Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy nyári délelőtt épp egy szexpartner kereső oldalt nézegettem, amikor megakadt a szemem egy hírdetésen és egy fényképen. Egy 40-es nő keres szexpartnert. Rövid, vörös haj, szép kerek arc, nem túl vastag, de érzéki száj és sejthetően szép mellek...Nyomban jelentkeztem is nála. Szintén fotóval, illedelmesen bemutatkozva. Aztán nem kis meglepetésemre válaszolt és elkezdtünk csetelni egymással. A kérdései lényegre törőek voltak, de mégsem indiszkrétek. Tetszett a stílusa. Megbeszéltünk egy randit, hiszen végülis nem levelezni akartunk....

Vacsorára hívtam őt estére egy belvárosi étterembe közel a Gellért-hegyhez. Az étterem előtt kicsit idegesen vártam őt. Végülis semmit nem tudtam róla. Igaz ő is éppen ennyit tudott rólam...

Aztán elém, lépett egy tőlem alacsonyabb nő térd alá érő szoknyában, kicsit magasabb sarkú papucsban és fehér blúzban. A blúz alatt nem véltem látni melltartót, de végülis még este is szinte izzasztó hőség volt. Az arcába nézve rögtön felismertem őt. Igen szépnek hatott a villódzó fényeknél és ezt a szépségét bent, a félhomályban sem veszítette el.

Egy félreeső boxban foglaltunk helyet. Rendeltünk, iszogattuk az üdítőinket és ismerkedtünk. Lábunk az asztal alatt időnként véletlenül egymáshoz ért....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A barátnőm unszolására regisztráltam egy társkereső oldalon. Nagyon nem akarom lekötni magam, de hiányzik már egy forró ölelés, nagy szex csaták, éjszakai séták, néha egy-egy gyertyafényes vacsora.


Alig pár napja vagyok még itt, szinte ki sem ismerem még magam az oldalon, de egy helyes jóképű pasi írt levelet, hogy meg szeretne ismerni. A fotója alapján szimpatikus, és ahogy chatelünk egymással, érzem, milyen érzékeny, intelligens.


Gyorsan dönt, nem gondolkodik, a délutáni chatelés után, vacsorára invitál egy budai kisvendéglőbe. Nem habozom én sem, hisz azért regisztráltunk, hogy ismerkedjünk, találkozzunk.


Izgatottan készülődök, még bugyit is elfelejtettem venni. Hisz nyáron, ritkán hordok, de ma mindenképp akartam venni magamra, de már lemaradt.

Térdig érő szoknyámban úgysem fogja senki észrevenni, hogy hiányos kicsit az öltözékem.

Néhány percet késtem is, zavarom miatt, hisz ilyen gyorsan nem szoktam ráállni egy randira sem.


Ahogy megpillantottalak, sportos nyári öltözékedben, tudtam, hogy veszélyes vagy számomra.

Magas, sportos alkatoddal nyílt tekinteteddel azonnal elvarázsoltál. Nyári farmerben és egy laza ingben voltál, barna hajadba beletúrt a langyos forró szél, válladra pedig egy kötött pulcsi volt terítve, egyszóval nagyon jól néztél ki!


Ismerősen közlekedtél az étteremben, egy félreeső boxba invitáltál, majd magadnak üdítőt, nekem meg teát kértél. Közben pedig beszélgettünk mindenféléről.

Véletlenül az asztalon, amikor a poharad vetted fel, hozzáértél a kezemhez…… mint a villám úgy megráztál.


Gondolom, az már nem volt véletlen, amikor az asztal alatt lábamhoz simult térded. Élveztem a veled való találkozást. Beszélgetés közben egymás szemébe néztünk, és a kimondott szavakon túl is értettük egymást.


Gyorsan eltelt az idő, és jeleztem, hogy indulni készülök. Már késő este volt, ahogy kiléptünk az utcára, a nappali forróság helyett enyhébb, símogatóbb volt a levegő.


Te kézen fogtál, és nem hazafelé, hanem a hegyre invitáltál egy kis sétára. Nekem is jól esett a friss levegőn a séta, és élveztem, forró kezed érintését tenyeremben.


Olyan gyorsan felértünk a Szabadság szoborhoz, hogy észre sem vettem az idő múlását. Előttünk hevert Budapest mint egy csillogó perzsa szőnyeg. A zajok távoliak voltak, felettünk pedig mosolyogtak a csillagok és a teli hold fénye tükröződött a mi drága folyónkon, a Dunán.

Néhány percig csak a látvány töltötte be szemünket, és szívtuk magunkba az est illatát.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A látvány szép volt. Lélegzetelállítóan szép. Felettünk kivilágítva a Szabadság szobor. Körülötte turisták meg hazai nézelődők, de már érezhető volt, hogy közeledik az éjszaka, mert a forgalom lassan csendesedni kezdett a városban is és körülöttünk is. Hiába, hétköznap volt.


Néhány percig csak néztük a várost és gyönyörködtünk a látványban.

Aztán mozgolódni kezdtél, hogy mennél. De mintha nem igazán akartál volna hazamenni, inkább csak csinálni valamit...

Invitáltalak, hogy egy másik úton menjünk le. Egy sétányra vezettelek, mely szinte kihalt volt már. A sétány mellett padok voltak, néhányon azért ültek még emberek és csendben beszélgettek, csókolóztak....

A sors akarata lehetett, hogy egy olyan padot találtunk amely mellett nem világított a lámpa. Így szinte az szinte sötétben volt. Kértelek, hogy üljünk le és mivel szó nélkül leültél gondoltam, hogy lehet esélyem esetleg valamire....

Melléd ültem és nem ügyeltem arra, hogy ne érjek hozzád. Érezni akartam a tested. Az illatod nagyon finom volt élvezettel szívtam magamba. Félig egymás felé fordultunk és mindketten tudtuk, hogy történni fog valami.


Odahajoltam a nőhöz és egyszerűen szájon csókoltam. Nem volt veszíteni valóm. Kívántam őt. Közelebb húzódtam hát hozzá és megcsókoltam. Nem húzódott el, hanem viszonozta a csókom. Ő is közelebb jött és így már szinte összeértünk. Átfogtam a derekát és magamhoz húztam. Éreztem a melleit a mellemen. Nagyok, puhák és nagyon izgatóak voltak. Ő egyik kezével a combomra támaszkodott miközben csókolóztunk. Csak néhány centire volt a keze a farkamtól, amely már szinte átdöfte a nadrágom.


Szerettem volna meglepetést okozni neked. Ezért nem vettem fel alsót és csak reméltem, hogy ez ki is fog derülni számodra.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy a lábunk előtt fekvő várost néztük egy pillanatra megszűnt a külvilág, nem hallottam a zajokat, de éreztem az aurád, ahogy símogatja a lelkem.

Megmozdultam, és te azt hitted máris indulni készülök de tudtam, hogy marasztalni fogsz.


Jelezted, hogy ismersz egy másik utat lefelé, mint amelyiken feljöttünk és máris egy nagyon romantikus sétányon, ösvényen voltunk, ahol a fák árnyékában padokat véltem felfedezni.

Pár perc séta után megpillantottál egy padot, melynek környékén nem világított a kandeláber.

Gondoltam magamban, milyen jó lenne, ha itt csókolózhatnánk, senki nem látna meg bennünket, ez a forró nyári éjszaka olyan bujának tűnik most számomra. Vágytam az érintésedre nagyon.

Szinte ugyanarra gondolhattunk, mert mire ez a gondolat végig futott a fejemben, már ott is ültünk a padon, átöleltél és megcsókoltál.


