Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hajnali hat óra, a nap már pislákol az égen, felszárította a harmatot a fűszálakról, és mi már a kocsiban ülünk. Valójában nem sietünk sehova, a tenger várhat, hisz még legalább 600 km van hátra, de jobban szeretsz ilyenkor vezetni, mint a forró déli napban.


Már két napja úton vagyunk, amikor elfáradtunk a vezetésben, megállunk és azt a várost nézzük meg, ahol épp vagyunk. Nagy tervezgetést nem csináltunk, úgy vágtunk neki az útnak, hogy csak jól akarjuk érezni magunkat.

Ma reggel is a kedves szobaasszony behozta a reggelit a motelszobánkba, amit ott az ágyban még elfogyasztottunk, aztán bepakoltuk a bőröndöt a kocsiba, és irány a tenger.

Már kiértünk az autópályára, a forgalom egyre nő. Itt a nyár, mindenki, aki teheti vízpartra siet, ha több időre nem is, de legalább a hétvégére.


Eric Clapton CD-jét hallgatjuk, -mámorító ennek a pasinak a hangja- és máris elérte a kocsi sebességmérője a 160 km/h-t.

Boldogan csacsogunk mindenféléről, majd hirtelen ötlettől vezérelve arra kérsz, hogy vegyem le az összes ruhám.

Kicsit meglep a kérésed, de semmi akadályát nem látom, hogy ne teljesítsem, így a zene ritmusára, kezdem kigombolni a blúzom, majd kibújok belőle, aztán a rövidnadrágom, ... a melltartóm.... és a tangám következik... Észre sem veszem, hogy az elhaladó autók egyre többen dudálnak ránk...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem szokványos szabadságra indultunk. Eddig mindig úgy töltöttük a nyarat, hogy befizettünk egy útra, elmentünk, ott voltunk és vége. Idén azt találtuk ki, hogy nekivágunk és amit látunk, megnézünk a célig. Ahol ért az éjszaka, lepihenünk, körbenézünk.

Két nap után már érzem, hogy igen, ez a szabadság hiányzott eddig! Mint a Szelíd motorosoknál: mi és az út. Csak éppen autóval. Egyre jobban feltüzelt ez a szabadság és amikor a mai távnak nekiindultunk, már forrt a vérem. A motelszobában is már pezsegtem, mert kíváncsi voltam mit szólsz a legújabb és legvadabb ötletemhez. De majd csak az autópályán adom elő.

Amint felértünk, rálépek a gázra és csak úgy száguldunk. Eric Clapton jó választás volt, abszolút megadja a hangulatot, ráadásul amit kiterveltem, ahhoz ideális!

Miután már beálltam egy kényelmes tempóra, és már a beszélgetés is felkeltett minket, úgy rukkolok elő az ötletemmel, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne:

- Nincs kedved vetkőzni erre a számra?

Rámnézel és miután mosolygok az ötleten, vagy talán te is átérzed a szabadságot, de tiltakozás nélkül gombolkozni kezdesz. Tudod, hogy nem tudok teljesen rád nézni, de a szemem sarkából mindent látok. Mintha csak otthon lennénk, kényelmesen kibújsz a nadrágból is, majd a melltartód veszed le, nekem pedig egyre keményebben áll a farkam a nadrágban, mert nem gondoltam, hogy bevállalod ezt.

Néha egy-egy autóból dudálnak, amint elmennek mellettünk, de ha már szabadság, hát belefér ez is. Hagyom őket, hogy elmaradjanak, bár páran szintén fékeznek, le ne maradjanak semmiről. Téged a zene úgy elvarázsolt, hogy a következő szám alatt már a melled kezded masszírozni. Közben dudorodó nadrágomra nézel, majd azt mondod:

- Jobban akarom látni, milyen hatással vagyok rád! Lássuk csak!

Egy mozdulattal oda nyúlsz és lehúzod a cippzárt a nadrágomon, majd előveszed már kőkeményre duzzadt farkam.

- Igen, így már mindjárt más! - és otthagysz elővett szerszámmal, és visszaülsz az ülésre, hogy masszírozd a melled. Már teljesen meztelenül ülsz ott, ruháid a lábunknál és a hátsó ülésen szétszórva...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetetlen, ott ülök melletted a kocsiban, Clapton, a „lassúkezű” zenéjét hallgatom, és már egy szál ruha sincs rajtam. Világos nappal van, az autópálya tömve, mindenki igyekszik a tengerre, én meg mint egy betépett drogos, módosult tudatállapotban szexre éhesen csak a zenére és rád tudok figyelni.

A ruháimat szanaszét dobáltam, és meredező mellbimbóimat morzsolgatom két ujjam között, amikor is odapillantok dudorodó nadrágodra. Még érzem a reggeli szeretkezésünk érintéseit a bőrömön, és a gondolattól, hogy nemsokára ismét bennem lehetsz elönt a forróság, bizseregni kezdek tetőtől talpig.

Egyik kezemmel a melleimnél járok, de a másikkal haladok lefelé a combom közé, és ahogy ajkaim közé ér a kezem, veszem csak észre, hogy már teljesen nedvesen várom a pillanatot, hogy belémhatolj.

Nem is teketóriázok, felteszem a kérdést, mintha nem tudnám a válaszod, hisz látható eredménye van a vetközésemnek,

- Jobban akarom látni, milyen hatással vagyok rád! Lássuk csak! - és máris villámgyors mozdulatokkal kigombolom a nadrágod, lehúzom a zippzárt és szabad utat engedek meredező férfiasságodnak.

