Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyár van, junius közepe. Ilyenkor már igazán forró napok vannak. De én szeretem a forróságot, inkább legyen meleg mint hideg, mindig erre gondolok.

Végre hétvége is van, megszoktam korán kelek így ma is felébredtem. Bár nem kell felkeljek korán gondolom és lustálkodok még egy jó darabig az ágyban. Igaz sokkal kellemesebb lenne ha valaki feküdne mellettem. Végül is kidob magából az ágy, zuhanyozok, aztán felkapok egy rövid nadrágot és kiállok a teraszra kezemben a reggeli kávéval. Élvezem a nap melegét, ahogy meztelem felsőtestem csiklandozza. Nézem miként megy az automata öntöző, locsolja a gyepet. Hmm most ahogy nézem: elég nagy, már le kéne nyírjam. El is döntöm magamban: ha megáll az öntözés, nekiállok, lenyírom.

Másoknak ez munka, nekem inkább szórakozás. Kis kikapcsolódás, na meg ilyenkor mindig szétnéz az ember a szomszéd kertekben is... Ki mit csinál, át is nézek a sövényen. De jó hogy nekik van egy medencéjük. Ilyenkor különösen jó lehet úszni egyet. Most látom, kinn van a szomszéd csaj és éppen tesz-vesz valamit, talán virágokat akar ültetni, látom az ásót, de még nincs kiásva a gödör...

Nekem háttal térdel, szép formás feneke van, elnézegetem egy-két pillanatig. Majd ráköszönök:

- Jó reggelt szomszéd! Igazán meleg napunk lesz ma is.

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szeretem ezeket a kellemes nyári napokat. Ahogyan egyre melegebb van, úgy lesz nekem is egyre több energiám.

Talán most mégis mintha túl sokat vállaltam volna egy napra. A tavaly kiültetett bokrok közül sajnos négy kipusztult, ezeket szeretném kicserélni, de elég mélyen van a gyökerük. Ebben a melegben izzasztó lesz az ásás.


- Jó reggelt szomszéd, igazán meleg napunk lesz ma is.

Hallom ekkor a hátam mögül.

-Jó reggelt, szomszéd. -mosolygok. - Remélem jól aludtál. Igen meleg lesz, főleg ha azt is számításba vesszük, hogy mennyit kell dolgoznom.

Szimpatikus ez a szomszéd fiú, nem olyan régen költöztek ide, eddig nem sokat beszélgettünk, de mindig nyitottnak tűnt egy kis flörtre, ha összefutottunk. És ahogy ott fent áll a teraszon egészen furcsa gondolataim támadnak elnézve izmos melkasát, és feszes combjait.

Arra gondolok, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal..hátha segítene nekem egy kicsit.

Mintha a gondolataimban olvasna, átkiált:

-Szívesen segítek, ha esetleg szükséged lenne egy erős férfikézre... - mosolyog kajánul rám.

-Vigyázz, mert a szavadon foglak! Igazán jó lenne, ha ásnál velem egy picit. - összemosolygunk, tekintetünk is összefonódik pár pillanatra, és szívem erősebb dobbanásai jelzik, hogy itt bizony valamiféle hormonok elszabadultak.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Szívesen segítek, ha esetleg szükséged lenne egy erős férfikézre... - mosolygok kajánul.

-Vigyázz, mert a szavadon foglak! Igazán jó lenne, ha ásnál velem egy picit. - összemosolygunk, tekintetünk is összefonódik pár pillanatra.


Leteszem az üres csészét az ablak párkányra. Aztán elindulok a kerítés felé ami csak egy lacsony sövény inkább csak dísz mint valódi akadály. Átlápek és oda sétálok hozzád. Felveszam az ásót.

-Hova szeretnél egy kis lukat kérdezem? És megtáncoltatom kicsit az izmaimat a felső testemen...

Te mutatod: -Ide szeretném.


