Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Zuhogott az eső és én elkezdtem szaladni abban a pillanatban, ahogy kiléptem a lakás ajtaján. Az esernyőmet valahol elhagytam sajnos, így csak egy kapucnit tudtam a fejemre húzni, ami pillanatok alatt elázott.

Ezért kezdtem el rohanni, aztán félúton jutott eszembe, hogy basszus, rossz irányba megyek! Ma nem dr Kylbert fog gyakorolni velem, mert ő sajnos nyaralni ment. Előtte persze közölte velem, hogy átad egy hölgynek, aki korban és tapasztalatban is felér vele, ha nem jobb nála.

Így aztán bosszúsan visszafordultam, miközben a nőről gondolkoztam. Elképzeltem egy fehér hajú, szemüveges, kontyos, régimódi, sötét ruhákba öltözött asszonyt, aki majd nádpálcával veri a combomon az ütemet. A gondolatra elmosolyogtam, "nos ha nem akarja hogy mással teljen a zongoraóra jobb ha nem izgat fel azzal a nádpálcával"

Ezzel a pimasz gondolattal érkeztem meg az ajtóhoz és becsöngettem.

Legnagyobb meglepődésemre egy csodaszép, vöröses, derékig érő hajú, jó negyvenes hölgy nyitott ajtót. Az eső ellenére nem fázhatott, mert ujjatlan nyári szoknyát viselt, elöl gombosat, pont annyira nyitva, hogy még épp látszott mellének szép formája a melltartó mögött.

Nyeltem egy hatalmasat ahogy igézően kék szemébe néztem és zavartan elmondtam neki mi járatban vagyok.

-Már vártalak - közölte kedvesen és a kezével befelé irányított én pedig nem akartam tovább ázni ezért gyorsan beslisszoltam.

-Adok egy törölközőt hogy megszárítkozhass - mosolyodott el és ebbe a mosolyba beleremegett a gyomrom.

Megkisertve (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ma is csak esett egész nap...ilyenkor miért nincs itt velem?.....annyira szeretek

bevackolódni az ágyba vele és szerelmeskedni.....mindenki elutazott csak én nem....

Már megint rám osztottak valakit, hogy korrepetáljam.....egy lányt.....mennyivel jobban

szeretem, ha fiúról van szó....persze velem mindig jobban járnak, de ezt el nem ismerné dr Kylbert.


Melegem van, pedig fáznom kellene, vajon jó benyomást keltek majd így?....gondolom

igen. Kicsit mindig izgulok, nem mindig vesznek komolyan, lehet konzervatívabban kellene megjelennem..... öltözködésem, kinézetem nem terelné mindig másra a figyelmüket, amit persze élvezek is. Nem megy ki a fejemből a vágy, bezsongtam....lehet ilyen időben mást csinálni, mint vadul szeretkezni?..

Ezek a zongoraleckék egyébként is mindig felizgatnak, egyik szerelmem ez, a

másik maga az erotika......a billentyűk játéka mindig kihozza belőlem a ritmust,

a vadságot....miért egy lány jön.....miért büntetsz sors?....

Már épp majdnem visszamondtam és inkább el akartam vonulni, hogy könnyítsek magamon, de csengettek....


A francokat....kellett ez pont ma nekem????


Kinyitottam az ajtót és beleremegtem, kapucniba bújt arcából alig látszódott valami,

de ami igen, az maga volt a csoda.....ezek az ártatlan nagy szemek.....és a csapzott,

ázott haja. Nem tudom, hogy azért, mert nagyon kívántam az érintést, vagy azért ahogy elkapta a pillantásomat, de egybeolvadtam vele. Legszívesebben én törölgettem

volna végig a testét..... kicsit furcsa ez nekem, hisz ilyet lány iránt még nem éreztem...

valaki tudja mi ez???........elpirultam, észrevettem a dekoltázsomat bámulja,

mellbimbóm megkeményedett, biztos látta ő is.....zavaromban el is felejtettem miért

jött, de ő halkan kijózanított és helyretette az eszemet.....

- Kezdhetjük tanárnő?

- Igen- feleltem szégyenkezve.

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A tanárnőből valami erőteljes frusztráltság áradt és percekig tartott, mire rájöttem, hogy ez semmi más, mint visszafojtott szexuális vágyakozás. Atyaég, ezt én váltottam volna ki belőle? Büszke voltam magamra, hogy lám, még egy nőre is tudok ilyen elementáris hatással lenni.

