Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Balázzsal gyorsan elszaladt a hét, és pénteken, a munkaidő vége felé közeledve az órájára nézett és kijelentette, hogy a hétre végeztünk a munkával. Épp "felháborodásomnak" akartam volna hangot adni, hogy dehát még volna mit csinálni, mikor közel hajolt és egy csókkal egészen egyszerűen elzárta a szavak útját. Határozott egy pasi volt, ezt meg kellett hagyni. Hangja kicsit rekdt volt, mikor megszólalt.

- Este volna kedved eljönni velem valahova? - kérdezte titokzatosan.

- Igen, volna... S hova megyünk? - kérdeztem vissza.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hét hátralevő részében a munkára koncentráltunk Lillával, de elhatároztam péntek este elhívom egy jó buliba és utána megismételjük csodás együttlétünk. Munkaidő vége felé kijelentetem hogy mára befejezzük. közel hajoltam hozzá és csókkal zártam le tiltakozását.

- Este volna kedved eljönni velem valahova? - kérdeztem titokzatosan.

- Igen, volna... S hova megyünk? - kérdezett vissza.

- Ismerek egy jó kis klubbot, lehet táncolni iszogatni. Foglaltam egy boxot estér. Tessék itt a névjegykártyája a klubbank. Legyél ott este 10 kor.

- Jó ott leszek.


Mind ketten pakolni kezdtük a cuccaink, még az ajtóban magamhoz húztam egy csókra.

- Este várlak, csörögj rám itt a mobil számom tudod, rajta van a névjegykártyámon, amit még hétfőn adtam.

- Igen tudom, itt az enyém, ott leszek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepő alaposságra vallott, hogy már utána is nézett a helynek és odaadta a hely névjegyét is. Kíváncsian nézegettem és már vágyakozva gondoltam az estére.

- Este várlak, csörögj rám itt a mobil számom tudod, rajta van a névjegykártyámon, amit még hétfőn adtam. - mondta mély hangján.

- Igen tudom, itt az enyém. - mondtam és odaadtam neki én is az enyémet. - Ott leszek. - tettem hozzá hamar.


Otthon, mint az őrült kezdtem készülődni, tusolás, hajmosás, illat választás. A ruhás szekrénynél egy pillanatra elakadtam, de csak addig, míg el nem döntöttem, milyen hatást szeretnék elérni este... Nagyon erőset....

S így a választásom egy mélyen dekoltált, de elegáns felsőre esett. Szolid ékszereket választottam mellé, hogy a ruha maradjon hangsúlyosabb.


Ahogy elkészültem, már hívtam is Balázst.

- Igen? - vette fel.

- Lilla vagyok... és teljesen készen is. - mondtam mosolyogva.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hazaértem. Leraktam a cuccom a szobába, megszabadultam ingtől nyakkendőtől meg a nadrágomtól, kicsit ledőltem tévézni nem árt egy fél óra pihenés.

Aztán ráérősen lefürödtem, megborotválkoztam.

Felvettem egy Levis farmert meg egy inget, laza de elegáns akartam lenni.

Ittam egy kólát amikor csörgött a telefonom.


- Igen? - vettem fel.

- Lilla vagyok... és teljesen készen is.

- Ááá az kizárt, még nem is ittál, mondtam mosolyogva. Ránéztem az órára 21:20 , hívok egy taxit, hol is laksz? megállunk előttetek.


Mondta a címet, mivel este volt már a taxi is hamar odaárt. Felcsörögtem neki, és rögtön jött is tuti ajtóba várt.

- De csinos vagy. És jól megnéztem.

- Köszönöm, mondta miközben besegítettem a taxiba.


A Mexikó klubba menjen kérem mondtam a taxisnak és már indultunk is.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bókkal fogadott, amint lementem a kocsihoz. Hamar indultunk is tovább, nem ácsorogtunk a házunk előtt...

A kocsiban azonban keze vándor útra tért. Előbb csak a kezem simogatta finoman, miközben nyugodt hangon beszélgettünk, de a combomon is elkalandozott a keze. Ezen felbátorodtam és én is simogatni kezdtem őt.


