hogy az egyik kedvencemet választotta…Láttam rajta, hogy mikor elindult a film, izgalomba jött. Leültem a fotelba, és rászóltam, hogy szopjon. Engedelmesen letérdelt elém, és elkezdet szopni, miközben fél szemmel a filmet nézte. Ez most nem zavart, sőt. Tudtam, hogy ettől csak még jobban izgalomba jön. Azt is tudtam, hogy a filmben hamarosan érdekesebbé válik a dolog. A két csodaszép nőt hamarosan egy pasi iszonyatosan, bestiális módon megszopatja. Eldöntöttem, hogy egy ideig hagyom, hadd lássa a jeleneteket, csak még jobban izgassa fel magát rajtuk, aztán én jövök majd…Most azonban kinyújtóztam a fotelban, így alaposan kiállt belőlem a dákóm, ő meg egyre szaporább lélegzés közepette tette a dolgát. Persze, igyekezett torokra venni, egyszerűen imádta ezt is.

Aztán a filmen belépett a pasi. Öltözéke hamar elárulta, ki is ő valójában. A farkánál kivágott ruhából kilógott méretes szerszáma, amit aztán egyenként dugott le az idő közben egymás mellé térdelő nők száján. Néhány váltás után a pasi farka kemény lett, aminek a nők szemmel láthatóan kevésbé örültek. Már tudták mi vár rájuk. Az én nőm egyre sűrűbben pislogott a filmre, érezhetően felizgatta a látvány, és a sejtelem, mi lesz a folytatás. Közben saját magától torkozott, sűrűn öklendezett, de simán csinálta is tovább. Na de mennyivel élvezetesebb számomra, ha nem önszántából teszi mindezt….Felálltam, de ő közben egy pillanatra sem vette ki a szájából a dákómat. Lenéztem a térdelő nőre….abban a pillanatban elkapott a gépszíj, amint megláttam a nagy, ingerlően domborodó egyébként hófehér, de most vörösen pompázó fenekét. Lehajoltam hozzá, a hajába markoltam, a fejét magam felé rántottam.

- A fasszopó ribancommá teszlek – sziszegtem az arcába. Nem válaszolt, de a szemei felcsillantak: tegyél! Ekkor két tenyerembe temettem az arcát, és a dákómra húztam. De mindezt olyan erővel, hogy még bele is homorítottam. Pár másodperc, és ismét gurgulázott. Ekkor ott hagytam.

- Ne mozdulj innen! – szóltam rá. Kimentem a fürdőbe, kirántottam a köntösöm kötőjét, majd még egy tiszta pólót vettem elő. Visszamentem hozzá, pár szakszerű és gyors mozdulattal hátrakötöttem a kezeit, a pólóval meg bekötöttem a szemeit. Visszaültem a fotelba, és magara húztam a nőt. Ismét szopott. Én meg felhangosítottam a filmet. A szinkron most jól jött. A kis szopóm hallhatta, amint a férfi utasítgatja a nőket, hogy mélyebbre, erősebben, valamint egy-egy pofon, vagy seggre pacsi csattanásait is. A nőkből feltörő mindenféle artikulátlan hangokról már nem is beszélek. Így olyan volt, mintha legalábbis egy szobában lettünk volna mindannyian. Mielőtt még nehezítettem volna a szopásán, Evelin száját a zacsimhoz nyomtam, mire nyalni kezdte azt. Aztán még lejjebb nyomtam, így most a fenekemet nyalattam vele. Ekkor hasított csak belém a felismerés, hogy micsoda kéjt okoztam én neki, mikor a popsiját nyaltam….Még nagyon sokáig élvezkedtem volna így, de közben már más dolgokon agyaltam….Hanyatt feküdtem a szőnyegre, és úgy húztam magamra a fejét, hogy közben a párna, amit ő tett a térdei alá ott maradt. Tudtam, hogy így sokkal nehezebb dolga van, hiszen a kézére nem támaszkodhat, és magasabbról kellett mélyebbre hajolnia. Mikor időnkét elveszítette az egyensúlyát, előre bukott, és mivel közben szopott…

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam ahogy szopat engem, azzal a kérlelhetetlenséggel, amit csak nagyon kevés férfi mer megengedni magának.

-A fasszopó ribancommá teszlek - sziszegte felém és már szopatott is tovább. Csak nyeltem a farkát, mint egy darab húst és nyögdécseltem az élvezettől.

-Ne mozdulj innen! - szólt rám megint és otthagyott térdeplő helyzetben. Amikor hátrakötötte a kezemet kezdtem egyre jobban élvezni a dolgot. Úgy éreztem, teljesen feloldódom ebben a pasiban, hogy belelát a fejembe és pontosan azokat a dolgokat teszi meg velem, amikre mindig is vágytam.

Egy kicsit megriadtam, amikor a szememet is bekötötte, de úgysem volt más választásom, mint hagyni a dolgot. Mint egy rongybaba, teljesen az uralma alatt voltam, hagytam, tegye, amit csak akar. Megint magára húzott, én már megint a farkát szoptam, amiből, úgy látszik, egyikünknek sem elég. Közben érdekes élményben volt részem, mert felhangosította a filmet és miközben a farkát kényeztettem semmi mást nem hallottam, csak a szinkron nyögdécseléseit, a pasi utasításait. Olyan volt, mintha nem csak a lányokat instruálná, de engem is. Próbáltam követni a parancsait, hogy minél nagyobb élvezetet szerezzek szextársam számára. Miközben néha ő is oda-oda csapott a fenekemre amitől csak még készségesebb lettem.

