Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Forró augusztusi délután volt, rekkenő hőség mindenütt. A barátnőmmel volt találkozóm, régóta terveztünk egy kis traccspartit, de elfoglaltak voltunk mindketten, nehéz volt összeegyeztetni. Felkaptam kedvenc nyári ruhám, mely pont elég rövid, és lenge volt a nyári forrósághoz, s mást nem is húztam magamra. Sietnem kellett, csúcsforgalom van, talán itthon hagyom a kocsit s felszállok a buszra ezzel időt nyerhetek.

Mire Betty a fagyizó teraszára ért én már rendeltem egy adag fagyit, csupa gyümölcsből, ahogy szeretem, s élvezettel lapátoltam magamba az édesen savanykás finomságot. A terasz tömve volt, mindenki hűsítette magát ahogyan tudta. Egyetlen, testi-lelki barátnőm szokásához híven elkésett, de kitörő örömmel fogadtuk egymást mikor megérkezett. Hosszú percekig, vagy talán tovább is csak mesélt és mesélt, legújabb hódításait sorolva. Nem is tudtam végig követni, gondolataim elkalandoztak kissé, s egyszer csak a szomszéd asztalhoz leült egy fiatal fiú, olyan 30 év körüli lehetett, rövidre vágott sötétbarna haja volt, érzékien húsos szája, vastag szemöldöke, gyönyörűen ívelt ádámcsutkája kirajzolódott nyakán. Teste inkább vékony volt, de izmos. Megnéztem magamnak, közben egyre távolabbról hallottam Betty csacsogását. A harmadik pohár fagylaltot lapátoltam magamba, s számnál megállt a kanál, ahogy néztem a fiút. Rám pillantott, s elmosolyodott, szemében huncut fény táncolt. A kanál megállt a levegőben miközben szám felé igyekeztem tolni, s az olvadozó fagyi kezdett lecsepegni róla.

-Rögtön le eszed magad! - sivított fülembe barátnőm. - Hééé!

Gyorsan számba toltam a kanalat, még épp az utolsó pillanatban, de Betty rögtön rájött, mi is zajlik itt, ismert már, mint a rossz pénzt.

- Cicám, Te nem is figyelsz rám... - mondta mosolyogva, s Ő is szemügyre vette a fiút.

- Hű, látom már... a mindenit! Na jó, minden megbocsájtva! - szólt mosolyogva.

A fiú közben rendelt egy nagy pohár fagyit, s míg kanalazta, szeme sarkából oda-oda pillantott ránk. Bettynek több sem kellett, átült a mellettem lévő székre, úgy, hogy a fiú ránk lásson, s az asztal alatt a combomra tette a kezét, majd finoman simogatni kezdte. A srác szemei kikerekedtek, s az ő orra előtt is megállt a kanál. Barátnőm kezei tovább vándoroltak, s széttolva combomat tört utat egyre jobban lüktető ölem felé. Ekkor hasított belém a tudat, nincs rajtam bugyi! A fiú kanaláról lefolyt a fagylalt a terítőre, le sem vette szemét barátnőm kezéről, mely egyre feljebb furakodott combjaim között...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kánikula hetek óta, egy szabad perce sincs az embernek így nyáron, mikor a kalandoké a világ. Hosszas egyeztetés után végre egy szabad délután a legkedvesebb barátnőmmel. Munka után, egy gyors tusi, és meztelen, barna, sima bőrömre felkapok egy vékony, combközépig érő spagetti pántos ruhát, és már rohanok is. Persze mivel soha nem tudok sehova időben odaérni, elkésem. Barátnőm széles megértő mosollyal fogad. Mivel elég különleges a viszonyunk, elkezdem elmesélni az elmúlt időszak érdekes, pikáns történeteit. Lelkesen mesélem, hogyan jártam a buszon, mikor is sikeresen beszorultam, két igazán figyelemre méltó pasi közé.

Egyre jobban feltűnik érdektelensége....

Kissé elé hajolva, tenyerem meg lobogtatva, az arca előtt szólok hozzá...

-Föld hívja Vivit, Vivi jelentkezz....valahogy semmi reagálás. Még közelebb hajolok füléhez, miközben megcsap a kedvenc parfümünk illata.

-Rögtön le eszed magad!-mondom kicsit halkabban, majd követem pillantását, pillanatok alatt felmérem, merre kalandozott tengerkék szeme. Majd meglátom, okát az érdektelenségének. A pasi meg kell hagyni, nagyon is vonzó.Egyre többet akad meg a szeme rajtunk, egy cinkos össze kacsintás Vivivel. Majd egy mosoly kíséretében, már ülök is át barátnőm mellé, és tenyerem, izmos combjára ejtem.

Belenézek Vivi szemébe, és szavak nélkül is tudjuk, mi fog következni. Játszottunk már ilyet, és akkor is nagyon élveztük. Mindketten, rápillantunk a pasira, és miközben Vivi lassan élvezettel lenyalogatja a fagyit a csillogó kanálról, az én kezem egyre feljebb csúszik combján. A pasinak egyre kerekebb a szeme, és mint valami lassított felvételen megáll a kanál a levegőben félúton, szája felé. Megbabonázva nézem izmos száját, miközben én ajkaimat nyalom meg nyelvem hegyével, addig Vivi a kanalat nyalogatja egyre nagyobb élvezettel.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon meleg van. Minden vágyam a munka után egy fagylalt. Mit fagyi: egy egész kehely sem lesz talán elég! Itt a sarkon van egy jó cukrászda, hazafelé ki nem hagyom, ha eljövök erre. Igaz, eddig a tölcséres is jól esett, de ma ez a negyven fok, ez valami forróság.

Sokan vannak a teraszon, de ott a félreeső saroknál van egy kisebb asztal. Legalább innen belátok mindent. Ahogy körbenézek, máris felfedezek egy rövid ruhás lányt nem is messze. Végigmérem alaposan, és nem vett még észre. Csinos keblek, finom comb és barna bőr. Máris megjött az étvágyam! Ekkor egy másik szépség jön meg egy hasonlóan feltűnő alig ruhácskában és leül vele szemben. Kicsit takarja a másik lányt, de hátha lesz pár kellemes pillanatom.

Ekkor hirtelen a szemembe fúródik egy szempár: a korábban ott ülő lányé. És kihívóan kezd nézni. Nincs mese, hiába is tagadnám, hogy eddig őt vizslattam, ezután már nem is szabadulhatok. Ám ahogy látom, bírjuk egymás tekintetét.

Ekkor a másik lány felállt és mellé ült. Na ideje egy újabb adagot kanalazni a fagyimból, kezd forró lenni a levegő. Az asztal alá siklik a tekintetem, az éppen nyitott combok felé és akkor látom, hogy a másik lány a kezét a barátnője combjára tette és elkezd felfelé kúszni. A kezemben megáll a kanál, és nyelek egyet fagyi nélkül. Ráadásul mindketten már engem néznek kihívóan! A szám kezd kiszáradni, érzem, ahogyan az izzadtságcseppek legördülnek rajtam, a köröttünk lévő sürgés-forgásra sem figyelek már. De ekkor átmegy valaki előttem, és ez a pillanat elég, hogy magamhoz térjek. Gyorsan lehajtom a fejem a kehelyhez, de a szemem sarkából azért figyelem az eseményeket, és azt a barátnői kezet az asztal alatt...

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nem csak a levegő forróságát éreztem. Betty ismerős, finom érintése, az izgalom, hogy a fiú a szomszéd asztalnál néz minket, és milyen édesen zavarban van....

A hideg fagyis kanalat a szához nyomtam, hátha az kissé lehűt, de azért a nyelvem hegyével is játszadoztam vele kicsit, és Betty jól tudta, hogy amit csinálunk feltüzel mind kettőnket, a szépszeműről a szomszéd asztalnál már nem is beszélve. Mikor rámpillantott, már láttam szemében a vágy csillogását, élvezte a látványt, én pedig Betty simogató kezeit, ahogy ujja hegye lassan felért combomon, s keze egy pillanatra megállt. Rám nézett, s én igenlően pislogtam rá, kicsit elfordítottam magam alatt a széket, hogy jobban becsússzak az asztal alá, a terítő takarásába, s lehetőleg csak a kiszemelt lássa mit művelünk. Mikor elhelyzkedtem, jobban széttártam combom, rafinált barátnőm pedig a szájába dugta egyik ujját s lassan húzta végig ajkai közt, szemével körbepillantott, s máris az asztal alatt volt a keze. Most már nem simította végig combomat, egyenesen ruhám alá nyúlt, s megremegtem mikor ujját a dombomhoz érintette. Szegény fiú, nem tudta megállni, hogy ne nézzen oda, arcán verejtékcseppek csillogtak, fehér rövidnadrágja domborodni látszott. Engem is egyre jobban tüzelt a vágy, Betty már rutinosan ért hozzám, tudta mit csinál, alig tudtam türtőztetni magam, ujjai egyre fürgébben kalandoztak csiklómon. Ha így folytatja....

-Lassíts Cicám! - sziszegtem szinte a fogaim közt. Betty a huncut mosolyával nézett rám, de láttam az Ő szemeiben is fellobbant a láng. Kiemelte kezét az aztal alól s mélyen a fiú szemébe nézve ismét a szájába vette az ujját. A srác teljesen kikészült, nem hitte el amit lát.

- Na, jó! - szólt Betty - Megkegyelmezek nektek, kaptok egy kis pihenőt!

Intett a pincérnek, hogy hozzon mégegy adag fagyit.

- Te kis boszorkány! - szóltam kedvesen, miután kissé helyreállt a légzésem.

Belapátoltuk a következő adag fagyit, ez kissé lehűtött. A fiú is rendelt közben egy jeges teát és egy húzásra le is eresztette a torkán, de közben azért tovább figyelt.

