Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az iroda barátságos volt. Új munkahelynek első benyomásra megfelet számomra. Az irodám egy hatalmas helység szélén volt, mely helységben amolyan amerikai módra kisebb boxokban dolgoztak a beosztottaim. Egyetlen dolog zavart csak, hogy az irodámnak üveg falai voltak, amihez nem igazán voltam addig hozzászokva. Én voltam a főnök helyettese ill annak lettem felvéve....De még nem ismertem senkit és hálás voltam minden bíztató szóért és pillantásért.

Az egyik szinte szomszédos boxból barátságos biccentéssel köszönt rám egy barna hajú, kissé molett, ámde annál élénkett tekintetű, mosolygós nő. Visszaköszöntem neki szintén mosolyogva. Aztán tettem a dolgom, igyekeztem felvenni a munka fonalát. Időnként telefonnal a fülemen a nagy terem felé fordultam és intéztem a dolgom. Ilyenkor valahányszor tekintetem a barna nőre tévedt, az mindíg mosolygott rám. nem feltűnően, de számomra észrevehetően. Egy idő után már nem tudtam eldönteni, hogy ez a mosoly a kezdő fönök-helyettesnek szól, vagy az öltönyös férfinak....

Napok teltek el már, munkám lekötötte a figyelmem és szinte alig találkozott a tekintetünk a barna kolleginával. Mikor nem volt bent valamiért, szinte hiányoltam a meleg pillantásait.

Aztán egy nap megszólított. Ebédelni mentünk és megkérdezte, hogy leülhet-e mellém. Felálltam, hogy a széket alá igazítsam, mivel a kezében a tálcája volt. Tekintetem a finom bőrből készült papucsára tévedt, melyben gyönyörű, formás lábai voltak. Finoman lekádereztem a nőt és meg kellett állapítanom, hogy bár kicsit molett, de ez csak kifejezetten jól áll neki. Nagyon finom, nem feltűnő illata volt és az egész nőn érződött az ápoltság és a finom kellem is. Kéz és lábujjai diszkréten lakkozottak voltak, szemei és szája szintén épp hogy sminkelve. Szóval első benyomásra szimpatikus volt a mellettem ülő hölgy.....És az illata, lábai látványa megmozgatta a fantáziámat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hétfő reggel van, és mint ilyen kicsit felemás is. Félig rohanásban vagyok legalábbis, magamhoz képest. A kora reggeli óra ellenére, a kedvenc útvonalamon is dugó van. Döbbenet! Első pánikom után, hogy ma nagyon el fogok késni, mintegy varázsszóra, kitisztul az út csitul a forgalom, és én haladhatok a csodás napfényes reggelben tovább. Városi terepjáróm van és imádom. Nem túl nagy, nem túl kicsi... és a célnak pont megfelel.

Így már hamar odaérek az irodaházhoz. Szeretek korán érkezni, ilyenkor még csak éled a város s az emberek. Ahogy belépek a filtbe, már a munkán jár az agyam. A cég kommunikációs részlegén vagyok, középvezető-féle. Üveges, nagy az irodám.

Hamar elmerülök a munkában, telefonálgatásokban. Két elintézni való között eszembe jut, hogy zenét még nem is raktam be ma, pedig az mindig segít a munkában. Beteszem hát az új szerzeményem, és egy pár pillanatra elveszem benne. Kábultan nézek ki az előtérbe, még mindig kicsit a zene hatása alatt, ahol is kisebb tömeg által kísérve, egy középmagas, kisprotolt, döglesztő őltönyt viselő férfi lépked az irodán át. S mint aki megérzi, hogy őt figyelik, egyenesen rám néz.... Megáll bennem az ütő. Ezek a szemek.... Úgy érzem, minden gondolatom látja. S a pillanat, ahogy jött, úgy is múlik el, ahogy elfordul tőlem. Ami megmarad, az a döbbenetes hatás, mi szinte rámzuhant.


Vonzott a férfi, ez már elsőre is világos volt. Hamar kiderítettem, hogy ő az új főnökhelyettes... Sokszor azon kapom magam, hogy szinte bámulom őt. Tetszik, ahogy például telefonálás közben mászkál az irodájában. Formás teste szinte érintésért kiált. Korholom is magam ilyenkor, hogy mik eszembe nem jutnak...


Aztán egy nap, nem bírtam magammal, mikor ebédidőben megláttam őt. Ma is, mint minden nap, kifogástalan öltözékben volt. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy én ma túl slampos vagyok hozzá képest... De a kíváncsiságom győzött.


Nagy levegőt véve, teli tálcával megállok az asztala mellett, és legcsábosabb pillantásom felvéve megkérdezem, hogy leülhetek - e mellé. Ő fel is ugrott azonnal és alám tolja a széket, ezzel is jelezve, nem bánja a dolgot. Nofene, vannak még uriemberek a világon... A mozdulat közben karja futólag hozzám ér és én imdákozom, hogy csak nehogy észrevegye, hogy megbizsereg a bőröm tőle. Férfias, tiszta illata van.


Visszaült a helyére, és én elkezdek csacsogni. Úgy csinálok, mint egy éretlen tini. Folyik belőlem a szó, mire ő csak mosolyog kedvesen. Egy idő után azért észbe kapok.

- Oh, ne haragudjon. Én itt csak járatom a szám, és önt nem is engedem szóhoz jutni..... Hogy érzi magát nálunk?

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor igyekeztem a széket alátolni, alaposan szemügyre vettem. Semmi extra, úgy értem kihívó nem volt az öltözékében, de itt nem is lehetett. Nem túl mély dekoltázsából azonban igyekeztek a mellei kitörni, alaposan kitömve a melltartóját. Feneke szépen domborodott a ruha alatt, és tökéletesen illett hozzá meztelen lába a papucsban. Divatos, finom nő volt.

Sokat beszélt, de jól állt neki ez a kissé szertelen, de mégis határozott viselkedés. Aranyos volt, hogy - én legalábbis úgy éreztem- igyekezett a közelemben lenni. Azt azonban még mindíg nem tudtam, hogy ez nekem, vagy a főnöknek szól....Minden esetre az illata, a hangja és egyáltalán a nő izgalmas volt számomra.

Beszélgetésünk csak a munkára vonatkozott és az ebéd végeztével ki-ki a maga munkája után ment. Időnként váltottunk csak pillantásokat és mindíg barátságos volt a tekintete.

