Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Munkahely váltáson törtem a fejem. Találtam egy nekem megfelelő hirdetést az újságban. Tárcsázom a számot. Kicsöng. Egy nagyon kellemes férfihang szól bele.

- Tessék, XY Kft. - mondja egy kellemes, férfihang

- Jónapot kívánok, az álláshirdetésre jelentkezem. Még nincs betöltve?- mondom én

- Nem még nincs. Mikor tudna személyesen befáradni? - kérdi a hang.

- Ha megfelel, akár még ma.- válaszolom

- Rendben, akkor a délutáni órákban várom. - jön a válasz

Szinte szárnyalok, mert feldob az új állás lehetősége. Na és ez a ritka bársonyos férfi hang sem tűnik el bennem nyomtalanul...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Na még egy jelentkező van. Ahogy elnézem a beküldött képe alapján csinos... Egy titkárnőnek csinosnak kell lennie, hogy elbűvölje majd az ügyfeleket. Egy induló cégnél ez fontos. Fel is hívtam és a hangja is érzéki... Na kíváncsi vagyok erre a nőre. Szerencse, hogy be tud jönni ma délután, így munka után legalább lesz időm arra, hogy rendesen beszélgethessünk.

Eljön a megbeszélt időpont, és kopogtatnak. Amikor kinyitom az ajtót, egy csodás nő áll ott, olyan ruhában...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon izgatottan készülök az interjúra. Szekrényemből otthon kidobálom az összes ruhámat, hogy melyiket vegyem fel. Nagy a kísértés és a dilemma, mert mégis csak egy állásinterjúra megyek, de ott cseng az a fiatal, magabiztos, bársonyos hang a fülemben. Hátha vele fogok beszélgetni, hiszen az időpontot is ő adta.

Végre döntök: sötétkék kiskosztüm (szűk miniszoknyával), világoskék blúz (a gombokkal még lehet játszani, ha a helyzet úgy kívánja) és körömcipő. Némi diszkrét smink, vállaimra omló kiengedett hosszú haj. Indulás!

Az ajtóban már szinte a torkomban dobog a szívem, mikor bekopogok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a kis kosztüm és a blúz... Egy pillanatig alaposan megakad a szemem rajtad, és meg kell mondjam, az összes pályázó közül te vagy a legcsinosabb. De gyorsan magamhoz térek, és hellyel kínállak. Leültetlek egy kanapéra, és én veled szemben foglalok helyet. Az a kis szoknya kicsit fel is csúszik és ahogyan keresztbe tetted a lábaidat... Bár éppen ki is nyithatod őket, ha már szembe ülök veled, legalább belátok... Ehh, milyen gondolatok, hiszen kollégák leszünk... Csak kicsit elkalandoztak a gondolataim... Nehezen vágok bele a beszédbe...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kopogásomra megint a már ismert hang szólal meg és beinvitál. Ebben bíztam...a kellemes hangot egy nagyon megnyerő külső takarja. Nadrág, ing, nyakkendő. Behívsz és hellyel kínálsz. Te velem szemben ülsz le. Úgy látom, mintha te is valamitől zavarban lennél, bár nem is igazán értem, miért? Hisz nem te jöttél hozzám, hanem én tehozzád állásinterjúra.

Hogy a kínos csöndet kicsit megpróbáljam feloldani, lehajolok a táskámhoz, hogy elővegyem...az önéletrajzomat. Ekkor az amúgy sem túl zárt blúzom felső gombja kigombolódik. Amúgy is lehajlásnál kicsit eláll, de így most kissé mégjobban. Bár sejtem, hogy megláttad csipkés melltartómat, de visszaülve nem olyan nagyon merész így a dekoltázs, ezért nem gombolom vissza....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor lehajolsz a táskádért és teljesen belátok a dekoltázsodba, máris úgy érzem, hogy kicsit feljebb kell üljek, mert a nadrágom szorítani kezd. Az a csipke, ami elém tárult... Szóval ruha alatt is ilyen csinosan öltözködik... Ezután el sem merem képzelni milyen bugyi lehet rajta azon az édes popsin... Bár belépéskor nem láttam rajta tangavonalat... Na ne fantáziáljak, mert így nem tudok koncentrálni rád, és még el sem kezdtük az interjút.