Elkezdtük a gyakorlást és ahogy az akkordokat futtattam észrevettem, hogy az ujjaimat figyeli nem is a kottát. Elmerülten hallgatott, miközben a combunk egymáshoz ért a szorosan egymás mellé rakott zongoraszékeken.

Lehunytam a szemem félig és a pilláim alól óvatosan oldalra sandítva észrevettem, hogy megkeményedtek a mellbimbói, mire az enyémek is hasonlóan reagáltak. Nem tudtam, mi vonz ebben a nőben ennyire, de hirtelen a számban éreztem az ízét, elképzeltem ahogy a mellét csókolgatnám rekedt sóhajait hallgatva.

Nem! ráztam meg a fejemet mire kérdőn nézett rám.

-öhhm. semmi. - feleltem és nagyon zavarba jöttem. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy elcsábítom, ahogy eddig mindenkivel tettem, akit megkívántam. Mit szólna hozzá dr Kylbert? Ezért aztán próbáltam újra a darabra koncentrálni, mikor egyszercsak a vállamra tette a kezét. Csak a tartásomon akart igazítani de az én testemen ettől a finom érintéstől villámok kezdtek el cikázni és libabőrös lettem.

Biztosan ő is észrevette, mert óvatosan az ujjaimhoz is hozzáért, annak ürügyén hogy rosszul tartom a kézfejemet. Összerándultam és ő elmosolyodott..

Megkisertve (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

....leültettem....bár egész más jutott eszembe...néztem a kezét és nem csak a tanárnő énem miatt...még soha senki nem tetszett ennyire....még sosem hozott zavarba, ha valaki mellé leültem.....combunk egymáshoz ért.....nem is tudom mit éreztem....furcsa volt, hisz ő egy lány.....én pedig még soha....mi ez, mi van velem?....mindenfélék jutottak az eszembe, szégyelltem magam....és nem is értettem......

...zavaromban még a kottát is levertem...ahogy lehajoltam megéreztem finom illatát, alig tudtam felemelkedni, legszívesebben ott maradtam volna.....Úristen, ha megtörténne mi lenne a tanítványokkal....de nem, mit érdekel....nem, nem szabad...mondják a hangok a fejemben.....

...hitelen abbahagyta ő is zavarban volt, lehet észrevette amit érzek?...azt láttam

mindkettőnk teste pattanásig feszült....vajon ő volt már ilyen helyzetben?... én nem voltam még csak férfiakkal.....eddig még egy nőt sem kívántam meg...de őt már itt rögtön a zongorán szeretni tudnám.....még a gondolattól is elpirultam....még jó,hogy belemerült a gyakorlásba, de annyira,hogy teljesen belebújt a zongorába....szólnom kell neki, nem jó a test tartása..merjek

hozzáérni.....muszáj...

- Egyenes a hát -mondtam határozottam, de mire kijött a hang a torkomon észrevettem teljesen rekedt vagyok...a vállát érintve soha többé nem akartam elengedni.....de jó hogy a háta mögé kerültem, így nem látja mennyire vörös az arcom....

...muszáj volt a kezét is megérintenem....kitaláltam,hogy nem jó a kéztartása.....megrándult....nem bírtam ki... a helyzet mosolyt csalt az arcomra.......abból amit éreztem rájöttem nem kell félnem, és nem állom útját annak amit érzek...akarom őt,hogy mikor az teljesen mindegy.....

....ma biztos hogy nem alszom el....nem szeretném, ha reggelre ez az érzés elmúlna...talán nekem kell lépnem?.....ki tudja....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor hozzáért a kezemhez, azt hittem azonnal felugrok és megcsókolom. De inkább összeszorítottam a fogamat, sóhajtottam egyet és próbáltam tovább játszani. Mellettem állt és én éreztem a finom illatát, amitől a bimbóim megkeményedtek. Közben félreütöttem egy hangot és ő kérdően, kicsit fenyítően nézett rám. Annyira kívántam, hogy bele kellett harapnom az ajkamba nehogy vmi meggondolatlant mondjak.

