Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tanárként dolgozom egy idegen nyelveket oktató cégnél. Kijárunk cégekhez, szervezünk kis és nagyobb csoportos oktatásokat is. Én meg, önszorgalomból, és persze a piszkos anyagiak miatt, bevállalok néha magán tanítványokat is.


Ki is tettem egy pár szórólapot ezügyben az iskolában, hogy aki aktívabban szeretne felkészülni a vizsgákra, vagy csak gyorsabban szeretne haladni a tananyagban, jelentkezhet nálam.


Meg is csörrent valamelyik nap a telefonom, egy kedves, megnyugtató hangú férfi keresett meg, hogy elvállalnám-e az ő oktatását. Igent mondtam, és megbeszéltünk a lakásomon egy időpontot. Gondoltam, ez a legcélra vezetőbb.


Különösebben nem készültem az eseményre, de azért adtam a nívónak egy picit. Csináltam egy egyszerű sütit, főztem teát, és kényelmes, hosszú szárú nadrágban, laza felsőben vártam a tanítványt.

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Telefonon hívott főnököm, fontos dolgot szeretne velem megbeszélni, de személyesen, 1 óra múlva vár...

Francba, valamibe rosszul nyúltam, talán, nem tudom. Nem szeretem az ilyen azonnali "randikat" főnökömmel.....Na, mindegy.


A megbeszélt időpontban megjelenek, a lányok a titkárságon megnyugtatnak, kicsit kuncognak is........hát bemegyek, leülök.

Artúr, Te beszélsz angolul, végzettséged, szakmai tapasztalatod, eddigi munkád alapján ha vállalod, egy 3 fős mérnök csapat tagjaként távolkeletre kell utaznod.

/Na, ez jó.......repülni se szeretek, évek teltek már el, hogy Angliában voltam....../

Még hallom főnököm hangját kivel, mit beszéljek még meg, stb..

Egy szó, mint száz, angol tanárt kell keresnem, de gyorsan!

Magántanár jöhet csak szóba, a csoportos gyakorlás nem célra vezető rövid távon.


Találok egy tel.számot, hívom. Nagyon kellemes hangú nő a vonal túloldalán.

Elmondom mi járatban vagyok. Akár nyelvtan, akár beszéd segít "előhívni" kicsit "beporosodott" angolomat. Egyeztetünk rögtön időpontot is.


A megbeszélt időben csöngetek a lakásán.

Választékos eleganciájú nő nyit ajtót. Az a fajta kívül belül finom nemes jelenség, akinek a társasága mindig élmény.......

Beinvitál, bemutatkozunk egymásnak. Ruhája lezser, nemes anyagból van. Lépései, mozdulatai közben azért átsejlik asszonyi bája........

De, állj, nyelvórára jöttem, elhesegetem "egyéb” gondolataimat......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kinyitom az ajtót, és egy fess pasi áll előttem. Magasabb mint én, ezért fel kell rá néznem. Gyors bemutatkozás, és beljebb invitálom. Érzem magamon a tekintetét.... vagy... afene, már képzelődöm is. Gondolom magamban, mert el sem hiszem, hogy esetleg tényleg nézne a pasi. Inkább, csak felmért, hogy elfogad-e tanárának.

- Nos, úgy gondoltam, hogy első körben kezdhetnénk talán egy kis feladat lappal, egy teszttel, hogy megnézzem, mit tud, mire emlékszik. Ebből majd tudni fogom, honnan induljunk el. - mondom neki, miután leültünk a kanapéra egymás mellé. Ő mosolyog és bólint. Az asztalra mutatok, hogy hol találja a tesztet, és felemelkedésem közben megkérdezem, hogy:

- Megkínálhatom közben egy kis fagyival? Nincs nagy választék, csak diós van és csoki-vanília. Melyiket kéri? - kérdezem tőle, és megállok vele szemben, az asztal másik oldalán. Ahogy felemeli a tekintetét rám, végigmér újra. Na, ez már nem lehet véletlen, gondolom magamban, és elmosolyodom halványan.

