Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a történet egy nagyon esős napon kezdődött.

Csak araszoltam több autóstársammal az úton, amikor a sor éppen megállt és egy buszmegállóban megpillantottam egy csuromvizes lányt. Udvariasan megszólítottam.

-Hölgyem elvihetem egy darabig?

-Vizes lesz az ülés....válaszolta félénken.

-Majd megszárad...jöjjön kérem! És már nyitottam az ajtót, miközben a sor lassan megindult.

A lány beszállt a kocsiba és beszélgetni kezdtünk. Levettem a cd lejátszó hangját, bár egy kedvenc száma ment éppen. Kicsit meglepődtem, hogy honnan ismeri, mert az életkorát, olyan húsz év körülire becsültem. Mondta, hogy most éppen hazamegy átöltözni, mert később dolga van. Mivel a címe útba esett az utammal ezért felajánlottam, hogy haza viszem. Örömmel vette és sűrűn rám pillantott. Felkísértem, de nem mentem be a lakásába.

-Ha nem gond eltudnál vinni ide a közelben...itt lesz egy rövid megbeszélésem! Kérdezte, miközben ártatlan szemeit lesem vette rólam.

-Sajnos most nincs időm erre. Válaszoltam.

-Akkor szeretnélek meghívni egy forró teára, amiért ilyen rendes voltál. Kb. egy óra múlva végzek és ha jó Neked is, akkor találkozzunk a buszmegállóban.

Meglepődtem az invitáláson és a közvetlenségén ezért nem tudtam ellenállni a kérésének.

-Rendben, itt leszek! Mondtam és közben hosszasan egymás szemébe néztünk.

Már jóval előtte ott voltam és vártam rá. Leszállt a buszról és apró csókkal köszöntött. Hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak, de bátortalanul viszonoztam.

Innentől kezdve, azt hiszem kicsit elvesztettük az önkontrollunkat.

A lakásban bemutatkoztunk egymásnak...persze csak keresztnévvel és újabb csókok hagyták el ajkunkat. Átöleltem sudár derekát és átvettem a kezdeményezést. Csókoltam arcát, nyakát. Finom illata volt teste ezen pontjainak. Kezem közben melleire tévedt, de csak a kemény melltartót éreztem.

-Milyen teát kérsz...fekete, gyümölcs...?

-Gyümölcsös jó lesz! Válaszoltam kicsit lihegve az átélt élmények hatására.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ma is esik, hihetetlen. Már két napja, és ma még a busz is késik. A fene egye meg, elkésem a megbeszélésről. Ekkor az araszoló kocsik közül a semmiből megszólított egy férfi.

-Hölgyem elvihetem egy darabig?

-Vizes lesz az ülés....válaszoltam félénken, mégis, oly hirtelen ért a felkérés

-Majd megszárad...jöjjön kérem! És már nyitotta az ajtót, miközben a sor lassan megindult.

Beszélgettünk a kocsiba, mély hangja a nyugalmat éreztette velem. Idősebb lehetett nálam, de ez nem zavart. Lejjebb akarta venni a cd hangját, de a kezéhez nyúltam, hogy ne tegye, a kedvenc számom hallatszott éppen. Kérdően nézett rám, nem tudta hova tenni a dolgot. Majd felajánlotta elvisz haza, útba esik neki. Örültem, elfogadtam, hisz már úgyis a kocsiban ülök, és hát más sem lenne ellenemre, tőle, a szemei, ahogy tudott vele nézni, megbabonázott. Kár, hogy sietnem kell egy rövid kis megbeszélésre.

A következő pillanatban már a lakás előtt álltunk, de nem jött be, hiába hívtam. De mégis, nem akarom, hogy csak így elváljunk, kell nekem.


-Ha nem gond el tudnál vinni ide a közelben...itt lesz egy rövid megbeszélésem! – kérdeztem és tekintetemmel az övét fürkésztem.

-Sajnos most nincs időm erre- válaszolta

A válasz meglepett, de rögtön újrakérdeztem.

-Akkor szeretnélek meghívni egy forró teára, amiért ilyen rendes voltál. Kb. egy óra múlva végzek, és ha jó neked is, akkor találkozzunk a buszmegállóban.

Meglepődött az invitáláson és a közvetlenségemen, ez látszódott tekintetén.

-Rendben, ott leszek! Mondta és közben hosszasan egymás szemébe néztünk. Elváltunk, és én néztem, ahogy távolodik tőlem.

Végre a buszon vagyok, és nemsokára odaérek, ahol nemrég felvett. Ahogy leszálltam, és közelebb értem hozzá, pici csókkal fogadtam. Kíváncsi voltam mit reagál. Kis tétlenség után, viszonozta. Azt hiszem átléptük azt a bizonyos pontot.

Ahogy ismét a lakásom előtt vagyunk, érzem, ahogy egyre erősebben ver a szívem. Beléptünk és úgy gondoltam itt az ideje, hogy megkérdezzem, megtudjam ki ő. Mindenről beszélgettünk és mégsem mutatkoztunk be egymásnak.

-Lina vagyok - nyújtottam a kezem neki.

-Imre – és lágyan fogta meg a kezem, magához húzva engem.

Ismét egy csók csattant, de már komolyabb volt, mint eddig. Átölelte derekamat, és nem csak a számra adta a csókokat, de nyakamra is, és keze lassan haladt a mellem felé. Teljesen feltüzelt, de még nem, még nem….

-Milyen teát kérsz...fekete, gyümölcs...? – kicsit kitérve a közeledése elől

-Gyümölcsös jó lesz! Válaszolta kicsit lihegve az átélt élmények hatására.

Akkor gyere velem. Bementünk a konyhába és én ténykedni kezdtem. Leültettem, de mikor úgy adódott hozzám ért. Érintésére megborzongtam, de ez jó érzés volt. Majd mikor háttal álltam neki, felállt és mögém lépve átölelt és kezei lassan haladt a testemen végig. Hagytam magam, olyan jó érzés volt minden mozdulata, minden érintése.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ültem a széken és néztem, ahogy készíti a teát. Megfogott az arányos alakja, bájos mosolya. Felálltam és mögé kerülve átöleltem majd lassan végig simogattam testét. Fejét hátradöntötte, nyakát felkínálta csókra.

