Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már elég régóta dolgozom ebben a szex kellékeket árusító boltban. Egy másik lánnyal váltjuk egymást, amúgy mindig egyedül vagyunk.

Szeretem ezt a munkát, mert aki ide bejön, az valahogy mindig zavarban van. Pedig nem kéne. A szex éppúgy hozzátartozik az ember életéhez, mint az, hogy dolgozni jár, vagy az, hogy vásárolni megy.


Úgy döntöttem, ma egy igen kihívó ruhát veszek fel. Az üzlet készletéből szabadon válogathatunk, ha akarunk, "munkaruha" gyanánt.

Egy olyan darabot választottam, aminek kellemes és rugalmas az anyaga, elöl mélyen dekoltált, és a szoknya része pont olyan hosszú, hogy még nagyon izgató legyen a férfi (avagy női) szemnek.


Ma valahogy lassan telik a nap. Talán azért, mert kint csodás volt az idő, és kevesebben gondolták úgy, hogy este fokozni kéne párjuk, vagy önmaguk vágyát. Záróra előtt sacc tíz perccel, mikor már vagy öt perce nézegettem ugyanazt a magazint, és kritizáltam magamban a benne lévő képeket, valaki bejött. Hallom a bejárati csengő csilingelését, mi mindig jelzi, ha valaki kinyitotja az ajtót.


Felnézek, és egy igen jóképű, jólszituált férfi lép be rajta. Hmmm, hát mégis lesz valami izgalom a mai napban. Nincs rajtunk kívül más az üzletben, így még izgalmasabb a helyzet.


Nem veszem túl provokatívra a figurát, kedvesen rámosolygok, és megtámaszkodom a pulton...

- Segíthetek valamiben? - kérdezem halkan, szinte búgó hangon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valami jó kis játékot vennék a hétvégére a barátnőmnek. Meglepetés lenne, amikor majd találkozunk, és hol máshol lehetne ezt beszerezni, mint egy erre kitalált szexboltban? Ismerem ezt a helyet, régebben voltam már itt, és elég kultúrált, a kínálat is nagy, úgyhogy biztos megtalálom a megfelelőt, amivel majd kényeztethetem a párom.

Kicsit ugyan késő van, de ilyenkor legalább nem lesznek sokan és válogathatok nyugodtan.

Mikor belépek, egy kifejezetten imponáló szépség áll a pult mögött, alaposan kivágott dekoltázsban. Nocsak, ha itt ilyen eladók vannak, máris többször járok errefelé bevásárolni.

- Segíthetek valamiben? - kérdezi, és hát ha én benne segíthetnék...

- Khm.. szóval valami érdekes és izgalmas játékot szeretnék a páromnak. Mit tudna ajánlani? Először vibrátorra gondoltam, de legyen elég izgalmas és izgató is. - mondom kissé zavarban, mert azért a dekoltázs nagyon is vonzza a szemem.

- Na lássuk csak... - mondja és kijön a pult mögül és akkor látom milyen kis csinos szoknyája van... Lassan már azt sem tudom miért jöttem, ha ilyen látványt kapok itt. Odalép egy üveges szekrényhez, ami alul és felül is be van zárva. - A kulcs! Mindjárt hozom, egy pillanat! - és visszamegy a pulthoz, és lehajol... háttal nekem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Khm.. szóval valami érdekes és izgalmas játékot szeretnék a páromnak. Mit tudna ajánlani? Először vibrátorra gondoltam, de legyen elég izgalmas és izgató is. - feleli a jóképű pasi a kérdésemre. Nos, mi is legyen? - pörög az agyam.

- Na lássuk csak.... - mondom és közben odasétálok az egyik üvegajtós szekrényhez. - A kulcs! - jut eszembe, és már fordulok is vissza érte. Egy pillanat alatt gondolom végig, hogy hol is tartjuk a kulcsot, és azt is, hogy nem leszek illedelmes jókislány, és nem behajlított lábbal fogok lehajolni érte. Megállok egy kicsit távol a szekrénytől, így előre is kell dőlnöm picit, és a lábaimat nyújtva hagyva nyúlok a kulcsért. Picit kotorászom is a dobozban, mert elsőre nem találom meg a kulcsot.

Aztán, a megtalált apró kulccsal visszasétálok a szekrényhez. Nem kerüli el a figyelmem a férfi tekintete, ami majd felfal.

Kitárom a szekrényt.

- Nem tudom, pontosan mire gondolt?... - kérdezem a férfitól, egy futó pillantást vetve rá. - Vibrátorból van pár fajtánk, méretben, színben, anyagban változóak, de ha szeretné, vehet bilincset, vagy gésagolyókat, vagy gyöngysort is... nem tudom, mit kívánna?? - kérdezem, és kihívó tekintettel és mosollyal fordulok, most már teljes testtel, a férfi felé. Egyik kezemmel megtámaszkodom az üvegajtó tetején, a másik kezem pedig a csípőmre teszem. Magam vagyok a megtestesült pimasz porvokáció...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor lehajol a pultnál, ráadásul felemeli a lábát, totálisan belátok a szoknyája alá és elővilágít onnan fehét tangája. Hogy miket viselnek ebben a boltban. Ráadásul nem is csak egy pillanatig áll így... Viszont én egy pillanat múlva állni fogok úgy érzem, úgyhogy amint visszafordul, és az a dekoltázs kerül a szemem elé... Mindjárt leteperem ezt a nőt. Körbenézek zavartan, sehol egy vevő.

