Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy tisztáson ültünk, a fűben, és némán néztünk egymás szemébe, miközben körülöttünk zajongott az egész erdő. A madarak egymásnak adva a szót csicseregtek folyamatosan, egyre bátrabban közeledve felénk, a szél finom hárfazenét játszott, a virágok, a fűszálak, a fák egy sejtelmes ősi ritmusra hajladoztak, de mi ebből semmit sem érzékeltünk, csak ültünk egymással szemben, időtlen idők óta. Fogtam a kezét, ujjbegyemmel simogattam a kézfejét, a gyönyörű formájú körmeit, a ráncokat a tenyerén miközben elolvadtam a szemében. Élveztem, ahogy néz rám mereven és mégis olyan odaadóan, ahogy próbálja egyetlen pillantással kifejezni mindazt, amit irántam érez. Nem kellettek szavak közöttünk, a testünk átvette lelkünk üzenetét, parázslott, égett, borzongott, és olyan tökéletes érzést adott, hogy féltem megtörni, akár egy mozdulattal, akár egy sóhajjal, bármivel.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tudtuk, hogy egyszer elkap minket, a mindent elsöprő vágy egymás lelkéért és testéért. Ahogy egymást néztük...minden érzékszervem ingerek hatása alá került. Nem volt fizikai érintkezés, csak lelki....de felért bármilyen simogatással.

Megtörtem a mozdulatlanságot és ajkát gyengéden megcsókoltam. Nem viszonozta...csak élvezte csókjaimat....ami lassan a nyakát is beborította. Élveztem az egyoldalú kényeztetést. Nagyon kivoltam éhezve, hogy láthassam és érezhessem teste remegését!

Nem volt megállás....hanyatt fektettem....kigomboltam csipkés blúzát....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira sokáig ültünk mozdulatlanul, hogy először fel sem tűnt, amikor megtörte szobormerevségünket és megcsókolt. Nem is érzékeltem, mert még mindig a fejemben vetített fantáziaképeket nézegettem, de ebben az esetben a valóság felülmúlta a képzeletet. Éreztem, ahogy a nyakamra siklik az ajka és beleborzongtam a vágyba. Néztem az éhes szemét, ahogy szeretné rám vetni magát, de a mozdulatai mégis gyengédek voltak. Hanyatt döntött, de ezt már csak akkor vettem észre, amikor a fűszálak csiklandozni kezdtek. Lassan, őrjítően lassan gombolta ki a blúzomat, hogy végül a mellemet a kezébe vegye és apró csókokkal halmozza el. Felnyögtem, hangosan, mire hirtelen abbahagyta, de én beletúrtam a hajába és így kértem folytatásra. Percekig játszott egyre keményedő bimbómmal, miközben rajtam az erotikus hullámok mellett olyan végtelen szeretet is áradt szét, aminek a létezéséről eddig fogalmam sem lehetett. Csak arra vágytam, hogy nekiadhassam magam testestől-lelkestől.

Közben abbahagyta a mellem kényeztetését és a szemembe nézve újra megcsókolt, miközben a keze lassan elkezdett a bugyim felé csúszni.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig vártam, hogy megízleljem formás melleit. Bimbói egyre keményebbek lettek ajkaim kényeztetésétől. Nyögések hagyták el kecses ajkait..miközben már a bugyiján keresztül simogattam. Selyembugyija feszesen szorult puncijára. Mintha közvetlenül érzéki finomságát érintettem volna meg. Megpróbálta félrehúzni, hogy érintésem csupasz punciját izgassa, de nem engedtem meg. Befeküdtem lábai közé és ajkaimmal gyengéden harapdáltam. Bugyija egyre nedvesebb lett....kívülről nyálamtól....belül a vágy nedveitől.

Izgalmában melleit szorongatta. Végül engedtem és számmal mohon lehúztam bugyiját. Nyelvem lüktetve hatolt be.......

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A selyembugyim annyira szorosan ölelte körbe a csiklómat, hogy amint hozzáért szerettem volna megszabadulni tőle. De nem engedte, inkább lejjebb csúszott és a lábaim között befészkelve magát elkezdte harapdálni a csiklómat a finom csipkén keresztül. Éreztem, hogy az anyag teljesen átnedvesedik, ahogy nyalogatja, és éreztem hogy belül is csöpögök, annyira közel jártam az élvezéshez, hogy elképzelhetetlennek tartottam, hogy ilyen elemi hatással legyen rám. Egyszercsak, amikor már majdnem átléptük a határt, hirtelen abbahagyta, de csak annyi időre, míg a fogaival lerántotta a csipketangámat, hogy végül behatoljon egészen mélyen a nyelvével a redőim közé, felkorbácsolva mégjobban az érzékeimet. Éreztem, hogy eljött a pillanat, a testem olyan hevesen rázkódott meg, mintha földrengés hánykolná, és hangosan nyögdécseltem, ahogy a fürge nyelve kalandozott rajtam.