-Üljünk le...mondtam, majd leült mellém és együtt kortyolgattuk a forró teát.

-Tegyük az asztalra, hadd hűljön egy kicsit. Mondta miközben már ki is vette a kezemből és elvitte. Szememmel követtem mozgását.

Gondolataim elkalandoztak az erotika világába. Aztán hirtelen az ölembe ült. Nyakamat átölelve kapaszkodott, nehogy hátra dőljön. Kezemmel átöltem derekát, ezzel is biztonságot éreztettem Vele.

Hosszasan egymás szemébe néztük….egyikünk sem mert kezdeményezni. Egyszerre mozdultunk meg és ajkaink végre találkoztak. Apró, érzéki csókokkal halmoztuk el egymást. Kezem a derekát simogatta, miközben ajkaink egybe forrtak és megízleltük egymás nyelvét is. Nem bírtunk ki szállni egymás szájából.

Elkapott minket a forró vágy egy új élményre. Levettem pólóját, miközben kicsatolta melltartóját. Elém tárult kicsi, de formás mellei. Bimbói felkínálták magukat. Nyelvem óvatosan körözött hol az egyiken, hol a másikon. Keményen álltak az izgatástól, és férfiasságom is meg mozdult. Éreztem nadrágom szorítását. Lekerült az ing rólam, finom kezei mellkasomat simogatta. Kicsit megemelkedett, hogy kezeim lába közé furakodjon. Feszes farmerján keresztül simogattam. Ő sem tétlenkedett és kezelésbe vette kemény farkamat. Mindketten halkan nyögtünk. Csókoltuk egymást és kezeink kényeztették a másik érzéki pontjait…

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beleültem az ölébe, átkaroltam a nyakát, majd megcsókoltuk egymást. Ehhez a lépéshez kellett egy kis idő, hogy megtegyük, de ahogy nyelvünk egymáshoz ért, tudtuk nem szabadulunk egyhamar. Keze a derekamat simogatta, néha becsúsztatva pólóm alá. Ahogy egy kis levegőhöz jutottunk, mindkettőnk fejében ugyanaz a gondolat kavargott. Levetkőztetni egymást, hogy ne csak ruhán keresztül érezzük egymás testét. Levette rólam a pólót, és a melltartótól is megszabadultunk, így végre szembe találhatta magát két kis formás mellemmel. Nem is váratott magára, rögtön kezelésbe vette nyelvével, felváltva izgatta. Én sem tétlenkedtem, kigomboltam az ingét, és levettem róla, kicsit szőrös mellkasa tárult elém, de ez csak fokozta iránta érzett vágyamat. Érezte, ágaskodó bimbóimon, hogy folytatni a kell. Én is éreztem, hogy férfiassága keményedik, ezért lenyúltam, hogy kezeimmel is érintsem, még ha ruhán keresztül is. Miközben ismét csókba forrt össze ajkunk én próbáltam kigombolni nadrágját, és kiszabadítani a farkát. Végre, már nem tartott vissza semmi, hogy kezeim közé vegyem. Ekkor halk nyögést hallatott.


-Jól esik? – halkan suttogtam fülébe a kérdést.

-Igen – jött a válasz szintén halkan.


Még fogtam és próbáltam kicsit mozgatni kezem, de nagyon zavaró volt a nadrágja. Felálltam, hogy levegyem róla, de megelőzött, és kigombolta a nadrágomat majd szép lassan lehúzta rólam, és az övét is levette, így végre szembe néztünk egymással, láthattuk egymást, mezítelenül. Majd leültettem vissza a székre és én háttal az ölébe ültem.

Fejemet hátrahajtottam, így a derekam kicsit hídba volt, de ez így volt jó. Pont kézre álltam, hogy kényeztessen, simogasson. Kezei végig simogatták elől a testemet, felderítve azt, majd visszatértek melleimhez, mindkét kezével megmarkolta, az éppen egy tenyérnyi ciciket. Ajkai a nyakamat csókolták, és én arra tudtam gondolni, egy idegen ölébe ülök és istenem, de jó érzés.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elkapott az egymás iránti vágy minket. Vetkőztettem és formás melleit simogattam majd nyelvemmel izgattam. Néztem, hogy egyre jobban ágaskodnak bimbói....nem láttam még ilyen fiatal lány felizgult bimbóit.

Ezzel együtt férfiasságom is egyre keményebb lett. Szorító érzés fogott el.

Most már csak azon járt agyunk, hogy minél előbb megszabadítsuk egymást ruháinktól.

Egymás előtt álltunk meztelenül....farkam vízszintes pozícióban volt....jó volt éreznem, hogy ilyen hatást váltott ki Belőlem az elém táruló érzéki meztelen női test.

Nem beszéltünk, hiszen szavak nélkül is tudtuk a folytatást.

Leültem és háttal ölembe ült. Ahogy leült érintette farkamat....éreztem, hogy előbújó nedveim elkenődnek combjain.

Fejét hátradöntve felkínálta testét....egyre szorosabban húztam magamhoz, miközben kezeim örülten izgatták felső testét. Nyakát csókoltam mohón...csodás illata volt. Éreztem, hogy ebben a pozícióban akarna sokáig maradni....élvezni kényeztetésemet.

Kicsit széttárta lábait, hogy keze hozzáférjen lecsillapodott péniszemhez. Ahogy hozzáért felszisszentem.

- Csináld, Te csodás Nő....biztattam.

Egyre keményebb lett, ahogy simogatta. Abbahagyta majd popsijával finom kör-körös mozdulatokkal írt le, amivel tovább izgatott. Éreztem, hogy nedveim elkenődnek popsiján. Végül úgy ringatózott rajtam, hogy nedves makkom már szeméremajkait cirógatta. Mindketten csak nyögtünk.....egyre hevesebb mozgásba jöttünk. Szorítottam magamhoz...miközben alsótestünk ütemesen mozgott egymáson vagy már egymásban.