Kinyitja a szekrényt, de most csak egy pillanatra guggolt le, még a bugyi villanását sem láthattam. Máris feláll és a szekrénynek támaszkodik.

- Nem tudom, pontosan mire gondolt? - kérdi, én meg őt nézem, ahelyett, hogy a kínálatot tekinteném meg... Mondjuk most nekem ő a kínálat, és képzeletben már rajtam lovagol kócosan...

- Ha én azt elmondanám mire gondolok... - sóhajtom, mire ő a szemembe néz, majd váratlanul elengedi a szekrényt, és azt mondja:

- Amíg válogat, addig bezárok, mert már zárnánk... - és a bejárathoz lép, ráfordítja a kulcsot, és mivel az ajtó eleve fekete fóliával van takarva, így be sem látni semmit.

- Ó, elnézést.. ilyen késő van? - válaszolom kicsit rekedtesen az izgalomtól.

- Semmi baj, csak, nyugodtan válogasson! - szólsz oda és leguggolsz elém, széles terpeszben és egy játékhoz nyúlsz. Azt sem tudom már mihez, mert ez már abszolút nem érdekel, csak a fehér bugyid látom homályos szememmel.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pasi szemérmetlenül bámul, én meg flörtölök vele. A hanglatot fokozandó, bezárok közben, így senki nem zavarhat meg minket. Ilyenkor már a telefon sem szokott csörögni, így nem lehet gond. Visszasétálok a pasihoz.

Szabadkozi a pasi, amitől még inkább kívánatos lesz. Hát, provokáljunk még kicsit. Széles terpeszben guggolok le eléd, és kezdek a szekrényben keresgélni. Mikor megtalálom a megfelelőnek ítélt játékszert, nagyon gonosz módon, amennyire tudok, lassan emelkedem fel.

- Nos, ehhez mit szólna kezdésnek? - kérdezem, és újra csípőre rakom a kezem, de most úgy, hogy odafogjam magamhoz a szoknyát, így az aprócska bugyim is kiltászik már a szoknya alól, ebben a testhelyzetben. Látom, szemed cikázik rajtam....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nos, ehhez mit szólna kezdésnek? - kérdezi, amikor felállt, és a szoknyája véletlenül a csípőjéhez hajtódott, így a bugyija félig kilátszik... Mit szólnék? Hát.. nagyon is tetszik... de még mennyire... szóhoz sem jutok, a nadrágom meg már úgy feszül, hogy...

- Jó... nagyon is jó... - kezdem elveszteni az eszem, és már nem foglalkozom vele, hogy meredten a bugyiját nézem, meg a melleit, a szavak elhalnak valahol... Hú, de nagyon megkefélném most ezt a nőt, egyszerűen itt és most...

- Akkor mit szólna ehhez? - és elém lép, egészen közel, és mögém nyúl valamiért. Nem is vettem észre, hogy már hátal állok a szekrénynek és nem is hátrálhatok tovább. Egyszerűen hozzám dörgölőzik és a csípőjét a kemény farkamnak nyomja. Levesz valamit, de hogy mit, már nem tudom. És egy tapodtat sem megy hátrébb, és mintha aprókat mozogna is a csípője...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Össze-vissza hebeg, habog a pasi, már teljesen kész van tőlem, pedig, még mindig fel vagyok öltözve... Ahogy mozdulok, teste követi az enyémet, ahogy lépek előre, ő hátrál, és mire észbe kap, már nincs hova hátra lépnie, mert már a szekrény van mögötte.

- Akkor mit szólna ehhez? - kérdezem, és a háta mögé nyúlok. Ő nem tudja, hogy miért nyúlok, de ahogy elnézem, nem is nagyon érdekli. Szorosan hozzá simulok, és ahogy érzem a nadrágjában dudorodó kemény farkát, aprókat mozdulok közben a csípőmmel. Kezembe fogok egy apró játékszert, egy csikló irigátort, és el nem mozdulva tőle, megmutatom neki, hogy mit találtam.

- Esetleg ezt majd kipróbálhatja.... - mondom, és közben mégis visszateszem a játékszert, de közben a másik kezemmel a testünk közé nyúlok, és vigigsimítok a hasán, majd lejjebb, a kőkeményen álló farkán. Mivel magasabb nálam, fel kell emelnem a fejem, hogy a szemébe nézhessek.

A pasinak teljesen homályos a tekintete.

