Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A mai reggel is úgy kezdődik, mint a többi. Jön a sok strandoló, akikre mind vigyázni kell. Hiába van kint a bója, hogy meddig mehetnek el, akkor is kipróbálják magukat a mélyvízben. Aztán meg úszhatok majd be utánuk. De legalább a napfény, és némi látnivaló azért kárpótol. Apropó látnivaló...

Imént micsoda feltűnő jelenség vonult át előttem. Igazán szemrevaló egy nő! Leteríti a homokba a maga köré tekert törülközőt és lehajol a táskához. Micsoda formák! Ahogy látom nem csak én vettem őt észre, hiszen pár férfiszem is kíváncsi nézegetésbe kezdett.

Máris nem annyira érdekel a víz, ráadásul pont az életmentő bódém előtt sikerült elhelyezkednie. Érzem, hogy nem közömbös irántam, ezért gyorsan le is ülök, mielőtt a nadrágom elárulná vonzalmamat.

Előkerül a szalmakalap, kinyílik a napernyő, felkerül a napszemüveg... Igazi nőt látok, aki nem csak egyszerűen lefekszik. Azok a mozdulatok, ahogy teszi, az a kecsesség!

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre eljött a szabadság ideje....már rég készültem a nyaralásra,hiszen ilyenkor az ember kivetkőzik önmagából,otthon hagyja a gondokat....csodás reggelre ébredtem,gondoltam ,lemegyek a partra napozni kicsit..kezembe kaptam a kalapot,lazán a csípőmre tekertem a törölközőt,és kilibbentem a partra.Biztonsági okokból a baywatch-fiú közelében maradok,hiszen az úszás nem tartozik az erősségeim közé.A törölközőt a földre dobom,és lehajolva kotorászni kezdek a napszemüvegem után.Mintha súgná valaki,hogy nézzek körül.....a körülöttem lévő pasik árgus szemekkel nézik minden mozdulatomat,köztük az életmentő srác is.....Hát legyen...Dobok még egy lapáttal a tűzre.A ledobott törölközőre ülök,lábaimat kéjesen kinyújtom.Előveszem a naptejet.A srác a bódéban megemelkedik a székben....és nagyokat nyel....A naptejből vékony csíkot húzok a combomtól egész a bokámig...finoman elkenem rajta,majd folytatom a másikkal....nyomok a tenyerembe is,és a melleim között kezdem el bekrémezni magam....A fiú a bódéban feláll,hogy jobban rám lásson,de mikor felé intek a naptejes flakonnal,visszaül......pedig bekenhetné a hátamat....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elkezdi kenni magát... Milyen finoman teszi mindezt. Ahogy a keze csak úgy siklik a bőrén... Az a bársonyos comb!

Igyekszem úgy helyezkedni, hogy jobban lássak, de amint megemelkedem, nadrágomban feszülő farkam visszaülésre késztet. Ő meg csak kenegeti magát tovább, és most a mellét is... Ekkor felém int. Már épp indultam volna, de sátram visszahúzott. Mégsem mehetek oda álló farokkal. Gondolkodom, mit is lehetne tenni a nézésen kívül, mert a mellein szinte már csillog a napsugár, oly kívánatos halmok.

Körbenézek. Még nem olyan sokan vannak. Ekkor megakad a szemem a mentőfelszerelésemen. Nem is rossz ötlet! Megfogom a kezembe, mintha a vízhez indulnék, de a nadrágom elé teszem, hogy ne látszódjon erősen merevedő férfiasságom. Épp elmegyek a hölgy mellett, amikor rám szól:

- Elnézést! Ne haragudjon!

- Igen? - fordulok vissza érdeklődően. Erre vártam! - Miben segíthetek?

- Bekenné a hátam, ha nem sértem meg? Ugye nem tartom fel ezzel? - kérdezi huncutul.

- Nem... Épp ráérek. - mikor kezembe veszem a tubust, leteszem a földre a felszerelést, ami már nem sok mindent takar...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is értem,miért nem jön már közelebb ez a fiú,pedig a fantáziája biztosan elindult...Amikor az előbb felállt a székből,a fürdőnadrágja félreérthetetlen módon kidudorodott.De édes....El sem merem képzelni ,mi történne,ha elkezdené kenni a hátamat...De most látom,megindul.Lehet,hogy menteni megy?Kezében ott az úszódeszka,furcsa mód maga elé tartja.Talán titkol valamit?Elment volna mellettem,de érzem,egy ilyen pasit nem engedhetek csak így el.

-Elnézést!Ne haragudjon-szólítom meg.

Mint aki várta,már vissza is lép mellém.