- Khm... szóval... - próbálok belekezdeni, ahogy visszaülsz a helyedre. - Szóval mi motiválta, hogy jelentkezzen az állásra? - próbállak beszéltetni, mert a gondolataimat nehezen rakom össze, főleg, ahogy itt ülsz szemben... gondolatban már meztelen vagy, és épp..

- Bocsánat, elnézést... - mondom, mert látom,hogy kérdeztél valamit. - Mi volt a kérdés? - kérdezem vissza.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eléd teszem az önéletrajzom, de úgy látom, mintha nem is itt lennél, mintha valahogy nem is érdekelne téged ez az egész.

Kissé zavarodottan kezdesz beszélni, kicsit mintha a hangod is elment volna, a motivációm felől érdeklődsz.

Ha tudnád, hogy a hangod volt a legmeggyőzőbb érv az egészben, hogy én most ide eljöjjek,...de ezt azért mégse válaszolhatom.

- Elsősorban a cég és annak tevékenységiköre keltette fel a figyelmemet, illetve itt jól tudnám kamatoztatni nyelvtudásomat is - válaszoltam.

Annyira nem is rám figyelsz, hogy a válaszomat kérdésként értelmezed és vissza kérdezel, hogy mi is volt a kérdés.

- Valami baj van?- kérdezem, zavarodottságod láttán.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valami nyelvtudásról volt szó, ha jól emlékszem talán, és erre máris beugrik a képe, hogy most milyen nyelvtudás esne nekem jól.


- A nyelvtudását kamatoztathatja itt, azt garantálom... - mondom ki, és utána esik le mit is mondtam. Hiába ez a nő megőrjít, és most zavarba is hozott, ahogy csodálkozva néz. - Mármint itt gyakorolhatja a cégnél, mert vannak külföldi partnereink. - teszem hozzá gyorsan.


Na majdnem kiderült mire gondolok, ezt nem játszhatom el mégegyszer. Milyen főnök vagyok, ha nem határozott? Gyorsan el is zavarom a gondolatokat, most a meghallgatásra akarok koncentrálni, fel is ülök a székben és határozott, keménységet akarok sugározni feléd.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt már észre vettem, hogy nagyon kétértelműen beszélsz.

- Nagyon szeretek külföldi partnerekkel dolgozni - mondom én.

Sajnos a jelenlegi munkahelyemen nem igazán kell a nyelveket használni, ezért is szeretnék váltani. - teszem hozzá

Közben kicsit poziciót váltok, mert elég kényelmetlen ezen a kanapén ülni, de ekkor szoknyám kissé feljebb csúszik és a blúzom is újból betekintést enged feléd.

Nagyon tetszik gyermeteg zavarodottságod, melyet ugyan kihasználnék, de hát mégis csak te vagy hazai pályán, tehát még nem igazán tehetek semmit.

Ásványvízzel, kávéval kínálsz. Én az előbbit választom. Kiszólsz a jelenlegi titkárnődnek- akinek a helyére keresel embert- , leadod a rendelésed.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ott mozgolódsz a kanapén, a blúzod is újra megnyílik előttem... az a finom melltartó... nagyon csinos.. de ha még az sem lenne... Kezd fülledtté válni a levegő... Szoknyád is feljebb csúszik és amikor leteszed a lábad... pont velem szemben... Mintha azt várnám, hogy mikor nyílnak szét azok a combok...

Na igyunk valamit, mert kiszáradok...

Ásványvizet kérsz és kiszólok a kolléganőnek, hogy hozzon be párat. Addig még kérdezek egy általános kérdést, bár a válasz már nem igazán jutott el hozzám. Szerencsére itt a titkárnő és behozza a vizet. Tölt mindkettőnk poharába, és mikor leteszi, szólok neki, hogy már elmehet, valószínűleg ma délután már nem kell, hogy bent maradjon. A külső ajtót is becsukhatja, utána úgysem jöhet be senki, csak ha beengedik. Én pedig nem fogom...

Amikor kimegy a szobából, innom kell, mert nem nagyon bírom az ilyen forróságot. Te is a pohár után nyúlsz....

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kolléganőd meghozza a kért ásványvizeket, majd megköszönve a mai munkáját hazaküldöd. Sőt, még a külső ajtót is becsukatod vele, mielőtt elmegy.

