Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már megint nála kell kezdenem a napomat.

Persze, menjek korán, mert a munka előtt is munka. Szép kis munkáltató. Mintha nem volna jobb dolgom, mint hallgatni a történeteit.

Ilyenkor a kutya sincs még bennt. Nem elég a hajnali kezdés, de fogadok, hogy ma megint abban a veszettül rövid szoknyájában fog bejönni, olyan blúzban, amiben csak az nem látja mindenét, aki vak.

Ha ez még nem lenne elég, előveszi azt a rafinált parfűmét, azzal az egyszerre édes és savanykás illattal.

Játszik és tudja, hogy nekem tabu. Hiszen ez ugyan jól fizetett munka, de a távolságtartás kötelező. Ezt gyorsan tisztáztuk mikor kezdtem náluk.


Ha még tudná, hogy az orrom mennyire képes megérezni a kívánós női illatot. A legkisebb molekulányi mennyiségben is. Ha akarnám se tudnám nem észrevenni, amikor be van indulva. Te jó ég. Mit kaphat otthon, ha ilyen éhesen látom nap mint nap.


Jó reggelt. Látom már nyakig a munkában. Szia!

Fordul felém és "véletlenül" megrezdül a két gyönyörű melle.

Lábakat keresztbe egymáson. Hát nincs túlöltözve.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jókedvűen indul a reggel, fergeteges, buja éjszaka után. Mosolygok, még kávé sem kell az ébredéshez. Buja éjszakám kacér reggelt kívánt, rövidkébe öltöztem, végülis ma csak kedvenc alvállalkozómmal dolgozom, nem egy egész siserehaddal. De jó, egy egész munkanap kettesben, csak vele. Szeretek vele dolgozni, fél szavakból ért. Pici parfüm, csak a tökéletes összhatás kedvéért, aztán hajrá. Finom késő tavaszi nap van, lehúzott ablakkal autózom, rámosolyogva hajnalok hajnalám mindenkire, aki álmosan áll mellettem a forgalmi dugó kezdeményébe, ami már fél hét tájban alakulgat a városban.

Beérek az irodába, kiskedvencem még nincs bent, úgyhogy lefőzöm mindkettőnk kávéját és nekilátok a napnak. Néhány perc múlva már be is szalad, morcosan, mint mindig ha álomkór gyötri. Barátom lett, bár igyekszik tagadni, úgyhogy hogy felvidítsam, játékos puszit nyomok szakállas képére. Hmmm, ma is finom illata van, mint mindig, imádom azt a férfias illatát, mintha frissen mászott volna ki a fürdőkádból. Jókedvem töretlen..bármit is ígér a nap.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát ebből ma más nap lesz, azt már látom. :o) A munkáltatóm be van indulva én meg ma kilépek a szerepemből, mert különben megveszek.

Leülök a gépem elé, gyorsan megnézni a leveleimet. Mögém áll és, milyen véletlen, a mellei a hátamhoz érnek. Persze - véletlen - mint az is hogy szinte kilyukaszták a hátamat a mellbimbói. Felé fordulok és két izzó ajak akad utamba.

Belecsókolok.

Viszonozza keményen.

Nyelve mohón belém bújik és saját testemben kezd játszani velem.

Kicsusszanok alóla és gyorsan bezárom az irodát. Szerencsére a kollégája későn járó, így kevesen akarnak majd bejönni.

Visszafordulok, látom nem vette rossz névem szökésen ez a szemérmetlen Édes.

Könnyedén nekitámaszkodik háttal az asztalnak. Combjai kicsit nyitva és sugárzik.

Pár lépés és előtte ÁLLOK.

Átölelem és csókolom, kezeim közben a hátán kalandoznak, melltartó nincs útban. Mire megfordultam, már levette, ott van a székén. Kicsit beleharapok a fülcimpájába és közben már simítom le róla a blúzát. Két pompás hegyes bimbójú melle szinte kipattan börtönéből. Két tenyerem közéfogom őket s a bimbóit egymáshoz simítva egyszerre játszik mmindkettővel a nyelvem.

Megremeg és combjai még jobban széttárulnak, miközben feneke felcsusszan az asztalra.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A jó ég tudja mi van velem, belém bújt a kisördög. Flörtölök a pasival mint egy fruska. Nem tehetek róla, hatalmába kerített az illata. Megállok mögötte, miközben a leveleit olvassa, mintha csak az egyik írásomat akarnám magyarázni neki. Szorosan állok, hogy hozzáérjek....Nem hagyja izgatatlanul...Hajolnék, hogy egy ártatlan csókocskát nyomjak a feje búbjára, de kicselez. Hirtelen megfordul és fogságba ejt. Vasmarokkal ölel magához, csókol az édes, kifulladásig.

