Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Na végre! – gondoltam magamban – Már majdnem négy óra, én meg még mindig itt melózok a gyárban. Reggel hattól kicsit hosszú már a nap.

Délelőttös vagyok, de a délutános műszakba új fiú jött, kicsit be kellett tanítanom. Fáradtan ballagok az öltözőnk felé, orrom tele az ostyagyár édes illatával. Az öltözőnk a folyosó végén, egy kanyar után van. Az öltöző után már csak egy takarítószeres helység van, oda meg sose jár senki, mivel a takarítók éjszakások.

Ahogy befordulok a sarkon, megint megpillantom azt a falinaptárat. Nem tudom, ki rakta fel, és hogy a vezetőség még miért nem szedette le. Persze mikor jár erre a főnökség!? Sose! A naptáron tizenkét hónap, hozzá tizenkét meztelen csaj. Eddig nem volt időm megnézni, meg nem szeretem tömegben nézegetni az ilyeneket. Most viszont egyedül vagyok, a délutánosok már dolgoznak, a délelőttösök meg hazamentek. Na lássuk.

Húúúúú, micsoda dögös vörös, azannyát! Formás segge van, az ujja meg a szájában, mintha…. Na el tudnék képzelni oda valami mást is az ujjad helyett, babám. Na mindegy, nézzük a következőt. Micsoda szende szőke, a hajával félig eltakarja az arcát. De ha ilyen szende, miért dugja be az ujját a puncijába, ami jól láthatóan csupasz, és fénylik valamitől. Micsoda dudák, egyszer megharapdálnám őket, az biztos. Na lapozzunk… Ez a nő meg így szokott aludni?? Világosbarna haj, az ágyban, lehunyt szemekkel, mintha aludna. Nade meztelenül, széttárt combokkal, egyik keze a mellén, a másikban egy vibrátor? Igazi homlokos punci, kissé kilógó szirmokkal. Édesem, szétszednélek, ha egyszer…. Hopp, itt a következő. Áááááá, elmegyek fotósnak! Ott térdel négykézláb az ágyon, a fotós hátulról kapta el, a csaj éppen visszanéz, ujja a szájában, a másik kezével meg szétnyitja a rózsaszirmait, mintha arra várna, hogy egy pasi hátulról betömje. Szerintem a fotós tuti megrakta a csajt, ha az így beterpesztett neki…

Ekkor mozgást látok a szemem sarkából. Ezek szerint úgy elábrándoztam, hogy meg sem hallottam a közeledőt. Aki egy nő! Mit keres itt? Látásból ismerem, egy műszakbeosztásban vagyunk, valami csoportvezető lehet, mert időnként végigmegy a sor mellett, eligazítja a nőket, néha segít nekik, aztán tovalépked. Jó segge van, a fehér köpeny alatt is látszik….

Egy pillanat alatt végiggondolom mindezt. A következő pillanatban meg rájövök, hogy én már levettem a köpenyem, így a shortom dudorodása egészen látványos lehet. Pláne így hogy feléje fordulok zavaromban. Kezemben a meztelen nős naptár, ágaskodó farokkal…micsoda égés! Egy pillanatra ő is megtorpan, talán zavarban van.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan vége a napnak, reggel nyolctól itt vagyok benn, de már elegem van, ma nagyon kikészültem. Ezek a csajok, elemükben voltak, és rengeteg volt a papírmunkám is. Már csak egy tusolás kéne, az új tusfürdőmmel, amit vettem, és végre levethetem a köpenyemet is. Elindulok az öltözőbe, ami lent van az alagsorba. Halkan lépkedek lefelé a lépcsőn, szinte surranok. Ahogy elhagyom az utolsó lépcsőt is, rögtön balra egy ajtó, ott van a női öltöző, jobbra a kanyar után van a férfiaké és utána a takarító szertár. Eszembe jutott, hogy a takarítók helyiségébe tettem be, amit reggel vettem a boltban. Az új tusfürdő, amit most ki is akarok próbálni. Már majdnem elhaladtam a férfiöltöző előtt, mikor megpillantottam őt, ahogy azt a naptárat nézegeti. Ezen mindig elmosolyogtam, hogy egy női szexnaptár lóg a falukon. Megálltam nem túl közel, de nem is messze a férfitól, kicsit oldalról néztem én is azokat a csodás nőket. Elsőként egy vörös jelent meg szemeim előtt. Igazán telt idomokkal, majd egy szöszi, ez igen. Aztán egy világosbarna a vibrátorral, ez már engem is kezd érdekelni. A cégnél még nem mertem elmondani vágyaimat a nők iránt, ahhoz túl sokan dolgoznak itt. Na de a férfi előttem, gondolom, már ágaskodhat a farka. De ki is lehet ő, hátulról nem ismerem fel. Dehogynem, csak levágatta a haját. Milán lesz az. Még közelebb léptem hozzá, de ekkor megfordult, és számomra nyilvánvalóvá vált, hogy nem hagyta izgalom nélkül a nők. Nem mondom kicsit meglepett, mivel láthatóvá vált a méretes szerszám, nem is hogy harcra kész, inkább a méret. Zavarba jött, de édes el is pirult. Jó megyek, mert még olyat mond, hogy még rosszabbul jön ki belőle.

- További jó nézelődést kívánok – kicsit ráteszek egy lapáttal

- ÖÖÖ, köszi – zavarában ennyire tellett.

Bementem a takarítószertárba, kivettem a dolgaimat és elindultam az öltözőhöz. Már nem volt a naptárnál, de hallottam valami matatást bentről. Vajon mit csinálhat? Hm? Gondolataim elkalandoztak. Sietnem kell, mert már késésben vagyok, gyorsan letusolok, felveszem a ruhámat és indulok is kifelé az ajtón. Legalább nem futottam vele össze még egyszer.

Másnap ismét négyig maradtam, bár a héten szerintem már így lesz. Sokszor gondoltam arra a pillanatra, mikor megfordult és zavarba jött. Olyan kis aranyos,és hát a mérete, ettől el is mosolyodom. Hát, ahogy haladok lefelé, arra gondoltam, hátha még egyszer ott lesz és nézegeti a naptárat. Most úgy sem jönne le senki, esetleg. Jaj, Kata, mik nem járnak a fejedbe. Még azt sem tudom, hogy megismert e. Pedig már jó ideje egy műszakba vagyunk és mégis valahogy nem beszéltünk. Vagy ha igen az rövid szakmai dolog volt. Áh, nincs itt, de most valami másik nő van, szóval valaki lapozta már. Én is szívesen átnézném.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ellépdelt mellettem, és csak ennyit szólt, némi éllel a hangjában:

- További jó nézelődést kívánok – aztán a takarítószer-raktárba ment be. Ezt kihasználva bemenekültem az öltözőbe.

Levetkőzök a zuhanyzáshoz, farkam még mindig ágaskodik. A zuhany alatt vágyam nem csillapul, a naptáros csajokra gondolok, de minduntalan a leleplezőm arca, teste bujkál az agyamban. Ujjaim dákómra csúsznak, a tusfürdőtől síkos testrészemet simogatom. Ábrándozok, szemem lehunyva, ujjaim mozgása gyorsul, aztán a zuhanyzó falára spriccelek. Ahogy elzárom a vizet, meghallom, hogy a túloldalon csobog a víz. Ezek szerint ő is zuhanyzik… Ej, ha ott lehetnék!

Másnap már keresem a nőt a gyárban, nagyjából emlékszem, hogy melyik osztályon dolgozik, így többször is sikerül összefutni vele. Néha lopva nézem, kicsit elmereng, aztán megrázza a fejét és visszatér a munkához. A nevét is megkérdeztem az egyik kollégától, Katának hívják. Egyszer éppen szembe jött a folyosón, ráköszöntem, ő meg mosolyogva visszaköszönt. Nem gúnyt, inkább kedvességet láttam az arcán. Vagy tévedtem?

Aztán persze megint nem tudtam kettőkor lelépni. A tegnapi új fiúnak nem igazán sikerült a betanítása, hibát hibára halmozott, alig győztem rendbe hozni. Újra betanítás volt, így megint négy óra múlt, mire az öltözőkhöz indultam. Titkon reméltem, hogy találkozok Katával, de a csend a folyosón nem sok jót jelentett. Lassan, fáradtan lépkedtem, de ahogy befordultam az öltözőnk felé, ott állt Kata. A naptárat nézegette! Pucér nőket nézeget?? Nem mozdultam, így nem vett észre. Arcán komolyság volt, ahogy lapozgatott. Egy képnél aztán megállt, hosszan nézte, láthatóan belemerült a látványba. Óvatosan odébb léptem, majdnem mögé, hogy én is lássam, mi keltette fel a figyelmét. A képen két meztelen nő volt, egymás felé fordulva, nyitott ajkuk szinte összeért. A szőke bombázó a barna csaj mellét simogatta, miközben a másik nő a szőke puncijára terítette ujjait. Másik kezük egymás popsiját simogatta. Ezt nézte elmélyülten, szája szétnyílt, testével kissé homorított, mintha a csajokat akarná utánozni.

Hirtelen jött bátorsággal egészen mögé léptem, és füléhez hajolva suttogtam

- Szia Kata, látom neked is tetszik. Te melyik lennél szívesebben: a szőke vagy a barna?

Láthatóan megrezzent, félig hátra fordult, aztán fenekét nekem nyomva, a képet nézve ennyit mondott

- Inkább a barna.

Dákóm már erősen ágaskodott, így nekifeszültem formás popsijának. Szerintem ő is érezte, mert finoman ringatni kezdte csípőjét, tovább szítva vágyam. Ezt felszólításnak éreztem, hátulról átkaroltam és finoman simogatni kezdtem telt mellét. Egy mozdulat, a legfelső gomb megadta magát, és már csak a melltartó volt ujjaim és a bőre között. Teljesen nekem dőlt, hagyta, hogy simogassam mellét, és a melltartóból kimaradó selymes bőrét. Éppen azon gondolkoztam, hogy hogyan tudok a melltartó alá jutni, amikor léptek közeledtek. A varázs egy pillanat alatt elmúlt, ellépett tőlem, gyors mozdulattal begombolta köpenyét, egy puszi a szám sarkára és tovalibbent. Én meg álltam ott, és átkoztam a kollégákat, akiknek erre volt dolguk. Mielőtt ideértek, bementem az öltözőbe. Ahogy ott ültem és gondolkoztam az előbbi perceken, megindult a zuhany a szomszédban. Elképzeltem Kata meztelen testét a zuhany alatt, és még keményebben ágaskodott a dákóm. Vívódtam: átmenjek, vagy ez túl korai lenne?

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát, ha már itt vagyok, és nincs erre senki, megnézem őket. Hiszen olyan szépek voltak és izgatóak. Főleg a vörös az elején. De most egy szöszkét látok, és azok a göndör fürtök, ahogy lehullanak a mellére, ez csodás. A mellbimbói ágaskodnak a tincsek alatt. Hm de bekapnám most őket és nyalogatnám. Lapozzunk csak, egy fekete sötétbőrű nő jelenik meg előttem, talán félvér lehet, próbálja takarni magát, de nem sikerült neki. Nézzük a következőt. Egy páros, oh, majdnem csókba forrnak össze, ez érzéki játék és a kezek hova is tévedtek? Ez igazán izgató, kelletlenül is popsimat mozgatom, de…

- Szia Kata, látom neked is tetszik. Te melyik lennél szívesebben: a szőke vagy a barna?

Bevallom kicsit megrezzentem, de tudtam a hangjából és egy picit hátrafordultam, hogy biztos legyek benne. Kezdeti félszem átváltott, és a popsimat nekinyomtam Milán testéhez, s érzem már készen áll!

- Inkább a barna – feleltem a kérdésére

Ő átkarolt és a mellemhez indította a kezét, alányúlt a köpenyemnek, és már ki is gombolta a felső gombomat. Bevallom jól esett ez a kis kezdet, és hagytam is, mi jó is lett volna, de lépteket hallottunk. Ez a varázs elszállt, amilyen gyorsan jött, úgy el is szállt, sajnos. Gyorsan begomboltam a köpenyem és adtam egy kis puszit neki, majd távoztam, mielőtt lebukunk. Ha már így alakult, akkor letusolok. Gondolataim Milánon jártak, mi lett volna ha. Az a volna. Elkezdtem én magam kigombolni azokat a gombokat, majd megszabadítottam magam a ruháimtól. Mivel ma kerékpárral jöttem dolgozni, úgy gondoltam ráérek. Magamhoz kell nyúlnom, ahogy folyik rám a víz, és ekkor meghallom, hogy szinte a fal másik végén is tusol valaki. Csak nem? Vajon ő is, istenem, de felizgat. Muszáj nekem is és már el is indul a kezem a testemen, a melleimen át, ahol persze elidőzök kicsit, megtekergetem a bimbóimat, ami elindítja a folyamatot bennem, majd, haladok, lefelé a barlanghoz s már tűnnek is el az ujjaim a testem zugaiba. Olyan meleg van benn, de egyben izgató is. A másik kezemmel megtámaszkodom a falnak, míg a bennem lévővel izgatom a „g” pontomat. Talán Milán is élvezetes játékba kezdett, s ez a gondolat megadja a lökést nekem, hogy átlépjem a gyönyör kapuját. Nem törődve semmivel sikoltottam egyet. Annyira felizgultam most és olyan hamar…. Csak remélni tudom, hogy nem hallatszott ki. Nem mondom ez jól esett.