Másnap reggel a titkárnőm beteget jelentett. Az ő birodalma az irodám egyik sarkában volt és mivel igencsak sokat tudott, hiánya azonnal érződött. Megkértem az egyik beosztottamat, hogy készítsen listát azokról, akik szóba jöhetnének helyettes titkárnőnek. Mindegy, hogy ki az illető, csak a szakmai rátermettségen kívül egy feltételnek felejen meg: tudjon túlórát vállalni.

Kaptam egy listát és egyenként beszéltem a leendő segítségeimmel. Köztük volt az ebédpartnerem is....Választásom rá esett. Mindenben megfelet a feltételeknek, ráadásul nekem egyre inkább bejött a nő, mint nő is....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A férfi keveset beszélt, de éreztem, hogy minden szavamra figyel. Hamar végeztünk az ebéddel, picit úgy éreztem, túl hamar. Maradtam volna még. De, várt a tengernyi elintézendő feladat.

Másnap reggel ébredés után éreztem, hogy ez egy jó nap lesz. Ruhát is eszerint választottam. Finom, bő szárú nadrág, bő, de kellemesen mélyen dekoltált felső, kényelmes lábbeli.

Érkezésem után nem sokkal kaptam a telefont, hogy várnak az új pasi irodájában, mert be kéne segíteni, és rám is gondoltak. Nofene.... Ilyen hamar tájékozódik a férfi, hogy kit akar maga mellett tudni? Meglepődve, de magabiztosan mentem át a férfihoz. Mikor elismerő pillanátssal mért végig, megállapítottam, hogy jól választottam ki a ruhát.

Rövid ideig kérdezgetett, hogy mit csináltam eddig, mihez értek, mennyire vagyok képben az ő területén. Mivel pár évig csináltam azon a területen voltam, ahol most ő.... így nem volt sok kétségem afelől, hogy az esélyesek között vagyok.

Azt már előre láttam, hogy ez nem kevés túlórát fog jelenteni, dehát, ez van. Ha munka van, azt meg kell csinálni és kész.


Nem is tippeltem rosszul. Engem választott. Másnap már nála kezdtem, és az én munkámat meg más vette át. Másnap azért már nagyobb gondban voltam a ruhaválasztásnál. Hidegebbre fordult az idő, így egy kényelmes, hosszú ujjú, enyhén áttetsző fehér felsőt, és egy egyszerű szövet nadrágot vettem hozzá. Kivételesen elcsábultam, s egy feltettem egy szép fekete kézékszert is. Látványos, de szolid darab volt.


Amint az irodába léptem, újdonsült főnököm egy pillantással mért csak végig, és már vissza is fordult a munkájához. Csalódottságom kevéssé tudtam leplezni. Ahogy azt is, hogy ő viszont megint szívdöglesztően nézett ki. Frissen lehetett borotválva, mert finom arcszeszének illata beltötte a szobát. Hogy fogok én tudni koncentrálni? - kérdeztem magamban.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor az irodmámba lépett épp fontos dolgot intéztem, épp csak futó pillantást vetettem rá. A kissé áttetsző blúza igencsak szemet szúrt eme röpke pillanat alatt is. Most valahogy nagyobbnak tűntek a mellei és éppen ezért kívánatosabbnak is. A nadrágja szolid, de így is -számomra - egyértelmű volt, hogy piszok jó a feneke.

Egyetlen röpke gondolat erejéig elképzeltem, hogy én az íróasztalnál ülök, ő meg az asztal alatt térdel....

Mikor befejeztem ténykedésem ő már az asztalánál ült és várt. Röviden elmondtam neki, hogy most melyek a legsűrgősebb feladatok és hogy lehet, hogy túlóráznunk kell már a mai napon. Úgy láttam rajta, hogy nem bánja. Én meg pláne nem. Azt nem mertem feltételezni, hogy ha kettesben maradunk, lehet bármi is, minden esetre a gondolattól is bizseregteg a idegeim.

Ebédnél immár kötelezően mellettem ült le, mivel itt is folytattunk a megbeszélésünket munkaügyben. Nagyon értette a dolgát és örültem, hogy őt választottam.

A munkaidő vége felé már egyértelműen látszott, hogy maradnunk kell....

A recepcióra leszóltam, hogy a takarítást ebben a blokkban most hanyagolják, mert nem akartam, hogy a munkánk során zavarjanak bennünket.

Meg aztán egy apró pici hátsó gondolatom is volt, de ez tényleg egyelőre nagyon a háttérben volt.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újdonsült főnököm még befejezett pár dolgot, és csak aztán szentelte nekem nagybecsű figyelmét. Addigra én már előkészítettem tollat, papírt, így már kezdhettem is a jegyzetelést. Vázolta nekem aznapi teendőimet, amiből én már akkor, kora reggel láttam, hogy nem lesz négykor-kiesik-a-kezünkből-a-toll nap. De, nem bántam. A nap folyamán kiderült számomra, hogy hasonló tempóban és hasonló stílusban dolgozunk. Mikor valamiért telefonáltam, éreztem, hogy figyeli minden szavam. De, az istennek sem tudtam eldönteni, hogy mint munkatársra figyel, vagy mint nőre.


Ebédnél is dolgoztunk, olyanok voltunk mint két megszállott. Láttam a tőbbiek arcán, hogy ez nekik is feltűnt, de nem bántam. Élveztem az új munkát, mert járt terepen lépdeltünk, és néha már előre tudtam, hogy mi lesz a következő dolog vagy lépés, amit meg kell tenni, tennünk.


Azért én sem vagyok fáradhatatlan, így este hét óra felé már kezdett fáradni a szemem is rendesen. Elnézést kértem és kimentem a mosdóba. Megmostam az arcom és a tükörbe néztem. Fáradt voltam, de még bírtam tovább is. Tisztán éreztem, hogy imádom a munkám, és szerencsés vagyok az új kolléga miatt. Na igen... az új kolléga. És itt leállítottam minden fantáziát és gondolatot, mert tudtam, hogy ha hagyom, hogy elszabaduljanak a gondolatok, nem fogok tudni koncentrálni a munkámra.


Visszamentem hát az irodába, és főnököm futó, ámde csodálkozó pillantását kaptam, mikor beléptem az ajtón. Felhúztam a szemöldököm és félszeg mosoly jelent meg az arcomon.