- De, nem ácsorogjunk itt az ajtóban... - mondom, és elválok tőle, és elindulok a hátsó szoba felé. Ő még picit ott áldogál, de hamar utánam jön. Egy kis hangulatvilágítás reményében, rátérdelek az ott lévő széles díványra, és a támlájára támaszkodva a falon messzebb lévő, kapcsolóhoz nyúlok. A szobában enyhül a világítás erőssége....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kezed lecsúszik és megsimogatja a makkom a nadrágon át. Nagyon tüzes az érintése, és ez már nagyon is egyértelmű volt, mire megy ki a játék.

Aztán egy díványhoz lépsz és ahogy kitolod a popsid.. Na nem, ezt már nem!

Odalépek hozzád és megfogom a csípőd. Felhajtom a szoknyád és egy mozdulattal lehúzom a bugyid. Ott mosolyog rám a nedves puncid. Szóval izgatott téged is a játék mi? Behajolok a combjaid közé és alád fordulok. Ezután lovagló pózban felhúzlak és ráülsz a számra. Nagyon édes ajkaid vannak, csak szívom magamba a nedved. Két kézzel fogom a csípőd, húzlak magamra, mint ha nem ittam volna már pár napja...Megtalálom a csiklód a számmal és mélyen magamba szívom...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a térdelős póz már téged is komoly tettekre sarkall. Odajössz, felhajtod a szoknyám, lehúzod rólam a bugyim, és alám fekszel. Nyelved szinte azonnal nedves ajkaim közé fúrod, és rögvest kényeztetni kezdesz.... Cseppet váratlanul ér ez a fordulat, de, amint nyelved hozzám ér, minden ellenállásom azonnal megszűnik. Lovagló ülésben magadra húzol... lenézek rád, és te nem is tudod, hogy mennyire izgat engem az a látvány, hogy látom a fejed a lábaim között és azt, hogy mennyire izgat téged ez a játék.


Hagyom kicsit, hogy nyalakodj még, mert ezzel nagyon felhúzol. Majd felemelkedem rólad, jelzem neked, hogy feküdj fel a díványra rendesen, és újra visszaguggolok rád, de ezúttal fordítva, 69-es pózt felvéve. Hamar kigombolom a nadrágod, és előveszem a már kőkeményen álló farkadat, és tövig bekapom. Ez annyira bejön neked, hogy hatalmasat sóhajtasz a puncimba... és még szenvedélyesebben folytatod a nyalást, és az izgatásomat. Én meg az egyik kezemmel megfogom a tövénél a farkad, úgy tartom, a másikkal meg a golyóiddal kezdek játszani...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felfekszem a díványra, és megfordulsz a számon. Pont a számba nyomod a csiklód, így alaposan meg tudom szopogatni. Érzem, ahogy kiszabadítod a farkamat és amikor a szádba veszed... mennyei érzés! Már úgy feszült odabent, hogy ez maga a megváltás. És ahogy szopod, és játszol a golyóimmal... Sóhajtok egy nagyot a puncidba, aztán újra bekapom a csiklód és erősebben masszírozom a nyelvemmel. Szívom magamba, érzem, ahogyan egyre jobban remegsz, végül a szopogatásom eredményét is érzem: összeszorítod a combodat, majd a szopást abbahagyva hangosan felnyögsz... Újra és újra, majd a testemre hullasz... Helyes, kislány, az első menet letudva, vajon bírod-e a többit?

Felállsz a számról és a szemembe nézel, majd lovaglóülésben velem szemben ráülsz a farkamra. Kinyitom a dekoltázsod és a melltartód, hogy végre szopogathassam kemény bimbóidat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jól helyezkedtem a szádra, mert így a csiklómhoz könnyen hozzáférsz, és te ezt ki is használod. Keményen kezded izgatni a csiklóm, minek hatására hamar rámtör a remegés és az orgazmus hulláma gyorsan szétárad testemben. Nem tudok így rád koncentrálni, kiveszem a farkad a számból, és hangosan nyögök élvezés közben. Majd visszafekszem rád és pihegek egy rövid ideig. De, eszembe jut, hogy akkor most te jössz az élvezésben, és föléd guggolva, hogy mindent jól láss, lassan ráereszkedem a meredező farkadra. Te ezenközben kiszabadítod nagy melleimet, és azon nyomban rájuk is veted magad. Ahogy mozgok ratjad, átöllelek, és a fejedet a mellemre szorítom.