Annyira, hogy amikor a zacskójához nyomta a nyelvemet, akkor nem is tiltakoztam, sőt még lejjebb is csúsztam. Elkezdtem a popsiját nyalni, olyan volt, mint egy édes, zamatos punci, teljesen belefeledkeztem, ő meg csak szorította a fejemet egészen míg fulladozni nem kezdtem.

Aztán hirtelen nem tudtam mi történik, egy kétségbeesett sóhaj tört föl belőlem ahogy kivette a számból a farkát és félig remegve, félig izgatottan vártam, vajon most mit talál ki nekem. Magára rántott megint, de úgy érzékeltem, hogy hanyatt fekszik a szőnyegen. Az én térdem még mindig a párnán nyugodott, ezért meglehetős egyensúlyérzékre volt szükségem ahhoz, hogy ne boruljak rá folyton. De mintha mégis ezt kívánta volna, megragadott, és szopásra kényszerített. Mivel támaszkodni nem tudtam a kezemmel, ezért egyedül a homlokom volt, ami megállíthatott amikor előre buktam. Vagy az ő farka.

Egy darabig kényelmetlennek éreztem a helyzetet, de aztán rájöttem az ízére. Próbáltam így is minél jobban kényeztetni, és ahogy előrebuktam mindig kihasználtam a lendületet. A torkom már olyan nedves volt a jó sok nyáltól és úgy kitágult, hogy egy-egy ilyen mozzanatnál automatikusan tövig szaladt a farka a torkomra.

A második vagy harmadik ilyennél egy új trükköt vetettem be. Ahogy éreztem hogy csúszok a farkán gyorsan kidugtam a nyelvemet és amikor zacskóig értem a farkán gyorsan elkezdtem a nyelvemmel a golyóit becézgetni. Közben a makkja a szájpadlásomat döfködte és ahogy hirtelen felnyögött biztos voltam benne, megint érzékeny pontjára tapintottam.

Mivel ebben a helyzetben elég egyértelmű volt, kinek a kezében van az irányítás, engedtem, hogy kiélje minden olyan vágyát, amire csak megihletem. Végül megragadta a fejemet, eltolt magától megint és váratlanul meghallottam csodaszép, mély hangját.

-Kérsz egy pohár pezsgőt?

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kérdésem meglepte, és mire bólintott volna, már fel is álltam és kimentem konyhába. A hűtőben a kellemesen hideg, finom, zamatos pezsgő csak arra várt, hogy két éhes torkot, na meg egyéb testrészeket felfrissítsen.

Mikor visszaértem hozzá, a hideg nedűt tartalmazó poharat az ajkához érintettem. Picit itattam belőle, majd én is ittam a magaméból. Aztán még egy kortyot neki, majd a magamét letettem. Pár cseppet a makkomra öntöttem, majd a szájába nyomtam. Amint megérezte a pezsgőt, mohón szopta le a dákómról.

- Látom, szereted a finom nedűket – mondtam a kéjtől elfúló hangon. A nem mindennapi nő, ahogy szopott….Aztán beledugtam a farkam a poharába, és ismét a szájába. Majd az egyik kezemmel az álla alá nyúltam kissé felemeltem a fejét, a makkom bedugtam ismét és elkezdtem szépen lassan csurgatni a pezsgőt a dákómra. A finom lé lecsurgott rajta, egyenesen a nő szájába, amit aztán szépen le is nyelt. Az egész pohárral így itattam meg vele. Aztán töltöttem egyet ismét, és már erőszakosabbra vettem a figurát. A dákóm belemártottam, és alaposan letoltam neki. Aztán gondoltam egyet.

- Pezsgő fürdőt akarok a faszomnak – sziszegtem az arcába egészen közel hajolva hozzá - ugye érted?

Bólintott, hogy igen. Ekkor a szájába öntöttem, amit nem nyelt le. Mikor szépen megtelt, egyszerűen szájba kúrtam. Mivel gyors és mélyreható lökés volt, valamennyi pezsgőt kifröcskölt a szájából, rá az ágyékomra, a többit lenyelte. Pár heves lökés után lenyalattam vele a rám fröcskölt lét, majd hanyatt fektettem. A hátul összekötött keze nem éppen kényelmes fekvést biztosított a számára, de most ez érdekelt a legkevésbé. Fölé feküdtem, a farkam a szájába nyomtam, és a puncijához hajoltam. Miközben ő szopott, én nyaltam mindkét lyukát.

