No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Évek óta külföldön élek, távol sodort az élet és nagyon régóta nem jártam Magyarországon. Sőt azt hittem többé nem is fogok…

Váratlanul jött a családi tragédia, aminek kapcsán mégis úgy alakult, hogy haza kellet térnem. De legalább végleg elvarrhatom azokat a szálakat, amik oda kötnek. Illetve úgy gondoltam, ha már mindenképp haza kell utaznom akkor, összekötöm a kellemest a hasznossal. Ugyanis így lehetőségem nyílik arra, hogy személyesen találkozzak valakivel, akit az interneten keresztül ismertem meg és aki nagyon felcsigázta az érdeklődésemet. Egy idő után a kötetlen csevegés átváltott személyes érdeklődésbe, de mivel sok-sok mérföld választ el minket egymástól így korlátozottak voltak a lehetőségeink. Mostanáig.

Tudom zsákbamacska egy ilyen találkozás, hiszen az ember, míg nem találkozik személyesen is a másikkal addig nem derül ki az igazság. Hogy milyen is a másik fél valójában. De úgy gondoltam kockáztatok. Végtére is sok veszíteni valóm nincsen. Legrosszabb esetben beszélgetünk, kávézgatunk, aztán elköszönünk egymástól. Jobb esetben…talán mindketten gazdagodunk néhány élményel.

Igazából nem tudtam mire számítsak. Ezért végül kétségek közt, izgulva készülődtem a találkozásra.

Lehet, mégsem kellet volna? Áh, mindegy most már, vágjunk bele. – biztattam magam. S úgy készülődtem, mint aki igazi randira megy. Diszkrét smink, csipkés fehérnemű és…itt megtorpantam. Egy egyszerű, de elegáns ruhát készültem felvenni, kiskabáttal. De a bennem lakó kisördög, vagy inkább a polgárpukkasztó egyéniségem úgy döntött nem fogom megtagadni önmagam. Azért mert egy számomra izgalmas bár totál ismeretlen pasival találkozom miért kéne kibújni a bőrömből. Ledobtam a ruhát és kihúztam bőröndömből az odahaza a tengerentúlon is hordott mindennapi kedvenceimet. Bőrbetétes farmer nadrágot, lezser farmeringet és a barna hasított bőr, hosszú rojtokkal díszített kabátot. Hozzá lovagló csizmát és Stetson cowboy kalapot. Vigyorogva néztem a tükörből visszanéző kajánul mosolygó tehenészlányra.

Igen, ez én vagyok. Indulhatok...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt nem mondanám, hogy nem izgultam, mikor elindultam találkozni vele. Sosem láttam, ellenben rengeteget beszéltünk egymással az interneten keresztül.

Ő néhány határral és egy csatornán túl élt, én meg kis hazámban.

Szimpla beszélgetésekkel indult, aztán egy idő után ezen beszélgetések kicsit bizalmasabb hangot kezdtek megütni, majd már ismertük egymás családi és egyéb életét is. Nem esett nehezemre beszélni magamról neki, mivel esélytelen volt egy személyes találkozás, így kötetlenül, felszabadultan tudtuk megbeszélni a magunk ügyes-bajos dolgait.

Aztán, az egyik este azzal a hírrel fogadott, hogy haza kell jönnie egy sajnálatos családi esemény miatt. Bár az esemény nem volt szívderítő, én mégis örültem neki, mivel így esély nyílt a találkozásra, melyet azon melegében meg is beszéltünk.

Hely, időpont rögzítve, és ahogy múltak a napok, mindkettőnkön érződött egy kis feszültség a nem remélt esemény közeledése miatt.


Most itt állok a tükör előtt, frissen zuhanyozva, éppen kellő mennyiségű arcszesz és dezodor társaságában, és méregetem magam: vajon fogok tetszeni neki? Nem úgy indulunk ennek a randinak, hogy bármi is lesz belőle, de bennem felébred a kíváncsiság, hogy ha már itt van, esetleg….

Aztán jön a ruhaválasztás. Biztosan valami dögös ruha lesz rajta, valami olyan, ami nem kihívó, de mutat belőle valamit, éppen annyit, hogy felkeltse az érdeklődésemet, hiszen nőből van, az ismereteim szerint nem is akármilyenből. Bár van választékom, nyilván nem annyi, mint neki, azért igyekszem megadni a módját a nőnek, la akarom hengerelni őt. Fekete vászonnadrág mellett döntök, hozzá középkék ing, illő nyakkendő, sötétkék zakó, fekete cipő. Ezt a szerelést már rengetegen megdicsérték mondván, remekül nézek ki benne. Frissen mosott, egészen rövid haj, friss borotválkozás, napszemüveg. „Öcsém, ha a nő nem hidal le tőled, fából van!” – nézem elégedetten a tükörképemre.

Aztán elindulok.

Cél egy kávéház a belvárosban.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Korán értem oda a megbeszélt helyre. Egy kávéház, nem is túl messze a szállodámtól. Gyalog jöttem idáig és bár jól elbámészkodtam a rég nem látott város szemlélése közben, még így is a megbeszélt idő előtt érkeztem. Kicsit hűvösre fordult az idő, de mégis inkább a sátorponyvával fedett elülső teraszon ülök le és rendelek egy habos capuchinot. Itt nincs tömeg, a többség inkább bent ül le és várakozás közben is élvezhetem a bágyadt őszi napsütést, szemlélhetem az utcát, a várost, az embereket. Felidézve a régi emlékeket csendesen leltározva a változásokat magamban. Még mindig szokás errefelé megbámulni a másikat az öltözete miatt. Hmm. Úgy látszik, van ami nem változik. Engem is megbámulnak. Gondolom a rojtos bőr kabát és a széles karimájú Stetson nem egy általános viselet. Még szerencse hogy a hajamat legalább befontam. Ezt a látványt tetézném még a majd derékig érő rakoncátlan hullámos, borzas hajtömeggel az lehet, végképp kiverné a biztosítékot egyes bámészkodóknál. Végül is számoltam vele hogy ez lesz, hisz a polgárpukkasztó szokásom innen való, kis hazámból. Emiatt a másikat jól megbámuló hülye szokástól. Odahaza, új hazámban nem szokás senkit megbámulni. Semmiért. Ha két vécé ajtót akasztanék magamra abban is grasszálhatnék az utcán abban sem bámulnának meg. Itt meg…de végtére is erre készültem – vigyorodom el magamban. Közben a pincér nesztelenül elém teszi a hatalmas csészét, majd távozik. Én pedig továbbra is az utcát fürkészem. Lassan érkeznie kell annak, akit várok. Hamarosan meg is pillantom magas alakját az utcán hömpölygő emberáradatban. Tudom hogy ő az, régi rossz szokásom kutakodni a neten őt se volt nehéz meg találnom. Így legalább fotón láttam már. Fél fejjel kimagaslik a tömegből. A részleteket még nem látom csak rövid, tüskés hajat, napszemüveget. Aztán ahogy közelebb ér látom az éjsötét zakót és az árnyalattal világosabb inget is. Megint elmosolyodom magamban. Szóval kicsíptük magunkat…