Nem gondoltam végig, hogy már az elején így egymásra hangolódunk, de nagyon élveztem az illatát, az érintését, az egész helyzetet. S mielőtt nagyon belemelegedhettünk volna a játékba, a kocsi már fékezett is a klub előtt....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már a bocsiban incselkedtünk egymással, bevallom nagyon jólesett az érintése. De nem volt messze így csak egy kis simogatásra jutotta.


Kisegítettem a kocsiból, mait pirulva köszönte meg.

Bejáratnál mutattam a klub belépőm, és egy csinos hölgy a boxunkhoz kísért minket. Elénk tett két itallapot és diszkréten távozott. Kedvenc helyem ez a sarok box volt attól függően hova ültünk az asztalnál akár az egész termet beláthattuk, vagy kicsit el is bújhattunk az elválasztó panelek mögé.


Egyenlőre inkább nézelődtünk beszélgettünk, amíg italt kiválasztottuk.

-Sikerült választani, mit adhatok? Kérdezte a pincér hölgy

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szemmel láthatóan már volt Balázs ezen a helyen, mert saját belépő kártyája volt. Én meg csak néztem, mennyire otthonosan mozog a klubban. Leültünk és megnéztük az itallapot. A szemem sarkából láttam, hogy újra és újra végig vándorol a szeme rajtam, és meg-megáll a dekoltázsomnál. Gondolatimból a pincérnő érkezése riasztott fel.

- Sikerült választani, mit adhatok? - kérdezte kedvesen.

- Én egy Virgin Sex on the beach koktélt kérnék. - mondtam határozottan és összecsuktam az itallapot. A pincérnő bólintott és Balázs felé pillantott.

- S önnek, uram?

Balázs végig engem nézett és huncut mosolya ezidő alatt is ott játszott ajkain.

- Ugyan azt kérem, mint a hölgy. - mondta mosolyogva, s amint a pincér nő távozott, közelebb húzódott.

- Tetszik a hely? - kérdezte.

- Igen, nagyon hangulatos. - válaszoltam. Közel hajoltam hozzá és adtam az arcára egy puszit. Elmosolyodott és újra huncut fény csillant a szemében.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szerintem is hangulatos, egyik kedvenc helyem. Itt lehet beszélgeti is ha olyan kedvünk van, vagy ott a táncparkett.

Még egyszer végigmértem a szemmel és kicsit elidőzött a szemem a dekoltázsán.

- Nagyon jól áll rajtad ez a ruha. És közben a combára csúsztattam a kezem.

- Köszönöm, és ez enyhe pírt pohara mögé rejtette.


Lassan elkortyoltuk az italt közben egy két cirogatás megesett az asztal alatt.

- Mielőtt kikérnénk a következőt felkérhetem egy táncra hölgyem?

- Ez csak természetes.


A parkett még félig üres volt így a gyors zene ütemére táncolni kezdtünk.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bókkal kedveskedett és táncolni invitált, amit én szíves örömest elfogadtam. Egy-két gyors ritmusú szám után egy lassú szám következett, mi pedig teljes egyetértésben simultunk össze. Megfogta a kezem és egy lágy mozdulattal a nyaka köré simította, jelezvén, hogy ez igen jól esne neki. Nem is tiltakoztam, és egyúttal közelebb is léptem hozzá és a másik kezem is a nyaka köré fontam. Ő pedig kihasználta a újonnan feltárult helyet és a derekam, hátam kezdte simogatni. És mikor a fények is szelídebbek lettek, mindkét kezét a fenekemre csúsztatta és megcsókolt...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókja lágy volt és finom, egyben őritő és izgató. Finoman össze simultunk, táncoltunk és csókoltuk egymást a szám végéig.

Újra egy gyors szám következett. Amikor is a box felé indultunk újra, közben intettem a pincérnek hogy még két italt kérünk. A boxnak a belső részére ültem és ő mellém szorosan csókoltuk simogattuk egymást észre se vettük amikor az újabb kör ital megérkezett, csak amikor egy szusszanás szünetet tartottunk. Felemeltem az egyik poharat és felé nyújtottam, Másikat én magam fogtam

- Egészségedre.

