Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ópiumos füstölő illata kúszik fel az orromba, selyem ágynemű simogatja meztelen testem.

Kereslek, de a félhomályban csak a bútorok körvonalát látom. Halk zene szól, olyan andalítóan romantikus fajta.

Szemem lassan hozzászokik a sötéthez, körbenézve látom ruháinkat szanaszét a szőnyegen. Sietős volt mindkettőnknek, hogy végre együtt legyünk.

Az ajtó résnyire nyitva, hallom a víz csobogását, ezek szerint a fürdőben vagy.

Épp azon gondolkodom, vajon utánad menjek-e vagy megvárjalak az ágyban, mikor belépsz, de csak egy pillanatra.

Lágy csókot lehelsz a számra és már lépsz is tovább, a konyha felé.

Hallom, ahogy nyitod a hűtőt, üveggel és poharakkal zörögsz, és mikor újra látlak, már megrakott tálcával a kezedben egyensúlyozol.

Rám mosolyogsz, miközben az asztalra teszed a tálcát, és egy ügyes mozdulattal máris kinyitod a pezsgőt.

Látok még epret, csokiöntetet, banánt és tejszínhabot is.

Vajon mire készülsz?

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Késő éjjel van, a zuhany alatt állok. Mielőtt belopóztam ide, hogy fel ne ébredj, meggyújtottam egy ópiumos füstölőt, s a zenét is halkabbra vettem, hogy pihenni tudj. Igencsak kifárasztottuk egymást az elmúlt órákban, de én még túl izgatott vagyok, így halkan kilopóztam tusolni. Szétdobált ruháink a szőnyegen hevertek, de nem bajlódtam az összeszedésükkel, mivel a szobában sötét volt, átbotorkáltam rajtuk óvatosan. Jóideig álltam a zuhany alatt, s gondolataim kettőnkön jártak. Próbáltam felidézni, hogyan is kerültünk ennyire közel egymáshoz. Bár az elő pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy vonzódunk egymáshoz, de nem gondoltam volna, hogy el is jutunk idáig.

Kiléptem a zuhany alól, áttöröltem testem. A konyhába indultam, de közben bekukkantottam a szobába, megnézni alszol-e, s mivel láttam ébren vagy és mosolyogsz, egy lágy csókot leheltem ajkadra, s tovább is indultam.

Tálcára pakoltam a hűtőböl kivett pezsgőt, két poharat, epret, banánt, tejszínhabot, és egy kis csokiöntetet, s beegyensúlyoztam vele a szobába. Miközben az asztalhoz lépek huncut mosollyal arcomon, látom meglepődsz a finomságokon. A tálcát az asztalra rakom, kinyitom a pezsgőt, megtöltöm a két poharat, s az egyiket átnyújtom, egy forró csók kíséretében.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édesen mosolyogsz, ahogy a gyöngyöző itallal telt poharat nyújtod felém.

Kéjesen nyújtózom egyet, mielőtt a pohár felé nyúlnék, és látom szemed csillogásán, hogy újra fel vagy töltődve.

Csak úgy sugárzik belőled az életerő és az erotika,pedig az elmúlt pár órában rendesen kifárasztottuk egymást.

Lépésről lépésre fedeztük fel egymás testét, újra és újra lángra lobbantottuk a szikrát, ami eddig csak parázslott.


A redőny résein beszűrődő fény meztelen testedet misztikus homályba burkolja.

Ahogy elveszem a poharat tőled, mellém ülsz az ágyra.

Gyengéden összekoccantjuk a poharakat, és belekortyolunk a hűs nedűbe.

Felülök, hogy közelebb kerüljek hozzád, és hívogatóan csábító ajkaidra tapasztom számat.

Talán az elmúlt közösen töltött pár óra, talán a pezsgő, ami megszédít,de teljesen belefeledkezünk a szenvedélyes csókba.

Szabad kezemmel a hajadba túrok, meztelen mellkasunk szinte összeér.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az elmúlt órák gyönyöreitől, nemhogy elfáradtam, de inkább feltöltődtem, és a zuhanyozás is nagyon jól esett. Még mindíg hihetetlennek tünt, ami történt, és az is, hogy ez mennyire jól esett. Mindíg is éreztük egymás közt ezt a különös vibrálást, mikor találkoztunk, s talán mindketten reméltük, egyszer felfedezhetjük egymás érzékeit. S eme mámorítóan érzéki együttlét után, melyben többször is megjártuk a gyönyörök kertjét, most itt ülünk egymás mellett az ágyon, pezsgőt kortyolunk, s érzem már a gondolattól is ismét elönt a forróság.