Tetszik, hogy ilyen udvarias vagy a titkárnővel, remélem, ha megkapom az állást, velem is az leszel. Bár a hölgy elküldése és az, hogy most ketten maradunk, kicsit megijeszt.

Közben érdeklődnék a munka felől, de te nem is figyelsz rám, azaz nagyon is rám figyelsz, de nem a témára koncentrálsz.

Nyúlnék a poharam felé, mikor blúzom újra kicsit megnyílik, szoknyám pedig még feljebb csúszik. Poharainkat egyszerre fogjuk meg és kezeink összeérnek. Áramütésként ér kezed érintése. Ekkor szemeink is találkoznak.......

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan a poharat kínálom neked, összeér az ujjunk... Kicsit hosszabb ideig is... Aztán kapcsolok és elhúzom az ujjam, te pedig inni kezdesz. Figyelem az ajkaid, ahogyan a pohárból iszol... és pár csepp a szád szélén elindul lefelé az arcodon. Leteszed a poharat és az ujjaiddal letörlöd több, mint erotikusan.

- Elnézést kérek... szóval hol tartottunk? - kérded, de én mondjuk abszolút elvesztettem a fonalat, így gyorsan felveszek egy újat:

- Tehát a munkaidő... - és elkezdem ecsetelni a munkalehetőségeket, és próbálok visszazökkenni a tárgyaláshoz.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaink érintkezése bizsergést indít el bennem. Látom, nagyon zavarodott vagy, de nem tudod eldönteni, hogyan is legyen tovább. Mivel mind a ketten a másikra figyelünk, persze nem a munkamegbeszélés miatt a beszélgetés fonalát mind a ketten rendre elveszítjük. Így ez elég döcögősen megy, lehet, hogy nő létemre nekem kellene lépnem?

Na jó. Felajánlom, hogy kipróbálhatnánk a szöveg diktálást. Neked már minden mindegy alapon beleegyezel, közben le sem veszed rólam a szemed. Leülök a számítógép elé. Te kissé fölém hajolva keresel valamilyen diktálható szöveget, de ekkor elkapom a nyakkendődet és szájon csókollak....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kezdhetek ki a nővel, hiszen akkor azt gondolná, hogy a felvételi ilyen alapon történik, és akkor minden jelentkezőt ágyba viszek, és a teljesítmény dönt. Nem, én titkárnőt keresek, de annyira elcsábítasz ezzel a ruhával és külsővel...

Rendben, diktáljunk. Föléd állok és ebből a szögből, mindent, de mindent látok... a csipkés melltartódat, melled édes formáját... Megköszörülöm a torkomat, amikor elkapod a nyakkendőmet és a szádra húzol. Annyira megleptél, hogy nem is tiltakozom, aztán már át is veszem az irányítást: megfogom a fejed és szenvedélyesen viszonzom a csókot. Nagyon nincs ellenedre, mert már az ingemet húzod ki a nadrágomból. Tetszik ez a határozottságod, ez kell nekem ide! Én sem teketóriázom, hanem már a blúzod gombolom ki, hadd vegyem a kezembe az édes melleidet.

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy pillanatra megingok: Helyesen teszem amit teszek? Azt fogja hinni, hogy minden munkahelyemet az ágyban szereztem meg. Pedig ilyet én még soha...

De ekkor már érzem, nem tettem rosszul semmit, mert hevesen viszonzod csókomat, majd a blúzom kigombolásával kezdesz foglalkozni. Na de ebben már nem segítek. Kihúzom ingedet a nadrágodból, majd a nyakkendőd csomóját bontom ki. Én előbb végzek az inged kigombolásával és apró csókokkal borítom el mellkasod....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kigombolom a blúzod, de odahajolsz a mellkasomra és csókolgatni kezded... Ahogy ülsz még kényelmesen is teheted velem ezt a kényeztetést... Megfogom a fejed, a hajadba túrok, masszírozom a tarkódat és kezem lekúszik a válladom a melledig... Kikapcsolom a melltartódat, és lehúzom rólad, hogy finom cicijeid végre kiszabaduljanak csipkés fogságukból...