- Van rajtam valami különleges? - kérdeztem, utána esett csak le, hogy ez cseppet provokatív is volt, de akkor már mindegy volt. Egész nap együtt dolgoztunk, nehezen hittem, hogy pont most szúrt ki rajtam valami látnialót. Aztán esett az érme. Igen, megmostam az arcom, azonban nem, nem töröltem meg. Így, néhány csepp víz a blúzomon landolt......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután felfrissítette magát az irodám melletti mosdóban visszajött, hogy folytassuk a munkát. Ám olyan jól sikerült a felfrissülés, hogy a blúzára is jutott a vízből. Ettől az kissé átlátszóvá vált. Nem nagyon, csak épp hogy. Csodálkozó és egyben azonnal a fantáziám elindító pillantással honoráltam a visszajöttét, mire ő egy " Van rajtam valami különleges?"- kérdéssel reagált. Mondtam volna, hogy van, az egész nő egy különlegesség, de még egy kevés munka hátra maradt és inkább arra koncentráltam. Vette az adást, mert rögvest a helyére ült és folytattuk.

Úgy kb 10 felé járt már az idő, mikor végeztünk az aznapi teendőkkel. Jól haladtunk, mert nagyon értette a dolgát, de túl fáradt voltam ahhoz, hogy a másnapit elkezdjük. Ő is elfáradt, mert a fejét forgatta a nyakát masszírozta.

- Sikerült jól lefárasztanom?- kérdeztem nem minden hátsó szándék nélkül.

- Még maradt bennem tartalék - felelte és esküdni mertem volna, hogy vette az adást.

- Ha nincs ellenére segítenék!- odaléptem a széke mögé és elkezdtem a nyakát masszírozni. Tudtam, hogy az állásommal játszom, mert ha ellenére van a közeledésem és panaszt tesz ellenem, azonnal kirúgnak.

Egy pillanatra meg is merevedett, de aztán hátra dőlt és hagyta, hogy a kezeim masszírozzák, vagy inkább simogassák a nyakát. Fejét a hasamnak támasztotta és meg dülledő szemekkel néztem fentről a dekoltázsát. Ujjaim időnként lejjebb csúsztak a mellei felé. Teszteltem, hogy meddig mehetek, de nem ütköztem ellenállásba. Már nagyon odavoltam érte, hogy megérintsem, megmarkoljam hatalmas melleit és közéjük fúrjam az arcom.....

- Jól érzi magát?- kérdeztem már kicsit remegő hangon.

- Nagyon- suttogta vissza.

Fejét a háttámlára támasztotta és így szinte felnézett rám. Szemeiben tűz égett. Abban a pillanatban elöntötte az agyam a vér és hírtelen mozdulattam rámarkoltam mindkét mellére.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kérdeztem, de ő nem válaszolt. A munkába temetkezett, és így tettem én is. Eldőltnek láttam a kérdést. Ezek szerint, nem jövök be neki. Remek. Újabb egyoldalú vonzalom. - könyveltem el magamban.

Már késő este volt, mikor abbahagytuk aznapra a munkát. Akkorra már zsibongott a fejem, és elgémberedett a nyakam. Elkezdtem megmasszírozni.

- Sikerült jól lefárasztanom?- kérdezte.

- Még maradt bennem tartalék. - feleltem, mert hitelen azt hittem, valami dolog van még. Aztán érzékeltem, hogy nincs. És ha nem munka, akkor.... - de, nem folytattam magamban a gondolatot.

- Ha nincs ellenére segítenék!- ajánlkozott, és gyors, ruganyos léptekkel került mögém.


Gondolkodás nélkül támasztottam neki a fejem, és ő hozzáértően masszírozott, vagy inkább simogatott. Járt az agyam, hogy akkor most mi van, mert eddig kicsit úgy tűnt, hogy semmit nem mozgattam meg benne...


Kezei lejjebb csúsztak, és már a nyakamat cirógatták, és merészen a melleim felé kúsztak. Itt már kinyitottam a szemem és felnéztem rá. Vágytam az érintésére. És úgy láttam, ő is vágyott megérinteni. Kezei a mellemre simultak, és én akaratlanul is felnyögtem. Annyira.... vágytam erre.


És ő nem vette el a kezét, nem hagyta abba a simogatást. Felhúzta a blúzom, és így simogatott tovább. Még mindig a hasának támasztottam a fejem, de félrefordítottam, és reméltem, hogy a nyakam látványa is izgatni fogja... esetleg, tettekre sarkalja.


Egy pillanatra megállt, s én újra felnéztem rá. Azt hittem, baj van. De, nem, csak gyönyörködött bennem. Szemében a szenvedély tüze égett... vagy inkább lobogott.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felhúztam a blúzát és így rátettem a tenyereim a melltaróból kitüremkedő részre.Micsoda puha bőre volt! Bársonyos és nagy mellek! A vér nem csak az agyamba tódult. Farkam kezdett szikla keménnyé duzzadni. Csak az a nyomorult melltartó ne lett volna rajta. Aztán észrevettem, hogy ez a melltartó elől, középen kapcsolódik. Határozott mozdulattal szétkapcsoltam. Mellei azonnal kitódultak a börtönükből, mint az áradó folyó a medréből. De gyönyörű látvány volt felülről a két hatalmas gömbölyű cici! Már csak a blúza volt útban. Lassan elkezdtem felfelé húzni és mivel nem tiltakozott ellene tovább húztam. Mintegy megadva magát kezeit lassan felemelte és lehúztam róla a ruhadarabot. Immár ott fehérlett előttem a két csodálatos, gömbölyű halom. Még mindíg felülről a tenyereimbe vettem őket. Ám azok akkorák voltak, hogy nem fértek el bennük. Iszonyú vágy öntött el. Magam felé fordítottam a széket és lehajoltam, hogy megcsókoljam egyenként a csodákat. Kicsit lejjebb csúszott, hogy utat engedjen vágyaimnak. Előbb az egyik mellét vettem tenyereimbe és körbe csókoltam, majd a bimbóját bekaptam, nyalogattam, szívogattam és finoman a fogaim közé vettem. Majd a másikkal ugyanezt. Idő közben kibújt a cipőiből és mikor felegyenesedtem, egyik lábát a farkamnak nyomta és mintha csikket taposna elkezdte forgatni a talpát rajta. Lenéztem formás lábujjaira és ha lehet még jobban előntött a vágy iránta. Szívem hevesen és hangosan vert, szinte kalapált.

- Akarod?- kérdeztem a lábát nézve.