- Hmmm igen, így már egészen más! - mondom, és folytatom a már kicsit barna testem simogatását.

Néha-néha oda pislantasz, de vezetned kell, nem terelheted nagyon el a figyelmed, mégis izgalmad tökéletesen látom lüktető dákódon. A kocsi az ötödik sebességben halad elég gyorsan úgy 160-nal az autópályán, tehát sebességet nem kell váltanod, így akár egyik kezed szabaddá is válhat. Kihasználom helyzeti előnyömet, hogy még jobban bevadítsalak, és átnyúlok a kezedért, és combjaim közé igazítom.

Rád nézve látom, hogy verejtékcseppek jelentek meg a homlokodon, amikor megkértél, hogy vegyem le a ruhám, nem gondoltad, hogy ennyire nem fogsz tudni figyelni a vezetésre.

Ahogy benyúltál nedves, duzzadó csiklómhoz, remegés futott át testemen. Már egyáltalán nem érdekelt, hogy kik látnak be a kocsiba, csak a vágy hajtott, hogy mindketten sodródjunk a kielégülés felé....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezemért nyúlsz és magadhoz húzod. A sebesség egyenletes, így elég egy kézzel fognom a kormányt, miközben az ujjaim már bekúsznak nedves és forró ajkaid közé. Rátapintok a csiklódra, mely már érzékenyen várja, hogy játsszak vele. Nem látom mit teszek, csak a szemem sarkából, és csak néha pillantok oda, ez most abszolút az érzékek játékáról szól. Éppen látom amint a melled masszírozod, miközben ujjaim csak köröznek a kemény magodon. Rezdüléseidből és remegéseidből érzem hol, és hogyan jó. Egyszerűen már ezekből tudom, hogy amikor megcsavarom kicsit vagy épp megpöckölöm az ujjaimmal, akkor már tested megfeszül és összerándul. Élvezem a dolgot, miközben farkam keményen mered az égnek a nadrágomból. Odanyúlnék, de a kormányt is fogni kell, így csak lüktetőn várja a sorsát.

Nyögéseid visszhangoznak a kocsiban, miközben átszáguldasz a gyönyör kapuján, és a kegyelemdöfést két ujjal adom meg: beléd mártom őket a legtüzesebb percekben. Mélyen hatolok be, odabent megfeszítem, miközben tenyerem továbbra is a dombod és a gombod masszírozza. Lábaidat teljesen szétnyitottad, hogy combjaid között a legjobban férjek hozzád. Végül az egyik pillanatban hirtelen összezárod őket, de a kezem a fogságukba kerül, mely már nem áll meg, a legnagyobb gyönyörben sem kíméllek.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezeid játéka megőrít. Ahogy benyúltál rügyemhez, és ujjaiddal elkezdted cirógatni, szorítani, símogatni, egyre jobban sodródtam a kielégülés felé. Szemeimet csukva tartottam, csak néha nyitottam ki, hogy lássam meredező vastag hímtagod, ahogyan kívánja, hogy megérintsem.


De most arra volt szükségem, hogy a lágy Clapton zenéjére te elégítsd ki a vágyam.


Kicsit feléd fordultam, az anyós ülést hátrébb toltam, így a bal lábam az ülésed mögé tudtam tenni, míg a jobb lábam ott maradt a műszerfal előtt. Jó nagy terpeszben ültem melletted, így kényelmesen kényeztethetted yónimat.

Újjaid egyre vadabbul jártak csiklómon, majd hüvelyemben. Gyorsan rátaláltál a G-pontomra, amit szinte nem is nagyon kellett ingerelned, máris remegés jött rám.

Combjaimat –azaz a műszerfalnál lévő combom- felemeltem, és szorosan összefogtam vele a kezed.

Ekkor ötlött belém, hogy ha már úgyis szorosan tartom ölemben a kezed, csak kicsit kell kinyújtani a lábam, és máris megérinthetem vele lüktető, meredező kőkemény farkad.

Ahogy csillapodni kezdett gyönyöröm, és már nem remegtem annyira, lábujjaimmal megérintettelek.

A hátam nekivetettem az ajtónak, és lábujjaimmal cirógatni kezdtelek. Először a gázba tapostál bele, majd hirtelen fékeztél…. Csak egy kis idő után tudtad ismét egyenletes tempóban tartani a kocsit. Lehúzódtál a jobb oldali sávba, ahol a leglassabb járművek haladnak, és élvezted lábujjaim játékát…

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint megtaláltam gyönyöröd forrását, nem hagytam egy pillanatra sem, hogy ujjaim alól kibújjon. Nekinyomtam az ujjam a pontodnak és csak ott tartottam, hagytam, hogy az autó remegése elvégezze a dolgát az ujjamon át. Élvezettel teli hangod betöltötte a kocsit, mikor megfeszültél, és combjaid szorosan a kezemre fonódtak. De ezután sem engedted ki a kezem forró katlanodból, hanem a lábaidat kinyújtva a lábujjaiddal kezdted simogatni lüktető makkom. Annyira jól esett már az érintésed, hogy akaratlanul is a gázba tapostam, aztán észbe kaptam, hogy ez így nem lesz jó, a biztosabb, ha lehúzódom a külső sávba.

Végre sikerült egy jó haladó tempót felvennem, ami nem volt könnyű, miközben lábujjaid továbbra sem hagyták nyugodni a farkam. Ekkor egy érdeklődő kérdést hallottam:

- Meddig is akarsz ma vezetni?