Aztán hátradöntelek a székben, letérdelek eléd és tenyereimbe fogom édes melleid. Gyönyörűek, alig bírok betelni a látvánnyal, miközben masszírozom őket... Aztán ráhajolok az egyikre és nyelvemmel masszírozni kezdem az udvarát...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, hogy kibujtatsz melltartómból, egyre jobban izgat a helyzet. Letérdelsz elém és úgy csodálod keblem halmait, mint aki még nem látott ilyet. Izgatottságom nem nagyon tudom én sem leplezni, mert bimbóim már elég keményen meredeznek előre. Ekkor te lágyan bekapod az egyiket és elkezdesz vele édesen játszadozni. Felnyögök, majd hajadba túrok és érzem puncim is egyre nedvesebb. Másik kezemmel hátadat kezdem cirógatni. Ekkor már a derekamnál fogva húzol magadhoz mind közelebb. Fejed a cicijeim közé fúrod.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ráhúzol a cicijeidre, élvezem, hogy szívhatlak, harapdálhatlak, majd bekapom a bimbód és morzsolni kezdem a fogaimmal és nyelvemmel. A puha kényeztetés és kemény harapdálás ellentéte megteszi a hatását, mert olyan kemény lett a bimbód, hogy alig bírsz magaddal... erősen ráhúzol, hogy még...

Kezem felsiklik a szoknyád alá és... combfix...mmm... imádom... és feljebb csúszik a kezem és ledöbbenek... Meg is állok, ahogyan az ujjaim az ajkaidat érik... Így jöttél felvételizni????

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érezhetően nagyon jól érezzük magunkat ebben a kissé meglehetősen fura helyzetben. Bimbóim ahogy hegyesednek, te is egyre hevesebb leszel. Nyelved után úgy érzed, ujjaiddal is kéne valamit kezdeni, hát vándorútra kelsz. Felfedezed csipkés combfixemet, majd kissé továbbhaladva én sem leplezem izgatottságomat, észreveszed, hogy nincs rajtam bugyi. Kicsit meglepődsz ugyan, de cseppet sem zavartatod magad, sőt....ujjaid rátalálnak a már majdnem csöpögő puncimra és némi hatásszünet után, mint egy szivattyú úgy szívja puncim magába....Te pedig ki-be-ki-be folytatod. Közben meglazítom övedet és érzem férfiasságod te sem leplezed, még ha akarnád, sem tudnád. Ekkor kiderül, hogy rajtad sincs alsónadrág......

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Első meglepetésem után máris tudom hol az ujjam helye, és bedugom szomjasan nedvedző puncidba. Aztán két ujjal járok ki-be benne, és élvezem, ahogyan nyögsz... ahogy a bimbóid hegyesen kúsznak a számba... Kezeid lekúsznak és kinyitják a nadrágom... Alatta már kényelmesen feszülő farkam vár téged, mert ebben a melegben már nekem is sok az alsó... Ahogyan lecsúszik a nadrágom és farkam előugrik, az ujjaimat kihúzom a puncidból, föléd hajolok és mélyen megmártom benned a farkam. Tövig... golyóig... mmm... micsoda forróság... És az illatod a nyakadon...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kinyitom a slicced és minden egy szempillantás alatt történik. Kiugrik álló farkad és a következő pillanatban ujjaid helyett már őt érzem cuppogó puncimban. Nagyon... jó, nagyon... finom.....dugjál még....suttogom nyögve. Nagyon finom csókokat lehelsz nyakamra, kicsit meg is szívod, én meg egyre jobban szorítom fejed magamhoz, mert érzem egyre közelebb a világot megváltó robbanás...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Istenem, hohgy ennek a nőnek milyen szűk és forró puncija van.... Egyszerűen mintha szívná a makkomat egyre jobban, egyre mélyebben... A nyakadon pedig ahogyan elbódít az illatod... Megfogom a popsidat és felhúzlak tövig.... de ezt már te sem és én sem bírjuk... Elég erős húzás volt ahhoz, hogy mekkom megfeszüljön benned és benned robbanjak... Újra és újra és... te is megfeszülsz alattam újra és újra... majd csendesedünk és egymáson pihenünk...

- Drágám, ha ilyen intenzíven végzi a munkáját, biztosan sokáig dolgozik majd itt... A felvétel már megtörtént... - súgom neked, mire vállamon megfogsz és leültetsz a székre és fölém hajolsz:

- Mennyi lenne a bérem? - kérded és ráülsz a még álló farkamra...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy mégjobban magadra húzol, már nem bírjuk és egyszerre jutunk el a boldogságot hozó csúcsra. Testünk egyszerre mozog, remeg és repül a fellegek közé.

