Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Délután, munka után még nem volt kedvem hazamenni, így belültem a kedvenc kávézómba. Már ismernek itt jól, sokszor járok ide. Belépek, kikérem a koffeinmentes kávémat, megfordulok, hogy odaülök a kedvenc, jól eldugott kis asztalomhoz, amit senki nem szeret, mert nincs az ablak mellett... és lám, ülnek ott. Még sosem ültem más asztalnál, az már annyira a szívemhez nőtt.


Na, most mit csináljak. Elhülve állok, és csak nézem az asztalom, és a nőt, aki elfoglalja. Végignézek rajta. Lágy fényű haja gyengéden omlik a vállára. Sexi, merészen kivágott ruhája sokat enged látni belőle. Újságot olvas, picit előre is van dőlve, így látom gyönyörű formás mellét. Ahogy nézem őt, megfordul a fejemben, hogy ezt más is látja, elképedne.


Megérezheti, hogy őt bámulom már percek óta, mert felnéz, egyenesen rám, a szemembe. Pár pillanatig áthatóan figyel, aztán elmosolyodik, és mintha engem várna, szemével a mellette lévő helyre mutat.


Ennél az asztalnál nincsenek székek, mert ez egy elkerített boxban van... így nem is kétséges már számomra, hogy leülök mellé. Szinte mágnesként vonz... máris megindulok felé...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Idétlen, fárasztó, rohanó nap volt a mai, végre egy kis szusszanás. Kifújom a mérgem, mielőtt hazaérnék, iszom egy jó kávét, az sosem ártalmas. Este lévén tejhabbal, fahéjjal, azt itt olyan jól csinálják. Beülök a sarokasztalhoz, ott nincs nagy forgalom és belefeledkezem egy újságba. Napközben sosincs időm olvasni, de ilyenkor akad rá egy fél órácska.

Egy idő után az az érzésem támad, mintha figyelnének. Ki a fene nem hagy még itt sem békén...felnézek, látom egy nő áll a kávézó közepén, egyenesen idebámul. Te jó ég, mi baja lehet? Szemügyre veszem, csinos, jólöltözött, hmm, tulajdonképpen akár szórakoztató társaság is lehet. Szavak nélkül odainvitálom, ő pedig, mintha csak rá vártam volna, betelepszik mellém. Idétlen helyzet. Mi a szöszről beszélgessek egy vadidegen nővel, amikor minden vágyam elnyújtózni egy kád forró vízben, meg az, hogy valaki olyan jó alaposan megmasszírozzon...elfojtok egy lemondó sóhajt, majd édes semmiségekről kezdünk csevegni. Közben rájövök, hogy tulajdonképpen nem is nagy baj, hogy odaült...kellemes társaság és igazán kellemes látvány! Meg is lepődök ezen megállapításomon, de azért hangot persze nem adok neki.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leülök, és megfordul a fejemben, hogy nem is tudom, miről kéne csevegnünk. Hamar kibeszéljük a helyet, hogy néha ő is idejár, és milyen fura, hogy eddig nem találkoztunk.


Az asztal alatt véletlenül összeér a lábunk, de ő nem húzódik el. Lenéz jelentőségteljesen, félreérthetetlenül a tudtomra adja, hogy nem zavarja, és aztán mélyen a szemembe néz. Az elmúlt nem is tudom hány percben, talán egy órában, észre sem vettem, hogy ilyen tűz lobog a szemében, és a tekintete... úgy érzem, a vesémbe lát. Le is sütöm a szemem, nehogy észre vegye, mi jutott az eszembe.


A kávéjából ugyanis egy kevéske hab marad a szája szélén, és én majdnem odahajoltam és gondolkodás nélkül lenyalogattam volna róla. Egyszerűen vonz az ajka... olyan formás, íves, csókolni való.


Már azt sem tudom, hova nézzek... Engem is meglep ez a hevesen rám törő vágy... mit csinált velem ez a nő???

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszercsak azt veszem észre, hogy a térde az enyémhez ér. Egy pillanatra megtorpanok, átgondolom elvigyem-e, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve nem teszem. Lenézek, aztán halvány, sokat ígérő félmosollyal a szemébe...ez a nő akar valamit...de vajon mit? Na jó, még azt is kezdem sejteni hogy mit! Nem fogom megkönnyíteni a dolgát. Nézem őt, ahogy ajkaimról le sem veszi a szemét...de elkapja a fejét...

Láthatatlan szöszt söprök le a blúzáról, közben gyengéden végigsimítom a nyakát. Ártatlan mozdulat, mégis lázba hoz...elérem, hogy újra a szemembe nézzen, olvasson onnan, vagy én olvassak.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy nagyon szép és igéző mosolyt küld felém... és látom, felemeli a kezét és lesöpör valamit a vállamról, közben végigsimít a nyakamon... futó mozdulat, mégis végigfut rajtam a élvezet. Belémhasít a gondolat, hogy még akarom az érintését. A szemembe néz, mintha látná a gonolatom. Alighogy elveszi a kezét, az én kezem is elindul. Az arcát simítom végig, majd a nyakát. Itt egy pillanatra átfut az agyamon, hogy a karját simítom végig, de úgy döntök, hogy az nem mondana semmit... így merészen a melle felé veszem az irányt. Finoman, mégis úgy, hogy ne lehessen nem éreznie, végigsimítok formás mellén, aztán, mintha mi sem történt volna, a karomat az asztalra rakom. Rákönyökölök az asztalra és egy buja mosoly kíséretében a szemébe nézek. Tudom, hogy kihívó vagyok, mert látom rajta, hogy ezt már ő sem érti félre, tudja, hogy mit akarok, mire vágyom...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érintésem nem marad viszonzatlan. Néhány perces sokatmondó néma szemjáték után az arcomról indul a keze, lassan, perzselőn...a nyakamon elidőzik, mintha nem tudná merre is induljon, aztán a mellemet veszi célba, gyengéden feltérképezve a domborulatot. Gyanítom a testem rögtön elárul. Egészen vékony csipkemelltartóm és még vékonyabb blúzom szemernyit sem palástolja az érintés nyomán önálló életre kelt és ágaskodó bimbóimat...még jó hogy a szememmel van elfoglalva, amikor mintha mi sem történt volna visszeteszi a kezét az asztalra. Hogy mi lesz ebből...no mindegy, ha izgatjuk egymást, hát tegyük azt...kezem az asztal alá téved, térdétől felfelé simítja a combját, játszva a szoknya szegélyén, majd egy határozott mozdulattal alányúlva. Gondolkodás nélkül nyílik a combja, szabad utat engedve a mozdulatnak....nem érintem meg a combján kívül másutt, hosszan időzöm combja belső oldalán, a végtelenségig fokozva a feszültséget...mielőtt kihúzom a kezemet, mindössze egy röpke simítást kap, hogy tudjam, visel alsóneműt...

