Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az óracsörgés kelt fel, hajnali öt óra. Ideje kikászálódnom az ágyból, mert elkésem. Felveszem az egyenruhámat, felkötöm a hosszú hajam egy csattal, egy lágy sminket dobok magamra, és már a cipőmet húzom fel. Reggelizni majd a munkahelyemen fogok, talán kilenc körül, de addig hajtás lesz, mint mindig. Az úton, amit gyalog teszek meg, azon gondolkodom, hogy miért is vagyok még mindig egyedül. Jönnek a kérdések a fejembe, és arra jutottam, hogy talán túl szigorú vagyok, a rendszeretetem, a túlzásba vitt precizitásom elriasztott mindenkit. De akkor miért nem tudok változtatni? Sajnos válaszra már nem jutott időm, odaértem a pályaudvarra.

Egyenesen a diszpécser irodába megye, és a kollégám átadja a staféta botot. Ismét rengeteg megoldani valót hagyott maga után, nem is értem ilyen embert mért vettek fel. Na, nézzük csak, nézek a monitorokra, amin mindent látok, ki mikor, merre, meddig. És már utasítom is a sofőröket, ki hova megy ma, mert változások azok vannak. Szigorúan jövök - megyek, parancsokat osztogatok, élvezem, hogy kezem alatt rengeteg ember dolgozik, de azt is tudom, hogy a felelősség az enyém, ha bármi gubanc van. Hamar lecseng a reggeli turnus, szinte észre sem veszem, végre kis szabadidő, mehetek reggelizni.

Ekkor megszólal a telefon, a főnök az, és közli, hogy menjek be, mert felvett pár embert. Remek, gondoltam magamba, és nekem kell majd betanítani? Remélem sofőröket vett fel és nem mellém, tanoncokat. Mikor beléptem a tárgyalóba ott volt öt férfi és mindenkit bemutatott sorba. Nem nagyon figyeltem oda ki – kicsoda, mert éppen csörgött a telefon a zsebembe. Ilyenkor a helyettes hívhat csak, mert a céges telcsi szólt, biztos baj van. Felvettem, miközben elnézést kértem, és már mondtam is a megoldást, de közben a főnöknek is szóltam, hogy mennem kell, lerobbant egy busz. Már léptem volna ki az ajtón, mikor még utánam szólt:

-Réka, Ákost melléd vettem fel, egy hónapig dolgozik veled, éjjel – nappal. A többiek sofőrök lesznek, átküldöm, ki mellett lesznek majd.

-Jó, értettem.

Hátrafordultam, és fürkésztem, melyik lehet, a férfiak közöl Ákos. Tekintetemet szinte az összes pasira szegeztem, hogy ne tudják, meg nem tudom melyik az.

-Gyere Ákos bedoblak a mély vízbe. De ezt már inkább háttal mondtam, és már mentem is ki.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután szakítottam a barátnőmmel állás után kellett néznem, mivel az apja cégénél dolgoztam, mint buszsofőr. Ám, valami könnyebbre vágytam, az utakon eltöltött kilométerek tízezrei, a felelősség az utasok, na meg a több tízmilliót érő buszokért alaposan elkedvetlenítettek a további hasonló munkavégzéstől. Egyszerűen belefáradtam. Alig múltam 35, de már ismertem egész Europát – legalábbis az útjait. Ebből elegem volt.

Így hát jelentkeztem ide, ehhez a céghez, de nem sofőrnek, hanem diszpécsernek. Iszonyú mázlim volt, egy munkatárs kiválása miatt megüresedett egy hely, és a főnök elmondása szerint a nő, aki most a fődiszpécser, a szakma zsenije, kisujjában van a busz – és a teherfuvarozás minden rejtelme.

Különösebb izgalom nélkül álldogáltam a főnök irodájában négy másik álláskeresővel együtt. Szinte közönyösen vettem tudomásul, hogy egy nő mellett kell dolgoznom, - mégpedig a főnök szerint iszonyú keményen, mivel Réka nem ismer pardont, ami a melót illeti. Más esetben határtalan izgalommal vártam volna, hogy megismerjem a leendő főnökömet, aki ráadásul egy nő…

Aztán a közönyöm elszállt, mikor belépett az irodába Réka. Majdnem velem egymagasságú, félhosszú barna hajú nő, az átlagosnál nagyobb mellekkel. Az egyenruhájában majdnem úgy nézett ki, mint egy rendőrnő, az országutak rettegett, mégis bűbájos rendtartója, aki csupán egy mosolyával, vagy egy szemöldökrántással képes rendet teremteni. Még a főnök is tisztelettel beszélt vele, és ez tetszett. Szeretem az elhivatott, okos nőket, és Rékában ezeket már a megjelenésében is láttam.

- Gyere Ákos, bedoblak a mély vízbe – mondta elfordulva tőlünk, miután a főnök röviden vázolta a teendőit, de láttam rajta, hogy fogalma sincs, ki az az Ákos. Én követtem a nőt, és közben alaposan megnéztem magamnak finom alakját, a nadrágja által előnyösen kidomborított popóját

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy beértünk a forgalmi irodába bemutattam a munkatársaknak őt. Olivér és Jenő volt velem beosztva mára. Már szinte láttam magam előtt Ákos arcát, ahogy majd kibeszél a hátam mögött, de tudtam, hogy a két férfi figyelmeztetni fogják, hogy házi nyúlra nem lövünk.

-Megmutatta a főnök a céget, az öltözőt? – kérdően néztem rá, és feltűnt a szép barna szeme – kicsit talán el is mosolyodtam.

-Nem, még nem – halkan felelt, kicsit talán félve tőlem

-Gyere velem, megmutatok mindent.

Az alagsorban van az öltöző, majd felszólok, hogy adjanak neked egyet. Viszont figyeljél, mert koedukált. Igaz csak három nő dolgozik a cégnél, de….érted.? Valamiért, hírtelen fordultam meg és kicsit kellemetlen, vagy inkább zavarba ejtő szituációba kerültem. Olyan közel volt hozzám, majdnem összeért az arcunk. A szívem erősebben dobogott, de én nem mozdultam, viszont határozottan szóltam hozzá:

-Egy picit vigyázz –mégis volt valami lágyság benne, ahogy kiejtettem ezeket a szavakat.

Láttam rajt, hogy szíve szerint itt letepert volna, de kicsit megijedt a határozottságomtól, vagy, mert az első napja volt a cégnél.

Telik - múlik az idő, hamar elmegy a mai nap. Nem adtam ma munkát neki, inkább csak a megfigyelésen volt a hangsúly. Este úgy váltam el tőle, hogy:

-Holnap háromnegyed hatkor a diszpécser irodában, és ne késs!

Nehezen telt el az éjszaka, valahogy azt éreztem, hogy ő más lesz, mint eddig a többség. Bár tény egy férfi sem tudott a cégnél elcsábítani, de nem is hagytam volna magam egynek sem. Nem ezért küzdöttem ennyit. Kevés nő van ebben a szakmában, de itt már elértem a tiszteletet, és nem csak a cégnél, de már nemzetközileg is. Jó kapcsolatban vagyok mindenkivel, és megteszek mindent, hogy ez így is maradjon.

Másnap reggel pontosan érkeztem, ahogy ő is. Egyszerre értünk az ajtóhoz, és udvariasan előreengedett. Már ő is egyenruhában és, olyan jól áll rajta, szinte megkívántam, őt. El tudnám képzelni magam vele, ahogy alázkodik….az ajtó becsapódása kelt fel, ábrándomból. Ma szoknyát vettem fel, nem is tudom miért, ritkán hordom, leginkább csak ünnepekkor.

Ismét Olivér és Jenő volt velem beosztva, de ők már fél órával korábban itt vannak felváltani az éjszakást. Így nem kavarodunk bele a dolgokba. Szóltam a kollégának, hogy lassan adja át a szolgálatot hadd tanuljon az újonc.

-Ákos, figyelj, mert kérdezni fogok, mint mondott Zsolt.

És tényleg lassan és érthetően elmondott mindent. Nem volt zűr semmivel, és talán még nyugodt reggel is lesz. Elköszönt és már ment is haza. De ekkor megszólalt a telefon.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az irodában két fickó tartózkodott, mikor az új főnöknőmmel beléptünk. Ez kissé csalódással töltött el, mivel abban reménykedtem, hogy csak ketten leszünk, és talán….De aztán mégiscsak kettesben maradhattunk egy időre, mikor elmentünk, hogy megmutassa az öltözőmet. Mikor ahhoz a részhez ért a tájékoztatásban, hogy az öltöző koedukált, bevallom, tényleg felcsillantak a szemeim. Valahogy rögtön az ugrott be, hogy mi ketten leszünk bent, és a nő nem kihívó, de határozott viselkedése miatt nagyon is el tudtam képzelni, hogy előtte térdelek, és….Időnként, mintha raja is éreztem volna valamiféle határozatlanságot, amit persze nem mertem a magam vonzerejének tulajdonítani. Bár az is igaz, hogy amint lehetett, nem mulasztottam el alaposan feltérképezni a domborulatait, amiből meg volt neki jócskán, és ha elkapott pár pillantásomat, rájött, hogy nem egészen közömbös számomra.

Aztán a nap folyamán már nem nagyon jutott időm az erotikus elmélkedésekre, mivel volt dolgunk bőven. Pörögtek a fickók is, na meg a nő…Csodáltam, hogy a két tag úgy beszél vele, úgy viselkedik, mintha legalábbis ő lenne a legnagyobb főnök a cégnél. Aztán, csak, hogy az ámulatom még teljesebb legyen, néhány nagy külföldi cégtől is keresték, és pillanatok alatt elintézte a dolgot. Hol németül, hogy angolul, hol mag franciául értekezett a vonal túlsó felén lévővel.

Délután fáradtan gondoltam a hazamenetelre, mikor határozottan, mégis valamiféle lágysággal a hangjában kérte, hogy másnap reggel legyek pontos.

Az voltam, ahogy ő is. Az ajtóban futottunk össze, én már átöltözve, ő meg szoknyában….Olyan lábai voltak! Abban a pillanatban, amint megláttam őket eszembe jutottak ez előző napi futó gondolataim, amint előtte térdelek, és e gondolatokra meg is mozdult a szerszámom a nadrágomban.

Ismét a két taggal voltunk szolgálatban, ők már bent voltak, és folyamatban volt az éjszakás kollégától az átvétel. A kedvemért, csak, hogy tanuljak, ismét elmondatták vele az éjszakai eseményeket, kik merre, honnan hová, műszaki problémák, ilyenek. Figyelmesen hallgattam, aztán Réka kikérdezett, mintegy vizsgáztatva, hogy jól megjegyeztem-e a dolgokat. Szemmel láthatóan elégedett volt velem, és amint a beszéd közben a szemeibe néztem, ismét megmozdult valami a nadrágomban. Szinte mágnesként vonzott a nő, hogy közelebb lépjek hozzá, és várjam, hogy mit szeretne tőlem.

Az éjszakás elköszönt tőlünk, lelépett, és alig lépett ki az ajtón, megszólalt a telefon.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez hiányzott csak. Lerobbant egy buszunk a határ után nem sokkal.

-Ákos, mi a megoldás erre a problémára? Van 1 perced vázolni, míg fel nem veszik….

Közben én a telefonomért nyúltam és már hívtam is a soproni diszpécsert. Közben egész jó megoldást mondott, egy kis hibája volt a dolognak. Már közelről ismertük egymást Arnolddal, aki a telefon másik végén beszélt. Vázoltam a helyzetet, hogy mi van és kérek tőle egy mentesítést, ha már olyan közel robbant le a buszunk. Majd mikor letettem a telefont, velem szembe leültettem a tanoncomat, és ismét faggatni kezdtem. Kicsit szétnyitottam a lábam, hogy észrevegye nincs rajtam bugyi.

-Mit csináltam rosszul, ha te lettél volna a helyemben? – olyan komolyan mondtam, hogy pillanatra elállt a szava. Nem is tudom mitől, a látványtól vagy a kérdéstől.

-Jól csináltál mindent. – hangzott a válasz, bár csak halkan.

-Látom az alapoktól kell kezdenünk. Még egyszer megkérdezem, szerinted mi nem volt jó?

Gondolkodott, de láttam rajt, hogy nem megy.

-Jó, mára ennyi, megírunk egy kérelmet mentesítésre. Nézd, hogy kell. Leültem, ő állva maradt. Éreztem, ahogy dekoltázsomat bámulja. Természetesen ezt is én rendeztem így, játszani akartam, kihasználni őt. Az asztalra csaptam,

-Ide figyelj rám. – kiabáltam rá.

Nem is néztem fel rá, de gondoltam, hogy megszeppent. Közben már nyomtattam is pár példányt, aláírtam, és átadtam a fiúknak, hogy adják le a főnöknek.

-Ákos, te maradj itt. Fél óra és jövök, most nyugi van.

Elmentem az öltözőbe, becsuktam az ajtót, kitettem egy táblát, hogy jelenleg női szektor, és levetkőztem tusolni,hajamat feltűztem és már folyattam is magamra a jó meleg vizet. Három tusoló volt egymás mellett és egy műanyag ajtóval záródnak. Éppen háttal álltam, de éreztem a fürkésző tekintetet. Nem fordultam meg, inkább rájátszottam, ha már lúd……Majd mikor végeztem és kinyitottam az ajtót, Ákos állt előttem. Nem lepett meg, gondoltam, hogy bepróbálkozik.

