Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reggel a napsugár már szépen bevilágította a szobát....nagyon melegen tűzött befelé az ablakon át...

Nem akartam kinyitni a szemem, mert féltem, hogy álom volt csupán az egész.....

Ennyire nyugodtan talán még soha nem ébredtem,

Éreztem valamit...megmozdultál és még jobban magadhoz öleltél...kissé elfordítottam a fejem, de láttam milyen édesen alszol és tudatalatt húztál még jobban magadhoz..

Nagyon jó érzéssel töltött el, hogy átölelsz...meg sem mertem mozdulni, de érezte testem a vágyat feléd...


Kezedet még erősebben magamhoz szorítottam, nem akartalak elengedni...nem akartam, hogy véget érjen.

Próbáltam nyugodtan feküdni, ami nem az erősségem, szóval kissé hátrahajtottam a fejem és csókot leheltem a szádra.

Majd Te is megcsókoltál, de szemed még csukva volt...

Lassan kinyitottad és elmosolyodtál...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mély álmomból a felszínre kerültem és éreztem, hogy tenyerem valami finom, puha bőrön nyugszik. Ösztönösen magahoz húztam, mert nem akartam, hogy elillanjon az álmom. Ekkor mozgolódott mellettem valaki és finom, puha csókot lehelt a számra. Erre már felébredtem, de mielőtt a szemeim kinyitottam volna és a puha száj eltűnt volna viszonoztam a csókot. Majd lassan kinyitottam a szemeim és csodát láttam. Egy gyönyörű szempár nézett velem farkasszemet. Még közelebb húztam magamhoz.

- Jó reggelt drága!- köszöntöttem a puha. csókos száj gazdáját.

A szemei mosolyogtak és egy halk "jó reggelt"-et rebegett, majd ismét megcsókolt. A csókja, a mellei érintése ahogy a mellkasomhoz ért és a csípőjén nyugvó kezem hatására kezdtem izgalomba jönni. Kicsit hátrébb húztam a csípőm, de elkéstem. Megérezte a vágyam iránta.

-Nocsak nocsak!- nyúlt le bal kezével a férfiasságomhoz, amely már erősen lüktetett.- Mi van itt?

- Csak egy kis semmiség.- válaszoltam.

- Annak azért nem nevezném- válaszolta és mint aki méretet vesz valamiről lágyan végig tapogatta a hímvesszőm. Az már teljes harci készültségben állt. Szó szerint.....

A szemembe nézett. Olyan tűz lobogott a szemeiben, hogy nem volt kétségem, engem akar. Hanyatt fektettem, fölé hajoltam oldalról és megcsókoltam. Viszonozta. Megfogtam a mellét, engedte. Kezem lejjebb csúszott, hagyta. Ujjaim a puncijához értek. Szíve hevesen vert. Ujjaim a csiklójához értek. Az forró volt, lüktető és erősen nedves.

- Nocsak, nocsak!- kérdeztem felvont szemöldökkel- Mi van itt?

Nem szólt, csak nézett. Fölé fordultam. Végig szemeztünk, egy pillanatra sem néztünk máshová, csakis egymás szemeibe. Férfiasságom a puncijához nyomtam. Szemrebbenés nélkül lenyúlt és beigazította. Nagyon lassan tolni kezdtem befelé. A szemei nem rebbentek, csak tüzesen néztek az enyéimbe. de gyönyörű volt! Lassan egészen betoltam. Még mindíg nézett. Majdnem kihúztam és lassan vissza. Orrcimpái kitágultak és megremegtek.

- Gyönyörű vagy!- suttogtam.

Válaszult magához húzott.

Egészen lassan, ütemesen elkezdtünk szeretkezni. A külvilág megszűnt számunkra létezni.....

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor jó reggeltet kívántál és is próbáltam valami hasonlót kiejteni a számon, majd megcsókoltalak.

Ahogy megfordultam melleim melleidhez értek, kezeidet a csípőmön pihent..

Éreztem, hogy megpróbálsz hátrébb húzódni, de mielőtt megmozdultál volna megéreztem vágyadat...kívánsz...nem is kicsit...

- Nocsak, nocsak! -Huncutul, de annál nagyobb biztonsággal megfogtam legékesebb részedet. Éreztem kezemben, ahogy lüktet, hogy szinte kívánkozik utánam...-Mi van itt?- kérdeztem, kissé elmosolyodva....

- Csak egy kis semmiség!- mondtad, mondjuk nekem nem annak tűnt...amit meg is jegyeztem...

Erre kezem végigsimította, érezni akartam minden részét egészen a tövétől a végéig, a makkod doború vonalát...

Annyira vágyódtam a szeretet után, egy erős, izmos férfitestre...és ez most megadatott...soha nem éreztem ilyen vonzalmat még senki iránt...mgam sem értettem a helyzetet, de annál inkább élveztem, vágytam..

Ahogy határozott mozdulattal hanyatt döntöttél és fölém hajoltál és csak néztük egymást...mintha nagyon rég óta ismertük volna egymást...szemeink mindent megmagyaráztak...Ahogy kezed elindult a melleimen, a hasamon át egészen míg a puncimig nem ért...Nagon érzékien tudtál simogatni, élveztem ujjaidat, ahogy hozzám érnek...

A csiklómhoz értél, éreztem, hogy kezed szinte megcsúszik a nedvességtől, annyira kívántalak már.

Majd kisebb nyögés és sóhaj hagyta el ajkaimat mikor férfiasságodat a puncimnál éreztem.

Folyamatosan egymás szemébe néztük, figeltük egymás reakcióit, sóhajait, nyögéseit, rezdüléseit.

Kezemmel besegítettem a helyére férfiasságod, Te gyengéden, határozottan, lassú mozdulattal toltad egyre mélyebbre bennem.

Alig tudtam levegőhöz jutni a gyönyörtől, ahogy ennyire szenvedélyesen, érzékien, fájdalommentesen éreztelek egyre beljebb.

- Gyönyörű vagy! - A bók egyenesen jól esett, szinte még ngyobb vágyat éreztem feléd, még beljebb akartalak érezni, magamba húztalak és egymásra figyelve ütemesen mozgott csípőnk...

Már nem bírtam tovább nyitvatartani a szemeimet.....ahogy egyre ütemesebben szeretkeztünk, halkan kisebb nyögéssel suttogtál valamit...- Szólj, szeretném, ha együtt élveznénk a gyönyör pillanatát...

Kinyitottam a szemem és egy mosollyal nyugtáztam szavaidat.

Nagyon jó érzés volt, hogy ennyire figelmes vagy, az önzőség a közelben sincs...egymásért voltunk, egymásra figyeltünk, semmi és senki nem érdekelt.

Az egyre ütemesebb mozgás, gyengédség meghozta a várva várt hatást...próbáltam a tudtodra adni, de valahogy egy hang sem jött ki most a számon, csak egy nagyobb nyögés és megfeszülés adta tudtodra, hogy ez a gyönyör csúcspontja, abban a pillanatban Te is kapkodtál a levegő után, légszomj kerülgetett, annyira élveztük egymást...Nem hagytuk abba, csak enyhült a mozgás, majd elment a z összes erőm, úgy éreztem nem bírom tartani magam, ezért rád borultam és csak feküdtünk egymáson, kezed a hátamra tetted, hogy érezzem, hogy tényleg velem vagy...

én is szorosan öleltelek.

Fejemet a melleiden pihentettem, majd a hajamba túrtál...lassan felemeltem a fejem és megcsókoltalak..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sikerült együtt a csúcsra jutnunk. Ez számomra külön öröm volt. Szerettem volna, ha ismét egyszerre teljesedik be a gyönyörünk.

Olyan gyönyörű voltál, ahogy csapzott hajad tincsei a homlokodra hullottak. Ahogy kipirult arcod és ziháló légzésed jelezte: ismét nekem adtad magad.

Felkeltünk, bár legszívesebben az egész napot az ágyban töltöttem volna veled. De mennünk kellett reggelizni. Lezuhanyoztunk és átmentél asaját szobádba átöltözni.

Az étteremben találkoztunk ismét. Egy másik, kicsit hosszabb szoknya volt rajtad, mint a tegnapi. Fehér kantáros póló és papucs. Gyönyörű voltál. Szemeim úgy tapogatták le tested vonalait, mintha még sosem láttalak volna. Istenien néztél ki!

A reggeli után az idegenvezetőnk- és egyben az itteni háziasszonyunk- közölte velünk, hogy vagy megyünk vele városnézésre, vagy maradunk és a holtel strandján fürdünk.

Nekem rögtön bevillant, hogy ez a város még évek múlva is itt fog állni, ide bármikor visszajöhetek. De az már nem biztos, hogy Te velem leszel és éppen ezért nem akartam elmenni. Itt maradni veled. De nem telepedhetem rád, nem sajátíthatlak ki.


- Találkozunk fél óra múlva a hallban!- búcsúzott el tőlünk a vezetőnk.

- Te mész?- kérdeztem a lányt némi izgalommal a hangomban.

- Nem különösebben érdekel a város, pihenni jöttem, nem mászkálni- felete.- És te?

- Én is maradnék- feletem tétován.

- Ok, akkor később találkozunk.- felete mosolyogva, majd eltűnt a szobájában.

Kissé leforrázva álltam a folyosón. Valahogy másra számítottam. De összeszedtem magam és felvettem a fürdőgatyám és lementem a strandra.

A strandon még csak kevesen voltak, elég korán volt még, de a nap már így is tűzött rendesen. Leterítemm a gyékényem és elindultam úszni. Azt tudtam, hogy mindkettőnk ablaka ide néz, de azt nem, hogy melyikek azok. Sűrűn forgolódtam, háhta meglátom őt valamelyikben. Még csak pár perce váltunk el, de máris hiányzott. Hallani szerettem volna csilingelő hangját, látni csodás alakját és gyönyörű szemeinek tengerében elveszni.....

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

MIkor lassan lehiggadtunk ez után a fergetegesen szenvedélyes szeretkezés után, megbeszéltük, hogy lemegyünk reggelizni.

Letusoltunk és átmentem a szobámba, hogy felöltözzek.

Lementem az étterembe, Te már ott vártál az egyik ablak melleti asztalnál...ahogy mentem feléd...végig pásztáztalak...nagyon férfias vagy..gondoltam...és milyen érzékeny, érzéki is egyben....kissé arcom megdermedt mikor az a gondolat járta át a testemet, hogy lehetséges, hogy ez csak erre a 4 napra szól ...azt mondogattam magamban, hogy "nem szabad túl közel kerülnöm hozzá"...de hiszen már így is túl közel kerültem, hiszen nagyon vágytam az érintésére, annyira jól nézett ki, ahogy az ablakon át rásütött a napsugár, kiemelte izmos vállait, férfias vonásait....hogy lehet ennyire férfias és egyben annál inkább érzéki???

Ahogy odaértem, próbáltam nyugodt lenni....kisebb sikerrel. Legalábbis én úgy éreztem, hogy teljesen kiültek a gondolataim az arcomra, de szerencsére nem szóltál semmit...

Amikor végeztünk az idegenvezető ajánlotta fel a lehetőséget, hogy városnézésre mehetünk, de ha nincs kedvünk a szállodában is maradhatunk.

Ekkor átvillant az agyamon, hogy méghogy városnézés, nem vagyok kíváncsi egyáltalán a városra...de kérdés, hogy Te mit fogsz mondani...

Nem akartam, hogy izgalmamat észrevedd.

Mikor az idegenvezető elbúcsúzott, Te mindjárt megkérdeztél, hogy megyek e, aminek nagyon is örültem:

Mikor megbeszéltük, hogy egyikünk sem szeretne menni, csak ennyit mondtam:

- Ok, akkor később találkozunk. - és szinte úgy viharzottam el, mert annyira nem bírtam tovább a gondolataimmal veled maradni...ideges voltam, egyben féltem...nem értem magam, hiszen annyira jól sikerült a tegnapi nap és a mai reggel...

- Igen, pont ez az, túl jól sikerült, ahhoz, hogy igaz legyen...- próbáltam magam rábeszélni...- De miért is hiányzik annyira, pedig még csak most váltunk el egymástól.Meg sem tudtunk semmit beszélni, hogy találkozunk e.....kicsit lehangolt lettem, mikor ez a gondolat felmerült bennem.

- Azt hiszem jót tenne egy úszás és akkor felejthetnék, nem rád gondolnék folyamatosan... de nem is akarok felejteni, egyszerűen a feszültséget levezetni...

Amikor átöltöztem fürdőruhába, fogtam a törülközőt és egy rövid, combközépig érő ruhát kaptam magamra.

Lementem a strandra...ahogy kiléptem az ajtón gyönyörűen megcsapott a napsugár melege. Annyira nyugtatóan hatott rám, kissé behunytam a szemem és álltam csak, nem bírtam mozdulni..Merengésemből egy férfihangra visszatértem a valóságba.

- Szia, már nagyon vártalak, féltem, hogy nem jössz le.

- Szia - próbáltam nyugodt maradni, de szívem valahogy gyorsabban kezdett verni, ahogy megláttalak fürdőgatyába. Nagyon izgató voltál ahogy ott álltál csurom vízesen, melleiden végigfolytak a cseppek...nagyon mérges voltam magamra, hogy ennyire felizgatsz.

- Gyere nagyon jó helyet foglaltam.

- Foglaltál? Nem is beszéltük meg, hogy lejövök!

- De reménykedtem, hogy mégis lejössz.

- Köszönöm, rendes tőled.

Leterítettem a törülközőt, majd lassan bújtam ki a ruhámból...Te végig figyeltél, ami egy kicsit zavarba hozott...pedig reggel meztelenül fürödtünk együtt...valamiért nagyon izgtott voltam, nem bírtam magamban elrejteni a vágyaimat, talán nem is akartam...

Gondoltam az lesz a legjobb, ha mindjárt a medencében landolok, így nem kell mondanom semmit és nem hallod meg, mennyire is zavart vagyok....a ruhám még szép lassan leterítettem, aztán egy gyors mozdulattal fejest ugrottam a vízbe.

A víz alatt végig Te jártál a fejembe, vajon mit is gondolsz, azért szívesen megnéztem volna az arckifejezésedet.

Amíg merengtem és úsztam egészen a medence másik széléig a víz alatt valami hozzámért, megálltam megfordultam, de szinte alíg kaptam levegőt...Te voltál...ezek szerint nem teketóriáztál, hanem egyből utánam vetetted magad..

Feljöttem a víz felszínére , megtöröltem az arcom és rád néztem...Jó érzés volt, hogy utánam jöttél és nem vártad a csodát...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A reggeli zuhany után a viselkedése szemlátomást megváltozott. Zavart volt és tekintetében olykor félelemmel vegyes szorongás és talán szomorúság volt fellelhető. 'De mitől fél? Csak nem attól, amitől én is? Fura lenne, ha ugyan azok a félelmeink lennének mindkettőnknek....' E gondolatok cikáztak a fejemben, mikor megláttam jönni a medence felé. Olyan jóleső érzés öntött el. Mintha évek óta egymáshoz tartoznánk, mintha egyszerűen elválaszthatatlanok lennénk. Most is csak néztem szájtátva tökéletes alakját....Féltem bevallani magamnak, de talán nagyon közel kerültünk egymáshoz. Túl közel....Én hozzá biztosan. Nem mertem bevallani magamnak, de talán szerelmes lettem belé? Lehet. De túl szép, hogy igaz legyen. Ő egy istennő számomra. Az alakja tökéletes, minden porcikája imádni való, a hangja már-már nélkülözhetetlen a füleimnek. És most is, ahogy közeledik felém nem tudom a tekintetem máshová irányítani. Nem is akarom. Olyan jó látni őt!

De még mindíg zavart volt. Idegesen, szinte menekülve vetette bele magát a medencébe. Én azonnal utána. Nem bírom nélküle.....

Én is lemerültem a víz alá. Hozzáértem, amire meglepetten reagált, nem számított rám. De szemeiben öröm csillant, mikor meglátta, hogy én vagyok az. Ahogy letörölte arcáról a vizet, olyan kívánnivaló, imádnivaló volt, hogy nem tudtam megállni, hogy egy futó csókot ne leheljek az ajkaira. Épp csak egy pillanatig tartott.

Néhány hosszt leúsztunk egymás mellett, majd kimentünk a helyünkre és lefeküdtünk a törölközőre ill a gyékényre. Néhány percig szótlanul feküdtünk egymás mellett. Talán mindketten ugyan arra gondoltunk. Majd mozgolódni kezdett és elővette a levetett ruhája alól.

- Bekennél?- kérdezte felém nyújtva a tubust.

- Itt, mindenki előtt? - néztem végig a még szinte üres strandon.

Egy pillanatig megmerevedett a levegőben a keze.

- Hol máshol?- kérdezte kissé hitetlenkedve.

- Tudok egy jobb helyet erre a célra- feleltem eltökélten.

- Tényleg? Hol?

- Gyere velem - álltam fel és felhúztam őt is.

Fogtam a kezét és magam előtt tartva a törölközőmet ( kénytelen voltam eltakarni az ágaskodó férfiasságom...) húztam magam után a szobám felé. Az ajtóban megálltam. Szemeit néztem, hogy mit szól a dologhoz. Nem tiltakozott. Az ajtót kinyitottam és a nőt felkaptam a karjaimba. Úgy léptünk be a szobába, mint egy nászutas pár....A sarkammal berúgtam az ajtót. Letettem édes terhemet, letérdeltem elé és szó nélkül csókot nyomtam a tangáján keresztül a puncijára. Az egyik kezét a fejemre tette jelezve, hogy jól esik neki....Nem bírtam magammal. Csak ránéztem a csodás lábaira és domdorodó puncijára....Lehúztam róla a tangát. Kilépett belőle és nyomban nyelvemmel kerestem a rést. Megtaláltam. Belemélyesztettem édes barlangjába és hamarosan éreztem édes ízét....