- Én is szeretem a pezsgőt drágám – mondtam kéjes hangon. Mire egy elfojtott nyögés volt a válasz. Talán már sejtette mi fog következni? Szinte az élvezetéig nyaltam, de mielőtt elszállt volna, hirtelen egy kis pezsgőt öntöttem a puncijába, és a lefolyó lét sebesen kinyaltam belőle. Ismét öntöttem, ismét nyaltam, puncit, popsit megállás nélkül. A harmadik öntésre hatalmasat élvezett. A forró punci és a hideg lé….megtették a hatásukat. Hosszan elnyújtottan nyögött, de csak artikulátlan hangok jöttek ki belőle, mivel a szája tele volt. A nő kiszolgáltatottsága és tettre készsége elindított bennem valamit. Nagyon nem akartam túllőni a célon, de volt még néhány ötletem a szopatására, és tudni akartam, meddig hajlandó elmenni. Hozzá hajoltam, megcsókoltam, és megkérdeztem:

- Akarsz még szopni, mert van még pár trükk a tarsolyomban……

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor megérkezett a pezsgővel már egyből arra gondoltam, milyen élvezetes lehet egyszerre szopogatni a nemes italt és a még nemesebb szerszámot. Ő is pontosan erre gondolhatott, mert úgy irányította a poharat, hogy ihassak belőle egy kicsit aztán, mintegy véletlenül, rácsorgatta a farkára is én meg mohón szoptam ahol értem. A fanyar íze a farkának és a pezsgő édese tökéletes kombinációt alkotott. Mohó voltam, megint éreztem ágaskodni magamban a vágyat. Mindig is olyan férfire vágytam, aki megbánás és kétségek nélkül szopat halálra. Aki mindent kipróbál velem, ami csak eszébe jut. Nos a férfi fantáziáját nem kellett féltenem, egy ilyen egyszerű dolog is, mint a pezsgő rengeteg ötletre sarkallta. Mindegyiket engedelmesen követtem és próbáltam olyan tökéletesen teljesíteni hogy elégedett lehessen velem, ami újabb és újabb fantáziálásait hozta felszínre. Végül az egész farkát pezsgőben fürdette miközben egyetlen percre se vette ki a számból. Már majdnem megfulladtam a zuhatagtól ami ömlött le a torkomon, amikor végre megkegyelmezett, de csak egy pillanatra. Megint a hátamon éreztem magam, a kezem alám szorulva, hogy ne védekezhessek bármit is tervezett nekem. Aztán nyomult a farka a számba miközben rávetette magát a puncimra. Annyira erőteljesen, szexisen és kérlelhetetlenül nyalt, hogy egy teljesen más tudatállapotba kerültem tőle. Mintha elhagytam volna a testemet és kívülről szemlélném ahogy tökéletes 69ben fekszünk a padlón, az ő farka tövig a torkomban a feje pedig a két lábam között befúrva. Ettől a fantáziaképtől annyira beindultam, hogy azonnal élvezni kezdtem. Csak elfojtott nyögésekre futotta mert közben próbáltam minél odaadóbban kényeztetni a szerszámát hogy én is minél több élvezetet kapjak tőle. Azt már csak homályosan érzékeltem, hogy a pezsgőt most rajtam is végigönti, valamit mond is, aztán szomjasan veti magát az ölemre. Ekkor jött el az utolsó szalmaszál, pontosabban szakadt el és én teljes önkívületben, artikulálatlan hangoktól övezve kezdtem élvezni. Rángatózott a testem, a farkát szorosan fogtam az ajkaim között és majdnem megfulladtam megint mire végre elnyugodott a testem.

Akkor eljutottak a szavai is hozzám.

-Akarsz még szopni? van még pár trükköm... - azonnal bólintottam, mert bár az orgazmustól egy kicsit ernyedt voltam, azért egy jó szopásra egy gyönyörű farokkal bármikor rá lehet venni. Csak annyit kértem tőle, vegye le a szemem elől a kötést, hadd lássam szépséges dákóját mert úgy sokkal nagyobb élvezet szopni.

Felnevetett és lerántotta a pólóját a szemem elől én pedig hálásan néztem fel rá és vártam a következő utasítást.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Örömmel tettem eleget a kérésének és vettem le róla a szemét eltakaró pólómat. Gondoltam, igaza van, lássa csak a dákót, amit mindjárt ismét lenyomok neki, ha már ennyire szeret szopni.

- Sőt! Még a kezeidet is kioldozom. Tudod, én vagyok a jóságos Jeromos, na meg a cukros bácsi – tettem hozzá némi kajánsággal a hangomban, mivel én már tudtam, mi lesz a következő tortúra, ami vár rá. Miután kioldoztam a kezeit, felállítottam, és bevezettem a hálómba, felfektettem a franciaágyra. Hanyatt feküdt, és kérdőn nézett rám, várta az utasításaimat. Én viszont nem szóltam egy szót sem, csak addig mozgattam, amíg hanyatt fektében a feje le nem lógott az ágyról. Kezeit a törzse mellé nyomtam az ágyra, jelezve, hogy azt onnan el nem veheti. Ekkor a feje mögé térdeltem, fél térdre, és mivel a szája még

túl magasan volt, hát még lejjebb húztam a nőt. Mikor pontosan odakerült, ahová akartam, a dákómat csak a szája elé tettem, mire az természetesen engedelmesen kinyílt, és én már ismét benne voltam.