-Segíthetek valamiben?-kérdezi,és én már a hangjától elolvadok.

Nem akarom hátráltatni a munkában,de muszáj a kezébe nyomnom a naptejes flakont.

-Bekenné a hátam?-teszem fel a kérdést.

-Hmmm.Épp ráérek-feleli.

Maga mellé rakja az úszódeszkát,és már látom,mit takargat.....

Kezébe nyom egy kevés naptejet,és mögém térdel....Érzem a hátamon a hozzám nyomódó,lüktető férfiasságát.A kezeit érzem a vállamon....Elönt a forróság...

A vállam felett felnézek rá,szemeiből próbálom kiolvasni,mi az,amit tenne most velem....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint kezemben a naptej, már mögé is térdelek, nehogy kiszúrja a nadrágomat. Bár a napszemüvege mögül lehet, hogy már észrevette. Sebaj, hol ez a finom hát?

Kezembe teszek egy kis naptejet és hozzáérek a bőréhez. Milyen rugalmas és érzékeny! Kicsit előrehajol, ami miatt közelebb kell húzódjak és a farkam a hátának nyomódik. Nem is bánom, ám mintha erre vissza feszítene. A provokatív nőszemély! Nagyon jól tudja, hogyha nekem nyomja magát, jobban keményedem. De most elég, ha azt látják mások, hogy kenem a hátát, hiszen most vízimentő vagyok, nem partifiú.

Kezem a hátán siklik le, majd bekúszik a hónalja alá is. Érzem puha mellének kis részét is, ahogy a dereka felé csúszom... Nyelek egyet, körbenézek. A többi férfi csak lopva néz oda, de valaki már elfordult. Biztos azt gondolják, hogy "Ez a bícspasas persze egyből lenyúlta. Ilyen külsővel". Mosolygok magamban, amikor a derekához érek.

- Várjon, a ruhám alatt is! Kérem bontsa ki! - szól, hogy oldjam ki a felsőjét. Rendben, ha ilyen alapos kenegetést szeretne...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte tudtam,hogy ilyen finom lesz,ha hozzám ér...Biztosan észrevette,hogy húzni akarom,hogy egyre jobban kívánjon...és ne csak a szeme akarjon....Picit nekitámaszkodom,hogy jobban érezzem a farkát....bár már máshol érezném...hmmmm...mintha csak véletlenül tenné,kezével bekúszik mindkét karom alá,a melleimhez.Érzem az ujjai hegyét a mellem oldalán,és azt kívánom,bár letépné rólam a bikini felsőt,bár egész tenyerével rásimulna....a szám kiszárad,megnyalom az ajkaimat,körülnézek.....néhány pasi meredten bámul minket,remélve,hogy lesz folytatás.Olyan is akad,aki már nem foglalkozik velünk.A keze elindul lefelé a derekamon,de megállítom....Akarom,hogy hozzám érjen,mindenhol...

Megkérem,kösse ki a bikini felsőmet.

-A ruha alatt is szeretném.

Mosolyog,mint aki már tudja,hogy ezt nem hagyjuk ennyiben...Nem állunk meg a krémezésnél...

Kioldja a felsőmet,és lassú mozdulatokkal masszírozza be a naptejet a bőrömbe.Lefelé csúszik a keze,már érzem a bikini bugyi oldalpántja alá is belopóztak az ujjai....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kioldom a fürdőruha felső részét, de hagyom, hogy elengedi szabadon, hogy a mellei is kibukjanak vagy odateszi a kezét? Odatette a kezét... Helyes, nem mutogatja magát mindenkinek. De a bugyihoz mit szól vajon, ha a zsinór alá benyúlok? Semmit. Hagyja.

Szám már kiszáradt az izgalomtól, újból körbenézek. Még azért figyelnek minket lopva, tehát taktikát kell változtassak.

- Lefeküdne kérem? - meg is lepődöm a kérésemen, hiszen elölről be tudja kenni magát is, de engedelmeskedik.

- Köszönöm, hogy mindenhol... bekeni a... testem... - szinte sóhajtja alattam a nő. Nagyon szívesen! Oldalról takarni kezdem és a nyakát kezdem kenni. Lazán van rajtra a felső, de még takarja a mellét. - Megtenné, hogy az ernyőt ide oldalra teszi? Köszönöm. - búgja.

Leteszem a tubust, és az ernyőt úgy helyezem el, hogy nagyrészt takarjon minket a kíváncsi szemek elől. Ahol pedig szabadon vagyunk, onnan én igyekszem takarni ezt a csodás testet.