Hogy ez nálam ne legyen így, miután szabaddá váltak a kezeim, az enyémet diszkrét mozdulattal leveszem és a táskámba teszem. Nem több ez, mint néhány másodperc, utána máris visszanézek enyhén piruló felhevült arcára.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem egy ijedős nő... amint elvettem a kezem, az övé indul felfedező útra rajtam. Szoknyám szegélyénél simogat, majd egy határozott, de nem feltűnő mozdulattal alá nyúl.... Lábaim szinte maguktól nyílnak szét, hívogatva puha kezének érintését. De, ő nem érint ott, ahol már lüktetek, csupán a combom simogatja őrítő módon. Majd, mielőtt elveszi kezét, lopva megsimogatja vágyakozó puncim.

Már éppen mondanék valamit, amikor meglátom, egy egy gyors mozdulattal megszabadul a bugyijától, amit hamar a táskájába rejt el.


Érzem, hogy arcomba szalad a vér... keze érintése, az élmény, hogy előttem vette le a bugyiját, és a tudat, hogy hogy most nincs rajta alul semmi... a végletekig felizgat. Egy pillanatra elfeledem, hol vagyunk. Közelebb húzódom hozzá. A szemébe nézek, és bedugom az egyik ujjam a számba. Picit félre is fordulok, így nem láthatja más a mozdulatot, csak ő. Majd pár pillanat múlva kiveszem a nedves ujjam a számból, és az asztal alatt a szoknyája alá nyúlok.


Bársonyosan puha a bőre, ahogy végigsimítok a combján. Lassan érem el én is az ölét, de aztán finoman megsimogatom a dombját és az édes ajkait a nedves ujjammal... Félig kinyitja a száját, gyanítom, ha nem itt lennénk, most felnyögne.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Incselkedésem újfent nem marad válasz nélkül....még jó hogy a sarokban ülünk, nem nagyon lát ide senki....édes amikor az ujját az ajkai közé veszi...jajj, sejtem mi következik....végigsimítja a combomat, eszement borzongást okozva ezzel, majd körberajzolja dombomat nedves ujjaival...máris nedves leszek én is tőle, így amikor a fürge ujjak nyitják az ajkakat, síkos közeg várja őket....átsuhan az agyamon, jó lenne inkább hazamenni hozzánk, hogy zavartalanul folytathassuk, de ez olyan jó, nem bírnám félbehagyni már...majd később, talán...

Most hátradőlök és igyekszem csendben élvezni, ahogy ujjai hüvelyembe merülnek. Lehúnyt szemmel tárom szélesre a combjaimat, hogy könnyebben hozzám férjen. Kezeim a blúza alá nyúlnak, hogy ha már a puncijához nem férek most, a melleit hadd érezzem. A bő blúz alatt alig észrevehető a kezem, előlkapcsos melltartóját hamar kioldom, hogy akadálymentesen élvezhessem puha, bársonyos bőrét...most így érezheti, hogy nekem mikor mennyire jó, ha már hangot nem adhatok...ha nagyon vissza kell fogjam magam, kicsit erősebbet morzsolok mellbimbóján...a válasz többnyire egy erőteljes döfés az ujjakkal, vagy a csiklóm direkt izgatása, valami őrült módon...egek, így nagyon hamar el fogok élvezni...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon tetszik neki a mozdulatom, ahogy a puncijához érek. Szélesre tárja combjait, így szabad utat adva nekem. Nem is várok soká, finoman, de határozottan tolom belé két ujjam és közben végig nézem az arcát. Fejét picit hátra dönti, szemét lecsukja és keze is elindul felém. A blúzom alá nyúl, kikapcsolja a melltartóm és a mellemmel kezd játszani. Nem is tudja, hogy ezzel mennyire izgat fel engem is. Amikor gonoszan megmorzsolja a bimbóm, válaszul erőteljesebben mozgatom a ujjam benne. Majdnem mellette ülök, így egy-egy ilyen mozdulatnál lopva körbe nézek, és amikor látom, hogy nem láthatnak ránk nagyon, közel hajolok hozzá, és finoman megharapdálom a nyakát és csókokkal is elhalmozom.


Majd fejemmel lejjebb vándorolok gyönyörű puha bőrén, és a blúzon keresztül csókot adok mindkét mellbimbójára, majd visszaülök mellé. Kinyitja a szemét és rám néz... tekintetében minden benne van. Érzem, hogy mennyire izgatja, amit csinálok. Így gondolok egyet, és puhán megcsókolom. Ajkai közé könnyedén hatol a nyelvem és kezd erotikus táncba az ő játékos nyelvével...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A támadás folytatódik..ölemben a szakértő ujjak, ajkai a nyakamat, arcomat térképezik, időnként forró csókot lehelve mellbimbóimra...majd végre ajkaimon érzem ajkát...ez most már minden erőt kivesz belőlem...ujjai úgy ténykednek bennem, hogy G pontomat ingerlik töretlenük, a tenyere pedig a csiklómat masszírozza. Nem bírom tovább visszatartani a gyönyört, élvezetem sikolyát, sóhaját szájával csillapítom...Megfeszül a testem, méginkább magamba nyomva kezét, melyre szinte ráülök, majd kielégülten elernyed....Pár pillanatig szótlanul ülök,fejemet a vállára hajtva, közben kieszelve, hogy ezt a csodát hogy is kellene viszonozzam....