- Akarom!- hallottam határozott hangját.

Felállítottam. Gyorsan, szinte letéptem róla a nadrágját és a bugyiját. Ott állt meztelenül előttem. Micsoda látvány volt! Kissé molett, de olyan arányos, formás teste volt, hogy nagyon sok fiatal, vékony csaj megirigyelhette volna.

Kacér mosollyal közelebb lépett és gyors, gyakorlott mozdulatokkal pillanatok alatt megszabadított az összes ruhámtól. Ránézett álló farkamra, rámarkolt és közelebb lépett hozzám. Megcsókoltam, közben keze elkezdtett járni.

-Gyere!- húztam magam után a mosdóm melletti fürdőszoba felé.

Micsoda mázli, hogy a luxus irodákhoz fürdőszoba is jár......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetlen hamar szabadultunk meg a ruháinktól. Gondolkodni sem volt időm, de nem is akartam. Csak rá vágytam.... Magával húzott a fürdőbe. El is felejtettem, hogy a nagyoknak már ez is jár a hatalmas iroda mellé.....


Beléptünk a pici, de praktikusan berendezett fürdőbe. Mosdó, és egy viszonylag tágas zuhanykabin állt benne, a sarokban szekrényke, benne - gondoltam - néhány törölköző, tusfürdő.

Kerestem is rögtön valami semleges illatút. A férfi már meg is eresztette volna a vizet, és be akart lépni, de én megállítottam.

- Várj. - mondtam halkan. Megállt a mozdulatban és kérdőn tekintett rám. Arcomon huncutul kéjes mosoly jelent meg. Úgy ahogy voltam, visszamentem egy pillanatra az irodába és egy kendővel jelentem meg. A táskámban mindig van egy, egy a ruhát azonnal feldobandó - kellék gyanánt. A férfi meglepetten nézett rám. Beléptem a zuhanfülkébe és őt is magammal húztam. Megengedtem a vizet és bekötöttem a szemét.

- Egy picit megfosztalak a látványtól.... - suttogtam a fülébe halkan. Még meg volt picit illetődve, így nem ellenkezett. Langyos vízzel lemostam a testét, majd a tusfürdőt vettem a kezembe. Izmos mellkasára csurgattam, majd finoman szétkentem rajta, majd a teste többi részén is. Mikor végeztem vele, nem hagytam, hogy viszonozza a játékot, hanem elé térdeltem, és mindenféle további finomkodás nélkül tövig bekaptam a farkát....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepett a játékossága a kendővel. Először nem tudtam mit akar, de abban biztos voltam, hogy csak jó lehet. Hagytam magam. Jól tettem. Ahogy mosta a testem farkam kegyetlenül ágaskodott már és nagyon vártam, hogy vele is foglalkozzon. Aztán megmosdatott, majd azt éreztem, hogy hírtelen tövig benyeli a dákóm. Olyan mohón szívta magába, hogy szinte a torkán landolt a makkom. Vagy talán még lejjebb....

Lábaim szétvetettem, kezeimmel a szemközti falnak támaszkodtam és hagytam magam. Olyan frenetikusan szopott, hogy azt kívántam, bárcsak reggelig ezt csinálná. A szája mindíg tele volt a farkammal, de az egyik keze mindíg valahol máshol járt. Ha az egyikkel a farkam verte szopás közben, a másikkal a fenekem simogatta, vagy a zacskóm szorongatta, stb....

Egy idő után már én is csinálni akartam valamit. Mozgolódni kezdtem, mire felállt és levette rólam a kendőt. Azonnal a tusfürdőért nyúltam és lassan, de alaposan megmostam testének minden zugát.

Mikor végeztem arccal a falnak fordítottam, lábait szétnyitottam és belenyaltam a fenekébe. Micsoda mámorító pillanat volt! Szinte felszabadultam, hogy nyalhatom őt! Pár percig vadul nyaltam, majd megfordítottam és a puncijával tettem ugyanezt. De csak egy dolog dobolt az agyamban: megkúrni őt! Ezért rövid, ámde annál erőszakosabb nyalás után ismét arccal a falnak fordítottam és hátulról nagy erővel behatoltam a puncijába. Azonnal erővel és gyorsan kúrtam őt. Ellentmondást nem tűrően a magamévá akartam tenni. Most nem finomkodni akartam, hanem egyszerűen megkúrni a nőt. De az ő viselkedése is valahogy ezt hozta ki belőlem. Ő is simán baszni akart, nem szerelmeskedni most. Annyira jó volt benne lenni, hogy ki sem akartam szállni belőle. Dugtam, csak dugtam, egész addig, amíg hangosan el nem élvezett. Orgazmusáért iszonyú hálás voltam. Nekem adta a legrejtettebb kincsét: az élvezetét. Még dugtam volna, de lejött a farkamról. Mélyen a szemembe nézet és szó nélkül letérdelt elém. Vadul szopni kezdett. Most ő diktált és értésemre adta, hogy amíg ki nem szívja belőlem az anyagot, nem enged el. Így is tett. Vadul, erőszakodsan szopta, verte a farkam. Élveztem. A szájában robbantam fel és lenéztem rá, miközben spricceltem bele a spermám. Mohón nyelte! Szinte hallottam, amint a torkán engedi le a fehér lét. Valami elképesztően jól csinálta.

Mikor kivégzett, körbenyalta a makkom, nem hagyva rajta egyetlen csepp anyagot sem!


Másnap mintha misem történt volna dolgoztunk tovább. Nekem a főnökömnek ill főnök asszonyomnak kellett beszámolnom az előző napokban végzett munkánkról.

Annyi munkával látott el, hogy másnap ismét túlóráznunk kellett.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pasi nagyon nem volt semmi. Szinte minden gondolatom kitalálta, hogy mikor mit kívánok. És annak külön örültem, hogy nem szerelmeskedni akar velem, ha már ennyire felizgattuk egymást, hanem nemes egyszerűséggel keményen megkefélni. Hátulról tett magáévá, éreztem, hogy nagyon kíván, és tudattam én is vele, mert minden porcikám azt üzente, hogy én is ugyanúgy érzek. Hatalmasat élveztem tőle, amiért ő nagyon hálás volt. Én is neki.