Elkezdek ásni, persze a melegteől és a munkától hamarizzadni kezdek. Közbe néha rád sandítok, és látom hogy nézel, szinte felfalsz a szemeddel...

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Hova szeretnél egy kis lukat?-kérdezi.

Hirtelen nem is tudom hova szeretnék..

-Ide szeretném- mutatok egy közli helyre, és ő máris munkához lát.


A nap egyre melegebben süt, apró izzadságcseppek gyöngyöznek kimunkált testén. Hogy végre elszakadjon tőle tekintetem én is munkához látok. Talán valami kisördög bújkál bennem, amikor szándékosan úgy helyezkedem, hogy apró sortom -ami alá nem vettem bugyit- a lehető legjobb belátást biztosítsa.


A feszültség már már tapintható, néha összemosolygunk, és egyre inkább melegem van.


Mire végzünk a munkával már mindketten izzadtak vagyunk. Melleim között vándorútra indul egy izzadságcsepp, és ahogy folyik lefelé érzem, hogy tekintete is épp ezen a tájékon jár.

-Igyunk valami -javaslom. Menjünk be egy picit, bent kellemes hűvös van....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Neki állok ásni, oda hova mutatod, ások keményen lásd milyen jó izmaim vannak. Persze bújkál bennem a bizonyítási vágy. Néha néha rád sandítok, te csak figyelsz engem egy darabig. Amikor én is rádmosolygok találsz magadnak egy kis elfoglaltságot. Előttem gugolsz le és rendezgeted a virágokat. Rögtön feltűnik milyen formás a feneked szépen kidomborodik kerek feszes vonala. Felállsz hozol még egy virágot amit el akarsz ültetni, most nem gugolsz le csak lehajolsz, felcsúszik az apró sort a fenekeden. Ekkor veszem észre nincs rajtad bugyi...

Húú egyből hevesebben ver a szívem, megálok az ásóra támaszkodva megtörölöm a homlokom. És gyögyörködök a látványban, érzem a nadrágom környékén mocorog valmi, bár ezen cseppet se csodálkozom, ez felér egy nyílt izgatássl...

Úgy csinálok mintha ásnák én is lehajolok hogy még jobban szemügyre vehesslek. Te pont ekkor sandítasz hátra, egy pillnatra megál bennem az ütő, hogy ilyen szemérmetlenül bámultalak, de te mosolyogsz rám, én is mosolygok és kacsintok is egyet. Majd folytatom a munkát minnél gyorsabban kész legyek.


Amikor végzek, te is végzel vagyis felálsz rám mosolyogsz, gyöngyözik az izzadság gyögyörű testeden. Egy apró izzadcságcsepp vándorol be nem is kicsi dekoltázsodba, végig kísérem a szemmemel ,legszívesebben lenyalnám rólad, meg is nyalom az ajkaim...


-Igyunk valamit -javaslod. Menjünk be egy picit, bent kellemes hűvös van....

-Az bizony jólesne, rendesen kimelegedtünk mind a ketten. Mondom


Elindulsz az ajtó felé én lépkedek melletted, rád-rád nézek közben. Beszélgetünk kicsit, közben egymás tekintetét keresi a szemünk.

-Nagyon szép a medencétek, az ital után jólesne megmártózni benne. Mondom.

-Ha van kedved, úszhatunk egy jót. Mondod.

Majd kinyitva az ajtót beinvitálsz a házba. Megy a légkondi gondolom, mert tényleg kellemesen hűvös van. Ledobom a papucsom nem akarok mindent összesározni az ásás után. Megyek utánad a konyhába, ami egybenyílik a nappalival. Megállsz a hűtőnél, szélesre tárod az ajtót.

-Mit szeretnél kérdezed? És rámmosolygsz közben...

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szélesre tárom a hűtő ajtatját..

-Mit szeretnél? -kérdem tőled, és te egészen szorosan mögém állsz, mintha csak a választékot szeretnéd szemügyre venni. Egy picit hátrébb lépek, és így érzem fenekemhez feszülő kemény farkadat.

