Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre sikerült a pályázaton elnyernem ezt a kiváló állást. Elég sok jelentkező közül válogattak, sokáig abban a hitben voltam, hogy nem is engem fognak kiválasztani. Aztán pár nappal ez előtt, leendő főnököm telefonált, hogy én nyertem, és már holnap kezdhetek is.


Jó nevű cég, büszke lehetek, hogy sikerült bejutni. Nagy izgalommal készülődöm az első megjelenésemre. Nagy gonddal válogatom a ruhadarabokat, ne legyen túl kihívó, de azt sem szeretném, ha túl sportosnak tűnnék.


Végülis maradtam egy szoknya-blúz verziónál, magassarkú cipővel, azonos színű táskával.

A bejáratnál a rcepciós mosolyogva üdvözölt,

- Már várja az igazgató úr! Jelezte, hogy ma kezd nálunk!

Felsiettem a lépcsőn, majd először a saját irodámba léptem be.

Nagy íróasztal, rajta számítógép, méretes LCD kijelzővel, az egyik sarokban két fotel, és közötte egy kis dohányzó asztal. A falak mentén beépített szekrény, polcok az iratoknak.

Az íróasztal mögött nagy ablak, melyen keresztül egy pázsitos, fás kis parkra láthatok. Ennél kedvezőbb helyet el sem képzelhettem magamnak.

Már csak a kollégákra leszek kíváncsi, vajon ők hogy fognak fogadni, milyen csoportokban dolgozunk majd? Ki tudok-e majd alakítani velük jó kapcsolatot?

Ezen morfondírozgatok, miközben belépek az igazgató ajtaján......

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hallgatom főnököm unalmas szövegét. Szerelmes a hangjába......Erőfeszítésembe kerül, hogy kövessem mondókáját, annyira "érdekfeszítő" és fontos.

Miért van az, ha valaki rájön, hogy nem igazán tehetséges, főnök, bocsánat menedzser lesz belőle. Erről eszembe jut a szélhámos meghatározása:" Rájöttem nem vagyok tehetséges, de stílusom az van, ezért szélhámos lettem...."


Na, neki legalább stílusa van, legalább is a kolléganők kiválasztásában.


Épp most lépett be az általa említett új kolléganő. A bemutatkozáson túlesve kicsit szemügyre veszem a hölgyet. Ami a hölgyeket illeti, általában alulról felfelé haladok. Magassarkú, finom konyak színű harisnya. Formás láb (a gyengém), szoknya, blúz.

Látszólag szolíd öltözet, még is van valamiféle erotikus üzenete, el kell ismerni sok nő ért az ilyen üzenet küldéshez ruhájával. Az új kollegina is ez a kategória. Kétségkívül mély, szép barna szempár meghatározóan hozzájárul a figyelmet felkeltő hatáshoz.


A főnököm hellyel kínálja, leül és már nem csak lelki szemeimmel, hanem a valóságban látom feszes, izmos combját, pontosabban kis részt belőle, de ebben én profi vagyok, pontosan le tudnám rajzolni a szoknya által takart "felületet" is.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Na szép! Épp egy értekezlet kellős közepébe csöppentem. Néhány kolléga ült a süppedős fotelelekben, az igazgató pedig a saját bőrfoteljéből zengette hangját, és szinte természetesnek vette, hogy beléptem. Mondat közben mutatott egy üres fotelre, hogy üljek le. Közben tartotta az eligazítást. Határozott kemény mondatokkal értékelt egy egy beosztottat.


Kapkodtam a fejem, picit zavarban voltam, hisz azt hittem, legalább egy órát szán majd rám, elmagyarázza mit kell tennem, mi az elvárása, aztán bemutat a többieknek....

Látszik, naív vagyok, még nem tanultam meg, hogy itt farkastörvények uralkodnak, és nincs idő amolyan protokollra.


De mire ezt végig gondoltam, máris elnémult érces baritonja, és felém fordult. Mosolyogva felállt kényelmes foteljéből, és bocsánatot kért, hogy ezt a pár mondatot még befejezte, de tudnom kell, mivel már én is itt dolgozom, hogy bizony sürget néha a határidő, és akkor nem lehet lazsálni.


A többiek felé fordult, és bemutatott nekik, mint ígéretes csapattagot.


Megtisztelt a bizalma, bár tudom, vagy legalábbis érzem, nem mindig lesz ő ilyen mézesmázos.


Most nézek csak végig a lelkes kis csapaton. Három férfi és egy idősebb nő ül itt velem együtt a főnök irodájában.


Az egyik kolléga szeme szinte átégeti a szoknyám, harisnyám és a magassarkúm... Még jó, hogy nem mélyen dekoltált blúzban jöttem! Akkor biztos, rám is ugrana itt a többiek előtt.


Megfogadtam, nem jövök zavarba! Mélyen a szemébe néztem, és határozott kézfogással mutatkoztam be:

-Kárpáti Lívia mondtam.

-Tánczos Artúr válaszolta, és forró kezét picit tovább tartotta kezemben, mint ahogy az elvárható lett volna és gyönyörű nagy szemeit az enyémbe mélyesztette. Bele is remegtem egy picit, de azonnal összeszedtem magam, és folytattam tovább a bemutatkozást.