Az asztal két oldalán éppen eléggé lelógott a terítő, hirtelen lehajoltam a táskámhoz és matatni kezdtem benne, s közben körülpáztáztam a terepet, s mikor senki nem figyelt, behuppantam az asztal alá. Bettynek nem volt ideje ellenkezni sem, a következő pillanatban már kétkézzel széttoltam térdeit, csókoltam végig felfelé puha, bársonyos combját....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Játékunk egyre jobban felforrósítja vérem, Vivi szemét nézve, látom, mennyire vágyik ő is a játékra. Tenyerem alatt érzem puha bőrét, és egyre feljebb simogatom combját. Érzem az öléből áradó forróságot. Kipillantok, az egyre jobban zavarban lévő férfira, és mosolygom. Mintha csak mi ülnénk a teraszon, kizártam minden mást. Figyelem a rezdüléseket, érezni akarom a forró vágyat. Vivi fészkelődik a széken, minek az lesz a következménye, hogy a fagyis kanál kissé össze keni húsos ajkait. Combját simogató kezem máris az asztal felett, és megszabadítom a fagyi maradványaitól. Szája kissé szétnyílik, miközben ujjaimmal végig törlöm ajkait. Majd élvezettel nyalom le a gyümölcsízű fagyit ujjamról. Kicsit megszopogatom, miközben Vivire nézek, majd mikor kezem az asztal alá indul, az ifjonti kukkolónk szemébe fúrom. Mikor elérem barátnőm pihés dombját, egy pillanatra becsukom a szemem, és hagyom, hogy átrobogjon rajtam a gyönyör. Szétnyitottam szeméremajkait, és máris duzzadt csiklóját érzem ujjam alatt. Lassan kezdem el masszírozni, majd két ujjal nyúlok ajkai közé. Csiklóját simogatom masszírozom kétoldalt, ami egyre duzzadtabb, és érzékenyebb. Vivien egyre jobban próbál, figyelni a légzésére, mikor meg-megpattan ujjam hegye ágaskodó csiklóján. Behunyta szemét, és én kipillantok, megint a szép szemű férfire, aki szinte teljesen elsüllyedt valahol a vágyak tengerében. Egyre sűrűbben emelkedik az ő mellkasa is, miközben, szinte fájdalmasan nagyokat nyel. Visszapillantok Vivire, és érzem mennyire fel van tüzelve, édes nedve ujjaim alatt, mint valami masszírozókrém siklik. Odahajol kissé közelebb a fülemhez és halkan szól:

-Lassíts Cicám!

Lassítok is az iramon, mert mikor kicsit odahajolt, megemelkedett csípője, és egyik ujjam beszaladt a forró hüvelyébe, hirtelen megfeszült csípője, de már ki is vettem az ujjam és lágyan, érzékien elkezdtem szopogatni. Elbódított finom nedve, amely keveredett a gyümölcsök izével....

Mikor kissé összeszedtük magunkat, intek a pincérnek és rendelünk még egy adag hideg halmot, hátha valamelyest hűt a vágyunkon. A szép szemű is fellélegezik a szomszéd asztalnál, és szemében mintha némi szomorúságot vélnék felfedezni, hogy vége van. Éppen eljátszom a gondolattal, mi lenne, ha tovább játszanánk, mikor Vivi eltűnik az asztal alatt. Lélekjelenlétemnek köszönhető, hogy nem sikítottam fel, ahogy egy határozott mozdulattal széttolta a térdeim, és megéreztem húsos ajkait egyre feljebb a bőrömön.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amit ez a két lány művel odaát, el sem hiné senki, ha elmesélném neki. Ráadásul pont a terítő felém eső része feljebb is van csúszva, így mindent látok, ami alatta történik. Ahogyan szétnyílnak azok a combok és még bugyi sincs rajta! Nyelek kettőt, és próbálok újra enni, de nehezen megy, lassan elolvad az egész adag. De nem érdekel, maradok, amíg ők is, maximum a fél cukrászdát megrendelem!

Aztán szemtelenül játszani kezdenek. Az egyikük masszírozza a másik punciját. Én sem hiszem el lassan, amit látok, de mégis ott folyik az orrom előtt. Sóhajtok azért, mert bárcsak én masszírozhatnám ugyanígy... Minél jobban masszírozza a fürtöske a barátnőjét, az annál jobban nyitja szét a combját. Körbenézek, de senkinek nem tűnik fel a színjáték és mivel sarokban vagyok, így senki más nem is láthatja. Gyorsan megpróbálok a fagyimba temetkezni, és csak kanalazom, kanalazom, mintha csak azt az édes puncit nyalnám. De aztán elfogy a fagyi, amikor a fürtöske abbahagyja a kényeztetést és leszopogatja az ujjait... Én már csak a kanalat szopogatom ugyanúgy...

Ekkor rendelnek a pincértől és ideje nekem is valamit, ami hűsít, bár a nadrágom már nem is feszülhetne jobban. Amíg várunk a rendelésre a lányok erősen szemeznek velem. Na jó, ha ilyen huncutak vagytok, akkor majd fagyizás után már nem hagylak titeket elmenni!

Kihozzák az italt, és hűsítően hat rám, de csak belülről. A nadrágomat majd átszúrja a makkom, próbálok is helyezkedni, hogy kényelmesebb legyen, de valahogy nem az igazi. Az lenne a megkönnyebbülés, ha most elő tudnám venni, de sajnos én nem tehetem meg azt, amit ezek a lányok, hiszen odalátna mindenki.

Ekkor azt látom, hogy a kacér lány eltűnik az asztal alatt és egyszerűen csak felkapja a fürdtöske combjait és bebújik közéjük. Zavartan körbenézek, de ahogy látom ezt senki nem vette észre, és mivel csak az én irányomból látni be az asztal alá... És ki gondolná, vagy egyáltalán hinné el, hogy az orrom előtt ilyen történik? Ő meg csak kényelmesen nyalogatni kezdi a barátnője punciját. Na ez már nekem is sok, és markolászni kezdem a nadrágom, de nagyon szorít. Nyelek párat, de már nem tudok szabadulni ezektől a lányoktól.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor kezem hozzáért az asztal alatt, bár nem láttam az arckifejezését, de el tudtam képzelni mennyire meglepődött, kissé meg is ugrott a széken. Kicsit oldalt helyezkedtem, hogy a fiú jobban odalásson, s széttártam Bettym finom combjait. Persze rajta sem volt bugyi ilyen melegben, így rögtön megízlelhettem édes nedvét. Nyelvem hegyét végighúztam forró dombocskáján, s mikor éreztem megremeg a teste, kissé beljebb furakodtam. Nyelvcsapásaimmal előcsalogattam csiklóját a dombocskák közül, s közben néha kipillantottam a fiúcskára a szomszédos asztalhoz. Próbált kicsit lejjebb csúszni a széken, hogy minél többet lásson, de azért ne is vegyék észre, hogy mit is bámul. Pár percig finoman kényeztettem Bettyt, ajkacskái közt kutató nyelvemmel, néha beszippantva finoman csiklóját. Azért próbáltam nem nagyon megkínozni, reakcióit csak éreztem, nem láhattam odalentről, de tudtam: mindene reszket.

A srác gondolom kevesebbet látott, mint szeretett volna, de így is fészkelődött a székén. A következő pillanatban csak azt éreztem Betty összerezzen, kipillantottam, s láttam, hogy a srác az asztal mellé lép.

- Szép napot drága hölgy! Remélem nem veszi tolakodásnak, hogy megszólítom, de nem tudtam nem észrevenni Önöket...

- Semmi baj csillagszemű, ülj csak ide! - szólt Betty kacér mosollyal, s kihúzva a széket maga mellől a fiú leült.

- A nevem Geri. - mondta, éreztem hangján kissé zavarban volt.

Közben én az asztal alatt folytattam Bettym kényeztetését, s már ujjaim is bevetni készültem, de gondoltam a másik kezem sem hagyom tétlenkedni addig. Kettőjük közé húzódtam az asztal alatt, Betty pedig fenn igazított a terítőn, hogy ne lássanak alá semerről. Geri nadrágját egy kézzel kigomboltam, közben másik kezem már a gyönyörök barlangjában járt. Sajnáltam, hogy nem nézhettem az arcukat, de mivel közelebb húzódtak egymáshoz, azt gyanítottam közben csókolóznak. Előhámoztam Geri duzzadó farkát s végigsiklattam rajta nyelvem, éreztem beleremeg. Már én is remegtem közben, mutatóujjam egyre fürgébben mozgattam, de Betty egyszer csak lenyúlt és lassan elhúzta kezem. Értettem, pihenni akar, így Gerihez húzódtam közelebb, és finoman marokra fogtam, miközben a nyelvem körbe-körbe járattam rajta s éreztem érintésemtől megremeg...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Próbálok nyugalmat erőltetni magamra, de testem elönti a forró borzongató vágy. Vivi nagyon merész és nem foglalkozik semmivel. Érzem nyelvét, ahogy végig nyalja, egyre duzzadóbb csiklóm. Lejjebb csúszom a széken, hogy jobban hozzám érjen, miközben pillantásom keresi a szép szeműt. Mozdulatlanul remeg testem barátnőm nyelvén, miközben egyre nehezebbeket pislogok a kéjtől. Homályosan látom ahogyan a férfi feláll a székről és hozzánk veszi az irányt. Próbálok lenyúlni, megsimogatni Vivi fejét, hogy figyelmeztessem, de nem hagyja abba érzékeny puncim kényeztetését. A csillagszemű illedelmesen bemutatkozik, majd kihúzom a mellettem lévő széket és hellyel kínálom. De a szavak alig jönnek az ajkamra, hisz éppen ekkor érzem, hogy Vivi ujjai mélyen elmerültek lüktető hüvelyemben. Megfeszülök rajta, miközben megtudom az idegen nevét is.