Olyan nedvesek voltunk, hogy hallatszott testünk minden érintése, ahogyan csattogó hangot ad ki magából! Lélegzetünk egyre szaporább lett...éreztük, hogy mindjárt végünk lesz.....és akkor hörögve, minden energiám felszabadulva....farkamból előtört ondóm...beterítve punciját. Visszafogtam mozgását...de éreztem rajta, hogy Ő is átélte az orgazmus csodás érzését.

A kiáramló spermától összeragadva ültünk tovább, míg testünk és lelkünk megnyugodott.

Nem így akartam elsőre elélvezni....de ez fantasztikus volt, mert még ilyenben soha nem volt részem.

-Honnan tud egy húsz év körüli lány ilyen érzést biztosítani, egy magam fajta "öregembernek"? Tettem fel magamban a kérdést.

Fejét hátrafordítva csókokkal zártuk le ezt a csodás kezdést.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezei simogatására én is egyre mozogattam csípőmet, már annyira közel voltam hozzá, hogy ennél közelebb nem lehettem. Még nagyobb terpeszt csináltam, hogy középen megfoghassam a férfiasságát és kicsit hozzáérjek, simogassam. Az a halk nyöszörgés, amit kiadott, érintésemre, azt jelentette folytatnom kell, de csak addig tettem, míg nem éreztem, hogy már olyan kemény, és olyan merev, hogy készen áll a végkifejletre. Egyre hevesebben mozogtam rajta, csípőmet előre-hátra ringattam, csúszkáltam a férfiasságán, a lábán, egyszerűen az ölébe. Egyre jobban hangot adott, annak, hogy közeleg a vég. Nekem sem kell már sok, még az a pár csúszás és szinte egyszerre értük el a csúcsot. Lélegzetünk kimaradása, és a torkunkból kiáramló hang jelezte mindkettőnknek, hogy igen, elértük. Az egész puncimat beterítette váladéka, még máshova is jutott belőle. Lecsitultak vágyaink, mikor megfordultam és csókkal zártuk a nem mindennapi élvezést.


Csak bízni tudtam benne, hogy ez még csak egy kezdet volt számunkra, és nem rohan el tőlem. Bár ezt nem hagynám. Jól tudja, mi kell egy nőnek, mikor hova érjen….hisz nálam azért idősebb, érett férfi, tele tapasztalattal.

Felkeltem öléből és kézen fogtam, kivezettem a fürdőbe. Megfogtam egy szivacsot, bevizeztem és szépen lemostam, vigyázva rá, mint egy hímes tojásra. Majd megtöröltem.

-Várj meg a konyhába megyek én is – suttogtam

Nem szólt semmit, csak mosolyogva távozott. Én is rendbe szedtem magam, majd utána mentem. Ott ült a széken.


-Most már kihűlt annyira a tea, hogy megigyuk – szóltam feléje fordulva és már nyújtottam is át a csészét. Éppen jó volt a hőmérséklete. Lassan elkortyolgattuk, és közben beszélgettünk. Szó esett mindenről, nem volt tabu köztünk, de nem is mélyedtünk bele semmibe, hogy legyen. Majd mikor végeztünk, letettük a csészéket, és én ismét az ölébe ültem, de már szembe vele.


Kezem közé vettem az arcát és megcsókoltam, szenvedélyesen. Kezeivel a derekamat fogta és magára húzott, vagy inkább még közelebb hozzá. Azonnal olyan nedves lettem ettől a határozott mozdulatától, hogy becsúszott volna simán a farka a puncimba. Éreztem, hogy éledezik a hímtagja, így megpróbáltam a kezemmel kiszabadítani, hogy kettőnk közé kerüljön. Ismét ösztönösen mozogni kezdtem, amennyire engedett, mert nem engedte, hogy ajkam eleressze az övét. Most talán a „nagyon akarlak” szex következik.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kimentünk a fürdőbe, ahol a folytatáson gondolkodtam. De a mosakodáson kívül nem történt semmi. Talán így volt jó ez levezetésként.

Gyorsan peregtek a percek...ittuk a kihűlt teát...beszélgettünk.....de agyunk már más dimenziókban járt.

Szembe velem, beleült ölemben. Csodás látványt nyújtott..átöleltem és magamhoz húztam...csókoltam vadul. Férfiasságom éledezni kezdett....nedves lett, de lehet, hogy a felizgult punci nedvességét is éreztem. Finoman ringatózott rajtam....valami nagy durranásra vágytunk. Simogattuk egymás érzéki pontjait...pillanatok választottak el minket, hogy a szűk puncit birtokba vegyen. A közös nedvektől szinte észrevétlenül csúszott beléje kemény farkam.

- Gyere, lovagold szét a farkamat! Mondtam határozottan. Kívántam, hogy kihasználja farkam keménységét.

- Nagyon érzem...kemény és finom! Mondta, miközben teste ütemesen mozgott.

Melleit szoptam....élveztem csípő játékát. Hosszú haja összekócolódott mozgása közben. Ez engem is megvadított. Megállítottam és egy kicsit megemelkedett. Láttam farkamat, ahogy benne van. Most én kezdtem el mozogni. Lassan..aztán egyre gyorsabban.

- Nagyon jól csinálod..kitöltöd az egész testemet...élvezz belém! Hörögte fülembe, miközben nyakamat szorosan átölelte. Nem tudtam abbahagyni mozgásomat...az a látvány, hogy láttam ahogy farkam ki-be jár az időközben már kitágult punciba...elborította agyamat.

- Mindjárt eldurranok....érezd a kiáramló finomságot!

- Ne fogd vissza.....spriccelj belém....érezni akarom!

.....és feltört belőlem a forró láva, ami betöltötte izzó ölét!