Míg előrelátón zárja az irodát, leveszem a melltartómat, tüntetőleg kiteszem a szék hátára. Ezt a kéjenc vigyort...felfedezte rögtön. Egek, mennyei a keze...játszik a testemmel, mintha világ életében ezt tette volna, halkan felnyögök, amint a mellemhez ér...tuti megérte elcsábítani, ez már látszik tisztán...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ki csábított kit?

Eb aki tudja.

Egy biztos, gyors söprés és az iratoknak az asztalon annyi.

Még feljebb emelem az asztalra és fél térden előtte már a bugyit vennén le róla. Hoppá...

Ma anélkül jöttél kis erkölcstelen?

Pont jó magasságban illatozik a nyílás a combjai közt. Belecsókolok s nem engedem kezdeményezni kicsit. Ujjaimmal gyengéden masszírozom a bemenet és a kimenet közti kis rész s nyelvemmel beléhatolok. Amilyen mélyen csak tudok.

No ez már nem flört. Ájulásig akarom juttatni. S az csak hab a tortán, hogy csendben kell maradnunk. A szellőző a folyósóra nyílik.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Basszus, ez a pasi nem viccel....komolyan gondolta....már a puncimban matat...leginkább azzal a fürge nyelvével, ami lassan csurdogáló patakot indít meg bennem. Ezt most kéne abbahagyni azonnan. Nemsokára megjön a szobatársam, a szomszéd iroda lakói lótnak-futnak már a folyosón...de olyan fini nyelve van...ha most elzavarom, vajon megkaphatom valamikor máskor?

Eltolom a fejét, mindenféle meggyőződésem ellenére.

-No de kedves alvállalkozó úr...mégiscsak a munkahelyünkön vagyunk-nézek rá olyan...huncutan, kacéran, sokat ígérően-csak nem fog itt megerőszakolni?

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

O.K. Baby!

Te voltál jobb játékos. Felhúztalak, de Neked sikerült jobban. Azt persze nem kötöm az orrodra Édes, hogy kis híján elsültem így is, mint egy kölyök. No akkor most törd egy kicsit a fejed, hogy megsértődtem-e vagy nem.

Akarom-e folytatni máskor vagy nem. Ha játék, hát játsszunk igazán.

Elő a kultúrbohóc munkaverziómat, mintha nem volnál fépucér karomat nyújtom üzleti mosollyal, felsegítlek az asztalról és kezedbe adom a melltartódat.


Mint ha mi sem történt volna, hozzákezdek a rendrakáshoz, hiszen egy kis szél lefújta a papírokat. Te nem igazán érted, mit és miért teszek, s nekem nehezemre esik elrejteni a csibész vigyort a pofámon.


Mintegy véletlenül pár másodperccel azelőtt fordítom el a kulcsot a zárban, hogy teljesen eltüntethetnél minden nyomot magadon.


Hmm. De gyorsan a sarokba surrantál...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kis galád. Úgy tesz, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne félbehagyni egy szeretkezést. Úriemberként felsegít az asztalomról, kezembe nyomja öltözetem nem rajtam lévő darabjait, majd nemes egyszerűséggel kinyitja a kulcsolt ajtót. Azt hiszi, nem vettem észre a vigyorkáját. No jól van kandúrka...játsszunk szépen. Gondosan rendbeszedem magam, még a fésű is előkerül. Pici parfümöt fújok a nyakamra, csak hogy biztosan érezze egész nap az illatomat.

-Finom vagy alvállalkozó...tetszik a szolgáltatás-mondom pajkosan, végigsimítva szakállas arcát. A talányos félmosoly nem tűnik el. Nem kell hogy tudja, mennyire akarom tudni, hogy lesz-e folytatás.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te még nem tudod Édes, hogy megyek veletek a jövő héten a gyarmatosítóitokhoz Párizsba.

Egy szállodában leszünk.

Én azt is tudom, hogy egy szobában, no nem hivatalosan. Ráadásul nem ugyanazzal a géppel megyünk, mert lökött cégetek elszervezte a dolgot.

