Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elegem volt mindenből....a világból...emberekből, szóval besok(k)altam, de nagyon!

Eldöntöttem, hogy elbújok a világ elől, kikapcsolódok a hétvégén, hátha jót tesz, mentálisan visszazökkenek. Kerestem egy olcsó szállást, az Őrség erdeiben. Titkos célom is volt, ezzel az elvonulással. Szeretnék egy bevállalós Hölggyel önfeledten szeretkezni, vágyaimat kiélni, örömet szerezni mindkettőnknek. Nem kurvára gondoltam..akit azért könnyű megszerezni egy szállodában, hanem egy magányos Hölgyre, akinek szintén ilyen gondolatai lehetnek. Munkám során voltam már néhány szállodában és tapasztaltam, hogy bizony elég sok Nő keres vigasztalást ilyen megoldással. Részemről nem az cél, hogy kihasználjam az ilyen helyzetet, csak szeretném jól érezni Magamat!

A világtól való elbújásban szerepet játszott az is, hogy régen volt dolgom Nővel. A szexfilmeket, az önkielégítést már kevésnek éreztem, ezek is csak kínlódás volt! Előfordult, hogy abbahagytam az önkielégítést, mert nem éreztem semmit.

Szóval megérkeztem a szállodához...parkoló tele volt autóval, láttam kifejezetten nőies autókat is.

Itt már csak rajtam múlik, hogy milyen hangulatban fog eltelni ez a kevéske nap.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez hihetetlen...Volt pofája indulás előtt egy órával szakítani velem....Pedig még pár napja milyen lelkesen ecsetelte, hogy abban az eldugott kis szállóban milyen jókat fogunk hancúrozni, meg hogy szabadjára engedhetem a hangomat meg a fantáziámat. Na persze. Lelép, ráadásul egy ritka ronda nővel. Ugyan mit tud az, amit én nem adtam meg neki?

De kit érdekel már, mit csinál az a tahó. Még jó, hogy nem függök már tőle, így csak beültem a kis Fiestámba, és csak azért is eljöttem ebbe a csendes, nyugodt kis szállodába. Amikor a recepciós megkérdezte,hogy maradjon-e a franciaágyas szoba, édesen mosolyogva válaszoltam igennel neki, és ahogy itt a bárban ülve körülnézek, nem is bántam meg. Sehol egy ismerős,de jó a felhozatal, így könnyű lesz kalandba bocsátkozni. Igen, egy szenvedélyes, futó kaland lesz a gyógyír számomra. Ki tudja, hátha akad itt valaki, akinek szintén tele a hócipője, és szívesen csatlakozna hozzám.

Épp egy újabb kimondhatatlan nevű koktélt rendelek, mikor látom, hogy egy újabb vendég érkezik.....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beléptem a szálloda halljába, megtaláltam a recepciót, de nem tartózkodott senki a pult mögött.

Körbenéztem és megláttam a bárt…majd itt kikapcsolódok egy kicsit.

Odaléptem a pulthoz, és bosszúsan megszólaltam!

- Kérek egy erőset!…hol vannak a recepcióról? Tele van a …mindenem már, mindjárt elhúzok innen!

Ekkor balra néztem, és szemeim megütköztek egy magányosan ülő..valami színes italt kortyolgató Hölgyem.

- Elnézést kérek Hölgyem az előbbi kirohanásomért, de pihenni, kikapcsolódni jöttem, és így kezdődik már. Milyen folytatás lehet? Nincs víz a szobába? Együnk amit találunk? Tényleg komolytalan egy ilyen szállodához ez a bánásmód!

Oda néztem a recepcióra, de még mindig nem volt ott senki. Megittam az erőset, és kértem még egyet. Közben alaposan szemügyre vettem a balomon ülő Hölgyet. Filigrán testalkata volt…pántos mini ruha volt rajta…lábai keresztbe téve…egyből beindult a fantáziám.

- Még egyszer hadd kérjek elnézést Hölgyem! – mondtam már higgadtan.

- Nem történt semmi, nem zavart, van elég bajom, hogy ne figyeljek mások problémájára!

Ez most jól jött ki…két életunt ember kommunikációja, hát nem semmi dolog. Miről lehet csevegni…egyáltalán szükséges ilyen köröket futni?

- Meghívhatom egy italra Hölgyem? – kérdeztem, de közben azon morfondíroztam, hogy milyen elcsépelt invitálás.