Geri érzi mi folyhat, mert egyre huncutabban mosolyog. Kezét combomra ejti, miközben megigazítom a terítőt remegő kézzel. De ahogyan arcába pillantok, valami furcsa csillogást vélek felfedezni... Halk, lenyelt sóhaj mozgatja formás nyakát, majd a következő pillanatban már érzem is forró simogató leheletét ajkaimon. Átfut az agyamon, hogy az asztal alatt lévő kemény támadásba lendült, miközben csókunk egyre hevesebb. Forró hüvelyemben egyre erősebben jár ujja a barátnőmnek, csendes remegés hullám fut végig testemen és érzem, ahogyan édes nedvem elönti Vivi arcát... Érzékien nyalogatja tovább ajkaim, már csak simogat nyelvével. Geri egyre közelebb húzódik hozzám, kezem mellére téved és lassan indul lefelé, miközben érzem, hogy Vivi éppen az övével bajlódik. Kissé feljebb ülök, Vivi tudtára adva evvel, hogy akkor most Geri jön. Kicsit hátrébb hajtom fejem, hogy lássam a gyönyör csillogását szemében. Körbe kémlelek, de még mindig senkinek nem tűnt fel semmi...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen el sem hiszem mi történik az orrom előtt. Itt a nyílt utcán, egy cukrászdában ez a két lány... Nyelek is egyet, de aztán merész ötletem támad. Miért is ne mehetnék oda hozzájuk, ha már nekem játszanak? Ráadásul még valaki más is észreveszi, úgyhogy cselekedni kell!

Megfogom az italos poharamat és odasétálok az asztalhoz. Megkérdezem mosolyogva, hogy leülhetek-e, de ahogy látom, nem sok tiltakozásba ütközik a kérdésem. Bemutatkozunk egymásnak, megtudom, hogy a fürtöske neve Betty. Igazán figyelemre méltó név és egyszerűen jó nézni ezt az élvezettől átszellemült arcot. Ahogyan egymás után érik az élvezet hullámai. Éppen látom, hogy egy sikoly törne fel, amikor odahajolok és megcsókolom. Milyen szenvedélybe fojtott csók volt ez! Még meg is remegett, ahogyan nyelvem kalandozásra indult.

Aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy a kemény farkam hirtelen kiszabadul. Meglepődtem, de Betty nem engedi el a számat, szorosan rátapasztotta az övét. Majd érzem, amint bekapja a másik lány az asztal alatt és ízlelgetve szopni kezdi. Istenem, milyen jó érzés, és milyen jól csinálja! Betty keze a mellemre téved, és ekkor már kicsit hátrébb dől, mélyen a szemembe néz. Eközben a másik lány egyre kitartóbban húzogatja a kemény farkam, érzem, hogy ha így folytatja, nagy baj lesz...

Betty körbenéz és leszól halkan az asztal alá:

- Csak nyugodtan Vivi! - és kacsintott rá. Na nem! Azt már nem! Próbálnék elhúzódni, de olyan szorosan fogja a farkam, hogy mozdulni sem bírok. Úgy érzem, itt már nem tudok mit tenni...

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eléggé nyilvános helyen lévén, nem akartam nagyon megkínozni a kis pasast, komolyabb terveim voltak vele, de azért igyekeztem némi ízelítőt adni neki abból ami várhat rá, ha Ő is akarja, és nemigen kételkedtem benne, hogy akani fogja. Betty két sarokra lakik innen, hozzá bármikor felugorhattunk, ha játszadozni tartotta kedvünk és időnk is engedte. Meg persze ha találtunk hozzá megfelelő " áldozatot". S úgy tünt Geri már a markomban volt, a szó szoros értelmében is. Finom mozdulataim egyre keményebbé tették, én élvezettel vettem számba lüktető farkát. Odafenn már Bettyre volt bízva, hogy jelezzen ha már kínossá válik a helyzet, de addíg kiélveztem minden pillanatát. Kicsit keményebben markoltam meg, s kezemet fel s alá járattam rajta de azért nem túl keményen, néha számba toltam, néha meg nyelvem hegyével cirógattam.

- Azt hiszem ennyi fagyi mára már elég lesz ! -hallottam Betty hangját odafentről, s ebből tudtam abba kell hagynom. Finom , puha csókot leheltem még rá és lassan kiengedtem kezeim közül.

-Lassan indulhatunk is. - mondta, de azért még kikukkantottam a terítő alól mielőtt előbújtam.

Mindenem nedves volt, arcom lángolt. Mikor visszaültem a székre, láttam Geri arca is lángol, mellkasa lüktetett.

-Szia Geri ! - köszöntöttem mosolyogva - Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk ! A nevem Vivi.

- Kézcsókom a drága hölgynek ! - mondta Geri, s még mindíg nagyon zihálva lélegzett.

Láttam rajta, nemigen tudja mi fog most következni, de tekintetében izgalom csillogott.

-Most kicsit megnyugszunk, és Betty drágám ugye felmehetünk kicsit hozzád? -kérdeztem, bár tudtam előre a választ.

-Csak ha Gerinek van kedve csatlakozni hozzánk ! - mondta Betty csilingelő hangon.

A fiú nagyot nyelt, ádámcsutkája majd kiugrott.

-Nagyon szívesen ! - mondta remegő hangon.

Rendeltünk még egy frissítőt, hogy kicsit megnyugodjunk, bár Gerin semmi jelét nem láttam annak, hogy nyugodtabb lenne, megpróbálta visszahámozni magát a nadrágjába, s lezser pólója alá rejteni még mindíg duzzadó férfiasságát. Úgy tünt kissé izgatta mi is várhat rá ezek után, valószínűleg elhinni sem merte, hogy ez vele történik.

Fizettünk, és gyalog indultunk Betty kis garzonjába. Útközben kicsit beszélgettünk a fiúval, próbáltuk oldani a szemmel látható feszültséggel teli izgalmát.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban elragad a szenvedély, Geri forró csókja, teljesen megszédít. Vivi egyre keményebb támadást intéz,újdonsült vendégünk ellen. Kicsit felemelve az asztalterítőt, éppen azt látom, ahogyan fényes duzzadt makkja, eltűnik barátnőm ajkai közt. A látvány teljesen megbabonáz, és hagyom magam, mikor a szép szemű egy újabb csókba fojtja feltörni készülő vágyát. Próbálok magamhoz térni, mielőtt bárki is észre venne.Zakatol az agyam, és már kész is a terv.

- Azt hiszem ennyi fagyi mára már elég lesz !- és kezem is nyúl az asztal alá ahol beletúrok Vivi dús hajába. Nehezen mozdul, de a következő pillanatban, lebben a terítő is. Az én tenyerem rásiklik, a megduzzadt csodára, és élvezem, hogy Geri beleremeg.

Mikor előbújik a barátnőm, kipirult kéjmámoros pillantásokkal, félig sikerült Gerinek eltenni meredező farkát. Közben Vivi egy pillanatra sem hagyja, élvezi, ahogyan még zihálva válaszolgatva, nem igazán tért magához az éppen kőkemény farkával küzdő Geri. Belekortyolunk a hűs nedűkbe, mély lélegzetet véve felállunk, és lassan elindulunk. Geri illedelmesen maga elé enged minket, miközben tenyere a derekunkról, egy pillanatra megérinti feszes meztelen popsinkat. De rájön, ez mégsem volt túl jó ötlet, hisz meredező duzzadt farka, így sem igazán fér el nadrágjában.

Gyorsan a ház elé érünk, a lépcsőházban én megyek elől, és aprócska ruhám, minden lépésnél fellibbenve láttatni engedi popsim. Geri nem bír magával és belemarkol, mikor is Vivi hátulról szorosan neki simul. Senki nincs a folyosón szerencsére, de próbálom minél hamarabb meglelni a kulcsot, a kéjbarlang bejáratához...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vivi az asztal alatt egyre jobban rákezd és érzem, hogy lassan elérem azt a pontot, amikor nem tudom hogy bírom majd ki némán, vagy bármiféle érzelmi kitörés nélkül. Ekkor Betty leszól az asztal alá:

- Azt hiszem ennyi fagyi mára már elég lesz! - Ennek hatására Vivi egy pillanat alatt előbújik az asztal alól, és már épp tenném el méretesre duzzadt szerszámomat, amikor Betty lenyúl és még megsimogatja a makkom. Nagyon jól esik ez a határozott érintés az előbbi szopogatás után, egy mélyebb sóhaj fel is szakad belőlem. De aztán hagyta, és rám kacsintott. Tehát folytatás is lesz? Már teszem is el a nadrágomba a farkam, csak épp nem olyan egyszerű a dolgom. De végül sikerül a művelet és felállunk az asztaltól.

A lányokat előre engedem, mert legalább takarják is méretes dudoromat, és ezalatt még huncutkodhatok is velük, no meg látványnak sem utolsó a két miniszoknyás hölgy. Amikor lehet megsimogatom a popsijukat, és ha arra gondolok, hogy a ruha alatt semmi nincs... Nem tudom hová megyünk, de így nem lankadok le az biztos!

Meglepően rövid ideig sétáltunk, amikor egy kapunál megálltunk és a lányok előttem indultak felfelé a lépcsőn. Így egy kis hajolással kényelmesen betekintést nyerhettem ajkaik közé, bele is markolok Betty popsijába. A folyosón viszont Vivio is hozzám simul és azt hittem ott az ajtóban folytatjuk tovább. Vivi combján lekúszott a kezem és felhúztam a ruháját, amíg Betty kereste a kulcsot. Lehajoltam édes pinájához és csókokkal borítottam el. Éreztem lucskos ízét, szívtam magamba az illatát. Ekkor nyílt az ajtó és egyszerűen behúztak oda, majd becsukták mögöttem. Innen már nincs menekvés, de nem is akarok elszaladni ebből az édes csapdából.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A picike lakásba léptünk Gerit szinte sodortuk magunkkal.

-Irány a fürdőszoba, megizzadtam a játékunkba ! -szólt Betty s ledobva táskáját, lenge ruháját a székre már benn is volt a zuhanykabinban.

-Érezzétek otthon magatokat!

