Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre péntek este van, egy pár jó barátommal megbeszéltem átjönnek 21 óra felé és előmelegítünk az esti táncos bulira. Mindent előkészítek, sör, bor, kóla, narancs a hűtőbe a tequila és a vodka meg a jégkockák a fagyasztóba. Egy kis ropi kirakva az asztalra számok kiválogatva hifi rákötve a gépre. Remélem jó buli lesz. Gyorsan lefürdök belövöm a hajam, aztán már csengetnek is a házam ajtaján. Zsanett és Laci az bekísérem őket a nappaliba leülnek a kanapéra bár mondják csak beugrottak de el kell majd rohanniuk sajnos 1 óra múlva. Az üveg vöröset meg a csoki likőrt berakom a többi pia mellé a hűtőbe. Hamarosan Évi is becsönget egy nagyon dögös fekete ruhába nem kicsi dekoltázzsal.

-Ejha, csókolom csinos hölgy kerülj beljebb. Mondom viccesen. Átkarolom a derekad és magamhoz húzlak egy kis puszira.

-Szia csak ennyit tudsz kinyögni kicsit zavartan.

Átnyújtod a jóféle vodkát, tudod hogy az a kedvencem Red bullal.

Mire a nappaliba érünk már Laci zenét is belőtte így bulizós a hangulat, Évit megkérem segítsen behozni poharakat a konyhából, ahogy csukódik a konyha ajtaja rögtön húználak magamhoz egy csókra amikor csöngetnek..

-Ezt ma még bepótoljuk kacsintok. Te csaj mosolyogsz és szeded elő a poharakat

Az kitárt ajtóba Szilvi áll, mosollyal az arcán.

-Ugye bejöhetek szépfiú, mondja miközben egy nyelves puszit ad.

-Öhmm ez csak természetes, előtted bármikor nyitva az ajtóm.


Bemegyünk a nappaliba ahol lassan sötétedni kezd a naplemente után.

Na már fele létszám megvan mondom, de szerintem ne várjunk ki mit szeretne inni? Teszem fel az alap kérdést és sorba kiszolgálok mindenkit.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre péntek van. Estére hivatalos vagyok egy buliba Ádámhoz. Ő az a férfi, akivel bárhol, bármikor, képes vagyok szeretkezni. Mit is vegyek fel? Nézegetem a szekrényemet és megakad a szemem az újonnan vásárolt fekete ruhán. Ez jó lesz. Egy fekete melltartóval. Vegyek fel hozzá bugyit? Inkább nem, ma valahogy nincs hozzá kedvem. Na, nézzük csak milyen is. Felkapom magamra és nézem magam a tükörbe. Jó mély dekoltázsom van benne, és éppen jó a hossza, térd alá, de csak kicsit. Egy magas sarkú jó lesz hozzá. És már csak az innivaló hiányzik. Van egy üveg vodkám az jó lesz. Ő is és én is szeretem. Már megyek is, lassan elmúlik este kilenc. Kopogok az ajtaján, kinyitja:

-Ejha, csókolom, csinos hölgy kerülj beljebb- átkarolja a derekamat és puszit is ad az arcomra.

-Szia- meg sem bírok szólalni hirtelen. Átnyújtom az üveget neki, és látom felcsillant a szeme. A nappaliban Laci volt a hifinél éppen zenét rakott be. Remek, máris megjött a kedvem egy kis táncra. Már majdnem a parkettre lépek, mikor Ádám megkér, segítsek poharakat behozni. Tényleg ezt hiányzott az asztalról, csak nasikat pakolt ki. Ahogy becsukódik, az ajtó mögöttünk máris húz maga felé és meg akar csókolni, de ekkor megszólal a csengő. Ó hogy az a….

-Ezt ma még bepótoljuk - kacsint felém.

Előszedem a poharakat, és beviszem az asztalra. Ahogy látom, Szilvi ért ide. A házigazda rögtön meg is kérdezi, ki mit kér inni. A hangulat már adott egy jó bulira.

-Töltsél édes valami finomat, tudod mit szeretek- szólok Ádám felé, és hozzásimulok.

-Kér még valaki vodka-narancsot?

Szilvi is kér, és ahogy látom magának is tölt. Zsanett vezet, így ő csak narancsot iszik, Laci viszont tequilát rendelt.

-Majd hozok jeget, várjatok- és már lépek is a konyha fele.

Ádám követni kezd, és hátulról elkap a konyhapultnál.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már alig vártam, hogy véget érjen a hét, és a munka idegességét levezessem egy jó buliban. Persze, ha még folytatása is lesz a dolognak, akkor meg még jobb. A parti Ádámnál lesz, és nála mindig nagyon jó hangulatban telnek az esték. Igazából még soha nem történt köztünk semmi komolyabb, de egy ideje már kerülgetjük egymást, és a játék egyre izgalmasabb kezd lenni. Előbb utóbb úgyis elcsábítom. Erre a gondolatra felbátorodva a legdögösebb zöld ruhámat vettem fel a kedvenc tűsarkúmmal, és a végeredménnyel nagyon elégedett voltam.

Amikor megérkezem, a házigazda nyit ajtót.

- Ugye bejöhetek szépfiú? - kérdem, és csak hogy tisztázzuk mit is szeretnék, megcsókolom.

- Öhmm ez csak természetes, előtted bármikor nyitva az ajtóm. - jön a válasz, és már terel is be a szobába.