Egy pillanatra megderemedünk mindketten, de már nem merek hátrafordulni.

Én úgy teszek, mintha a rég nem látott hűtőszekrényt csodálnám belefeledkezve, és közben érzem ahogy megfogod apró sortomat, és lassan lefelé húzod...

Egészen szenvtelenül megkérdezed, hogy jól látod, van ott ásványvíz?

Elakad a szavam egy pillanatra, de mintha mi sem történne, azt felelem, hogy igen van, és mivel kicsit beljebb van a polcon, enyhén behajolok érte.

A sortom ekkor már a földön hever, és a kezeddel hátulról benyúlsz a puncimhoz. A merész mozdulattól arcomba szökik a vér, de az érzés egészen mennyei.

Picit terpeszbe állok, hogy jobban hozzámférj, és te ezt rögtön kihasználva izgatni kezded a csiklómat, apró finom, de annál gyötrőbb mozdulatokkal. Ujjaiddal kőrözöl rajta, és néha be is csúsztatod őket nedves vaginámba. Másik kezeddel előrenyúlsz, és megmarkolod a mellemet, ami mintha csak épp a te számodra lenne méretezve gyönyörűségesen betölti a markodat.

Mintha attól félnék, hogy ha megfordulok, köddé válsz, nem tekintek hátra, viszont annyira jó, ahogy simogatsz, hogy kezeimmel a hűtőnek kell támaszkodnom.

Ekkor már nem bírom tovább, és talán te is így lehetsz ezzel, mert egy határozott mozdulattal magad felé fordítasz, és ajkaink összetapadnak..vadul csókolni kezdjük egymást.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Magam felé fordítlak, ajkunk összeforr a csók hevében. Átöleled a nyakam és csókolsz hevesen, magadhoz húzva. Köréd fonom a kezeim, simogatom közben a hátad. Bár kicsit semm csillapodik heves vágyunk, mégis finoman lágyan csókoljuk egymást csak a nyelvünk játszik egymással. Közben játkosan végig húzom az ujjam a gerinceden, lágyan siklik az ujjam felfelé bársonyos bőrödön. Mosolyra húzod a szád ahogy majdnem csiklandoz az érintésem. Nyakadba csókolok, amikor lefelé halad az ujjam a gerinceden végig. Borzongás fut végig a testeden.


Hajamba túrsz, simogatsz miközben csókolm a nyakad, és finoman vállad hajlatába harapok. Kis sóhaj hagyja el a szád. Mindkét kezeddel megfogod a fejem felemeled és újra hevesen össze tapad a szánk, mintha soha nem akarna szét válni.

Közben a fenekedbe markolok, egészen magamhoz húzlak. Kőkemény farkamhozzád nyomódik. Kezeddel lenyúlsz, hogy megszabadíts a minket elválasztó akadálytól. Vágytól remegő kezed alig tudja lehúzni a cipzárt, de csak sikerül, még a gombot is kigombolod. Lassan letolod a rövidnadrágot rólam.

Előbukkan alóla meredező farkam, amit egyből megmarkolsz. Felhúzod rajta a bőrt, helyezkedsz kicsit, kezeddel fogva a csiklódhoz dörgölöd. Csípődet lassan mozgetod előrre hátra, nedves ajkaid közé is be-bevezetve a farkamat. Közben már nem csókolsz, csak a szemembe nézel, és figyeled mennyire élvezem az izgató játékod. Már majdnem, mindent megadva, de még tovább húzva a gyönyör pillanatát...

