Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valami nőcske jött a városba egy másik irodából és a szállodában szállt meg. Nekem kell pátyolgatni ebben a pár napban, és nem sok kedvem van hozzá, szóval ajánlom, hogy jó nő legyen. Odaérek, és ajtót nyitsz... Hmmm... Mégis jó lesz ez a pár nap, ahogy látom..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte rád sem nézek, amikor kinyitom az ajtót, annyira el vagyok merülve a papírjaimba.

- Szóval, magát küldték. Örvendek. Jöjjön be. - darálom a szavakat, minden átélés nélkül.


Téged nem figyeltelek meg, de az illatodat megéreztem. Kellemes, állapítom meg.


Mielőtt kinyithatnád a szádat, hogy mondj valamit, megcsörren a mobilom.

- Igen? - veszem fel. - Jó, negyed óra múlva lent leszünk. Köszönöm. - fejezem be rövid úton a beszélgetést. - Mindjárt itt a kocsi értünk. - Közlöm veled, még mindig figyelemre se méltatva, ami téged egyre inkább bosszant...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval kocsikázni akar a hölgy... Én nem rendeltem autót, de ahogy látom feltalálod magad. Hát jó. Nagyon a papírjaidba vagy temetkezve, de legalább alaposan megnézhetlek.

- Bemutatkoznék... - próbálok beszélgetni - az irodából küldtek, hogy Önnek segítsek amíg itt tartózkodik.

- Rendben. - feleled, és visszatemetkezel a papírok közé. Ez a szemtelenség már kezd felháborítani, de a kedvedben kéne járjak, hiszen nem lenne jó első alkalommal összevesznünk.

- Itt a kocsi! - és már indulsz is az ajtó felé. Alig győzök utánad menni.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remek, beszélgethetnékje van az úrnak.... Feltétlen most kell ezt? - morcogok magamban. A lifthez érünk, hamar jön. Te alig érsz utol, már épp csukódna be az ajtó.

- Itt van néhány irat, ezeket tanulmányozza majd át. Fontos lesz a későbbiek során. - mondom kimérten. Remélem, többet nem kell magyaráznom neked....


A kocsi már valóban lent vár minket. Alig szállunk be, már indul is.

- Hosszú út lesz hölgyem, helyezzék magukat kényelembe. - mondja udvariasan a sofőr.

- Köszönjük. - felelem és felhúzom a két térfelet elválasztó sötét ablakot.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezd idegesíteni a nő. Hiába néz ki jól, a dámát adja. Leérünk a lifttel, és amikor kiérünk meghökkenek: limuzint rendelt! Pedig gondoltam városnézésre egy kis kocsi lesz... De ha van pénze erre, nem tiltakozom. Ha már vezető a másik irodánál. Nem szólok semmit, beszállok hozzá. A kezembe nyomott papírokat tanulmányozom.

- Tehát akkor dolgozunk, mint várost néznénk. Rendben. - Jegyzem meg úgy magamnak, de hogy halld is. Elindulunk. Ez a szemtelenséged egyre inkább felhúz... Na meg a dekoltázsod is...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Na jó, ide figyeljen, kedves uram! - hajolok hozzád közel, mert velem szemben ültél le. Te felpillantasz, és közben végigmérsz.

- Mivel én reggel 10-re rendeltem egy embert a helyiektől, és mivel önt délután 3-ra küldték... így a városnézésre szánt idő lecsökkent némiképp. A másik meg, igen, dolgoznunk kell, mert ezt holnapra le kéne adnom a maga irodájának, és egy csomó adat kell az anyaghoz, amit nekem voltak szívesek nem megadni, így ezek beillesztése a iratba magára vár. Így már érthető ez a nagy sietség?... - kérdezem jéghideg hangon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Na ezt jól megkaptam...

- A késéről nem én tehetek... - kezdeném a mentegetőzést, de a hideg, érdektelen tekinteted miatt inkább nem folytatom... De egyre inkább gyűlik bennem az, hogy visszavágjak neked... vagy... ott a limuzinban leteperjelek és megmutassam, hogy a szemtelenségedből vegyél vissza. Már el is képzeltelek úgy, hogy... ááá... nem. Elhessegetem a gondolatot, még képes lennél kifogást keresni mindenben.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan meleg van, utálom ezt a hőséget!... - gondolom magamban.

- Ugye nem zavarja?.... - kérdezem, vagy inkább kijelentem, és leveszem a blézerem, mert már tényleg kezdek megsülni.