- Mindből kérek, ha lehet. - mondja egy pajkos vigyorral kísérve. Bólintok és elindulok kifelé a konyhába. Kiveszem a fagyit, tálakba rakom. Automatikusan nyúlok a tejszínhabért is, mikor megakadok a mozdulatban. Elfelejtettem megkérdezni, hogy szereti-e rá a habot. Nyomok az ujjamra egy keveset, ahogy szoktam, és végig sem gondolva, az ujjam nyalogatva megyek vissza a szobába, hogy megkérdezzem.

- Tejszínhabot is kér rá? - kérdezem, és ahogy rám néz, tekintetéből értem csak meg, hogy mennyire kétértelmű mozdulatot tettem.

- Elnézést. - mondom és fülig pirulok. Ezt a blamázst... gondolom magamban. De, ő úriember marad...

- Igen, kérek szépen. - mondja, és egy huncut mosollyal hajol vissza a lapja fölé. Én meg gyors léptekkel tűnök el a konyhában. "Ez de gáz...!" - suttogom magam elé. Azért rakok rendesen a habból mindkét adagra, és rászórok még némi csoki reszeléket is, hogy teljes legyen az élvezet....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Barátságos otthon. A függöny, a kárpitok, a berendezés a lakója jó ízlését tükrözi.

Leülünk a kanapéra, egy tesztet ad, hogy fussam át, illetve amit tudok töltsem ki.

Neki is látok, miközben fel áll mellőlem, hogy hozzon a konyhából fagylaltot.

Lapomból felpillantok, látom telt, formás fenekét, nadrágon keresztül is jól mutat, ahogy felemelkedik mellőlem arcomtól néhány centire van, illatát is érezni vélem, szinte felkínálja.. Egész lényéből árad valami „tolakodó” nőiesség”. Nem igazán tudok a lapom szövegére figyelni…….Tulajdonképpen zavarban vagyok, remélem nem vette észre.

Kérdezi milyen fagylaltot kérek, csak annyit tudok kinyögni, hogy mindegyiket. Magamban el is játszadozom a gondolattal; igen, Belőle is kérnék, egy kis nyalakodás ….., mikor látom bejönni, ujjáról a tejszínhabot szopja!

Érzem, erekcióm van, az arcom ég, talán látja is rajtam……nem tudom, mi lesz a nyelvtanulással, de kezdem azt hinni, direkt csinálja. Igen, egészen biztos.Teljesen tudatában van belőle áradó izgató nőiességének és talán élvezi is zavaromat………

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rettentően próbálom zavaromat leplezni és bosszankodom is picit, hogy mennyire hülye szituáció, hogy én a saját otthononbam, tehát hazai terepen annyira zavarban vagyok, mint csak nagyon ritkán, és itt ez a férfi, aki meg olyan lazán és könnyeden kezeli a helyzetet, hogy az már szinte vérlázító számba megy.


Érzem, hogy valamit tennem kell, hogy zavarom múljon, így azt a megoldást választom, hogy megmosom az arcom, iszom egy-két korty hideg üdítőt, és így, picit lenyugodva, fagyikkal a kezemben megyek vissza hozzá. Ő szorgosan töltögeti a teszt lapot, amit adtam neki. Ez igen. Szeretem, ha egy "diák" szorgalmas.


Leülök mellé, és várom, hogy rám nézzen. S, mikor megteszi, meg is szólalok.

- Nos, most tarthatsz pici szünetet. Fagyi szünet. - mosolygok rá, és ő is nekikezd az evésnek, mint ahogy én is. Látom rajta, röpke, de kutató pillantással méri fel a kehely díszítését, formáját. Mosolyából arra következtetek, hogy tetszik neki, amit lát.


Én meg önállósítom magam, előre dőlök, elveszem a lapot előle.

- Míg eszünk, megnézem, mit alkottál eddig. - mondom, és már kezdem is nézni a beírásokat. Féloldalasan ülve, magam alá húzom a lábam. A combomra fektetem a papírt, így mindkét kezem szabadon van, könnyedén tudom a fagyit is falatozni közben.