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókoljuk egymást, és elveszek ajkaid közt. Annyira finom a szád, a nyelvünk játéka egészen felizgat, és kezed közben gerincem vonalát simítja végig. Elmosolyodom, mert csiklandoz picit a mozdulat, de máris tovább korbácsolod a vágyam, és már nem is mosolygok..apró puszik és finom simogatások a nyelvemmel a szádon..mennyire jó is ez... Ajkaddal a nyakamnál jársz, de visszahúzlak a számhoz, annyira jó veled csókolózni..istenem ha ez a nyelv a puncimban is ennyire jó lesz..fut végig a gondolat rajtam, és máris őrülten kívánom hogy nyaljál.

Kezeink bejárják egymás testét..mintha egyszerre szeretnénk érinteni egymást minden zegét-zugát. Én a hajadba túrok, te pedig belemarkolsz a fenekembe, és magadhoz húzol...a fenekem különösen érzékeny részem, imádom ahogy szorítasz rajta, és közben kőkemény farkad érzem ahogyan a dombomhoz szorul.

Kezemmel lenyúlok hozzá, és kiszabadítom a nadrágból, ami már nagyon szoríthatott téged, te szegény... :-)Fogom a farkad, és nedves puncimon játszadozni kezdek vele..mozgatom előre hátra, ingerelve csiklómat, és néha ajkaim közé is engedem, de még nem engedem becsúszni...húzzuk még el a pillanatot, hisz van még időnk..gondolom magamban, és tovább ingerlem csiklómat kemény péniszeddel.


Már nagyon kívánom a szád ott lent is, és elcsulkó hangon a füledbe súgom:

- Kérlek nyalj ki azzal az ügyes nyelveddel...

Talán nem erre számítottál, mert virgonc farkaddal már félig bennem vagy, de látom megkönyörülsz rajtam, és erős karjaiddal felfektetsz a konyhaasztalra, de előtte még mindent ami az asztalon volt egyetlen mozdulattal a földre söpörsz.

Először combon tövében érzem apró kis csókjaidat, és finom kis nyelvcsapásaidat, és amikor már türelmetelnül várom, hogy végre benyalj puncimba, meg is teszed ezt... hatalmas sóhaj szakad fel ajkaim közül, hosszú ideje te vagy az első, aki igazán finoman , lassan, semmit sem elkapkodva nyalja végre a puncimat.

Érzem ahogy becsúsztatod két ujjad, és kefélni kezdesz velük..

A nyelved és ujjaid együttes mozgása annyira isteni, hogy minden gondolat kitörlődik a fejemből, és hátam ívbe feszül, csípőm megemelve amennyire csak tudom ujjaidhoz és ajkadhoz szorítva elélvezek...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Kérlek nyalj ki azzal az ügyes nyelveddel... Súgod a fülembe.


Feneked alá nyúlok felemellek, te körém fonod a karjaid, le raklak a konyha asztal szélér. Egy mozdulattal lesöprök róla mindent. Hátadra döntelek, nézem ahogy széles terpeszbe tárod a lábad. A farkam még mindig ott van puncid bejáratánál, legszívesebben most azonnal beléd tolnám.

De eleget teszek a kérésednek, lehajolok és csókolgatni kezdem a lábad. Tudom ha megadom neked a gyönyör élvezetének elsőbbségét, kamatostul kapom majd vissza tőled...

Lassú mozdulatokkal kezdelek nyalni, nyelvem nedves lukadba is bekalandozik. Csiklódón jár le fel és körbe körbe apró mozdulatokkal. Te egyre inkább sóhajtozol, csípőd magától indul el, mozgatod még jobban nyaljalak, de én nem engedek még neked. Beléd dugom a nyelvem azzel keféllek meg.

Szám a csiklódra tapad, miközben két ujjam beléd csúsztatom. Hátad ívben megfeszül ahogy ki be jár benned az ujjam, tudom mindjárt elérsz a csúcsra. Hozzád szorítom a fejem, nyallak hevesen és ujjazlak is közben. Remegve élvezel el, és simulsz vissza az asztalra...