Szád lágy volt és forró. Ahogy nedves ajkaid hozzám értek, bőrömön bizsergés futott át. Ölelésed határozott de mégis nagyon gyengéd volt. Még szorosabbra vontál magadhoz, így már semmi nem tudott közénk férkőzni, melleimmel, bimbóimmal döftem ingeden keresztül húsod.

Bal kezemmel a derekad öleltem, míg a jobb kezem combodon pihent. Közel éreztem ujjaimat férfiasságodhoz. Szinte sütött a forróság belőled, még ebből a távolságból is érezhető volt.

Vajon mit szólnál, ha megérinteném, lehúznám a zippzárad, és kezembe venném, dédelgetném?

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tenyere sütött a nadrágon keresztül. Jobbommal a derekát fogtam és bal kezem merészen elindult a mellei felé. Alig vártam, hogy hozzáérjek a gömbölyű csodákhoz. Mikor jobb melle a tenyeremben remegett az ő jobbja is elindult felfelé a sliccem felé. Aztán tenyere megnyugodott a kidudorodó részen. Melle puha volt és nagyon vágytam a bőre érintését. Ezért a blúza alá nyúltam és megmarkoltam lágyan a csodát. Bimbóját két ujjam közé csippentettem és elkezdtem óvatosan morzsolgatni. Közben egyre vadabbul csókolóztunk. Jobbom a feneke felé indult.


Mikor elkezdted kigombolni a nadrágom éreztem, hogy itt hamarosan csoda történik velem. Te még nem tudtad, hogy nincs rajtam alsó és csak attól féltem, hogy mikor húzod lefelé a zippzáram az becsípi a szőröm....De megúsztam és amikor lent volt a zippzár nem sokat teketóriáztál és benyúltál a résbe. Pillanatig megmerevedtél, nyílván akkor tudatosult benned, hogy nincs más akadálya, hogy marokra fogd és kiszabadítsd farkam a börtönéből. Meg is tetted habozás nélkül. Azonnal kivetted és megmarkoltad a kemény, merev férfiasságom. Aztán nagyon lassan elkezdted verni. Élvezted a tenyeredben lüktető vastag és forró szerszámot....


Olyan mámorító érzés volt érezni a keze melegét a farkamon, hogy legszívesebben letéptem volna róla a blúzát és hevesen csókoltam volna melleit. Jó nő volt. Nagyon. Tenyerében vergődtem és arra gondoltam, hogy milyen pazar lenne, ha bekapná. Ám ő felállt és elém állt.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem teketóriáztál, vad csókunk közepette kezed máris elindult és a vékony nyári blúzon keresztül előbb megérintetted, majd belemarkoltál mellembe. De ezzel nem elégedtél meg, kigomboltad blúzom, félrehúztad, s máris szabaddá vált előtted gömbölyű mellem, melyet most nem takart melltartó. A meredező bimbóm két ujjad közé fogtad, melyet azonnal morzsolgatni kezdtél.

Ó, ha lett volna rajtam bugyi, most biztosan benedvesedett volna.


Mozdulataidra azzal válaszoltam, hogy nadrágodon felfelé haladva megfogtam kőkemény farkad.

Te jó ég! Hogy férhetsz el ilyen kemény farokkal ebben a szűk nadrágban? Ki kell, hogy szabadítsam, és teret kell, hogy adjak neki, az élvezethez.


Mindkét kezemmel a nadrágod kigombolásán ügyködtem, majd óvatosan lehúztam a zippzárt, hogy benyúlhassak nadrágodba és hozzáérhessek legforróbb testrészedhez.


Egy mosoly suhant át arcomon, amikor megéreztem, hogy nincs rajtad alsónadrág. Nagy meglepetés lesz számodra, ha kiderül, hogy ma én sem vettem magamra bugyit.


Ahogy lehúztam a nadrágodon a zippzárt, azonnal kikandikált hatalmas férfiasságod a keletkezett résen.

Milyen jó érzés rámarkolni, símogatni! Kicsit megszorítani, húzogatni rajta a bőrt! Te jó ég! Nem is tudom, mikor éreztem ilyen izgalmat.


Élvezetes volt itt a sötétben, a nyári égbolt alatt egy elhagyatott padon lüktető férfiasságoddal játszanom. Késztetést éreztem, hogy számba vegyem, megszívjam, szopogassam, de gondoltam egyet, kicsit kínozlak még.


Felálltam, szembe fordultam veled és lassan……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor felállt és szembe fordult velem kissé csalódott voltam, mert arra számítottam, hogy bekapja a farkam. De ahogy állt előttem lassan közeledett felém és mintha a szoknyáját kezdte volna felhúzni....Magamhoz húztam és két kezem a fenekére tapasztottam. Micsoda puha feneke volt! Nem túl nagy, épp olyan amilyet szeretek. Arcom belefúrtam a hasába, majd a mellei közé a szétnyitott blúzába. Két szép kerek mell fonta körbe az arcomat. Kezeim gyúrták, masszírozták a gyönyörű popsit, nyelvem kereste a bimbókat. Kezeim lejjebb csúsztak és a lábszáránál a szoknya alá tévedtek....

Lassan elindultak felfelé. Már alig vártam, hogy rámarkoljak a feneke bőrére, miután a bugyitól megszabadítom őt. Nem ellenkezett, várta a sorsát. Amikor a fenekére tapasztottam a tenyereim döbbenten éreztem, hogy nincs rajta bugyi....Úgy ült végig velem szemben a vendéglőben, hogy nem volt rajta bugyi! Meglepetésem észrevette, mert kuncogni kezdett. Jól megleptük egymást ezzel a bugyi dologgal!

Hírtelen mozdulattal felhajtottam a szoknyáját. Ott volt előttem a meztelen alsó teste. Letérdeltem elé nem törődve, hogy bárki látja-e. Farkam kiállt a nadrágomból és bizony odahajoltam a puncijához és előbb belecsókoltam a résben, aztán nyelvem elindult felfedező útra. Szoknyáját a fejemre hajtotta. Élvezte ténykedésem. Szinte mozdulatlanul állt kissé szétvetett lábakkal. És én nyaltam őt. Kezeim alulról a lábai közt a fenekére tapadtak és szinte belehúztam a számba. A fejemre támaszkodott.


Puncid íze mámorító volt. Meg akartalak kapni. De előbb kinyalni, mert olyan vagy aki ezt megérdemli. Agyamban dobolt a gondoltam: kinyallak és megduglak! Lassan kialakult bennem egy forgatókönyv a Te kielégítésedre itt és most....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csalódottságot láttam egy másodpercig szemedben, amikor eléd álltam, és jobb lábam feltettem melléd a padra. Azonnal tudtad, hogy miért teszem. Átkaroltad hátsómat, én pedig hajadba túrva fejed átölelve, gyengéden arcodat melleim közé vezettem.


Fenekem gyúrása közben szoknyám egyre feljebb húztad, és igencsak meglepődtél, amikor világossá vált, hogy rajtam sincs bugyi. Mosolygós szemeidből kiolvastam, hogy egyre gondolunk.

Jó kis meglepetést szereztünk egymásnak mindketten. Nem bírtam visszatartani egy kis vidám mosolyt én sem.


Most már biztosan megértetted, miért álltam eléd, és akartam, hogy tudd, én is arra vágyom, amire te. Hogy kinyalj, hogy szophassalak, és mindketten élvezzük egymás testének forróságát kívül belül.


Nem érdekelt, hogy nadrágodból kiágaskodó dákód meglátja-e valaki, és az sem, hogy felhúzott szoknyám már majdnem a nyakamnál van, elém térdeltél, és előbb dombom, kezdted puszilgatni, majd puncimba mélyesztetted síkos forró nyelved, és már repítettél is a gyönyörök felé.


Szoknyám fejedre hajtottam, megtámaszkodtam fejed búbjában, miközben úgy dolgoztál rajtam, hogy lábaim remegni kezdtek.