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igazam lett, akart, nem is akárhogyan. Élvezettel ültem bele kőkemény farkába, de határozottságát itt is kimutatta, szinte parancsolóan mondta, hogy lovagoljam szét. Én meg nem ellenkeztem, ilyen ajánlatnak nem lehet ellent mondani. Néha beletúrt hosszú lógó hajamba, ami már így is olyan borzas volt, de, ahogy láttam szemeiben eme látvány még jobban feltüzelte, amúgy sem csekély izgalmát.

- Nagyon jól csinálod..kitöltöd az egész testemet...élvezz belém!

Nem mondom most, hogy már ő mozgott alattam és láthatóan a látvány, hogy látja, hogy mozog bennem a farka, arra késztette a testét, hogy hamar elélvezzen. Bevallom, engem is felcsigázott, a férfi tekintete, ahogy fürkészően nézett.

- Mindjárt eldurranok....érezd a kiáramló finomságot!

- Ne fogd vissza.....spriccelj belém....érezni akarom!

És abban a pillanatban én is éreztem, hogy a forróság vágya elönti testemet, lehuppantam tövig magamba fogadva férfiasságát. Szétáramlott bennem a nedve, ami kifelé is csordogált már. Most lassabban csitultak a vágyak, és hosszabban szorítottam magamhoz, hosszabban csókoltuk egymást. Már nem hévvel, szenvedéllyel tettük mindezt, inkább csak levezetése volt a nemrégiben átélt orgazmusnak. Addig ültem benne, míg nem éreztem lankadást farkában, ekkor felálltam, és ismét a fürdő felé vettem az irányt. Nem jött utánam, legalább is nem azonnal. Már végeztem mikor leesett a törölközőm, lehajoltam, de ekkor váratlanul mögöttem állt.

-Ne állj fel – leguggolt mögém és popsimat megfogta, harapdálni kezdte, de nem ám erősen, olyan éppen csak hozzáérek és ezzel engem az őrületbe, de legalább is az élvezetek csúcsára lehet röpíteni.

Mondanom sem kellett a dolgot érezte testem rezdüléseiből, remegéséből, vagy éppen abból, hogy végig futott a hideg a testemen. Keze lassan a csiklóm felé vette az irányt és apró kis körökkel izgatta. Megkapaszkodtam a kád szélébe, olyan erős vágyak kaptak el. Kínzott minden mozdulatával, mert mint egy játékkal, úgy játszott velem, nehogy elélvezzek kezei, hatására.

-Ne tedd velem – könyörgően kértem – had élvezzek el.

Válaszra sem méltatott, folytatta tovább. Menekülhettem, szabadulhattam volna, de mégsem tettem, valahol mélyen éreztem, hogy élvezem eme kínzási módot. Az idő megszűnt körülöttem, mikor éreztem, hogy két ujja behatol a barlangomba, aminek örültem, mert így átléphettem a határt, és végre olyan orgazmust éltem meg, mint eddig soha. Testem nem engedelmeskedett nekem, szinte le tudtam volna rogyni, lábaim remegésétől. Lihegtem, hol erősebben, hol meg halkan, fejemet a kezemre hajtottam. De ekkor ért a meglepetés…

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjamat kihúztam lucskos puncijából....megfordítottam remegő testét....vállaimra borult!

Letérdeltem, egyik lábát a kád szélére finoman felraktam.

- Szét foglak nyalni.....érezni akarom, hogy számba élvezel!

- Nyaljál..nyaljál....mohón....a kemény nyelveddel!

Összeszedte minden erejét...már nem remegett teste. Alátérdeltem és nyelvemmel kör-körös mozdulatokkal izgattam csiklóját. Még egy kicsit érzékeny volt az előző orgazmusától...ezért nagyon óvatos voltam. Néha felszisszent....fejemet simogatta.

Éreztem minden mozdulatán, hogy élvezi tevékenységemet a lába között.

Gyönyörű puncija volt.....látszott rajta, hogy nem sok férfi használta. Nyelvemet hosszanti irányba mozgattam...teljes punciját nyaltam.

Farkam ettől újra ágaskodni kezdett. Simogattam magamnak.

- Nagyon jól nyalsz.....dugjál meg a nyelveddel! Mondta, miközben már egyre jobban remegett lába.

- Bírod még....??? Kérdeztem, de nem vártam meg válaszát, hanem nyelvemmel behatoltam szűk hüvelyébe. Ütemesen mozgattam benne.

Vártam már nagyon, hogy érezzem ahogy élelvez és tele spricceli számat nedűjével.

Most már Ő mozgott a nyelvemen...egyre gyorsabban. Lihegett..teste rángatózott...fejemet szorította puncijára.

- Most....most....érzed....kész vagyok....!!! Mondta és nedűje elöntötte számat...folyt az arcomon....szívtam, hogy minél többet érezhessek belőle.

- Köszönöm...most viszont Én akarom érezni férfisságod termékét! Megfogott és leültetett a kád szélére, és várta, hogy birtokba vehesse szerszámomat......

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát igen, erre nem számítottam. Ismét ki akar nyalni, még le sem csendesültem, de már a pinámat nyalta. És hozzá kell tenni, nagyon jól csinálja, tudja, érti a dolgát. Talán a rutin, a kora teszi, hogy ilyen alapos, nem sieti el a dolgokat. Kivárja, míg csiklóm lecsitul kicsit az előző élvezéstől, és csak utána kezdi érzékeny játékát velem.

- Nagyon jól nyalsz.....dugjál meg a nyelveddel!

- Bírod még....???

Ahogy nyelve hüvelyembe ér, szinte rögtön akarok már mozogni, csúszkálni rajta. Ez volt az utolsó lökés,

- Most....most....érzed....kész vagyok....!!!

- Köszönöm...most viszont Én akarom érezni férfiasságod termékét!

Leültettem a kád szélére és kezem lassan haladt a szerszáma felé, de még nem értem hozzá. Végig csak simogattam, közben néztem tekintetét, meddig tudom még fokozni.

-Kínozni akarsz? Kapjad be – szinte parancsolóan mondja.