- Miért édes? - kérdeztem vissza.

- Mindjárt mondom. Szóval? - nagyon kíváncsi voltál.

- Még két órát legalább, miért? - nem tudtam mire akarsz kilyukadni.

- Rendben édes, akkor van két órám, hogy kivégezzelek, ugye? - máris gonoszabban hangzott ez a kérdés, és talpaid átölelték a farkamat és kitartóan húzogatni kezdted. Tiltakozni sem tudtam, hiszen egyik kezem még az öledbe zárva tartod fogva, a másikkal a kormányt fogom.

- Lazíts, ráérünk, nem? - ismét az előbbi gonoszságot véltem felfedezni a hangodban, de nem tudok mit tenni, csak tényleg lazítani, ahogy lüktető farkam húzogattad.

- Te, ha így folytatod, lespriccelem a műszerfalat! - szólok neked, hogy tudd, mi a következménye ennek a játéknak, de csak megvontad a vállad és közölted hideg hangon:

- Na és? Felőlem akár többször is...

Kezdtem érezni, hogy ez a közönyösséged tényleg így gondolod, és kicsit éreztem, hogy szédülni kezdek, de próbáltam az útra koncentrálni. Kemény férfiasságom azonban erősebbnek bizonyult, és érzem, hogy már nem sokáig fogom tudni uralni. A kormányban is egyre erősebben kapaszkodtam, mást nem tehettem.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élveztem, ahogy két talpam között eltünt, majd ismét előbukkant nedvességtől csillogó makkod. Nagyon óvatosan, finoman értem hozzád, mert érzékeltem, hogy nem sokáig fogod bírni. Gúnyos mosollyal meg is kérdeztem,

- Meddig akarsz ma vezetni? De te, a vágytól és a gerjedelemtől remegő hangon vissza kérdeztél:

- Miért is édes?

- Mindjárt mondom … Szóval? Türelmetlenül vártam a válaszod, mert apró meglepetéseket tartogatok a számodra, de ezt még nem árultam el.


- Még két órát legalább … válaszoltál. Miért? Kérdeztél vissza….

Erre már csak huncut válaszom hallhattad,

- Rendben édes, akkor van két órám, hogy kivégezzelek ugye? És megpróbáltalak mosolyommal elvarázsolni. Nagyon nem kellett, hisz már remegtél, hogy spriccelhess, annyira felizgattalak a vetközéssel, azzal, hogy a kezed bevezettem a combjaim közé, és hát azzal, hogy álló dákóval itt ülsz mellettem, vezetsz, miközben én a talpaimmal húzogatom a bőrt a farkadon.

Most tudatosult csak bennem, hogy folyamatos dudálást hallok az elhaladó autókból, akik látják, mi is történik velünk menet közben.

Az egyik kamionból, aki a tőlünk balra eső sávban haladt, a letekert ablakon keresztül valamit kiabáltak, és néhány percig mellettünk haladtak, hogy jobban szemügyre vegyék ténykedésem makkoddal.

Nem bántam, ez a kis epizód még jobban felkorbácsolta kedvem. Már nem csak a talpammal, hanem lábujjaimmal ügyesen ráfogtam a bőrre, és így kicsit kínoztam férfiasságod. Azonnal reagáltál

- Te, ha így folytatod, lespriccelem a műszerfalat! Szóltál, de ez már engem igazából nem érdekelt.

- Na és? Felőlem, akár többször is.. válaszoltam mosolyogva.


Látható volt már rajtad, hogy valóban nem fogod sokáig bírni, ezért rájátszottam még jobban, ha én itt ülök ruha nélkül, nehogy már gond legyen, hogy a múszerfalon ott fog csorogni az anyagod! Vezetés közben úgy markoltad a kormányt, hogy teljesen elfehéredtek az ujjaid, próbáltad vissza tartani amit már nem tudtál többé uralni… elszabadult a lavina, és a kormány, a műszerfal valóban úgy járt, ahogyan megjósoltad. Azért jutott bőven a lábujjaimra is.

Kéjes mozdulattal a számhoz emeltem a lábam, és lenyalogattam róla nagyjából ami rácsorgott. Aztán a szád elé toltam a lábam, és bedugtam a nagylábujjam a szádba, hogy te is szopogasd meg egy kicsit. Alig kaptál levegőt a hörgésedtől, úgy remegtél mint akit kiver a hideg. Egész testedben libabőrös voltál.

Tetszett, hogy még így is ura tudsz lenni az autónak, és nem ütköztünk össze senkivel.

Mielőtt még tovább mentem volna a kényeztetésed ügyében, benyúltam két ujjammal odvamba, és nedvemtől csillogó ujjaimat is bedugtam a szádba, miután már a lábam leszopogattad.

Majdnem becsuktad a szemed, úgy élvezted ízem, de végülis nem tetted, szerencsére.

Megkegyelmeztem neked, és elővettem a tisztasági kendős csomagom, és letörölgettem a kórmányt és a műszerfalat, no meg a nadrágod...

Amint elkészültem, kézbe vettem szó szerint a legkedvesebb játékszerem, a farkad.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem nagyon érdekelt úgy látom, hogy vezetek, és csak megállás nélkül folytattad a játékot. Hát jó, de akkor hadd szóljon!