Nagyon kedvesek, nyitottak voltak mind.

Amint befejeztük az ismerkedést, Artúr átkisért a szobámba, majd felajánlotta, a segítségét.....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lívia........kicsit tovább fogtam kezét bemutatkozáskor, de hagyta! Segítségemet felájánlottam, szobájának birtokbavételéhez. Munka ide, munka oda, alaposan megmozgatta fantáziámat, meg másomat is............


A szobában néhány beépített szekrényhez létra kell. Lívia szerette volna ezeket is megnézni, ill. ezekbe bepakolni egy, két holmit.

Előzékenyen elővettem a létrát, hogy Lívia erre felmászva belenézzen a szekrényekbe, ill., rendezkedjen kedvére bennük. Megkért, fogjam meg a létrát, amikor rááll.


Én lent fogom a létrát, Lívia fent. Egyszerűen nem tudtam megállni, hogy felnézzek........

"Versenyló" combok, fehér bugyi......., én már kész vagyok. Azért első nap mégsem rohanhatom le......De jaj, magassarkúja megcsúszott, hirtelen meg fogom a combját.

Ebben a helyzetben arcom érintette fehér bugyijába csomagolt punciját......

Így sikerült, de nagyon nem bánom!!!!!!!!!


Nyílik az ajtó, idősebb kolléganőm lép be......én meg Lívia combjával, fejem majdnem punciján......

Kicsit zavarban vagyok. Krisztina egy mindig nett, átkozottul vonzó érett asszony, korát sosem hirdette, megközelíthetetlen tisztes úri nő. Én meg Líviával a nyakamban.......

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az új irodámba lépve, most vettem csak észre, hogy plafonig érő beépített szekrény is található, ahová a már eddig összegyüjtött irataimat, elraktározhatom. Vajon milyen magasságúak a polcok benne? és milyen mélyek ezek a polcok? Gondolatom ki is hangosítottam, mire Artúr, aki követett végig, segítségét felajánlva, egy kis mozgatható létrát varázsolt valahonnan, és máris felsegített az első lépcsőfokra.

Megkértem, amíg fellépek, és bekukkantok a magasabb régiókba, tartsa biztonságban a létrát, nehogy leszédüljek.

Láttam a szemén, bizony tetszik neki az ötlet, hisz belátást nyerhet a szoknyám alá. Nem kis huncutság vett erőt rajtam, és a legfelső lépcsőfokra is felmerészkedtem, de ez lett a vesztem.

A magassarkú cipőm megcsúszott, és jajj máris éreztem, elveszítem az egyensúlyom és már csúsztam is lefelé egyenesen Artúr kezei közé. Szorosan megmarkolta a combom mindkét oldalon, így tartott meg, de valahogy mégiscsak majdnem a fejére ültem. Szoknyám a nyakamban, de nagyon jó érzés volt, hogy biztos kezekben érezhetem magam.

Már majdnem megköszöntem ezeket a biztonságos kezeket, de ebben a pillanatban nyílt az ajtó, és egy idősebb, nagyon csinos nő lépett be rajta.

Üdvözölni akart, de torkán akadt a szó a látványtól.

Artúr viszont azonnal kisegített, és köszöntötte név szerint Krisztinát, és máris elmesélte, mi is történt. Közben nagyon gyengéd kezekkel lesegített a földre.

Zavaromban gyorsan elrendeztem a ruhám, kezemmel végigsímítottam a hajam, és máris üdvözötem én is újonan belépett kolléganőmet Krisztinát.

Még szerencse, hogy nem értette félre a helyzetet, bár ha nem tör ránk, biz isten, egy puszit nyomtam volna ennek a drága Artúrnak az arcára, hogy megköszönjem biztos fogását a combomon.

Ellenkező esetben, ha nem teszi meg, vagy nincs bent velem az irodában, a nyakam is kitörhettem vona.

Így nem tehettem mást, csak mosolyogtam, és meghívtam egy vacsorára, életmentőmet......

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát ezt megúsztuk.......Nem is tudtam, hogy ilyen veszélyes munkahelyen dolgozom.

Minden jó, ha a vége jó, kaptam egy vacsorameghívást Líviától!

Az "incidenst" lezárva, ill. zavaromat leplezzem, meghívtam a hölgyeket egy kávéra.


A büfében ülünk, kávézunk, felhasználom az alkalmat, hogy többet is megtudjak Líviáról, és, bevallom, Krisztináról is. Kb. ugyanúgy keveset tudok az új kollegináról, mint régi munkatársnőmről Krisztináról.

A nők közvetlenebbül tudnak beszélgetni, így inkább hallgatom őket. Két csinos nő társaságát élvezem. Az egyik hölgy nyitott (Lívia), különleges, azaz érzésem, sok"újat"tudna mutatni, a másik zárt, bár néha érdekes tüzet látok szemében, amikor megmentő kezemre téved tekintete........

Most szeretnék mindkettőjük lábában gyönyörködni, de,mégiscsak munkahely, így, marad a fantáziám........