Láttam, hogy rá se vagyok hatás nélkül, és fogalmam sem volt, mire vár még, de eldöntöttem, hogy nem, nem fogom ezt az isteni, érett, csodálatos, őrjítően szexi nőt letámadni, ha belehalok is megvárom az első pillanatot, az első egyértelmű jelzést, hogy ő is akar engem. Próbáltam tovább koncentrálni a játékra, de egyre nehezebben ment. Ahogy mögöttem állt, ahogy segíteni próbált, ahogy magyarázott, mind-mind egy újabb szög volt önuralmam koporsóján.

Aztán szerencsére véget ért az óra, egy pár új kottát nyújtott felém, és halkan megszólalt

-Gyakoroljon kisasszony, holnap ugyanitt, ugyanekkor várom megint.. - már szóra nyitottam volna a számat, hogy igazából egy héten csak kétszer járok órára, de aztán, örülve a lehetőségnek inkább befogtam és rámosolyogtam.

Ő azonnal, sürgetően kitárta az ajtót, szerette volna, ha már kívül vagyok, mert láttam hogy ő is önuralma utolsó morzsáit emészti fel.

Rohantam, egészen hazáig, még mindig esett, ezért pillanatok alatt szarrá áztam, és fagyott ujjaimmal alig bírtam kinyitni az ajtót. Aztán végre sikerült, és én feltrappoltam a szobámba, csak gyorsan odavetettem egy sziasztokot mindenkinek, aztán magamra zártam az ajtót.

Az ágyon feküdtem teljesen meztelenül, a mellem fagyottan, keményen meredezett az ölem viszont forró volt, mint egy kitörni készülő vulkán. Nem is várattam sokáig, behunytam a szememet és egyszerre kezdtem el simogatni magamat mindkét kezemmel. Az egyik a mellemmel játszott, összecsippentette a bimbómat, a másik a puncimba merült. Eszembe jutott a tanárnő csodaszép kék szeme, vörösesbarna haja, gyönyörű hangja. Elképzeltem, ahogy a kezével már nem csak a kéztartásomat javítja, hanem körülöleli a mellemet, ami tökéletesen beleillik a tenyerébe, vagy megsimogatja az arcomat, aztán egy kicsit lejjebb siklik és megérinti az ölemet. Ekkor ragadott el az orgazmus, olyan hevesen, hogy egy párnát kellett a fejemre szorítani, hogy a többiek ne halljanak meg odalent. Ráharaptam a puha anyagra, a testem megrándult és én élveztem, mintha igazán ott lett volna velem. Aztán elcsendesedtem, a párnával a fejemen, kezemmel az ölemen álomba szenderültem és alig vártam, hogy holnap délután legyen.

Megkisertve (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

....nem bírom tovább.....el kell küldenem...átadtam amit gyakorolnia kell

holnapig.....és már indulok is az ajtó felé, mint aki fél....kilépett az ajtón

éreztem le kell ülnöm és gondolkoznom......hisz azt mondom magamnak mindig: nem engem nem vonzanak a nők, de az is eszembe jutott régen gyerek fejjel bizony a legjobb barátnőmmel maszturbáltunk....sosem tettem volna fiú előtt.....tehát már ott gondolhattam volna rá,hogy igenis vonzódom a másik nemhez.....koromnál fogva s az emberek prűdsége miatt elnyomtam ezeket az emlékeket, amik most töretlenül a felszínre jönnek szépen, lassan.....teljesen mindegy volt, hogy a nap melyik szakaszában, de ha ránk jött bizony elbújtunk "játszani" kicsit.....sosem hagytuk abba, amíg mindkettőnknek jó nem volt.....


...szakad az eső odakint...ülök az ablakban és még látom, ahogy az ablakom

alatt elrohan, megint elázik majd....megint segíteni szeretnék neki, legszívesebben kikiáltottam volna gyere vissza, de milyen indokkal?

...helyette a fürdőbe megyek...megengedem a vizet....a meleg víz sugarát

finoman a mellemre irányítom...majd egyre lejjebb....de most ez sem az

igazi...éreztem ő kell nekem......hallottam egy kis neszt odakint, talán a

cicám...máris lelkiismeret furdalásom van, szégyenkezem?...minden neszre

összerezzenek.......neveltetésemre sosem gondoltam úgy, mintha ez lenne oka

a prűdségemnek...valószínű az is, hogy sosem szerettem a testemet....de az ő

tekintete alatt nem zavar....