Még nem nézett rám, gondolom bent fog majd inkább keresni, nem itt kinn a teraszon. Így aztán kényelmesen hátradőlök, kalapomat a szemembe húzom és a széles karima alól szemlélem lopva, ahogy közeledik…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Arcképet láttam róla, ahogy ő is rólam, de fogalmam sem volt, vajon milyen öltözékben fog megjelenni. Abban biztos voltam, hogy kifogástalan úriember megjelenésem kedvére való lesz, így haláli nyugalommal közeledtem a megbeszélt kávézóhoz.

A nyitott részen a meglehetősen fura öltözékű valaki ült, és kortyolgatott valamit. Én bementem a belső helységbe, közben egy futó pillantást vetettem rá. Széles karimájú fejfedője szinte teljesen eltakarta az arcát. „Ennek egy kereke hiányzik. Az, amelyik a többit hajtja…” – állapítom meg kajánul magamban. – Ez azt hiszi, valami amerikai nagyvárosban van. Itt nem szokás ennyire másnak lenni!” Egy pillanatra el is szégyelltem magam a gondolataim miatt: vajon miért is kell megfelelni a szokásoknak? Vajon a szokásokat ki vagy kik is teremtették meg? Vajon nem ő a normális, hogy a maga feje után megy, és nem alkalmazkodik? Persze, én is jól éreztem magam a cuccaimban, szeretem az öltönyt, úgy érzem, megadom a tiszteletet a másiknak a megjelenésemmel.

Közben leültem bent, kávét rendeltem, ám egy idő után kezdtem furcsállni, hogy nem jön. Nem úgy ismertem meg, mint aki nem tartja a szavát. „Biztosan elhúzódott az ügyintézése.” – gondoltam. Közben a kint ülőt néztem. A második valamilyét is megkapta a pincértől. „Ő is vár valakit” – gondoltam az órámra pillantva. Már 15 perce késik. Közben valamiért eszembe villantak a beszélgetésünk közben elejtett szavai: „soha sem kések a találkozóimról, inkább 10 perccel előtt, mint eggyel később…..Engem mindenki megbámul, nem vagyok hétköznapi nő….Az új hazámban természetes az, ami a régiben kirívó volt…”

Ismét a kint ülőre pillantok, és a vér kifut belőlem.

- A francba, ez ő – pattantam fel az asztalomtól majdnem feldöntve azt. A következő pillanatban előtte álltam.

- Tamara? – tettem fel az idétlen kérdést. Mosolyogva nézett rám az izéje alól. Ekkor ismertem csak meg, tényleg ő volt.

- Késtél – állt fel, megpusziltuk egymást, mint két régi jó ismerős, majd leült mutatva, hogy üljek le én is. Hangja bársonyos, megnyugtató volt, a nőt finom illat lengte körül. Mozdulatai nyugodtak, az egész nőn pillanatokon belül érződött a magabiztosság, kiegyensúlyozottság. Most így, közelről láttam csak, hogy rojtos öltözéke, az izéje a fején (amolyan cowboy kalap szerűség ) jóval kifinomultabb ízlésre vallott, mint amit első látásra gondolni lehetett.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy történt, ahogy gondoltam. Simán elment mellettem, befelé a kávéházba. A hatalmas ablakokon át láttam amint leül odabent és rendel. Aztán csak telt az idő. Én nem mozdultam, ő pedig egyre csak az óráját nézegette. Intettem a pincérnek, hogy hozzon még egy capucinot nekem. Gyorsan meg is kaptam, lassan kortyolgattam. Közben kíváncsian pislogtam ki kalapom alól, hogy vajon partnerem mikor jön rá miszerint én vagyok az, akire oly türelmetlenül vár. Egyszer csak felpattan hirtelen, épp csak fel nem döntve az asztalt és néhány hosszú, gyors lépéssel előttem terem.

-Késtél. – mosolyodom el.

Szemében látom az örömet, de a lassan múló döbbenet is. Leülünk egymás mellé. Fürkészőn néz rám, miközben beszélgetni kezdünk. De bár ruházatom megdöbbentette, hamar észreveszi, hogy attól én még az vagyok, akit megismert. Nem más. Így lassan fölenged mellettem és most már tényleg úgy tudunk beszélgetni, mint régi barátok. Nem sokkal később már nevetve ismeri be hogy első látásra valami futóbolondnak nézett. Én csak csendesen mosolygok magamba, majd kalapom leveszem s ledobom egy másik székre. Hosszú, nehéz hajfonatom puffan a hátamon.

-Így jobb? – kérdezem. Látom, amint felcsillan a szeme. Keze megmozdul.

-Szabad? – kérdezi, de már nyúl is a fonatért. Tenyerére veszi, méricskéli. Majd egy hirtelen felvillanó kaján vigyorral bontogatni kezdi. Pár másodperc és ujjai között pereg a szabadjára eresztett hajtömeg.

- Most jobb! – vigyorog rám csúfondárosan. Én pedig nem bírom megállni nevetés nélkül.

-Szóval szeretsz te diktálni?- kérdezem évődve.

-Ha csak lehet. – feleli közelebb húzódva hozzám.

-Mindent lehet. – mondom halkan. – Amit csak szeretnél.

Egy pillanatra látom, visszatartja a lélegzetét is, úgy emésztgeti a hallottakat. Majd int a pincérnek, hogy fizetne. Mire észbe kapok, már kezemet szorítva húz is kifelé a teraszról…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kalapját levette, hosszú, eddig a fejfedő alá préselt hajfonata legördült. Impozáns látványt nyújtott, ám én már tovább szőttem a gondolataim fonalát.

- Így jobb? – kérdi, mire egy „szabad?” kérdés után odanyúlva a hajához, és bontogatni kezdem. Néhány másodperc múlva már vállaira omlik a szép haj.

