Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Síléc megvan, szemüveg, sapka, ruhák. Minden rendben. Már indulok is, várnak a havas lejtők! Kilépek az ajtón, a léceket majd később kapcsolom fel. De ahogy látom, nem sokan vágnak neki ilyen korán, mint én. Vagy mégis? Jobbra nézek és épp azt látom, hogy a csoportból te is épp nekikészülsz.

- Jó reggelt! - szólok oda, mire elmosolyodsz.

- Jó reggelt! - de aztán szerelkezel tovább.

- Hogyhogy ilyen korán? A többiek talán még alszanak... - próbálok valami beszélgetést kezdeményezni, hiszen az út során bár néztük egymást, mégsem jutottunk tovább az ismerkedésben. Ráadásul mindketten egyedül jöttünk.

- Azok a többiek. - aztán egy lökés és már siklasz is le a lejtőn. Jól itt hagyott ez a nő, hiszen fel sem vettem még a léceket. Gyorsan le is dobom a vállamról, csatolom fel. Kész, többi cucc? Rendben. Na megállj csak! Éppen meg akarlak ismerni és itt hagysz? Már lököm is el magam és siklom a havon utánad.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudok aludni. Kinézek, látom, hogy friss hó esett az éjjel. Jó lesz zavartalanul kezdeni a napot, egyedül siklani a pályán. Kimegyek, kezemben a síléc, mikor te is kijössz. Tegnap a buszon nem néztem ki belőled, hogy felkelsz hajnalban síelni.

Ideköszönsz, én vissza, de folytatom a lécek felszerelését.

- Hogyhogy ilyen korán? A többiek talán még alszanak.... -szólsz hozzám, de én már elkészültem.

- Azok a többiek- dobom oda félvállról, aztán egy lendülettel tovasiklom.

Bosszant, hogy megzavarod a magányomat. A buszon ide már észrevettelek. Kedvesen csillognak a szemeid, és nagyon mély, megnyugtató a hangod. Pár méter után hátranézek, látom, hogy utánam iramodsz....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pár kanyar még, melyekben mindig eltűnsz, de rákapcsolok, hajszolom magam utánad. Mégis nehezen érlek utol, úgy tűnik te sem vagy amatőr e téren. Mire odaérek melléd, már-már lihegek is a hajrá miatt.

- Maga... maga... mindig ilyen... - keresem a szavakat is, de a szavamba vágsz:

- Látom, maga meg ilyen rámenős? Mi van, ha egyedül szeretnék síelni? Hm? - nem látom a szemed a szemüvegtől, csak magamat benne, és fel sem húzod. Én megteszem, hátha veszed a lapot, de szó nélkül otthagysz. Na ezt nem! Macska-egér játékot akarsz? Nem hagyom magam ilyen könnyen lerázni!

Utánad iramodom és melletted próbálok siklani, de beszélni nem tudok. Néha rád nézek, a kipirult arcodra, de a ruhád az alakodat teljesen eltakarja, ezért a tegnapiak alapján próbálok emlékezni a formáidra. Ekkor egy éles kanyart veszel és elindulsz befelé egy erdei ösvényen. Gyorsan befékezem és elindulok arra. Nagyon le akar rázni ez a lány! - csóválom a fejem, hogy le akarsz rázni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Visz a lendület előre. A hideg szél az arcomba vág, ahogy siklok előre a havas lejtőn. Kanyarog az út előttem, csípőmet és térdeimet mozgatva finoman irányítom magam. A következő pillanatban mellém érsz. Arcod kipirult a hidegtől, zihálva veszed a levegőt.

- Maga...maga...mindig ilyen....- nem tudod befejezni, mert közbevágok:

- Maga meg ilyen rámenős? Mi van, ha egyedül szeretnék síelni? -mordulok rád, és jobb is, hogy a szemüvegtől nem látod a szemeim. Dühös vagyok rád, ugyanakkor van valami benned, ami hozzád vonz. Ahogy leveszed a szemüveget, szinte elveszek a szemeidben. De nem engedhetem meg magamnak, hogy gyengeséget mutassak. Újra nekilendülök, nem törődve veled. Nem hagyod magad lerázni, tetszik, hogy ilyen kitartó vagy. Mégis megpróbállak lerázni, és a következő kanyar után bevágok az erdőbe, egy keskeny pályán. Csak utánam tudsz jönni, annyira szűk az út. Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg eltévedhetünk.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig bírlak utolérni megint. Mész be a sűrűbe, azt sem tudod merre, csak előre. Biztos ismered a környéket, és gondolom vissza is találunk majd. Követlek némán, hiába is próbálnék beszélni, nem hiszem, hogy hallanád. De milyen sportos vagy... A ruha bár takarja alakod, a kondíciód sokat elárul.