Zsanett Lacival, és Évi már megérkezett, de úgy látom nem késtem el nagyon, mert még a poharak tiszták és üresek. Mivel Zsaniék nagyon belemelegedtek a beszélgetésbe a százalékokról - mindketten bankban dolgoznak - és per pillanat még az sem érdekel, hogy milyen erős piákat iszunk ma meg, ezért úgy döntöttem inkább csatlakozom Ádámékhoz a konyhába. Évi nagyon szép lány, és úgy vettem észre, hogy neki is hasonlóak a szándékai, de most nem zavart. Megálltam az ajtóban, és néztem, ahogy Ádám hátulról átöleli Évit, és a nyakába csókol. Jó volt nézni őket, szinte beleborzongtam. Amikor megláttak, csak mosolyogtam rájuk.

- Hosszú még az este. - súgta Évi Ádám fülébe, majd rám kacsintva elindult befelé. Mégiscsak várnak ránk odabent, még ha csak beköszönni is jöttek.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor mind a konyhába vagyunk, töltök mindenkinek aki kér a jóféle nedűkből. Persze jeget elfelejtettem hozni.

-Majd hozok jeget, várjatok- és Évi lépek is a konyha fele.

Én persze követni kezdem, és hátulról elkapom a konyhapultnál.

Nyakába csókolok miközben átölelem, két kezembe fogom a melleit és finoman körkörösen masszírozom. Fülébe súgom hogy mennyire kívánom és hogy iszonyatosan szexi ebben a fekete ruciban. Ő fenekét a farkamhoz dörgöli ami kezd megkeményedni. Majd finoman kibontakozik az ölelésemből.

-Ejnye Ádám fiatal még az este, és finom puszit ad az arcomra.

-Igaz és jó lesz a jég kicsit lehűtsem magam, mondom vigyorogva.

Ekkor veszem észre, hogy Szilvi az ajtóban áll és minket figyel, és ahogy látom a szemén egyáltalán nincs ellenére a látvány. Sőt ahogy észreveszi hogy mi is észrevettük kacéran megnyalja az ajkát. Persze Bennem rögtön feltámad a gondolat, hogy mindkét nőt akarom kívánom, mi lenne ha mind a kettőt megkapnám? Hűű ez a gondolat irtózatosan felizgat.

-Hosszú még az este. - súgom Évi fülébe. Majd kiveszem a jeget a fagyasztóból.


Benn hogy végre jég is van, koccintunk és iszunk. Majd táncolni kezdünk a zenére, legurul még egy kör mindenkinek, amikor egy nagyon jó szám jön elkapom évi és teljesen magamhoz húzom. Össze simulunk mind ketten és kicsit a többieknek is táncolunk kihívó mozdulatokkal. Amikor Szívi mögém lép és a gyönyörű két nő közé szorulok. Bevallom eszméletlenül izgató ahogy mind a ketten hozzám simulnak. A férfiasságom is keményedik rendesen. Amikor csörög a telefon. Kimegyek a konyhába mert hangos a zene, felveszem beszélek Tamással, aki mondja sajnos ma nem fognak ideérni a bulira. Felhívom Gézát is mert még ők se értek ide. Persze ahogy gondoltam sajnálkozik és mondja a ma estét ők is kihagyják. Viszek be pár red bullt most egy jó vodka red bullra vágyom. Amikor belépek Látom a három csaj éppen Lacival táncol simogatják és húzzák de csak játékosan Zsanett néha tud féltékeny lenni.


-Van egy jó és egy rossz hírem mondom. Mind rám figyelnek

-Tamásék és Gézáék sajnos nem érnek ide, ez a rossz hír.

-Viszont nekünk több pia marad, és hatalmasat bulizunk nélkülük is. Ez a jóhír!

-Ki kér egy vodka red bullt? Igyunk és Táncoljunk!

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy átkarol, már kezeit rögtön a melleimre teszi. Megcsókolja szabadon hagyott nyakam, majd fülembe súgja, mennyire kíván, és milyen jól áll ez a ruha. Ez is volt a célom, gondolom magamba a csábítás. Talán, különleges lesz ez az este, éjszaka. Óvatosan nekitoltam popsimat a farkához, éreztem, hogy felizgult már. Játszadozzunk. Kibontakozom öleléséből és puszit adok arcára.

-Ejnye Ádám fiatal még az este.

Közben látom, hogy Szilvi az ajtóban áll és néz minket. Tekintete elárulja, hogy szívesen végignézné, ahogy játszadozunk egymással, talán még be is szállna. Az bizonyos, hogy felcsigáztuk a nőt. Ami igaz, én bármikor végigcsókolnám Szilvit, most olyan feszülős kis pólóban volt, és az a szoknya, megkívántam őt is.

-Menyjünk, várnak ránk a szobában.

Végre ihatunk, mindenki pohara tele, és koccintunk.

-Akkor táncolhatunk? – teszem fel a kérdést mindenkinek és közben középre megyek, és hívogató mozdulatokat teszek a többiek felé.