Másnap gonosz játékba kezdtem. Feltűnő, kicsit kihívó ruha volt rajtam, de még bőven az elegáns és nem a közönséges kategóriából. Úgy döntöttem, hogy ma annyira fel fogom izgatni a pasit, hogy szinte megőrüljön a kéjtől. Egész nap incselkedtem vele. Kedvesen, kacéran válaszolgattam neki, ügyelve arra, hogy ne kanyarodjam el a támától, a munkától. Amint tehettem, hozzá értem, végigsimítottam a karján, izmos vállán...


S, mikor nem talált valamit a számítógépen, amit én mentettem el, hiába magyaráztam neki, hogy merre találja, nem ment a dolog, így kénytelen voltam odamenni hozzá, és magam megmutatni. Motoszkált bennem egy pillanatig a gondolat, hogy csak azért csinálja, hogy odamenjek hozzá...

Odamenem hát. Mellette álltam, picit behajolva elé, félig hozzá simulva, hogy jól, vagy legalábbis jobban odaférjek a billentyűzethez és az egérhez. A nyakamon érezte meleg lehelletét és légvétele ritmusából hamar érzékeltem, hogy eszméletlenül izgatja ez a közelség. Nem tagadtam, engem is. És piszkosul kellett koncentálnom, hogy a következő pillanatban ne csókoljam szájon, vagy ne térdeljek elé és ne kényeztessem újra azt a csodás farkát...

- Megtaláltam az elveszett anyagot. - mondtam neki és picit hátrébb mozdultam, de nem egyenesedtem fel. Maradtam ebben a félig behajolt pózban és közelről, mélyen a szemébe néztem, majd le a gyönyörű ajkaira, amik piszkosul csókra csábítottak. Egyből értette, hogy mi jár a fejemben, és ő is jelentőségteljesen megcsodálta a számat... is.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tudtam, éreztem minden mozdulatán, hogy fel akarja hívni magára a figyelmem. De ezzel én is így voltam. Igyekeztem nem megtalálni dolgokat a gépemen, hogy oda kelljen jönnie hozzám. Így legalább érezhettem az illatát. Azonban most nem akartam többet pláne nem a nyílvánosság előtt. Csak ránk tartozik az ami történt köztünk.

Mikor a főnöknőmnél voltam beszámolón, töviről hegyire kifaggatott az új titkárnőmről és a közösen elvégzett munkánkról is. Arról persze mélyen hallgattam, hogy történt más is a munkán kívül.

A következő túlóránk alkalmával is hasonlóképp alakultam a dolgok, mint az előzőnél. Mindketten éreztük, hogy benne van a levegőben a folytatás.

Ahogy befejeztük a munkát azonnal a lényegre tértünk. Szinte téptük le egymásról a ruhát és kéz a kézben álltunk be a zuhany alá. Nyugodt voltam, mert a nagy terem ajtaja zárva, takarítást ismét kértem halasztani és így tök egyedül voltunk az egész blokkban. Mint a múltkor.

Ezúttal én kezdtem e fürdetést. Mikor végeztem a tusfürdővel letérdeltem elé és a szám elé emeltem az egyik lábát. Alaposan végig csókoltam az ujjait, majd ágaskodó farkara tettem a talpát. Eszméletlenül szép látvány volt a gyönyörű, ápolt ujjakat a farkamon látni. Feljebb hatoltam és a puncijába mélyesztettem a nyelvem. Alaposan kinyaltam, mintha évek óta nem kaptam volna pinát....Ekkor agyam már nem volt tiszta. Megfordítottam őt és a fenekét is kinyaltam. Ráadásul rákapott a dolog ízére, mert ismétcsak belehúzta a fejem a fenekébe, de ezúttal mozgatta is a popsiját, nyalatta magát.....

Felálltam és letoltam őt magam elé.

-Szopj! - ziháltam.

Letérdelt bekapta és mélyen magába engedte. Úgy húzta rá magát, mint a kígyó az áldozatára. Aztán hírtelen felállt, szája remegett, szeme elkerekedett a csodálkozástól és fejével a nyitott fürdő ajtó felé bökött.

A főnöknőm állt ott az ajtófélfának támaszkodva karba tett kézzel......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újra felforrt köztünk a levegő, és nem bírtunk sem egymással, sem a vérünkkel. Kölcsön kenyér visszajár alapon... Most én kaptam sok és finom kényeztetést. Ez a pasi úgy tudott nyalni, hogy komolyan sajnáltam, hogy nem találkoztunk korábban, mert ő minden eddigi pasit magasan vert, akivel dolgom volt. Egyszerűen királynőnek éreztem magam, kívánatosnak, de annyira mint még soha.


Miután nekem már szinte remegtek a lábaim a kéjtől, maga elét térdeltetett, és szinte rám szólt:

- Szopj!

És én letérdeltem és neki estem. Elborította az agyamat a vér attól, ahogy a hangja zengett. Lehet, hogy a hely akusztikája is beleszólt, de akkor ez nem érdekelt. Hatott rám a pasi nagyon.


Annak ellenére, hogy minden idegszállammal az előttem álló pasira és annak hatalmas farkára figyeltem, lépéseket hallottam, és agyam gyorsan dolgozott. Oldalra pillantottam, hátra csak rosszul hallok, és láttam, hogy a pasi főnöknője áll az ajtóban, az ajtófélfának támaszkodva. Mióta állhat ott vajon? - villant át az agyamon. Hát ez durva.... Ebből gebasz lesz. - mondam maganak. Cseppet urrá lett rajtam a félelem, remegő testtel egyenesedtem fel, és segélykérően néztem a férfira.


Ő rezzenéstelen maradt. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy direkte ő hívta a nőt, vagy csak hidegen hagyja, hogy így megleptek minket. Adott egy csókot és kilépett a zuhanyzóból. Úgy ahogy volt, odament a nőhöz, őt is szájon csókolta. Én ledöbbentem. Ebből mi lesz?...

A nő, a csókjuk kőzben engem nézet... szinte méregetett. A férfi a nő mögé került, csókolgatta a tarkóját, a nyakát és közben vetkőztetni kezdte. Mindketten engem néztek...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A meglepetés tökéletes volt. Mindkettőnknek. Nem számítottam rá, hogy ránk nyithatja bárki is az irodám ajtaját. Aztán meg ki tudja, hogy mióta állt ott az ajtóban? A lebukás tökéletes volt.