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy feljöttem a vízből és végignézett, nagyon csillogott egy bizonyos vágy a szemeiben, amit egy futó csókkal máris a tudtomra hozott. Egy kis úszás után, lassan lehiggadt felhevült testem. Ez a csók teljesen felpörgetett, így gondoltam az úszás majd levezeti az energiáimat.

A helyünkre ültünk, mikor megszáradtam megkértem, hogy kenjen be, mire visszakérdezett, hogy -Itt, mindenki előtt?- Mikor közölted, hogy tudsz egy jobb helyet, felálltál és felhúztál engem is.

Nem értettem, hogy miért takargatja magát a törülközővel, mire két lépése között kissé kivillant a fürdőnadrágja, amint próbálja tartani férfiasságát. Most már értem...nagyon jó érzéssel töltött el, izgató volt...sőőőőt...nagyon is izgató volt, egy különleges érzés töltötte el testem minden porcikáját!

Nem tudtam hova megyünk, de ez érdekelt a legkevésbé....nem is értem magam, de bíztam benned, nem féltem...

Ahogy kinyitotta előttem a szobája ajtaját kissé megállt, várta a reakcióimat, de egyáltalán meg sem fordult a fejembe, hogy esetleg ne menjek be vele.

Felkapott, magához ölelt és beléptünk a szobába.

Ahogy letett a földre, azzal a lendülettel elém térdelt és a tangámon keresztül egy csókot lehelt puncimra.

Megfogtam a fejed és élveztem minden egyes érintésed, csókod...

Aznnal megszabadítottál a tangától és máris a nyílást kerested nyelveddel. Én alíg bírtam már állni, így halk sóhajjal a nyögések között, csak ennyit mondtam: - kérlek menjünk az ááááááá........- de nem bírtam kimondani, annyira élveztem minden mozdulatodat!

Két kezeddel a combom alá nyúltál és száddal a puncimon az ágyra tettél....kissé meglepődtem, de egy percig sem hagyott alább kényeztetésed, egyre izgatottabb lettem, egyre jobban kívántalak!

- Gyere - csak ennyi jött ki a számon, abban a pillanatban lehúztad a nadrágodat és lassan, belémhatoltál.

Ahogy egyre beljebb kerültél egyre jobban elhagyott az erőm, de egyben testem megfeszült! Felnyögtem. Ez volt a csúcs, legalábbis azt hittem, de ahogy mozgásod egyre ütemesebb lett, azzal a lendülettel mozogtam én is...mintha már összeszoktunk volna...egyre gyorsabban...aztán ismét úgy éreztem, hogy minden porcikám megfeszül, ebben a pillanatban Te is nagyokat nyögtél, levegő után kapkodtál....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lehetetlen volt betelnem vele. Ahogy a puncijába nyaltam elszállt az agyam. Ímmár nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy ismét az enyém lehet, hogy ismét közvetlen közelről látni fogom a remegő orrcimpáját, a nedves homlokát, a lecsukott szemeit és hallom ziháló hangját.....Valahol a tudatom alatt mintha a hangját hallottam volna, hogy az ágyra menjünk....Félig öntudatlanul már a kábulattól egyszerűen felemeltem és az ágyra tettem. Ott tovább nyaltam, mintha soha az életben nem lenne többé lehetőségem rá.

-Gyere!- hallottam elfúló hangját. Abban a pillanatban letoltam a fürdőgatyám és fölé fordultam. egy pillanat alatt a barlang bejáratánál állt a szerszámom és szép lassan behatoltam. Lassan, de folyamatosan, mintha meg sem akartam volna állni. Fejét hátra nyomta, hátával homorított és engedte magába a lüktető, forró fúrót......

Most is elvarázsolt, mint mindíg, ha csak láttam őt. Ismét alattam feszült a teste, ismét átadta magát az általam nyújtott gyönyörnek. Ismét benne lehettem, és ismét egyszerre mindent megtennék neki, hogy jó, hogy jobb, a legjobb legyen......

Lehúnyt szemeim előtt felsejlenek testének vonalai, és részei. Minden egyes porcikáját csókolnám ismét és nyalogatnám. Nincs az a része, amelyet ne lehetne hosszú időn keresztül kényeztetni.

Már a behatolásom pillanatában éreztem, hogy nem leszek nagyon hosszú életű. Annyira akartam, kívántam őt, hogy a puszta látványától is élvezhetnékem támadt. De nem lehetett az, hogy én előbb....Lassan kezdett a már szinte megszokott és ismert hang előtörni belőle. Teste gyorsabb tempóban mozgott és közeledett a csúcshoz. Én is közeledtem. Én is fokoztam a tempót, hogy kicsaljam belőle az orgazmusát, hogy ismételten nekem adja magát...Lestem ,vártam minden pillanatban, hogy kitörjön belőle. És kitört. Abban a pillanatban olyan határtalan öröm és boldogság töltött el, hogy én is vele együtt akartam élvezni. És én is kitörtem. Mint az ezer éve szunnyadó vulkán, amely kilométer magasra lövelli ki láváját, magját. És is kitörtem. Pumpáltam a gyönyörű puncijába a lávámat, a magomat. Ő befogadta és közben is mozgatta a csípőjét, hogy az utolsó cseppemet is megkapja. Megkapta.

Ráborultam, de nem akartam a testemmel lenyomni őt, ezért inkább megfordultunk. De még mikor felül volt is csípője aprókat mozdult. Még kérte az anyagom. Tenyereim már a fenekét símogatták és gondolatban ismét-sokadszor- jártam végig testének minden zugát......

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jól éreztük egymást, egymás mozgását, eyszerre jutottunk a gyönyör csúcsára, ami nagyon jó érzés volt, egyszerűen nem tudtam betelni vele, csak lassan mozgattam csípőmet, hogy még...még érezzem.

Határozott mozdulat....nagyon tetszik....megfordítottál, föléd kerültem, de csípőmet nem hagytam mozdulatlanul.

Nagyon élvezted, nagyon élveztem....

Kezeid a fenekemre tévedtek és ott finoman simogatták végig minden apró részletét.

Annyira ....felejthetetlen volt...nem akartam, hogy ne érezzelek, lassan rádborultam és átöleltelek, mint aki nem akar elengedni...

Így feküdtünk jó darabig, érezted, hogy nem szabad felkelned...szükségem van rád...nagyon...mikor felemeltem a fejem egyből megcsókoltalak...ez a kis idő amíg így egymást ölelve feküdtünk nagyon sokat számított, tartalommal bírt szavak nélkül.

Annyira jó volt érezni....aztán lassan, de határozattan felültél velem, közben irányítottál az ágyra, hogy hasra feküdjek...hagytam magam, nagyon élvezem, ezt a határozottságot...tudod mit akarsz, igaz én még nem tudtam, hogy mit szeretnél, de nem is volt fontos, fő, hogy biztonságot sugároztál felém...

Majd fölém ültél és lassan, nagyon lassan elkezdtél simogatni....

Hajamat elhajtottad, egy gyengéd simogatás kisíretében, aztán leheleted éreztem nyakamon...felnyögtem......kezed eközben már a vállaimat kezdték enyhén masszírozni....halk sóhaj és nyögések váltották egymást ajkaim felől. Nagyon érzéki volt, gyengéd és határozott...

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rád vágytam már...de nagyon...

Az érintésedre, az ölelésedre, a csókjaidra, a kezeid határozott és gyengéd mozdulataira...

Ahogy hozzám értél, szinte minden pillanatban megremegett testem a vágytól...Úgy érzem nem sokáig bírom így hason fekve, hogy nem látlak, nem foghatlak...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudtam betellni a látványával, az illatával. A haját félrehúzva simogattam a fejét, nyakát és a hátát. Apró csókokat leheltem a nyakára, fülére és lassan lejjebb, a vállaira, hátára, derekára, csípőjére. Aztán másodpercekig csak néztem ezt a gyönyörű testet, ahogy hason fekve fekszik és engem vár. Várja, hogy simogassam, csókolgassam, hogy megnyaljam mindenhol, ahol csak lehet és hogy ismét a magamévá tegyem. Lenéztem alig félig duzzadt hímtagomra és pokolian örültem, hogy az előbb benne lehettem....És nagyon vágytam rá, hogy ismét benne lehessek.

Aztán ismét elkezdtem felülről csókolgatni a testét. Ő nyugodtan feküdt és élvezte csókjaim. Időnként hangosabban felsóhajtott. Már nem álltam meg a csípőjénél. Lassan tovább haladtam lefelé. A csodás, két gömbölyű popsijára kapott rengeteg apró puszit, majd a combjai következtek, majd lejjebb, végül a sakai következtek. Közben igyekeztem finoman a combjához érinteni a férfiasságom, hogy az is érezze a finom, puha bőrt. Az ő bőrét, melynek illatát nem győztem magamba szívni.

Majd fölé tornyosultam és lassan, nagyon óvatosan könyökeimre támaszkodva ráfeküdtem hátulról. Nem akartam az egész súlyom rátenni, ezért csak óvatosan, éppen hogy hozzáértem, mert nagyon, de nagyon vágytam az érintésére, hogy hozzá érhessek. Férfiasságom a comjai közé dugtam, amire ő azonnal szorosra zárta lábait és így satuba fogta a hímtagom. Néhány perc múlva megfordítottam őt. Kipirult arca csodálatosan illett hozzá. Mint ahogy az egész nő valami elképesztően gyönyörűnek hatott így, ebben a helyzetben. Mint ahogy gyönyörű is volt.

Ismét odahajoltam hozzá és most elölről kapta a csókjaim. Nem gyöztem betellni vele....Csak csókoltam ,ahol értem. Kebleinél különösen sokat időztem. Az a két csodálatos alma......Az a csodás, lapos, feszes has...azok a combok, lábujjak.....Mind, mind kapott csókot rengeteget.

A puncija körül is elidőztem kicsit. Lágyan körbecsókoltam a barlangot, ahol az imént a férfiasságom adta ki magából az utolsó csepp nedűjét.

-Várj itt!- suttogtam neki, majd hírtelen ötlettől vezérelve felkaptam magamra valamit és leviharzottam a recepcióra. Néhány perc múlva visszatértem hozzá. Ő az oldalára fordulva feküdt és szemeit lehúgyva pihent. Lehajoltam hozzá, mikor rám nézett a gyönyörű szemeivel. Imádtam a nőt....Megcsókoltam és a fülébe súgtam:

-Gyere velem!

-Hová? Mit vegyek fel?- kérdezte meglepetten.

-Csak ezt- adtam oda neki a korábben levetett fürdőruháját.....

Egy hatalmas meglepetést tartogattam neki....

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy csókjaiddal végigborítottad testem minden részletét...éreztelek, vágytam rád...

A vágyad...nem tudtad elrejteni...nem is akartad, hiszen egymásnak voltunk..itt és most...

Amikor könyöködön támaszkodva egész testeddel rám feküdtél, ...leírhatatlan érzés fogott el. A puncim is bizsergett tőled, beindultak bennem a nedvesség jelei... combom köze ismét úszott..

Éreztelek minden porcikámon...

Mikor megfordítottál...majd ismét csókjaiddal borítottad testemet, egészen le a lábam ujjáig...kissé furcsa, szokatlan, de felemelő érzés volt.


Bíztam benned, rád bíztam magam teljesen...

Kicsit zavart, hogy csak Te dolgozol és én nem adok semmit....mikor épp megszólaltál..

- Várj itt!- erre felkaptál maadra valamit és eltűntél a szobából....

Bennem volt a gondolat, talán rosszul csináltam valamit, vagyis, hogy nem csináltam....talán vissza sem tér többet....szomorúan felkönyököltem, egyik oldalamra fordulva és gondolataim körülötted forogtak...

Féltem, hogy nem térsz vissza...

Az idő nagyon hosszúnak tűnt, de végre megjelentél, aminek nagyon örültem...szinte vágyakozva néztem rád, amikor fölém hajoltál.

Megcsókoltál...ettől boldogság árat végig testemen...

- Gyere velem! - mondtad.

- Hová? Mit vegyek fel? - kérdeztem kissé meglepetten...nem értettelek, nagyon jól éreztem magam, erre eltűnsz és még nekem is mennem kell valahová...szívesen folytattam volna....de ahogy rád néztem....huncutságot láttam szemeidben, vágyakozást...ismét nem gondoltam már semmire, csak felhúztam az előzőleg levetett fürdőruhámat és bíztam benned, veled mentem.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lesiettem a recepcióra és az ott álldogáló fickót kifaggattam, hogy volna-e a parton olyan hely, ahol zavartalanul lehetnék kettesben a hölggyel. Valami félreeső helyre gondoltam. Készségesen útbaigazított.

Mikor lefelé haladtunk a part felé azt szerettem volna, ha tényleg olyan az a hely, mint amilyennek a pasi leírta. A tengerparti strandrészt átalakították, így ott csak egy kis rész volt szabad, használható, ezért sokan kényszerültünk a medencébe és nem a partra. Ennek nyílván senki nem örült, mert medencézni, strandolni itthon is lehetett, mindenki a tengert vágyta látni és érezni. Itt, a szálloda előtt legalábbis ez volt a helyzet. Ha mégis valaki közülünk a partra akart menni, akkor azt a szomszédos szálló előtti részen megtehette. A két rész között azonban volt egy kis szakasz, melyet mindkét oldalon a vízbe nyúló sziklák határoltak, így erre kis szakaszra nem lehetett rálátni, csak a nyílt vízről. Ide igyekeztem oldalamon a csodálatos, imádnivaló nővel. Menet közben magunkhoz vettünk némi enni és innivalót, pokrócot, búvár felszerelést, törölközőket, napernyőt, majd a parthoz kötött csónakba ültünk és áteveztem erre a sziklák övezte részre. A két szikla közti partszakasz maga volt a földi paradicsom. Hosszan, a szárazföld belseje felé elnyúló teljesen sima, lankás,homokos rész. A vízbe is hosszan nyúlt a part, gyakorlatilag jó néhány métert be lehetett gyalogolni anélkül, hogy ellepett volna a víz. A víz pedig kristálytiszta. Mennyei volt! És valóban, egy teremtett lelket nem láttunk és a zajok sem szűrődtek el hozzánk.

Kiléptem a csónakból és kisegítettem őt is és magunkhoz vettük a cuccainkat is. A parton aztán lecuccoltunk és mikor mindent elrendeztünk levettem magamról a fürdőnadrágom. Megálltam előtte meztelenül és hagytam, kívántam, hogy engem nézzen. Mikor a háta mögé nyúlt, hogy levegye a bikini felsőjét odaléptem hozzá, szorosan átöleltem és megcsókoltam. Közben kikapcsoltam a felsőjét, aztán elléptem tőle és lassan levettem róla. A nappali természetes fénynél olyan gyönyörű volt, hogy nem tudtam mást tenni, megcsókoltam ismét és férfiasságom nekinyomtam finoman a puncijának. Ismét csókolózásba kezdtünk és lenyúltam, hogy levegyem róla az alsót is. Nem ellenkezett. Letérdeltem elé és lehúztam a pici ruhadarabot. Majd így térden állva felegyenesedtem és átöleltem a fenekénél. Fejem oldalra fordítva a hasának nyomtam és így voltunk percekig. Csak éreztük egymást. Szó nélkül. De szavak nem is kellettek. Csak éreztem őt, a teste rezdülését, a szíve dobbanását és az illatát. Mindenem átjárta az érzés, ami egyre jobban sodort felé......

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy pakoltunk, igaz azt sem tudtam hova megyünk, mit is kéne vinnünk, de valahogy ez izgatott a legkevésbé...nagyon vágytam rád, bíztam benned, hittem, hogy jó helyen leszek, akárhová is viszel.

Ahogy beültünk abba a csónakba....ahogy izmaid feszültek az evezés közben...egyre jobban érezni akartalak.

Két sziklás rész közé értünk a csónakkal, amely...akár az Éden...gyönyörű volt..

Egy homokos part, amely hosszan nyúlt a tenger vizébe... Csendes, nyugodt volt ez a rész, ahol egy teremtett lelket nem lehetett látni.

Amint kiértünk a partra és lepakoltunk, azonnal megszabadultál a fürdőnadrágodtól...elém álltál...kissé meglepődtm, mert nem tudtam mi a szándékod...mit is szeretnél, aztán csak vártam..és néztelek....gyönyörködtem benned...izmos felsődbe, ami az előbb meg-megfeszült az evezés közben. Majd lejjebb haladtam...így még sosem néztelek meg...nagyon jó volt az összhang....férfiasságod, szinte kezdett kívánni...majd izmos lábaidon is időztem kicsit, majd hátranyúltam...szándékomban állt levetni a felsőm...egyre jobben tetszett ez a szabadság...Még sosem nudiztam...de ez most nagyon jó érzés volt..

Amint hátranyúltam, odaléptél hozzám megölelve szenvedélyesen megcsókoltál.Éreztem, hogy kezed a felsőmtől próbál megszabadítani...amint sikerült kikapcsolni lassan hátráltál egy kicsit, majd nagyon lassan engedted lefelé rólam a felsőt...szemeiddel mélyen a szemembe néztél...

Ismét átöleltél és vágyakozó testrészed puncimnak nyomtad...nem hátráltam, inkább én is közlebb húztalak, fenekedet fogtam át...nagyon jó izmos fenekedet.