A következő számnál Ádám elkapott és magához húzott. Egy vad, szenvedélyes szám indult el, és mi valahogy belefeledkeztünk ebbe, és kihívó mozdulataink sejtették a többiekkel, hogy több is lesz köztünk még. Szilvi nézett minket és próbálta a mozdulatainkat követni tekintetével, majd a férfi mögé lépett és ő is beszállt a buja mozdulatsorokba. Élveztük mind a hárman a táncot, vagy, hogy nem is tudtuk kinek a keze hol jár, kit símogatnak. De ekkor megszólalt a telefon. Ádám kiment a konyhába, itt nem halott semmit a zenétől. Ekkor mi Laci felé vettük az irányt és elkaptuk, de már hárman voltunk. Bár visszavettünk kicsit, tudtuk, hogy Zsani féltékeny típus, de így is jó élmény lehetett neki, ahogy három lány simogatja, kóstolgatja. Talán már az ital beszélt belőlünk, hiszen folyamatosan újratöltöttünk. Az is igaz, hogy én alapból ilyen laza vagyok, de azért voltak gátlásaim. Ahogy látom Szilvinek is segített az alkohol, hogy feloldódjon. Nem is értem, eddig miért nem ivott, most olyan felszabadult, és én egyre jobban akarom őt. Ádám lép be a szobába és lejjebb tekeri a hangerőt, hogy elmondja,

-Van egy jó és egy rossz hírem mondom. Mind rám figyelnek

-Tamásék és Gézáék sajnos nem érnek ide, ez a rossz hír.

-Viszont nekünk több pia marad, és hatalmasat bulizunk nélkülük is. Ez a jó hír!

-Ki kér egy vodka red bullt? Igyunk és Táncoljunk

-Már megint lemondták? – ez nem lehet igaz

Ha belegondolok, hogy nemsokára hárman maradunk, és ekkor elkezdek kuncogni. Nem akartam, hogy észrevegyék, de már a gondolataim máshol jártak. Ismét a táncparketten roptuk, mikor azt vettem észre, hogy Ádám és Szilvi egyre többet táncolnak önfeledten. Teljesen lázba hozott, ahogy láttam őket. Nem akartam harmadik lenni, inkább csak nézelődő. Közben láttam Zsani kiment valamiért, és ezt kihasználva hátulról a fenekemet tapizni kezdte Laci. Ahogy észrevettem neki is bejövök, de hát ő foglalt, ami még nem is lenne baj, de pont Zsanival szúrjak ki?! Csak le ne bukjál Laci, szóltam hátra neki. És a táncoló párocska ezt látva…

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Ki kér egy vodka red bullt? Igyunk és Táncoljunk! - kérdezte Ádám, és már töltötte is a poharakat. Az alkohol hamar megtette hatását, kezdtem egyre felszabadultabban viselkedni, és kifejeztem vonzalmamat Tamás irányában. Össze-összebújva táncoltunk, egyre többször "tévedt el" keze fenekemen, derekamon, és én ilyenkor nem csak hogy nem húzódtam el, hanem minden mozdulatommal igyekeztem tudtára adni, hogy nagyon jó, de azért többet is szeretnék. Ahogy fordultunk a lépéssel, észre vettem Évit, és pont azt a tüzet véltem felfedezni benne, ami engem kerített hatalmába, amikor a konyhában néztem őket. Láttam, hogy élvezettel és csillogó szemmel néz minket, és pillanatnyilag megelégszik a látvánnyal, de éreztem, hogy ez több egy kis kukkolásnál. Ádám is észre vette Évit, majd rám pillantott, és bár felhúzta a szemöldökét, mégsem szólt semmit, csak magához húzott, és a nyakamba csókolt. Talán ezzel is húzni akarta Évit, de engem is felizgatott a dolog, hogy ez a gyönyörű nő minket néz, és tetszik neki, amit lát.


Ekkor Zsani kiment a szobából, Laci pedig ezt kihasználva Évi felé fordult, és elkezdte simogatni. Talán a lánynak is tetszhetett valamennyire a dolog, mégsem hagyta, hogy Laci túlságosan belemelegedjen, elvégre Zsani bármikor vissza jöhet, ezért amennyire tudta, megosztotta figyelmét köztünk. Én egyre többször fordultam a lány felé, és ez Ádám figyelmét sem kerülte el. Kíváncsian méregetett minket, hogy mennyire gondolhatjuk komolyan, hogy tényleg tetszünk-e egymásnak, mint nő, vagy csak nézni szeretnénk a másikat. Rámosolyogtam a férfira, és abban a mosolyban benne volt minden, amit csak üzenhetek, de én sem szóltam semmit, csak szenvedélyesen megcsókoltam.


Szerencsére, amikor Zsani visszajött, Laci éppen a poharát töltötte újra, ezért nem vett észre semmit a közjátékból, mégis komoly arcot vágott.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor Zsani visszajött a konyhából épp Szilvivel táncoltam. pörgős szám volt ezért csak néha néha értünk egymáshoz, de akkor érezni lehetett a tüzet közöttünk, gondolom többiek is látták. Zsanett és Laci is csatlakoztak a tánchoz, odamentem Évihez aki a kanapén feküdt egyik lábát kicsit felhúzva teljesen kivillantotta formás combjait. Gyere táncolj te is velünk, letette a poharát a kanapé mellé én segítő karom nyújtottam neki, ő megfogta a kezem és hirtelen maga felé húzott. Én félig ráestem, amíg ő önfeledten kacagott a tréfán. Aztán teljesen magához húzott és megcsókolt. Édes volt a csókja, de nem tartott hosszan mégis itt vannak többiek, feltápászkodtunk mind a ketten nevetve és indultunk táncolni.

Két nagyon pörgős szám jött ahol mindenki megmutatta hogy tud táncolni, nem mondom rázták a csajok rendesen. Nagyon jó a buli és ha arra gondolok mi történhet még ma este teljesen tűzbe jövök. Laci telefonja megcsörrent és ki ment a konyhába. Együtt maradtam a három nővel akik egymásra néztek előbb, majd körém álltak és játékosan simogatni kezdtek mind a hárman. Szilvi magához húzott egy pillanatra és megcsókolt, én persze vissza csókoltam. Közben éreztem két másik kéz is simogat, teljesen felforrt a vérem, ilyen izgatott rég voltam. Majd kibújt ölelő karajaimból, és újra táncoltunk mind a négyen. Ekkor bejött Laci és kiabálta sajnos menniük kell.