A halványan derengő fényben látom pucér tested, ahogy az ágyon fekszel, a selyem ágynemű közt, s domborulataidban gyönyörködöm.


Közelebb húzódsz hozzám, szemedben látom feizzani ismét a tüzet, szád lassan, és érzékien közelítve szám felé, s mikor összeérnek ajkaink, hosszan és tele szenvedéllyel csókoljuk egymást, s ez már nem a pezsgő mámora. Egyik kezeddel finoman és lágyan hajamba túrsz, s meztelen testünk, mikor összér , mindketten megremegünk. Egy férfi sem tud így csókolni, ez valami egészen másféle varázs, érzékeimet megremegtető, vágyaimat egekbe korbácsoló, új, ismeretlen, de eddigi tapasztalataimat jócskán felülmúló érzés.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelvem csak úgy ficánkol a szádban, virtustáncot jár a nyelved körül. Semmihez sem fogható ez az érzés, ahogy kiteljesedünk a csókban.

Nem szakadsz el a számtól,mégis valahogy elveszed kezemből az üres poharat, lerakod az ágy melletti kis szekrényre, majd hozzám fordulsz.

Vékony, mégis formás testeddel szinte betakarsz, ahogy rám fekszel. Arcomat kezeid közé veszed, úgy csókolsz meg ismét.Fiatalos, ruganyos melleid hozzásimulnak telt kebleimhez, térdeddel gyengéden befurakszol a combjaim közé.

Érzem, kezdek nedvesedni, ölem éget, mint a tűz.

Egy hirtelen mozdulattal, mintha birkóznánk, átölellek, és miközben szorosan tartalak, átfordulok veled.

Szánk mintha összeforrott volna ebben a csókban.Kinyitom a szemem, látom, hogy huncutul mosolyogsz,miközben játékosan próbálsz nekem ellenállni.

Gyönyörű, kívánatos tested tekereg alattam, mint egy csapdába esett kis kígyó, de látom a szemed csillogásán, hogy nem bánod, ha nem szabadulsz az édes rabságból.

Összekulcsolt kezeinket a fejed fölé emelem, gyengéden leszorítalak, hogy mozdulni se bírj.

Szádról most gyönyörűen ível nyakadra kúszik az ajkam, nedves nyomot hagyva maga után.

Ahogy a melleid felé veszem az irányt, már hallom a nyöszörgésed,érzem, ahogy szorítod az ujjaimat, de nem kegyelmezek.

Megremegsz, amikor nyelvem lágyan körbetáncolja a mellbimbódat.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókodtól lassan jár át a forróság, elönti testem, lassan beszivárog ereimbe, nyelvünk vad-érzéki táncot jár. Nem ereszetem szádat, de kezedből a poharat kivéve, oda sem tekintve az éjjeliszekrényre teszem, s föléd emelkedve kezembe veszem arcod. Lágyan, érzékien oldalra fordítom kissé fejed, s még hevesebben csókollak, mint eddíg. Mellbimbóink összeérnek, s ettől megremegünk mindketten. Combjaid közé térdelek, de ekkor hirtelen átkarolsz, s kezedbe véve az irányítást átfordítasz magadon. Csukott szemmel csókolsz tovább, s mikor kinyitod és rám nézve, huncut mosolyom látványa fogad s izgalmunk fokozására kicsit játékos ellenállásba kezdek.

Finoman ficánkolni kezdek alattad, mintha csak szabadulni próbálnék, pedig eszem ágában sincs elmenekülni előled, érintésedtől, lágyan ringató csókjaidtól, jobban vágyom most rá, mint eddíg bármikor.

Gyengéden összefogod kezeim fejem felett, jelezve itt most nincs menekvés, s mozdulni sem engedsz innentől fogva. Ajkad lefut számról, végig a nyakamon, remegésem fokozódik érintésedtől, s egyre jobban érzem nedvem csordogálását lábaim közt. Lassan melleimhez közelítesz, hangos nyögések hagyják el ajkam, annyira fetüzel a gondolat, hogy rögtön hozzáérsz kemény bimbómhoz. Kezemet tartó újjaidba markolok, de nem engedsz szorításán, tartasz, hogy érezzem, nincs kegyelem.

Alig várom már, hogy megérintsd nyelveddel mellbimbóm, vonaglok alattad, s mikor végre lecsap nyelved lágy érintésével, minden porcikám beleremeg...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ráborulok a melledre,érzem finom illatodat, még enyhén nedves bőrödet. Érintésemtől tested megremeg alattam, és halk sóhaj hagyja el az ajkaidat.

Nyelvemmel játszom kicsit a rózsaszínű bimbóval, óvatosan megharapdálom, majd finoman szívással ingerlem.