-Add oda a törölközőmet, ha már bejöttél, annak ellenére, hogy kitettem a táblát. Nem figyelmeztettek a fiúk.

- De igen, szóltak, hogy vigyázzak veled.

És már adta is a törölközőt, és én körbetekertem magam.

- Térdelj le elém. – határozottan parancsoltam rá.

Tudtam, hogy vágyik rám, hogy éreztesse velem nyelve játékát. Tette, amit kértem és már nyúlt volna a derekam felé, hogy magához húzzon.

- No-no. Mit akarsz? Nem nyúlhatsz hozzám kézzel. Ekkor kis meglepődés ült ki arcára, de egyben várta is mi fog történni. Feltettem a lábam a közeli falra és….

-Belenyalhatsz a puncimba, de csak míg engedem. Kitárult előtte a két kis szirmom, és bizony éppen csak hozzáért először, de utána párszor erősebben is éreztette. Már majdnem hagytam, hogy végig…..

- Most menjél vissza dolgozni, mindjárt követlek.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé váratlan helyzet alakult ki azáltal, hogy a busz lerobbant, és mivel ezen az oldalon még nincs gyakorlatom, nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel. Igaz, amíg vezettem sem sűrűn fordult elő velem, hogy bajba kerültem volna. Gyakorlatilag, a megoldást célzó kérdésére rögtönöztem valami választ, de éreztem, hogy nem kerek a történet. Persze, az is igaz, hogy egyre gyakrabban kalandoztak el a gondolataim. A nő igencsak nagy hatást gyakorolt rám, és miután elintézte a dolgot és leült velem szemben, hogy kivesézzük a történteket úgy helyezkedett, hogy lássam: nem visel bugyit. Ettől aztán naná, hogy még inkább nem tudtam koncentrálni a dologra.

Aztán, hogy még inkább felhúzzon, maga mellé állított, és miközben írt, gyakorlatilag betekintést engedett a dekoltázsába. Mit engedett? Egyenesen követelte, hogy a szemeim a mellei közé essenek. A hangja riasztott fel ábrándozásaimból, melyekben már igencsak felhúztam őt a dákómra. Aztán, mikor kiment a szobából, egy percig tétlenül ücsörögtem, de nem tudtam mit kezdeni magammal. Az agyam egyre inkább körülötte járt. Kimentem hát, hogy felfrissítsem magam, ám az öltöző ajtaján a tábla jelezte: oda most nekem tilos a bemenetel. Elvileg. Már nyitottam is be, mert tudtam, nem sok nő dolgozik itt ebben az időben, akik bent lehetnek. Bent aztán víz csobogását hallottam, és tudtam, hogy ha ő van a zuhany alatt, akármi is történik, most minimum megnézem magamnak. Aztán vagy kirúg, vagy nem. A vékony, átlátsz műanyag ajtón keresztül felismertem, hogy ő áll bent, nekem háttal. Tökéletesen kivehetős volt testének vonalai. Arányosan nagy, gömbölyű fenék, hosszú haj. Amint ott álltam, gondolatban már húztam is el az ajtót, hogy aztán egyenesen a fenekére tapadjak. A nő viselkedése, határozottsága arra engedett következtetem, hogy a szexben is képes lehet uralkodni. Ez pedig különösen vonzott benne.

Aztán felocsúdtam, mivel elhúzta az ajtót, majd, mintha a legtermészetesebb lett volna, hogy a tiltás ellenére bementem, elkérte a törölközőjét, amit aztán előttem, cseppet sem zavartatva magát magára csavart. Jó teste volt. Nagyon jó.

- Térdelj le elém! – csattantak szavai.

Szó nélkül engedelmeskedtem, meg sem fordult a fejemben, hogy ne ezt tegyem. Húztam volna magamhoz, hogy végre eleget tegyek agyam parancsának: nyalj!, mikor ismét csattantak szavai, és kijózanítón tudatta velem, hogy nem érhetek hozzá. „Szóval játszani akarsz, és a rabszolgádként kezelsz!” – villant belém a felismerés, és ettől csak még inkább melegem lett. Ám határozottan tetszett a dolog.

- Bele nyalhatsz a puncimba, de csak míg engedem – szólt, miközben egyik lábát a falnak emelte. Alaposan kinyíltak előttem az ajkai, és én nyomban be is nyaltam. Azt hittem, kinyalatja magát végig, élvezésig, de nem tette. Alig pár másodperc után visszaküldött az irodába. Tudtam, hogy semmi értelme nem lenne a maradásnak, itt és most csakis az történhet, amit ő akar.

Az izgalomtól lángoló arccal és álló dákóval visszamentem az irodába remélve, hogy ott majd valahogy folytatni akarja a dolgot.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gondolom a folytatást várja majd, de nem kapja meg, még nem. Az irodában is olyan kérdően nézett rám, én meg mintha nem is történt volna semmi. Részemről most ennyi, úgy sem lenne időnk ma, a délutánok kicsit sűrűek szoktak lenni. Este pedig, mikor átadtuk a szolgálatot az ajtóban elválva mondtam neki,

- Holnap este várlak fél hétkor itt. Megtudhatod milyen az éjszakai műszak.

Fogtam magam és otthagytam. Siettem haza, mert vártak otthon és még sok tennivalóm is akadt. Másnap el voltam foglalva, hogy megszervezzem a barátnőm lánybúcsúztatóját, de nagyon nem ment, máson járt az agyam.

Este pontos volt és az ajtónál várt, nem ment be. Most is udvariasan előre engedett, majd hamarjában átvettük mi történt a mai nap. Egy óra múlva már csak ketten voltunk, mindenkinek lejárt a munkaideje. Még vártunk pár kocsit vissza, de éjjelre most semmi különös nem akadt. Tíz óra lehetett, mire mindenki beért és ők is leléptek innen, így végül már nem csak az irodában, de az egész telepen ketten voltunk. Körbevezettem, hogy megmutassam, hogy és hol kell bekapcsolni a riasztókat, majd elindítottuk az összes képernyőn a kamerákat.

- Figyelni kell, mert mellettünk egy nagy szórakozóhely van és néha bizony be szeretnének jönni, randalíroznak….Gyere megágyazunk, megmutatom mit hol találsz hozzá.

Nyílt titok, hogy szoktunk aludni.

- Itt a nagy szekrénybe van két kinyitható ágy, ha gondolod, vegyél egyet ki. De ha jót akarsz, akkor a földön alszol.

Ekkor rámosolyogtam, nem is tudom miért. Majd leültem a székbe és csak bambultam egy darabig. Ákos megágyazott magának a földön, én meg elkezdtem a netet bújni. Kicsit félszen szólt hozzám:

- Te nem jössz ide aludni?

- Oda biztos nem, de jó próbálkozás volt.

Felé fordultam a székkel és kacéran mosolyogtam. Ma éjjel nem alszom, dolgom van, éppen most szervezem meg a barátnőmnek a lánybúcsúztatóját, és hát keresek ügynökséget……

- Ügynökséget? Milyet?

Lehetett látni a kérdőjeleket a feje fölött, ahogy szemeiben is, és egyszerre vált most egy kisfiúvá. Olyan aranyos, látom rajt, hogy várja a választ tőlem, és az is biztos, hogy lassan de biztosan leesik neki a dolog.

- Jól gondolod, mit vagy inkább kiket keresek.

Visszafordultam és tovább böngésztem a netet. Zavartalan volt az éjjel, és én ahogy mondtam nem is aludtam. Reggel keltettem, olyan aranyosan aludt, és még álmodott is, de nem tudom kiről, az nem derült ki, de hogy jól meg……! Lassan szállingóztak befelé az emberek, de még nem voltak sokan, mikor ismét egy új feladatot gondoltam ki.

- Gyere, megkeressük Zénót, meg kell szondáztatni mielőtt, elindul egy hosszú útra.

Követett engem, de egy hirtelen pillanatban megálltam és ő szó szerint belém jött. Azonnal bocsánatot kért, és meg is kérdezte, hogy minden rendben van. De én olyan ingerülten fogtam fel a dolgot, hogy, mikor hátrafordultam ösztönösen adni akartam neki egy pofont. Ő is elég gyorsan lereagálta és megfogta a lendülőben lévő kezem. Meglepődött és egyben fel is háborodott, jogosan hozzáteszem, és én is meglepődtem, de azon, hogy megfogott és most egy erős szemkontaktusba kerültünk. Mint a vadak, kiderül ki a főnök, és ki hunyászkodik meg. Aztán kicsit lehajtotta fejét, és ezzel eldőlt minden. Tovább mentünk.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár vártam, hogy legyen folytatása a finomságnak, de amint belépett az ajtón láttam rajta, hogy részéről le van tudva a dolog. Ugyan küldtem némi kezdeményező, vagy vágyakozó pillantást felé, de hiába. Sőt, pár perc múlva már úgy tett, mintha semmi nem történt volna. Ettől kezdve én sem erőltettem a dolgot, gondoltam tett egy kísérletet, hogy kipuhatolja milyen vagyok, mint férfi, nem jöttem be neki, hát ennyi volt.

A nap végén aztán közölte, hogy másnap éjszakára oszt be maga mellé. Nem titkolom, ezzel megint elindított bennem némi vágyat maga iránt, és alaposan feltüzelve magam vártam a másnap este fél hetet.

Ahogy szoktam, pontos voltam és udvarias. Most is magam elé engedtem, persze nem véve le a szemem a fenekéről. Azt hittem, hogy hamarosan keres valami félreeső zugot, és ismét kinyalatja magát velem, csak most sokkal hosszabb ideig engedi. Ám nem ez történt. Szigorúan a munkára koncentrált, sőt, mikor tettem egy kísérletet, hogy aludjon mellettem, elég hidegen visszautasított. Nem volt barátságtalan, de éreztette velem, hogy nagyon kicsi pont vagyok a szemében. Nem bántam. Valahogy azt éreztem, hogy lesz még valami kettőnk közt, csak szeretné nagyon alaposan meghúzni a határt, és kiosztani a szerepeket. Más nőnél nem, de nála bevállaltam a beosztott szerepét. Vagy inkább a szolga szerepét? Ezt akkor még nem láttam tisztán, de, hogy nagyon maga alá akart gyűrni, azt éreztem.

Aztán ismét meglepett. Közölte, hogy ő most a barátnője lánybúcsúztatásához keres megfelelő partnereket. Bennem nyomban felröppent egy kósza gondolat: mi lenne, ha én lennék a meglepi ember? Ha én vetkőznék ott le sok nő előtt?

Erre aztán alaposan felizgattam magam, és úgy aludtam el, hogy hol a sok nő előtt vonaglottam meredező dákóval, és bárki hozzám léphetett, és megfogdoshatott, hol meg a főnöknőmet nyaltam.

Reggel aztán történt egy incidens, ami érezhetően megváltoztatta a viszonyomat vele. Előttem ment, majd hirtelen megállt, én meg simán neki mentem. Erre nyomban meg akart pofozni. Reflexből elkaptam a felém lendülő kezét, és egy pillanatig azon voltam, hogy lekeverek neki egyet, szórakozzon mással. Tudtam, hogy itt és most eldőlnek az erőviszonyok. Ha bele akarok menni a játékába, fejet hajtok, ha véget akarok vetni, akkor simán rendre utasítom, akárki is ő. Ám engem határozottan érdekelt, mit is akar tőlem. Eldöntöttem, hogy határok között, de belemegyek a játékba. Fejet hajtottam.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az éjszaka után úgy váltam el tőle, hogy pénteken délelőtt keressen meg, hogy kikérdezhessem a kis füzetből, amit most adtam neki oda. Természetesen a lakásomra kellene jönnie, de nem árultam el a címem. Ha akar valamit, majd kideríti. Még semmi szándékom nem volt, csak úgy spontán jött.

Mivel ma csütörtök reggel van és este lánybúcsú lesz nálam, ezért a délelőttöt alvással töltöm. Még volt egy dolog, amit be kellett szereznem, de csak délután. Kettő lehetett, mikor kocsiba ültem és elindultam a városhatár felé, egy régi ismerőshöz. Majdnem odaértem, mikor Ákost láttam meg a járdán, éppen felém sétált. Megálltam az út szélén:

- Hova mész? Elvihetlek? – ekkor már mindenféle járt a fejembe róla.

- Szellőztetem a fejem, de elkísérhetlek – és már ült is be mellém

Furcsa volt, mintha kicseréltek volna, teljesen. Tudtam most nem dolgozunk, és csak ketten vagyunk. Hú de……

- Hova is megyünk? – kérdezte

- Látod azt a házat az út végén, oda megyünk, egy jó kis házi pálinkáért, de ne lepődj meg ha……

Nem volt ideje visszakérdezni már, mert odaértünk és kiszálltam a kocsiból. Attila fogadott, de nem éppen úgy ahogy Ákos várta. Egy hosszú, finom csókkal üdvözölt, és én persze viszonoztam is. Majd bemutattam őket egymásnak, de Ákoson látszódott a meglepettség és talán egy kis féltékenység is.

- Bemennék a mosdóba, addig felhoznátok a megbeszélt italt? – szóltam a fiúkhoz

Míg benn voltam, gondolom beszélgettek, és csak remélni tudtam, hogy Attila nem ijeszti meg Ákost, hogy milyen is vagyok. Mikor kiértem, ismerős pasim szeme csillogott és Ákoséból pedig félelem és vágy tükröződött.