Többé-kevésbé helyesek, bár az eltelt idő fényében úgy látom, nem jutott túl messzire a feladatsoron. Ezt annak tudom be, hogy régen foglalkozott már angollal. Nem is gondolok arra, hogy esetleg én foglalom le annyira a gondolatait, hogy ne tudjon koncentrálni.


Bár, a koncentrációval nekem is bajaim adódnak, mert újra megérzem parfümje illatát, és ettől rendre elkalandozik a figyelmem, a fantáziám. Próbálok azonban nagyon figyelni az előttem heverő lapra is...

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Arccal a tanulás felé. Vonzó tanárnőm magamra hagy, így a feladatsorra koncentrálhatok.

Egy kicsit megnyugszom tudásomat illetően. Vannak persze hiányosságaim, de rosszabbra számítottam. Főleg ezek az igeidők. Remek tanárom van, fog ez menni. Javasolni fogom neki, tartsunk dupla órát.

Közben visszajött, nem tudom miért volt kint, mindegy női dolgok.....

Mellém ülve papíromat a lábára, egész pontosan a combjára fektetve olvassa, közben mindketten fagylaltozunk. Közben megállapítom magamban, szép ívű, enyhén telt érzéki ajkai vannak, szép látvány, ahogy fagylaltozik, egy kicsit "irigylem" a fagylaltot....

Felnéz, kérdez valamit ( értelmes, picit huncut tekintet ), majd a papírra mutat, közelebb hajolok válaszolok, figyelmemet így sem kerüli el combjának feszes íve.


Na, puff neki, leettem magam..........Rögtön egy szalvétával igyekszik letörölni, nadrágomról a lesett falatot. Szinte rám hajol egyik mellét érzem is ahogy véletlenül nekem nyomódik, hajának "tavasziszél illata" kényeztet.

Hát, nem tudom nem vizes ruhával kellene-e, rajtam, vagy nadrágomat levetve.

Kicsit most zavarban is vagyok, na mindegy legfeljebb majd beadom a tisztítóba.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy olvasom a papírját, nem tudom kiböngészni az egyik sorban a válaszát. Bárhogy próbálom, nem értem. Pedig, amúgy szépen ír a pasi. Megkérdezem tőle, hogy mit írt oda, közel hajol, megnézi ő is. Parfümjének illata még jobban az orromba száll, szinte nem is hallom a válaszát. Aztán mégis feldereng mit mond. Hamar visszaül az eredeti pózba, így az illat is megy vele, amit nagyon sajnálok.


De, hamar adódik újabb lehetőség az érintkezésre. Leeszi magát fagyival. Gondolkodás nélkül teszem félre a lapját, és nyúlok a szalvétáért. Nem is gondolom végig, hogy a combja tövénél lévő folt igazából már kezd az intim helyek egyikének számítani. Próbálom eltávolítani a foltot. Mellette térdelek, ő ülő helyzetben marad. Hátra dől, rám bízza magát. Érzem, hogy zavarban vagy, ahogy érzem azt, hogy én magam is.


Szinte a bőrömön érzem, hogy engem néz. Ránézek, és szinte mágnesként vonz érzéki szája, ami a fagyitól, a hidegtől megtelt vérrel, és hívogató, csókolni való. Rádöbbenek, hogy miket is gondolok, és próbálok újra a foltra koncentrálni.

- Hát, ez így nem fog menni. Vagy hagyjuk, hogy beleszáradjon, vagy leveszed, és a fürdőben megpróbálom kiszedni belőle a foltot... - mondom, és már bele is pirulok abba, amit mondtam.

- Jaj, ne haragudj, nem akartam tolakodó lenni... - mondom, és érzem, hogy elönti arcomat a pír. Jaj, de ciki. Egymás után több ilyen kínos szituáció. Tisztára úgy csinálok, mint egy bakfis az első randevún. Saját magamat is meglepem, hogy mennyire hat rám ez a férfi...

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mint két kamasz.......letérdel elém, nadrágommal matat....nem kerüli el figyelmemet zavara.

Én is zavarban vagyok......Csodás, csinos, kívánatos Nő "-talán le kéne venni a nadrágot"-, mondja......

háát, igen, le kéne, de, akkor még jobban zavarba jönnék, leplezetlen lenne vágyam...


