Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amióta egymásnál lakunk (hol nálad, hol nálam), azóta egyáltalán nem unalmas az életünk. Mindig valami kellemes meglepetéssel várjuk a másikat, és ilyenkor alig várom, hogy hazaérjek.

Most is sikerült kivételesen előbb elszabadulnom a munkából, majd holnap folytatom, sietek is hozzád haza. Bár nem tudod, hogy előbb érek hozzád, remélem nem rontom el a meglepetést, de ha nem lesz, akkor meg csinálunk.

Nyitom is az ajtót, és lépek be, amikor zajokat hallok a szoba felől...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mióta beléptél az életembe fenekestül felfordult minden. Bár szívesen adtam fel érted eddigi szingli életem. Eddig napjaim teljesen egyformán teltek, de az utóbbi hetekben valahogy minden úgy megváltozott és sokkal színesebben, talán mondhatjuk úgy is, hogy rózsaszínben látom a világot.

Délelőttönként, mikor van végre egy kis lazítás a munkában, rögtön arra gondolok, hogy milyen jó lesz este újra veled együtt lenni. A hétvégékről nem is beszélve.

Ma előbb végzek, bevásárolok és főzök neked valami finomat.-ez a gondolat jár a fejemben egész nap.

Hazamentem, sikerült mindent úgy elkészíteni, ahogy elképzeltem. A szobában gyertyafényes teríték, halk kellemes zene. Épp a gyertyákat gyújtom meg az asztalon, mikor hallom, hogy kattan a zár...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minél beljebb haladok a szoba felé, a zajok halk zenévé simulnak.

- Szia Édesem! - szólok, miközben az előszobában leteszem a táskám. Kijössz és a nyakamba simulsz:

- Már vártalak. Mit szólnál egy romantikus vacsorához? - búgod a fülembe.

- Gyertyafénnyel? - kérdem vissza, miután megcsókoltalak és mosolygom Rád. Erre sokat sejtetően húzol befelé, a cipőmet sem tudtam még levenni. A szobában kiteljesedik a lágy zene, a gyertyafény elbűvöl. Az étel illata bejárja a szobát és az orromba kúszik.

- Mmmm.... Nagyon finom illatok vannak drágám! - súgom a füledbe. A székhez kísérlek, kihúzom és alád segítem, majd én is a helyemre ülök. Rád nézek és megnézem a csillogásod. - Gyönyörű vagy ma este. - dicsérlek meg.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nagyon vártam jöttödet. Ha tudnád, hogy egész nap az estét vártam - gondolom magamban. Ruhám a pillanat varázsához illik, alatta a meglepetéssel.

Székem kicsit kijjebb tolom, hogy szedhessek Neked az ételből. Ahogy kicsit az asztal fölé hajolok, érzem tekinteted a dekoltázsom szemléli, mely igencsak sokat sejtető. Poharainkba egy kis bort töltesz és koccintunk:

- Egymásra!

Látom, ízlik a vacsora, mert nagyon jóízűen falatozol.

- Látom ízlik. Remélem a desszert is ilyen sikeres lesz. - mondom halkan és megsimogatom kezed, mikor épp a poharad felé nyúlsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor az asztal fölé hajolsz és bepillantást nyerek a dekoltázsodba, valamint érzem bőröd finom illatát... máris máshol kezdenek járni a gondolataim.

Az étel nagyon finom, szinte bizsereg tőle minden érzékszervem, és ahogyan rám mosolyogsz...

- Látom ízlik. Remélem a desszert is ilyen sikeres lesz. - csillog a szemed.

- Nagyon finom, Drágám! Ezután a desszert biztosan mennyei lesz. - és kortyolok a finom borból. Megtörlöm a számat, felállok az asztaltól és melléd lépek.

- Máris a desszertre vágysz? - kérded felfelé nézve, és így olyan finomnak és kecsesnek tűnik a nyakad, hogy legszívesebben megharapdálnám. Gyönyörű látvány.

- Remélem megkapom. - föléd hajolok és megcsókolom az ajkaid. Puhán válaszolsz is rá, megfogod a fejemet, beletúrsz a hajamba.

- Akkor szolgáld ki magad. - súgod a csók után és a kezem elindul kibontani a ruhádat.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután megettük a vacsorát, iszol egy kicsit, megtörlöd a szád és felállsz. Odajössz hozzám.