Már várom, hogy tekerjek rá egy kicsit, így kiengedve a bennem maradt gőzt. Felöltözöm a rövidnacimba meg egy pántos felsőbe, ugyanis kint negyven fok van, de bugyit nem veszek fel. Valahogy most nincs kedvem, úgysem találkozom senkivel. Mikor kiérek, látom, hogy Milán is kint van. Ránézek és elmosolyodom, ahogy ő is.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy döntöttem, nem megyek át. Ma még nem. Viszont megvárom a zuhanyzás után, hátha….

Gyorsan levetkőztem, beálltam a zuhany alá és három perc múlva már a törülközőmért nyúltam. Ahogy elzártam a csapot, egy tompa, jellegzetes sikolyt hallottam, talán a túloldalról. Először nem tudtam mire válni, aztán elmosolyodtam. Kata, Kata, nem bírsz a véreddel…

Felöltöztem, póló-short, kint tombol a nyár. Meg a hormonok, bennem…meg Katában is, ha jól hallottam. A folyosón megvárom, rám mosolyog, ahogy kilép az öltözőből.

- Szia, te mivel jöttél? Nincs kedved egyet fagyizni?

Láttam, hogy kicsit megtorpan, talán mást tervezett, de aztán huncut mosollyal mondta

- Szóval nyalakodni lenne kedved? Egyébként biciklivel jöttem. És te?

Én gyalog járok dolgozni, nagyjából fél óra reggel, viszont a sétát a városon át mindig élvezem. Kata tolta a biciklit, így ballagtunk a közeli fagyishoz. Furcsa volt így beszélgetni, hogy némi intimitás után vagyunk, de kellemes volt a séta meg a fagyi vele. Nem bírtam ki, rákérdeztem.

- Hogy is van azzal a szőkével meg a barnával? Tudod, a naptáron…

Picit zavarba jött, ez tisztán látszott. Valami olyanra kérdeztem rá, amire nem kellett volna? Persze aztán kivágta magát.

- És neked bejön az a barna, az ágyban, ahogy négykézláb mutogatja magát?

Ez elég ügyes volt, egy-egy. Vagy mégsem? Végül is teljesen jogos, hogy megnézek egy jó nőt. Na de hogy ő két meztelen csajra izgul rá!? Na ezt a vonalat még körül kell járni.

- Megkóstolhatom a fagyidat? – Kata kérdése rántott vissza a forró valóságba. Ő gyümölcsfagyit kért, én a vanilia-karamell párost választottam. Odaadtam a tölcsért, és Kata mélyen a szemembe nézve körbenyalogatta a hideg kúpot. Nyelve lassan járt körbe-körbe. Szeme csillogott, mintha… Hoppá, fagyit nem így szoktunk nyalogatni! Játszik velem ez a nő…

- Te is megkínálsz valami nyalnivalóval? – kérdeztem kétértelműen. Ha ő úgy, akkor én is úgy!

- Mire gondolsz? – kérdezett vissza kacéran

Hirtelen a klasszikus vicc poénja jutott eszembe, de aztán inkább visszafogtam magam.

- Valami édesre, ízletesre, finomra…..vagy esetleg a fagyidra.

Ebben a pillanatban bekapta az utolsó csücskét is a tölcsérnek, és sajnálkozva tárta szét karját.

- Hát abból nem kaphatsz. De majd kitalálok valami kárpótlást.

Közben észrevétlenül odaértünk a lakásához. Egy régebbi típusú társasház belső udvarára kanyarodtunk be. Állt a levegő, mint egy katlanban. A falhoz támasztotta a biciklijét, és levette a bőr hátizsákját, hogy a kulcsát elővegye.

- Őrült meleg van itt – szakadt ki belőlem önkéntelenül.

- Nekem nincs annyira melegem. A zuhanyzás után elfelejtettem bugyit venni. –közölte nyugodt hangon, mintha csak a macskájáról lett volna szó.

Nem bírtam tovább. Körülnéztem, és ahogy a bicikli kormányára akasztott táskájában matatott, szorosan mögé álltam. Átkaroltam a derekát és a nyakába csókoltam. Ujjaim a könnyű blúz alá csúsztak, orrom megtelt édes illatával. Láthatóan csak egy kicsit lepődött meg, nem is tiltakozott, még a látszat kedvéért sem. Egyik kezem felfelé indult csupasz bőrén, a másik lefelé, kézzelfoghatóan leellenőrizni öltözködési lazaságát. Sajnos a szűk short alá nem fért be az ujjam, így a gomb alatt megbúvó cippzárt húztam le, hogy két ujjamat bedugva bizonyosodjak meg a fontos kérdésről. Ujjaim csupasza bőrt és egy kis szőrpamacsot találtak, amitől dákóm merevedése szinte fájdalmas lett. Különösen úgy, hogy Kata a múltkor megismert módon ringatta csípőjét, nekem nyomott popsival. Kezem bejárta testét. Kata hátranyúlva nyakához szorította fejem, mintegy jelezve, hogy nehogy abbahagyjam a csókolgatást.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Észrevétlenül haladtunk a lakásomhoz. Nem is gondolkodtam, olyan ösztönösen vettem az irányt hazafelé. Mikor bekanyarodtunk a kapun akkor esett le. Most aztán lesz más is egy kis simogatásnál, ha már bejött a kapun. Egy régebbi társasház udvarára értünk, ahol négy családnak volt hely. Most viszont enyém volt az egyetlen lakás, ami belakott volt. Egy idősebb házaspár lakott az egyikbe, de otthonba adták őket nemrég, a másikban egy sokgyerekes család lakott, de most eladásra vár. Őszintén én megvenném, de nincs rá elég pénzem. A harmadikban senki nem lakott, hisz már az enyém, ahogy a negyedik is. Egy kis panziót szeretnék majd egyszer nyitni, ha az enyém lenne mind a négy, de ez még álom.

A falnak támasztottam a kerékpárt, és levettem a táskám, hogy elővegyem a kulcsomat. Most bezzeg nem jön elő egyszerre.

- Őrült meleg van itt – szaladt ki a száján

- Nekem nincs annyira melegem. A zuhanyzás után elfelejtettem bugyit venni – közöltem vele higgadtan, hogy egy kicsit játszadozzak vele.

Ekkor mögém lépett, átkarolt, s kezei önálló életre keltek. Gondolom ama kijelentésem, hogy nincs rajtam alsó, felcsigázta. Bár a sortom alá nem tudott benyúlni, de kivágta magát, és a cipzárt lehúzva dugta be ujjait a puncim felé. Ez elindította bennem a hormonokat, és csípőmet ringattam a testéhez, hogy érezzem férfiasságát, ismét. Még jó, hogy egyedül vagyunk itt. A fejét megfogva húztam vissza a nyakamhoz, hogy folytassa a csókolgatást. Imádtam, és megtalálta azt a kis erogén zónámat a nyakamon a fülem alatt, ami igazán izgató volt. Kis nyögések hagyták el számat, mikor hozzá ért. Másik kezem a combján pihent, de lassan haladtam a popsim és a teste között, egészen, mígnem elértem a már ágaskodó dudort. Hagytam pihenni a kezem rajt egy darabig, de aztán haladtam felfelé, hogy a gumis derekú sortba dugjam a kezem, érezni akartam a markomba, ujjaim közt.

- Talán menjünk be – suttogtam halkan

Nem válaszolt, csak finoman levezetésképpen végigsimította a testem, és elengedett. Elindultam, de már nem csak a melegtől voltam olyan piros és forró, a vágy, ami hajtott.

- Gyere beljebb – invitáltam befelé, azt hiszem meglepődött kicsit

A lakás minden zugában a meleg színek dominálnak, főleg a piros árnyalatok. És mint elválasztásképpen, ajtók helyett és dekorként is, függönyök lógtak itt-ott. Olyan meleg déli hangulatot árasztott, némi bujasággal.

- Gyere már utánam, mutatok mást is – kacsintottam rá.

A folyosón végigmentünk egészen a hálóig. Természetesen itt sem volt ajtó, csak egy gyöngyökből fűzött függöny. Kézen fogva húztam be a szobába.

- Ezt csak alvásra használom – suttogtam fülébe

Egy alacsonyabb ágy volt középen, tele párnákkal és körbe a plafonról lelógó baldahinnal.

- Nem semmi a lakásod, s a szobád – még mindig nem tért magához, ez tisztán kivehető volt az arcán

Hát igen, utálom a hagyományos lakásokat. Ez meg saját tervezés az egészet én csináltam, én formáltam.

- Gyere, fedezd fel a szobát, és engem is – ismét huncutul néztem rá

Közelebb lépek hozzá és a derekánál átkarolom és magamhoz húzom, majd ajkaira egy leheletnyi csókot adok. Várom, hátha folytatja a játékot. Elmosolyodik és magához húz még jobban, majd ajkaink összeérnek és egy nyelvjátékba kezdtünk, míg kezei lejjebb haladnak a testemen hátul, egészen a popsimig.

- Mire készülsz? – beszéltem bele kicsit a szájába – amikor már kissé alábbhagyott a szenvedélyességünk

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ő keze sem tétlenkedett, elindult testem közepe felé, de aztán inkább behívott a lakásába. A ház belseje éles ellentétben állt a külső képpel, meg azzal a képpel is, amit Kata lakásáról feltételeztem. Meleg, élénk színek, egyedi ötletek, nőiesség, keleti varázs és valami rejtett érzékiség minden sarokban. A hálószoba csak egy függönnyel volt elválasztva, láthatóan egyszemélyes lakás. Ehhez képest hatalmas ágy, párnákkal. Csak forgattam a fejem, hirtelen az is kiment a fejemből, miért is hívott be ide Kata.

- Nem semmi a lakásod meg a szobád – szalad ki a számon. Elvarázsolt a látvány, a munkahely már csak távoli hely volt ebben az….oázisban. Talán Kata is látta álmélkodásom, mert az ágy mellett megállva felém fordult, szemében mosollyal.

- Gyere, fedezd fel a szobát, és engem is – ahogy ránéztem, vállpántos felsőjére, meg a shortra (ami alatt tényleg nem volt bugyi, erről már megbizonyosodtam!), egyből eszembe jutott, miért is jöttünk ide. Átkaroltam, néhány finom, ismerkedős csók, aztán egészen belefeledkezem, illata, íze mámorító. Ujjaim hátát fedezik fel a ruha alatt, popsija kemény, formás.

- Mire készülsz? – suttogta két csók között

-Arra gondoltam ……- egy csók a nyakára – talán ihatnánk egy teát……….– újabb csók, ezúttal a vállára .- vagy sakkozhatnánk is….. – a csók már egészen a blúz széléig csúszott, mellének halma fölé – de esetleg le is vetkőzhetnénk, kipróbálni az ágyat …-visszatértem a szájához, némi időt adva a válaszra.

Kezem feljebb csúszott a hátán, kikapcsoltam melltartóját, így a vetkőztetést a beleegyezése nélkül megkezdtem.

- Háááát, sakkozni nem tudok, a tea viszont jó ötlet….néhány óra múlva….addig viszont marad a …..vetkőzés. – suttogta.

A csókoktól nem annyira tudott beszélni, de a keze nem tétlenkedett. A mondat végére a shortom már combom közepén volt, az alsómmal együtt. Nem viccel ez a nő!

A következő mozdulata ellentétes irányú volt, így pólóm hamarosan az ágy mellett landolt. Aztán megint én következtem, lehúztam válláról a blúz pántját, így előbukkant gömbölyű melle. Rávetettem magam, simogattam, csókolgattam, ő meg egy másfajta játékszert talált ujjainak. Elakadó lélegzettel térképeztem fel nőies formáit, aztán némi üggyel-bajjal az a gomb is kigombolódott, így fenekének ívét csupasz bőrén mérhettem fel.

Rámarkolt dákómra, ujjaival szétkente a síkos cseppeket. Bokájára csúszott nadrágjából kilépett, hogy én is felfedezhessem teste érzéki középpontját.

- Szóval akkor marad a vetkőzés – suttogtam fülébe, ahogy összefonódtunk, állva. Rám nézett, szemét vágy vonta ködbe.

- De még nem értünk a végére – nyújtotta kezét felfelé, hogy a blúzt is lehúzhassam róla. Értettem a célzást, és a következő pillanatban Ádám és Éva módjára álltunk az ágy mellett.

- Valami nyalnivalót kértél, még az utcán- suttogta a fülembe – édeset, finomat. Most lenne rá ötletem. –és egy utolsó csók után végighanyatlott az ágyon. Egy combját finoman felhúzta, széttárta, mintegy jelezve, hogy a völgyben valami ízletes forrás vár. Letérdeltem mellé, és számmal, ujjaimmal indultam a felkínált édesség kóstolására.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor azt felelte ihatnánk teát, kicsit ledöbbentem, de ez csak a másodperc töredéke volt, mert rögvest folytatta, hogy sakkozzunk, majd ismét visszatért, talán vetkőzhetnénk is. Észrevétlenül kapcsolta ki a melltartómat, miközben a válaszon gondolkodtam, ami ugye nem volt kérdés, de mégis játszunk a szavakkal.

- Háááát, sakkozni nem tudok, a tea viszont jó ötlet….néhány óra múlva….addig viszont marad a …..vetkőzés. – suttogtam

És mire a csókot befejeztük lehúztam a nadrágját és alsóját, hogy kiszabadítsam belőle a farkát, majd a pólóját is elkezdtem felfelé húzni, így végre megmutatkozott előttem egész teste, bár csak egy pillantást vetettem rá, de az tetszett. A nadrágból kilépett, talán még arrébb is rúgta. Aztán ő következett, és már húzta is lefelé a felsőmet, hogy előbukkanjanak a melleim, amire rá is vetette magát. Nyelve és ajkai felváltva izgatták a bimbóimat. Kezeim is elindultak, hogy kezembe tarthassam kemény, ágaskodó férfiasságát. A cseppeket a végéről az ujjammal körkörösen szétkentem, ami érezhetően nagyon tetszett neki. Ekkor már a nadrágom is lecsúszott.