- Ez igen! – nyögtem elégedetten. A szinte fejjel lefelé szopott, én meg néztem a gyönyörű testét, szétterülő melleit, szétvetett lábait, az imént lepezsgőzőtt és kinyalt punciját. Mindig is imádtam keményen szopatni, és most végre találtam valakit, aki úgy néz ki, hogy hajlandó az összes extrém szopógyakorlatot végrehajtani. Bár még nem csináltam semmit, hagytam, hogy szokja a helyzetet, csak simogattam a melleit, hasát, combjait. Ő közben szorgalmasan igyekezett minél mélyebbre engedni a dákót. Aztán lassan mozgatni kezdtem a csípőmet előre-hátra. Előre mindig erősen, gyorsan haladtam, vissza lassabban. Az egyre hevesebb lökéseimtől a nő teste is meg-megrezdült, mellei hintáztak, lábait behajlította, de kezeit nem merte elvenni maga mellől. Elmosolyodtam. Engedelmes kislány.

Aztán már rendesen keféltem a száját, nem szopott, csak hagyta, hogy tegyem a dolgomat kedvem szerint. Én dugtam, ő a száját adta a játékhoz. Egy idő után már nem volt könnyű nyelnie a saját nyálát, és ha sikerült igencsak mélyre hatolnom, teste erősen megrándult, és hangosan felnyögött. Tudtam, hogy imádja a szinte halálos, torokelzáró kefélést. Aztán, hogy érezzem a saját munkámat, bal kezemmel a tarkója alá nyúltam, jobb kezem ujjait az álla alá nyomtam, és éreztem a szájában mozgó farkam által keltett dudort. Micsoda érzés volt! A dákóm egy másik testben mozog, és nem csak látom, amint az éhes száj elnyeli, nem csak hallom, amint a torok hörögve jelzi, hogy a számára idegen anyag túl mélyre hatolt, hanem még ki is tapinthatom, amint ez a torok szűkül és tágul aszerint, hogy éppen hol tart benne a dákó. Aztán bevadultam, és addig szopattam a nőt, amíg, mint egy legyőzött birkózó nem kezdte csapkodni az ágyat maga mellett, a legyőzöttség, a tökéletes megadás jeleként. Aztán, mikor már dobálta is magát mellé leálltam. De csak azért, hogy kirohanva újabb kötöző eszközökért ismét gúzsba kötve lássam magam előtt ezt a csodás nőt.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Engedelmesen követtem a hálószobába, bár nem tudtam, hogy milyen kínzásokat talált még ki számomra, de sejtettem, hogy legalább annyira élvezni fogom mint ő.

Az ágyra fektetett és egészen addig igazgatott, amíg a fejem le nem lógott az ágy szélén. Akkor már sejtettem, mi következik, és még a karomat is magam mellé kellett szorítanom.

Elkezdett szopatni, ahogy a szám, a torkom tágult, úgy hatolt le egyre mélyebben és mélyebben. Gyorsan, erőteljes mozdulatokkal döfte belém a farkát, majd lassan húzta ki, egészen megvárva, amikor már fulladozni kezdek.

Nekem nem is volt más dolgom, csak tűrni mozdulatlanul, de amikor a kezét a torkomra tette, hogy ő is érezze hogy mozog bennem a farka, akkor én is totál izgalomba jöttem. Felemeltem a lábaimat, éreztem, hogy az ölem nedvesedni kezd és agyamban képek játszódtak le, valahogy egyszerre feküdtem az ágyon és élveztem ahogy a torkomat megdolgozzák és láttam magam felülről, mint egy videofilmen.

Aztán kezdte a férfi teljesen elveszíteni a kontrollt, éreztem, hogy mozdulatai egyre dühödtebbek, egyre szenvedélyesebbek és hogy a torkom már nem sokáig fogja bírni ezt a strapát. Elkezdtem a kezemmel csapkodni a takarót magam mellett, de úgy láttam, még ez sem elég jelzés neki, ezért inkább a testemet rángattam, mert úgy éreztem, tényleg rögtön megfulladok.

Ekkor hirtelen kicsusszant belőlem és én azt hittem vége van, de csak kirohant a szobába valamiért. Fogalmam sem volt mi következhet, de annyira be voltam indulva, hogy kihasználtam az alkalmat, amíg távol van és elkezdtem simogatni magamat.

Először csak finoman, de aztán benyúltam magamnak egy ujjal, és elkezdtem a G pontomat izgatni.

Közben kaján gondolataim támadtak, ezért úgy fordultam, hogy amint visszatér az ajtóban ez a látvány táruljon elé. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve, a másik ujjamat meg a popsimba dugtam. A lábaimat felemeltem, szétfeszítettem a könyökömmel, hogy minél szélesebb látvány fogadja, amikor visszatér. Az egyik kezem ujjait a két nyílásomba dugdostam hol felváltva, hol egyszerre, a másikkal pedig a csiklómat izgattam.

Eljutottam arra a pontra, hogy már tök mindegy volt, visszajön-e egyáltalán, éreztem, hogy másodpercek választanak el attól, hogy elélvezzek, amikor valaki durván kirántotta a kezemet a fenekemből és a puncimból és egyszercsak éreztem hogy egy farok nyomul a popsimba követelőzően. Nem változtattam a testtartásomon, ki se nyitottam a szememet, csak játszottam tovább a csiklómmal.

Ahogy veszedelmesen keményen kezdte a seggemet dugni azonnal élvezeti állapot közelébe kerültem és már nem is fogtam vissza magamat. Megrándult a testem, hatalmasat sikoltottam és hullámzott a mellem, az ölem, minden porcikám.

Percekig tartott mire magamhoz tértem és láttam, hogy mindenféle eszközök hevernek az ágy előtt, ahova a kezéből eshettek ki amikor meglátott.