- Mit mondtál neki? Nem ám elszalad! – fordultam Attilához

- Attól ne félj kedves! – szólt rögtön vissza Ákos

- Kedves? Ezt többé ne mond. – és ismét szigorú tekintettel néztem rá.

Tudta mit jelent nálam ez a nézés. Átvettem az üvegeket Attilától és hozzátettem:

- Majd rendezzük a szokásos módon.

Nem ez volt az első eset, hogy nem pénzzel fizetek valamiért, de eddig panasz sem volt rá. Beszálltunk az autóba, és indultunk is visszafelé. Puhatolózva kérdezett, de csak finoman:

- Ez két liter pálinka, mind megisszátok? És hogy rendezed vele a dolgot?

Úgy viselkedett, mintha köze lenne hozzá, vagy éppen egy pár lennénk, de most nem bántam.

- Jobb több, mint kevesebb, ugye?! És, leszünk rá azt mondja, hogy négy nő és öt pasi,aztán ebből kettő elmegy majd, szóval leszünk rá elegen.

Arcára kiült a döbbenet és láttam rajt, hogy kérdezne még, de el is szaladna, ha tudna. Ezt a számára kínosnak ítélt szitut megtörve megkérdeztem tőle:

- Hova vihetlek? – nem jött válasz

Lehúzódtam egy kapualjba, kikapcsoltam az övem és megcsókoltam. Meglepettség fogadott és valami taszítást is éreztem, mintha nagyon nem ezt várta volna. Abbahagytam és ismét beszélni kezdtem:

- Vagy szállj ki most és befejeztük, vagy hagyd.

Kis hezitálás következett, és úgy döntöttem nem hagyom elmenni. Ismét megcsókoltam, de most más volt, végre, igazi volt és milyen jó, és finom. Jelezte, hogy kíván, ahogy én is őt, de tudtam most nem lesz folytatás, ma még nem.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elmúlt ez az éjszaka is. Reggel elköszöntünk egymástól, ám előtte a kezembe nyomott egy kis füzetecskét.

- Ezt tanulmányozd át, és pénteken délelőtt gyere el hozzám. Majd ott kikérdezlek.

Azzal elment. Mire észbe kaptam volna, hogy hová is kellene mennem, már nem is láttam. „Majd megtudom a címét” – gondoltam, és haza mentem. Kicsit böngészgettem a kis füzetecskét, de az agyam tompa volt, így inkább aludni tértem. Úgy dél körül keltem, ebédeltem, aztán sétálni mentem. Alig léptem ki a kapun, mikor a kocsi rám dudált és megállt mellettem. A drága főnök/zsarnoknőm nézett ki rám a szélvédő mögül. Beinvitált, majd megkérdezte hová megyek. Mivel csak sétáltam, felajánlottam neki, hogy elkísérem, ahová ő megy.

Hamar célhoz értünk. A lakásomtól nem messze, egy ház előtt parkoltunk le, majd a csengetés után egy pasi jött elénk. Ezek ketten jóízűt smároltak előttem, én meg pislogtam, mint akinek a szemébe homok került. Nem is gondoltam a nőről, hogy a közelemben lakik egy ilyen intim ismerőse. Bementünk. Réka aztán a mosdóba ment meghagyva nekünk, hogy a megbeszélt piát addig hozzuk elő. Persze, furdalt a kíváncsiság, hogy megtudjak valamit róla, ezért olyan badarságokat kérdeztem a pasitól, mint: ti milyen régóta ismeritek egymást? Majd megjegeztem, hogy igen kemény a csaj.

- Nem is gondolnád mennyire – szaladt ki a száján. Aztán láttam rajta, hogy elszólta magát, és ezt gyorsan leplezendő, egészen másról kezdett beszélni. Ám, bennem az érdeklődés szikrája egyre nagyobb lánggal kezdett égni.

- Ezt hogy érted? – kérdeztem vissza, miközben élénken ecsetelte, milyen iszonyúan finom is az a pálikna, amiért mentünk.

- Na jó. Ha már elszóltam magam….Szóval Réka kemény csaj, ahogy te fogalmaztál. Igen kemény. Szeret az lenni, ha érted mire gondolok.

- Nem igazán – tettem a hülyét, mert csak nem akaródzott tudomásul venni, amit eddigre már én is sejtettem.

- Tudod hogy van az. Van, aki keményen szeret bánni a partnereivel. Na ő ilyen. Kiveri a másikból, amit akar.

- És te is….

- Igen. Én is. Már pár éve. Ez egy speciális kapcsolat. Elhiheted, hogy a legjobb e téren. Te is az övé vagy?

- Nem. „Még” Én csak a beosztottja vagyok a munkahelyünkön.

- Megpofozott már?

- Meg.

- Akkor már az övé vagy.

Nem kicsit zavarodtam össze. Már láttam magam előtt a nőt, talpig bőrbe öltözve, éppen üvöltözve suhint egy korbáccsal az előtte térdelő férfira. A korbács hatására aztán szerencsétlen elkezdi csókolni a nő lábait…

Ekkor belépett Réka. Nyomban megkérdezte a palit, hogy elijesztett-e engem tőle, mire én riadt-kívácsi tekintettel meredtem rá. Még magam sem tudtam, hogy riadjak-e, de aztán eldöntöttem, hogy bár eddig is sejtettem amit most megtudtam, tovább játszom a játékot. Mert, hogy előbb-utóbb a korbácsa elé kerülök, abban biztos voltam.

Visszaindultunk, majd egy kapu előtt megállt. Se szó, se beszéd, megcsókolt. Nem tudtam reagálni erre, olyan váratlanul történt. Aztán ismét megtette, miután közölte, hogy vagy engedem a csókot, vagy kiszállok, de akkor vége. Engedtem.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ismét sikerült meglepnem, ezzel a csókkal, de ő ment bele a játékba, akkor viselje a következményeket. Kezem a nadrág közepe felé az irányt, kíváncsi voltam, hogy izgalmi állapota hol tart éppen. Határesetnek tűnik a dolog. A csók befejeztével elmosolyodtam, ahogy ő is.

-Nem lesz nehéz dolgom veled, de most szállj ki, holnap találkozunk.

Igen, látszódott a meglepettség, de mégis engedelmeskedett. Ahogy vezettem, arra gondoltam, hogy ismét egy trófea, pedig a pofonos esetnél, már azt hittem ellenkezni fog és fölém kerekedik. De úgy látom ő is…..

Hazaérve, elkezdtem készülődni az esti bulira, már vártam, mert rám fért egy kis kikapcsolódás. Nem mondom a négy csaj és az öt férfi, akiket várok, már felcsigázták a hangulatomat, na meg persze az a pár kupica….

Az éjszaka hamar eltelt, és észre sem vettem, hogy már felkelt a nap. Még mindenki alszik, érdekes képet lehetne csinálni most, de akkor lebukna az Ara, hogy kivel fekszik egy ágyban, na meg a többi dolog….hm….Elmentem és lefürödtem, közben, ahogy hallottam felkeltek, és pakolni kezdtek a többiek. Hát igen készülni is kell, még mennie kell Áginak a ruháért és a többi…

A következő pillanatban már elköszönni készülünk, mikor csengetnek. Ki lehet, ki jön? Mikor kinyitottam az ajtót, Ákos állt előttem. Nem mondom meglepett, és nem esett le miért jött. Csak álltam bambán előtte. De ő levette a szitut

- Ahogy megbeszéltük, jöttem

- Ööö, igen gyere be – kicsit nehezen esett le a dolog

Behívtam egészen a nappaliig. Össze voltam zavarodva, na meg a másnaposság is gyötört, és most nem állok a helyzet magaslatán. Ahogy belépett, ismét egy meglepetés várta, hiszen barátnőim még itt voltak, és még két pasi is. Bár már indulásra készen, de mégis….A lányok összenéztek és jót kuncogtak, majd segítve nekem, az ajtó felé vették az irányt és elköszöntek. Itt kapott még egy sokkot kedves beosztottam, hiszen a csajok nem kis puszit nyomtak az arcomra, hanem egy igazán forró nyelves puszival köszöntek el tőlem. Ez már megszokott volt, de Ákos nem sejthette. Belül nevettem egy jót, mit gondolhat most. Majd a két pasi is követte a csajokat, bár nekik tényleg csak puszit adtam. Ahogy végre elment mindenki, én a konyha irányába indultam és szóltam:

- Gyere be utánam – néztem vissza, mosolyogva rá

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csók után a farkamhoz nyúlt, finoman megmarkolta a nadrágon keresztül, mintha csak ellenőrizni akarta volna, milyen az állapota. Félkész volt. Aztán kiszállított azzal, hogy másnap menjek el hozzá.

Kiszálltam. Mivel már tudtam a titkát, azt is tudtam, hogy prédát lát bennem. Aztán, ha elejtett valószínűleg megrág és eldob, de ettől többet én sem akartam tőle jelen helyzetben. Egyre erősebb volt bennem a kíváncsiság, hogy vajon mikor és milyen körülmények között hajt végleg az uralma alá. Na, és vajon milyen feladatokat ad majd nekem? Vajon megkötöz és megkorbácsol? Ezt nem szerettem volna, mivel ekkora mazochizmus nem tombolt bennem. Vagy esetleg megkötözve kinyalatja magát velem? Nagyon alaposan és mindenhol…Ez már jobban tetszett volna Mondjuk el is képzeltem már némi akciót vele…Aztán azzal a bizsergető gondolattal indultam dolgomra, hogy majd másnap, nála kihasználja a helyzetet és térdre kényszerít

Végig láttam rajta, hogy élvezi a játékot. Én is élveztem, de kezdtem elveszíteni a türelmemet. Eldöntöttem, ha másnap nem történik semmi érdemleges a játékunkban, lemondok róla, mert bár szeretem, ha játékszer vagyok, de csak akkor, ha ki is használják az adottságaimat.

Másnap, alaposan lefürödtem, és nem kis izgalommal elindultam hozzá. A tegnapi gondlatok most elérhető közelségbe kerültek, mivel pár perc, és előtte állok.

Becsengettem hozzá, de mikor ajtót nyitott a szemeiben láttam, hogy lövése sincs róla, mi a fenét is keresek ott. Aztán pár szóban emlékeztettem rá, hogy ő hívott, mire betessékelt. A nappaliban négy nő és két pasi volt rajtunk kívül. Abban a pillanatban néhány kéjes gondolat erejéig felsejlett bennem, hogy talán kiadós orgia lehetett itt éjjel…Ráadásul a négy nő igencsak szemrevaló volt. Nem hiszem, hogy az én kedvemért, de alaposan lesmárolták a csajok Rékát, mikor elmentek. A pasik csak puszit adtak neki. A női csókoktól kezdtem beindulni.

Aztán főnöknőm elindult előttem, majd mondta:

- Gyere be utánam.

Majdnem teljesen álló farokkal léptem be a konyhába és vártam a fejleményeket.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leültettem a konyhába, s szembe álltam vele. Feltettem egyik lábam a lábai közé, közel a farkához, s vártam, hogy csinál e valamit, de azt hiszem ő is várt, rám. Lépnem kell, hogy történjen valami, így kicsit elmosolyodva:

- Kérsz valamit inni?

Azt hiszem ismét nem erre a kérdésre várt, igazából én sem erre gondoltam, de most nem az eszem diktált. Pont most, kellett volna annak.

- Öntök egy kis pezsgőt, ha jó lesz. Aztán majd…. – ismét huncut mosolyt eresztettem feléje, de rá is kacsintottam.

Ahogy leemeltem a lábam, hozzáértem a középső testrészéhez, kicsit megsimogattam. Végre ő is elmosolyodott. Kicsit oldódik végre. Ahogy töltöttem az italt, felé fordultam és erotikusan lenyaltam az üvegről a cseppeket, majd felé nyújtottam a már teli poharat. Koccintottunk és meglepetésére én fel is hajtottam mindet, ellenben vele. Ami azt illeti másnaposságra inni, nekem jó ötlet. Letettem a kezemből…, majd a számba vettem egy ujjamat. Lehunytam a szemem és nyaltam, tudtam, hogy izgatom vele őt. Játék ez, amihez nagy kedvet éreztem. Majd belemártottam a poharába az ujjam, de most az ő száját érintettem, és közelítettem felé, mintha meg akarnám csókolni. Erre számított ő is, de mégsem tettem meg, csak egy lehelet volt, amit érezhetett.

- Állj fel!

Engedelmeskedett nekem, és szemében a kíváncsiság csillogott. Közelebb léptem hozzá, egészen közel, hogy testünk összeérjen. Még mielőtt kezével megfogott volna, elkaptam a csuklóját és hátrafogtam neki. Szemébe néztem és megcsókoltam. Nyelvemmel az ajkait simogattam, ami csiklandós volt, de mégsem engedtem, hogy szabaduljon tőlem. Kezeit ökölbe szorította és egy pillanat erejéig ellenállt nekem, de aztán mégis engedte, hogy hátul tartsam őket, és végre éreztem ellazult. Mikor már engedtem a lefogásból és a csókból, csak állt előttem és nézett rám szép szemeivel. Úgy látom már az enyém teljesen. Akkor lássuk, mi van rajt, és minden egyes ruhadarabot levettem róla. Arcomon semmi jelét nem mutattam, hogy tetszik a látvány, amit eddig a ruha takart. Majd megfogtam a kezét és behúztam a nappaliba. Körbenéztem, aztán mégis úgy döntöttem, hogy menjünk tovább. Neki több kell ennél. Bevezettem a hálószobámba. Nem sok minden volt benne, vagy éppen mi hiányzott. Az ablak alatt a radiátor előtt volt egy matracom, (nagy) ami tele volt párnákkal, azon kívül egy tévé állvány és egy pici kis szekrény a sarokban. Viszont az ágyam fölötti falon voltak kihelyezve az én kis játékszereim.