- Szóval akkor marad a vetkőzés – suttogta a fülembe, aminek én nagyon örültem és ezt jeleztem felé is

- De még nem értünk a végére – nyújtottam felfelé a kezem, hogy lekerüljön rólam az utolsó ruhadarab is.

- Valami nyalnivalót kértél, még az utcán- suttogtam a fülébe – édeset, finomat. Most lenne rá ötletem.

Lefeküdtem az ágyra és szétnyitottam combomat, hogy láthatóvá váljon az édesség, ami ígértem neki.

Letérdelt mellém, majd apró csókokkal indult a hasamtól lefelé, mígnem elérte dombjaimat, ekkor megállt és ujjaival finoman követte az eddigi végigcsókolt területet. Körbejárta alsó bujaságomat a két ujjával, s közben egyre beljebb haladt. Élvezettel játszott velem, látta és érezte rajtam, hogy kívánom, hogy teljesen hozzám érjen, s, hogy beleízleljen női sunámba. Nem is váratott sokáig fentről lefelé haladva, mint egy jó nedűt megkóstolt. Ekkor arrébb ment és most már szemből szeretett meg. Ujjaival széthúzta a szirmaimat, majd ismét nyelvével, most már teljesen megkóstolva, nyalni kezdett. Bejárta az édességnek ígért területet, majd ujjai lejjebb haladtak a már izzó lukacskám felé, s bizony el is nyelt egy kettőt. Eközben a nyelve csiklómmal játszadozott, mintha mindig is ezt csinálta volna. Már vártam a robbanást eme kettősség hatására, de érezvén, hogy elindult a folyamat meg-megállt.

- Ne játsszál velem, mert…… - egyre halkuló hangon mondtam

- Játszani én? – s a mosoly az arcán elárult mindent

Elindult felfelé, de ajkai minden porcikámat bejárta, mígnem elérték ágaskodó bimbóimat. Itt időzvén egy kicsit, felváltva vette ajkai közé, néha meg összenyomta őket, mint két labdát, s így folytatta. Lábaim ráfonódtak testére és próbáltam felfelé nógatni, hogy a már izzó ölemben érezhessem férfiasságát.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először a hasától indultam lefelé, hogy édes puncilevét megkóstoljam, aztán combjai közé hasalva nyelvemmel fogtam fel kicsorgó nedvét. Simogattam, nyalogattam, nyelvemmel köröztem csiklójának duzzadt dombján. Két ujjammal belülről izgattam, amíg szám a vörösen izzó virágszirmokat járta végig. Éreztem testének finom remegését, csípőjét egyre csak emelgette, mohón kívánta kényeztetésemet. Puncijának nektárja beöltötte számat, orromat, s én minden apró négyzetcentiméterét bebarangoltam. Két ujjammal széthúztam a szirmokat, így lüktető húsrügye ott ágaskodott előttem. Ahogy nyelvem hegyével megpöcköltem, mély nyögést hallatott. Újabb simítás, újabb nyögés. Két gyors kör a pöckön, és puncija összerándult ujjam körül. Éreztem, hogy vágya az egekbe száll, szeretne elélvezni. De én még kínozni akartam egy kicsit. Lassítottam, mire rám szólt:

- Ne játsszál velem, mert……

- Játszani… én? – és kéjes mosollyal arcomon felfelé indultam testén.

Mellének halmait kiélveztem, mellbimbóit harapdáltam, aztán még feljebb csúsztam. Kata egészen széttárta lábát, sarkát derekamba fúrta, mintegy jelezve, hogy merre legyen a folytatás.

Hozzá simultam, megcsókoltam, közben duzzadt dákómmal szeméremajkait simogattam. Néha csiklójához értem, ami különöse érzékeny volt. Nem hatoltam be, még vártam. Vártam, hogy teljesen elvessze a fejét.

- Gyere már, Milán, ne kínozz… - nyögte vágytól elhomályosult szemmel.

De én csak folytattam a finom lökdösődést, makkom lucskos szirmokon szánkázott. Végül nem bírta tovább, jobb kezével lenyúlt és beigazította a célba a szerszámot. Sarkát szokatlan erővel nyomta derekamba. Erre vártam. Hogy az ő keze legyen az utolsó, ami a behatolás előtt a farkamhoz ér. Feladtam az ellenállást és egyetlen mozdulattal tövig csúsztam lucskos nyílásába. Felsikoltott, halkan, kéjesen.

- Milán, Milán…csináld még…még, kérlek ….

Nem mozdultam. Még nem. Panaszos nyüszítés volt a válasz, mozgatni kezdte altestét. Megcsókoltam, és lassan mozgásba lendültem. Ki…be…ki..be… Majd egyre gyorsabban. Azt akartam, hogy ő élvezzen el először. Két karomra támaszkodtam és lenéztem rá. Behunyta szemét és a közelgő tűzijátékra koncentrált. Mozgásom nem lassult, ahogy teste megfeszült alattam, ágyéka egészen összeszűkült, apró verejtékcseppek ütköztek ki nyakán. Aztán felsikoltott, hosszan,jólesően, s én elnyújtottam gyönyörét. Végül rásimultam, éreztem szívverését. Kinyitotta szemét, rám mosolygott. Finoman megmozdultam, mintegy jelezve, hogy én még nem….

Vette a jelzést, finoman legördített magáról. Ágaskodó vágyam síkos nedvektől csillogott. Széttárta combom, közéjük hasalt és szemembe nézve nyelte el dákómat. Megremegtem az érzéstől és a látványtól. Ujjai golyóimat simogatták, markolászták, nyelve fickándozott. Néha mint egy fagyit, úgy nyalta körbe-körbe, s közben ujjai le-föl jártak. Aztán megint mélyre nyelte, szívta, majd megint csak a bunkós vége került a szájába, azon cuppogott. Tíz ujj és egy forró száj fokozta élvezetem. Felkönyököltem, s csak néztem barna hajkoronáját, szép szemét, ahogy rám nézve szopta dákómat. Aztán felgyorsította mozgását, én csak ziháltam.

- Most…..óóó…. most....nézz rám, Kata…..!

Tekintetünk összekapcsolódott, vágy és odaadás sugárzott szeméből, miközben szájába élveztem. Hosszú, mély korty, aztán újrakezdte a mozgást. Az orgazmustól túlérzékeny vesszőm szinte fájdalmas, kéjes érzéseket közvetített, ahogy Kata tisztogatta s lassan ernyedni kezdett.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még kínzott, nem siette el a dolgot, ki akart végezni először lelkileg, majd testileg is, végig játszott velem. Egészen addig, míg én már nem bírtam magamban tartani a gyönyört, s egy jóleső sikollyal adtam át magam neki. Rám feküdt, s éreztem mozdulatából, hogy ő is arra gondol, amire most én. Finoman legördítettem magamról, majd lábai közé feküdtem, hogy közben szemébe nézhessek, miközben a nedvemtől síkos dákóját ingerlem. Nyelvemmel játszadoztam a hímtagon, míg ujjaimmal golyóit fogtam körbe. Néha elkalandozott a kezem, s követte a szám mozdulatait a férfiasságán. Ahogy tekintetünk összeért, láttam rajt, hogy mennyire élvezi. Fokozva vágyát játszani kezdtem vele, hol leengedtem mélyre egy hírtelen mozdulattal, hol meg nyaltam, mint egy fagyit a tetejét. Felkönyökölve nézte végig a játékot, s én élvezettel játszottam vele. Szemei lassan áttértek egy könyörgésbe, most már elég végezz ki, s én értettem a néma szavakat. A tempómat felgyorsítottam, s ő zihálva …

- Most…..óóó…. most....nézz rám, Kata…..!

Ebben a pillanatban tekintetünk összetalálkozott, s számat megtöltötte nedvével, én meg nyeltem lefelé. Még szépen letisztítottam vesszejét, nyelvemmel, majd mellé feküdtem.

Kezét felkínálva öleltük egymást még pár percig. Néma csend volt most az úr, de nem bántuk. Majd eszembe jutott, hogy teázhatnánk is, nem is tudtam eldönteni, hogy ez most poénos lesz, vagy éppen jó kis ötlet.

- Várj meg, nemsokára visszajövök – felálltam mellőle, az ágy végében lévő köntöst magamra vettem (ami természetesen átlátszó volt) és távoztam.

Először a fürdő felé vettem az irányt, hogy kicsit felfrissítsem magam, meg a hajam is kócos volt már ekkor. Aztán a konyha felé indultam. Még a nagyitól örököltem a teafőzőt, amibe vizet tettem fel, majd utána egy tálcára szépen elrendezve két csészét alátéttel, kiskanállal és feltétekkel. Ekkorra már a víz is felforrt, amit egy szépen díszített kancsóba öntöttem. Megfogtam a tálcát és bevittem a szobába, egészen az ágy mellé. Széles mosollyal fogadott, mikor meglátta, mivel is készültem. Nem tudtam eldönteni, hogy most örül, vagy csalódott. Felült az ágyon és én elé térdeltem, a tálcát letettem kettőnk közé, és mint egy rituálé, kiszolgáltam őt. Végig a melleimet nézte, és csak néha nézett fel rám. Sejtelmes lehet a ruha ez tény, és a kötő is egyre lazább már. Közben beszélgettünk, bár elég sablonos dolgokról, azt hiszem mind a kettőnk agya és teste csak a szexen járt. Így mikor letettük a csészét, és oltottuk a szomjunkat, én feltérdeltem, de ekkor végképp megadta magát a kötőm és a ruha alól sejtelmesen előbukkantak kebleim. Mivel a tálca kezemben volt, nem tudtam mit tenni. Váratlanul ért a helyzet, csak néztem feléje a szemeimmel és választ vártam tőle. Megkaptam.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Feküdtünk egymás mellett, csendben, emésztve az elmúlt percek őrületét. Aztán felpattant, és mire észbe kaptam, magamra hagyott. Fejemben cikáztak a gondolatok. Hogyan tovább? Meddig maradjak, meddig menjek el? Vajon felöltözve jön vissza, vagy abban a kis átlátszó semmiségben, amiben kilibbent a szobából? Testem jóleső zsibbadtsággal pihent meg az ágyon, míg agyam egyre csak kérdéseket fogalmazott meg. Nem szeretek sietni, jobban kedvelem a fokozatosságot. De Kata elsöprő nőiessége mellett nehéz lett volna lassítani. Persze minden két emberen áll….

Aztán visszatért, mosolyogva, felfrissülve, kezében tálca, teával, csészével. Ezek szerint komolyan vette a poénnak szánt ötletemet a teáról. De tényleg szomjas voltam, és a szertartásos teázás, ahogy egy majdnem meztelen nő kiszolgál, igazán kellemes és erotikus volt. Az áttetsző köntös alól előbukkanó idomok, ívek és hajlatok elsöpörték minden kétségemet. Akartam ezt a nőt, összeolvadni vele, kényeztetni és elvarázsolni. Ahogy végeztünk, feltérdelt velem szemben az ágyon, kezében a tálcával. A lazán megkötött köntös mintha csak gondolatolvasó lett volna, szétnyílt, és mint egy valószínűtlen, erotikus látomás, ott térdel előttem Kata, egészen megmutatva testét. Ujjaim önálló útra indultak, combjától felfelé, derekát, telt keblét simogattam óvatosan, mintha attól félnék, hogy elillan ez a varázslat. Aztán megmozdult, az ágy mellé tette a tálcát, és a következő mozdulattal rám hajolt, rám dőlt.

Csókolóztunk, ráérősen, mintha előttünk lenne még az egész élet. Tenyerem a vékony köntös alá siklott, selymes bőre engedelmesen simult kezem alá. Édes illata orromba kúszott, csókoltam nyakát, vállát, és ő csak vonaglott, reszketett az érintésemtől. Rám nézett.

- Úgy érzem, készen állsz a folytatásra – suttogta lágyan, aztán addig helyezkedett, amíg sikerült magába csúsztatnia ismét megkeményedett dákómat. Felnyögtem, ahogy forró, lucskos puncija körbefogta férfiasságom.

Igazi kényúrnak éreztem magam, akit kényeztetnek. Ez a környezet, a déli bujaság színei a falakon és a berendezésen, meg ez a finom lovaglása, szitálás, ahogy Kata ringatózik rajtam….maga a megvalósult férfiálom. Tenyerembe fogtam mellét, simogattam, mazsolává dermedt apró mellbimbóit morzsolgattam, ami láthatóan jólesett neki. Nem tudtam betelni az élvezettel és a szépséggel, ami körülvett. Rám hajolt, finoman csókolóztunk, s közben le-föl siklott kőkeménnyé vált farkamon. Popsiját megmarkoltam, így irányítottam a ritmust.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezei, mintha csak most fedeznék fel a testemet, úgy simogatták végig a porcikáimat, combomtól egészen fel a mellemig. Szemeiben tűz égett, vágy a felfokozottság. Nem akartam, hogy ez a csodás érintés elmúljon, letettem a tálcát az ágy mellé, majd ajakit vettem uralmam alá, Ráérősen, mintha csak ez lenne az első csókunk. Míg a kezei bekívánkoztam köntösöm alá, ajkai a vállamat, s nyakamat borították el csókokkal. Ez egy érzéki pillanatsorozat, amit nem szerettem volna abbahagyni. Folytatni, ameddig lehet.