-Máris a desszertre vágysz? - kérdezem és látom, teljesen megbabonázott tekinteted. - Remélem megkapom. - hajolsz fölém és megcsókolsz. Viszonzom csókodat, megfogom a fejedet és beletúrok puha hajadba.

- Akkor szolgáld ki magad. - súgom a csók után és a kezed elindul kibontani a ruhámat.

Én is felállok és átadom magam annak a bizsergető vágynak, amit ujjaid matatása kelt bennem.

Ruhám cipzárját hátul nem olyan nehéz lehúzni, így pillanatok alatt az új, fehér, csipkés melltartómban és apró csipkés bugyimban állok előtted.

Nagyon megnézel, mintha még a lélegzeted is elállna.

- Tetszem? - kérdem könnyedén és boldogan.

- Nagyon gyönyörű vagy. - válaszolod kissé rekedtes hangon és nyelsz egyet. Kissé zavarban vagy, ilyennek még nem láttalak. De látom csillogó tekinteted, melyben gyönyörűen tükröződik a gyetya fénye. Közben megszólal az egyik kedvenc szerelmes dalunk a CD-n és szorosan egymáshoz simulva elkezdünk táncolni. ...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Tetszem? - kérdezed, és a szavam is megakad bennem a látványodtól. A fehérneműd nagyon csinos, szinte világít barna bőrödön, és tökéletesen kiemeli az alakodat.

- Nagyon gyönyörű vagy. - próbálok hangot adni a szavaimnak és gondolataimnak. Teljesen elvarázsoltál. Aztán egy lassú zene kúszik a fülembe. Odalépek hozzád, átölellek, hogy érezzem a bőröd minden egyes pontját, finomságát, lágyságát. Táncolni kezdünk, az illatod bekúszik az orromba és már azt sem tudom hol vagyunk. Csak téged érezlek és azt ahogyan a szádhoz hajolok és egy édes csókot adunk egymásnak. Puha ajkaid először lágyan, majd szenvedélyesen fogják közre az enyémeket, pedig észre sem veszem, hogy én vagyok a szenvedélyesebb úgy kívánlak. A tánc közben kinyitom a melltartódat, de nem veszem le, csak tartom a kezemmel, hogy ne nyíljon ki. Aztán az arcod és a nyakad hintem finom csókokkal.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lágy, puha, finom, édes csókokkal borítjuk el egymás ajkait, arcát, nyakát, fülét, miközben hagyjuk, hogy a muzsika lágy dallamai öleljenek körül minket. Közben kinyitod melltartómat, de nem engeded el, úgy táncolunk tovább. Karjaimat nyakad köré fonom, cirógatom puha hajadat. Ujjaim lágyan végigfutnak füleden, nyakadon és végig lefelé gerinceden. Érzem izmaid feszülését és puha csókjaid hevülését. Egyre mélyebben vesszük a levegőt. A zene csak szól rendületlenül és határtalan szenvedélyünk egyre csak fokozza izgatottságunk. Ajkaim fülcimpádat becézik és elvarázsol a reggelről még érezhető arcszeszed szédítő, férfias erőt árasztó illata. Mélyen belédszippantok és élvezem e csodát....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elbódít az illatod és a válladon kúszom le, a csókokat apró harapásokkal tűzdelem, hogy a bőröd minden érintésre válaszoljon. Lassan kiengedem a melltartódat is és ahogyan a szám a melleid közé siklik le, úgy engedem egyre lejjebb és lejjebb e fehér csodát. De még nem teljesen veszem le, csak a bimbódig, hogy az még rejtélyes takarásban legyen.

A kis völgybe fúrom az arcomat és élvezem, ahogyan puszilhatom és szívhatom a domborulataid között a illatod. Érzem, ahogyan az ingem nyitod, és tolod hátra a karomon, miközben elindulok a melled alá, számmal félretolva a melltartód kosarát.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon nehéz így bármit is tenni. Csókjaiddal kényeztetsz, csigázol. Próbállak kiszabadítani inged fogságából. Lassan kigombolom, majd mikor már félig nyitva mellkasodhoz szorítom ajkaim és finom illatod szívom magamba. Már ezzel megbabonázol. Fejed cicijeim között pihen , nyelved hegye pedig vadul dolgozik.

