Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kreatív képességeimet kiélendő, pár éve nyitottam egy kis üzletet, ahol fehérneműket tervezek egyedi megrendelésre. Semmi sorozat gyártás, semmi unalmas forma. Hozzám az igényes és egyedi fehérneműre vágyó hölgyek - és elvétve urak - térnek be.


Erre a délutánra is vártam egy klienst. Dekoratív vonzó nő, aki rengeteget dolgozik, így nincs ideje a boltokban válogatni. Pár hete jelentkezett be először. Kihívó, mégis ízléses darabra vágyott, sok csipkével. Nos, terveztem neki egy-két darabot. Meg is varrták a lányok, akikkel együtt dolgozom, ennek köszönhetően ma már fel is próbálhatja, és ha rendben van, akkor még igazítunk rajta, és pár nap múlva viheti is.


Csengetést hallok. Lemegyek az emeleti irodából, és ajtót nyitok neki. Hajszálpontosan érkezik, állapítom meg az ajtó feletti órára pillantva. Persze, az üzleti világból jött, ahol ez alapfeltétel.


Felkísérem az emeletre és megmutatom neki az elkészült műveket. Már látom is magam előtt, hogyan fog rásimulni az anyag gyönyörű testére....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szép és jó fehérnemű a gyengém. Egyszerűen imádom ha minden része a fehérneműmnek tökéletesen illeszkedik a testemre, a színei nem tucatszínek, hanem olyanok, amik illenek bőröm fehérségéhez. Hosszas kutatás után rábukkantam egy egyedi darabokat készítő helyre, próbaképpen rendeltem néhány garnitúrát. A tulaj hölgy szimpatikus, kellemes jelenség, jól éreztem magam a szalonjában, amikor megbeszéltük mire is vágyom. Alaposan kikérdezett, megnéztünk rengeteg képet, modellt, mire összeállt a kívánságlista. Aprólékos méretvétel volt, úgyhogy nagyon bizakodom, hogy a próbánál nem nagyon lesz gond.

Egész napos rohanás után beesem a szalonba, ez lesz a nap kényeztető része. Felmegyünk az emeletre, máris jönnek a dobozkákban a kívánt és megálmodott darabok. Egy fekete bársonyáttöréssel, franciabugyival, egy bordó csipke apró tangával és egy jégkék selyem, csipkebetéttel. Hmm, tetszenek, csodaszépek! Jóleső érzéssel simítom ujjaim közé a finom, puha anyagokat. Elvonulok a próbafülkébe és felpróbálom a feketét. Tökéletesen illeszkedik. Kiszólok az alkotónak, hogy stimmel, már venném is a következőt, amikor kéri, menjek ki, hadd nézze meg ő is, hogy tényleg nincs-e alakítanivaló rajta.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sokat dolgoztam a darabok elkészítésén, és mikor a nő elkezdi nézegetni a dobozokból kivett darabokat, látom a tüzet, a vágyat a szemében. Szolid mosoly suhan át az arcomon. Hmm... ezek szerint, jól tippeltem. Megint. Tetszenek neki.


Rögtön el is vonul a próbafülkébe, hogy felvegye a fekete csodát. Kiszól, hogy stimmel a dolog. Hohó! Ez nem úgy megy ám. Ha már megálmodtam a ruhát, el is készítettem, jó is lett... akkor most már látni is akarom. Elhúzódik a függöny, és ő ott áll előttem, pont úgy, ahogy én azt korábban elképzeltem.


Valóban tökéletesen áll rajta ez a fehérnemű. Először szakértő szemmel nézem, de nehezen tudom elnyomni azt a gondolatot, hogy ne érezzem a vágyat, hogy bármennyire is szép ez a fehérnemű rajta... én szívem szerint levenném róla.


Odamegyek hozzá, és végigsimítok az anyag, és így a nő két oldalán. Valóban pontosan ráillik. Ahogy megfordulok, hogy egy következő darabot vigyek neki, mintegy véletlenül, a kezem oldalával végigsimítok a szemérem dombján....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kilépek a próbafülkéből, végülis hadd lássa az alkotó mit is alkotott. Tényeg mindenhol passzol, mintha rám öntötték volna.

Látom a szemében, neki is tetszik amit lát. Nincs is annál jobb, mint saját művünket jónak látni és látni, hogy másnak is tetszik. Szakértő mozdulatokkal simítja végig a kritikus helyeket, majd megállapítja, hogy tényleg passzol.

A csuda tudja...ujjai nyomán kellemes bizsergés fut át rajtam. Főleg amikor forduláskor a kézfeje a dombomhoz ér. Hmm, különös hatása van a jó fehérneműknek, tudtam én ezt mindig-suhan át az agyamon és máris átveszem a bordó csodácskát. Jólesően mustrálgatom, közben fél kézzel, és nagyon nem figyelgetve visszahúzom a függönyt úgy tessék-lássék. Már látom magamat a bordó darabban. Óvatosan, jólesően bújok ki a feketéből, kéjes élvezettel kóstolgatom a bordó anyag érintését a testemen. Ez is jó, tökéletesen simul rám....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tiltakozik az érintés ellen, nem kéri ki magának. Ezek szerint, nem volt ellenére a dolog. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a következő darabot, a bordó szépséget, már csak olyan tessék-lássék visszahúzott függöny mögött veszi fel. Mikor kéjesen lehúzza magáról a fekete darabot, nézem minden mozdulatát. Szememmel szinte felfalom. Legszívesebben odamennék és segítenék neki.


Felhúzza a bordó darabot, és a tükör felé fordul. Szemünk találkozik, de egyikünk sem fordul el. Kihívóan néz vissza, és megfordul. Pontosan tudja, hogy tetszik nekem, ebben biztos vagyok.

- Megnézi ezt is, hogy minden rendben? - kérdi pimaszul, és én veszem a lapot, odasétálok hozzá, közben az egyik asztalról felveszek egy újabb dobozt...

- Természetesen. - mondom. - És ehhez a bordóhoz nem bírtam megállni, hogy ne készítsek még egy plusz melltartót is... - mondom neki. Most rajtam a kihívó nézés sora...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mondom én hogy különös hangulata van ezeknek a fehérneműknek. Azon kapom magam, hogy flörtölök az első utamba akadó egyeddel, aki momentán egy nőnemű lény! Jóízűt mosolygok a felismerésen és a tükörben összeakad a pillantásom csábos ruhadarabjaim készítőjével.

- Megnézi ezt is, hogy minden rendben? - kérdem.

- Természetesen. - feleli, és egy újabb dobozzal sétál felém - És ehhez a bordóhoz nem bírtam megállni, hogy ne készítsek még egy plusz melltartót is... - folytatja, mikozben figyelmét megosztja a szemem és a melleim között.

Miközben nézegetem a csupacsipke, nyakbaakasztó pánttal megoldott csodát, ő végigmustrálja rajtam a már felöltött darabot. Végigsimítja, szakértő módon beigazítja a tanga vonalát, nézi, nem túl szoros-e...eközben persze végigsimít minden fedett és néhány fedetlen testrészemen. Hmm, meglepően jólesik a finom, puha kéz érintése....

-Nézzük meg a másik melltartó is jó-e-hallom a hangját és ezzel egyidőben lecsatolja rólam a rajtam lévőt...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen a nő hatása alá kerülök. Szinte már nem is gondolom végig, hogy mit csinálok, csak teszem, amit az ösztönöm diktál. Végigsimítok a tangán, ami eszelősen jól áll rajta, és szakértői vizsgálat alatt mindenhol végigsimítok rajta, ahol csak lehet. A nő közben a csipkés melltartót nézi, én meg őt, az igéző szemeit és a formás melleit....

- Nézzük meg a másik melltartó is jó-e?! - kérdezem és már nyúlok is, hogy kicsatoljam a melltartóját. Nem tiltakozik, látom cseppet meglepődött, de nem tiltakozik. Puha bőrű válláról lecsúsztatom mindkét oldalt a fehérneműt, majd lerakom az egyik asztalra. Szemmemel végigmustrálom formás kebleit, ez persze az ő figyelmét sem kerüli el....