Amikor elcsendesedtem egy hirtelen mozdulattal most én kerekedtem fölé, lábaimmal körbefontam az övéit, satuba zártam és a kezemmel kezdtem kényeztetni meredező szerszámát. Aztán lehajoltam és apró, lepkefinom csókokkal kényeztettem, miközben egyik kezemmel húztam a bőrt finoman fel és le. Láttam a szemében a vágyat, hogy elélvezzen, de még nem akartam engedni, ezért változtattam a technikán és előrehajolva a mellemet adtam megint a szájába, miközben a szerszáma kettőnk közé szorult és dörzsölődött miközben előre-hátra ringtam

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A finom íz elöntötte számat....mohón habzsoltam felizgult szeméremajkait! Kérdően nézett szemeivel, mintha abba akarnám hagyni kényeztetését. Csak levegőt vettem és újra elmerültem a csodás látványban. Kemény csiklóját szoptam, gyengéden harapdáltam.

Megint levegőért jöttem ki, amikor hirtelen megfordított...és szembe nézett ágaskodó szerszámommal. Apró csókokkal halmozta el a váladéktól érzékeny makkomat. Kezével érzéki mozgással húzogatta a bőrt....nagyon kívántam, hogy elélvezzek és érezze, ahogy kitörő ondóm folyik kezén. De Ő mást akart...és nem tudtam ellenállni Neki. Abbahagyta farkam kényeztetését, fölém hajolt és melleit számba adta. Felváltva szoptam bimbóit..miközben alsóteste ütemesen mozgott nedves farkamon. Csípője ringatózott..szerszámomon a bőr sikamlósan mozgott. Talán érezte rajtam, hogy közel vagyok ismét a kitöréshez...ezért lassított...és szó nélkül új pózban kezdett elhelyezkedni.

Megfordult és arcomra helyezte vágytól izzadó punciját...nyelvem keményen hatolt belé. Minden érzékemmel csak a lassan szétnyíló punci hatására koncentráltam. Pedig Ő sem tétlenkedett közben.......

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor megéreztem, hogy mindjárt ő is szétrobban automatikusan lelassítottam, és más pozíciót kerestem, ahol tovább tudom kényeztetni. Nem akartam még, hogy elsüljön, mert élveztem ahogy kéjesen nyögdécselhetek alatta és élveztem ahogy a szerszáma a markomba, a torkomra feszül. Ezért aztán úgy fordultam, hogy az arca beletemetkezhessen forró ölembe, azt akartam, hogy kényeztessen, nyaljon, szívjon, gyömöszöljön, hajszoljon egy újabb orgazmus felé.

Közben én is játszottam vele, egészen mélyre leengedtem a torkomon, aztán hirtelen kirántottam, majd a golyóit kezdtem el simogatni. Annyira elteltem az érzéssel, amit okozott nekem, hogy észre se vettem, egyre vadabbul kényeztetem. Amikor halkan felnyögött, mert apró harapásokkal ingereltem a makkját, magamhoz tértem, és újra gyengéd nyelvcsapásokkal kezdtem izgatni.

Nem akartam, hogy a számba süljön el, ezért felemelkedtem róla, pontosabban csak előrébb csúsztam, négykézlábra emelkedtem és megdöntöttem a csípőmet, hogy a fenekem szétnyílva táruljon elé. Hátrafordultam és kéjesen nyögve kértem.

-Tegyél magadévá, kérlek, kérlek.

Nem tudott ellenállni az invitálásnak, így duzzadó makkját a nyílásomhoz szorította és lassan, centiről centire tolta belém, egészen addig, míg tövig nem érezhettem magamban. Lehajtottam a fűre a fejemet, hogy a fenekemet még jobban ki tudjam tolni felé, megkapaszkodtam egy fűcsomóban és vártam hogy mozogni kezdjen bennem.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerre kényeztettük egymást. Farkam lüktetett érzéki szopásától, miközben két ujjam behatolt szűk hüvelyébe. Kéjesen nyaltam ami csak elém tárult, ujjammal dugtam és tágítottam bejáratát. Farkamból előcsaló váladékomat nyelvével kenegette makkomon. Érezte mozdulatomon, hogy mikor kell abbahagynia, hogy ne menjek még el.

