Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy Honda lassít már messziről, de még olyan bizonytalanul, nem teszi ki az indexet, először láthatóan meg szeretné nézni, ki vagyok. Csak nem… Elképesztően jó nő. Ha ez most tovább megy…Már egészen lassan jön, az index is kinn, de még mindig nem döntött. Aztán megáll.

Csak nyugi, ne rohanj! Sietősen, de nem rohanva. Int a fejével az anyósülés felé, beszállok. Nem kell semmit tárgyalni, látta a kezemben a táblát: Nyíregyháza.

- Köszönöm szépen!

- Egy darabon el tudom vinni. Régóta kinn áll már?

- Igen, azazhogy nem, vagyis! Szóval köszönöm, hogy felvett!

- Ezt már mintha mondta volna…

Nehezen oldódok, mert annyit a futó oldalpillantásokból is látok, hogy álmaim nője mellé ültem be, érett harminc-negyven közötti nő, feketére hangszerelve, kis vörös ellenpontokkal, a nyakán fekete pántszerű kendő, magabiztosan vezet, istenem, ha finoman megérinthetném a kezét, vállát, apró csókot lehellhetnék a hajára, nyakára, szájára, a mellei közé fúrhatnám a fejem… gondolatban már a combjai közt járok, miközben persze tárgyszerűen beszélgetünk leendő foglalkozásomról, a kézilabdáról. Kezdem a szexre terelni a szót, elmosolyodik.

- Na, kíváncsi vagyok, hogy jön elő vele, hogy húzódjunk félre egy mellékúton.

- Mellékút? Ugyan már. Ha már így rákérdezett, én bizony inkább egy motelszobába szeretném meghívni.

- Honnan van egy stopposnak pénze motelszobára?

- A stopp nálam inkább sport, meg élményvadászat, meg…

- Nem, motelszoba helyett inkább a nyaralónkat ajánlanám, de azt ugye beláthatja, hogy nem kompromittálhatom magamat egy ilyen „pedofil” kapcsolattal. Szívesen magába kóstolnék egy kicsit, de azt azért nem szeretném, ha ez később bármiféle problémát okozna, úgyhogy az a feltételem, hogy bekötöm a szemét, amíg be nem érünk a házba, és mivel szeretem a hosszú előjátékokat, a kezét is összekötöm, hogy én diktálhassam a tempót.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A rádióban semmi érdekes, kéne keresni egy jó CD-t, amit hallgathatnék. Már jó ideje a monoton vezetés, ami ugyan nem fáraszt, de most semmi hangulatom hozzá.

Kéne valami adrenalin növelő, de semmi nem jut az eszembe.


Épp azon méláztam, hogy megállok az út szélén és keresek valami hallgatnivalót, amikor egy alakot pillantottam meg az út szélén, egy táblával a kezében, amin szépen formált betűkkel áll: NYÍREGYHÁZA…..

Egy stoppos, még pedig nem is akármilyen! Nagyon fiatal, nagyon jóképű, és a teste? Nah arról ne is beszéljünk…

- Na öreglány, nem csorgatod a nyálad, vagy fölveszed, vagy haladsz tovább, de ennek a hezitálásnak most itt nincs helye….. - mondom magamnak, miközben már indexelek is, és lassítok.


A fiú, mert már látom, hogy igazán jóképű fiú lesz az utitársam, nem szalad a kocsi után, ahogyan már megszoktam a sotpposoktól, inkább komótosan, amolyan flegmán közelít a kocsihoz, majd kinyitja az ajtót, én intek, hogy szálljon be, aztán beletaposok a gázba.


Közben zavart mosolyt látok az arcán, ahogyan megköszöni, hogy felvettem. Elhelyezkedik a mellettem lévő ülésen de én szóhoz sem engedem jutni, inkább azonnal kérdezek:

- Egy darabon el tudom vinni. Régóta kinn áll már? kérdezem tőle, és közben, fixírozom, remélem, nem nagyon veszi észre rajtam.


- Igen, azazhogy nem, vagyis! Szóval, köszönöm, hogy felvett –mondja mégegyszer, és erre már mosolyognom kell, olyan édesen keresi a szavakat.


- Ezt már, mintha mondta volna, -válaszolom mosolyogva.


Kicsit akadozva kezdődik a beszélgetés köztünk, de ügyesen kiszedtem belőle, hogy egyetemista, és a gépészmérnöki karra jár a BME-re, és most a szüleihez igyekszik haza Nyíregyházára. Az idén végez, már meg is írta a szakdolgozatát.


Miközben beszélgetünk, a gondolataim egyáltalán nem a jelenben kalandoznak, hanem egészen másfelé…. imádnám, ha engem szolgálna ez a fiúcska, még akkor is, ha igen nagy a köztünk lévő korkülönbség.

Imádom, ha fiatalabb férfit tehetek rabszolgámmá.


Addig nem is nagyon figyeltem miről beszél, míg egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy egy motel szobába hívna.

Kíváncsiskodom is azonnal, hogy egy egyetemistának honnan van pénze ilyenekre, mire csak annyit válaszol, inkább sportból stoppol, nem azért, mert nincs pénze. Élvezi, ha ismerkedhet emberekkel, főleg ilyen csinos nőkkel, mint amilyennek engem is lát.


Aztán átvillan az agyamon, hogy Hajdúszoboszlón van egy hétvégi házam, tán egyikünk sem bánná meg, ha oda vinném néhány órára.


De ha játék, akkor legyen már a kezdetektől fogva játék, így huncut javaslattal állok elő:


- Szívesen magába kóstolnék, de lenne egy feltételem: Már most bekötöm a szemét, és csak a nyaralómban veszem le a kendőt a szeméről.


Örömmel egyezett bele javaslatomba, sőt, amikor már bekötöttem a szemét, nyújtotta a kezeit is, hogy azok se maradjanak kötözés nélkül.

Beleborzongtam, milyen finom kis délutánunk lesz ha megérkeztünk. Az út többi részét szinte szó nélkül tettük meg, csak a halk zene és a buja gondolataim kavarogtak bennem, és biztos voltam abban, hogy újdonsült barátom is hasonlóképp tesz.

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hú, ez finom lesz. Imádom az ilyen játékokat!

- Már volt rá példa? Szerelmeskedett már megkötözve?

- Bizony, bizony.

Kicsit megakadok, most miket meséljek, a valóságos játékokat, vagy az elképzelteket, mert a kettő közt azért van némi különbség, de amilyen kedves, nyugodt derűvel figyeli a vergődésemet, valahogy felszabadít, levetem magamról az eddig viselt felnőttes flegmát, és mesélek a játékaimról a szomszéd lányokkal, meg persze a bizarr viszonyról a magyartanárnővel.

Kaba után félreáll egy pihenőben. Kivesz egy kendőt a hátsó ülésre dobott táskájából, beköti a szememet. Ösztönösen keresztbe teszem a csuklóimat, elneveti magát:

- Szóval komolyan gondolod a rabságot!

Összeköti valamivel a csuklóimat, gondolom a nyakából vette le a fekete kendőt.

Gondolom egészen kipirulhattam, azon kapom magam, hogy gyorsabban lélegzem, a vesszőm pedig nyilván láthatóan feszíti a nadrágomat. Istenem, legvadabb álmaim teljesülnek.

Az utat már jópárszor bejártam, érzem, hogy még nem járunk Szoboszlón, amikor lefordulunk jobbra, aztán még néhány forduló, egyre rázósabb utakon, végül megállunk. Kiszáll, nyilván a kaput nyitja ki, begurulunk, visszazárja a kaput, még megyünk egy darabon. Mi ez, egy egész farm?

- Valamit azért még tennem kell, nehogy fellármázd nekem a szomszédokat, hallom a kuncogást, és érzem, ahogyan két ujjal szétfeszíti a számat, majd belegyömöszöl valami ruhadarabot.

Kiengesztelésül kapok egy csókot a nyakamra, a szememre, az ajkaimra, a keze kissé megtámaszkodik a combomon, ott, ahol a vesszőm feszül, kicsit rámarkol..

Kizárt, hogy itt szomszédok legyenek, gondolom, már, amennyire gondolkodásnak lehet nevezni azt, ahogy a finom ködből kibukkan néha valami töredék.

Próbálok visszacsókolni, érzem, ahogy tétovázik, aztán kiveszi a számból a tömést, és… apró kis puszikkal kezdi, épp hogy csak megérinti az ajkaimat, ha vadabbul felé kapok befogja a számat!

- Nyugi, mondtam, hogy bízd rám magad!

Összezárja a számat az ajkaival is, aztán finoman feszegeti szét, apró, pici nyelv érintések, pici kis harapások, aztán egyre erősebben fogja a fejem, a hajamba markol, hátrahajtja kicsit a fejem…óráknak tűnik, mire eljutunk a fojtogató csókokig. Közben néha beszél a számba, lassan, élvezettel.

Aztán megint betömi a számat, kisegít az ülésről, a vállamra akaszt egy táskát, ezen megint kuncog egyet, elindulunk befelé.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sokáig, csak úgy negyedóráig lehetett utasom összekötözve, máris letértem a főútról, és néhány apróbb kanyargós utca megtétele után a hétvégi ház előtt álltam meg.

Nagy szerencse, hogy a szomszéd házak nincsenek nagyon közel, és ahogy tekintetem kőrbe jártatom, nincs is most senki a környéken. Végülis nem szeretném, ha azt látná valamelyik szomszédom, hogy egy fiatal fiúcskával akinek ráadásul össze van közözve a keze, és be van kötve a szeme lépek be a ház ajtaján.


Mindenre kiterjed figyelmem, így amikor megálltam a ház előtt, kértem újdonsült barátomat, maradjon nyugton. Én kiszálltam az autóból, kinyitottam a kaput, majd egész a házig csorogtam az udvaron, hogy minél kevesebbet kelljen gyalogolnunk az ajtóig.


Mindent bezártam magam mögött, csak így közeledtem az autóhoz, és nyitottam ki előtte.


Nagyon komoly hangon megjegyeztem neki, hogy azért valamit még tennem kell, nehogy fellármázza nekem a szomszédokat, ezért kibújtam gyorsan a bugyimból, amit ő persze nem látott, és picit szétfeszítettem duzzadt ajkait, és belegyömöszöltem.


De olyan édesen tűrte, amit vele csinálok, hogy kénytelen voltam össze-vissza csókolgatni az arcát, szemét, száját.

Közben combján támaszkodtam, ahogyan ült az első ülésen, és nem volt nehéz észrevenni, milyen szépen dudorodik hímtagja abban a szűk vékony farmerban.


Érzem mozdulatain, hogy szeretné ő is megcsókolni a számat, így hát megkegyelmezek neki, kihúzom a bugyimat a szájából és hagytam, hogy puszilgasson, de nem sokáig, hisz most én vezetem a történések fonalát, és neki néha engedélyezek egy kis önálló ténykedést.


- nyugi, bízd rám magad, mondom hangosan, és közben eljátszadoztam ajkaimmal, nyelvemmel rajta. Édes, finom, feszes ajkait imádom érinteni…


Nem húzom soká az időt, mindkettőnk vágya egyre csak nő a várakozás alatt, így kisegítem a kocsiból, vállára akasztok egy táskát, én is felkapok egyet, és jót mosolyogva magunkon néhány lépés után eljutunk a bejárati ajtóig.


A táskám legalján meg is találom a kulcscsomót, kinyitom mind a három zárat, és kitárul előttünk szerelmi légyottunk helyszíne.