Én a konyha felé tereltem Gerit, a hűtőből limonádét vettem elő s töltöttem, hogy kissé lehüljünk. De ez nem is volt annyira egyszerű, a konyhából éppen ráláttunk ahogy Betty gyönyörű testét mossa, s láttam ezt a fiú is élvezi. Én is éreztem, a bizsergést, ahogy lassan ismét szétáradt testemben. Gerihez léptem, és átfogva hátul a nyakát, számhoz húztam, megízlelve csókját, csillogó tekintetébe fúrva pillantásomat. Csókja édes volt, s most csak rám figyelt, finoman haraptam szájaszélébe, miközben nyelvem szájában kutatott. Szíve ismét gyorsabban zakatolt, s éreztem ahogy cirógattam nyakát, s beletúrtam hajába, megremeg. Fenekembe markolt, közelebb húzott magához, s érezzem kemény dákója, majd szétfeszíti nadrágját. Kigomboltam hát, hogy enyhítsem kínjait, s kezembe fogtam, miközben tovább csókolóztunk.

Közben Betty elkészült a zuhanyozással, s fejével intett, hogy átveszi Gerit, menjek én is a tus alá. Lehajolva egy csókot nyomtam makkjára, s átadva barátnőmnek a csillagszeműt, beléptem a tusolóba. Gyorsan lemostam magam én is, s már majdnem kész voltam, mikor Geri megjelent a zuhanykabin előtt, hogy ő is letusoljon. Kipillantottam, és láttam Betty a konyhában szöszmötöl, így kinyitottam a kabin ajtaját és behúztam Gerit magammellé....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Muszáj volt máris a fürdőszoba felé vennem az irányt amint beléptünk a hűvös lakásba. Vérem perzselt, csak úgy dübörgött fülemben a vágytól, miközben testem borzongott, ahogyan éreztem, édes nedvem folyt végig simogatóan combomon. A többiek a konyha felé vették az irányt, de annyira nem zavart a dolog, hisz elég hosszú még a délután. Az ajtót nyitva hagytam, miközben beléptem a tuskabinba. Testem a párás üvegen, egyre homályosabban vehető ki, így kellő merészséggel kezdtem el simogatni, érzékeny bőröm. A vízsugár simogatása, meg saját kezem érintése, nem, hogy csillapította volna vágyam, hanem egyre feljebb korbácsolta. Így kiléptem a tusolóból, lengén magam köré tekertem, egy törölközőt és halkan elindultam a konyha felé...Megálltam az ajtóban, és élvezettel nézem, ahogyan barátnőm, a szép szemű ölelő karjaiba simul. Teljesen megbabonázott, közelebb léptem, finoman megsimogattam Vivi tarkóját, és intettem, hogy átveszem. Kibújt a forró ölelésből, és elindult a tusoló felé, miközben én máris Geri nyelvét kóstolgattam. Éreztem a vékony lepedőn keresztül, mennyire forr az ő vére is.... mikor is egy telefon csörgés megszakította élvezetes kis játékunkat. Fájón elhúzódzkodtam, és a mobilok után kutattam. Mire mindet megleltem és kikapcsoltam, Geri eltűnt, a tusoló párás ablaka mögött. Leültem a székre, és élvezettel néztem játékukat, miközben puha ujjaim, egyre hevesebben simogatták a lehulló lepel alól kikandikáló, duzzadt ágaskodó bimbómat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A lányok, mint forgószél repítettek be a lakásba, és húztak be maguk után. Azt sem tudtam ki és hol csókol, úgy árasztottak el engem. Aztán arra eszmélek, hogy Betty elindul a zuhanyzó felé, és Vivi pedig a konyhába húz. Limonádéval kínál, ami ebben a melegben és a vágy forróságában nagyon is jól esne. Még csak félig kortyoltam bele, amikor meglátom, hogy a fürdő ajtaja nyitva és Betty teste felsejlik a kabinban, ahogy simogatja, mossa magát. Máris lemerevedtem a látványtól, hasonlóképpen a nadrágomban is állni kezdett keményen a farkam.

Vivi észrevette és elkapott, nekidöntött a konyhapultnak. Vagy csak én vesztettem el az egyensúlyom, ahogy a szemembe nézett? Forró csókjával próbált enyhíteni a látványtól kapott vágyamon, de érezte: ez nem elég. Egyre tüzesebb csókba merültünk, és a nadrágom is egyre jobban feszített. Ujjai a hátamon kalandoztak egyre lejjebb, miközben már a popsijába markoltam. Végül érzem, amint kiszabadít fogságomból és körbefonja a makkomat. Egy jól eső sóhaj szabadult fel belőlem, de újabb csókkal pecsételtük meg.

Ekkor ért oda Betty és Vivihez érve jelzett, hogy szabad a fürdő. De még levegőt sem kaphattam, újabb édes ajkak fonódtak a számra követelőzőn. Nedvesek és tüzesek, nyelvünk összegabalyodott, az ölünk is egybeforrt, ahogy egymásnak feszítettük.

A telefoncsörgés rosszkor jött és Bettynek sem tetszett, de hogy ne zavarjanak meg minket, elkezdte kikapcsolgatni a készülékeket. Ekkor láttam meg Vivit a zuhany alatt és gondoltam, meglepem. A ruháim egy pillanat alatt lekerültek rólam és már léptem is be, hogy megszappanozhassam a nedves testet. Reméltem, hogy Betty is csatlakozik hozzánk, mert bár már fürdött, egy kis habos kényeztetésből csak nem marad ki.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Magamhoz húztam Gerit, a víz lágyan folyt le testünkön, s mielőtt bármit is tehettem volna a csillagszemű határozott mozdulattal a falhoz támasztott.

- Hohó... - gondoltam magamban - a kis megszeppent, hogy felbátorodott ! Az eddíg kissé félénknek tűnő srác szemeiben vad lángokat láttam lobbanni, s egyre határozottabban éreztem , Ő itt most nem egy kis srác, Ő itt és most egy férfi. Vágya elragadta, forrón csókolt, beleremegtem, s ahogy testemen végigsiklott keze, lélegzetem egyre gyorsult. Egy határozott mozdulattal széttolta combjaim s már markában tartotta lüktető dombom. Segélykérőn pillantottam kifelé, valahogy jeleznem kéne Bettynek, de a pára szinte teljesen belepte a zuhanykabin üvegét. Vártam barátnőm, s tudtam jönni fog, nem hagyná ki ezt a játékot, csak hagy még kis időt, hogy bemelegedjünk. Hátravetett fejjel élveztem Geri minden érintését, újja már ajkaim közt tört utat, combomhoz nyomta meredező farkát, s másik kezével nedves hajam alatt átnyúlva a tarkóm cirógatta. Hullámokban öntött el a forróság midőn újját hol elemelte ajkaim közül, hol vissza dugta, s újja be - betévedt barlangomba. Ekkor nyilt a kabinajtó, s megjelent Betty. Belépett mellénk, váltottam vele egy csókot, miközben rutinosan elfordította a zuhanyrózsát, s már hajolt is le Geri felé. A fiú rögtön kissé felé fordult, de engem közben sem eresztett, ahogy barátnőm mélyen a szájába húzta a srác farkát, úgy nyúlt belém egyre mélyebben Ő is. Szeme tágra nyílt, s tekintete felváltva pásztázott köztem és barátnőm között. Közben én is néztem, ahogy Betty rutinosan kényezteti a fiút, s mivel popsiját felém fordította kezem végigsimított rajta, s lassan lenyúltam hogy elérjem dombját, s megérinthessem végre duzzadó csiklóját.

Minden érzékszervünk munkára volt fogva, Geri azt se tudta hová nézzen, hogy semmiről le ne maradjon. Mennyei élvezet volt, ahogy éreztem Betty lüktető csiklóját, miközben Geri az enyémet kényeztette, s a látvány, amint barátnőm édes gyönyörrel arcán egyre vadabbul szopta Őt.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vágyam, egyre hevesebb, ahogy szemlélődöm, mi is történik az üveg ajtón túl. Tenyerem egyre lejjebb siklik, belesimul, formás, feszes mellem. Aprókat körözve rajta, bimbóm, szinte szét durran a vágytól. Érzem nevesedik puncim, és mindennél jobban vágyom egy csókra. Felállok, és elindulok, a fürdőszoba felé, miközben nyelvem hegye kéjesen megnyalja vörös ajkaim....

Belépek, meglátom Vivi bódult szemét, és nem gondolkodom, ráhajolok, finom ívű szájára, és lágyan megcsókolom. Kicsit mozdulnak, kezem éppen hozzá ér Geri álló farkához. Beleremeg testem, és nem is gondolkodom tovább. Ott hagyom barátnőm mézédes csókját, és lehajolok, az egyre jobban ágaskodó farokhoz. Teljesen megszédülök a látványtól, ujjaim ráfonódnak, majd nyelvemmel megkóstolom a már érzékenyre duzzadt makkot. De nem elégszem meg ezzel, óvatosan egyre beljebb engedem számba a méretes szerszámot. Érzem, ahogy teljesen elvesztem a külvilággal a kapcsolatot. Finoman szívogatni kezdem, miközben nyelvem át-át pattan egyre érzékenyebb hegyén. Megérzem Vivi kezét feszes popsimon, majd, minden játék nélkül elmerül ujja már tocsogó forró puncimban. Kéjes hangon szisszenek fel, miközben ujjaim lekúsznak Geri heréihez, és azokat is alaposan megmasszírozzák...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor Betty belépett a zuhanyzóba, már éreztem, hogy elvesztem. Kis helyen két nővel vagyok, még ha menekülnék se tudnék. De lehet ilyen száj elől bárhová is futni, mint Bettyé? Mert ahogy bekapta a makkom és az ujjai közrefogták a farkam, máris úgy éreztem, hogy elvesztem. Csókjaimmal borítottam Vivit, ahol csak értem: hol a száján, hol a mellein, máskor a nyakán... Teljesen elvesztettem az eszem. A vízsugár is ahogy hajolgattam hol itt, hol ott borzolta fel az érzékeny pontjaimat. Odalent éreztem, hogy egyre jobban feszülök és Betty nem hagyta abba, kitartóan masszírozott tovább. Ráadásul néha bekente a tusfürdővel, alaposan meghúzogatta, majd lemosta, és újra szopni kezdte. Ezzel olyan érzékennyé tette a vöröslő makkom, hogy már nem bírtam ki ordítás nélkül. Már csak pár húzás, ez az...