Pedig ez volt az első szeretkezésünk...!

Érzékien kínzott...golyóim megduzzadtak a felgyülemlett vágytól.

Egyszer csak megmozdult és megtörte a hosszú némaságot...amit néha csak nyögéseink szakítottak meg.

-Tegyél magadévá, kérlek, kérlek.

- Parancsod teljesítve...mondtam és lüktető farkam lassan tövig hatolt nyílásába.

Lassan mozogtam nehogy eldurranjak....szorosan markoltam popsiját. Felváltva és ütemesen mozogtunk. Hátra nézett, kéjes szemeiből látszódott, hogy már a végső kifejlettet várja. Néztem ahogy kemény farkam ki-be jár izzó hüvelyéből.

- Végezz ki....érezd a belsődet elöntő forró láva folyamot! Mondtam, miközben lassú csípő mozgása az élvezésig sajtolta farkamat. A kiáramló ondó érzése végig futott a gerincemen, behatolt agyamban. Ettől ütemesen elkezdtem mozogni, nem engedtem, hogy farkam megpihenjen. Éreztem, hogy van még benne anyag és így minden cseppje ellepte belsőjét...!

Feltérdeltünk és hosszan csókoltuk egymást, miközben kezeink egymás megpihenő nemi szerveit simogatta.

Lassan ledőltünk egymás mellé...és szorosan mellébújva vártuk a teljes érzelmi és testi megnyugvást! Néha egymásra néztünk és tudtuk, hogy még nincs vége......

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Parancsod teljesítve - suttogta, és tövig nyomult belém. Nagyon-nagyon izgató érzés volt, vágytam rá hogy még mélyebben, egészen golyóig feszüljön belém és amikor megkaptam nem tudtam, nem is akartam visszatartani nyögéseimet.

Hátranéztem, hogy összekapcsolódjon a tekintetünk miközben az orgazmus felé vágtatunk egyre hevesebben.

-Végezz ki... - nyögte élvezettel, én pedig az utolsó cseppet is igyekeztem kisajtolni belőle. Aztán egymás mellé omlottunk, bágyadtan, kimerülten, szeretetre éhesen becézgettük a másikat, csókolóztunk, és vártuk a megnyugvást, ami csak nem akart eljönni. Mintha valami lett volna a levegőben, ami arra ösztönzött hogy folytassam tovább.

Valami megmozdult, egy enyhe kis légmozgás futott végig ami összeborzolta a bőrömet és további incselkedésre késztetett.

A hasára fordítottam a kedvest és finoman masszírozni kezdtem, először az ujjaimmal, aztán mindkét mellemmel. Csúszkáltam rajt fel-le, miközben próbáltam egész testemmel beborítani. Végül a kezem helyét átvette a nyelvem, a nyakától indulva végignyaltam a gerince árkát, egészen a feneke hajlatáig, ahol incselkedve befúrtam a nyelvem feneke két féldombja közé. Megmerevedett, aztán megadóan felsóhajtott, én pedig elindultam visszafelé. Megint a tarkóján kötöttem ki, miközben a mellem a hátának nyomódott.

Addig folytattam az érzéki játékot, míg újra meg nem keményedett alattam. Vártam, hogy vegye át a kezdeményezést, ezért lehengeredtem róla és pajkosan a szemébe néztem.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pihengettünk és élveztük az átélt élményeket. Kérdően néztünk egymásra a folytatást illetően...és már a hasamon feküdtem. Finom kezeivel masszírozott...majd melleivel folytatta. Kicsit kényelmetlen volt, mert férfiasságom magához tért. Kicsit megemelkedtem, hogy szabaduljak a kínzó érzéstől. Végig nyalta a hátamat nyakamtól a fenekemig. Nem bírtam tovább és egy mozdulattal finoman ledobtam magamról. Szétterült és odaadóan várta a folytatást. Főlé hajoltam és csókolni kezdtem arcát. Szorosan ölelt magához. Kívántam kényeztetését. Lassan haladtam lefelé...miközben kemény farkam is simogatta. Mellbimbóit mohon kaptam be...nyelvemmel körbe-körbe izgattam. Tovább akartam haladni, de megfogta a fejemet és halkan felnyögött.

- Szopjad még....élvezem nagyon....ne hagyd abba, kérlek!

Tovább szoptam, szívtam melleit...kezem farkamat izgatta. Kettős kényeztetés...ez igen...teljesen elszállt az agyam!