- Viszont.


Miközben az italt kortyoltuk combjára csúsztattam a kezem és simogattam egyre feljebb, ő nem tiltakozott még kicsit szét is nyitotta lábait.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A tánc nagyon izgatóra sikeredett és én örültem neki, hogy ilyen vad férfival lehetek. Simogatott, csókolt... egyszerűen az őrületbe akart kergetni. Kicsit kifulladva indultunk vissza a boxunkhoz és nekem fel sem tűnt, mikor ő újabb kört rendelt.


Miután leültünk, akkor sem hagytuk abba a kéjes játékot. Egy idő után végképp kezdett elfogyni a levegőnk... így elengedtük egymást. Ezt a pillanatnyi szünetet használta ki, hogy a combomra simítsa a kezét. Lassan indult el az ölem felé, hogy ha akarom, bármikor leállíthatom. De bennem már tombolni készült a vágy, így kicsit lejjebb csusszantam ültömben és széjjelebb is tártam a lábam.


Lassan de biztosan haladt felfelé, és a combom tövénél elidőzött egy kicsit.

- Kínozni akarsz? - kérdeztem huncut mosollyal az arcomon.

- Oh én?! Dehogy! - jött a "meggyőző" válasz... Ő is vigyorgott, de szemében kéjes fény csillant. Picit helyezkedett, jobban felém fordult és egy óvatos mozdulattal az egész tenyerét az ölemre simította. Felsóhajtottam és önkéntelenül toltam magam felé....

Nem bírt nyugton maradni, a nyakamra hajolt és vágyakozón, szenvedélyesen kezdte csókolni...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Kínozni akarsz? - kérdezte huncut mosollyal az arcán.

- Oh én?! Dehogy! mondtam mosolyogva. És kicsit helyezkedve ölére simítottam a tenyerem. Megéreztem végre amit végi reméltem, és a táncparketten sejtettem már, hogy nem húzott bugyit a ruhája alá. Forró dombját simogattam finoman, miközben a nyakába csókoltam. Ő kicsit félre hajtotta fejét hogy jobban odaférjek, elengedte magát teljesen, és megéreztem hogy nedves lett a tenyerem. Ez még jobban feltüzelt csak úgy ágaskodott a farkam a nadrágban, amit épp most talált meg tenyerével és ő is simogatni kezdett.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar felfedezte a bugyi hiányát és ki is használta, hogy tenyerét, ujjait csak egy vékony anyag választja el tőlem. Ujjai hol lágyan, hol követelőzően simogattak, szája közben bejárta az egész nyakam, a fülem, az állam vonalát. Kezdtem nem bírni magammal és azt kívánni, hogy bár máshol lennénk már.

Kezem a nadrágjára simult, és kőkemény farka jelezte, hogy neki is hasonló vágyai vannak.

- Ugye nem akarsz most vissza menni táncolni? - kérdeztem halkan. Felnevetett, de nem hagyta abba csókolgatást. Mikor a fülemhez ért a szájával, kezével erősebben kezdte izgatni a puncim és mély hangon, csak ennyit suttogott:

- Nem táncolni akarok most veled...

Szívesen megkérdeztem volna, hogy ugyan mi mást... de ujjai szétnyitották picit az ajkaimat és finoman dörzsölgetni kezdték. Szóra nyitottam a számat, de ő csókkal fojtotta belém a kimondani készült dolgokat.

- Akarlak.... most... - nyögte vágytól fátyolos hangon.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Akarlak.... most... - nyögtem vágytól fátyolos hangon.

De nem hagytam időt a válaszra újra a szájára tapasztottam a szám. Csókunk már vad volt és tüzes, kicsit meg is harapott. Én mintegy bosszúból nedves lukába hatoltam az ujjammal, amire elégedett nyögés volt a válasz.

- Megdugnálak most rögtön itt az asztalon súgtam a fülébe. Gondoltam hogy izgatja a gondolat, milyen lenne egy nyilvános helyen. De egyenlőre Még csak egy ujjam járt ki be nedves pinájába. de gondolatban már a farkam volt benne amit hevesen markolászott.