- Úgy érzem, készen állsz a folytatásra – suttogtam a fülébe

S én már óvatlanul csúsztattam magamba férfiasságát. Én már készen álltam, hogy magamba zárjam őt, s ő felnyögött, ami engem feltüzelt, s lassú lovaglásba kezdtem. Átkaroltam nyakát, s egyik kezemmel a fejét, fogtam, s húztam magam felé. Még rajtam volt a köntös, ami lecsúszott a vállamig, kinyílt s izgatta, fokozta az amúgy is felfokozott kedélyünket, csókolt, hol a nyakamat, hol meg a vállaim. Majd a tenyerébe vette melleimet, morzsolta a mellbimbóimat, ami az ingereket bennem feljebb emelte. Felé hajoltam és csókba forrtunk össze. Egyszerre voltunk szenvedélyesek és lágyak egymáshoz. Nem éreztem ilyent még, de vele minden pillanat olyan tökéletes és nyugodt volt. Finoman lehúzta rólam a köntöst, szinte alig ért hozzám, szemeim becsuktam és élveztem a pillanatokat. Majd ismételten megfogta popsimat mind a két kezével, s feljebb emelt, szólnia sem kellett, értettem szó nélkül is. Megfordultam s ismételten ölébe ültem, térdelve fogadtam magamba hímtagját, s rögvest átkarolt, egy pillanatig nem akart elengedni, melleimmel kezdett játszani, csókjait éreztem nyakamon és a vállamon, ajkaival kényeztetett, míg én kis apró lovaglással fokoztam az őrületet. Csípőm ringott rajt. Kezemmel a puncimat kezdtem simogatni és néha hozzáértem a bennem mozgó férfiasságához. Ekkor kezét rátette az enyémre, s most már együtt játszottunk egymással.

Legszívesebben örökre így maradtam volna, de …….

Egyre feljebb emelkedtem rajt, s ő követett, előredőltem négykézlábra, így teljesen felkínáltam neki a hátulról való behatolást. És mindezt olyan finoman tettük, olyan lassan, megadtuk a módját a dolgoknak. Mikor ismét magamban érezhettem őt, rám dőlt s a hátam végigcsókolta. A hajam lehullott, már nem fogta össze semmi, a testem reszketni kezdett, megtalálta érzékeny pontjaimat az ajkaival. Egyik kezével támaszkodott, míg a másikkal átkarolta a hasam s egyre nagyobbakat lökött rajtam. Érezte, hogy nem bírom, de, ahogy én is, ő is készen állt. Fokozta a helyzetet, hogy keze már a s hasam simogatta a mellem, majd fel a hátamon végig, de éppen csak hozzáérve. Éreztem elkerülhetetlen a vég, ez volt a végszó. Testem teljesen átadta magát az élvezetnek, és én sem tudtam már semmiről, csak jöttek az érzések, majd éreztem, ahogy belém élvez, s mindezt egyszerre éltük meg. Vártunk percekig, amik oly hamar elszálltak, én lehasaltam, már nem bírtam tartani magam, mellém feküdt ő is hasalva, és néztük egymást ismét szó nélkül.

Már nem tudtam gondolkodni sem, de nem is akartam, hisz nem minden nap él meg ilyet az ember, és élvezni ilyet, ez csodálatos.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szeretkezésünk bujasággal és vággyal volt tele. Élveztük egymás látványát, érintését, testünk egy ritmusra mozgott, mintha csak táncolnánk. Felkínálta magát nekem,s én boldogan éltem a lehetőséggel. Addig forgolódtunk, helyezkedtünk, amíg kedvenc pózomban, hátulról belé hatolva indultunk neki az utolsó csúcs meghódításának. Egymáshoz csapódó testünk csattanásai egyre gyorsabbak voltak, aztán mélyen belé bújva, elakadó lélegzettel élveztem el.

Hasaltunk az ágyon, egymás mellett. Ujjaim hátának édes ívét járták végig le és fel, Kata szinte dorombolt, mint egy macska. Elkezdtem végiggondolni, hogy is jutottunk el idáig. A naptár, a meztelen nőkkel, azzal kezdődött minden…

- Nem tudod, ki tette fel azt a naptárat a falra? – kérdeztem Katát.

Felkönyökölt, és furcsán nézett rám.

- Milyen naptárat?

Felnevettem. Láthatóan egészen máshol jártak a gondolatai.

- Tudod, az öltözőnél, azokat a meztelen csajokat a naptáron. Igazából annak köszönhető, hogy most itt vagyunk.

Most már ő is mosolygott.

- Nem tudom, de ha megtudnám, megköszönném neki. Nagyon jó veled az ágyban. – bújt közelebb hozzám.

Ekkor újra eszembe jutott, hogy a két meztelen nős képet milyen hosszan nézegette Kata. Gondoltam rákérdezek, ezt most olyan szituáció.

- Hogy is volt azzal a két nővel a képen? Miért szeretnél épp a barna lenni? Szeretnéd, ha egy szőke nő simogatna? – és szélesen mosolyogtam, miközben ujjaimat puncijára csúsztattam.

- Erről most nem szeretnék beszélni. Talán máskor, később. – furcsán komoly volt a hangja.

- Szavadon foglak, ebben biztos lehetsz! De most mennem kell.

Felkeltem az ágyról és öltözködni kezdtem. Igazából nem volt semmi fontos dolgom, de ez most kicsit gyors volt nekem. Nem szeretek semmi sem elkapkodni. Kata az ágyon fekve nézte, ahogy felöltözöm. Aztán átfordult, hanyatt fekve ágaskodtak mellbimbói, combját finoman szétnyitotta. Csábító volt, és talán megérezte, hogy egy pillanatra elbizonytalanodok.

- Menj, ha menned kell - és egyik kezét puncijára csúsztatta, mintegy jelezve, hogy milyen más lehetőség áll előttem.

- Hát nem könnyíted meg az elindulást – hangom rekedt volt az újra feltámadt vágyamtól. Csak néztem, hogy ujjaival csiklóját simogatja, másik keze már mellbimbóján körözött. Nem bírtam tovább. Az ágy mellé térdeltem, lehúztam a nadrágomat, hogy előbukkanjon ismét tettre kész dákóm. Egy mozdulattal az ágy szélére húztam, hogy lábai lelógtak. Így viszont mézesköcsögje éppen megfelelő magasságban került elém. Még sikamlós volt előző szeretkezésünktől, így könnyedén belé hatoltam, amit Kata hangos nyögéssel nyugtázott. Bokáját a vállaimhoz emeltem, és hosszú lökésekkel mozogtam.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy felkelt az ágyból és sorra vette fel ruháit, azt éreztem nem szabad engednem. Csellel, de azt akarom, maradjon. Ma már játszottunk, hát folytassuk.


- Menj, ha menned kell


Átfordultam, lábaimat kicsit szétnyitottam, és a puncimhoz nyúltam, izgatni kezdtem. Tudtam, reméltem, hogy nem akar elmenni tőlem. Felkínáltam neki, hogy akár maradhatna is, és jelezte ezzel neki, hogy még nem elég nekem, többet akarok.

- Hát nem könnyíted meg az elindulást – remegő hangon felelt nekem

Hát őszintén nem is akartam. S én már ismét átadtam magam az örömszerzésnek. Lassacskán a csiklómhoz értem és körkörösen izgattam, míg másik kezemmel a mellbimbómat morzsolgattam. Hírtelen letérdelt az ágy mellé, magához húzott és már bennem is volt. Lábaimat feltette a vállára és erősen tolni kezdett. Most nem volt benne semmi lágyság. Mint egy büntetés úgy dugott.


- Ha már játszasz velem jól megadom neked, ami jár.


És erős lökéseire, egyre erősödő nyögéseim válaszoltak. Mintha csak váltani akart volna, megmutatta ezt az oldalát is. Bár szerettem volna, ha még nem teszi, de elkezdtem eme játékot, hát folytassuk.

A nadrág még csak le sem csúszott teljesen róla úgy csúsztatta ki- be a farkát a lucskos puncimba. Nevettem rá, mintha kinevettem volna, hogy ennyire vagy képes? És ez egyre hergelte őt. Most már tényleg átjárta a cuppogó hang a lakást, s én belőlem egy szó, egy nyögés nem jött ki. Pedig úgy élveztem, hogy kihasználtság érzetét adom feléje, hogy fokozni akartam a végtelenségig. Felhúztam a lábam, amennyire engedte a vállára, s löktem rajta egyet. Azzal a lendülettel farka elhagyta barlangomat és a meglepetés tüze érződött tekintetében. Gyorsan megfordultam és popsimat toltam feléje. Tudtam, hogy szereti, és talán jobban ki is használja.


- Na mi lesz? Azt mondtad megadod nekem…..hát tessék.


Nem láttam kifejezéseit arcában, hogy reagált rá, de, hogy hamar bennem volt ismét az biztos. És újra azzal a lendülettel és hévvel dugott, mint az előbb. Kezeit a vállamra tette, és használt (hitte ő). Hagytam, hogy irányítson. Néha megfogta a hajam és úgy folytatta. A cuppogás nem maradhatott el, de most már én sem bírtam magamban tartani az élvezeteket. Ahhoz már túlságosan a fellegekben jártam, a puncim bizseregni kezdett és szaladt végig minden porcikámon, mint egy sorozatlövés több orgazmus, egymás után, s már a könnyem csordultak ki, annyira élveztem. Letettem volna a fejem az ágyra, de nem engedte, addig, míg el nem élvezett bennem ismét. A feszülő dákója kitöltött még most is, mikor már a sokadik élvezés után vagyok. Lökött pár olyat, azt hittem végem, de ekkor elengedett és kicsúsztatta belőlem a férfiasságát.

Megfordultam feléje, ő már a térdein ült és pihegett, látszott rajt a fáradság, de egyben a kielégülés is. Letérdeltem az ölébe, bár ez a mozdulat olyan nehezen ment, megfogtam két arcát és megcsókoltam, és szájába megköszöntem, amit velem tett. Egy mosoly volt utána a válasz, ami nekem elég is volt.


- Most már mehetsz haza, ha szeretnél itt hagyni – kacsintottam és mosolyogva mondtam

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Erőszakosan keféltem, hogy lássa, ilyen is tudok lenni. Keményen ellen tartott, egészen szétnyitotta combját, s én toltam belé magam,ahogy csak bírtam. Aztán kibújt alóla, feltérdelt, és hátulról folytattuk. Éreztem remegését, teste forró volt és kéjjel teli. Már nem is számoltam orgazmusait, amikor én is elélveztem, immáron harmadszor.

Fáradtan rogytam le, és együtt próbáltunk levegőhöz jutni. Megcsókolt, és így szólt.

- Most már mehetsz haza, ha szeretnél itt hagyni!

Menni akartam. Megemészteni mindazt, ami történt. Gondolkodni a folytatáson. Felöltöztem és otthagytam Katát. Lassan ballagtam haza, kimerülten, kifacsarva, mégis boldogan. Már a következő napon járt az eszem.


Műszak, munkahely, nők, édes illat. És az állandó kutatás, hol lehet Kata? Néha megpillantom, egyszer szembe is jött, - Szia! – Szia! - köszöntünk,aztán mindenki ment a dolgára. Már majdnem két óra volt, amikor váratlanul felbukkant mögöttem.

- Ma is négyig vagyok – suttogta, aztán tovalibbent.

Én is találtam magamnak munkát, így négy előtt pár perccel értem az öltözők elé. Tanakodtam, toporogtam, amikor meghallottam, hogy valaki jön. Kata volt az. Szájára tett ujjával csendre intett, körülnézett, aztán egy mozdulattal behúzott a női öltözőbe. Csak reméltem, hogy nincs ott senki.

Mire körülnéztem volna, szája rám tapadt, csókolt, ujjai a gombokat keresték.

- Megmosod a hátam? – incselkedett, amikor már csak egy melltartó és egy bugyi volt rajta. Szélsebesen vetkőztem, bár átfutott az agyamon: ha lebukunk, talán új munkahely után nézhetek. De végül is….munkaidő után vagyunk?!

Kata ledobta utolsó ruhadarabjait is és beállt a zuhany alá. Dákóm már ágaskodott, mire odaléptem mellé. Meleg víz záporozott ránk, ahogy összeolvadtunk.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepett, mikor felkelt mellőlem és felöltözve távozott tőlem. Azon agyaltam, hogy ennyi volt e vagy még szóba jöhet más is nála. Majd másnap kiderül.

Ahogy egész nap kerestem és lopva kerestem őt, arra gondoltam mi lesz, ha összefutunk, hogy viselkedjem vele. Nem örülnék, ha kiderülne mi is volt, vagy van köztünk. Viszont a vágy, az ösztönöm mást mondott, és a lebukás, ha netán itt csinálnánk a munkahelyen, egyenesen felizgatott a dolog. Ezt meg kell valósítanom még ma. Egész végig ilyen kis szösszenetek voltak a fejemben, mikor egyszer csak velem szembe jött és nem volt mese, muszáj volt találkoznunk.