Kajánul, kissé pilledten néztem rá, és láttam hogy vágya még mindig ágaskodik, ezek szerint csak én élveztem. Fogalmam sem volt, mi következik, de annak ellenére, hogy most élveztem el, hihetetlen izgalommal vártam.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár azzal a szilárd elhatározással rohantam ki a szobából, hogy visszatérve gúzsba kötöm, és iszonyatosan kihasználom a helyzetét, az élet, pontosabban ő átírta a forgatókönyvet. Legalábbis egy rövid, ámde annál izgalmasabb epizód erejéig.

Legnagyobb meglepetésemre, mikor visszaértem a szobába láttam, hogy a nő fenekével felém fordulva ujjazza magát…Csodáltam azt az eltökéltségét, hogy mindig, minden helyzetből a maximumot akarja kihozni. Felizgattam a szopatással, hát meg is tett mindent, hogy élvezzen is egyet. Ha ehhez most elég volt csak ő, akkor ezt tette. Egy pillanatig csak álltam előtte, miközben lehunyt szemekkel élvezkedett. Aztán egyet gondoltam, és a fenekéből kirántottam az ujját, és már oda is igazítottam a dákómat, hogy aztán rövid úton és erősen be is nyomuljak. Hamar tövig benne voltam. A feneke úgy fogadott be, mint a kést a vaj. Iszonyú finom volt fenékbe dugnom…Hihetetlenül a topon volt a nő…számára nem létezett a tabu fogalma. Persze, akkor nem is gondoltam bele, hogy vajon mi is lehet az, amit nem vállalna be, inkább csak szorgalmasan keféltem a seggét. Mellei ugráltak, hintáztak, és a dugásomtól, na meg a saját ujjaitól élvezett egy nagyot. Amíg magához tért, én a magammal hozott köteleket felvettem a földről, majd a nőt nem túl finoman hasra fordítottam, és a összekötöztem a csuklóit. Aztán a csuklói kötelét egyszerűen áthúztam a bokáin….Így a nő igencsak karikába kényszerült, méghozzá erősen homorítva. Ismét az ágy szélére húztam, a mellei gyakorlatilag már az ágy mellett voltak. Elé álltam…és egyszerűen benyomtam a szájába a dákómat. Persze, most is tövig, ahogy szoktam és imádom, annyira, hogy még fel is emelkedett kissé az ágytól a felső teste. Ez már kemény volt, és mivel mozdulni nem tudott semerre, a döfésem hatására egy nagyot nyögött. Itt nem tudott még a fejével sem játszani. Mint egy darab kő feküdt, és bár oldalra tudta a fejét fordítani, mivel felnyomtam a dákómmal a fejét, ezt sem tudta megtenni. Nem is nagyon éreztem, hogy akarná. Néhány pillanat múlva csak engedte, hogy a szájában legyek, és így, alaposan feltolt állapotában is sűrű, rövid mozgással keféljem a száját. Mikor már nagyon vörösödött az arca az erőlködéstől, az öklendezéstől, egészen kihúztam belőle. A nyála az ágyra csurgott, de már nyitotta is ki ismét, hogy menjek vissza. Aztán jóleső morgással jelezte, hogy erre gondolt…Ahogy én is.. Bár a lábai össze voltak zárva, a feneke így is rettenetesen felizgatott, és éreztem, hogy élvezni fogok. Nem is baj, gondoltam, most alaposan megitatom ezt a szex istennőt. Már egészen felegyenesedve álltam, ő meg úgy rám tapadt, hogy szinte már a zacskómat is bekapta, mikor élvezni kezdtem. Néhány erős sugár tört ki belőlem, ami egyenesen fojt is le a torkán hangos nyeldekelések kíséretében.

Éppen csak megitattam, és máris megfordítottam, most a feneke volt az ágy szélén. Kiakasztottam a kötelet a bokái mögül, de a csuklót nem oldoztam el. Azonnal lelógtak a lábai az ágyról, a feneke mögé térdeltem, és iszonyatosan megkeféltem. Addig dugtam, míg teljesen összefüggéstelenül nem kezdett nyögni, hörögni és egyéb hangokat kiadni magából. Teljesen bevadultam, szinte önkívületi állapotban keféltem egészen addig, amíg bár térdeltem, a lábaim úgy nem kezdtek remegni, hogy abba kellett hagynom és mellé feküdnöm.

Erőt kellett gyűjtenem egy utolsó, számára igencsak nehéz feladat végrehajtásához…..

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Aztán következett életem legmegalázóbb de egyben legizgalmasabb élménye is. Teljesen karikába felkötözött, mint egy sonkát, és úgy húzott az ágy szélére. Kérdés nélkül teledöfte a torkomat a farkával, úgy, hogy se mozdulni, se nyelni, se levegőt venni nem voltam képes. Először még próbáltam ficánkolni, de be kellett látnom, hogy ez nem fog menni, ezért simán csak hagytam, csináljon velem, amit csak akar. Nos ,nem kellett biztatni, egyre keményebben döfködött és hamarosan éreztem, hogy élvezni fog. Jöttek is a kemény löketek, csorgott le a torkomon, de mielőtt teljesen lelankadt volna megfordított, eloldozta a lábamat és újra a fenekembe csusszant. Felnyögtem egy hatalmasat és a lepedőt markoltam élvezetemben. Az első orgazmusnál még tudatomnál voltam, a másodiknál már rezgett a léc, utána pedig csak azt érzékeltem, hogy öntudatlanul hörgök mint egy ösztönállat és azt akarom ,hogy soha ne hagyja abba. Addig kefélte a seggemet, amíg már fájdalmas volt minden mozdulat, már annyira érzékennyé váltam hogy összerándultam akárhányszor ki-be tolta bennem. Aztán egyszercsak ő is elernyedt és mellém zuhant az ágyra.