Most úgy megdolgoztatlak ma titeket, hogy levegőt sem fogtok kapni. Amúgy meg egész nap játék lesz. Csak minden üzenetemet valamelyik kollégád fogja kimondani, anélkül, hogy tudná.

Elfelejtetted, hogy engem a nyelvemért fizet a cégetek, megy az agyért ami irányítja. S ez a nyelv ma nem dolgozik benned tovább.

Francba. Azért sem hagyom, hogy lásd mennyire kívánlak. Ha nem pánikolsz be, ma extra adag szexet kaptunk volna egymástól.

De jön a jövő hét és négy éjszaka külföldön. Az esti céges bulik után nem fogunk sokat aludni Édes.

Pasit kapsz, Neked valót.

Cserébe a Nőért, akire én vágyom.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csendben, saját gondolatainkba merülve dolgozunk tovább. Nem valami nagy meggyőződéssel tesszük a dolgunkat. Keservesen megbántam, hogy félbeszakítottalak, sajog a puncim, sajog a cicim, érzem az illatod és szívem szerint bújnék hozzád. Node...ez van. Ha az ember elcseszi a dolgot, így jár. Mindenesetre jövő héten lesz időnk ezt helyre tenni, megyünk szolgálati útra. Nem is tudom tudod-e hogy jösz velünk. Mindegy, majd szólnak neked amikor kell. Vajon...vajon bejösz a szobámba? Nem vetted véglegesnek a visszautasítást? Remélem nem. Gondoskodom róla, hogy érezd, kívánlak. Nem kicsit...Nálam játékosabb nőt nem lelsz magad körül a héten az tuti.

Ártatlanul az asztal szélére telepszem, kereszbetett lábakkal és lelkesen magyarázni kezdek valami olyant, amit úgyis tudsz, de mint tudjuk...ismétlés a tudás atyja-anyja. hogy vajh miért nem tudod levenni a szemeidet a szoknya alól kivillanó combfix csipkéről....még mindig kellek neki. Helyes.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Játssz csak kicsim, játssz.

Én meg hergelgetlek még kicsit.

Az benne a jó, hogy mindketten tudjuk, kell nekünk a közös.

Bejössz nekem, s én bemegyek Neked.

A francba, de messze van még a jövő hét. Na dolgozz csak szépen, nem rosszalkodj, mert lebukunk.

Az már igazán gáz volna, ha anélkül buknék, hogy bejutnék.

Az illatjátékból Te is kapsz. Kimentem a kocsihoz frissíteni a dezodoromon. Látom észrevetted. Még jó, hogy a csoportgyűlésre felvetted a bugyid. Hol is volt? Tán a táskádban.

Délutánra átázik majd, meglásd...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megyünk az értekezletre, eligazítani a kiscsipet-csapatot. Beszélek, mondom amit mondani kell, de fél szemem valahogy mindig rád téved. Hál istennek senki nem sejt semmit, még jó hogy a nők tudnak egyszerre kétfelé figyelni. Na ne....játszani kezd a vaníliás karikával...beledugja az ujját a közepébe, mintha csak a puncimba dugdosná. Ilyen a világon nincs....

Végre visszaülök melléd és közösen hallgatunk egy két beszámolót...mintegy véletlenül az asztal alatt a kezem a combodra téved. Élvezem és diadalittasan egy nyerőpontnak könyvelem az összeránduló izmaidat...hmm, pedig csak a combodhoz értem...vajh mi lesz ha a farkaddal teszem ugyanezt....de nagyon messze van az a jövő hét.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hatalmadban érzel?

Hmm

Jó játék, de ebből a végén még függés lehet.

Holnap indulunk és nem tudom, hogy Te tudod-e hogy jövök.

No sebaj. Hozom az esőkabát készletet. A fene se fogja keresgéléssel tölteni az estét. Legutóbb Keleten olyan kicsiket kaptam, hogy az kész börtön volt.

Csak a ma estét vészeljem át Nélküled!

De érzem az illatodon, hogy a bugyid sem lehet már száraz.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre valahára eljött az indulás napja. Gondosan kis lenge fekete csipkét csomagoltam hálóing gyanánt, hátha nem egyedül alszom...mi több, hátha nem alszom...beterelgetem a kiscsordát a gépbe, komolyan, mint az ovisok. Jó hogy nem az orrukat is meg kell már törölni. Te meg elsasszézgattál az oviscsapat elől, másik géppel mégy. Béna volt a beszerzőnk, nem kapott neked ide helyet. De mire odaérünk, már ott leszel. Vársz minket a reptéren....