Olyan meglepett volt, mikor beértünk, nem hagyhattam szó nélkül.

- Jól látod nincs ágyam, csak egy nagy matracom! - ismét rezzenéstelen arccal tettem a kijelentés

Odaállítottam a matrac sarkához. Talán éppen csak körbe tudott nézni és láttam rajt a kíváncsiságot, hogy éppen mit fogok használni a falon lévők közül. Elléptem tőle, elindítottam valami jó kis zenét. Szerencsére a függöny már be volt húzva, így kellemes félhomály állapot uralkodott a szobában.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepett, és izgatott, mikor a lábát a székre emelte a lábaim közé, ujjai alig pár centire voltak a farkamtól. Sötétvörös körmei láttán még inkább beindult a fantáziám, és azt reméltem, mindjárt meg is tapos egy kicsit. Nem tette, ehelyett itallal kínált. Elfogadtam, cserébe kaptam egy pohár pezsgőt. Szokatlan volt számomra, nem szoktam pezsgőzni, főleg nem a kora délelőtti órákban, ám őt ez az időpont kevésbé zavarta. Simán lehúzta a magáét. Kis erotikus játékot mutatott be nekem, ami még inkább fokozta a vágyamat, hogy az övé legyek. Tudtam, hogy most is élvezi a játékot

- Állj fel – szólt rám, mire persze engedelmesen felálltam. Egészen közel lépett hozzám, testünk összeért. Önkéntelenül mozdultam, mire elkapta a kezeimet és a hátam mögé nyomta őket, ott összefogta. Könnyedén szabadulhattam volna, de eszemben sem volt, inkább nagyon rövid ellenállás után megadtam magam neki, megszűnt az ellenkezésem. Pár pillanatig még tartott, aztán, mikor látta rajtam, hogy egészen az övé vagyok elengedett, majd lassan, módszeresen elkezdett vetkőztetni. Én pokolian élveztem a dolgot, mindezt azonban róla nem mondhattam el. Legalábbis úgy tett, mint akit nagyon nem érdekel a látvány. Mikor már teljesen meztelen voltam kézen fogott, és kis kitérő után a hálószobájában kötöttünk ki. A célnak pont megfelelő berendezés volt benne: egy nagy matrac, TV-állvány, és egy kis szekrény. Ám, a matraca felett kisebb arzenált láttam a különböző játékszerekből. Csak reméltem, hogy nem akarja mindegyiket kipróbálni rajtam….

Odalépett az állványhoz, elindított egy finom kis zenét, és, mivel a függöny már eleve el volt húzva, ezzel meg is teremtette a hangulatot egy finom kis játéknak. Visszalépett hozzám, megállt előttem, és megmarkolta a lüktető dákómat. Nem szólt semmit, csak fogta, kicsit mozgatta a kezét, közben a szemembe nézett.

- Most te jössz. Vetkőztess le. De lassan! – mondta.

Bármilyen lassan is próbáltam csinálni, hamar lekerültek róla a ruhadarabjai, mivel nem volt sok rajta. Igyekeztem végig odaadóan viselkedni, nem türelmetlenkedni, noha talán inkább tépkedtem volna róla a ruháit. Aztán végre ő is meztelen volt. Gyönyörű teste volt….Nagy mellek, szőrtelen punci, ingerlőn domborodó popsi. Kezeit csípőre téve kisebb terpeszbe állt, majd így szólt:

- Kényeztetsz.

Tudtam, hogy ez csak a bevezető, és ha jól teszem a dolgom, én is megkapom mindazt, amire vágyom, vagy titkon reméltem, hogy át fogom élni őket.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hm. Milyen türelemmel vetkőztet, pedig érződik, hogy legszívesebben lerángatná rólam a ruhát és felfalna. Ez tetszik, nem sok férfi állta ezt meg eddig. Elmosolyodtam, már nem bírtam megállni, hogy ne tegyem meg.

- Kényeztetsz. – jó kis doromboló hangon parancsoltam, de lassan már kértem őt.

Közelebb lépett, megfogta melleimet, keményen, mintha most büntetni akarna. Nem volt ez nekem fájdalmas, sőt kimondottan izgalmas. Szájával közelítette a már birtokba vett gömbjeimet, de még felnézett rám, szemeivel kérdezvén szabad e. Nemet bólintottam, és érzékien nyaltam körbe a számat, jelezvén, hogy itt kezdje. Értett engem és felfelé haladt apró csókjaival, mígnem elérte ajkaimat. Lágyan puhatolózva csókolt, furcsa volt ez számomra. Mellemnél kemény, de a csókja finom és lágy, vagy csak nincs mersze máshogy csókolni? Kezei átkaroltak engem és szorítottak magához, és én nem bírtam ellenállni neki, én is átkaroltam megfogtam fenekét és belemarkoltam. Hasamnál éreztem ágaskodó férfiasságát, már rég nem tudta elrejteni vágyait. Majd szép lassan haladt lefelé ajkaival, és az én szorításom is lazult. Csókjai izgattak és testem már várta, hogy ismét birtokba vegye a melleimet. Megfogta a derekam erősen és ismét a szájába vette bimbóimat, keményen szívta és harapta, de én egy szó nélkül tűrtem. Játszadozott velem, és én imádtam most. Fejére tettem a két kezem és toltam le a föld felé.

- Nyalj ki, mutassad, mit tudsz. – lenéztem rá és számat biggyesztettem, mintegy feladtam a leckét nézéssel

Hát nem kellett kétszer mondanom a dolgot, már várta ő is. A derekamat még midig szorította, hiába ment egyre lejjebb. Mikor végre elérte dombocskáimat, végre keze is haladt a szája segítségére. Egészen leengedi őket végigsimítva a csípőmön, majd a combomon a vádlimig. Visszafelé már a belső részt választotta és egyre közelít izzó puncimhoz. Mindezt finoman teszi, miközben ajkaiból a vadság és a hév fakad. Mivel most már nagyon nem fért egészen hozzám, és a bútorok híján is csak a fal marad.

- Gyere – szinte suttogtam neki

Összezártam lábaimat és a fal felé mentem. Megfogtam arcát simítottam rajt egyet.

Feltettem bal lábam, így kinyíltak a szirmaim előtte.

- Itt folytathatod

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A melleinél kezdtem, de aztán a szájához parancsolt, hát azt csókoltam. Mindegy volt hol, csak csókolhassam. Vágytam már rá, hogy érintsem. Lassan elkezdett másképp viselkedni, időnként kiesett a szerepéből, és visszacsókolt, megsimogatott. A fenekembe markolt, de a kezeiből most valahogy más energia sugárzott, mint egy követelőző, parancsoló nőéből. Szinte simogatott. Aztán visszaaraszoltam a melleihez, keményen szívtam a bimbóit, szuszogásai elárulták, hogy érzékeny pontjához értem.

Sokáig nem időztem ott, mert letolt maga elé kiadva az utasítást: nyalj ki. Miközben csókolgattam ahol értem, simogattam a combjait, aztán végre leértem a puncijához. Mivel állt, sok keresnivalóm nem volt, nem fértem hozzá rendesen. Megoldotta. Odalépett a falhoz, és egyik lábával egyszerűen nekitámaszkodott. A teljesen kitárulkozó punci szépsége megrészegített, és ki sem kellett mondania a parancsod „itt folytatod”, máris odahajoltam, és körbe csókoltam a combjai tövét. Aztán egyre beljebb csókoltam, míg végül már a szirmokat, majd a csiklóját kényeztettem.

Csókjaim aztán átváltottam nyalássá. Előbb óvatosan, majd egyre hevesebben nyaltam, mivel lassan teljesen megfeledkeztem arról, hogy itt most alárendelt szerepet játszom. Nem érdekelt, hogy parancsot kaptam a kényeztetésére, tettem volna azt magamtól is. Ám tény, hogy a tudat, hogy ural engem, feldobott, nem is kicsit.

Már olyan lendülettel nyaltam, hogy inkább kapaszkodott a fejemben, mint támaszkodott volna rám. Teljesen beleéltem magam a játékba, és, ha időnként kicsit lejjebb nyaltam, elértem a fenekét is. Addig játszottam vele, míg nem éreztem a belőle kitörő orgazmust. Ekkor átcsúsztam a felemelt lába alatt, és mielőtt bármit is reagálhatott volna, azzal a lendülettel nyaltam tovább a fenekét, amivel a punciját az imént. A tökéletes megadás jele volt, hogy a fenekét nyalhattam. Ő is így gondolhatta, mert aztán kis terpeszbe állt, egészen előre hajolt, így most a posijához férhettem zavartalanul. Most nem szólt egy szót sem, de a mozdulata sokkal többet jelentett számomra, mintha mondott volna bármit is. Teste mozdulatai is megrészegítettek. Nem láttam semmit, de a fenekén keresztül éreztem a rezdüléseit. Megmarkolta a szerszámomat, és miközben szinte már eszelőse nyaltam, elkezdte verni a farkamat…

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár már én sem vagyok az a kemény nőszemély, már az elején éreztem, hogy vele nem lehetek olyan szigorú, mint másokkal. Kinyalt belőlem egy orgazmust. Valamit tudhat, legalábbis most nagyon tud. Érzékeny pontjaimra, szinte rögtön rátalált, és hogy merészkedik előre, már meg sem kérdezi, mit tehet, vagy mit nem. Ahogy elölről befejezte a „dolgát” máris fordult és el is kezdte a popsim nyalását. Nem is tudtam szóhoz jutni, de nem estem kétségbe, ha már egyszer ezt szeretné, amit én, akkor tessék. Az első nyalintás után letettem a lábam terpeszbe álltam neki, s a kezemet a térdemre helyeztem, így megtámaszkodhattam. Néha megrezdültem, ahogy erőszakosabban nyalt belém, aztán gondoltam én sem maradok adósa, ha már így nekem esett. Úgy helyezkedett, hogy kezemmel még elértem dákóját és tövénél fogva húztam párat rajta. Nem voltam az a kifejezetten finom, de kemény sem. Majd a makk részét kezdtem lágyan simogatni ujjaim végével. Szinte már cirógattam azt a keményen álló farkat. Ujjaimat a számhoz emeltem, bekaptam őket, mindezt úgy, hogy pont megállt egy picit és látta arcom, tekintetem, tetteimet. Majd utána ismét a farkát kényeztettem, kicsit már síkosabban.. És ahogy lüktetett kezeim között, azt jelezte már nem sokáig bírja.

- Hagyd abba – határozottan mondtam – feküdj a hátadra

Ismét szó nélkül teljesítette kérésem. Ráültem a combjára, úgy, hogy pont előttem legyen a farka. Úgymond pont kéznél. Nem nyúltam hozzá, inkább kicsit rádőltem a testére, megtámaszkodtam a kezemen, és rámosolyogtam, csak tudnám miért. Majd mind a két kezemmel a nyakához nyúltam, és haladva lefelé erősebben éreztettem vele a körmeimet. Először még szisszent párat, de mivel lassan haladtam, mire a hasához értem már szó nélkül tűrte. Kérdően nézett felém, hogy vajon a farkához is így érek e. Nem az ahhoz túl becses nekem. Majd egy ismétlést szerettem volna, de most a csípőmet is mozdítottam, hogy puncimmal végig simítsam dákóját. Számat félrehúztam egy kisebb mosolyra, és figyeltem reakcióját.

- Tetszik? Élvezed?

Nem hagytam választ neki, még párszor végigsiklottam rajt. Élvezettel tettem, ahogy szirmaim szétnyíltak és csúszkáltam rajt, nem mondom engem sem hagyott hidegen.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Milyen finom is volt a popsija! Egészen beleéltem magam a játékba, néha majdnem ledöntöttem a lábáról.

Aztán, mikor a kezébe vette a dákómat értésemre adta, hogy nem fog éppenséggel kesztyűs kézzel bánni velem. De, valahogy azt is kiéreztem belőle, hogy velem nem olyan, mint amilyeneket mesélt róla az ismerőse. Ezt egyáltalán nem is bántam.

Hanyatt fektetett. Azt hittem, nyomban meglovagol, de nem tette, ehelyett a combjaimra ült, előre dőlt, és karmolászni kezdett. Eleinte fájt, de aztán gyorsan hozzászoktam az égető érzéshez, de szerencsére más tervei is voltak velem. Följebb csúszott, még jobbam rám hajolt, és a makkommal kezdte izgatni a szirmait. Dörzsölte egyiket, másikat, de bele nem ült. Még. Azt éreztem rajta, hogy ezt sem fogja kihagyni, de előtt talán még ki akarta élvezni, hogy az alatta lüktető, kemény dákó csak azért van, azért áll, hogy a kedvét lelje benne.