- Igen édes... csináld még ezt.... - lihegem halkan a füledbe, annyira élvezem, amit csinálsz. Kezed a hátamra teszed, majd végigsimítva rajtam, a fenekembe markolsz és diktálod a lovaglás ütemét. Szeretem, ha egy pasi ennyire céltudatos és határozott.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte belefúrom az arcom a melleid közé és a bimbóidhoz, éppen hogyan engeded. Megfogom a popsid, és elkezdelek húzogatni magamon, és a szűk puncid egyszerűen és kíméletlenül masszírozzák a makkomat, ahogyan kibújik és újra vissza a gyűrűdön. Én is ordítanék, de csak a melleidbe tudok, aztán már nincs tovább... esélyem sincs, hogy visszatartsam magam az élvezettől és a következő húzásnál olyan mélyen húzlak magamra, hogy a makkom csak úgy ontja magából a forró nedvem. A dekoltázsodba ordítok, de csak szorítod a fejem és élvezed, hogy egy újabb húzással ismét kipráselhetsz a farkamból egy nagyobb adagot. Aztán ahogy csillapodik a remegésem, úgy engedsz el, és lihegve borulok a kanapéra.

Megcsókolsz és megkérdezed:

- Kifáradtál édes? Ideje egy kis tisztálkodásnak, nem? - és bármit is tehettem volna, már késő lett volna. Lehúzod magad rólam és a farkamhoz hajolsz. Lenyalogatod róla az édes nedvet, és bár érzékeny a makkom, nem törődsz vele, csak bekapod és leszopogatod. Erőm nincs még nyögni sem, de élvezed is, hogy tehetetlenül fekszem ott.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a testhelyzet, és az, hogy a nagy melleimmel játszol, olyan kéjt okoz benned, hogy szinte eszed veszted. A melleim közé ordítasz, mert nem engedem a fejed, és mikor érzem, hogy elönti bensőm édes, forró leved, még húzok párat a farkadon, hogy minden csepp bennem legyen. Szorosan átölelsz és próbálod a lélegzésed lenyugtatni, ami csak lassan sikerül. Végül elengedsz és a kanapéra dőlsz. Én leszállok rólad, de nem megyek messzire, egy gyors és rövid törölközés után ráhajolok a farkadra és újra szopogatni kezdem. Látom a megütközést a szemedben, hogy szinte alig hagytam neked pihenőt, de nem törődöm vele.

- Nem tetszik, amit csinálok?- kérdezem ártatlan arccal. Te nem válaszolsz azonnal, így folytatom: - Most, hogy hirtelen túl vagyunk egy hatalmas orgazmuson... van valami, amit kipróbálnál? Itt mindenféle játékhoz van kellék.... - mondom sokat sejtetően...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kérdésed váratlanul ért, mert még épp kezdem összeszedni magamat, de az a pár nyalogatásod máris meghozta a kedvem egy újabb menethez. De ha már ilyen segítőkész vagy, akkor nézzünk meg pár játékot!

- Igazából sok dologról nem tudom megmondani mi micsoda itt - felelem kissé zavartan - igazából a vibrátort, és a gésagolyókat ismerem, de ha vannak ennél jobb játékok, szívesen venném, ha egy kis bemutatót tartanál a segítségemmel.

- Rendben, akkor nézzük csak mi is van ebben a szekrényben... - és odalépsz a kinyitott üveges szekrényhez.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Benne vagy a játékban, és nekem máris cikáznak a gondolataim, hogy milyen játékot találjak ki neked.... Nem tűnsz annak a szado-mazo féle pasinak, így ezeket máris elvetem. Kinyitom a szekrényt, amiben tényleg mindenféle válogatott kütyü, szerkezet, és eszköz található. A kezembe veszek egy gyűrűt, és tovább nézelődöm. Közben lehajolok, hogy az alsóbb polcokon lévő dolgokat is megszemléljem... és mivel tudom, hogy szereted a látványt, mindezt kinyújtott lábbal teszem.


A szemle végén a választásom egy bilincsre esik. Becsukom a szekrényt és visszasétálok hozzád.

- Nos kedves uram, kapna a kemény farkára egy gyűrűt, amitől még keményebb lesz, és ha mindez nem jönne be, akkor megbilincsellek... Ja, és még egy apróság... - mondom, és visszalépek tőled, az egyik polcra nyúlok, és leveszek egy apró tégelyt. - Ebben a tégelyben masszázs olaj van. Van benne némi izgató anyag is, ami a bőrőn át felszívódva hat... amolyan, folyékony ajzószer... jöhet ez is? - kérdezem kajánul...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak sorolod a különböző, csábítóbbnál csábítóbb ajánlatokat, de még a lehajolásod hatása alatt vagyok, hiszen az a csillogó punci...

- Ööööö... jöhet mindegyik! - mondom, amikor kicsit magamhoz térek az édes kábulatból, és már kattan is a bilincs a csuklómon, amit a heverő melletti rúdhoz kapcsolsz, aztán azt érzem, ahogyan az olaj csurdogál a golyómig, majd két kezeddel elkezded masszírozni a makkom és a farkam egészen a tövéig. Mámorítóan finom érzés, ezt később is játszani fogom! Ilyen olajat biztosan viszek haza! Nyögök is tőle rendesen, aztán érzem, ahogy a gyűrű is felkerül, amitől még vastagabbnak érzem a farkam.

- Ilyen olajból szeretnél otthonra is? - kérdezed, mintha kitaláltad volna a gondolatom.