Újra kezemben a krém és a nyaka... A nyaka után a mellei közé kúszik a kezem, be-bekandikálva a felső alá, a puha mellekhez.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szót fogad,kiköti a felsőmet...Eszemben sincs mutogatni magam mindenkinek,ezért eltakarom a melleimet a kezemmel.Egy pillanatig azt hittem,zavarba jön...

-Lefeküdne?-jön a butuska kérés,hiszen végig nézte,amint elöl bekenem magam.

-Köszönöm,hogy ilyen gondosan beken mindenhol-mondtam,miközben kényelmesen végignyúlok a törölközőn.A sok kíváncsi tekintet ránk szegeződik.

Megkérem,hogy igazítsa a napernyőt úgy,hogy takarásba legyünk.Nem ellenkezik.Mellém térdel,krémet nyom a kezébe,majd lassan,finoman elindul felfedező útjára....Mikor a melleim közti völgyben kalandozik,nem tudok ellenállni.A kezem elindul fel az izmos combján..Kis köröket írok le az ujjammal a nadrágja száránál....lassan becsusszan az ujjam...érzem,hogy merevedik...megáll a keze a simogatásban...megint elindul,de már a bikini felső alá csúszik....egész tenyerét betölti a mellem...ujjaim elérik a férfiasságát,lassan végig simítok rajta...érzem,hogy lüktet...a mellbimbóm már duzzadt,a száját kívánja...a nyelvét akarom érzeni....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit benyitok a felső alá... még egy kicsit... Ekkor megérzem a kezét a combomon, hogy egyre feljebb halad. Nem áll meg a nadrágszárnál, hanem bekúszik alá. Hát jó, akkor úgy érzem be kell kennem alaposan mindenhol... Például a mellénél is.

Tenyerembe simul, és a bimbónál meg is akad az ujjaim között. Érzem, ahogyan egyre jobban feszesedik a melle. Ujjaimmal játszani kezdek a bimbóval, ide-oda ugrándozik, ahogyan masszírozom. Tenyerem egyre erősebben, de mégis finoman kényezteti. Félrehúzom a felsőt, amikor ujjai körbefogják a nadrágomban már erősen kemény farkamat. Meg is húzza a makkomon. De jól esik, fel is nyögök.

A felső félrehúzása viszont szabaddá tették a sötét és feszesen ágaskodó bimbót, ami először teljesen elbűvölt. Síkos kezemmel még masszírozom, de érzem, nem tudok ellenállni neki. Aztán már nem is érdekel, ki lát, vagy ki nem, az ernyő úgyis takar, a számba kell vennem! Ráhajolok és ajkaimmal óvatosan csavargatni és szívni kezdem. Halk sóhaj szakad fel a nőből, miközben újabb húzásokkal díjazza kényeztetésem.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen kikapcsolok...már nem is érzékelem,hol vagyunk,csak érezni akarom...kívánom nagyon....a mellbimbóm már szinte fáj.Rám néz,szemembe nézve kéri a beleegyezésemet...csak behunyom a szemem egyetértésem jeléül,és már érzem is a forró leheletét a mellemen.Próbálom elnyomni a feltörni készülő sóhajt.A farkát átfogom a tenyeremmel,ráfonom az ujjaimat.Gyengéden húzom fel-le,fel-le.....Lüktet a kezemben,már érzem,meg kell kóstolnom,érezni akarom az ízét a számban.Egyre jobban megőrjít a szájával.A nyelve körkörös mozdulatokat ír le a mellbimbómon,néha picit ,gyengéden megharapdál,amivel csak fokozza a gyönyörömet.Nem akarok adósa maradni,ezért kicsit odébb csusszanok.A napernyő hálás takarásának köszönhetően nem látni bennünket.Kihúzom a kezem a fürdőnadrágjából,és megpróbálom kiszabadítani a farkát elöl....Épp az arcom elé kerül,ahogy oda hajolok,rálehelek finoman.Ő lenéz rám,hitetlenkedve,mintha azt kérdezné:

-Valóban itt és ezt akarod?

Igen,ennél jobban már rég nem akartam semmit.Lélegzet visszafojtva nézi,ahogy a nyelvemmel megérintem a végét...Aztán a tövétől egészen a makkig végig nyalom,majd lazán az ajkaim közé veszem.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Milyen kemény és feszes bimbók! Édes és követelőző a számban. Megszívom, de a farkam húzogatásától a nyögésem is belefojtom. Megharapdálom a finom bőrt, és nyelvem csak úgy ugrándozik rajta. Tenyeremmel alányúlok és mintha az egészet be akarnám venni a számba, úgy emelem meg.