Minden mindegy alapon még szájon csókoltam a titkárnőm és kiléptem a fülkéből. Egyenesen a főnöknőm elé léptem. Miután korábban már voltak olyan jelzések felőle, amelyekből arra következtethettem, hogy jó vagyok nála tettem egy kísérletet. Szájon csókoltam őt is. Miután már lebuktam, tök mindegy volt, hogy miért rúg ki. Így megtörtént a csók. Nem ellenkezett, sőt, mintha keze tétova mozdulattal a farkam felé indult volna. Ekkor mögé léptem és nyakon csókoltam, közben a fülkében elhűlten álldogáló nőre néztem. Ekkor már éreztem, hogy nyert ügyem van: két nőt fogok hamarosan kényeztetni egyszerre....

A nő a fejét oldalra billentve engedte, hogy csókoljam. Meg is tettem, majd a melleit fogtam meg hátulról. Kezeit a kezeimre tette és teste remegéséből tudtam, hogy jó úton járok. A következő mozdulattal lehúztam róla a blúzát, majd mielőtt ellenkezhetett volna a melltartójától is megszabadítottam őt. Gyönyörű hegyes bimbójú mellei voltak, lágyan zuhantak a mellkasára. Megmarkoltam mindkettőt és ismét a nyakába csókoltam, közben a másik nőt néztem. Szemmel láthatóan tetszett neki a műsor, de még nem tudta, hogy mi lesz a folytatás. Kezeim a nő szoknyájának kapcsolójával bíbelődtek, miközben a nyakát és a füleit tovább csókoltam. Majd a szoknya is és a bugyi is lekerült. Észbontóan jó lábai voltak, fekete lakkal festett körmőkkel, izmos lábszárakkal és combokkal....

Mikor már meztelen volt elindult a fülkébe. Én utána mentem. Mikor beértünk és a titkárnőm mellé álltam. A főnöknőm nemes egyszerűséggel megmarkolta a farkam, erősen megszorította és leguggolt. Majd egy váratlan fordulattal a titkárnőm felé fordult és mélyen benyalt a pinájába.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megsemmisülve álltam még mindig a zuhanyzóban. A férfi odament a nőhöz, szájon csókolta, majd vetkőztetni kezdte. A nő nem jött zavarba, hanem most már egyre kihívóbban fixírozott engem.


Mikor már a nő is meztelen volt, elindult felém, a férfi utána. Mikor már mindhárman a fülkében voltunk, a nő letérdelt a férfi elé, és nemes egyszerűséggel szopni kezdte. Én még mindig bódultan álltam, hirtelen nem tudtam, hogy mit is kéne csinálnom. De, a férfi, mint eddig mindig, ura volt most is a helyzetnek. Keze a hátam simogatta, majd a fenekem fogdosta, és tekintete már elhomályosult a kéjtől.


Gondolataimból a nő rántott vissza a valóságba, mikor egy váratlan mozdulattal odahajolt hozzám, és végignyalta a már nedves pinám. Annyira szenvedélyesen csinálta, hogy felnyögtem. Lenéztem rá, ő pedig felnézett rám, szemében vágyat pillanatottam meg. Széjjelebb nyitottam a lábam, és ő nem hagyta abba kéjes játékát. Kezével kényeztette tovább a férfit, engem meg szenvedélyesen nyalni kezdett. Most már én sem voltam gátlásos, már tudtam, hogy ez így jó lesz, és nem tiltakoztam semmi ellen. És a nő csak nyalt rendületlenül. A férfi fölém hajolt, szenvedélyesen szájon csókolt. Nyelve erőszakosan, hatorozottan hatolt a számba....


Majd a mellem kezdte el szopogatni, nyalogatni. Mindketten velem foglalkoztak egy kicsit, és nekem már az agyamban dübörgött a vér, annyira felizgatott ez a két helyről jövő gyönyör....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon tetszett neki, hogy ketten foglalkozunk vele. Cseppet sem volt ellenemre, hogy kényeztessem őt és úgy láttam a főnöknőmön, hogy ő is bitangul élvezi a dolgot. Olyan élvezettel nyalta a másikat, hogy öröm volt nézni, de inkább hallani.

Titkárnőm szemeit lehúnyva a falnak dőlve élvezte a dolgot. Én a melleit szoptam, főnököm mag nyalta. Aztán egyszercsak éreztem főnököm száját a farkamon. Lenéztem rá és vehemensen szopott. Ujjai meg a titkárnőm puncijában jártak. Kialakulófélben volt valami jó kis buli itt a tusolóban...

Ideje volt az irányítást átvennem. Mindkettőt a falnak fordítottam és kinyaltam a feneküket. Mindkettő élvezte is a dolgot. Ők egymást nézték, miközben én nyaltam őket. Fönököm is igencsak jó testtel rendelkezett. Igaz, rajta látszott a fitnessz, konditerem, stb...

Szinte egyszerre fordultak meg és mintha csak összebeszéltek volna majdnem egyszerre nyúltak a fejemért. Előbb - illendőségből- a főnökőm puncijába nyaltam be. Jó mélyen, alaposan. Két kézzel húzta a fejem a pinájába. Átfogtam a fenekét és élvezettel tettem a dolgom.

Közben titkárnőm a másik nő melleit masszírozta.

Átmentem a titkárnőm elé. Most őt nyaltam. Olyan lucskos volt már a puncija, hogy éreztem, hamarosan a csúcsra kerülhet. Főnököm a másik nő melleit csókolgatta és bimbóit szopta.

Titkárnőm kikészült. Elélvezett a két izgató szájtól és kezektől.

Miután lecsitult Hátát a falnak támasztva lassan lecsúszott és leguggolt. Elé léptem és mielőtt eszmélt volna, farkam a szájába toltam. Szopjon egy kicsit....

Főnököm nézte a szopó nőt. Aztán közelebb lépett hozzám. Én elkaptam a melleit és csókoltam, szívtam őket. Később lenyúlt a titkárnőm fejéért, maga felé fordította a nőt és nyalatta magát vele. Szemeit lehúnyva élvezte titkárnőm ténykedését és ahogy észrevettem, a lenti nő is piszokul értette a nyalást....