Ekkor Vivi elzárta a zuhanyt és csak úgy, nedvesen az ágyhoz húzott minket. Lüktető farkamnak jól esett ez a pihenés, de nem bántam volna, ha eldurranok, ezért Vivi kap most büntetést! Megfogtam a csípőjénél fogva, térdre engedtem az ágyon és egy mozdulattal tövig toltam belé a farkam. Hangos sikoly volt a válasz, miközben érzem, hogy Betty keze hátul simogat a fenekemnél... Mire készül ez a lány?

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Geri mindenhol csókolt ahol csak ért, miközben Betty egyre keményebben bánt farkával, kishíján kikészítette, én pedig barátnőm vágyait repítettem egyre feljebb újjaim játékával.

A hely viszont kicsinek bizonyult, így elzártam a zuhanyt s mindkettőtöket kézenfogva az ágy felé húztalak. Ahogy az ágyhoz értünk Geri a csípőmnél megfogott s magaelé térdeltetve egy szempillantás alatt magárahúzott. Felsikoltottam a gyönyörtől amint farka feszítő dárda ként hatolt belém. Szétterpesztettem jobban a lábaim, s Geri is felemelte az egyik lábát az ágyra, hogy még mélyebben tudjon belémhatolni, legalábbis erre gondoltam elsőre, mikor vállam felett hátranéztem azonban láttam, hogy Betty a hátamögött áll és a fenekét símogatja. Én már tudtam mire készül, s azt is érti a dolgát. Ezért átadtam magam Geri egyre gyorsuló lökéseinek. Két tenyerében erősen tartotta csípőmet s mikor befelé hatolt, csípőm hátrafelé húzta. Egyre hangosabb sóhajok törtek elő belőlem, mikor éreztem egyik kezével lenyúl s csiklóm keresi. Rutinosan rá is talált, nem lévén nehéz dolga hiszen már kidomborodott ajkaim közül, s mikor megérintette végigfutott testemen a remegés. Geri egyre hangosodó hörgéseiből arra következtettem Betty is már kezelésbe vette a fiút, s már ő sem fogja sokáig bírni ha így haladunk....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elvesztem a fejem, csak élvezettel játszom Geri farkával, és mivel Vivi is egyre erősebben kényeztet, teljesen bevadulok. Szédülök a gyönyörűségtől, és csak szívom az egyre jobban duzzadó lüktető farkat. Hirtelen abba marad a víz csobogása, és ez térít magamhoz, pedig már csak pillanatok voltak, hogy számba érezzem az édes forró nedűt. próbálok csitulni, amint a szoba felé vesszük az irányt, de nem sok sikerrel. Mikor meglátom, hogy a csillag szemű mélyen elmerül kívánatos barátnőmben, megszédül velem a szoba. Oda lépek Geri mögé, miközben az asztalról, menet közben testápolót nyomok a tenyerembe. A másik kezemmel vadul megfogom Geri fenekét, miközben szorosan mögötte állva térdemmel próbálom kicsit hajlított állásra bírni, miközben duzzadt bimbóm hátát cirógatja. Nem érti mit szeretnék vele.... megérzi puha ujjaim amelyek egyre közelebb kerülnek oda ahová kitervelt gonoszkodásom szeretné. Finoman masszírozni kezdem a krémmel a bejáratot, miközben egyre jobban utat törnek maguknak ujjaim. Mikor azt érzem, lassít Viviben táncoló farka, és kissé ellazult, nem várok tovább középső ujjam finoman egyre beljebb engedem fenekébe. Megfeszül a gyönyörtől, miközben, szinte hörög a gyönyörtől. Nem állok meg körkörös mozdulatokkal masszírozom egyre bátrabban.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, amint Betty a bejáratomnál simogat, ami nagyon jól esik. Miközben Vivit egyre erősebben húzogatom a farkamon, a hátsó masszírozás csak még jobban feltüzel. Ujjaimmal előrenyúlok Vivi csiklójához és élvezem, ahogyan nyöszörög alattam.

Ám egyszer csak azt érzem, hogy Betty egyszerűen feldugja az ujját belém. Hatalmasat ordítok, mert erre nem készültem fel és épp akkor húztam Vivin nagyot, így Betty ujja teljesen becsúszott a prosztatámig. De nem állt ott meg, hanem nekiállt masszírozni. Mozdulni nem bírtam ettől, ujjaim elengedték Vivi csiklóját és csak kapaszkodtam benne a csípőjénél fogva, aki először nem értette, miért álltam meg. De aztán hiába próbáltam meg tartani, hogy ne mozogjon, ő rákezdte és egyre jobban csapkodta magát hozzám, mondhatni megdugatta magát velem. Betty eközben előre felnyúlt és a bimbóm kezdte csavargatni, amitől már egyre jobban szédültem. A két lány úgy közrefogott, mint valami oszlopot és míg az egyik előröl keféltette magát, a másik hátulról vitt a kínba. Lábaim remegni kezdtek, de nem hagyták abba, nyöügéseim hörgésbe és ordításba váltottak és úgy éreztem mindjárt végem lesz itt köztük...

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Két tűz közt vergődött a csillagszemű. Betty kutató ujja már célba ért, megéreztem mikor Geri egyik pillanatról a másikra kővé dermedt mögöttem. De én folytattam. Egyre sebesebben toltam rá magam, hörgött és nyöszörgött, de nem eresztettük. Egyre vadabb tempót diktáltam rajta, miközben tudtam barátnőm finom ujjacskája őrjítő hatással van kis "áldozatunkra". Remegő lábakkal tűrte gyönyörkínjat, hörgései már-már ordítássá erősödtek.

Újjai hátamon marták a bőröm, öntudatát lassan kezdte elveszteni.

Én csak táncoltam rajta, csípőm körbe - körbe, előre - hátra járt, s mikor visszafelé toltam magam csípőm kissé felfelé nyomtam, így kemény farka végig simította csiklóm.

Testem egyre jobban átjárja a gyönyör, szívem hevesen kalapál. Geri továbbra sem mozdul mögöttem, csak magamra számíthatok. Betty érti a dolgát, szélsebesen kivégezzük a csillagszeműt. Én is gyorsítok, vágyam kezd eluralkodni rajtam, a kemény farok mozdulatlanságát kihasználva vágtatok e gyönyör kapuja felé....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjam egyre mélyebben Geri fenekébe, mikor megtalálom az aprócska pontot, amit kerestem, szinte kővé válik. Nem mer mozdulni, a gyönyörűség teljesen átjárja testét. Vivi meglepődik egy pillanatra, de vad vágtája csípőjével, csak még feljebb korbácsolja a csillag szeműt. Minden egyes mozdulat egyre erősebb, így az én masszázsom is egyre intenzívebb. Másik kezemmel felnyúlok, és ágaskodó bimbóját simogatom, először szelíden, majd az egyre erősödő hörgéssel, egyre durvábbá válik kényeztetésem. Muszáj kicsit alá állnom lábaimmal, mert remeg minden ízében, amivel még jobban beleül ujjaimba. Vergődne, de nem bír.... majd mikor Vivi csípője az utolsó erős vad mozgással eljuttatja magát a gyönyörbe, Geri is lávaként robban, hosszan élvez, miközben az én egy pillanatra sem állok meg. Érzem combomon a gyönyör cseppjeit, ölemben a görcsös gyönyör kínját, ahogyan nézem őket, miként is repülnek, süllyednek el a hullámokban....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hiába nem mozdultam, Vivi minél jobban csapódott hozzám, annál jobban nyomta Betty ujja a prosztatámat. Nem tudtam se előre, se hátra menekülni, egyszerűen olyan satuba kerültem, ami megállíthatatlanul a legmagasabb csúcsok felé repített. Már csak kapaszkodni bírtam Viviben, de úgy éreztem, nem bírom tovább és az egész testem szétrobban. A fejem szédül, lassan elvesztem minden öntudatom, amikor Vivi felsikolt és már egyszerűen nem bírom, ahogyan rám szorít és Betty megnyomja a mogyorómat odabent. Úgy lőttem Vivibe a levem, hogy a testem akaratlanul és öntudatlanul nyomta ki belőlem, és ordításomba tudtam csak fojtani tehetetlenségemet, amint átléptem a csúcson. Levegő után kapkodom, de a testem még mindig préseli ki belőlem az utolsó cseppeket, aztán Vivi is teljesen felhúzta magát rám.

Most aztán tényleg mozdulni sem bírok, és csak kapaszkodom az előttem lévő formás csípőben, mikor észreveszem, hogy Betty már nincs bennem, elégedetten ott mosolyog mellettünk az ágyon. Na megállj, te vágyaim kínzója!

Megpróbáltam Vivi mögül kilépni oldalra, de meginogtam, úgy kapaszkodtam meg újra Viviben, majd az ágyban.

- No nézd már a nagyfiút! - kacag fel Betty az ágyon, miközben Vivi megfordul és háttal az ágyra fekszik pirultan, ziláltan.

- Látom... - lihegi Vivi. - Pedig még nincs vége közel sem...

Szemeim kikerekednek, hiszen alig bírok mozdulni, de nehogy már két nő itt gúnyolódjon rajtam! Még híre menne... Igyekszem összeszedni magam, és kimegyek a konyhára inni a korábban otthagyott limonádéból. A hűsítő ital amint legurul a torkomon, máris frissebbnek érzem magam. De amint visszamegyek, látom, hogy már a két lány kényezteti egymást. Nem ám kihagyni a jóból! Még a végén ezt is a számlámra írják, hogy nem bírom!