Elengedtem kicsit magam, hogy ha már el akarsz reptetni, akkor legyen úgy. Markoltam a kormányt az egyik kezemmel, a másik még mindig a combjaid fogságában voltak, de már nem állítottalak meg... A farkamban pedig egyre csak gyűlt a feszültség, míg egy nagyobb húzásnál robbantam ki, telespriccelve a kormányt, a műszerfalat és amerre csak szállt, mindent beterítettem... Látásom kissé elhomályosult, amikor a sóhajokba vegyült ordításom kiszakadt, de még azért láttam az utat. Végül már csak csordogált a makkomról a lábujjadra a forró gecim.

Elveszed a lábad és a szádhoz emelve lenyalogattad róla a spermám, majd ezután a nagylábujjad a számba dugtad. Leszopogattam róla mindent, sőt, még meg is szívtam kissé. Egyszerűen az, hogy vezetés közben szopogatlak nagyon felizgatott. De a tisztogatás után a puncidba nyúltál, bekented az ujjaidat a leveddel és aztán azt kaptam meg ízelítőnek. Ahogy a nyelvemen éreztem, máris, mintha éppen nyalnálak, úgy élveztem és nyalogattam le mindegyikről a nedvességet.

De ezután nem hagytál élvezkedni, inkább a kocsit próbáltad megtisztítani a szerteszét folyó és csöpögő spermámtól, aztán miután elkészültél, nemes egyszerűeséggel megfogtad a farkam. Két kézzel kapaszkodtam már a kormányban, okulva az előző csapdámból, most nem adom olyan könnyen magam.

Először szépen, lassan, kimérten kezdtél húzogatni, miközben a rádióban hallható nótát dudorásztad. Kifáradt makkomba újra éledni kezdett, egyre csak azt éreztem, hogy keményedem. A dal végén odahajoltál és elkezdted kibontani a nadrágom, majd kissé le is toltad épp annyira, hogy a golyóimhoz is hozzáférhess. A másik kezeddel alám markoltál és játszani kezdtél, miközben nyomom továbbra is a gázpedált.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem láttalak még így spirccelni sosem. Mint egy vulkán tört elő belőled a fehér éltető anyagod.

Hiába próbáltam mindenhonnan letörölni, biztos maradtak még foltok, amit majd egy alapos belső kocsi tisztítás fog eltüntetni. De most ezzel nem is akartam foglalkozni, inkább megmarkoltam már ismét éledező farkad. Gyengéden húzogatni kezdtem, de nem nagyon fértem hozzád, így a nadrágodat jobban le kellett húzni rólad, hogy közelebb férjek, és nagyobb teret kapjak a játékomhoz.

Picit megemelted a feneked, és én egy rántással a combod közepéig lehúztam a nyári vászonnadrágod alsóddal együtt. Gyönyörűen meredeztél már megint.


Vidámságom egyre nagyobb teret kapott, Clapton egy régi nótáját dudorásztam vele együtt. –lelőttem a sheriffet- miközben kezemmel óvatosan alig hozzád érve ismét harcra kész állapotba hoztalak.


Egyik kezemmel a dákód kényeztettem, a másikkal pedig két combod közé nyúltam, és golyóiddal babráltam. Ahogy kezeim közt egyre keményedtél, én egyre jobban kívántam már, hozzád hasonlóan, hogy számba vegyem vörösen hívogató lüktető kemény makkod.


Közel hajoltam hozzád, és jobb kezed a hátamra helyeztem, miközben én kényelmes pózban a nyelvem hegyével körbe nyalogattam meredező makkod. A bőrt teljesen hátra húztam, és ajkaimat szorosan rátapasztottam, és hirtelen benyeltem tövig. Majd ajkaim szoros szorításával emelkedni kezdtem, és kihúztam a számból. Ezt többször megtettem, mert tudom, hogy imádod, ahogy nyelvemmel, garatommal az őrületig izgatlak.

Hatalmas nyögéseket hallattál, és egyre gyengébben nyomtad a gázpedált, már majdnem megálltunk, minden kocsi lehagyott bennünket.

Egyre jobban belemerültem szopásodba, nagyon élveztem, hogy száguldás közben megtehetem ezt veled. Gondolom, maradandó élmény lesz mindkettőnk számára, hogyan is jutottunk le a tengerhez vad szeretkezések közepette.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor láttam, hogy már nem elégszel meg a kezeddel, felemeltem a karom, és odaengedtelek az ölembe. Kényelmesen elhelyezkedtél, mint aki elhatározta, hogy most vagy másfél órán át így fogsz utazni. De nem ellenkeztem, hiszen olyan finoman nyalogattad duzzadó, érzékeny makkom, hogy csak átadtam magam az élvezetnek. Már nem figyeltem a sebességre, az élvezet volt a fő.

Kapaszkodtam a kormányban, mikor éreztem, hogy bekapod tövig, majd kihúzod a szádból és cuppogva megszopogatod. Egyik kezem a fejedre tettem, beletúrtam a hajadba, hogy tudd, mennyire tetszik, amit csinálsz. Viszont egyre inkább keményedtem, és mintha te sem nagyon kíméltél volna, újra elindult bennem valami... Lábam megfeszítettem, amitől ismét gyorsultunk, de az ölemben ebből mit sem éreztél. Csak kitartóan, békésen, ám egyre erősebben szorítottál a makkomra, golyóim alá nyúltál és már nem törődtél azzal, hol is vagyunk. Mindössze ki akartál facsarni.