Nyelveddel végig megismerkedtél puncim minden részletével, kezeiddel popsim símogattad, szorítottad, néha bele bele haraptál ajkaimba, megszívtad csiklóm és nyelved belemélyesztetted, hüvelyem rejtekébe.


Csodálatos érzés volt szád érintése ölemben is. Hamar eljuttattál első gyönyörhullámomhoz. Tudtam, hogy ez még csak a kezdet. Olyan hatással vagy rám, amilyennel még soha senki.


Már nem csak lábaim remegtek, hanem egész testemben megfeszültek az izmok, remegés futott át minden porcikámon. Fejed húztam toltam magamba, azt kívántam, hogy ez a pillanat sose érjen véget.


De szoknyám felhajtottad, nedvemtől csillogó száddal rám mosolyogtál, és kezeiddel felkúsztál melleimhez, megsímogattad meredező bimbóimat, és visszaültél a padra úgy, hogy egy másodpercre sem engedtél el…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagy élvezettel nyaltalak. Éreztem puncid ízét, feneket bársonyosságát és ez olyan energiát töltött belém, hogy legszívesebben ájulásig nyaltalak volna.

Viszonylag hamar el is jutottál a csúcsra. Tested minden ízében remegni kezdett, hangos sóhalyok szakadtak fel belőled. Pokolian élveztelek és minden pillanatot ismét át akartam élni-sokszor. Ahogy fejem húztad magadba éreztem, hogy ez a kéj bizony most nagyon eltalált téged.

Abbahagytam a nyalást és visszaültem a padra, miközben tenyereim a mellére tapasztottam. Engedelmesen követett és épp letérdelt volna elém, hogy szopjon, de most még mást akartam. Kicsit lejjebb csúsztam ültömben, megfogtam duzzadó férfiasságom és azt mondtam:

-Ülj bele!

Nem kellett kétszer mondanom. Azonnal áttette lábait az ülőke és a támla közt. Megfogta a farkam és a következő pillanatban már lovagolt is engem. Dákóm olyan simán csúszott be a puncijába, mint kard a hüvelyébe. Nem finomkodott, rögtön teljes súlyával megába mélyesztette a farkam. A most átélt élvezet után sejtettem, hogy hamarosan ismét az orgazmus határán lesz. Néhányszor igencsak huppant a farkamon, alaposan magába engedve azt és szinte egészen lejőve róla. Nagyon tudott kefélni a nő....

Ahogy lovagoltál rajtam és átfogtad a fejem és csókoltál éreztem, hogy ez a vágyad irántam nem csak a ma estére szól. Én nagyon akartam a tested minden porcikáját felfedezni és érinteni, csókolni, nyalni. Mikor valakik jöttek mögöttünk csak ültél benned tövig a farkammal és csókoltál. Nagyon finom volt. Ilyenkor csípőd alig érezhetően mozgott minden irányban. Aztán hírtelen nagy mozdulatokkal elérted a második orgazmusod is. A csúcson erőtlenül belerogytál a dákómba, fejed a vállamra hajtottad és lassan, nagyon lassan lecsillapodtál.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Húzni szeretnéd biztos még együttlétünket, pedig a csillogó hold már elég fent jár az égen. Azt hiszem, már csak mi vagyunk itt a sötétben, a néhány órával ez előtti sokaság mind hazatért nyugovóra.


De gondolkodni sem hagysz időt nekem, mert ahogy felültél a padra, máris húztad csípőm magad felé, és amíg nadrágodból kiálló kőkemény hímtagod próbáltad beirányítani puncimba, addig lábaimmal úgy helyezkedtem el, hogy a pad háttámlája és ülőkéje közé kerüljenek.

Így hihetetlenül kényelmesen rá tudtam ereszkedni és érezni mélyen magamban hosszú, vastag farkad.

Nem óvatoskodtam, vadul lovagolni kezdtem rajtad.


Csípőmmel előre, hátra, le föl, jobbra balra táncoltam, és közben figyeltelek, mennyire élvezed te is együttlétünket. Mikor kicsit megpihentem, és hagytam farkad pihenni bennem, teljesen felnyomtad a méhemig, szám rátapasztottam szádra, és vad csókolózásba kezdtünk.


Ezt az eggyéolvadást, hogy minden résünkben, ahol csak lehetett egymásba hatoltunk, nem akartam abba hagyni sosem.


Forró csókunk közben ismét vad táncba kezdtem rajtad, amikor halk beszélgetésre lettem figyelmes a közelünkben.

Hajszámat farkadon lecsillapítottam, csak szapora sóhajtozásunkat és hangos szívdobogásunkat hallottuk, ölelkezésünk közben.


Az idegenek hála az égnek nem sokáig időztek a környékünkön.

Míg ezt a felfedezést tettük, nyugodtabb mozgásban adtam tudtodra, hogy ismét nagyon közel vagyok egy újabb orgazmushoz.

Lábaimat kitámasztottam, és apró pici körzéseket tettem rajtad, nem emelkedtem fel, csak úgy mélyen bennem érezve.

Amikor már elég távol voltak tőlünk, picit gyorsabb tempóra váltottam, és ekkor hirtelen tört rám ismét a gyönyör, egy újabb orgazmus alakjában.

Ziháltam, izzadtam, apró sikolyokat hallattam és közben megfeszült minden idegszálam. Lassan a hullámok ritkultak, én pedig aléltan borultam válladra, ölelésemmel köszönve a most átélt gyönyöröket.

Egy kis idő múlva vettem csak észre, hogy sziklakemény dákód még úgy áll bennem, ahogy bevezetted.

Most már igazán megengedhetnéd, hogy számmal kényeztesselek, és megkapd azt, amit nekem már többszörösen megadtál...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután lecsillapodott még egy ideig ültünk így benne a farkammal. Aztán mozgolódni kezdtem tudtára adva, hogy most én következnék.....

Nagyon jól tudta, hogy mire gondolok. Szép lassan leszállt rólam és szemben velem leguggolt a pad elé. Megfogta az jobbjával a farkam de úgy, hogy épp csak hozzáért a dákómhoz. Alig éreztem tenyere melegét. Nagyon finoman fogta és nagyon lassan lehúzta a bőrt a makkomról. Majd baljábal két ujja közé vette oldalról a makkom és elkezdte finoman csavargatni és mintha a bőrt húzná le róla le fel mozgatta ujjait. Miközben jobbjával teljesen lehúzta a bőrt, baljával a csupasz makkom izgatta azt hittem eldurranok. Közel jártam a kivégzésemhez. Pokolian jól csinálta, nagyon tudta, hogy hogyan kell megfogni a faszt. Aztán szép lassan a farkam fölé hajolt és úgy szopta be teljesen tövig, hogy alig vettem észre, hogy a makkom szinte a torkán van. Olyan lágyan csúsztatta be, mint amikor beleült. Itt viszont megszűnt a lágyság. Úgy elkezdett szopni, hogy nem hagyott kétséget afelől, hogy ő itt és most kicsinál engem. Eszemben sem volt tiltakozni ellene....Hol a nyelve járta körbe a makkom, hogy a szája mozgott rajta fel-le. Időnként fogaival finoman meg is harapta. Nagyon jól csinálta. Az egész nőn érződött, hogy a szexben otthon van, csak legfeljebb nem az utóbbi pár napban jutott hozzá.

Aztán mindkét tenyerét a farkam tövéhez tette a lágyékomra körbefonva a szerszámom. És csak a feje kezdett el mozogni le- fel a dákómon. Nem cifrázta. Tövig, aztán le róla. Légzésem szaporodásából érezte, hogy közel járok és egyre sebesebben csinálta. Aztán szóltam neki, hogy jövök, de ahelyett, hogy kézzel kiverte volna rajta maradt a szája.