.....elképzelem a víz sugarát,mintha az ő ujja lenne.....és egyre lejjebb engedem.....elterülök....ellazítom magam......még arra is gondolok ki vagyok

kötve...hiába könyörgök, hogy ott lent ne érjen hozzám, a vízsugár jön lefelé

töretlenül...izgalomba hozva a csiklómat....és máris azt gondolom az ő keze az

és érzem is magam körül, mintha tényleg itt lenne.....hirtelen összerándulok,

a vízsugár elszabadulva mindenfele utat tör magának.....úszik a fürdőszoba....

....addig nem is volt baj, amíg ki nem mentem...és láttam a macskám szemében

a kérdést, mi van veled ember..:)....és én elpirultam, arra gondoltam, ugye ők

nem érik fel ésszel és nem mondják el senkinek amit tettem.....:).....ugye

mennyire hülye tud lenni az ember lánya ebben a korban?????...és az este

csendjében felharsant a nevetésem, mint egy kívülálló figyeltem....csak nevettem,

nevettem,majd hosszú percek után elcsendesedve álomba merültem....várva a holnap hajnalt....ahonnan a következő korrepetálási órára gondoltam a kedvessel.....

.....a fürdőszoba úgy maradt......alig vártam, hogy a takaróm alá bújjak, ahol

csak a gondolataim maradnak és még mindig önfeledten nevethetek....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nagyon vártam a négy órát, egész nap hol a telefonomat lestem, hol a tanteremben a faliórát és úgy vettem észre, hogy mint mindig, amikor nagyon akarok valamit, csigalassúsággal követik egymást a percek és olyan lassan nőnek órákká, mint ahogy a földbe dugott mag virággá szökken. Nem is tudtam figyelni, szerencsére ma egyik tanár sem kérdezett, szólított fel, ezért nyugodtan álmodozhattam arról, mi is fog történni délután. Becsöngetek, ő beenged, az ajtóban szorosan magához ölel, aztán kézenfogva a zongorához vezet. Leültet a székre, szétnyitja a lábamat és miközben egyik kezével zongorázik a másikkal az ölemet kényezteti. Aztán én is megsimogatom, kezembe veszem telt, érett mellét, megcsókolom ágaskodó bimbóját még a blúzon keresztül, mire lehajol hozzám és végre ajka az enyémet éri.... arra riadok föl, hogy csönd van. Kicsöngettek, és én ebből semmit sem vettem észre. Ülök egyedül a teremben és már fél négy felé jár az idő. Ha nem sietek, el fogok késni, pedig azt egyáltalán nem akarok. Száguldva veszem a lépcsőket, haza sem megyek, a kottákat úgyis magammal cipeltem egész nap, néha megszagolgattam őket, mert éreztem rajtuk kezének csábos illatát.

Végre ott állok az ajtó előtt. Becsöngetek. Halk nesz, egy tompa puffanás, mintha megzavartam volna valamiben. Ajtót nyit kipirultan, amitől csak még inkább megkívánom, megfogja a kezemet és magával húz. Reménykedem benne, hogy az ábrándjaim kezdenek majd valóságos alakot ölteni, de mire beérünk a légzése lehiggad, leültet a székre és ahelyett hogy a nyelvével kényeztetne szigorúan egy pálcát vesz elő.

Hozzám sem ér többet, a nádpálca kemény végével irányít amikor rosszul csinálok valamit. Amikor az állam alá teszi, hogy ne lógassam a fejem játék közben, beleborzongok. Aztán finoman, de mégis erőteljesen a kezemre üt vele. Összerándulok és felcsillan a szemem. Már teljesen nedves vagyok a gondolattól hogy ez a puha, csábító, érzékeny nő ennyire kemény és határozott tud lenni.

Amikor a következő ütést kapom a kezemre felsikkantok halkan, mire bűnbánóan néz rám. Leengedi a pálcát és megszólal:

-Ne haragudj, úgy éreztem nincs ellenedre...

Megkisertve (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

....az arcával ébredek, mintha szólna a vekker is....és a csengő....miért ilyen

hangos?.....