Nem bírok parancsolni magamnak, és végigsimítok mind a két formás domborulatán. Majd mikor tilatkozás helyett egy halk sóhajt hallok, folytatom a simogatást... szemünk össze villan... várom, hogy mit lép, szinte a lélegzetem is elakad a várakozástól...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé meglepődöm, amikor a puha kezek lesimítják a vállamról a pántokat, ám a meglepetésnél erősebb a finom borzongás, amit az érintés okoz. Várnám, hogy jöjjön a következő darab rám segítése, ehelyett a puha kezek végigsimítanak a melleimen, mintha csak úgy döntenének, a fehérnemű helyett ők ölelik körbe őket. Halk sóhaj szakad ki belőlem, annyira jólesik az érzés. Reménykedem, ez titokban maradhat, de már látom is örömöm okozóján, hogy hallotta, észlelte. Arról nem is beszélve, hogy bimbóim is megmerevedtek az érintés hatására, ami szintén nem marad észrevétlen...

Állom a kihívó tekintetet, majd gondolok egy nagyot.

-Szeretném látni, a tervező mit visel-somolyodok el, és választ sem várva gombolgatni kezdem szép lassan a blúzát. Minden egyes gombnál úgy intézem, hogy az ujjam hegye a bőréhez érjen. Közben le nem veszem a szememet a szeméről.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tetszik neki az érintésem, és a sóhaj után, talán valami kis ördög hatására, visszanyal a fagyi, ő lép egyet.

- Szeretném látni, a tervező mit visel... - mondja és szavait a tettek követik, már gombolja is ki a blúzom gombjait. Minden gombnál hozzám ér, és bizsereg utána a bőröm. Érzem, ahogy az adrenalin szétárad bennem érintése nyomán. Erre a megmozdulásra nem számítottam.... zavarba is jövök kissé. Biztosra veszem, hogy ezt ő is érzékeli.

Miután végigér a gombokon, szétnyitja a blúzt, és egyúttal le is húzza rólam. Gyönyörködik a rajtam lévő darabban. Persze, ez is saját tervezés. A véletlen játéka, de rajtam is bordó csipke csoda van... Ami jól tart és sokat mutat.


Most rajta a szemmel való felfalás sora. Ahogy végignéz rajtam, keze máris vetkőztet tovább....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hoppá, rajta van az én ruhám barátnője. Ugyanaz a szín, kicsit ritkább csipkével, rafinált fazonnal, ami éppencsak a bimbót takarja...alig kellene egyetlen apró simítás és ki is szabadulhatnának...játszom a gondolattal, de ő még mindig túlöltözött. Egyetlen mozdulattal lehúzom szoknyája cipzárját és a földre ejtem a ruhát. Alul magas pánttal szabott apró bugyi van, jólesően gyönyörködöm a látványban.

-Szép-mondom, és sejtelmesen nézem őt, hogy ne tudja egész biztosan, a fehérneműre gondolok-e, vagy azokra a formásan telt keblekre, amik ott vannak előttem, szinte felkínálkozva az érintésre.

Nyakamba akasztom a másik melltartót, majd pajkosan ránevetek az immár hasonló fokon öltözött vendéglátómra.

-Segítesz akkor ezt is felpróbálni?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szép. - mondja miután kimustrálta magát. Majd huncutul elneveti magát. - Segítesz akkor ezt is felpróbálni? - kérdezi és a mellére fogva az csipke csodát hátat fordít nekem. Végignézek formás hátán, erotikas gömbölyű fenekén, amit csak a tanga vékony pántja takar.


Bekapcsolom a melltartója pántját, majd végigismítok a hátán, le egészen a fenekéig. Kezem itt az oldalára is elvándorol, majd finoman megmarkolom a fenekét. Szorosan mögé lépek. Oldalra fordítom a fejem, így látom őt a tükörben, és közben finoman harapdálni kezdem a nyakát, a tarkóját... Hozzá simulok hátulról. Kezem az oldalán fut végig, majd vissza siklik lapos hasára. Végighúzom az ujjam a bugyi vonalán, majd a köldökét is körbe rajzlom. Kezem fejjebb vándorol, s mindkét tenyerem formás mellein állapodik meg... kitapintom megduzzadt mellbimbóit és az ujjaim között kezdem morzsolgatni őket...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A bekapcsolás nem várat magára...de ahelyett, hogy utána visszajönne megszemlélni saját művét rajtam, a hátam mögött marad és simogatni kezd. A borzongás újra indul...élvezem, ahogy simítja hátamat, oldalamat, fenekemet. Hozzám simul, fejét vállamra ejti, gyönyörködik magunkban a tükörben. Apró csókjait érzem a vállamon, keze a hasamon kalandozik, felfedezve minden porcikámat...a mellemen hosszan időzik, a vékonyka anyagon át rögtön megérzi árulkodón ágaskodó bimbóimat, gondosan morzsolgatni is kezdi őket....

Jólesik az érintés, jólesik beleolvadni forró, puha testébe. Hátamon érzem dús melleit, no és hogy forró öle önkéntelenül fenekemhez dörzsölődik...eme felismerés ha lehet, még jobban felizgat....

-Lássuk, hajolva is kényelmes-e a tangácska-mormogom, s ezzel félig kibontakozom a szelíd ölelésből és ráhajolok a szalon foteljére.

Mintha valóban a méretet akarnád vizsgálni, minden pántocskája alá benyúlsz a bugyinak, gondosan végigsimítva amit alatta találsz. Az első apró háromszög alatt hosszasan elidőzöl, miközben forró öled továbbra is hozzám simul. Aztán betelepszel a fotelba, hiszen a melltartót is meg kell tekinteni hajolás közben....szemben vagy velem, arcunk szinte összeér, érzem forró leheletedet, miközben ujjaid hegye végigfut a melltartó vonalán. Engedve sóvár pillantásodnak, ajkammal végigsimítom puha, lágy ajkad, pajkos játékba kezdve nyelvemmel.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teste önkéntelenül is válaszol minden érintésemre. Látom, jóleső borzongás fut rajta végig érintésem nyomán.

- Lássuk, hajolva is kényelmes-e a tangácska... - mondja halkan és kibontakozva ölelésemből, előre hajol. Fejemben rögtön cikázni kezdenek a gondolatok, a vágyak, az érzelmek. A helyzetet megoldandó, elé ülök a fotelbe, amire ráhajolt. Arcunk szinte összeér. Gyönyörködöm mellében, és már emelkedik is a kezem, hogy kézbe vegyem, megsimogassam újra.

Ajkaddal lágyan simítasz végig az enyémen. Hirtelen, villámszerűen fut rajtam végig a bizsergés, szinte megbénít egy pillanatra. Rögtön vágy lobban bennem is, és picit merészebben folytatom a csókot. Nyelvünk először lassú, majd egyre gyorsuló játékba kezd.


Majd ajkaink elválnak, mert kezem a melleidről a derekadra csúszik és magamhoz húzlak. Hivogató tangád elöl lévő háromszöge pont az arcom, szám magasságában van. Nem tűrtőztetem magam tovább, belecsókolok a dombodba. Majd magam felé döntelek, és te megérted mit szeretnék. Mellém térdelsz a fotelba és az ölembe ülsz. Kezem a hátadon siklik végig, majd visszatér édesen formás melleidhez...

- Ugye nem baj, hogy adtam a bugyidra egy csókot... - kérdezem ártatlan arcal, mikor pontosan érzékeltem, hogy csókom nyomán elakadt a lélegzeted egy pillanatra...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az a bugyicsók lélegzetet akasztott. Nem kicsit, nagyon....kis híján felnyögtem az élvezettől. Szelíden az öledbe húzol, kényelmesen elfészkelődöm a tágas ülőalkalmatosságban.

- Ugye nem baj, hogy adtam a bugyidra egy csókot...

Ezt az ártatlan szemet...egek....

-Nem baj-felelem- de csak ha tőlem is kaphat a melltartód.