Nem feleltem rá, csak nyelvemmel érintettem tetejét, körkörösen izgattam, majd végignyálaztam, nyaltam, mint egy nyalókát. Kezem a tövénél fogtam meg a szerszámot, majd lassan beengedtem számba. Ahogy felfelé engedtem, kezem követni kezdte a számat, így folyamatos volt az inger neki. Majd ismét le, majd fel, és ezt párszor megcsináltam, majd gondoltam, hogy itt az idő, hogy teljesen leengedjem, kezem a golyóit fogta, kicsit erősebben markoltam, mikor torkomra ért a szerszáma. Felnyögött, de ezt élvezet nyögése volt.

-Élvezz bele a számba – halkan nyöszögtem – és ismét beengedtem a már erősen izgalomba lévő farkat. Nem sokat váratott magára, mikor elérte tetőfokát, megfogta a fejem és irányította a dolgot. Nedüje elöntötte a számat, amit azonnal le is nyeltem, majd ismét szoptam, de már csak „tisztogatásként”.

-Gyere velem- szóltam hozzá – fedezzük fel az ágyamat is.

Kézen fogtam és bevezettem a szobába.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy birtokba vette kemény szerszámomat....éreztem, hogy csodás lesz játéka.

Lassan csinálta...szabályosan kínozta lelkemet ezzel a lassúsággal....de megvolt az eredménye. Miután már nem bírtam....tele lőttem torkát a nedűmmel. Zilált a testem, ahogyan még nyelvével tisztogatta farkamat. Nem nagyon engedte lankadni.

-Gyere velem- szólt hozzám – fedezzük fel az ágyamat is.

Ahogy kézen fogva mentünk a szobába, azon gondolkodtam, hogyan tud ennyire jól szopni fiatal kora ellenére. Sokan szoptak már....de ilyen élvezésben....szóval nagyon jó volt.

Összebújva befeküdtünk az ágyba. Nem volt beágyazva...így jó volt a takaró alá bebújni.

Beszélgettünk...és közben mindketten csak egy jelre vártunk. Szorosan húztam magamhoz..nedves farkamat popsijához dörgöltem. Éledezett a pihenésből. Kezeink vándor útra indultak és elkezdődött egy újabb érzéki feltöltődés. Simogattuk egymást...nedvesedtünk szépen.

- Ülj az arcomra...nyalni akarlak! Kértem...és már el is helyezkedett, hogy nedves puncija a számhoz tapadt. Egyre finomabb ízek jöttek a puncijából. Habzsoltam az élvezeteket.

- Nagyon jól nyalsz....istenem....elélvezek mindjárt...megfordulok...szopni akarlak...egyszerre élvezzünk! Mondta és farkamat szopni kezdte. Innentől már nem volt megállás. Nyaltam és ujjammal dugtam...miközben farkam megint a torkát csiklandozta.

....

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy feküdtünk az ágyon, ismét kezdett éledezni vágyunk egymás iránt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen élvezetekben lehet részem egy nap alatt. Bár nem volt még ennyire idős, érett pasi, akivel együtt voltam. De tény, nem bántam meg, mikor meghívtam teázni. Gondolataim, hamar férfiasságára tévedt, ahogy kezem is, érezni kezdtem az indulásnak eredt vágyat. Bebújtam volna a takaró alá, hogy jól megkínozzam ismét. De megelőzött.

- Ülj az arcomra...nyalni akarlak! – én meg nem tétlenkedtem, hisz olyan élvezettel csinálja, és én úgy élvezem nyelve és ujjai játékát. Mindig tudja, mit akar.

- Nagyon jól nyalsz....istenem....elélvezek mindjárt...megfordulok...szopni akarlak...egyszerre élvezzünk! – bár ezt már az élvezés határán, kicsit magas hangon mondtam, megálljt tudtam parancsolni vágyaimnak.

Ujjai belém hatoltak, ahogy hátat fordítottam neki, míg nyelve folyamatosan jár-kel a puncimon. Tudta, hogy izgasson fel, a csúcsig.

Ahogy bekaptam a már felajzott dákót, tövig eresztettem a számba, éreztettem vele, hogy ki akarom készíteni minél előbb. Erősen szívtam, mikor visszafelé indultam nyálas farkán, és kezeim is rászorítottak, mint farkára, mint golyóira. Egy pillanatra megállt, nem tudom, hogy mert túl erősen szorítottam, vagy, mert élvezte. De nem szólt semmit, csak folytatta. Még párszor erősebben számban tartottam, mikor éreztem, hogy robban, és szinte egyszerre, mentünk el. A számba áradó spermának, olyan jó íze volt az ő íze, annyira szeretem. Testem remegett a kéjtől, de vigyáznom kellett, nehogy számban lévő szerszámot megsértsem.

-Ez finom volt – suttogtam fülébe és megcsókoltam nyakát, és vállát.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután egyszerre mentünk el...egymás mellett pihentettük kielégült testünket.

-Ez finom volt – suttogta fülembe és megcsókolta nyakamat és vállamat.

Viszonoztam kedvességét....!

- Lassan mennem kell....sajnos....kicsit korlátok közt mozgok. Gondolom érted, hogy mire célzok? Mondtam bánatosan.

- Igen...gondolom, hogy mire céloztál...és köszönöm, hogy elmondtad! Válaszolta.

Megfürödtem majd felöltöztem...Ő meg csak feküdt az ágyon meztelenül. Fölé hajoltam és végig csókoltam csodás testét. Nagyokat sóhajtozott...szemében csillogás villant meg.

- Most már tényleg megyek...Kedvesem! Tessék a névjegykártyám...ha úgy érzed, hívjál bátran...Rád bízom, hogy legyen e folytatás!

Az ajtóban hosszú csókkal búcsúztunk egymástól. Beültem az autóba és percekig csak meredtem magam elé....nem tudtam elindulni. Ez hihetetlen...igaz volt?!

Miután elindultam haza...gondolataim azon jártak, hogy vajon egyáltalán felfog hívni...akar Velem találkozni????