.......régi kedvesem áll előttem....még messziről nézi az arcom...különböző

gondolataim támadtak....miért jött és miért pont most pont most.....mintha ördög bújt volna belém vizslattam a szemeit.....mielőtt bármit szólhattam volna kinyújtotta a kezét, behúzott a hálóba vissza.....és nem bántam, sőt örültem neki....érinteni akartam illetve még többet megállíthatatlanul....és megtettük ahogy régen szoktuk......ajkaim szótlanul kinyíltak...érezni akartam az ízét...abban a pillanatban csendes boldogság töltött el....de utána kicsit szégyelltem magam......mintha látott volna ő....de mit művelek?...miért is zavar.......összeszedtük magunkat....

- Akarsz újra látni?- kérdezte.

- Nem tudom, de most kérlek menj. - és lesütöttem a szemem.


....eszembe jutott, hogy hányszor voltam szerelmes....boldog, boldogtalanul is

....vágyakoztam és égtem.....vágytak rám és égettem...de ez most mást, ebben

minden benne van a kíváncsiság is, amit eddig valószínű elrejtettem magamban...

...hazudnék, ha azt mondanám, nem próbálnék ki mindent...de eddig az erkölcsi

gát, amit belém vertek megakadályozott ebben.....hirtelen visszazuhantam az álomba...és megint a csengő ébreszt....


....jaj ez ő...és ahogy siettem neki mentem az éjjeli szekrénynek....a könyvek

a földre potyogtak, de nem foglalkoztam vele, csak próbáltam lehiggadni, hogy a

reggel történtek miatti pirulásom eltűnjön az arcomról.....vajon észreveszi?...és

miért is titkolom előtte?


...meglepődve nézett rám...hirtelen mozdulattal behúztam, hogy el ne menjen....

kértem üljön le, rögtön jövök és amíg rendbe szedtem magam, eldöntöttem nem

érhetek hozzá...nem még most nem.....előkerestem a tanító pálcámat....ez jó lesz...így elkerülhetem, hogy bármit is érezzek....tévedtem.....


- Mutasd amit gyakoroltál, halljam - mélyen égetett a szeme.....a torkom is kiszáradt....mit csinál ő velem?....


...nagyon rosszul kezdte....testtartástól kezdve minden, a kezei, mintha soha nem tanították volna eddig....a pálcával egyengettem hogyan lenne a helyes.....meglepődve tapasztaltam tetszik neki.....hát akkor nem kímélem......arca alá tettem, felemeltem tekintetét kacérkodtam vele.....félénksége engem bátorított......ki érti ezt?...


(...elképzeltem....a pálcámmal levetkőztetem, miközben ő nem mozdulhat....minden

érintésemre összerándul a teste.....de megadja magát.....és én kényeztetem, mint

ahogy engem még soha.....masszázsnak indult, de ő többet akart...egyre finomabb

helyeken érintem meg...finoman nyögdécsel, ezzel jelezve élvezi a műsoromat...

megfordult elkezd csókolni....és olyan hangokat adunk ki, melyeket csak nők

tudnak kiadni....az édenbe húzta a fejem és én addig nem hagytam el, amíg a

szikra ki nem aludt....az egyik keze a takarót markolászta, a másikat a szájába

tette és kérte használjuk a pálcát is....büntess meg.....suttogta.....)


...nem tudom mennyi idő telhetett el.....csak a hangra lettem figyelmes:


- Tanárnő így jó lesz?....

- Jó!- és önkéntelen mozdulattal a pálcával végig simogattam a hátát helyeselve.....következő pillanatban eltéveszti...zavarban van.....téveszt, kezére csapok, mire halkan sikolt egyet....


-Ne haragudj, úgy éreztem nincs ellenedre.....- arról nem szóltam, hogy mindez a történet csak a képzeletem......egyenlőre.....

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírtam tovább, az arcom kipirosodott, elkezdtem kapkodni a levegőt és úgy éreztem, ha mégegy pillanat és rávetem magam erre a nőre. Próbáltam visszafogni magam, de a szavak mint fogóval kirántott szögek szakadtak ki belőlem.

-Kérem szépen... - ránéztem az arcára, aztán a kezére. Remegett benne a pálca és akkor rájöttem, hogy ő nem fog kezdeményezni. Óvni akarta a kislányosságomat, a tanítvány-tanár viszonyt, a hírnevét, az elmém épségét. Ő csak egy kislányt látott bennem és fogalma sincs arról, milyen vágyak tombolnak bennem, mióta csak megláttam. Az ártatlanságom meg.... pfff.... ugyan...