Amint kicsit összeszedtem magam a fürdőbe támolyogtam, és gyorsan megmosakodtam, meg egy kicsit felfrissültem, reméltem, hogy még tartogat számomra egy-két meglepetést, de azon gondolkoztam hogy is tudnék újra életet lehelni belé.

Aztán megláttam az éjjeliszekrényen egy üveg olajat és ahogy hason feküdt az ágyon, a lábait és a karját kicsit eligazgattam, majd törökülésben a derekára helyezkedtem.

Rácsorgattam az olajat, amitől egy kicsit felszisszent, de nem engedtem mozdulni, és finom, körkörös mozdulatokkal elkezdtem belemasszírozni. Az olaj nagyon sikamlós volt és nekem már megint kéjes gondolataim támadtak, de egyelőre csak előrehajoltam és már nem csak a kezemmel, de a két mellemmel is masszíroztam. Közben egy kicsit lejjebb csúsztam rajta, hogy a derekát is rendesen elérjem. A melleim a hátát ujjaim pedig a derekát masszírozták, a lábam satuba fogta az övét hogy ne tudjon mozdulni. Akkor aztán egy óvatlan pillanatban az egyik ujjamat becsúsztattam a fenekébe a másik kezemmel meg a hasa alá nyúltam és a szerszámát kezdtem masszírozni. Közben teljesen ránehezedtem és ahogy előre-hátra mozogtam egyszerre dörzsölték a melleim, dugtam az ujjammal és simogattam a farkát a kezemmel.

Szerencsére nem sokáig kellett várni, tudtam, mi az a pont belül, amit meg kell érintenem ahhoz, hogy új erőre keljen. Amikor már nagyon kemény volt legördültem róla, kacéran a szemébe nevettem és vártam, mit tartogat még számomra.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bevallom, alaposan meglepett az olajjal. Nem számítottam rá, így, mikor a viszonylag hideg valami a hátamon landolt, felszisszentem. Ám, mivel a derekamon ült, nem nagyon engedett mozdulni.

Egészen jól esett a masszírozása, és lassacskán kezdtem már éledezni, mikor lejjebb csúszva derekamat vette kezelésbe. Ezen is elaléltam volna, de ekkor hirtelen megujjazta a fenekemet, a másik kezével meg a hasam alá nyúlva a farkamat gyömöszölgette. Na ettől hidaltam volna, ám teljes súlyával rajtam volt. Nem csoda, ha néhány perc múlva már ismét teljesen fickós voltam, és így már nem kellett azon gondolkoznom, hogy ismét keményre szopassam vele a dákómat a következő megpróbáltatása alkalmával.

Mikor legördült rólam, mint aki elvégezte a maga által kijelölt feladatot, miszerint ismét állóra varázsolta a dákómat és a szemembe nevetett, nyomban begőzöltem ismét. Legszívesebben rávetettem volna magam, és letepertem, vagy totálisan a magamévá tettem volna. Az a mosoly…..Na az nem csak kacér, de lehengerlő és iszonyatosan izgató is volt. Tudott a nő valamit….

Aztán már pattantam is fel, és magam után vonszolva egy pillanat alatt az edzőteremben voltunk ismét. Amit kiagyaltam menet közben a számára, az egy nagyon megerőltető hasizom gyakorlat edzőszere volt, illetve az ezen történő szopatása. Egyszerű a feladat: fejjel lefelé lógva kell a fejet a térdekhez közelíteni. Így ő a bordásfalon lógott, a lábfejei egy-egy hevederbe akasztva. Mivel a fal magas, az arca éppen a farkammal került egy magasságba…Ez aztán meg is alapozta a mutatványt. Természetesen nem kötöztem meg ismét, bár eredetileg a kezeit most is hátra akartam kötni. Aztán, mikor már lógott, csak elé léptem megkapaszkodtam a falban, és erősen szájába nyomtam a dákómat. A feje mozdulni a fal miatt nem tudott, így minden egyes lökés felért egy erős torok baszással.

Pár lökés után engedtem levegőhöz jutni, de aztán új ötletem támadt. A lábait teljesen szétnyitottam, így szabaddá vált a puncija, mégpedig éppen a számmal egy magasságban. Csak rá kellett hajolnom a frissen illatozó kertre, és miután ismét kefélni kezdtem a száját, nyaltam a punciját.

Eleinte még a kezeit nem használta, de aztán a lábaimat átölelve még húzott is magába. Én meg megint teljesen begőzöltem. Ugyan nem volt megkötözve, nem volt kiszolgáltatva úri kedvemnek, mégis…ahogy ott lógott előttem, miközben nyaltam, és ő meg teljesen benyelve a dákómat szopott, olyan érzésem támadt, mintha a sötét középkorban lennénk, és az úr bemegy a rabszolgái közé, kiválaszt egyet, fellógatja fejjel lefelé, majd kedvére játszik vele. Ott fehérlett előttem a finom, puha hús, és azt tettem vele, amit akartam.