Egy biztos, vacsora Líviával, Líviánál, ha jól értettem, és ez a tudat jó érzéssel tölt el...


Annyit megtudtam beszélgetésükből, hogy mindketten egyedül élnek. Ki tudja, két vacsora is szóba jöhet......A közös vacsorába bele se merek gondolni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már az értekezlet elején közölte a főnök, hogy ma jön az új alkalmazott, én pedig nagyon örültem, mikor közölte, hogy nő az illető. Tudniillik, az osztályon pasiuralom van, így rám fért már egy kollegina, hogy erősítsük a női nemet.


A főnök épp lendületében volt, amikor hirtelen kinyílt az ajtó, és belépett a nő, akit mintha skatulyából húztak volna elő. Nagyon elegáns volt, csinos, de nagyon visszafogott.

Végignéztem magamon, a mélyen dekoltált blúzomon és a szűk nadrágomon, ami szinte második bőrként tapadt rám, és arra gondoltam, hogy pár hét, és az új csaj is lejjebb adja ezt a kosztümös munkába járást.

Az ő alakjával engem tuti idegesítene, ha egy nálam idősebb nő dögösebben öltözködne a munkahelyen.

A cég ügyeletes szívtiprójának, Artúrnak a szemei máris feltérképezték a nőt, és láttam, hogy a többi pasi is elismerően méregeti.Hát igen, meg kell mondani, formás kis nő volt az új kollegina, és határozott kézfogásával, nyílt tekintetével igen mély benyomást tett rám, mikor a megbeszélés végén bemutatkozott gyorsan mindenkinek.


Láttam, ahogy Artúr a szárnyai alá vette, és már kísérte is az irodája felé, én meg gondoltam, beköszönök hozzá, és kicsit jobban megismerem.


Meg mernék esküdni, hogy kopogtam, mielőtt a kilincset lenyomtam volna, mégis kissé kínos meglepetést szereztem magamnak.

Amikor beléptem, az új alkalmazottunk egy létrán állt halálra rémülten, Artúr feje meg gyakorlatilag a nő szoknyája alatt volt, kezei pedig a kollegina combján illetve fenekén.

Nem tudtam eldönteni döbbenetemben, hogy melyikünk lepődött meg jobban, mindenesetre Artúr gyorsan kiszabadította magát és Líviát is ebből a kellemetlen helyzetből, és gyors magyarázkodásba kezdett.

A pasi felajánlotta, hogy igyunk a cég büféjében valamit az ijedtségre, így hát lesétáltunk mindhárman, megrendeltük a kávékat, és beszélgetésbe elegyedtem Líviával.

Artúr csak lassan kortyolgatta a koffeines italt, hallgatott minket, és közben gyűjtötte az infókat...

Megtudtam, hogy a nő már meg is hívta vacsorázni, méghozzá a lakására, mert egyedül él. Hirtelen elgondolkodtam, hogy én eddig miért nem invitáltam meg ezt a Casanovát, de értelmes magyarázat nem jutott eszembe, így hát maradt a sopánkodás, hogy lecsúsztam róla.

Kávézás után elköszöntem, és magukra hagytam őket a vacsora részleteivel, és visszatértem az irodámba.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Irtó kínosan éreztem magam, ahogy Artúr karjaiban ill fején ülök, és Krisztina betoppan a szobába.

Végülis gyakorlott "kimagyarázó" lehetett újdonsült kollégám, mert vidáman elmondta mi történt, aztán meghívott mindkettőnket egy kávéra a büfébe.

Most néztem csak meg mindkettőjüket igazán. Jófejek, szókimondóak, és mindkettőjüknek baromi jó humora van. Máris jól érzem magam köztük.

Artúr magas, vékony, nem túl izmos, de valami hihetetlen energia sugárzik tekintetéből. Tüsi haja borostás arcát kiegészíti, és meg kell vallani, nagyon jól áll neki.

Nem a legfiatalabb kiadás a pasi, de szerintem minden nő megfordul utána! Lepleznem kellett, hogy mennyire tetszik.

Krisztina is benne járt már a negyvenes éveiben, de irtó jól tartja magát. Tudja, hogy mi áll jó neki, kihangsúlyozza szép formás kerek melleit, mélyen dekoltált blúzt vett fel, így minden tekintetet oda vonz először.

Passzos nadrágja is kihangsúlyozza keskeny csípőjét, szinte tökéletes alakját.

A kávézás közben nagyon sok közös témát találtunk, így Artúr picit visszahúzódott, de szemmel tartott mindkettőnket.

Krisztina meleg tekintete szinte átjárta a bensőm, szinte azt éreztem, átlát rajtam. Már már azon gondolkodtam, hogy arra a bizonyos vacsorára meghívom őt is, de hirtelen meglátott valakit a büfében, így felállt, megköszöte Artúrnak a kávét, és máris továbbsietett, bennünket otthagyva.

Amikor kettesben maradtunk éreztem, Artúr kezd a szemével vetköztetni... nem is tudom, jó gondolat-e ez a vacsora?