Választ sem várva lehajolok a mellbimbódhoz, ami lelkesen ágaskodik az alig takaró csipkéből. Gondosan ügyelek rá, hogy a melltartódat érintse csak ajkam, egyenlőre nem engedve a csábításnak, hogy belefúrjam arcomat két melled közé. Viszont a bimbóid kegyetlen támadást kapnak...nyelvemmel benedvesítem a vékony anyagot, szívogatni kezdem a kőkeményre meredt bimbódat. A másikat az ujjaimmal morzsolom, hol egész finoman, hol erősebben. Néha picit harapok is, amire halk nyögés a válasz...szerencsére nem azért mert nem tetszik...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kölcsön kenyér visszajár alapon, őrítő játékba kezdesz a melltartómon át a bimbóimmal. Mintha minden gondolatomat előre tudnád, vagy kitalálnád.. harapdálod, szivogatod a mellem, a másik kezeddel meg a szabadon maradt bimbót morzsolgatod. Érzem, hogy már eléggé átnedvesedett a bugyim a kényeztetésedtől, és ahogy egyre szenvedélyesebben játszol velem, én egyre hangosabban nyögdécselek.


Az állad alá nyúlok, felemelem a fejed, és számat a szádra tapasztom. Most már nyoma sincs az előbbi lágy érintéseknek. Szenvedélyesen hatolok a szádba a nyelvemmel, csókom követelőző, tüzes. Ezt váltod ki belőlem, teljesen megőrítesz az izgatásoddal. Mikor ajkunk elválik, tekintetnünket a másikéba fúrjuk. Mindketten tüzes egyéniségek vagyunk, ez titszán látszik. Most én kezdem kényeztetni a melled. Én nem tudok ellen állni a csábításnak, és újra megszabadítalak a formás melleidet takaró csipkétől...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bírod, bírod a gyűrődést...egy ideig. Aztán kiszabadítod egy szenvedélyes csókkal a melledet ajkaim fogságából. Szorosan magadra húzol, ölem önkéntelen táncot jár a tiéden. Lehámozod a melltartómat, és móhón, mint az éhező, aki ételhez jut, kóstolgatni kezdesz kezeddel, száddal. Őrjítően izgató minden érintésed, imádom azt a nyers erőt, ami sugárzik belőled. Jólesnek az erőteljes mozdulatok, most már nem fogom vissza a jóleső nyögéseket. Remélem nincs más a szalonban, nem szeretném ha megzavarnának minket.

Picit megemelkedek, szádba kényelmesen beletolva a bimbókat, és az egyik kezemmel hátranyúlok magam mögé és mindenféle kertelés nélkül belenyúlok a bugyidba. Akadály nélkül szántanak végig az ujjaim csuromnedves ajkaid között, meg sem állnak a hüvelyed forró belsejéig. Ördögi játékba kezdek veled, pontosan azt művelem a punciddal, amit te a mellemmel...ha finoman nyalod, finoman érintem, alig-alig a csiklódhoz érve. Ha beszippantod, tövig nyomom ujjamat beléd és kíméletlenül járatom benned őket. Harapásnál a csiklócskádat morzsolom erősen...érzem ahogy kapkodod a levegőt időnként...ha abbahagyod a kényeztetésemet, a tenyerem elnyugszik egy pillanatra a dombodra simulva... Remélem tetszik a játék.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit élvezkedsz még, aztán újabb támadásba lendülsz. Kezeddel kényeztetsz, a bugyimba hatolsz, és rám bízod a tempó diktálását. Úgy kényeztetsz, ahogy én téged. Kész vagyok tőled, őrítő a játékod.


Egy idő után kénytelen vagyok abbahagyni a melled kényeztetését, mert már egészen egyszerűen kezdek nem magamnál lenni. Mélyen a szemedbe nézek... és halkan suttogom:

- Rettentően kívánlak....


Agyam lázasan jár. Nincs már senki a boltban rajtunk kívül, és az ajtón lévő tájékoztató szerint is már zárva vagyunk vagy fél órája... Tehát, reménykedhetem benne, hogy nem jön már be senki.


Kényelmesebb helyzetbe kéne keverednünk, így jár az agyam, hogy hol enne jobb... És ekkor bevillan a kézenfekvő ötlet.

- Mi lenne, ha egy kényelmesebb helyen folytatnánk a játékot? - kérdezem elfúló, rekedtes hangon, és a másik helyiségben lévő heverőre nézek. Te követed a szemeddel azt, ahova nézek. Mindenféle selyem anyagokkal telerakott ágyat látsz a másik helyiségben... szád mosolyra húzódik...Mintha gonosz mosoly lenne... Mi jutott vajon az eszedbe??

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gonosz módon abbahagyatod velem a gyötrésedet, azzal az ürüggyel, hogy helyezkedjünk el kényelmesebben. No jó, legyen....nem kevés játékszert találok a kijelölt heverő környezetében. Mielőtt leheveredünk egymással szemben, én is megszabadítalak a melltartód fogságából, futó csókot lehelve szabad bimbóidra. Amikor az ágyon vagyunk már, újra esnél nekem, de határozott mozdulattal lefogom a két kezedet.

-Nyugi- mondom gonoszkásan-a játék az játék. Tedd a tarkód mögé a kezeidet kérlek...És maradj nyugton egy kicsit...

Hogy meggyőzzelek, forró csókot kapsz. Látom rajtad a bizonytalanságot, a mohó vágyat, meg azt, hogy nem szoktál hozzá, hogy ne mindig úgy legyen, ahogy te kigondolod....nem tudom hogy megteszed-e amit kérek. Szelíd, ám határozott mozdulatokkal masszírozni kezdem a melleidet, miközben mélyen a szemedbe nézek...

-Kérlek, tedd meg amit kérek, nem bánod meg, ígérem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar átvonulunk a másik helyiségbe. Te pillanatok alatt megszabadítasz a melltartómtól, és mikor én folytatnám előbbi heves játékunkat, lehűtesz kissé...

- Nyugi. - mondod és közben igézően nézel. Hát hogyan legyek nyugodt, amikor árad belőled a szexuauliátás?? Meggyőzés képpen forró csókot adsz, nyelved játéka el is feledteti velem egy pillanatra, hogy kicsúszott kezemből az irányítás. Látod rajtam, hogy még mindig kételkedem, mire te a melleimet kezded masszírozni. Ez lekenyerezés! - mondom magamban, de élvezettel hagyom, hogy kényeztess.

- Kérlek, tedd meg amit kérek, nem bánod meg, ígérem... -hallom búgó hangod.

- Rendben, de a szemem nem kötheted be.... - mondom gonosz módon.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre megadod magad. Érzem, ahogy ellazulnak az izmaid. Kényelmesen elnyújtózol, élvezed a masszírozást. Aha, a szemedet nem köthetem be? Nem baj, láthatod szépen, ahogy kényeztetlek...egy ideig. Kihúzok egy kupacból egy selyemdarabot, elkezdem végigsimítani a testedet vele. Az arcodtól indulok, a melleiden hosszan elidőzöm, a hasadon még tovább...dombocskádat. Visszafelé indulok, arcodra ejtem a kendőt, félig meddig takargatja a kilátást, de csak félig. Egy újabb kendőcskével folytatom a simogatást. Combjaid között áthúzom a kendőt, picit erősebben dörzsölve puncidat vele. Melléd heveredek, ajkam a melleidet becézik, a kendő pedig belemélyed a puncidba....váratlanabbnál váratlanabb mozdulatokkal kényeztetlek. Időnként a kendő helyett ujjaimmal becézlek....de lassan kóstolgatni is kedvem támad

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, megfogtalak azzal, hogy nem kötheted be a szemem... De, feltalálod magad, az egyik selyem darabot, amit előtte rajtam húztál végig, az arcomra ejted, így félig eltakarod a szemem.

Egy másik selyem darabbal a combomat és a puncimat támadod meg. Hol erősebben, hol gyengédebben játszadozol velem, és ettől a kiszámíthatatlanságtól a vágyam egyre magasabbra hág...


Szétnyitom lábaimat, ezzel is jelezvén, hogy én szívesen befogadok bármit, amit oda kívánsz tenni... Teljes bizalmam élvezed...