Már vagy egy fél órája menetelünk az erdőben, biztos azt hiszed megunom és otthagylak, de nem. Már csak azért sem fordulok vissza, mert már elég mélyen járunk a rengetegben és se neked, se nekem nem lenne ildomos egyedül maradni. Aztán pár emelkedő után kiérünk a fák közül és megpillantok egy egyenes, nyílt szakaszt lefelé. Sehol senki. Biztos ide jöttél, valami titkos pálya lenne? Kimondatlan kérdésemre máris választ kapok, mert hirtelen megfordulsz:

- Na jó, legyen. Ha már eddig követett, akkor megmutatom az én rejtett lesiklómat. Ott, annál a kis háznál kezdődik - felfelé mutatsz -, és jóval lejjebb van vége. Nos, van kedve egy versenyre?

- Persze, lenne. Legyen tétje is, vagy anélkül? - kérdezem kíváncsian.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen rám hagyatkozol. Jössz utánam, mintha megbíznál bennem. Régóta jövünk már, a szállástól teljesen eltávolodtunk. Most már amúgy sem hagyhatlak magadra, hiszen biztosan nem találnál vissza. Még egy ok, hogy haragudjak rád. Nem elég, hogy zavarsz a magányomban, most még istápolhatlak is. Végre kiérünk a tisztáshoz. Hosszú, egyenes szakasz,meredek lejtővel. Mindig eljövök ide, ha erre járok. Ha már ilyen kitartó vagy, talán érdekel egy kis kihívás.

- Ha már eddig követett, akkor megmutatom az én rejtett lesiklómat. Ott, annál a kis háznál kezdődik - mutatok fel a hegyoldalra -, és jóval lejjebb van vége. Nos, van kedve egy versenyre?

Rám nézel, aztán a hegyre, mint aki mérlegeli az esélyeket.

- Persze, lenne. Legyen tétje is, vagy anélkül? -kérdezed.

- Egy vacsora, és a vesztes fizet- felelem. -Kövessen a házig, onnan indulunk.- mondom, és elsiklok mellőled a kis lak irányába. Nincs messze, nem sietek, hogy tudd tartani az iramot. Látszik, hogy nem először van síléc a lábadon, de azért a győzelmemben biztos vagyok. A házhoz érve bevárlak, majd megindul a közdelem. Veszedelmes iramban siklunk szinte fej fej mellett a meredek pályán. Fejünk felett észrevétlenül gyülekeznek a viharfelhők.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Figyellek, ahogyan szemtelenül előre iramodsz. Adok is kis előnyt, hogy úgyis utolérlek, de aztán én is utánad siklom. Azért tudsz te valamit, mert mégis nehezen érlek utol, de a vacsora jó tétnek tűnik. Nem bírlak lehagyni, ahogy lecsúszunk, és végül a lejtő aljára beérve be is előztél, igaz nem sokkal.

- Gratulálok. - lihegem kicsit - Gondolom ismerte a pályát... Azért sikerült.

- Nem szégyen... - te is lihegve mondod a szavakat - De meg kell hagyni... Nagyon jól.. futott... Tegeződjünk jó?

- Rendben. - egyezek bele. - Akkor szia.

Adok két puszit, mire megszólalsz:

- Szia. Ja, és lógsz egy vacsorával.

Ekkor tűnik fel, milyen sötét van, amolyan félhomály. Eddig veled voltam elfoglalva, és nem is néztem fel. Egy vastag felhőréteg takarja az eget. A hó is épp szállingózni kezdett.

- Szerintem indulnunk kellene... - javaslom óvatosan.

- De ne vissza az erdőbe, mert az veszélyes lenne. Nem találnánk meg a visszautat. - Mondod feltekintve. - Inkább próbáljunk visszajutni a házig. Hátha nyitva van, vagy be tudunk jutni.

- Rendben. - felelem, és elindulunk felfelé, miközben a hó egyre sűrűbben kezd esni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hiába a nagy igyekezeted, nem vagy jobb nálam. A lejtő alján bevárlak, igaz, túl sokkal nem is maradsz le. Hiába vagyok edzésben, engem is megvisel a dolog, mindketten lihegünk a kimerültségtől.

- Gondolom ismerte a pályát... Azért sikerült.- mondod, és közben lehúzod a szemüveged.

- Nem szégyen... - felelem, bár félek, hogy a zihálástól nem is érted, mit mondok. - De meg kell hagyni... Nagyon jól.. futott... Tegeződjünk jó?

- Rendben.- Akkor szia.- válaszolsz, és már hajolsz is a pusziért.

-Nos, akkor lógsz egy vacsorával- évődök veled mosolyogva.

Arcomra hull egy hópehely. Felnézel, és aggódást hallok a hangodon, amikor megint megszólalsz. Engem is aggasztanak a sötét felhők, így nem ellenkezek, mikor az indulást sürgeted.

- De ne vissza az erdőbe, mert az veszélyes lenne. Nem találnánk meg a visszautat. - mondom- Inkább próbáljunk visszajutni a házig. Hátha nyitva van, vagy be tudunk jutni.