És Én mit akarok tulajdonképpen????

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy kilépett az ajtón, és szorongattam a kezemben a névjegykártyáját, hosszasan megcsókolt és már el is tűnt a szemem elől. Becsuktam az ajtót és nekitámaszkodtam. Néztem a papírt a kezembe, mit is csináljak vele, egyszerre rohantak meg az érzések. Jó volt, hogy egy darab emlék a kezembe van, de rossz volt, mert nem tudtam mit is csináljak majd vele. Hihetetlen volt az egész, ami itt zajlott nemrég egy számomra idegenen és mégis most már ismerős pasival. Úgy döntöttem, kiteszem a névjegykártyáját a falra, így mindig szem előtt lesz.

Már napok teltek el, és még mindig nem hívtam fel, de minden nap a kezembe vettem a kis cetlit és a telefont is, és mégis, nem volt bátorságom, merszem használni. Aztán egyik nap arra gondoltam magammal viszem, egész nap csak arra gondoltam megteszem és ma végre fel is hívom, és míg vártam a buszmegállóban megtettem. Olyan jó volt hallani a hangját, szinte érezni is kezdtem a testemen a kezét.

Majd egy ismerős autó tűnt fel, és megállt mellettem.

-Elvihetem hölgyem? – szólt ki, és már nyitotta is ki az ajtót.

Hát nem mondom jól elrejtette, hogy éppen a szokott útvonalon jár, és tudhatta is, hogy én ott várom a buszt.

-Természetesen Uram! – nagy mosollyal az arcomon ültembe mellé.

Azonnal felé indultam, és megcsókoltam. Legszívesebben ott az autóba nekiestem volna, de a buszmegállóban sokan voltak, és már így is éreztem a tekinteteket. Elindultunk és ő megkérdezte:

-Hova vihetem a kisasszonyt? – csak fél pillantást ejtett felém, hisz az utat figyelte.

Nem mondom ezek a kis finom megszólításai most jól estek és fel is izgattak.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon megérintett a találkozásunk, így egyre türelmetlenül vártam hívását. Pedig nem is tudhattam, hogy Ő mit akar....és Én mit akarok. Vágytam fiatalságára....szenvedélyességére. Éppen úton voltam..illetve araszoltam a nagyváros forgalmában, amikor megcsörrent a telefonom. Számomra ismeretlen szám volt, de mivel éppen állt a sor, így felvettem. Hosszú csend következett, majd egy bátortalan hang megszólalt.

- Szia, Lina vagyok...tudod?!

- Szia, örülök a hangodnak kedves! Mi a helyzet? Kérdeztem. De már meg is pillantottam alakját a buszmegállóban.

- Elvihetem hölgyem? – szóltam ki, és már nyitottam is ki az ajtót.

- Természetesen Uram! – nagy mosollyal az arcán ült be mellém, fürkésző tekintetek kereszttűzében. Megcsókolt és kinézett a döbbenten leskelődő és várakozó utasokra.

Gyorsan elindultam, mert éreztem rajta a testét elöntő izzó vágyat.

- Hova vihetem a kisasszonyt? Kérdeztem és szemünk egy pillanatra összecsillant.

- Vigyél haza...kérlelt és keze combomat simogatta.

Éreztem, hogy egyre jobban szorítja nadrágom a férfiasságomat. Valami örült pillanat elkapott, megfogtam apró kezét és meredező nadrágomra tettem. Nagyon beindított és amikor szabad volt a jobb kezem...combját simogattam. Egyre jobban széttárta lábait..teste néha megremegett...markolta farkamat. Végre megérkeztünk...leállítottam a motort, csak a zene szólt a kocsiban.

Magamhoz húztam és csókoltam nyakát...száját. Nem tudtam uralkodni magamon, de nem is védekezett semmit. Kigomboltam a kabátját és vékony pulóverén keresztül masszíroztam melleit. Lejjebb csúszott, kigombolta nadrágját, térdéig letolta. Feltűnt fehér bugyija és ujjaim behatoltak. Nedves puncijába könnyen hatolt be ujjam és nemsokára fenekét megemelve elélvezett. Punci nedves ujjamat bekapta és szopta mohón...miközben már a nadrágomból elővette ágaskodó farkamat. Makkomon a vágy jelei már ott voltak.

- Most a farkad következik! Mondta még egy kicsit lihegve...és.....

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy a házam elé értünk és leállította a motort, azonnal csókban forrtunk össze. Kezei egyre lejjebb mentek, mígnem rátaláltak a már felizgult, nedves puncimra. Vágytam rá, hogy itt és most élvezzek, nem érdekelve, hogy bárki megláthat minket. Bár tény mostanában nincs nagy forgalom errefelé, így közben én is kiszabadíthattam a már kemény farkát. Ujjai fürgén jártak ki-be, minek hatására egy csendes és mégis intenzív orgazmust éltem át. Ujjait kihúzta belőlem és én lecsaptam rá. Szoptam mohón, mintha csak farka lenne ajkaim között. Majd kívánósan ránéztem:

- Most a farkad következik – még lihegtem, de ez már nem számított.

Tekintetem egy kicsit a külvilág felé fordult, néztem hátha meglep minket valaki. De nem, senki nem járt felénk. Közelebb hajoltam és azzal a lendülettel bekaptam a már kicsit csillogó makkot. Körbe-körbe mozgattam nyelvem, tudtam, éreztem rajt, hogy élvezi a játékot. Megfogta a fejemet, de nem irányított, csak érintette éreztette velem……. Majd lejjebb haladtam, tövig bekapva és ezzel a végletekig izgatva a férfit. Eme kettősség és a vágy, amivel mi ketten rendelkeztünk, éreztünk egymás iránt, egy nagy élvezéssel a számba engedte fehér nedvét. Nyeltem, amíg csak jött belőle, talán még rá is szívtam, nehogy kárba vesszen. Majd, ahogy kicsomagoltam, úgy vissza is. Körbenyaltam a számat, mint egy kiscica, a szájához hajoltam,

- Gyere be hozzám.