- Szia

- Szia

Ennyi és már mentünk is tovább. Ennél azért többet akarok és ezt a tudtára kell hoznom. Majdnem vége volt a műszaknak, mikor olyan helyen állt meg, ahol nem látták, mert takarásban volt, ezt kihasználva mögé álltam és a fülébe súgtam, hogy

- Ma is négyig vagyok – és már mentem is tovább, nehogy lebukjunk

Vártam, hogy végre vége legyen a „napnak” olyan lassan telt el. Már el is terveztem mindent. Lefelé haladtam a lépcsőn, mikor megláttam, várt rám az ajtóban, ahol először találkoztunk és……

Megfogtam és egy mozdulattal behúztam a női öltözőbe, tudtam, hogy nem lesz senki itt és nem is várható senki sem.

- Megmosod a hátam? – incselkedtem vele

Az arcán a félelem ült ki, hogy mi lesz ha….de aztán elillant, mikor megcsókoltam és elkezdtem kigombolni a köpenyem, és mire észbekapott már rajtam csak bugyi és melltartó volt. Nem adtam neki választást. Húztam egyre befelé, a legbelső tusolóig, odáig biztos nem jön el senki, ha netán. Mire odaértünk már rajtam nem volt semmi és rajta is alig, de hamar megszabadult a maradék ruhadaraboktól is. Megengedtem a tusolót és már folyt is ránk a víz. Ágaskodó farkát kezembe vetem és fel-le húzogattam, míg ő a melleimmel játszott. Ajkai közé fogta és szorította, csak nem büntetésképpen. Majd közelebb lépett és farkát belém helyezte minden szó nélkül, közben csókolt, már majdnem elélveztünk, mikor zajt hallottunk. Szájára tetem az ujjam, szemében kétségek voltak, és én csak nevettem. Füléhez hajoltam és belesúgtam

- Csitt, mindjárt elmegy, nem kell aggódni – és beleharaptam picit a fülébe

Meg sem mert szólalni, de ahogy jött az illető, úgy el is ment. Viszont úgy vettem észre ez most kicsit sok volt neki, mert kiszállt belőlem és távozni akart. Nem hagytam, megfogtam a karját és visszahúztam.

- Ilyen könnyen nem szabadulsz

Láttam rajt, hogy nem tudjam mit is tegyen, ezért ismételten megcsókoltam őt, de olyan vággyal, amit ne lehessen visszautasítani, és ujjaim ismét kalandoztak a férfiasságán. Majd halkan odasúgtam neki, hogy:

- Tegnap is itt tusoltam, mikor te a másik oldalon, és olyan jó volt…….

Azt hiszem ez volt a végszó neki, mert már ismét érezhető volt, hogy akar, itt és most. Végre ismét magamban éreztem és bizony most már átadtuk magunkat egymásnak. Hamarost átléptük a határokat és testünk egyszerre lépte át a határokat, viszont most halkan tettük ezt, mert bennünk volt valami félsz, de nem is baj. Ez éppen így volt és esett jól. Jó volt tudni, hogy képes bármire.

- Most mi lesz? – kérdezte

- Hozok egy törölközőt, majd szépen kiosonsz, innen majd várj meg kint, persze, ha nincs más dolgod mára.

Választ nem kaptam, de jó volt nézni, ahogy végigtörli a testét és felöltözik előttem. Siettem én is utána, persze nekem még át kellett öltöznöm és a hajamat is meg kellett szárítani, és csak reméltem, hogy ott fog kint várni.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem volt zavartalan a zuhany alatti együttlétünk, de Kata nem hagyta magát. Persze sokat nem kellett biztatnia, a gyors menet végén remegő lábakkal élveztem el szűk puncijában. Gyors törülközés után az öltöző előtt vártam rá. Fejemben formálódott egy terv a mai délutánra.

Együtt léptünk ki a gyárkapun, aztán a város felé indultunk.

- Mi a terv mára? – kérdezte Kata némi mosollyal hangjában.

- Meglepetés – suttogtam sejtelmesen – most hozzám megyünk, de a végállomás valami más lesz.

Kérette magát, hogy mondjam el, mi a tervem, de én nem hagytam magam. Megint fagyiztunk, aztán egészen kipilledve értünk a lakásomhoz. Mondtam, hogy várjon meg a ház előtt. Bent összekaptam egy-két dolgot, a hűtőből az üveg pezsgőt, aztán máris siettem vissza Katához.

A közeli folyóparthoz indultunk. Valami építkezés miatt fél éve egy nagy darabot lekerítettek az erdős, füves részből, de egy hónapja teremtett lélek sem járt arra. Állítólag valami régészeti feltárást akarnak, de nem kapkodtak vele. A kerítés persze maradt, viszont a pár nappal ezelőtti vihar egy fát a kerítésre döntött a hátsó részen. Némi ügyességgel be lehetett jutni. Arrafelé indultam, magam után húzva Katát. Tiltakozott, hogy nem így van öltözve, meg mit akarunk a vízparton, de nem törődtem vele. A fán átsegítettem, aztán én is utána másztam.

Alig egy perc múlva a kihalt folyóparton voltunk, egy füves területen, amit kisebb bokrok vettek körül. A nálam lévő táskából egy plédet vettem elő, leterítettem, Kata meg csak nézett.

- Nem hoztam fürdőruhát – állapította meg kissé bosszúsan

- Nem is kell – nevettem rá – itt lehet meztelenül is fürdeni- és már húztam is le a pólómat

Kata még hezitált. Nézett körbe, de sehol senki. A túlparton sem láttunk embert.

- Na mi lesz? A zuhanyzó alatt meztelenkedni a női öltözőben, az igen? Fürdeni meg gyáva vagy? – piszkáltam meg az ujjammal. Végül beadta a derekát.

Egyszerre lépkedtünk a vízbe, meztelenül. A hűvös érintés pillanatok alatt keménnyé merevítette mellbimbóját, legszívesebben megcsókoltam volna, hogy felmelegítsem őket. Kellemes volt úszni, pancsolni egyet, aztán összeölelkeztünk a nyakig érő vízben.

- Te szeretsz meztelenül napozni? – kérdeztem mélyen a szemébe nézve

Kissé elpirult, elfordította a fejét.

- Még sose próbáltam…de veled szívesen kipróbálnám – suttogta zavartan

Kimásztunk a vízből, odaadtam neki a törülközőt, amit hoztam, aztán én is szárazra töröltem magam. Egymás mellé feküdtünk a pléden, a puha fű igazán kellemes simult alánk. Jól esett a nap forrósága, persze fél szemmel Katát néztem. Ahogy egyre jobban átmelegedtem, a dákóm is éledezni kezdett. Ezt csak gyorsította a mellettem fekvő meztelen nő látványa. Egyszer csak Kata is felpillantott, végignézett rajtam,és meglátta égnek meredő árbócom

- Nocsak, nocsak – mosolygott – mi ez a ágaskodás?

Visszavágtam, vaktában, hátha szerencsém lesz.

-Szerintem téged is izgat meztelenül napozni, csak rajtad nem látszik!

Úgy tűnik, igazam volt, mert kissé elpirult, és visszafeküdt.

- Gyere, győződj meg róla – mondta, és kissé széjjelebb nyitotta combjait.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nocsak, nocsak – mi ez az ágaskodás?

Nem vártam, hogy rögtön válaszol is erre.

- Szerintem téged is izgat meztelenül napozni, csak rajtad nem látszik!

Elpirultan feküdtem vissza és én is rögvest kaptam az alkalmon és válaszoltam neki

- Gyere, győződj meg róla - s nyitottam széjjelebb a combjaimat.

Nem is késlekedett, feltérdelt lábaim közé és már majdnem neki is állt, hogy éreztesse velem, mennyire tudja, mi kell most, mire vágyom, de megállt. Fölém hajolt (négykézláb)és nézett, és nézett, bele egyenesen a szemembe. Nem tudom, de elfogott egyszerre a forróság és ki is rázott a hideg, nem voltak bennem érzések, csak láttam a lelkét a szemein keresztül és éreztem mindent. Ez több volt mindennél. Bíztam benne, hogy ezért csinálta, és ő is ugyanezt élte át ezt a kis pillanatot, ami örök marad. Olyan nyugalom és vágy volt bennem, de egyben olyannyira el is tudtam engedni magam, mint még talán soha. Furcsa volt. Majd a tekintetünk egyre lankadt, mert szemeinket becsukva ajkaink érintkeztek, majd felgyorsult vággyal nyelveink játszadoztak egymással. Ekkor már a testünk is teljesen érintették egymást és vágyakozó férfiassága gond nélkül hatolt befelé. Észrevétlen volt, a már ellazult testemet átadtam neki, és a vágyaimnak is. Most bármit megtehetett volna velem, de ő csak szeretkezni akart. Sőt azt is tette, nem volt semmi durvaság, mint az első alkalmakkor, inkább, megmutatta az érzéki oldalát is.

Ha nem csókolt, akkor is ajkaival forrósította, szította a vágyam, mert a fülem mögötti kis területre tévedt, hol meg a nyakamhoz érintette őket. Hallottam, éreztem minden lélegzetvételét, éreztem azt is, mikor szívverése gyorsulni kezdett, és tudtuk, hogy ha nem állunk le, elélvezünk, de már nem akartunk várni, és átadtuk magunkat a vulkánnak mi kitörni készült. Testem nem bírta, és a puncimat elöntötte a kéj, ami végigszaladt minden porcikámon, ekkor mintha a lelkem elhagyta volna a földet, a testem, olyan csodás érzés volt. Hang nem jött ki belőlem, de a lélegzetvételem elárult mindent, ahogy az övé is.

Percek telhettek el, míg egyáltalán megmozdultunk, de én még mindig a hatás alatt voltam, a testem még nem akart engedelmeskedni nekem. Lassan kihúzta belőlem a férfiasságát, majd oldalára fordulva nézte, ahogy nem vagyok még magamnál. Ujjai néha kalandoztak a mellem és a puncim közt, fel s le, cirógatott. Nehezen szedtem össze magam, felé fordultam és halkan, súgtam

- Köszönöm – több nem jött ki belőlem.

- Ugyan már, te megmutattad milyen, ha hirtelen letámadnak, én meg megmutattam milyen érzékenyen is lehet szeretkezni.

Ez igaznak bizonyult, de még koránt sincs vége szerintem a meglepetéseknek, az én fejemben rögtön megfogalmazódott, miként is lephetném meg őt. De még egyenlőre itt vagyunk és még itt sincs vége mindennek.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szeretkeztünk, a szó igazi értelmében.

Lassan, vággyal telve, kiélvezve minden pillanatot, minden mozdulatot. Ahogy ráfeküdtem, dákóm szinte magától találta meg az éhes, vágyakozó nyílást. Egyesültünk, testünk egy ritmusra ringott. Egészen magamnak akartam, birtokba vettem testét. Kényeztettem, csókoltam, ahol csak hozzáfértem.

Általában szeretem elnyújtani a szeretkezést, újra és újra nekiszaladva feljutni a csúcsra, de ezt az édes, kéjes mámort, a megtalált közös ritmust nem akartuk megszakítani. Lélegzete felgyorsult, aztán elakadt, éreztem ágyékának szorító lüktetését, és ez engem is elsodort. Halkan nyögdécselve adtam ki vágyam forró nedveit.

Nehezen váltunk szét, mintha fájna, hogy bőrünket a délutáni nap sugarai érjék. Megköszönte, bár nem volt mit. Legalább annyit kaptam, mint amennyit adtam. Szuszogtunk még egy kicsit, élveztük a pillanatot, a lassan múló perceket. Éreztem, hogy van még folytatás, de előbb…

- Gyere, menjünk a vízbe – szóltam szelíden.

Valamit ő is tervezhetett, mert meglepően gyorsan követett a folyó hullámai közé. Most nem úszkáltunk, csak álltunk a vállig érő vízben, egymást átölelve, simogatva. Nem kellett szó, csak érintés. Sok-sok érintés. Egyszerre indultunk el kifelé, Kata hasra feküdt a pléden, mintha masszírozást várna. Nem is lett volna ellenemre, de ahhoz valamilyen testápoló kellene, azt meg nem hoztam.

Letöröltem a vízcseppeket, aztán csak néztem, simogattam nőies hajlatait.

- Most mire gondolsz? – jött az örök női kérdés.

- Arra, hogy egy meztelen nő vajon hanyatt fekve szebb, izgatóbb vagy hason fekve? Mert hanyatt fekve mindene látszik, minden, ami egy férfit általában felizgat. De így hason fekve…valahogy más. A hátad, a formás popsid, a között megbúvó virágszirmok, ahogy a nap és az árnyék rávetül…a csípőd, vállad gömbölyűsége….nem tudom miért, de legalább olyan szexre csábító. Talán az ősi ösztönök, az állatvilág, ahol szintén hátulról szoktak közösülni az állatok. Nem tudom…..

Lehunyt szemmel, mosolyogva hallgatta okoskodásom, aztán a felém eső combját-térdét felhúzta oldalra, így puncija még jobban a szemem elé tárult.

- És így, így hogy tetszik? – suttogta félig nyíl szempillái alól rám nézve

Elvesztettem a fejem. Ahogy mellette ültem, popsijához hajoltam,és csókolgatni kezdtem édes ajkait. Ez volt a válasz. Finoman emelgette csípőjét, ahogy nyelvem újra és újra végigszántotta a síkos kagylókat, és ahogy csiklójának apró gyöngyét izgattam nyelvem hegyével, összerándult és még jobban felhúzta a lábát.