Újra nyakát és a vállát vettem célba csókjaimmal, és finoman meg is harapdáltam, éreztem minden mozdulatán hogy mennyire jólesik neki. Finoman még fülcimpáját is megharapdáltam.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzékien játszott velem, s mint aki pontosan tudja, hogy mennyire izgat, ha vágytól rekedtes hangon szólal meg, ezt suttogta:

- Megdugnálak most rögtön itt az asztalon...

Felnyögtem, mert kezdett a vágy eluralkodni rajtam. Ujjait szinte belém fúrta és én valami mást kezdtem a helyébe képzelni. Agyam vadul próbált olyan helyet keresni, ahol gyorsan enyhíthetnénk a minket fűtő vágyon. Ahogy a fülcimpám harapdálta, nehezen tudtam megszólalni.

- És ha nem az.... asztalon.... akkor hol tennéd még meg? - kérdeztem akadozva.

- Akárhol. - jött a suttogós válasz a fülembe. Felnyögtem erre a gondolatra, mert a vágyát ennyire érezni őrjítő volt.

- Akkor, nosza... - mondtam neki kihívóan, bár magam sem tudtam, hogy mire is gondolok... Csak egyet tudtam, akarom...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- És ha nem az.... asztalon.... akkor hol tennéd még meg? - kérdezte akadozva.

- Akárhol. - suttogtam válasz a fülébe. Felnyögött erre a gondolatra.

- Akkor, nosza... - mondta nekem kihívóan.


Kihúztam az ujjam a puncijából és a szájába adtam.

- Szopogatnád a farkam is ugye, suttogtam gonoszan a fülébe.

- Igen igen, akarlak nyögte.


Arrébb csúsztam a padon be egészen a sarokba, lehúztam a sliccem és elővettem már kőkemény szerszámom.

- Akkor gyere és kóstold meg, mondtam kéjesen.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Akkor gyere és kóstold meg. - monda nagyon halkan és teljesen behúzódott a sarokba. Lehúzta a sliccét és hamar elővarázsolta a kemény farkát. Pár pillanatig szinte csak gyönyörködtem a látványban. Szerencsénkre viszonylag magas asztalnál ültünk, így nem látszódtam ki, mikor elhelyezkedtem a padon, és az ölébe hajoltam. Előtte lopva körül néztem, nem látja-e valaki a mi kis akciónkat, de senki sem figyelt ránk, felénk.


Mint egy félénk kiscica, megnyalogattam a makkja alsó részét, és ebbe finoman bele remegett. Nagyon vágyódott már a számra, ezt tisztán éreztem. Szopogatni, nyalogatni kezdtem, mire keze a tarkómra simult, húzott magához.


Bekaptam a farkát addig, míg csak bírtam és ütemesen mozogni kezdtem rajta. Elfojtott sóhajok törtek fel belőle...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman megnyalta a makkom bevallom erre vártam jó régóta, majdnem egy hete. Finoman szopogatta, nyalogatta, én meg kéjesen sóhajtoztam. Szerencsére a paraván egyik oldalról takart másikról meg a pad támlája, sóhajaim meg a zene hangjai elnyomták. Így nyugodtan élvezhettem amit művel, tarkójára csúszott a kezem és finoman bele húztam, ő meg be is kapta tövig amíg csak bírta. Bevallom a helyzet is baromira izgatott, hogy így nyilvános helyen szopják a faszom. Diktáltam neki az ütemet és ő szorgalmasan szopizott.

Lihegtem és halkan nyögtem: -Úgy de úgy megbaszlak mindjárt.


Ő csak rám nézett és jó erőset szívott a farkamon így jelezve nem lenne ellenére a gondolat. El is határoztam meg kell dugnom most rögtön, mindegy hol de bele kell hatoljak.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Úgy de úgy megbaszlak mindjárt. - nyögi. Imádom, mikor a férfi annyira elveszti a kontrollt, hogy már kicsit erősebben fogalmaz. Még jobban bele lendültem a dologba és szívni kezdtem újra és újra a farkát, amire egyre hangosabb nyögések hagyták el a száját. Én is vágytam rá, de egyszerűen ötletem sem volt, hogy hogyan valósíthatnánk meg itt egy szex játékot úgy, hogy ne bukjunk le végérvényesen.