Ügyes mozdulattal leverem a táskámat az asztalról, így máris siklom le az asztal alá..hosszú, földig érő fehér abrosz borítja az asztalt, egész kényelmesen elférek alatta...hmm és ez az ölet is kiválóan takarja...lábait gyengéden szétfeszítem, egészen közel az öléhez ránevetek az asztal alól. Hitetlenkedve mered rám, majd nagyot sóhajtva ernyeszti izmait és picit jobban hátradől, egészen az ülés széléhez...ujjaim hegyével most már a látott aprócska tanga vonalát rajzolom, érzem izgalma illatát. Előbb bugyin át masszírozom dombját, de hamar úgy döntök, ennél többre vágyom, s nyilván ő is, így félrehúzom az apró anyagot, s az ajkakat már nyelvemmel, ajkaimmal bontogatom...a mozdulatba beleremeg, szóval élvezi...vagy mégsem. Egy pillanattal később a pincér hangját hallom, amint azt tudakolja, hozhat-e még valamit...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, minden idegszála megfeszül, érzem az ujjaimon teste remegését. Ezt a fokú, sok irányú izgalmat már nem bírja soká, beleül az ujjamba teljesen, csípője is mozog, száját a számra tapasztva feszül meg teste és élvez el. Picit simogatom még édes dombját, apró csókokat lehelek még ajkaira, majd hagyom picit pihenni.


Pár perc pihegés után látom, hogy leveri a táskáját. Na, ennyire azért nem lehettem jó, gondolom magamban, és egy váratlan mozdulattal, eltűnik az asztal alatt. Felhúzom a szemöldököm, hogy most mi legyen. Ekkor megérzem finom kezét a térdemen, széthúzza lábam. Az asztal alól rám nevet, majd a bugyim vonalát rajzolja ujjával. Hamar eltávolítja az útból a zavaró anyagot, és izgató ajkával bontogatja nedves ajkaimat. Beleremegek, annyira élvezem a dolgot. Még jó, hogy a szemem nem hunytam le, mert pont ekkor ér hozzánk a pincérünk.

- Hozhatok még valamit? - kérdi udvariasan. Én felveszem a lehető leghihetőbb póker arcom és nyugodtnak gondolt hangon mondom, hogy egyenlőre nem kérünk semmit. A pincér bólint és távozik, eközben Via gonoszsága határtalanná válik, mert miközben beszélek, még intenzívebben kényeztet... Félek is, hogy beledadogok a mondatba, de végig bírom mondani.


Még szélesebbre nyitom a lábamat, hogy több helye legyen. Hátra hajtom a fejem, lejjebb csúszom a széken és élvezettel nézem, ahogy a lábam közt van a feje.

- Izgató amit csinálsz... - suttogom neki.


Ahogy ajkával játszik rajtam, beugrik egy gondolat... de jó lenne vele 69-ezni... de azt itt nem lehet...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre elment a pincér, nem leplezte le kissé intim helyzetünket...no most megkapod ami jár neked te nő..két ujjammal tövig hatolok forró lágyságába, szinte hívogató mozdulatokkal becézve nagyon érzékeny pontját, ajkaim pedig erősen szopni kezdik csiklóját. Beszívom, majd finoman fogaim közé csippentve csúcsát a nyelvem hegyével ingerlem könyörtelenül. Vergődik, fészkelődik, de szabadulni nem tud. Hogy is fokozhatnám még gyönyörét....itt ül előttem tökéletesen kitárulkozva...szabad kezemmel hasát kezdem simogatni, virtuális vonallal rajzolgatva körbe petefészkeit, hüvelye képzelt vonalát....végighúzom puncija vágatán, nem kevés nedvet csempészve rá, és aprókat körözve megállapodok gátja tájékán, kényeztetve, masszírozva azt a tájékot is....érzem a feszülését, nem bírja már soká...egy pillanatra megállok, hogy levegőhöz jusson, majd újra folytatom kényeztetését töretlen intenzitással...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a nő az őrületbe akar kergetni, ehhez semmi kétség sem férhet. Nyelvét és kezét olyan ördögien használja, hogy szinte az eszem vesztem minden mozdulatánál. Legszívesebben teljesen hanyadt feküdnék, és hangosan élvezném, amit okoz nekem, de a hely adta lehetőségekhez kell nekem is igazodnom.

Ujjával gátam izgatja, ami hihetetlen erővel támadja érző idegeimet, és ezáltal hamar elérek abba az állapotba, hogy már teljesen megfeledkezem a külvilágról, és csak Via számít... a keze, a szája, a nyelve, az érintése, a közelsége...


Nem lassít az ütemen, egyre fokozza azt. Lenyúlok és gyönyörű hajába túrok. Szinte már nem is én irányítom a mozdulataimat, hanem valami tudattalan énem... már csak ösztönlény vagyok, akit a vágy hajt.

A csípőm is mozgatom arra az ütemre, amit Via diktál nekem.... és már érzem, hogy hamarosan elönt az orgazmus bizsergető érzése...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vergődik a drága nő, vergődik....táncol az orgazmus határán, de még egyszer megállítom...persze csak hogy utána még hevesebben törjön rá az érzés. Érzem, ahogy rászorítja hüvelyét az ujjamra, érzem, ahogy markolja édes kínjában a hajamat, és érzem, amikor elcsurran a tenyerembe, nyelvemre...ujjamat megállítom, de még nem veszem el, de nyelvemmel még aprókat lefetyelek csiklójából...remeg az egész ember a gyönyörtől, aztán elkapja a fejemet, hogy ne tovább...ismerős érzés, amikor az egyik mozdulat még tömör kéj, a következő pedig már nem esne jól...pontosan ott kell abbahagyni.