Néhány perc után a főnök is a csúcsra ért. Hangosan élvezett, pokoli jó élmény volt látni ezt a nagyon nagy hatalmú nőt így kiszolgáltatva az érzéseinek....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a két ember teljesen kikészített. Elgyengítettek és én csak hagytam magam... Hagytam, hogy nyelvük, kezük a csúcsra juttason. Remegtek a lábaim, így leguggoltam. Kollégám rögtön elém lépett, és a számba tolta a farkát. Imádtam őt szoponi. Egyszerűen az egekig izgatott, ha a számban érezhettem őt. Elmélyült ténykedésemből egy bársonyos női láb érintése zökkentett csak ki. A főnökasszony izmos, formás lába ért hozzám, terpeszben lévő lábával jelezte, hogy nem bánna némi orális játékot irányába is. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így odahajoltam hozzá, és addig nyaltam, szopogattam a csiklóját, míg hangosan, gyönyörtöl eltelve hatalmasat nem élvezett.


Hálásan tekintett le rám. De, most a kollégán volt a sor. Végigsimítottam a főnökasszony comján, és ő értette, hogy mit akarok. Mellém guggolt és most ketten szoptuk tovább a pasit. Nyelvünk fel-le csúszott kőkeményen meredező farkán, és ahogy játszottunk, néha nyelvünk össze - összeért a nőével. Szemünk összevillant, és pár pillanatra magára hagytuk a kínálkozó testrészt, és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk.


Kipirult arccal, csillogó szemekkel tértünk vissza az acélosan álló farokhoz, ami még mindig csak centikre volt tőlünk. Szavak nélkül, egymás pillantásából tudtuk, hogy egyre gondolunk.


Kiléptünk a fürdőből, és magunkkal húztuk a férfit is. Ő egy pillanatra csodálkozott. A főnökasszony ment előre, és rövid hezitálás után a kolléga asztalát választotta, mert az volt a nagyobb......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt hittem, hogy kiszopják belőlem az anyagom, de leálltak. Kiléptek a zuhazóból és vonszoltak maguk után. Egyenesen az asztalomhoz mentünk. Főnököm egy elegáns mozdulattal letakarította az asztalom. Rendkívül hálás voltam neki ezért, ugyanis kínkeservvel tettem rendet az irataim között....Ne de majd a titkárnőm rendet rak. Azért van....

Na meg azért. hogy szopjon. Nekitámasztottak az asztalnak, majd felváltva ismét szopni kezdtek. Ám ez nem tarott sokáig. MIndeketten hasra feküdtek az asztalo.Lábuk a földre ért. Aha! Szóval dugni akartok! Akkor dugjunk4 Előbb a titkárnőmbe hatoltam nem finomkodva.Mint a múltkor: kúrtam őt erővel.Főnököm szintén fekve nézte a másin nő kéjtől eltorzult arcát. Elég a jóból. A másik nő mögé léptem és igralmatlanül betoltam neki is a farkam. Nesze! Főnökök gyöngye! Így baszik egy beód! Nagyon kúrtam, szinte fájdalmat akartam okozni neki. Nem sikerült. Nem kezdő a nő....Elöntötte az agyam a vér....Feltoltam az asztalra, hanyatt fektettem és mellé feküdtem. Szó nélkül toltam a szájába a farkam és elkezdtem nyalni a pináját. Titkárnőmet leparancsoltam az asztalról és odaintettem a nőkököm fenekéhez. Az letéredelt és közelről nézte ahogy nyaltam. Majd odanyúltam és berántottam a fejét a főnök pinájába. Erővel behúztam. A fekvő nő homorítani kezdett a kéjtől.

-Nyaldd! - szóltam rá a titkárnőre. Nem kellett bíztatni. Olyan élvezettem nyalt, hogy innen közelről kész mámor volt figyelni őt. Aztán még én is nyaltam.

Titkárnőm felállítottam, a másikat hasra fektettem és a fejét az álló nő pinája elé igazítottam. Egész közel toltam hozzá. Értette. Elkezdte így, hason fekve nyalni. Én fölé kerültem és hátulról becsempésztem a lompost. Hírtelen lökéssel hatoltam be.

- Nyaldd ki- súgtam a főnök fülébe, miközben vadul keféltem.

Az két kézzel átkarolta az álló nőt a fenekénél és elkezdte kinyalni belőle a második orgazmust. Én egyik kezemmel a nő csiklóját izgattam, közben kúrtam.

Titkárnőm hangos élvezéssel ismét a csúcsra jutott, de az alattam fekvő sem járt jobban. Ő is élvezett egy hatalmasat ismét.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nő kényeztetése nyomán újra elélveztem, de a férfi addig izgatta, míg ő is hangos nyögéssel élvezett bele az éjszakába. Mindketten ernyedtek voltunk pár pillanatig. Mindkettőnknek ez már a második élvezése volt. Egymásra néztünk. Ez férfi-orgazmust kíván!


A nő kiszállt a férfi alól, és engedékenyen átada nekem a terepet. Egy apró kézmuzdalattal jelezte, hogy tegyek, amit jónak látok. Én meg pici bólintással, és egy kéjes mosollyal jeleztem, hogy úgy is lesz. Felültem a férfi elé az asztalra. Lábamat kényelmesen elhelyeztem a férfi mögött álló szék karfáin, megfogtam a férfi derekát két oldalról, és gyakorlatilag magamba húztam őt. Már nagyon kívántam újra magamban érezni a lüktető, kemény farkát. S ő nem ellenkezett. Akkor lepődött meg egy pillanatra, mikor a főnökasszony egy ruganyos mozdulattal az asztalon termett, majd fölém guggolt a férfival szemben, és nyalatta magát még egy kicsit. Egy pillanatra láttam csak a férfi arcán átsuhanni a kéjes érzést.


A nő egy idő után felegyenesedett, és úgy maradt állfa fölöttem. Lenyúlt és a férfi fejét húzta a pinájához.

- Nyald! - utasította, és a férfi nem is habozott egy pillanatig sem. Ahogy nőtt az izgalma, egyre gyorsabban kezdett engem is kefélni, és a nőt is nyalni. A nővel szinte egyszerre nyögtünk, ami csak olaj volt a tűzre....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Piszokul beindult a két nő! A második orgazmusuk után mint két ördög eldönthették, hogy kicsinálnak engem. A titkárnőm felült az asztalra, de előtte esküdni mertem volna rá, hogy cinkos pillantásokat váltottak egymással. Lábait egy székre tette, de előtte behúzott a lábai közé.Azonnal belöktem a farkam és dugni kezdtem. Pinája már nem lucskos volt, hanem tüzelt és forró volt, mint a láva. Legnagyobb meglepetésemre főnököm az arcom elé penderült és szó szerint nyalatni kezdte magát. Nem kicsit lepődtem meg a két nő ilyetén összeesküvésén. Őrülten nyaltam, miközben örülten dugtam.