Teljesen rám feküdt, de még mindig csak dörzsöltette a makkommal a punciját. Mikor a csiklóhoz értem, felszisszent. Meglepett az érzékenysége, hiszen viszonylag könnyen kinyaltam az első orgazmusát. Azt hittem, hogy aki ennyire kemény, azt pokolian nehéz kielégíteni. Szerencsére nem így volt.

Már vártam, hogy végre huppanjon bele, hogy addig mozogjon, amíg a szerszám el nem tűnik a forró barlangban. De még mindig csak dörzsöltette magát. Aztán elkezdtem mozogni alatta. Kefélő mozdulataimra jól reagált. Nyögései egyre szaporábbak lettek, és akkor megértettem, hogy így is élvezni akar egyet. Hogy rajtam ne múljon a gyönyöre, egy kicsit erősebben „keféltem” a csiklóját. Hamarosan megint remegett, és ekkor már szorosan hozzám simult. Most nem a kiszolgálója voltam, hanem a partnere, aki ismét egy kéjt adott neki.

Egészen addig rajtam feküdt, amíg le nem csillapodott kissé, közben a fenekét simogattam. Aztán mozgolódni kezdett, és már örültem, mert éreztem, hogy a makkomat magába igyekszik csúsztatni. Meg is tette. Addig izgett - mozgott, amíg végre elkezdve hátrafelé csúszni, teljesen magába nem engedte.

Ekkor felült.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor befejeztem kis játékom vele, óvatosan csúsztam hátrafele, míg magamban nem éreztem teljesen a farkát. Ekkor picit megálltam, ránéztem, de csak egy pillanat erejéig. Felültem benne, kezeimet a mellkasára helyeztem, majd csípőm önkéntelenül is mozogni kezdett. Mint egy ellipszis leírva úgy forogtam benne, nem siettem lassan kezdtem bejáratni a már izzó puncimat. Egyre fokozatosabban kezdtem a gyorsítást és váltottam is hátratettem kezeimet a combjára, s most már kitárult puncimat nézhette, ahogy mozgom rajt. Kezeit a feje alá tette és kissé megemelve gyönyörködött a látványba. Hagytam hadd élvezze, s ahogy hullámzott a hasam és a csípőm én úgy kezdtem elveszíteni a fejem és a gyönyör útjára lépni. Élvezni akartam, de nem elélvezni, csak várni és izgatni mind magam és őt is. Leálltam, mindenféle mozgással ráborultam mellkasára, testére, nem volt ideje kezeit kiszabadítani, amit én nem bántam, s a kezeimmel még le is szorítottam őket. Körbenyaltam a számat, majd meglepetésszerűen csaptam le ajkaira és nem voltam kegyes hozzá, harapdáltam s szívtam be őket a számba, majd befejezvén a nyelvemmel simítottam végig szélét, s egyre beljebb hatoltam szájába. Csókra voltam éhezve, egy erőszakos és mégis egy számomra izgató csókra. Vad nyelvcsapásaink, teljesen kiürítették fejemet, s engedtem…..Kiszálltam belőle és felálltam.


- Feküdj a radiátor elé, gyerünk – s kezemmel mutattam merre is menjen.


Követtem őt, s a lábam ajkához tettem, majd mellkasára s haladtam lefelé. Talán most éreztettem vele, hogy eddig kegyes voltam vele, de most….. Ismét combjaira helyezkedtem, kezem most a szerszámjától haladt fel a hasán, mellkasán keresztül a nyakáig, fel az arcára, erőszakosan közeledtek ujjaim ajkai felé, s hüvelykujjammal erősen középről indulva széthúztam oldalra, majd belenyaltam szájába, keresve nyelvét, hogy magamba szívjam. Keze először csak pihent ismételten feje alatt, de aztán erőszakosságom, és furcsa kis játékaim, szabadulni szerettek volna. Nem hagyhattam, ezért előbb felkarjához kaptam, de aztán ezt megérezvén, hogy nem kéne onnan kivennie otthagyta. Feljebb ültem, s kezemmel siklottam végig kezein, keresvén csuklóit, s mit sem sejtve még segített is. Majd felhúztam a feje fölé, nem kellett nagyon, csak míg el nem értem a…. Annyi párna volt ott nem láthatta a bilincseket, ami a radiátorcsöveken volt. Hát igen észre sem vette és már kattantak is.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezdtem igazán élvezni a helyzetet, mert végre már a testünk hangszerein játszottunk, ám sejtettem, hogy szeszélyessége nem ért véget még. Jól gondoltam. Mikor kezdtem beleélni magam a dugásba, felállt rólam, majd rám parancsolt, hogy feküdjek a radiátor elé. Azt hittem, ez csak egy pillanatnyi ötlete, hogy azért mégis csak megmutassa, ki is az úr. Hamarosan rájöttem azonban, hogy nála semmi nem hirtelen ötlet….

Mikor hanyatt feküdtem, lábujjait a számhoz emelte. Ez is bitangul tetszett, mivel szépen kifestett körmei voltak a lábain is. Aztán a talpa már a mellkasomon járt, majd a hasamon. Aztán ismét a combjaimra ült. Gondoltam, mindjárt ismét beleül, csak itt jobban érzi magát. Ám, most a tenyereit tette a dákómra, majd lassan felfelé haladva simogatott egészen az arcomra. Aztán előbb az ujjai, majd a nyelve tolakodott a számba, azt az érzést keltve bennem, hogy szét fog harapni.

A játék kezdetekor a kezeimet kényelmesen a fejem alá tettem, de most, hogy határozottan erőszakos kezdett lenni, el akartam venni a fejem alól. Ám nem engedte. Lefogott, de előbb csak a felkarjaimon. Azt hittem, ezzel le is zárta a lefogásomat jelezve, hogy nem szeretné, ha a kezeim is játékba lendülnének. Közben feljebb csúszott rajtam, de a kezei végig a karjaimon siklottak egyre feljebb.

Egy percig csak erotikus játéknak véltem a dolgot. Még akkor sem sejtettem semmit, mikor egy ideig matatott a fejem felett lévő, addig figyelemre sem méltatott párnák között. Mire a tantusz leesett, késő volt. A rafinált nő mesterien csapdába csalt. Mindkét csuklómon valami hideget éreztem, majd két gyors kattanást hallottam. Máris megbilincselve feküdtem alatta.

- Ezt beszoptam – állapítottam meg magamban. Ettől kezdve viszont már némi aggodalom is vegyült a vágyaim mellé, hiszen már valóban ki voltam szolgáltatva neki.

Amint a bilincsek kattantak rajtam, a nő arckifejezése is megváltozott. Kicsit sem vált barátságtalanabbá, sőt, inkább szelíddé változott. De ha lehet, ettől csak inkább megijedtem.

Egy pillanat alatt eltűntette magában a dákómat. Felemelkedett ültében, megfogta a szerszámomat, odaigazította, majd erősen belehuppant. Azt hittem a torkáig szalad fel neki. Ahogy a csodás punciba kerültem, előrehajolt kissé, körmeit a mellkasomnak nyomta, majd erősen lovagolni kezdett, közben lassan húzta a kezeit lefelé a mellkasomon egészen a hasam aljáig. Ahogy láttam, tíz vékony, vörös csík jelezte körmei útját….

Ezt még kétszer eljátszotta, majd olyan lovaglásba kezdett, hogy azt még a legvadabb apacs indiánok is megirigyelték volna. Mellei majdnem leszakadtak a helyükről.

Hamarosan élvezett egyet, de egy kicsit sem lassítva tovább csinálta. Egy cseppet sem törődött velem, csak magával. És ezt imádtam.

Talán a harmadikat élvezte, majd felállt, és kiment. Pár perc múlva visszajött, a fejem fölé állt terpeszben, majd egyszerűen a számra ült.

- Nyalsz – hallottam felülről a hangját. A popsiját nyomta a számra, hát azt nyaltam. Végre ismét.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre az enyém, teljesen. Olyan élvezettel lovagoltam meg őt, mintha be kéne törnöm. Pár élvezés után, úgy gondoltam ideje megmutatnia mit is tud. Leszálltam róla és távoztam. Kicsit rendbe szedtem magam, felfrissítettem puncimat, majd visszatértem hozzá. Még állott a zászlója, nem lankadt le, hm. Feje fölé álltam, majd szó szerint rá ültem a szájára.

- Nyalsz – úrnő módjára utasítottam.

Popsimat nyomtam neki oda, hisz terveim közt szerepelt, hogy ne csak punciba dugjon. Mivel kezei meg voltak kötve, így rám hagyatkozva próbált hozzám férni. Segítettem neki és hátranyúlva széthúztam tomporomat, így végre már nem csak a környékén éreztem nyelvét, de elérte a lukacskámat is. Első nyalintásnál nyögtem egyet, olyan jól esett. Körbe-körbe haladt, és közben egészen befelé is. Ezt az élvezeti formát kifejezetten imádom és ő tudja, hogy kell, élvezetig nyalnia. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy elengedjem kezeit, hogy még többet tudjon adni, de aztán rájöttem, adok neki majd lehetőséget. Hagytam tovább, nyaljon csak ki belőlem egy fergeteges orgazmust. És nem is váratott magára sokat, hisz tudta a dolgát, testem egy pillanat alatt átvette az uralmat és végigfutott rajtam a borzongás, tiszta libabőrös lettem, és egy rövid nyögéssel adtam tudtára ismételt élvezésemet. Bár észrevette anélkül is, hiszen felső testem hátrafeszült, csípőm kissé előrement, legszívesebben hátra is dőltem volna. Azzal a lendülettel ismét felálltam, és hátrább léptem, felnéztem a falra és bizony elcsábultam. Hamar elfeledtem az előbbi élvezést és már a következő járt a fejemben. Egy kis pálcát vettem le, nem volt nagy kb. harminc centis, de azt szerettem. Olyan jó vele simogatni. És ahogy láttam a kikerekedett szemeit, gondoltam ráteszek egy lapáttal. Ahogy terpeszbe álltam felette és egyik kezemben a pálca és csaptam egyet a másik tenyerembe, közben körbenyaltam a szám szélét. Majd a pálcát a nyakamhoz emeltem és lassan engedtem lefelé a testemen. Nyakamon a mellem közéig, majd a mellemet körbejártam vele s közben másik kezemben már a másik mellem volt. Mint egy tükör úgy követte a pálcát. Le egészen a hasamig, majd a combom következett belül érzékien érintettem magam mindenhol, korbácsoltam kedélyét, szenvedélyét. Aztán eljött a pillanat és végül már csak a puncim maradt, ahol nem járt még a játékszerem. Finom voltam, mígnem a pálcát fogó kezem hozzá nem ért becses izzó nőiességemhez. Ott aztán erősebben húztam visszafelé, hogy ne csak érintsen, de kenjem is össze nedveimmel. Ahogy kiért teljesen, a lábszáramra csaptam, bár nekem nem fájt, de rajta egyszerre mindenféle érzés ült ki arcára. Egy félrehúzott mosollyal térdeltem le.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem volt túl kényelmes a helyzetem, alig fértem hozzá a fenekéhez, de hamar segített a dolgon, széthúzta a farpofáit, hogy középen is jól hozzáférjek. A frissen illatozó popóba mélyesztettem a nyelvem, miután alaposan körbe jártam a kényes, és érzékeny pontját.

Egyre jobban beleéltem magam a dologba, ő meg egyre jobban élvezte nyelvem játékát. Éreztem teste rezdülésein, ahogy egyre közelebb sodródik a csúcshoz. Aztán egy homorítás, és egy nagy nyögés, és elment. Ám alig történt meg az élvezete felállt. Ez meglepett, azt hittem egy kis ideig még engedi, hogy játsszam vele. Neki azonban más tervei voltak. Ellépett tőlem, és levett a falról valamit. Aztán már láttam, hogy egy rövid bot, vagy pálca volt a kezében. Ettől megrettentem kissé, mert nem igazán akartam, hogy megüssön….

De nem is tette. Átlépett a csípőm felett, de most szemben velem. Egyik kezében a bottal simogatta magát, a másik tenyere meg a bottal szinkronban mozgott a testén. A bot bejárta a melleit, bimbóit, majd a hasára került. Néztem a pálca izgató útját, és bár nem tudtam mit akar kihozni a dologból, de nagyon nem is akartam gondolkozni rajta, mivel abban biztos voltam, hogy élvezni fogom a dolgot. Aztán a pálcája vége a puncijáhot került. Végig húzta a szirmok között, láttam is, amint a bot vége csillog a nedvétől. Aztán egyet csapott a lába szárára, amitől ismét megrémültem. Nagyon tudott játszani az idegeimmel. Lassan már azt hittem, hogy kiismertem őt, de most ezzel meglepett. Aztán letérdelt a combjaim fölé. Megfogta a dákómat a szabad kezével, hátra húzta a bőrt rajta, majd a bot puncis végét a számba nyomta. Csak finoman, hogy érezzem a nedve ízét. Éreztem. Ízlelgettem, nyalogattam, majd e botvéget a makkom tetejének nyomta, megforgatta rajta kicsit, miközben másik kezével továbbra is húzta a bőrt hátra. Nagy szakértelemmel tette mindezt, láttam rajta, hogy nem én vagyok az elő, akivel ezt eljátssza.