Lassan lekerült rólam az alsó is, eközben már előttem térdeltél..ahogy egyszer csak átöleltél a fenekem körül és fejedet a hasamon félrefordítva pihentetted...nagyon érzéki volt és ekkor éreztem igazán, hogy fontos vagyok neked...

Fontos, hogy megérinthess, hogy érezhess, hogy törődhess velem.

Percekig csak átölelve fenekemet..éreztük egymást

Fejedet simogattam....én is szorosan magamhoz húztalak....érezni akartalak...

Annyira elérzékenyültem, hogy éreztem, ahogy könny csordul végig arcomon. Nem tudom miért... de ahogy a válladon landolt egy csepp könny...felnéztél rám...aztán szó nélkül visszafordítottad a fejed és még szorosabban magadhoz húztál...

Annyira boldog voltam...annyira jó volt érezni, hogy nem csak kihasználni akarsz, hanem gyengéden és szeretetteljesen törődsz velem...

Szinte el sem hittem...

Ahogy egyre jobban szorítottál, egyre jobban potyogtak a könnyek a szememből...nem akartam, de jöttek...ezek boldogság könnycseppek voltak...

nem is értettem magam, ha tényleg jól érzem magam, akkor mit sírok...de valahogy elérzékenyültem és jó volt kiadni magamból...érezni, hogy tényleg törődsz velem.

Hiába én is csak egy vagyok a nők közül, akik érzékenységre, gyengédségre, törődésre, simogatásra, érintésre vágynak.

Valahogy nem akartalak elengedni...de Te is csak szorítottál..talán érezted, hogy ez kell most nekem, hogy feledhetetlenné tedd ezt a sziklaközi kirándulást...

Talán ez is váltotta ki belőlem, a környezet és a Te viselkedésed, meg az...hogy bíztam benned!!!

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak térdeltem előtte és szorítottam magamhoz. Combjai a mellkasomnál, fejem a hasánál és csak tartottam őt. Az idő megállt, nem bírt jelentőséggel a rohanása. Nem számított, hogy mennyi ideig voltunk így, csak voltunk egymásnak. Aztán egy esőcsepp pottyant a vállamra. Csodálkoztam is, mivel szikrázó napsütés volt. Felnéztem és láttam, hogy nem az eső csepeg. Ő sír. Atyavilág! Mi történt, hogy könnyeket ejt? De mivel a fejemre tette a kezét és magához szorított azt gondoltam, hogy nincs nagy baj, de azért erősebben magamhoz húztam, nehogy valami baja essen....

Kezeim azon a györörű popsiján nyugodtak, azon a világbajnok popón, amit volt szerencsém már megcsókolgatni és kinyalni is, de most valahogy a popsija nem erotikus témaként jelent meg a lelki szemeim előtt, hanem mint az ő egyik legcsodálatosabb része. Puncija néhány centivel a számtól volt, de eszemben sem volt most kihasználni a helyzetet és csókolgatni, nyalogatni őt. Ehelyett időnként a hasára adtam puszit, majd ismét némán imádtam őt.

Egyszercsak letérdelt elém és megcsókolt. Még mindíg könnycseppek voltam a szemeiben. Két tenyerével a tarkóm fogta és erősen csókolt, mint aki menedéket keres valami elől. Aztán lassan, egyenként lecsókoltam szemei alól a könnyeit. Lenyúlt és a tenyerébe vette lankadt férfiasságom. Egy fél mosoly suhant át az arcán, mikor érezte, hogy nem ágaskodik, nem tolakszik befelé sehová, hanem illedelmesen várja, hogy az ő istennője a figyelmére méltassa. Most megtette, kézbe fogta. Mosolya inkább volt hálás, mintsem csodálkozó, hogy az ő testének látványa és érintése nem azonnali hatást váltott ki belőle. A pillanat, vagy inkább a hosszú percek annyira bennsőségesek voltak, hogy oda szexualitás nem férkőzhetett.

De most, hogy csak fogta, nem is mozgatta a csuklóját, csak tartotta és nézte, amint szinte pillanatok alatt vált kő kemény harci dárdává, már a szexualitás került előtérbe. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta:

- Gyere!

Majd pár pillanat múlva hozzátette:

- Kérlek....

És hanyatt feküdt a pokrócon, lábait szétnyitotta kissé. Két kezével nyúlt felém, mint egy pici baba, mikor baj érte és meglátja az édesanyját.....

Fölé feküdtem és azonnal lenyúlt, beigazította a férfiasságom és én lassan toltam be neki. Lassan, vigyázva, nehogy megsértsem őt. Éreztem, hogy ez a behatolás más, mint az eddigiek voltak. Most nem szeretkezni akartam vele, hanem tudatni, éreztetni, hogy vigyázom rá, hogy ez a férfi, akinek a szerszámát magába fogadja, óvja őt.

Mikor tövig benyomtam megálltam. Nem volt csípőmozgás, csak benne voltam. Teljes testemmel hozzá símultam, mire mindkét karjával átölelt és magához húzott.

Sokáig voltunk így, mozdulatlanul.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy megfogtam, megérezted kezem a férfiasságodon...most viszont pillanatok alatt kő keménnyé változott....érezhetően kívántál...de még mindig nem tettél semmit.

-Gyere! - hívtalak -Kérlek...- vágytam rá, hogy érezzelek kívűl-belűl.

Hanyadt feküdtem a pokrócon, lábaim kissé szétnyitottam és két kézzel nyúltam feléd...

Ahogy fölém feküdt...beigazítottam férfiasságát...majd éreztem, hogy mennyi érzelem, érzékiség van abban, ahogy belém hatolsz...lassan, biztonságot nyújtva...

Amikor teljesen magamban érezhettelek.....élveztem a pillanatot, hogy az enyém vagy....átöleltelek...Te is megadtad magad a pillanatnak...nem a szeretkezésen járt az agyunk...egyszerűen éreztük egymást...a mozgás most nem volt helyénvaló...

Annyira éreztél, annyira tudtad, hogy melyik pillanatban mit tegyél...jó volt, hogy így törődsz velem.....

Te is pont annyira érzékeny, érzelmes és szenvedélyes is tudsz lenni, épp mikor melyikre van szükség...ez nagyon tetszett..

- Jó lenne örökre itt maradni veled! - és még jobban magamhoz szorítottalak.

Egyáltalán nem lepődtél meg a szavaimon, inkább Te is éreztetted, hogy Te is így érzel most...néha a tettek többet érnek a szavaknál.

Ahogy magamba érezhettelek, férfiasságod azért meg-meg mozdult bennem...megcsókoltál és lassan, nagyon lassan kezdtél mozogni...először szinte alig érezhetően...majd én is átvettem a ritmust és ahogy egyre szenvedélysebb lettél, ahogy egyre gyorsabban mozogtál úgy mozogtam én is veled.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Jó lenne örökre így maradni veled....-suttogta a fülembe és nem akartam hinni eme szervemnek. Egy ilyen csodálatos istennő ezt mondja nekem?! És ahogy magához szorított....Teljesen elmerültem benne, soha nem akartam, hogy vége lagyen annak a napnak, vagy azoknak a perceknek.

Lassan eluralkodott bennem a vágy, hogy kielégítsem őt ismét, mert számomra az volt a legfontosabb, hogy neki jó legyen, mert az nekem is jó! Lassan elkezdtem mozogni benne. Óvatosan, nehogy megsértsem....De aztán ő is felvette a ritmust és kezdtünk egyszerre mozogni. Egyre hevesebben mozgattuk a testünket, egyre erőteljesebbek voltak a lökéseim is és az ő lökései is. A karjaimra támaszkodtam és néztem azt a gyönyörű arcot, ahogy lecsukott szempillái közt meg-megcsillant még egy apró pici ottmaradt könnycsepp...Lenéztem a puncijában eltűnő, majd ismét előkerülő férfiasságomra és máris extázisba estem ettől a csodálaton nőtől. Azt szerettem volna, ha érzi, tudja, hogy most ő a legfontosabb a számomra, hogy nincs külvilág, nincs tér és idő, csak mi ketten vagyunk. Gondolataim sebesen keringtek a teste körül, mindenhol, ahol volt szerencsém csókolni és nyalni őt. És lassan elérkeztem oda, hogy hamarosan ismét neki adom a magom. A hangjából ítélve ő sem járhatott messze. Fejét ide-oda forgatta, a szája szélét harapdálta, időnként a szemeimbe nézett és tekintetéből az odaadást, a megadást véltem kiolvasni. Megadta magát nekem, a férfinak, aki ismét a csúcs felé röpíti őt. A férfinak, akinek immár nincs fontosabb a világon, mint védeni, óvni, és imádni őt.

Mikor élvezett, felkapaszkodott a nyakamba, felhúzta magát a számhoz és lihegve csókolózni kezdtünk. Éreztem, hogy teljesen átadja magát nekem. És én is teljesen átadtam magam neki. És ez nekem maga volt a földi paradicsom.

Lihegva pihegtünk egymás mellett a pokrócainkon. Felé fordultam és néztem a csodás testét.

-Nagyon tetszel- mondtam neki, majd egy csókot nyomtam a homlokára.

Rám nézett, kicsit csodálkozott eme suta kijelentésemen.

- Ez is tetszik- majd csókot nyomtam az egyik szemére.

- És ez is...-kapta a másik szeme a csókom.

- És ez is- suttogtam és a nyakára kapta a következőt. Majd így szép lassan, a hátán fekfő nőt végig csókoltam és ez számomra talán nagyobb gyönyör volt, mint neki....

Aztán felkeltünk és mindketten remegő lábakkal az iménti orgazmus miatt bementünk a kristálytiszta vízbe.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Most úgy éreztem, hogy nem zavart semmi, nem létezett külvilág, valahogy teljesen ki tudtam kapcsolni...azt hiszem sokat jelentett nekem, hogy értem voltál és szerettél, öleltél...

Teljesen oda tudtam neked adni magam...ezen magam is csodálkoztam, nagyon feledhetetlen ez az élmény.....

Ez egyszerűen csodálatos élmény, érzés volt....tényleg feledhetetlen...

Ahoy a pokrócon feküdtünk... megszólaltál:

- Nagyon tetszel! - majd a homlokom pusziltad, kissé meglepetten néztem rád.

Majd ahogy ismételted magadat és minden ismétlésnél egy-egy csók jutott testem minden porcikájának, nagyon érzéki és csodálatos volt... érzéki vagy és jó volt érezni, hogy nem az aktusig vagy velem kedves és nem csak addig törődsz velem, igenis törődsz velem most és úgy gondoltam, hogy ezután is....ez jó érzéssel töltötte el lelkem minden apró zúgát.

Egyre fontosabbá váltál számomra is.

Majd felkeltél, megfogtad a kezem, magadhoz húztál, még egy csók erejéig közelebb léptél, majd a tenger felé húztál....

Bementünk ebbe a csodálatosan tiszta vízbe...

Amikor beértünk, úgy, hogy a víz a mellemig ért, Te ismét magadhoz húztál és csak öleltél...

Azt hiszem ez csak egy álom...ilyen pasi nincs és ez mind nem történhet egyszerre...ezek körül forogtak a gondolataim, de mindig szorosabban öleltelek..ha álom, akkor remélem sokáig tart....nem akartam, hogy véget érjen.

Valamit tennem kell...gondoltam, annyira vágytam arra, hogy én is adhassak neked, ami számodra is feledhetetlen élményt jelenthet.

-Menjünk ki- megfogtalak és magam után húzva kiértünk a pokróchoz.

Most én térdeltem eléd...először csak magamhoz húztalak, megint érezni akartalak, újra ölelni téged...annyira megnyugtató volt számomra, biztonságot adtál.

Ahogy öleltelek éreztem, hogy megkívánsz...ismét vágysz rám...nem is akárhogyan.

Lassan nyelvem hegyével megérintettelek...ahogy hozzád értem, szinte felnyögtél, én néztem a reakciódat...szemeid szinte maguktól és az érzéstől bezáródtak, fejed...ami eddig lefelé volt hajtva, ahogy néztél rám...most felemelkedett és szinte, mint aki az égtől vár segítséget, könyörületet, felemelted...

Elengedted magad teljesen kikapcsoltál...

Élvezted a helyzetet...érezni akartál...

Majd nyelvem ismét hozzáért férfiasságod legvégéhez, majd kissé, gyengéden körbenyalogattam a makkod...

Egyre csak sóhajok, nyögések váltva hagyták el ajkaidat.

Majd mikor már körbenyaltam, elég nedves volt, lassan csúsztattam be a számba. Érzékien csináltam és vigyáztam, hogy ne okozzak fájdalmat!

Kihúztam ugyanilyen lassan, majd hirtelen be és ismét ki....kezem a fenekedet, másik pedig a golyóidat kényeztette...

Élveztem, pont úgy ahogy Te is....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé meglepett az a reakciója, amit kiváltottam belőle a vízben, pedig csak öleltem és csókoltam. Igaz, úgy öleltem, mintha sosem akarnám elengedni. Miért is akartam volna? Gyönyörű volt és okos, művelt, ráadásul igencsak élvezte a szexet. Hagyta, hogy adjak neki úgy, ahogy én szeretem és adott ő is nekem úgy, ahogy mindketten szerettük.

Mikor kivonszlot a partra és elém térdelt valami földöntúli érzés szállt meg. Tudtam, hogy most valami nem mindennapi történik majd velem, mert Ő csinálja, Ő teszi azt, amit tesz. És én minden mozdulatát és minden pillanatot élveztem, amit vele töltöttem még akkor is, ha csak egymást néztük, vagy csak beszélgettünk.

Mikor a nyelve hegyével ért hozzám megrándultam. Aztán ahogy fokozta az élvezetem egyre inkább foházkodtam az égiekhez, hogy ez örökké tartson. Pokolian jól csinálta. Éreztem, hogy talán már-már szeretetből teszi.

Játéka még szenvedélyesebbé vált és már egészen tövig engedte a szájába a férfiasságom és szinte teljesen kivette belőle, majd gyorsan vissza. Bitang jó érzés volt. Időnként előre hajoltam és fentről néztem a térdelő nő hátát, fenekét....Azt kívántam, hogy bárcsak alatta feküdhetnék és kényeztethetném a punciját és a fenekét. Lelki szemeim előtt láttam, hogy a szám fölé guggol, vagy térdel és szó nélkül kéri. hogy most juttassam el a csúcsra és nyaljam, csak nyaljam őt ahol érem. És én nyalom. És csókolom. És imádom.

Nem voltam még az élvezés közelében, pedig valami elképesztően jól csinálta. De nagyon élveztem, mért éreztem, hogy ezt szívből csinálja és ez most jó neki is. De inkább én akartam ismét a számra, nyelvemre venni őt. Elképesztő volt számomra, hogy nem tudok betellni vele.....

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezkedtél azon, amit csináltam...éreztem, hogy nagyon jó érzés ez neked....sóhajaid, nyögéseid ezt sugallták.

Egyszer csak hirtelen mozdulattal kihúztad magad a számból .....most nem értettem, hogy miért teszed, hiszen élvezted...

Abban a pillanatban már fel is emeltél magadhoz és csókoltál...nagyon szenvedélyesen csókoltál.

Majd szorosan fogtál és közben magadra húztál, ahogy hanyatt feküdtél.

Öleltél és csókoltál, de én nem hagytam annyiban azt, amit elkezdtem...

Szép lassan elkezdtelek puszilni, simogatni egészen a nyakadtól az ágyékodig, míg oda nem értem, ahol annyira kívántál, vágytál rám...

Éreztem, hogy kissé zavar...talán Te is érezni, szeretni, kényeztetni akarsz??? - ez járt a fejembe és ahogy becézgettelek...közben már popsim útnak indítottam, hogy a fejed fölé helyezzem.

Érezhető volt, hogy ez járt a fejedben...szerettél volna Te is adni...

Ahogy térdem közrefogta a fejedet máris egy csókot leheltél ágyékomra, majd szenvedéllyel, de érzékien kényeztettél.

Ahogy nyalogattam a makkod...körbenyaltam, majd be-be kaptam kicsit...meg is szívtam...élvezted...látványosan és hallhatóan...

De ahogy Te is kényeztettél...úgy éreztem nem tudok teljesen arra koncentrálni, ahogy én csinálom....


Majd éreztem, hogy átölelsz szorosan...szád a puncimon és egy jól irányzott lökéssel megfordultunk, de vigyáztál rám eközben is...mire felócsúdtam, már alul voltam..

Férfiasságod egy percig sem ernyedt el, megnyalogattam alul a golyóidat, szinte kínálkoztak, vágytak erre....majd végignyaltam a férfiasságodat tövétől a végéig és a számba eresztettem...a fejem nem bírtam mozgatni, csak bennem voltál, de jó érzésel töltött el...

és ezalatt amit Te csináltál.....csodálatos volt...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igen, ismét elöntötte az agyam a gondolat (már sokadszorra, amióta megláttalak): kényeztetni! Nagyon akartam adni neked valamit. Annyira jó volt, hogy előttem voltál ruha nélkül, és bármikor hozzád érhettem és bármelyik testrészed csókolhattam és nyalhattam....Attól meg egyenesen elvesztettem az eszem, hogy a feneked a szám fölé tartottad! Lábfejeid a fejem mellett, a feneked meg a szám fölött....És ismét lágyan benyaltam neked. A popsid érinteni a nyelvemmel, a puncid, csiklód simogatni a nyelvemmel, maga volt a földi paradicsom! Olyan jó volt, hogy ott és akkor voltál nekem! Olyan jó volt, hogy felkínáltad nekem a legnemesebb és becsesebb testrészeid kényeztetésre.