Milyen mázli, hogy van minihűtő is ebben a kocsiban! Nem véletlenül kértem ilyet...ebben minden van, ami kell.

Kiveszek egy kis üveg hideg ásványvizet...

- Kér maga is? - kérdezem, miután ittam, de neked valahogy fura a tekinteted...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, hogy nem bírsz magaddal és játszol velem, mert megteheted. Hát jó, próbáld csak... Aztán leveszed a blézered, és ettől a mozdulattól kidomborodsz rendesen, a melled szinte átüti a ruhád... Mmmm... máris engedek a játéknak, és elterelődnek a gondolataim.

- Nem, köszönöm. - válaszolok az invitálásra, bár lassan tényleg kezdek kiszáradni... Hirtelen még azt is elfelejtem hová megyünk. Ráadásul dugóba is kerültünk...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ekkor megcsörren a mobilom.

- Szia Édes! Mondd persze, nem zavarsz. - csicsergem a telefonba, amin te nagyon meglepődsz. Ez teljesen más hangszín, mint amit eddig hallottál tőlem.

- Hát, odamenni most nem tudok... de nagyon fontos? ... Jó, akkor figyelj, itt vagyunk a ... - picit oldalra dőlve kinézek az ablakon - Huszadik utca és a Posta sarkánál, tudod hol van? Helyes. Mivel az egész város áll, ideérsz, mire tovább mennénk. A kedvenc kocsimat kaptam, meg fogod ismerni. Akkor hozd el, amit át kell néznem. .... Várlak! Szia!... - teszem le. Te kérdőn nézel rám, de én nem válaszolok.

... Nem sokkal később nyílik az ajtó és beszáll egy velem egykorú nő, szintén szolid, mégis kihívó ruhában.

- Elnézést a zavarásért! - néz rád bocsánatkérőleg. Te meglepődsz, mert férfit vártál...

- Nem zavarok sokat, ígérem... Ezeket kéne átnézned. És köszönöm még egyszer. - mosolyog a nő, és átadja a papírokat.

- Nincs mit. - felelem én is mosolyogva.

- Akkor, én nem is zavargok tovább. Jó araszolást! - mondja a nő, szájon csókol engem.

- Köszi, szia! - búcsúzom tőle én is. A nő kiszáll, te meg az állad keresgéled...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyelőre szóhoz sem tudok jutni, úgy ülök, mint aki nem tudja mi történik körülötte. Először is a más hangszín, aztán egy nő, aki szájon csókol. Na várjunk csak egy pillanatra. Hadd fogjam fel. Szóval te egy ilyen szabados életet élsz és csak előttem adod a keménykezű főnökösdit? Hmmm... Bár tény, hogy a barátnőd lazábbnak tűnt és biztos nyitottabb is, de veled leszek pár napig. Lássuk csak, te mennyire vagy nyitott:

- Csak nem a barátnője? Ő is itt lakik a városban? Vagy esetleg valami rokon? - puhatolózom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ön szájon csókolja a rokonait?... - tettetek meglepődést. - Igen, ő a barátnőm. Miért, van ellene valami kifogása? A pasimnak nincs... csak azért kérdezem.... - mosolygok magabiztosan. Tudtam, hogy ez majd fejbeüt téged.

- Valami gond van netán? Olyan szótlan lett... - mosolygok még mindig és előrébb hajolok a hatás kedvéért..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pasija van, meg barátnője? Teljesen meglepődtem... Amikor előrehajolsz, akkor a dekoltázsod látványa is kissé eltéríti a figyelmemet.

- Ö...öööö... miről volt szó? - kérdezem magamhoz térve - Elnézést, a meleg az oka...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hát persze... az a fránya meleg... - mondom és kigombolok még egy gombot a blúzomon. Te le sem bírod venni a tekinteted a dekoltázsomról...

- Ott tartottunk, hogy meglepődött, hogy nem csak a fiúkkal vagyok jóban... - gondoszkodom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ja igen... - de még ahogy kigomboltad a blúzod... hát eddig is jól láttam, de ezután a melltartód is elővillan. - Szóval a papírok? Mi a baj velük? - kérdem, mert megint elvesztettem a fonalat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melléd ülök, hogy jobban tudjak neked magyarázni... Feléd hajolok, picit hozzá is érek a válladhoz, miközben magyarázok.

- Látja, rögtön itt az első oldalon, nem tudom a cég székhelyét, cégjegyzék számát, adószámát....