Több hete nem jártam már itt, de hála az égnek, a romokat eltakarította a bejárónőm, aki rendben tartja a házat, amikor nem vagyok itt. Legutóbb egy baráti társasággal voltunk itt születésnapozni, ami három napig tartott, és volt mit eltakarítania.


Kisbarátomat bevezettem a nagy nappaliba, levettem a válláról a táskát, és leültettem egy kényelmes székre, míg bezárom magunk mögött az ajtót, és előkészítem a fürdőszobát. De mielőtt bármibe is belefognék, a biztonság kedvéért hozzákötözöm egy hosszú sállal a székhez a lábait, és a derekát. Így még jobban a szolgámnak érezheti magát.


Magam is meglepődöm, hisz sosem csináltam ilyet, de élvezem a helyzetet nagyon.


Sietve rendezem a dolgom, hogy minél hamarabb érinthessem, és játszhassak új játékszeremmel.

Amint elkészültem, lepakoltam a csomagokat, siettem is vissza és szétvetett lábakkal beleültem az ölébe, gyengéden hátra húztam hajánál fogva a fejét, és lassan kihúztam szájából a bugyimat. Vad csókba kezdtem, szinte bevezető nélkül.


Szoknyám felcsúszott a derekamig, teljes súlyommal rajta ülök meredező férfiasságán és élvezem, hogy nem tud fixírozni, nem érhet hozzám, csak az történik, amit én akarok.


Felnyögő hangon kér, hogy lassítsak, mert nem bírja sokáig.


- Ugye, nem egylövetű a fiatalúr? kérdem gúnyosan, mosolyogva….


Zavarodottan, kicsit szégyenkezve jelzi, hogy ez rajtam is múlik….

Kicsit hátrébb csúszom ölében, és nadrágján bíbelődve kinyitom a gombot, majd lehúzom a zippzárt és óvatos mozdulattal kiszabadítom fogságából a már nagyon meredező forró, vastag, hosszú farkát.

Szép, formás, darab van a kezemben. Lüktet, ahogy hozzáérek.


Felnyögsz, és mély lélegzetvétellel próbálod visszatartani magömlésed. Hagylak kicsit szenvedni, a bugyim, ami még mindig a kezemben van, rádobom meredező hímtagodra, és így cirógatom babusgatom. Aztán megelégelem ezt a játékot, felállok az öledből, kimegyek a fürdőszobába és a nagy sarokkádban beállítom a víz hőmérsékletét, és csak ez után térek vissza hozzád.

Szemedről leveszem a kendőt, és így kezdek előtted levetkőzni. Kőrbe járom a szobát, halk zenét teszek be a CD lejátszóba, gyertyát gyújtok, és mindig megszabadulok egy –egy ruhadarabomtól.

Látom, mennyire izgat téged a látványom, ezért húzom az időt……

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vezet, finoman, hozzám símulva, bejutunk a házba. Leültet egy székre.

- Nem szeretném ha leselkednél, amíg én kipakolászok – mondja, és hozzákötöz a székhez. Erősen meghúzza a köteléket, a lábaimat is odakötözi.

Közben a mellei az arcomhoz símulnak, odaszorítja a fejem, belőle lélegzem, meg persze a számba gyömöszölt kendőn át. Finom illatok.

Visszajön, kiszabadítja a számat, a vesszőmön ül, csókolgat, ölelget.

- Ne, ne, én mindjárt elmegyek.

- Ugye, nem egylövetű a fiatalúr? Kérdezi nevetve, de azért hátrébb húzódik, sőt, elég gonoszul belemarkol a golyóimba, ahogy kiszabadítja a vesszőmet a nadrágból. Nyilván van gyakorlata a lassításban. Meredező vesszőmre kerül valami nedves ruhadarab, nyilván a tömés a számból.

- - Na, jó, elég a játékból - mondja, kimegy, hallom, ahogy vizet enged a fürdőkádba. Lekerül a kendő a szememről. Kicsit hunyorgok, aztán persze először a vesszőmre pillantok. Egy gyönyörű, csipkés szélű fekete-vörös bugyi. Szóval ez volt az a finom illat…A következő a lopott körbepillantás, hát nem egy lepukkant nyaraló. És csak ezek után figyelem, ahogy lassan vetkőzik, természetes mozdulatokkal, de mégis, mintha valami lassú tánc lenne. Ha filmekben látok ilyesmit, mindig zavar a mesterkéltség, most ennek nyoma sincs.

Eloldozza a kötelékeimet.

- Most te vetkőzz, de szép lassan! De nehogy elkezdj nekem táncolni, csak mintha az öltözőben lennél – mondja, és leül az egyik fotelbe.

Vetkőzni kezdek, csak meg ne billenjek, ahogy fél lábon állok, ezt az egyet valahogy nagyon idétlennek érzem. Merem vállalni minden gyerekességemet, de azt valahogy fontosnak, afféle férfiassági próbának tartom, hogy szilárdan meg tudjak állni fél lábon.

Bár, végül is az öltözőben is leülünk, leülök az ágy szélére.

Néz, mosolyog, az az érzésem, mindent tud, ismeri minden gondolatomat. Miután az alsónadrágomtól is megszabadultam – hát, már bizony kissé nedves – megpróbálok ölelkezni vele, de a fotel miatt inkább csak az ölébe tudok csókolni. Feláll, vezet ki a fürdőszobába. Hirtelen megtorpan:

- Hát, látod, milyen vagyok, meg sem kérdeztem, nem innál-e valamit!

- Egy kis gyümölcslét szívesen meginnék, de ha lehet, a szádból kérném.

- Hű-ha! –nevet.

Hoz a hűtőből egy dobozzal, leteszi az ovális medence szélére. Beülünk, jókat kortyol, aztán nekem is ad inni, a szájából. Mögé csusszanok, kezdem fürdetni, kis tusfürdő a tenyeremre, mosogatom a hátát, melleit, hónalját, aztán a combjai közé nyúlok, először csak kívülről mosom, aztán egyre mélyebbre jutnak az ujjaim. Csak finoman, nehogy fájdalmat okozzak neki. Alig várom, hogy kedvenc játékomhoz érjünk. Igaz, eddig még csak strandon játszottam, a bankpénztáros lánnyal a legrosszabb időben is elmentünk a leghátsó kis thermál medencéig, hogy zavartalan kettesben lehessünk. Mármint viszonylag kettesben, mert az nem zavart bennünket, ha a választófal mögött, a melegvízbefolyónál üldögélt néhány nyugdíjas.

Mosogatom, aztán elé kerülök, és lebukom a víz alá, a combjai közé fúrom a fejem, és behatolok a nyelvemmel. Normál esetben három percig bírom a víz alatt, most fél percenként felbukkanok levegőért. Ilyenkor megemeli a fejem, és csak némi csókolózás után enged visszamerülni.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A halk zenére lassan lekerülnek rólam a ruhadarabok, és máris előtted állok teljesen meztelenül. Nem tökéletes az alakom, egy-két fölösleges kilót nem ártana leadni, de tudom, hogy arányos testemmel most elvarázsoltalak. Látom, hogy szemeddel majd felfalsz.

Odalépek a székedhez, és lassú mozdulatokkal eloldozom a kötelékeidet, majd belesúgom a füledbe, hogy most te jössz, vetkőzz szép lassan. Én pedig belehuppanok egy fotelba, a sállal, amivel a lábaidat kötöttem meg, eltakarom ölem. Aztán figyelem mozdulataidat.


Először kicsit sután fogsz hozzá, de aztán rájössz az ízére és egész jó kis műsort adsz elő nekem. Tetszik amit csinálsz.

Mosolyom elárulja, hogy élvezem. Picit elkapkodtad, gyorsan vetkőztél, de nem baj, láttam, hogy amikor féllábra kellett állnod, meginogtál, ezért siethettél, nehogy elvágódj nekem itt a szoba közepén.


Aztán egy pillanat alatt ott teremtél mellettem és az ölembe csókoltál. Forró, nedves ajkaid érintésére megborzongtam, olyan finom és érzéki volt. Felemelkedtem én is a fotelból karod alá nyúltam, és téged is felsegítettelek majd együtt elindultunk a fürdőszobába, véleményem szerint már épp teli lehet a kád, a hívogató langyos habos vízzel.


Ekkor jut eszembe, hogy még meg sem kínáltalak egy itallal sem. Felteszem hát a kérdést, hogy mit innál.

- Egy kis gyümölcslét szívesen meginnék, de ha lehet, a szádból kérném….


Hmmm , ezt a kérést nem utasíthatom vissza, kiszaladok a hűtőhöz és máris a fürdőszobában termek a dobozzal a kezemben. Beülünk a kádba, és elkezdődik egymás itatása. Finom, érzéki játék ez. Látszik, hogy nem először van ilyen történésben részed.


Aztán hirtelen mögém kerülsz, és mint a polip, szinte egyszerre érzem mindenemen a símogatóan érzéki érintésed, cirógatásod. Mellbimbóim ágaskodnak, ahogy hozzájuk érsz, keményen, hegyesen állnak ki a habokból. Fejem hátra hajtom és a válladra teszem, hagyom, hogy fedezd fel minden porcikám. Pár percig tart ez a feszültséggel teli nyugalom, mert a sarokkád pici ülőkéjére emelsz, elém kerülsz és a víz alá bukva először a combjaim tövét, majd néhány levegővétel után egyenesen a puncimat kezded csókolgatni, nyalogatni.


Huhhh ez igazán finom!

Ahogy felemeled fejed, hogy levegőhöz juss, állad alá nyúlok és megemellek, így köszönöm meg, apró csókokkal, ténykedésed.

Lehuppanok a vízbe az ülésről, bele az öledbe, aztán az én kezeim kezdenek felfedező útra indulni rajtad. Kemény, izmos tested teljesen begerjeszt. Hátrébb csúszok és egy harisnyával, ami a szennyestartó tetején van összekötöm hátul a kezeidet és úgy fektetlek a kád szélére, hogy könnyen föléd állhassak, és hozzám férj. Kívánom, hogy kényeztess a nyelveddel. Élvezni akarom, ahogy belém hatolsz, hogy forró leheletedtől beleremeg a csiklóm, ahogy a nyelved tövig benne van hüvelyemben.

Felkorbácsoltál, és most nem engedlek addig, amíg többszöri orgazmusom nem lesz......

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval már a tegeződésnél vagyunk. Igazad van, már tegeződünk, én vétettem el, ahogy így utólag újraírom, élem a történteket, ahogy azt feladatul kaptam. ( Jó, jó, szeretem én persze a géprajzot is, de ennek azért mégis jobban örültem.

- Még egy feladatod lesz kedvesem!- közölted a már jól ismert játékos-félelmetes mosolyoddal.

- Van nekem egy baráti társaságom, akikkel bizony erotikus történeteket írunk. Ott majd újra fogjuk írni ezt az egészet, nincs kegyelem, meg kell írnod mindent, ahogy történt, mintha újra történne, jelen időben!)

Rá-ráereszkedsz azámra, benned fuldoklom, sikamlós, illatos barlangodban, be-becsusszan a nyelvem, az orrom, jó lenne vállig bejutni, emelkedek, ahogy tudok, közben igyekszem tartani magam összekötözött kezeimmel. Egyre vadabbul rántasz magadba, a hajamba markolsz becézgetsz.