Elindulunk a házikó irányába. Az imént még csak szállingózó hó mostanra sűrű függönyként hullik alá. Előttünk kezd kibontakozni a biztonságot nyújtó erdei lak képe. Ahogy odaérünk, az ajtó feletti kiálló részt tapogatom végig a kezemmel. A keresés nem eredménytelen, hiszen alig pár másodperc múlva már a tenyeremben csillog a kulcs.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már alig látok a hózáportól, mire felérünk a házhoz. Rutinosan tapogatod ki a kulcsot, mintha csak a saját házad lenne. De itt kint felesleges minden kérdés, csak jussunk beljebb. Amint behúzzuk magunk mögött az ajtót, a kint tomboló vihar máris szelídebbnek látszik.

- Jól sejtem, hogy nem először jársz itt is?

- Igen... - vallod be még kicsit dideregve és most veszed le a szemüveged. Azok a csodás szemek!

- Nem vagy túl bőbeszédű. - évődöm veled még kicsit. - Honnan ismered a helyet?

- Előbb inkább fűtsünk be, és aztán majd beszélgetünk jó? - és elindulsz a kandalló irányába. Szerencsére van bent fa, nem kell kimenni érte.

Mikor begyújtunk, élvezettel figyelem, amint az arcodat besugározza a lángok fénye. Sokkal szebb vagy így. Kezünket melegítjük először az egyre melegedő kandallónál, és nem is mozdulunk mellőle, olyan jól esik a melege. Aztán megkérdezem:

- Levehetem a göncöt? Már ha nem zavar... - válasz helyett rám nézel és valami furcsa fény van a szemedben. Már húznám le a cippzáram, amikor megfogod a kezem.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom rajtad, hogy kicsit meglepődsz, ahogy kinyitom az ajtót előtted. Nem először vagyok itt, és ezt észre is veszed, mert rákérdezel. Szűkszavúan válaszolok, és próbálok úrrá lenni a remegésemen, mert igen hideg van.

Idebenn már szívesebben beszélgetek, hiszen a hóvihar kinn rekedt. Leveszem a szemüveget, és kérlek, hogy segíts begyújtani a kandallóba. Fa van bőven, még szerencse, hogy nem kell kimennünk érte ebben az ítéletidőben.

Nézem, ahogy tüzet fog a fa, s a lángok vad táncába szinte beleszédülök. Közelebb hajolok, hogy jobban érezzem a meleget, amit a tűz áraszt. Érzem a közelséged, ahogy mellém ülsz.

- Levehetem a göncöt? - kérdezed. - Már ha nem zavar....

Nézlek, és nem válaszolok. Ehelyett finoman megfogom a kezed, ami már a cipzáron van. Talán a körülmények különös játéka, de valahogy fesztelennek érzem magam.

- Ugye, nem gondolsz rólam semmi rosszat? -kérdezem. Furcsán nézel rám, látom, nem érted a kérdést. - Nem vagyok boszorkány, hidd el, nem én rendeltem a hóvihart. - folytatom a gondolatomat, miközben kezem a cipzárral lassan megindul lefelé a kezeslábasodon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ugye, nem gondolsz rólam semmi rosszat? - kérdezed, de látom az érdeklődést a szemedben, a kíváncsiságot és a huncutságot. Talán félreérthetően nézhettem, mert így folytatod: - Nem vagyok boszorkány, hidd el, nem én rendeltem a hóvihart.

- Biztosan nem? Mert kezdek elvarázsolódni. - mondom halkan. - Titkos sípálya, kulcs az ajtó felett...

De szót nem hagysz már nekem és megcsókolsz, miközben az egyik kezeddel megfogod a tarkómat és a szádra húzol. Finom, édes, és forró szád csak úgy falom, nem gondolva másra. Aztán a csók végén ismét a szemembe nézel:

- Le akartál vetkőzni, nem? - és egy mozdulattal letolod rólam a síruhát. Ott állok egy alsónadrágban és egy pólóban, az eddigi öltözékem a földre került.

- És te nem szeretnél levetkőzni? - kérdem hozzád lépve és elindul a kezem rajtad, lejebb és lejebb tolva a cippszárod. Alig várom, hogy a tested megpillanthassam...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hagyod, hogy húzzam lefelé a cipzárt a ruhán.

- Biztosan nem? Mert kezdek elvarázsolódni. - suttogod, mintha attól félnél, hogy a hangos szóra abbahagyom. - Titkos sípálya, kulcs az ajtó felett...

Forró csókkal zárom le a szádat, tenyerem tarkódra csúsztatom, úgy túrok a hajadba.

- Le akartál vetkőzni, nem? -kérdem mosolyogva, és egy hanyag mozdulattal lecsúsztatom izmos vállaidról a síruhát. A következő pillanatban már alsógatyában és egy szál pólóban állsz előttem.