Ahogy a szerszámommal játszottál...Azt kívántam, hogy az elkövetkező órákban, napokban egy pillanatra se engedj el, hogy egy pillanatra se engedjelek el.

Aztán hírtelen átfordultam veled, így alulra kerültél. A szám előtt tátongott a puncid, melybe nyomban ismét bele is nyaltam. Egy kis ideig nyalogattad a golyóim, meg a makkom, majd a szádba engedted a falloszom. Picit leengedtem a csípőm és mivel a fejed hátra nem húzhattad, így egy kissé mélyebbre csúszott. De ekkor is éreztem, hogy játszol vele, hogy kényeztetsz, hogy Te is szeretnél adni nekem valamit. Időnként lepillantottam a lágyékomra és azt láttam, hogy a falloszom féli eltűnik a szádban, hogy az ajkaid mozognak rajta, hogy benned vagyok...Ettől szinte belezuhantam a puncidba és ha lehet, fokozott intenzitásal nyaltalak. Néha megmozdult a csípőd, mert odaértem, ahol neked a legérzékenyebb pontod van. Szerettem volna kihúzni a szádból, de nem engedted. Szerettem volna kihúzni, hogy máshová tegyem. A harmadik iísérletemre elengedtél és én nyomban meg is fordultam és föléd keröltem. Egy igazítás, és lassan ismét betoltam a puncidba egészen tövig. A szemeimbe néztél és hangtalanul, szemrebbenés nélkül tűrted, hogy ismét a foglyom lettél, hogy ismét nem menekülhetsz előlem. Nem is akartál menekülni. Csak, mikor egészen tövig hatoltam homorítottál egy kicsit, de a tekinteted nem vetted le rólam. Egymás szemeiben elvesztünk. Mikor teljesen benned voltam a füledbe súgtam:

- Szia!

- Szia!- válaszoltál azonnal, miközben karjaiddal átöleleted a nyakam. Suttogásod simogató, rettenetesen bizalomgerjesztő és bennsőséges volt. Örültél nekem. Ahogy én neked.

Lassan elkezdtem mozgatni a csípőm és közben ismét egymás szemébe néztünk. Tekinteted nem rebbent. Az enyém sem. Kitört belőlem a férfi, aki a magáévá akarja tenni a nőt, akit hihetetlenül megkedvelt. Mozgásom fokozatosan gyorsítottam. Tekintetünk még mindíg egymásba fúródott és hangtalanul szeretkeztünk, csak a szuszogásain voltal hallhatók. Aztán váratlanul kitörtél.

- Aaaa, aaaa, úúúú- törtek elő torkodból az élvezés előtti pillanatok hangjai. Karjaid még mindíg a nyakamban voltak, fejed felemelted, az orrunk szinte összeért és elérkeztél a csúcsra. Ekkor már erőteljesek voltak a lökéseim.

- Áááááuuu- szemeid kikerekedtek, de látni akartad, hogy én hogy török ki...És én is kitörtem. Éreztem, hogy az erek a nyakamon kidagadtak és homályos szemekkel pumpáltam beléd a nedvem.

Végig egymás szemébe néztünk, és ez bennem elindított valamit, amit addig talán még sosem éreztem. Végtelen nyugalom és szeretet áradt szét bennem, hogy ismét magadba fogadtál.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon éreztük egymást, szninte ritmusosan együtt mozogtunk, ahogy én a férfiasságodat, Te meg engem tartottál fogva a száddal.

Éreztem, hogy szretnéd kihúzni a számból, de nem hagytam, szerettelek volna még egy kicsit kényeztetni, hogy érezz.

Megadtam magam és engedtem, hogy azt tedd, amit szeretnél...

Ebben a pillanatban megfordultál rajtam és mélyen a szemembe néztél. Majd lassan, de határozottan belém hatoltál.

- Szia! - mondtad és én sem tudtam mást mondani, ahogy a fülembe súgtad...

Nyakadat átkaroltam, biztonságban éreztem magam..

Figyeltük egymást, a reakcióinkat....egyre ütemesebben adtad a ritmust....nem bírtam tovább....kitörtem...Nagyon élveztem ezt a pillanatot...szemeimet már nem bírtam nyitva tartani, de tudtam, hogy figyelsz, figyeled, hogy mennyire élvezem.

Éreztem, hogy Te is közel vagy....szerettelek volna én is figyelemmel kísérni közben...kíváncsi voltam az arcodra, a kifejezésedre...kinyitottam a szemeim...ebben a pillanatban belőled is az élvezés hangjai törtek fel....


Amikor lehiggadtunk, egymás karjaiba feküdve...simogattuk egymást...nagyon érzékien, gyengéden...csak élveztük az együtt töltött perceket.

Annyira jól éreztem magam, ahogy a fejem a válladon elhelyeztem...kezeimmel a mellkasodat cirógattam...fel-felnéztem rád...egy-egy csókért kissé felemelkedtem...nem szóltam semmit, Te mégis tudtad mi jár a fejemben.

Kezeddel a hátamat, karomat, oldalamat cirógattad végig...nem hagyva ki egy cm-t sem.

Élveztem, hogy törődsz velem és ezt nem titkoltam el:

- Nagyon jó, hogy most is szeretgetsz, jó itt rajtad, az izmos válladon biztonságba érezni magam...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nap, ebben a csodálatos kis öbölben lassan elmúlt. Fürödtünk is, napoztunk, és beszélgettünk, de leginkább szerelmeskedtünk. Nem volt perc, hogy ne akartuk volna egymást érinteni. Rengeteg csókot kapott tőlem gyönyörű feneke, lábai, és az egész teste, de én is kaptam tőle jócskán. Nem volt póz, amit ki ne próbáltunk volna, mikor összeforrt a testünk, de sokszor csak öleltük egymást, de az is nagyon jó volt. Mikor a teste az enyémhez simult, határtalan nyugalom, és biztonságérzet szállt meg. Úgy elvesztünk egymásban, hogy észre sem vettük, hogy a nap már jócskán eljárt felettünk, és lassan készült lenyugodni. Amit megunkkal hoztunk kis elemózsiát már elfogyasztottuk, ideje volt a szálloda felé venni az utunkat.

Szobámban készültünk a vacsorára. A zuhanyzóból jött ki, haja vizes volt, én csodáltam hibátlan, kívánnivaló testét, mikor megcsörrent a mobilja. Egész addig nem is tudtunk a külvilágról szinte semmit. én be sem kapcsoltam, gondoltam hagyjanak békén. Egészen összerezzent a telefon hangjára. Idegesen matatott a táskájában, amin nagyon meglepődtem. Valami nagyon nem stimmelhetett nála, ha egy telefoncsörgéstől ideges lett. Kivette, felvette, közben elfordult tőlem, és halkan beszélt. Közben én mentem a fürdőbe, de leginkább azért, hogy nyugodtan tudjon beszélni. Tudtam, hogy fontos a dolog.

Mikor visszajöttem, szinte sápadt volt. Arca hófehér, szemei idegesen csillogtak.

- Valami baj van?- kérdeztem, és szerettem volna átölelni, de nem engedte.

- Haza kell mennem!- suttogta, és szemei könnybe lábadtak.

Erre akkorán dobbant a szívem, hog szerintem ő is meghallotta.

- Micsoda?!- kérdeztem hitetlenkedve. - De hát miért?

Hírtelen egyet fordult velem a világ. Azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány.

Nem szólt semmit, csak megrázta a fejét és elkezdte a haját szárítani. Én gyorsan lezuhanyoztam, és fogalmam sem volt a továbbiakról.

- Rögtön jövök! - szólt később, és kiment a szobából. Pár perc múlva visszajött, én az ágyon ültem. Lehajolt hozzám, szájon csókolt, és azt mondta: - Gyere vacsorázzunk!

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A zuhany alatt, kissé elhúztam az időt reménykedve, hogy benézel hozzám és megmosod a hátam, de nem jöttél, ezért kimentem a fürdőből, majd megszólalt a mobilom.

Megrémültem, hogy vajon ki lehet és mit akarhat ......

Nagyon ideges voltam, mert Te annyira elfeledtetted velem a külvilágot, hogy szinte azt gondoltam álmomban egy hidegvizes vödörrel nyakon öntenek.

Vagyis visszavetett a valóságba.

A munkahelyemen nem mentek simán a dolgok....arra jutottam, hogy haza kell utaznom...erre valamiért önnybe lábadtak a szemeim...amin magam is meglepődtem..hisz szeretem a munkámat, de most valahogy...szóval Te fontosab voltál..úgy éreztem nem engedhetlek el így....rájöttem, hogy könnyeimet ez a tudat, ezz a félelem csaogatta elő.

Amikor lezuhanyoztál mondtam: - Rögtön jövök! - majd kimentem a szobából.

Felhívtam őket telefonon és megbeszéltük a dolgokat, segítettem így messziről kiküszöbölni a problémát.....igaz kissé sokáig tartott, de a cél az volt, hogy ne kelljen hazamenni.

Mikor visszatértem a szobába...láttam úgy ülsz ott az ágyon, mint egy magára hagyott kisgyerek.

Lehajoltam hozzád és szájon csókoltalak...ennyit mondtam: -Gyere vacsorázzunk!

Erre kissé elmosolyodtál, de látszott arcodon a félelem, hogy talán most látsz utoljára...

Vacsora közben szinte nem mertél kérdezni semmit...úgy éreztem nem akarod tudni, ha tényleg mennem kell...féltél tőle, de nem bírtam nézni, hogy ennyire szenvedsz, áthajoltam az asztal felett és megcsókoltalak és ennyit mondtam:

-Nem megyek sehová! Veled akarok maradni, az éjszakát és a nappalt veled szeretném tölteni!

Arcod szinte kisugárzott, mint a kisfiú, aki most kapta meg az első autóját. Annyira megörültél, hogy felpattantál és feledve a vacsorát felemeltél a székről magadhoz öleltél, majd felkaptál és magaddal vittél....egészen az ágyig, ahol gyengéden a hátamra fektettél....

Úgy éreztem nem a szeretkezés volt most benned, hanem az az öröm, amit ezzel a mondatommal okoztam, ez inkább ösztönzött arra, hogy mellettem legyél és csak érezd, hogy én is melletted vagyok. Nagyon gyengéden, de gyre szorosabban húztál magadhoz, öleltél...csak öleltél...csak öleltél...majd megcsókoltál, nagyon jó érzés fogott el....tényleg kellek neked.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Agyam zsibbadt volt egész vacsora közben, de azt eldöntöttem, hogy felajánlom neki, hogy hazautazom vele, hogy ne legyen egyedül, és addig is vele lehessek. A vacsora közben fogalmaztam a mondanivalómat arra az esetre, ha megkérdezné, hogy miért akarnám hazakísérni. Mikor a szemeibe néztem, abban furcsa módon csillogást láttam „Nem is bánja, hogy hazautazik?”– tettem fel magamnak a kérdést, ám igencsak meglepett azzal, hogy az asztal fölött megcsókolt, és közölte, hogy nem utazik, velem akar maradni, és az éjszakát, meg a következő napot velem szeretné tölteni!

Az első pillanatban nem is fogtam fel a dolgot, de mikor leesett a papír tantusz odamentem hozzá, felhúztam a székéből és megöletem, megcsókoltam. Már szinte elengedtem, mikor eldöntöttem valamit. Felkaptam és elindultam vele a szobámba, mit sem törődve a vacsorával, meg a többiekkel, akik bizonyára elképedve néztek utánunk. Az ágyra fektettem, mellé feküdtem, és mint egy istennőt, finoman, lágyan, rettenetesen óvatosan magamhoz húztam, és csak öleltem. Nem tudtam betelni vele, csak húztam magamhoz egyre szorosabban, és fölé hajoltam, lágyan megcsókoltam. Visszacsókolt. A csókom egyre hevesebb lett. Kívántam, akartam őt. Megfordítottam, hogy a hasamon feküdjön. Szorosan hozzám simult, teljes hosszában összeért testünk. Kezeim a fenekére tettem, kissé magamhoz húztam, hogy érezze, pokolian kívánom. Nem volt nehéz éreznie. Férfiasságom akkor is működésbe lépett, ha ruhán keresztül értünk egymáshoz. Kissé hátrahajtotta a fejét, a szemembe nézett, elmosolyodott, és ismét megcsókolt.

- Nagyon kívánlak! – suttogtam, de ezt érezte is.

- Tudom! Én is! – suttogta vissza. Visszafordultunk, fölé térdeltem, a lábairól levettem a még mindig rajta lévő papucsát, és azonnal sok-sok csókot leheltem a csodás ujjaira, lábfejeire. Majd a bugyijáért nyúltam. Csípőjét kissé megemelve segített, hogy lehúzzam róla. A kis szoknyáját még nem vettem le. Gondoltam, egy kicsit izgalmasabbá teszem a dolgot. Ahogy a lábait kibújtattam a bugyijából, nyomban a puncijához hajoltam. Még szinte hozzá sem értem, máris nyúlt a fejemhez, és a kezeit rám tette. Még rápillantottam, a szemeiben tűz lobogott. Odahajoltam, és végtelenül finoman belepusziltam az édes kis résébe. Mennyire jó érzés volt, hogy nem utoljára tehetem meg ezt vele! A kis szoknyáját a fejemre húztam, és szépen lassan, finoman elkezdtem nyalni őt.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy öleltél...hiszen Te is és én is erre vágytunk. Ahogy csókoltál....nagyon gyengéden, érzékien, aztán egyre szenvedélyesebben. Átfordultál vele, így a hasadra kerültem. Testünk összeért...kívántál...ez tisztán érezhető volt. Kissé elmosolyodtam, amint megéreztem ezt a vágyat felém. Megcsókoltalak....én is egyre jobban kívántam, hogy érezzelek...minél közelebb.

- Nagyon kívánlak! - súgtad, melyet enélkül is éreztem.

- Tudom! Én is! - válaszoltam.

Visszafordítottál egy határozott mozdulattal és ahogy fölém térdeltél.....kezdtem élvezni a dolgot...örültem, hogy nem utaztam el..éreztem, hogy kellesz nekem és fontosnak éreztem, hogy vled lehessek.

Kissé csípőmet megemeltem, hogy a bugyimtól könnyebben megszabadíthass és szabadabban érezhessem a kényeztetésedet....érezhesselek még közelebb magamhoz, magamban.

A bugyi lehúzása közben hátrahajtottam a fejem, majd aahogy megéreztem forró leheletedet a puncimon...egy nagyon forró bizsergés öntötte el testem minden porcikáját. Szinte felnyögtem a vágytól.

Ebben a pillanatban fejem felemelkedett és a szemedbe néztem volna, de tekinteted eltűnt a szoknyám alatt.

Ahogy nyelveddel cirógattál, nyalogattál, majd kissé megszívtad csiklómat...annyra elfeledkeztem magamról....szinte húztalak magamba egyre mélyebben.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyögéseim, sóhajaim egyre ütemesebben váltották egymást, lélegzetem akadozott volt...egyre nehezebb volt a levegővétel, de ez moost egyáltalán nem zavart, csak éreztem és élveztem a kényeztetésedet, melyet olyan szörnyen jól csináltál....sőőőőőt....

Adni szeretnék neked én is, hogy Te is élvezd ezt a helyzetet, de valahogy annyira jó volt, ahogy Te szerettél, simogattál, kényeztettél. Nem bírtam ennek ellenállni....gondoltam elég hosszú az idő és nem maradunk le semmiről, vagyis Te sem fogsz kimaradni...

Vágyom rá, hogy szeressenek.

Nagyon lassan végignyaltad a puncim környékét....az ágyékomat.....a combom felső és belső részét...

Ahogy fölöttem térdeltél és a lábamhoz ért férfiasságod....éreztem, hogy egyre jobban vágysz már rám, kívánsz, nem is akárhogy. Megpróbáltam lassan összezárni lábam azon a részen, ahol férfiasságod keményedett.

Kissé mgrezzentél, és halk sóhaj hagyta el a szádat. Nagyon óvatos és gyengéd voltam..nem akartam fájdalmat okozni....ahogy hallottam ezt a sóhajt nagyon meg voltam magammal elégedve, érezhetően nem fájdalmas sóhaj volt ez az imént. Kezeimmel edzett, széles vállaidat simogattam....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ágyon fekve ismét elöntött a vágy, hogy hozzáérjek, hogy bárhol, bármit tegyek, az neki jó legyen. Megint, mint már annyiszor, szerettem volna egyszerre magamhoz ölelni, csókolni, puszilgatni, és nyalni gyönyörű lyukait, és szeretkezni vele. Elkezdtem lassan lehúzni a bugyiját. Már ekkor is tudatta velem, hogy akarja, mert a teste megmozdult, csípőjét felelte, hogy könnyen boldoguljak a falatnyi ruhadarabbal. Mikor a bugyija lent volt, nem akartam a szoknyájával is bíbelődni, már érezni akartam őt megint. A puncijához hajoltam, és elkezdtem körbe csókolni a gyönyörűséget. A combjai belső fele, és a feneke is kapott a puszijaimból, majd becsókoltam a csiklójába. Erősen összerezzent. Nagyon érzékeny volt erre, és nagyon imádta, ha itt kényeztettem. Ahogy fölé térdeltem, a szerszámom hozzáért a lábához. Lassan összezárt a lábait, hogy a férfiasságom foglyul ejtse. Én már a rabja voltam régen, most a szerszámom ejtette a lábai csodálatos börtönébe. Ilyen börtönben életem végéig sínylődtem volna! Lassan elkezdtem nyalogatni a punciját. Hol jó mélyen, hol körbe, hol meg a csiklóját. Hamar verejtékezni kezdett, hamar elindult a kielégülés útján, és én ismét hálát adtam a sorsnak, hogy befizettem erre az útra. Már teljesen bent hasaltam a lábai között, ő már teljesen átadta magát nekem. Már valahol félúton volt a mennyország felé, ahová hamarosan be is juttatom őt. Módszeresen csak a csiklóját izgattam, hallani akartam a kéj hangjait előtörni belőle. Kezei már a fejemen voltak Hasa erősen hullámzott, légzése akadozott. Tudtam, hogy hamarosan ki fog törni. Mikor aztán ez megtörtént, szó szerint felült, fejem erősen a puncijába húzta, szinte sikoltott, de én nem hagytam abba, tovább nyaltam. Nyelvem már úszott a nedvétől, de ettől csak izgatottabb lettem. Mivel továbbra is erősen nyaltam, nagyon gyorsan átlépett a második orgazmusába is.