- Már vannak a recepciónál! – szólalt meg bársonyos hangján.

- Nem baj, most már ráérek…akkor elfogad egy italt? – válaszoltam.

- Kérek egy ugyanolyat a Hölgynek….és Nekem is az eddigit! – mondtam a pultosnak.

Kitette elénk…én gyorsan felhajtottam…Ő lassan szívószállal kevergetve…bele-bele szívott.

- Ez gyors volt…mindenben ilyen gyorsan lezavarja a dolgait? – kérdezte, számomra kicsit váratlanul.

- Ismerjen meg…és megtudja! – válaszoltam, miközben formás combjaival farkasszemet néztem.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

"- Hmmm, úgy látom, nem csak nekem pocsék a napom...." - gondoltam magamban, mikor az épp újonnan érkezett vendég mellém ülve mérgelődni kezd. Rendelt valami szíverősítőt, aminek már az illata is förtelmesen erős volt, és egy hajtásra lehúzta, majd bocsánatkérően fordult felém, és elnézést kért. Láttam, hogy ki van kicsit borulva, valóban rá férne egy kis pihenés.

Szidott mindenkit a szálloda tulajától kezdve a recepciósig.

Amikor ismételten elnézést kért megnyugtattam,hogy csak dühöngjön nyugodtan, engem nem érdekel, megvan a saját bajom.

Úgy láttam,elgondolkozott, talán a véletlenen, hogy mindketten épp ezen az estén vetődtünk ide a problémáink elől menekülve.....

Kedvesen, de a szokványos módon próbált ismerkedni, mégpedig úgy, hogy meghívott egy italra. Közben szóltam neki, hogy mehet bejelentkezni, mert már ott a recepciós a pultnál, de újdonsült ismerősömnek már esze ágában sem volt, hogy magamra hagyjon.

Amikor megkaptuk az italt, első gondolatom az volt, hogy:" -Hú, ez a pasi teljesen kész van!" - mert én épp csak a kezembe vettem a koktélt, ő megint egy hajtásra kiitta az italát.

- Ez gyors volt- szólaltam meg halkan. - Mindenben ilyen gyorsan lezavarja a dolgait? - kérdeztem kacéran mosolyogva, és ahogy előbújt belőlem a kisördög,és felé fordulva a bárszéken a szoknyám kissé felhúzva keresztbe teszem a lábamat.

Elismerően végig futtatja szemeit a kivillanó combomon, és megszólal:

- Ismerjen meg....és megtudja!

Hmmmmm- gondoltam - felhívás keringőre....

- Akkor talán kezdjük az ismerkedést a bemutatkozással. -javasoltam és már nyújtottam is a kezem.

- Alexandra vagyok, és szerintem tegeződhetnénk is- mondtam, és kellemes bizsergés futott végig rajtam, amikor a tenyere a tenyerembe simult.

- Részemről a szerencse! Az én nevem Péter. Akkor szia kedves Szandra! - mondta, és már hajolt is közelebb, hogy puszit adjon, de valahogy nem az arcomra, hanem az ajkaimra sikeredett, és bár kissé ügyetlen csók, de mégiscsak csók lett belőle....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bemutatkoztunk egymásnak....puszit akartam volna adni, de az elfogyasztott ital hatására kicsit félre ment. Arca helyett az ajkát találtam meg...így egy lecsúszott csók lett belőle.

- Bocs, nem így akartam! -mentegetőztem, de Szandra másképp gondolta, és ajkaink egyesültek. Lassan átmentünk egy csókolózós párba. Szánkban keveredett a kétféle ital aromája, ami egyáltalán nem zavart minket.

- Jelentkezz be és segíthetsz cipekedni..ha már így alakultak a dolgaink! - mondta kajánul.

Hamar elintéztem a bejelentkezést...már el is felejtettem az előzményeket, és indultunk a lifthez.

- Megkérdezhetem, hányas szobát kaptad? - kérdezted és már ki is tépted kezemből a kulcsot.

- Hisz ez az én szobám melletti! Akkor nem kell sokáig cipekedned...gyere menjünk!

Beszálltunk a liftbe...egymásra néztünk és alig vártuk már, hogy elinduljon...a kalandjaink felé!