Rövid évődés után elhangzik egy érdekes mondat a részéről:

- Mindent lehet, amit csak szeretnél.

„Ha így állunk, menjünk!” – intek a pincérnek, fizettem, és már robogtunk is kifelé a kávézóból. Közben többször is elhangzott a fejemben a mondta: „mindent lehet, amit csak akarsz!” Aztán egyre inkább nem is a mondat ragadt meg bennem, hanem a hangsúly, ahogy mondta. Érdekes, izgató, vagy inkább az érzékeket felkorbácsoló hanggal mondta. Már a kocsimban ültünk, alig szóltam, egyre csak az a mondat járt az eszemben. Aztán pár perc múlva rákérdeztem:

- Szó szerint mindent lehet?

Azt a beszélgetéseink során érintőlegesen megbeszéltük, hogy neki is és nekem is milyen szexuális szokásaink, kedvenceink és tabuink vannak. Sokszor mondta sejtelmesen, hogy alig van tabuja, ellenben szinte mindent szeret. Bár nem tértünk ki rá, néhányszor elhangzott tőle: „véresen komolyan szeretem a szexet”. Ezen aztán jót poénkodtunk, de most, e mondat és e hangsúly után….”Lehet, hogy olyan valami felé robogok Tamarával, amiben csak nagyon ritkán volt eddig részem?” – gondolom magamban.

- Igen, majdnem, de nyugodtan elengedheted magad. Szeretem, ha keményen bánnak velem.

Nekem sem kellett több, azonnal elkezdett leperegni előttem néhány jelenet: előttem térdel, hátrakötött kézzel, bekötött szemekkel, kipeckelt szájjal. Állati módon kefélem a torkát, felnyög, mert szinte öklendezik, de én csak gyötröm a hímtagomat a nyitott résbe. Tele is nyomom a száját, így, kipeckelt szájjal hangosan nyeli az anyagomat. Aztán ugyan így van, egyszerűen az oldalára fordítom, és felemelem az egyik lábát, majd simán megerőszakolom. Ő csak nyög, és élvez. Sokat és nagyokat.

Ezen gondolatokra fel is izgultam rendesen. Hogy ezt a tudtára adjam, nyomban ki is mondtam:

- Hát ezzel felhúztál rendesen.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon gyorsan a kocsijában találtam magam és már száguldottunk is valamerre. Jó ideig csend volt aztán egyszer csak megkérdezte:

- Szó szerint mindent lehet?

Majdnem felnevettem, annyi mohóság volt a hangjában. De egyben jó érzés is volt, hogy egyetlen mondatom így felcsigázta.

- Igen, majdnem, de nyugodtan elengedheted magad. Szeretem, ha keményen bánnak velem. – feleltem. Nem folytattam tovább, mert jobban bele gondolva engem is elkapott az izgalom. Hogy ha ő is ezt akarja, akkor mi mindent lehet. Valami hasonló játszódhatott le benne is, mert azt mondta:

- Hát ezzel felhúztál rendesen.

- Jó! – vágtam rá gyorsan. Közben átkoztam a kocsit hogy még mindig nem értünk oda…akárhova is.

-Messze van még? – kérdeztem, most már én is alig leplezett mohósággal a hangomban és most ő volt, aki visszanyelte a nevetést.

-Itt is vagyunk. - fékezett le hirtelen egy nagy kapu előtt. Amíg a kapunyitó automatára vártunk türelmetlenül dobolt ujjaival a kormányon. Majd behajthattunk. Szépen gondozott kert vette körül a házat, ami előtt megálltunk végül. Nem nagyon hagyott időt bámészkodásra, gyorsan beterelt maga előtt a bejárati ajtón. Hallottam hátam mögül a zár kattanását. Visszafordultam hozzá. Ö pedig már nyúlt is értem…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre zárult az ajtó mögöttünk, és csak ketten voltunk. A farkam már a lehetőségek határait feszegette, de az alsóm nem engedett sok mozgást neki.

A nő megfordult, de máris vontam magamhoz, és mohón a szájára tapadtam. Valami nagyon régi, elfojtott szenvedély egy része tört most fel belőlem. Valahol a tudat alatt már nagyon kiéheztem rá, és bár néhány ezer kilométer elválasztott minket egymástól, sokat gondoltam ezekre a mozdulatokra, sőt, még többre is. És most itt van, csókolom, és a melleit fogdosom, türelmetlenül szorongatva a hatalmas halmokat.

Lerántottam a felsőjét, majd az ingjét is. Melltartót nem viselt, csak egy trikószerű finom szövésű felsőt. Az is lekerült róla rövid úton. Alig pár másodperc alatt megfosztottam a felső ruházatától.

Eközben kigombolta a nadrágomat, lehúzta a sliccemet, és már be is nyúlt az alsómba. Megfogta a lüktető dákómat. Érintése pokolian felkorbácsolta a szenvedélyt bennem. A következő percben már rajtam sem volt felső. Megsimogatta a melleimet, szemmel láthatóan tetszett a szőrös mellkasom. Ám én már finoman nyomtam le magam elé őt a vállainál fogva. Leguggolt, egy mozdulattal lerántotta a nadrágomat, az orra elé pattant ki a gatyából kiszabadult dákóm.

Mivel korábban azt mondta, mindent lehet, legyek bátor, a fejéért nyúltam és a farkamra húztam a száját. Nem apróztuk el a dolgot, rögtön tövig beengedte. Felhördültem, ennyire finomra nem számítottam. Mindketten mohón akartuk a másikat. Szopott pár percig, hol erősen szívta, hol éppen csak játszott vele. Aztán felhúztam magamhoz, rábuktam a melleire, és most én szívtam. A bimbóit szívogattam jó erősen, majd a nyelvemmel izgattam őket, és finoman a fogaim közé vettem.