Nem siettünk már, én is felhúztam a nadrágomat, és kiszálltam. Előtte mentem, de éreztem tekintetét a fenekemen, és ez az ajtóig elkísért. Ahogy beléptünk, rögtön becsukta és a falhoz nyomott. A szemén látszódott a vágy, és én engedtem neki. Hisz én is vágytam rá, hogy érintse testemet, ujjaival, szájával….. De ekkor már ajkunk összeért és egy heves csók következett. Kezünk szorgosan szabadították ki egymást a ruhadarabokból. Pucérok voltunk, mikor a szemembe nézett és nem is sejtettem, hogy farka már a bejáratnál van, és egyre beljebb hatol. Érzéki pillanat volt, de csak egy pillanat. Amilyen hévvel kezdtük ezt a szeretkezést, most olyan hévvel folytatta. Fülemhez tartotta a száját és halatta velem, élvezetét, engem még jobban feltüzelt. Viszonoztam neki én is. Éreztem, hogy nem bírom sokáig, belefúrtam fejem a nyakába, elfojtva a hangomat, mikor átlépem……

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírtam sokáig, olyan élvezettel szopta kiéhezett farkamat, hogy egy sóhajtás közepette szájába engedtem fehér nedűmet. Mohón nyelte...és szívta a maradékot.

Nagy nehezen összeszedtük magunkat, miközben a lakásába invitált. Nem kellett mondania, hisz azért jöttem, hogy egymás érzékiségét újra érezzük. A kocsiba történt "előjáték" megalapozta a folytatást.

Alig vártam, hogy az ajtó becsukódjon és a falhoz nyomtam. Tekintetén láttam, hogy kívánja minden mozdulatomat...vágyai eluralkodtak testén. Egymásról szedtük le a ruhadarabokat....testünk zilált...nem volt szükség előjátékra. Farkam keményen állt és a nedves punci bejáratát izgatta. Felemeltem egyik lábát és farkam akadálytalanul csusszant be a felizgatott punciba. Teljes testemmel mozogtam...nem ismertem magamra, hisz korábban még nem csináltam így....farkam lüktetett a szűk hüvelyben. Szorítottam fejét magamhoz...lihegtem...elszállt minden vér az agyamból. Felkaptam a másik lábát is...átkulcsolta a derekamat mindkét lábával. Nem éreztük az idő múlását. Átléptünk egy másik dimenzióba.

Ez már nem szeretkezés volt, hanem vadul dugtam. Szemünk összecsillant sokszor. Most már teljesen rajtam volt...nyakamat szorította...szája szélén kicsordult a nyála is.

Nem éreztem fáradságot...és csak dugtam ütemesen.

- Nem bírom tovább...élvez belém! Suttogta fülembe.

- Élvezd, ahogy beléd durranok..mondtam, de már robbantam is. Az élvezés pillanatában is ütemesen mozogtam benne. Lassítottam és ő is engedett lábai szorításából. Alig bírt lábra állni....mindene remegett.

Teljesen kész voltunk.

- Pihenjünk egy kicsit! Mondtam és a szobába előbukkanó ágyra vetettem fáradt testemet.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Pihenjünk egy kicsit! Mondta és a szobába előbukkanó ágyra vetette fáradt testét.

-Pihenni? Ugyan már. Feküdj a hasadra kedves.

Elővettem egy tubus masszázs olajt és szép lassan elkezdtem a vállainál, rácsurgatni, aminek hatására néha megremegett, a kicsit hideg olajtól. Majd tenyeremmel elkezdtem az érzéki ujj játékomat. A vállánál a keze felé haladtam és hagytam, hogy mellem hozzáérjen a hátához. Érezze, hogy keményedik a bimbóm, hogy élvezem, amit csinálok. Majd lejjebb haladok jól átmasszírozva a hátát, finoman és mégis határozottan, néha alányúlok, hogy hasához, melléhez érjek, átöleljem, közben persze végighúzom a mellem a hátán. Gyorsan telik az idő, bár nem sietünk sehova, ismét tettre kész a farka, ahogy lejjebb haladok, és lába között nyúlok a farkához, miközben apró puszikat nyomok az olajos hátára. Kicsit felemelkedik, hogy jobban hozzá férjek, de érzem meg akar fordulni.

- Ne tedd velem. - suttogja

- Ugyan mit? És ismét előveszem a flakont.

Most a mellkasát csurgatom tele, és kezdek a kényeztetésnek. Mellbimbóit az ujjaim közé veszem kicsit kényeztetem őket, majd a hasa felé veszem az irányt, de vigyázok ne érjek hozzá férfiasságához. Kezeit a mellemre teszi, ő is masszírozza, de érzékien, hogy feladjam, amit csinálok, és szám az ő szájához tapadjon, és átadjam magam neki.

- Játszadozni akarsz? – kaján mosollyal kérdezi, néz rám

Én meg hirtelen ledöbbentem a kérdésen. Majd azon kaptam magam, hogy leteper, és már ő van felül. Végigsimítja a kezemet, a nyakamat és az arcomat, (bekapnám ujjait, de nem engedi) majd a kezébe nyom egy kicsit az olajból ….

- Mire készülsz?

Csak mosolyog rám, majd érzem, hogy ujjai között kicsordul a testemre, szinte csepegteti rám, irányítja. Melleim között halad végig, mind két tenyerével, le egészen a dombomig. Ujjai finoman járnak a testemen, hol a hasamon, hol meg a nyakam fele, néha csak cirógatnak, ami lázba hoz. Átadtam magam az érzésnek, és most is bebizonyította, hogy tudja, mit akar, és tudja, mi kell nekem, mivel lehet az egekig emelni. Olyan finoman csinálja, olyan érzékien, hogy fel sem tűnik, hogy lejjebb halad és már a derekamat felemelve elélvezek.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mintha megállt volna az idő...nem számított semmi. Olyan kényeztetést kaptam, amire mindig is vágytam. Masszázs....ez igen!