- És te nem szeretnél levetkőzni? -teszed fel nekem a kérdést, de válaszra sem vársz, kezedbe veszed a cipzárat, és lassú mozdulattal húzod egyre lejjebb. Már a derekamnál jársz, amikor mögém lépsz, és egy hirtelen ötlettől vezérelve hátra húzod rajtam a felsőrészt. Önkéntelen mozdulatot teszek, kihúzom mindkét karom a ruhából, mintha csak meg akarnék tőle szabadulni minél előbb. Csak egy fehér trikó takarja a felsőtestemet. A nyakamba hajolsz, és finoman belecsókolsz. Leguggolsz mögöttem, kezeid a csípőmről tovább húzzák a síruhát. Hallom elragadtatott sóhajod, ahogy a fehér francia bugyi elő tűnik. Kilépek a ruhából, mire magad felé fordítasz, és még mindig guggolva az ölembe temeted az arcod.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szeretem a meglepetéseket, és amikor mögéd állok, onnan folytatom tovább a vetkőztetésed. Fehér trikód bújik elő a felsődből és ahogy egyre lejjebb húzom, úgy tárul fel előttem minden apró részleted. Kibukkan a csipke... Máris megszédülök egy kicsit.

Megfordítalak, hogy elölről is lássalak és ez a csodás illat! Belefúrom az arcom az öledbe, úgy szívom még mélyebben magamba. Nem tudok betelni vele, végigcsókolgatom az összes pontod a hasadtól egészen a bejáratig. A bugyin át harapdállak, nyelvem be-bekúszik a csipkén át a bőrödig. Aztán már érinteni akarlak: félrehúzom az anyagot és végre a finom bőröd kerül a nyelvem alá. Végigsimítom hosszan, élvezem, ahogyan beleborzongsz. Másik kezemmel a popsid alá nyúlok és megmarkolom. Ujjaid a hajamba fonódnak és megragadják a fejem, csak húzol egyre jobban magadra.

Nyelvem megérinti az ajkakat és megremegsz. De még nincs itt az ideje, ennek a finomságnak! Combodon harapdálok tovább, hiába is próbálsz visszahúzni. Fogaim alá kerül érzékeny bőröd és aprókat mozdulok, hogy mindent érezz, bejárja a tested.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csókjaid csak úgy záporoznak a testemre, mintha egyetlen részt sem akarnál kihagyni. A csipkés bugyin át izgatóan hat rám a szád melege, a forró leheleted. Lenézek rád, és látom, ahogy dudorodik a nadrágod az ágyékodnál. Türelmetlen vagy, finoman félrehúzod a csipkét, sima nyelved csiklandoz. Lélegzetem felgyorsul, élvezem a nyelved érintését a bőrömön. Kezeddel a fenekemet markolod, miközben én a fejedet húzom magamhoz közelebb. Ujjaim selymes hajadba túrnak. Nyelved lágyan hozzáér a nagyajkaimhoz, leheletnyi távolságra a csiklómtól. Beleremegek ebbe a csodás kényeztetésbe, és kezdek teljesen elalélni, mikor érzem: abbahagyod. Szád combom belső részére téved, majd beleőrülök a vágyakozásba. Egyre szorosabban markolom a hajad, próbállak visszahúzni magamhoz. A combomtól jössz felfelé, a hasamon át a melleimet érinted a száddal finoman. Hozzám hajolsz, tenyeredbe veszed az arcom, és nyelved hegyével végigsimítod az ajkaim. Nyelved mélyen benyomul a számba, hosszan megcsókolsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még nincs itt az idő, hogy a lényegre térjünk, kényeztetni akarom a csodás tested! Nyelvemmel felkúszok a testeden, de csak éppen érintem a bimbód, hogy vágyj arra, hogy bekaphassam. Aztán már megyek is feljebb, majd mikor a nyakad következik megfogom a fejed, nehogy elhúzd. Ez nagyon finom lesz, amit kiterveltem: az ajkaid éppen csak megnyalom a nyelvem hegyével. Sóhajra is nyílnak, de nem hagyom feltörni a mélyről jövő vágyat. Kihasználva a pillanatot: a nyelvem bedugom a szádba mélyen és falni kezdem a húsos szád. Kezed a hátamra fonódik, úgy húzol magadra, egyre szorosabban.

Kezem lecsúszik az oldaladon és a popsidnál fogva magamhoz húzlak. Érezd kemény férfiasságom, ahogy domborodik az alsómon át. Szorítalak, mintha ez az anyag lenne csak, mi elválaszt minket, de mégis gátként állna közénk. Egyik lábad felemeled és a derekamra fonod. Csók közben lefektetlek a kandalló előtti szőnyegre.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindennél jobban vágyom a csókodra. A szád ízét akarom érezni. Érzékien játszol nyelveddel a bimbóim körül, amik már szinte fájnak, úgy meredeznek. Vágynak az érintésedre, de te éppen csak megleheled őket. Tovább kúszik a szád a nyakamhoz, tenyered a tarkómra fonod, mintha attól tartanál, hogy ellenkezem.