Fogalmam sem volt, mit tegyek. Merjek én kezdeményezni? Hogy egy kis időt nyerjek, kikéretőztem a fürdőszobába. Megmutatta a pálcával merre van, és én attól a mozdulattól csak még izgatottabb lettem. Lassan indultam el, beléptem a nagyon világos, sárga árnyalatú fürdőszobába és leültem a kád szélére. Elgondolkoztam, mi lehetne a következő lépés. Nem tudtam, mennyi ösztönzésre, mennyi merészségre lenne szüksége ahhoz, hogy végre a pálca helyett a kezével is megérintsen.

Ahogy ezek a képek bevillantak az agyamba megmarkoltam a kád szélét, aztán határozottan felálltam. Egy kicsit megmostam az arcomat, aztán hirtelen ötlettől vezérelve elkezdtem kigombolni a blúzomat. Levetkőztem fehérneműre, a ruháimat egy kupacban a padlón hagytam. Belenéztem a tükörbe és elgondolkoztam. A melleim már elkezdtek nőni, de még mindig elég gyerekes formájúak voltak, vajon elnyerik annyira a tetszését, hogy csókolgatni vágyja őket? A hasam nem volt annyira lapos, egy enyhe domborulat, mintha kb két hónapos terhes lennék, de én szerettem ilyennek, mert a bőröm ott teljesen finom és puha volt. A combjaim, mint két biztonságos oszlop, széles csípőm, kerek fenekem a férfiaknak mind, mind kedvére való volt, de vajon elég szexisek ahhoz, hogy ilyen érett és gyönyörű nőt is kísértésbe hozzanak?

Végül úgy döntöttem mindentől megszabadulok, egy lapra teszem fel az összes vágyamat. Ledobtam a bugyimat is és elém tárult teljesen kopasz, borotvált, rózsaszín puncim és gondoltam, ha ez sem győzi meg, akkor úgysem jövök ide többet. Nem tudnám elviselni, hogy itt üljek nap mint nap, tudva, hogy ez a csodálatos nő visszautasított.

Aztán már csak a melltartómat kapcsoltam ki és meztelenül, minden szégyenérzet nélkül sétáltam vissza a zongorához.

Ott állt, ahol hagytam, még mindig a pálcával a kezében és én megálltam előtte. Kitágult pupillával bámult rám és végre megkönnyebbülten elmosolyodtam. Akar engem ő is. Nekem ennyi elég volt. Leengedtem a két kezemet magam mellett, és csillogó, várakozó szemekkel néztem rá.

Megkisertve (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

...hirtelen felnézett....és megláttam a szemében...ő már nem kislány, nagyon is tudja mit akar....most úgy érzem engem...a fürdőszobába kéredzkedett

...legalább rendbe teszem a gondolataim...nem, az nem lehet, hogy megtörténjen

mit képzelődöm?....remegett a kezem....remélem nem vette észre.....sokáig bent

maradt...és máris hiányzott, legszívesebben magamra húztam volna, hogy ott érjünk egymáshoz és úgy, ahogy még sosem tettem, mi ez?...mi ütött belém, vagy ez mindig bennem élt?...a víz csobogása kijózanított....körbe nyalom kiszáradt számat, kuncogtam, olyan voltam a saját szememben, mint egy éhes macska, aki szívesen lefetyelne büntetlenül.....nem veheti észre...vagy mégis, titokban ezt akarom, hogy letámadjon.....merjek kezdeményezni?...

és ha tévedek vele kapcsolatban, ha csak az érzékeim csapnak be csúnyán?....

...kinyílik az ajtó és mintha csodát látnék, először azt hittem a képzeletem, vagy a hátulról, a fürdőszoba felől jövő fény játszik az érzékeimmel,

de mire előttem állt már éreztem is bőre selymességét....... áll előttem

meztelenül megszabadulva az összes ruhájától, szeme csillogott, nem volt

benne szégyenérzet és akkorra már bennem sem....pálcámat vállára helyezve

beirányítom a hálóba, lassan levetkőzöm én is, nem tudom levenni a szemem

gyönyörű fiatal testéről....a bugyim, melltartóm magamon hagyom....de ő kéri

várjak egy kicsit....lassan meggyújtja az összes gyertyát a szobában,

lefeküdt az ágyra, csábítón széttett lábbakkal.....a várakozás teljesen felizgatott benedvesedtem....kezeimmel önkéntelenül a mellbimbóimat simogatom...

szemtelenül mosolyog.....kicsit feszengve fekszem mellé....egyik lábát be-

nyomja szétnyíló lábaim közé.....a kezei nem érnek hozzám még, altestem remegve

várja mi lesz.....éreztem ő már ezt gyakorolta, rutinosan fokozza vágyamat,

türelmetlenségem látszódhat az arcomon, rá akarok hajolni a szájára, de

eltol magától....