Felültem és nagyon közel ültem hozzá. Kezem szorgosan járt a farkán és csókra hajoltam. Mohón falta a számat, teljesen fel volt ajzva.

- Szóval, hol is akarnál két vállra fektetni? - kérdeztem tőle búgó hangon.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszembe jutott egy ötlet. Még régebben összejöttem itt egy pincér csajjal sajnos már nem dolgozik itt, ő vitt be hátra dolgozói részbe az emeltre. Megfogtam a kezét a farkamon.

-Várj egy kicsit van egy ötletem. Elraktam a farkam És intettem a pincérnek még egy körért.

-Kicsit le kell higgadjak, mégse állhatok úgy fel hogy szétfeszíti a nadrágom a farkam.

Ő csak kuncogott. Majd lassan megittuk az újabb kört amíg kicsit lankadt a lelkesedésem.

Kézen fogtam és magam után húztam a mellék helységek felé.

- Csak nem a mosdó kérdezte vigyorogva.

- Nem de az se rossz ötlet.


kis folyosón voltak a mellék helységek jobbra és balra, de mi tovább mentünk az "Idegeneknek belépni tilos!" ajtóhoz.

- Hűű ez izgi. súgta


Persze szorosan a nyomomban volt az idegen területen. Ahogy az ajtó becsukódott a zene is halkult kicsit, szerencsére egy dolgozó se jött szembe, kis idő után felemeltem egy láncot amivel egy másik folyosót választottak le a dolgozók elől. Ott egy csigalécső vitt fel emeleti irodákhoz. A lépcső tetején hosszú folyosó aminek a végén újabb ajtó, ha jól emlékszem szintén nincs zárva csak jó erősen kell tolni mert szorult.

Benyomtam a vállammal ami mögött kis lécső vitt fel a padlásra. Ott fen sok-sok kartondobozban iratok álltak. Már csak halkan szűrődött fel a zene.

- Na itt aztán bármit lehet amit fantáziánk nem szégyell.

- Én aztán nem vagyok szégyenlős! Jelentette ki határozottan és már vetkőzött is.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszébe jutott egy eldugott búvó hely, de nem volt kockázatos oda eljutnunk. Ittunk még egy kört, és aztán határozott léptekkel vezetni kezdett. Folyosókon, lépcsősoron mentünk keresztül, én már a felénél elvesztettem az irány érzékem, de végül egy eléggé félre eső helyen találtuk magunkat, ahova a zene hangjai már alig hallatszottak fel.

- Na itt aztán bármit lehet amit fantáziánk nem szégyell. - mondta és körül nézett.

- Én aztán nem vagyok szégyenlős! - feleltem határozottan és már vetkőzni kezdtem. Hátat fordítottam neki és úgy kapdostam le magamról a ruhákat. A legvégére hagytam a nadrágom, amiről már tudta, hogy nincs alatta semmi. A padlástér, meglepő módon tisztán volt tartva, így nem tartottam attól, hogy a ruháim koszosak lesznek. A nadrágot lassan toltam le magamról, majdnem teljesen kinyújtott lábakkal állva. Levettem gyorsan a cipőt is, és továbbra is neki háttal arrébb léptem egyet, és fél lábbal feltérdeltem az egyik iratos dobozra. Hátra pillantottam a vállam fölött, hogy lássam a hatást. Tudtam, hogy minden mozdulatom lesi és ez a hívogató, kitárulkozó póz nagyon is tetszett neki...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bevallom nagyon izgatott ahogy vetkőzik nekem háttal. persze én is dobáltam le magamról a ruha darabokat. Ahogy nadrágja is lekerült már a látványtól duzzadt a farkam. Fél lábbal feltérdelt az iratos dobozra és tekintetével hívogatott.