Ahogy előttem térdel, formás kebleinek hullámzásában gyönyörködöm...., hogy ebből mi lesz...........

Jöjjön aminek jönnie kell, az angol átmenetileg szüneteltetve......Francba, a francia fordul meg fejemben.......

Jaj, pedig szeretnék nagyon időzni keblein, formás vádliján, szépívű, telt combjain!

Szeretném már combja bőrét csókolni, nem az én nadrágomat kell levenni!!!!

(először)


Felsőjét leveszem, elém tárul, még melltartóban ez a csodás kebel....

Szeretném melleit teljes valójukban magam előtt látni, érezni, ...

Megvárom, ha Ő kiszabadítja melleit, számba adja, Rá bízom, ( én "csak" egy "tanítvány" vagyok ), micsoda Nő, magával is játszik..........

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy előtte térdelek, és próbálkozom a foltot múlttá tenni, szinte biztosan tudom, hogy egy dolog jár a fejünkben. Ahogy felnézek rá, látom sóvár tekintetét, ahogy néz engem, nézi a testem. Felhúz magához és megszabadít a felsőmtől, majd viszonylag türelmesen megvárja, míg leveszem a melltartóm is. Szinte megbabonáz a pasi, szavak nélkül kommunikálunk...


Előbb a kezébe fogja melleimet, és én meglepődöm, hogy milyen finom, puha a keze. Érintése nyomán halkan felnyögök, s mikor szájával kezdi kényeztetni a bimbóm, már komolyan kezdek nyögdécselni. Egy pillanatra vér szökik az arcomba, hogy ennyire kitárulkozom neki, de nem tudok mit tenni, nagyon hát rám ez a pasas.


Beletúrok két kézzel a hajába, majd egyik kezem az álla alá teszem, felhúzom magamhoz a fejét, és szenvedélyes csókot adok neki. Mikor ajkaink elválnak, szabadkozom kissé:

- Elnézést, elkapott a hév.... - ő mielőtt válaszolna, magához húz, kezét végigsimítja a hátamon, a fenekem, majd picit lehajolva érinti combom is. Majd, ezzel végezvén, keze vissza indul, azon az útvonalon, ahogy jött. Éreztem, hogy megfontolja, mit mondjon, nem kapkodja el...

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melltartóját levéve, csodás látvány tárul elém. Telt kebleit kezemben fogva érzem, nem csak formás, kemény is. Olthatatlan vágyat érzek, hogy bimbóját számba vegyem.

Ahogy ajkammal, nyelvemmel hozzáérek, érzem, ahogy bimbója keményedik. Borzol ez a Nő tetőtől talpig, ahogy felkínálja melleit, magát nekem, önnön élvezetének.

Érzem, ahogy nyakamon kalandozik szája, számat kívánja. Úgy csókol szájon, mint egy izzó, lángolás előtt álló, csodás bestia. megborzongok érzéki kettősségétől.........egyszerre gyönge Nő, és forró katlan, ami perzsel, éget már szinte érzem öle buja illatát. Belefeledkezem önfeledt csókolózásunkba. Nyelvétől néha már fulladozom, kéjes erőszakossággal nyomuló nyelvével szinte megerőszakolja a számat.

Néha játékosan engedi, szívja nyelvemet szájába ilyet még nem éreztem, majdnem ejakulálok........

Közben kezeimben érzem mellei gömbölydedségét, határozottan álló kemény bimbóját két ujjam közé szorítom, hüvelykujjammal bimbója hegyét gyengéden dörzsölöm.

Azt hiszem Ő is orgazmus közeli állapotban van, észre veszem szemei enyhe ködösödéséből. Felkínált testét kényeztetve, látva az általam okozott kéjt, már tudom, még átlépünk egy két "dimenziót"..................

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezeivel mesterien játszik a melleimmel. Ezelőtt nem is gondoltam, hogy ennyire érzékeny testtájam ez... hiszen kevesen tudtak úgy hozzám nyúlni, hogy ekkora gerjedelmet váltsanak ki belőlem, pusztán a mellem érintésével.

Megőrít ez a pasi, de visszafogom magam. Eltökélem, hogy elcsábítom, de úgy, hogy a teljes lila köd leereszkedjen a szemére.