De már kimondtam, nincs visszaút. Egyébként is, úgy látom, szimpatizálunk mindketten egymással, nagyon nagy baj nem történhet. Még egy kicsit kacérkodtam is vele, felé fordultam, keresztbe tettem egymáson lábaimat, és picit fölhúztam a szoknyám, amit már tudok, nagyon izgatja őt.....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lívia felhúzta a szoknyáját......már is hatalmába kerít gyerekkorom óta ismerős "bűntudat érzés". Régóta beletörődtem ebbe, arról nem beszélve, ez az érzés még jobban felkorbácsolja vágyamat!


Nna, Krisztina, szerintem pontosan tudja, hogy ezzel a hűvös elköszönésével nem csak az én érdeklődésemet keltette fel.....Elönt a forróság, ha arra gondolok, hogy kényeztetem, kényeztetjük Líviával és Ő, a hűvös tartózkodó asszony könyörög, hogy még, még.......


Nagyon nem akarom beleélni magam semmibe, pedig......!!!!!! Úgy láttam mint ha Lívia elhamarkodottnak érezte a meghívást, de szerintem, nem bánta meg. Dehát, Nőből van, a játék, előjáték incselkedés, a hím megőrjítése........nem szeretné kihagyni.


Legyen! Várom a fejleményeket! csak eljátszom a gondolattal, kiszolgáltatottnak lenni ilyen két csodás nőnek, nősténynek.........

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A napom munkával telt, berendezkedéssel, ismerkedéssel. De valójában folyamatosan arra gondoltam, milyen izgalmas is lesz, ha Artúr feljön hozzám, és együtt megvacsorázunk gyertyafény mellett, halk zenei aláfestéssel, bódító vörösborral.

Húúú máris belebizseregtem.

Gyorsan elszaladt ez az első munkanap, és amint kiléptem a szobámból, Artúrt pillantottam meg ahogy ott ólálkodott az ajtóm közelében. Ahogy megpillantott, máris jelezte, hogy szívesen hazavisz. Már majdnem kiléptünk az irodaház ajtaján, amikor Krisztina hangját hallottam a hátam mögött. Valakivel nagyon kacagott. Megálltam, és Artúrral bevártuk, amíg oda ér hozzánk.

Amint mellénk értek kollégái társaságában, megszólítottam, hogy lenne-e kedve velünk tartani, együtt vacsorázni velünk.

Örömében széles mosoly ült arcára, és boldogan csatlakozott hozzánk. Belénk karolt, egyik oldalon Artba, másik oldalon belém, és így együtt léptünk ki az irodaházból.


Jó ötlet volt, hogy meghívtam Krisztinát is, mert régi történeteket elevenítettek fel amiken én is nagyon jókat derültem. Vidám estének nézünk elébe, ez már biztos!

Artúr is igen jól érezte magát kettőnk társaságában. Látható volt élénksége, viccelődött, és rengeteget nevettünk.

Szinte úgy elszaladt az út, hogy észre sem vettük, máris a lakásom ajtajában voltunk. Beinvitáltam újdonsült "barátaimat" és leültettem őket az étkezőben. Azonnal egy finom vörösbort bontottam, és máris nekiláttam a könnyú kis vacsora elkészítésének.

Elgondolásom szerint az asztalra gyertyákat helyeztem, egy távolabb eső sarokban pedig meggyujtottam egy füstölő pálcikát, és finom jazzt tettem be a CD lejátszóba....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A közös kávézás után gyorsan telt a nap. Épp pár munkatársammal indultunk hazafelé, mikor megláttam épp előttem Líviát, amint Artúrral beszélgettek. A nő roppant kedves volt, megkérdezte, velük tartanék-e, én pedig örömmel mondtam igent, és közéjük lépve két oldalról beléjük karoltam.

Lassan sétáltunk Lívia lakásáig, közben jókat nevettünk, mert a régi céges sztorikkal szórakoztattuk őt Artúrral. Amíg a nő a kulccsal babrált a zárban, cinkos pillantást váltottunk Artúrral, majd ahogy kitárta az ajtót, beléptünk egy tágas ebédlőbe és helyet foglaltunk. Lívia nagyon jó háziasszonynak bizonyult, tüsténkedett, poharakat kerített, és felbontott egy üveg bort. Ahogy sürgött-forgott körülöttünk, közben lekapcsolta az ebédlőben a lámpát, és csak az asztalon lévő pár gyertya, no meg a konyhából kiszűrődő gyér fény adott némi világosságot.

A helységet lassan betöltötte a grillezőn sülő hús és az ópiumos füstölő összekeveredő illata, és a hifi hangszórójából lágyan szólt a jazz...


Kezemben egy pohár borral lazán hátra dőltem a kanapén, Artúr pedig körbesétált a lakásban. Hamarosan megjelent a konyha ajtóban Lívia is, hogy csatlakozzon hozzánk....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felgyorsultak az események. A délután gyorsan eltelt, itt vagyunk Líviánál.

Gyertyafény, finom illatok. Két csinos nő.......de, micsoda nők!