Halkan nyöszörögsz, mikor egyik kezem megindul az öled felé. Kissé megemeled a csípődet, mozdulatod mutatja, hogy feléledt benned is újra a vágyakozás.

Kezem betéved a combjaid közé, frissen borotvált dombodat simogatom.Ahogy kezem egyre lejjebb kalandozik, szám is követi, lesiklik egészen a hasadra, a köldöködig.

Ujjaim betévednek forró barlangod rejtekébe, és érzem, már felkészülve várod a kényeztetést, hiszen ujjaim máris csatakosak nedvedtől.

Gyengéden érek hozzád, mégis egy hangos nyögés szakad fel torkodból,ahogy kezem a puncidat érinti.

Szétnyitom combjaidat, és egészen finoman, szinte rálehelve, hosszan, lassan végignyalok a szeméremajkak közt.

Isteni érezni, ahogy nyelvem minden rezdülésére megremeg a tested a gyönyörtől.

Most elengedem a kezeidet, és mindkét kezem használva szétsimítom az ajkakat, hogy könnyedén a csiklódhoz férjek.

Amikor nyelvem hozzáér duzzadt, kemény kis rügyedhez, rövid, de hangos kis sikolyt hallatsz.Imádom hallani, ahogy felszabadultan élvezed a kényeztetésemet, de még korántsem végeztem.....

Nyelvem egyre gyorsabban mozgatom, miközben két ujjamat vágytól tocsogó puncidba tolom fel.

Izmaid megfeszülnek, ahogy egyre közelebb sodródsz a gyönyör kapuja felé.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reszketek ahogy nyelved hozzám ér, vágyaim egyre feljebb repítenek. Hallom saját sóhajom, ahogy kitör mikor végig görgeted bimbómon nyelved hegyét, finoman érzékien. Picit meg is harapod, s beleszívsz, ettől kissé megfeszülök, s közben érzem kezed elindul ölem felé. Végig lágyan símogatsz, s én közben megemelem csípőm, hátha így hamarabb érsz dombomhoz, ebből is látva mennyire vágyom már, hogy odaérj.

Érzem, ahogy kezed combom belsején húzod végig, és símogatni kezded dombom, és közben szád is elindul lefelé. Alig tudom kivárni, hogy forró lehelleted érezzem duzzadó ajkaim közt. De míg végighúzod nyelved hasamon, s köldökömön, érzem , hogy újjaid már barlangom bejáratánál, s benne élvezik síkosságom. Oly gyengéd vagy és oly finoman érsz hozzá dombomhoz, hogy hirtelen hangos nyögés tör ki belőlem, vágykínom hangja.

Végre le ér ajkad is. Széttárod combom, s lehellet finoman húzod végig nyelved ajkaim közt alig érintve, de selytelmes puhán, érzem lehelleted. Beleremegek minden apró érintésedbe, s még lehelleted forróságába is. Gyengédséged mi így feltüzel.

Két kezeddel szétnyitod ajkaim, hogy csiklómhoz jobban hozzáférj, mi már borsónyira duzzadt a vágytól, s mikor hozzá ér nyelved, hirtelen hangos sikoly tör fel belőlem. Minden érintésedbe beleremegek, amit csiklómon ejtesz, s zihálásom egyre hangosabb. Ekkor gyorsítasz a tempón, s hogy még őrjítöbb legyen, két újjad belémtolod, lávaként csordogáló nedvem beborítja újjaid. Testem ívbe feszül, s így tolom magam újjaidra mégjobban, hogy jobban megfeszítsd, s közben nyelved csiklómat gyötri, le-fel játszadozva rajta.

Átjár a forróság..... sodródom.... érintéseid nyomán, haladok egyre közelebb jutva a beteljesedés felé....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Isteni nedves vagy, és ezt csak tovább fokozom, ahogy egyre mélyebben hatolnak ujjaim kitörni készülő vulkánodba. Számmal teljesen rád tapadok, és egyre gyorsabb tempóban mozgatom a nyelvem a csiklódon.

Nem sajnálom tőled a gyönyört, és ujjaimat kemény kis nyelvemmel helyettesítem, és mélyen beléd nyomom. Mozgékony nyelvemet fel – le mozgatva néha nekifeszítem hüvelyed oldalának, így fokozva a gyönyört. Kezed a hajamba túr, húznál fel magadhoz, de nem könyörülök. Apró sikolyokkal adod tudtomra, hogy elég, nem bírod az édes kínzást tovább, és ebben a pillanatban hatalmas vonaglások és hangos sikolyok mellett elélvezel.

Gyönyöröd leve elárasztja forrón lángoló puncidat, én pedig igyekszem minden cseppjét kiélvezni.