Testem egyre jobban feszült, a gázpedált is egyre mélyebben nyomtam, ahogy közeledtem a csúcs felé, de már nem tehettem semmit... Úgy tört fel a szádba a gecim, hogy két kezemmel kaptam a kormány után, hogy az úton tartsam a kocsit, de te csak nyelted és szoptad, mintha csak otthon lennénk. Préselted ki belőlem az újabb adagokat, az utolsó cseppig. Ordításom betöltötte a kocsit, de nem foglalkoztál vele. Gondoltam kiveszed a szádból és hagysz pihenni, de rám néztél és tövig megint bekaptad. Ott lüktettem benned és minden mozdulatodra megremegtem. Élvezed, hogy így reagálok, és nem tehetek semmit. Lüktető farkam még mindig a szádban hagyod és nyelveddel megnyomogatod, hogy ne lankadjon egy pillanatra sem. Kezdek aggódni, hogy miket találhatsz még ki, hiszen az útból még van legalább másfél óra és már kezdek kitikkadni...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

El sem tudom mondani, mennyire izgalmas és frenetikus érzés volt az, hogy ilyen szabadon, élvezhettem számban lüktető kőkemény dákód. Nyelvemmel nyalogattam, ajkaimmal szorítottam, és minden mozdulatomra úgy reagáltál, ahogyan vártam. Tudtam, hogy az őrületbe kergetlek, hisz imádod, ha franciázom neked.

A megelégedés hangjai egyre magasabb fokra emelkedtek, már a combodon is éreztem, hogy remegés jött rád. Csípőd is emelgetted, amennyire lehetett így vezetés közben. Még az ülést is picit hátrébb toltad, hogy a kormánytól jobban elférjen a fejem az öledben.

Jobb kezemmel alád nyúltam, és heréiddel úgy játszottam, hogy közben éreztem a gátadon lüktető vezetékben feltörő ondód azonnal a számban landol.

Nem kíméltelek! Tudtam, hogy a vezetés is nehezedre esik, már a koncentráció határát rég átlépted, fogalmad nem lehet, mi történik a közlekedésben odakint, csak rutinból tarthatod a kocsit az úttesten, fejedben a kielégülés dobjai zakatolnak.

És igen! Néhány másodperc múlva számat elöntötte forró nedved. Ilyenkor érzékeny makkod tovább szorítottam ajkaimmal, miközben vadul nyeltem minden csepped, és nyelvemmel fokoztam izgalmad.

Hörögtél, ordítottál, egyre csak hangos, szinte fuldokló zihálásod korbácsolta egyre feljebb a vágyam.

Őrült módjára, vadul szoptam farkad, és nyeltem a belém áramló anyagod. Éreztem kezeddel beletúrsz a hajamba, néha belemarkolsz, szinte fáj, aztán meg csak símogatod fürtjeimet, és hálásan cirógatod végig a hátam.

Addig nem eresztettelek ki a számból, míg az utolsó csepped ki nem szívtam belőled. Aztán elégedetten, mosolyogva felültem, és csillogó, melegséget sugárzó szemeidbe néztem.

- Húúú ez aztán veszélyes volt tudod-e? kérdezted még mindig homályos szemekkel

Édesen rád mosolyogtam, és bólogattam, hisz tisztában voltam vele, hogy ha nem tudnál ilyen jól vezetni, akár az életünkkel is játszhattam volna….

De megbízom benned, tudom, ura vagy az autónak minden helyzetben, és azzal is tisztában vagyok, hogy imádod a határaidat feszegetni… Hát én segítek neked ebben. Az elkövetkező egy-másfél órában, biztos lehetsz abban, hogy nem foglak nyugton hagyni…

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor elengedtél, fellélegeztem. Bár tudom, hogy ez csak pár pillanat lehet csupán, hiszen elég volt a mosolyod látni a szemem sarkából és az a tény, hogy elő hagytad a farkam állítva... Valami készült, ezt tudtam nagyon jól. Elő is vetted a táskád a hátsó ülésről és kotorászni kezdtél benne.

- Te nem vagy éhes? - kérdezted, még mindig csuklóig a táskában turkálva. - Én kicsit megéheztem. De hol is van... Áh, megvan!

Ekkor csillogó szemmel emeltél ki egy kisebb tábla csokit. Ebben a melegben már biztos megolvadt, ezért kíváncsi lettem, hogyan is eszed majd meg, ha ki tudod hámozni a papírból. Mosolyogtam is kissé, és hangot adtam kételkedésemnek:

- Jobb, ha nem szenvedsz vele, mert még összekensz vele mindent. Majd megállunk enni, addig bírd ki.

- Nem, én csokira vágyom! - és a táskád hátratéve az öledben elkezdted bontogatni a csokit. Hogy milyen egy makacs nő vagy te... Ahogy a papírt próbálod kinyitni, máris belenyúlsz. Megpróbálod leszopogatni az ujjadról, de a következő mozdulatnál ismét csokis leszel.

- Mondtam drágám, hogy összekened magad... - mosolyogtam, de ekkor nem jött válasz, ami gyanús volt. Egy pillanatra nem néztem oda, de a következő másodpercben valami érdekeset éreztem a farkamon. Egy pillanatra odanéztem és azt láttam, hogy a puha csokit a farkam köré csavartad.

- Hé! - szólok oda, de már válaszoltál is:

- Igazad volt... Összekenek mindent. - és mosolyogva jól rányomogattad a csokit a teljes farkamra, egészen tövig. Oda se tudtam már nyúlni, mert összekentem volna én is magam.