Aztán mozdult, és beleült a dákómba. Olyan természetességgel, mintha csak egy székre ült volna le. Egyetlen pillanat, és máris teljes súlyával rajtam ült. Amint elhelyezkedett, ismét megnyalatta velem a bot végét, majd a puncijának nyomta közvetlenül a farkam fölé. Erősen magára nyomta, meg is mozgatta kicsit, majd ő maga is mozogni kezdett. Egyre gyorsuló mozgása közben a bot is járt a puncijában. Két eszközt is használt a maga kéjére.

Hamar orgazmusa volt ismét. Most sem sokáig pihent rajtam. Szokása szerint nyalatta a pálcája végét, majd felállt, kicsit feljebb lépett majdnem a mellkasom mellé, majd megfordult. Előre hajolt, és a megnyálazott pálca véget a popsija lyukához tette.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Játszottam vele, de eszembe sem volt megütni őt, bár tény, hogy benne felmerülhetett a kérdés, mit is művelhetnék vele. Ehelyett, magamnak szántam a botot.

Ismételten beleültem szerszámjába, oly könnyedén, mintha ez természetes lenne. Majd újra megnyalattam a bot végét, de csak azért, hogy könnyebben csússzon be farka mellé a puncimban. Ujjaim a cicimet morzsolták, mikor egyre erősebben mozogtam, s így hamar a csúcsra értem. Nem mondom, jobban élvezem a vele való létet, mint bárki mással eddig. Újra szájához emeltem a botot és ismételten nyalattam vele. Szó nélkül tette a dolgát, már nem volt benne félsz. Felkeltem és megfordulva a mellkasára ültem, s a pálca most a popsimat izgatta. Szép lassan közelített lukacskám felé, majd egy két húzást tettem. És mindezt testközelből nézhette végig, engem izgatott a dolog, hogy tudom, mennyire izgatja őt a látvány. Akartam, hogy most végre ott is kitöltsön, ahol eddig nem, így szájára toltam a popsim és ismételt nyalatásra késztettem, de most már határozott céllal. Nem volt ellenére a dolog, hisz olyan élvezettel és hévvel nyalta ki, mintha minden nap ez lenne a dolga. Most viszont vad volt és nem kegyelmezett nekem, egyre erősebb volt a nyelvjátéka, és én nem bírtam volna ki, ha most ott élvezek el. Előrebillentem, majd felálltam, de pálcám ismételten játékszerré vált, ahogy végre előtte álltam, megint csak végighúztam lábszáramon, kicsit előredőltem, hogy végigfuthasson a combomon egészen a popsim közé. Azzal a lendülettel megfordultam és ismételten szembe álltam vele, szemeiből a vágy sugárzott, és a remény, hogy végre betegye nekem, oda, ahol az imént nyalt. Nem akartam csalódást okozni, de sietni sem. Bár a terepet jól előkészítette. Ismét leültem rá, a pálcát letettem, s kezemmel támaszkodtam feje mellett, lehajoltam hozzá, ujjaimmal végigsimítottam ajkait, majd hagytam, hogy egyre beljebb menjenek, akartam, hogy szopja őket, s nem csalódtam vette a lapot. Közben kis előre, hátra mozgást végeztem, puncim siklott férfiasságán, ezzel ingerelve őt. Kivettem ujjaimat a szájából, s megcsókoltam, nyelvem is játszott az övével, vívtunk egy képzeletbeli csatát, amit én nyertem. Felültem, kicsit megemelkedtem, majd az ujjaimmal a hátsó bejáratomat kényeztettem, lassan hatoltam be egy ujjal, majd kettővel. Úgy éreztem itt az idő, hátranyúltam, megfogtam a farkát és lassan érintettem előbb puncimat, hogy nedvesítsem, majd végigcsúsztattam a gáton egészem, míg el nem értem a kívánt területet, s hagytam, hogy becsússzon. Figyeltem, hogy ne egyből. Lassú mozgással, engedtem egyre beljebb. Meg sem mozdult, nem is tudom, a félelem, nehogy kárt tegyen, vagy csak a megszokás, hogy én irányítok, nem tudom. De végre benne voltam teljesen, s a mozgásaim egyre nagyobbak lettek. Előreengedtem a testem és a kezeimmel támaszkodtam a teste mellett, számat megharapva, majd ajkaimat nyalva, ingereltem még jobban, hiszen úgy nézett rám a szemeivel, mintha most azonnal fel akarna falni. Csípőm egyre jobban mozgott, s én egyre közelebb kerültem, hogy ismételten élvezzek egyet.

- Élvez belém – lehajolva füléhez, súgtam neki

Válaszul, csak egy kis puszi jött a fülem mögé, ami meglepett, de nem reagáltam rá semmit. Ekkor feltámaszkodtam teljesen és belelendültem, addig hajtva, míg nem éreztem farka egyre erősödő lüktetését, ez engem is beindított, s egyszerre értük el a csúcsot. Egy igen intenzív élvezet volt ez, ami a testem minden porcikáját érintett, és nem is kicsit. Rádőltem, testem egy pillanatra kihagyott, nem tudtam kontrolálni. Kihasználva az alkalmat, hogy érinthesse ajkaimat, megcsókolt, és ezzel ismét meglepett, hogy úgymondjam most ő irányított, de ez is csak fellángolás volt, amit el is fojtottam. Újra felvettem a szigorú tekintetemet, legalább is megpróbáltam, pedig jól esett ez a csók.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor végre ismét szembe fordult velem, és rám ült, majd megfogta a dákómat, valami azt súgta, hogy most meg fog történni. Aztán már a lyuka feszült a makkor köré. Égető, egyben bizsergető érzés futott át rajtam. A szűk rés lassan tágulva szívta magába a farkamat. Moccanni nem mertem, nehogy egy óvatlan mozdulattól fájdalmat okozzak neki, és magamnak.

Óráknak tűnő percek múlva már tövig benne voltam. Gyorsabban, és simábban ment, mint vártam. Aztán persze eszembe jutott, hogy ezt azzal a palival biztosan megcsinálja, akitől a pálinkát hoztuk. Lelki szemeimmel láttam is őket, amint egyenes háttal ereszkedik bele a tag farkába. De azt is láttam magam előtt, hogy terpeszben a pasi fölé állok, szemben a nővel, és miközben ő a dákóban ül, finoman a torkára nyomom a farkamat. Aztán, miközben a nő egyre erőteljesebben mozog a farokban, én is egyre erősebben kefélem a száját. Aztán, mikor ő élvez egy orbitálisat, én telenyomom a száját….

- Élvezz belém – riasztott fel hangja az ábrándozásomból. Ösztönös mozdulattal puszit nyomtam a füle mögé.

Ekkor felegyenesedd, és olyan táncba kezdett rajtam, hogy olyat még addig soha, senkitől nem kaptam. Az eredmény nem váratott sokáig magára. Kitörtem, mint az Etna, alaposan telepumpálva fenekét ondómmal. Szinte abban a pillanatban élvezett ő is,l de akár csak én, ő is egy eszméletvesztős orgazmust élt át. Nekem úgy lüktetett a halántékom az élvezéstől, hogy azt hittem menten elájulok. A karikák rendesen táncoltak a szemeim előtt, és még jó pár löket következett, mikor áradt belőlem az anyag.

Rám hajolt, és e pillanatban, talán a friss és mély orgazmus miatt, sebezhetőnek tűnt. Megcsókoltam. Szintén ösztönös mozdulat volt ez, egy pillanatra megfeledkeztem a szereposztásról. És szintén, talán csak egy pillanatra, de mintha meglágyult volna a tekintete. De aztán, amint letelt a pillanat, ismét a régi volt.

Megint egyenesen ült rajtam, farkam még mindig a popsijában volt, mikor megint elkezdett a puncijával játszani. Természetesen megint a bot végével. Időnként, talán a maga magának okozott kéj miatt, talán nekem akart kedveskedni, de a popsiját megmozgatta, amitől a félig élettelen szerszámom kissé új erőre kapott.

Csodáltam a nőt. Most élt át egy eget rengető orgazmust, de már megint emelkedett felfelé, mintha csak egy gyorsliftbe szállt volna be. Hirtelen nem tudtam, hogy irigyeljem, vagy sajnáljam a pasiját ( ha van neki), amiért ennyire igényli a szexet, a kéjt.

Aztán eldöntöttem.

Irigyeltem.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre, kicsit lecsillapodtam. Akkor nézzük, meddig bírja. S ezzel ismételten mozogni kezdtem benne, a már korántsem álló farkába. Megfogtam a botomat és játszottam vele, izgatni kezdtem a még igencsak érzékeny csiklómat. Nem is tudom, magam kedvéért csinálom, vagy inkább őt akarom kényeztetni a látvánnyal. A kérdés eldőlt magamban, legyen ő.

Felálltam róla, kimentem a fürdőbe és hoztam magammal egy törlőkendőt. Letérdeltem mellé, majd megfogtam férfiasságát a kendővel és aprólékosan mindenhol megtörölgettem. Persze belecsempésztem egy két erősebb izgató mozdulatot is. Mikor befejeztem átléptem a lábszárára ültem.

Kezemet előrenyújtva nyújtóztam egyet, derekam teljesen homorú volt, popsim az eget verte, egészen addig, míg ajkaim „véletlenül” el nem érték a már ismét harcra kész szerszámját. Így az aljától a tetejéig nyaltam rajt egyet, s szemeimet nyitva hagyva tekintettem a férfira, aki a fejét felemelve próbálta nézni mit művelek. Ismét egy nyalás, de ekkor már megfogtam a másik kezemmel, a tövénél, tartva, hogy nyelvem még jobban körbejárja. Minden oldalról nyaltam, mint egy fagyit, nehogy elcsöppenjen, majd egy hirtelen mozdulat, s eltűnt a számban a farka. Talán fel sem tűnt neki, de mikor visszafelé haladtam, már erősen szorítottam ajkaim közé. Halk nyögést hallottam, ami azt jelzi, ezt szereti. Hát jó. Kis pihenő, nem akarom, hogy könnyen megadja magát, így ismét nyelvem következett. Most a makkrészt jártam körbe éppen csak érintve, de érezhető volt, hogy ezt is imádja. Körkörösen haladtam egészen a tetejéig, ahol a kis lukacskába dugtam nyelvem végét. Majd ismét haladtam visszafelé, s mikor már a tövénél jártam, újra leeresztettem a torkomig. S a visszaúton a nyelvem hegye, ami szerepet kapott, most erősen húztam végig a farkán. Érezhető volt, hogy ez a gyengéje, ezért hagytam hadd élvezze. Engedtem, hogy számba maradjon a férfiassága, és én játszottam vele. Hol a nyelvemmel, hol pedig ajkaim játszottak rajt, néha kis harapásokkal spékeltem meg, nehogy elfelejtse, hogy használom őt. Hosszú percek játéka volt, amit én felettébb élveztem, hisz imádom kényeztetni. Érezhető volt nála, hogy erősen koncentrál, nehogy elélvezzen, vagy beleélvezzen a számba, ezért jobbnak láttam kivenni a számból, és lassan a testemhez szorítva lefelé haladni, egészen, míg el nem érte puncimat. Rögvest eltűnt bennem, izmaimmal körülöleltem a már duzzadt szerszámot, párat mozogtam rajt, s már engedte is belém a nedvét.

Rádőltem testére, befogtam a száját, hogy élvezése elnyújtott és hangtalan legyen. Vélhetően meglepte a dolog, de mikor lágyan leengedtem róla az ujjaimat, rögvest visszaadta a meglepetést. Megcsókolt, nem mondom váratlanul ért ismételten, de hagytam hadd vezessen. Most már kezeim a csuklója felé vették az irányt, és míg nyelvünk ismételt csatát vívott, elengedtem. Ujjaink összeforrtak. Lassan elkezdtem felülni, húztam magammal őt is, de ajkain nem váltak el. Végül mikor már ültünk, megadtam magam, ő nyerte a nyelvcsatát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen is lesz. Kiszálltam belőle, és próbáltam felállni, de kezével megszorította kezeimet, hisz még össze voltunk kulcsolva.

Most először kérdően néztem rá, és vártam, vagy lehúz, vagy ismét megadja magát nekem.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Visszajött és egy törlővel a kezében térdelt ismét a combjaimra. A kendővel simogatta, fogta meg a farkamat, és ez is olyan izgató, már-már fenséges volt tőle, hogy legszívesebben abba a kendőbe élveztem volna.

Bárhová, ahová csak akarja.

Aztán elkezdte a szájával izgatni a farkamat. Nyelvének játéka már önmagában felért egy élvezettel, majdnem a szájába is lőttem, de idejében reagált. Nem csoda hát, hogy miután ismételten a puncijába játszotta a dákómat, hamarosan elmentem. Nem engedte a hangos élvezést, rám feküdt, befogta a számat, de amint elvette a kezét, ismét megcsókoltam. Ez szemmel láthatóan ismét meglepte, de amint láttam rajta, nem volt ellenére a dolog. Őszintén szólva nekem sem. Azt akartam, hogy érezze, odavagyok érte, és s szó szoros értelmében alávetem magam neki, és az akaratának. Nyelveink játéka közben eloldozott. Ez meg engem lepett meg kicsit, nem számítottam ilyen gyors szabadulásra, bár már kezdtek zsibbadni a karjaim. Felült, felhúzott magával, de közben még csókoltuk egymást. Az egész kezdett átcsapni egy lágy, szerelmes játékba. Tőle ez is pokolian jól esett, ám még szerettem volna a rabja lenni.