Édesen fülembe súgod, hogy felvettél. De hát a fizetésről se feledkezzünk meg, gondolom és az első adandó pillanatban megfordítalak, leültetlek a székre és érdeklődöm a fizetésem felöl, miközben a még ágaskodó, vágyakozóan meredező farkadra ülök. Bevezetem tüzes puncimba és elhatározom, hogy nem hagyom pihenni.

Te felnyögsz és mámorodban azt sem tudod, hogy a kérdésemre felelj, vagy inkább az újabb játékunkra figyelj. Kissé rekedtes hangon súgsz valamit, de nem értem, mert ajkaid már a bimbómat keresik. Egyre hevesebben szívja puncim újra makkodat, nyelvem hegyével pedig ujjaiddal játszom ...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mindjárt.. mindjárt.. - de a melled olyan csábító, hogy nem is tudom hallottad-e vagy sem, de szopni kezdem a bimbód.

- Szóval mennyi? - kérdezed kicsit lihegve, ahogyan keményen megjáratod a farkamon a puncid... - Kétszázötven? - és egyre keményebben dugsz én pedig csak nyögni tudok, ahogyan a bimbódat szopom...

- Igen.. igen... - nyögöm alattad - .. ez az... még.... - nyögöm tovább és érzem, hogy nemsokára újra benned fogok robbanni...

- Jóóó....jóóó... - nyögöd és érzem, ahogy megint rám feszülsz én a popsidhoz kapok erősen.. és felordítok... áááááááááááá..... és már lövök is megint... te rámborulész és úgy hullámzunk... óóóóóó.... aztán meg is állítalak olyan érzékeny a farkam már...

- Akkor ezt megbeszéltük... - és egy puszit adsz a nyakamra, és leszállsz rólam. Nagyon érzékeny a farkam már. Erre elém térdelsz, megfogod a farkam erősen és rám mosolyogsz:

- És esetleg valami juttatások? - és keményen kezded húzogatni a farkam. Az érzékeny makkom.

- Neee!!!!! - ordítok fel, de hiába...

- Szóval? Juttatások? - kérded kíméletlenül és a kezed nem áll le.

- Jó... jó... - alig bírok beszélni is...

- Nem hallom - szólsz kíméletlenül...

Citromfű (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jó szeretkezni veled - gondolom magamban - hát ha még a munka is ilyen őrjítő lesz, akkor megfogtam az Isten lábát. Nagyon jólesik a figyelmességed, hogy odafigyelsz arra, hogy mindkettőnknek jó legyen. Közben megbeszéljük a kényes anyagiakat is, majd mikor érzem, hogy eljött a kijózanodás pillanata, hirtelen úgy döntök, hogy tartson még ez a varázslat és eléd térdelek. Elkezdem farkadat huzogatni és hogy még piszkáljalak kicsit, szóba hozom a juttatásokat is. Mivel megintcsak motyogást hallok, vissza kérdezek, hogy nem hallom, de már a számmal kezdem szívni, szopogatni szünni nem akaró férfiasságod. Bár kicsit tiltakozni próbálsz, de nem esik nehezedre a gyengéd női erőszak és átadod magad újra a gyönyörnek. ...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a nő... Teljesen maga alá hajt... Tiltakozni sincs már erőm, csak átadom magam neked, kezdj velem amit csak akarsz. Most már te vagy a főnök is, és ha ilyen beosztott leszel, azt hiszem mindenben számíthatok rád...

És ahogy eljár a kezed... Már teljesen szédülök, és beszélni sem bírok... szinte összeesem a székban, levegő után kapkodom, de a kezed nem kímél... Aztán bekapod és szívod és szívod... Nyögni sem tudok már... Farkam sem érzem annyira érzékeny lett... aztán csak jön belőlem újra és újra és... már nem tudok mit tenni...

Arra eszmélek, hogy felállsz és már öltözködsz.

- Mikor jöhetek? - kérdezed ártatlanul mosolyogva, mintha mi sem történt volna.

- Már hétfőn kezdhet... - nyögöm...

Tartalomjegyzék