- mondom, de te alig tudsz figyelni.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mellém ülsz és ahogy a paprt elém rakod, a látószögem hirtelen megváltozik: egyenesen belátok a cicidhez... Bólogatok, mint aki érti, miről van szó, pedig nem is tudom mit mondasz. Azt látom, hogy igazán szép, csipkés melltartód van, amiben csak úgy hegyesedik a bimbód...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Maga nem is figyel rám! - korhollak, mert nem reagálsz semmit. Követem a tekinteted. Szóval a mellemet nézed. Ahogy akarod...

Nem szólok semmit, de az egyik kezemmel kigombolok még egy gombot, és még jobban széttárom a blúzom...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- De.. de figyelek... - nyögök fel, csak ugye nem a papírokra, hanem a blúzodba. Észre sem veszem, hogy újabb gomb nyílik meg, csak azt látom, hogy jobban látok... a szememmel már a blúzodban simogatom a melled, elképzelem, ahogyan a tenyeremben tartom, simogatom, elképzellek melltartó nélkül...hjajjj... sóhajtok fel.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még egy gombot gombolok ki -az utolsót-.... és még jobban közelebb hajolok hozzád... látom, hogy le sem bírod venni a tekinteted a melleimről.

- Tetszik a látvány? - kérdezem nagyon halkan, a füledbe suttogva...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nagyon tetszik - felelem önkívületlenül, aztán kapcsolok, hogy mit is kérdeztél és ocsúdom fel, hogy már nem is papírozunk... De aztán kapcsolok: ha már itt tartunk, akkor fokozzuk... Benyúlok a blúzod alá, és tenyerembe simul a melled.

- Nagyon tetszik.. finom - súgom vissza.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Akkor mire vársz?! - kérdezem halkan. Rám nézel, és látod, hogy nem fogok tiltakozni.

Lassan odahajolok hozzád, és a nyakadat harapdálom, a kezemmel meg a farkadat kezdem simogatni, aminek már nem kell sok ingerlés, már úgy áll, mint a cövek.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem, ahogy sodródom és átadom magam neked. Cicidhez hajolok, kibontom a melltartódból és a számba veszem...mmmm... finoman keményedik a nyelvem alatt, és a számmal szopogatom is, hogy még jobban érezzem hogyan kívánsz... Elővetted a farkam a nadrágból és egyenletesen húzogatni kezded... olyan jól esik... Már feszült odabent...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Félig levetkőztetlek, előveszem a farkad a nadrágból, és úgy izgatlak tovább. Leveszem a blúzom és melltartóm is, hogy semmi ne akadályozzon téged a kalandozásban.

Lefekszem a padlóra, a lábaid elé, felkönyökölök, és hívógatólag nézlek...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tetszik ez a póz, kifejezetten hívogató! Ne is várakoztassalak sokáig, és amíg oda nem érünk megkapod, amit érdemelsz a szemtelenségedért. Föléd hajolok és szopogatni kezdem a melled. Kezeim már a popsidnál járnak, és bebújnak a ruhád alá... Érzem tested forróságát, és megfogod a fejem, ráhúzol a cicidre...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felnyögök, élvezem amit csinálsz, de még jobban akarom, úgyhogy odahúzom a fejed a melleimhez.


Amikor egy pillanatra megállsz, addig én levetkőzöm sebtiben, pár pillanat alatt meztelenül fekszem előtted...


Megfogom a kezed, és végigvezetem a testemen, hogy érezd, azért én (is) irányítok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem a tested minden pontját, ahogyan a kezem lesiklik a térdedig... Majd fel a combod belső felén az ajkaidig, aztán a hasadon át a cicijeidhez kúszom... Imádom az illatod, és a nyakad puszilgatom, aztán a vállad következik... néha-néha aprókat harapok bele, amit nyögéssel hálálsz meg... Kezem újra lesiklik a puncidig és ujjaim az ajkaid közé bújnak...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom, ahogy a testem megannyi részén érezlek téged... kezed a puncimhoz siklik, és nem áll meg a kapuban... felnyögök, a fejemet hátra hajtom, annyira élvezetes, amit csinálsz.

A lábaimat széttárom, hogy még könnyebben hatolhass belém...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Két ujjamat bedugom a puncidba, odabent felfelé feszítem őket, és gyengéden masszírozlak. Tenyeremmel a dombodnak feszülök, és a csiklód sem maradhat ki a jóból. A cicidre hajolok és szopni kezdem a bimbód. Másik kezemmel a popsid alá nyúlok és jobban magamhoz húzlak.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Iszonyatosan élvezem, amit csinálsz... hangosan nyögdécselek. Annak sem vagyok tudatában, hogy a söfőr mindent hallhat.... De, ha tudnám sem érdekel... minden gondolatomat te töltöd ki.