- Így még finomabb lesz... - és a csokit elvéve bekaptad a farkam.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sóhajodból éreztem, hogy picit megkönnyebbültél, ahogy befejeztem kényeztetésed, és megpihentem a vezető melletti ülésen. Nyugisan vezettél, figyelted az utat. Gondoltam, jöhet még számodra meglepetés, ezért kajánul megkérdeztem, hogy éhes vagy-e? Majd kezembe vettem a hátsó ülésről a táskám, és kotorászni kezdtem benne.

- Hol is van? Kérdeztem hangosan, de nem is vártam rá választ. De mire kimondtam, máris a kezembe került az a tábla csoki, amit már napok óta hordtam magammal, de soha nem jutott eszembe, hogy megegyem….

- Áh, megvan! És kiemeltem a táskából, majd a táskát visszadobtam a hátsó ülésre.

- Jobb, ha nem szenvedsz vele, mert még összekensz vele mindent …. Mondtad,

- Majd megállunk enni, addig bírd ki.

- Nem nem! Én csokira vágyom! Majd óvatosan bontogatni kezdtem a kezemben lévő tábla tejcsokit.

Teljesen megolvadt. Mint a vaj, úgy lehetett kenni. Gondoltam, ez nekem pont megfelel. Az ujjammal picit belekotortam, és kéjesen leszopogattam róla a finom barna csokicsodát. Aztán, egy váratlan mozdulattal, már kentem is az egész tábla tartalmát a dákódra.

- Mondtam drágám, hogy összekened magad, szóltál, de már tovább nem tudtad mondani a mondatod, mert úgy meglepődtél, hogy hang nem jött ki a torkodon.

- Igazad volt, édesem…. Összekenek mindent! És mégjobban szétkentem a farkadon a csokit. Aztán még ennyit tettem hozzá, mielőtt belefogtam volna a művem lenyalogatásához.

- Így még finomabb lesz!

És máris hajoltam oda hozzá és nyalogatni kezdtem édes dákód. Remegni kezdtél az élvezettől ismét. A sebességet megint nem tudtad fixálni, és az úttartásod sem volt a legstabilabb.

Csokis arccal rádmosolyogtam, és kértem, hogy húzódj le a szélső sávba, mert még valami bajunk lehet. Ahogy rám néztél, hatalmasat kacagtál, hisz úgy nézhettem ki, mint egy frissen kifestett bohóc fellépés előtt. Csak a fehérre festett száj helyett nekem barna volt szinte az egész arcom.

Nem kevés ideig tartott, amíg nagyjából letisztogattam minden barna csokifoltot a farkadról, de még időben megkérdeztem,

- Édesem! Valóban nem szeretnél egy kis csokikát? Mert azonnal elfogy....

- Ha már ilyen kedvesen kínálod, akkor mégis kérnék egy falatot ... mondtad

És én ekkor egy kisebb darabot a nyelvemmel felemeltem, és csók közben a szádba helyeztem.

Csak amikor befejeztük csókunkat vettem észre, hogy bizony most már a Te arcod is szépen becsokizódott.

Ezzel most nem törődtem, visszatértem öledbe és folytattam amit már az imént elkezdtem. Lüktető hímtagod jelezte, hogy már túl sokáig nem fogod bírni, ismét nekem fogod adni a nedved. Vadul szopni kezdtelek, már nem kíméltem érzékenységed, tudom, így harmadjára nagyon érzel minden egyes rezdülést. Szabályosan kiszívtam belőled minden erőt. Hangosan jajjgattál, vadul dobáltad magad az ülésben, hörögtél, nyögtél! De még mindig nem hagytam abba, az utolsó cseppig kiszívtam belőled amit csak tudtam. a csoki maradékát is lenyalogattam a zacskódról, és miután végeztem, egy kendőcskével megtörölköztem. Ekkor vettem csak észre megint, hogy a te arcodról is lenne mit letörölni, így téged is megtisztítottalak a csoki maradékoktól.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már így is erősen lüktettem, hát még ahogyan nekiálltál a csokoládét lenyalogatni, szopogatni. Olyan erősen nyomtad rá az olvadt táblát, hogy vastagon rajta maradt, ezért jó félóra volt, mire alaposan megtisztítottad. Ettől viszont már olyan robbanás közeli állapotba kerültem, hogy reméltem, hogy kicsit hagysz levegőhöz jutni.

- Édesem! Valóban nem szeretnél egy kis csokikát? Mert azonnal elfogy... - gyorsan kihasználom az alkalmat, hogy némi energiához juthassak.

- Ha már ilyen kedvesen kínálod, akkor mégis kérnék egy falatot...

A szádba vetted a maradékot és egyszerűen odahajoltál megcsókolni. Éppen kiláttam, hogy mit vezetek, de csak adtad a csókkal a csokit, és mohón faltam édes szádat. De aztán otthagytál csokisan és újra ráhajoltál a farkamra. De úgy látszik hiába volt a pihenő, mintha nem is hagytad volna abba, máris pattanásig feszült a makkom. Egyre erősebben markoltam a kormányt, de te nem kíméltél, és erősen szívni kezdted lángoló vesszőm. Ezt már nem... ezt már nem bírom ki, le kellene állnunk, le kellene... De már késő... Testem megfeszült, a gázpedált tövig nyomtam, és csak jött, csak jött belőlem, megállás nélkül, és az utat is már csak homályosan láttam. Olyan érzékeny voltam, hogy ordítottam már, de nem engedtél el, szívtad tovább, tartottad erősen. Végül úgy éreztem kimerültem belülről teljesen, és úgy hulltam vissza az ülésbe. Golyóimat még megnyalogattad, majd kendővel letörölted. Ezután pedig az arcom következett.