Lassan kihúzom belőled az ujjaim, nyelvemel megnyalom finoman a csiklód, amire ujra össz rándul a tested. Friss levegőt fújok tüzes puncidra, majd újra megnyallak finoman, amire megin összerándul a tested. Ezt megismétlem még párszor nem hagyva hogy végleg csillapuljanak a vágyaid...


Fel állok rád hajolok, megcsókollak. Körém fonod a karjaid és csókolsz előbb csak lágyan, majd egyre hevesebben. Lábadat derekam köré fonod húzol madadhoz. Farkam nedves bejáratodhoz nyomódik, és lassan beléd hatol. Lassan elkezdem ki be tolni. Te egyre jobban szorítsaz a lábaddal, mind jobban benned legyek. Beléd is tolom teljesen a farkam. Közben a bimbódat veszem a számba, elkezdem szopogatni.

Közben lassan járatom benned a farkam.

Cuppanós csókkal válik el a szám édes bimbódtól. Te egyre hevesebben lihegsz.

Felegyenesedek, megmarkolom a dereked, és tövig tolom benned a farkam, majd kíhúzom, kicsit hozzá dörgölöm a csiklódhoz, majd újra vissza dugom beléd teljesen tövig...

Egyre hevesebben kezdelek el tolni. Te ütemesen húzol magadba a lábaddal. Csípőd is mozog egy ütem re velem. Lihegek, egyre jobban ahogy elönt a hév. Testünk csattog minden mozdulatra, ahogy erősen keményen megkeféllek. Az asztal is mozogni kezde heves mozgásunktól. Csikorogni kezd a padlón, erre mind a egyszerre mosolyodunk el. Lassítok kicsit a tempón. És újra lassabban de ütemesen tollak továb. Élvezek minden mozdulatot ahogy a farkam lassan ki be csúszik tüzes puncidban...

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem hagyod hogy vágyam csillapodhasson, játszadozol velem, és én nagyon élvezem ahogy bele-belenyalsz puncimba.


Fölém hajolsz és csókolni kezdjük egymást. Érzem puncim ízét a szádon, nyelvünk játéka egyre vadabb, és lassan belémhatolsz...szűk puncimat teljesen betölti hatalmas szerszámod, feszítesz, és elég hogy aprókat mozdulsz, ettől is úgy érzem teljesen megőrítesz. Kényezteted a melleimet, bimbóm már kemény és érzékeny ahogyan egyre jobban szívod, és csókolod.

Amikor felegyenesedsz, és teljesen tövig belémhatolsz szeretném ha gyorsabb tempóra váltanánk, de te továbbra is lassan járatod bennem, sőt talán hogy végképp megőríts néha még ki is húzod, csiklómat ingerled vele, majd újra tövig nyomod...megőrítesz ..gondolom magamban. Iszonyatosan jó ez, de akarlak már nagyon, hogy keményen kefélj meg.


Végre ...végre egyre gyorsabb és hevesebb a ritmusunk, tökéletes az összhang, és amikor már majdnem újra elmegyek hallom hogy az asztal veszettül csikorogni kezd alattunk. Összemosolygunk, huncut tekinteted látva kellemes borzongás fut át rajtam.

Újra lassabb a tempó...farkad ki be csúszkál, és valahonnan a távolból hallok egy női hangot..jesszusom, hiszen ez én vagyok , fut át az agyamon. Annyira élvezem ahogyan dugunk, hogy önkéntelenül egyre hangosabban nyögök, és sóhajtozom.

Arcodra pillantok, és látom te is hamarosan elélvezel..puncimmal szorítok picit a farkadon, így a gyönyör számomra is fokozódik, és te is nagyot nyögve...és megremegve elélvezel.


-Jézusom, mennyire finom volt ez...mondom ki hangosan, bár igazából talán inkább csak magamban szerettem volna, de nem bánom, hogy kicsúszott a számon.

Kedvesen mosolyogsz, kezeddel végigsimítasz az arcomon:

-Nekem is nagyon jó volt...suttogod a fülembe.