- Jó így bennem lenni, mííí…!! Szeretnél belém bújni, mííí!!! Aztán már csak a lihegésed hallom, aztán nyöszörögni kezdesz, aztán valami zaj, valami kattan, mintha visszacsukódott volna, a szennyestartó teteje? Most fojtottabb a hangod – csak nem tömted be a szádat? Váratlanul, minden előjel görcsbe rándulok, hídba emelkedik a testem, és ... megőrülök egy pillanatra… elveszítem az eszméletem… egyik sem pontos, mert azért az talán mégis túlzás, de majdnem. Mire feltisztulok kicsit, már szabad a kezem, nyilván én feszítettem le róla a köteléket, és hanyatt fekszem a vízben, felem az öledben, símogatsz, mosolyogsz, fölém hajolsz, megcsókolsz, majd magad felé fordítasz, kuncogva mutatod, hogy telefröcsköltelek, kezembe adsz egy szivacsot, hogy mossalak le.

- Neked is jó volt? – kérdezem?

- Hát nem érezted? Nem hallottad? – csodálkozol? A vállam felé fordítod a szemem, csak most veszem észre a körömnyomokat. Persze, a vízben nem fájnak ezek a kis sérülések. Mondjuk kint se nagyon, szép is lenne, ha egy beállós ilyesmit észrevenne.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valalmi elképesztően felkorbácsol nyelved lefetyelése barlangom környékén. Azért kicsit még gonoszkodom veled, és apró nyögések sikolyok között sziszegem a számon, hogy bizony nem kíméllek –

- Van nekem egy baráti társaságom, akikkel bizonyos erotikus történeteket írunk. Ott majd újra fogjuk írni ezt az egészet, nincs kegyelem, meg kell írnod mindent, ahogy történt, mintha újra történne, jelen időben!


De nem tudom folytatni, mert testem ívben hátra hajlik, az izmaim megfeszülnek, és a hajadba kapaszkodom, hogy el ne csússzak miközben apró remegések futnak át testemen.

Hallom, te is mélyeket sóhajtasz, majd valami robbanásszerűt hallok, és ezzel egy időben máris átölelsz két karoddal…

- áhháá hát elszakítottad a harisnyámat, amivel megkötöttem hátul a kezed… ez volt hát az a fura hang.


Mire ezt végiggondolom, már a vízben hanyatt fekszel, csak kiálló szerszámod ágaskodik az égnek, azaz inkább felém, fejed az ölemben. Jobb kezemmel megérintem meredező dákód, de épp ebben a pillanatban máris lövell kifelé belőle testemre anyagod.


Egy szivaccsal kell minden cseppjét letörölnöd rólam, én közben a kádból kihúzom a dugót, és a zuhanyrózsát kézbe véve téged kezdelek gondosan lemosogatni.


Ha egy kívülálló látna bennünket, csak azt látná, hogy mindketten fürdetjük a másikat, mintha olyan rettenetesen piszkosak lennénk. Mire elkészülök finom, hamvas tested lemosásával, újra éledt benned a tettvágy.

Most egy másik ruha után kutatok szemeimmel itt a fürdőszobában, amivel jó szorosan be tudom tömni a szádat. Így szeretném majd számba venni meredező farkad, hogy közben nem tudsz megszólalni. Csak nyögdécselhetsz, és szabad kezeiddel irányíthatod a fejem.

Meg is találtam a legmegfelelőbb eszközt, három apró csipke tanga lóg a fregolin, amit most gyorsan leveszek és összegyűrve egyenként nyomom a szádba. Látom, élvezed a játékom… Majd egy selyemkendővel az egészet hátrakötöm, hogy ne tudd kitolni a nyelveddel egyiket sem.


Ekkor a zuhanyrózsát felteszem a helyére, úgy irányítva, hogy rád, a válladra zubogjon a víz, én pedig hosszú vörös körmeimmel óvatosan végigszánkázom mellkasodon, és ujjaim nyomán végigcsókolom bőröd. Ágyékodnál megpihenek kicsit, és köldöködbe nyomom nyelvem, miközben jobb tenyeremmel megemelem golyóidat. Másik kezemmel pedig térdedtől felfelé haladva combodon időzöm játékos ujjaimmal.

Aztán kezembe veszem meredező férfiasságod, és hosszan végignyalom az aljától a tetejéig. Szemem sarkából felpillantok, de látom eltaláltam a tempót, pont erre vágysz. Lassan, megismétlem nyelvemmel az előbbit, majd amiikor már a tetejére értem, nyelvem hegyével kőrbe nyalom a makkodat. Hallom, közben nagyokat sóhajtasz. Ekkor ajkaim közé veszem hímtagod, és tövig benyelem, hogy a hegye a torkomig ér. Elhaló sóhaj jelzi, nem volt rossz ötlet……

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mosdatsz, fürdetsz, de nehogy gyereknek érezzem magam, végig-végighúzod a körmeidet az izmaimon, én persze fájdalmasan felszisszenek, ahogy illik, nem tudom, ez nem tetszik-e neked, vagy csak megint kegyetlenkedni akarsz egy kicsit, de leveszel a fregoliról három tangát, és szép módszeresen teletömöd a számat, aztán egy kendővel be is kötözöd.

- Ha ki szeretnél szabadulni, mondd szépen, hogy : Könyörülj rajtam úrnőm, engedj szabadon!

- Mi, nem hallom, mi ez a hmmm…mmmm. Nem ezt kell mondanod. Tesszék szépen artikulálni!!

Aztán leülsz a medence szélére, magad elé állítasz, és a szádba veszed a vesszőm. Férfiak álma, de nekem mindig van vele egy kis bajom. Ha a fogakat érzek rajta, az zavar. Ha meg „olyan ügyesen az ajkait húzza rá barátnőm” akkor arra gondolok, ez nekem nem lenne kényelmes. Szóval inkább én nyalok. De most valahogy olyan finoman csinálod, hogy amikor egyszer a torkodhoz ér a makkod, bizony megint közeledek a csúcsponthoz, ha nem néhány perce mentem volna el, most tele lenne a szád velem, de így szépen vissza tudom hozni magam, vannak rá módszereim. Mondjuk elképzelem, ahogy ott áll mellettünk Leonardó és tanulmányrajzokat készít. Ő mondta, hogy az emberiség kihalna, ha a szeretkezők közben látnák a saját arcukat. Vagy egymásét? Valami ilyesmit mondott, de lehet, hogy más, na mindegy, ez ki szokott zökkenteni, a vén szakállas tudós képe.

Elkezdelek húzni magammal a szobába, az ágy felé, aztán kérőn mutatok a kendőre.

- Le akarod venni?

Bólintok. Erre kiszabadítasz, ledobod az ágyra, magaddal húzol.

- Nem szeretnéd, hogy megmasszírozzalak?

Felcsillan a szemed, nyitod a szekrényt, kiveszel egy lepedőt, leteríted, én közben matatni kezdek a bugyijaid között.

- Szükség lesz hozzá néhány dologra, egy vibrátorra, egy feszesebb bugyira is, ami benned tartja, néhány kendő, meg persze egy banán is kellene – mondom közömbös hangon, mintha ezek minden masszázs természetes kellékei lennének. Mosolyogsz, de előadsz mindent, masszázsolajat is kapok, aztán elnyúlsz hason fekve, kezdhetem a munkát.

A masszírozás komoly dolog, ismerem a sportmasszázs minden titkát, a szinte símogatásszerű felszíni idegstimulálástól a jó belenyúlós átgyúrásig. Most a símogatás közelében maradok. A nyakaddal, vállaiddal kezdem, párnákból formálok fejtámaszt, bár azért nem tökéletes, kissé nyilván szorítja a torkodat is. Természetesen a fenekedre ülök, majd szép finoman hátracsúszok, és a vesszőmet beillesztem a vénuszdombod alá. Kissé szétnyitom az ajkaidat, hogy közéjük kerüljön. Masszírozás közben előre-hátra csúszkálok, élvezzük mindketten. Aztán hátrébb húzodok, a fenekeidet veszem kezelésbe, közben bele, bele csókolok, a nyelvemmel nagyon illetlen nyílásodat is körbesímogatom, az ujjaim aláéd csúsznak, behatolnak a barlangodba. Majd megfordulok, a combjaidat, lábszáradat, talpadat masszírozva lábujjaimmal folytatom a kényeztetésedet. Aztán fasra fordítalak.

- Most bekötöm a szemed, mert nagyon illetlen dolog következik, mosolygok. Te is mosolyogsz, sőt, a karjaidat a fejed fölé nyújtod, az ágy rácsához, rájuk markolsz. Ez kihagyhatatlan ajánlat, gyorsan odakötözöm egy-egy kendővel, és elkezdem az arcmasszázst. Majd a melleid következnek, aztán a dombocskád, és persze a barlangod bejárata. Ide csókok is járnak, finoman felnyalom a nedvességet. Aztán elkezdem a behatolást a banánnal, majd amikor már elég mélyre jutott, kezdem finoman kieszegetni. Megint egyre hangosabban nyögdécselsz.

- Ami most következik, az már művészet, ahhoz csendre lesz szükségem – mondom, és most a te szádba kerülnek a tangák, a te szádra tapad szorosan a selyemkendő. Rád adom a bugyidat, a banán helyére a vibrátor kerül, lassú fokozatra kapcsolom, a bugyi alsó pántját ráhúzom, így folytatom combjaid masszírozását.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fürdőszobából nagyon gyorsan kerültünk be a szobába. Szinte nem is emlékszem rá. Csak megkérdezted, hogy szeretnék-e egy masszázst, és felsoroltál egy csomó eszközt, amire szükséged lesz.

Én elnyúltam az ágyon, egy lepedőn, és élveztem kezeid símogatását.

Sokféle masszázsban volt már részem, de ilyen erotikusan símogatóban, varázslatosan elbűvölőben még soha. Ahogy a fenekemen ülsz, és az illatos masszázsolajjal bekened a hátam, karom, érzem, hogy dákód a combjaim között becsusszan egészen a csiklómig, így, mozgásoddal hihetetlen nagy élvezetet nyújtasz nekem. Kívánom, hogy sose érjen véget. Érzéki, és egyben nagyon határozott szerető vagy.


A hátam után végigmasszírozod a combom hátulját, és a vádlimat, majd a talpaim következnek. Igazi profi vagy! Aztán a hátamra fordítasz, és a csoda folytatódik…


De amint nyújtózom, élvezkedek egy kicsit, kapva kapsz az alkalmon, és ahogy kezeimmel az ágy rácsaiba kapaszkodom, máris egy-egy kendővel odakötöztél az ágyhoz. Hogy teljes legyen a kép, a lábaimat is kikötözöd az ágyhoz, így aztán teljesen kiszolgáltatott lettem, bármit tehetsz velem. Még a szemeimre is kerül egy kendő, így csak érezlek, de semmit nem látok.


Olajos, csúszós kezeiddel minden porcikámat alaposan felfedezel. Amikor odvamba behatolsz, érzem, hogy ez nem teljesen olyan érzés, mintha a farkadat nyomtad volna belém… áááá biztosan a banán lehet…. igen… hallom, ahogyan falatozod is.

Forró lélegzetvételeidet érzem a combom között. Te kis perverz… mik nem jutnak az eszedbe?!

De itt még nincs vége semminek, csak most kezdődik az igazi játék! A tangáimat óvatosan belehajtogatod a számba, és a selyem kendőt is rá kötöd, hogy csak nyögdécselni tudjak, de beszélni nem.

Aztán a vibrátorom veszed a kezedbe, és a melleimet érinted vele, majd látom, hogy meg-megnyalod a hegyét. Aztán végighúzod melleim között az olajos hasamon, egészen le a dombomig, majd a csiklómnál picit elidőzöl vele.

Érzékelem, hogy egyre keményebben, duzzadtabban tolakodik elő rügyem a helyéről, és már nem csak az olajtól, tocsogok saját levemben.