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy izgatni kezdtem egyszercsak ledobott magáról és én elterültem a fűben, hagyva, hogy csináljon velem, amit csak akar. Először megcsókolt megint, imádtam a nyelvét a számban és már ettől újra beindultam, de akkor tovább kalandozott le a mellemhez.

Elkezdte szopni és én éreztem, hogy nem fogom tudni visszafogni magam, ha még egy kicsit csinálja én rögtön elmegyek. Ezért amikor lejjebb akart csúszni felnyögtem, hogy szopja még, könyörögtem, hogy nem kímélje a mellemet. Eleget is tett ennek, miközben megláttam, hogy egyik kezével a dákóját simogatja. A látvány annyira felizgatott, hogy pillanatokon belül behunyt szemmel élveztem el miközben ő szorosan tapadt a mellemre, szívta, harapta, csókolta rendületlenül.

Amikor elcsendesedtem magamra húztam, újra érezni akartam, mélyen magamban.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egymás szemében néztünk mélyen és az élvezés határán voltunk. Láttuk egymáson, hogy nem sok kell, hogy miközben melleit szopom...farkamat verem...az újabb orgazmushoz.

Élveztük ezt a szexuális szabadságot.

Mielőtt eldurrant volna a farkam....kínálkozó bejáratához helyeztem...nedves makkommal cirógattam duzzadó csiklóját és szeméremajkait. Nyögtünk az érzéki élvezettől. Makkom már nagyon érzékeny volt. Nem bírtuk tovább és farkam önkéntelenül is tövig hatolt a gyönyör mélyébe. Ütemes mozgásom egyre közelebb vitt az újabb elélvezésig. Néztem, ahogy kemény farkam ki-be járt a szűk punciba.....!

- Drágám...nem bírom már.....kidurranok! Hörögtem és azzal a lendülettel már éreztem a kiáramló ondó kéjes érzetét.......

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felnyögtem az élvezettől, ahogy játszott velem, aztán egészen mélyen, tövig hatolt belém. Igazán jó volt, extatikus állapotba kerültem a mozgásától, minden porcikáját magamba akartam olvasztani, miközben egyre közelebb kerültem az újabb orgazmushoz.

Láttam, ahogy a nyílásomban ki-be mozgó farkát figyeli elbűvölten és egy kicsit megemeltem a fejemet hogy én is lássam. Tényleg csodálatos volt a látvány és annyira beindultam tőle, hogy újabb orgazmus kitörését éreztem magamon.

-Drágám nem bírom már, kidurranok! - nyögdécselte, és ezzel a lendülettel már éreztem is ahogy forró magját lövi belém. Összerándultam a kéjtől, elvesztettem az eszemet egy pár pillanatra és csak nagyon lassan engedtem ki magamból.

Odacsusszant mellém, én forrón átöleltem, és csak pihegtünk egymás karjaiban. Belefúrtam arcomat a vállgödrébe és simogattam a hasát, a mellkasát, az arcát, ahol csak értem.

Oldalra fordultunk mind a ketten és gyengéd, kedveskedő csókban forrtunk össze. Közben az arcát, hátát kényeztettem, szorítottam magamhoz, mintha az életem függne tőle.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A végsőkig szorította magában elélvező farkamat. Majd lassan kicsusszantam..öléből.

Mellé feküdtem és szorosan átölelt, mintha félt volna, hogy itt és most vége a kapcsolatunknak. Csókoltuk egymást...aztán megtörtem a csendet.

- Mit szólnál egy kis levezetéshez.....kérdeztem és megpihent szerszámomat elkezdtem életre kelteni.

- Mire gondolsz.....csak nem ezt szeretnéd látni...mondta és finom ujjaival simogatni kezdte punciját.

Feltérdeltem és egyre izgatóbban játszottam farkammal.....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor már eleget pihegtünk újra fölém hajolt és megkérdezte, mit szólnék egy kis levezetéshez. Elképedve érzékeltem, hogy már megint vágyakozom rá, így nem álltam ellent.

Elkezdtem simogatni magamat miközben csábító szavakat mormoltam magam elé. Feltérdelt, és a farkával kezdett játszani közben, de én mohón mindent akartam ,ezért rátettem a szerszámára a kezemet és egy kicsit közelebb húztam magamhoz.

Egyszerre izgattam őt és magamat, összehangolva a ritmust, egyre gyorsuló ütemmel, aztán visszalassítva, aztán megint határozottan nyomulva.

Ahogy nőtt bennünk a vágy úgy vesztettük el a fejünket megint és egyszerre élveztünk el a kezem által. Ő beterített finom spermájával, majd a hasamra fordított és a fenekemet kezdte el csókolgatni, simogatta a hátamat.