Nyelved hegye az ajkam vonalán fut végig, finoman csiklandoz. Édes, elégedett sóhaj tör fel belőlem, de száddal tapasztod be a számat, és szenvedélyesen megcsókolsz. Közelebb akarlak érezni magamhoz, beléd bújnék, ha lehetne. Ölellek, húzlak, ölemnél érzem, ahogy a kemény férfiasságod nekem feszül. A fenekemnél fogva rántasz magadhoz, én pedig bilincsként fonom csípődre lábamat. Nem engedsz el, csókolsz tovább. Lassan csúszunk együtt egyre lejjebb, a szőnyegre érünk, érzem a puhaságát a hátamnál.

A kandalló előtt fekszünk, a szemedben- mint ezer apró szikra- csillog a szenvedély. Fölém gördülsz, arcodat megvilágítja a kandallóban lobogó tűz fénye. Ahogy a szemembe nézel, elönt a vágy, és mást nem akarok, csak hogy érezzelek minden porcikámmal. Mindkét kezem a nyakad köré fonom, és magamhoz húzlak.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nézem a szemed, szinte elveszek benne. Ez az ami már az első nap is megragadott benned. Nem tudtam szabadulni tőle és most már a foglya vagyok. Magadra húzol és átölelsz. Forró tested érzem és ahogyan lenyúlsz, leveszed rólam az alsóm. Kibújtatlak a trkódból, majd én is lehúzom a pólómat. Ott fekszünk teljesen meztelenül egymáson, már csak a franciabugyid áll kettőnk között. Visszahúzol magadra, érzem minden szívdobbanásod, melled meg-megemelkedik a sóhajaidtól. Forró csókban és karjaink ölelésében fonódunk egymásba. Farkam a dombodhoz nyomom a bugyin át, hogy érezd: magamévá akarlak tenni!

Kibújok az ölelésedből és pár pillanatra megcsodálom a lobogó tűz fényében csodás alakod, hegyes bimbóid. Lenyúlok, a bugyidat félrehúzom és egy határozott mozdulattal, de mégis finoman kinyitom a makkommal a bejáratom, miközben nézlek. Amint elindulok befelé, tested hátrafeszül a gyönyörtől, és a felszakadó vágytól, ajkaidról mély, jóleső sóhaj szakad fel.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Türelmetlenül keresik kezeim az alsód szélét, minél gyorsabban meg akarlak szabadítani tőle. Közben te is vetkőztetsz tovább, húzod le rólam a trikót, és kibújsz a pólódból. A tenyérnyi csipkén kívül nem marad más rajtam, te pedig már teljesen meztelen vagy. Így fekszünk egymáson, nincs semmi, ami megtörné a varázst. Halk sóhajomtól finoman megemelkedő mellkasomon végig simítasz tenyereddel, lágyan átölelsz. Ajkaink szenvedélyes csókban forrnak össze, csókodtól ölemben feltámad a vágy. Érzem keménységed, ahogy átölelve hozzám nyomod a férfiasságodat. Elhúzódsz tőlem, tekinteted éget, szinte lángol a bőrömön, ahogy szemeddel végig simogatsz. Élvezettel nézlek én is, szépen kidolgozott testedben gyönyörködöm. Egyre jobban kívánlak. Megérinted a csipke szélét a combom tövénél, és az ujjaid játékától remegés fut végig rajtam. Nem veszed le rólam, csak félre húzod a finom anyagot. A puncim bejáratát ingerli a makkod, rám nézel közben, szemeddel fogva tartod a tekintetemet. Lassan nyomakodsz be, s ahogy egyre mélyebben érezlek, úgy törik fel belőlem a kéjes sóhaj.


Finoman mozogsz bennem, de többet akarok érezni. Lábaimat a vállaidra rakom, élvezem, ahogy szinte a méhemig hatolsz a farkaddal. Elfojtott nyögéssel tolod egyre és egyre beljebb.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vállamra teszed a lábaid, ezzel teljesen magadba engedsz. Olyan mélyen hatolok beléd, hogy csak a golyóim állítanak meg. Előttem fekszel, de a melleid nem érem el, csak csodálhatom milyen kemények és feszesek.

Először lassan járok ki és be a kapudon, de aztán egyre erősebben és keményebben csapom az ölem hozzád, meg-megcsapva az ajkaidat. Minél jobban és mélyebbre megyek, annál inkább akarlak még és még. Egyre jobban begyorsulok, nyögéseid betöltik a szobát, de azt veszem ki belőlük:

- Még ne... még ne... - ezért igyekszem visszafogni magam, majd mélyen betolom és bent is hagyom. Csípőm mozgásával, benned táncoltatom a farkam, akarom, hogy mindenhol érezd magadban. Makkom körbe-körbe masszíroz odabent, miközben nézem az élvezettől sugárzó arcod. De nem bírod tovább, és lenyúlsz, hogy jöjjek ki belőled. Először még nem engedek a finom erőszaknak, de amikor a golyóimhoz nyúlsz, és megszorítod a tövét, akkor már igen.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem akarok még elmenni, de alig bírom visszafogni magam. A gyengéd kezdés után erőteljes lökésekkel folytatod, mintha csak a nyögéseimmel biztatnálak. Kezeddel erősen tartod a lábaimat, és ahogy élvezed, úgy szorítod egyre erősebben őket.