Aztán leguggoltam elé.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pillanatok alatt megszabadított a ruháim jó részétől. Simogatta melleimet én pedig a nadrágját bontogattam. Szerettem volna mielőbb a kezemben érezni, amit eddig csak a nadrágon keresztül tapinthattam. Levette az ingét, ez picit elvonta a figyelmemet, mert vonzott az izmos mellkas. De nem hagyta, hogy elidőzzek rajta. Vállamnál fogva már nyomott is le maga elé. Ahogy leguggoltam le is húztam egyben a nadrágját is. Feszülő szerszáma szinte kivágódott belőle. Rányomta a fejemet, én pedig hagytam. Teljesen bekaptam neki úgy szopogattam. Hallhatóan élvezte amit csináltam, de aztán felhúzott magához és a melleimet vette kezelésbe. Bimbóim már mereven vártak a szájára. Ő pedig nem habozott alaposan kényeztetni őket. Utána leguggolt elém és ő húzta le az én nadrágomat. Nem sokat teketóriázott, mert egyben a bugyit is lehúzta a nadrággal együtt. Lerángatta csizmáimat és türelmetlenül félrelökte az egész ruha kupacot. Keze fenekembe markolt úgy húzott az arcára. Forró szája szinte megőrjített, ahogy a dombomra tapadt. Majd végig perzselte alsó ajkaimat is. Nyelve kutatón fúrta közéjük magát és gyorsan rátalált már vágytól duzzadt csiklómra. Vadul nyalni kezdte, közben keze fenekemet szorongatta. Egyre szaporábban szedtem a levegőt. A pajzán énem bőszen vigyorgott, hogy mindjárt az előszobában ér az első orgazmus. De nem akartam még elélvezni. Próbáltam elhúzódni tőle, de kezei vasmarokkal szorítottak. Nem hagyta, azt akarta, hogy itt mindjárt az előszobában megkapjam a magamét. Még pár pillanat és tett róla hogy eljussam arra a szintre, hogy nem is akartam már sehová menni. Csak érezni a száját magamon. Ő pedig megadta azt nekem. Nyelve folyamatosan táncolt a csiklómon, nem eresztette egészen addig, míg egy halk sikollyal el nem élveztem. Akkor végre elengedett, felállt, de kezei tovább szorítottak úgy húzott magához. Hajamat félresöpörve nyakamba csókolt és újból simogatni kezdett. Semmi jelét nem adta, hogy beljebb akarna menni. Így végül halk kuncogással megkérdeztem:

-A hálószobát dísznek tartod?

Egy pillanatig kifürkészhetetlen tekintettel nézett rám, majd hirtelen szemvillanással derékon ragadott és a vállára dobott. És már vitt is befelé…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Guggolásom lendületével már rángattam is le róla a nadrágját a bugyijával együtt, majd a csizmái is lekerültek róla. Ott állt meztelenül előttem, kívánatosan, na és persze kívánósan….Nem sokat teketóriáztam, rögtön a puncijához hajoltam, és belemártottam a nyelvemet. Közben két kezemmel a puha, rettenetesen finom fenekébe markoltam, és szó szerint belehúztam magam a punciba. Egy ideig élvezte, majd, mintha menekült volna, de én nem hagytam. Ott helyben kivégeztem, és egy halk sikollyal el is élvezett. Felálltam, de továbbra is húztam magamhoz, haját félresöpörve a nyakát csókoltam.

- A hálószobát dísznek tartod? – kérdezte kacér mosollyal.

„De még mennyire, hogy nem” – gondoltam, majd rövid szünet után egyszerűen a vállamra dobtam, és bevittem a hálóba.

A nagy franciaágy üresen várt bennünket. Rá is engedtem fölöttébb szexi terhemet, ő az ágy közepére fészkelte magát. A feje fölé térdeltem, arca a fenekem alatt volt. Finoman leereszkedtem, zacsim az orrához dörgöltem, majd kicsit előrébb mozdulva a szájának. Aztán lenyúltam, a dákómat lenyomtam, mire kinyitotta a száját. Én meg szépen belenyomtam neki a szerszámot. Amint a makkom jó helyen volt, előre másztam, közben lassan eresztette be a szájába egyre mélyebbre. Aztán már ismét a puncijánál voltam. Mire odaértem, már érezhetően szopta a szerszámomat. Alaposan leengedte néhányszor, teljesen eltűntem benne. Nagyon izgató volt. Az imént kielégült punci éhesen tátogott értem. Erősen benyaltam ismét.

Nagyon jól szopott. Ritka az olyan nő, aki élvezi is és nagyon jól is csinálja. Na ő ilyen volt. Éreztem rajta, hogy mestere a szopásnak. Később ezt be is bizonyította.

Váltakozó hevességgel nyaltam egy ideig, aztán egy mozdulattal megfordítottam. Most én voltam alul, és ő nyomta a csípőjét az arcomra. Néha alig kaptam levegőt, úgy betemetett a puncijával. Aztán feljebb is csapkodni kezdtem a nyelvemmel. Ki nem hagytam volna, hogy a fenekét ne nyaljam ki. Még csak meg sem rezdült, olyan természetesnek vette, hogy ott is nyalom. Erre piszokul begerjedtem. Nem elég, hogy mesterien szopja a dákómat, még természetesnek is veszi a fenéknyalást is…Úgy rátapadtam a lyukaira, mintha az életem függne attól, hogy elélvez-e ismét.

Az életem megmenekült.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hálószobába vitt majd letett az ágyra. Középre húzódtam, hogy kényelmesen elférjünk. Ki is használta és a fejem fölé térdelt. Ágaskodó farkát a számba nyomta, majd előre hajolt és felizgult puncimat vette újra kezelésbe. Én pedig igyekeztem minél jobban benyelni szerszámát. Éhesen szopni kezdtem. Nagyon jólesett. Aztán hirtelen fordultunk egyet és én kerültem fölükre. Ölemet az arcára szorítottam, közben ismét tövig bekaptam a farkát és erőteljesen szopni kezdtem. Viszonzás képen ismét örült módon nyalni kezdett. De szája egyre följebb tévedt és bele-belenyalt a popsimba is. Mivel nem tiltakoztam így felbátorodott és egyre inkább ott körözött a nyelvével. Nagyon finoman csinálta, ezért egyre jobban rászorítottam magam az arcára. Pillanatok alatt kinyalta belőlem a következő orgazmust is. Farkával a számban élveztem el, nem engedtem el egy pillanatra sem. Mikor a gyönyör hullámai elcsitultak bennem még erősebben szoptam, mert úgy gondoltam ideje volna, hogy ő is élvezzen. Rászívtam magam a farkára és csak szoptam egyre intenzívebben. Éreztem a teste feszülésén, farka lüktetésén, hogy nem sok kéne már neki. De ő mást gondolt, mert kérte, hogy hagyjam abba picit. Mondván hogy nem akar még elélvezni. Illetve hogy szeretne kicsit játszani velem.