- Igen... még... - nyögöm, mert olyan érzékeny lett már a farkam, hogy mintha bármelyik pillanatban el akarna durrani, de valahogy mégsem menne... Mintha örök merevedésre kárhoztattál volna az olajjal.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még mindig a látványom hatása alatt vagy, nem vagy még tiszta tudatodnál, így kérdésemre, hogy melyiket szeretnéd, homályos választ adsz:

- Ööööö... jöhet mindegyik! - mondod, és én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így minden kis eszközt megkapsz. Kattan a bilincs a csuklódon, megkapod az ajzó olajat... és mikor már kőkeményen áll a farkad, akkor a gyűrű is felcsusszan rád.

Miközben kényeztetlek, rád pillantva egy kérdés fogalmazódik meg bennem:

- Ilyen olajból szeretnél otthonra is? - kérdezem, amire igenlő választ kapok. Valahogy sejtettem... - somolygok magamban.


Látom, hogy a gyűrűtől keményebb, vastagabb lett a farkad, és biztos vagyok benne, hogy te is érzed ezt a hatást. Újfent feltör belőlem a gonoszság és nem ülök rád újra guggolva, hanem a lábadhoz térdelek, neked háttal, jól széttett lábakkal. Visszafordulva rád nézek...

- Gyere édes, most csináljuk térden állva... - miközben ezt mondom, finoman mozgatom a csípőmet, ezzel is ingerelve, hívva téged...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sokáig masszírozol sajnos, viszont odatérdelsz mellém, nekem háttal, és hívogatóan kitolod a puncid.

- Gyere édes, most csináljuk térden állva... - csábítgatsz, de nekem sem kell sokat mondani, mert amilyen kemény már a farkam... Egy pillanat és mártom is beléd kemény vesszőm. Meg sem állok a golyókig, miközben fogom a csípőd és csak húzlak fel magamra.

- Ez az...! - hörgöm és aztán ahogy beérek már húzogatlak is az ölem neked csapva, a golyók pedig a csiklódat paskolják. Nagyon élvezem, hogy ilyen mélyen járatom meg benned a farkam. Aztán elengedem a csípőd, rád hajolok, egyik kezemmel alád nyúlok a csiklódhoz, a másikkal az egyik melled fogom meg és kezdem masszírozni. A csípőddel körözni kezdesz, hogy a farkam mindenhol kitöltsön odabent... A gyűrűnek köszönhetően olyan kemény marad és érzékeny, hogy lassan kezdem elveszteni az eszem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csábító szó megteszi hatását, hamar belém mártod a kőkeményen álló farkad. Először megragadod a csípőm, és szinte teljesen magadra húzol. Élvezem ezt a kemény mozdulatot, szeretem, ha irányítanak. Majd rám hajolsz, és a csiklómat mellemet kezded simogatni, amitől a kéj és az élvezet magas szintet ér el bennem. Csípőmmel köröket írok le, így még intenzívebben fogadhatom magamba a kőkeményen álló farkad. Egyszerűen megveszek az érzésért, ahogyan járatod bennem azt a nagyon kemény hímtagod...


Felveszem a ritmust, amit diktálsz, és ellent tartok neked, hogy még mélyebbre hatolj bennem. Azt akarom, hogy teljesen kitölts...

Bár maradok a térdelő helyezetben, amennyire csak tudok előre hajolok, közel a kanapéhoz, így a fenekem még jobban kitolom feléd. Ettől felhördülsz.... Ezek szerint, rátapintottam egy jó pózra... gondolom magamban, és még jobban lehasalok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint előrébb hajolsz, szinte hasra, ismét a csípőd fogom meg és amikor rátolod magad a farkamra, már nehezen bírom. Ezt már nem lehet ésszel bírni... Megfoglak erősen, szinte kapaszkodom benned, és erősen, vadul keféllek. Már nem érdekel hol vagyunk, hogyan fáj vagy hogyan érzed, csak lököm és lököm beléd... Aztán már nincs kontroll... Azt érzem, hogy a forróság kilövell beléd, te sikoltasz, és csak mozgunk és mozgunk... A gyűrű nem engedi, hogy a farkam egy pillanatra se legyen feszes, és így még erősebben érzek minden remegést és lövést... Ordítok már, olyan érzékeny, de aztán már nem sok dologra emlékszem, csak arra, hogy ott vagy mellettem, a farkamról lekerült a gyűrű, kicsit össze is ment, és simogatsz...

- No mit is kér a kedves vevő? - kérded mosolyogva, és szerintem már tudod a választ.

- Ez a termékbemutató nagyon meggyőző volt - súgom mosolyogva. - Ezeket kérném, ha lehet...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szenvedélyem átragad rád, ami visszahat énrám, és ebből az ördögi körből nem tudunk kitörni. Mindketten átmegyünk szinte ösztönlénnyé, teljesen egymásra hangolódva kefélünk... A pózváltásomtól te tényleg eszed veszted, és olyan gyorsan járatod bennem a farkad, ahogy előtted nem sokan tették. De élvezem minden mozdulatod...