Odafekszem Betty combjai közé, miközben Vivi csókolja, és falja odafent. A számhoz emelem a lucskos ölét és ha már ő sem kímélt, én sem fogom: egyből bekapom a csiklóját és megszívom.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még mindíg levegő után kapkodok, pedig Geri már kilépett mögülem, miközben meg is tántorodott, s először bennem kapaszkodott meg, majd az ágyban.

- No nézd már a nagyfiút!- mondja Betty kacagva, miközben kipirultam melléfekszem az ágyra.

- Látom....pedig még közel sincs vége... - jegyzem meg.

Geri közben már a konyha felé igyekszik, gondolom erőt kell gyűjtenie, rendesen kifacsartuk. A csillagszemű még ki sem ért a konyhába, mikor már Betty édes ajkát csókoltam, mely tüzes volt vágyától. Simogattam gyönyörű testét, végig egészen dombjáig, mely kitárulkozón várta érintésem. Vágynedvei patakzottak combján, hevesen feltüzelte az iménti akció, szíve hevesen dobogott. Végigcsókolva testét, ajkam haladt kezem után mely már gyönyörű vöröslő ajkai közt kutatott, csiklója elődomborodott, s tolta ujjamhoz erősen magát.

- Jól van szépségem, itt vagyok már! - szóltam mosolyogva, lágyan belecsókoltam ajkai közé. Remegés futott át rajta érintésemtől, miközben látom Geri visszafelé jön a konyhából. Visszacsúszok hát Bettym szájához, átadva a terepet a csillagszemű finom kemény nyelvének.

Most rajtunk volt a sor,hogy barátnőm vágyait beteljesítsük...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben a barátnőm, és a csillagszemű még remegnek egymáson, és megpróbálnak vissza térni öntudatukra, nekem is le kell ülnöm, az ágy szélére. Annyira felforrósodott a vérem, hogy teljesen elszédültem, és vágytam a beteljesedésre. Vivi kipirult arccal dől végig mellettem, miközben Geri az ágyat támogatja, még mindig, megszédült fejjel.

- No nézd már a nagyfiút! - hallatszik kéjtől átitatott kacagásom. Rám pillant, majd a konyha felé veszi az irányt. Pihegnie kell még pár pillanatig. De Vivi nem piheg: ráhajol számra, és forrón megcsókol. El is szédültem, vágyam annyira fel van korbácsolva, hogy szinte kapok ajkai után. De nem áll meg, ujjai bejárják testem, és ajkai követik cirógatását. Megtalálja lucskos ölem, és ekkor már nem tudom türtőztetni magam, testem remegve, ívben feszülve nyomódik szájához, robbanni készülő csiklóm. Mikor már nem bírom, hirtelen otthagyja, és újra szám kezdi el csókolni. Érzem nyelvén saját édes forró lucskom, ami teljesen elborít. A következő pillanatban már Geri nyelvét érzem. Lassan elvesztem és sodródom a vágy hullámaival. Tenyere popsim alá csúszik és úgy ránt szorosan magára, miközben egyre erősebben szívja csiklóm.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom, ahogyan a szám alatt vonaglik ez az édes test és szaftját csak nyalom folyamatosan, mely sosem apad. Két kezemmel megmarkolom a popsijánál fogva, úgy húzom a számra, és mély húzásokkal, erős csapásokkal tisztogatom egyre vörösebbre. Csiklóján megakad a nyelvem minden húzásnál és egyre sűrűbben csapkodom neki a nyelvem. A lányok nem is tudom már mit csinálnak odafent, úgy belemerültem a kényeztetésbe. Fél szemmel mintha azt látnám, hogy Vivi Betty melleit kezdi szívogatni, húzogatni, de annyira bele vagyok merülve a forró ajkakba, hogy már csak ezzel foglalkozom.

A kibukkanó keménységét bekapom a számba és ajkaimmal morzsolgatni, csavargatni kezdem ide-oda. Ujjaim a popsijába mélyednek és remegését érzem, de nem hagyom abba. Egyre jobban beszívom a fogaim közé az édes magját, mely már olyan kemény, hogy csak pöckölgetni tudom odabent a nyelvemmel. Egyre sebesebben, miközben beszorítom, néha aprókat ráharapva. Fülembe jut nyöszörgése, és néha fel-felsikít, amikor erősebben húzom meg a finom mogyoróját. De úgy döntök, megadom neki a kegyelemdöfést: egyik kezemmel elengedem, és két ujjal, egy határozott mozdulattal behatolok lucskos barlangjába. Izmai megfeszültek és visszahulltak. Helyben vagyunk...

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Betty zihálva vonaglik miközben számba szippantom kemény bimbóját, s néha meg - meg szívom, kezemmel lágyan masszírozom, miközben a csillagszemű vad nyelvcsapásokkal kényezteti. Remegése már -már állandósulni látszik, halk nyöszörgések, kisebb sikolyok törnek fel belőle. A következő pillanatban megfeszül teste, izmai összerándulnak, majd lassan lelazulnak, miközben Geri ujjai mélyen csúsznak belé.

El emelem szám melléről, csókokkal hevítem vérét, s két ujjam közé csippentve finoman dörzsölgetem mellbimbóját, miközben a csillagszemű egyre gyorsabban mozgatva kezét benne, repíti a beteljesülés felé.

Hajam túrja, tépi a gyönyör pillanatában, s torkából feltörő sikolya, teste rázkódása jelzi, a csúcsra ért.

Lassan engedjük, hogy teste megnyugodjék, lágy símogatásokkal kényeztetjük kicsit még.

Geri mellé fekszik az ágyon, miközben én a konyhába indulok frissítőkért, mindannyiunkra ráfér egy kis hűtés.

De mire visszaérek, Betty már megfordult az ágyon, s szája mohón falta a csillagszemű farkát.

- Ti nem vesztegetitek az időt ! - szóltam mosolyogva, s letettem a tálcát, az asztalra.

Az ágyra térdeltem, Betty felé fordulva, egyenesen a csillagszemű gyönyörű, húsos szája elé, miközben barátnőm feszes feneke épp kézre esett, így máris símogatni, csókolni kezdtem, s éreztem Geri nyelvét amint végigsiklik dombomon, fenekemen.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kéjesen vonaglom két kényeztetőm ajkai alatt, Míg Vivi rózsaszín duzzadt kemény bimbóm szopogatja, egyre hevesebben, addig Geri izmos nyelvét érzem, hol lucsoktól átitatott hüvelyembe, hol meg apró duzzadt csiklómon.De nem elégszik meg ennyivel... egyik lábam felemeli, amelyet barátnőm segít megtartani, és ujját kis lyukamba mélyeszti, miközben erősen rászív csiklómra. Testem ívben remeg, ráfeszül még jobban az ujjára a fenekem. Vivi is egyre erősebben marcangolja szívja, harapja mellem. Szinte önkívületben vergődöm szájuk alatt. Egyik kezem barátnőm hajába markolok, míg a másikkal a lepedőt markolom, mintha attól valami támaszt kapnék. Egyre hevesebb remegéshullámok csapnak át testemen, mikor is Geri ujjai hüvelyembe mélyednek, ráfeszítek mélyen, így fenekem és forrongó puncim is egyszerre rándul.... De nem áll meg, fogai közt tartva duzzadt, csiklómra rászorít. Sikítva vergődöm, miközben Vivi csókjával zárja le ajkaim, és mellem veszi keze célba. Hosszan élvezek Geri arcára, de ő mohon issza édes nedvem...

Lassan csillapodik testem, simogatásokkal halmozzák el remegő testem. Pihegek, Vivi elindul a konyhába, Geri mellettem fekszik. Én felülök és szólnék Vivi után, hogy hozzon nekem is, egy kis frissítőt, de szemem megakad, a csillagszemű meredező farkán... még mindig remegő testtel hajolok felé és megkóstolom mélyen barátnőm Geri farkára száradt nedvét....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban feszül az ujjamon Betty, amikor egy nagyot szívok a csiklóján. Ekkor felsikít, majd aláhullik. Nem bírja tovább, és elveszett. Nem hagyom abba, még finoman kényeztetem odabent és még gyengéden morzsolgatom a számban a csiklóját, amíg a hullámok el nem csendesednek.

Vivi ekkor feláll, és Betty mellé fekszem. Vivi kimegy a konyhába frissítőért, én pedig kicsit kifújom magam. Betty viszont nem sok pihenőt hagy nekem, mert felül, majd odatérdel mellém, úgy kapja be alig pihenő farkam. Máris ki-be húzogatja a szájából, melyre felnyögök, mert még érzékeny a makkom a korábbi megpróbáltatásoktól. Ekkor tér vissza Vivi, és felnevet kicsit:

- Ti nem vesztegetitek az időt! - és leteszi a tálcát. Szükség is lesz arra a hűsítőre, mert most biztosan nem tudom már meginni. De ital helyett Vivi még csillogóan nedves puncija kerül a szám elé. Egyszerűen átlendíti a fejem fölött a lábát és máris a számhoz emeli a húsos ajkait. Megnyalom a szám szélét, és megkapaszkodom a csípőjében. Bár semmi mást nem látok, de érzem, amint Betty egyre jobban rászív a makkomra, de már nem tudok mit tenni: újra lebilincseltek az ágyra ezek a női testek. Neki is esek Vivi édes vágatának: a párnát beigazítom a fejem alá, hogy kényelmesen tudjak nyalni és a számra húzom a lányt.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit igazítok Betty popsiján, közelebb húzom magamhoz, hogy nyelvemmel elérjem, miközben Ő kélyesen kényezteti a csillagszeműt, Geri nyelve már az én vágyaim korbácsolja, s én barátnőm elémtáruló gyönyörgödrét veszem támadás alá. Itt most senki sem marad szárazon. Geri nyelve vadul ficánkol csiklómon, miközben ujjai körbemasszírozzák vöröslő ajkaim, s én barátnőmmel teszem ugyanezt, egy ujjam néha belesiklatom nedves barlangjába, kutatva a kis gombocskát a hüvely falán. Egyszer csak megrándul gyönyörű teste, s mikor újra visszanyúlok ismét végigfut testén a remegés.