Mikor erősen zihálva felemeltem a fejem a puncijától, visszazuhant az ágyra. Még sokáig kapkodta a levegőt, én meg a lábujjaitól kezdve csókjaimmal halmoztam el az egész istennői testét.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ilyen csodálatos érzésben szinte alig volt részem, hogy ennyire akarjon valaki jót tenni velem. Ez nagyon jó, érzéki, gyengéd........Féltm....féltem az érzéseimtől...azt hiszem nem szabadna hagynom, hogy uralkodjanak felettem az érzéseim....de most nem tehettem mást.

Ahogy csókjaiddal elhalmoztál úgy éreztem, hogy nem szeretnélek elveszíteni....egyre jobban eluralkodott rajtam ez a félelem. Amikor felértél a számhoz nagyon szenvedélyesen megcsókoltalak és mondtam:

- Félek....félek, hogy ez csak egy gyönyörű álom, nem szeretném, ha véget érne....nagyon jól érzem magam veled, biztonságban, bízom benned.- ahogy ezeket a szavakat mondtam végig egymás szemébe néztünk. - Nem tudtam, hogy ilyen érzések is léteznek, de ez valami csodálatos...szeretnélek szeretni, kényeztetni...

Ekkor lassan próbáltam felülni alólad és téged hanyatt dönteni...én is azt szerettem volna, ha átadhatom ugyanezt az érzést, amit Te nekem.

Gyengéden simogattalak és csak néztelek, ahogy rajtad ültem. Mondani akartál valamit, de mutató ujjamat a szádra tettem, jelezve, hogy most nem kell, hogy beszélj...elég, ha érzem, érezlek...

Nagyon lassan hajoltam föléd, majd megpusziltam az arcod, a szemeid, az orrod, majd megcsókoltalak, nagyon szenvedélyes volt ez a csók, éreztem, hogy alattam keményedsz.

Aztán lassan lejjebb húzódtam a csókból kibontakozva és a nyakadat kezdtem csókolni, majd egyre lejjeb a mellkasoddal törődtem.....nagyon szép, kidolgozott melleidet sokáig simogattam, csókolgattam. Aztán az oldaladon egyre lejjeb haladtam, míg a csípődig nem értem.

Kezeim eközben is folyamatosan simogatták izmos vállaidat, melkasodat, oldaladat épp csak hozzá-hozzáérve ujjaim hegyével.

A csípődnél nyelvemmel játszadoztam, a hegyét hozzáérintgettem, majd az ágyékod felé haladva, ahogy a vágyat látni engedted...egyik kezemmel megsimogattam férfiasságod.

Ahogy hozzáértem szinte beleremegtél....érezhetően nem bírod már....ezért föléd hajoltam és makkodat a számba engdtem....szám széle épp csak hozzáért. Az a nyögés, amit ekkor hallani véltem...szinte beleborzongtam, hogy ennyire jó érzést nyújthatok Neked.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kifejezetten örültem, mikor halkan suttogtad, hogy szeretnél szeretni, kényeztetni. Valami olyasmit mondtál ki, amit és is mondani akartam neked, csak nem volt bátorságom hozzá. Igaz, én a szeretetemet nem a kényeztetésed miatt éreztem, hanem azt hiszem, szépen lassan kezdtél sokkal többet jelenteni nekem, mint egy jó barát. Az, hogy csak egy szép szexkaland lennél, már az első éjszaka után lehetetlen volt számomra. Sokkal érzékibben érintettelek, mint addig bárki mást. Mikor a lábujjaidat csókoltam, sokkal nagyon áhítattal, és átéléssel tettem, mint máskor, másoknak. Mert azok a lábujjak a tieid voltak. Mikor a fenekedet nyaltam, nem egy átlagos popsit kényeztettem. És mikor a punciba nyújthattam a nyelvem! Úgy gondoltam, hogy sose jöjjek ki belőle!

Mikor azokat a szavakat mondtad, éreztem, hogy több vagyok neked, mint egy érzelmes, de futó kaland. De több is akartam lenni. Mikor az ujjad a számra tetted, hogy most ne beszéljek, majd Te teszed a dolgod, megértettem, hogy adni akarsz valamit. De hiszen már addig is adtál! Adtad önmagad, a lábaid, a feneked, a puncid, a gyönyörű tested, de adtál valami mást is: a lényed. Azt, hogy odafigyeltél rám, hogy akartad, hogy kényeztesselek, engedted, hogy kényeztesselek, hogy egyáltalán szóba álltál velem. Nagyon jól éreztem magam Veled, mert az első éjszakánk után már úgy ébredtem, hogy mellettem alszik a feleségem…

És most, ez a gyönyörű és számomra nélkülözhetetlen nő megfogta a szerszámom, de olyan lágyan, hogy alig ért hozzá, de ez a lágy érintés felért egy lórúgással. Majd éreztem az ajkaid a makkom körül. Szintén puhán, lágyan. Kezed lassan mozgattad szerszámomon, ajkaid hol mélyebbre, engedték azt, hol a tetejére csúsztak, és egy csókot nyomtál a makkomra. Éreztem, hogy ebből baj lesz. Éreztem, hogy ki fogok törni, de annyira, amennyire talán még sosem. Fejed a hasamra tetted, ajkaid között a szerszámom, és én „Jön! Jön!” nyögésekkel kértelek, hogy engedd el, mert kitörök. Nem engedtél el. Mindent beengedtél a szádba. Egyetlen pillanatra sem vetted ki a makkom az ajkaid közül. Szorosan lehunyt szemmel vergődtem, testem dobáltam, de a makkom a szádban maradt, és mikor kicsivel később lecsillapodtam, és rád néztem, Te széles mosollyal néztél vissza rám, miközben a kezed lassan mozgattad fel-alá a szerszámomon. Anyagom a hasamon fénylett, de határtalanul boldog voltam, hogy a szádba engedted.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon örültem mielőtt kitőrni készültél, hogy szóltál.....nem azért, mert nem számítottam rá, hiszn tudtam, éreztem, hogy már nem bírod sokáig, de még akkor is figyelmes voltál, még a közeledbe sem férkőzhet az önzőség....

Nagyon szeretem volna, hogy jó legyen és nem engedtelek el....azt szerettem volna, ha érezlek közelről, szinte magamba, amikor a vágyaid előtőrnek.

Nagyon hálás volt a tekinteted amikor felnéztem rád, mikor kisssé lecsillapodtál.


Igazából már fogalmam sem volt, hogy hol vagyunk...ezek a veled töltött órák, percek, elfeledtettek mindent, ami körülöttünk volt. Egyszerűen nagyon jó volt veled lenni....most el sem tudnám képzelni nélküled....mi lesz, ha véget ér a nyaralásunkra szánt pár nap? Ezek az idegtépő gondolatok jártak a fejembe, mialatt szorosan átölelve feküdtünk szótlanul.

Ezezkre a gondolatokra úgy éreztem közelebb kell húzódnom, hogy nehogy elveszítselek, nem mintha ezen múlt volna.

Érezted a bennem rejlő feszültséget, Te is közelebb húzódtál....de már ennél közelebb nem tudtuk ölelni egymást és ekkor megszólaltam:

- Mi lesz, ha véget ér ez a pár nap? - és szinte könnyek szöktek a szemembe.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ne törődj most ezzel édesem – válaszoltam, miközben szemeibe néztem. Meglepetésemre könnyeket láttam bennük. Szorosan átöleltem, és hanyatt feküdtem, miközben magara húztam őt. Fejét a mellkasomra hatotta. Megsimogattam csillogó haját, majd a hátát. Édes volt, hogy azon aggódott, mi lesz velünk később. „Tényleg, mi lesz velünk?”- tettem fel magamnak a kérdést. Én is nagyon sokat gondoltam erre, mert már sokkal többet jelentett nekem, mint az utazásunk legelején. Szívem hevesen kalapált, mert mondani akartam neki valamit. Valamit, ami régóta feszített engem.

Döntöttem. A magam részéről biztos voltam magamban. De hogy ezt ő is akaja-e…

Visszafordítottam őt, hanyatt fektettem, előbb a lecsukott szemeit, majd szájon csókoltam, és az ágy végére, a lábai elé térdeltem. Felemeltem az egyik lábát, a szám elé vettem, majd megcsókoltam az egyik lábujját.

- Drága! Én…szeretném,…ha…otthon…is…folytatnánk…az…együttlétünket – mondtam, miközben minden szó után másik lábujját csókoltam meg. Egyszerűen odavoltam minden porcikájáért.

– Egy…sze…rű…en…i..mád…lak…- és csókjaim csattantak a lábfejein, majd mindkét talpát a szerszámomra engedtem. Taposd csak drága, a tiéd, a tiéd vagyok. Néztem gyönyörű ujjait, melyek eltakarták a férfiasságomat, melyek rabul ejtettek, melyeket imádtam, csakúgy, mint minden porcikáját, a hangját, a szemei színét, a hajának fényét, bőrét, mindenét.

Hát kimondtam! Milyen régóta akartam a tudtára hozni, és most megtettem! Agyam hírtelen zakatolni kezdett. Most mit fog mondani? Vajon mit szól hozzá, hogy tulajdonképpen szerelmet vallottam neki?

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ne törődj most ezzel édesem- ahogy kimondtad ezt a mondatot...rögtön megfordult a fejembe...már hogy ne törődnék vele, mikor annyira jó érzés veled lenni, szeretnék veled lenni....

Amikor rád néztem éreztem, hogy szemeimbe könnyek futnak...erre ahogy átöleltél és magadra húztál...ez feledtette addigi kétségeimet, gondolataimat.

Majd mikor lefordítottál magadról...kissé megijedtem, de látva, hogy a lábamat kezded kényeztetni, csókolni...meg is lepődtem egyben...

Kissé zavart, mert még ilyenben nem volt részem, fura egy érzés volt, hogy valaki pont a lábamért legyen oda és így még szerelmet is valljon...

Ahogy imádott mindaközben, hogy a lábamat végigcsókolta....majd a lábfejeim csókja zárta a csóközönt és talpam a férfiasságodhoz nyomtad...éreztem, tudtam mit kell tennem....lábammal óvatosan simogattam...ujjaimmal masszírozni kezdtem férfiasságodat....néha lejjebb tévedtek lábaim a combodra, az ágyékodhoz...majd masszíroztam tovább lábammal, hogy kissé szétnyíljanak térdeid és hozzáférhessek golyóidhoz...egyik lábammal a tudtodra hoztam szándékomat.

Egyik lábamat a férfiasságod alá helyeztem, így a golyóidat próbáltam óvatosan kezelésbe venni, kényeztetni....másikkal pedig megpróbáltam férfiasságodon a bőrt kissé hátrahúzni...úgy, hogy az alsó lábfejem segítségét igénybe vettem...

Nekem furcsa volt, de jó érzéssel töltött el, hogy mindeközben Te simogatsz és én kényeztethetlek és látjuk egymást.

A kezeid sem tétlenkedtek, hiszen kihasználtad a lehetőséget, hogy ott volt a kezeid közelében...legforróbb testrészem, melyet gyengéden simogatni kezdtél........ahogy lábaim néha széttárultak, hogy jobban hozzád férjek.....ezt a helyzetet kihasználtad mindig beljebb lopakodtál.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt nem tudtam, hogy az nyugtatta-e meg, amit mondtam, hogy tulajdonképpen szerelmet vallottam neki. Nem válaszolt rá semmit, de elfogadta a közeledésemet, amit a lábainál kezdtem. Úgy gondoltam, hogy miközben elmondom neki a legbensőbb érzéseimet, közben a lábait csókolgatom, egyúttal a teljes hódolatomat nyilvánítom ki a teste felé. Ez utóbbit elfogadta, sőt, még igencsak rá is tett azzal, hogy elkezdte izgatni lábujjaival a szerszámomat, másik lábfejével pedig a golyóimat simogatta. Az első pillanatokban kényelmetlenül éreztem magam, mert hírtelen úgy gondoltam, hogy túllőttem a célon. Nem lett volna szabad mondani neki semmit az érzéseimről, mert így még kényelmetlenebb helyzetbe hoztam őt. Nem elég neki a maga baja, most még velem is törődnie kellene. Mivel annál jobban szerettem, és tiszteltem őt, hogy bánatot, fájdalmat, vagy csak kellemetlenségeket okozzam neki, elhatároztam, hogy többé nem hozom szóba neki az érzéseimet, inkább csak a testi dolgokra koncentrálok, úgy látszott, hogy ő is csak ezt szeretné.

Néztem a lábujjait, a lábfejét, melyek abban a pillanatban már nem tűntek annyira csodálatosnak, mint néhány perccel korábban, de azt be kellett vallanom magamnak, hogy ritkán láttam addig ehhez fogható szépségeket, és olyan jól bánt a szerszámommal, hogy elkezdtem csak a testére koncentrálni. Kezemmel a combjai tövét simogattam, majd a tenyeremet a puncijára tettem. Lábai szétnyíltak kissé, így lassan a hüvelykujjam behatolt a barlangjába, majd a csiklóját találta meg. Kicsivel később a középső ujjam nyomtam be neki, melyet szépen körbeforgattam benne. Édes szerve olyan forró volt, hogy szinte sütött belőle a vágy, aztán az ujjam lassan ki-be mozgattam benne. Egészen hanyatt feküdt, és lassan átadta magát az ujjaimnak. Bal karomon támaszkodtam a csípője mellett, és tulajdonképpen egyedül a középső ujjammal izgattam őt. Gyönyörű, felettébb izgató látvány volt a csodás puncijában el-eltünedező ujjam.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor kezeidet a puncimban, a csiklómon éreztem...elfeledtettél velem mindent, minden kétséget, ami addig bennem volt.

Lábaimmal, próbáltam nagyon óvatosan kényeztetni férfiasságod, hogy még csak véletlenül sem okozzak fájdalmat neked....de ahogy izgatott ujjad, ahogy belém hatolt....felnyögtem....két talpan közé fogtalak és lábam egyre ütemesebben kezdett el járni...abban az ütemben, ahogy a kezeddel adtak a ritmust...kérdeztem:

- Jó neked, mert én nagyon élvezem!- nem tudtam, hogy mit fogsz mondani...reméltem, hogy neked is kellemes érzést nyújt az, amit csinálok.

A látvány, ahogy láttam reakcióidat, az érzés, amit nyújtottál....nagyon érdekes, nagyon jó volt.

Az előbbi szerelmi vallomásod......nagyon meghatott és egyben még jobban izgatott....de reagálni nem voltam rá képes...úgy éreztem érezni akarsz és én is téged.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon élvezetes volt, amiket csináltunk az elkövetkező kb. egy órában. Alaposan kiélveztük egymás testét, a magam részéről igyekeztem kikapcsolni az agyam, és csak a testiségre koncentrálni. Nehéz volt, mert addig azt gondoltam, hogy neki nem csak a testem kell. Lehet, hogy tévedtem? Vagy csak összezavartam őt? Minden esetre elhatároztam, hogy takarékra teszem magamat az elkövetkező napon.

Másnap reggel, miután felébredtünk, lezuhanyoztunk, kerültünk minden különösebb testi kontaktust. Ez számomra kicsit furcsa volt, de talán megérzett rajtam valamit. Egyáltalán nem voltam barátságtalan, csak talán az a fajta gyengédség hiányzott belőlem, ami addig a szerencsétlen kijelentésemig bennem volt. A reggelinél aztán közölték velünk, hogy mehetünk hajókirándulásra. Ő most menni akart, de én nemet mondtam. Időre volt szükségem, hogy eldöntsem, hogy akarok-e a későbbiekben rá, mint esetleges lelki társamra is gondolni, vagy „csak” egy kellemes kis kalandra. Meg aztán úgy gondoltam, hogy kicsit sok volt belőlem az elmúlt napokban neki, és talán neki is szüksége van egy kis magányra tőlem, hogy rendezze a gondolatait.

A hajó elment, és bár tudtam, hogy este visszajön, mégis úgy néztem utána, mint aki örökre búcsút mond valakinek.

A napot kellemesen töltöttem, bár időnként pokolian hiányzott. Olvastam, sétálta, fürödtem, és úsztam, de szinte folyamatosan ő járt az eszemben. Tudtam, hogy a találkozásunk első pillanat eldönti, a hogyan tovább?-ot…

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hajókirándulás???? Igen, csodálatos lesz, főleg, ha nem kell egyedül mennem....