-Amit csak szeretnél. – mondtam ismételten neki és feltérdeltem mellette az ágyon. Erre habozás nélkül az éjjeliszekrény fiókjához nyúlt és kihúzta. Kivett belőle egy kendőt és szorosan bekötötte vele a szememet. Aztán már csak a fülemre hagyatkozhattam. Valamivel csörgött a fiókban, aztán a hátam mögé került. Karjaimat hátam mögé húzta és én már csak azt éreztem, ahogy a hűvös fém hozzám ér. Csattant csuklómon a bilincs. Ott térdeltem az ágyon bekötött szemmel, hátrabilincselt kézzel és vártam, hogy most mi fog következni. Egyre izgatottabban vártam, de sokáig csak a csendes lélegzetvételeit hallgathattam. Éreztem, hogy néz. Éreztem az illatát. De nem mozdult, nem szólt. Kezdtem elveszíteni a türelmemet…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamarosan ismét élvezett, és nyögése a farkamban halt el, mivel, mivel egy pillanatra sem engedte ki a szájából.

Aztán olyan intenzív szopásba kezdett, mint aki ki akar csinálni. Ám nekem más terveim voltak. Kértem, hogy ne végezzen ki mert játszani szeretnék, ha lehet. Ismét mondta, hogy bármit.

Bekötöttem a szemeit, majd a kezeit bilincseltem össze a háta mögött. Az ágyon térdelt, majdnem teljesen kiszolgáltatva nekem, és bennem egyre erősödött a vágy, hogy a nőt teljes egészében a magamévá tegyem. Uralni akartam. Csak néztem, amint egyre fogyó türelemmel térdel. Néztem a testét, annak önkéntelen rezdüléseit, és imádkoztam, hogy szeresse azt, amit én…

Aztán elé térdeltem, majd a bimbóit kezdtem nyalogatni. Hamar ismét csúcsosodni kezdtek a kis szépségek. Aztán finoman ráharaptam. Felszisszent, de nyomban kéjesen sóhajtott is. „Csak nem szereted?” – villant át rajtam a reményteli kérdés. A másikat is megharaptam, persze csak annyira, hogy éppen hogy fájjon neki. Ismét felnyögött, majd sóhajtott. „Na, ha tetszik neki, akkor hajrá!” – adtam ki magamnak a vezényszót. Lepattantam az ágyról, ismét a fiókba nyúltam, és elővettem egytekintélyes méretű műszerszámot. Hosszú, vastag, erezett, nagy makkú műanyag volt, szokták szeretni a nők. Tamara puncija már szinte folyt a nedvességtől, így nem okozott gondot szépen betolnom neki. Mikor megérezte a makkot, megremegett, aztán, miközben toltam befelé, egészen a hatalmas zacskóig, a szája is finoman remegni kezdett. Nagyjából sejtette mi vár rá. De csak sejtette, mert csak én tudtam mi következik majd. Azt eltökéltem, hogy a következő orgazmust a csillogó fekete műanyagtól fogja kapni.

A puncijába tövig nyomott dákót lassan elkezdtem ki-be húzogatni, miközben a bimbóit harapdáltam ismét. Hamar remegni kezdett. A műbráner vastagsága alaposan szétfeszítette a punciját, erezete meg igencsak izgatta őt. Ám ezzel nem elégedtem meg. Ha már feszül, feszüljön rendesen. Éppen ezért elkezdtem forgatni benne, miközben fel-le mozgattam finoman, de a húzogatás is megmaradt. Ez a fajta mozgás nagyon hamar egész testében megremegtette a nőt. Miközben ezt tettem vele, időnként csak belebámultam az arcába és kéjes gyönyört éreztem, hogy a nő alaposan szenved a kezeim alatt. Aztán kis idő múlva már a bimbóit nem bántottam, ám erősen keféltem őt a műanyaggal.

Aztán ismét élvezett. Mozgott, vonaglott, de én csak keféltem. Aztán hirtelen kirántottam belőle, rárogyott a sarkaira.

A saját élvezésem bestiális módjának gondolata már előre kéjes élvezetet nyújtott számomra……

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már majdnem végleg elveszítettem a türelmemet, mikor végre éreztem, hogy megmozdul. Közelebb helyezkedett hozzám és a mellbimbómat kezdte nyalogatni. Aztán mikor ágaskodni kezdett akkor hirtelen bele harapott. Egyszerre volt élvezetes és fájdalmas, így szinte egyszerre tört ki belőlem a fájdalom és az élvezett hangja. Erre beleharapott a másikba is. Majd ismét ott hagyott egy pillanatra és hallottam, hogy megint az éjjeli szekrény fiókjában kotorászik. Vajon milyen kincseket rejt még az a fiók? – tűnődtem magamban. A választ gyorsan megkaptam, mikor ismét elhelyezkedett előttem és puncimhoz igazított egy dildót. Szinte egyből reszketni kezdtem az izgalomtól és ez csak fokozódott mikor szép lassan belém tolta. Hatalmas darab volt, nem csak hogy kitöltött, de szét is feszített alaposan. Elkezdte ki-be járatni bennem, közben tovább gyötörte mellbimbóimat. Amikor pedig elkezdte forgatni bennem akkor már tudtam, én ezt nem fogom sokáig bírni. Szerettem volna most átölelni őt, hozzátapadni egész testemmel, de hátrabilincselt kezemtől ezt nem tehettem. Így is hamar utolért a gyönyör és én rángatózva élveztem el. Mikor végül kirántotta belőlem, kimerülten ereszkedtem vissza sarkaimra. Ismét térdelve vártam mi jön most. Mit fog kitalálni az én dús fantáziájú partnerem, hogy élvezve kínozzon. Most nem váratott sokáig. Hajamba markolva kényszerített, hogy hajoljak előre, egészen addig, míg szám előtt meg nem éreztem ágaskodó farkát. Még erősebben markolva hajamat addig nyomott, míg teljes egészében a számba nem engedtem. Éreztem a feszülését, lüktetését. Gondolom az előbbi elélvezésem se volt rá hatástalan ennek köszönhetően fokozott hevességgel nyomta fejem a farkára. Én pedig engedelmesen szopni kezdtem. De nem igazán hagyott lehetőséget a finom nyelv játékra. Hanem egyre nagyobbakat sóhajtva erősen kefélni kezdte a szám. Nem kímélve torkomig nyomta magát és nem zavartatta magát pillanatnyi öklendezésemtől sem. Arra számítottam, hogy a számba élvez, de játékostársam ismét meglepett mikor hirtelen kirántotta magát belőlem. Csak szapora lélegzetvételeiből sejtettem, hogy már tényleg nem sok kellet volna neki. Hallottam, hogy ismét a fiókban kotorászik és egyre nagyobb izgalommal vártam mit tervez még számunkra…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint a sarkaira rogyva lihegett, megint elkapott egy őrült vágy, és már nyúltam is a feje felé, majd a hajába markolva ráhúztam a száját a farkamra. Finom melegség fogadta a feszülő kéjrudamat, majd egyre erősödő szopás következett, ami pokolian jó volt, de nem elégedtem meg vele. Alaposan elkezdtem hát kefélni a száját. Időnként a torkára szaladt, öklendezett, amit hallani valami isteni volt.