Megcsókolsz, és lassan leemelsz az asztalról. Minden mozdulatodból érzem az erőd, és a határozottságod.


-Most mennem kell, de két óra múlva legyél a medencénél, úszni akarok veled...szólsz, és valóban már öltözöl is , és indulsz kifelé az ajtón. Sajnálom, hogy elmész, és máris várom, hogy újra lássalak.

-Várni foglak..mosolygok rád, és te még egy itolsó mosoly után kilépsz az ajtón.


Kavarognak bennem a gondolatok. Gyönyörűséges folytatása lett ennek a kerti munkának, gondolom magamban, és beállok a zuhany alá, hogy a munka, és szeretkezésünk nyomait lemossam magamról.

Mikor puncimhoz érek kezemmel, érzem hogy csiklóm még mindig duzzadt, és lüktet a vágytól, picit tovább időzik kezem ezen a ponton, simogatom kicsit le és fel, néha ujjaim is becsúsztatom picit, azt hiszem nem kellene sok hozzá, hogy újra elélvezzek, de inkább nem izgatom magam tovább , meghagyom délutánra a vágyaimat.


Elhatározom, hogy bármit is szeretnél, most az én ajkaimon a sor..alig várom már, hogy a számban érezzem a farkad.

Ki is fekszem a medence partjára, apró bikinimben, és azt hiszem elalhattam, mert egyszercsak azt érzem, hogy finom mozdulatokkal maszírozod a vállam, és a hátam.

Megfordulok a nyugágyon, és így ahogy terpeszben felettem állsz szerszámod épp a számnál van.

Meztelenül állsz felettem.

-Te aztán nem bízol semmit a véletlenre-mosolygok rád, és te is mosolyogva válaszolsz:

-Azt hiszem ennyit én is megérdemlek.

Kezemmel erősen megfogom meredező farkad, és nyelvemmel körbenyalom a hegyét. Finoman nyalakszom rajtad, amennyire csak lehetséges el akarom húzni a gyönyört..visszakapod a délelőtti huncutkodást. Azonban te másképp döntesz, megfogod a fejem, és farkadat torkomig lenyomod.

Hát jól van Édes- gondolom magamban. Így is játszhatunk ha szeretnéd. Ajkammal amennyire csak tudok rádszorítok, és hol erősen szíva , hol nyelvemmel körbenyalva kényeztetlek. Ujjaim néha finoman maszírozzák zacsidban a golyókat...

Hangosan nyögsz, így egyértemű, hogy ínyedre van a játékom...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az asztalon Keffélek egyre hevesebben, becsukod a szemed, egyre hangosabban nyögsz, és sóhajtozol. Én is lihegek önkéntelenül, Minden mozdulatot élvezek. Érzem gyűlik bennem a feszültség egyre a gyomrom tájékán megjelenik az ismerős érzés, te rászorítol a punciddal. Tövig tolom beléd a farkam, lihegve handosan élvezek aaaaah igen...


-Jézusom, mennyire finom volt ez...mondod

Kedvesen mosolyogok, kezemmel végigsimítomz az arcomod:

-Nekem is nagyon jó volt...suttogom a fülembe.

Megcsókollak, és lassan leemelek az asztalról.

Csókolózunk még úgy ölelsz mintha soha nem akarnál elengedni.


De mondom mennem, kell de ígérem két óra múlva jövök. És úszunk egyet a medencéban.


Hazamegyek gyorsan lezuhanyozok. Felhívom a hveromoat, mondom neki ma nem megyek vel a tengerparta... Beszéltük leugrunk egyet úszni és a csajokat mustrálni.

De ma sokkal jobb elfoglaltságom lesz még...

Elintézek még pár dolgot a házban. Majd ledőlök egy picit pihenni az ágyra.

Rápillantok az órára, nem is váratlak két óráig, inkább indulok máris.