- Csináld még! Ne hagyd abba! - csak ennyit bírok mondani.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ismét dugóba kerültünk, de észre sem vesszük, hiszen úgy egymásba merültünk... Ujjaim egyre jobban masszíroznak odabent, és a tenyerem is jobban masszíroz, érzem, ennek kirobbanó hatása lesz nálad, úgyhogy a másik kezemmel a cicid masszírozom és mélyebben veszem a számba a bimbód, hogy odabent szívjam, szopjam, nyelvemmel masszírozzam...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bennem játszik a kezed, én meg a farkadat masszírozom... Érzem, hogy az érintésemtől egyre keményebb lesz.

Már nagyon kívánom, hogy bennem legyél. Ezért szembe fordulok veled, megtámaszkodom a tenyeremen, és a csípőmet is kicsit megemelem...


- Tégy magadévá!... - mondom fátyolos hangon és ködös tekintettel.


Te meglepődsz kissé ezen az egyenes és félreérthetetlen "követelésen"...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Föléd hajolok és a már igencsak kemény farkam beléd dugom jó mélyen... Érzem, ahogyan körbefogja a puncid forrósága, és golyóig hatolok egyre beljebb... A pillanat kiélvezése után befeszítek benned és ki-be jár benned a farkam. Érzem ahogy a makkom dörzsölődik benned, alaposan kitölt mindenhol. Nyakad és füled harapdálom közben...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre... teljesen hozzád simulok, felveszem a ritmusod... már annyira kívántalak... ahogy mozogsz bennem, minden egyes mozdulatoddal újabb gyönyört okozol nekem.

Lehunyom a szemem, annyira élvezem. Te felpillantasz rám, és meglátod a félig nyitott számat... Nem késlekedsz soká, ráhajolsz, és egy forró csókot kapok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy csókollak egyre hevesebbé válunk és csókunk közben egy igazán mély húzással és lökéssel elértem a célom nálad... A számba sikítasz, de még mozgok rá párat.. Nem hagyom, hogy más meghallja, csókollak tovább...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden izmom megfeszül... Olyat élvezek, hogy sikítanom kell, de senki nem hallja, mert a csókod elfedi a hangom... nem engeded a számat, csókolsz tovább. A hátadra téved a kezem, és végigsimítok rajta, egészen a fenekedig. Mefogom a popsid és még jobban magamra húzlak...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezz csak drága, élvezem, ahogyan próbálnál sikítozni, és még akarsz belőlem... Akkor ha ezt így szereted, akkor kapsz még egy kis masszírozást a farkamtól. Nem is engedlek, és nem érdekel milyen érzékeny vagy és lángolsz. Megérdemled a kis rosszalkodásod miatt, amit még a hotelnél és utána műveltél velem... Úgyhogy most megjáratom benned a farkam... körbe-körbe, aprókat mozgok a csípőmmel, hogy a csiklód is megkapja a magáét...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ezt már nem hiszem el... újabb gyönyörhullám fut végig rajtam... újra sikítanom kell, de te most sem hagyod ezt.


Megkarmolom a hátad, most már két kézzel, hogy érezd, mit okozol... az egész testemben remegek. Két orgazmus egymás után...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom, ahogyan újra elönt téged a gyönyör és a hullámokba beleremegsz.. Lassan alig bírsz mozdulni... Nagyon helyes, megérdemled! Most már tudod hogyan játssz velem... Ahogyan csitulnak a hullámok, kijövök belőled és leülök az ülésre... Élvezem, ahogyan pihegsz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen kikészítettél... és aztán, mint aki jól végzet dolgát, visszaülsz az ülésre. Én erőt gyüjtök, nem tudok még ilyen hirtelen felkelni.

Te meg kajánul mosolyogsz ültödben. Élvezed, hogy látod mit okoztál.

- Élvezed, mi? - kérdezem mosolyogva. Te nem válaszolsz, csak mosolyogsz tovább önelégültem.


Pár perc pihenés után újra támadásba lendülök...

Felülök veled szemben és a kezembe veszem a mobilom. Sms-t írok.

- Telefonon hívsz segítséget? - kérded. Most én nem válaszolok, csak mosolygok kajánul.


...


Rövid idő elteltével nyílik az én oldalamon az ajtó, és beszáll az a nő, aki már járt a kocsiban nemrég...