Egyre jobban kínoz a vágy, hogy minél közelebb érezhesselek.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan eltolom a bimbódról az anyagot, szinte kiugrik belőle, hogy a számba vegyem. Kicsit megnyalintom, aztán körbe, mire megragadod a fejem és egyszerűen ráhúzod, rászorítod, hogy szopjam. Egészen mélyen a számba veszem, szinte szívom, ahogyan körülötte a nyelvemmel masszírozom, majd fel-le pöckölgetem a számban. Először lassan, majd gyorsabban, aztán lassítok és erősebben csinálom... Nyögéseidet hallom, melyek egyre hangosabbak. Kezem elindul a hátadon és az oldaladon le a popsidig és magamhoz szorítalak. Belemarkolok keményen.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mellbimbómmal való játékod egyre kibírhatatlanabbá teszi az irántad érzett vágyamat. Nyelved vadul játszik velem. Közben kezed lejjebb csúszik, popsimba markolsz és mégszorosabban magadhoz húzol. Érzem, vágyad neked sem kissebb, mint az enyém, mert farkad nadrágodon keresztül majd kicsattan. Miközben tovább játszadozol velem, megpróbállak kihámozni maradék öltözékedből. Ujjaim ismét végigfutnak gerinceden, popsidon. Kicsit abbahagyod cicim édes kényeztetését és bugyim levételével kezdesz foglalatoskodni. Persze izgató játékod nem hagyod abba, mert ujjaid és nyelved a hasam és combjaim között kalandoznak épp.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan egyre lejjebb kalandozok édes testeden, egy kisebb megkönnyebbülést érzek: kiszabadítottad a farkamat nadrágom fogságából és nem szorít annyira. Vastagon, szabadon áll, és még húzol is rajta párat...

De nem hagylak sokáig játszani, mert a hasadtól a combodig puszilgatlak, majd a combod belső felén nyalogatlak tovább, szinte felfalnálak, ahogyan a bugyidból kiszabadult, tüzes puncid felé közeledek. Érzem a forróságod, és amint elérek a combod tövéhez felnyögsz, pedig még cak éppen érintettem az ajkaidat. Elindulnék a dombod felé és még feljebb is, de megfogod a fejem és határozottan visszatolod az ajkaidhoz. Ilyen szelíd erőszaknak nem állhatok ellent és amint a számmal elérem a csiklód magasságát, egy erős nyelvcsapással benyalok az ajkaid közé és erősen végighúzom köztük, a végén megpattintva a csiklódon.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaid és nyelved segítségével szabályos "kínzásnak" teszel ki. Mikor nyelveddel elindulnál felfelé, egy olyan csiklandós pontomra találsz, hogy eltolom fejed, amit persze te másképp értelmezel és felbátorodva e mozdulatomon belecsapsz a dolgok közepébe.

- Édesem, a desszert még hátra van - mondom kuncogva és kissé összeszorítom lábaimat. Felegyenesedsz és behúzlak a hálószobába.

- Bocsi, mindjárt visszajövök - mondod.

Én pedig erre vártam, gyorsan lefekszem az ágyra és a már korábban odakészített tejszínhabot cicijeimre, hasamra és puncimra nyomom és érett, piros eperszemekkel díszítem. Épp elkészültem és mozdulatlanul várlak, mikor betoppansz két finom könnyű koktéllal.

Itt a desszert - mondod és majdnem elejted a csodásan feldíszített, gyümölcsökkel teli, jeges poharakat, mikor meglátsz.

Ez pedig az én desszertem Neked! - válaszolom édesen.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mindjárt jövök. - mosolygok rád, és hogy kicsit húzzam az időt, hopgy jobban vágyj rám, kimegyek és töltök pár finom koktélt. A kedvencedet töltöm, ezt imádni fogod.