Majdnem elélveztem, de meggondoltam magam, és kihúztam a szájából. Szinte megvadultam. Eljutott a tudatomig, hogy a nő,aki itt fekszik előttem, reszketve várja, hogy foglalkozzam vele. Egy kicsit keményebben. Felkeltem, a fiókban matattam ismét, hasra fektettem, majd a lábait kikötöztem az ágy lábaihoz de úgy hogy alaposan szétnyitottam őket. A kötelek nem voltak feszesek, de nagyon lazák sem. Aztán az előbb használt dildót benyomtam a puncijába. A lábait tudta kicsit összébb zárni, de a puncijában lévő szerszám ezt nagyon nem engedte, meg persze nagy mozgásszabadságot a kötelek sem engedtek neki. Már ettől is hidalt egy kicsit, de szó szerint szinte nyüszített, mikor a feje elé ültem szélesre nyitott combokkal, és a finoman sodort bőrszíj csíkokból álló korbács rojtos csíkjait a hátára ejtettem. Már tudta mi fog következni, és e tapasztalat ismét csak megőrjített. A hátam a falnak vetettem, a nő fejét a hajába markolva felemeltem, majd addig csúsztam alá, míg a farkam egészen a szájáig nem ért. Ekkor finoman beigazítottam a szájához, és elengedtem a fejét. Ha valaki próbált már hason feküdni úgy, hogy a kezeit a háta mögött összefogta az tudja, hogy a teste csak az egyik irányba akar, vagy lenne képes mozdulni: az ágy felé. Ebben az esetben nem az ágy jelentette a határt. A farkam, mely így szinte állandóan a nő torkát ingerelte. Eleinte persze még homorított, és nyakból szopott, de miután elfáradt…

Azt tudtam, hogy ez most addig lesz így, amíg el nem élvezek. Eleinte még meglegyintettem a hátát a korbáccsal……

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Várakozásom beigazolódott. Hasra fektetett és lábaimat szétfeszítve kikötötte. Majd az előzőleg már használatba vett méretes dildót nyomta belém. Összerándultam a feszítő érzéstől. Persze hiába szerettem volna lábaimat összébb rántani, a kötelék ezt nem igazán engedte. Ekkor éreztem, hogy elém ült és fejem felemelve becsúszott alám. Úgy helyezkedett, hogy ha fejem leengedem muszáj leszek a farkát tövig benyelni. Közben a hátamon megéreztem amint egy bőr korbácsot helyezett a keze ügyébe. Aztán számba igazította farkát és eleresztette a fejemet. Persze próbáltam tartani magam, egy ideig sikerült is, de egy idő után muszáj voltam leengedni a fejem. Farka ez által szinte torkomba csúszott, én pedig öklendeztem. Időnként éreztem amint hátamra csapott a korbáccsal. Legnagyobb bánatomra nem foglalkozott azzal, hogy kezét kinyújtva elérjen a fenekemig a bőrszíjakkal. Sokkal inkább élvezte, hogy farka a torkomig ér, vagy még egy kicsit tovább is. A pozíció nem igazán adott lehetőséget a finomkodásra így csak próbáltam torokból szopni. A fejem emelgetni ebben a helyzetben nagyon fárasztó volt, erre ő is rájött, mert ismét megfogta a fejem és elkezdte mozgatni magán. Ahogy járt rajta szám éreztem keménységét, lüktetését. Nyögései is elárulták, hogy közel már a cél. Egyre vadabbul rángatta a fejem magára én pedig szinte folyamatosan öklendeztem a torkomat birizgáló faroktól. Lehet ez adta meg neki az utolsó lökést, mert egy hosszú nyögéssel a számba élvezett. Szinte nem is érezhettem az ízét, mert egyből lefolyt a torkomon életnedve. Nyeldekeltem szaporán, ő pedig egyre lassulva még mindig mozgatta fejemet magán. Farka továbbra is keményen meredezett én pedig már igazán szívesen éreztem volna magamban őt máshol is. De egyelőre még nem eresztette el a fejem. Lassan mozgatta magán, aztán megállt, elengedte a fejem így rábuktam teljesen. Ismét erősen lüktetett bennem, élvezte az érzést, ahogy kitölti a szám. Jó ideig ült így, mozdulatlanul tövig a számban. Végül kihúzta magát belőlem és odébb húzódott. Leoldotta szememről a kendőt, majd lehajolt hozzám hogy a szembe nézhessen. Tekintetében egyszerre volt jelen minden: vágy, hála, ígéret. Éreztem, ahogy keze lassan elveszi a hátamon felejtett korbácsot…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon alaposan megitattam a nedvemmel, nyelte szaporán, én meg egyre csak spricceltem. Még egy ideig mozgattam a fejét magamon, majd elengedtem, amitől ismét rám bukott teljesen.

Aztán kihúztam belőle, levettem a kendőt a szemeiről, majd a kissé kába, homályosan csillogó szépségekbe néztem. Egyszerre volt bennük elégedettség, és várakozás is. Éreztem, hogy ez nem elég neki. Nagyon sokat nem tudtam róla, de biztos voltam benne, hogy kell még neki valami. De ő is hasonlókat olvashatott ki az én szemeimből. Nagyon jó volt, ahogy belé lőttem a spermámat, az meg még jobb, hogy itt fekszik előttem szétvetett lábakkal, puncijában a dildóval, és csak az enyém. Uraltam a testét-lelkét. Háta, csodás gömbölyű feneke szinte kínálta magát.