Sajnos egyedül mentem el a hajóval, bosszantott a dolog, mert úgy terveztem, hogy csodálatos napnak nézek elébe és nem Rá fogok gondolni, de ahogy az előző estére gondoltam, mindig végig futott testemen a bizsergés, mellbimbóm majd átszúrta a ruhát, melyet erre az alkalomra felvettem.

Őszinte csalódást éreztem, hogy vajon csak én gondolok rá és Ő???....

Eltelt a nap, a hajó is közeledett a kikötő felé, elhatároztam, ogy a szobámba megyek és veszek eg fürdőt és lefekszem.

Kicsit reménykedve kerestelek a kikötőben, de sehol nem találtalak...

Nagyon szomorú voltam...úgy éreztem szükségem van rád...ezerszer megbántam, hogy elmentem ezzel a hülye hajóval....

Elindultam a szálloda felé, felmentem a lifttel, ahogy a szobám felé indultam, nagyon meglepődtem.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Volt olyan tervem, hogy kimenjek eléd a kikötőbe, de a recepción nem tudták megmondani, hogy pontosan mikor érkezik a kirándulóhajó. Az biztos, hogy ahogy az idő haladt előre, egyre idegesebb lettem, hogy vajon milyen leszel velem, ha visszajössz? Tudtam, hogy az első szempillantás eldönti a további sorsunkat. Nem akartalak elveszíteni, de minden áron sem akartam a látószögedbe kerülni, vagy maradni. Lesétáltam egy közeli virágüzletbe, és vettem egy szép csokor virágot. Gondoltam, ezzel megleplek. Még visszamentem a szobámba kicsit rendbe szedni magam, és elindultam a kikötő felé. Ám, éppen becsuktam az ajtómat, mikor hallottam a liftajtó kattanását. Érdekes módon a szívem egy nagyon dobban. „Ő az” - villant át az agyamon. Megálltam az ajtód előtt, és vártalak. Te voltál. Befordultál a folyosón, és mikor felkaptad a tekinteted a földről, megláttál. Az első pillanatban meglepődtél, a virágra néztél, majd ismét rám. Viszont mosolyogtál rám, kivillantottad gyönyörű fogaid. Az utolsó lépéseket már sietve tetted meg. Olyan gyönyörű voltál. Hajad fellebbent a vállaidról, melleid kicsit megmozdultak a ruhád alatt. Én is elindultam feléd. Megöleltelek. Nem szóltunk semmit, csak öleltük egymást. Egyik kezemmel erősen magamhoz húztalak, karcsú derekad átfogtam, és csak öleltük egymást. Majd átadtam a virágot. Mikor átvetted, a karjaimba kaptalak, és bevittelek a szobámba. Ott letettelek, és azt mondtam: ne haragudj. Megsimogattad az arcomat, megcsókoltál, és azt mondtad:

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hiányoztál! - gyengéden megcsókoltalak és a könnyeim kicsordultak.....nem akartam sírni, de annyira boldog voltam.

Ahogy csókoltalak, majd a szemembe néztél mikor kissé eltoltál magadtól. Éreztem rajtad, hogy mennyire hiányoztam neked is, láttam, hogy 1000x megbántad, hogy elengedtél reggel magad mellől.

Szorosan hozzád bújtam, most nem jutott eszembe a szeretkezés, csak egyszerűen boldog voltam, hogy érezhetek irtántad, hogy hiányoztál, hogy van valaki, aki várt és neki is épp úgy hiányoztam, ezek szerint fontos vagyok neked!

Majd ismét megcsókoltalak, de immár szenvedélyesebben, ekkor már vágyaim előtörtek, érzelmeim kavarogtak a fejemben, a szívem egyre hevesebben vert.

Annyira szorosan húztalak magamhoz, egyik kezem a tarkódnál fogva, másik pedig karod alatt szorosan simult a hátadon....simogattalak, és szorítottalak. Nem akartam, hogy ismét elengedjük egymást.

-Nagyon hosszú volt ez a nap nélküled! Vágyom rád, hogy itt legyél a közelembe, hogy érezhesselek, hogy szerethesselek! Most is érezni akarlak! Kívánlak! - Úgy éreztem megfojt, ha nem mondom ki.

Puszit nyomtál az arcomra, majd lassan a nyakam is megpusziltad.....majd nagyon halkan, szinte remegő hanggal, épp csak érteni lehetett, amit mondasz, ennyit mondtál:

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Megőrülök érted – suttogtam a fülébe. Magamba szívtam napégette bőrének jellegzetes illatát, szinte megvadultam tőle. Ismét magamhoz húztam, szorítottam, nehogy elillanjon ez a varázs. Csak a szíve dobbanásait éreztem, és az illatát, és mikor kissé hátra lépve végignéztem rajta, csak annyit tudtam kinyögni: gyönyörű vagy. Ekkor ismét magamhoz húztam, de már forrt a vérem. Már ismét érezni akartam az ízét, kezei simogatását, tenyere szorítását, látni csodás testét, benne lenni. Vadul csókolni kezdtem. Türelmetlen voltam, mintha legalább egy hete nem kaptam volna meg őt. Jobb kezem elindult a mellei felé, miközben a bal tenyerem a fenekére tapadt. A ruhán keresztül is éreztem, micsoda hihetetlenül lágy, finom popsija van. Ismét felfedeztem magamnak a már sokszor látott, simogatott, csókolt, és kinyalt fenekét, és most sem vágytam másra, mint meztelen teste előtt térdelni, és belemélyeszteni nyelvem a puncijába. Lehúztam a ruháját, és ott állt előttem egyetlen tangában. Néztem őt, és nem tudtam betelni vele. Ilyen szépséget sosem láttam előtte. Tökéletes test, gyönyörű arc, hihetetlen összhang a test és a szellem között. De már az ő kezei is lendültek felém. Levette rólam az ingemet, majd a nadrágomat tolta le. Iszonyúan álló szerszámmal álltam előtte, mindösszesen egy alsógatyában. Ő is végig nézett rajtam, majd odalépett szorosan elém, és miközben végig a szemembe nézett, egyik kezével elhúzta a gatyámat, a másik keze meg máris markolta a szerszámomat. „Istenem! Micsoda istennő! - gondoltam gyönyörű szemeibe nézve.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ott álltunk szemtől-szembe egy szál tangában és alsónaciban.

Nagyon élveztem, hogy látványosan kívánsz, nem is bírtam ellenállni sokáig, hogy ne érezzem, a vágyadat a kezemben.

Gyorsan alsónacidat félrehúzva kiszabadítottam és a marokra fogtam másik kezemmel legforróbb, legéhesebb testrészedet.

Nagyon lassan kezdtem mozgatni a kezem, majd az irányítás az én kezemben van...gondoltam...az ágy felé toltalak....csókokkal borítva szádat....

Hagytad magad, nem ellenkeztél....szerintem most bármit csinálhatnék veled....annyira élvezted ezt az irányítást.

Hanyatt fektettelek, majd alsógatyádtól megszabadítottalak, közben én is megszabadultam a tangától és ebben a pillanatban szánk forró, szenvedélyes, vad csókba olvadt össze.

Nem akartam, hogy kicsússzon az irányítás a kezem közül...lassan elkezdtem nyakadat csókolni, simogattalak, melledet puszilgattam, épp csak hozzáértem, majd oldaladon haladtam lefelé...mire szám az ágyékodhoz ért, gyengéd puszikkal halmoztalak el, az én popsim szép lassan a fejed közelébe ért, majd egyik lábam átemeltem és eléd tárultam...

Nem féltem semmitől, sem az elenállástól, semmitől....bíztam benne, hogy Te pont annyira vágysz rám, mint ahogy én rád...

Nem teketóriáztál sokat, máris éreztem combom belső felén a szádat, a nyelved érintését, melytől megremegtem.

Ágyékodat puszilgattam, nem akartam elsietni, nagyon sok időnk volt, ott van az egész éjszaka..

Gyönyörű volt a holdfényben a férfiasságod, ahogy ott állt előttem, csak rám várva, csak engem kívánva, ahogy lüktet benne a vér, nagyon érzéki és csodálatos látvány volt ezen a gyönyörű estén.

Nem bírtam tovább így nyelvemet kidugva hozzáérintettem a hegyét a makkodhoz, majd szép lassan körbevezettem a makkod peremén....aztán elkezdtem nyalogatni egészen a tövéig...mikor már mindenhol felfedeztem és nyálammal sikamlóssá varázsoltam....nagyon lassan engedtem be a számba...épp akkorára nyitva, hogy épp csak becsússzon....

Amikor bennem voltál...vákumot képezve szám szélével...meg-megszívtam, amire nyögésekkel feleltél...ilyenkor fejed hátrahanyatlott a párnára...éreztem, ahogy eltávolodsz tőlem, majd ismét egy remegéssel szinte előre bukik fejed és szád a puncimhoz ér.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután megmarkolta a férfiasságomat, azonnal lassan, finoman mozgatni kezdte a kezét. Érintése most is áramütésként ért. Annyira kívántam, annyira akartam őt, hogy csak a tenyere puhaságától robbanni tudtam volna. Ha nem érezte volna, hogy ennyire felizgatott, és erősebben, picit erőszakosabban nyúlt volna hozzám, a tenyerébe élveztem volna. De tudta, hogy hogyan bánjon velem, odafigyelt rám, és ez határtalan örömmel töltött el. Aztán, nem kis meglepetésemre a saját kezébe vette az irányítást, és finoman az ágy felé tolt. Hanyatt fektetett, és lehúzta rólam a gatyámat, majd ő is megszabadult a tangájától, és egy forró, vad és szenvedélyes csókban forrtunk össze. Éreztem rajta, hogy felszabadul benne valami. Visszacsókoltam, majd lassan elindult a csókjaival az oldalamon lefelé, miközben a feneke közeledett a fejemhez. „Csak nem?”- gondoltam reménykedve. Mikor az ágyékomhoz ért, térdei már az arcom mellett voltak, és egyszer csak kinyílt a mennyország kapuja: átemelte fölöttem az egyik lábát, és a másik oldalamon letette. Ott volt a szám fölött a mézédes puncija! Éreztem, hogy az ágyékomat, a szerszámom tövét csókolgatja, és én is elindultam a combjai belső felén felfelé. Megremegtem, mikor a nyelve a makkomhoz ért, és semmit sem kívántam jobban, mint a puniját csókolni, nyalni és nagyon nagy élvezetet adni neki. Ám megelőzött ezzel is. Azon az estén ő volt az, aki határozottan, mégis rettenetesen finoman, érzékien a kezébe vette az irányítást. Elkezdte tövéről hegyére végig nyalni a szerszámomat, szépen folyamatosan körbe nyalva azt. Aztán, mikor ezzel végzett, szépen lassan beengedte a szájába, és mikor bevette, szorosra fogta a gyűrűt a szerszámom körül, és alaposan megszívogatta azt. Ilyenkor homorítanom kellett, mert azt hittem robbanok. Nem akartam még megadni magam neki, még szerettem volna, ha kedvét tölthetné rajtam, még sokáig játsszon velem, rajtam. Igyekeztem csak rá koncentrálni, és azonnal belenyaltam, belecsókoltam a punijába. Ilyenkor az ő testén is remegés futott végig. Pokolian kívántam őt, és éreztem, hogy is engem. Finoman a számra húztam a csípőjét, hogy a súlyát az arcomra engedje. És ettől kezdve már nem szálltam ki édes barlangjából. Finoman, érzéssel nyaltam őt, de tudtam, hogy ő ezt imádja, már megtapasztaltam, hogy a lágy, finom dolgokkal messzebbre jutok vele, mint az erősekkel. Így is tettem. Finoman nyaltam egészen addig, amíg testét a már jól ismert remegés el nem uralta. Miközben átélte az este első orgazmusát, a szerszámomat nem engedte ki a szájából, nagyon finoman megharapdálva a makkomat jelezte, hogy ez az orgazmus most nagyon eltalálta őt.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy éreztem most szétrobbansz, annyira kemény és annyira feszül a számba, szinte már megijedtem, hogy valami bajod lesz....Aztán ebben a pillanatban, ahogy belecsókoltál puncimba..egy nagyon jó érzéssel eltöltött bizsergés futott végig rajtam, amely puncimtól föl és le mind a két írányba átjárta testem....

Magadra húztál, még jobban éreztem nyelved, sőőőőt....egyre beljebb...úgy éreztem felfedezel belűl teljesen.

Ahogy gyengéden, finoman, érzékien bennem voltál, ahogy kényeztettél...nem sok kellett és máris a remegést éreztem minden porcikámban, férfiasságodat el nem engedve élveztelek......Igyekeztem figyelni közben nehogy kért oozzak benned, így nagyon finoman, amennyire tudtam koncentrálni szám szélével csak...harapdáltam makkodat.

Annyira bennem voltál a nyelveddel és ahogy kezed szorosan fogta fenekem, egy pillanatra sem feljebb engedve....hogy minél jobban érezhess....Nem hagytam abba én sem a kényeztetést, én is szerettem volna adni és kívántam, hogy érezzem, hogy élvezed, ahogy tested szinte beleremeg a kéjbe.

Férfiasságodat megfogtam egyik kezemmel és lassan kissé csavaros mozdulatokkal elkezdett rajta ütemesen mozogni, Szám csak épp a makkod pereméig takarta el férfiasságodat, de annál nagyon szenvedéllyel éreztettem, hogy mennyire vágyom rád és arra, hogy kielégítselek.

Amint érzem kezdesz kitörni...érzem ahogy belűlről, nagyon mélyről szakad fel, pont úgy mint ahogy a sóhaj tör elő belőled....

Szám egyre telik édes nedveddel.....de nem hagyom abba....ki akarlak készíteni, azt szeretném, ha teljesen kielégülnél, szeretném, ha emlékezetes lenne...egyre szívom, csak szívom, de már egyre gyengédebben.....

Sóhajaid, nyögéseid elárulnak mindent...szinte folyamatosan élvezel a számba....és még mindig nem hagylak pihenni, de most már jóval gyengédebben, szinte kezem épp csak siklik le-föl, szám épp csak hozzáér makkodhoz, amit rajta csúszkál....

Örömmel töltöttél tele és én nagyon boldog voltam....

És most pont azt tetted, amire annyira vágytam, felhúztál magadhoz, szenvedélyesen megcsókoltál, öleltél, annyira szorosan, hogy szinte levegőhöz alig jutottam....én is visszaöleltelek.

Azt hittem ennél már nem lehet jobb, de Te nem bírtál uralkodni magadon és hanyatt fektettél és csókoltál...annyira beindultál ismét, hogy férfiasságodat a combomnál éreztem mennyire megfeszül....

- Szeretnélek most így is érezni....- csak ennyit mondtál, de válaszomat meg sem várva, már lábaimat emelted a vállaidra....ahogy belémhatoltál, ahogy megéreztem forró vágyadat, ahogy néztél, azt a kéjt, azt a csillogást, azt a tüzet, azt a vágyat.....sosem fogom elfelejteni. Jó érzéssel töltöttél el.....élveztem, néztelek, pont úgy ahogy Te is...látni akartalak....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezése pillanatában is, miközben teste remegett, a szerszámommal foglalkozott. Tudtam, hogy nagyot élvezett, de úgy tett, mintha most az fontosabb lett volna, hogy velem foglalkozzon. Az, hogy az orgazmusa közben is a makkom harapdálta, miközben a kezével finoman, de ravaszul csavargatva verte a férfiasságomat, olyan érzéssel töltött el, hogy ezt a nőt nagyon meg akarom kapni, és nagyon meg akarok adni neki minden földi jót, amit csak tőlem telik. Arra viszont nem számítottam, ami ezután történt. A keze egy pillanatra sem lassult, miközben belőlem készült kitörni a lávafolyamom. A puha ajkai hol épphogy hozzáért a makkomhoz, hol meg finoman harapott, miközben keze ütemesen mozgott. Mikor elért a beteljesülés pillanat engem, keze nem veszített sem a finom érintéséből, sem a mozgásából. Tudtam, éreztem, hogy szinte ömlik belőlem a spermám, de még mindig ott voltak az ajkai a makkomon, és keze még mindig mozgott. Olyan voltam, mint egy tehén, amit fejnek. Jött belőlem a tejem, a fejő kéz meg csak mozgott, és mozgott. Mikor kicsit lassult, fogása még lágyabb lett, bennem teljes erővel feltört a vágy, hogy ezt az édes, aranyos és gyönyörű nőt magamhoz szorítsam, öleljem. Finoman, de határozottan magamhoz húztam, és megcsókoltam. Ajkain éreztem a saját spermám ízét, és ettől még jobban felkorbácsolódott bennem a vágy. Belegondoltam, hogy az örökítő anyagom egyszerűen a szájába engedte, hogy a legbensőbb anyagom a nyelvéhez ért. Megcsókoltam. Minden ízemben kívántam, és minden porcikáját akartam. Megfordítottam, valamit mondtam neki, de már csak arra tudtam koncentrálni, hogy ismét érezzem őt. Teljesen, és biztosan tudtam, hogy most én akarok adni neki valamit. Lábait a vállaimra emeltem, szemeiben már láttam a várakozással teli csillogást. Fenekét finoman megemelte, és várta, hogy a magamévá tegyem. Megtettem. Falloszom betoltam a forró puncijába. Mikor lassan, de folyamatosan toltam be neki, hihetetlenül nagy nyugalom töltött el. Mint egy riadt kisgyerek, mikor édesanyja oltalmába kerül, átadtam magam annak a biztonságérzetnek, melyet az ő közelsége jelentett. Ennél közelebb meg már nem is lehettünk volna egymáshoz. Mikor megérkeztem, mikor a szerszámom tövig nyomtam, szemeit egy pillanatra lecsukta, picit homorított, de közben édesen mosolygott. Mosolyából kiolvastam: végre itt vagy! Majd egyenesen a szemeimbe nézett, és tekintetében benne volt az elmúlt nap feszültségei, talán félelmei múlásának öröme, hogy ismét velem van, hogy ismét együtt vagyunk. Csak néztem a csodás szemeit, és elkezdtem lassan, de ütemesen mozgatni a csípőmet, hogy a szerszámommal gyönyört, örömet okozzak neki, hogy tudja, rám mindig számíthat, és amíg a szerszámom képes vérrel megtelni, addig az ő édes puncija nem maradhat éhes. Tempóm kicsit gyorsítottam, és néhány perc múlva szemei lassan lecsukódtak, és teljesen átadta magát nekem, és a gyönyörnek.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor lábamat a válladra helyezted nagyon vágytam rá, hogy érezzelek minél közelebb magamhoz, magamban!