Kinn a medence partján fekszel egy apró bikiniben. Fogom a naptejest végig csurgatom a hátadon és maszírozni kezdelek finoman. Te talán aludtál most ébredsz fel, lassan megfordulsz...


-Te aztán nem bízol semmit a véletlenre-mosolygosz rám, felmeredő farkam látva

És én is mosolyogva válaszolok:

-Azt hiszem ennyit én is megérdemlek.


Megmarkolod meredező farkam. Beszed a számdba, lassan játszol a makkomon. Nylevvedel nyaloagatod és szívogatod picit. De én mot többre vágyok, ne csak játsz szívj le alaposan. Megfogom a fejed és egész a torkodig dugom a farkam, te nem tiltaokozol amikor kihúzom, te magad cuppansz rá újra teljesen tövig szívva.

Terpeszben kicsit kényelmetlen így állni, így átlápek a nyugányon mellé állok kis terpeszben így már kényelmesebb. Te felülsz végig nyalod meredező makkom.

Majd golyóimat maszírozva újra beveszed tövig a szádba.

Hangosan nyögök és lihegek, lenézek izgató látni ahogy ki be jár a farkam a szádban.

Hajadba túrok, megfogom a fejed. És én is ütemesen mozogni kezdek, megdugom a szád mint reggel a tüzes puncid...

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

...keményen szoplak, és egyre jobban élvezem, ahogyan hangosn nyögsz, és tolod belém a farkadat mélyen.

Közben ahogyan terpeszben ülök a nyugágyon a csípőm apró körkörös mozdulatokkal izgatja csiklómat, mely az ágyhoz szorul.

Egyre hangosabbak a sóhajok, egyre gyorsabb az ütem. Erősen szorítom a számmal is a farkad, és nyelvemmel kényeztetlek. Egészen beleremegsz az orgazmusba, és én nyelem a kilövellő nedvedet.


Felállunk, és együtt megyünk a medencébe. Kellemes a víz, forró puncimnak azonban nem hoz megnyugvást. Látom te egészen kielégültél , új játék jut eszembe.

A medence lépcsői egészen szélesek, és kiülök a legfelső fokára. Miközben te a mélyebb részben úszkálsz leveszem a bikinimet, és lassan terpeszbe teszem a lábaim, hogy alaposan szemügyre vehesd majdnem teljesen kopasz puncimat.


Lassan izgatni kezdem magamat, csiklómon körkörösen mozgatom ujjaim, és néha be is dugom őket, egy két mozdulat, és egészen felkorbácsolódik a vérem, de ahogyan ködös tekintetedet meglátom, tudom, nagyon is tetszik neked amit látsz.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem a szád játékát, lihegek és nyögök hangosan. Szinte remeg a lábam annyira jólesik. Hajadba túrok, végig simítok rajta. Nyelveddel körbe nyaloda a makkom hegyét és keményen megszívod utána, ahh majdnem végem. És amikor újra a szádba veszed mélyen, robbanásszerűen tör elő belőlem forró nedvem. Hangosan lihegve élvezeke el. Nem ereszted a farkam kiszívod meinden egyes csepet, és lenyeled.


Együt megyünk a medencébe, jólesik most a hűvös víz. Előbb csak lebeg kicsit az átélt élvezet még benne van minden porcikámban. Majd úszok két három hosszt. Közben te kiülsz a lépcső szélére. Mire oda nézek le is dobtad az apró bikinidet. Oda úszok hozzád figyelem gyögyörű dombocskádat. Csiklódat kezded lassan izgatni.


Én csak figyelem, és gyögyörködök a játékodban egy darabig. Majd egész oda úszok hozzád. Megcsókolm a térded, és játékosan végig nyalom mintha a puncid nyalnám.

Elkezdem csókolgatni a combod és bele is harapok finoman. Közben ujjaid már eltűnik tüzes lukadban.


-Újra felizgattál, most a legszívesebben rádmásznák itt a medence partján és újra megdugnálak. Mondom.