Kezeit oldalra kinyújtottam, és bár nem kötöztem le őket, egy-egy erős nyomással jeleztem neki, hogy azokat onnan nem mozdíthatja el. Fejét balra fordítottam, majd a másik oldalára léptem, ahol nem láthatott. Egy erősebb csapással a fenekére sújtottam. A korbács vékony bőrfonatai suhantak a levegőben, majd éles csattanással vágódtak a fehér, puha húsba. Megrándult, kicsit feljajdult, de nem mozdult. Ismét lecsaptam. Megint rándult, és jajdult. A hatodik csapásra már halkan felsikoltott, de még mindig nem mozdult. Feneke ingerlően rezgett a csapásaimtól. Aztán szépen lassan a másik oldalra mentem, megálltam előtte, rám nézett, én meg a farkamra mutattam. Az ágy szélére térdeltem, odahelyezkedett elém, és bekapta. Szopott, de nem tetszett ahogy csinálta, így ismét rácsaptam. A farkamba fojtott nyögése jelezte, hogy lassan kezdi érezni a korbács fájdalmasabb oldalát is. Viszont, igyekezett jobban szopni, de nem sikerült, így ismét csaptam. Szűkölt, és még erősebben szopott. Gyors egymás után még kapott kettőt a fenekére. Már kezdett fájni neki. Szemei kidülledtek, de rendületlenül szopott. Aztán kivettem a szájából, mire az ágyra esett.

Aztán a fenekéhez léptem, a két, alaposan szétnyitott lába köze. A dildo remegett a puncijában, ahogy a nő teste is ezt tette. Most a tenyeremmel csaptam a popsijára. Nem teljes erőből, de volt húzása a csapásomnak. Akkorát csattant, mint egy pisztolylövés. Aztán támadt egy remek ötletem a nő újbóli kikészítésére.

Bal kezemmel megfogtam a dildót és megcsavartam a punciban, miközben finoman beljebb toltam. Már ez is egy kéjhullámot indított el benne, csakhogy közben a fenekére csaptam a tenyeremmel…Na ettől már homorított. A dildót csavargattam benne, nyomogattam, húzogattam, közben szaporán csattant a tenyerem a popón. A nő már nem fojtotta magába nyögéseit, sikolyait. Szaporán törtek elő belőle a kín és az élvezet hangjai.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A korbács hangosan csattant a fenekemen újra és újra. Aztán mellém állt és az ágyra térdelt majd a farkára mutatott, hogy szopjam. Engedelmesen szopni kezdtem, ő pedig újra rácsapott a fenekemre többször is. Egyre erősebbeket ütött, a fenekem pedig kezdett égni a csapások alatt. A tűz lassan kúszott szét az egész testemben. Nyögéseimet tompította számban lévő farka, amire alig tudtam már figyelni az ütései alatt. Észrevehette, mert kivette a számból és hátrament a fenekemhez. Ezúttal a tenyere csattant rajtam. Jóval nagyobbat szólt, mint a korbács, bár hasonlóan fájdalmasat. Apránként kezdett elborítani az a különleges fájdalommal teli kéj, amit a fenekelés okoz minden alkalommal. Mikor pedig a fenekem csapkodása mellet elkezdte bennem forgatni a dildót szinte szétrobbant testemben a gyönyör. Hosszan, sikoltozva élveztem el. Nem várta meg hogy elcsituljanak bennem a kéj hullámai, szinte rögvest kirántotta belőlem a dildót és ő maga furakodott a helyére. Fejét fenekembe fúrva hevesen nyalni kezdte. Nem aprózta el vadul nyalta puncim és a fenekem is egyszerre. Közben keze erősen belém markolt, hol néha aprókat rám csapott, hol simogatott. Érezhetően lett egyre türelmetlenebb, majd fölém helyezkedett és hirtelen tövig tolta belém a szerszámát. Hüvelyem össze-összerándult, még nagyon érzékeny volt, de nem érdekelte vadul dugni kezdett. Teljesen leszorított, mozdulni sem tudtam így csak tehetetlenül élveztem, ahogy farka ki-be járt bennem. Mikor a kezdeti érzékenység elmúlt akkor már nagyon jólesett és próbáltam úgy helyezkedni, hogy minél mélyebbre hatolhasson bennem. Ő pedig továbbra is megállíthatatlanul mozgott bennem. Ágyéka fenekemen csattogott, közben keze alám nyúlt és a mellembe markolt. Ujjai a bimbóm keresték és fájdalmasan rászorítottak. Hangosan felnyögtem, amire újabb szorítás jött válaszul, közben ugyanekkor farkát is vadul mélyebbre döfte…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hangos élvezése kéjes gyönyörrel töltött el. Miattam sikoltozott, tőlem élvezett, a kezeim, nyelvem, szerszámom, na és a fantáziám műve volt, hogy élvezett. Ez újabb lendületet adott nekem, és a dildót kirántva belőle hevesen nyalni kezdtem. A punciját, a fenekét felváltva érintettem meg, szinte eszelősen nyaldosva a csodás részeit. A nő közben megadóan feküdt előttem, teste meg-megrándult a kéjtől. Aztán fölé hajoltam és behatoltam. A forró punci szinte égetett, nedvétől hangosan cuppogva járt benne a farkam. Ágyékom csattogott a fenekén, miközben kezeimet a teste alatt előre nyomva a melleit markolásztam. Mikor a bimbókat megtaláltam, két ujjam közé csippentve megszorítottam, mire feljajdult. A nő kicsit mocorgott alattam, igyekezett minél jobban befogadni a dákómat. Ez is a tökéletes magadás jele volt, és ez is fokozta azt a fajta vad vágyamat, hogy még alaposabban kikészítsem őt.

Egy rövid ideig szaporán mozgattam benne a farkamat, majd kihúztam. Mögé térdeltem és széthúztam a popsija dombjait. A fenéklyuk kíváncsian nézett szembe velem, és azt gondoltam, hogy ahol a nyelvem, ott a farkam….Ha már kinyaltam, akkor most dugjam is meg. Finoman a lyuknak nyomtam a makkomat, mire Tamara megrezzent. Ettől persze egy kicsit sem hátráltam meg. A makkom félig viszonylag simán hatolt be a szűk résbe. Ismét fecergett, hogy simán menjen a dolog. Szapora légzése és nyögései elárulták, hogy felkészült a teljes behatolásomra. Várta, hogy beteljesüljön az erőszak, melyet venni fogok rajta, mely erőszak a maga brutális, mégis félelmetesen izgató és finom mivolta egy átlagos nőnek talán tényleg vad és fájdalmas lenne, de neki nem az. Neki ez is a kéj maga.