Ráhajolsz közben a mellemre, és miközben az ujjad időnként mélyen bennem jár, melleimet kényezteted. Nem finomkodsz, határozottan, erőteljesen szívod a mellem, ami még nagyobb gyönyörhöz juttat. Már hangosan nyögök, ahogy egy hirtelen mozdulattal belém hatolsz... picit feléd fordítom a fejem... látom, élvezed, hogy van hatása a kényeztetésednek...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom kukucskálsz, nem baj. Nézd csak mi mindent művelek veled, ha már megadtad magad végre...ujjamat benned tartva lekúszom széttárt combjaid közé és belenyalok nedves puncidba...finom, jóízű...apró fürge nyelvcsapásokkal kényeztetem a csiklódat, néha egy-egy hosszú mozdulattal végignyalva az ajkaid között...ujjaim is gyorsulnak kicsit, hívogató ujjmozdulatokkal kényeztetlek odabent....feszül minden izmod olykor, akkor picit megállok, hogy lenyugodj, nehogy hamar vége legyen a játéknak. Tolod az ujjamra magad, de hasadra teszem csillapító másik kezemet...majd újra és újra kezdem izgatásodat, hangosan nyögsz, látom kezeddel saját hajadat markolod, de jó kislány vagy, nem mozdítod a kezed....lehet hogy megérdemled az első megkönnyebbülést...ezzel a gondolattal beszippantom a csiklókat mohón szopogatni kezdem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Folyamatosan ujjazol, amitől a csípőm is mozgásba lendül. Felveszem a te ritmusodat és minden mozdulatnál ellen tartok neked, így tövig szaladnak bennem az ujjaid.

Lemászol a lábaim közé, és folytatod kiszámíthatatlan játékod. A nyelveddel megszopogatod az ajkaimat, mélyen belém is nyalsz, ettől nagyon hangosan felnyögök.


Az ujjazást sem hagyod abba, amitől hamar közel kerülök az orgazmushoz, de ezt te is érzed, és ilyenkor abbahagyod kicsit a vad játékot. Vársz, míg lenyugszom és ilyenkor újra kezded az izgatást. Jó kislány vagyok, és nem nyúlok le a fejedhez a kezemmel és nem szorítom rá a szádat az ajkaimra.... Pedig szívesen megtenném... - cikáznak fejemben a gondolatok. Lenyúlnék mind a két kezemmel és ott tartanám a fejedet a puncimnál, hogy még jobban temesd bele az arcod... és közben néznélek, hogyan veszel el bennem....


De, ehelyett csak tekergek a nyelved és az ujjad hatására, a csípőmmel már köröket írok le.... Most már lerázom a fejemről a selyem darabot... Teljesen látni akarom, amit csinálsz...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom amikor olyan gyönyör fakad a kényeztetésemből, ami átjárja minden porcikádat. Vonaglasz, nyögsz, tekeregsz a kéjtől, persze a kendőtől megszabadulva, hogy láthasd is. Szemedbe nézek nyalogatás közben, ajkamat nyalva nedved után, majd visszamélyesztem beléd nyelvemet, figyelve reakcióidat, szemed ködösödését. Nem tartalak újra vissza, hagyom, hogy ritmusodat felvevő nyelvem és ujjam befejezze amit elkezdett, várva azt a visszafordíthatatlan pontot, amikor már elszabadul az orgazmusod. Hamar jön már, elszabadulsz, ívben feszül a hátad, úgy élvezel...lassan, ráérősen nyalakodok még egy picit, épphogy érintve, figyelgetve szereted-e még ilyenkor....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután a kendő lekerül a szememről, minden láthatok, amit csinálsz. És a látvány még inkább fokozza vágyam is. Újra úgy érzem, mintha a gondolataimban olvasnál, mert nyalakodás közben elveszed egy pár pillanatra a fejed a nedves puncimtól, és kéjesen körbenyalod a szádat... amitől én teljesen megőrülök. És mikor visszatemeted arcod a nedves puncimba, minden más gondolat kiszalad a fejemből, csak az élvezés, a nyelved keltette gyönyör marad...


Egy ponton túl már nem bírom tovább és te sem gátolsz meg... robbanásszerűen tör rám az orgazmus. Hánykolódom, vonaglok a nyelved alatt, hátam ívben megfeszül. Miután csillapodott kissé a kéjek hulláma, te nem veszed el édes, gyönyört okozó nyelved, hanem ráérősen nyalakodsz tovább. Minden mozdulatod újabb remegést vált ki belőlem.


Mikor már rendesen kapok levegőt, és a pulzusom sincs az egekben, felülök, kezemmel az állad alá nyúlok, és szádra hajolok. Forrón, szenvedélyesen csókollak meg. Érzem az ízem a szádon, de nem zavar, sőt, izgat is, hogy ezt érzem rajtad.


Szelíden irányítva, felültetlek az ágyon. Hátad mögé kerítek egy selyemmel borított párnát, hogy minél kényelmesebb legyen neked. Én elhasalok előtted, és combod bársonyos bőrét kezdem el csókolgatni, harapdálni, lassan haladva a már nagyon nedves dombod felé. Kezem sem tétlen, bejárja tested minden részét, amit csak elérek ebből a pózban. Körberajzolom dombod háromszögét, majd puhán végighúzom az ujjam a vágatodon is. Felnézek rád közben, elveszem az ujjam a puncidtól, és mélyen a számba tolom. Jól megnyálazom, és így teszem vissza oda, ahol az előbb már járt. Finom mozdulatokkal nyitogatom az ajkaidat, majd egy heves mozdulattal hatolok beléd, és kezdelek ujjazni...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kéjed utolsó remegései is elcsitulnak egyszer...imádom, hogy ilyen hosszan élveztél...csókolni kezdesz, így most egy másik puha ajkad kényezteti ajkam. Az eddig sem épp csekéj vágyam magasra szárnyal csókodtól, s attól a ki nem mondott ígérettől, amit a szemedben látok, miközben kényelembe helyezel a párnák között. Most te kezdesz nyalakodásba. Combomat harapdálod, minden egyes harapással tüzes villámot indítva a harapás helyétől végig a testemen. Még mielőtt teljesen megőrülnék, megkönyörülsz rajtam, ujjaid, amik eddig mintát rajzolgattak a dombomra, végre belém hatolnak. Megkönnyebbülten felnyögök és önkéntelenül rácsúszom az ujjaidra. Vágyom az érintést, mindenhol, mindenhová, intenzíven, nem szelíden...de most gonoszkán te játszol. Nem gyorsítasz, mozgásomat is visszafogod. Kihúzod az ujjadat, onnan ízlelgeted ízemet, közben nevetve, kihívón nézel a szemembe...majd óvatos, lassú mozdulattal széthúzod a mindent takaró ajkakat, nyelveddel körbeírod széleit...Lassan, örjítően lassan haladsz befelé, az az érzésem, hogy soha nem érsz el a csiklómig...de persze egy idő után könyörülsz. Hosszan végignyalsz, s ujjaid is visszakerülnek hüvelyem mélyébe...igyekszem még egy picit élvezni, mielőtt robbannék, de nagyon nehéz visszatartani...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem nagyon, hogy gonosz játékom éppoly hatást vált ki belőled, mint a tiéd belőlem... Látom elhomályosuló tekinteted, és egyre hangosabb nyögéseid. Élvezem, hogy jár benned az ujjam, olyan forró a puncid, szinte lángolsz. Nyelvem időnként elkalandozik kemény csiklódról, és a már ágaskodó, mellbimbóidat szopogatom kicsit.


Elveszem a számat a melledtől, és csak nézlek. Az ujjam keltette gyönyöröd nem titkolod, az egész testeddel mutatod felém, mennyire élvezed, amit csinálok. Mikor már közel kerülnél az orgazmushoz, melléd fekszem, a hátamra. Meg is lepődsz kissé, hogy abbahagyom a kényeztetést. Kinyújtom feléd mind a két kezem, és mosolyogva mondom:

- Gyere édes, térdelj felém... - mondom és te először négykézlábra állsz, majd így mászol oda hozzám lassan, mint egy kéjes vadmacska, aki pontosan tudja, milyen szexis ebben a pózban...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ajkaiddal időnként mellbimbóimra vándorolsz, újabb idegvégződéseimet izgatva a végsőkig. Az orgazmus határán táncolok, kínzol a végtelenségig, de az ilyen édes kín...ebből sosem elég...Néhány mozdulat kéne a végső beteljesüléshez, amikor felcsúszol mellém, s hívsz.

- Gyere édes, térdelj felém...