Oda léptem mögé megmarkoltam a farkam és hátulról a lukához igazítottam. Éreztem hogy nedves a pinája így könnyebben becsúszott a makkom. Bele markoltam a derekába és egyre beljebb hatoltam, amíg teljesen benne éreztem a farkam. Hangos sóhajjal fogadott magába.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Közel lépett és marokra fogta a farkát. Már nem finomkodott velem, egyszerűen belém hatolt. Felnyögtem az élvezettől, mert puncim ekkorra már nagyon szűkre duzzadt a beáramló vértől és nagyon nedves is voltam, így könnyen csusszant belém. Lassan kezdett mozogni, kezét a csípőmre simította, de mikor érezte, hogy sürgetem a mozgását, rákapcsolt.

Csattogott a testünk, ahogy egymásnak ütődött, de ez már egyikünket sem zavart, egyszerűen élvezni akartuk egymást. A jobb keze feljebb vándorolt lassan és a melleimet kezdte cirógatni, majd ahogy egyre inkább felizgult, markolászni. Rásimítottam a kezem, jelezvén, hogy el ne vegye. Pár perc múlva már ketten nyögtünk és hangoskodtunk, de tudtuk, hogy itt senki sem talál most ránk. Hátam ívben feszítettem meg, hogy még finomabb legyen neki a behatolás és ennek a kis mozdulatnak meg is lett a hatása...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mellét is markolásztam már ahogy bele melegedtünk. Majd a hátát ívbe veszítette, így még jobban megfeszült benne a farkam, egyre hangosabban lihegtem éreztem ez így hamar végem lenne ezért egy mozdulattal ki is húztam a farkam. Megfordítottam egy finom mozdulattal, magamhoz húztam egy csókra. Csók közben leültettem a dobozra én meg elé térdeltem. Ujjaimmal szét húztam kis ajkait és nyalni kezdetem fel le fel le hosszú nyelv csapásokkal.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remegni kezdett a teste, de vissza fogta magát, és hogy ne robbanjon idő előtt, kibújt belőlem és maga felé fordított. Leültetett az akta kupacra, amin eddig térdeltem fél lábbal és elém térdelt. Nedves ajkaimat széthúzta és hosszú nyelvcsapássokkal nyalni kezdett. Előrébb mozdultam ültömben, megtámaszkodtam mindkét tenyeremen a hátam mögött és felemeltem a csípőm, hogy jobban hozzám férjen. Nagyon bele lendült a nyalakodásba, nekem viszont hamar elfáradt a karom... így megkértem, hogy feküdjön le a földre, s én hamarjában fölé térdeltem. Négykézlábra állva térdeltem az arca felett, és ő mohón nyalt tovább. Annyira érzékien csinálta, hogy éreztem, egyre több nedvem csurog ajkaim közé...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Karjai nem bírták ezt a pózt, így megkért feküdjek a földre. Én szívesen feküdtem, ő felém guggolt és én újra nyaltam. Éreztem hogy mennyire jó neki egyre nedvesebb lett és én minden nedvét kinyaltam. Helyezkedtem kicsit, és két ujjam is bele dugtam. Megremegett a mozdulatra és önkéntelenül is elindult a csípője, ahogy lassan ujjammal kezdetem dugni miközben a nyelvem csiklójára tapadt. És azt nyalogattam körbe körbe.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelve után az ujjai is utat találtak a puncim mélyére és én egyre jobban lovagoltam rajta. Szinte megdugott az ujjaival, amit én nagyon élveztem, és az elfojtott nyögéseiből ítélve, ő is nagyon.


Nem bírtam ezt így tovább, akartam a farkát... ezért kicsit felemelkedtem és lejjebb csúsztam rajta. Türelmetlenül fogtam meg a farkát és vezettem magamba. Újra felnyögtünk, ahogy belém hatolt... Mozogni kezdtem, ő pedig tovább simogatott..