Ekkor kicsúszik alólam, és érzem, amint a farkam előkerül a nadrágomból. Körbenézek, de éppen nem figyel senki a hátam mögül. Megnyalja a szája szélét és a makkom hegyét.

- Valóban itt és ezt akarod? - kérdezem, hiszen bemehetnénk az elsősegélynyújtó helyre is. Ám válasz helyett egyszerűen bekapja a makkom és alaposan megszívva húzza ki a szájából. Mosoly látszik az arcán, majd ismét egy hosszú húzás következik. Nagyon szenvedélyesen szopja, egyszerűen akarom, hogy még mélyebben és erősebben tegye. Megfogom a fejét, hajába túrok, szinte felhúzom magam a szájára. Ez az...

Halkan nyögök, bár a tenger moraja kicsit elnyomja. Felkönyököl és a golyóim alá nyúl, játszani kezd velük.

- Szopd csak, szopd! Ez az... - nyögöm a fejét fogva. Egyre jobban és erősebben húzogatja édesen feszülő ajkai közt a farkam. Kezdem elveszteni a kontrollt a testem felett...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem az ízét,mélyen a torkomban...Csodás.Lehunyt szemmel élvezem minden percét,ahogy az ajkam a farkára tapad.Szívom,egyre erősebben,közben a nyelvem vad táncot jár a makkján.Akadozó lélegzete,enyhén megremegő hangja adja tudtomra,hogy élvezi,amit csinálok.A nyomatékosság kedvéért a hajamba túr,szinte ráhúz a férfiasságára.Nem mintha szükség volna rá...Szavak nélkül is érzem a rezdüléseiből,hogy kívánja a számat.Kezem eközben felfedező útra indul,és megállapodik a golyóinál.

-Miért is ne?-fordul meg a fejemben,és egy óvatos mozdulattal már a heréit nyalogatom.Felhördül,láthatóan nem számít rá,hogy nyilvános helyen még tovább megyek.....Nem tudom,mi történik velem,miért van rám ilyen hatással ez a fiú....Megint a farkát veszem a számba,erőteljesen szívom,a rezdüléseiből érzem,már nem bírja sokáig...Én viszont ennél többet akarok tőle.Talán abba kéne hagyni ,és folytatni a bódéban.Számban a farkával felpillantok rá,és szememmel az őrbódé felé intek...Már mozdul is....Tudja,hogy ezek után már nem állhatunk meg....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy tartja a szájában... Csodás látvány! A szemével az őrbódé felé int. Azt hiszem itt már tényleg necces lenne folytatni a játékot, úgyhogy rendben.

Egy mozdulattal teszem vissza álló farkam a helyére, bár golyóim az előbbi szopogatástól kissé érzékenyek lettek. A felsőt pillanatok alatt felcsatolja, és már húzom is magam után.

A helységbe belépve magam mögött bezárom az ajtót, de a rádiót készenlétbe helyezem, ha bármi baj lenne. Amint megfordulok lecsókol. Tudja ez a nő mit akar! Tolja le a nadrágomat, melyből máris készen ugrok elő. Nekem sem kell több: két kezemmel egy rántás és a falatka tanga máris a földre hullik. Megragadom a popsiját, megemelem és a falhoz nyomom a nőt. Farkam mélyen csúszik belé, a puncija olyan éhesen és lucskosan várta már, hogy akadály nélkül tövig tolom benne. Makkom meg-megrándul, de erősen tartom, miközben csókunk egyre vadabbá válik...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom,nem ellenkezik.Nem maradhatunk itt a homokban tovább.Túl sok a kíváncsi ember.Visszaparancsolja duzzadó férfiasságát a fürdőnadrágba.Gyorsan megkötöm a felsőmet,de már húz is magával....A bódéba lépve rázárja az ajtót.Alig várom,hogy megforduljon,már csókolom is szenvedélyesen...Miközben a nadrágját tolom ,már érzem a bugyimat a bokámnál...Nem tétlenkedik a drága.Megragadja a csípőmet,picit megemel,a falhoz szorít,és már érzem is magamban..Ahogy belém hatol,érzem,hogy könnyedén csúszik mélyen belém,hiszen teljesen nedves vagyok.Igyekszünk elnyújtani a pillanatot.....Testünk együtt mozdul,miközben le sem vesszük a szemünket egymásról....Elakad a lélegzete....Huncut mosollyal az arcomon lecsapok a szájára.Átadjuk magunkat és testünket az élvezetnek...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira feszülök benned, hogy mindjárt elszállok, de még közel sem akarom ilyen hamar a véget. Ezért popsinál fogva a segélynyújtó ágyra viszlek, miközben benned vagyok. Lefektetlek az ágyra és lábaidat a vállamra téve eléd térdelek és mélyen megmártom benned a farkam. Föléd hajolok és tövig benned lehetek. Először finoman körözök odabent a makkommal, megdörzsölve, masszírozva minden pontot. Ölem nekinyomom a csiklódnak, hogy még érzékenyebb legyen, miközben nyakad harapdálom.