Itt ülök, nézelődöm, álmodozom....Nem tudom nem érzékelni, ahogy körülleng egy friss nőillatú szeretet. Erogén zónám az értelem, imádom, ha Nő értelmes is. Élmény ezt a két cicát hallgatni.

Szemben velem Krisztina a fotelben kényelmesen hátradől, a félhomályban is látom formás melleinek sziluettjét, forró száját hűs borral hűti.

Hátra nézek, a konyhaajtóban Lívia. A konyhai világítás ellenfényében izgatóan kirajzolódig formás lába.

Akkor is, elhatározom, nem hagyom ki a vacsorát és a beszélgetést a lányokkal. Annál is inkább, mert úgy érzem, tömény erotikát tartogat mindannyiunk számára.

Utána jöjjön a szex. ( Ha a ragadozó-lányok is kedvet kapnak...)

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vacsora gyorsan elkészült, és közben jókat beszélgettünk. Tetszett, hogy mindkét kollégám szinte otthon érzi magát. Krisz a fotelben hátradőlve kezében egy pohár borral dúdolgatta az épp aktuális zenéket -nem is tudtam, hogy számára is ismerősek ezek a számok- Art pedig végigsétált pici hajlékomon, és minden zugát feltérképezte. Közben folytattuk a társalgást, mindennapi dolgokról, és persze az elmaradhatatlan munkahelyi történetekről.

Az étel elkészülte után közösen megterítettünk, gyertyákat helyeztem az asztalra, így még hangulatosabbá varázsolva meghitt vacsoránkat. Még egy pohár bor, majd Art felállt és köszöntött bennünket. Édes volt ez a rögtönzött pohárköszöntő, tulajdonképpen semmit nem mondott, mégis dőlt belőle a szó. Mi Krisztinával könnyesre nevettük közben magunkat. Aztán mi is felálltunk, és odaléptünk Art mellé, átöleltük, és egy forró csókot leheltünk az arcára.

Nem is kellett sokáig bátorítani, megragadta mindkettőnk derekát, és így két nővel táncra perdült azonnal örömében.

Ahogy magához szorított bennünket, éreztem Krisztina duzzadt melleit hozzámtapadni, és Art duzzadó férfiasságát combomon.

Forróság öntötte el testem, szinte beleremegtem az érzésbe....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy kis szellemes beszélgetés, finom ételek, finom bor, érzem, vérkeringésem felgyorsul. A nők hangja kezdi ébreszteni vágyaimat, nem igazán tudok figyelni arra, amit mondanak. Igaz, szemükön is látszik egészen másra figyelnek, kevésbé a mondanivalómra.


Miért ne, egy tánc két nővel....?! Átkarolom mindkettőjüket derekuknál fogva, épp hogy egyet fordulunk, két női test tapad rám. Lívia izmos combját lábam közé feszíti, ágaskodó férfiasságom megérzi, légzése kezd gyorsulni. Krisztina nyakába csókolok és látom Lívia kezét, ahogy benyúl Krisztina blúzába. Krisztina kigombolja blúzát, látom formás, nem kicsi melleit, ágaskodó bimbóit. A lányok derekáról lejjebb csúsztatom kezeimet, hátulról benyúlok mindkettőjük bugyijába. Két forró női feneket simogatok, igyekszem egyre közelebb férkőzni testnyílásaikhoz. Mindketten kicsit terpesztenek, hogy ujjaimmal kényeztethessem kerek, izmos popsikat.

Farkam, egyre csak nő, keményedik, nem fér a nadrágomban, Lívia masszírozza, majd érzem, hogy kigombolja sliccemet...........

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor Lívia szól, hogy kész az étel, mindketten ugrunk, hogy segítsünk a terítésben. Az ízletes vacsora és a finom bor felszabadítja a gátlásokat mindannyiunk lelkében. Talán Artúr az, aki valamivel többet kortyolt a borból, és ennek hatására hangos összevisszaságba kezdett a nőkről, a női nemről, meg hogy ő inkább a női igent részesíti előnyben. Végül felállunk mindhárman az asztaltól, Art karjaival elkap minket, szorosan magához húz, szinte rá tapadunk Líviával. A szép szavakért cserébe nevetve egy-egy puszival jutalmazzuk, ő meg felbátorodva közeledésünkön még jobban szorít bennünket. Érzem, ahogy mellem nekipréselődik Lívia mellkasának, és látom, amint a lány combja bekúszik a pasi lábai közé, és finoman széttolja.

Talán a bor teszi, de Lívia keze sem nyugszik, felém nyúl, fürge ujjai a blúzom gombjait babrálják és keze egyszer csak eltűnik a finom textil alatt. Artúr szája tátva marad, amikor meglátja a nyitott blúzom alatt megbúvó formás, telt kebleket, és feltüzelve a látványtól – no meg Lívia ügyes kezének érintésétől, amivel a farkát kényezteti – kezeit már a bugyink felé irányítja a kis mohó. Nem finomkodik, ujjai türelmetlenül siklanak be hátulról a kis tanga alá, és bár elég szűk a nadrág, azért csak rátalál a fenekemre, és hevesen ostromolni kezdi az ujjaival….