Felkúszom vissza a padra, s mintha mi sem történt volna, kérek egy kis fagyit a pincértől mindkettőnknek. A sok forróság után jól fog esni egy kis hűvös a bensőnknek. Élet még hátradőlve piheg, én pedig elégedetten szemlélem művemet. Amikor megjött a fagyi, végigsimítom vállát és egy kanálkával a szájába dugok. Ez némileg magához téríti, így megkérdezhetem:

-Folytatás nálad, vagy nálam?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte robbanás szerű az érzés, mikor elérem a csúcsot. Egész testem remeg, nem is tudom már irányítani. Via még aprókat nyal a csiklómon, amitől újabb és újabb remegés fut végig a testemen. Amikor újra mozdulna, már megfogom a fejem, hogy most elég, mert már kész vagyok.


Visszamászik az ülésre, és rendel nekünk fagyit.

Hideg üveg kehelyben hozzák ki, rengeteg tejszínhabbal a tetején. Pillanatokig csak fogom mindkét kezemmel a kelyhet. Jól esik ez a hűs érzés.


Jópár perc elteltével megkérdi Via:

- Folytatás nálad, vagy nálam? - és egy édesen kéjes mosolyt küld felém.

- Menjünk hozzád. - mondom merészen, mire bólint, és már kéri is a számlát.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval hozzám. Hmmm, úgy tűnik izgalmasabb estém lesz mint terveztem. Legyen. Mondom a címet, csókkal búcsúzunk és mindenki saját kocsival indul. Hazáig kicsit rendbekapom a gondolataimat, leltározok, hogy mi is vár otthon, de szalonképesnek ítélem a kéglit.

Hamar odaérünk, a liftben apró, finom, érzéki csókokat váltunk...alig várjuk hogy felérjünk. Otthon leültetem mai játszópajtásomat és úgy döntök, a fürdőszobában kellene folytassuk amit elkezdtünk. Jó nagy kádam van, két embernek is tökéletesen megfelel, jópár befúvóval, ha egy kis pezsgéshez támad kedvünk. Kikészítek mindenféle kelléket, ami jól jöhet, két vibrátort, egy kicsit és egy egészen nagyot, egy gésagolyócskát, némi olajat...ki tudja mire lehet szükség.

A nappaliban kézenfogom őt és magammal hívom a fürdőbe. Szemmel láthatólag tetszenek neki a játékszerek...reméltem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Akkor hozzá, mondja a címet és mindenki megy a saját kocsijával. Közben végiggondolom, hogy hogyan is vagyok felöltözve, minden oké lesz-e így... bár, változtatni semmin sem tudok már. Hamar megérkezünk. A liftben érzéki csókot lehel ajkamra, amit én azonnal viszonzok is.

Nagyon hangulatos, bennsőséges érzést keltő a lakása. Pont ilyet képzeltem el neki. Valahogy, minden a helyén van, és minden passzol mindenhez. Nem túl csicsás, nem túl kihívhó, mégis magával ragadó.


Via a fürdőbe hív, és amint belépünk, vetkőztetni, csókolgatni kezd. Én is viszonzom ezt, és hamar lekerül rólunk minden ruha.

Én lopva körülnézek a fürdőben, és látom, egy-két játékszert már ki is készített a hölgy. Máris buja gondolataim támadnak az eszközökkel kapcsolatban. Szóvá is teszem:

- Látom, játékszerekben sincs hiány nálad... remélem, szereted, ha hosszan izgatnak ezekkel... - mutatok a vibrátorokra. Ő erre fel is veszi az egyiket, és végigsimít vele a melleimen. Bekapcsolja, és közben a másik kezével a kád szélére rakja a lábam, és már lejjebb is húzza a vibrit a testemen. Édes bizsergést okoz a játékszer a bőrömön.


Hamar leér a már nedves puncimhoz és rövid játszadozás után tövig belém nyomja... Én hangosan felnyögök... amit ő elégedett mosollyal nyugtáz.

- Gondoltam, hogy tetszeni fog.... - mondja.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor látom, tetszik neki a játék, úgy gondolom ideje a finom, lágy nyalakodások után egy kis erőteljesebb játékoknak...megfogom az egyik vibrátort, végighúzom a testén, figyelve reakcióit. Semmi negatív, és a mellbimbói máris ágaskodnak újra. Jó őt látni meztelenül, szépek a melleik, olyan...ajkak közé valók....de előbb lássuk a játékot...úgy gondolom még tart, vagy újraéledt izgalma, így nem sokat készítgetek. A kád szélére segítem egyik lábát, és tövig nyomom belé a vibrit. Hangosan nyög, tetszik neki. Hátradől a pultra támaszkodva, én pedig szorosan ölelem. Hasunk összesimul, így én is érzem a vibrálást. Számba veszem mellbimbóját, amit eddig csak az ujjaim éreztek, aprókat harapok belé. Lássuk mennyire szereti a keményebb dolgokat...kihúzom belőle a vibrit, és úgy döntök, a nagyobbat teszem belé, hadd feszítse szét őt teljesen a hatalmas műfarok. Mielőtt bedugnám, végignyalom, s vele is megnyalatom, hogy pontosan lássa, nem kis darab kerül most belé...mohón várja a behatolót, hisz először csak a csiklójával játszom és a hüvelybemenetét masszírozom vele...aztán szépen becsúsztatom. Teljesen elnyeli, újabb hatalmas nyögés hagyja el az ajkát...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látja, hogy tetszik nekem a dolog. Szorosan hozzám simul, és erőteljeseket lök rajtam. Fejét lehajtja és az ágaskodó mimbómat kezdi el finoman harapdálni. Eszement módon felizgat ezzel... nem is tudom, honnan tud ennyit rólam, hogy mikor, mit kívánok.