- Türelem, ne siess ennyire, ne kapkodjunk. - hallom rekedtes hangját, én

meg sem bírok szólalni.

....még hogy türelemre int?...hisz ő az aki hirtelen rántással letépi rólam a

bugyit......vadul megcsókolja, harapdálja szeméremdombomat..körmeivel hasamat

simogatja, már érzem forró száját a nagyajkamon......ebben a percben nagyon

jó rossznak lenni..más, mint amikor egy férfi csókol ott, ez a lány tudja

hogyan kell....nem vár biztatást tőlem, nem kell helyezkednem, úgy bánik a

puncimmal, mintha ő is érezné, amit velem tesz, sóhajai szinte hangosabbak az

enyémnél...én teljesen elengedem magam, tegye amit szeretne, már tudom mindig

is ezt akartam, mindig is akartam, hogy nő vegye birtokába a legérzékenyebb pontomat, csiklóm egyre jobban dagad, de nem sokáig hagyja magára.....az ágy forogni kezdett velem....beleharaptam ajkaimba.....én is vágytam rá, hogy csókol-

hassam...de nem fértem hozzá, ezért ujjaim vesztek el benne.....egy pillanatra

sem éreztem mocskosnak magam.....

....számos izgalmas beszélgetésem, képzelgésem volt már erről....de soha nem

hittem, hogy egyszer át is élhetem....nagyon szeretem az orális szexet....és

hát a férfiak mindig türelmetlenek....a legtöbb erotikus álmomban is nő szerepelt mindig, de elnyomtam magamban....

....hirtelen megcsapta egyik mellemet, talán érezte, a gondolataimban elkalandoztam....és annyira keményen neki lát egyszerre a nyelvével és a kezével is, hogy megszűnt körülöttem a világ, már ahhoz sem sincs erőm, hogy őt is kényeztessem....csak hagyom magam, vesszen el bennem.......

Ronea (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pálcát a vállamra helyezve irányít be a szobába és bennem olyan remegés fut végig, amit eddig még elképzelni sem tudtam.

Miközben ő is levetkőzött én az ágyra dőltem és gyönyörködtem érett szépségében. Gyönyörű melleiben, formás combjaidban, a sötét háromszögben ami átsejlik a fehérnemű alól és már alig vártam hogy simogathassam, csókolgathassam, érezhessem magamon.

Amikor végre mellém fekszik lábam automatikusan benyomul a lábai közé. Érzem nedves ölét magam körül, egyelőre máshogy még nem érek hozzá, csak így, ezzel a láthatatlan mozdulattal

Nem bír megszólalni és én is rekedten töröm meg a csöndet. Én is alig bírok már magammal, de mégis arra kérem, ne siessük el. Várjuk ki amíg az élvezet bennük a csúcsára hág és átlép azon a határon ahol már tisztán tudnánk gondolkozni.

De aztán elszakad a fonál bennem és rávetem magam. Egy mozdulattal letépem róla a még maradék fehérneműjét és azonnal csókolni kezdtem ahol érem. Nagyon finom, illatos puncijának édességétől eszemet vesztettem teljesen. Félig öntudatlanul harapdáltam, szívtam, csókolgattam és éreztem hogy közeledik a vég számára. El akartam még nyújtani a pillanatot, ezért máshogy és máshol kezdtem izgatni. Közben ő is játszadozott velem, ujjait mártogatta belém, mint egy kutató, aki valami új anyaggal kísérletezik és bár éreztem hogy számára ez újdonság, mégis teljesen átadja magát annak ami történik.

Aztán egy kicsit elkalandozik és én megütöm a mellét, összerezzen és végül érzem hogy megint teljesen rám koncentrál.