Lívia remegéséből úgy látom, nála is hamarosan célba érnek Art ujjai, mert kissé szétveti lábait, keze remegve babrál a pasas sliccén.

Hogy bátorítsam, közelebb hajolok a lányhoz, és gyengéd csókot lehelek szépen ívelt ajkaira….

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bódítóan hatott rám az a néhány pohár finom burgundi, amit vacsora előtt, közben, és utána kortyolgattunk. Gátlásaim alól teljesen felszabadultan becsúsztattam tenyerem Krisztina blúzába, és mintegy Artot izgatva, kigomboltam néhány gombot, hogy szép formás mellei kibuggyanjanak. El is értem a kellő hatást, hisz ahogy combommal benyomultam Art lábai közé, éreztem sziklakemény dákóját, és szemeiben a csodálkozás fényeit véltem felfedezni.

Krisztinának olyan gyönyörű formás nagy mellei voltak, hogy még engem is megbabonázott látványa.

Hirtelen nem is tudtam eldönteni, mi is érdekesebb számomra, egy női mell, vagy egy ágaskodó "szerszám"?

Eközben Art sem tétlenkedett, karjai polip módjára tekeredtek derekunk köré, és fürge ujjaival máris kemény hátsóm vette felfedezése alá. Gondolom, másik kezével Krisztina bugyijába próbált behatolni.

A tangám pillanatok alatt félretolta, és máris elkezdődött kényeztetésünk ügyes kezei által.

Hirtelen ért, de nem döbbentem meg, amikor Krisztina ajkai rátapadtak a számra, és heves csókban forrtunk össze.

Egy villanásra megállt Art keze a fenekem símogatásában, annyira meglepte, hogy mi ketten ilyen gyorsan egymásra hangolódtunk. De már nem számított semmi, vérem pezsgett, és kívántam mindkettőjük érintését, vártam a kielégülésem, és azt, hogy mindkettőjüket kielégíthessem!.......

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A látványtól, hogy két gyönyörű nőt csókolózni látok, illetve, kezeim formás popsijait simogatják, soha nem tapasztalt izgalomba hoz, hímtagom, úgy érzem, már nem lehet keményebb.

Krisztina fülébe súgom, szeretném látni, csókolni csodálatos melleidet! Melleit felkínálja nekem, számnak, és kéjtől fulladozva számba veszem csodás, meredező bimbóit. Csókolom, szívom, nyalom, közben kezemmel érzem engedékenyen nyíló combjai között kéjnedvét. Szinte kívánja, hogy ujjaim becsússzanak popsijába és lüktetni kezdő puncijába.

Lívia izmos feneke között ujjaimmal érzem, az ő izgalmi állapota sem különb Krisztináénál. Mutató ujjam határozottan köröz duzzadt csiklóján, középső ujjammal már is mélyen benne vagyok kéjbarlangjában. Mikor G pontját nyomja ujjam, megremeg, feje hátracsuklik a kéjtől. Kéje csak vadabbá tette kezét, férfiasságomat már kiszabadította. Tövétől a végéig kalandos kezével végigjárta, arra gondolok, az ujja hegyén is szeme van........

Már tudom, nem csak engem fognak kikészíteni, hanem egymást is. Remeg a lábam, ha arra gondolok, mi jöhet még......

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lívia finom, puha ajkai teljesen elvarázsolnak, egy pillanatra meg is feledkezem Artúrról, ám ő hozzám hajolva suttogja a fülembe, hogy érezni akarja a melleimet. Nem váratom sokáig, hiszen imádom, ha egy puha száj meg egy játékos nyelv kényeztet, mert nagyon érzékeny vagyok „mellesleg”.

Lassan kigombolom a blúzomat teljesen, kezemmel a mellem alá nyúlok, és kicsit megemelve kínálom a vágyakozó tekintetű férfi szájához. Közben nem tétlenkedik, nem hanyagolja el az új munkatársunkat sem, hiszen látom, hogyan tűnik el a keze Lívia bugyijában, és a lány arckifejezése azt mutatja, hogy igen csak lényegre tapint Artúr. Hitetlenkedve nézem, hogy ennek a pasinak tényleg csak két keze van????? Líviát is a gyönyör felé röpíti játékos ujjaival, de másik kezével már a nedves puncimban matatott. Közben az új lány már Artúr farkával játszott, én meg úgy gondoltam, besegítek neki, ezért hát lenyúlok és meleg tenyerembe zárom a golyóit, és finoman masszírozni kezdem.

A lány lehunyt szemmel élvezi Artúr érintését, kezével egyre fürgébben húzogatja a pasi farkát, akinek a nyögéseit csak a mellem tompítja…..

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Art sziklakemény vastag ágaskodó dákójára rátapadt ujjaimmal játszadozom. Igazán kedvemre való minden szempontból. Alig várom már, hogy nyelvemmel érintsem, hogy lüktessen a számban, de a bőség zavarában, hogy itt van mellettem Krisztina is, még várok Art kényeztetésével.