Kihúzza belőlem a vibrit, és a másikat, a nagyobbat veszi fel. Nyalogatni kezdi, én is odahajolok és egymás szemébe nézve nyalogatjuk a műpéniszt. Majd forró csókot ad és közben belém dugja a nagyobbik vibrit. Ajkam elválik az övétől, hogy fejem hátra hajtva nyögjek egy nagyot az élvezettől. Picit megrogyasztom a lábam, hogy még több helye legyen a vibrinek, és ő még beljebb nyomja belém. Teljesen kitölt és én mozogni kezdek fel-le, mintha igazi farkon lovagolnék. Élvezi a látványt, hogy ilyen örömet okozott nekem.


De, én sem maradok tétlen, csak az egyik kezemmel támaszkodom tovább. Benyálazom az ujjaimat és a bimbóját kezdem csavargatni, míg meg nem keményedik. Majd, a még nedves ujjamal végigsimítok a nedves vágatán és egy határozott mozdulattal belé hatolok. Pár húzás után kiveszem az ujjam és lenyalogatom róla édes levét. Látom, hogy ez a látvány is izgatja...


Nyalogatom még egy kicsit kéjesen az ujjam, majd visszadugom belé, és megkeresem azt a nagyon érzékeny pontját és finoman végigsimítok rajta....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hmm, élvezi hogy dugják, helyezkedik, hogy teljesen elnyelhesse magába a vibrit...közben lágyan simogatni kezdi a mellemet, majd levándorol a puncimhoz...lassan, lágyan simogat, meg-megmártva bennem az ujját. Megőrjít ezzel....egek, én is akarok már egy farkat magamban....sóváran nézek az árválkodó vibrire....mintha értené a gondolatomat. Odanyúl, bekapcsolja és tövig belém nyomja. Mozgatja bennem, ahogy én benne a másikat...tekintetem a tükörre siklik. Felettébb izgató látvány, két összeölelkező női test, ahogy egymást kényeztetik. Hmm, ha ezt egy pasi látná..ő is beindulna.

Lehúnyom a szememet és átadom magam az érzésnek, ahogy a vibrálás szétárad az egész testemben....persze nem feledem benne sem mozgatni a szerszámot, néha teljesen kihúzom, hogy újra és újra átélhesse a behatolás gyönyörét.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre fokozódik bennem a gyönyör, ahogy járatja bennem a vibrit. Látom, sóvár tekintete a másik vibriért kiált, így magamhoz veszem, picit megnyalogatom, bekapcsolom és először csak finoman, majd erősebben tolom belé. Hangosan nyög már ő is... Élvezkedünk mind a ketten, egymást is izgatva ezzel.

Oldalra néz, egy tükörbe. Fura, ezt eddig észre sem vettem... de ahogy meglátom magunkat, újabb gyönyör hullám fut végig rajtam a látványtól...


Ha már bejön neki a látvány... Kiveszem magamból a nagyobb vibrit, mielőtt teljesen elélveznék, és lerakom a hatalmas kád szélére. Persze, belőle a vibrit nem veszem ki, csak egy pillanatra, amíg szembe fordítom a tükörrel. Felteszem az egyik lábát a kádra, szembe fordítom a tükörrel, és letérdelek mögé... Előre nyúlok és az egyik kezemmel széthúzom nedves ajkait és lassan, hogy mindent lásson a tükörben, beletolom tövig újra a vibrit. Majd kihúzom majdnem teljesen és visszadugom belé, ahogy ő is tette nemrég velem.


Közben formás hátát és gömbölyű fenekét csókolgatom... Néha a tükörbe pillantok, látom, élvezi a látványt...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jujj, ez a boszorka új játékot eszelt ki...szembe fordít a tükörrel, úgy tolja belém a vibrit...hogy pontosan lássam mi történik...ő pedig mögöttem térdelve egészen közelről szemléli az eseményeket, kéjemet fokozva símogatva hátamat, fenekemet...ujjbeggyel, karommal, gyengéden, erősen, harapva....támaszkodom, mert lábaim már remegnek, nem sokáig bírom már ezt a kényeztetést. Minden egyes lökés közelebb és közelebb sodor a kielégüléshez. Mintha érezné, újra és újra visszavesz az iramból, hogy a végtelenségig húzzon...lassan könyörgőre fogom, hagyjon végre elélvezni, de nem...mikor már a határon vagyok újra megáll, kihúzza belőlem a vibrit, a dombomat simogatja vele...a hátamat fel, s alá...majd amikor picit lecsillapodtam, újra tövig belém nyomja....meddig fokozható még....lassan a falat kaparom a kielégülést hajszolva. Nyúlnék már magamhoz, de nem hagyod...dorgálsz, hogy az most nem az én dolgom és büntetésként ismét kihúzod belőlem a játékszert...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már remegnek a lábaid, annyira élvezed a látványt és a játékot. Már könyörögsz, hogy csináljam még tovább, ne hagyjam abba, mert már nagyon közel vagy a gyönyörhöz. De, én ellen állok, mert mást találtam ki neked. Nem a vibri által szeretném, hogy elélvezz most.


Büntetésből kihúzom a vibrit és a lábad közé térdelek, háttal a tükörnek. Fejemet felfelé fordítom, és te lenézel rám. Nyelvem már a csiklódat keresi, és mikor rálelek, mindkét kezemmel oda nyúlok és széthajtom az ajkakat. Direkt úgy tartom a fejem, hogy ebben a pózban is mindent láss a tükörből...


Lassan nyallak végig a gátadtól a csiklódig, beleremegsz a gyönyörbe, és a következő modzulatnál már a nyelvemmel kefélem a puncid. Picit berogyasztod a lábad, hogy közelebb legyél, és a fejemeg fogod, annyira élvezed...