- Kellenék édes? - búgja, és odabújik hozzám.


Te elámulsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egészen addig elégedetten tekintettem rád, amíg fel nem bukkant a barátnőd... Hoppá.. két nő... kezdek megijedni, hogy akkor hogyan fogok egyáltalán kiszállni a kocsiból??? Képesek kivégezni engem csupán örömből! Mi lesz itt most?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én odahajolok a nőhöz, és valamit a fülébe súgok. Mire ő végigmér téged, rám néz és bólint. Te ettől azért kicsit kezdesz pánikolni, nem tudod, mire számíthatsz tőlünk.


Következő meglepetés az számodra, hogy a nő is elkezd vetkőzni, amibe én is besegítek neki, közben nyaljuk faljuk egymást....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan elkezditek egymást kényeztetni, nagyon izgat a látvány, nem is bírok a farkammal és húzogatni kezdem a farkam. Néha rámnéztek és tovább folytatjátok a játékot. Nagyon izgat a dolog, bár rajtam játszanátok mindketten.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ki sem mondod, mi tudjuk, hogy mire vágysz... Mindketten átülünk melléd, két oldalról fogunk közre, és elkezdünk simogatni, csókolgatni... te hirtelen azt sem tudod, hogy melyikünket figyeld, hova kapd a tekinteted...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A tekintetem még hagyján, de amikor a barátnőd a golyóim alá nyúl és csókolni kezd, te pedig húzogatod a farkamat, hát akkor kezdek elveszni a jó rengetegében... Ez a két nő abszolút el tudja vonni a figyelmem, nem is értem miért maradt ki eddig - ez a gondolat futott át az agyamon. De már abszolút kikapcsolok, mert azt sem tudom melyik érzékemmel izgattok jobban.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Döbbenetes hatást értünk el nálad, tényleg nem tudod már követni, hogy melyikünk keze hol simogat téged...

Magam felé fordítom a fejed, és megcsókollak hosszan... közben simogatom a mellkasod, és a farkadat is kényeztetem...

Aztán a barátnőm fejét emelem fel, és úgy, hogy te is jól láthasd, megcsókolom őt is.

Közben egyikünk sem hagyja abba az izgatásodat...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már azt sem tudom mi izgat jobban: a farkamat masszírozó ujjaid, a barátnőd golyózása, a csók... Ráadásul a barátnőd ujja elkalandozott a lyukam felé és a csókodtól még tiltakozni sem tudok...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Épp azt akarjuk elérni, hogy elveszítsd a fejed, és azt, hogy istentelenül nagy élmény maradjon ez neked...

A barátnőm (Yvett) megsimogat engem, amit te nem láthatsz, nem is érzékelsz, de én tudom, mit jelent. Elválnak ajkaink, és én a farkadat kezdem el szopni, nyalogatni.

Yvett a nyakadat harapdálja, aztán az arcodat csókolgatja, majd a szádat veszi birtokba. Neked időd sincs tiltakozni...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen megadom magam, azt csináltok velem, amit csak akartok, mert a négy kéz és a két száj az valami csodát művel velem... Viszont ha így lefoglaltok, a végén még azt sem tudom kontrollálni mikor fogok a szádba repülni... Hiszen már nem vagyok ura az érzékeimnek...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Azt hiszem, kezded elveszteni a fonalat... - búgja a füledbe Yvett. Majd elkezdi csókolgatni a mellkasod, és végül eléd térdel. Most már ketten kényeztetjük a farkad, simogatjuk, nyalogatjuk...


Te le sem bírod venni rólunk a tetkinteted...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ketten nyalják a makkom és felváltva kapják be és szopják... egyikőtök erősebben, a másik gyengébben... Ezt így nem bírom már sokáig... És Yvett ujjai már megint a lyukam felé tévednek... így már tényleg nehéz lesz... össze fogom fröcskölni a limuzint...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindhárman tudjuk, hogy nálad már kezd a vége felé közeledni a dolog... így fokozzuk még a dolgot neked picit... Megint átülünk veled szemben Yvettel, és egymást simogatjuk, miközben figyelünk téged, hogy hogyan hat rád mindez...

Te a hirtelen megvonástól picit megzavarodsz, de hamar átlátod a helyzetet...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ha itthagytatok, akkor most én megyek oda közétek... simogatom, élvezem ezt a két finom testet, nem is tudom hol kezdjem... Mi lenne, ha... ha ráülnél a farkamra, és Yvett pedig a számra? Nem is gondolkodom sokat ezen, és megvalósítom amit tervezek és már csepeg is a barátnőd leve a nyelvemre, ahogyan nyitogatom az ajkait... Te pedig tövig rámülsz.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre... eléggé felizgattunk annyira, hogy gondolkodni már nem tudsz, és a vágy már annyira erős, hogy kezdeményezel...