A nő ismét alaposan kitett magáért. Nem tudom hogy csinálta, de ismét kiszívta belőlem az anyagomat…igaz, már szinte csak meleg levegő jött belőlem, de azt is olyan mohón nyelte, mintha egyébként szomjan halna…..Én meg közben eszement sebességű nyelvcsapásokkal igyekeztem a valóságtól elszakítani.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még igazán fel sem fogtam, hogy mi történik, amikor végigvonszolt a lakáson és megint az edzőteremben kötöttünk ki. Fogalmam sem volt mit akar, de eszembe se jutott tiltakozni. Amit eddig művelt velem, vagy én vele, az minden várakozásomat felülmúlta, de még mindig kívántam, még mindig arra vágytam, hogy kínozzon, élveztessen, basszon, kímélet nélkül. Amikor rájöttem, hogy a bordásfalat szánja nekem egy kicsit furán néztem, de szó nélkül hagytam magam fellógatni. Baromian izgatott a lehetőség, hogy egy ilyen extrém pozícióban is kipróbálhatom a szopási képességeimet. Amikor az első mozdulattal tövig döfte a farkát a torkomba és a tarkóm a bordákhoz nyomódott semmi mást nem éreztem, csak mérhetetlen vágyakozást. Azt akartam, hogy ez a pillanat örökké tartson.

Végül kénytelen volt levegőhöz juttatni, és közben úgy láttam további ötletei támadtak. Gyanúsan csillogó szeme legalábbis erre engedett következtetni.

Éreztem, ahogy szétnyitja a lábamat és máris megéreztem csalafinta nyelvét a puncimat izgatva. Ettől aztán teljesen bekattantam, valami elszakadt bennem és már nem érzékeltem a külvilágot. Utolsó ép emlékem, hogy megragadom mindkét kezemmel a combját és magamba húzom olyan mélyen, ahogy férfi még nem volt bennem. Fuldokoltam de ez egy csöppet sem számított már, mert közben a nyelve olyan éteri magasságokba vitt, hogy minden összefolyt. Éreztem hogy megrándul és elélvez, és csak szorítottam, egészen addig, amíg megrándulva én is élvezni nem kezdtem. Csak nagy sokára engedett el, amikor már dobáltam magam a fájdalomtól, annyira érzékennyé vált a csiklóm, amit csak hezitálva engedett el.

Kiakasztotta a lábaimat és egyszerűen csak összeomlottam, le a földre, mindenre, mozdulásra, szóra képtelenül.

Ő is szédelgett, de azért a közeli hűtőhöz ment is kivett onnan két italt. Szénsavas valamik voltak és távolról eljutott hozzám a hangja, hogy ő ezt szokta inni, amikor már nagyon kimerült, mert ettől új erőre kap. Szó nélkül elfogadtam, belekortyoltam és mire a doboz aljára értem éreztem hogy visszatér belém az erő.

Aztán összeszedtem magam és megszólaltam.

-Ha van még kedved folytatni, átugorhatnánk hozzám, támadt egy-két ötletem, ami otthon jobban megvalósítható.

-Van kedvem ... - vigyorgott rám és öltözni kezdtünk.

Szerencsére, ahogy rájöttem, nem lakunk túl messze egymástól. A kocsiban csak simogattuk egymást, mint két idétlen kamasz, akik először kötik el apu kocsiját hogy valami izgalmasat és tiltottat csináljunk benne. De azok után, amiket átéltünk egyikünket se vonzotta túlságosan a kocsi szűkre szabott lehetősége.

Megérkeztünk és felszaladtam, majd ajtót nyitottam. Szerencsére a takarítónő jóvoltából tökéletes rend uralkodott, csak a szétdobált ruháim jelezték igazi egyéniségemet.

Kézen fogtam, és mivel láttam, hogy közben már megint ágaskodik a szerszáma, a nadrág már erőteljesen feszült rajta, és a játszószobába vezettem. A vörösre festett falak, a fekete bútorok teljesen kihozták az önuralmából és letépte rólam a ruháimat. Foszlányok jelezték ahogy ráncigál magával és az egyik korbácsoló falhoz vezet. Azonnal bilincsbe verte a kezemet és a lábamat is, háttal neki, a kemény fához simulva, függőleges állásban. Aztán suhogást hallottam és az ő mély hangját.

-Mindig is ki akartam ezt próbálni - a következő pillanatban pedig egy erőteljes csattanással célzott egy korbácsütést a fenekemre. Felnyögtem, ő pedig korbácsolt tovább egyre jobban elveszítve a fejét pirosló fenekem látványától.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ötlete, miszerint folytassuk nála a játékot, egy pillanatra meglepett, aztán gyorsan sikerült letolnom fáradtságtól zsibbadt agyamon a tantuszt: ha nálam ilyen fergeteges dolgokra volt képes, mire lehet a saját, megszokott környezetében?

Hamar magunkra kapkodtuk a gönceinket, és már haladtunk is a lakása felé. Kiderült, hogy nem is lakunk messze egymástól. Ez újabb izgató ötleteket adott.