Addig nyomtam befelé a dákómat, amíg a makkomat el nem nyelte a lyuk. Ekkor megálltam. Csak álltam egy ideig, éreztem, hogy az izmai hol rám feszülnek, hol elernyednek. Aztán, mikor már nem szorítottak, ismét nyomtam befelé egy kicsit. Aztán ismét megálltam. Ezt addig játszottam, amíg teljesen benne nem voltam.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit csalódott voltam mikor kirántotta magát belőlem. De ahogy széthúzta a fenekemet már tudtam mit akar. Lassan egészen lassan tolta befelé szerszámát a szűk nyílásomba. Próbáltam úgy helyezkedni alatta, hogy könnyebb legyen. Nem sietett, türelmesen várta hogy ellazuljak, majd tovább préselte magát belém milliméterről milliméterre. Mígnem teljesen kitöltött. Ekkor ismét megállt egy időre és várt, hogy legyen időm hozzászokni az érzéshez. Aztán lassan mozogni kezdett bennem. Élvezettel húzkodta ki-be magát a még mindig szoros, de már táguló nyílásomba. Elégedettségét egyre hangosabb sóhajai, nyögései is elárulták. Élvezte, ahogy ott feküdtem alatta kiszolgáltatottan ő pedig felnyársalhat kedvére. Kezdett picit gyorsabban mozogni bennem. Csípőmet szorosan markolta, ahogy döfködött és egyre jobban eluralkodott rajta a kéj. Sokáig járatta magát bennem kiélvezve minden egyes pillanatot, próbálta minél tovább visszatartani az élvezést. Végül hangos kiáltással robbant belém és elárasztotta popsimat magjával. Lihegve, kimerülten rám rogyott, de nem húzta még ki magát belőlem. Lélegzete tarkómat csiklandozta, ahogy feküdt rajtam. Keze szinte automatikusan simogatott. Nyugtatóan, önmagát csitítva. Majd kicsit később már célzatosan újra engem izgatva. Testem még mindig forró volt és izzott benne a ki nem oltott tűz. Éreztem, ahogy farka lassan újra életre kel bennem. Kezét combjaim közé fúrta és csiklómat kereste. Mikor rá talált két ujja közé csippentve erőteljesen ingerelni kezdte. Közben apró lökésekkel újra mozogni kezdett bennem. Nem kellet sokáig várnia túlhajszolt érzékeim gyorsan megadták magukat és szinte pillanatokon belül elélveztem. Már csak nyöszörögni tudtam a kéjtől, ahogy csapzottan, kifacsarva hevertem alatta.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetetlenül izgató látvány volt a popsiban mozgó szerszámom. Nyögdécselt alattam, én meg ismét egyre fokozódó vággyal mozogtam benne. A tudat, hogy a fenekét kefélem csak rátett egy lapáttal a dologra. Popsija izmainak minden egyes rezdülésével igyekezett kipréselni belőlem a magomat. Ez aztán sikerült is neki, bár igyekeztem minél több időt eltölteni a popsijában, ám a hihetetlenül izgató helyzet, hogy a nőt tökéletesen a magamévá teszem, nem tette lehetővé, hogy nagyon sokáig húzzam a dolgot…..

Aztán, miután alaposan telepumpáltam, csak ráborulni volt erőm. Lihegtem, ajkaimmal éreztem nyirkos bőre ízét, és kezeim ösztönösen elkezdték simogatni a csodás testet. Mellkasa alól kitüremkedő melleinek puha bőre, csípője érintése határozottan jól esett számomra. Eleinte talán azért, mert hálás voltam neki a gyönyörért, ám pár perc múlva már azért, mert éreztem a szerszámomba visszatérő életet. Mivel végig benne voltam, testének önkéntelen rezdülései kicsiny szorításokként jelentkeztek a farkamon. Popsija beszélt hozzám: még, még! Követelte a kéjt magának. Egyik kezemmel célba vettem a csiklóját, és rövidke játék után ismét egy orgazmusba küldtem a nőt. Micsoda élvezet volt! Vonaglott alattam, én meg az ágyhoz szögeztem a dákómmal méghozzá úgy, hogy az ismét merev szerszámom a fenekében állt.

Bár kimerülten feküdt alattam, feneke kefélése teljesen magával ragadt. Annyira élveztem, annyira izgatott, hogy még nem akartam abbahagyni. Feltérdeltettem, miután kissé kipihegte magát, és egészen az ágy szélére igazítottam. A lábszárai a levegőben voltak, és így, hogy előre döntöttem, a kidomborodó feneke pokolian izgató volt. Nem is tudtam megállni: mögé léptem, és kis igazítás után a már kitágult popsiban voltam ismét. Ő csak nyöszörgött, többre már nem igazán futotta az erejéből. Mozgásom nem volt túl gyors, de egyenletes, és közben ismét ujjazni kezdtem a punciját. Eltökéltem, hogy az ájulásba kefélem és élveztetem a nőt. Meg magamat. Azt tudtam, hogy most erőm utolsó tartalékait kell mozgósítanom ahhoz, hogy maradandó élmény és élvezetet nyújtsak Tamarának.

No_signal (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mintha csak az élvezésem új lendületet adott volna neki. Nem hagyta abba a mozgást. Feltérdeltetett, majd újból belém tolta magát. Kitágult popsim akadálytalanul magába fogadta szerszámát. Közben ujjai puncim bejáratát izgatták. Hiába voltam teljesen kimerült, csak sikerült újra lázba hoznia. Erősen pucsítottam neki hogy minél kényelmesebben hozzám férjen. Ő pedig nem is okozott csalódást. Váltakozó ritmusban játszott velem. Hol tövig tolta magát a fenekembe és erőteljesen járatta bennem a farkát, hol pedig hátrébb húzódott, hogy a kezének legyen helye puncimat izgatni. Ez a kettős játék a végletekig felcsigázott. Bármilyen fáradt és kimerült is voltam eddigi játszadozásunktól most szívem szerint átvettem volna az irányítást, rápattantam volna és dákóján vadul lovagoltam volna a gyönyörbe. De gyorsan kiverte fejemből ezeket a gondolatokat egyre hevesebb döfködésével, ahogy újra és újra felnyársalt farkával. Az újabb gyönyör szinte megváltásként érkezett. Mint hosszú szenvedés után a feloldozás.

Teljesen kimerülve rogytunk össze és mozdulni képtelenül heverünk sokáig. Az eszméletvesztés előtti utolsó gondolatom az volt: nem bántam meg ezt a találkozást. Igazán nagy kár lett volna kihagyni az életemből ezt az élményt és ezt a pasit…

Tartalomjegyzék