Dákóm keményen ágaskodott, és nem tudtam tovább várni. Mögé térdeltem, ráhajoltam és magamévá tettem. Felnyögött a behatolástól, s én megálltam, mélyen belé bújva. Mocorogni kezdett alattam, de nekem más tervem volt. Megpróbáltam csak az egyik kezemen támaszkodni, a másikat pedig a hasa alá csúsztattam, csiklóját kezdtem finoman izgatni. Mozdulatlan voltam, és Katát sem hagytam mozogni. Ez láthatóan nem tetszett neki, várta a szeretkezés ritmusát.

- Ez tetszik? – kérdeztem álnokul.

- Igen…nagyon….de…..

- Mi az a „de”? – hangom ártatlanul csengett

- Kefélj meg alaposan, erőteljesen, lökd belém magad….- nyögte, miközben ficánkolni próbált alattam.

Még jobban leszorítottam csípőmmel, ráhajoltam,hogy szinte mozdulni sem tudott.

- Az is lesz, de előbb elmeséled részletesen, hogy miért izgat fel, ha két nő szeretkezését nézed. Te is kipróbálnád? Erről mesélj, és utána….

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jól sejtettem, várt még meglepetés, mikor fürdés után, hasra feküdtem és éreztem a tekintetét, ahogy pásztáz. Felhúztam a lábam, így jobb belátást biztosítottam neki, na és persze a kacérkodás, amit ki nem hagytam volna.

- És így, így hogy tetszik?

Huncut kérdésemre csókokkal felelt és egy kis nyelvjátékkal ajkaimnak, melyre én vissza is feleltem, mert ösztönösen húztam feljebb a lábaim és emeltem neki a csípőmet, hogy jobban hozzám férhessen. Nemsokára már mögöttem volt és belém tolta férfiasságát így hátulról, mint egy vad ösztön. De az első lökésnél megállt bennem alám nyúlt az egyik kezével és a csiklómat ingerelte. Moccanni sem tudtam, úgy leszorított. Bevallom ez tetszett.

- Ez tetszik? – kérdezte álnokul tőlem, mivel leszorított.

- Igen… nagyon…de….

- Mi ez a „de”?

- Kefélj meg alaposan, erőteljesen, lökd belém magad – szinte már könyörögtem érte

Ekkor még jobban le lettem szorítva és tovább kérdezett.

- Az is lesz, de előbb elmeséled részletesen, hogy miért izgat fel, ha két nő szeretkezését nézed. Te is kipróbálnád? Erről mesélj, és utána….

Hát erre megy ki a játék. Most már értem, de ha te játszani akarsz, hát legyen

- Miért érdekel ennyire? – kérdeztem vissza, de már nagyon kényelmetlenül éreztem magam alatta, de ez is izgatott a dologban.

Választ nem kaptam, de az ujjai a csiklómon el kezdtek játszani, mint egy hangszeren és a kitörés előtt leálltak. Én meg szenvedtem és élveztem egyszerre a játékot, mert moccanni nem tudtam és így édes kínzás volt.

- Szóval mesél csak nekem – ekkor beleharapott a nyakamba

- Nem mesélek ez….. – halkult a hangom

Ismét játszani kezdett és kínozni kezdett egyszerre.

- Ne tedd ezt velem - kérleltem

- Miért ne? – ez csak jó?

- Elárulom, de hagyd, abba kérlek, vagy inkább ne hagyd abba. – már én sem tudtam mit is akarok

Tényleg már fájt az élvezés határa, de ujjai nem csillapodtak, csak folytatták a dolgukat.

- Jó elmondom, de hagyd abba. Tényleg szeretem a nőket is, és igen, volt már dolgom egy - kettővel. És azt is szeretem, ha engedik, hogy nézzem, gondolom, a többit el tudod képzelni. De most ígértél valamit nekem.

Várt pár pillanatot, nem tudom miért. Talán sokkalta a hír, vagy nem is tudom. Próbáltam még mindig mocorogni, de nem engedett, még nem.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még húzódozott, kérette magát, de én voltam előnyösebb pozícióban. Ha úgy akartam, egyszerre izgattam kívül és belül, de bármikor leállhattam. Nem is késlekedtem, csiklóján körözve hevítettem vágyát, hogy az utolsó előtti pillanatban leállja minden mozgással. Többször kérlelt, hogy hagyjam ezt abba…vagy éppen folytassam…szerintem ő is elvesztette a fejét, ahogy én sem álltam már messze tőle. Mondatonként kellett kicsikarni belőle a vallomását. Végül kicsúszott belőle az, amit valahol mélyen sejtettem, de így hallani egészen más volt.

- Jó elmondom, de hagyd abba. Tényleg szeretem a nőket is, és igen, volt már dolgom egy - kettővel. És azt is szeretem, ha engedik, hogy nézzem, gondolom, a többit el tudod képzelni. De most ígértél valamit nekem.

Egy pillanatra kiestem a szerepemből. Fantáziám elragadt, ahogy elképzeltem Katát egy szőkével, összefonódva, ahogy a pornófilmek hamis forgatókönyvei sugallják a vágyakozó férfiembernek. Vajon milyen lenne szeretkezni vele, miközben egy másik nő punciját nyalogatja? Hirtelen többet akartam tudni. Minél többet erről a számomra új oldaláról. Nem mozdultam, úgy éreztem, addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

- És kivel voltál együtt? Én is ismerek közülük valakit?

Kata nem mozdult, úgy tűnt, nem akar válaszolni. Két ujjam közé csíptem csiklójának dudorát, és morzsolgatni kezdtem. Összerándult a heves támadástól, és én néhány erőteljes, mély lökéssel fokoztam gyötrődését. Aztán megálltam, mutatóujjamat erősen rányomtam a kéjgombjára és vártam. Nem mozdultam.

- Várom a választ. – súgtam fülébe, és finoman harapdálni kezdtem a nyakát, a füle tövét.

- Óóóóó, ezt ne csináld… - sziszegte vággyal telt hangon

- Ez csak tőled függ – súgtam, és ujjammal egészen lassan körözni kezdtem.

- Szerintem csak….egyet ismersz…..Nikit….a pénzügyről……tudod, a szőke pénztáros….

Hangja szaggatott volt, szerintem már bármit elárult volna, csak érjen véget a szenvedése. Ez a név sokkolt egy kicsit. Nikit tényleg ismerem, kisebb számlák kifizetése miatt szinte hetente találkozunk, jókat szoktunk beszélgetni. Tavaly volt az esküvője, gyönyörű menyasszony volt. Közben meg….a Katával is….szóval kétkapura játszik?

- Most már ne kínozz. Mindent tudsz, amit akarsz. Ne várass tovább – kérlelt Kata.

Elképzeltem Nikit és Katát, kettesben, lágyan, meztelenül. Aztán odaképzeltem magam. Ez már nekem is sok volt. Kényelmesebb pozícióba helyezkedtem, és elkezdtem mozogni. Lendületesen, egyre gyorsabban, ahogy egy gőzmozdony dugattyúja jár. Ki-be, ki-be, előre-hátra. Közben egyik ujjamat benedvesítettem a kicsorgó puncilével, aztán finoman a popsijába próbáltam bedugni. Csak egyetlen ujjpercem jutott be, amikor Kata hosszan sikítva elélvezett. Most nem fogta vissza magát, hangos volt és izgató. Én még bírtam, így kissé gyorsítva mozgásom tovább keféltem az alattam vonagló, reszkető gyönyörűséget. Megmarkoltam popsiját, szinte már erőszakos tempóban, vadul mozogtam, amikor éreztem, hogy én is hamarosan követem Katát a gyönyörök kertjébe. Még néhány erőteljes lökés, aztán remegve adtam ki vágyam forró cseppjeit.

Némán ráborultam, szuszogva csókolgattam nyakát, vállát, aztán legördültem róla.

Kata kényelmesebb pozícióba hasalt el a pléden, aztán arcán halvány mosollyal ennyit szólt

- Ez finom volt…nagyon finom.

Szinte magától adódott a kérdés

- Finomabb, mint egy nővel?

Arcán fura fintor futott végig, de tovább mosolygott

- És egy férfivel és egy nővel? Az még finomabb? Vagy szívesen kipróbálnál egy ilyet?

Nem válaszolt, mintha nem is hallotta volna. Aztán kinyitotta a szemét, rám nézett, lágyan.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak sikerült kiszednie belőlem mindent, és meg is lepődött minden egyes válaszomtól. Persze éreztem, ahogy elképzel egy másik nővel, vagy éppen egy hármas felállásban. Talán magát is beleképzelte a szituációba. Végre megadta nekem a kegyelemdöfést és már nem állt meg a cél előtt, hanem hajtott előre, mint egy gyorsvonat, és előbb engem vitt el a végállomásra, majd ő következett. Legurult rólam, majd felé fordulva mosolyodtam el.

- Ez finom volt…nagyon finom.

Rögvest fel is tett nekem egy kérdést, mintha csak az alkalomra vált volna.

- Finomabb, mint egy nővel?

Nem szóltam semmit rá, erre nincs jó válasz, hiszen mindenkivel más. De ő csak nem hagyott békén. Kis akaratos pasim.

- És egy férfivel és egy nővel? Az még finomabb? Vagy szívesen kipróbálnál egy ilyet?

Már csukva volt a szemem, és nem akartam válaszolni rá, ez olyan intim kérdés volt, még tőle is, de aztán meggondoltam magam. Kinyitottam a szemem, majd feleltem neki, de már nem volt az arcomon mosoly, inkább elkomolyodtam, Ezek olyan kérdések voltak, amelyekre senki nem szívesen válaszol szerintem.

- Nem nem finomabb, mint egy nővel, hiszen az egészen más, és minden szeretkezés más. Voltam már hármas felállásban is és elmondhatom, hogy elég finom volt, DE, amit most kaptam tőled az teljesen más finomság. Bízom benne, hogy még nincs vége ennek a fergeteges napnak.

Arcán először meglepettséget véltem felfedezni, majd egy halovány mosoly kíséretében azt hiszem már be is indult a fantáziája. Elképzelte, ahogy kényeztetek egy nőt és viszont kényeztetnek engem, majd ő végignézheti mindezt, esetleg be is szállhat és már hárman lépünk az erotika birodalmába.

Nem akartam elrontani, hisz csodás gondolatmenet lehet, csak néztem őt, majd felkönyököltem, közelebb mentem hozzá, és nemes egyszerűséggel megcsókoltam őt. Ebben benne volt minden érzékiség, amit ma kaptam azt most jószerivel vissza is adtam neki. Imádtam, ahogy ajkaink egybeforrnak és elengedjük magunkat teljesen, átadva magunkat az egyszerű élvezeteknek. Megfogta a fejem és csak fogta, nem tartotta, nem tolt el és nem is húzott maga felé. Felálltam és elkezdtem felöltözni, ő követett. Azt hiszem itt vége mindennek mára. Kéz a kézben andalogtunk hazafelé. Természetesen, mint úriember hazakísért. Az úton hazafelé láttam rajt, hogy kérdezni szeretne valamit, de nem meri, vagy, mert már eleget kérdezett mára nem tudom, de mindenesetre akarta. Így segítettem neki.

- Látom, akarsz valamit kérdezni, és a válaszom jó, mind a kettőre. De én mondom meg kivel és mikor.

- Ő, igen akartam kérdezni, és jó, nekem jó

Megkönnyebbült, ez már biztos. Vagy már szeretett volna ilyet kipróbálni, vagy most hírtelen döntötte el nem tudom, de nem is érdekelt. Aki ezt tudja művelni ez nővel, az elbánik kettővel is.

- Ugye tudod, hogy nincs vége még a napnak! Gyere fel hozzám és aludj velem ma éjjel. Ha jól tudom holnap te is nyolcra méssz, mint én – rá is kacsintottam, hogy nyomatékosítsam a kéréskívánságomat.

Bevallom nem akartam én „semmit” most tőle, csak, hogy velem legyen. Valahogy úgy éreztem így lenne jó lezárni a mai napot. Nem kaptam választ tőle rögvest, valamiért hezitált, de aztán felém fordult.

- Jó, és ott helyben magához húzott és megcsókolt.

Ismét meglepett, de ez olyan jól esett.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nem, nem finomabb, mint egy nővel, hiszen az egészen más, és minden szeretkezés más. Voltam már hármas felállásban is és elmondhatom, hogy elég finom volt, DE, amit most kaptam tőled az teljesen más finomság. Bízom benne, hogy még nincs vége ennek a fergeteges napnak.

Agyamban ezerfelé indult el a fantázia. Fülledt pornófilmek képei villantak be, aztán elképzeltem Nikit meg Katát, együtt. Mi volt, mi lehetett? Itt fekszik mellettem meztelenül, az előbb tettem kedvére (meg persze az én kedvemre..), és már azon jár az eszem, hogy legközelebb… Mi lehetne legközelebb? Alig pár napja ismerem, de olyat tudok róla, amit talán senki, rajtam kívül. Kívántam ezt a nőt, de nem akartam ajtóstól rontani a házba. Olyan titkot bízott rám, amivel bizalmába fogadott. Egészen máshogy néztem rá. Mintha megértettem volna, hogy kár sietni, mert sok minden vár még ránk. Ki kell élvezni minden pillanatot. Megcsókoltam, hosszan, jólesően, szája puha volt és édes.

A nap kezdett lenyugodni, hazaindultunk. Természetesnek tűnt, hogy hazakísérem, valahogy fájt volna most elválni. Nem tudtam a folytatást, de nem is bántam. A kisördög meg ott motoszkált hátul az agyamban. Mi lenne, ha…? Megkérdezzem? De nem akarom siettetni, mert…..mi van, ha mégsem? Ha félreértettem? Ha ő lezárta ezt már az életében? De az együtt létünk hangulata, az elmúlt óra tömény erotikája nem hagyott nyugodni. Hirtelen rám nézett:

- Látom, akarsz valamit kérdezni, és a válaszom jó, mind a kettőre. De én mondom meg kivel és mikor.