Megállítanálak, de gyenge próbálkozásom, hogy szóljak, csak halk nyögésben jut el hozzád. Lassítasz ugyan, de nem veszed ki belőlem a farkad, inkább lágyan körbe-körbe tekergeted a csípődet. A mozgástól makkod édes masszírozását élvezhetem, ahogy szinte mindenhol a hüvelyem falához dörzsölődik.


Ahogy így fekszünk, szemem becsukom, mégis érzem, hogy nézel. Mosolyra húzódik a szám tetszik, hogy élvezed az együttlétet.


Annyira jó,ahogy bennem vagy, mégis lenyúlok oda, ahol testünk szinte eggyé olvad. Talán az érintésemből érted, mit akarok. Ujjaim közé fogom a golyóidat, és finom nyomással éreztetem veled, most én akarok irányítani.


Kicsusszanok alólad, te felülsz, hátaddal a kanapénak támaszkodsz. A lábaid közé térdelek, fejem az öledbe hajtom. Felsóhajtasz, amikor térdeimet magam alá húzom, fenekem feltolom. Egyik kezedet a fejemen pihenteted, másikkal a gerincem vonalát rajzolod végig, amíg csak a kezed elér.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felülök és nekidőlök a kanapénak. Odatérdelsz elém, és az ölembe hajtod a fejed. Lüktető farkam alig pár centire van a szádtól, mégsem érinted. Megfognám a fejed, de nem hagyod, csak simogathatlak. Pihegj, addig a hátadat is simogatom, de aztán már ki is találom mi lesz a következőkben.

Felemelem a fejed, rám nézel és két kézzel a számra húzlak. Tested fölém emelkedik és amikor a forró csókot adod, farkam a combjaid közé nyomódik. Arcodról a popsidra kúzom és lenyomom a csípőd magamra, hogy ajkaidhoz csússzon a makkom. Összezárt combokkal hatolok be a lábaid közé, ezzel is izgatva az érzékeny pontjaimat. Majd egyszer csak szétnyitod a lábad teljesen és egy mozdulattal felnyársalod magad.

Felnyögök a hirtelen jött fordulattól, de a számba nyomod a melled, nem hagyod, hogy a hangom csak elszálljon a szobában. Meredő bimbóid egyre beljebb csúsznak a nyelvemen, ahogy szopom őket, miközben popsid megragadva táncoltatlak a farkamon.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte a leheletemet is érezheted a férfiasságodon, annyira közel a szám hozzá. Lehajtott fejemen érzem a kezed, de kibújok alóla, és érted is, hogy mi esne jól. Hátamon zongorázol végig finoman hosszú ujjaiddal, én megpihenek gyengéd simogatásod alatt. Egyre jobban árad szét testemben a szenvedély, és remélem, ahogy rád nézek, kiolvasod a szememből a vágyat, ami mindent elsöpör. Arcom kezedbe fogod, megcsókolsz, magadhoz vonsz. Melletted két oldalt kezeimen támaszkodva, szinte fekve kúszom hozzád közelebb. Összezárt lábaim között érzem a kemény farkad, amint utat tör a gyönyör felé. Lábaidat te is szorosan egymás mellé zárod, csípőmet öledre szorítod. Farkad vége épp csak beér a nagyajkak közé, óvatosan helyezkedek rajtad, hogy minél finomabb legyen az érzés neked is. Makkod eléri már érzékeny csiklómat, ami a lágy dörzsölés hatására apró rüggyé duzzad. Nem bírom már elviselni az édes gyötrést, de hallom, amint te is zihálva szeded a levegőt. Nem kegyelmezek. Széttárom a combjaimat, és rád ülök, jó mélyen elhelyezkedem. A mozdulatom hirtelen ér, nyögéseid egyre hangosabbak. Előbbre csúszol, így lábaimat bilincsként fonhatom a derekadra. Egyik kezemmel a nyakadba csimpaszkodom, húzlak magamhoz, szinte beléd bújok. Másik kezemmel az egyik mellemet adom a szádba, hogy elfojtsam az újra kitörni készülő nyögésed. Őrülten szopod, szívod a bimbóimat felváltva, kezeddel pedig a csípőmet markolod. Próbálsz irányítani, de nem hagyom. Jó nagyon így is, de váltani akarok.


Ahogy felemelkedem, mellbimbóm kicuppan a szádból. Nyakad elengedem, már nem kell kapaszkodnom. A puncim alig akarja engedni a farkad, ami izgatóan meredezik az öledben. Csak nézel, nem szólsz, megbízol bennem.