Mikor visszaérek, teljesen ledöbbenek a látványodtól: a legfinomabb testrészeiden tejszínhab vár rám eperszemekkel. Erre nem gondoltam, hogy ilyen csábító édességekkel vársz. Leteszem a koktélokat az asztalra és rám mosolyogsz:

- Ez pedig az én desszertem Neked! - és huncutul csillog a szemed. Azt sem tudom hol kezdjem a nyalakodást. Aztán döntök: a cicid felett indulok el és ahogyan nyomtad a habot, hol nyalom, hol harapdálom rólad, egyre közelebb a bimbódhoz. Amikor elérek az eperhez a csúcsodra, még nem kapom be, hagyom ott, mint aprócska szigetet. Nyelvemmel a másik melled felé indulok és ott is lassan lenyalogatom a habot, apró harapdálásokkal eszem le rólad, egészen az eperig, de azt is ott hagyom.

- Tessék mindent rendesen megtisztítani, az eper ott maradt! - szólsz huncutul, de mintha meg sem hallanám. Erre az eper köré újabb adag habot nyomsz. - Még maradt a habból ott egy kicsi...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Látom ízlik a desszert - mondom pajkosan és újabb tejszínhab halmokat nyomok az elnyalogatottak helyére.

Persze már nemcsak a habot nyalogatod, hanem úgy intézed, hogy közben egyre meredezőbb bimbóimat is meg-meg kóstolhasd. Nagyon tetszik nekem ez a játék, élvezem minden pillanatát.

Mikor már mindenhonnan lekerültek rólam a habos eperszemek, hirtelen felülök és puhán ledöntelek.

- Most én is szeretnék egy kis tejszínhabot enni - mondom és tüzesen szemedbe nézek. Közben felülről lefelé haladva szinte beborítalak az édes tejszínhabbal.

Forrón, kívánón megcsókollak és nyelvem elindul desszertet enni.

Fülcimpádnál kezdem, majd haladok szépen lassan, nagyon lassan egyre lejjebb és lejjebb. Már nem nagyon bírsz magaddal, de a farkadon meredező tejszínhab kupac visszatart mindenféle cselekedetedtől. És egyszercsak hopp, eljutok odáig. Farkad már majd kicsattan, úgy ágaskodik.

Finom tejszínhab minden cseppjétől megtisztogatlak és te szinte csak ezt a pillanatot vártad....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fölém kerekedsz, hogy játszani szeretnél finoman. Neked is kijár az édeskedés, nem lehetek ilyen önző, pedig már nagyon megkívántalak. Hagyom, hogy elboríts habbal és amikor a fülemnél nyalakodsz, a nyelved hangjai nagyon felpörgetnek. Ha nem lenne hab a farkamon, már magamra húztalak volna, de te kiélvezed azt, hogy ilyen feltüzelt állapotban vagyok és szépen, lassan eszegeted a tejszínt. A mellemnél is megállsz kicsit harapdálni a bimbómat, amitől a farkam még követelőzőbb lesz, de aztán elindulsz lefelé a hasamon. Végül elérsz a makkomig és először óvatosan nyalogatod le, körbe, majd bekapod és alaposan leszopogatod róla az utolsó krémet is. Na ez már sok, ezt már nem bírom ki!

Megfoglak a csípődnél fogva és ráemellek a farkamra, hogy végre rajtam éárezhesselek, benned legyek. És ahogyan egyre mélyebben hatolok beléd, annál erősebb és mélyebb sóhaj száll fel belőlünk. Ez nagyon hiányzott már.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig várod, hogy eltünjenek a hab utolsó cseppjei is, rögtön magadra húzol és mélyre hatolsz bennem. Mint egy kezdő kamasz, aki életében most először megkaphatja a régóta áhitott nőt. Mint egy porcelánbabával, olyan finoman bánsz velem, mintha el sem akarnád hinni, hogy ez velünk történik meg. Nagyon jólesik ez és ettől mégjobban kívánjuk egymást. Csípőm ringásával még mélyebben akarlak magamban érezni. Rád borulok, majd felülsz és forró csókokkal borítjuk el egymás ajkait.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon finoman mozgatod a csípőd, és lassan, de mélyen masszírozzuk egymást odabent. Kicsit felülök és a szádhoz hajolok, hogy egy forró csókkal tudassam mennyire jólesik, ahogyan mozogsz rajtam. Feljebb húzlak, hogy teljesen felüljek és megfogom a popsidat. A bőröd puhán az ujjaim közé simul, és kicsit belemarkolok, hogy érezd mennyire keményen foglak és mennyire akarlak. Csókunk is egyre szenvedélyesebbé válik. Aztán a nyakadnál folytatom a csókolást, egyre lejjebb és lejjebb, miközben hátrahajolsz. Magamba szívom parfümöd illatát, ami alaposan elbódít, és már a melleid közöttpuszilgatlak, az arcom befúrom közéjük. Egyik kezemmel megfogom és masszírozni kezdem a bimbóid körül, szinte beleül a tenyerembe.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókjaink és testünk szenvedélye egyre erősebb. Felülsz, megfogod popsimat és érzem, nagyon akarlak. Akarom érezni és élvezni tested minden apró rezdülését, ezért csípőmet csak lassan mozgatom, hogy a vágy édes érzése még tovább tartson és minden apró rezdülésedre is odafigyelhessek.