- Megvagy ! - gondoltam magamban.... s kicsit megszívtam csiklóját miközben újra kitapintottam a kis babszemet odabenn. Hangos sikoly tört fel belőle, mikor bedugtam mellé mégegy ujjam, miközben nyelvem körbe- körbe barangolt bejárva minden zeg-zugot.

E közben a csillagszemű is varázsos gyönyörben részesít, egyre hangosabban zihálok s tolom szájára magam, miközben apró remegések rázzák testemet. Néha mikor keményebben csap le nyelve, izmaim megfeszülnek, s ilyenkor Betty is megérzi, hogy erősebben érek hozzá. Néha a csillagszemű is megremeg alattam, mikor barátnőm kissé keményebben szívja szájába, de ismét körbevettük, ha akrna sem tudna menekülni, bár kétlem, hogy akarna...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben egyre jobban elmélyedek a csillag szemű édes farkának szopogatásában, Vivi vissza tér a szobába.... valamit mond, de csak hang foszlányok jutnak el fülemig.

Dübörög a vágy bennem, vérem forr, mintha semmit nem csitult volna.

Barátnőm nem sokáig tétovázik, egyszerűen ráül Geri szájára.... megremeg ajkaim alatt, érzem, mennyire élvezi az újabb letámadást. Közben én is érzem Vivi kezét feszes popsimon. Beleremegek érintésébe, majd ezen felbuzdulva, mélyen belém engedi ujjait. Testem megfeszül, és halk sikoly hagyja el ajkam, Még ményebben kapom be Geri lüktető farkát, szinte lenyelem... miközben Vivi nyalja fenekem, és édes nedvemtől tocsogó puncim....

Szinte már mindenki remeg a vágytól, hullámzunk egymás ujjain, és nyelvei alatt.

De nem bírok magammal én is érezni akarom Geri duzzadó farkát, ezért eltávolodom kicsit barátnőmtől, és a lüktető kéjrúdra ereszkedem lassan. Miközben Vivi velem szembe egyre vadabbul hullámzik. Testemben mélyen megfeszül Geri, miközben én Vivi mellei után nyúlok....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vivi édes ajkai szinte ráülnek a számra, csókolózom velük, úgy morzsolgatom magamon. Megkapaszkodom a csípőjében, de Betty szopogatása már olyan intenzív, hogy egyre nehezebben bírom Vivit kényeztetni. Ezt Betty nem tudja, hiszen nem látja eltorzult arcomat, amikor mélyet szív a makkomon, a nyögésem is Vivi lucskos pinájába fullad. De ez olyan finom, hogy nyalni és nyalni akarom!

Előre nyúlok egyik kezemmel a csiklójához, éppen elérem és masszírozni kezdem. Mintha nem is az ő duzzadt mogyoróját masszíroznám, úgy kapja be hirtelen Betty a farkam és akkorát szív rajtam, hogy Vivi barlangjába ordítok fel. Nyelvem bedugom, hogy még jobban érezze, de Betty ismét egy erőset szop a már érzékeny makkomon. Már szédülök, de nem tudok mozdulni sem a nyakamon kívül, mert a két lány teste béklyóként köt az ágyhoz és érzem, hogy nem bírom ezt már sokáig.

Vivi felnyög rajtam és teste remegni kezd, Betty pedig a másik kezével a golyóimra csap le és játszik vele. Majd érzem, amint a szájába veszi az egyiket és megszívja. Ordításomat Vivibe fojtom ismét, a csiklóját ujjaim között megcsavarom, amitől akkorát sikít, hogy még az én fülemhez is eljut. Betty továb szopogatja a golyóm, miközben húzogatja a farkam, érzem, hogy a megcsapolásomra készül, de nem tehetek már ez ellen semmit. Csak kapaszkodom Vivi csiklójába és combjába, ordítok a pinájába...

Ekkor érzem, hogy Betty abbahagyja az eddigi kényeztetést és végre egy kis levegőhöz jutok. Nem tudom mi következik, egészen addig, míg meg nem érzem, hogy forró helyre csúszom be. Először lassan kezd mozogni, de már ezzel is annyira erős hatást vált ki, hogy rászorítok Vivi csiklójára. De már nincs visszaút, Betty egyre hevesebben táncol rajtam a csípőjével...

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Betty kezei megmarkolják melleimet, s egyre erősebben dörzsölgeti, miközben Geri nyelve oly vadul jár csiklómon, hogy mindenem reszket tőle. A csillagszemű néhány barátnőm által kiváltott hangosabb ordítást is hüvelyemben fojt el, s magáról megfeledkezve, néha megcsavarja ujjaival érzékeny csiklóm, ami hatalmas sikolyt vált ki belőlem. Betty gyönyörű teste előttem vonaglik, kezei közt morzsolja melleimet s én hozzáhajolok, hogy megcsókoljam puha, érzéki száját, Geri sajnálhatja, hogy ebből semmit sem lát. Testünk az ágyhoz szögezi, egyre jobban beleremeg barátnőm csípőjének táncába. Én is egyre hangosabban zihálok, Geri nyelvcsapásaitól ismét repülni készülök, Bettym is kipirult arccal kapkod levegő után, miközben vadul lovagol Geri farkán, s ez még gyorsabban repít a csúcs felé. Testem megfeszül, s elönti testem a forróság, s egy kicsit megszűnik a külvilág.

Mikor kinyitom szememet, látom barátnőm is rázkódik, s leemelem magam Geriről, hogy láthassa Bettyt amint áthalad a gyönyör kapuján, s már a csillagszemű is ott volt a nyomában, szinte egyszerre tört fel belőlük beteljesedésük hangja.

Míg Ők egymásra borulva pihentek, elindultam a konyhába hideg italért, mert amit behoztam az előbb már nagyon felmelegedett. Töltöttem mindenkinek, s szétosztottam a poharakat. Mohón kortyoltuk a hűsítő limonádét mindenkire ráfért a hűtés....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elszédülve lüktető lucskos puncim elnyeli Geri duzzadt lüktető farkát. Mélyen megfeszülök rajta, miközben ujjaim finoman érintik Vivi rozsaszin kemény bimbóit. Teste már remeg, közel a csúcs, amit az egyre sörösödő nyelvcsapások, okoznak. Az én csípőm, közbe lassan de ütemesen kezd el mozogni. Geri emeli csípőjét, hogy még mélyebbre hatolhasson bennem. Egészen kémény körzésekbe kezdek, miközben minden egyes mozdulatnál rászorít tüzes puncim, a gyönyört hozó farokra.

Mikor szemeim előtt látom barátnőm gyönyörét teljesen elvesztem a fejem, testem megremeg, és már csak a kielégülést hajszolom. Mire mindketten elérünk a láva ként égető gyönyör érzéséhez, Vivi leszáll Geri arcáról és láthatom a csillagszemű ragyogását, mi közben megragadja csípőm, és egyre vadabban húz magára. Míg teljesen el nem veszünk a gyönyörben....

Lassan ráborulok a kielégüléstől, orromba kúszik felhevült testének illata, és már fel sem akarok ébredni a bódulatból. De Vivi párás poharakat hoz, amiből kipirult arccal kortyoljuk, a megnyugvást hozó frissítőket

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a frissítő életmentőnek bizonyult, mert Betty előbbi lovaglása egyszerűen a kiszáradás szélére sodort. Mintha sosem akarta volna abbahagyni, vagy már hónapok óta nem kapott volna ilyen kiadós kefélést, úgy vágtázott mindkettőnket a gyönyörbe.

Vivire hálás szemekkel nézek, de az ő szemeiben mintha huncutságot véltem volna felfedezni. Hiába kortyoltam az előbb édes forró nedűjéből, mégis ez az ital, amit kaptam... De még a második kortynál sem tarthattam, amikor Vivi egyszerűen lehajolt elém és a még lángoló farkam szopni kezdte. Majdnem félrenyeltem, mert olyan érzékeny volt, és ráadásul nem kímélte, nem finomkodott, ahogy illett volna: erősen, határozott szívásokkal pumpálta fel újra keményre a faszomat. Remegő kezekkel tettem le a poharat a tálcára, Betty még pihent mellettem, és mosolyogva nézett rám, majd odaszólt Vivinek:

- Ne kíméld! Ha már felhoztuk, tegyen ki magáért! Csináld csak, lássuk meddig bírja!

Ekkor kezdtem úgy érezni magam, mint aki csapdába esett, hiszen ezek a csajok itt ki akarnak végezni a szexszel! Megmarkoltam a lepedőt, de ez a szemtelenség is azért piszkálta a hiúságomat. Még hogy meddig bírom? Na majd meglátjuk! Lenézek Vivire, és a hajába markolok és ha már szop, akkor lássuk mit tud! Feltolom a farkamra tövig és meglepődöm, mert nem is ellenkezik. Sőt, még ő tolja is magát, hogy még mélyebbre csússzak a szájában. Rámnéz, ahogy tövig benyelte és lehet, hogy látta a csodálkozást a szememben, de úgy megszívta odabent, hogy megmarkoltam a haját. Próbáltam lehúzni magamról, de nem engedte. Megint fordult a kocka: átvette az irányítást, a szája foglya lettem.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem hagytam túl sok időt a nagyfiúnak, még alig kortyolt az italából, mikor lehajoltam elé, és számba vettem a farkát, s bár tudtam nagyon érzékeny még de határozott kemény szívásokkal kezdtem újra életet lehelni belé. Bettym mellette pihegett, de tekintetében már láttam a huncut mosolyt, mikor megszólalt :

-Ne kíméld! ha már felhoztuk, tegyen ki magáért! Csináld csak, lássuk meddíg bírja!