Háttal ülök rád, lassan ereszkedem a kemény faszodra. Előre hajolok kicsit, hogy a még mindig összezárt lábadon a térdeidre támaszkodjak. Lassan mozgok, fel-le, aztán előre-hátra....Halk nyögés a válasz minden egyes mozdulatomra.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfordulsz, háttal nekem, és úgy ülsz bele a farkamba. Megtámaszkodsz a térdemen és teljes hosszában megmasszírozod a pináddal, megszívva minden húzáskor. Megfogom a derekad, úgy tartalak, aztán a kezem előrecsúszik a melleidre, és megmarkolom őket. Próbállak hátrahúzni, hogy mélyen beleülj, de te ellenfeszítesz és ez a huza-vona egyre jobban masszírozza a makkom. Nem fogom ezt bírni úgy érzem, ráadásul úgy érzem, hogy odabent erősen megkapod te is a magadét.

Aztán belehúzol: rám guggolsz és erősen, gyorsan kezded pumpálni a faszom. Ordítok, de már nincs megállás, egyre jobban és gyorsabban teszed, végül nem bírom tovább. Makkom megfeszül benned és olyat robbanok, hogy az ordításom is visszhangzik, de csak folytatod. Kapnék utánad, de nem állsz meg. Már teljesen elszédültem, azt sem tudom, hol vagyok, de akkor erősen beleülsz és rászorítasz. Hörgésemmel vegyül sikolyod és nyögésed...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezeid a csípőmről a melleimre kúsznak, finoman masszírozod őket. Húzol hátra, de nem engedek. A saját ritmusomban akarlak az őrületbe kergetni...


Zihálásod lassan erősödő lihegésbe vált. Az egyre erősödő szenvedély egyre gyorsabban hajt a kielégülés felé. Lendületes tempót diktálok, próbálsz visszafogni, de már nincs megállás. Élvezni akarom, ahogy együtt érünk a csúcsra. Kezed szorosan fogja a csípőmet, ujjaid a húsomba vájnak. Vadul lovagolok rajtad, és jön az első hullám, ami elsöpör.

Érzem, ahogy forró magod belém engeded, de nem állok meg még. Jó mélyen rád ülök, forró hüvelyemmel fogságba ejtem a férfiasságod. Hangunk keveredik, ahogy hangosan élvezünk.


Kimerülten előre dőlök, a térdeden pihentetem homlokom. Mindkét kezed lassan feltolod, végig a hátamon, a gerincem mentén. A finom érintéstől a még felhevült testem összerázkódik. Felnyögsz, ahogy rászorítok a még bennem lüktető farkadra.


Óvatosan felemelkedem rólad, és melléd térdelek, szembe veled. Arcom még mindig pirult a vágytól, rajtad is látom, hogy még ég benned a tűz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak végighúztam a kezem a hátadon, mire beleborzongsz, amit egy erősebb szorítással kapok vissza. Majd odatérdelsz szemben velem és nézzük egymás szemét. A tűz fénye is visszaverődik benne, olyan mélyre merülök. Jól esik ez a kis pihenés, de kívánlak még, nem szeretném, ha itt és most véget érne. Odakint még tombol a hóvihar, nem csitult.

Hajadba túrok és az ujjaimhoz, tenyeremhez bújsz, aztán épp kókadozó farkamhoz irányítalak. Megfogod az egyik kezeddel és finoman ráhajolsz. Lenyalogatod a levünket róla egészen a tövéig. Nagyon élvezed, és az érzékenységem is kezd elmúlni. Érzem, ahogy tér vissza belé az élet, egyre vastagabb lesz újra, megkeményedik a kényeztetéstől. Aztán a finom nyelvsimogatások után hirtelen mélyen bekapod és megszívva húzod ki a szádból. Ez olyan váratlan volt, hogy felnyögök hangosan, és megkapaszkodom a hajadban. Majd újabb váratlan és mély merülés a torkodig, és megint kihúzod erősen.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman tolom szét a térdeid, közéjük hajolok, és ezer apró csókkal halmozom el combod belső felét. Közben kissé lestrapált péniszed veszem a kezembe, és élvezem, ahogyan az ujjaim érintésétől tér vissza bele az élet. A számba veszem ,hosszan végig nyalom. Számban keverednek a testnedveink, farkad a bő nyáltól és nedveinktől finom síkos. Rád nézek, látom szenvedsz nagyon. Kezeddel egyre erősebben markolod a hajam, és ez a különös fájdalom élvezettel tölt el. Beljebb hajolok a lábaid között, és a heréidet is megnyalogatom. Amikor ismét a farkad a számba kerül, már nem finomkodom. Férfiasságod vége már a torkomban lüktet. Ekkor szabad kezeddel a combjaim közé nyúlsz, és vadul, durván ujjazni kezdesz. Te ugyanúgy, mint én lassan beleőrülsz a vágyba. Dugattyúként mozog a kezed bennem, három ujjad nyomod a pinámba. Erősen szoplak, arcom szinte behorpad az erőlködéstől. Hosszan, lassan húzom végig a szám a farkadon egészen a tövétől a hegyéig, majd egy határozott mozdulattal tövig nyomom ismét. Hangosan felnyögsz, ezért kicsit megállok, bár érzem, engem is elér a gyönyör. Rád nézek, pillantásunk találkozik.