Ekkor egy bugyit húzol rám, de mielőtt teljesen feladnád, a vibrátort lassú fokozaton belém nyomod, majd rá a bugyit, hogy ki ne csússzon…

ügyes húzás! Vonaglok, nyögök, mert szólni nem tudok, csak élvezem, amit teszel velem. Érzem, kezeiddel haladsz lefelé, már a combjaimnál tartasz, majd az alsó lábszáramnál, végül a talpam masszírozod. Közben a kis motorral jár bennem észveszejtő táncot a vibrátor, és csípőm felvette már a ritmust, és a nyögéseim adják hozzá az aláfestő zenét.

A gyönyör nem marad el. hosszú, nagyon nagy orgazmust élek át. Nem tudok kiabálni, sikítani, és ez még jobban fokozza élvezetem.

Magam előtt látom a fényes bőröm, minden egyes pólusom, szőrtüszőm az égnek mered, melleim ringanak, a mellbimbóim szinte hasítják a levegőt. Légszomjam van. Alig kapok levegőt. Jelzek, hogy vedd ki a számból a bugyikat, mert szeretnék egyszerre több levegőhöz jutni.


Megkönyörülsz rajtam, lefejted a kendőt a számról, és kiveszed a bugyikat. Majd a vibrátort állítod le, és kezeddel símogatsz tovább. Felkúszol hozzám, és mellém fekszel, de a kezeimet még nem oldozod el, így ölelgethetsz, csókolgathatsz kedvedre.

Kérlek, hogy vedd ki a vibrátort belőlem, és tégy magadévá!......

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kérted, hogy tegyelek igazán a magamévá:

- Most a tiédet döfd belém,!

Eloldozom a kezeidet, beléd hatolok, gyorsan, durván, és azonnal el is megyek, vége, most nem veszítem el az eszméletem, végig fenn voltam a tetőn, és most átzuhantam, robbantam, most valahogy másképp jó, másképp őrjítő, kicsit érthetőbben, kicsit mélyebben. Fekszem rajtad, majd finoman oldalt fordulunk, ölelgetjük, símogatjuk egymást, aztán csak fekszünk.

- Tudod, hogy életem első nagy vágyálom beteljesülése vagy? – kérdezem tőled, amire persze nincs mit mondani, mosolyogsz, megcsókolsz.

- Te meg életem első felszabadult nagyfiúja vagy – mondod később.

Aztán csak szöget üthet valami a fejedben:

- Egyébként meg hányadik vagyok? Hány szeretőd volt már?

- Sok, nagyon sok, én olyan retró életet élek, mintha a hetvenes évek hippijei közt élnék, vaéahogy olyan természetes módon keveredtem át a gyermekkori papás-mamás meg emberrablós játékaiból a szerelmi játékok világába, de eddig a fiatalabb – vagyis hogy nálam csak egy-két évvel idősebb – lányokkal valahogy mindig vigyáznom kellett, össze ne törjem őket fizikailag vagy lelkileg, az a két érett barátnőm meg… hát… maradjunk annyiban, hogy mindkettőnek volt pszichiátere… veled valahogy olyan természetes, pedig, ha jobban utána gondolok… még semmit nem tudok rólad, van-e férjed, barátod, ki vagy, hogy élsz, és persze ami leginkább érdekelne, hogyan lettél ilyen felszabadult, gátlástalan…

Játékosan a számra tenyerelsz:

- Nem túl sok kérdés már ez egyszerre, mondod lassan, lustán…

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nah, ez a dugás nem volt valami észvesztő... Gyors, semmitmondó. Pedig nagyon felhevült voltam, és rettenetesen kívántam, hogy sokáig játszadozz bennem feszes, álló dákóddal.

.... de ez most nem jött össze....


Rámzuhansz, nehéz vagy.


Amikor már legurultál rólam, és símogatsz, akkor kezdem ismét jobban érezni magam. Ezek a símogatások sokat jelentenek nekem. Ekkor érzem, hogy figyelsz rám, hogy fontos vagyok neked, hogy érdekel, jó-e veled. És igen, a beszélgetések! Mégiscsak tudod, mivel lehet levenni a nőt a lábáról.

Édes, aranyos mondatok hagyják el ajkaidat. Tudom, hogy hazudsz, de akkor is jól esnek.

.... hogy én lennék, életed első nagy vágyálom beteljesülése????..... kötve hiszem, de ha így érzed, nem foglak becsapni, hogy pont olyan nő vagyok, mint a többi.... hidd csak el, hogy életed főnyereményével fekszel itt az ágyban. Úgysem fogunk többször találkozni, hát ringasd magad ebbe a hitbe.


Mesélsz , mesélsz régi barátnőkről, szeretőkről akikkel eddig már volt dolgod, de valahogy az az érzésem, egyikkel sem voltál megelégdeve. Vajon, mi kell egy pasinak? Mitől érzi azt, hogy eeeeeeezzzzzz iggggen!!! Egy kóbor numera? Egy útszéli stoppolás, és ettől már belevaló, életreszóló élmény lesz a dologból????

Teljesen mindegy! Most élvezzük ki ezt a néhány órát, amíg együtt vagyunk, aztán stoppolhatsz egészen hazáig, Nyíregyházáig.... gondolkodom magamban, isten őrizz, hogy ezt hangosan kimondjam! Mert valójában nagyon jól érzem most magam ezzel a kis fiatalka egyetemistával.


Záporoznak a kérdéseid:

- Még semmit nem tudok rólad

- Van-e férjed?

- Van-e barátod?

- Ki vagy?

- Hogy élsz?

- Hogy lettél ilyen felszabadult, gátlástalan?

Csak kapkodom a fejem, nem is tudom, hogy melyikre válaszolja, és akarok-e egyáltalán válaszolni mindegyik kérdésedre.


Aztán mégiscsak úgy döntök, hogy miért ne? Semmi titok nincs abban, ha elmesélem, miken mentem keresztül, hogy jutottam el idáig.


Felkönyökölsz a párnát hónod alá gyűröd, és így hallgatod szavaimat. Látszik, hogy iszod szavaimat. -okos, nagy, kék szemeid sütnek az arcodból- én meg csak mesélek a gyerekkoromról, a szüleimről, a házasságomról, a szeretőimről, és minden fontos dologról, ami idáig sodort veled az ágyba.....


Teljesen kiszáradt a szám! Felkelek, és kimegyek a konyhába, hogy csináljak egy finom teát. Te is követsz, mert kíváncsi vagy, és várod, hogy folytassam a beszámolóm.

Előveszem a Nepál mistic teámat, és két teatojásba adagolok belőle, a tojásokat behelyezem egy-egy bögérbe és amint felforrt a víz felöntöm mindkét bögrét.

Az én teámba öntök egy kis tejszínt. Te nem kérsz bele.....

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- A tejszínt inkább kihagynám!

Lassan iszogatjuk a teát, nézzük egymást, elnevetem magam.

- Na, nézd csak, máris azon gondolkodom, hogy kellene ezt majd megírni, hogy kellene téged megírnom. Ugye mondtam, amikor beültem melléd, hogy élményeket gyűjtök a stoppal. És csak azért nem mondtam, hogy meg is szoktam írni őket, hogy ne tűnjek nagy arcnak. Ahogy az átlövőnk mondaná:

- „ Hát bazdmeg, geci, beül a kicsávó, mondjuk nagy benga volt, oszt nyomja a vakert, akkora arc volt, csak úgy sütött a nap a seggéből, bazd meg, kamázik hogy ő így, meg úgy, aszongya érted….”

- Na, de ez majd későbbi lesz, most még hagyjuk a munkát! Meg, izé, szóval én már ennék is valamit.

- - Hagyjuk, bólintasz mosolyogva, átnyúlsz a lábaddal, a lábujjaid a vesszőmmel játszak, én is benyúlok a combjaid közé.

- - És mit ennél?

- Egyetlen szempont: sok legyen.

Kiraksz mindenféléket, eszünk, a lábunk közben időnként megint rosszalkodásba kezd.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finomnál finomabb ételeket varázsoltam elő a hűtőből. Hiába, Mariska, a bejárónő mindenre figyel. A kulináris élvezetek közben az asztal alatt eljátszadoztam férfiasságoddal. Néhány perc elteltével, ismét keményen vártad az ütközetet.


Nem akartam megzavarni édes étkezésed, csak úgy majszoltad magadba a füstölt lazacot, a téliszalámit, és a házi májkrémet....

-hogy hova fér ennyi étel benned? - fel sem tudom fogni!


Az nagy étkező asztal egyik sarkában ültünk, és ott falatoztál önfeledten. Nekem pedig támadt egy ötletem, ahogy néztelek.

Mindjárt hozzá is láttam a rendezkedéshez.


Maradt épp elég hely az asztalon, hogy felfeküdjek, és szépen a ruhátlan testemre helyeztem az ételdarabokat, hogy onnan falatozz. Már csak azt kértem, tőled, hogy egy szabály van, nem nyúlhatsz kézzel a falatokhoz.

Hogy még izgalmasabb legyen az egész, olyan helyekre helyeztem el az ételt, hogy erotikus étvágyad is az egekbe hágjon......

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először a melleidről eszegetem le a kis sajtdarabokat, közben persze csókokat is kapsz rájuk, a mellbimbódnak finom kis nyalintás is kijár. Kedvem lenne picit a fogaim közé venni, de tudom, milyen fájdalmas, ha túl erősre sikerül, inkább nem kockáztatok. Szép lassan szeretnék leeszegetni mindent rólad, elidőzni minden testrészednél, és mégis, egyre gyorsulok, mintha a szélen indulnék le egy labdával, ha itt lenne a vibrátor, beléd nyomnám, a szádba tömném a szilvát a gyümölcstálból, onnan eszegetném ki... és tényleg a szádba tömöm a szilvát, a kezemmel jelzem, hogy rágd össze, aztán mondom is:

- Most szépen összerágod, és megetetsz vele, megeteted a szeretődet...Melléd hajtom a fejem, odafordulsz hozzám, átölelsz, és szép lassan átkerül a számba a gyümölcs. A magot is áttolod, nem akarom elfogadni, viaskodik a nyelvünk, aztán kiköpjük. Lenyalogatom a szád széléről, az arcodról a maradékot.

- Várj csak, súgom kissé rekedten, hozok még nyalogatnivalót.

Kiveszem a hűtőből a megkezdett gyümölcslevet, a tálalószekrényről pedig elveszem a mézet. Először a mézet csorgatom rád, eresztem a vékony sugarat, a csorgatóval szétkenegetem, a melleidre, a vénuszdombodra, közben beszélek, mondom mit csinálok.

- Most bearanyozom a mellbimbóidat, mitől ágaskodnak ilyen vadul, kedvesem. talán élvezed, jó, ahogy ...

És te is beszélsz, élvezettel...

Aztán nyalogatlak, tisztogatlak, a szeméremajkaid után barlangodba is benyúlok a nyelvemmel, mert amikor a mézet kentem, bizony oda is benyomult kissé a kis gömb, a farúd végén.

Te végig közvetíted a történteket, én felelgetek rá:

- Bizony, belülről is mézzel kenlek, de ne félj, ki foglak nyalogatni...

Aztán a hideg, szinte jeges gyümölcslevet kezdem csepegtetni a mellbimbóidra, összerándulsz, ahogy túlöntöm, gyorsan iszom, nyalogatom a melleid közül, a hasadról, majd megfordítalak, hátrébb húzlak, a lábad a földet éri, felsőtested az asztalon, kezeimet a melleid alá rakom, ne nyomja úgy az asztal.