Mivel Yvett velem szemben van, simogatjuk, csókolgatjuk egymást, miközben nem titkoljuk, mennyire tetszik nekük a kialakult helyzet...


De, mi nem hagyjuk ki semmi jóból a másikat...egy idő után helyet cserélünk Yvettel...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Yvettet éppen csak meg tudtam tisztogatni, bár kissé nehezen ment, mert a csípőddel olyan ügyesen játszottál a farkamon, hogy majdnem elszálltam beléd, de még időben helyet cseréltetek. Mmmmm... nedves puncid kerül a számra, és végre alaposan letisztogathatom. Bekapom a csiklód is néha szopogatni, majd visszatérek az ajkaidhoz és a bejárathoz. Yvett is ügyesen lovagol a farkamon... a végén ő lesz, aki megkapja az izgatásotok eredményét...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én is éreztem, hogy közel vagy az elélvezéshez, ezért gondoltam, hogy kérek én is még egy kis kényeztetést... Imádom, ahogy a nyelved játszik az ajkaimmal, játékos, de mégis határozott...


Egymást is izgatjuk Yvettel, és annyira belemelegszünk... és hozzá még az általad okozott izgalom, hogy majdnem egyszerre élvezek el vele....


Már csak te maradtál...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ráélvezel a számra, szinte iszom a levedet, és Yvett is úgy érzem, hogy nagyon mélyen nyársalta fel magát és eléggé megfeszült odabent... Már én is alig bírom, de nem tudom mit találtatok ki...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyöngyörért gyönyört kapsz... felültetünk az ülésre, és mindketten eléd térdelünk, hogy mindent premier plánba láthass...


Simogatjuk, csókolgatjuk, nyalogatjuk a golyóidat, a farkad a tövétől a hegyéig... közben a kezünkkel simogatunk téged... te megbabonázva nézel minket és egyre inkább azt érzed, hogy ezt már nem bírod sokáig....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogod a farkam, keményen megszorítva kezded masszírozni, néha még be is kapod szopogatásra... Nem, ezt már nem bírom... felordítok, de nem kapod be, hogy ne fröcsköljem tele az autót... áááááá... és nem hagyod abba a húzogatást...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kapom be, bár tudom, hogy itt a vége, mert Yvett követeli magának ezt az élvezetet... és én átengedlek neki... Folytatom a húzogatást, Yvett meg a nyelvével ingerli a makkodat.


Ezt már nem bírod, egy ordítás kíséretében hatalmast élvezel Yvett szájába...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Yvett az utolsó pillanatban kap oda a szájával, hogy ne kenjem szét a kocsit. Aztán bekapja és ettől még többet töltök a szájába, ráadásul még meg is szívja, mintha minden csöppet ki akarna préselni feszülő makkomból... Aztán ahogy csillapodom, megtisztogatjátok a farkam felváltva... teljesen kikészítettetek...

Rátok nézek és megcsókollak titeket kissé fáradtan.

Lassan az út végére is érünk - jut eszembe, ahogy felnézek...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mondanod sem kell semmit. Yvett mosolyogva, de csendben felöltözik, ad mindkettőnknek egy csókot és távozik.

- Egy élmény volt... mondja neked, mielőtt kiszáll a kocsiból. Neked időd sincs válaszolni, de lehet, hogy nem is tudnál.


Én térek előbb észhez és felöltözöm, mert a sofőr halkan hátraszól, hogy 20 perc múlva megérkezünk.


Miután végeztem az öltözéssel, kaján vigyorral nézem, ahogy próbálod magad összeszedni...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé még szétszórt vagyok, próbálom magam olyan állapotba hozni, hogyha kiszállunk a kocsiból, ne is sejtsék mi folyt odabent. Nyakkendőm megigazítom, hajam rendben, talán nem tűnik fel senkinek hogy kifárasztott ez a két nő...

- Khm.. szóval a mai program és a papírok - próbálom hivatalosra terelni a szót, de még adsz egy csókot.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Igen, a papírok... elolvasta már őket, kedves uram? Mindjárt odaérünk... - mondom félig komolyan... közben a kezem újra a farkadra téved... Rámnézel, de már fékez is az autó, hogy kiszállhatunk...

Tartalomjegyzék