A két nő ismét hangosan sóhajtozni, nyögni, szuszogni kezdett. Szinte jajgattak, de közeledtek ismét a csúcshoz. Ami azt illeti én is kirobbanó formába kerültem.....Ami azt illeti szinte egyszerre élveztünk. Én talán előbb robbantam szét, bele a tág és befogadóképes punciba. A csúcson tövig belefeszültem a pi9nába és apró lökésekkel préseltem ki magamból az utolsó cseppeket is. Ömlött bele az anyagom. Ekkor a főkököm a fejem a pinájába húzta és élvezett ő is. Az extázistól nem éreztem, nem hallottam, hogy a titkárnő is élvezett-e, de reméltem, hogy igen.

Szemeim előtt karikák táncoltak. Szinte beleszédültem az aktusba. Erőtlenül feküdtem a titkárnőmre, farkam a pinájában vergődött még.

Ekkor a tortúra még nem ért véget. A főnököm lepattant az asztalról és elém penderült.

-Ezt nem úszod meg ennyivel! - sziszegte az arcomba.

Meglepődtem, de mire eszméltem volna erős szorítását éreztem a farkamon. Lehajolt, valamit szöszmötölt és mikor ellépett tőlem lenéztem. Egy erős gumigyűrűt húzott a farkamra, méghozzá a tövére.....

Ajjajj..Sejtettem mi vár még rám. Farkam nem fog lankadni, a gyűrű nem engedi, így most sokáig állni fog a két nő rendelkezésére.......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meg kell hagyni, a pasi bírja a tempót. Úgy kefélt, mintha ez lenne élete utolsó menete. S, mikor belém robbant, akkor élveztem el én is. Kimerülten, remegve borult rám, és én magamhoz öleltem szorosan.

Pár percig így maradtunk, majd a főnöknő lépett akcióba. Egy gyűrűt húzott a pasi - még mindig merev - farkára.


Egy laza, de határozott mozdulattal lelökte a pasit a mögötte álló bőrszékbe, és már bele is ült az ölébe. Nem teketóriázott soká, már lovagolni is kezdett. A férfinak meglepődni sem volt ideje. Én melléjük léptem, magam felé fordítottam a férfi fejét, és szenvedélyes csókolózásba kezdtem vele. Közben az egyik kezemmel őt simogattam, a másikkal a nő hátát, fenekét... majd lejjebb csúszott a kezem, és a férfi zacskóját kezdtem finoman simogatni.

Éreztem, hogy ez a férfinak is nagyon nagyon élvezetes, így fájdalom, de elfordultam tőle, és elé térdeltem.

Csókolgatni kezdtem a lábát, a combját, és szépen haladtam felfelé a combbelsőjént, apró csókokkal halmozva el őt. Majd nyalogatni kezdtem a zacskóját, és még egy kicsit rászorítottam a farkára... hogy még keményebben álljon...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Főnöknőm akciója igencsak váratlanul ért. Tudtam, hogy ez a gyűrű mit jelent...Majd nemes egyszerűséggel belökött a bőrfotelba és meglovagolt. Szinte belerepült a farkamba. A másik nő előbb csókolódzott velem, majd a lábaim, zacskóm csókolta, nyalta és szorongatta. Mikor nyelve a zacskóm izgatta, időnként áttévedt a lovagló nő fenekére is. Az ettől szinte felsikkantott. Olyan vadul ugrált a farkamon a nő, hogy szinte arcul csaptak a himbállódzó mellei. Aztán élvezett egy hatalmasat. Mikor lecsitult felállt a fotel karfáira, előre hajolt, fenekét az arcomba tolta, nyalatta magát hátulról. Közben titkánőm fejét meg a farkamra nyomta. Piszokul beindult a nő....

Titkárnőm élvezetének sem volt még vége. Még egyszer, az este folyamán utoljára a fönöknőm úgy kinyalta szegényt, hogy az szinte ájultan esett bele a másik fotelba. Én közben iszonyúan álló farokkal néztem őket. Fönököm bevadult. Szinte eszelősen nyalta a másik nőt és kétséget sem hagyott afelől, hogy az ő agya sem teljesen tiszta már...A nyalás olyan lendületes volt, hogy a titkárnőm feneke sem marad ki a buliból időnként. Mikor elélveztette a titkárnőt, azonnal ismét lecsapott rám és elkezdett szopni. De hogy! Olyan lendülettel esett rá a farkamra, hogy szinte a gégéjére engedte csúszni azt. Mohón, eszelősen szívta, szopta, tépte, marcangolta. Verte és szopta. Élvezni nem tudtam, de a farkam úgy lüktetett, hogy azt hittem szétrobban. Hangos morgásokkal jelezte, hogy ő nagyon élvezi amit csinál. Nem tagadom, én is élveztem.

Ismét a titkárnőm elé penderült és egyszerűen belehúzta annak fajét a puncijába. Alaposan kinyalatta magát a holtfáradt nővel.

Aztán elénk térdelt középre. Nem hittünk a szemünknek, mikor elkezdett magával játszani. Mintha csak meg alkarta volna mutatni, hogy hogyan is kell maszturbálni. Szó se róla, izgató volt a dolog. Persze addig izgatta magát, amíg ismét nem élvezett. Immáron sokadik orgazmusa után szinte összerogyott ő is. Azt hittem itt be is fejeződött a dolog, ki-ki megy haza. Ám én még hátra voltam. Odajött hozzám, levette rólam a gyűrűt és szopni kezdett. Közben szemei a szemeimet keresték. Megtalálták. Izzó parázs volt a tekintete. Szopása frenetikusra sikeredett. Először lassan, óvatosan, mint aki még sosem csinált ilyet, majd egyre vadabbul szopott. Élvezhetnékem támadt egy idő után és jeleztem neki, hogy itt magömlés lesz. Erre ha lehet, még inkább begyorsított.

Spricceltem. Hatalmasat. A szájába engedte az anyagot az utolsó cseppig. Majd felállt és kiment a fürdőbe.

Mikor öltözködtünk vettem csak észre, milyen pokolian fáradt vagyok. A két fantasztikus nő alaposan kikészített. De hihetetlen elégedettséget éreztem amiatt is, hogy a titkárnőm láttam egy másik nővel és ráadásul ez a másik nő a nagyfőnök volt.

Tartalomjegyzék