Minél tovább húzzuk az időt, annál nagyobb lesz mindhármunk élvezete. Valamit Súg Art Kriszta fülébe, majd mellei előbújnak a takarásból, és a férfi ajkaival odahajol beszívja, édesgeti. Közben egyre mélyebbre hatol finom ujjaival vaginámba, és máris megtalálta azt a bizonyos pontot, ahonnan már nincs visszaút. Szaporán veszem a levegőt, izmaim megfeszülnek, ujjaim egyre szorosabban fogják, egyre vadabbul játszanak hímvesszőjén és érzem, hogy nedvem tenyerébe csorog. Art és én egyre hangosabban nyögdécselünk.

Ekkor Krisztina letérdel Art elé, kezei már a férfi golyóival játszottak eddig is, majd vadul rábukik és kényeztetni kezdi. Én sem késlekedek, mellé térdelek, és együtt nyalakodunk a finom kemény dákón. Néha nyelvünk összeér, egyszer ő, majd én kapom be és nagyokat szívok rajta. Art közben hatalmasakat nyög, símogatja fejünket, és ahogy felnézek rá, látom arckifejezésén, hogy az egekben jár....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom az illatukat! Átadom magam kettőjüknek. Még mindig nem tudok betelni a két Nő látványával. A látványtól és szenvedélyes, édes kényeztetésüktől "szenvedve" már is soha nem tapasztalt édes kéj járja át testem.

Úgy döntök,magamban, igyekszem elhúzni ezt a csodálatos együttlétet. Szeretném élvezettel látni Lívia formás, izmos, telivér combjait, Krisztina telt asszonyos, nőies mindenét, ahogy ketten kéjesen elnyúlva, mint két ragadozó óriás cica engem sem kihagyva megélik, kiélik feltörő ösztöneiket.

Gyengéden a heverőre "terelem" őket......

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elé térdelek, farkához hajolok, és előbb finoman, majd egyre intenzívebben szopom, meleg tenyeremben tartom a golyóit, néha kicsit megszorongatom, de csak addig, hogy édes kín legyen, ne fájdalom. Az új lány mellém helyezkedik, és míg én a makkot szopogatom, ő a heréket nyalja végig, nyelve néha hozzáér az ujjaimhoz....Beleborzongok az édes ajkai érintésébe, ahogy a nyelvünk olykor összetalálkozik a lüktető farkon.

Artúr hallhatóan és láthatóan élvezi a mesterkedésünket, nyögései és lehunyt szemei arról tanúskodnak,hogy nagyon is kedvére való,amit kap tőlünk. Mindkettőnk hajába beletúr kezével, kicsit közelebb húz magához, aztán finoman felfelé mozdul a keze, és mi értetlenül engedjük kicsúszni a szánkból a finom falatot.

- Az ágyon kényelmesebb lesz, édeseim - mondja, és már a kezünket fogva vezet be minket a hálóba, mint aki otthon van és ismeri a járást.

Ahogy megáll a hatalmas franciaágy előtt, cinkosan ránézek Líviára, ő meg, kitalálva a gondolatomat, visszakacsint rám. A következő pillanatban szinte egyszerre nyúlunk Artúr felé, és egy határozott mozdulattal az ágyra lökjük.

Én betérdelek a hanyatt döntött férfi lábai közé, a lány pedig felmászik az ágyon végig mellette, kecsesen átemeli formás lábát a férfi feje felett, és velem szemben elhelyezkedve ráül a szájára. Artúr a meglepetéstől megdermed egy pillanatra, de csak míg meg nem érzi Lívia nedves punciját a száján, az én forró számat meg a meredező dákóján.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy a nagy franciaágyra fektetjük Artúrt, Krisztával egymásra nézünk, és azon nyomban tudjuk, hogy most aztán ki fogjuk készíteni áldozatunkat. Olyat fog kapni tőlünk, amiben még soha az életben nem volt része.

Közben Art elnyúlik az ágyon, Krisz pedig ágyéka kényeztetését folytatja nagy szenvedéllyel. Míg én felmászom teljesen a fejéig, és combomat átvetem arca fölött, majd ráhelyezem óvatosan a szájára, lecsupaszított puncimat. Érzem, meglepetését, de csak egy pillanat az egész, hisz két kezével combomba markol, és erősen magára húz. Forró nyelve kutatni kezdi duzzadt csiklóm, és lefetyeli izgalomtól csordogáló kéjnedvem.

Testem beleremeg az izgalomba. Szemem pedig le nem bírom venni Krisz ténykedéséről. Ahogy Artúr gyönyörű álló farkával játszik, egyre csak növeli vágyam. Előre hajolok, amennyire csak tudok, és gyengéden cirógatni kezdem Artúr dákóját és Krisztina arcát, ajkait, nyelvét.. ahogy játszik a szilakemény egyszeművel.

Érintésemre rám tekint Krisztina, majd felemelkedik, óvatosan ráhelyezkedik Artúr péniszére, beleül, és én dús kebleivel kezdek játszani.

Ahogyan emelkedik Art dákóján le föl, úgy ring duzzadt melle kezeim közt. Ő is tenyerébe fogja melleimet, bimbóimmal kicsit elbíbelődik, majd másik kezével az állam alá nyúl és csókra kínálja éhes ajkait. Szája puha, émelyítő ahogy ajkaimra tapad. Forró nyelvével felfedező útra indul fogaim közt, majd vad táncot jár mindkettőnk nyelve ahogy egymásra találtunk.