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira édes volt zavarában, mikor elkezdett mentegetőzni, de nem hagytam sokat beszélni,nyelvem mohón furakodott a szájába,ahol virtustáncot járt összeölelkezve az ő nyelvével...

Zihálva engedtük el egymást, bár alig bírtam elszakadni az édes ajkaitól.

- Jelentkezz be és segíthetsz cipekedni - mondtam neki, miközben lekászálódtam a bárszékről. - Ha már így alakultak a dolgaink!

Úgy láttam, a csókom megtette a hatását, mert a pasi édesen mosolyogva jelentkezett be a recepciós hölgynél, és álmodozó tekintettel jött utánam a lifthez. Kíváncsi voltam, milyen messze került tőlem, ezért kikaptam a kezéből a kulcsot.

- Hisz ez az én szobám melletti! - kiáltottam fel meglepődve. - Akkor nem kell sokáig cipekedned...gyere menjünk! - de már húztam is be magam után a felvonóba, és mikor kis zökkenéssel elindult velünk, megint a nyakába csimpaszkodtam. Ledobta a csomagjait, amik hangos puffanással értek földet, kezeit a derekamra fonta, és határtalan szenvedéllyel csókolt vissza....Vad csókunk közben egyik kezével combomnál fogva felemelte az egyik lábamat a csípőjéhez, majd fürge kutató ujjai tovább suhantak a combom érzékeny belső oldalán, és elérték a csipke bugyim szélét....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy sejtettem illetve akartam a lift megindult kalandjaink felé. Mohon csókoltuk egymást, mint két kiéhezett vad. Szandra egyik lába már a csípőmnél járt...amikor valami sugallatra a lift hirtelen megállt.

- Ez jókor jött! - mondtam és kezem már a csipkés bugyiját simogatta. Nem tanga volt, hanem bugyi, amibe kezem szépen bebújt, hogy formás fenekét érezzem.

- Nem kell segítség, használjuk ki az időt, gyereeee, érezd remegő és vágyakozó testemet! - kérleltél nyögve.

Nem kértünk segítséget, hanem kezelésbe vettem Szandra vágyakozó testét.

Elé térdeltem és fejem eltűnt szoknyája alatt. Puszilgattam piros bugyiját, ami egyre nedvesebb lett. Két kezemmel hátulról benyúltam bugyijába és erősen húztam testét a számhoz. Kemény fenekét masszíroztam, miközben nyelvem a bugyiján át kiemelkedve kemény csiklóját ízlelgette.

- Várj egy kicsit! - mondtad és egy mozdulattal megszabadultál a bugyidtól.

Mindig jó érzéssel tölt el, ha egy Nő önmaga szabadul meg ettől a ruhadarabtól és kínálja fel csodás ölét.

Felvettem bugyiját, arcomhoz tettem és nyelvem átjárta belülről is. Éreztem finom ízét, ahogy már nedve átjárta.

- A puncimat nyald már! - mondta és fejemet ráhúzta nedvektől tocsogó pinájára.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kezére, a szájára figyeltem, fel sem tűnt először, hogy megállt a lift, csak amikor Péter megszólalt:

- Ez jókor jött! - mondta, és lassan térdre ereszkedett előttem.

- Nem kell segítség, használjuk ki az időt - kérleltem, mert láttam, hogy a segélyhívó gombot keresi a szemével - gyereeee, érezd remegő és vágyakozó testemet! - nyöszörögtem halkan.

Két kezével feltűrte a szoknyámat, szinte alábújt, és bár látni nem láttam, de forró leheletét éreztem az ölemen. Nem húzta le a csipkés fehérneműt, az arcát teljesen beletemette, úgy csókolt, hogy teljesen lucskos lettem.

Kutató kezei hátul már a fenekemet markolták, egyre közelebb húzott magához, és végre megéreztem a nyelvét az anyagon keresztül nekinyomódni a duzzadt csiklómnak. Csodás érzés volt, ahogy a csipke finoman dörzsölt, közben Péter ügyes kezei markolták a popsimat, de többet akartam belőle.

- Várj egy kicsit! - toltam el magamtól gyengéden, ő pedig értetlenül nézett rám, de aztán elismerően mosolygott, amikor egy mozdulattal letoltam a bugyimat, és kiléptem belőle.

Péter a fehérnemű után nyúlt, arcához emelte, és mélyen beszívta a puncim illatát.