Nagy nehezen odaérünk, a csomagok is megvannak. Végre valahára látlak újra. Jókedvűen vársz ránk...vagy inkább rám. Az a mosoly csakis nekem szól. Bezzúfolódunk a taxikba, önfeláldozva vállalom a középre ülést, te pedig beülsz mellém, szorosan hozzám préselődve. Ölemben a kiskabát és már nyújtod is a kezed, tudod hogy várom az érintést....puha kezed van, jólesnek az ujjaid becéző érintései...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tud6tam volna, hogy kideríti a jöttömet.

Sebaj most jól összepréselődünk a taxiban.

Nappal güri, de este jövök Édes.

Túléltük a melót, most szocializálódunk éjfélig aztán miénk az éj.

Nem kellett sokat kérdezgetnem Téged. Tudom, hogy te is alig várod.

De akkor miért akarsz leitatni Édes?

Ma éjjel nem alszunk. Tudom!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az én édes drágám szerényen megjelent az ajtóban a párnájával, még mielőtt elmentünk a napi gályára. Csak hogy tudjam mire is számítsak este. Szó nélkül álltam el az útjából, utat engedve a szobába, ahol...gyanítom sok finomság vár még ránk. Négy éjszaka...négy féktelen éj. Izzó ölelés, miutána párnától megszabadult, de csak röpke, mert indulás dolgozni.

Este egy kis társasélet...bosszúból megrendeltem neki a legerősebb koktélt, amit leltem az itallapon. Vajon egy kis ital után is nagylegény a fiú? Hmm, rövidesen meglátjuk. Enyhén spiccesen, 8 db hímnemű lénnyel végigsasszézzuk a fél várost, majd mindenki elvackolja magát....nem telik bele két perc, kopog az ajtómon, majd válaszra sem várva rám tör....

-Megvagy cica-és ezennel le is dönt az ágyra, rám nehezedve teljes súlyával-most nem menekülsz.

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre szálloda.

Az esti bájvigyorgásból kiszabadulva irány a szomszéd szoba.

Remélem a többiek már kellően részegek vagy nem dugják ki a fejüket a folyósóra.

Gusztusos ez kis fekete cucc az édesen, de kissé túlöltözött. Ezek a takarékos franciák nem tudom miért tesznek ilyen kis ágyat a szobába.

Nekünk elég lesz. Úgysem alvásra kell.

Hol is hagytuk abba az irodában.

Mmmmmm. De jó az illata. És az ízei. Gyere kicsim, ma éjjel csak egymással foglalkozunk.

Kéjesen nyújtózik akár egy macska. Imádom az olyan nőket, akik át tudják adni magukat teljesen és befogadnak feltétel nélkül. Erről a gaz gumiról lemondtam volna ma estére. de az életösztön nem mellékes dolog.

A puncija finom és pompás nedves, gyere csak, hadd nyaljalak ki úgy igazán, mielőtt magamra is gondolnék. Az nő kissé türelmetlen, de azért csak játsszunk még kicsit. Pompás teste egye önálóbb életet él...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre itt vagy velem, nekem, rajtam, s hamarosan bennem. Erre vártam már...nagyon rég. Még jóval a múlt heti félbehagyottunk előtt.

Élvezem a súlyodat, ahogy rám nehezedsz, birtokba veszel. Imádom azt a mohóságot, amit érek belőled és ami azonnan átragad rám is. Kívánlak, gondolom jókedvűen és megadva magam neked nyújtózom egy jóízűt, kedvtelve szemlélgetve a mohó, kívánós férfit. Azt hiszem egy nőnek nincs ennél szebb látvány. Egy pillanatig megfordul az agyamban, hogy játszom még egy kis kéretést veled, de a testem azt mondja, azt már nem. Nedvesen hívogatva követeli a jussát tőled, tőlem, tőlünk. Vasmarkodban biztonságban érzem magam, átengedem a testemet neked, a lelkemmel meg kicsit beléd bújok. Élvezettel nyitogatod szirmaimat, hogy pontosan ott folytathasd, ahol a múlt héten abbahagytad. Mennyei a nyelved édesem, nyalj csak, nyalj alaposan. Kóstolgass, készíts elő magadnak még jobban...nem mintha nem lennék már kész...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Oldódik, körülvesz, szinte magába szippant.