Mély levegőt veszek, igyekszem kicsit lenyugodni, lüktető puncimnak megálljt parancsolni egy rövid időre még...aztán úgy döntök, ha játék, hát legyen játék. Négykézláb mászva közelítek hozzád, olyan igazán nagymacskásan, lustán, kéjesen, közben végig a szemedbe nézve. Látom benne az újraéledt vágyadat, szomjasan vágyva, várva csókomat, amit megkapsz hosszan, mielőtt a falnak támaszkodva föléd térdelek. Picit alám csúszol, szélesre tárt combjaim közt elveszel újra. Én is közeledem az elveszéshez...nyelved újult erővel becézi nedves, szinte csurgó puncimat. Egyik kezeddel öleled a derekamat, a másikkal újra hüvelyemet támadod, immár nem gyengéden, hanem nyers vadságoddal. Most végre elengedem magam, hagyom, hogy csiklómból kiindulva teljes testemen végigszaladhasson a gyönyör hulláma. Ujjad nem mozdul tovább, ám bent marad még, nyelved gyengéd becézésbe fog, hosszabbítva, duplázva, triplázva gyönyöröm...

Végül teljes testben reszketve csúszom le arcodról, belehuppanva öledbe, rád simulva, megnyugvást várva...megnyugvás? Az izgató, izzó testen? Az még odébb van kicsit úgy érzem...valahol saját testem zakatolását elnyomva te tested lüktetését, vágyának újraéledését érzem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fölém térdelsz, gyönyörű, kopasz puncit újra a szemem elé emeled. Imádom nézni, imádom érezni vágyad illatát, imádom megízlelni édes puncid. Nem is nézegetem soká, hagyom, hogy vágyam elragadjon, és fejem a vágatodba fúrom. Nyalom, szopom a csiklód, és közben az ujjamat is kegyetlenül megjáratom benned. Másik kezemmel a derekad fogom át, hogy még jobban hozzád férjek.

Egész testedben remegsz, mikor utol ér az orgazmusod. A leved igencsak megered, és én imádom, ahogy egyre csak jön belőled az édes nedvesség, és én minden cseppet akarom, nem engedem, hogy egy parányi rész is kárba vesszen.


Kimerülten fekszel mellém. Amíg te pihegsz, én simogatom a hátad, és már egy újabb gonoszságon töröm a fejem... Körbenézek a szobában, mit lehetne még kéjes játékunkhoz felhasználni. Megakad a szemem a hűtőn.... és rögtön jár az agyam, hogy mi mindent hagytunk benne, amit most játékszernek használhatnánk. Szomorúan állapítom meg, hogy semmi finomság nincs benne... de aztán felcsillan bennem a remény....

A fagyasztóban mindig tartunk jégkockát....


Fejedet a vállamról puhán a selyem párnára fektetem, és odasúgom egy forró csók kíséretében.

- Mindjárt jövök édesem...

Összehúzod a szemöldököd, nem érted, hova is akarhatok menni pont most. Én kényelmesen, kéjesen végigsétálok a nem túl nagy szobán, és a hűtő előtt mélyen lehajolok. Részben azért, mert pici a hűtőnk, és alacsonyan van, részben azért, hogy így is ingereljelek.

Nem látod pontosan, hogy mit csinálok, de a jégtartó roppanását, ahogy elválik tőle a jégkocka, azt felismered hamar....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sóhajtva veszem tudomásul, hogy magamra hagysz az ágyon, pedig olyan jólesett, hogy körülvett tested melege. Azért bízom benne, nem mégy túl messzire, úgyhogy lustán, élvezettel szemlélem, ahogy szép kerek formáiddal elvonulsz előttem, s még inkább élvezem, amikor mélyen, enyhén terpeszben lehajolsz a hűtőhöz. Tökéletes a rálátás mindenedre...látom a melleid lengedezését is a lábaid között. Komolyan kedvem volna odaállni mögéd és végigkarmolászni kicsit a hátadat...ehhez azonban meg kéne mozdulnom, ám momentán a lustaság édes zsibbadásában leledzem, úgyhogy semmi, de semmi kedvem megmozdulni. Amikor azonban meglátom mit húzol elő a fagyasztóból, picit magamhoz térek...jól van galádka, meglásd mit kapsz azokkal a kockákkal...

Elveszem tőled a felém nyújtott tartót, s finoman az ágyra nyomlak hason fekvésben, hisz éppen az előbb konstatáltam, hogy hátulról is kívánatos vagy. Ajkaim közé veszek egy jégkockát, csípőd fölé térdelek, majd a nyakadtól kiindulva elkezdem a jeget görgetni a gerinced vonalán. Enyhén összerándulsz, hisz egyszerre érzed meleg ajkaimat és a jéghideget, ám hamar hozzászoksz az érzéshez, és a rándulást jóleső borzongás váltja fel. A kocka maradékát egészen feneked dombjáig kísérem, majd a maradékot apró gödröcskédben majszolom el...fészkelődsz, többet, újat, ki tudja mit szeretnél...hát legyen...a következő hűvös játékszert onnan indítom, ahol az előző elolvadt...végigrajzolom vele feneked dombjait. Megfordulva térdelek föléd, úgy kísérem útját ajkaimmal...picit szétfeszítem combjaidat, erősen gondolkozva rajta, vajon szemérmed mit szólna a hűvösöz...kezembe veszem a jeget, futva végigsimítok dombocskádon. Nem nyomod az ágyhoz, sőőt...minhta kívánnád, hogy a hűvös érintés ne csak futó legyen, hanem sokkal bensőségesebb...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte látom az arcodon, hogy tengernyi ötlet fordult meg a fejedben, mit is csinálj a frissen szerzett jégkocka zsákmánnyal. Aztán döntesz. Az ágyra nyomsz, finoman, de igen határozottan. Egy jégkockával a szádban ingerled a hátam, nem is sejtvén, mennyire jólesik ez nekem. Mikor elfogyott a játékszered, újat szerzel magadnak, és folytatod kéjes játékod. Kezedbe is veszel egyet és azzal simítod végig a dombomat... Nem tiltakozom, borzongató a hűs érzés. Picit szétfeszíted combjaimat, és én hagyom. Sőt, pici helyezkedés, fészkelődés után még jobban széttárom neked. Egyik lábam felhúzom, mintha elmászni akarnék, és így ajkaim elválnak egymástól. Szinte érzem, hogy falod a látványt a szemeddel. Csillog a puncim a nedvességtől, mert engem is rettentően izgatott az, hogy téged izgathatlak.


Elhasalsz mögöttem, és így kezdesz bele gonosz játékodba. Egy apróbb jeget a szádba veszel, és ketté harapod. Megvárod, míg a jégdarab elolvad a nyelveden. Az így lehűtött nyelveddel hatolsz belém, jó mélyen. Én szinte felsikítok az élvezettől, olyan erős érzést váltasz ki belőlem. Még jobban felhúzom a lábam, hogy jobban hozzám férj. De, újra feltámad bennem a vágy, hogy látni is akarom, ahogy édes nyelved a puncimban jár. Az oldalamra fordulok, és megtámaszkodom a hátam mögött, így stabilan tudok oldalt feküdni. Te kihasználva a keletkezett nagyobb teret, közelebb jössz és folytatod édes-kéjes játékod...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezed a játékot, mohó puncid vágyik a hűvösre. Annyira nem leszek gonosz, hogy máris egy jégkockát olvasszak meg tüzeden, viszont ha már ilyen pompásan felkínáltad magad...akkor a jéghidegre hűlt nyelvemet megmártom tűzforró hüvelyedben. Hangosan nyögsz édes, tetszik a játék...oldalra fordulsz, teljesen feltárulkozol. Most aztán...kedvtelve, izgatottan szemlélem a látványt, gondolkodva hogy is folytathatnám neked a legnagyobb gyönyört adva...ujjaim között elolvasztok egy újabb kockát, lehűtve ezzel kezemet is. Cseppjei derekad ívére hullanak, mohón nyalom őket...hűvös ujjaimat nyomom most beléd, ameddig csak beérnek. Tüzes közeg fogad odabent, kell, hogy kicsit hűtsem...

egy kisebb, egészen sima darabot fogok, végigjáratom dombodon, majd picit a csiklód környékén is. Borzongsz, de nem kellemetlen...félig olvadtan óvatosan besegítem hüvelyed mélyébe is, majd a számra húzlak, s megpróbálom kiszippantani onnan...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden érzékszervemmel játszadozol... A bőrömön olvasztasz el egy jégkockát. Teljesen bizsereg a bőröm, ahogy a hűvős víz éri. Érintésed, csókjaid nyomán nagyon kívánatosnak érzem magam, és téged is egyre jobban kívánlak. Biztos vagyok benne, hogy ezt is megérezed, mert nagyon egymásra vagyunk hangolódva. Kezedet is lehűtod és így hatolsz belém keményen. Nem finomkodsz, erőteljes mozdulatokkal ujjazol, minek hatására én teljesen elveszettnek érzem magam. Elveszem az érzékek birodalmában, amit te hoztál létre nekem.