Összeszedték a cuccaikat és mentek is egy gyors búcsúzkodás után. Mi kikísértük őket csajok a teraszról integettek, amíg én bezártam utánuk a kaput. Mikor megfordultam láttam a két nő egymást átkarolva állnak a teraszon és széles mosollyal hívogatnak hogy várnak rám.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre többször néztünk össze Szilvivel. Felmértük, hogy vajon komolyan gondoljuk e a dolgot, képesek leszünk egymáséi lenni. És bizony egyre jobban tetszett a nő, és néha el – elengedtem a fantáziámat, ahogy ott táncolt a férfival. Vajon velem, hogy táncolna? Lehuppantam a kanapéra, kicsit felhúztam a lábam, és vártam. Ki jön ide? Ádám, vagy Szilvi? Ádám lépett felém és kérdezte meg tőlem, hogy megyek táncolni?! Csalódott nem voltam, de most jobban esett volna a nő közeledése. Letettem a poharamat és elindultunk. Az önfeledt tánc, amit műveltünk, felcsigázta a férfiak kedélyét. Laci és Ádám kapkodták a fejüket, ahogy néha Szilvivel táncoltunk. Talán inkább kóstolgattuk egymást. Aztán egy telefon zavarta meg a már - már erős szexuális töltetű mozgásunkat. Laci kiment a konyhába és mikor visszajött, szinte kiabálva hívta Zsanit, hogy most azonnal menniük kell. Csomagoltak és már kísérte is ki őket Ádám. Szilvivel kiléptünk a teraszra és onnan búcsúztunk el tőlük. Nem láthatták, ahogy kezem a nő fenekét fogta, simogatta. Próbálta leplezni, a többiek felé, hogy valaki éppen….Igaz a tánc alatt is el- elkalandozott a kezem Szilvi testén, de most már szabad az út. Ahogy Ádám becsukta a kaput és felnézett ránk, átkaroltuk egymást és hívtuk a férfit. Majd beléptünk a szobába, és én töltöttem még egy kört. Addigra Ádám is beért, és csak a kezébe adtam a poharat. Viszont most egy kis krémlikőrt adagoltam. Játszadozni volt kedvem. Ahogy felemelték a poharat, én belenyúltam a sajátomba, és Szilvi elé léptem. Meglepődött, de kacsintottam rá, amit persze a férfi éppen nem látott. Majd a likőrös ujjamat végighúztam a szája szélén körbe, érzékien, szinte játszadozva. Finom volt, ahogy hozzáértem, apró csókokkal nyaltam le róla az édeskés likőrt. Nem mozdult, nem reagált semmi, hagyta, vagy inkább csak élvezte. Becsukta szemét, ahogy én is. Teljesen felcsigázott az érzés, amit akkor éreztem, mikor érinthettem ajkait. Érezhettük egymás melléit is, mivel olyan közel léptem hozzá, hogy összeérjünk. Mikor végeztem elléptem tőle és Ádámhoz mentem. Ismét az ujjamat használtam, de neki a füléhez tettem és a nyelvemmel kezdtem lenyalni, majd a fülébe súgtam:

-Ugye sejted mi lesz?

Majd tőle is elléptem és felemeltem a poharam, jelezvén nekik, hogy úgymond végeztem.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ádám kikísérte Zsanit és Lacit, mi pedig lányok az erkélyről integettünk a távozóknak. Évi szorosan mellém lépett, a derekamra tette a kezét, majd finoman elkezdte lecsúsztatni a fenekemre, amit finoman meg is simogatott. Csak pillanatokig tartott a dolog, mégis annyira izgató volt az érintése, hogy abban a percben megkívántam a nőt. Miután Ádám visszatért közénk, Évi azonnal töltött egy kis édes likőrt, majd elém lépett, egyik ujjával belenyúlt poharába, és érzékien végigsimogatta vele ajkamat. Egyre jobban izgatott a dolog, ráadásul még a mellünk is összeért, annyira közel állt hozzám. Éreztem, hogy Évi is ugyanarra gondol, minden mozdulata ezt sugározta. Mikor lenyaltam az összes likőrt az ujjáról, Ádámhoz lépett, és megint megmerítette ujját, csakhogy most a fülét vette célba. Egészen finoman, lágyan nyalogatta le az italt a férfi füléről, majd fülébe suttogott.

- Ugye sejted mi lesz? - kérdezte, majd a választ meg sem várva hátrébb húzódott. Ekkor én odamentem Évihez, megsimogattam az arcát, rámosolyogtam, majd tovább léptem Ádám felé. Magamhoz húztam, szenvedélyesen megcsókoltam, és lenyomtam a legközelebbi fotelba. Utánam nyúlt volna, de nem hagytam.