Simogatlak, míg lenyugszol, majd melléd bújok, és szenvedélyesen szájon csókollak.


Még mindig csukott szemmel fekszel, mintha ki akarnál élvezni minden pillanatot, amit velem töltesz. A csendet hangod töri meg, ahogy megszólalsz, miközben felém fordulsz az ágyon.

- Ez isteni volt. – suttogod a fülembe érzékien. - Őrületesen kívánlak, ugye tudod? – kérded tőlem, és válaszra sem vársz, nyelveddel lágyan nyalogatni kezded a fülemet, kezed pedig már mellem puha dombját masszírozza……

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelved egyre vadabbul mozgatod csiklómon, újjaid mint zongora billentyűn úgy játszanak bennem, siklanak ki és be, egyre mélyebben hatolsz belém velük s néha nyelveddel cserélve fel őket, érzem ahogy mélyen belémdugod, forró lehelleted kíséretében.

Káprázatos gyönyörben részesítesz, érzem ahogy nyelved nekifeszíted hüvelyem oldalának, mindenem rázkódik, lüktet, érintéseid villámcsapasként futnak végig testemen. Megpróbállak elhúzni, nem bírom édes kínjaim, vergődöm, menekülnék, hajadba túrok, húználak fel magamhoz,de nem engedsz el. Apró, de egyre hangosabb sikolyok törnek fel torkomból, testem egyre vadabbul vonaglik, rázkódik , elönt a forróság, mindenem lüktet, de nyelved még most sem veszed el barlagomtól, lágyan símogatod tovább, mig végigélem gyönyöröm pillanatait.

Kezed tovább símogat nyugtattón, pihentetőn, s míg ellazul testem mellémbújsz, s forró csókot váltunk.


Szemem még nem akarom kinyitni, kiélvezek minden percet csókunk finomságából. Feléd fordulok lassan, kinyitom szemem, s mélyen a szemedbe nézve, halkan, édesen a füledbe súgom :

-Ez isteni volt! Őrülten kívánlak, ugye tudod?

S választ nem várva, füledhez hajolok, finoman nyalogatni kezdem, s kutató kezeim már gyönyörű telt melleid masszírozzák, rettenetesen vágyom már rád......

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy rád nézek, látom éhes tekintetedben a vágyat.

Nyelved eljátszadozik a fülcimpámmal, de csak egy kis ideig, hiszen - ahogy ismerlek - még több gyönyört tartogatsz számomra.

- Nagyon finom a fogása - hallom ártatlan hangod, amint a mellemet markolod, de ahogy rád nézek, egy vad amazont látok, nem egy ártatlan kislányt.

Ujjaddal finoman simogatod, dörzsölöd a bimbókat, egyszer csak rám borulsz, és már érzem is forró ajkad, ahogy vadul szopogatni kezded.

Vérem ezerrel száguld ereimben, puncim lüktet, testem megremeg.

Egy ideig még nyalogatod, csókolgatod felváltva a kemény halmokat, de nem elégedsz meg ennyivel.

Szád lassan elindul lefelé, végigcsókolod a melleim közti völgyet, a hasamat, míg végre elérsz a puncimhoz, ahol egy pillanatra megállsz.

Rám nézel, mint aki a beleegyezésemet kéri a folytatáshoz, mire rekedt hangon megszólalok:

- Ne hagyd abba, kérlek! - nyöszörgöm remegéstől elcsukló hangon.

Kezeddel végigsimítasz vágytól csillogó dombomon, és csiklómra tapasztod a szád.

Remegés fut át rajtam, amikor két ujjadat bedugva a hüvelyembe egyszerre két érzékeny pontomat izgatod.

Miközben ujjazol, nyelved vadul csapkodja hatalmasra duzzadt rügyemet.

Annyira élvezem, amit művelsz velem, hogy vonaglok és nyöszörgök megállás nélkül.

Egyszer csak testem megfeszül, és sikítva elélvezek.

Te tovább simogatsz, míg le nem csitulok, ám ekkor lenyúlok, és magamhoz húzlak.

Térded átemelem a fejem felett, így puncid épp szembe kerül velem.

Lenézel rám, és látod rajtam, hogy még eszemben sincs befejezni a játékot.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szememben vadító tűz lobog, s még meg sem nyugodott szívverésem az átélt gyönyör után, máris újra izzik vérem, hogy adhassak neked annyi csodát, mint amennyivel az imént megajándékoztál. Kemény melleid masszírozom, s nem állhatom meg szó nélkül.