Merészen belém dugsz egy jégkockát és aztán a nyelveddel mész utána.... Amennyire csak tudsz, hüvelyembe hatolsz és szívod, nyalod a puncim. Nem kíméled a csiklómat és az ajkakat sem. Megfogom a fejed és belemarkolok a hajadba, csípőm is nyelved ütemére mozog. Szemedet nem csukod le, végig a szemembe nézel. Látni akarod, hogy mit okozol a nyelveddel.


Nagyon magasra röpítesz játékoddal, de én azt akarom, hogy te is élvezd a jeget. Miközben te forró ajkaiddal kényeztetsz, én a számba veszek egy jégkockát és a nyelvemen olvasztom el. Eldöntöm, megmutatom neked, milyen fantasztikus érzés a jéghideg nyelv, a forró puncidban. Eltolom magamtól a fejed, a hátadra döntelek és feléd mászom, 69-es pózt felvéve. Gondolkodásni időt sem hagyva neked, jéghideg nyelvemmel hüvelyedbe hatolok és nyelvvel kezdelek kefélni...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kibújik belőled a kisördög, te is játszani akarsz. Fölém kerekedsz, száddal a puncim felé, lehűtött nyelvemet belém mártod. Egy pillanatra sokkolja testemet a forróba bújt hideg, majd átveszi a sokk helyét valami félelmetes élvezet. Élvezem a hűvös nyelvedet magamban, és éppannyira élvezem az új szögből tárult látványt is, no meg, hogy számhoz nyomódsz, hogy nyalhassalak, kényeztethesselek. Így viszont nem látom pontosan, hogy mit is csinálsz alul, úgyhogy újabb sokként ér, amikor te is belém bújtatsz egy jégkockát. Ujjal nyúlsz utána, játszol vele, nem engeded ki, pedig tán testem ösztönösen kitolná...amikor végleg elolvadt, egyetlen szippantással szívod ki a vizet hüvelyemből, ami már jócskán keveredett nedveimmel...a gyönyörtől vasmarokkal, szinte karmolva markolom a fenekedet, s hasonlóan intenzív szívásba kezdek. Igen, kapd te is pontosan azt a gonoszságot, amit te adsz nekem, aztán szálljunk magasba máris. Orgazmusközeli állapotom türelmetlenné tesz, marcangollak, beléd tolom ujjaimat, tövig....néha belenyögök a puncid mélyébe, szívem szerint darabokra szednélek...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jeges játékom meghozza eredményét, előjön belőled a vadmacska. Szenvedélyünk újra feltör, és ahogy én beletemetkezem a puncidba, úgy te is őriítően kényezteted az enyémet.

Egy jégkockát rejtek el barlangodban, és míg az elolvad, ujjammal játszom vele, és ezáltal veled is... Majd a az olvadt, de még mindig hideg vizet kiszívom édes hüvelyedből, közben a csiklódat is meg megszívom. Ennek már te sem tudsz ellen állni, remegni kezd a tested. Karmolod, erősen markolod a fenekem, és nyelveddel az egész dombom kényezteted kívül-belül. Ahogy játszol velem, agyamat elborítják a nyelved keletette élvezet hullámai, és egy időre ki is szorítanak minden mást belőle. Csak rád tudok figyelni, és arra, amit csinálsz velem. Megállok a kényeztetésedben, és hagyom, hogy teljesen elborítsanak a kéj hullámai. Édes nyelved eszeveszetten jár bennem és rajtam, kezeddel markolsz és karmolsz is, ami csak még jobban tüzel engem. Széjjelebb nyitom a lábam, hogy jobban hozzám férj....


Mikor már újra visszatérek a valóságba, újult erővel vetem bele magam az izatásodba. Ujjammal most már nem csak a puncidat ingerlem, hanem időnként áttéred formás fenekedre és a hátsó lukadhoz is. Letisztogatom finom nedvedtől csillogó ujjam, majd jól be is nyálazom és így vándorol ujjam a fenekedhez. Először csak kívülről rajzolom körbe a lukad, majd finoman bele is hatolok. Mivel nem tapasztalok ellen állást, így még mélyebbre merészkedem benned....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A heves kényeztetés hamar meghozza hatását. Egy pillanatra megállsz bennem, s érzem orgazmusod erejét...hüvelyed satuként zárja ujjamat, s csiklócskád édesen remeg nyelvem alatt. Hosszan, jólesőn élvezel, sóhajodat, hangodat puncimba nyögve...alig pihensz, csak egy pillanatra, máris folytatod kényeztetésemet. Nálam sem jár messze a vég. Igyekszem húzni, tolni még picit, hisz olyan hatalmas gyönyört okozol, nem akarom hogy vége legyen...de amikor az ujjad hátra vándorol, újabb fronton kezdve kényeztetésemet...nem megy tovább, amint belém hatol ujjad, kirobban belőlem is a gyönyör vulkánja...feszül a testem, mintha tiltakozna a dózis ellen, de a feszüléssel csak sokszorozza a szétáradó gyönyört minden sejtemben...Önkéntelenül magamra húzlak, hogy még, még érj hozzám, a még csurgó puncidba fúrom arcomat, úgy ér a csúcs...végtelennek tűnik az érzés, lassan csitul, egy-egy érintésed fenntarta soká...aztán elnyugszik, s mi elnyúlunk egymás mellett jóllakva, kielégülten nyújtózva...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az én orgazmusomat szorosan követi a tiéd... tested remeg az átélt élrvezettől, és én közben is folytatom a simogatásod, és a feneked ujjazását... még tovább fokozom gyönyöröd, még jobban elhúzom vágyadat.

De, megkegyelmezek, neked, szépen lelassítom a mozdulataimat, és hagylak megnyugodni. Majd melléd fekszem és simogatom még gyönyörű tested, amely most élt át egy fantasztikus orgazmust.


Annyira kifárasztjuk magunkat, hogy egy rövid időre el is szunnyadunk mind a ketten. Én ébredek fel előbb. Kint már javában tombol az este, sőt, talán már az éjszaka is. Lelkem kisimult és kielégített. Végignézek rajtad, formás testeden. Még nézni is gyönyörűség. Nem bírok magammal, és a számba veszemem a bimbód. Nem szívom meg, csak nyalogatom addig, míg meg nem keményedik. Te mocorogsz, de még nem ébredsz fel.


Óvatosan átmászom rajtad, és úgy ahogy vagyok, odaülök az asztalhoz és onnan nézlek tovább, és nyugtatom magam, nehogy újra rád vessem magam.... Pedig, szemem majd felfalja igéző tested...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kimerítő gyönyör elaltat minket egy időre, jólesik ez a félszundis állapot...egyszer mintha azt érezném, hogy a mellemet nyalogatod lágyan, éppencsak érinte. Hmmm, biztos csak álmodom, s álmomban elmosolyodom, mert jólesik, akár álom, akár valóság...hanyatt fordulok, nem tudatosul bennem hol is vagyok, s jólesőt nyújtózom. Motozást érzékelek, s mintha...neeem. egy női mellbimbó simogatja az enyémet...aztán egy puha ajak...újra....nem szeretnék ebből az állapotból felébredni...nyitnám a szemem, de nem tudom, kendő feszül rá finoman. Visszaszenderedek, hogy érezhessem még a finom kényeztetést...és lőn. Lágy női ujjak becézését érzem a testemen, s ajkakat a mellbimbómon...haj csiklandozása az oldalamon, s az az összetéveszthetetlen illat, amit egy kívánós nő áraszt...finom álom, álmodnám tovább.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bármennyire is szeretném, nem bírok nyugton maradni. Fogok egy selyem darabot és bekötöm vele finoman a szemed. Nem szorosan, de úgy, hogy le láss ki alóla. Először melléd és az ágy mellé térdelek. Kibontott hajam súrolja, simogatja tested, miközben becéző ajkam újra feledezi tested minden domborulatát. Mozgolódsz kissé, de aztán mégsem tiltakozol, feküdve maradsz.