Szinte egyszerre élvezünk el, és ernyed el a testünk.

Te fáradtan dőlsz el. Leveszem rólad a gyűrűt és melléd fekszem.

- No mit is kér a kedves vevő? - kérdem mosolyogva, és már tudom is a választ.

- Ez a termékbemutató nagyon meggyőző volt - súgod mosolyogva. - Ezeket kérném, ha lehet...

- Lehet, de ez nem lesz olcsó mulatság... - mondom mosolyogva. Tekintetem a másik szobában lévő táncrúdra téved... Egy kis szexi, feltárulkozó tánc... zárásképp... vagy előjáték gyanánt... - suhan át a gondolat az agyamon.


Felemelkedem tőled, és lassan átsétálok a másik szobába. Te nem érted, hova megyek, így felülsz. Amint átnézel a másik szobába megérted, hova indultam. Halk zene csendül fel, sejtelmes, énektől mentes, eltéveszthetetlen ritmusú... és én rád nézek, közben odasimulok a rúdhoz....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit még pihenek, de eközben felállsz mellőlem és a másik szobába sétálsz. De minek hagysz itt? Felülök, mert nem látok át és ekkor már látom hová indultál. Egy rúd van ott, amely köré fonódsz, miközben valahonnan zene szól. A zene ritmusa, és lüktetése egyértelműen az előbbi aktusunk hevességét idézi bennem, na meg ahogy mozogsz a rúdon... Hol felteszed a lábad és lesiklasz rajta, máskor hátraveted a fejed és odadörzsölöd a dombod.. Nagyon szexisen mozogsz és a hatása sem marad el: újra tettere készen várlak az ágyban, a farkam ismét keményen hívogat mellém.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar elérem, amit akarok.... Farkad a látványtól újra kőkeményen áll, és látom a szemedben azt a féktelen vágyat, hogy megint a magadévá akarsz tenni.


Kikapcsolom a zenét, és lassan, kéjesen odasétálok hozzád. Kinyújtott lábbal lehajolok, veled szemben, és az álló farkad kezdem el a nyelvem el nyalogatni. Nem csinálom rendesen, csak a nyelvem hegyével játszom rajta.


Majd felemelkedem a szemed magasságába.

- Remélem, tetszett a műsor. - mosolygok rád. - Valami kívánság... ha már ilyen keményen állsz a dolgokhoz? - kérdezem és az utolsó szavaknál keményen megmarkolom a férfiasságod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Játszani kezdesz a farkammal, de csak finoman, éppen a nyelved hegyével. Már várom, hogy bekapd, mégis incselkedsz tovább. Aztán amikor már elég kemény vagyok a vágytól, felnézel:

- Remélem, tetszett a műsor. Valami kívánság... ha már ilyen keményen állsz a dolgokhoz? - kérded mosolyogva, és már semmi más kívánságom nincs, mint a farkamra húzzalak.

- Gyere csak ide... És lovagolj meg keményen. - húzlak magamra és olyan jól esik, amikor felhúzod magad a farkamra.

Hangos nyögéssel díjazom mély ülésed. Aztán először még finoman masszírozod magadban a farkam, de utána hirtelen vad vágtába kezdesz. Megragadom a csuklód, hogy ez váratlan volt, de folytatod. Nem kímélsz, odabent keményen masszíroz a makkom mindenhol.

Miután megszoktam a tempót, megmarkolom a popsidat és erősen húzlak magamra, mintha azt akarnám, hogy még mélyebben benned legyek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Gyere csak ide... És lovagolj meg keményen. - válaszolsz a feltett kérdésre és közben már húzol is magadra. Magam is erre vágytam, de gonosz módon én még húztam volna az időt. De, amikor kemény farakad szétnyitja nekdves ajkaim, és tövig belém szalad... minden más gondolat kifut a fejemből, csak arra vágyom, hogy még jobban masszírozz meg belülről is.


Felveszed a tempóm és miután élvezkedtél kicsit, megfogod a fenekem, és te diktálod tovább az ütemet. Keményen, szenvedélyesen kefélsz... Én először támaszkodom a válladon, aztán elborul az agyam az élvezettől, és a nyakad kezdem harapdálni szenvedélyesen. Majd a szádra tapasztom a szám és forrón megcsókollak. Nyelvünk is heves játékot játszik, ugyanúgy, ahogy testünk is egymáshoz dörgölőzve fokozza még tovább a vágyunk.