-Nagyon finom a fogása - mondom elcsukló hangon, de vérem pezseg a kezemben tartott gyönyörűségektől. Ujjaim finom táncot járnak bimbóidom, meg -meg dörzsölve őket finoman, majd már annyira kívánom, hogy számba kell vennem, hogy érezzem őket nyelvem alatt, majd vadul szopogatni kezdem. Tested reszket érintéseim alatt, érzem ezt igazán élvezed, s ez bennem is felkorbácsolja mégjobban a vágyat. Felváltva kényeztetem gyönyörű melleidet, de ennyivel még nem érem be.

Lassan elindulok lefelé, melleid közt, le a hasadon csókollak végig, s gyönyörű domborulatodhoz érve egy pillanatra megállok. S már hallom is elcsukló hangod.

- Ne hagyd abba, kérlek !

Kezem végigsimít dombodon, mely beleremeg érintésembe, s ajkam csiklódhoz érintem. Újabb remegés fut végig rajtad, mikor kétújjal belédnyúlok, s bár finoman teszem, érzékeny pontjaid keresve, hamar rá is bukkanok. Közben nyelvem vad vágába kezd duzzadó rügyeden, s újjaim is ki -be járnak benned felforralva véredet. Már nincs megállás, tested egyre vadabbul vonaglik, nyöszörgésed erősödik, s mikor elönt a forróság, tested ívbe feszül, s hangos sikoly hagyja el gyönyörű ajkad.

Tovább simogatlak, hagyom, hogy magnyugodj kissé, de néhány perc után már nyúlsz is értem, s húzol újra magad felé.

Térdem a fejeden átemelve szádhoz emeled lüktető puncim, szemedben még mindíg lángok égnek, s ebből tudom a java még csak most következik...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman, gyengéden simogatom combod belső oldalát a számmal, miközben néha- néha lopva hozzáérek a puncidhoz is. Élvezem, ahogy tested minden apró érintésembe beleremeg, szinte ordít a kielégülés után.

Ujjaimat nyelvem követi, majd hirtelen beléd nyalok, érintve legérzékenyebb pontodat.

Felnézek rád, látom, te is engem nézel, tekintetünk összekapcsolódik.

Hihetetlen izgalmas úgy nyalni téged, miközben látom, hogyan önti el a kéjes mosoly az arcod.

Kezemmel finoman szétsimítom ajkaid selymes redőit, így csalogatva elő a már keményre duzzadt, érzékeny csiklódat.

Ujjam utat talál a hüvelyed felé, és akadálytalanul hatol be a nedves, szűk alagútba.

Hangosan nyögsz, tested íjként megfeszül felettem, ahogy a gyönyörtől hátradőlve élvezed a kényeztetést.

Immár két ujjal vagyok lüktető puncidban, és egyre gyorsabban mozgatom ki-be őket, miközben rendíthetetlenül nyallak tovább.

Dobálod magad a kéjtől, de nem eresztelek, vasmarokként fog szabad kezem.

Hallom, ahogy felsikoltasz, ahogy az orgazmus végigsöpör rajtad……..

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szád a combomon siklik végig, néha, néha megérintve dombom, amitől minden alkalommal újra és újra végig fut rajtam a remegés.Tekintetemmel egy percre sem engedlek el, fürkészőn figyelem mit művelsz velem, s érzem, hogy újjaid után, nyelved is meg - meg érinti csiklómat. Közben Te is rámnéztél, mélyen a szemembe, tekintetünk összeforrt.

Téged is izgalomba hozott a látvány, arcomra kiült vágymosolyom miközben nyelved egyre fürgébben járt dagadó csiklómon.

Éreztem amint kezeid szétnyitják kelyhemet, s feltárva előtted csiklóm, s vágytól lüktető hüvelyem. Újaid körbejárnak, s utattörnek maguknak hogy végre belémbújjanak, már szétvet a vágy úgy vágyom érintésedet, s végre belémsiklatod újjad szűk, de nedüjétől már tocsogó hüvelyembe. Hangos nyögéseim jelzik mámorom közeledtét, ahogy újjaid fürgén ficánkolnak bennem, testem megfeszül, s élvezem kényeztetésed.

Újjaid feszítenek, s egyre gyorsítasz a tempón, miközben nyelved is vadabb vágtába kezd, hajtva a beteljesedés felé. Az ereimben lüktető vér felforrósodik, égeti bőröm, dobálom magam a kéjtől, amint újjaid ki -be mozgatod bennem, egyre ütemesebben s kezed oly erősen tart, nem szabadulhatok, de már nem is akarok. Megadom magam a gyönyörnek, s midőn végigfut testemen a mindent elsöprő reszeketés, hangos sikolyom betölti a szobát....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Erősen foglak, türelmesen megvárom, míg lecsillapodsz, de nem hagyok neked túl sok időt.