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Akarta újra a farkam így oda fordult és bele is guggolt. Mind ketten nyögtünk ahogy újra bele hatolt a farkam. Simogatni kezdetem hasát derekát majd két kezemmel mellét keztem gyúrni. Bimbóit ujjaim közé fogtam és finoman meg meghúztam és megcsavargattam. Ő meg nyögött és lihegett és lovagolt rajtam tovább. Magamhoz húztam teljesen csókoltam a nyakát vállát, bele lihegtem a fülébe, majd finoman megfordítottam. Lábait a nyakamba vettem.

- Most aztán szét kúrlak keményen, hörögtem ahogy újra belé hatoltam.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyengéd erőszakkal pózt váltott, és lábaimat a nyakához simította. Tudtam, hogy ez olyan póz, amiben igen mélyre tud hatolni és ezzel ő is tisztában volt. Előbb lassan, majd egyre ütemesebben járatta bennem a farkát. Keze sem volt tétlen, a csiklómmal játszadozott, amitől meg-megrándult a testem. Izgatásának igencsak szűkítő hatása volt, amitől nyögései még hangosabbak, még mélyebbről jövők lettek....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csiklóját vettem kezelésbe a kezemmel, aminek hatására nyögni remegni kezdett a teste, hüvelye is még szűkebb lett amit igazán élveztem. Hosszú kemény lökésekkel adtam meg neki ami jár, dugtam a pináját ahogy csak tudtam. Aztán lassúra váltottam, csiklóját se izgattam tovább, nehogy idő előtt elélvezzünk mind a ketten. Hirtelen ötlettől vezérelve kihúztam a farkam, felé térdeltem és a melle közé raktam, ő két kézzel össze fogta és megdugtam a mellét finoman. Miközben minden dugásnál a makkom nyalogatta.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csiklómat izgatta, de utána fölém térdelt és a melleim közé dugta a farkát. Azonnal mozdultam és körbe öleltem a mellemmel az ékét és hagytam, hogy finoman játszani kezdjen. Láthatóan ingerelte, hogy teljesen elveszik a halmok között, s mikor a számba is be - becsúszott a vége, még hangosabban nyögött. Felemeltem kissé a fejem, kidugtam a nyelvem, és próbáltam őt minél jobban elérni közben. Le sem vette a szemét rólam, falta a látványt...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Majd mozdulok fölé térdelek fordítva. Érzem is ahogy kézzel elkapja a farkam, és már veszi is be a szájába. Én meg nedves pinájába fúrom a nyelvem, és nyalni kezdem hosszan érzékien. Hosszú erős nyelvcsapásokkal. két kézzel szét húzom ajkait és megdugom nyelvemmel.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfordult rajtam és én már kaptam is a farka után. Hamar eltüntettem a számban, és utána majd felsikítottam, mert nyelvét megfeszítette és kefélni kezdte vele a puncim. Csípőm, derekam azonnal mozogni kezdett. Erősen megszívtam a farkát, hogy érezze, micsoda kéjt okoz. Bele markoltam a fenekébe is, mert kezdett újra elborulni az agyam és csak simogatni, markolni vágytam őt...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jó alaposan szívta a farkam, és simizett éreztetve nagyon jólesik neki. Gondoltam kínzom egy kicsit. Csiklóját vettem kezelésbe apró egész finom nyalásokkal, közben az ujjam a fenekére illesztettem és hátsó lukát kezdtem masszírozni, hmm lehet fenekét is megdugom itt a padláson, de hogy mindjárt megujjazom az tuti. Puncijából jól benedvesítettem, aztán lassan bedugtam csak egy kicsit megmozgattam, majd tövig bedugtam középső ujjam neki, közben meg csiklójára tapasztottam a nyelvem és nem mozdultam csak épp-épp aprókat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjai, nyelve játszott velem. Nemcsak a puncimat, a popsimat is kényeztette. Ujjával hatolt belém, de biztos voltam benne, hogy nemsokára a farkát is vágyik majd oda tenni. Nem tudtam eldönteni, hogy akarom-e, de a vágya átragad rám is és újra kívántam magamban érezni.

De, csak eddig tartott a gondolat sorom, mert a nyelvével rám tapadt, és a hátam ívben feszült a kéjtől...


- Még... - leheltem, mikor egy pillanatra elengedtem lüktető farkát.

Tartalomjegyzék