- Jól van, jó fiú voltál... - mondod mosolyogva, ahogy törölgetsz. - Ígérem békén hagylak ma már... Amint odaértünk.

Van még egy fél óra addig, úgyhogy gondolom most már nyugodtan ülsz majd a helyeden. De a kezed a törölgetés után mégis a farkamon pihenteted. Jól esik az érintésed a lüktető vesszőmnek. Mégis... Ahogy ott pihen, miért érzem azt, hogy újra ágaskodni kezdek?

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Jól van, jó fiú voltál… mondtam, miközben törölgettem rólad a csoki maradékát.

- Ígérem, békén hagylak ma már, amint odaértünk….

Úgy fél óránk van még, hogy megérkezzünk a tengerhez, oda, ahol egy hetet fogunk eltölteni. Még az sincs kizárva, hogy a barátaink is meglátogatnak majd minket, hisz pár órányi járásra nyaralnak épp errefelé valahol a vízparton.

Gyönyörű helyeken járunk. Igaz, sokat nem látunk a tájból, hisz egészen mással vagyunk elfoglalva. De most, ahogy néhány perce már bámulok kifelé az ablakon, végtelen nyugalom kerít hatalmába. Az őselemek, a hegyek, a fák, és hát a másik oldalon a tegner…. Olyan hatással vannak rám, hogy az energiáim megsokszorozódnak. Csak csodálom a mérhetetlen nagy vízfelületet, és beleveszek mélységébe. Látom rajtad, hogy végre picit pihensz folyamatos zaklatásom után, azt hiszed, már ezt a fél órát nyugiban végigvezetheted, és megérkezésünkkor azonnal bele fogod vetni magad a habokba.

Ez utóbbit nem kétlem, de még egy picit szeretnék veled foglalkozni, hisz te már háromszor élvezted az út örömeit, én viszont még csak egyszer… ez, így nem igazságos. Ki akarom venni a részem az örömből, mindenképp.

Mintegy pihentetésképp bal kezem ráteszem tisztára törölt még kicsit lankadt farkadra, és csak úgy játszogatni kezdek vele.

Nini! Még nem fáradtál bele abba, amit eddig tettem veled? Gondolom magamban, mert érzem, hogy ismét kezd erőre kapni a kis virgonc.

Ha már így belelendültél, nem fogom kihasználatlanul hagyni a helyzetet, ebben biztos lehetsz. Kicserélem Claptont, aki már többedjére forgott kőrbe a CD lejátszóban, és most valami vadabb, energikusabb zenét válaszok. Stratovarius épp megteszi! Istenien játszik a gitárján, szerintem túltesz Gery Moor játékán is. Az első szám lírai, dallamos. De tisztában vagyok azzal is, hogy a második és a harmadik szám nagyon energikus lesz, sodrós, magávalragadós.

Élvezettel veszem kézbe ismét dákód, ami már majdnem harcrakész állapotban várja utolsó, és egyben legnagyobb attrakciómat. El nem tudod képzelni, mekkora merényletre készülök ellened. Ha ezt kibírod, le a kalappal előtted.

Mindjárt vége az első számnak, és te már sziklakeményen állod ismét a sarat.

- Édesem! Pcit hátrébb tolnád az ülésed? Tudod, hogy a lábaddal épp, hogy elérd a pedálokat, de kellő távolságban legyél a kormánytól.

- Mi a szándékod szívem? Kérdezted megdöbbenve

- Semmi semmi csak tedd meg kérlek……

Csodálkozva ugyan, de megtetted, amit kértem.

Ekkor, feltérdeltem az ülésemre, mintha a hátsó ülésen keresgélnék valamit, majd a jobb lábam átvetettem a combjaidon, és belehuppantam az öledbe. Annyira meglepődtél, hogy majdnem megálltál a legbelső sávban, és kis szerencsénk volt, hogy nem ütköztünk a mögöttünk jövő mercivel.

Próbáltam úgy helyezkedni, hogy kiláss az útra, de máris beillesztettem puncimba meredező farkad. Hatalmas sóhaj hagyta el mindkettőnk torkát, olyan elképesztően fantasztikus érzés volt. Az út hibái, hullámzásai külön élvezettel töltöttek el, bár ahogy rád ültem, belefogtam véget nem érő lovaglásomba. Karjaimmal belekapaszkodtam az ülésedbe a nyakad mögött, és mint aki soha nem akarja abbahagyni, élveztem a száguldást, és azt, hogy bennem lehet tövig a boád. Néha néha kinyitottam a szemem, és az épp előző autókból nagy csodálkozó szemekkel meredtek az autónkra, néhányan integettek, mások meg rosszalló pillantásaikkal próbáltak rávenni arra, hogy most azonnal hagyjam abba.

De nekem eszem ágában sem volt befejezni, pont akkor, amikor a legjobban éreztem magam. Könyörögve kértél, hogy fejezzük be, mert már számodra is elég veszélyes volt a helyzet, de már nem bírtam magammal. Annyira felajzott állapotban voltam, hogy pár másodperc… és azonnal jövök! Itt most nincs kiszállás! Végig kell bírnod, hogy elélvezem rajtad, és ki kell várnod, míg az orgazmusom végigsöpör rajtam, mint egy hatalmas hurrikán. Éreztem, hogy lávaként önt el a forróság, egész testemben remegni kezdtem, bőröm libabőrös lett, mellbimbóimmal szúrtam a tested. Enyhe kanyart éreztem, és a hátsó ablakon kikémlelve láttam, hogy már kikanyarodtál a külső sávba, és lassítasz.