Én közben le sem veszem rólad a szemem... te viszont váltakozva nézel engem, és izgatod magad a tükör nyújtotta látvánnyal...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egek, képes végleg kihúzni belőlem a vibrit...hatalmasat nyögök, követelem hogy dugja vissza. Ehelyett elém térdel és nyalni kezd azzal az édes nyelvével, amit még nem ízlelhettem a puncimon....közben az ujjai néha-néha belém nyúlnak...szerencsére a nyelve gyakrabban...no most már nem bírom tovább....de amikor éppen elélveznék, egyetlen pillanattal előtte mégis visszadugod a vibrit, nyelvedet el nem véve a csiklómról....hatlamas sikoly az eredménye, óriási orgazmus söpör át minden porcikámon. Még a könnyem is kicsordul annyira élvezem...

Kell néhány perc, amíg magamhoz térek, szinte tartanod kell, annyira elgyengültek a lábaim...aztán magamhoz térek, hisz te még nem élveztél...megállj boszorkány, most megkapod a magadét....kézen fogva beviszlek a hálóba, lenyomlak az ágyra, szó nélkül olajozni kezdem a testedet, erőteljes mozdulatokkal. Elől kezdem, a nyakadnál, aztán hasra fordítalak, végigmasszírozom a hátadat, fenekedet, combjaidat. Nem finoman, óvatosan, neem, azt már eljátsottad...csípődnél fogva felhúzlak kicsit, egy párnát nyomok alád, hogy formás feneked az égnek meredjen. Ujjaimmal újratérképezem hüvelyed mélyét, aztán a vibri követi az ujjakat. Halkan felnyögsz, élvezve az erőteljes behatolót. A párna megtartja, magára is hagyom egy időre. Olajat csurgatok feneked vágatába, széthúzom kicsit, hogy mindenhová bele tudjam masszírozni az olajat. Gyengéd, ám erőrödő mozdulatokkal masszírozom, támadom hátsó lyukakat ujjaimmal, feszülten figyelve, ehhez mit szólsz.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gonoszságom határtalan, és ekkor még nem is sejtem, hogy kamatostul visszakapok majd mindent...

Nyelvemmel és az ujjaimmal is izgatlak egyszerre, és te egy hatalmasat élvezel, kiereszted a hangodat is, most már nem kell visszafognod magad...


Felemelkedem, és egy ideig átölelve tartalak, amíg kipihened magad.

De, pár perc múlva újult erővel támadsz vissza. Kézen fogva bevezetsz a hálóba, és az ágyra fektetsz. Végig masszírozol finom olajos kezeiddel, majd meg is ujjazod puncim, amitől újra felizgulok. Ujjaidat az egyik vibri veszi át, mert ujjaidnak másik célhelyet találsz.


A hátsó lukba bőségesen kensz olajat, és szenvedélyesen kezded azt a lukat is ujjazni... Hangosan nyögök és elfúló hangon modnom:

- oh igen..... csináld ezt még édes.....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hmm, élvezi a kis mohó ezt a hátsó kényeztetést is...lássuk mennyire. A másik vibri hegyével feszegetni kezdem még makacsul ellenálló izmait, de hamar, nagyon hamar megadják magukat...Mint a vaj, úgy csúszik a szűk, olajos résbe a kisebbik vibri....nem mozgatom, csak benn tartom. Kis fordulatszámmal bekapcsolom, így már két rezgő dolog van a testében...újra visszatérek a hüvelyében lévőhöz és húzogatni kezdem, mintha igazi farok dugná kőkeményen. Sikoltozik, nyög a nő hatalmasakat...

-Ezt akartad, kemény dugásra vágytál a lágy nőtől? Megkapod -és kíméletlenül járatom benne tovább a szerszámokat egészen addig, amíg teste egyetlen gyönyörű kéjívbe nem feszül.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a nagyon gonosz nőszemély a másik vibrit is belém dugja... így már minden lukamban egy - egy rezgő játékszer fokozza a gyönyört. A hátsó lukban lévőt nem mozgatod, csak benne tartod, míg az elsőt kezelésbe veszed.

- Ezt akartad, kemény dugásra vágytál a lágy nőtől? Megkapod! - mondod... és nem is tudod, hogy mennyire izgatnak a szavaid, mennyire imádom, ha sex közben beszél a másik, és főleg, ha így...

Nem is kímélsz, keményen járatod bennem a nagyobbik vibrit. Eszement jól esik, amit csinálsz, és testem akaratlanul válaszol is, felveszi a ritmust és veled együtt mozgok.

Finoman elkezded mozgatni a fenekemben lévő játékszert is, közben a puncimban lévőnek a sebességét nem csökkented... és ez a kettős élvezet hamar juttat el az orgazmushoz. Testem megfeszül, és hangosan nyögve élvezek el fantasztikus izgatásodtól, és pihegek utána hason fekve.


Te kiveszed belőlem a vibriket és a fürdőbe sietsz letisztogatni őket. Én rövid idő után követlek, és miután végeztél a tisztítással, behúzlak a kádba. Hevesen megcsókollak, majd a kád széléhez támasztalak. Megeresztem a vizet, de egyenlőre csak annyit, hogy ha térdelsz, a combod közepéig érjen a víz. Előre döntelek, mögéd térdelek és először a melleidet simogatom, majd a hátadon simítok végig.