Nyögéseid bekúsznak a fülembe, és egyre vadabbá tesznek. Végül már a golyóim csapódnak a popsidnak, mikor hangod is jelzi, hogy eléred az első hullámot. Már én sem bírom visszafogni magam, szinte önkívületben járatom benned lucskodtól csorgó farkam.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Attól tartok ,mindjárt elélvezel,de nem akarom még,hogy vége legyen.Az ágyhoz viszel,miközben testünk ott lenn eggyé olvadt.Lábaimat a válladra rakod,én pedig megemelem a csípőmet,hogy minél mélyebben fogadjalak magamba.Ahogy mozogsz bennem,minden kis idegszálam az élvezetre koncentrál....Ahogy rám hajolsz,az öled a csiklómnak nyomódik,fokozva a már amúgy is hatalmas extázist.Vadul dobálom a fejem,miközben a nyakamat harapdálod....Nyögdécselve adom tudtodra,hogy majd belehalok a gyönyörbe..érzem,hogy felizgat a hangom,és egyre vadabbul nyomakodsz belém.A fejemben felrobban valami....megremegek.....nem tudom,meddig bírom tartani magam.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nem bírom... Ez a nő megőrjít!

- Áááááhhhhh - szakad fel belőlem mélyről az ordítás, amikor megfeszül benned a makkom és aztán csak öntöm és öntöm forró nedvem. Megremeg alattam a tested és a fenekembe markolsz, még jobban magadhoz húzol. Nyögéseink, hörgéseink keverednek, miközben egymás hullámait törjük meg és simítjuk el. Odabent elemi erők feszülnek egymásnak, amikor rászorítasz érzékeny makkomra, miközben újabb és újabb lövések hagyják el testem. Végül mindketten abbahagyjuk a mozgást és testünk csillapodni kezd.

Csókot adok az édes szádra. Először finomat, majd egyre mohóbbat. Lábad még mindig a vállamon pihen, de aztán kicsúszom és lehajolok az édes ajkaidhoz. Alulról megragadom a popsidat, és csípőd megemelve a számhoz húzlak, mintha csak innék. Puncidból csorog ki vágyunk nedve, de a vágyakozón duzzadt csiklódhoz hajolok. Megcsókolom finoman..

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az extázis csúcsára érünk mindketten,szinte egyszerre.Már nem is tudom,melyikünk hangját hallom..csak érzem,ahogy forrón belém lövellsz.Remegés fut át a testemen,kapaszkodom beléd,mint egy fuldokló.Most biztosan nem tudok felállni az ágyról.Gyengeséget érzek a lábaimban.A fejemben,mintha ezer csillag robbant volna fel.Még jobban akarlak érezni,megmarkolom kemény,izmos feneked,szinte belém bújsz....A hüvelyem izmaival megszorongatom a farkad,nincs menekvés,remegve adod meg magad az édes beteljesülésnek.Mozgásunk lelassul,felhevült testünk megnyugszik csendben.Megcsókolsz.Finoman,majd követelőzően...Kibújsz a lábaim alól,és lassan közelítesz a puncimhoz.Kezeddel megragadod a fenekem,kissé felemeled...egészen közel hajolsz...a csiklómon érzem forró leheletedet...kinyújtod a nyelved,és finoman hozzámérsz....lágyan nyalogatod,körbe a csiklómat....szinte belém bújsz...csókolod,szívod,nyalogatod...megőrjítesz...kezemmel a hajadba túrok,húzlak még közelebb magamhoz....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megemelem a csípőd és ráhajolok a következő puszira is. Megremegsz... Aztán egy hosszú nyalás a csiklódon, hogy megugorjon, amint elhúzom a nyelvem hegyét. Mély sóhaj követi ezt a kényeztetést. Aztán apró csapásokat mérek erre a finom pontra. Élvezem, hogy minden húzásomat újabb és újabb hullámok és remegések követik. De már nem akarlak kímélni: beveszem a számba és az ajkammal morzsolgatni, csavargatni kezdem. Szívom, nyelem egyre beljebb. Ujjaim a popsidba mélyednek, kezed a hajamba túr és húzol magadra. Végül rászorítok és szinte satuba fogom a csiklódat. Felsikítasz, de hiába: kint nem fogják hallani. Megint rászorítok, újabb sikoltás.