Élveztem. De akkorát....A robbanáskor szájával szorosan körbefonta a farkam és fejével a padra nyomott. Nem nagyon tudtam ficánkolni a szorításában. Az utolsó cseppig a szájába engedte a spermám. Mikor már nem spricceltem oldara kiköpte az anyagom, majd ismét bekapta és szopogatta. Alaposan körbe nyalta és teljesen tisztán adta vissza.

Még mellém ült de két lába közé vette az ülőkét és fölém hajol és megcsókolt. Jobbja még mindíg a farkamon pihent.

Akartam, hogy ez ismétlődjön és megkérdeztelek, hogy ez lehetséges-e? Megnyugodtam, hogy igennel feleltél és tudtam, hogy legközelebb immár nyugodt körülmények között nálad egyszerűen széttéplek.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre nem ellenkeztél, felemelkedtem acél kemény farkadról, betérdeltem lábaid közé, és jobb kezemmel óvatosan megmarkoltam forró nedves szerszámod. Alig értem hozzá, tudom nagyon érzékeny lehet most. Nem akartam, hogy azonnal elmenj, húzni akartam az időt, hogy élvezd, feszüljön a húr, hogy az idegszálaid szétrobbanjanak!


Először a bőrt húztam le makkodról, majd másik kezemmel a makkodat kezdtem kicsit csavargatni.

Tudom, ezt imádjátok ti pasik. Közben másik kezemmel a bőrt húzogattam le-fel. Féltem, hogy most rám fogsz lőni azonnal, éreztem keménységed, ezért a gátnál, rászorítottam egy kicsit, hogy várj még ezzel, húzzuk még az időt.


Vágytam már nagyon arra, hogy a számba vegyem, de előtte kicsit kínozni akartalak, vagy inkább még nagyobb élvezetben részesíteni.


De most már nem vártam egy pillanatot sem, ráhajoltam férfiasságodra, és leheletfinoman benyeltem a torkomig. Vastag, keménységed nagyon finom ízű. És milyen bódítóan finom illata van fanszőrzetednek!

Ez még jobban begerjesztett és nem tudtam tovább finomkodni, vadul szopni kezdtelek!

orkomban szorítottam makkod, nyelvemmel játszadoztam farkad hegyével, beldugtam nyelvem a leghegyén levő nyílásba, ajkaimmal rászorítottam makkodra, nyelvemmel végignyaltam dákód oldalát, olyan hevesen és vadul játszottam, hogy minden porcikáját érezni akartam férfiasságodnak. Egyszer egyszer bekapptam zacskód is, és kicsit bele is haraptam. Ekkor felszisszentél, és tudom, nagyon közel jársz már ahhoz, hogy kilődd energiád magadból.


Két kezemmel közrefogtam a farkad a tövénél, és csak a fejemmel jártam fel le és így szoptalak szanaszét! Nem is tudtál már csak pár mozdulatot kivárni, azonnal belém lőtted édes nedved.

Mintha jelezted volna, hogy azonnal elmész, de nem törődtem én már itt semmivel, érezni akartam számban nedved ízét!

Amikor szétrobbantál, belém lőttél, ajkaimmal szorosan fogtam farkad, nehogy nadrágodra ömöljön a drága nedű.

Jó nagy mennyiésg távozott belőled! Kicsit lenyeltem belőle, a többit a földre köptem, és visszatértem édes játékszeremhez, nyalogattam, dédelgettem, addig, amíg el nem fáradt a mai hosszú és kemény munkában.


Visszaültem a padra, lábam közé fogva az ülőkét, így szemben lehettem veled, könnyedén megcsókoltam a szád, kezemből ki nem engedve farkad, annyira jó érzés fogni, játszani vele!


Ha többé sosem akarnál velem találkozni -bár, ezt kétlem, hisz szemeidből nem ezt olvasom ki- akkor is legyen egy maradandó élményünk mindkettőnknek.


De ebben a pillanatban kérdeztél rá, hogy mikor fogunk legközelebb találkozni, és picit nyugodtabb körülmények között sikoltozni egymás karjaiban.


Nem haboztam a válasszal, igent mondtam és megadtam a telefonszámom, hogy az időpontot bármikor megbeszélhetjük. Örömmel foglak várni otthonomban!.........

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Másnap felhívtam és megbeszéltük a következő randi időpontját- nála. Nagyon felkészülten becsengettem hozzá. Aztán a lélegzetem is elállt...

Ajtót nyitott és egy szempillantás elég volt ahhoz, hogy azonnal a magamévá akarjam tenni. Papucs nem volt a lábán. Fekete, viszonylag sűrű szövésű necc harisnya, ettől sűrűbb, de szintén fekete necc-jellegű felső amely hosszú ujjú és egy amolyan skót kockás térd fölé érő szoknya volt rajta.....És olyat illat lengte körül, hogy egy pillanattal hosszabb ideig tartott a puszim, amit üdvözlésképp adtam neki.

Még ott az előszobában alaposan szemügyre vettem a nőt. Pazar látvány volt! Kéz-és lábkörmei égő vörösek, szája rúzstalan, de szemei épp hogy picit kihúzva fekete festékkel. Olyan gyönyörű démoni megjelenése volt, hogy azonnal le akartam térdelni elé....

A konyhába invitált és kávéval kínált. Úgy ült le velem szemben, hogy minden porcikáját láthassam.Minek is takargatta volna magát előlem a múltkori fantasztikus este után? Bár szinte semmit nem láttunk egymásból akkor, mégis alaposan feltérképeztük egymás testét. Ahogy így ült velem szemben agyamban máris peregni kezdtek a képek: odaállok elé, lehúzom a sliccem és felkínálom neki a farkam, melyet ő habozás nélkül bekap és alaposan szopni kezdi....Azonban nem akartam ajtóstul rontani a házba.

A szobába menet a fürdőszoba ajtóra mutatott:

-Zuhanyzol?

-Persze! Velem tartasz?

-Most zuhanyoztam- felelte de látta arcomon a csalódottságot.

Beléptem a fürdőbe és levetkőztem. Mikor a fülképe léptem hátra pillantottam és láttam, hogy mögöttem áll és engem figyel......

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Izgatottan vártam, ugyan fel fog-e hívni. Szerencsére, nem kellett sokat várnom, már másnap csörgött a telefon, és búgó hangján -testem is beleremegett, amikor meghallottam- megkérdezte, mikor találkozhatunk legközelebb.


A megbeszélt napon nyugodt, kiegyensúlyozott voltam, mert tudtam, hogy a délutánom és az estém felejthetetlen lesz vele. Eszembe jutott az első randink, az éjszakai séta a Szabadság szobornál, aztán pedig az a hihetetlen forró szeretkezés a langyos nyári csillagos ég alatt. Még most is érzem illatod az orromban. Kezeid érintéséről már nem is beszélve.


Pontosan érkeztél.


Szerencsére délután nem kellett dolgoznom, így volt időm rendbe szedni magam. Megfürödtem, és felöltöztem. Semmi extra, egy fekete harisnya, fekete csipke felsővel, és egy kockás rövid szoknya.

Szórtam magamra egy kis Escape parfümöt tudom, ez jó hatással lesz majd rád. Sok sminket nem tettem magamra, csak a szemem húztam ki, így nagyobbnak és csábítóbbnak tűnik majd.


Bekészítettem a kávéfőzőbe a kávét, hogy csak a gombot kelljen megnyomni, amikor megérkezel. Az asztalra sósmogyorót tettem, és két poharat, üdítővel. És már hallottam is a csengetésed. Kinyitottam előtted az ajtót, de nem akartál pár másodpercig belépni… csak álltál, és néztél. Majd egy gyengéd csókot leheltél a számra. Csóknak nem volt mondható, de már puszinak sem, annál kicsit hosszabb ideig tartott. De ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy érezzem ismét az illatod, és máris bizseregni kezdett a puncim.