Picit ellépek tőle, hagyom, hogy mindketten szóhoz, levegőhöz, bármihez jussunk, mielőtt megfullasztjuk egymást édes csókkal.

Leveszem a felsőjét, és egy picit gyönyörködöm benne. Majd előre indulok, és jelzem neki, hogy csak lassan kövessen. Ahogy megyek a fürdő felé, vele szemben, háttal lépkedve, lassan gombolom ki a nadrágom, és tolom le magamról, hogy mindent jól láthasson.

Majd, mikor már a bokámnál van a ruhadarab, nemes egyszerűséggel kilépek belőle.


Teszek pár lépést még hátrafele, hogy csak egy szál textil fedi testem. Az alsó két oldalához csúsztatom a kezem, és csak lassan, nagyon nagyon lassan kezdem magamról letolni. Látom, szeme kezd párás lenni, szinte falja a látványt....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melleit finoman visszahúzva feláll, kezével jelzi csak, hogy várjak egy picit. Kezd hátrálni a fürdőszoba felé, közben lassan csúszik le a nadrágja. Ezt a koreográfiát.....mohó szememnek centinként engedi láttatni meztelen csípőjét, combját. Ahogy lassan lépeget, csípőjének ringásától teljesen kész vagyok. Meztelenné váló testének minden egyes mozdulatára hímtagom egy lüktetéssel válaszol, érzem, egyre nagyobb, egyre keményebb.


Most lassú, kéjes mozdulattal tolja le bugyiját, nem bírom tovább, mielőtt a fürdőbe lépne, átölelem, érzem csípője hímtagomnak feszül.

A "merényletnek" nincs vége! Fülembe súgva kérdezi..." a nadrágodat nem akarod levetni, vagy vegyem én le rólad...?"

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy idő után már nem bírja tovább, odalép hozzám, és magához ölel. Én fokozni akarom még tovább a vágyát, és a fülébe suttogok, időnként meg is harapdálva azt:

- A nadrágodat nem akarod levetni, vagy vegyem le én rólad? - éreztem rajta, hogy picit elakad a lélegzete, és így ezt olybá vettem, hogy jobb szeretné, ha én venném le róla.

Szép lassan kigombolom a nadrágját, közben a nyakát, a vállát csókolgatom. Simogatása egyre szenvedélyesebb lesz, pedig ő még nem is tudja, milyen "merényletet" tervezek ellene, vetkőztetés címén. Ahogy szabaddá teszem a nadrág záró részét, a nyakáról a mellkasára, a hasára térek át a csókok osztásában. Közben kezemmel finoman, lassan húzom le róla a nadrágot. Mikor már teljesen lehúztam, kilép belőle, és az én nadrágom mellé dobom.


Nem hagyom abba a csókolgatását, folytatom lefelé. Az alsóját még picit fent hagyom, hogy egálban legyünk, de adok pár csókot a keményen meredező farkára, izmos combjaira is...

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahányszor a fülembe harap, kéjes borzongás fut végig testemen. Szája érintése nyakamon, felső testemen ........az oroszlánkölykök tapmancsára emlékeztet fantáziámban......


Átadom magam, a "merénylőnek", szája és feszülő, dudorodó alsóm lakója önállósult "párbeszéde" fokozza édes kínomat. Kezem önálló életet élve végig kalandozik gerincén. Amikor kezem bebújik hátulról popsijába, belecsókolok nyakába. Rándulásából, feneke engedékenysége, feje hátranyaklása egyre vadabbá, merészebbé teszi kalandozó ujjaimat. Kéjnedve elöntötte combjaközének minden zugát, érzem, de legérzékenyebb pontjait elkerülik ujjaim, bár hogy is kívánja, úgy döntöttem, "elvetemült" leszek..............