Felállított. Ott álltam szemben vele, anyaszült meztelenül, ő meg kedvtelve nézegetett végig rajtam, körbe járt, a pálcájával finoman a fenekemre paskolt, majd a farkam alá nyúlt, és felemelte azt. Közben úgy nézte a kifacsart darabomat, mint egy levágandó, eltávolítandó valamit, ami már semmire sem használható. Minden erőmmel igyekeztem, hogy a farkam ismét fickós legyen, hogy kedvét lelje bennem.

Ahogy körbe járt rajtam, itt-ott mindig hozzám ért a pálcájával. Aztán mögöttem szöszmötölt, és mire észbe kaptam, a kezeimet a hátam mögé húzta, és ismét kattant a bilincs....

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Erre számítottam, megadta magát nekem ismét. Régen élveztem már így szexet és a játékot egyben. Ahogy ott állt előttem mezítelenül és nézett rám, már-már várta most mi fog következni. Körbejártam őt, és pálcámmal hozzáértem itt- ott, majd ismét kattant a bilincs, de most hátrakötöttem kezeit. Tudtam most nem könnyű feléleszteni a farkát, de addig is kényeztettem, míg újra nem áll készen.

- Menyjünk ki a konyhába – suttogtam fülébe, miközben harapdáltam őket, és kezemmel a mellkasát simogattam.

Elindult és én észrevétlenül nyúltam fel a szélső polcra és emeltem le egy kedvező darabot. Próbáltam rejteni előle, jobb, ha nem tudja mi vár rá. Megállt, és várta most mi lesz. Úgy tettem le a kezemben lévő dolgokat, hogy ne lássa. Még mindig háttal volt nekem, csókolni kezdtem nyakát, vállát, s kezeim a fenekét fogták.

- Feküdj rá az asztalra – s már a hátát nyomtam, irányítottam.

Nem mondom először kis nem értés mutatkozott, de aztán sejtette a dolgokat. Lábai közé álltam és egyre kijjebb toltam őket, hogy nagy terpeszbe álljon. Felvettem a pálcám és végigsimogattam a gerincét a fenekét, a combjait. S ő a fal felé fordulva, mellkasa az asztalon, tűrte. Majd ujjaim járták be a férfi hátát, s bizony néha körmeim erősségét is bizonygattam rajta. Majd széjjelebb húztam popsiját és szó szerint belenyaltam, rezdült és majdnem elugrott előlem, ha tudott volna. De kezeimet belemélyeztettem hátsójába és megálljt parancsoltam neki. Ismételten a nyelvemmel kezdtem ingerelni őt, és egyre jobban ellazult kezeim és ajkaim közt. S én is engedtem a szorításból, majd egyik kezemmel előrenyúltam a farkához s célba vettem. Már kezdett éledezni, de csak akkor keménykedett igazán, mikor már kezeim között tarthattam. Szép lassan körkörösen ingereltem ujjammal, majd haladtam befelé, bár kicsit megakadtam, de olyan finoman csináltam, hogy megadta magát és végre benne volt egy ujjam. Kitapintottam az érzékeny pontját, és váltott intenzitással izgattam, hogy megtudjam melyik a legjobb, és leghatékonyabb simizés. Úgy éreztem ő a kis finom érintésre reagál jobban, így hát…nekiestem. Olyan hangokat halottam tőle, amik sejtették, hogy egyre jobban élvezi. Adtam két puszit a hátára és abbahagytam mindent. Ösztönösen kérdezett volna és fel is állt volna, de visszaparancsoltam a tenyeremmel. Hátrább „húztam”, hogy csak a feje és a vállai legyenek már csak az asztalon. letérdeltem elé, bár nem volt sok helyem, de mégis rögtön számba vettem a szerszámját, és kezemmel az előzőekben ingerelt részhez tettem és folytattam, amit abbahagytam.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudtam mit akart, mikor az asztalra fektetett, de rosszat sejtettem. Ugyan mit akarhat, ha a hátsóm fog kidomborodni előtte? Abban majdnem biztos voltam már az ideérkezésem elején, hogy ha sor kerül az uralkodására rajtam, a fenekem nem fogja kihagyni. Csak a módját nem sejtettem. Mikor már kiszolgáltatottan hasaltam a hideg asztalon, és a lábaimat nyomta egyre széjjelebb, láttam magam előtt, amint erőszakolja a fenekemet.

Aztán az ujjait, majd a körmeit éreztem a hátamon, aztán azt, hogy leguggol mögém. A tenyerei melegítették a fenekemet, majd egyszer csak széthúzta a farpofáimat, és simán belenyalt a lyukamba. Ettől megremegtem, fel akartam egyenesedni, mivel elképzelhetetlennek tartottam, hogy bárki is a fenekemet kívánná meg. Ám nem engedte, belemarkolt a húsomba jelezve, hogy nem kívánatos számára a menekülési ösztönöm. Aztán, miután visszafeküdtem, ismét belenyalt. Ez már határozottabb volt, én meg nagyon hamar megadtam magam neki.

Így is.

Aztán nem elég, hogy nyalt, még egyik kezével előre is nyúlt, és a szerszámomat megmarkolta. Ezt addig sosem éltem át, ám most kezdett derengeni, mit élhetett át ő, mikor a fenekét nyaltam, és közben ujjaztam…

Azt nagyon hamar éreztem, ha nem hagyja abba, el tudnék élvezni ettől a kényeztetéstől. Szerszámom ekkor ismét éledezni kezdett. Agyam a nem mindennapi élmény hatására ösztönösen küldte neki a parancsot: állj fel!

Ám még nem volt vége a kényeztetésemnek. Egyszer csak az ujját éreztem a fenekem azon pontja körül matatni, amiz az előbb még nyalt. Ekkor felsejlett előttem a következő pár perc. Nem is tévedtem: az egyik ujja hamarosan bennem volt. Megjáratta bennem, éreztem, hogy keres valamit ott bent. Aztán megtalálta, mert mikor rátapintott, kéjhullám járta át testemet.

Aztán mozdult, és még hátrébb húzott az asztalon. Már jószerével nem is feküdtem rajta. Ekkor elém guggolt, és bekapta a már ismét majdnem teljesen kemény dákómat. Ha azt hittem, ezzel beéri, tévedtem. Miközben érzékien, mégis határozottan szopott, ujja ismét bennem volt.

Csak arra gondoltam néhány perc után, hogy ezt sose hagyd abba……

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre számban érezhettem farkát és nekiálltam egy ismételt jófajta kínzásban. Egyik kezemmel a popsiját fogtam, míg a másikkal már hatoltam is befelé, finoman tettem mindezt, mert azt éreztem, hogy ez az első ilyen élménye. Nem akartam rárontani, de egy olyan élményben akartam részesíteni, hogy…..Majd ujjammal finoman kis hívogató mozdulatot tettem folyamatosan s próbáltam hüvelykujjammal is izgatni, párhuzamosan. Közben ajkaimmal hol rászorítottam, hol pedig érzékenyen nyaltam hímtagját. Teste remegései és azok az apró rezdülések, elárultak mindent nekem. Szinte azt éreztem tőle, mintha önkéntelenül is, de szeretett volna jól megdugni, csak éppen a számat, de mégis a visszafogottságot vettem észre. Helyes. Nem kellett sok neki és éreztem a feszülést nem csak a testén, de a szerszámja is oly mértékben változott, hogy tudtam itt az idő. Kicsit erősebben érintettem a popsi területeket, hogy fokozzam az intenzitást, és nagy levegővel leengedtem a farkát egészen mélyre, hogy anyaga rögtön lecsorogjon. Lökött még rajtam egy picit és meglepetésemre olyan erővel szabadult fel belőle, amire nem számítottam. Hang, ami kijött belőle, olyan erős és intenzív volt, amit nem hallottam még férfitól.


Mire végzett jól lenyalogattam a farkát, felálltam mellé s kezeit megfogva a csuklóinál, húztam fel őt is álló helyzetbe. Elé álltam és megcsókoltam, erőszakosan hatoltam be szájába és kerestem nyelvét, hogy ismét csatát vívjunk. Közben kezeimmel hátranyúltam és elengedtem a rabságából. Közben a csata döntetlenre végződött, így gondoltam van még benne, ha ilyenre képes. Viszont, most úgy ki lett facsarva pihennie kell, van egy határ, amit nem szabad átlépni, és az a pont most jött el. Kézen fogtam és húztam magam után, egészen a fürdőig.

Ahogy beléptem elengedtem a kezét és,

- Tusoljál le. – szóltam már nem is olyan erős hangon hozzá.

Szó nélkül belépett a kádba, és megengedte a vizet. Én a falnak támaszkodtam és néztem őt. Kezeimet hátra tettem, a popsim alá, lábaim keresztbe, és sokszor néztem magam elé. Gondolataimba merültem, és mintha valami fény jelent volna meg a szívembe, ami számomra új volt. Ahogy felnéztem rá, ő is csak nézett, miközben folyt rá a víz.

Ez fura egy pillanat volt, amit ő tört meg.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szájának és ujjának játéka hamarosan meg is hozta az eredményét, mivel szinte a semmiből kihozta belőlem a következő, számomra is meglepően bőséges ondóáradatot. Méghozzá nem is csak simán. Mikor érezte, hogy élvezni fogok, még alaposabban magába engedte a dákómat, így az ondó simán, zökkenőmentesen csúszott le a torkán. Az, ahogy behelyezkedett alám, ahogy pontosan abba a helyzetbe igazította magát, ami neki jó, ahogy ő gondolta, megsokszorozta azt a fajta érzelmet, vagy vágyat, hogy még szolgálhassam őt kénye-kedve szerint.

Még alig tértem magamhoz, máris szépen tisztára nyalta a szerszámomat, felállt, és felállított engem is. Elém állt, erőszakosan megcsókolt, miközben kiszabadított a bilincsből. Azt hittem, most letol maga elé, és kinyalatja magát ismét, de ehelyett magával vonszolt a fürdőszobáig, majd, miután bent voltunk rám szólt, hogy fürödjek le.

Beléptem a kádba, és elkezdtem beállítani a vizet. Jól esett az eleinte hűvösebb víz az izzadt, kiszáradt bőrömnek. A számba is engedtem belőle.

Arra számítottam, hogy kimegy, tesz-vesz, és nekem kell majd kimennem hozzá, hogy tovább élhesse rajtam vágyait. Ehelyett a falnak támaszkodott, töprengve nézett maga elé, majd rám. Nem tudtam mit forgat a fejében, nem bántam volna, ha valami finomságot eszel ki nekem a kádban, mondjuk belép hozzám, kéri, hogy fürdessem le, közben halmozza az élvezeteket általam. Hol lopva, hol meg nyíltan néztem a nőt. Nagyon jó volt vele, élveztem az általa adott lehetőséget. Néztem a lábait, punciját, hasát, és elképzeltem, hogy most ott van bent az ondóm, mert ő így akarta.

Aztán észrevettem, hogy a testem különböző pontját nézi. Ha nem éppen az imént facsart volna ki, azt hiszem, tekintete hatására hamar fickós lettem volna. Ez most még elmaradt, de ahogy megismertem őt, sejtettem, hogy valamit forgat a fejében. Aztán gondolta, nincs mit veszítenem, megkérdeztem:

- Nem akarsz bejönni mellém?

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nem akarsz bejönni mellém?

Meg sem lepődtem a kérdésén, erre számítottam. Már léptem is be mellé és rögtön háttal hozzányomtam testem az övéhez, ami még habos volt. Hozzádörgölőztem, mint egy cica, popsimat jól hozzányomva. Persze tudtam, hogy még pihennie kell a testének, de olyan jól esett. Izgatni őt, tudatni vele, hogy nekem még nem elég. Ő rögtön átkarolt egyik kezét a mellemre tette és cirógatni, simogatni kezdte, másikkal meg a hasamat fogta körbe és egyre csúsztatta lefelé ujjait. Nem kellett mondanom semmit, tudta mi lesz a dolga. Végre elérte dombomat, s én kicsit széjjelebb nyitottam lábaim neki, de nem teljesen. Vártam, hogy furakodjon, amit aztán meg is tett. Közben felső keze már nem volt oly finom velem, erősen kezdte markolni mellemet, majd morzsolgatni bimbóimat, aminek hatására apró, ámde mégis hallható nyöszögés hagyta el a számat. Teljesen felizgultam. Ekkor lábamat feltettem a kapaszkodóra, és így utat engedtem ujjainak. Először a csiklómmal kezdett játszadozni, de nem volt finom és lágy, erősen jártak körben ujjai, majd rátapintottak érzékeny kis pontomra. Itt sem volt kegyes velem és dörzsölgetni kezdte. Nem sokszor, de mégis elég volt, hogy puncim felizguljon az erős akarásnak. Ekkor lejjebb engedte kezét és megmártotta bennem ujjait. Pár húzás után éreztem, váltani kell. Megfogtam kezét és elirányítottam, majd azzal a lendülettel előrehajoltam, így már jobban hozzám fért, és én jobban is élvezem. Azonnal birtokba vette az iménti területet és szájával a fenekemet kezdte először, csak puszilni, majd harapdálni és beljebb haladva popsi nyílásomat nyalni. Közben ujjai jártak-keltek bennem, és én egyre közeledtem, hogy átlépjem a gyönyörök kapuját. Ekkor gyorsított a tempón érezte, hogy nem bírom sokáig már. És igen pár erőteljesebb húzás után, egy hangos kiáltással adtam tudtára, hogy végem. A testem rándult, majd szétáradt bennem a kéj. Lassan hagyta el puncimat, és a kezei egyre inkább kúsztak felfelé. Felsegítette a felsőtestemet a tenyerével, mert én még mindig hatás alatt voltam. Megfordultam és egy csókkal zártam le az aktust.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókja most sokkal inkább volt hálás, mint erőszakos. Megéreztem rajta a természetességet, ha úgy tetszik gyengeséget, de ez most jóval közelebb hozta őt hozzám, mint bármilyen domináns viselkedés. Nagyon értett hozzám, nagyon tudta, hogy a férfinek mi kell, ha érezni akarja a felette uralkodó nőt.