Édes tested hullámokat ver, szinte vergődsz a kezem között, mikor egyik ujjam a hátsó lyuk felé kalandozik. Mi lenne, ha most ide becsúsznék? Levünktől szaftos vágatodban megmártom ujjamat és elindulok befelé a hátsó kapun...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A bódé csendjét a sóhajtásom töri meg,és apró kis nyögések,amint a nyelved a csiklómon kalandozik.Az összes idegszálam oda összpontosít,arra a kis vibráló pontra,amit nem kímélve szívsz,harapdálsz.A kezem az ágy szélét szorítja,szinte már kifehéredtek az ujjaim.Amikor belemarkolsz erősen a fenekembe,már a hajadat húzom,húználak magamra,magamba....De csak szívod erősen a legérzékenyebb pontomat,a torkomat sikoly hagyja el,de nem érdekel....Tiszta lucsok vagyok a lában közt a szádtól,testem verejtékben úszik,amint elélvezek a nyelvedtől....Kábulatomból az az édes érzés ébreszt,hogy megérzem tenyered miként csusszan egyre jobban a fenekem alá.....bizserget,ahogyan a popómat simogatod,ahogy az ujjaiddal próbálsz utat törni befelé....Segítek kicsit...gyorsan hasra gördülök,így jobban hozzám férsz....ahol a kezed szeretem,ott szeretem érezni a szád is.....látom,kissé meglepődsz,hogy mit akarok,de a kezed hamar visszatalál kiszemelt céljához....kicsit feltolom a fenekem,hogy jobban hozzám férj.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy hasra fordulsz, megdöbbenek, hogy nem hogy elvesztenéd az uralmad, hanem még ki is domborítod a popsid. Megnyalom a szám szélét, igazán finom falat leszel.

Arcommal bebújok a pinádhoz és hosszú nyelvcsapásokkal húzok végig a vágatodban mindkét lyukad érintve. Újra és újra, ám a barlangodba még mélyebben akarok benyalni, ezért megfogom a csípőd és a számra húzlak. Nyelvem kinyújtva bedugom, miközben orrommal a popsidban izgatlak. Fejem is mozgatom, hogy még jobban beérjek, miközben ki-be húzogatom a nyelvem.

Egyik kezemmel átkarolom a combod és előről benyúlok a csiklódhoz. maszírozni kezdem, miközben nyelvem egyre sebesebben jár.

Aztán megfordítalak a hátadra újra és megint megemelem a csípőd, de most csak egy kézzel tartalak. Alád teszek egy párnát, majd a mutató és hüvelykujjam bedugom a pinád édes bejáratán, miközben gyűrűsujjam a popsidba hatol mélyen. Felsikítasz, de megadom a kegyelemdöfést is: a csiklódra hajolok és mélyen beszopom a számba.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nedves szádat érzem ott,ahol előtte a farkad járt.Nyelved hosszan végignyal,szinte bebújsz a lábaim közé,hogy minél mélyebben belém nyalhass.Az orrod hegyét érzem a fenekemnél,ahogy mozgatod a fejed,kis döfésekkel izgatod a bejáratát.Úgy érzem,elélvezek a szádtól,ahogy a nyelved ki-be húzgálod....Kezed előretéved a csiklómhoz,fokozva az őrületet.Finom ujjad megleli az aprócska,érzékeny pontot,ami által a mennybe repítesz.De mit csinálsz?...Abba hagyod az édes kínzást,vissza fordítasz a hátamra..annyira kívánlak már,annyira akarlak magamban érezni....akaratlanul is megemelem a csípőmet....közelebb akarok lenni hozzád....párna kerül a popsim alá...két ujjad a puncim nedves járatába dugod,egy harmadikkal a fenekembe hatolsz be....teljes extázisban sikítok, de nem hagyod annyiban...rá hajolsz a csiklómra és őrült erővel szívod magadba...

A hajadba markolok...húzom az ölem mélyére...csípőm vadul rángatózik a szád alatt...ujjaid egyre gyorsabban járnak ki-be...másik kezeddel leengedsz a párnára,végig simítasz vele egész fel a nyakamig...amikor vissza húzod,rátalálsz a mellemre,és a bimbómat izgatod....teljesen a hatalmadba kerítesz....vonaglok alattad,elélvezek a szádtól és az ujjaidtól....látom,hogy nézel közben..huncut mosoly a szád sarkában...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nem engedlek, egyszerűen kifacsarlak itt alattam. Ujjaim benned, másik kezem a melleden és úgy szoplak, mintha hónapok óta nem ittam volna egy cseppet sem. Hangod egyre magasabbá válik, nem vagy ura a testednek, amikor ujjaimat benned megfeszítem, egy hatalmasat szívok a csiklódon és megharapom, bimbódat megcsavarom.