- Maradj, kérlek..... - mondtam, és a következő pillanatban megint Évi mellett voltam egy picivel több mint karnyújtásnyira a férfitől. Az ital megtette hatását, mert félelem nélkül simogattam meg hátát, majd léptem annyira közel hozzá, hogy testünk egymásnak simult, és beléptem a combjai közé. Arcunkat csak centik választották el, és miután megéreztem Évi forró ölét, kellő önbizalmat adott ahhoz, hogy megcsókoljam.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A két gyögyörű nő egymást kezdet el simogatni, majd finoman megcsókolták egymást. Én csak néztem ámultam és bámultam, de be kellet vallanom magamnak piszkosul felizgatott a dolog. Főleg amikor nyelvük ért csak össze, az volta legjobb látvány és a frakam egyre jobban dudorodott a nadrágomban. Legszívesebben odamentem volna és mind a kettőt ledöntöm a padlóra és magamévá teszem. De hagytam őket had játszanak, teljesen belemelegedtek ahogy egymást simogatták. Majd Évi lassított kicsit, súgott valamit Szilvi fülébe. Rám néztek mind a ketten, miközben egymás mellét simogatták.


-Gyere ide szépfiú, szálj be közénk. Mondta Évi

-Nehogy kimaradj a jóból, kacsintott Szilvi

-Óhh az minden vágyam. Mondtam


Odaléptem hozzájuk és felváltva csókoltuk egymást előbb engem a két csaj , majd egymást aztán már mindenki mindenkit. Majd a két gyönyörű nő közrefogott, és elkezdték lehúzni a pólóm, miközben csókoltak és haraptak finoman...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy Szilvi most megcsókolt, más volt, felszabadult, nyílt és szabad. Az enyém leszel most, ez járt a fejemben, meg az is, hogy Ádámot kicsit húzzuk. Nem mindennap incselkedhet az ember, főleg nem így. Ahogy fél szemmel láttam a férfi igen csak férfi már, erősen látszódott ágaskodó farka, és a tekintetében a kíváncsiság és a vágy kettőssége volt. Még jobban magamhoz húztam a lányt és kezem elindult popsija felé, majd megmarkoltam őket. Közben ajkunk nem hagyta el egymást, élveztük, hogy játszadozhatunk kicsit, hisz nem csak magunknak játszottunk. Szilvi keze egyre lejjebb haladt, mígnem elérték mellemet, és rögtön tenyerébe is vette. Ekkor engedtem csak a szorításból, most valami más kell, gyengédség, és még több csíny, és játék. Bár egyik kezem a fenekét fogta a másikkal előre jöttem egészen az öléig, és ruhán keresztül ingereltem, simogattam. Majd lassítottunk és Szilvi füléhez tettem a számat:


-Hadd jöjjön be Ádám is közénk, már kíváncsian várom.

Csak nevetett rám, és én már fordultam is oda a férfihoz.

-Gyere ide szépfiú, szállj be közénk - mondtam

-Nehogy kimaradj a jóból - kacsintott Szilvi

-Óhh az minden vágyam – vágta rá azonnal és már lépett is felénk.