- Kapsz egy melltartót! - mondom, egy mozgó melltartót.

Tenyereim a melleddel játszanak, miközben hátulról beléd hatolok.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan érzékelem, nagyon eltaláltam ezt a testről etetést. Élvezet nézni, ahogyan aprólékosan folytatod a sajt és a gyümölcs darabkák elhelyezését a testem különböző pontjára.

Na és ahogyan becézgeted a falatokat, ahogyan a szádból adod az én számba, vagy fordítva! Lenyűgöztél teljesen.


Fel nem foghatom, honnan ez az „anyáskodó” viselkedésed, de valójában nagyon elvarázsoltál ezzel.


Majd előkerül a polcról a mézesköcsög is, benne a csorgatóval, és a mellbimbóimra csorgatod… Én csak a szemeidet figyelem, hogy milyen gondosan célzol a mézzel, még a nyelved is kidugod, annyira koncentrálsz.


Igaz, most asztalként szolgálok neked mindenféle finomsággal, de nem bírom ki, hogy a kezeimmel legalább az egyikkel ne símogassalak. Sima, bársonyos fenekedre téved a kezem, ahol elidőzök egy kicsit. A pihék, ujjaim nyomán meredezni kezdenek, nem marad érzéketlen az érintésem.

Elmosolyodsz, és még mohóbban kezded nyalogatni a bimbóimról lefolyó mézet. Picit a mellem alá nyúlsz, megemeled, így jobban a szádba helyezed karamell színű bimbómat. El sem tudom mondani, mikor volt ilyen gyengéd, kreatív szeretővel dolgom.


Aztán a csorgatóval egyre lejjebb haladsz, és ahol érintkezik a bőröm az édes nedűvel, kéjesen ágaskodnak a pihék a pocakomon és a dombomon. De nem bírsz magaddal, azt a csorgatót, illetve a végét már be is nyomtad kicsit odvamba, így jelezvén, hogy onnan is ki szeretnéd nyalogatni minden cseppjét.


De nem kapkodod el, a világért sem!

Kivárod, mikor lesz az a pillanat, amikor már majdnem elszakad a cérna, annyira fogom kívánni a nyelved érintését.

Fogalmazhatnék úgy is, hogy kínzol, a végsőkig elmész, minél nagyobb legyen mindkettőnk élvezete.


És, igen!


Szinte már remeg minden porcikám, hogy hatolj belém, nyalj ki, csinálj valamit, mert megőrülök, de te egy dobozt vettél ki a hűtőből, teli rostos gyümölcslével és ezt kezded nagyon lassan csepegtetni, a bőrömre.

zinte felszisszenek, olyan hideg! Majdhogynem fáj, ahogy hozzám ér. De nem bánom, csináld.

Látom a szemeiden, hogy együtt érzel velem, és forró tenyereddel szétkened a jeges italt, így már nem is olyan kellemetlen a bőrömnek. Aztán lassú, komótos mozdulatokkal végignyalod szinte az egész bőröm… Borzongok annyira kívánlak!

Bárcsak már belémhatolnál, megdugnál! Szinte könyörgök, annyira szeretném, de még mindig váratsz…


Nyelveddel most értél le a puncimig. Óvatosan, alig hozzám érve kezdted el nyalogatni előbb a combom belső felét, lábaimat a válladra helyezted, és így még jobban szét tudtam tárni előtted féltve őrzött kincsem.

Nagy gonddal, élvezettel nyalakodtál, szopogattad ki a méz maradványát belőlem.


Közben a csiklóm duplájára duzzadt, lüktetett, és már nagyon közel járt a gyönyörhöz. Ekkor hirtelen, egy gyors mozdulattal levetted a lábam a válladról, megfordítottál, és máris hassal voltam az asztal felé, lábaim már érintették a talajt, két kezed a melleim alá tetted mintegy megóvtál a kemény asztal nyomásától és forró, lüktető sziklakemény dákód hátulról belém nyomtad.


Felnyögtem ettől a hatalmas élvezettől, amiben részesítesz! Nem is tudom abbahagyni a nyögéseimet, amik egyre csak hangosabbak lesznek. Már már sikítok, kapkodom a levegőt, és egyszer csak rámtör a mindent elsöprő remegés, megszűnik a világ körülöttem, fogalmam sincs már, hogy hol és kivel vagyok, csak a gyönyör létezik és a nagy semmiség! Én vagyok a semmi! …..


Nem tudom mennyi ideig tart, csak akkor zökkenek vissza a jelenbe, amikor érzem, hogy te is lüktetsz bennem, és belém lövöd mint egy láva a spermád, és a hátamon érzem szapora légzésed, és a fülemben a felnyögéseidet, hangos felhördüléseidet…. Aztán csak átölelve fekszünk egymáson az asztal tetején és pihegünk….

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megszólal a telefonod a táskádban. Hagyod csengni. Aztán lustán érte indulsz, mire odaérsz elhallgat. Megnézed ki hívott.

- A férjed?

Mosolyogsz, nem felelsz, elgondolkodva nézel magad elé, aztán visszahívod.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

... te jó ég! Mi ez a hang? -riadok fel mámoromból- olyan, mintha a telefonom csörögne, de nem igazán jutott még el a tudatomig. Aztán akkor tisztul ki igazán a fejem, amikor rákérdezel:


- A férjed hív?


Feltápászkodom az asztalról, érzem, ahogy csatakos hímvessződ kicsusszan fáradtan hüvelyemből, és odasétálok a táskámhoz, amit az előszobában dobtam csak le a tükör mellé. Ahogy odaérek az előszobafalhoz, forró nedved lomhán csordogál a combonom, nemsokára eléri a térdem.


A telefonomért kutatok a táskámban, majd megnézem ki is zaklatott ilyen lehetetlen időpontban.

Mosoly fut át az arcomon, amit már te is érzékelsz, mert a konyhából épp idelátsz. Ági keresett, a legjobb barátnőm. Azonnal vissza is hívom. Te csak azt hallod, amit én beszélek, a túloldalról fogalmad sincs.

- Szia drágám! Látom, kerestél. Mondom nagyon kedvesn a készülékbe.

- Szia szia! De jó, hogy visszahívtál, épp most megyek el a bekötő út mellett, nem tudom hol lehetsz, de ha itt vagy a nyaralódban, akkor beugranék egy kávéra, meg úgy is volna mit mesélnem.


Csak mosolygok, és átfut az agyamon sok pajzán gondolat, de ezt még nem osztom meg egyikőtökkel sem.


- Itt vagyok szivem, máris felteszem a kávét, gyere. Nekem is van egy meglepetésem a számodra. Mondom halkan, és máris leteszem a telefont.


Megrökönyödve nézel rám és riadtan indulsz a szobába, hogy roham léptekben öltözz, hisz vendégem fog érkezni.

Utánad sietek, átkarolom a derekad, majd magam felé fordítalak, és egész testemmel hozzád símulok, úgy csókollak szájon. Aztán amikor már kicsit nyugodtabb leszel, kézenfogva bemegyünk a fürdőszobába, egy gyors tusolásra.

Közben faggatsz, hogy ki is érkezik, de én csak mosolygok, nem osztom meg veled örömöm.....

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ülök az asztal szélén, nézem, ahogy bekészíted a kávéfőzőt, közben egy papírtörlővel letörlöd a combodon csordogáló spermát. Mielőtt kidobnád, beleszagolsz, rámnevetsz, aztán kiviszel a fürdőszobába.

Faggatnálak ki jöhet, azt már tudom, hogy nincs félnivalóm, erősítgetem magam: „Na, és akkor mi van, ha a férje jön, és beáll harmadiknak, mert láthatóan erre készül, megesett már mással is. Ugyan mi történhetne? De ez is csak olyan nagyzoló flegma, mint ahogy az autóba beültem. Előadom magam, az érett nagyfiút, közben legbelül egészen kisfiús izgalom, várakozás, és persze félelem. Mi lesz, ha nem bizonyulok eléggé nagyfiúsnak. Az orális vagy mon djuk a megkötözős szex vonzalmamat mindig olyan felnőttesnek éreztem például, ez már aztán igen, tiszta pornó, de azért nem mindig volt kellemes élmény egy csípős ízű vaginában fuldokolni, és persze a megkötözött rabság élménye sem hasonlítható egy …. Szóval ettől még soha nem volt orgazusom.

Fenékbe nyilván nem fog dugni, mert ha összeszorítom a fenékizmaimat, azon egy százas szöget sem lehet átverni. Mindenesetre elhatározom, hogy most el fogom hárítani, ha meg akarsz kötözni. Vagy egy barátnőd jönne? Na, nem, ekkora szerencsém nem lehet. Már az eddigiek is… de ez a kuncogó nevetgélésed, mindegy, lesz, ami lesz.

Csapongnak össze-vissza a gondolataim, valamit észrevehettél, mert kuncogva nevetsz, beviszel a fürdőszobába. Zuhanyozzuk egymást, aztán törölgetjük, összesímulunk, a fegyverem megint megmerevedik, hátulról símulsz hozzám, megmarkolod, és kicsúszik a szádon:

- Ez igen! Ez neked is tetszeni fog…Nyugi, a barátnőm jön…

És akkor megint egy gyerekes dolog, megkönnyebbülök, neked esek, de elhárítasz.

-No, no, no! Mindjárt itt lesz! És én el akarok neki dicsekedni a rabommal.

- Tedd csk szeépen fel a kezeidet! Hozzákötözöd a vízvezetékcsőzhöz egy harisnyával, bekötöd a szemem is. Csöngetnek, indulsz az ajtóhoz, de visszafutsz, és a számat is betömöd.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen izgalomba hozott, hogy Ági mindjárt itt lesz. Annakidején, pár évvel ez előtt nagyon sűrűn jártunk össze, és egy kiadós buli után, amikor a vendégek nagyrésze már eltávozott, három házaspár maradt csak nálunk, és erotikus játékokat kezdtünk el játszani... Valami zálogkiváltós játék is volt benne, mert arra emlékszem, hogy elég gyorsan lekerültek a ruhadarabok rólunk. Aztán már csak az maradt meg bennem, hogy Ági férje és Ági velem csókolóznak, a férjem pedig a másik házaspárral van hármasban.


A csókok csak bemelegítők voltak az igazi szexhez, és életemben akkor éltem át először azt az élményt, hogy többen vagyunk mint kettő az ágyban.


Jó élmények maradtak meg bennem, így ezért nem is kellett gondolkodnom, hogy mit mondjak a barátnőmnek amikor felhívtam.


Mire végig gondoltam a múltat, veled már a fürdőszobában fürdettük egymást, és egyszercsak megszólalt a csengő.

Még arra szakítok időt, hogy a vízvezetékhez kötözzelek, és a szemed is bekössem. Már félúton vagyok az ajtóhoz, amikor eszembe jut, hogy a szád is be kellene tömni valamivel, így visszaszaladok, és egy tangát tömök belé, és kérlek, hogy ne nyomd ki a nyelveddel.


Ági, amikor meglát anyaszült meztelen az ajtóban, nagy kerek szemekkel néz rám, úgy ölel magához.

- Mi van veled drága barátném? Tán nem most érkeztél te is? és készülsz az esti lefekvéshez?

- De bizony készülök a lefekvéshez... mondom mosolyogva.... de tartogatok számodra egy igazi meglepetést is.

- Meglepetést? Ne várass! Mondd már! türelmetelnkedik a barátnőm

- Várj, előbb vedd le magadról a ruhád, és gyere velem a fürdőszobába.