Némán hullasz alá. Megfeszül a tested, és újra, majd a következő pillanatban megint. Mint egy kiskutya úgy nyüszítesz alattam. Újra és újra a tarkódra feszülsz és elernyedsz, tested folyamatosan remeg. Majd megadod magad és az ágyra hullsz. Csak reszketésed marad meg, amikor óvatosan kihúzom az ujjamat belőled. Pedig még nincs itt a pihenés ideje!

Arcod fölé, a nyakadra, szembe veled térdelek lefogva a fejed. Még csukva van a szemed, a farkammal simogatni kezdem a szád. Lassan ajkaid közé dugom a makkom, hogy érezd az ízét. Még alig tudod hol vagy, de lassan érzem, hogy rászorítasz. Ekkor megszólal az adóvevő, várják a bejelentkezésem.

- Halló! Ott vagy? - kérdik, mikor bekapcsolom.

- Persze, mondd! - szólok bele. Még jó, hogy a farkam a szádban van, mert így legalább nem nyögsz.

- Mizu nálad? Itt hótt unalom.

- Semmi, kösz, itt is. - próbálom lerázni, de aztán a haver nekiáll beszélgetni, a szád meg egyre jobban, szorosabban fonódik a makkomra. Kezdesz magadhoz térni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kész vagyok.Remegés fut rajtam végig,ahogy a nedves ujjaidat kihúzod belőlem.Csak pihegek,apró sóhajok hagyják el a számat...de nem hagysz pihenni...oda térdelsz az arcomhoz közel,s bár a szemem csukva van,érzem a lüktető farkad az ajkamon.Finoman nyomakodsz be a számba,vágyad cseppjeit érzem a makkodon.Nem tértem még észhez teljesen,de mélyen beszívom kemény férfiasságod.Nyelvemmel finom,leheletnyi köröket írok le a makkon,és már készülök a mindent elsöprő szopásra,amikor megszólal az adóvevő:

-Halló!Ott vagy?-kérdi egy hang.

-Persze,mondd!-szólsz bele elfúló hangon.

-Mizu nálad?Itt hótt nyugalom.-közli a hang.

-Semmi,köszi,itt is.-érzem a hangodon,hogy próbálod lerázni.Velem akarsz inkább foglalkozni.

De a kolléga csak mondja a magáét.

Kipihentem magam.Miközben te válaszolgatsz a srác kérdéseire,néha rám pillantasz.Összenézünk,látom,lassan,finoman megcsóválod a fejed.

-Mi a baj?-teszem fel magamban a kérdést.

-Lehetséges,hogy attól félsz,elveszted az önuralmad?-morfondírozok tovább.

Ahogy nézlek,egyre jobban rászorítok a farkadra.Erősen kezdem szívni.Az ajkaimmal szorosan körbezárom,miközben nyelvem sem tétlenkedik.Hallom a nyögdécselésedből,hogy élveznéd szabadabban is,ha a kedves kolléga nem tartana fel...De engem már ő sem érdekel...Annyi gyönyört,élvezetet adtál,viszonozni akarom.Farkaddal a számban megemelem a fejem,hogy még mélyebben érezzelek.Remegésed elárulja,hogy már nem tartasz ki sokáig.Egyre intenzívebben szoplak,amikor végre megérzem a nedved a számban...Ki veszem,engedek belőle a melleimre is....Kezedből kiesik az adóvevő...mindkét tenyeredet a spermádtól csúszós melleimre simítod.Hátra hajolsz,testeden görcsös rángás vonul át....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre hevesebben szopod, miközben a haver csak mondja és mondja. Rázom a fejem, mert ha így folytatod, elrepülök, de nem hagyod abba. Végül már azt sem tudom miről folyik a szöveg, csak néha "aham"-ozok két nyögés között.

De aztán már nem bírom tovább. Egyik erősebb húzásodnál olyan mélyen csúszik le, hogy kinémítom a rádiót, és a torkodba lövöm a forró nedvem. Rádiót elejtem, hogy megkapaszkodjak, amikor kiveszed a szádból és megfejed a melledre... Nyögök és ordítok, minden húzással újabb adagot pumpálok rád. Végül abbamarad, elapad, de nem hagyod abba. Bekapod és szopod tovább, nem hagyod, hogy elengedjem magam. Vastagon állok továbbra is, mikor hasra fordulsz, a párnára. Popsid kissé kiemelve, de most nem hátra dugom. Újra érezni akarom lucskos pinád, ahogyan megmártom benne újra.