Ezzel egy időben hatalmas nyögések és hörgések közepette téged is elöntött az orgazmus forró lávája, és belém spriccelted utolsó adag nedved a mai úton. Együtt remegtünk vonaglottunk a vezetőülésben, már már majdnem leparkoltál az autópálya pihenő sávjába, de még gurultunk… bár szerintem egyikünk sem tudta, hová, és merre visz az autó most bennünket ebben a pillanatban……

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kezdeti húzogatásod egyre jobban belelendül. Már-már nem érzem a farkam, olyan érzékeny az úton kapott kifacsarásoktól, hogy már azt sem tudom, hogy lángol-e vagy még élvezem... De bármit is tennék, újra kőkeményen áll, mintha csak önálló életet élne.

- Édesem! Picit hátrébb tolnád az ülésed? Tudod, hogy a lábaddal épp, hogy elérd a pedálokat, de kellő távolságban legyél a kormánytól.

Most meg mit találtál ki? De a legjobb, ha megkérdezem:

- Mi a szándékod szívem?

- Semmi, semmi, csak tedd meg kérlek...

Hát ezzel nem lettem okosabb, de hátrébb tolom. Jobb kezemmel lenyúlok és hátrébb csúsztatom. Látom, hogy feltérdelsz, így hagyom is a kezem lent, hogy jobban odaférj a hátsó üléshez. Nem tudom mit kereshetsz ott.

A következő pillanatban csak azt látom, hogy lendül a lábad és már bele is ültél a farkamba. Lábam reflexből a fékpedálon, de aztán visszataláltam a gázra, úgy megleptél. Te őrült vagy! - állapítom meg magamban. De nagyon kellemesen lovagolsz és a vállad mellett és felett kilátok, így újra rendesen tudok vezetni. És mennyire jól is csinálod! Dudálgatnak, akik elmennek mellettünk, de nem érdekel, mert a csípőd olyan szenvedélyesen mozog a farkamon, hogy ilyet még sohasem éreztem. Egyre hevesebben és az a tudat, hogy megdugatod magad velem, miközben nem tudok mit tenni, az útra meg koncentrálni kell... Érzem, hogy lassan elsöpör engem a vágy tornádója. Ekkor megremegsz és felsikoltasz, de folytatod a mozgást. Na jobb, ha a külső sávba megyek, mert én is mindjárt...

De ez a mozdulat, amitől megfeszülök benned, ez elég volt, és úgy robbanok fel benned, hogy az eszem vesztem. Már azt sem tudom mi van az úton, csak lövöm és lövöm beléd a gecim, forrón és tehetetlenül. Még azt látom, hogy épp egy pihenő jön, jó lesz leállni, de szinte csak reflexből vezetek, ahogyan préseled ki belőlem az utolsó cseppeket is. Még fél szemmel és kézzel bekanyarodom a parkolóba, majd leállítom a kocsit. Remegő kézzel engedem el a kormányt, és ölellek át az ölemben. Lihegünk, zihálunk és még mindig benned lüktetek... Azt sem tudom hol vagyunk.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak azt érzékelem, hogy már áll az autó, nem gurulnak a kerekek.

Csukott szemmel ölellek magamhoz, pinácskámat szorítom dákódon, és lüktetünk egymásban. Testem pumpáló mozdulatokkal szívja ki belőled a maradék anyagod, teljesen összeizzadva, nedvesen, csatakosan ülünk egymás ölében.

Bár megfogadtad, hogy nem fogsz megállni, amíg oda nem érünk, mégis megtetted néhány kilométerrel a cél előtt. Talán már itt is a tábla, hogy beértünk a városba?

Ahogy kinyitom a szemem, látom, hogy egy parkolóban állunk az autópálya mellett. Szerencsére alig van másik autó rajtunk kívül. Egy hűs fa alá gurultál, és itt parkoltál le.

Ahogy megálltunk, érzem, hogy mindkét karoddal átölelsz, és magadhoz szorítasz. Majd picit hátra hajtod a fejed, a szemembe nézel azzal a homályos tekinteteddel, és forón megcsókolsz. Ilyen közel még soha nem éreztelek magamhoz. Olyan élvezetet nyujtottál, és nyújtottam neked, amiben soha de soha nem volt egyikkünknek sem része. Pár percig vártuk, hogy testünk lecsituljon, majd a derekamnál fogva segítettél kiszállni az öledből. Kifelé mennyire nehezebb volt jönni, mint ahogy belehuppantam az álló dákódba!

Sikeresen visszaültem a helyemre, és mindketten megtörölköztünk, és én a ruháimat is magamra húztam, mert perceken belül a városban ill a tengerparti nyaralóhelyen leszünk. Ott azért mégis furán venné ki magát, ha ruha nélkül szállok ki a kocsiból.

A csomagtartóból elővettem hideg ásványvizet, és mindketten csillapítottuk szomjunkat. Ezen az úton elég nagy vízveszteséggel jöttünk mindketten.

Biztos vagyok benne, hogy nagymama koromban is emlékezni fogok arra, hogyan értük el álmaink tengerpartját....

Tartalomjegyzék