Mozgás közben megállítalak és kőrözök a csípőmmel, ezzel is fokozva vágyad. Ajkunk nem válik el közben, így a számba nyögdécselsz, ami csak még jobban felizgat. Simogatom a mellkasod az egyik kezemmel, míg a másikkal hátra nyúlok, és a golyóiddal kezdek játszani...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor a nyakam kezded harapdálni, érzem, hogy legyőztél. Majd a szám kerül sorra, és a forró csókod közben keményen megdolgoztatod a farkam benned, Próbálnék nyögni, de nem hagyod, csak csókolsz tovább, és az egyik kezeddel lenyúlsz a golyóimhoz, másikkal a mellkasomon simogatsz... Őrület ez a nő... De ennyi helyen ha izgat... nem fogok bírni megint magammal. Egyszerűen még szabadulni sem bírok... Magamhoz húzlak és egyik kezemmel átölellek, a másikkal továbbra is a popsidat markolom, szorítom, hogy erősebben és feszesebben dugjalak...

De egyre csak gyorsul a tempó, a szád követelőzőbb, és érzem, hogy mindjárt elérem újra azt a pontot...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elérem amit akarok... tested jelzi nekem, hogy mennyire felizgat az, amit és ahogy csinálok. Érzem, hogy hamarosan már késő lesz vissza fordulni, így lelassítom a mozgásom. Ajkunk elválik a másiktól. Kinyitod a szemed, újra meglepetés és értetlenség csillog benne. Viszont az enyémben meg huncutság. Leszállok az öledből, és melléd fekszem. Te minden mozdulatom követed a szemeddel, majd mikor az ágyra fekszem, felém is fordulsz. Várod, mit találok ki...


Széles terpeszbe nyitom a lábaimat, lenyúlok és a kezemmel pedig az ajkakat nyitom szét. Mindkét kezem a puncimnál van... Játszok magammal, és mikor mozdulnál, intek a kezemmel, hogy még ne gyere, csak nézz...

Lassan simogatom magam, a dombom... két ujjammal ujjazni kezdem magam, de csak rövid ideig. Felhúzom a lábaimat, így jobban rám látsz. A csiklómon játszom tovább. Tiltásom ellenére lassan közel hajolsz hozzám. Nyelvedet a pinámhoz rakod és nyalni kezdesz.

Nem tudom, meddig bírod ezt a lassabb játékot, de nagyon élvezem, ahogy ajkad bennem, rajtam siklik....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mielőtt még teljesen elmerülhetnénk az élvezetekben, abbahagyod a kényeztetésemet és mellém fekszel. Vajon most mi jöhet?

Magad kezded simogatni, és ahogy a kezeid lekúsznak nedves ajkaid közé, nem bírok magammal. Intesz, és vissza tartasz, így hát nézem a látványt. Az arcod, ahogy élvezed és ahogy az ujjaid járnak ki-be az ajkak közt. Aztán a csiklód veszed kezelésbe, és úgy döntök, hogy ebben már én is részt akarok venni!

Odahajolok a combjaid közé és miközben ujjaddal masszírozod a csiklód, nyelvemmel nyitogatom a bejáratod, majd meg-meghúzom a számat felette. Nagyon élvezem, hogy ketten kényeztetjük a pinádat, ezért egyre gyorsabban nyalom a nyílásod, és az ujjaid is egyre sebesebben járnak.

Na jó, ezt nem bírom! Felállok és tövig döföm beléd kemény farkam, amikor is felsikítasz. Ujjaid tovább játszanak és masszírozzák a csiklód, miközben odabent lüktetek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jó érzés, ahogy az ujjaimmal játszom magamon és érzem ugyanott a visszafojtott szenvedélytől remegő nyelved. Hangosan nyögök, ahogy izgatsz, és mozgatom a csípőmet is, mintha már bennem járnál. Abbahagyod a nyalakodást, térdelő állást veszel fel, és tövig belém nyomod a farkad. Felsikítok, mert annyira váratlanul ér ez a mozdulat. De, ez a sikoly villámgyorsan megy át hangos nyögésbe. Kinyitom a szemem és gyönyörködöm benned, ahogy az arcodra kiül a teljes élvezet, hogy végre jól megdughatsz újra. Leteszem magam mellé a kezeimet, megtámaszkodom és felemelem a csípőmet. Leteszem melléd a lábaimat is, így más behatolást teszek lehetővé. Hangosan, szinte hörgésbe menően nyögsz... úgy érzem, jó ötlet volt ez a pózváltás.