Kezem beszorult az ölemhez és minden egyes érintésére a csiklóm olyan érzékenységgel válaszolt azt hittem belehalok a gyönyörbe.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Farkam csak duzzadt kezeimtől....szememet nem tudtam levenni puncijáról..annyira élvezetesen izgatta magát.

Szerettem volna látni arcát, hogy mit érez, amikor kiverem a farkamat, de nem adta meg ezt a lehetőséget. Átvette a hatalmat testem felett, keze rászorult farkamra és egyszerre játszott mind a két kezével.

Nem tudtam már megszólalni, miután mellére irányította elélvező farkamat. Érzékeny makkommal elkente ondómat bimbóján.

Megfordítottam és hátát, popsiját simogattam, csókolgattam....miközben nagyokat sóhajtozott.

Megemeltem popsiját és nagyon finom csókokkal próbáltam megnyugtatni lüktető punciját. Tudtam, hogy ez csak újabb vágyakat gerjeszt bennünk. Valahogy nem akartuk, hogy vége legyen ennek a gyönyör hullámnak.

Hátra tolta teljesen popsiját...kinyílt hüvelye és nyelvemmel belehatoltam....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

élveztem a simogatását és ösztönösen megemeltem a popsimat hogy közelebb férjen fájdalmasan vágyakozó csiklómhoz.

Aztán megéreztem a nyelvét bennem és úgy éreztem vége a világnak, nagyon akarom hogy megint az övé legyek. Vágytam rá, hogy élvezhessek, és annyira hevesen kívántam hogy megijedtem attól mennyire végeérhetetlen a vágyunk egymás iránt, az éhségünk sosem akar beteljesedni.

Végül négykézlábra emelkedtem és kértem, könyörögtem hogy dugjon még. Engedett is a szelíd erőszaknak és finoman belémhatolt miközben egy ujjával a popsimat kezdte el izgatni. Elöntöttem az élvezés hullámai és egy határozott mozdulattal megfogtam az ujját és belevezettem a popsimba.

Erre teljesen ledermedt én meg kihasználva mozdulatlanságát elkezdtem mozogni. Mint egy oszlopra úgy húztam magam a farkára miközben másik nyílásomban az ujja kényeztetett és ahogy egyre hevesebbek lettek a mozdulataim éreztem hogy felenged és már ő is teljes izgalomban várja a beteljesülést.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem volt elég, hogy nyelvemmel dugtam....további élvezetekre vágyakozott.

Megadtam neki mindent....farkam finoman hatolt egyre beljebb, miközben ujjammal popsiját dugtam. Egész testünk mozgott...mozdulatainkat már nem tudtuk vezérelni...vártuk a végső beteljesedést.

Nem kellett már sok az élvezésig....az utolsó pillanatban kirántottam és farkam tartalmát popsijára ürítettem. Élvezettel néztem, ahogy a vágatban folyik a nedűm. Még kemény szerszámommal kenegettem popsiját.....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

éreztem, ahogy elélvezett, ahogy csorgott le a popsimon a sperma, és ahogy játszott vele. Aztán egy hirtelen gondolat született a fejében, és a még kemény szerszámát a sperma síkosságát kihasználva a popsimba dugta, pontosan az ujja helyére.

Felsikoltottam a váratlan mozdulattól, aztán már csak arra tudtam figyelni, milyen tornádó gyorsasággal érkezik a következő orgazmusom.

Megmarkoltam a füvet a tenyerem alatt és toltam magam rá tövig, amitől ő is teljesen beindult és elkezdett kényeztetni. Az ujjai közben a csiklómon kalandoztak és amikor megtalálta azt a pontot, ami a legérzékenyebb olyan vad orgazmus lett úrrá rajtam, hogy hirtelen azt hittem földrengés van.

Aztán kicsúszott belőlem, tátongóan üres űrt hagyva maga után és rámzuhant, átölelt és bohókás szavakat suttogva a fülembe becézgetett finoman.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sose hittem volna, hogy első szeretkezésünkkor mindent kipróbálunk. Még nem soha dugtam popsit, de ez a szűk bejárat magába szívta nedves és kemény szerszámomat. Talán már az utolsó erőnket adtuk bele, hogy újra átéljük a közös orgazmus csodálatos élményét. Ahogy beleélveztem, már dőltünk is el.

- Már csak egy vágyam van...súgtam a fülébe.

- Mi az kedvesem....mire vágysz még? Kérdezte vágyakozva.

- Szeretném, hogy finom ajkaddal játsszál...élvezésig szopd a farkamat!

Tartalomjegyzék