Végre, megcsókoltam Ádámot, majd Szilvit, de ez mindig változott ki kivel csókolózott. Én hátraléptem Ádám mögé, és elkezdtük levetkőztetni őt. Szólnunk sem kellett egymáshoz, tudtuk mit kell tenni, összhangban voltunk. Ahogy lekerültek róla a ruhadarabok Szilvi csókolta meg ismét, én közben elölről megfogtam a farkát és játszani kezdtem. Leguggoltam, így még jobban kézre állt. Néha beleharaptam fenekébe, néha csak pusziltam. Majd távolabb lépett Szilvi és levetkőzött, de nem akárhogyan. Erotikusan, ahogy azt kell, még a kezem is megállt, és csak néztem őt. Felálltam levetettem ruháimat, majd Szilvihez léptem, megcsókoltam. Testünk végre érintkezett, ruhák nélkül. Kezem azonnal női testrésze felé vette az irányt. Érezni akartam, izgalmát. Ekkor hátulról Ádám végigcsókolta testemet, végigsimította a lábam, hogy beférkőzhessen a már nedves puncimba.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy Ádám belépett közénk rögtön szorosan közrefogtuk, és szaporán mozogtak ujjaink. Hol csókoltuk egymást és a férfit Évivel, hol pedig csak néztük a másik kettőt. Villámgyorsan levetkőztettük Ádámot, és immár teljesen meztelenül állt előttünk, közöttünk. Évi legugolt, és a férfi ágaskodó farkával kezdett játszadozni, ám nem kerülte el a figyelmét, hogy egy pillanatra odébb léptem. Tudtam, hogy imádni fogják a sztriptízt, még ha a lány kevesebbet is látott a dologból, mégis még tüzesebb mozdulatokkal kényeztette az imádott testrészt. Beharaptam alsó ajkamat, és egészen lassan lecsúsztattam a zene ütemére ruhadarabjaimat, és közben egyre nedvesebb lettem a férfi tekintetétől. Tagadhatatlanul borzasztóan élvezte a helyzetet, ám ekkor Évi is felállt levetkőzni. Ahogy az ő csodás teste is feltárult előttünk, rögtön hozzám lépett, ő is alig várhatta már, hogy megérintsen. Finoman megcsókolt, és kezei is lágyan derítették fel testemet egyre lefelé, és amikor elérte a legforróbb terstrészemet egész testében megremegett, mert Ádám hátulról a lába közé nyomult. Egy darabig még nem csúsztatta be a lánynak, csak játszadozott kicsit, majd egészen lassan ráhúzta rúdjára a lányt. Néztem Évi tekintetét, és a végletekig felizgatott, amit benne láttam. Szinte magam előtt láttam, ahogy a gyönyörű punciját kitölti a Ádám szerszáma. Megcsókoltam a lányt, és ujjaim közé vettem bimbóit, azokat dörzsölgettem lágyan, közben éreztem, hogy a férfi egyre nagyobb lökésekkel támadja a lányt, és nekiszorított engem a falnak, a lányt pedig hozzám, így alig láttam Évi szemét, ami egyre jobban elhomályosodott. Őrülten izgató volt érezni, ahogy a gömbölyű mellei enyémeknek nyomódnak, alig vártam, hogy lássam elmenni ezt a szépséget. Ő sem tudott moccanni sem, mert a férfi szorosan tartott minket, így nem tehetett mást, csak repült egyre magasabbra, mígnem megéreztem teste hullámzását, beteljesülése bizonyítékát. Kicsit később Ádám elengedte, én pedig azonnal kihasználtam az alkalmat, és megcsókoltam a lányt, ujjaimat pedig puncijába fúrtam, mire ő meg-meg remegett még.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Feltüzesedtünk mind a hárman a csókoktól, simogatásoktól. A két gyönyörű nő vetkőztetni kezdett és hamarosan egy száll meredő faszban álltam előttük. Évi leguggolt elém előbb csak simogatta a farkam, majd szájába engedte makkomat. Közben Szilvivel csókolóztunk és élveztem ahogy két nő kényeztet, majd Szilvi ellépett tőlem és erotikusan vetkőzni kezdett. Simogatta magát és vonaglott minden ruhadarab levételénél, Évi is őt figyelte még a farkamon is megállt a keze a végére. Bevallom engem is izgatott nagyon a látvány, Felhúztam magam mellé Évit aki szintén vetkőzni kezdett, dupla sztriptíz nem semmi, és még milyen örömökben lesz részem ma este, csak a gondolattól is egyre jobban feszült a makkom. A két csaj rögtön egymáshoz lépett csókolták simították egymást, én csak néztem egy darabig, gyönyörködtem a két nő összefonódásában. Aztán Évi mögé léptem és csókolgattam a hátát nyakát, simogattam fenekét ő pucsított picit felkínálta magát széthúztam a fenekét és nedves lukához nyomtam a farkam. kicsit mozgattam a bejáratnál, majd egyre jobban betoltam neki. Élveztem ahogy forró hüvelye körülfogtam kemény férfiasságom. Rendesen fel volt izgulva így már második tolásra tövig belehatoltam. Ütemesen keféltem hátulról amíg ők csókolóztak simogatták egymást. A falhoz nyomtam szegény két lányt és ők egymáshoz préselődtek, de biztos élvezték a helyzetet. Évi egyre szaporábban szedte a levegőt, ahogy erősen keményen keféltem, csak úgy cuppogott a farkam benne. Nem is kellett neki sok hamar elérte a beteljesülést. Ahogy kihúztam a farkam Szilvi kihasználta az alkalmat, és ujjával birtokba vette. Konyha felé indultam kicsit magára hagyva a csajokat had játszanak egymással. Amikor vissza tértem kezemben egy üveg pezsgővel és három pohárral ők már a kanapén feküdtek, töltöttem mindhármunknak. Ők kicsit lassítottak abba hagyták egymás kényeztetését.


-Hölgyeim egy kis finom italt?

-Persze vágta rá rögtön Évi.

-Igen válaszolt Szilvi.


Megízeltük a buborékos finomságot, mennyei íze volt. A csajok egymásra néztek és kacagtak.

-A pezsgővel egyéb finom játékokat is játszhatunk, kacsintottam rájuk. De javaslom menjünk a hálóba hatalmas francia ágyam csak ránk vár.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Most jól esik egy kis pezsgő, a felizzott testemet kicsit lehűteni vele. Ahogy Ádám javasolta, elindultunk fel az emeletre, hogy elfoglaljuk a francia ágyat. Ahogy a szobába léptem ledöbbentett, hogy mekkora ágya van, mintha nem ez lett volna eddig.

- Csak nem új ágyad van? – széles mosollyal néztem feléje

- De igen, még szinte ki sem lett próbálva, mert tegnap hozták meg.

- Akkor most felavatjuk - vágta rá Szilvi

Ezen kicsit elmosolyodtam, nagyon fel lehet izgulva, ha rögtön ilyen kijelentést tesz. Ha így, akkor…Kézen fogtam őt és leültettem az ágy szélére. Közben Ádám fülébe súgtam, hogy az üveget szabadítsa meg a papírtól, mert….De a mondatot már nem fejeztem be. Értette mit akarok.

- Kicsit dőlj hátra kedvesem, és gyere egészen a szélére.

Közben ahol értem ott simogattam, és tekintetünk az most nem engedte el egymást. Letérdeltem eléje. Megfogtam a poharamat, és alsó domborulatára öntöttem egy pici pezsgőt, majd lenyaltam róla. Felnéztem, rá, hogy tetszik e neki eme játék. A válasz egyértelmű volt, a mosoly, a tekintete elárulta. Ádám sem volt rest, mert mellénk állt és…