Izgató érezni, amikor az orgazmus peremén egyensúlyozva érzem a puncija mint a vákum magába húz. A nyelvem, ujjam, farkam, bármi jár ott.

Felsikolt, felvettem nyelvemmel a csúcsra. Elpihen. De csak pihenne, mert most jön a meglepi. Óvatosan érintem a nyelvemmel újra, tudva milyen veszettül érzékeny minden nő. De minden nőnél van ilyenkor három másodperc, amikor visszavezethetem a csúcsra. Tessék te pompás nőszemély most sikolthatsz újra édesen. Újra a csúcson s elfolyik belőled most kicsit az erő.

Elomlik, alig piheg, ereje elszökken. Most veszem körül, simítom magamhoz.

Gyere Édes. Élvezd és ne kérdezz, ne szólj, csak lebegj.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes drága kedvesem...valami észbontó hogy mennyire érzed a testem rezdüléseit. Feloldasz teljesen, cseppfolyósodom. Mintha minden porcikámon ott lenne az érintésed, annyira elmerülök benned...nem is a csiklómból indulva...valahonnan a méhem tájáról tör elő az orgazmus, szabadjára engedve testem minden feszültségét...vagyis inkább csak úgy gondolom hogy az összeset...éppcsak elkezdődne a gyönyör lecsengése, finom apró rándulások mellett, rám lehelsz még, éppcsak hozzám érsz, újraélesztve a tüzet. Még egyet lobban, tán magasabbat mint az előbb...sikoltok a váratlan ráadástól, majd nem akarva kiszakadvi ebből a csodás, forró, puha közegből, karjaidba vackolódok egy percre megpihenni..

De csak egy percre, hisz koronaékszered türelmetlenül várja a jussát...Föléd kerekedek és egészen lassan játszani kezd ölem a tiéddel. Éppcsak a hegyét kóstolgatja, miközben arcodat nézem, hogy reagálsz. Húznál magadra, s hagyom magam, hisz sokáig vártál. Mellkasodra simulok és a fenekemre kulcsolt kezed által irányítva felveszem tested ritmusát...és a tested vágyát...újraéled az enyém is...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre odabenn. Milyen kevés időt adott magának a mohó macsek.

Már maga alá is fordított és rámpattant. Lefogja a fejem felett a két kezem és puncija játszani kezd a makkommal. Próbálok csípőmmel irányítani de játszik a nő, hergel.

Hopp, most már helyben vagyok. Olyan fínoman nedves, hogy szinte nincs is surlódás köztünk. Egy pillanat alatt tövig benne vagyok. Tövig és végig. Körözni kezd a fenekével és én kiszabadítom a kezeimet. Megmarkolom a fenekét és tövig belenyomom magamat. Rámfekszik, két kemény mellét rámszorítja és ajkai az enyémra tapadnak. Keményen markolom és irányítom a fenekét, farkam mint egy satuban. Karóba húzlak Édes. Ezerszer és egyszer.

Belérobbanok, felhördülök és telelövellem, miközben egymásból lélegzünk egyszerre, egy ütemre.

Fínom kezdet gyönyörűm...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mohó a drága, nem tűrtőztet, hisz már egy hete meg kellett volna ezt kapja...de most kamatot is kap rá. Élvezem, ahogy nem kímélve használja a testem, összeroppant, úgy olvaszt magába. Érzem farka lüktetését, azt a semmi mással össze nem téveszthető remegést, ami a kitörés előszele. Robbanok én is vele, hisz evés közben jön meg az étvágy...állati hördülését sikolyom követi, vagy inkább kíséri. Együtt jutunk fel a csúcsra....nagyon nem akaródzva lejönni onnan...úgy maradok, ráborulva, most már lehúnyt szemmel elpihenve. Együtt dobogva az ő szívével, forró testünk enyhülését megélve...micsoda négy éjszakánk lesz...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Levegőfogyva remegve magamra simítom. Együtt repülünk.

Még alig jött vissza a levegőm, már újra kezd szűk lenni köztünk a hely. Nocsak, igencsak beindít a nő.

Karomba szorítom és magam alá fordítom. Ujjaim játszani kezdenek a hasán. A méhe fölött. Egy határozott mozdulat és három ujjam belécsusszan. Háta homorít, oldalt fordítom, közben ujjaim a G-t masszírozzák. Farkam már a feneke vájatában feszül. Kicsusszannak az ujjaim és hasra fordítom, miközben ujjaim már a hátsó bejáratnál járnak. Lazítják,masszírozzák, másik kezem olaj után kutat, kicsit a feneke völgyébe öntök s amikor eléri a hátsó bejáratot gyengéden beljebb simítom. Hmm. Szereti az édes...