Föléd fekszem és mélyen betolom a barlangodba, mely csak úgy szívja magába. Tövig, golyóig nyomom benned, hogy kitöltsön a vastagságom. Még érzékeny a makkom, de a csípőddel gyengéden táncba kezdesz, amitől benned is köröz a farkam.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan megnyugszol,de nem kíméllek.Szopom erősen tovább,míg ismét érzem,hogy megkeményedsz a számban.Igen,érezni akarom megint a forró pinámban a lüktető farkad.Megfordulok kapkodva,hogy minél előbb érezzem a gyönyört.Emelem a fenekem,de neked a puncim kell.....tövig nyomod belém,érzed a forróságot...tiszta lucsok vagyok...hallom cuppanásokat,ahogy erőteljesen ki-be jár a farkad bennem.Azt akarom,hogy teljesen betölts...lassan körözni kezdek a csípőmmel,ettől a duzzadt férfiasságod is körkörösen izgat odabenn....hátranyúlok a kezedért...bevezetem a lábam közé.de mit akarsz?az én kezemet fogod,és tapogatod ki vele a csiklómat....egyedül is jó szokott lenni,de őrjítően hat rám,hogy érzem a farkad....ujjammal lágyan maszírozom az érzékeny pontot a lábam között...néha hátrébb nyúlok,ujjaim közé veszem a golyóidat...kéjesen felnyögsz....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogom a kezed, hogy te se tétlenkedj. A csiklódhoz vezetem, mert ha én erősen foglak, akkor a csiklód is izgasd közben. Először mintha vonakodtál volna, de hamar rátalál az ujjad, mit is szerettem volna tőled.

Vállaid mellett megtartom magam és erősen járatni kezdem benned a farkam. Szűk pinád az összeszorított combokkal csak jobban dörzsöli az amúgy is érzékeny makkom. Már nem figyelek semmire, csak keféllek és erősen lököm beléd a farkam. Az ágy ellenfeszít, a párna sem sokat fog a tolásaimon. Ujjaid érzem a golyóimon, és már önkívületben hörgök feletted. Nyögéseiddel keveredik a hangom, és úgy érzem, most már nem érdekel semmi. Végül testem megfeszül, ekkor sikolyod újra betölti a szobát és úgy feltolod a popsid, hogy tövig a pinádba szaladok, ujjaid a golyóimat fogják...

Farkam megremeg benned, már nem tudom tartani a felszabaduló lövéseket, melyek elárasztják rongyosra kefélt pinádat. Csak újra és újra jön belőlem, miközben nyöszörgésed hallom, és odabent szinte szívod a makkom, ahogyan a hullámok átjárják a tested...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaim lágyan masszírozzák a csiklómat,miközben erőteljesen jár bennem a farkad.Próbálom minél jobban hozzád nyomni magam,hogy mélyen érezzelek.Hüvelyizmaimmal rászorítok a férfiasságodra,ami lüktetve nyomul bennem egyre gyorsabban és egyre mélyebbre....Egyik kezemmel egyre sürgetőbben markolászom a golyóidat,másikkal vadul dörzsölöm a csiklómat...combjaimat összeszorítva érzem,már nem szabadulsz,csak ha nekem adod magad.Nyögéseink megszorulnak a bódé falai között...Egyik kezed előre nyújtod...én lecsapok az ujjaidra...erősen szopni kezdem,mintha a farkad lenne a számban...jól esik,érzem,erőteljessé válnak lökéseid...fenekemet feltolom,közelebb hozzád,teljesen kitöltesz.Nem tudunk,és már nem is akarunk tovább kitartani..Hangos nyögéssel élvezel belém,én szinte önkívületi állapotban adom át magam az orgazmusnak.Testünk együtt rángatózik az édes élvezet hullámaitól,amik ránk törnek.Hátulról rám hajolsz,csókolod a nyakam.Lecsillapodunk lassan,egymást simogatva.Felállsz,felhúzol engem is magad mellé...

-Remélem,nem okoztam csalódást?-kérdezed.

-Nem,drága,életet mentettél.-felelem.-Belehaltam volna az unalomba,ha te nem vagy.

Felöltözünk,segítesz megkötni a bikini felsőmet. A bódé ajtaját kinyitod előttem,kilépek a napra...Kicsit hunyorgok,hisz a benti félhomály után szinte vakít a fény....Mélyet szippantok a levegőből,és elégedett mosollyal az arcomon elindulok a törölközőm felé,hogy végre azt tegyem,amiért jöttem....élvezni akarom...a napsütést.

Tartalomjegyzék