Artúr is egyre vadabbul szívja, nyalja, puncim, már már csúcsközeli állapotba kerülök.. és érzem, Kriszti is egyre jobban vadabbul lovagyol paripáján....

Art (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tudtam, hogy kivételes élményben lesz részem. Ez a két Nő.....Kriszti puncija, forró, önállósult életet él, hímtagom "bőszült" keménységgel adja vissza a csodás kéjbarlang minden szorító, lüktető "támadását".

Krisztina puncija számon, kicsit megemeli csodás popsiját és látom is "kiféle" csoda kényezteti farkamat. Érzem, nem bírom sokáig. Krisztina illatos vaginája, duzzadt csiklója számban, nem tudom mitől fogok elájulni..........a kéj amit testük érintésétől, kényeztetésétől kapok, vagy a látvány: Livi combja, feneke, ......nem látok tisztán,ködösen szemembe tűnik, a két Nő forrón, vadul csókolja egymást, kebleik ringásától részeg vagyok........

Lívia combjainak édes fojtogatása, Krisztina követelőzően lüktető vaginája.

Lívia, most lenyúl Kriszti lába közé, csiklóját keresi, érzem, el fognak élvezni,

Nekem pillanatok vannak hátra, egyszerre megyünk el, eldöntötték, ......

Én már alig érzékelem a valóságot, kivégeznek, tudom, mint egymást is.............

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ott becézgetem a pasi farkát az ajkaimmal, hirtelen megérzem Lívia kezét a hajamban, az arcomon...Tekintetem rá emelem, és látom a vágyat csillogni gyönyörű szemében, gondolom, Artúr alapos nyalakodásának köszönhetően. Felemelkedem, lábamat átvetem partnerünkön, és óvatosan beleülök,lassan ereszkedem rá centiről centire, egészen tövig. Halk sóhaj hagyja el a számat, ahogy alaposan kitölt a méretes farok.

A lány velem szemben nem tétlenkedik, puha kezeivel már a melleimet cirógatja, ám nem akarok adósa maradni, így felé nyúlok, ujjaim közé csippentem a bimbóját, és lazán morzsolni kezdem, mire ő kéjesen felsóhajt. Pilláit lehunyja, csodás alkalom ígérkezik egy édes csókhoz. Közelebb hajolok, picit megemelem az állánál a fejét, és mohó, vad csókban egyesülünk.

Közben úgy érzem, Artúr elveszti az önkontrollját, megadva magát nekünk, a két őrült démonnak. Szájában Lívia édes ízével már magán kívül van, viszont lüktető puncim szorítása is az őrületbe kergeti.Tud élni a pasi, csak úgy halmozza az élvezeteket. ...

Már érzem, remegünk mindhárman....A lány elszakadva a számtól szinte ráfekszik Artúrra, kutató ujjai a szeméremajkaim között matatnak, végül meglelik a duzzadt rügyemet.

Csodás érzések ezek.....puncimban egy hatalmas, vaskos farok, a csiklómon néhány játékos ujjacska. Lihegésünk, nyögéseink, sikolyok és kiáltások egyvelege tölti be a szobát....

Artúr artikulátlan mély, férfias ordítását Lívia hangos nyögése és az én sikolyom nyomja el. Mindhárman szinte az eszméletvesztés határán állunk, mi Líviával összeborulva fekszünk Artúr felhevült testén....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindhárman egybeolvadva szinte azt sem tudva, ki kivel mit csinál, hullámokban tört rám a kéjes gyönyör. A pillanat megszünt, nem érzékeltem semmit abból ami körülöttem létezik, egy másik dimenzióban találtam magam. Testem minden sejtje hullámzott a gyönyörtől, vérem dobolt a fejemben, izmaim megfeszültek, elernyedtek gyors egymásutánban.

Percekig tartott ez az érzés. Ahogy picit tisztult homályos látásom, akkor döbbentem rá, mindhárman épp ezt éltük át. Hihetetlen, hogy ezt így össze tudtuk hozni. Valamit mi hárman tudhatunk, hogy így elsőre ez sikerült.

Kábulatomból Krisz mosolya hozott vissza. Ekkor megemeltem popsim, és Artúr mellé gördültem. Szám kiszáradt, lihegtem, de érzékeim ahogy lassan tértek vissza hallottam Artúr és Kriszti is pont azt éli át, amit én... Kriszti tért leghamarabb magához, és látván, hogy aléltan fekszünk az ágyon, kis életerőt, egy-egy pohár vörösbort hozott mindkettőnknek, miközben dícsérte kollégáját, hogy erről az oldaláról még nem ismerte eddig.

No ez kellett Artúrnak, aki hős lovag módjára ódákat zengett vörösbora kortyolgatása közben mindkettőnkről.

Nem csak kívülről símogatta bőrünket, hanem a lelkünknek is megadta mindazt a símogatást, amire ilyenkor a nőknek szüksége van.

Tartalomjegyzék