Kegfogom mindkét kezeddel formás melled, és először csak a nyelvemmel rajzolom körbe a bimbód, majd föléd hajolok és a mellemmel simogatom a tiédet. Kezem közben nem marad tétlen. Egyik kezem az arcodat simogatja, a hajad, az orrod, az állad, majd a szádra tér a kezem. Ajkaid szétnyilnak és ujjam beléd hatol itt is... nyelved úgy játszik az ujjammal, mintha csókolóznának. Nagyon felzigat ez a játék.


Másik kezemmel lapos hasad, szép ívű oldalad simítom végig. Kis játszadozás után, a dombodra téved a kezem és mielőtt szétnyitnám ajkaidat, finoman megpaskolom a dombodat, felizzítva ezzel minden idegszálad arrafelé, majd erősebben kezdem masszírozni a vágatod, a dombod....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes ez a kábulatban lévő játék, élvezem nagyon. Hogy fogalmam sincs, mi fog történni, egyszerűen átadni magamat az érzékeknek.

Egy apró csípős paskolás a dombomon magamhoz térít némileg, de ha már úgysem látok...inkább nem kezdek el mocorogni....forró tűz lobban ölemben, önkéntelenül nyílnak szét combjaim, tálcán kínálva neked a nyalakodni, kényeztetnivalót. Masszírozod finoman, ám határozottan, élesztgetve a lángot. Ujjad néha bejjebb merészkedik, megmártózva bennem...

Másik kezed ajkaimon játszik, szopogatom ujjaidat, játszom velük, csókra éhesen. Nyelvem becézi, fogaim közé csippentem néha, úgy játszom vele...

Kezem felfedező útra indul, hátha talál neki tetszőt, talál bizony... arcodról indulva végigsimítlak, hosszan időzve melleid rajzolgatásánál. Lágyan, finoman, pedig érzem rajtad, hogy már erősebb érintésre vágynál. Bimbóidon érzem, kemények már, ágaskodnak, ujjaim morzsolgatására hevesen felelnek...nem látom, de lehúnyt szemem mögött képzeletben mégis észlelem a kőkemény bimbók kívánságát.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy érzem, teljesen megbízol bennem... Én folytatom tested kényeztetését, izgatását. Közben újabb gonosz játékon töröm a fejem... Ha már bizalom játék....


Megtámaszkodom a vállad mellett, két karod, mintha tudnád, mire vágyom, végig simít oldalamon, majd hátamon össze fonod, és magadhoz húzol. Forrón megszókolsz. Én viszonzom a csókot, és nyelvünk édes játékba kezd.


Hamar véget vetek a játéknak, hogy egy újabbat kezdjek.

- Gyere édes velem.... - súgom a füledbe és a kendőt nem levéve a szemedről talpra állítalak. Te nem tudod mit akarok, vagy, hogy hova akarlak vinni.

A bolt egy régi galériás lakásból lett kialakítva, ezért is maradhatott benn az ágy is. És, mint minden rendes lakásban, itt is van fürdő szoba...


Amint biztonsággal állsz a lábadon, eléd állok. Magam köré fonom a kezed.

- Gyere édes, simulj hozzám, picit sétálunk... - mondom és te nem is várakoztatsz soká. Nekem nyomod formás melleid, a tested, a forró öled. Egyik kezed a mellemre téved, míg a másikkal szorosan átölelsz. Nem akarom, hogy elessünk, így csak lassan haladunk a kitűzött cél felé... Nem is sejtem, hogy te is gonosz játékon töröd a fejed...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az izgatás nem marad hatástalan. Teljesen éber leszek, mohón magamra húzlak egy forró ölelésre. Felállítasz, s bekötött szemmel vezetsz valamerre. Szorosan átölelve egymást, lassan lépkedünk...hmmm csak tán nem a fürdőszobába...biztosan odamegyünk, érzem a hűvös csempét a lábam alatt, s beleborzongok.

Bízom benne, némi olajat találok itt majd. Olyan nagyon szívesen végigmasszíroználak. Állítólag a vak masszőrök a legügyesebbek, hiszen szemük helyett a kezükkel látnak, éreznek. Szeretném érezni ezt az érzést...egyenlőre azonban a meleg zuhanyt érzem a testemen, majd a tusfürdőtől síkos kezedet a bőrömön, ahogy végigsimítasz a nyakamtól a talpamig. Viszonzom a fürdetést, kérek egy kis szappant a kezembe, s jóízűen végigbecézem tested minden egyes porcikáját. Hosszan időzöm bimbóidon, morzsolom tovább a kemény kis gombócokat. Körmöm hegyével cirógatom őket, kisebb nagyobb köröket írva le melled körül, majd végigfuttatva ujjaimat az oldaladon...lemossuk a szappant, s szárazra törölsz. Én is ezt teszem veled, s bizonytalanul várom mit is találtál még ki mostanra...biztosan nem céltalanul jöttünk ide...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fürdőben beállunk a kádba, és hosszasan mossuk egymást az illatos szappannal. Kilpve a kádból, te még mindig "vakon" megtörölgetsz, és ahol már száraz vagyok, időnként meg is harapdálsz...


Én is így teszek, csak én élvezem hozzá a látványt is. Mivel be van kötve a szemed, így nem láthatod, hogy nem sima hosszúkás alakú kád van a fürdőben, hanem sarokkád, aminek van ülő része is. Újra besegítelek a kádba, alád teszek egy puha törölközőt. Te nem is érted hirtelen, hogy mit csinálok, és főleg, miért. Eléd térdelek a kádban, és újra áldom a fejem, hogy ezt választottam, nem a kisebb méretet, és megengedem újra a vizet.

- Nyisd szét a lábad kedvesem... jó szélesre... - kérlellek, és te mosolyogva megteszed. Eddig nem vetted észre, de ennek a zuhanyfejnek állítható a víz sugarának módja. Van a sima, zuhanyzásra alkalmas, és a masszírozó vízsugár, ami egy helyre koncentrálja a vizet... A második lehetőséget választom, és a térdedtől haladva a combodon át játszadozom veled ezzel a bizsergető sugárral.


Szabad kezemmel felnyúlok, és leveszem rólad a kendőt, hogy ezúttal mindent láthass is....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fürdőben beállunk a kádba, és hosszasan mossuk egymást az illatos szappannal. Kilpve a kádból, te még mindig "vakon" megtörölgetsz, és ahol már száraz vagyok, időnként meg is harapdálsz...


Én is így teszek, csak én élvezem hozzá a látványt is. Mivel be van kötve a szemed, így nem láthatod, hogy nem sima hosszúkás alakú kád van a fürdőben, hanem sarokkád, aminek van ülő része is. Újra besegítelek a kádba, alád teszek egy puha törölközőt. Te nem is érted hirtelen, hogy mit csinálok, és főleg, miért. Eléd térdelek a kádban, és újra áldom a fejem, hogy ezt választottam, nem a kisebb méretet, és megengedem újra a vizet.

- Nyisd szét a lábad kedvesem... jó szélesre... - kérlellek, és te mosolyogva megteszed. Eddig nem vetted észre, de ennek a zuhanyfejnek állítható a víz sugarának módja. Van a sima, zuhanyzásra alkalmas, és a masszírozó vízsugár, ami egy helyre koncentrálja a vizet... A második lehetőséget választom, és a térdedtől haladva a combodon át játszadozom veled ezzel a bizsergető sugárral.


Szabad kezemmel felnyúlok, és leveszem rólad a kendőt, hogy ezúttal mindent láthass is....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fürdőben beállunk a kádba, és hosszasan mossuk egymást az illatos szappannal. Kilpve a kádból, te még mindig "vakon" megtörölgetsz, és ahol már száraz vagyok, időnként meg is harapdálsz...