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gonoszul, mégis kéjjel játszik velem. Keze merészen vándorol rajtam, de legfőbb erogén zónáimat nem érinti. Rendben, ha így akarod, így csináljuk, mosolygok magamban. Újra eltolom őt picit magamtól, és sejteljesem oldalt fordulok neki. Így picit láthat előlről is, hátulról is, de egészen mégsem. Lássan lehúzom az alsóm, és finom, nőies mozdulattal válok meg tőle. Jelentőségteljesen ránézek, majd a kád felé veszem az irányt. Hallom, hogy csak lassan követ, léptei nem gyorsulnak, élvezi a látványt nagyon.


Belépek a kádba, és megnyitom a csapot. Újra felveszem ezt a féloldalas testtartást, és teátrálisan magamra folyatom a vizet, hagyom, hogy a huncut vízcseppek mindenhol érjék testemet. Hátra hajtom a fejem, és a nyakam, mellkasom is bevizezem, de most már újra őt nézem. Látom szemében az elhatalmasodó vágyat...

- Csatlakozol hozzám? - kérdem tőle elhaló hangon.

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom ezt a csodás nőt nézni. Ért hozzá és élvezi, hogy testét kéjjel mutassa, kínálja fel.

Hagyja, hogy gyönyörködjek, incselkedve korbácsolja fel vágyamat teste mozdulataival.


Kibújik bugyijából, de rögtön félre fordul, így nem láthatom ölét, viszont szemem mohón végig tapogatja combját, fenekét, csodás ez a "profil".


Belép a kádba, a víz a hogy végig folyik nyakán, mellein, hasán, megőrjít, érzem nem vagyok már teljesen magamnál, már is mennék vizes testét ölelni! E z a bestia még meg is kérdezi: "nem mennék-e be"........! Megyek, csak levetem a nadrágom. Keményen álló hímtagomat szemérmetlen leplezetlenséggel nézi, úgy látom, kedvére valónak tarja.............

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nőies pimaszságom nem marad hatástalan rá... maradék ruháját levetve, gyors, ruganyos léptekkel jön utánam a kádba. Arrébb lépek, helyet csinálok számára. Ahogy belép, rögtön hozzám simul hátulról, keze ölelően fonódik körém. Picit élvezem ezt a majdnem romantikus pillanatot. A romantikát csak az viszi el szenvedélyesebb irányba, hogy fenekemnél érzem kőkeményen meredő hímtagját, ami rám is gerjesztően hat.

Kezei elkezdenek vándorolni vizes testemen, melleimet, hasamat simogatják, de ölemet egyenlőre elkerülik. Lehajolok, a tusfürdőért nyúlok. Finom, semleges illatú, gyöngyház fehér fényű, nagyon krémeset használok. Ahogy lehajolok, kezei felső testemről a derekamra csusszannak, és már szinte párzó mozdulattal húz magához. Szinte látom magam előtt, hogy ő már gondolatban előrébb jár, mint én.

Maradok még ebben az előre hajolt pózban, és így fordulok picit hátra.

- Maradjak így, vagy álljak vissza az előző pózba? - kérdezem kacéran.

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Most, érdekes érzés kerít hatalmába. Kisfiú koromban a felnőtt nők szoknyája alá szívesen néztem, akkor még nem tudtam, de izgalomba jöttem.

Elnézem tanárnőm telt, formás csípőjét, fenekét, izmos határozott ívű combjait.

Hirtelen olthatatlan vágyat érzek, hogy csodás melleivel fölém tornyosulva számba adja telt mellei ágaskodó bimbóját. Elképzelem, hogy ellentmondást nem tűrően maga alá gyűrve fölém guggoljon, puncijával megerőszakolja számat........

Lábaim remegnek, mintha kitalálta volna ez a bestia titkos vágyamat, nem tudom honnan, kezébe került egy hosszú, fekete finom selyem. Közelít felém, hátat fordít a fürdői élményeknek, tudom, ki fog kötözni, én pedig remegő "kisfiúként", nagyfiús álló férfiasságommal lüktető halántékkal várom megadóan a "fejleményeket"............

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem időzunk sokáig a kádban, mert meglátom a fürdőben azt a sejem sálat, amit másnap akartam felvenni egy ruhához... s gonosz ötletem támadt...