Most már más végtagom jön. Farkam hegyével masszírozom tovább az ánuszát.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mohó a Kedves, alig-alig csitultunk, máris újraéled...élesztve engem is. Mintha tényleg most akarná behozni azt a hetet, amit már egymás élvezetével tölthettünk volna, ha nem tiltakozom...hát most nem fogok...semmi kedvem a tiltakozáshoz. Készségesen hagyom, hogy maga alá gyűrjön és kényeztessen. Testem cseppfolyósodott, akaratom az övé mindenestől....hasra fordít, mintha érezné hogy mennyire szeretem ezt a pózt...önkéntelenül felfelé ágaskodik a fenekem, keze, mitöbb a farka felé...olajat ragad és a fenekemet masszírozza...ó egek, mi lesz ebből...finoman, egész finoman kerülgeti a hátsó nyílást ujjaival, szokatlan gyönyört okozva vele. Hmm, ünnepnapi csemege, egy pasi, aki szereti a popsiszexet és még ért is hozzá...már érzem is pompás farkát, ahogy a bejárattal ismerkedik...vagyis inkább ismerteti magát...finoman, lassan nyomul befelé, lefogja csípőmet, nehogy hirtelent mozduljak....

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ismerkedik farkam a hátsó bejárattal, ami érzem, lassan elernyed. Már nem fél a behatolótól. Hát nyársra húzlak innen is vadócom. Lassan, körözget a


fenekével és én egyre beljebb hatolok belé. Át a gáton, majd lassan tövig. Kis megállás, majd megmarkolom a fenekét és lassan elkezdem.

Szorítja a farkam tövét az ánusza de odabenn tágas a hely. Így még jobban megdagadok, próbálom kitölteni. Már teljes a lendület. Olykor egészen a


kijáratig húzom, majd erősen vissza belévágom magam. Élvezi az édes, éreztem, hogy kedvelője ennek a műfajnak is. Döföm egyre gyorsabban, keze


a csiklóján babrál, golyóim csattognak és én szinte szédültem egyre erősebben és gyorsabban, miközben markolom két pompás farát, nézem a háta


ívét, élvezem a lihegését. Hallom gyorsul a lélegzete, akadozik.

Robbanok benne épp amikor ő is újra felsikolt.

Jó éjt hallgatók a szomszédban, mi élvezzük az éjt.

Igazán...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bújik belém mélyen, lassan, mérhetetlenül élvezem ahogy kitölt. Szűk vagyok ott, kitölt teljesen, ahogy belém hatol az a csodálatos gyönyöröket okozó méretes szerszáma. Mozogni kezd, lassan, majd picit gyorsabban...élvezettel húzza ki teljesen, majd nyomja újra tövig. Picit érzékeny, amikor a makk legszélesebb részével áthatol az izmon, de az a kéj, amit ez okozni bír, feledtet mindent...most már tudja az édes, mindent szabad. Dug keményen, ahogy szeretem, ahogy most éppen nekem is kedvemre való. Simogatni kezdem a csiklómat, ő pedig szorosan fogja a fenekemet, szinte belevájnak az ujjai az izmokba. Újra, immár ki tudja hányadszor közeleg a csúcs....és ahogy érzem, nála is...újra együtt éljük át, nem csak testtel, lélekkel szárnyalva...no és hangosan...egymásra dőlünk, ringat az édes...felhúz, így megyünk mintegy utójátékként fürödni újra...gyengéden végigmossa izzadt, kielégült testemet, majd összeölelkezve, egymásba feledkezve ájultan alusszuk át azt a néhány órát, ami még az éjszakából maradt...

Minisün (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végtelenül kielégítő ez az éj. Minden cseppet kifacsart belőlem a nőm.

De érzem ám, hogy ő is remegő térdekkel simul hozzám, én pedig viszem ki a fürdőbe egy forró zuhanyra.

Együtt.

Simítom végig a testét. Olyan izgató, ahogy két tusfürdőtől sikamlós test érinti egymást.

De ma már nem, Édes. Erre a két órára izzón összebújva álomba merülünk.

Vár ránk holnap újabb éj.

És reggel kaján tekintetek.

Tartalomjegyzék