Bizsergett minden porcikám, ahogy elnéztem, mikor a nyelvét végigfuttatta a csipke belső részén, ahol a nedvemtől már kissé lucskos volt.

Beleremegtem, érezni akartam a száját.

Beletúrtam a hajába, és közelebb húztam az ölemhez:

- A puncimat nyald már! - nyögtem elakadó hangon, és még jobban szétterpesztettem a lábaimat, hogy kényelmesen közéjük férhessen.

Nem is kellett sokat biztatnom, fenekemnél fogva magához rántott, és lázas lefetyelésbe kezdett.....

Egyik kezével elengedett, és ujjait lassan,de határozottan a tocsogó puncimba tolta.

Nyelvével csodás, őrjítő játékba kezdett, miközben ujjai ki-be jártak bennem.

A helyszín, a körülmények, és egy idegen pasi teljesen felpörgettek. Úgy éreztem, hamarosan felrobbanok. Annyira ügyes volt, annyira jó volt, amit és ahogy csinált, hogy tudtam: pár perc, és elsöpör az első hullám....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szívtam magamba a finom nedűt, persze sok választásom nem volt, mert Szandra fojtásig szorította fejemet puncijához.

Az illathalmaz ami elborította agyamat egyből kijózanított, már nem a felesek hatása járta át testemet, hanem e Nő egésze.

- Nyaljál méééég..nagyon jól csinálod....!! - kérlelt, de ekkor már ujjam is beszállt az izgatásba. Ujjaim finoman, de határozottan mozogtak a nedves punciba. Egyszer-egyszer szájába adtam, hogy nyalja le, de utána mentek vissza a "helyére".

Nehezen viselte a "kínokat", élvezni akart, de húztam még a dolgot. A lift úgyis állt, hova kapkodjak, megakartam adni, ami jár, ha már ennyire élvezi.

- Nem bírom...nem.....! -mondta és amikor ujjaim éppen bent voltak...hangosan elélvezett.

Nyelvem csiklóját harapdálta...teste enyhén rángatózódott...ajkain nyál jelent meg.

Felálltam és gyorsan lenyaltam és megcsókoltam elégedett arcát.

- Ne mondj semmit...éreztem rajtad....ha ez bejött Neked...akár az egész hétvégén csinálhatjuk...rajtam nem múlik! - mondtam és egy újabb csókot nyomtam szájára.

Ekkor hirtelen elindult a lift, bugyiját gyorsan zsebre vágtam. Szandra is megigazította ruhácskáját. Csak most vettem észre, hogy nincs rajta melltartó.

Boxer alsóm igencsak benedvesedett az átélt eseményektől...alig vártam, hogy kiszabadítsam ágaskodó nedves farkamat.

- Na végre, hogy itt vagyunk már! - kacagott fel.

- Gyere az én szobám közelebb van...ne menj el odáig! - invitált a szobájába csillogó szemekkel.

Beléptünk és az ajtó becsukódott mögöttünk.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy a gyönyör magával ragadott, már nem volt visszaút. Testem finoman rángatózott az édes kínok alatt, ahogy nyelvét még néhányszor végigfuttatta duzzadó csiklómon. Ajkaim teljesen kiszáradtak, és ahogy végignyaltam a nyelvemmel, hogy megnedvesítsem őket, partnerem felállt, és egy könnyű csókot lehelt a számra.

- Ne mondj semmit... súgta halkan. - Éreztem rajtad....ha ez bejött Neked...akár az egész hétvégén csinálhatjuk...rajtam nem múlik! – mondta, és újra megcsókolt. Közelsége teljesen elgyengített, de nem volt időm sokat gondolkozni, mert a lift egyszer csak megindult.

Gyorsan megigazítottam a szoknyámat meg a felsőmet, amit már majdnem átszúrtak vágytól ágaskodó bimbóim, mikor megállt a lift az emeletünkön. Még körülnéztem gyorsan a bugyim után kutatva, de megláttam Péter zsebéből kikandikálni a csipkés fehérneműt, így hát megnyugodtam.

Alig vártam már, hogy a szobában legyünk, és mivel az enyém közelebb esett a lifthez, hát huncut mosollyal oda hívtam, ő pedig követett vágyakozó tekintettel a szemében.

Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, hirtelen megfordult, nekinyomott az ajtónak, és vad szenvedéllyel belecsókolt a nyakamba. Még a lélegzetem is elakadt a hevességétől, szája kutatva kúszott lejjebb a felsőm kivágásába, térdével pedig a combjaimat tolta szét.

Nem húzta az időt, egyik kezével letolta a pántokat a vállaimról, így a ruhám akadály nélkül csúszott le a derekamra, fedetlenül hagyva a melleimet. Ajkai mohóm csaptak le az egyik bimbómra, erősen szopni kezdte, közben a másik keze már a szoknyarész alá csúszott, és rátalálva érzékeny pontomra a szeméremajkak között, lágyan masszírozni kezdte.

Nyögve adtam át magam az élvezetnek, de közben rá is figyeltem. Kezeim ügyetlenül babráltak a cipzárral, de végül sikerült lehúznom, és benyúltam a boxerba, ami már érezhetően nedves volt az átélt izgalmaktól……

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beléptünk és az ajtó becsukódott mögöttünk.

Neki támasztottam a falnak és egy szempillantás alatt elvillantak mellei. Mohon estem neki, gyönyörűek voltak, ízlésemnek megfelelően. Felváltva szoptam bimbóit, kezem a meztelen alsótestén matatót. Punciján még éreztem az előző orgazmus hatását, kicsit rásegítettem és elöntötte a kéjnedve.

Felizgult farkam már nagyon be volt szorítva. Kezed a cipzáramat babrálta.

Segítettem és kezed már az átázott boxeremet simogatta. Letoltam teljesen a nadrágomat, miközben Te a az ingemet vetted le Rólam. Csupasz mellemet harapdáltad, kezed már a boxeremben volt.

Letérdeltél és egy mozdulattal lekerült Rólam az utolsó darab is. Csodálkozva nézted ágaskodó szerszámomat. Makkom csupa nedv volt.

Nyelved hegye makkomon játszadozott. Legszívesebben már most elélveztem volna, de mit gondolt volna erről. " Milyen férfi ez, ilyen hamar elmegy"!

Hagytam, hogy teljesen elmerüljön ajkai között szerszámom.

- Szeretném ha jól leápolnád, igencsak ráférne! - kértem Szandrát, aki nem habozott teljesíteni kérésemet.

Éreztem fogai érzékeny karcolását, lábaim remegtek, kezei aranyos simogatását golyóimon.

- Nagyon jól csinálod....nem sokáig húzom már.....gyere érezd a forró nedvemet! - hörögtem értelmetlenül.

Megfogta kezével és annyira érzékenyen verte, hogy minden előjel nélkül tele élveztem az arcát, jutott az ajkaira is, de a mellére is került.

Nyelvével lenyalta ajkairól nedűmet és aztán újra elnyelte finom szája farkamat.

Már amikor teljesen megnyugodott szerszámom, csak akkor adta vissza.

- Nem kapok levegőt....ez bizony finom volt.....! - mondtam és vad csókolózásba kezdtünk.


Hirtelen megszólalt a telefonja. Elővette és kiment az erkélyre. Kisvártatva bejött, nem szólt semmit, odament az ajtóhoz, kinyitotta és kezével jelezte, hogy távozzak.

Gyorsan összeszedtem magamat és a csomagommal a kezemben, megalázva elhagytam a szobáját.

Átérve a szobámba, ami közvetlen mellette volt, ledobtam a csomagomat és az ágyra roskadtam.

Innom kellett valamit, ezért leszóltam a bárba, hogy hozzanak fel egy üveg erős piát jéggel. Ekkor hallottam, hogy becsapódik a szomszéd szoba ajtaja.

Kiálltam az erkélyre vártam, hogy megjelenjen. Láttam, ahogy bepakolja cuccait a kocsi csomagtartójába...majd váratlanul megfordult és felnézett. Akaratlanul integetni kezdtem, de visszajelzés nélkül beszállt kocsijába.

Közben megjött az italom is. Kortyolgattam belőle....el is aludtam úgy ruhástul. Valamikor hajnaltájt felébredtem és levetkőztem, majd aludtam tovább.

Reggeli után úgy döntöttem, hogy ezek után én sem maradok. Kifizettem a számlámat és beültem a kocsimba.

Mi játszódott le Bennem?? Talán egyszer rájövök!

.......

Elegem volt mindenből....a világból...emberekből, szóval besok(k)altam, de nagyon!

Tartalomjegyzék