-Gyere és hatolj belém újra! Mondod lángoló tűzzel a szemedben.

-Még kényezetelek előtte kicsit a nyelvemmel. Mondom.


Uda úszok teljesen a lábad közé és végig nyallak, te újra csiklóddal játszol. És én hevesen nyalni kezdelek, fel le erősen. És megforgatom a ciklódon is a nyelvem. Rácsókolok cuppanósan, aztán újra fel le jár tüzes puncidon a nyelvem. Lábadat a hátamra hajtod, én meg a combod alá nyúlok és a fenekedbe markolok. A medence lépcsőjének feszítem a lábam és lassan belehúzlak a vízbe.

Lecsúszol rajatam még mindig a lábaiddal átkarolva. Megmarkolom a farkam oda tolom puncidhoz. A hideg víz után csodás az a forróság amit érzek amikor lassan beléd hatol a farkam.

Nyakamba at átölelve lassan csókolózni kezdünk. Nyelvünk egymással játszik, majd újra hevesn csóklojuk egymást.

Amilyen heves a csókunk olyan lassan kezdem el a farkam benned mozgatni. Feneked markolva lassan toltom ki és be, minden mozdulatot élvezve...

Cathy (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Odaúszol hozzám, és lassan végignyalsz a combomon. Apró nyelvcsapásokkal izgatsz, és én nagyon élvezem ....


-Újra felizgattál, most a legszívesebben rádmásznák itt a medence partján és újra megdugnálak. Szólsz..és engem elönt a vágy, hogy újra magamban érezhesselek.

-Gyere és hatolj belém újra! -annyira nedves a puncim, szinte már elönt a kínzó vágytól a nedvesség, ilyenkor nagyon szeretem érezni ahogyan ellenállás nélkül belémcsúszik a farkad...gondolom magamban, de te újra nyalni szeretnél.

Közben a fenekem alá nyúlsz, úgy húzol a szádra, és én ettől teljesen kikészülök.

Lassan behúzol a vízbe, és én szinte csodálkozom, hogy forró puncimnál nem kezd el sisteregni a víz. Úgy érzem felgyulladok, a hűvös víz érintése egészen különleges ...

Te megmarkolod a farkad, és belém irányítod.

Lassú mozdulatokkal teszel magadévá, és úgy érzem egészen a lelkemig hatolsz ezekkel a lökésekkel.

Ajkunk csókban forr össze, a szád finom és édes, és ha lehetne estig sem engedném ajkaim közül a nyelved.

De nem bírom tovább, csípőm egyre jobban megpróbálom ágyékodhoz feszíteni, hogy még mélyebben érezhesselek, és a tempót is gyorsítjuk...

A víz nem enged minket féktelenül mozogni, a hullámok amiket keltünk egyre magasabbak körülöttünk, és amikor hangosan nyögve-nyöszörögve szinte egyszerre élvezünk el, te még mindig csókolsz, és így még nagyobb az élvezet. Minden porcikámban reszketek, hozzád simulok, és érzem heves szívverésedet az arcomon, ahogyan a mellkasodhoz bújok.


Szerencsére benned úgy tűnik azért még bőven maradt erő, mert könnyedén felkapsz az öledbe, a fűre sétálsz velem, és máris az előre leterített pokrócon összesimulva pihenünk.

Azonban felhők gyülekeznek, és esőcseppek hullanak ránk..felállsz, és magaddal húzol..bekísérsz a házba, de nem lépsz be velem a szobába. Forrón megcsókolsz, és tekintetedből olvasom ki, hogy eljött mára a búcsú ideje...

Szivem összeszorul, mert szó nélkül hátat fordítasz, kétségekkel tele, de szó nélkül nézlek, ahogyan elsétálsz.

Érzéseim zavarosak, és kuszák, fogalmam sincs vajon valaha lesz e folytatás...de mindig emlékezni fogok erre a délutánra, veled a medence partján.....

Tartalomjegyzék