-Engedd!Akarlak!-suttogom,szinte alig hallhatóan.

Beleegyezően lehunyod a szemed, ahogy kezem a golyóidra téved. Megmarkolom őket, és felsikoltok, ahogy ujjaid gyorsuló mozgása a kielégülés felé sodor.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy egyre jobban beindulsz, nem bírom, hogy ne érezzelek és ne kapd vissza. Három ujjam mélyesztem beléd tövig, és odabent alaposan megjáratom. Csuklómon csurog a szaftod, egyre erősebben szopod a makkom.

- Engedd! Akarlak! - nyögöd, miután tőből szoptad le a faszom. Ha engeded, akkor már nem érdekel semmi. Szopd csak, szopd, és hagyom, hadd törjön fel belőlem a gecim. Érzem, ahogy már megállíthatatlanul indul el mélyről. Ujjaimat megfeszítem, egyre jobban kapaszkodom benned erősen, és már nincs visszaút. Olyat szívsz a makkomon, hogy minden izmom megfeszül, és csak lövöm, töltöm a szád megállás nélkül. Az egész testem felrobban, ahogy csak folytatod, csapolod a farkam. Könnyezve hullámzik a tested az ujjaimon, amit benned feszítek arra a pontra, de csak nyomom és mozdítani nem bírom. Ordításom tölti be a helységet, mert nem hagyod abba és vörösre szoptad már a végét.Majd lehullok vissza a szőnyegre és már szinte semmit nem érzek, csak szédülök. Az ujjaimat sem bírom már kihúzni belőled.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy-egy szívással még jobban fokozom a kínodat, amit egyre nehezebben viselsz. Érzem, hogy egyre több ujjadat feszíted bennem, és egyre gyorsabban mozgatod ki-be a pinámban.

Ahogy a kéj elönti férfiasságodat, még szorosabban tartom a számban, kezemmel rárántok párat. Hangos kiáltással teleélvezed a számat drága nedűddel. A forró nedved megtöltött, én csak nyelem minden egyes cseppjét, mindet magamnak akarom. Hagyom, hogy a számban csillapodj le, nyelvemmel finoman körbenyalom a lüktető farkad.

Az orális kényeztetés mindkettőnk kedvére van, és én is érzem már, hogy a kéj felgyülemlik bennem, és mindjárt elérem a csúcsot.

Apró rángások söpörnek végig rajtam, és apró sikolyokkal élvezem a pillanatot és a mindent elsöprő gyönyört.

Hüvelyem szinte satuba fogja az ujjaidat, miközben másik kezeddel a hajamnál fogva húzol magadhoz. Szenvedélyesen belecsókolsz a számba, és érzed, kezdek engedni. Ellazulok, ujjaidat finoman kihúzod forrón lüktető puncimból.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mielőtt felsikoltanál, érzem, hogy most jött el az a pont, amikor eléred a gyönyörök csúcsát, ezért a számra húzlak, hogy abba fojtsd nyögésed. Ujjaim megfeszülnek, a tested is meghajlik, aztán megremegsz. Nem engedlek a számról, szorosan tapasztalak rá, amíg nem érzem, hogy csillapodsz. Tenyerem lucskosan ázik, puncid még forrón lüktet rajta. Hagyom még benned egy kicsit az ujjaimat, mikor a csókunkból elengedlek.

- Remélem eléggé felmelegedtél ebben a hóviharban... - súgom neked, amikor kinézel.

- Nincs is hóvihar, miről beszélsz?

Én is odanézek és valóban: kint süt a nap, szikrázik a hó, és az előbbi vihar tovatűnt.

- Nos, akkor egy újabb lesiklás? - kérdem huncutul, benned kicsit megmozgatva az ujjaimat.

- Naaaa! Csak óvatosan! - csapsz egy gyengédet a vállamra. - Már ha fel bírsz állni.

Látom, a csipkelődős stílusodat még nem hagytad el. De felnevetek:

- Nem nekem fog remegni a lábam szerintem... - és ujjaimmal újra körbemasszírozom a puncid. - Vagy segítsek felállni?

- Na megállj csak! - próbálsz felpattanni, de nem sikerül úgy, kissé meginogsz. Alulról megtollak kicsit.

- Mondtam, hogy kell a segítség... - nevetek rajtad, de aztán odahajolsz és azt súgod:

- Nagylány vagyok már, vagy ezt nem bizonyítottam eléggé? - és válasz helyett forrón megcsókolsz.

Tartalomjegyzék