Csinos, piszok jóképű, jó alakú pasi állt előttem. Gondolataimban visszapergettem az első találkozásunkat, de az éjszaka nem tudtalak megfigyelni, így most világosban sokkal jobb vagy, mint emlékeimben éltél.


Legszívesebben máris vonszoltalak volna az ágyba, de mégis úgy döntöttem, hogy megkínállak egy kávéval, és bevezettelek az étkezőbe, ami tulajdonképpen egyben van a konyhámmal.

Amíg szürcsöltük a kávét, és csipegettük a mogyorót, a mindennapos dolgainkról beszéltünk, ismerkedtünk egy kicsit. Úgy ültem veled szemben, hogy lásd keresztbe vetett lábaim, és mihamarabb kívánj meg. Nem sokáig bírok így ülni veled szemben és beszélgetni.

Gyorsan megittad a kávéd, nem teketóriáztál a forróságával, és máris felálltál, közelebb jöttél hozzám, kérdőn néztél rám, hogy mit is találtam ki mára.

Elindultam a szoba felé, te követtél, de a fürdőszoba előtt megálltam, és megkérdeztem:

-Zuhanyzol?

Azonnal rávágtad:

-Persze! Velem tartasz?

-Most zuhanyoztam – feleltem, de láttam arcodon a csalódást.


A fürdőszoba ajtót nyitva hagytad, a ruháidat a szennyes tartóra helyezted, és beléptél zuhanyfülkébe. Ez alatt az idő alatt én is gyorsan kibújtam a ruhámból a szobában, és mire a zuhanyfülkébe léptél, már ott álltam mögötted ruhátlanul és figyeltelek, gyönyörködtem benned.


De ez a gyönyörködés néhány pillanatig tartott, mert szemed felcsillant, kezed nyújtottad felém és magad után húztál a tus alá…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy belépett a fülkébe azonnal magamhoz húztam és rendesen megcsókoltam. Ő hozzám símult és a nyakam átfogva viszonozta a csókom. Kezeim azonnal a csípőjén landoltak, majd tovább a fenekére csúsztak és erősen megmarkoltam a két gömbölyű szépséget. Már alig vártam, hogy a szobában bírtokba vebgyem a testét. Csak reméltem, hogy amiket adni akarok neki ő is szereti.....

Az ő kezei is vándorútra indultam. Egyenesen a fenekemet markolászták, simogatták.Úgy éreztem, hogy tetszik neki a hátsó felem. Én egyenesen odavoltam a nő minden porcikájáért.

Tusfürdőt nyomott a vállaimra és engedte, hogy a sűrű anyag lassan lecsorogjon a hasam felé, majd szétkente rajtam. A melleim, hasam, vállaim alaposan bekente és aztán letusolta rólam vízzel. Majd külön a farkamra nyomott a hideg léből és lassan elkezdte szétkenni azon is. Inkább izgatott, mint fürdetett. De nyílván ez is volt a célja. A vastag habból időnként kivillantak égő vörös körmei is. Letérdelt elém és a combjaimat simogatta, majd a lábaim között benyúlt a fenekemhez és azt is elkezdte mosni, vagy inkább izgatni. Mikor a fenekem izgatta az egyik ujjával kissé hátradőlt, hogy a szemembe nézhessen. Bal kezével a farkam verte lassan, jobbjával a fenekemnél matatott. Én is az ő szemébe néztem. Különös csillogás volt benne. Nagyon izgatott ahogy az egyik ujja begyével a fenekem résénél körözött. Majd az ujja végét bedugta a lyukba. Baljábal sakkban tartott a farkamnál fogva, egyik ujja meg szép lassan hatolt beljebb a fenekembe.....Azt addig is tudtam, hogy nagyon érti az erotika nyelvét, de hogy ilyen szinten akarja és tudja bírtokolni a testem nem gondoltam. Imádtam őt ezért. Megadtam magam neki. Lábaim széjjelebb tettem és kiszolgáltattam magam kénye-kedvére. Ezt várta. Szinte azonnal tövig hatolt belém és szemeiben a bírtoklás vágya lobbant. Micsoda tűz volt benne! És én égni akartam ebben a tűzben!

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Langyos vizet állítottál be, nem túl erős sugárban folyt ránk patakban a símogató víz. Magadhoz vontál azonnal és úgy tapasztottad számra a szád, hogy szinte fájt. Aztán kicsit lazítottál az öleléseden, és vad csókolózásba kezdtünk. Érzéki szád siklott ajkaimon, nyelveddel huncut kis köröket írtál le a fogaimon, majd átdugtad nyelved amilyen mélyre csak tudtad a számba és vad csatába kezdtünk.


Amikor abbahagytuk csókcsatánkat, akkor vettem csak észre, hogy szorítod derekam, megmarkolod két oldalról fenekem, és meredező farkad, nyomod hozzám! Hmmm istenem, milyen hatalmas, és mennyire kívánom már! Belemarkoltam én is fenekedbe, -eddig nem is vettem észre, milyen jó segged van!- húztalak magamhoz, éreztem, hogy kemény dárdád becsúszik combom közé miközben combommal rászorítottam.


Kezembe vettem a már előkészített tusfürdőt és válladra öntöttem belőle. Ezzel a síkos illatos zselével símogattam végig melleidet, válladat, hátad.

Elidőztem minden testrészeden, és élvezettel kentem szét mindenhol. Már nem csak a víztől volt síkos tested. Mellkasodról lassan kéjesen haladtam lefelé egészen férfiasságodig. Itt leguggoltam, hátam a csempének vetettem, és még egy adag tusfürdőt öntöttem tenyerembe. Ezzel kezdtem izgatni farkad. Amint szemedbe néztem, láttam, nagyon élvezed!

Egyre nagyobb hab gyűlt össze rajtad, és mit kerteljek, a fehér habból kikandikáló farkadon igazán jól mutattak vörös körmeim. Számomra is esztétikus látvány volt a dolog.

Farkadról az egyik kezem a combodra siklott, a másikkal maradtam dákódnál, nagyon élveztem síkosító nélküli izgatásod.

Hirtelen arra gondoltam, hogy megleplek valamivel. Bal kezemmel izgattam tovább habokban el-eltűnő dárdád, majd jobb kezemmel a lábad között hátra csúsztam fenekedhez. Lasssú köröket írtam le ánuszodnál, és egyre határozottabban mélyesztettem bele mutatóujjam. Rád sandítottam, de nem volt ellenedre, így folytattam tovább.

Farkad egyre keményebb lett, és én elvesztettem az uralmat magamon, egy határozott mozdulattal teljes mélységbe beléd nyomtam az ujjam. Éreztem, hogy ott vagyok a prosztatádnál. Szemünk egymásba fúródott, tudtam, kívánod! Folytattam

Lassú mozdulatokkal kezdtelek cirógatni, belül majd rányomtam, aztán ismét csak köröztem benned. Farkad egyszercsak olyan kemény lett, amilyet még nem éreztem, hangos nyögéseket hallattál, szinte már sikítottál a gyönyörtől lábaidat széjjelebb tetted, bal kezeddel hajamba markoltál, jobboddal pedig a csempének támaszkodtál és remegni kezdtél egész testedben.


Ekkor olyan szökőkút áradt ki belőled, hogy magad is meglepődtél. Nedved olyan hatalmas sugárban távozott belőled, hogy a fürdőszoba másik sarkában landolt.