- Ne tedd velem. - suttogtam. Közben pedig alig vártam, hogy elvarázsoljon.

Farkam meredezett de nem ért hozzá...szemeivel bűvölte és talán várt valamire. Nem tudtam egyelőre megmozdulni. Tulajdonképpen engem is meglepett, hogy szerszámom milyen egyenes áll....felkínálta magát. De észre sem vette.

- Játszadozni akarsz? – kaján mosollyal kérdeztem, akkor megkapod!

Hirtelen mozdulattal megfordultam, letepertem, a hasán feküdt. Végig mértem sudár alakját, popsija gyönyörűen kiemelkedett. Olajos kezemmel, ahogy hozzá értem teste megremegett.

- Ez csak a kezdet volt! Suttogtam fülébe.

Folyattam az olajat hátán....gyengéden masszíroztam csodás bőrébe. Egyre lejjebb haladtam...miközben éreztem, hogy szaporábban lélegzik. Ez csak egyre jobban felizgatott engem is. Ujjaim már a popsi vájatnál járt...megemelte alsó testét, hogy jobban érezzem Őt. Olajos ujjal simogattam punciját...nagyokat nyögött. Megpróbáltam egy kicsit elterelni figyelmét és egyik kezét a farkamhoz tettem. Megtette hatását és lassan de ütemesen húzogatni kezdte a bőrt. Éreztem, hogy most mindent akar egyszerre, így ujjammal dugni kezdtem. Ő is verte a farkamat. Mielőtt elmentünk volna megfordítottam. Ujjam újra behatolt olajos, nedves hüvelyébe, hogy a csúcsra repítse vágyakozó testét. Egyre hangosabbak lettünk...élvezés határán voltunk. Átvettem a farkamat. Ujjal dugtam, közben Ő a csiklóját izgatta...Én meg vertem a farkamat.

Eldurranó farkam terméke melleire spriccelt...makkommal kenegettem bimbóját. Közben még mindig ujjaztam..lábait összeszorítva élvezett el.

Szótlanul dőltem mellé, átkarolva hozzám bújt...és a csendet, csak halk lihegésünk törte meg.....

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzéki kezei siklottak végig a testemen, szemei meg pásztázták a szemem, az arcom, hogy mit reagálok. De mit is reagálhatnék rá, hisz már az élvezetek csúcsa felé repültem. Bár egy kis ideig kézbe vehettem farkát, de hamar visszavette tőlem és magát kezdte izgatni, miközben engem ujjazott másik kezével. Jó volt látni a férfit, és ez még jobban korbácsolt felfelé. Összeszorítottam a lábam és már repültem is, testem megfeszült az élvezettől, ő is élvezett és élvezése a mellemen landolt. Kedvem lett volna szétkenni magamon és folytatni, hogy még többet élvezzek, de mellém dőlt és én rögtön hozzá bújtam. Nem szóltunk semmit, csak pihegtünk. Majd hírtelen feltérdeltem mellé, és izgatni kezdtem magam. Először csak a melleimet, amin még rajt volt az anyaga, majd szép lassan lejjebb haladtam egyik kezemmel, egészen a csiklómig. Itt időztem és még mindig izgalomba volt az előző orgazmus után. Néha ránéztem az arcára, amin széles mosoly ült, várta a folytatást. Hát, ha végig akarja nézni, ám legyen. Kezeim szaporán jártak, főleg a csiklómon, a fájdalom és az élvezet gyötört, olyan erős volt még az inger benne. De akartam, hogy lássa, hogy élvezzek még. Folytattam, néha lementem és lucskos puncimba mártottam az ujjaim, majd ismét vissza a csiklómhoz. Nem kellett olyan sokat várnom, hamar utolért az orgazmus, ami kicsit most más volt, mint az előző. Szinte összekuporodtam mellette, de nem álltam meg, még mindig nem. Látta mire játszom, megfogta a kezeimet és szintén feltérdelt mellém, csókolt, lassan kényeztetően, kezei lassan haladtak a gerincemen végig, le a fenekemig, majd előrenyúlt a puncimhoz. Rezdültem egyet, majd még egyet, abbahagyta. De még mindig csókolt, nem is tudom, de már nem volt más fontos számomra. Mikor elváltak ajkaink, tudtam, vége a varázsnak. Ott térdeltünk egymással szembe, és tudtuk mára vége, de azt is tudtuk, hogy lesz folytatás. Kell, hogy legyen, ez már nem egy egyéjszakás kaland, ez már érzelmeken alapul.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egymás mellett lihegtünk....de nem bírta türtőztetni magát. Éreztem, hogy élvezni akar, de Én csak pihegtem "fáradtan". Akkor váratlanul feltérdelt...felkínálta újra a testét. De mielőtt megmozdultam volna, már saját magát izgatta. Nem akartam megzavarni izgalmas játékában, így csodálkozva néztem. Miután remegve elélvezett...én sem tudtam már tétlenül nézni. Átvettem az irányítást és újabb élvezetek felé vonszoltam testét, lelkét. Egymással szembe térdeltünk...ujjam lucskos puncijába játszadozott. Másik kezemmel farkamat vertem. Kedvesem annyira elmerült az élvezetekben, hogy észre sem vette, hogy combjaira ürítettem farkam maradék tartamát.

Ez a mai gyönyörökkel teli napot már nem lehet csak a szexualitásra fogni. Valamilyen mélyen szunnyadó érzelmek szabadultak fel mindkettőnkben.

Éreztem, hogy veszélyes vizekre eveztem (eveztünk), de nem érdekelt.

Csendben felöltöztem...Lina csak feküdt az ágyon.

Hosszú csókkal búcsúztunk egymástól...nem kellett semmit mondanunk egymásnak. Tudtuk, hogy valamelyikünk nem sokára keresni fogja a másikat. Még sokáig nem tudtam elindulni...pedig ez csak a második találkozásunk volt.

Lehetséges, hogy lesz folytatása...????

Tartalomjegyzék