Remegő lábadat gyengéden megemelem, kicsúszok alólad, és az éjjeliszekrényhez hajolok, és rövid turkálás után meglelem, amit keresek. Tágra nyitott szemmel figyelsz, ahogy a fekete muszlinsálat előhúzom. Megcsillan a szemedben a huncut fény, amit úgy imádok, és mondanom sem kell semmit, már nyújtózol is végig az ágyon. Felhúzod magad egészen a kovácsoltvas fejtámlához, és összekulcsolva várod, hogy én is közelebb húzódjak. Kezemben a sállal négykézláb felmászom hozzád, összekulcsolt kezeid össze is kötöm, és erősen rögzítem az ágy végéhez. Felszisszensz, mikor meghúzom a csomót, de csókommal enyhítem a fájdalmad.

Ezután felállok mellőled, és körülnézek az asztalon, hogy mit találok, ami édes kínzásodhoz megfelelő. Kezembe veszem a csoki öntetes üveget meg a tejszínhabos flakont. Amikor visszafordulok az ágyhoz, halkan felkuncogsz, sejted már, mire is megy ki a játék.

Leveszem mindkét dobozról a kupakot, hogy ezért már ne kelljen félbeszakítani semmit…..


Kíváncsiságot látok az arcodon, amikor megfogom a csoki öntetet, és pár cseppet a szád sarkába csurgatok. Lecsapok rá, finoman nyalogatni kezdem, és érzem, közben te is kidugod a nyelved, ami összeakad az enyémmel, és lázas csókot váltunk. Édes az öntet, de ajkaidnál semmi sem lehet édesebb. Apró csókokat hintek a nyakadra, és lassan haladok lefelé, feszes kis dombjaid irányába, közben tovább matatok az ágyon, és a tejszínes flakon is a kezembe kerül……

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan térek magamhoz. Orgazmusim sokasága elbódít, lábaim remegnek, lassan bújsz ki alólam s ahogy felnézek huncut csillogást látok szemedbe szökni, s fürkésző tekintettel nézek rád, miközben kezed az éjjeliszekrényen matat. Meglátom kezedben amit kerestél. Egy fekete muszlinsál.... Istenem, most meg fog kötözni.... - gondoltam, s imádattal figyeltem minden mozdulatod. Közben kinyújtózom, s felcsúszok az ágy támlájáig ezzel is segítve szándékod megvalósítását, mitől ereimben ismét forrni kezd a vér. Kezem felemelem és összekulcsolom, míg várom, hogy Te is odaérj. Négykézláb közelítesz s fejem fölé emeled kezed a sállal együtt miközben csókot nyomsz számra, édes-ízeset, s ráhurkolod kezemre a sálat s felhúzod vele kezeim egészen szorosan a fejtámlához, s mikor felszisszenek forró csókot lehelsz csuklómra, enyhítve fájdalmát.

Felkelsz az ágyról, vágyakozó pillantással követlek szememmel, megremegek a gondolattól mit találsz ki, s ekkor látom kezedbe veszed a csokis üveget és a tejszínes flakont.

Mikor az ágyhoz fordulsz kitör belőlem egy kuncogáshoz hasonló hang mi eljövendő gyönyöröm hivatott jelezni, midőn elképzeltem mit fogsz most velem tenni.

Fürkészőn figyelem mozdulataid, miközben néhány csepp csokit cseppentesz számszélére, s nyelved már indul is utána, s én sem tétovázok, nyelvemet a csokifolyam felé irányítom, miből forró édes csokis csók kerekedik. Majd lefelé indul szád, s miközben nyelved egyre lejjeb ér, kutató kezed már a tejszínes flakont markolja s én megadón követem tekintetemmel kezed, miközben az már fehér csíkot húz a flakonból combom belsején, s szád mohón falja rólam a fehér habot.......

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Összerezzensz, ahogy szám finoman hozzá ér bársonyos bőrödhöz, hogy lenyalogassam a habot. Mint egy hosszú, fehér kígyó, úgy tekereg a tejszíncsík a combod tövében, amit érzékien célba veszek nyelvemmel. Hallom, ahogy visszafojtod a lélegzetedet, amikor kicsit elkalandozva belenyalintok illatos dombod rejtekébe.Imádom érezni orromban tested izgató illatát, épp ezért nem is fogom magam vissza, puha csókokat szórok illatos puncidra.