Teljesen elengedtem és hagytam magam irányítani, hogy azt tegyél velem, amit éppen szeretnél...bíztam és bízom benned....talán még sosem bíztam ennyire senkiben...

Ahogy lassan, de határozottan hatoltál belém.....ahhhh....nagy sóhaj tört fel belőlem...

Lassan elkezdtél ütemesen mozogni, aztán egyre ütemesebben....férfiasságod szinte átszúrta a hasamat...viszont ennél jobb érzéssel még nem találkoztam....eltaláltad a megfelelő helyet, pontot és ütemet, csodás érzést nyújtottál számomra...szemeimet nem tudtam már nyitva tartani....lecsukódtak, a tiéd voltam, neked voltam....és Te értem voltál....hangos nyögések hagyták el a számat, amint a csúcsra juttattál.

Testem minden ízében remegett a vágytól, az örömtől, az érzéstől, a gyönyörtől...

Nagyon lassan tért vissza lélegzetem a normál kerékvágásba....eddig szinte kapkodtam a levegő után...

Mellém feküdtél és szorosan átöleltél, egyik karodra helyeztem a fejemet és szorosan hozzád bújtam, mintha soha nem akarnánk egymást elengedni...

Izmos válladra apró puszikat leheltem és így feküdtünk, egészen addig míg álomba nem ringattuk egymást.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezeted gyönyörrel töltött el, boldog voltam, hogy ismét adhattam neked valami nagyon jót. Figyeltem, ahogy lélegzel, ahogy kapkodod a levegőt, az izzadtságcseppeket a homlokodon, lezárt szemeid. Gyönyörű voltál.

Melléd feküdtem, mire szinte nyomban hozzám is bújtál. Szorosan hozzám simultál, édes arcod a vállamra tetted, időnként megpusziltad azt, majd lefeküdtél mellém, és szinte rögtön el is aludtál. Nem mozdultam egy darabig, hogy ne ébresszelek fel. Hagytam, hogy az édes álom magával ragadjon, és csak reméltem, hogy az elmúlt percekről, az elmúlt pár napról álmodsz, rólam, velem.

Aztán lassan felkeltem, lezuhanyoztam, és mikor visszamentem hozzád, fogtam egy takarót, hogy betakarjalak. Néztem a meztelen tested, melyet izmaid most nem mozgattak, csak feküdtél ott, édesen aludtál. Bár utólag nyílván nem tiltakoztál volna, mégsem vettem a bátorságot, hogy tested elkezdjem csókolgatni, pedig nagy élvezettel megtettem volna. Oda akartam térdelni melléd, hogy a lábujjaid egyenként csókoljam meg, majd centiméterenként haladjak felfelé, mert megérdemelnéd. De nem tettem. Betakartalak, majd melléd feküdtem. Az éjszaka fényei beszivárogtak a szobába, a tenger felől lágy, hűvös szellő lengette a függönyt a sarkig nyitott ablakon keresztül. Az épületben zene szólt, a búcsúeste zenéje. Mi itt, a szobában búcsúztattuk el ezt a csodálatos pár napot. Szeretkeztünk, igaz nem olyan hosszan, mint tettük korábban, mivel hamar elaludtál. Ám ez a búcsú biztosan mélyebb nyomot hagyott bennünk, mintha az étteremben táncoltunk volna.

Hanyatt feküdtem, és a plafont bámultam. Holnap megyünk haza. Reggel megreggelizünk, és csomagolunk, még a délelőtt folyamán el kell hagynunk a szállodát. Vége a paradicsomnak, vége a mézes napoknak.

Agyamban cikáztak a gondolatok, a mi lesz holnap után? kérdésre azonban nem tudtam a választ, csak reméltem.

Lassan álomba szenderültem én is.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éjjel felébredtem, csak most esett le, hogy holnap már nem alszunk itt....

Elkezdtek a gondolataim ez körül forogni és nyugtalanított a helyzet....hiszen az este nem is beszéltünkerről...csodálatos este volt, de nem is értem, hogy hogyan, de a másnap reggel nem jutott az eszembe....Most viszont nagyon feszültté kezdtem válni.....

Néztelek, ahogy alszol, nagyon vonzó és férfas vagy...gondoltam magamban....

A tudat azt sugallta velem, hogy ne érintselek meg, hogy hagyjalak aludni, de az érzéseim teljesen mást mondtak.....nem bírtam ellenállni a kísértésnek, hogy hozzád bújjak.....már most úgy érzem, hogy hiányzol, pedig itt vagy mellettem, mi lesz velem holnap???? mikor el kell válnunk? Mi lesz velünk???

Lehetséges, hogy ennyi volt???

Nagyon nagyon szomorú hangulat töltötte be testem minden porcikáját....könnyek gördültek végig az arcomon....úgy éreztem muszéj, hogy hozzád bújhassak, hogy érezhesselek, hogy érezzelek...

Kellesz nekem.....

Ahogy hozzád bújtam karoddal úgy öleltél magadhoz álmodban, mintha ez már évek óta így működött volna köztünk...jó érzés volt, ahogy szinte automatikusan elkezdted hátamat simogatni...

Szemeid csukva voltak....aludtál...gondolom, de ajkaid mintha kerestek volna valamit, majd kis segítséggel rátaláltál ajkamra......gyengéd puszit leheltél rá, de ebben a pillanatban, mintha villám csapott volna beléd, szemed úgy nyílott ki......Megérezhetted könnyeim sós ízét.....Rám néztél, még jobban öleltél....kérdezted, hogy mi a baj....???

Sajnálom!!! - mondtam.....-Az este elaludtam és most ébredtem rá, hogy reggel már el kell hogy hagyjuk a szállodát és holnap el kell válnunk....nagyon megszerettelek és nem tudom, hogy fogok élni nélküled.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Furcsa álomlépek jelentek meg előttem, amint elaludtam. Az arcod villant fel, amint rám mosolyogsz, és jössz felé, hajad fellebbenti a szél. Aztán a lábaid jelentek meg, amint az ajkaimhoz emelem őket, majd az édes puncid, amint odahajolok, hogy kinyaljam. Aztán a feneked, a gyönyörű, majd a melleid, ismét a mosolyod, aztán a hátad, amint távolodsz tőlem, miután megérkeztünk Pestre. Álmomban hallottam még a zenét is. Forgolódtam, melleimen izzadtságcseppek jelentek meg. Feléd fordultam, már csak félálomban voltam, mikor éreztem, hogy hozzám bújsz. Még gondoltam is, hogy milyen édes vagy, hogy álmodban is engem keresel, hozzám menekülsz. Azonnal átöleltelek, de csak óvatosan, hogy ne ébresszelek fel egészen, és lágyan simogatni kezdtelek. „Nyugi, itt biztonságban vagy!”- gondoltam magamban. Aztán az arcod melegét éreztem az arcomnál, és hogy még jobban megnyugtassalak, akartam adni egy finom puszit. Mikor hozzád értem, ajkaimon éreztem a sós ízt, melyet már éreztem rajtad- mikor sírtál. Felriadtam.

- Mi a baj?- kérdeztem.

Mikor mondtad, hogy sajnálod, hogy elaludtál az este, és hogy nagyon megszerettél, és nem tudod, mi lesz nélkülem, nem akartam hinni a füleimnek. Létezik? Létezik, hogy egy ilyen gyönyörű istennő engem akar?


Hanyatt fordítottam, és nem szóltam semmit, csak elkezdtem lecsókolni a könnyei az arcáról. Lassan, érzéssel tettem, hogy érezze, nálam nagyobb biztonságban van, mint egy páncélruhában. Csókjaim lassan haladtak a nyaka felé, majd a fülei tövére kapta őket. Kissé kezdett megnyugodni. Majd nagyon lassan tovább haladtam lefelé, két gyönyörű melle közé is kapott rengeteget. Mikor a hasához értem, két tenyerét a fejemen éreztem, és lassan tolt le a puncija felé.

- Nagyon kívánlak- suttogta.

Odahajoltam hát a gyönyörű nyíláshoz, és lassan körbecsókoltam. Már nagyon be akartam tenni a nyelvem a barlangjába, hogy gyönyört okozzak neki. Lassan elkezdtem nyalni a punciját körbe, majd egyre beljebb, mígnem a csiklóját értem el. Már nem is jöttem ki belőle egészen addig, amíg a hasa erősen hullámzani nem kezdett, időnként megfeszítette magát. Szerintem nagyon várta, hogy a magamévá tegyem, amit én sem akartam kevésbé, mint ő. Teljesen felizgatott a lényével, és fölé fordultam. Megcsókoltam, miközben a hasa felett megfogta a férfiasságom, és a puncijához irányította. Finoman betoltam neki. Minden különösebb előjáték nélkül is viszonylag simán fogadta be a szerszámomat, és akkor szállt meg engem egy hatalmas nyugalom, mikor tövig benne voltam. Igen! Itt vagyok a legjobb helyen a világon. Benne, vele, mellette.

- Nagyon szeretlek- súgtam a fülébe, bár megfogadtam magamban korábban, hogy soha többet nem mondom neki.

De ha így van?

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elmondtam, ami bennem volt - habár már sokszor megfogadtam, hogy jobb, ha nem teszem ki magam ennek a nyíltságnak, hiszen úgysem úgy lesz, sehogy nem lesz utána, féltem ettől most is, de mégis megtettem.

Nem tudom mi járhatott akkor a fejedben, de ahogy elkezdtél csókolni, csak az sugárzott lényedből, hogy neked is pont annyira kellek, mint Te nekem.

Felengedtem lassan és már nem érdekelt a holnap, csak Téged akartalak, érezni akartam testedet, magamban.

Ahogy nylni kezdtél már akkor is az járt a fejemben, hogy belűl is érezhesselek....amikor fölém hajoltál, nem vártam, máris férfiasságodat a nyílásomhoz igazítottam...

Belém hatoltál, micsoda érzés, milyen megkönnyebbülés, hogy újra magamban érezhetlek - ki tudja meddig....

Amikor teljesen bennem voltál, fenekednél fogva megállítottam lssú mozgásod, nem akrtam sietni, érezni akarlak... sokáig....magamra húztlak, hogy testedet is, mellkasodat is érezhessem...kívűl-belűl.

Egy jó darabig így mozdulatlanul feküdtünk, csak csókjainkkal borítottuk egymás arcát, száját, szemét, orrát, fülét, nyakát.

Megcsókoltál, de itt már nem bírtuk tűrtőztetni magunkat. Szinte egyszerre kezdtünk el mozogni, egyre hevesebben, szenvedélyesebben.

Amikor egyszerre feltőrt belőlünk a sóhaj, nyögésekkel keveredve, majd szinte együtt zuhantunk vissza a valóságba....


Hanyatt feküdtél és én nagyon közel, szorosan hozzád bújtam.

Fejemet izmos mellkasodra helyeztem, egyik lábm átraktam combodon...érezhető volt a puncimból áradó lüktetés, melyet Te is érzékeltél, melyet tudtomra is hoztál azzal, hogy néha meg-megfeszítetted combodat, mely nagyon jól esett.

Szorosan öleltél, úgy éreztem ennél biztonságosabb hely nincs is e világon....

Nem akartam a holnapra gondolni, de mégis ezen jártak gondolataim egyfolytában, hogy is lesz tovább??? Mi lesz velem nélküled, a védelmed, a biztonság nélkül???

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem nagyon érdekelt a holnap és a holnap után. Nem akartam azzal foglalkozni, hogy mi lesz, ha leszállunk a buszról. Nem akartam tudomásul venni, hogy szinte biztos, hogy vége. Csak vele akartam foglalkozni, hiszen itt fekszik mellettem, alattam, és szinte izzik a teste, annyira ég a vágytól, hogy szeretkezzen velem. Én sem akartam mást. Ismét benne lenni, ismét érezni a szerszámomon a puncija szorítását, tenyere melegét, és ajkai puhaságát. Érezni akartam a bőre illatát, ajkaimon bőre puhaságát, nyelvemen puncija édes sós ízét.

Fölé hajoltam, azonnal fogta a szerszámom, és a puncijához illesztette. Nem teketóriáztam, finoman betoltam, Ismét a mennyben éreztem magam. Azonnal mozogni kezdtem. Lassan, de folyamatosan járattam benne a férfiasságom, de meglepetésemre a tenyereit a fenekemre téve megállította a mozgásomat. Csak feküdtem rajta, szerszámom tövig benne, nem mozdultunk, nem mozdultam, csak a dákóm lüktetett, de nagyon. Nem bántam, hogy leállított. Nagyon jó volt benne lennem.

Egy jó ideig így feküdtünk, csak csókoltuk egymást ahol értük. Aztán szájon csókoltam. Nem tagadom, nagy átéléssel tettem és lehet, hogy emiatt egy hangos sóhaj közepette elkezdett mozogni alattam. Abban a pillanatban én is elkezdtem, és meg sem álltunk, amíg szinte egyszerre egy nagyot nem élveztünk. Pokoli jó volt. Még pár percig így feküdtünk, szuszogtunk, lihegtünk, majd mellé feküdtem, mire felém fordult, egyik lábát keresztbe tette a combjaimon, punciját az egyik combomnak nyomva. Éreztem a bőrömön a barlangból kiáradó forróságot. Kicsit játékosan a combomat megfeszítve tudattam vele, hogy érzem a puncija lüktetését, és érzem, akarom ismét. Éreztem rajta, hogy a holnappal foglalkozik, ezért egyszerűen magamra fordítottam őt. Most ő feküdt rajtam. Azonnal megsimogattam mindkét kezemmel a hihetetlenül gömbölyű fenekét. Eszembe villant, hogy milyen jó volt csókolgatni, és nyalni ezt a csodát. Agyamban leperegtek az elmúlt napok azon pillanatai, amikor nyalhattam, csókolhattam őt, és hírtelen azon kaptam magam, hogy azt kívánom, bárcsak mozdulna, és nemes egyszerűséggel a szám fölé tenné a popsiját, miközben elkezdene játszani a szerszámommal. A gondolatra is erősen fickósodni kezdtem, de nem szóltam egyetlen szót sem a gondolataimról, mert nem akartam megtörni a varázst.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Félig rajtad feküdve szorítottalak, míg teljesen magadra nem húztál, mely egyszerűen csodálattal töltött el, az az érzés, hogy érezhetlek még közelebbről és hogy neked is ez járt a fejedben ez felülmúlhatatlan.

Fenekemet megsimogattad, kényeztetted, közben föléd hajolva megcsókoltalak......valahogy gondolataimon már nem tudtam úrrá lenni és a holnap is nagyon eltávolodott a fejemben.

Csak az járt bennem, hogy ismét érezhetlek, hogy mennyire biztonságot nyújtasz, hogy mennyire kívánlak, vágyom rád.

Elkezdtelek csókolgatni, ismét felfedezve minden vonásodat, arcodon, nyakadon, majd mellkasodon.

Éreztem, hogy popsimat nem akarod elveszíteni fogásodból, éreztem, hogy arra vágysz, hogy fejed fölé kerüljön és gyönyörködhess benne, kényeztethesd, hiszen én ugyanerre vágytam, hogy végre csókjaimmal kemény férfiasságod kényeztessem, elborítsam.

Amint kissé megmozdultam, szinte együtt éreztük a következményeket, egyek voltunk, egyen jártak gondolataink.

Fenekemet még mindig el nem engedve lassan föléd kerültem....egy halk sóhaj szakadt fel mindkettőnkből, ahogy szemrevételeztük az elénk táruló látványt.

Férfiasságod már ekkor úgy meredezett előttem, mint aki sátrat készűl állítani, ezzel gyengéden végighúztam nelvem hegyét rajta...egészen a tövétől a végéig, amiből már úgy éreztem, hogy nemsokára előtörni készül az izzó láva.

Annyira lüktetett, hogy nem bírtm voln nézni, ha szenvedsz a vágytól ezért nem teketóriáztam, a kezemet nem használva azonnal számba eresztettem.

Annyira forró voltál, hogy először csak nagyon lassan kezdtem mozogni.