Először a kezemmel kezdem simgogatni formás neked, és a vágatot közte, majd lehajolok, és nyelvemmel is végigsímítok rajta. Ettől hangosan felnyögsz. Majd a kezembe veszem az egyik vibrit és a fenekednél kezdek játszani vele...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jóízűt élvezett a vadmacsek, hagyom picit pihenni, a fürdőbe sietek. De nem pihensz, utánam jösz és a kádba terelgetsz. Kis melegvizet engedsz, térdeltetsz és mögém térdelsz. Simotatásoddal újra korbácsolod bennem a vágyat, ami....a csuda tudja honnan, újult erővel tér vissza...előredöntesz, s most te kezdesz játékba a fenekemmel...teszteled, én is szeretem-e. Hát persze hogy szeretem...lágyan becézel előbb a kezeddel, majd a nyelveddel is...kéjeseket nyögök, olyan jól esik az új élmény...aztán a vibrit is előveszed, azzal kezdesz kényeztetni...egyenlőre még csak a hátamon, popsim külsején járatod, de tudom, hamarosan magamban érezhetem...ösztönösen tolom magam feléd, várva, vágyva, hogy érezzelek közel magamhoz.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kéjes nyögéseid jelzik, hogy igen, nagyon akarod, hogy bedugjam neked a vibrit. Benyálazom a vibrit és a feneked közé dugom, de még nem tolom be, csak a bejáratnál játszom vele. Te ösztönösen reagálsz, tolod felém a feneked. Szerzek egy kis olajat és most én kezdem finoman tágítani a szűk lukad. Széjjelebb nyitod a lábad, előrébb hajolsz és sóhajtozol.

- Akarod, mi? Akarod, hogy megkeféljelek vele erősen? - kérdezem, és te hátra fordítod a fejed, és kéjesen formálva a szót mondod, hogy:

- Igen, nagyon akarom... - ez annyira felizgat, hogy nem is teketóriázom tovább... beléd dugom a vibrit és csak aztán kapcsolom be. Szinte felsikítasz az élvezettől ami engem is tovább izgat...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsönkenyér visszajár...szerencsére...jó tett helyébe mégjobbat..suhan át az agyamon, miközben a sokat látott vibri befeszül a fenekembe. Picit előre dőlök, te pedig szorosan hozzám simulsz, így miközben a vibri teszi a dolgát, a puncidat hozzám nyomod. Önkéntelenül dörzsölöd magad hozzám, újabb gyönyörre vágyva... a puha hús nedves érintése teljesen felkorbácsolja a vágyam, tolom magam hozzád. Közrefogod két lábaddal az egyik combomat, úgy folytatod saját kényeztetésedet, de persze engem sem hanyagolsz, mozgatod, berregteted bennem a vibrit, időnként lenyúlva a csiklómhoz, hosszan simogatva, becézve azt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen megőrülök a hangodtól, a nyögéseidtől. Tolod magad a kezembe, én meg hol finomabban, hol durvábban mozgatom benned a vibrit. Egészen hozzád simulok, combjaim közé veszem a tiédet és neked dörgölöm nedves puncim... Közben kezemmel a melleidet simogatom, és a bimbóiddal játszom. Majd lehajolok és a számba veszem a már kemény bimbódat és szopogatni kezdem, közben az ujjammal körzök a csiklódon.


Így ingerellek egy ideig, a vibrivel duglak hátulról, szopogatom a bimbóidat és közben a csiklódon játszik a kezem. Hangosan nyögve adod a tudtomra, hogy mennyire tetszik neked ez a játék... Odahajolok a nyakadhoz, végigcsókollak a válladtól egészen a füled tövéig... majd a füledbe suttogom...

- Mond édes, milyen játékra vágysz még? Mit kíván az éhes puncid?...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ilyen nincs! Minden érzékszervemet izgatja, a legváltozatosabb módokon, közben meg megkérdezi:

- Mond édes, milyen játékra vágysz még? Mit kíván az éhes puncid?...

Megállj csak gonoszkám. Ellenállok a kísértésnek, hogy azonnan elélvezzek. Kicsúszik a hátsómból a vibri, picit szusszanva, fáradva beleülök a kádba, amiben továbbra is csak egy kevés víz van. Magam elé fordítom a nőt, gyakorlatilag az ölembe ültetem. Kényelmesen rám dől, így a mellei pontosan kézre állnak. Ajkaim a nyakán, most én suttogom a fülébe:

-Azt akarom hogy most magadnak csináld. besegítek ne aggódj.-egy kisebb harapás a nyakára, jót mulatok első elképedésén...-csináld-követelem, miközben csípőjét közelebb húzom magamhoz, hogy közelségükkel puncimat ingereljék.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kérdésemre válasz nem érkezik, de Via megfordul és a kádba ül. Picit kifújja magát, majd az ölébe húz.

- Azt akarom hogy most magadnak csináld. besegítek ne aggódj.- Súgja a fülembe és közben harapdálja a nyakam. Bizsergés füt végig rajtam, érintése nyomán. Mikor nem mozdulok, újra megszólal:

- Csináld! - hangja követelőző, mégis érzem rajta, hogy az izgalomtól remeg... Picit eltávolodom tőle, fogom a vibrit, és feltolom magamnak. Huzogatni kezdem, ki - be, ki -be, és figyelem őt. Másik kezemmel a csiklómon kezdek játszani, de néha, mivel nagyon közel ülünk egymáshoz, átvándorol az ujjam a nő pucija vágatára. Időnként bele- bele is dugom az ujjam, de csak egy-egy pillanatra.

- Ezt akartad látni?... Ez izgat fel? ... - kérdezem tőle kéjes hangon, és kihívóan nézek rá.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Ezt akartam, igen. Felizgat a látvány teljesen.-felelem, miközben a melleidet izgatom. pici olajat öntök a kezemre, hogy jobban csússzon, úgy morzsolgatom...izgalmam növekszik, hisz az előbb nem kapta meg a várva várt enyhülést, így az egyik kezemmel a saját puncimat kezdem izgatni erőteljes, hosszú, lassú mozdulatokkal.Közben le nem veszem a szememet rólad, olyan izgató, ahogy a vibrit járatod magadban és a csiklódat kényezteted. Néha a melledről lecsúszik a kezem, hogy segítsek kicsit...Picit kihúzom a vibrit, ha már így szemben ülünk egymással...egészen közel csúszom hozzád, így kettőnk puncija összeér. Ösztönösen tolod előre, dörzsölöd az enyémhez, széttárt lábaink kulcsolják egymás derekát. Teljesen tárt ajkaink közt a két csikló találkozik, ingerli egymást, egek, ez nem kicsit izgató...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olajat öntesz a kezedre és úgy kezded izgatni a mellemet, ami csak fokozza gyönyöröm. Erősen járatom magamban a vibrit, és élvezettel tölt el, ahogy bámulod a puncim és a benne el-eltűnő vibrit.