Közben a flakonnal a kezemben rád emelem a pillantásom, de te csukott szemmel élvezed a kényeztetésemet, így csak az érzékeimet követhetem. Finoman széthúzom a szeméremajkaidat, és egy pici habot nyomok a csiklódra, és már hallom is, ahogy felszisszensz, hisz sejted, mi következik. Kidugott nyelvvel alulról felfelé, hosszan végignyallak, utoljára hagyva a habos csiklót, mint valami ínyenc fogást egy elsőosztályú vacsorán. Nagyon finom és meleg vagy, újra és újra megbabonázol. Minden egyes nyalintásnál hallom apró nyögéseid, amik csak hajtanak előre, hogy minél több gyönyörben részesíthesselek. Szabad kezemmel nedvességtől tocsogó hüvelyedhez nyúlok, és két ujjaimat benedvesítve lazán feltolom őket tüzelő katlanodba. És megint csak nyögsz és sóhajtozol, én pedig egyre gyorsabban mozgatom az ujjaimat benned, egyre mélyebbre tolva minden egyes mozdulatnál. Nyelvem vad táncot lejt csiklódon, a habnak már nyoma sincs, hisz letisztogattam fürge nyelvemmel.Látom rajtad, hogy szívesen megmarkolnád a hajam, szívesen simogatnál te is engem, ha tehetnél, ha kezeid nem lennének az ágyhoz kötve. Az őrületes tánc téged is magával sodor, kezem mozgásával szinkronban mozgatod a csípőd, a fejed ide-oda dobálod az élvezettől, mire végre rád tör a mindent elsöprő gyönyör......


Megkönyörülök rajtad, és bár testednek még minden porcikája remeg, kioldom kezeidet az édes rabságból. Máris felém nyúlsz, hajamba túrva magadhoz húzol, és szenvedélyesen megcsókolsz. Csókodból érzem, hogy te is tartogatsz még nekem valami finomat.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Néha csak visszafojtott lélegzettel bírom kínjaim, amint nyelved végigsiklik tajszínhabos combomon, s egy pillanatra belenyalsz dombom közepébe. Játszol velem, s élvezed érintéseid hatalmát testem felett. Kezem nem mozdíthatom, így lecsukom szemem s élvezem ahogy vágyam az egekbe korbácsolod. Érzem, ahogy finoman széthúzod ajkaim, s felszisszenek mikor a hűs habot a csiklómra halmozod. Azt várom, hogy ráveted magad , de mielőtt ezt tennéd alulról felfelé végighúzod nyelved s ettől teljesen elfog a remegés, s a habhalmot csiklómon a legvégére hagyod, hogy elidőzz rajta mint valami különleges csemegén. Felnyögök mikor megérinted csiklóm, s mohón nyaldosod róla a habot, miközben másik kezed két újja már tocsogó nedveim áradatában siklik be hüvelyembe, s én szinte tolom rá magam feszítő újjaidra. Csípőm vad táncot jár, s nem érinthetlek, nem húzhatlak magamhoz, s nem szabadulhatok kínzó nyelvcsapásaid elől. S a következő pillanatban testem átjárja újra a gyönyör.

Még vergődik testem, mikor érzem kioldod kezemen a sálat s még őrült vágyam hajt , máris túrok hajadba s szenvedélyes csókkal jutalmazlak.

Kihasználva a pillanatot , hogy Te is elbódultál kissé látva gyönyörtáncom, érezve ajkam forró csókját, hirtelen leteperlek az ágyra, összefogom csuklód a fejed fölött s most én kötöm át a sállal s húzom az ágyvégéhez, rabságomba hajtva tested. Elengedlek egy pillanatra, s széttolom lábaid, miközben megcsókolom dombod, de csak épp érintve. Elveszem a habos flakont, s mellbimbódra nyomok egy kis adagot, majd egy epret veszek a tálcáról, s megmártva a bimbódon a szádhoz emelem, s te már nyitod is ki, hogy megízlelhesd a habos gyümölcsöt. Betolom szádba, s a lecseppenő habot lenyalom a szádszéléről. Majd bimbódon a maradék habot nyelvemmel terítem szét, s kis apró harapásokkal, hogy ne okozzak fájdalmat megharapdálom. Mielőtt nyelvem tovább siklatnám rajtad, végig nyomom az útvonalat habbal, s itt-ott egy-egy szem epret belemártva, néha szádba dugom, miközben szám egyre lejjeb halad remegő testeden. Figyeled ahogy haladok közelítve ágaskodó csiklód felé, s mikor elérem és megérintem, csípőd türelmetlenül emeled szám felé......

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kis rafinált, épp hogy csak kiszabadult, máris ádázul rám veti magát.....Kihasználva, hogy beleélem magam a csókba, felülkerekedsz rajtam, és a következő pillanatban már én fekszem az ágyon, kikötözve a kovácsoltvas fejtámlához.Húzol rendesen, mert behajolva combjaim közé épp csak érinted szeméremdombomat ajkaddal, csupán megízlelteted velem a gyönyört.