- Jajj édesem! Ne viccelj már! Minek vetközzek le? Most zuhanyoztam otthon, és megyek Pestre, mert holnap délelőtt egy konferencia kezdődik és azt hiszem, délután én leszek az előadó.

- Nyugi! nem fogod megbánni, erre mérget vehetsz! Gyere, és vetkőzz! mondom ismét, és már kezdem is a finom ruháját lebontani róla.


Még vonakodik egy kicsit, de látom, hogy enged a rohamomnak.

Aztán, amikor már ő is ruha nélkül van, bevezetem a fürdőszobába, ahol ott áll a vízvezetékhez kötözött fiatal bika szeretőm.


- Édes istenem! Hát ezért voltál ennyire titokzatos barátosném! mondod meglepetten, de máris közeledsz a portékához, és szemügyre veszed ami előtted áll.

Elismerően kacsintasz, és leveszed a szeméről a kötést, hogy be tudj neki mutatkozni.

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Ági vagyok mondja – és te?

- h..mmm…

- - Ja!- kiveszi a számból a bugyit!

- Tamás!

A kezeimet is eloldozza.

- Kedves Tamás, ugye megkérhetlek, hogy fürdess le!

Persze te is segítesz, tartod a zuhanyt, én kenegetem a tusfürdővel, símogatom a tenyeremme. Megfogod a a csuklómat, és elkezded írányítani a mosdatást. Egyre intimebb testrészek felé vezeted a kezem, és a tiéd is oda-oda siklik. A vesszőm megint ágaskodásba kezd, mert bizony, amikor a vízvezetékhez kötözve álltam, teljesen lehervadt. Fantáziajátékaimban valahogy egészen más volt ez a helyzet. Nem kezdett elmerevedni a vállam, a csuklómat nem szorította úgy a kötés, nem nyomta olyan hidegen a vascső…de most megéled, és ahogy hátulról mosdatjuk Ágit, te szépen beigazítod a feneke alá.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ági olyan természetesen mozog ebben a helyzetben, mintha nem először történne meg velünk ilyen. Tamásban biztos olyan kép alakul ki rólunk, hogy mi akár kettesben is szoktunk szeretkezni.... De ez most nem érdekel, mert nagyon erotikus látvány tárul elém.


Ahogy bemutatkoztak egymásnak vendégeim, Ági azonnal dobálta le magáról a ruháit, eloldozta Tamást, és mire felocsúdtam, máris mindketten bent álltak a zuhany alatt.

Nagyon erotikus volt, ahogy egymást símogatták a langyos vízsugár alatt. Jó volt nézni őket, ahogy ismerkednek egymás testével, ahogy felfedezik a másik testének rejtelmeit.


Ahogy figyeltem őket, Tamás dákója egyre jobban kezdett ágaskodni, egy egy fordulásnál beleakadt Ági combjába, fenekébe. Jót mosolyogtam rajtuk, hogy útban van ez a gyönyörű darab....


Nem bírtam sokáig a látványt, én is beszálltam harmadiknak, nem csak a fürdetésbe, hanem kicsit segítettem Tamás hímtagját beigazítani Ági nunijába. Segítettem Áginak, picit előre hajolni, és a mögötte álló Tamás dákóját behelyeztem.

Előtte a tusfürdős síkos tenyeremmel megsímogattam az épp kézreálló dákót, hogy még keményebb és még kívánatosabb legyen barátnőm számára.


Nem is volt ellenkezés, jól sejtettem, Ági még pucsított is a fenekével, hogy jobban hozzá férhessen a bevadult hím.

Igen, Tamás, tényleg bevadult. Nem tudom, volt-e már szerencséje két nőt egyszerre kényeztetni, de látható volt rajta, hogy még nagyobb hévvel kúrja Ágit, mint ahogyan erre számítani lehetett egy ilyen délután után, amit együtt töltöttünk el.


Én inkább a kukkoló szerepét választottam most, hagytam őket kibontakozni. Ők még az ismerkedés fázisában vannak, majd a szobában letámadjuk mindhárman egymást.

Nem tartott túl sokáig az egymásba feledkezésük, kiléptek a zuhany alól és már hármasban kezdtük törölgetni nedves testünket.


- Hát drága Alettám, tényleg nagyon megleptél ezzel a fiúcskával! -mondta Ági felém fordulva, széles mosollyal az arcán.

Majd megsímogatta Tamás arcát, és gyengéden megfogta a farkánál fogva, és vonszolta be maga után a szobába. ....

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ági a farkamnál fogva húz be a szobába, te mellettem jössz, kezed a derekamon, én is átölellek, szinte rávetődünk az ágyra. Ági alattam, persze kitámasztok a karjaimmal, nem akarom összetörni, te hátulról rajtam, egy pillanatra átvillan az agyamon, hogy ez egy edzéshelyzet, most karhajlításokat kell majd csinálnom, és az edző ordít, hogy még bírod, még bírod, aztán eltűnik az edző, oldalt hemperedek, szemben Ágival, te a hátam mögött. Ezt valahogy megcsalásnak érzem, feléd fordulok, magam elé fordítalak, közénk kerülsz, most már te vagy velem szemben, Ági mögötted. Csókolózni kezdünk, de Ági belemarkol a hajadba, maga felé fordítja a fejed, nem akarod, hogy kitörjön a nyakad, utána fordulsz, most ő csókol szájba, ölel át, én a melleidet markolászom, hátulról beléd hatolok, aztán az egyik kezemmel a szátok közé próbálok furakodni, a mutatóujjam a szádba dugom.

Ági lenyúl az egyik kezével, és a csiklódat kezdi símogatni, néha rászorít a heregolyóimra. Lassítani akar? Vagy élvezi? Próbállak én is szájon csókolni, nehezen, de sikerül úgy tekerednünk, Ági szétválasztja a fejünket, és felváltva csókolgatja a szánkat.


Próbálom kissé lassítani, csitítani Ágit, megint az az érzésem, hogy túlságosan is ki akar sajátítani magának, azt szeretné, hogy legyek teljesen az övé.

- Nagyon eleven a barátnőd- mondom- meg kellene valahogy nyugtatnunk!

Tanácstalanul nézel, látom, nem tudod mire gondolhatok.

Ági mögé kerülök, hátulról a testéhez szorítom a karjait, eléd emelem az ágyékát, és a vibrátor felé intek a szememmel. Látom, megértettél, a síkosítót keresed, de valahová elgurulhatott.

- Na, majd így síkosítunk! – mondod, és a számba nyomod, megforgatod, aztán kezdesz vele Ágiba hatolni.

Ági vergődik, próbál szabadulni.

- Nem, nem, a tiédet akarom!

Az egyik kezemmel kinyúlok az ágyon heveő bugyi felé, hogy betömjem a száját, de megfogod a csuklómat.

- Jobbat tudok!

És néhány másodperc múlva ági megkapja amit akart, beleül a farkamba, te pedig a számra ülsz. Illetve először csak a mellkasomra, a szeméremdombodat tolod a számhoz, az ujjaid is ott játszanak, fokozatosan csúszol előrébb, míg el nem jutok valami földi menyországba.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy beértünk a szobába, és rávetődtünk az ágyra, jó kis hancúrozás vette kezdetét. Örültünk egymásnak, csókolgattuk, símogattuk mindhárman egymást. Az első pillanatokban olyan érzésem volt, mintha ha nem tudnánk, mihez kezdjünk, hova kapjunk, kihez érjünk...


Ez aztán okozott némi bonyodalmat, mert amikor Tamás csókolt szájon, Ági belemarkolt a hajamba, és szinte eltépett tőle, majd maga felé fordított, és vele kellett csókolóznom... de ez meg Tamásnak nem tetszhetett, mert ő az egyik ujjával furakodott csókolózás közben a számba.


Aztán mindkettőnk felett áthengeredve, Tamás Ági mögé került, és szinte béklyóba kötötte karjaival a lány két kezét, csípőjét pedig térdével felém nyomta.... először fogalmam sem volt mi a terve, de a szeme jelzéséből rájöttem, hogy mit szeretne...

Még a korábbi játékaink kellékei az éjjeli szekrényen voltak, és a vibrátoromra mutatott, hogy dugjam be Áginak.

Igen, csak be kellene kenni síkosítóval, de azt meg nem találom... így fogtam a szép rózsaszín gyöngyös vibrátoromat, és bedugtam mintegy síkosítási szándékkal Tamás szájába.

Nem lepődött meg, vad szenvedéllyel szopogatta, nyalogatta. Ági pedig tágra nyílt tekintettel figyelte amit művelünk.

Aztán hirtelen ficánkolni kezdett, és jelezte, hogy nem akarja a vibrátoromat, inkább az eredetit szeretné!

- Hát jó!

- Ha az eredeti kell, akkor megkaphatod, csak előbb nekem kell síkosítani... mondtam, és máris odahajoltam Tamás meredező hímtagjához, és vadul szopni kezdtem.

Aztán amilyen gyorsan belefogtam, olyan gyorsan abba is hagytam, és Ágit ráemeltem.

- Most már meglovagolhatod a szilaj mént. jeleztem neki, és én is felpattantam Tamás mellkasára, Áginak háttal, és elkezdtem saját magam izgatni miközben egyre közeledtem a szája felé....

Aztán csak azt érzem, hogy Ági ütemesen ringat, miközben én a szád fölé térdelve ereszkedve hagyom, hogy nyelveddel vad táncot járj odvamban.....

Ági is és te is egyre szaporábban veszitek a levegőt, nyögtök sikongattok hörögtök.

Nem sokáig maradok a szádon, mert sejtem, most kevés a levegőd, így leszállok rólad, és egy ötlettől vezérelve felkelek, hagyom hogy élvezzétek egymást.

Kisvártatva ismét visszajöttem hozzátok, de már egy fényképezőgéppel a kezemben, és azzal játszadozom, hogy fotókat készítek rólatok.......

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vesszőm Ágiban, te a számon ülsz, el-elemelkedsz róla, nem akarsz megfojtani, pedig én most épp ezt szeretném, ha beléd fulladhatnék, megragadom a combjaidat, magamra húzlak, majd – amikor már majdnem megfulladok, elemellek, levegő után kapkodok. Szeretném, ha ez így maradna, ha soha nem érne véget.

Aztán leszállsz rólam, és elkezdesz fotózgatni. Ági ettől még jobban beindul, még hangosabban sikongat, aztán egyszer csak hirtelen elhallgat, belemarkol a combjaimba, szinte görcsbe feszül a teste, lefordul rólam, nem símul hozzá, szétvetett karokkal fekszik oldalt, kissé színpadias pózban, mintha a gépedre várna. Én még nem vagyok kész, fekszem hanyatt, felmeredő farkammal, nem tudom mit csináljak. Kezdeném símogatni, csókolgatni Ágit, ő először lustán, majd bosszúsan hárítja. Csak nem hagyom abba:

- Hohó, hölgyem, és én hol maradok. Birkózni kezdünk, elhatározom, hogy most megerőszakolom ezt a kis gonoszt, aki csak magával törődik. Egyre céltudatosabbak, erősebbek a mozdulataim, Ági is benne van a játékban, de ő is győzni szeretne, egy pillanatig nem tudom, most mi legyen, teperjem le, vagy hagyjam felülkerekedni.

- Na, most mi lesz, ki győzzön le kit? – kérdezem tőle a szájába beszélve.

Elfordítja a fejét, és most már tiszta erőből igyekszik fölém kerekedni.

Közben te végig fényképeztél, most leteszed a kamerát, és besegítesz Áginak. Lefogod a karjaimat.