Szegény fiú először csak markolta a lepedőt, de mikor meghallotta barátnőm szavait, mintha kihívásnak vette volna a dolgot, megmarkolja a hajam és tövig nyomja számba a farkát, s várja , hogy majd meglepődöm, de ekkor én még mélyebben magamba szívom, s belefúrom tekintetem az övébe. S a következő pillanatban már menekülne, de nem engedem.

-Ezt akartad nagyfiú ??? Hát akkor megkapod !! - gondoltam magamban, s szememben vad tűz gyúlt, miközben ajkaim vákumként ölelték körbe farkát.

Lassacskán Bettyben is újra éledt a vágy, s Geri két karját a feje fölé emelve áttérdelt fölötte, leszorítva Őt ismét az ágyra s vad csókolózásba fogtak, miközben én egyre gyorsabban mozgattam szám, s két ujjam is ráfontam s bilincsként szorítottam farkára. Lassan , de biztosan haladtam célom felé, nagyon vágytam már rá, hogy magamban érezzem munkám gyümölcsét. Éreztem, ahogy nedvem lecsordogál combom belsején, s szabad kezemmel be is nyúltam combjaim közé, s két ujjammal csiklóm kezdtem dörzsölni. Néhány perc után már nem bírtam tovább várni, kiengedtem számból szerszámát, s Betty füléhez hajoltam, s belesúgtam mit is szeretnék igazán.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vivi szusszanásnyi időt sem hagy a csillag szeműnek. Élvezettel kapja be az éppen kielégült, nedvektől édesíttet farkat. Látom szemén a kéjt, nem fogja abba hagyni anélkül, hogy mélyen magába ne érezné a lüktetést. Hevessége teljesen átragad rám, még mindig pihegve, de annál vadabb szenvedéllyel esem rá Geri ajkaira, mohon faljuk egymást, miközben teljesen az ágyhoz van szorítva a csillag szemű. Vivi halkan a fülembe súgja búja vágyát, és már mozdulok is. Gerit felhúzzuk az ágyról, nagy kerek szemekkel néz mi is fog most történni, miközben próbál megállni a saját lábán. Karjaink csápként fonódnak testére, és szinte már azt sem tudja, hogy hol is van, csókoljuk mindenhol, bőre egyre érzékenyebb, már nyöszörög a kíntól, kielégülésre vágyik. Vivi ekkor feltérdel az ágyra, kezeit maga elé téve, kissé hátra feszíti gyönyörű csípőjét, és én gyengéd erőszakkal szinte bele lököm Geri álló farkát Vivi lucskos pinájába...

Kissé szétfeszítem a combjait, kényszerítem, hogy egyik lábát felemelje az ágy végére.

Felmászok Vivi elé és fejjel alá csúszom, fejem éppen kibújik Vivi combjai közt. Így kényelmesen elérem nyelvemmel csiklóját, miközben néha mélyen megszívom Geri golyóit, Vivi eközben karjára ereszkedve már issza is nedvem édes puncimból. Karom hol Vivi csípőjét simogatják érzékien, hol Geri golyóit masszírozzák, az egyre hevesebb iramban.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elszédültem, ahogyan egyre kitartóbban szopta Vivi a farkam, de végül mégis megkímélt a teljes kifacsarástól. De tudtam, hogy ezt nem kegyelemből teszi, inkább azért, mert kitalált valamit. Összesúgtak a csajok, majd egyszer csak felhúztak az ágyról. Fekve sem tudtam már mi történik, de ahogy odaállítottak az ágy elé, majd Betty odatérdeltette Vivit, már kezdtem sejteni mi következik. De felocsúdni sem volt időm, mert Betty egy mozdulattal ráhúzott Vivire, és vörösen lüktető farkam már tövig mártottam a csajban. Megkapaszkodtam a csípőjében, hogy megtartsam magam, ujjaim a bőrébe mélyedtek, úgy szorítottam hozzám. Minden mozdulata édesen kínzó fájdalommal járt, miközben benne lüktettem. Láttam, hogy Betty alattunk fekszik, de nem láttam mit csinál. Mégis tudtam, mert amikor megkapta a golyóimat, majd kiengedte a szájából, ordítani kezdtem. Nem elég, hogy Viviben vagyok, aki még rá is szorít a makkomra, még a golyóim is... Mozdulni is alig mertem, mert bár éreztem, hogy a robbanás sem lehet messze, de amilyen érzékeny voltam, csak üvölteni tudtam minden húzásnál. Mondjuk a csajok sem fogták vissza magukat, mert Vivi úgy nyöszörgött, majd fel-fel sikított, hogy élvezet volt hallani.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak két szót súgtam Betty fülébe, de ebből máris tudta mit szeretnék. Ismert már, pillanatok alatt rendezte pozícióba a csillagszeműt mögém miközben én már az ágyon térdeltem, s széthúzva combjaim már barlangomba is tolta a meglepett srác farkát, s elhelyezkedett alattam, hogy hozzá férjünk egymás csiklójához. Geri minden húzásnál feljajdult, mostanra eléggé megviselte az eddigi " játék ", de már én is nyöszörögtem mert Betty nyelve egyre gyorsabban járt duzzadt csiklómon, s én is ittam édes nedvét, miközben Geri egyre gyorsabban mozgott bennem. Az utolsó, végső gyönyör felé haladtunk mindhárman s úgy tünt én leszek az első. A csillagszemű minden lökésétől végigfutott testemen a remegés, s Betty édes nyelve bár néha úgy éreztem máshol jár, mikor újra és újra lecsapott csiklómra szinte ájulásba kergetett a remegés. Aztán a következő pillanatban testem megfeszült, s ezt érezve Geri tövig nyomva tartotta bennem farkát s Bettym is megfékezte nyelvcsapásait, míg átjárt a gyönyör. Lassan lehúzódtam Geriről, s helyet cserélve Bettyvel most Őt húztam Gerire, aki ismét feszítően szűk helyre érvén ismét feljajdult. Betty már tudta most nem érhet hozzám, de én alácsúszva széthúztam ajkait, hogy csiklójához férjek s miközben a csillagszemű ismét gyorsabb tempóra váltott benne, én is egyre vadabbul mozogtam nyelvemmel rajta. Már Ő is remegett minden lökésnél, apró sikolyok törtek elő belőle, s néhány perc múlva Őt is megfeszítette a gyönyör édes kínja. Egy pillanatra megálltunk, s én kibújva alóla lehúztam Geriről, hogy megpihenjen. S a következő pillanatban a fiú elé térdelve, nagyon finoman megmarkoltam egyik kezemmel a farkát, a másikkal golyói alá nyúltam s nyelvemmel egészen lentről indulva finoman végignyaltam. Makkjához érve próbáltam még finomabban érinteni de így is felszisszent, így egy pillanat alatt tövig toltam számba, s kezem már erősen markolva mozgott, fejem ritmusára. Eközben Betty is lecsillapodott kissé s mellém csusszanva már az Ő nyelve is Geri farkát símogatta csak lefelé haladva. A csillagszemű egyik keze Betty a másikkal az én hajam markolva hangos nyögésekkel élvezett, miközben kiengedve számból mindkettőnk mellére jutott bőséges nedvéből. Geri szinte összerogyott, lefektettük az ágyra,mellé kuporodtunk két oldalról, kapott néhány csókot tőlünk, aztán Bettyvel a zuhanyzóba indultunk letusolni.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vivi egyre erősödő zihálása jelzi, hogy nagyon közel van teste a kielégüléshez...aprókat remeg Geri kemény farkán. A csillagszemű már szinte hangosan sikít a gyönyörtől, és már mikor éppen élvezne, olyan gyorsan helyet cserélünk, hogy fel sem fogja szinte, hogy mi történik. Feszül bennem lüktető farka, de Vivi erőteljes csikló masszírozásától, az én testem is remeg a gyönyörtől máris....levegő után kapkodva remeg rajtam végig a gyönyör. De barátnőm egy pillanatra sem áll meg, és mikor lefordulok a keményen lüktető farokról, máris neki esik ajkaival kóstolgatni. De ezt nem hagyom, és én is még mindig remegő gyönyörrel kóstolgatom Geri farkát. Kezei dús fürtjeinkbe markol és úgy élvezi a gyönyört amit két nő látványa, farkát szopva, még nagyobb erővel tőr fel belőle. Édes nedve beteríti mindkettőnk hullámzó mellét. Majd az érzékeny makkját tisztogatjuk, miközben szinte alig már saját lábán állni.

Fáradtan kielégülve dőlünk végig az ágyon, miközben egymást simogatjuk csitítólag. Nem tudni ki, kit simogat, de ez már annyira nem is lényeges. Végül Vivivel eltűnünk a tusolóban, és Gerit magára hagyjuk. Ráfér a pihenés.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint a lányok eltűnnek a zuhanyzóban, látom, hogy összenevetnek a fülkében, de mégis elmerülnek egymás szappanozásában. Körbenézek. Nem semmi nap volt ez a mai. Aztán azon gondolkodom, hogyha itt maradok, akkor folytathatnánk a játékot, de...

Mégis az lesz a legjobb, ha angolosan távozom. Még a végén vagy nem engednének el, vagy ki tudja mi lenne. Kicsit fáradtan felülök, de a lányok még mindig egymást szappanozzák. Itt az idő!

Megtalálom a szétszórt ruháimat, majd gyorsan magamra kapkodom őket és irány az ajtó! Nem vettek észre szerencsére, amikor kilépek és behúzom magam mögött. Nagy levegő és már lefelé lépkedek a lépcsőn. Mikor az aljára érek, hallom Vivi hangját, hogy szólítgat, de mintha meg sem hallottam volna, úgy lépek ki a kapun. Amikor a cukrászda elé értem elmosolyodtam, és már tudtam: ha egy finom fagyira vágyom, tudom hová kell beülni ezután.

Tartalomjegyzék