Éhes szád a mellbimbómat veszi célba, kezedben már ott a habos flakon, és látom, ahogy kis halmokat nyomsz meredező bimbómra.

Úgy látom, terülj - terülj asztalkámat varázsolsz rám, mert kezedben már ott egy gyönyörű, érett eper, amit a habba mártasz, és felém kínálsz. Íncsiklandóan néz ki kezedben a habos eperszem, reflexszerűen már nyitom a szám, hogy megízlelhessem. Ahogy ajkaim közé tolod finoman, egy kóbor csepp a habból elindul a szám szélén lefelé, de fürge kis nyelveddel máris lenyalod, és haladsz tovább a mellbimbómhoz.

Finoman körbe harapdálsz, lenyalogatod a tejszínt az utolsó cseppig rólam, majd a mellemtől egészen a dombomig apró kis halmokat nyomsz testemre.

Néhány habos eperszemmel megkínálsz még, de az igazi desszertet magadnak tartogatod,hiszen miközben én minden egyes érintésedbe beleremegek, te megállíthatatlanul kúszol egyre lejjebb rajtam, míg rá nem lelsz legérzékenyebb pontomra....

Testem tekereg alattad, kívánom a szádat, és amikor megérintesz ott, úgy érzem, mintha valami felrobbanna bennem. Próbálok küzdeni a vágy ellen, de a kiszolgáltatottság édes érzése csak még jobban ostoroz, egyre jobban bevadulok. Lábaimat még jobban szétnyitom, így már teljesen feltárulkozok előtted, fürge nyelved a csiklómmal játszik, miközben egyik kezeddel felnyúlsz, és a mellemet izgatod finoman.

Csípőmet önkéntelenül is feljebb emelem, száddal erősen rám tapadsz, és hol erősebben, hol gyengébben szívod meg duzzadt rügyemet, miközben másik kezed középső ujjával tövig merülsz el bennem....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vadul táncol tested, élvezem, hogy azt tszek veled amit akarok, s nem tusz ellenállni. Csak csípőddel próbálod mind jobban számhoz nyomni magad, s miközben vergődsz nyelvcsapásaimtól, középső újjammal tövig nyúlok beléd. Finoman körözve benned újjam egyre gyorsítva, miközben csiklód hol szívogatom, hol kéjesen végignyalom nyelvemmel.

Minden porcikád reszket már, feltörő sikolyaid jelzik, hamarosan eléred a gyönyört. Betolom még egy újam, először lassan, s ez megteszi hatását, tested megfeszül, majd lassan enged amikor kifelé húzom benned. Aztán újra be, egyre gyorsítva a tempót, érzem izmaid, ahogy újjaim körül ölelik. Gyönyöröd egyre jobban fokozódik, s már érzed nincs megállás, megadod magad nyelvem és újjaim végső csapásainak. Hangos sikollyal éred el a csúcsot, össze kötött kezeddel markolod a rácsot, újjaid belefehérednek a szorításba. Gyönyörű tested lassan csillapodik, miközben nyelvemmel még lecsippentem róla az itt-ott szétfolyt tejszínhabot, s felérve szádhoz finoman csókollak, enyhet adón, miközben kezeid kioldom.

Hozzádbújva átölellek, nyakadra lehelek még néhány puha csókot, símogatom arcod.

Hamarosan el kell búcsúznuk, s ki tudja lesz-e még alkalmunk megismételni ezt valaha...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan érzem, elönt a gyönyör,remegek, ahogy még egy ujjad belém tolod. Halk sikolyom töri meg a csendet, ahogy kezed egyre gyorsabban jár ki-be a combom között, és érzem, hogy magával ragad az ár, sodornak a gyönyör hullámai fel a csúcsra.

Kezeimmel tépném a rácsot az édes kíntól, de az nem enged,a sál kissé belevág a húsomba.

Megnyugszom lassan, testem még megremeg néha, ahogy mohón felnyalod rólam az utolsó csepp tejszínt is.

Miközben megszabadítasz rám ruházott rabságomból, kárpótlásul csókoddal kényeztetsz ahol érsz. Ahogy hozzám bújsz, átölellek, és így fekszünk ,míg ránk nem virrad, aztán mindenki megy a dolgára, éli az életét tovább.


Volt régebben egy visszatérő álmom, amiben egy gyönyörű, szenvedélyes nővel szeretkeztem.....Ahogy nézem kipirult arcod, csókra éhes szád, gyönyörű tested, már tudom, hogy te voltál az. Te vagy az, akit álmomban már láttalak........

Tartalomjegyzék