- Hát, ilyen túlerővel már nem küzdhetek, mondom, és megadóan felteszem a karjaimat a fejem fölé, amit Ági rögtön oda is kötöz az ágyrácshoz.

Te megint kézbe veszed a kamerát, Ági pedig elkezdi játszani az emberrablót. Kezét pisztollyá formálva a fejemhez szorítja:

- Csend, vagy ….

Aztán hirtelen felhúzza a fejére az egyik bugyit, álarcként, csak a két szeme látszik ki a két nyíláson.

- Na, most elkaptunk. Szép kis váltságdíjat kaszálunk rajtad…

- Tömd be a száját is- mondod, Ági fel is markol egy bugyit, de mást gondol, felveszi az ágy előtt heverő harisnyanadrágját. Megszagoltatja velem.

Símogatja vele az arcomat, rászorítja, aztán leveszi az álarcát, és azzal símogat tovább. Az arcomra teríti, rátenyerel.

Leteszed a gépet, te is beszállsz a játékba. Aztán mégis csak a fotózáshoz térsz vissza.

- Kötözzük gúzsba! - mondod, eloldozzátok a kezeimet, hátul kötözitek össze, a bokáimat is odahajlítjátok, legalább is, ameddig nem túl hajlékony derekam engedi, összekötözgetitek, és néhány perc múlva elkészül a fotósorozat, ahogyan Ági egy mozdulatlanná kötözött, elnémított, bekötött szemű foglyot kínozgat.

- Na, miért nincs még itt az a pénz? – mondja szigorúan, és szorít egyet a golyóimon. A talpaimat veri a tenyerével, orromat befogva fojtogat.

Eleinte még élvezem is, de aztán ez a karikába feszítés egyre kényelmetlenebb, szépen elhervadok.

- Jól, van, ennyi elég is lesz, mondod, most már engedjük el.

- Hogyne, hát nem láttad, hogy meg akart erőszakolni? Nem gondolod, hogy ezért kijárna neki egy jó kis bünti?

- Biztos, hogy ez jó ötlet? – kérdezed.

Érzem, ahogy a végbelem kenegeti valaki síkosítóval.

Csak nem akarja belém nyomni a vibrátort? Olvastam én már persze a prosztataizgatásról, el is hittem, hogy élvezetes lehet, de soha nem akartam róla személyesen meggyőződni.

Összeszorítom a fenékizmaimat.

- Várj, ne a vibrátorral- mondod – van dildóm is!

Mi a franc lehet az a dildó? A hangzásából ítélve valami bunkós eszköz, még csak az kéne, gondolom, és már az jár a fejemben, hogy ki fogom nyöszörögni a menekülőszót, leállítom ezt az egészet, de a fenekem körül körözgető valami mintha csak egy kis vékony pálca lenne.

Na, jó, akkor hagyom magam, majd csak túlélem valahogy. Ellazítom a fenékizmaimat, és érzem, hogy valami belém hatol. Rossz érzés, ahogy áttöri a záróizmokat, nem fájdalmas, de rossz, ösztönösen nyomok egyet, aztán rögtön vissza is tartom, nehogy már kijöjjön belőlem valami. És valahogy tényleg kezdem élvezni, valami bizsergés indul el bennem, kezdek párzó mozdulatokat végezni, egy kéz a vesszőm alá gyűr valami ruhát, aztán a bizsergő érzés egyre erősebb lesz, remegés indul el bennem, próbálom visszatartani, egyre közelebb jutok a csúcsponthoz, harcolok ellene, nem akarom, hogy vége legyen, tartson az örökkévalóságig…. De hiába harcolok, vége, ha nem lenne teletömve a szám, most üvöltenék, így csak nyöszörgök, vadul harapom a bugyikat, vergődök, belezuhanok valami időtlen feketeségbe, valami melegbe, valami tömény női illatokkal kibélelt barlangba…

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fotózásomtól Ági vérszemet kap, szinte le sem tudom állítani. Emberrablósat talál ki, és máris kínozni kezdi Tamást. Teletömködi a száját egy csomó tangával, a fiókból rángatta ki, mert az a két-három darab, amit a fürdőszobából hoztunk be, nem volt neki elég.


Aztán az egyik bugyimat álarcként húzza a fejére, - elég mókásan néz ki benne- majd a kezével még pisztolyt is formáz, így játszadozik. Majd megtalálja a levetett harisnyanadrágomat, amivel gúsba köti, illetve még az én segítségem is kéri, hogy jól sikerüljön ez a kötözés. Tamás szinte teljesen íjba feszülve fekszik az oldalán, még a szemét is bekötözi. Ez a nő aztán tudja, hogy miként kell kínozni a férfiakat.


Most aztán Ági kiéli az összes agresszív hajlamát –gondolom-, hisz még Tamás talpát is kezdi ütögetni, és nem is finoman. Közben pedig vadul kiabálja, hogy hol is van az a pénz, amit elő kellene adnia….


Én már megelégelem ezt a játékot, nem tudom, Tamásnál hol a határ, de azt látom, hogy már pirosodik a kötés alatt a bőre, és alig kaphat levegőt a sok bugyitól a szájában.

Kérem is Ágit, hogy fejezzük be, nehogy baj legyen belőle. De ő aztán nem enged! És lehet, hogy igaza van, mert a megbeszélt jelet, -mivel beszélni nem tud, nem menekülő szóban, hanem jelben egyeztünk meg- még nem mutatta Tamás.


- Hát nem látod, hogy meg akart erőszakolni? Meg kell érte bűnhődnie! Te nem így gondolod? kérdezi tőlem nagy, kerek szemekkel.


És máris kezébe kaparintja a vibrátoromat az éjjeli szekrényről, és közelít vészesen Tamás felé. Na ezt nem szeretném mondom, így le is állítom azonnal, hogy van dildóm, inkább azzal játszadozzunk.


Kezembe akad a már elgurultnak hitt síkosítóm is, amivel jó vastagon bekenem Tamás végbelét, és Ági kezébe nyomom a dildót… bízva abban, hogy nem fog nagyon durván bánni kis vendégemmel.


Tamás mozdulatain látom, hogy nem igazán élvezi, hogy így próbáljuk kényeztetni, de aztán, amikor már behatoltunk a végbelébe, és bekapcsoltuk a vibrátor funkciót, egyre jobban láthatóvá válik, hogy bizony nagyon is élvezi. Hímvesszője megdagad, megkeményedik, és nem is kell sokat várni arra, hogy hatalmas gejzír formájában törjön elő gerjedelmének nedve.


Közben a szeméről leveszem a kötést, majd megszabadítom a száját is a bugyiktól. Ekkor veszem csak észre, hogy vér serken ki a szája szélén, és ahogy nyelne nagyokat, látszik, hogy teljesen kiszáradt a szája. Amint szabadon tud a száján levegőt venni, hatalmas hörgéssel adja tudtunkra, hogy bizony ez az új élvezet, amiben részesítettük nagyon finom volt…..


A konyhából egy pohár rostos ivólét hozok neki, és megitatom, mielőtt kioldoznánk végleg a megkötözött férfit……

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fölém hajolsz, a szádból óvatosan engeded a számba a gyümölcslevet, most jobban esett volna egy húzásra meginni az egészet. Nedvesítgetem a nyelvemmel a számat, elmosolyodok.

- Hát benned aztán van tűz! – mondom Áginak. Közben oldozgatod el a kötelékeket, elég nehezen boldogulsz, amikor megfeszültem, szorosra húzhattam. Ági is besegít.

Faggattok, hogy nem szenvedtem-e túlságosan? Azt, hogy jó volt-e nekem, felesleges kérdezni.

Végre kiszabadulok, kinyújtózok, vizsgálgatjátok a bokámon, csuklómon a kötésnyomokat, megpuszilgatjátok. Amikor a csuklómhoz értek, átölellek benneteket, odahúzlak az ágyra, fekszünk, fejetek a vállaimon. Épp elfértek a két vállgödörben. Ezt is megmosolygom.

- Mintha pont hozzátok lennék méretezve.

- Ezt én csináltam? – érinti meg Ági a kis sebet az ajkamon.

- Ahogy a számba nyomtad a bugyit, odaszoríthattad, de nem emlékszem. A meccs után sem szoktam emlékezni kisebb ütésekre, karmolásokra.

Aggodalmas arccal puszilja meg a szám szélét.

- Na, jó, nem halok bele, nekem jobban tetszett a domina arcod.

- Domina, én? – bár, most már… őszintén szólva én még soha nem csináltam ilyet. Olyan már volt, hogy engem tepertek le játékosan, egyszer a kezeimet is összekötötték, ez jó volt, valahogy szeretem átadni magam, de hogy fordítva legyen… egy férfit leteperni, megkötözni… ettől mindig viszolyogtam. Egy férfi legyen férfi, uralkodjon ő.

- Hát, ehhez képest egész jól belejöttél.

- Nem is tudom. Amikor a zuhany alá húzott Alett, azt hittem szexezni akar velem. Benne voltam, de mégis kicsit fura volt, érthetetlen az izgalma, úgyhogy amikor megláttalak, az valami egérút lehetett nekem egy jobbára vonzó, de kissé taszító helyzetből. És mivel ugye testileg te igencsak férfias férfi vagy ( persze, nem látta az arcomat a kendőtől, mert az azért a testemhez képest kicsit gyermekibb), nem volt olyan érzésem, hogy … szóval hirtelen nagyon beindultam. És bizony nem arra vágytam, hogy te teperj le, hanem hogy én téged. Hogy ez folytatódjon… hogy….

Ági legyint, és szájon csókol.

- Te nem, ijedtél meg tőlem Alett?

- Megijedni, azt azért nem, meg ugye megállapodtunk Péterrel a menekülő dünnyögésben, de azért nekem már ez túl vad volt. Csodáltam is, miért nem állítod le. Láttam a vessződön, hogy neked is sok volt már ez.

Ott fekszem köztetek, és hirtelen teljesen elengedem magam, felhagyok minden felnőttes pózzal, arcoskodással.

- Hát, igazából eddig még csak olyan kis szelíd játékokat játszottunk időnként. Kis jelképesen összekötött kéz, egy kis kendő a számban, vagy a barátnőmében, mert azért csinálni valamivel jobban szeretem, mint elszenvedni de ez is finom. Most is nagyon élveztem, csak túlságosan sokáig volt tele a szám, nagyon kiszáradt, meg kicsit a torkomra is csúszott, előre kellett valahogy kínlódnom a nyelvemmel, de igazából azért eresztettem le, mert féltem, hogy az a dildó valami nagy bunkó.

Beszélgetés közben fel-felemelkedtek rólam, felültök, nekitámaszkodva az ágyrácsnak, a fejem az öleteknél, lassan odafordulok a tiéd felé, belefúrom a fejem, Ágiéra pedig a tenyerem tapasztom.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes idillben ücsörgünk az ágyon, Tamás fáradtan hajtja ölembe a fejét, és közben cirógatja Ági dombját. Szemei csukva... - tényleg nagyon kifáradhatott-


Besélgetünk, ki hogyan érezte magát, hogyan élte meg ezt a helyzetet. Ahogy az ablak felé pillantok, látom, hogy már jó sötét van kint, ami annyit jelent, hogy bizony este kilenc rég elmúlhatott. Ránézek az órára, és majd leesek az ágyról... éjfél is elmúlt....


Azonnal kitisztul az agyam, és gyors takarodót fújok mindenkinek, hisz Áginak holnap Pesten kell lenni egy előadást fog tartani, nekem meg Debrecenben van dolgom. Egy percig nem maradhatunk ébren.