- Majd én öntöm neked – akkora mosollyal mondta, várta a folytatást

Így én teljesen arra koncentráltam, hogy jól le illetve kinyaljam Szilvi izzó nőiességét. Finom volt, ahogy keveredett a puncija íze a pezsgőével. Nem hagytam egy cseppet sem kárba veszni. Majd a nyelvem végleg a csiklójára tapadt, és cikázott rajt. Ki akarom élveztetni itt és most. Ujjam lukacskája felé haladt, majd szép lassan haladt befelé. Ki-be járattam s figyeltem arra, hogy mikor kifelé húzom, végig érintsem felső falát. Tudtam, hogy reagál erre az érintésre. Izgalma ekkor fokozódott és igen, éreztem, hogy már nem lesz elég egy ujjacska, ezért kettővel indultam neki, de itt is vigyáztam rá, mint egy hímes tojásra. Közben a szám nem hagyta el a csiklóját, amit néha körkörösen, néha cikázva, néha meg kicsit erősebben megszívva ingereltem. Mikor melyiket igényelte, éreztette velem. Rezdüléseiből én már tudtam mit mikor csináljak. Észrevétlenül hatoltam be ujjaimmal a már lucskosnak mondható puncijába. Talán ez volt neki a végszó, mert mikor már sokadjára járattam, éreztem, hogy teste nem bírja tovább, először megfeszült, majd, mint a hidegrázás úgy szalad végig a testén az orgazmus szele. Benne hagytam ujjaimat, végig, és már csak puszilgattam domborulatát, szirmait, levezetésképpen.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igazából sokkal jobban élveztem a dolgot, még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ennyire..... ennyire megőrjít. Félig már öntudatlanul láttam, ahogy Ádám minket néz. Hol lent kalandozott a tekintete vágyam középpontjánál, hol pedig az arcomat nézte. Az arcára, illetve egyéb testtájékára is "rá volt írva", hogy nem kicsit tetszik neki a látvány. Az orgazmus elemi erővel tört rám, és Ádám tekintete csak tovább fokozta az érzést, amit ez a gyönyörű nő okozott nekem. Valami elképesztő módon ügyesen juttatott a csúcsra, alig kaptam levegőt pillanatokig. Ahogy kicsit múlt testem remegése, észre vettem Ádám tekintetét, és én is éppen azt akartam, amit ő. Még vibrált bennem az orgazmus, de őt is magamban akartam érezni. Nagyon akartam. Felültem, megcsókoltam Évit, megsimogattam a gyönyörű mellét, ő pedig helyet adott a férfinek, aki azonnal tette, amit kell. A szépség elfeküdt mellettem, és elégedetten szemlélte a "történteket". Az imént még Ádám tekintetében merültem el, most Évié tartott fogva, ahogy egyre jobban szálltam el. Szinte tocsogott a puncimban a méretes szerszám, annyira nedves voltam, így csak percekig tartott, és megint felsikoltottam a gyönyörtől. Ütemesen rá-rászorítottam Ádám ékességére, megint csak felsikoltottam továbbra is a lány tekintetét keresve. Ugyan azt a forróságot láttam benne, mint a férfiéban, és örömet akartam szerezni neki. Közös partnerünk is ezt akarhatta, mert ahogy kibújt belőlem, úgy rögtön bújt is Évibe, aki sóhajtással jelezte tetszését. Bele akartam harapni csodás mellbimbójába, és bár tudtam, hogy kicsit fájhat is neki, de mivel legalább annyira jó is, nem késlekedtem. Finoman a fogaim közé vettem, és ugyan olyan finoman ráharaptam. Látni, érezni akartam, ahogy elélveznek.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szobába érve két gyönyörű nőszemély birtokba is vette az ágyat.

Szilvi végig feküdt rajta és Évi kezelésbe is vette. Előbb pezsgővel locsolta, majd kinyalta lecsurgó puncijából.

Ekkor jelentkeztem lelkesen had segítsek.

- Majd én öntöm neked – mondtam mosollyal arcomon


Élvezettel néztem ahogy egyik gyönyörű nő a másikat nyalja. Szívesen be szálltam volna de tudtam még eljön az én időm, had élvezkedjenek ők is. Mikor már ujjazta is a nyöszörgő hangosakat nyögő Szilvit alig bírtam magammal, meg markoltam magamnak a farkam és egész lassan húzogattam. Élveztem nézni a két nő játékát, de alig vártam már beszállhassak. Így mikor Szilvi elélvezett és Évi átadta nekem a helyet, rögtön Ráfeküdtem a gyönyörű nőre. Hüvelye tiszta lucsok volt az előbbi élvezéstől, így könnyen bele csúszott a makkom. Előbb szép lassan kezdtem benne járatni ki-be ki-be, aztán felvettem csípője ritmusát és ütemesen erősen dugtam. Persze ő még az átélt gyönyör hatása után volt így hamarosan sikítva adta át magát a következő élvezetnek. Én még éppen most kezdtem bele jönni, de tudtam jár neki egy szusszanásnyi pihenő. És persze itt volt a másik gyönyörű nő akinek is kijárt a jóból.

Évi fölé térdeltem aki megfogtam puncitól nedves síkos farkam és már illesztette is saját lukához, elégedett sóhajjal jelezte amikor végre benne is megmártottam a makkom. Amikor Szilvi a cickóját harapta meg érzetem hogy összehúzódik a hüvelye az új ingertől biztos nagyon élvezte ahogy egy nő és pasi egyszerre kezelésbe vette. ez engem is izgatott így nagy lendülettel erős mozdulatokkal járattam a farkam, hogy csak úgy csattogott össze a testünk. Majd gondoltam valami izgalmasat. Felálltam az ágyon eléjük meredező farokkal.

-Gyertek kóstoljátok meg a farkam.