A lakás egyéni ízlésről árulkodott. Kicsit jobban szétnézve aztán olyan eszközöket láttam, ami a domináns játékok kellékei voltak: addig csak filmeken látott korbácsolófal, a plafonból kiálló kampó, egy asztalon bilincsek, korbács, pálca, hatalmas, ágaskodó mű bráner, stb….. Sőt, volt még egy, a padlóhoz erősített kb embermagasságú aránylag vastag krómozott, csillogó vascső is. Mire háromig számoltam volna, már szaggattam lefelé róla a gönceit. A szoba hangulata, a kellékek látványa nyomba beindította a fantáziámat, és kezdte kihozni belőlem a szexmániás állatot. Pillanatokon belül anyaszült meztelenül állt előttem, és mire ő számolhatott volna háromig, már a bordásfal felé fordítottam, és előbb a kezeit, majd szétterpesztve a lábait bilincseltem az eszközhöz. Esze ágában sem volt tiltakozni, sőt, elkaptam egy pillantását, melyből inkább izgatottságot véltem kiolvasni. Aztán a korbácsért nyúltam.

- Mindig is ki akartam ezt próbálni – nyögtem izgalomtól elfúló hangon, majd rásuhintottam a fenekére. A puha hús rezdült, remegett, megrándult, majd felnyögött. A nyögése élvezettől volt telítve. Nekem sem kellett több. Ismét lecsaptam, kicsit nagyobb erővel. Feneke csak remegett, a csodás, imádott hús egyre pirosabb lett. Pokolian megkívántam a vöröslő húst. Mögé térdeltem, és belenyaltam a popsijába. Csak két, három erőteljes nyelvcsapás, aztán ismét a korbács jutott szóhoz. A nyalásomra is felnyögött, az ismétel csapásokra más halkan sikított. Egyre jobban kezdtem belefeledkezni a játékba. Azt a mámorító érzést, hogy a nő előttem vonaglik, és még élvezi is! Maga volt a csúcs. Aztán belemarkoltam a hajába, a fejét hátra feszítve a fülébe lihegtem:

- Szétkúrlak!

- Kúrj. Bassz szét – lihegte vissza.

Nem kellett kétszer kérnie. Máris mögé léptem, néhány mozdulattal meztelenre vetkőztem, és azonnal kefélni kezdtem. Gyorsan, keményen dugtam. Ujjaimmal a fal réseibe kapaszkodtam, és szinte belepréseltem a testét a falba. Közben pillantásom a vasrúdra esett. Már láttam is magam előtt az odakötözött nőt, amint szintén keményen kefélem a száját….

Ám előtte még kiléptem belőle, ismét pár csapás, majd dugás. Ezt párszor eljátszottam vele, egészen addig, amíg a nyögései már folyamatossá váltak.

Aztán eloldoztam, és a rúdhoz vonszoltam. Leültettem, lábait előre nyújtva, kezeit a háta mögött a rudat átfogva összekötöttem. Már nekiláttam volna, hogy a szépséges száját vegyem célba a dákómmal, mikor rám szólt, hogy jobban kötözzem le. Ez egy pillanatra meglepett, mert arra nem számítottam, hogy kötözött sonka akar lenni. A homlokánál a fejét, aztán meg a mellkasánál kötöztem őt a rúdhoz. Olyan jól sikerült, hogy szinte moccanni sem tudott. Ekkor én következtem. Amint léptem felé, már nyitotta nagyra a száját, csak oda kellett araszolnom elé, és máris tövig nyelte a dákómat, mely éppen egy magasságban volt a fejével, csak egy picit kellett rogyasztanom, de csak azért, hogy tökéletesen be tudja illeszteni neki. Először csak hagytam, hogy dolgozzon a nyelvével, ajkaival, már amennyire tudott. Aztán mozogni kezdtem benne. A rúdba kapaszkodtam, hogy még nagyobb erővel tudjam a szájába erőszakolni a dákómat. Olyan jól bele lendültem, hogy a könnyei csorogtak, mire végeztem vele. Hangos nyögésekkel élveztem tele a torkát.

- Ez isteni volt - nyögte. - Kérek még finomat.

Felállítottam, előre hajoltattam, a jobb kezét a jobb bokájához, a balt meg a balhoz kötöttem. Ott domborodott előttem az a hihetetlenül gömbölyű és gyönyörű fenék....Nem tudtam megállni, hogy négy öt nyalást el ne helyezzek a lyukán, aztán mögé álltam. Némi beillesztés után gyorsan és határozottan kefélni kezdtem. Időnként éreztem a testén, hogy megremeg, nyilván nem volt nagyon kényelmes neki ez a póz...

Két orgazmust kapott így tőlem. Azt tudtam, hogy ha képes is leszek még egyre, az már inkább csak meleg levegő lesz, mint spermaáradat.

Már egyre erősebben rogyadozott, mikor utolsó csapásként a fenekét vettem célba. Némi tágítás után befogadta a dákómat, ám az élmény, és a lyuk szűk mivolta miatt alig toltam be néhányszor jó mélyre neki, mikor ismét élveztem.

Miután eloldoztam, együtt lefürödtünk. Mindketten alaposan kikészültünk, de a szemeiben még mindig láttam azt a huncut csillogást, ami azt súgta nekem: jó lenne még egy kis szex....

Tartalomjegyzék