- Kívánlak - mondom megadóan, miközben cicjeim körül puszilgatsz és egyre mélyebbeket sóhajtasz. Puncim egyre jobban kinyílik, te szinte már lehetetlenül mélyen vagy bennem, de nem tudok veled betelni. Csókjaidat én is forrón viszonzom és egyre közeledik az igazi beteljesülés. Popsimról egyik kezed a csiklómra vándorol és kéjes érzéseimet csiklóm cirógatásával mégjobban felkorbácsolod.

- Lehet ezt még fokozni? Úgy látom Neked sikerül Édes - mondom halkan és úgy érzem elérted célod, mert robban a belső bombám és a felhőkig repítesz. ...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyik kezem a popsidat fogja a másikkal előrekúszok a csiklódhoz és gyengéden, körkörösen masszírozni kezdelek.

- Lehet ezt még fokozni? Úgy látom Neked sikerül Édes - súgod a fülembe, de ahogy kimondod, hátrahajtod a fejed, behunyod a szemed, és olyan remegéshullám tör rád, hogy magam is meglepődöm milyen erővel tör fel belőled a gyönyör. Ujjaim már csak simogatjá a csiklód, de a csípőd remegése odabent csak fokozza a makkom által nyújtott masszírozást. Szinte végtelennek tűnő hullámok vonulnak át rajtad és a nyakad puszilgatom apánként, az ujjam már csak ott tartom a csiklódon.

Szenvedélyesen a szemembe nézel, és ezt súgod:

- Nehogy azt hidd, hogy ezzel vége nagyfiú! - és rámdőlve a hátamra fektetsz és a csípőd finoman, aprókat körözni kezd a farkamon. Nagyon finoman csinálod, de a makkom is érzékeny már, hogy minden apróságra egyre jobban és jobban érezzelek.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Viszonozni szeretném e gyönyört, mit tőled kaptam. Hátadra fektetlek és csípőmmel aprókat kőrözök, előre-hátra mozgok. Ajkaink találkoznak és nyelvedet kezdem előbb óvatosa harapdálni, majd elkezdem úgy szopogatni, mintha farkad lenne. Ekkor lélegzeted egyre mélyebbé és szaporábbá válik és érzem egyre jobban megfeszülsz bennem. Tested is aprókat ráng, megfeszül. Kezed csípőmet mégjobban az ágyékodhoz szorítja, amennyire csak lehet nyomod farkad tövig. Én felguggolok és egyik kezemmel megmarkolom farkad tövét, hogy megtartsam, majd fel- le mozgással járatom ki-be. Na ezt már te sem bírod és robbansz. Cseppjeid végigfolynak ujjaimon. Pihegve borulunk egymás karjába.

- Ízlett a desszert? - kérdem és még egy maradék szem eperrel pecsételem meg forró ajkainkat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor rászorítasz a kezeddel is, és a puncidból ki-be nyitogatok a makkommal, ezt már tényleg nem bírom. Megfeszülök, de te csak folytatod tovább, és már az első cseppek már ki is buggyannak a makkom tetején, aztán újabbak és újabbak követik. Végül már csak a kezedben lüktetek és visszaesek az ágyra. Lenyalogatod az ujjaidat és odafekszel mellém.

- Ízlett a desszert? - kérded mosolyogva, és én visszamosolygok rád:

- Drágám, ez nagyon finom volt. Ilyen finomságokra mindig kapható vagyok.

Egy epret veszel a szádba és azzal csókoljuk meg egymást. Aprókat harapunk belőle, majd eltűnik a csókunk mélyén.

Tartalomjegyzék