Nem kicsit jöttem zavarba. Milyen két kérdésre gondolhat? Mert az egyik - szeretnéd-e velem hármasban kipróbálni? – az egyértelmű volt. És a másik?

-Ó, igen akartam kérdezni, és jó, nekem jó.

Nem tudtam, pontosan mire mondok igent, de ennek a nőnek bármire igent mondtam volna. Aztán meghívott, hogy aludjak nála. Egy pillanatara végiggondoltam, mi volt a tervem mára, de semmi olyan, ami nem ért volna rá egy napot. Nem ellenkeztem.

Egy könnyű, gyors vacsora (lecsó, a kedvencem), utána egy üveg fehérbor, és lassan ránk esteledett egészen. Beszélgettünk, életről, gyerekkori élményekről, munkahelyről, sok mindenről. A szexet, mint témát mindketten kerültük. Nem illet az esti hangulatunkhoz. Végül elfogyott a bor, és csillogó szemekkel nézett rám.

- Adok egy törülközőt meg egy fogkefét. Pizsamával sajnos nem szolgálhatok.

- Amilyen meleg van, szerintem nem fog hiányozni. De…nincs kedved megmosni a hátam?

Rám mosolygott és ujjával nemet intett.

- Nem, most nem. Amíg lezuhanyozol, addig összepakolok itt és leágyazok. Szeretnél külön aludni, vagy….?

- Vagy! – vágtam rá.

- Akkor irány a fürdőszoba! – csapott a fenekemre, kezembe nyomva a törülközőt. Ő a konyha felé indult, ringó csípővel, kissé bizonytalan léptekkel.

Ízléses, kicsi fürdőszoba, minden a helyén, nőies rendben. Kicsit idegennek éreztem magam. Találtam egy semleges illatú tusfürdőt és beálltam a zuhany alá. Jól esett megtisztulni, felkészülni az estére. Mire kimentem, derekamra csavart törölközővel, ő már ott állt, melltartóban és bugyiban.

- Helycsere – mondta fennhangon, aztán hozzám simult egy csókra. A csókból kettő lett, majd három, de mielőtt más is lett volna, eltűnt az ajtó mögött.

Bebújtam az ágyba, meztelenül, és automatikusan a tévét kerestem. Amíg a csatornákat kapcsolgattam, járt az agyam. Kíváncsi voltam az este folytatására.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak hallgattam, ahogy csobog a víz. Vártam, hogy kijöjjön a tus alól és kilépjen a fürdőből. Egy szál alsóneműben vártam rá kint. Meglepődött, mikor kilépett.

- Helycsere – mondtam, majd megcsókoltam, persze egy nem volt elég, de kettő sem.

Még mielőtt más is lett volna belőle, beléptem az ajtón, és el is tűntem szeme elől. Letusoltam, és feltűnt mivel is fürdött meg. Jó választás volt részéről. Én egy enyhén virágillatú tust választottam és nem sietve végigmosakodtam. Gondolataim a mai nap forgatagára terelődtek és csak mosolyogtam. Nem láthatta, hogy a törölközőbe csavartam egy kis pici szexi hálóruhát, ha lehet így nevezni, bár talán inkább egy szexi ruhadarab volt. Magamra húztam a fekete kis semmiséget, és kiléptem a fürdőből, majd a szobába indultam, és láttam, hogy a kapcsolóval játszik. Nem látott meg, ezért kiléptem a konyhába és hoztam egy üveg pezsgőt, meg két poharat, Hátratettem a kezem és szép lassan a szoba felé vettem az irányt, Tényleg nagyon elbambult, mert mikor meglátott a szeme szája tátva maradt. Közelebb léptem s elővettem a hátam mögül a meglepetésemet. Rögvest kivette a kezemből az üveget és fel is bontotta, majd töltött. Koccintottunk, és hát ezt nem hagyhatta szó nélkül.

- Igyunk a jövőre, az éjjelre

- Igyunk, hogy holnap fel tudjunk kelni

Ez meglepetésként érte, és elindította a fantáziáját is, hiszen, hát igen. Bár én sem gondoltam egészen bele, de ez olyan hírtelen felindulásból mondtam neki. Már nem vonhatom vissza.


Mivel felült az ágyon én egy mozdulattal az ölébe ültem, bár még köztünk volt egy halovány takaró, de érezhető volt, hogy nem hagyta hidegen a látványom. Térdeimre tettem a testsúlyom és kis ringatózásba kezdtem, miközben még kortyoltuk a szőlő nedűt. Játszottam vele, mert közben beszélgettünk is, de nem hagytam, hogy ágaskodó farka lankadjon. Nem sokáig tűrte eme játszadozást, mert kivette kezemből a poharat, és letette, majd szenvedélyesen megcsókolt. Olyan izzás volt jelen ebben a csókban, hogy még. Kezei a hátamat simogatták, keresték, hogy bújhatnak be a kis háló alá. Majd ajkai egyre lejjebb haladtak a testemen egészen a ruhadarab széléig, ott egyik kezével lehúzta és már villantak is elő a melleim, aminek neki is esett rögvest. Ujjai ekkor már a combomat cirógatták és haladtak felfelé, én meg csak húztam magam felé, a fejét a tarkójánál. Kívántam őt nem is akárhogyan, és ő is engem ez már nyilvánvaló volt. Felemelkedtem és már el is tűnt köztünk a takaró oly ügyesen húzta ki alólam, én meg ha már felemelkedtem, akkor úgy intéztem, hogy bele is üljek a férfiasságába. Szépen lassan fogadtam magamba, míg ő ingerelte továbbra is a mellemet, és kezei a derekamat fogták, és segítettek a mozgásba. Egyre hevesebben ütemesebben lovagoltam őt, fejemet már hátra hajtottam vártam, hogy nyakamat kényeztesse, amit rögvest meg is kaptam, majd mikor már nem tudtam magamon uralkodni ráborultam és úgy élveztem el. Hallotta minden kis vagy éppen nagy lélegzetemet.

- Folytassad, kérlek – súgta felém

Ez nem volt kérdés számomra, mert még fel voltam izgulva rendesen és tudtam, ha akarom, akkor nekem is lehet még egy orgazmusom. Most viszont már erősen szorítottam körbe hüvelyemmel, tudtam ez meghozza a várt eredményt. S így is lett. Kezei egyre erősebben irányítottak, egyre jobban mozogtam, majd magához ölelt jó szorosan, mikor éreztem elönt engem, ez volt nekem is a végszó. Szinte egyszerre hagytuk itt a földet egy pillanatra.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon belemerülhettem a krimibe, mert csak arra eszméltem fel, hogy megáll az ajtóban, két kezében háta mögött rejtegetett valamit, és csak mosolygott. Eszméletlenül szexi kis ruhadarab volt rajta, sok-sok csipke, lyukak és fodrok, szóval nem éppen alvásra szolgáló kis hálónemű. Fel-le járt a szemem, és agyamban csak egy dolog kattogott: minél előbb alájutni, aztán simogatni, csókolni, szeretni akarom ezt a nőt. Előtte azonban előkerült a pezsgő és a poharak.

Talán sosem bontottam még ilyen gyorsan pezsgőt. Rám ült, de az a vékony takaró még bőrünk közé tolakodott. Koccintottunk, aztán újra ittunk, lassan alig maradt az üvegben. Ahogy fogyott a pezsgő, ezzel együtt nőtt vágyam, dákóm kényelmetlenül feszült a takaró szorításában, miközben tudtam,hogy alig pár centire van egy illatos,harmatos puncitól. Nem is bírtam sokáig, elvettem tőle a poharat és szám, ujjaim elindultak testén. Megkerestem minden völgyet, hajlatot és domborulatot, ujjaim a csipke alá siklottak, beszívtam testének bódító illatát, és ő kéjes nyújtózással fogadta hódolatomat. Némi segítséggel kihúztam közülünk a takarót, és végre kiszabadult merev farkam is. Kata nem is késlekedett, ahogy visszaereszkedett, egyből magába fogadott. Lucskos forrósága meggyőzött, hogy az előző percek édes kábulata, a simogatások őt sem hagyták szárazon. Rám nehezedett egy mély sóhajjal, és én is megborzongtam a gyönyörtől. Lovagolni kezdett, egyre gyorsabban, kiéhezett vadként kergette a gyönyört. Ajkam nyakán, vállán, mellén kóborolt, belemarkoltam gömbölyű popsijába, segítettem lendületes mozgását. Mellbimbójára tapadt szám, megszívtam, finoman megharaptam, és ez elhozta számára a végső kéjt. Rám omolva élvezetett el, dákómon éreztem rángatózó izmait.

Én még nem élveztem el, mosolyogva figyeltem, ahogy a mennyországból visszatér ide a földre. További mozgásra késztettem, és ő párás tekintettel nézett le rám. Szemünk egybe kapcsolódott, szája szétnyílt, ahogy próbálta követni mozgásomat. Éreztem, hogy a hangyabizsergés elindult valahol testem közepén, nincs tovább várakozás, csak az elsöprő kéj. Magamhoz húztam, farkam mélyen belé nyomtam, úgy lövellt ki nedvem, teste mélyén.

Mély levegővételek, teste ernyedten borult rám. Lankadásnak induló vesszőm kibújt édes barlangjából, ahogy Kata mellém feküdt.

- Mire vártunk eddig? – kérdeztem halkan, mire Kata elmosolyodott.

- A naptárra a falon – súgta két apró csók között

Eszembe jutott a naptár. Meg a nők a naptárról. „Ócska papírkép” – futott át agyamon, miközben hozzám simult egy valódi, izgalmas nő. EGY nő. Lehet, hogy lesz majd olyan is, amikor kettő lesz?

- Szóval megosztoznál rajtam egy másik nővel?

- Esetleg….talán….majd… - kacérkodott velem – de ahhoz először be kell bizonyítanod, hogy megérdemled – adta a szigorút.

Éppen meg akartam kérdezni, hogy milyen bizonyítékot adja, amikor elkezdett lejjebb csúszni az ágyon, miközben puha ajkai csókolták mellkasom, hasam, egyre közeledve testem közepe felé. Nem szóltam, nem akartam megzavarni, hátha nem venné jó néven. Először ujjai vették gondoskodásba félig harca kész vesszőmet. Kettőnk síkos nedvei még csúszóssá tették ágyékomat, így ujjai könnyedén siklottak le és fel. Nem tartott soká, és szinte teljes merevségében ágaskodott férfiasságom. Mintha csak erre várt volna, nyelve is munkához látott, aztán puha ajkai közé vette, és hamarosan behunyt szemmel élveztem kényeztetését. Már követni sem tudtam, mikor mit csinál, amikor hirtelen abbahagyta, és a fülemhez bújva ennyit suttogott:

- Dugd belém a farkad..

Aztán hanyatt dőlt, lábát felhúzva jelezte, hogyan várja a folytatást, a bizonyítást. Nem késlekedtem.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egymás mellett feküdtünk, már egy jó ideje, mikor felhozta a harmadik felállásos témát. Nem lepett meg a kérdés, de azt hiszem nem tudta, hogy ez még csak az első menet volt.

- Szóval megosztoznál rajtam egy másik nővel?

- Esetleg….talán…majd…- kacérkodtam vele - de ahhoz először be kell bizonyítanod, hogy megérdemled – bár ezt már szigorúan mondtam neki.

Nem is sejtette, de ez a kijelentésemet tejesen komolyan gondoltam. Nem szeretem a nagyszájú ficsúrokat, akiknek, csak a szájuk nagy, aztán pofára esnek. Viszont hittem, vagy inkább tudtam már, hogy ez a férfi más, ő képes rá, de azért….

Ajkaimmal apró csókokkal illettem mellkasát, és haladtam lefelé, egészen ágyéka felé. Gondosan kikerültem a férfiasságát és csak ujjaimmal kényeztettem. A nyelvemmel körbejártam a belső combját, majd közeledni kezdtem az ujjaim közt már teljesen harcra kész farkához. Erre vártam, finoman érintettem a hegyét, hogy érezze, most másféle érzések következnek, mint eddig. Ahogy számba vettem még éreztem, az előző szeretkezés ízeit, és ez felcsigázott, egyre jobban akartam őt. Ajkaim és kezem összhangban dolgozták meg a testrészt, majd mikor már eléggé fel volt ajzva, abbahagytam és elindultam a felfelé a szintén apró csókokkal. A füléhez érve belesúgtam neki, hogy

- Dugd belém a farkad.