Csókja csak lassan halt el ajkaimon, majd átcsúszott a nyakamra, vállamra, majd a másikra. Kezébe kapta a zuhanyt, gyors mozdulatokkal letusolta rólam és magáról a habot, majd folytatta. Mikor visszatért a mellkasomra, már sokkal határozottabban éreztem azt a bizsergést, ami a popsija előbbi nyalásakor kezdődött, és aminek következménye a merevedés lesz. Sejtésem szerint ez még később fog bekövetkezni, de már elkezdődött.

Hirtelen támadt egy ötletem, vagy inkább csak vágyam. Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha a szájába venné, és addig játszana vele, amíg benne meg nem keményedik, és el nem élvezek. Nem szóltam semmit, csak a gondolataim árulkodtak, na meg az időnként szapora légzésem. Nem nyúlt hozzám, nem fogta meg a szerszámomat, csak csókolgatott egyre lejjebb. Időnként felpillantott rám, a szemei nevettek, még most is, mikor gyengéd volt éreztette, hogy ural engem. Csak uraljon, hiszen ezt akartam.

Egy ideig még játszott a mellkasomon, a hasamon, majd a szerszámot csókolgatta körbe de úgy, hogy közben ujjai közé vette, ide-oda hajlítgatta. Fogása is, mozdulatai is gyengédek voltak. Aztán a még mindig petyhüdt, de már vérrel picit átjárt szerszámon teljesen hátra húzta a bőrt. Kibukkanó makkomat finoman morzsolgatta, majd ajkai közé csippentette. Picit játszott vele, aztán finoman a fogai közé vette, gyengéden ráharapott.

Hol a fogait, hol puha ajkait éreztem. Aztán hirtelen tövig benyelte. Most nem volt nehéz dolga, mivel a dákóm messze volt még az igazi mérettől. Aztán ismét játszott vele, és ismét benyelte.

Aztán már kevesebben játszott, és többet voltam teljesen tövig a szájában….

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben testét puszilgattam és haladtam lefelé, éreztem, hogy ismét ki lehetne elégíteni. Fel-felnéztem rá, és ő is megerősítette eme vágyamat, vágyait. Még petyhüdt volt a szerszám, mikor ajkaimmal érintettem, majd fogaimmal is ráharaptam, de csak finoman. Játszani volt kedvem, míg fel nem éled. Ilyen állapotban könnyen kaptam be tövig, majd játszottam vele a számban, ingereltem, hogy végre vérrel teli ágaskodó farok váljék belőle. Majd kiengedtem ajakaim közül és nyelvemmel cirógatni kezdtem. Először csak a makkot, szép lassan körbenyaltam, a hegyétől a tövéig, közben ujjaimmal kicsit rászorítottam és morzsolni kezdtem. Szisszenést hallottam, de nem zavartattam magam, folytattam még egy kicsit, majd elengedtem a farkát és ismét a számba kaptam. Már nem volt olyan petyhüdt, mint az előbb, de még nem is állt. Tudtam, hogy szereti, ha tövig bennem lehet, így beengedtem ismételten, míg el nem tűnt. Kifelé engedvén, meg-megszívtam, hogy életre kelljen. Hol finom voltam vele, hol meg erősebb/erőszakosabb. Talán még én sem tudtam eldönteni, hogy melyiket is szereti. Elengedtem, majd felnéztem rá és megnyaltam az ujjaimat, szép lassan egyesével. Húztam az idegeit, ahogy a számhoz emeltem és beengedtem ajkaim közé, majd körbefonva ajkaimmal lassan kihúztam. Nem tudta mit miért, de szerintem nem is ez járt a fejében. Ahogy végighaladtam mind az öt ujjamon, azzal a kezemmel megfogtam a makkrésznél és kicsit tekergetve, körbe izgattam, éppen csak az ujjbegyeimmel fogtam, érintettem. A nyelvemmel a tövétől egészen felnyaltam a csúcsig, míg az ujjaim nem állták utamat. Ezt többször megismételtem. Eredménye, ismételten álló farok lett. Ekkor elengedtem és felálltam, hogy testünk egymáshoz érjen. Nem teljesen szembe, egyik oldalára húzódtam, hogy kezemmel meg tudjam fogni vágyakozó szerszámját. Egész tenyeremmel körbefogtam, s fel-le húztam rajt, miközben a fülét harapdáltam.

- Mit szeretnél? – súgtam a fülébe a kérdést.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mivel az uralkodó oldalát már megismertem, és pokolian tetszett amit tapasztaltam, most azért szerettem volna megismerni a lágy, érző, érzéki női oldalát is.

- Szeretkezni – feleltem nagy merészen.

Csak mosolygott, majd elindult előttem egyenesen a hálószobájába. Ott leült a matracára, várakozásteljesen nézett rám. Most valahogy nem olyannak tűnt, mint amilyennek addig megismertem…..

Leültem mellé, aztán nyomban felajánlottam neki egy finom masszázst, amit nem utasított vissza. Hasra feküdt, én meg elkezdtem finoman masszírozni a nyakát, vállait. Nem esett nehezemre a finom, esendő nőt látnom benne. Bár addigra már sokszor hozzá értem, most mégis mintha finomabbnak tűnt volna a bőre.

Tenyereim hamarosan a fenekén landoltak. De ez a terület is új volt most számomra. Nyaltam-faltam a popsiját, most mégis….olyan finomnak, puhának éreztem a dombjait. Nem is bírtam nagyon magammal, hamarosan finoman csókolgatni kezdtem a hátát, majd a fenekét. Igyekeztem behatolni a dombok közé, de most nem akartam nyalni őt. Ott nem. Aztán a hátára, vagy inkább az oldalára fordult. Ekkor a hasát, majd a vénuszdombját vettem célba ajkaimmal. Finoman, nem tolakodón bele is nyomtam a nyelvemet az ajkai közé, majd a csiklójára. Eközben a hasát simogattam, élveztem a puha bőrt.

Férfiasságom ekkorra már ismét megkeményedett, de éreztem, hogy az addigi kimerítő használat miatt hamar el fog gyengülni. Amíg azonban kemény volt, ki akartam használni a lehetőséget, és a nő lábai közé furakodtam. A hagyományos pózban elkezdtünk szeretkezni. Senki nem irányított, egyszerűen csak mindketten akartuk, hogy így történjen. Párszor vissza kellett fognom magam, mert élvezhetnékem volt. Csodálkoztam, hogy még mindig jönne belőlem, pedig ami kijött addigra….De tudtam, ha most ellövöm a patront, egy darabig nem leszek ismét fickós. Pedig tartogattam még neki egy kis finom kényeztetést……

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szeretkezni – felelte, kicsit merészebben

Elindultam a szobába, majd vártam a matracon ülve, mit is szeretne csinálni velem. Egy masszázsajánlatot tett, aminek én nem tudtam ellenállni, így már hasaltam is le. Kezei a nyakamat vették célba, majd a vállaimnál folytatta. Furcsa érzés volt, hogy hagyom magam ilyennek kitenni, de elengedtem magam, és megmutattam neki az érzékeny női oldalamat. Majd ajkait éreztem a popsimon, a hátamon, olyan leheletnyi csókokkal kényeztetett, ez felüdülés volt számomra, és érzékeny felületemnek. Majd átfordultam az oldalamra és ő rögtön a pocimra adta a finom puszikat, majd lejjebb haladt, egészen a dombokig. A lábaimat kicsit széjjelebb tettem, hogy jobban hozzám férjen. Élveztem a finom érintéseket, a kezeit, ahogy finoman simogatták a pocimat, az ajkait, ahogy ajkaimhoz értek. Ez annyira más érzéseket keltettek bennem. Majd szép lassan halad felfelé a puszikkal, mígnem elérte arcomat és lábaim között nem tudhattam őt. Ekkor már teljesen a hátamon feküdtem, és hagytam, már nem akartam irányítani, de azt sem, hogy irányítsanak. Egyszerűen csak élveztem, ahogy finoman furakodott befelé a puncimba. Más volt, mint eddig, érzékenyebb voltam, vagy csak jobban élveztem, mint eddig bármit. Nem tudom. Többször meg-megállt, éreztem nem akar még elélvezni. Pedig engem ez most sokkal jobban izgatott bárminél, és olyan erős élvezetet nyújthatna. Olyan összhang alakult ki köztünk ez által, ami újdonságként hatott rám.

- Élvezz, élvezz, élvezz kérlek, - egyre halkuló hangon kérleltem

Már úgy bizsergett a puncim, szinte kirobbantam, és ő először tétovázott a kérésemnek eleget tenni, de aztán egyre erősödött a mozgása, és én is egyre élvezni készültem, hiába volt erős, ahogy engem dugott, mégis gyengédnek éreztem minden mozdulatát. Megfeszültek izmaim, elöntött a kéj és a hangom elcsitulni bizonyult, olyan orgazmust hozott ki belőlem. Ő is, ahogy belelendült, majd a lüktető jelezte, hogy belőle is előtör az élvezet. Minden egyes kilövellést éreztem és magamban akartam tartani, így átöleltem szorosan és csókban összeforrtunk. Már eltűntek a harcolni vágyó nyelvek, az érzések. Átléptük a határainkat, és csak egyszerűen élveztük a másodperceket. Még perceket töltöttünk így.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Élvezz, élvezz, élvezz kérlek, - kérlelt egyre halkuló hangon.

Bár nem terveztem még, hogy kiadjam magamból az utolsó élvezetemet, kérése, vagy inkább kérlelése megváltoztatta a terveimet. Valahogy pontosan illet a körülményekhez, a pillanathoz, ha akkor élvezek, amikor kéri, remélve, hogy mindketten egyszerre érjük el az orgazmus expressz vonatát.

Már felszabadultan mozogtam benne, nem kellett visszafognom magam. Szinte vadul döfködtem, de mégsem keféltem, csak erősebben szeretkeztünk.

Azt hittem, hogy pillanatokon belül elélvezek, de megelőzött. Talán csak én éreztem úgy, hogy ez most egészen más volt, mint az eddigiek, de ez nagyon mélyről, igazán belülről jött neki.

Aztán pillanatok múlva én következtem. Amellett, hogy az elkövetkező sok órám utolsó kitörésére készültem, biztosan tudtam, hogy ez nálam is más lesz, mint az eddigiek, hiszen szeretkeztünk, nem parancsra, vagy utasításra kényeztettem. Az utolsó utáni sejtjeimet is neki adtam, és éreztem, hogy mohón szippantja magába.

Kimerülten fordultam le róla, miután hosszú percekig feküdtem rajta, miközben ajkaink összeforrtak érzéki csókokban.

Fogalmam sem volt róla, mennyi lehet az idő, de sejtésem szerint a délutánt üthették a mutatók. Csak most éreztem, hogy a fáradtság mellett pokolian éhes is vagyok. Ám, mielőtt még öltözni kezdtem volna, a hasára fordítottam, és végig csókoltam a testét a nyakától a talpaiig. Aztán hanyatt feküdt, és lentről, a lábujjaitól felfelé kapta a csókokat.

Megérdemelte.

Nem mindennapi élményeket adott nekem a megszámlálhatatlanul sok orgazmus mellé. Megbizonyosodtam róla, hogy bár van neki egy vad, követelőző, parancsoló énje, a lelkében ott lapul a nőiessége lágyabb, és talán szerethetőbb, de legalábbis éppen olyan élvezetes énje is.

Aznap este korán lefeküdtem. Próbáltam visszapergetni a nap eseményeit, de nagyjából a reggeli vendégei arcának felelevenítésekor elaludtam…..

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kis pihenés után a hasamra fordított és apró csókokkal illette a testem minden porcikáját, majd átfordított a hátamra, és lentről haladt felfelé a puszikkal. Élveztem, ahogy levezetésképpen érezhettem a testemen az ajkait, leheletét. Alig végzett és máris felkelt mellőlem és öltözni kezdett. Nem akartam marasztalni, ha nem akar, így elengedtem. Persze végignéztem, ahogy egyre jobban beborítja testét a ruha, és sajnáltam, hogy elmegy mellőlem.

Én még fel sem öltöztem, úgy kísértem ki az ajtón. Egy apró puszit adtunk egymás szájára, majd eltűnt a szemem elől.

Ahogy becsuktam mögötte az ajtót, elmosolyodtam, és arra gondoltam kell nekem még belőle, folytatást akarok tőle. Bementem a szobába, és lefeküdtem a matracra, ahogy a plafont néztem, a tekintetem üres volt, majd megtelt vággyal, de nem tudtam tovább folytatni a gondolatmenetemet, mert a szemeim egyre lejjebb csukódtak. Elaludtam.

Tartalomjegyzék