- Ezt akartam, igen. Felizgat a látvány teljesen.- mondod és hangod még jobban izgat.

Lecsúszik a kezed a melleimről, és magadat kezded izgatni.

- Oh, igen édes.. Izgasd magad... - suttogom, mert megőrít a látványod. De, nem hagysz sokáig újabb érzékeimet elárasztó kéjes érzés nélkül. Kihúzod a vibrit belőlem és közelebb csusszansz hozzám. Én is ösztönösen közeledek feléd, és mikor összeér a nedves puncink, mindketten hangosan felnyögünk.

Átöleljük lábbal egymás derekát és még jobban dörzsöljük egymáshoz a puncinkat... ahogy csiklónk is össze - össze ér, te is, én is megrándulunk a gyönyörtől.

- Beszélj még... -kérlellek. - Nagyon izgat a hangod, és amiket mondasz... - mondom, de hangom meg-megcsuklik a mozdulataidtól, és az érzéstől, amit a puncink csókolózása okoz...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Beszélj még... -kérlelsz. - Nagyon izgat a hangod, és amiket mondasz...

Leginkább csak nyögni van erőm, teljesen beleőrülök édes, lágy forró puncid érzésétől saját ölemen.

-Finom vagy kedves, őrjítően bársonyos, lucskos, puha-nyöszörgöm keményen hozzád dörzsölődve.

Utolsó erőmet összeszedem és lehúzom a polcról a két madzagon lógó gésa golyócskát, testvériesen megosztozom veled, egyet a te hüvelyedbe, egyet a sajátomba mélyesztek. Visszatelepszem az előbbi pózba, mert momentán az a gondolatom van, hogy a világ legizgatóbb dolga a nedves, kívánós puncid, amint az enyémhez dördölőzve totális kéjt okoz mindkettőnknek. Bekapcsolom a golyókat, így már belülről is ingerek érnek minket...Ezt már nem bírom tovább. Combjaimmal ha lehet még jobban magamhoz présellek és hatalmas sikoly kíséretében robbanni engedem a gyönyört...láncreakció indul, nem és nem csitul kéjem, tiéd is megindul rögtön, szinte egyidőben az enyémmel...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Finom vagy kedves, őrjítően bársonyos, lucskos, puha - nyögöd... és minden szavad áramütésként fut végig testemen. Még erősebben, még gyorsabban dörgölöm magam hozzád. Te váratalnul megmozdulsz és megszerzed a gésa golyókat. Bedugsz egyet a puncimba, a másikat pedig a sajátodéba.

Bekapcsolod őket és a legmagasabb fokozatra állítod, vagy legalábbis, úgy érezzük, hogy ennél jobban már nem is izgathatnának minket. Egymás szemébe fúrjuk a tekintetünket és egymásnak ellentétes ritmusban emelgetjük a csípőnket, ezzel erőteljesen dörzsöljük a másikhoz a csiklónkat és élvezzük a rezgést is, amit a golyók adnak hüvelyünknek.

Te élvezel el előbb, remeg az egész tested, és mielőtt engem is elöntene a kéj hulláma, még egy picit fokozom a tempót, és ráhajolok a melledre is, és szenvedélyesen szopni kezdem a bimbód.


Ez már több, mint amit el tudsz viselni, hangos sikoly hagyja el édes akjad, és veszett nagyon élvezel... A látványod, a hangod és a golyók keltette élvezet megteszi a hatását, érzem, ahogy elindul bennem a gyönyör hulláma és hátra hajtva a fejem, élvezek el majd nem egy időben veled én is...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hangosan zilálva pihegünk, csiklóink még mindig csókolják egymást...hüvelyem kitolja a feleslegessé vált golyócskát, a tiédből pedig óvatosan kihúzom, utolsót simítva édesen lágy dombodon. Megfordulok, megengedem a vizet, két karod közé bújok pihenni egy keveset.

-Ideje egy forró fürdőnek, nem gondolod?

Kéjesen nyújtózunk a medencényi kádban, csendben elpihenve, gondolatainkba merülve élvezve az elmúlt órák feledhetetlen élményét....átsuhan az agyamon, hogy ennek kéne hogy folytatása legyen...majd ha kicsit magunkhoz tértünk, ezt felvetem neked...szerintem nem fogsz tiltakozni.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután tudunk már rendesen levegőt venni, nem csak kapkodva, kiveszed belülünk a golyókat és megereszted a vizet. Hozzám bújsz, mintha oltalomra vágynál, de én tudom, hogy csak ezt a nagyon bennsőséges hangulatod akarod még fokozni. Én karomra zárlak és egyszerűen csak élvezzük, ahogy körülvesz minket a víz.


Végig simítok az arcodon és érzem, ahogy elmosolyodsz. Futó csókot lehelek a homlokodra, és te még jobban hozzám bújsz...

- No mi az? - kérdem gonoszul. - Csak nem az jutott az eszedbe, hogy reggel még nem úgy keltél fel, hogy délután egy ártatlannak induló kávézásból egy hatalmas, és kéjes délután lesz, egy másik nővel...?


Picit eltávolodsz tőlem, de nem jössz ki ölelésemből, a szemembe nézel, és mosolyogva mondod:

- Nem, sokkal inkább az jutott eszembe, hogy egy ilyen este ismétlés után kiált. - nézek a szemedbe pimaszul. Állod a tekintetemet, gyanítom valami ilyen járhatott a te szép fejedben is.- Sőőt, tulajdonképpen holnap szombat van... úgyhogy akár itt is alhatnál... - mondod mosolyogva és én válaszként forrón megcsókollak.


Miután ajkaink elváltak, te visszabújsz a karjaim közé és így maradunk még jó ideig...

Tartalomjegyzék