A remegést és a nyögéseket nem bírtad abbahagyni. Hosszú ideig remegett a lábad, még akkor is, amikor a tussal lemostam a habot rólad…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ilyet még nem éltem át. Egy bombázó veri a farkam, miközben ujjazza a fenekem. Nem tagadhatom, piszok jó érzés volt. Mikor a szemébe néztem láttam rajta, hogy most konkrét tervei vannak velem és engednem kell az akaratának. Ez a szex más lesz, mint az előző volt vele. Az is nagyon jó volt, de ez a mostani más lehetőségeket rejtett magában és ez a titokzatosság különösen felizgatott.

Minden erőmmel azon voltam, hogy ellenálljak ennek a mostani rohamodnak. Az ujjad mozgása a fenekemben, kezed határozott ereje a farkamon és szemeit tüze számomra egyet jelentett: magömlés. Nem akartam elélvezni, de bármennyire is hadakoztam ellene egyre gyorsabban rohantam a csúcs felé. Ahogy megérezted rajtam, hogy elvesztem azonnal ráerősítettél a kivégzésem sebességére és már szinte félig öntudatlan állapotban vergődtem a kezeid között. Meg kellett támaszkodnom egyik kezemmel, mert olyan erővel tört elő belőlem az anyag, hogy magam is meglepődtem rajta. Nem szerettem volna élvezni, de mikor éreztem, hogy nem tudom visszatartani úgy döntöttem, hogy már nem is akarom. Legyen úgy, ahogy Te akarod! Spricceltem. De még mekkorát! És amikor a csúcson voltam olyan mélyen toltad be az ujjad, hogy szinte fájt, de épp ettől volt jó. Farkamon a bőrt teljesen hátra húztad, szinte ez is fájt, de ez is csak felerősítette az élvezésemet. Hatalmasat élveztem.

Néhány perc múlva felálltál és én csodával vegyes ámulattal néztem végig a testeden. Ilyen gyönyörű nő ilyen gondolatokkal....Ez határozottan izgatott. És hálás akartam lenni neked az előbbi élményért. A tusfürdőért nyúltam, megfordítottalak és a hátadra nyomtam a tubusból. Már az első találkozás első percében megfogalmazódott bennem a gondolat, amit most meg is fogok valósítani. Mert szabad, ebben biztos voltam. Végig kentem a hátadon és a fenekeden is a masszát. Mikor ujjaimmal behatoltam a két domb közé előre dőltél és nekitámaszkodtál a falnak....Vártál valamire. Letusoltam rólad a habot és letérdeltem mögéd. Elkezdtem csókolgatni a feneked mindkét gömbölyűségét. Csodás feneked volt...Nem mozdultál, nem ellenkeztél. Behatoltam hát a résbe és nyalni kezdtem a popsid. Végre! A gyönyörű bombázó fenekében lehetek! Az egyik kezemmel a puncidat izgattam, a másikkal a lábaid simogattam. Mennyei érzés volt!

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kellett néhány perc, míg magadhoz térj. Aztán habozás nélkül a tusfürdőt kaptad a kezedbe, és most én voltam a célpont, rám öntöttél belőle, és édes, símogató kezeiddel a hátam kezdted cirógatni, msszírozni.


A gerincem mellett végig, a nyakamtól a popsimig olyan érzékien húztad ujjaidat, hogy már ez felért egy kis gyönyörrel. Vannak érzékeny pontok a hátamon, amiket hihetetlen gyorsan megtaláltál. Minden egyes pontocska megtalálásánál beleremegtem kezed érintésébe.


Nem kíméltél, élvezted, hogy most te végezhetsz ki engem az előbbi tettem után. Nem bántam, hisz imádom, ahogy érintesz, ahogy szeretkezel velem. Nagy mestere vagy az érintéseknek!


Lassan lesiklottál hátamról a popsimra, élvezettel markoltad, fogtad mindkét kezeddel. Hogy jobban hozzám férj, előre hajoltam, és megkapaszkodtam a zuhanyfülke mellett lévő mosdókagyló szélébe.

Hátranéztem, és tudtam, hogy erre vártál. Már le is guggoltál, és csókjaiddal ajándékoztad meg hátsóm.

Aztán egyik kezeddel besiklottál a puncimhoz, izgatni kezdted a csiklóm, a másik kezeddel combomon siklottál le fel, és a nyelved……… nyalta nyalta lefetyelte a popóm. Egyik kezemmel elengedtem a kagylót, és mellem kezdtem gyúrni, a bimbóm morzsolni.

Olyan vehemenciával nyalsz és izgatsz, hogy pár perc és rámtör az édes remegés. Nagyokat sóhajtozom, te pedig egyre jobban lefetyelsz nyalsz és dörzsölöd nagyra nőtt csiklóm. Máris rámtört az orgazmus, megfeszült testem átöleled, és a hátam csókokkal ajándékozod meg.

Magadhoz szorítasz nyakamba csókolsz, én pedig álló farkadnál fogva bevonszollak a szobába…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Viszonozni akartam az orgazmusom. Reméltem, hogy itt a zuhany alatt megtörténik a Te első élvezeted is!

Ahogy a popsid nyaltam és a csiklód izgattam, egyre többször és erősebben megremegtél. Éreztem, hogy ha jól csinálom nekem adod hamarosan a gyönyöröd. Egyre intenzívebben dolgoztam alattad és perceken belül el is érkezett a pillanatod. Kiadósat élveztél, miközben a hátadra símultam és csókolgattalak a nyakadon, hátadon és ahol értelek.

Aztán határozott mozdulattal rámarkoltál a már lassan ismét eszmélő farkamra és elindultál velem a szobába. Éppen elkaptam egy törölközőt menet közben és pillanatokon belül a szobádban ölelkeztünk nedves testünkkel. Először én töröltelek meg viszonylag alaposan, aztán Te töröltél meg engem. Mozdulataink gyorsak, türelmetlenek voltak. Majd letérdeltél elém és bekaptad a farkam. Az már félig ismét kemény volt, de Te egészen állóra szoptad. Nem volt nehéz dolgod vele, mert bitangul jól szopsz.

Aztán, mikor elégedetten láttad, hogy elérted amit akartál leültél az ágyra. Én eléd álltam és Te mindkét talpad a farkamnak nyomtad, majd lágyan közrefogtad velük és elkezdted hátra húzni a bőrt rajta. Hihetetlenül érzékien csináltad és nagyon jól állt neked a faszom....Majd talpaid a mellemre tetted. Megfogtam az egyik lábad és egyenként csókoltam meg a gyönyörű ujjaid, aztán a másikkal ugyanezt tettem. Aztán feltérdeltettelek az ágy szélére és mikor kinyomtad a feneked és a fejed az ágyra tetted hátulról azonnal megdugtalak. Gyorsan és erőteljesen belöktem a farkam a résbe és azonnal basztalak is. Behatolásom hangos sóhallyal és nyögéssel nyugtáztad. Gyorsan és erősen kúrtalak. Fenekeden csatant az ágyékom a lökéseimtől. Magamévá tettelek, mint kan a szukáját. Eldöntöttem, hogy addig kúrlak így, amíg ismét nem élvezel. Szét akartalak szedni...Aztán egyszercsak hangos nyögésekkel el is élveztél. Még nem eszméltél fel teljesen, máris a hátadra fordítottalak és teljesen az ágyra fektettelek. Azonnal föléd feküdtem és ismét odatattem a farkam a rés elé. Szemeid a szemem fürkészték és könyörögtek: bassz meg! Megtettem. Ismét gyorsan és erőteljesen behatoltam....Tested ívben megfeszült, lábaid a derekamra tetted kezeid a hátamon nyugodtak.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rázuhantunk az ágyra, és puha törölközővel törölgetni kezdtél. Fogalmam sincs, hogy honnan hoztad, de örültem az ötletnek nagyon.