Édes tanítványomat lefürdetem gyorsan és a hálóba vezetem. Nem tudom még, hogy fog-e neki tetszeni, amit kitaláltam, de reménykedem benne, hogy igen. Az ágyra fektetem, s ráülök a hasára lovagló pózban. Közben csókolom, ajkam nem ereszti az övét. Kezemmel végig simítok a mellkasán, majd a karjain is... Ujjaink össze fonódnak, azok is ölelkeznek. Mikor ajkaink elválnak, mosolyogva nézek rá. Újra a kezembe veszem a kendőt és egy rafinált mozdulattal az ágy végén lévő hosszaníti merevítő rúd egyik húrjához kötözöm ki. Látom rajta, hogy picit meglepődik, de szája szélén mosoly bújkál...


Egy szó nélkül fölé guggolok és ráereszkedem picit a szájára... érzem a bőrömön a lehelletét, ahogy beszívja illatom. Finoman csókolja ajkaim, majd kicsit merészebben kezd játszani velem.... Nem titkolom a gyönyöröm, akarom, hogy hallja, mit okoz bennem a kényeztetése...

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kitalálta gondolatomat, vágyamat "tanárnőm"...

Esendő nőiességét felajánlotta telt, formás combjával, csodás csípőjével számnak.


Élvezem nedveit, illatát, nyelvem, szám udvarol, játszik buján telt csiklójával, ajkaival.

Néha köröz csípőjével szám fölött, majd kéjes hangot adva teljesen ráereszkedik számra...


A látvány is elvarázsol. Kéjemet finom erőszakossága csak fokozza.

Elgyengülve csodás melleit felkínálja, rámhajol, én elfogadom, telt, ágaskodó bimbói édes íze erotikus álomba ringat, szájával férfiasságomat kényeztetve visz át egy más dimenzióba......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lenéztem, s láttam, ahogy lehunyt szemmel kényeztet, játszott ajkaimmal. Picit kőröztem a száján, hogy minden részemmel foglalkozni tudjon. Ennek a gonoszdi játéknak azzal vetett véget, hogy megszívta a csiklómat, minek hatására belőlem kiszakadt egy hatalmas nyögés...

Csiklóm után a mellem után sóvárgott, s én készséggel adtam a szájába a bimbóm, hogy szopogassa kicsit. Ölem azonnal válaszolt erre az ingerre... még inkább nedvesedtem, s egyre jobban vágytam őt magamban érezni.


Számmal kerestem meg ágaskodó szerszámát s nem bírtam fékezni magam, így szenvedélyes játékkal jutalmaztam őt. Nyalogattam, csókolgattam a farkát, ügyelve arra, nehogy túl lendüljön egy ponton, ahonnan már nincs vissza út.

S mikor már acélosan keményen állt, eloldoztam az egyik kezét, s ezután ereszkedtem rá... fogadtam őt magamba egészen. Meghagytam neki a lehetőséget, hogy ha akar, azért hozzám érhessen, maghoz húzhasson, ha akar... S ő akart is, ezzel gyorsabb lovaglásra ingerelve...


Pár perc heves lovaglás után azért lassítottam, s hagytam, hogy élvezkedjen a látványban is, ne csak az érzésben.

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyorsan egy párnát tettem fejem alá. Fölöttem, rajtam uralkodó, élvezkedő, lovagló sötét leomló hajú nőm telt melleiben eddig is gyönyörködtem.


Fejemet a párna megemelte, így csípőjének látványa még izgatóbbá tette mostmár kőkemény férfiasságomat minden irányból való mozgó támadása.


Csípője mozgását már átizzott ösztönei irányítják, élvezem ahogy mindenestől játékszerének kezelve korbácsolódik vágya.

Teljesen elengedem magam, nem törődöm semmivel, kettőnk gyönyöre bekövetkezik.......

Ráhajol számra, csókol, közben hüvelyének mohó, rángásos szorítása nem engedi férfiasságomat míg felajzott testem, csipőm mozgása nem csitul.


Kezemmel gerincét végig símogatom, belecsókolok nyakába:

- Köszönöm Neked ezt az elhúzódó nyelvórát - fülébe súgom..


Egymásra mosolygunk, lehunyom a szemem, kicsit még húzva eddigi csodás élményeket.

Tartalomjegyzék