- Irány azonnal fogatmosni, - anyáskodom két vendégem fölött -, és amíg a fürdőben vagytok, én megágyazok mndhármunknak itt a nagy franciaágyon.


Némi vonakodás után felemelkedtek az ágyról, és meg is teszitek, amit kértem tőletek. Gyors ágyazás, majd én is követlek titeket fogatmosni, aztán mindhárman bevackoljuk magunkat a friss fehér puha illatos ágyba.


Középre fogjuk Tamást, és mindketten a vállgödrébe helyezzük fejünket, így próbálunk elaludni.


Ági és Tamás nagyon benne vannak a beszélgetésbe, de én már nem bírom tovább, a lámpát eloltom, és lassan a szememre jön az álom... közben hallom, hogy ők is egyre ritkábban szólalnak meg, aztán teljes csend uralja a szobát.


Álmaimban ismét látom azt a bátor nőt magam előtt, aki egy idegen pasit felvesz a kocsijába, és már egy fél óra múlva a saját ágyában hempereg vele....

Csodálkozom is rajta, hogy ilyen megtörténhetett velem, de igazából nem bántam meg, hisz nagyon izgalmas kis kaland volt mindkettőnk, ill. mindhármunk számára.

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Aletta lefordul a vállamról, összekuporodik és elalszik. Ági még faggatna, szájára tapasztom a tenyerem. Csókolgatni kezdi, szájába veszi az ujjaimat. Keze a vesszőmmel játszik. Aztán hátat fordít nekem, fenekét az ölembe fészkeli. Vesszőmet a combjai közé dugom, de nem mozgatom. Jó lenne így elaludni. Ági kicsit még mozog, aztán érzem, hogy ellazul a teste, elalszik. Jó lenne így felébredni gondolom, Ágival az ölemben, de már megint az autóban ülök, Aletta mellett, épp egy harisnyanadrággal kötözi össze a kezem, egy másikkal a szememet köti be, illetve az egész arcomat, fehér harisnyanadrág, illetve valami fura anyag ez, mintha valami vattacukorból lenne, érzem az édes ízt, a kezemen már nincs is semmi kötelék, az arcomról nyalogatom, szedegetem az édeskés anyagot, aminek azért valahogy van valami textiles jellege is. Most nehezebben ehető, de már a medencében vagyunk, ami valószínűtlenül nagy, odaúszom Alettához, lebukok a combjai közé, nyalogatom, és valahogy tudok lélegezni a vízből, buborékfüggöny vesz körül, odaszorítom a szám a puncijára, de mintha valami vízáram tolna el, vízsugár jön ki belőle, de hát ez képtelenség, nyilván csak álmodom, aztán látom, hogy valami jakuzziban vagyunk, és Aletta mellől jön a vízsugár. Feljövök a víz színére, az öltöző medencéjében ülünk, ahova gyúrás előtt szoktunk befeküdni, közben valahogy jakuzzivá alakították. Aletta kiszáll, felül a gyúrópadra, bejön Tibike, és kezdi a nagy trükkjét, elővesz egy gumit. Mesélte, hogy ezt szeretik nagyon a nők. Beléjük tömi a gumit, aztán felfújja. Tibike nője is jön, aki igazából az egész csapat nője szeretne lenni, de egyedül Tibikét sikerült felszednie. Odamegyek, elhajtom Tibikét, elveszem a gumit, hallom, hogy méltatlankodik: „De hát ez az én ötletem!” Letérdelek, hogy belefújjak a gumiba, és látom, hogy az öltöző egyik fala helyén nagy üvegablak van, kint jönnek, mennek az emberek, valami utcafront, néhányan megállnak, és érdeklődve néznek… aztán megint az ágyban fekszünk, világos van, Ági lába a derekamon, te meg már kint matatsz a konyhában.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Korán ébredtem. Rengeteg tennivalót terveztem mára, és a tegnapi kaland nagyon váratlanul jött. Igaz, sokkal szegényebb lennék, ha nem történik meg.

Még kavarognak bennem a történések, de álmosan nyitogatom a szemem, hallom mellettem ütemesen lélegeznek mindketten. Oldalra pillantok, és látom, már lassan nyolc óra, nem maradhatok ágyban... Mielőtt felébrednének, készítek reggelit, és főzök egy jó erős kávét, meg teát, mindannyiunkra ráfér egy kis ébresztő. Pillanatok alatt elkészülök a sonkás tojással, amit már tálcára is raktam, a kávéval és teával együtt, gondoltam, az ágyban milyen finom lesz elfogyasztani..

Kezemben a tálcával egyensúlyozva lépek a szobába, és látom, Tamás már ébredezik, de Ági mélyen alszik.

Előbb barátnőmhöz lépek, a kávéscsészét leveszem a tálcáról, és oda tartom az orra alá, hogy ébredezzen a friss gőzölgő illatra. Nem is maradt el a hatás, egy jó nagyot nyújtózva ébredezik már ő is.

A tálcát az egyik éjjeli szekrényre helyezem, és bebújok vissza a helyemre az ágyba. Bársonyos puszit lehelek Tamás szájára, és átnyújtom neki az ébresztő kávéját. E közben Ági is nyitogatja szemeit, és mosolyogva tekint szét, majd tőle iskapunk mindketten finom reggeli puszit.

De máris követeli:

- És én nem kapok kávét? - kérdezi

- Dehogynem drágám! Csak arra vártam, hogy kinyisd a szemed. -válaszolom mosolyogva, majd még hozzáteszem:

- A kedvenc reggelidet is elkészítettem, sonkát tükörtojással...


Mindhárman törökülésben ülünk az ágyon és kortyolgatjuk a forró ébresztő nedűt, egyikünk sem akarja, hogy vége legyen ennek a hármas találkozásnak, jó lenne, ha most megállna az idő, és néhány napig itt maradhatnánk egymásnak, egymással.


Aztán, a fiatal tián, Tamás töri meg a kávézgatást, kiveszi mindkettőnk kezéből az üres csészéket, a tálcára helyezi, majd átkarol mindkettőnket, és finom ujjaival símogatni kezdi mindkettőnk testét......

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bejössz a kávéval, hasra fordulok, hogy eltakarjam a reggeli merevedésemet, most valahogy kihívónak, durvának érezném. Félek, hogy megkapnám a „Most szó sem lehet róla, rohannunk kell!” szöveget. Aztán felülök, ügyesen magara húzva a takarót.

Majd csak elmúlik. Csakhogy közben Ági is felébredt, ő még teljesen a reggeli kábaságban, de a te arcodon is ott van az a lassú, befelé néző, jellegzetes reggeli nyugalom, amit annyira szeretek. Nap közben azért minden nőn ott van valami kis védőpáncél, amit át kell törni, hogy hozzájuthass, ilyenkor páncéltalanok, meztelenek. És hát Ági is meztelen, ahogy üldögél, bizony nem ügyeskedi magára a takarót, és te sem kötötted össze elég szorosan a selyemköntösödet. Úgy látszik, mégsem rohantok annyira. Megiszom a kávét, és símogatni kezdelek titeket.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte éget minden érintésed, ahogyan a gerincemen végighúzod puhán az ujjaidat. Pillanatok alatt sikerül felkorbácsolnod vágyam, pedig ezt most egyáltalán nem akartam. Sietni kellene, de nem tudok ellenállni neked. megfordulok, és ekkor veszem csak észre, milyen szikla keményen. kihívóan meredezel.

Kívánlak nagyon!

Ajkaimmal végigpuszilgatom mellkasod, hasad, öled, és már érzem, milyen keményen forrón vágyod, hogy megérintsem férfiasságod. Szinte beleremegsz, ahogy óvatosan megmarkolom, hátra húzom a bőrt rajta, és mint egy fagyit, lassan el kezdem nyalogatni...


Ági is vérszemet kap, mert közel hajol hozzám, és megfogja csuklómnál a kezem, amiben tartom a dákód, és maga felé fordítja, hogy ő is nyalogathassa kicsit.

Egy ideig játszadozunk így, hogy egyszer Ági, máskor meg én kapom be, finom, forró lüktető szerszámod.


Aztán Ági egy pillanat alatt rádöbben, milyen késő is van, kiugrik az ágyból, és eltűnik a fürdőben, én pedig kéjesen ráülök meredező boádra.

Meglovagollak, vadul, nem kímélve, hogy most neked mi a jó, én éhesen, szívom magamba tövig a hímtagod, hogy minnél jobban váljunk egyé.


Közben markolom mellkasod, te pedig felveszed a ritmusom, és addig lovagoltatsz, míg mindketten el nem jutunk a megsemmisülésig. Hatalmas nyögésekkel, sikolyokkal, hörgésekkel adjuk át magunkat egymásnak.

Ági épp ebben a pillanatban lép be a szobába, frissen fürödve, felöltözve, bódító parfum illatot terjesztve maga körül. Teljes útra kész állapotban.

Csókot lehel mindkettőnk szájára, és búcsúzva -tán kicsit írigykedve- kisiet a szobából hisz máris késésben van.

Mi is kezdünk magunkhoz téri a révületből, és indulunk rendbeszedni magunkat a fürdőbe.....

Azaiak (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Zuhanyozzuk egymást, kis utójáték, símogatásokkal, apró csókokkal, de már mindketten magunk törölközünk. Az öltözésnél még kapsz egy csókot a bugyidra, vénuszdombod tövére. Én feszegetném szét a combjaidat, de te nevetve elhárítasz, felhúzol, szájon csókolsz, aztán megfordítasz és elindítasz az ebédlőasztalhoz.

- Na, ne kezdjük újra! Reggeli, sajnálom, de csak ezt a pár kilót tudtam összeszedni.

- És a reggeli után?

- Várjunk még azzal.

Beszélgetünk arról, mi is volt ez az egész, meg persze elkezdünk egymásról kérdezgetni, hogy akkor konkrétan ki is lenne a másik? Főleg én beszélek magamról, írói próbálkozásaimról, és persze barátnőmről, a kemény, gyors építészhallgató beállósról, aki nagykanállal eszi az életet, és szintén nem fogja letépni a fejem a kalandom miatt, noha a büntetés azért nem lesz mindennapi, amit ezért kapni fogok.

- Építészhallgató? Szóval leendő kolléga. Mi is építészek vagyunk. Kérdésedre visszatérve: Ha megreggeliztünk szépen beülsz megint az autóba, de már nem kötöm be a szemedet.

- Megbízhatónak találtál? Nem félsz, hogy elkezdelek zsarolni? Ha nem leszel megint az enyém, beárullak a férjednek?

- Ó, a férjemnek magam fogom beárulni magunkat. Ő szereti az ilyesmit. Hát nem emlékszel, hogy mindent meg kell majd írj? Illetve… szóval van egy levelező listánk, és ott közösen szoktunk erotikus történeteket írni. Felváltva jönnek a szövegek. Adok egy email címet, ide küldd el az első részletet, írj jelen időben, egyes szám első személyben: „Egy Honda lassít….megírod addig, míg be nem jutunk a házba, aztán én folytatom. Kicsit újraírom, ahogy én láttam, meg tovább is írom. Majd megadom a levlista címét, beleolvashatsz mások történeteibe is. Így nem csak a férjem, de az egész baráti kör megtudja ezt a kis gengsztereskedésemet. És nagyot csalódnék benne, ha nem szeretné újrajátszani a történetet négyesben. Már, ha tényleg olyan belemenős a barátnőd.

- Szóval akkor nem lesz vége az elválással a történetünknek?

- Ennek igen. Ezt a történetet lezártuk. De ha elküldöd az első emailt, azzal egy új történet kezdődik.

Tartalomjegyzék