Lefordultam róla és felhúztam a lábam, vártam, hogy folytassa. Azonnal tette a dolgát, s a lábaim a vállán pihentek. Élveztem ezt a behatolást, hiszen ki voltam kicsit szolgáltatva neki. Ő diktált, ahogy jól esik, sok beleszólásom nem volt. Nézett engem közben, ahogy ki-be mozgott, nézte a szemeimet, mintha olvasni akarna belőlük. Engedtem, hadd olvassa, hiszen minden pillanat tökéletes most. Lucskos puncimba jár-kel, és olyan gyönyört okoz nekem, amit látnia és éreznie kell. Elmosolyodtam, majd megállt és levette lábaimat és elfordított oldalra, és mindezt úgy, hogy nem engedte, hogy farka távozzék belőlem. A következő pillanatban már oldalt kezdett dugni és kezeivel a mellemet markolta és harapdált ahol ért. Nem volt fájdalmas, inkább olyan kéjesek, amik még jobban felhúzzák az emberben a kéj utáni vágyat. Néha a fülemet is célba vette, mikor egyszer belesúgta:

- Élvezz el

Fel sem tűnt először az „aprócska” kérés, de mikor már másodszor kérte, leesett. Ezt kérnie sem kellett volna, hiszen már az ujjai nem a melleimet morzsolták, hanem a csiklómat izgatták, pont úgy, hogy a csúcsra vigyenek. Nem volt finom velem odalent, éreztem, komolyan gondolja és egyre csak hajszolt egyre gyorsabban és erősebben jártak az ujjai. Mígnem kitört belőlem, és testem egy pillanatra megfeszült, majd engedtem, hogy átjárja testemet a gyönyör. S mindeközben egy pillanatra sem lankadt, tette a dolgát tovább bennem, pedig kérni akartam hagyjon pihenni, mert oly érzékenyek még a porcikáim. Nem tette, és én ösztönösen vettem át tőle az irányítást.

Hátra dőltem annyira, hogy most ő feküdjön a hátán és én meg rajta, bár itt rögtön fel is ültem, nehogy egy pillanatra is kikerüljön a pinámból a fallosza. Így most háttal ültem az ölébe, kicsit fészkalódtam, majd elkezdtem mozogni benne, minden irányba, és érezhetően élvezte, mert sóhajai egyre erősödtek. Megfogta a csípőmet, derekamat, s néha csak simogatott ujjaival, de mikor már a határhoz kezdett érni megmarkolt, ahol ért. Éreztem én és megálltam. Előrehajoltam a bokája felé, és ringattam a csípőmet, de vigyáztam minden mozdulatomra, ebben a pózban történhetnek balesetek. Pár húzás után úgy markolta a felkínált popsimat, mint kiéhezett vad. Tekintetét éreztem, ahogy pásztáz és megáll a ringó testrészemnél. Most én kértem őt:

- Élvezz belém

Felegyenesedtem, majd felült, s én erőteljesen kezdtem mozogni benne. Nem csak neki akartam a gyönyört, de magamnak is. Tudta, mert mellbimbóimat ujjai közé fogta és tekergetni kezdte. Ez volt nekem a végszó, de neki is. Én a magánhangzók sorát soroltam fel, miközben testemet elhagyta a lelkem egy pillanatra, és ő sem volt most éppen csendes, velem együtt léptünk egy másik helyre. Pillanatok műve, ami többnek tűnt mindennél. Így maradtunk egy ideig, átkarolt és szorított magához, míg le nem kókadt bennem a hímtagja.

Ettől a menettől úgy kiszáradt a szám….

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szerintem nem bízik benne, hogy két nővel is elbírok, ezért tesztelni akar. „Állok elébe” gondoltam magamban, és elhatároztam, hogy alaposan megdolgozom. Több pózban is hosszú percekig mozogtam ki és be egyre csúszósabb és forróbb puncijából, néha a csiklóját is simogattam, masszíroztam, nem hagyva kétséget afelől, hogy mit tennék két nővel egyszerre. Elélvezett alattam, aztán bágyadtan feküdt, de duzzadt dákóm néhány mozdulata újra életre keltette. Most ő került felülre, meglovagolt, s én élveztem a gyönyörű női testet, a látványt és a simogató érzést. Kata sem volt kezdő, váltogatta a tempót, néha előredőlt, néha egészen rám feküdt, s én lassan, de biztosan közeledtem az újabb csúcs felé. Ezt ő is érezhette, farkam kőkemény lett, ahogy egyenletes tempóban újra és újra magába fogadott.

- Élvezz belém – kérte halkan, s én nem is tudtam volna mást tenni. Felültem, hátulról megmarkoltam telt mellét, és mellbimbójába kapaszkodva, szinte mozdulatlanságra kárhoztatva próbáltam nyújtani az utolsó, a legkéjesebb pillanatot. Aztán Kata elkínzott sikolya áttörte bennem is a végső gátat, pulzálva-remegve hanyatlottam hátra. Rám dőlt, magamhoz öleltem. Jó volt érezni a szívverését, ahogy lassan visszatér a normális mederbe.

Eszembe sem jutott hazamenni. Előttünk még az éjszaka, bár ha holnap nem akarunk a gépek közé esni az álmosságtól, akkor azért aludni sem lenne rossz. Persze addig még történhet egy s más.

De csak miután ittunk valamit. Komoly folyadékveszteséget szenvedtem, és szükség volt az utánpótlás.

- Innék valamit – szólt Kata, s én elmosolyodtam. Egyfelé járt az agyunk. Bár egy ilyen szex után nem meglepő a szomjúság. Meztelenül kicsattogtam a konyhába, benéztem a hűtőbe. Két ásványvizes palack, egy pezsgő meg valamilyen bor volt a felhozatal. Kíváncsiságból megnéztem a bort, Sauska Chardonnay. Honnan van ez az igazán ínyenc bora? Mindegy is, most megérdemeljük. Dugóhúzót is találtam, így aztán két perc múlva poharakkal, borral és ásványvízzel érkeztem vissza a szobába. Kata félig felült az ágyban és engem várt.

Én fröccsöt kívántam, hűs, gyöngyöző italt, de Kata ízlését még nem tudtam.

- Te mit kérsz?

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jó látványt nyújtott, ahogy felém haladt az üvegekkel és a poharakkal. Erre vágyom most. Vártam és kíváncsi is voltam mit kínál nekem. Bort, ásványvizet, netán kevertet? Na jó nem kínzom.

- Ásványvizet kérnék – néztem rá kipirultan.

Töltött mind a kettőnknek, majd ültünk egymás mellett és kortyolgattunk. Bevallom nem volt merszem hírtelen legurítani egy egész üveggel, pedig aztán szomjas voltam. De győzött aztán a szomjúságom.

- Nem zavar, ha én üvegből iszom? – tettem fel a kérdést felé fordulva

- Nem persze, ahogy akarod

Így a poharat felváltotta a félig üres üveg. Nem mondom számhoz emeltem és egy szuszra ki is ittam, miközben gördültek le a cseppek az államon, végigfolyva, egészen le a mellemig. Milán ezt nem hagyta annyiba, és nem is vártam mást tőle. Ujjával megfogta a cseppet és felfelé haladva egészen a számig vitte. (Ekkor már egyikünk kezében sem volt semmi.) Megfogtam kézfejét és irányítva bekaptam az ujját. Érzékien nyalni kezdtem, mintha csak a dákója lenne. Majd kivettem a számból és rögvest a puncimhoz vittem és irányítva egészen a lucskos résbe dugtam. Közelebb hajoltam és már csókoltam is ajkait. Nehogy szóhoz jusson. Nyelvem úgy hatolt szájába, mint az előbb az ujja a puncimba. Feltérdeltem vele együtt, de nem hagytuk el egymást, csak folytattuk. Egyre jobban éreztem, hogy át akarja venni az irányítást tőlem, de bevallom játszani volt kedvem, bár nem sokáig, mert érezhető volt nála ez pont, amit „még” nem akartam átlépni, így megadtam magam. A maratoni csók után én meg sem tudtam szólalni, ellentétben vele.

- Ismét megleptél

Elég volt ránéznem, és kivehette a tekintetemből, hogy nem ez volt az utolsó. Hát nem is. De ő sem volt rest. Olyan kívánósan nézett rám, mintha készülne valamire, de mire?!

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szomjunkat oltottuk, aztán Kata újból huncutkodni kezdett. Ennek a nőnek sosem elég? Szájába vette az ujjam, és úgy „megdolgozta”, mintha valami más lenne ott. Kéjes élmény volt, és csak tovább fokozta, hogy pár perc után ágyékához igazította ujjam. Mielőtt szólhattam volna, szánk összetapadt, csókolóztunk, miközben ujjam elmerült síkos ágyékában. Vágyam ébredezni kezdett, de más ötletem támadt. Nem szeretem a kapkodást, adjuk meg a módját mindennek. Megmutatom ennek a nőnek, hogy a férfi irányít. De addig még…

-Ismét megleptél- kezdtem mondandómat, ahogy elszakadta ajkaitól. Rám nézett, nem tudom mit látott a szemeimben, de így folytattam:

- Neked ugye sosem elég? – súgtam felé, mire széles mosoly és egy apró biccentés volt a válasz.

- Akkor most alszunk egyet, hogy holnap ne legyünk halálosan kimerültek – súgtam fülébe.

Egészen megzavarodott. Mint aki nem jól hall. Hitetlenkedve nézett rám, ujjai félig merev farkamra fonódtak, de én eltoltam az ujjait. Lefeküdtem, elhelyezkedtem az ágyban, és csak néztem Kata meztelenségét. Ő még nem tért magához.

- Jó éjt kedvesem – és egy puszit dobtam felé, aztán lehunytam a szemem.

Vártam. Kata nagyot sóhajtott, aztán elfújta a gyertyákat, és mellém bújva csókot kért. Néhány puszi, egy „szép álmokat”, és mindenki nyugovóra tért.


Reggel én ébredtem először. Ahogy a derengő fényben a faliórára néztem, még korán volt. Mármint a felkeléshez, munkába induláshoz. De máshoz…

Lecsúszott róla a takaró, szinte teljesen meztelen volt. Félig oldalt, félig hason fekve feküdt, felső lába felhúzva. Ernyedt izmai, egyenletes szuszogása mutatta, hogy alszik. Óvatosan feltérdeltem az ágyon, és gyönyörködni kezdtem Kata idomaiban. Ágaskodó dákóval ébredtem, és a látvány csak tovább feszítette vágyam. Nem tétováztam. Mögé térdeltem, szinte meglovagolva alul lévő lábát. Megnedvesítettem kőkemény rudamat, és csípőmet előretolva megkezdtem a behatolást. Megrezzent a teste, ahogy makkom az esti szeretkezéstől síkos ajkak közé csúszott, aztán egy apró nyújtózkodás, mély sóhaj, ahogy félig belécsúsztam. Finoman hátramozdultam, hogy a következő pillanatban tövig elmerüljek benne.

- Aaahhhh – sóhajtott fel, szeme álmosan pillantott rám. Lassú, ütemes mozgással gerjesztettem a kéjt benne és magamban

- Jó reggelt kedves Kata! – mosolyogtam rá – látod így jár, aki meztelenül alszik mellettem.

Ujjaim testére csúsztak, mellének puha halmát simogattam, ahogy homorított, mint egy macska.

- Szerintem minden nő ilyen ébresztőről álmodik. – mosolygott rám, aztán behunyta a szemét, ahogy kicsit gyorsítottam a tempón.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Cikáztak a gondolatok a fejemben, mikor közölte, hogy alszunk, de nem bántam, ez a maratoni nap vele, megviselt, bár nem mutattam felé. Szerintem ő is kikészült. Láttam, ahogy lehunyta a szemeit és bár én is behunytam, halottam, ahogy a levegővétele lelassul és ütemessé válik. Elaludt. Nekem sem kellett sok és én is álomba zuhantam.

A következő pillanatban, mintha egy másik szinte élő álomban lennék. Az ágyon fekve egy ismerős érzés, érintés, kutakodás ajkaim közt, majd egy behatolás. Ez nem álom!

-Aahhhh – sóhajtottam fel – és egyben rápillantottam a férfira, aki úgy kelt fel, amiről minden nő álmodik, én is. Szeretkezés még félálomban, húúúú! S máris a kezei melleimre tevődnek, simogatni kezdi, fokozni akarja a vágyam. De hova?!

- Jó reggelt kedves Kata! – látod így jár, aki meztelenül alszik mellettem.

- Szerintem minden nő ilyen ébresztőről álmodik – s már le is hunytam a szemeim.


Tempója egyre gyorsult, érezhetővé vált, hogy most nem lesz egy hosszú órákon tartó szeretkezés. Időhiányba is voltunk, hiszen a munka nem vár meg, és én szeretem a reggelt kényelmesen, lassan kezdeni. Bár szerintem neki nem tart annyi ideig a reggeli készülődés.

Kezei egyre erősebben fogtak, érezhetővé vált, hogy mit is szeretne. Teljesen feltérdeltem, ahogy kívánta. Élveztem, hogy ismét hátulról kényeztet és érvényesíti akaratát bennem. Nem volt kérdés már, hogy fenn voltam ebben az izgalmi állapotban. Hátammal teljesen homorítottam, majd hátrafordultam hozzá, s csak annyit mondtam, hogy:

- Erre vagy csak képes? – szemeim csillogtak, több okból is

Több sem kellett neki, egyik kezét a vállamra tette és olyan erővel kezdett bennem mozogni, hogy minden egyes millimétert kihasznált, csak, hogy ki- be járjon. S ebben a jól megdolgozott pillanatban megszólalt az ébresztő, ami egy zenei válogatás volt. Kedvenc gyors zenémmel, amit alapul is vett. Olyan ütemmel mozgott, mint ami ment. Nem tudtam kikapcsolni, kezeim nem értek el odáig, a párnát szorítottam. Nem gondoltam volna, hogy ily módon is eggyé válunk. Aztán kezei végigsimították gerincemet és a popsimig meg sem állt és jól széthúzta.

Farkát kivette belőlem, és mintha elvágták volna közölte velem, hogy ideje „felkelni”.

Ebben a pillanatban felállt és távozott a fürdő irányába. Én is követtem volna, de eldőltem az ágyon és arra gondoltam, milyen szép az élet, és milyen jó volt ez a második műszak.

Tartalomjegyzék