Eszeveszett módon kezdem nyalni és a bimbójával játszani egyszerre, de amikor közeledne számára az orgazmus, akkor megint váltok. Nem akarom még hogy vége legyen, mert attól rettegek hogy ha az orgazmus letörli agyáról a vágy ködét akkor hirtelen kijózanodik és rájön micsoda őrültség amit művelünk.

Ezért hanyatt fektettem és odatérdeltem az orra, pontosabban a szája elé. Egyértelművé tettem hogy mire vágyom és ő bele is kezdett. Először a kezével simogatta a mellemet, aztán egyre lejjebb csúszott a keze, míg el nem érkezett a csiklómig.

Már ettől majdnem elélveztem, de azt akartam hogy a nyelve is betaláljon oda, ahol az előbb az ujjai játszottak velem. Ezért egy kicsit megbillentettem a csípőmet és vágytól gyöngyöző puncimat szinte belelöktem a szájába. Nem tiltakozott tovább, kinyújtotta a nyelvét és végre belém nyalt. Egyszerűen elképesztő érzés volt. Megragadtam a haját és szorosan a puncimra nyomtam a fejét mire úgy láttam ,hogy benne is végre elszabadult az állat.

Vadul, meglepően vadul kezdett nyalni, olyan közel voltam az élvezéshez, hogy a takarót markoltam a másik kezemmel aztán egy végzetes nyelvcsapás után felsikítottam és rángatózni kezdett a testem. Ettől ő teljesen beindult és csak nyelvelt tovább amíg rá nem borultam és apró csókok ezreivel nem borítottam az arcát.

Aztán lecsúsztam mellé, szorosan átöleltem, belenéztem vágytól remegő szemébe és vártam, hogy megmutassa, mi legyen a következő lépés. Szerettem volna ha birtokba vesz, ha maga alá gyűr és végre elengedi magát.

Megkisertve (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

....amikor már épp a csúcsra értem volna fölém térdelt, kicsit zavarban voltam a szívem viszont iszonyúan kalimpált az örömtől....tudom semmit nem követel tőlem..

.....megtapogattam kihegyesedett mellbimbóját....majd lejjebb csúsztattam a kezeimet, ujjaim benne jártak....hogy akarom-e csak úgy tudom, ha ott is megérintem őt......a combján a bőr meglepően vékony és érzéki....érzem mosolyog és tovább nyal...próbálkozásom kineveti, de én akkor is visszatérek az újonnan felfedezett pályára...rászólok: nekem ne folytassa tovább, illetve csak szólnék, mert hang nem jön ki a torkomon...csak testemmel jelzek, "most Te következel"...még sosem csináltam ilyet, de finom volt...ez még nem bűn, egyáltalán mi az?....de már nem tudom tovább gondolni, mert a hajamba túr és odaszorítja a fejem......most úgy érzem még zokon is vettem volna, ha nem tudtam volna a vágyat felébreszteni benne.....most már örülök, hogy észrevette megkívántam őt...annyira jól esett érezni a puha ajkait ott lent a völgyben, hogy hálám jeléül a nyelvemet én is végighúzom, finoman érintve a redőket.....dédelgetem, csókolgatom, becézgetem, egyre jobban bevadul tőle, kezdi elveszíteni a fejét.....a kezemet közben nem is kell irányítani, magától be-

talál a csatornákba.....érzem mire vágyik, de azért belelihegem a sötétbe: akarod még?.....nem válaszol ebből tudom teljes az extázis....odanyomta megint a fejemet amitől a nyelvemmel még mélyebbre tudok hatolni , keze a lepedőt markolássza.....emlékszem én hogyan élvezem ezt a legjobban.....miközben nyaltam a kezemmel izgattam, ütögettem a csiklóját, ami ettől egyre nagyobbra nőtt..a nyögéseit hallgatom és egyre jobban felizgulok én is újra......egy perc sem

telt el és a mennyekben érzi magát, sikoltása zene a füleimnek...ez most melyikünknek lecke...de magamban tudom:nekem......nekem kell fizetnem érte.....

...apró nyögésekkel mellém fekszik.....belenéz a szemembe, vajon érti mit szeretnék?, mi legyen a következő lépés?.....csak úgy tudom elengedni teljesen magam, ha mindent megmutat....szeretném, ha sosem lenne holnap.....

Tartalomjegyzék