Végigsimítasz egy gyors mozdulattal a hasamon és a mellemen állapodik meg a kezed. De most már nyoma sincs finomkodó mozdulatoknak, erősen markolod a mellem. Egyiket a másik után. Majd ugyanilyen gyorsan térsz vissza a derekamhoz. Ahogy lenézel rám, élvezed a látványt, ahogy ki-be jár a pinámban a farkad, és az ujjaddal elkezded a csiklómat is izgatni, amitől rándulás fut végig a testemen...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor megemeled a csípőd, olyan mélyen hatolok beléd, hogy teljesen becsúszom és nagyon jól esik. Megtartod magad ebben a helyzetben és egyik kezemmel a melled markolom. Nem simogatom, hanem már erősen masszírozom... Aztán lenézek... Nagyon izgató látvány, ahogy a pinádban járatom a farkam, mert nedves és igéző ajkaid vannak. Le is nyúlok a kezemmel és a csiklód kezdem masszírozni. Ennek a kettős élvezetnek már te sem fogsz tudni ellenállni. Nem kímélem a csiklód, csak masszírozom, csípem, húzom, és a fülembe sikoltozásod jut el. Ettől viszont még keményebben kezdelek dugni, és már nem bírod. Leengeded a csípőd, már nyögsz és zihálsz, mikor érzem, hogy egyre feszesebbé válsz. Akkor mindjárt eléred a csúcsot, még pár mozdulat...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezet nézni az arcodat, ahogy szinte iszod a látványunkat. Szenvedélyes fény csillan a szemedben, mikor ránk nézel. Kezed a csiklómra teszed, és valami mesteri módon kezdesz ott is izgatni... Ahogy végigfutnak érintésed nyomán bennem és rajtam a rángások, izmaim meg-megfeszülnek.... így a pinám is ráfeszül a farkadra...ez olaj a tűzre, minek eredményeképp még keményebben kefélsz tovább engem.

Ezt már kezden nem bírni tovább, egyre többször tör rám a remegés. Nem is bírom megtartani már tovább magam, visszafekszem az eredeti helyzetbe, megfogom a derekad és irányítalak, hogy még jobban dugj, hogy még... és még... és még...


Sikolyok hagyják el ajkam, egyszerűen annyira jó, amit és ahogy csinálsz. Érzem már a bizsergést, ami hamar szétárad a testemben.... hátam és izmaim megfeszülnek, ahogy utolér az orgazmusom.


Te megállsz egy pillanatra, hagyod, hogy lecsillapodjon szenvedélyem, majd újult erővel kefélsz tovább. Élvezed, hogy az orgazmus után mennyire szűk lett a pinám.... szinte annyira, mintha még szűz lennék... Ettől teljesen bevadulsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Keményen járatom benned a farkam, de érzem, hogy már egy pici hiányzik neked. Segítek megemelni a csípőd, amitől feszülök odabent és máris érzem, ahogyan a remegés hullámai feltörnek belőled... Újra és újra... aztán elengeded magad.

Még lüktetek benned, de hagylak picit pihenni. De most én jövök. Ahogy megmozdulok, érzem, milyen szűk lettél odabent. Ez kell most nekem, egy teljeskörű farokmasszírozás a pinádban. Megragadom a csípőd, és húzogatni kezdelek a farkamon. Ez az... Isteni vagy... Olyan szűk, hogy még pár húzás... Szinte nem is törődök veled, hogy érzékeny vagy vagy sem, egyszerűen most ez kell, hogy a pinádban megjárassam a farkam... jóóó... Mindjárt jövök... mindjárt... még pár húzás...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megőrjít téged a beszűkült pinám.... szinte magadra húzol. Én még pihennék kicsit, de te teljesen begőzöltél. Megfogod a csípőm, és keményen megjáratod bennem a farkad. Látom az arcodon, hogy teljesen elborít a vágy, a kéjes érzés, hogy ilyen szenvedélyesen kefélhetsz meg és az is, hogy az előbb élveztem el általad.


Egyre jobban gyorsítasz a tempón, és már látom, hogy remegnek a te izmaid is, és egyre hangosabban kezdesz nyögni. Én közben simogatom, csókolgatom a mellkasod, a nyakad, és a fenekedet megfogva még jobban magamba húzlak. Ez már neked is több, mint amit kibírsz és egy hangos ordítással kísérve belém robbansz.


Hosszú, és erős az orgazmusod. Én rászorítok még egyszer-kétszer a farkadra, amitől az utolsó cseppet is kipréselem a farkadból... Kimerülten borulsz rám, és mikor ki akarod húzni a farkad a pinámból, nem engedem. Azt akarom, hogy maradj, lüktess még bennem....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókolgatsz, és megragadod a fenekem... áááááááááá... nem bírom.... És a következő húzásnál csak tör fel belőlem, újra és újra a forróság, lövöm beléd és még rá is szorítasz... ááááá.... ordítok, és remegek, ahogyan csendesedik a lüktetés. És még mindig szívod a pináddal, mindent ki akarsz belőlem préselni. Rád borulok pihenni és érzem, hogy ez olyan jó...

Eszembe jut, hogy lassan mennem is kéne, ezért ki akarom húzni a farkam, de még bent tartasz.

- Lüktess bennem még egy kicsit. - kéred, de mozdulni sem nagyon tudok, csak érzem, ahogyan forró és szűk pinád megszorít néha és remegésed is áthat. Pár percig ott fekszünk egymáson majd megcsókollak.

- Mennem kell édes, igazán nagyon finom voltál. - és újra megcsókollak. - És lehet, hogy ezentúl néha benézek hozzád zárás előtt.

Huncutul rádkacsintok, mire odasúgod:

- Várlak, és gyere minél többször. - és csókkal zárod le az estét.

Tartalomjegyzék