Persze koncentrálni alíg bírtam, mert amit Te műveltél velem, az egyszerűen soha nem is gondoltam, hogy létezhet.....és mikor ezen járt a fejem reméltem, hogy én is amit teszek veled, az legalább annyira jó, mint amit én érezhetek, én kapok tőled.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem hittem volna, hogy egyre gondoltunk. Nem akartam megtörni a varázst, de a zsigereimben éreztem ismét a puncija és a feneke ízét, és mikor megfordult rajtam, és azt a hihetetlenül gyönyörű fenekét az arcom elé tette, azt hittem elélvezek…És igen, ott volt előttem a gyönyörű lyuka, amit azon nyomban birtokba is vettem. Nagyon lassan kidugtam a nyelvem, és a puncija tetejétől egészen szinte a derekáig végignyaltam őt. Majd ismét, és harmadszor is. Majd elidőztem a puncijánál. Annyira finom volt őt nyalni. Nagyon lassan csináltam, mert nagyon sokáig ki akartam élvezni a gyönyör ízét. Ő közben a szerszámomat vette a szájába, és ilyen érzéssel talán még nem is csinálta eddig. Annyira finom volt velem, annyira óvatos, hogy éreztem, nagyon szeretne valami felejthetetlent nyújtani nekem. De hiszen már megtette. Amint a szemeibe néztem, tudtam, hogy ő olyan nő, akit nem lehet elfelejteni. A hangját, a szemeit, a hajának csillogását, a bőre illatát, puncija, feneke ízét, és csodás testének látványát. Hogy is feledhettem volna?

Finoman átnyúltam a feneke fölött, átöleltem, majd kissé a számra húztam őt. Nem akartam mást, mint finoman nyalni, és ismét adni neki egy orgazmust. De így, a nyelvemmel. Csak a nyelveink játékának hangja töltötte be a szobát, fűszerezve hangos sóhajainkkal. A puncija után a fenekét vettem célba. Csak arra koncentráltam, hogy azt az édes kis lyukat kényeztethessem, remélve, hogy érzi, és élvezi amit csinálok.

Annyira finoman játszott a szerszámommal, hogy éreztem, itt baj lesz hamarosan. Már sokadszor kezdett feltörni belőlem kéj fehér nedve, amit ő csalt ki belőlem. Már nagyon ki akart törni, de ő még mindig alig érintve a szerszámomat a szájában tartotta, és a nyelvével izgatta a már hihetetlenül érzékeny makkomat.

- Jön! Jön! – nyöszörögtem, és szinte belevetettem magam a puncijába. Erősen, és gyorsan nyaltam őt, én már kezdtem élvezni, de még mindig a szájában tartott. És élveztem. Spriccelt belőlem a spermám, és néhány másodperc múlva ő is orgazmust élt át. Mikor élvezett, számat nagyra tátva rátapadtam a puncijára, közben nyelvemmel a csiklóját masszíroztam. „Ide a számba édesem mindent!”- gondoltam, miközben teste hullámzott. „Imádlak, mennyire szeretlek!” – gondoltam magamban, miközben még az orgazmusa közben is nyaltam őt.

Néhány perccel később már mellettem feküdt. Csendben voltunk, csak a kezeink járták vándorútjukat a másik testén, finoman cirógatva, simogatva azt. Aztán egyszer csak szorosan magamhoz öleltem, nem szólva semmit a számat a szájára tapasztottam, és egy mindent elsöprő hatalmas csókolózásba kezdtünk. Nem is kellettek szavak. Szívem olyan hangosan kalapált, hogy féltem, megtöri a csendet, és egy idő után arcomon éreztem könnyeinek forró, sós ízét…” Ne sírj drága, hiszen én szeretlek!”- gondoltam, és ezt éreznie is kellett a szenvedélyes csókomon keresztül.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, hogy már nincs messze, hogy a fellegekben járj....mikor kiejtetted a szót, hogy "jön!" annyira boldog voltam, örültem,hogy olyat okozhattam, amibe tested is beleremeg, előcsaltam legtitkosabb helyről azt a nedűt, ami kezdett előtörni belőled és csak tört, tört....

Eközben Te is csodálatos élményt nyújtottál, hiszen nem sokkal utánad belőlem is előtört a minden feszültságet feloldó kéj....de Te nem hagytál nyugodni, hiszen egészen sokáig kényeztetted még nyelved játékával.

Mikor elcsendesültünk és levegővlételünk visszatért a normál állapotban, csak feküdtünk egymást átölelve, majd egyszer csak még jobban magadhoz húztál és olyan szenvedélyesen csókoltál, ahogy még talán soha....nem kellettek a szavak....annyira meghatódtam, elérzékenyültem....már nem sok hiányzott akkor sem, mikor a csúcson voltam, hiszen már akkor is nem sok híján elsírtam magam, de féltem, hogy félreérted...tartottam magam, de most már nem bírtam.

Ahogy a szenvedély végigsöpört rajtam, most mindent kihozoztt belőlem, könnyek folytak végig arcomon...öleltelek, szorosan, csókoltál és én vissazcsókoltam....Jó melletted, veled, hogy érezhetlek és, hogy érzem a szeretedet, a törődést, úgy érzem, most akármit is gondolsz, már késő nem bírtam visszafolytani könnyeimet, így szabadjára engedtem, érezted minden rezdülésemet, de nem kérdezősködtél csak olyan szorosan öleltél, hogy szinte nyomtad ki belőlem a feszültséget....így szép lassan szorosan hozzádbújva megnyugodtam.

Csodálatos, hogy tényleg van valaki mellettem....de meddig?

És ismét ezer és ezer kérdés volt a fejembe, a félelem, hogy ismét egyedül kell lennem.

Nem hittem és nem hiszek már benne, hogy lesz egyszer valaki, aki tényleg ennyire ragaszkodik hozzám és én is ragaszkodhatok valakihez.

Még jobban magamhoz húztalak, féltem, ha elengedlek véget ér és soha többet nem lesz ilyen....

Félek....testem beleremegett a félelembe és ismét előtörtek belőlem a félelem könnyei...

csak ennyit mondtam -Ne haragudj! - de ajkadat az enyémre tapasztottad, ezzel jelezve, hogy ne mondjak semmit....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ne haragudj! - mondta, és bár azonnal szájon csókoltam, a szívem hatalmasat kondult.

"Vége"-gondoltam, mert ez egy elköszönés volt a részéről. Éreztem rajta egész este a vívódást, és most jutott elhatározásra. "Hát ennyi volt"-gondoltam keserűen, de már ettől többet nem tehettem érte. Nagyon féltem ettől az érzéstől, és most ott voltam benne. Elveszítettem őt, pedig titkon reméltem, hogy lesz ebből ettől több is. De hát ennyi jutott, és ezért is hálás lehettem neki. Az is voltam. A csókomban benne volt az örök hála neki, iránta.

Az este már semmi nem történt. Alig beszéltünk, szerintem mindketten a magunk gondolataival voltunk elfoglalva. Én pokolian szomorú és csalódott voltam, de eszemben sem volt erősködni, erőlködni. Ha nem, hát nem, ő tudja, hogy mit miért tesz.

Alig aludtam valamit az éj hátralévő részében. Csak forgolódtam, és azt kívántam, hogy már legyek túl az egészen. Féltem az úttól, de tudtam, hogy meg kell őriznem egyrészt a nyugalmam, másrészt őt sem szabad kétségek között hagynom. El kell hitetnem vele, hogy jól döntött. Reggel nem sokkal a reggeli után indultunk is. Egymás mellé ültünk, és szinte végig egymás vállaira hajtott fejjel utaztunk, ismét csak alig beszélgetve. Nyoma sem volt az ismerkedésünkkor átélt könnyedségnek.

Minden egyes megtett méterrel nehezebb szívvel ültem az ülésemben. Ahogy közeledtünk a végállomáshoz, minden utas csillogó szemekkel mesélte az élményeit, és én csak csendesen gondoltam vissza azokra az órákra, melyeket ezzel a csodálatos, de számomra teljesen rejtélyes és megközelíthetetlen nővel töltöttem. Bármennyire is csodálatos élményeket szereztünk a másiknak, mégis az az érzés maradt bennem, hogy nem tudtam igazán közel kerülni hozzá.

Lassan feltűntek a nagy város körvonalai, és bár titkon reménykedtem tudtam, hogy talán egy félszeg mosoly és egy csók és egy halk "helló", és már csak a hátát látom. Mikor meglátta, hogy a célnál vagyunk, még egyszer, utoljára szorosan hozzám bújt, és egy darabig így is maradt. Majd felegyenesedett, és többé már nem bújt hozzám, nem éreztem a bőre, haja illatát, nem éreztem a szíve dobogását. Próbáltam nem rá gondolni, hanem a másnapra, amit még otthon fogok tölteni, és igyekeztem a teendőimre koncentrálni. Nem ment. Tudtam, hogy még egy kemény búcsú vár rám, és aztán maradnak a szép emlékek.

Rajta már semmit nem láttam. Szinte közömbös volt velem, de tudtam, hogy csak leplezi az igazi érzelmeit.

A busz megállt, és az utasok kezdtek leszállni. Mi talán szándékosan, utoljára maradtunk. Csak halk szavak hagyták el ajkainkat, érzelmek alig voltak bennük. Mikor a járdán álltunk, egy pillanatig tétován néztünk egymásra, majd szó nélkül letettem a táskáimat, és magamhoz húztam. Nem csókoltam meg, csak szorítottam. Befelé sírtam. Ő átölelte a nyakam, arcát az arcomhoz nyomta. Aztán szinte egyszerre eltávolodtunk egymástól. Egy utolsó pillantás a másikra, majd hátat fordítottunk, és elindultunk haza.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy letetted a táskáidat és átöleltél...nem is tudom mire vártam...talán a kezdeményezésre, hogy ne kelljen elbúcsúzni...de nem tetted meg.

Tartottam magam, mind addig míg hátat nem fordítva elindultunk...ott nem bírtam tovább...csalódott voltam, úgy éreztem összetörted a lelkem, a szívem, az egész belsőmet, mintha csak a bőröm tartotta volna össze.....zokogtam, de nem mertem hátranézni...

Kissé távolabb leültem egy padra, úgy éreztem a lábaim nem képesek tovább vinni...ezzel a súllyal.

Éreztem, hogy túl szép, hogy igaz legyen.

Sírtam, zokogtam.....egyedül voltam és éreztem magam...

Nem bántam meg azt, ami a nyaralás alatt történt...egy percig nem fordult meg ilyen a gondolataimba...egyszerűen fájt, hogy úgy elmentél, hogy még csak meg sem próbáltad, hogy még a telefonszámomat sem kérted....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elindultam, távolodtam tőle, de nem fordultam hátra. Az utolsó szakaszán már inkább közömbösen viselkedett velem, igaz, a búcsúzásnál ismét az a törékeny és sebezhető lány volt, mint aki korábban is. Ott, akkor, abban a pillanatban meg is fordult a fejemben, hogy teszek egy tétova kísérletet, egy utolsó utánit, hátha nem kell elhagynunk egymást, de nem éreztem benne az akaratot, hogy ne váljunk el.

Befordultam a sarkon, de ekkor, mintha elvágtak bennem valamit, de ez a valami nem a szeretet volt, hanem az elválás ténye. Egyszerűen nem akartam otthagyni. Megfordultam, és kinéztem a sarok mögül, és láttam, hogy egy padon ül lehajtott fejjel. Azt hittem, vár valakit, talán egy férfit, aki majd hazaviszi. Féltem ettől, nem akartam látni, hogy valaki belekarol, és elvezeti. De ki lenne az? Kije lehet itthon, ha velem ott olyanokat csinált, amiket csak egy szerelmes nő tesz meg? Nem hittem róla, hogy képes lenne ilyenre. Elindultam felé. Még mindig lehajtott fejjel ült, sőt, még akkor is, mikor szépen csendesen, egyetlen szó nélkül leültem mellé. Ekkor hallottam, hogy sír. Félig felé fordultam, és egy papír zsebkendőt vettem elő, majd gyengéden megérintettem a keze fejét. Megriadt, ijedten kapta el a kezeit az arca elől. Egy pillanatig csak nézett rám.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Zokogtam a padon, arcom a tenyereimbe temetve....el akartam bújni a világ elől...nem akartam, hogy lássanak. Gondolataim ezer és egy felé cikáztak...csalódott voltam...és Őrülten szerelmes.....

Megijedtem mikor ézfejemhez értek...vajon ki és mit akarhat most tőlem??? Hagyjon mindenki békén...ez volt az első, gondolatom, míg fel nem néztem...

Csak néztem és nem tudtam megszólalni...könnyeim folytak végig az arcomon, csak úgy záporoztak, de próbáltam nem kiadni hangot....visszafojtottam mindent...csak a könnyeim nem engedelmeskedtek....

Ő volt és egy zsebkendőt tartott felém, de mivel nem bírtam megmozdulni...gyengéden megemelte és a könnyeimet feitatta arcomról....majd magához húzott és puszilt....a fejem búbját, az arcomat...a még mindig kitörő könnyeimet puszilta le...

Ekkor megkérdeztem:

- Hogy....hogy.......hogy kerültél ide??? - de annyira boldog voltam...a válasz nem igazán érdekelt, csak érezni akartam, hogy itt van...ezért szorosan öleltem...

- Te kis buta, már most nagyon hiányoztál!

Mintha az a nagy szikladarab, amely már majdnem lehúzt a szívem a helyéről...mintha a földbe csapódott volna...leesett...

Nem tudtam hogyan tovább, de tudtam, hogy csak együtt lehet....

Könnyeimnek továbbra sem tudtam parancsot adni....csak folytak, de már örömkönnyek voltak.....

Egy jó darabig ültünk a padon..szorosan átölelve egymást..mire nevetve megkérdezted...

- Itt fogunk éjszakázni????

- Veled bárhol éjszkáznék!!!!!!!!! - mondtam, miközben a szemébe néztem.

Láttam, hogy Ő is pont olyan boldog most, mint én......

- Azért, ha lehet...inkább menjünk hozzád!- mosolygott.

- Rendben, menjünk.....- már megnyugodtam mikor felálltunk és átölelve egymást elindultunk hozzám....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira törékeny volt, olyan sebezhető. Pokolian megsajnáltam őt, mert sírt, és mert talán miattam sírt, és szívem szerint azonnal felkaptam volna, megöleltem volna, és soha el nem engedtem volna.

Aztán már a padon ültünk egymást átölelve. Még mindig sírt, de úgy éreztem, ez már egy lényegesen boldogabb sírás. Olyan jó volt ismét látnom őt, annyira örültem, hogy hallom a hangját. Visszagondoltam a pár perccel korábbi gondolataimra, mikor a sarok felé ballagtam nehéz szívvel, és rettegtem, hogy soha nem látom őt viszont. És most tessék, itt ül mellettem és öleljük egymást! Hol vannak már azok a félelmetes gondolatok! Hol van már az a pillanat, mikor hátat fordítottunk egymásnak! És sose ismétlődjön meg.

Az ötlet rettenetesen gyorsan hangot is kapott tőlem, hogy menjünk hozzá. Nem tudtam, hogy fog reagálni, de örömmel állt fel és már indultunk is. Egymás kezét fogtuk, szorítottuk, mint két szerelmes kamasz, nehogy egy arra ólálkodó erős szél szétszakítson minket. Ismét éreztem a tenyere puha bőrét. Olyan boldog voltam, hogy legszívesebben ott helyben letérdeltem volna elé, és össze-vissza csókoltam volna a kezeit, és ahol csak értem. Azért a kézcsók így sem maradt el. Időnként a szám elé emeltem a keze fejét, és egy hálával teli, puha csókot leheltem rá. Ő meg mosolyogva nézett rám. Ilyen gyönyörűnek addig még nem is láttam. A könnycseppektől tele szemei csillogása a boldog mosoly mellett...Egyszerűen lélegzetelállító volt. Nem tehettem mást, megálltam, magammal szembe fordítottam, a táskámat letettem, magamhoz húztam, és olyan szenvedélyesen kezdtem csókolni, mintha rajtunk kívül a világon senki más nem létezett volna a világon. Nem is létezett.

Kartnok (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ennyire nem éreztem magam még boldognak, talán sosem....

Ha nem fordult volna vissza...elképzelni nem tudtam nélküle az éjszakát, a holnapot...

Amikor láttam a szemében a csillogást, hogy Ő is pont úgy vágyott Rám, ahogy én rá.....és mikor azt mondta,hogy menjünk hozzám,......nem éreztem még ilyen boldogságot, ekkora örömet még sosem...

Út közben kezemet többször a szájához emelte, annyira romantikus volt.

Egyszer csak megállt, hirtelen nem tudtam, hgy mi baj lehet, aztán maga felé fordított és szenvedélyesen, egyben gyengéden csókolt.

Nem hallottam az utca zaját, átadtam neki magam, hagytam, hogy azt tegyen velem, amit akar.

Abbahagyta....majd ismét elindultunk, de éreztem rajta a feszültséget.

Megkérdeztem, hogy valami baj van???

Mire elkezdettbeszélni, de annyira halkan, szinte suttogott, ekkor éreztem, hogy tényleg baj van.

Elmondta, hogy nem találkozhatunk többet, pedig nagyon szeretné, de mégsem teheti...

Magyarázatott nem adva elrohant...én meg csak álltam ott, nem is fogtam fel mi történt.....az előbbi boldog könnycseppek átváltoztak egy szempillantás alatt és csak úgy foltak le az arcomon....ezek már szomorúsággal, keserűséggel, dühvel voltak tele..

Hazamentem, egész éjjel le sem hunytam a szemem, nem mentem be dolgozni sem, nem érdekelt semmi...nem akartam rá gondolni, de nem sikerült, folton Ő járt a fejembe.

Őrült fejfájásom volt, így tp-re mentem.

Ez másnap és harmadnap sem lett jobb.....eltelt egy hét, kettő, de még mindig semmi hír róla, de hogy is lehetne, hisz nem is tudja hol lakom....

Semmit sem értettem, de egyet tudtam, hogy soha nem fogok senkit közel engedni magamhoz....

Tartalomjegyzék