Amikor felszárítottad testem, én is alaposan végigtörölgettem nedves bőröd. Nem tudtam sokáig időzni a törölgetéssel, mert szemem megakadt ismét állni készülő farkadon és annyira megkívántam, hogy eléd térdeltem, és jól szemügyre vettem.


Hátra húztam a bőrt rajta, hagyván kikandikálni meredező makkodat, és nyelvemmel a makkod szélét kezdtem el játékosan pöckölni. Majd bekaptam egész farkad, és jól megszívtam néhányszor. Torkomra engedtem, szám rászorítottam, és húztam le-fel rajta a fejem.

Amikor már sziklakeményen meredezett felültem az ágyra, megtámasztottam a hátam mögött magam a két kezemmel, téged felállítottalak az ágyról, és mindkét lábammal közrefogtam keménységed.

Lágyan kezdtem a játékot, ügyesen közrefogtam lábujjaimmal, és húzogattam le föl rajta a bőrt. Majd egyik lábam újjaival körbefogtam, amennyire tudtam, és másik lábam nagy ujjával a tetején kezdtem el köröket leírni. Majd a makkoddal kezdtem játszani. Szemedbe nézve láttam azt a tüzet, amit a tusolóban fedeztem fel, amikor megujjaztalak.

Amikor megelégeltem ezt a játékot, talpammal felsétáltam a melledre. És még magasabbra, fel a szádhoz. Azonnal kézbe vetted egyik lábam, és bekaptad, csókolgatni kezdted lábujjaimat, istenien nyaltad körbe őket. Ahogy végeztél egyik lábammal, máris kezelésbe vetted a másikat, hmmm nagyon izgató volt látni, bordó lábkörmeimet a szádban.

Puncim már nedvesen várta hogy végre belém hatolj.

Még ki sem gondoltam, máris egy mozdulattal megfordítottál hasra az ágyon, fenekem jól kinyomtam, arcomat pedig az ágyra fektettem és máris éreztem határozott mozdulattal nedves nunimba nyomtad tövig a farkad. Hangosan adtam tudtodra, hogy épp erre vágytam. Nem kíméltél, most aztán úgy tömtél hátulról, hogy egy szavam sem lehet. Úgy dolgoztál bennem, mint egy dugattyú én meg csak lihegtem, szuszogtam és nyögtem alattad az élvezettől.

Vad voltál, és kemény! Teljesen szétszaggattál. Úgy jött rám az orgazmus, olyan hévvel feszültem meg, hogy kiabáltam hangosan: bassz meg! Te azon nyomban megfordítottál és nem kímélve, előlről is belém nyomtad faszod, és addig dugtál, míg mindketten egyszerre elélveztünk. Te rajtam, én lábaimmal derekad köré tekeredve, kezemmel hátad símogatva feküdtünk az ágyon egy darabig.

Így maradtunk egy kis ideig, amíg enyhült gyors szuszogásunk, orgazmusunk lecsendesedett. Én még szorítottam belül puncim, hogy kiszívjam belőled összes nedved, de éreztem, hogy lassan kicsusszan belőlem ernyedt farkad…..


Kis pihenő után ahogy összeszedtük magunkat, az éjjeli szekrényem fiókját kihúztam, és egy kis játékszert vettem ki belőle. majd egy selyemkendőt. Míg pihentél aléltan az ágyon, szemedre kötöttem a kendőt, és ujjaim hegyével alig észrevehetően gyengéden símogatni kezdtelek. Szád mosolyra húztad, és hagytad, had játsszak veled. az éjjeli szekrényre már előkészítettem így csak érte kellett nyúlnom, egy pávatollért.

Ezzel a tollal simogattalak tovább. Köröztem vele melleden, hasadon, farkadon, combodon. majd kértelek, fordulj meg. A hátad is kényeztettem a tollal, főleg feneked környékén. Láttam rajtad, hogy várod, mi fog még következni.... Hát nem kellett sokat várni mert kezembe vettem kicsi dildóm, amit épp ilyen alkalmakra vásároltam, és óvatosan fenekedhez irányítottam. Ott cirógattalak a tollal, és a dildóval egyszerre.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerre történő orgazmusunk engem is meglepett. Bíztam magamban, hogy még sokáig foglak dugni anélkül, hogy elmennék és így nagyon sok örömet tudok adni. Ám a mozdulataid, hangod, hörgésed és nyögésed kiváltotta belőlem a vágyat, hogy beléd spricceljek.

Ismét igazán nagyot élveztem. Szemeim előtt karikák táncoltak, hangosan ziháltam. Lassan kezdtem én is kikészülni.

Aztán egymás mellett pihegtünk egy darabig, de egy idő után mozgolódni kezdtél és matattál egy kis szekrény fiókjában. Majd meglepetésemre egy kendővel bekötötted a szemem és valamivel elkezdtél simogatni. Olyan tollszerű valami volt. Egy darabig a hasam, mellem, farkam volt a célpontod, de aztán a hasamra fektettél és a hátam, meg a fenekem simogattad. Aztán valami kemény dolog is előkerült és azzal is izgattál leginkább a fenekem környékén. Nem tudtam, hogy mi készül, de észrevettem, hogy a fenekem számodra izgalmas terület. Ahogy megujjaztál miközben a farkam verted és szemeidben a tűz lobogása megbabonázott. Nem bántam volna, ha ismét kiszolgáltatott lennék a kedvednek.....Nem tehettem, mást a hasamon fekve vártam, hogy tégy velem amit akarsz.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ott feküdtél előttem, bekötött szemmel és vártad, mi is fog történni. Úgy gondoltam, hogy a toll és dildós izgatásból most ennyi elég lesz, magam mellé tettem az ágyra, és nyelvemmel végignyaltam a gerinced mentén a hátad. Mindkét oldalon, lassan, néha bele-beleharpva fenekedbe, amikor épp arra jártam.


Egyik kezemmel támaszkodtam, másikkal pedig símogattam hátulról heréidet, és a két feneked közötti résbe is betévedt ujjam. Néha ránéztem bekötött szemeidre, de az arcodon nem láttam ellenkezésnek nyomát sem. Csak mosolyogtál rám, vagyis inkább magadnak a kendő homálya alatt.


Kezemmel egyre határozottabban símogattam hátsód, és heréid, ez által vágyad lassan visszatért hímtagodba, ezt onnan vettem észre, hogy fészkelődni kezdtél az ágyon.


Lassan oldaladra fordultál, és kezeddel benyúltál combom közé. Középső ujjaddal benyomultál húsos puncimba, és vakon, -sállal a szemeden- izgatni kezdted csiklómat.

Még előző orgazmusomtól nedves pinámban csak úgy siklottak ujjaid, elvesztem kezeid között.


Minden tervem dugába dőlt, ahogy megérintettél. Vágyam az egekbe szökött, lüktetni kezdett puncim kezedben, megtelt vérrel, én pedig hátamra feküdtem, és széttártam combjaimat neked… szemeim becsukódtak, és már csak a gyönyör pillanataira tudtam gondolni amit átéltem eddig veled……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sokáig matatott a fenekemnél, mert egyszercsak elkezdte csókolgatni a hátam és harapdálni az ülepem...

Majd az egyik karom húzni kezdte felfelé, mintha jelezné, hogy forduljak meg. Megfordultam, de ekkor éreztem, hogy ő hanyatt feküdt és húzott magára. Fölé fordultam és bár semmit nem láttam a kendődől vagy mitől érezni éreztem, hogy ismét kész befogadni engem. A fenék harapdálás és hát csókolgatás megtette a hatását, mert kezdtem ismét fickós lenni. Szétvetett lábai közt lenyúlt, megmarkolta a farkam és a puncijához tette. Belöktem immár nem először és lassan elkezdtem kúrni. Jó volt így csinálni, hogy nem láttam, mert csak a szuszogására és testének remegéseire hagyatkozhattam. Fogai néha összekoccantak az élvezettől. Igazi kéjenc volt. Addig dugatta magát, amíg el nem élvezett. És ez nekem bitangul tetszett!