Csak egymásra néztek és már nyalták falták is csókolva egymást is a makkommal szájukba.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Helyet adtam a férfinak, hogy ő vegye birtokba a nőt, aki éppen még le sem csitult az orgazmus után. És máris egy farok volt benne, bár hiába finomkodott Ádám, Szilvi teste érezte, éreztette, hogy szereti, mi most vele történik, és akar még belőle. Ádám meghallotta a néma kívánságot, és erősebb, ámde mégis finoman mozgott a nőben. És én élveztem őket nézni. A két test, ahogy átadja magát az élvezetnek, és egymásnak, bevallom felizgatott. De ekkor láttam Ádám testét felém közeledni és én ösztönből ragadtam markon a szerszámot és irányítottam lukam felé. Szinte rögtön az aléltság vett uralma alá, amit Évi finom ajkai és erősebb harapása, mit a mellbimbóimon ejtett, véget vetett. De viszont egy másik érzés kerített rögtön hatalmába. A kíváncsiság, a rejtett vágyaim felébredtek. Szilvi érezte, tudott a vágyaimról, így folytatta az erősebb ingerlést a mellemen. Ádám egyre erősödő mozgása bennem, olyan ingereket hívott elő belőlem….De megállt, kihúzta a farkát belőlem és felállt elénk.

-Gyertek, kóstoljátok meg a farkam. – ezt mondania sem kellett volna

Egymásra néztünk Szilvivel és már meg is fogtam a tövénél a még tőlem nedves farkát. Szilvi meg rábukott, sejtettem, hogy élvezi, ha más ízét is érezheti. Csak úgy nyelte befelé Ádám farkát, szinte kisajátította egy-egy percre. Néha megállt, felnézett rá és rám is, ekkor én jöttem, és én édesgettem torkom felé a hímtagot. Ádám csak állt előttünk és érezhető volt testén a feszültség, amit mi okoztunk neki. Ha tudná milyen örömmel tettük meg neki. És közben én egyre lejjebb engedtem le egészen. Hangok jöttek ki a férfi szájából, ami sejtette velünk, hogy jól munkálkodunk. Persze hiszen a felváltott szopás elég ingert visz a dologba.

- Álljatok le – szinte kiáltott fel Ádám

És a tekintete árulkodó volt. Szilvi már térdelt is fel az ágy szélére és popsiját kínálta fel a férfinak. Szerintem ő is erre gondolt éppen. Én előrementem a nőhöz térdeltem előtte, hogy lássa mit is kezdek magammal. Kezem már puncimnál járt, mikor észrevették tettemet. Mind a ketten engem kezdtek nézni, miközben Ádám már javában Szilvit dugta, de a szeme engem akart nézni. És Szilvi is, mert ugye pont az arca előtt pár centire volt a puncim, amit az ujjaimmal ingereltem. Mutató és középső ujjaimmal játszadoztam hol a csiklómon, hol pedig a bejáratot járták körbe. Néha megmártottam a már lucskos puncimban őket, hogy síkossá tegyem mindenhol. Leültem, és széttettem a lábaimat a nő előtt. Vette a lapot és lekönyökölt, majd nyelve elkezdte felfedezni érzékeimet, ahogy egyre jobban haladt lefelé, én egyre jobban éreztem a melegséget, amint kezdi átjárni a testem. Hangtalanul, vágtam hátra a fejem és homorítottam az élvezettől.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fura volt és izgalmas, hogy a barátnőmet így kényeztettem. Nyelvemmel és ajkaimmal fedeztem fel combjának selymes bőrét, majd remegve közelítettem rejteke felé, míg a puncimat továbbra sem kímélte parterünk. Kíméletlenül döfködött, s közben tátott szájjal nézett minket. Kíváncsian nyalintottam bele Évi puncijába, amit ő egy halk sikollyal "nyugtázott". Finom volt és nedves, mint egy érett őszibarack. Felvettem a nyelvemmel a ritmust, amit Ádám diktált, csak Évi szabálytalan orgazmushoz közeli nyögései törték meg a harmóniát. Már ha a dugásban lehet egyáltalán harmóniát keresni. Mindenesetre a puncimban ki-be járó dákó nem kérdezősködött, csak csinálta, amit kell. Egy-egy erősebb döfésénél én is erősebben megszívtam az édes csatakos puncit, de barátnőm egyszercsak robbant, velőtrázó sikollyal élvezett el. Nyelvem továbbra is ütemesen körözött a barackmag körül nem kímélve a lányt, aki vergődött már a gyönyörtől. Az érzéstől, hogy Éva miattam ment el, és nem kevésbé Ádám mind jobban feszülő farkától bennem is egyre gyűlt a feszültség, majd kisvártata követtem gyönyörű barátnőmet, szinte belesikítottam még mindig remegő ölébe. Olyan erősen élveztem, hogy a pasinknak meg kellett tartania. Felrántott magához, belekapaszkodott a melleimbe, majd egy hangos hörgés kíséretében belém ürítette magát. Miután gyengéden kihúzta farkát, belecsókolt a nyakamba, leengedte kimerült testemet az ágyra Évi mellé. Alig vártam, hogy megcsókolhassam a lányt, aki éppoly örömmel fogadta puhán simogató ajkaimat, mint ahogy én adtam. Egymáshoz simulva feküdtünk az ágyon, figyeltük, ahogy a férfi is elhelyezkedik mellettünk, Évi oldalán. Szó nélkül öleltük egymást levezetésként. Ádám a barátnőm mellén pihentette a kezét, majd elaludt, mi lányok pedig egymás belsőcombján, a hajlatban. Évit az sem zavarta, hogy belőlem még csordogált a sperma, így hamarosan az egyenletes légzését hallottam. Gyengéden belecsúsztattam egyik ujjamat a lányba, majd én is becsuktam szemeimet és elaludtam. Nyugodtan, mosollyal az arcomon.

Tartalomjegyzék