Alaposan megmártogattam a pinádban a farkam. Lökdöstem erővel, lassan és óvatosan is. Eltökéltem, hogy ha Te ezt akarod, akkor én ezt csinálom: kielégítelek sokadszor is. És milyen jó volt lökdösni beléd a dákóm! Lucskos voltál, szinte már folytál. Úgy siklott beléd a farkam, mint kés a vajba és olyan kéjt és vágyat gerjesztettél bennem, hogy legszívesebben olyan vagyul dugtalak volna, mintha soha többet nem lehettem volna nővel....

Éreztem, hogy ismét közeledsz és eltökéltem, hogy kikúrom belőled még ezt a sóhajt is! Ez be is következett hamarosan. Igen nagyot tudtál ismét élvezni és még szinte le sem csendesedtél máris lábaid összezártad és lefordítottál magadról. Ahogy a hátamra landoltam már ültél fölém, éreztem kezed erejét a farkamon és úgy belehuppantál a farkamba, hogy szinte egyenesen a torkodig szaladt....Iszonyú lendulettem baszattad magad és én pokolian imádtalak ezért! Most rajtad volt a sor, hogy addig lovagolj, amíg ismét nem élvezel. Mázlista voltam veled, mert könnyen élveztél, viszont rettenetesen jól is keféltél...

A következő orgazmusnál már szinte rám zuhantál. Erőd teljesen elszállt és sokáig pihegtél a mellemre borulva.

Majd leszálltál rólam és így hanyatt fekve még mindíg bekötött szemmel a lábaim szétnyitottad egyik kezeddel a farkam szorongattad és ismét a fenekemnél éreztem az ujjad....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Akartam, hogy fölém kerekedj és igázz le, tégy magadévá! Így, vakon, kendővel a szemeden is érezted, mit kell tenned, hogy mit szeretnék.


Megfogtam a már ismét kőkemény faszod, és beirányítottam lucsoktól ázó pinámba. Lassan kezdtél hozzá, a dugásomhoz, majd egyre jobban begyorsítottál.

Úgy járt bennem a dákód, mint egy jól beolajozott dugattyú egy elsőosztályú autóban. Simán, akadálymentesen, csak én éreztem, hogy azonnal elrepítesz ismét a gyönyörök kertjébe.

Minden egyes ki-betolásnál érintetted azt a bizonyos érzékeny pontom belül a hüvelyemben, és én már az őrület határán táncoltam. Amikor rámtört a kéj édes mámora, vonaglottam sikoltoztam alattad, úgy élveztem immár fogalmam sincs, hanyadjára veled.

Ám ahogy gyönyöröm csillapodott, letoltalak magamról, mert folytatni akartam ezt a csodát úgy is, hogy én vagyok feletted, és meglovagollak.

Mozdulataim jelzéséből mindig értetted mit szeretnék. Éreztem, hogy élvezed ezt a bekötött szemű játékot.

Amint a hátadra feküdtél, gyönyörű látvány volt álló farkad nézni ahogy ágaskodott az egekbe. Azonnal belehuppantam, teljesen tövig nyomtam magamba. Vadul lovagolni kezdtem rajtad! Vágtattam, hajtottalak és hajtottam magam is a következő orgazmusig. Elképesztően imádtalak, hogy ilyen sokáig bírod!


Én ismét közeledtem nagyon gyorsan a következő kéjhullámom felé. Táncoltam rajtad, forgattam magamban farkad, de nem bírtam sokáig. Ismét egy hatalmas remegés jött rám, mellbimbóim kőkeménnyé váltak, testem megfeszült vonaglottam még egy kicsit rajtad a gyönyörtől majd mellkasodra buktam annyira elfáradtam. De tudtam, hogy te még sziklakeményen várod kivégzésed, nem pihenhettem.


Leszálltam rólad, és kezemmel símogatni kezdtem lucskos, nedvemtől síkos dákód, heréidet, majd lassan ismét a fenekednél jártak ujjaim.

Lábad széthúztam, hogy jobban hozzáférjek, térdednél behajlítottam mindkét lábad, és így izgattalak végbelednél. Eszembe jutott, hogy a dildónak valahol itt kell lennie az ágyon. Te bekötött szemmel csak élvezted játékom én pedig élveztem, álló farkad látványát.

A dildó valóban mellettem volt. Most azzal kezdtelek izgatni egyre erősebben, mélyebbre hatolva fenekedbe. Nem tiltakoztál. Tudtad, hogy hatalmas élvezetben lesz részed, hisz már egyszer a zuhany alatt is megujjaztalak, és nagyon tetszett a dolog akkor is.

Ezzel a kis játékszerrel ügyesebben megérintettem benned prosztatádat, és apró rányomásokkal, illetve másik kezemmel a farkadon -ami már nagyon keményen tekintett az egekbe- a bőr húzogatásával elértem azt, amit akartam.

Rángatóztál vonaglottál kezem alatt, nyögtél, ordítottál a kéjtől! A gejzír kitört belőled hatalmas erővel, olyan szökőkúttá vált férfiasságod, hogy ezt már neked is látnod kellett! Letéptem szemedről a kendőt, hogy élvezd te is orgazmusod látványát……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ujja mellett valami mást is éreztem. Egy picivel vastagadd valami volt, ami szép lassan kúszott fel bennem. Nem fájt és érdekes, furcsa, eddig még át nem élt élmény volt. Mivel vastagabb és hosszabb volt, mint az ujja jobban beért....

Nem elég, hogy lassan tolta egyre beljebb még forgatta is bennem, meg fel-le és oldalt is mozgatta. Másik kezével a plafon felé meredő farkam verte. Kezdtem ismét jól érezni magam...

Hírtelen letépte fejemról a kendőt, visszament a fenekemhez és folytatta tovább a ténykedést. A hasam fölött a szemebe nézett és én visszanéztem rá. Látni akartam a tekintetében azt a bizonyos mohó csillogást, amint a kivégzésemben leli örömét. És megláttam. Hol a farkam nézte, hol a fenekem, hol a szemem. Csillogott az a gyönyörá szeme, de hogy! Égetett, perzselt a tüze és már a gondolatától is élvezhetnékem támadt, hogy neki ez a játék tetszik.

Mindkét keze vadabbul dolgozott. Ki akart csinálni. Testem mélyről jövő erőnek engedelmeskedve vadul rángatózni kezdett a kitörő vulkán előjátékaként.

Aztán kitörtem. A harmadik élvezésem mindent elsöprőre sikerült. Spriccelésem közben csak még erősebben verte a farkam és szinte eszelősen forgatta bennem azt a micsodát. Ettől azonban csak még erősebben élveztem és a szédülés határán táncoltam, mikor az utolsó cseppet is kiverte belőlem.

Már csak vonaglottam általa, de még mindíg csak élvezkedett rajtam. Imádtam az akaratát.

Lassan lecsillapodott ő is és csak markolta a farkam. Keze feje úszott a nedűmtől.

Kihúzta belőlem a játékszert, rám feküdt teljes súlyával és csak pihegtünk egymáson, mint két fél, teljesen kifacsart citrom....

Később lezuhanyoztunk, megmostuk egymást, összesímultunk a zuhany alatt, de a lágy kézimunkán kívül más már nem történt. Talán mindkettőnkből sokat kivett a többszöri orgazmus. De azt hiszem egyikünk sem bánta ezt. Én biztosan nem bántam!

Tartalomjegyzék