Én is így teszek, csak én élvezem hozzá a látványt is. Mivel be van kötve a szemed, így nem láthatod, hogy nem sima hosszúkás alakú kád van a fürdőben, hanem sarokkád, aminek van ülő része is. Újra besegítelek a kádba, alád teszek egy puha törölközőt. Te nem is érted hirtelen, hogy mit csinálok, és főleg, miért. Eléd térdelek a kádban, és újra áldom a fejem, hogy ezt választottam, nem a kisebb méretet, és megengedem újra a vizet.

- Nyisd szét a lábad kedvesem... jó szélesre... - kérlellek, és te mosolyogva megteszed. Eddig nem vetted észre, de ennek a zuhanyfejnek állítható a víz sugarának módja. Van a sima, zuhanyzásra alkalmas, és a masszírozó vízsugár, ami egy helyre koncentrálja a vizet... A második lehetőséget választom, és a térdedtől haladva a combodon át játszadozom veled ezzel a bizsergető sugárral.


Szabad kezemmel felnyúlok, és leveszem rólad a kendőt, hogy ezúttal mindent láthass is....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már tiszták, szárazak vagyunk, jóízűeket harapdálok belőled, kiélvezve azt az érzést, amikor bőröd feszül fogaim alatt...egyszercsak visszairányítasz a kádba, s leültetsz. Nem értem a dolgot, de legyen. Erős vízsugarat irányítasz combjaimra, különös bizsergést váltva ki ezzel.

Végre, lekerül a kendő! De jó újra látni, s felfedezni az új játékszert. Combomon lassan haladsz felfelé, a visszafröccsenő sugár lassan nyaldossa puncim dombját. Elveszem tőled a játékot, s cicid felé irányítom a sugarat. Körözök vele a melled körül, néha-néha megcsippentve a meredező bimbócskádat.

Újra megszerzed a kéjeszközt, és direktbe ölemre irányítod. Szétnyitod ujjaiddal a dombot, hogy közéjük juthasson a sugár. Új élmény, nagyon izgató!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felcsillanó szemedből látom, hogy neked is bejön ez az új játékszer. El is veszed tőlem, és a melleimre irányítod a vízsugarat. Mélyen a szemembe nézel, miközben a vízzel és a kezeddel is kényeztetsz egyszerre. Nem fogom vissza magam, hangot adok minden élvezetnek, amit okozol.


De, ne csak nekem legyen jó. Visszaveszem a játékszert, szétnyitom puncid és egyenesen a hüvelyedbe irányítom a vizet. Játszadozom vele és veled, hol közelebb viszem hozzád a rózsát, hol távolabb, ezzel is fokozva a vízsugár erőségét és a víz mennyiségét. Hangos nyögésekkel adsz hangot gyönyörödnek.


Nem bírom tovább az izgató látványt, ráhajolok a nedves puncidra és a csiklódat kezdem gyorsan és erőteljesen nyalni. Közben a vízsugár belülről kényeztet teged. Magamon érzem a tekinteted. Remeg picit a puncid, annyira élvezed, amit csinálok...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az újfajta élvezet hamar kontrolomat veszi...főleg amikor a szád besegít a vízsugárnak. Rábuksz a puncimra, forró puha ajkaid, nyelved csiklómat kényezteti, miközben a vízsugár fáradhatatlanul masszírozza hüvelyemet...fáradhatatlanul és változó intenzitással. Az egyik erősebb sugárnál nem bírom tovább, kiszakad belőlem a gyönyör. Az a fajta borzongás, tűz fut végig rajtam, ami minden alkalommal megőrjít, s a csúcsra visz. Hangosan felsikoltok, te kínzol még kicsit....gyengébb vízsugárral, apró nyelvcsapásokkal...aztán jóllakottan dőlök hátra a kádban picit.

Aztán helyet cserélünk, te telepszel le kényelmesen, én pedig egy fiókban kutatva kicsit előhúzok egy szép nagyra készült vibrit. Incselkedve megnyalom a hegyét, úgy nézek rád. Látom a mohóságot a szemedben, hogy mindent akarsz. A vibrit és a számat is...máris kínzókám...előbb egy kis simi a vibrivel...mindenfelé, kivéve a melledet és a puncidat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A masszírozó sugarak és a nyelvem játéka miatt hamar elér téged a gyönyör. Hangosan sikítva élvezel el, de én nem hagyom abba a játékot. Nyalogatlak még, és a vizet sem zárom el, csak gyengébbre veszem a nyomást...


Helyet cserélünk, és te kezdesz izgatni. Hamar fellángol bennem a kéj érzése. Te otthagysz, és nem is tudom honnan tudod, hol tartom, de megtalálod a vibrimet. El is felejtettem, hogy bent is tartok egyet... De, hogy ezt te honnan tudod? Nem is értem...


Kéjesen nyalogatod a műpéniszt, majd visszajössz hozzám és kínzó módon, mindenhol simogatsz, izgatsz vele, csak a mellemen és a puncimnál nem...

Én szélesre tárom a lábam és a kezemmel széthúzom nedves ajkaimat, és kérlelőn nézek rád, hogy tegyél magadévá a szerszámmal...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom szemeden a vágyat, vágysz az érintésre, vágysz arra, hogy a vibráló szerszám végre beléd hatoljon. De neeem, még nem. Finom vibrálással kényezteti egész testedet. Bimbódra ráhajolok ajkammal, újra és újra érezni akarom bőröd bársonyos érintését. Nyelvem hegyével játszom kemény gombocskáiddal, néha meg egészen beszippantom őket.

Feltárt combod felhívás kerinbőre. Lassan közelítek a vibrivel, s figyelem mohó kívánságodat. Ujjaimmal széttárom ajkaid, egy pillanatra gyönyörködöm a látványban, aztán könyörülök rajtad. Barlangod bejáratához kúszik a szerszám és megkaphatod azt az érzést, amikor egy méretes darab teljesen kitölti hüvelyedet. Lassan, nagyon lassan tolom beléd, hogy kiélvezhesd minden pillanatát. Tövig süllyed, s hallom megkönnyebbült sóhajodat, amikor bekapcsolom és halk zümmögéssel masszírozni kezdi belsődet.

Melleidről ajkam hasadra vándorol, köldöködet ízleli, érezve az átterjedő vibrálást...de én is mohó vagyok, a csiklódat akarom, nedveid ízét. Így öledhez bújok, mohón kortyolva ízedet.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kis idő múlva megkegyelmezel nekem, és lassan belém tolod a vibrit. Megkönnyebbült sóhaj szakad fel belőlem, már nagyon vágytam arra, hogy kitöltsd vele a puncim. Fokozod a gyönyöröm, mikor bekapcsolod a vibráló funckiót, és közben szád sem marad tétlen, bimbómat kényezteted vele. Beszívod teljesen, élvezettel kényezteted. Kezemmel a hajadba túrok, lábaimat még szélesebbre tárom, hogy jobban hozzám férj, még mélyebbre tudj hatolni bennem a rezgő szerszámmal.


Ajkad melleimről lefelé veszi az irányt.... köldökömnél hosszan időzöl, élvezed a rezgést, amit tisztán érzel a hasfalom át.

Majd nyelveddel még lejjebb haladsz, és a vibrivel kitöltött ajkaim között a nyelveddel is játszani kezdesz. A kitüremkedett csiklómat pöckölöd, szívod, nyalogatod... mintha mindig is erre vágytál volna. Ez a játék téged is mérhetetlenül felizgat, érzem, hogy így van, mert egyre szenvedélyesebben nyalsz, néha úgy is, hogy kiveszed a vibrit, és a csak a nyelveddel hatolsz belém...


Majd, mikor visszakapom a rezgő falloszt, újra ráhajolsz a csiklómra és egyre gyorsabban nyalsz és kefélsz a vibrivel... én közben simogatom a hátad, majd előre hajolva a fenekedet is elérem... izgatni kezdem a hátsó lukad is közben...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem a kényeztetésedet, jólesik adni a jót. Izgat a látvány, az ízed, az érintésed, lassan újraéled vágyam, pedig csak az imént elégült ki...Felizgat a tudat, hogy jólesik amit kapsz. Duglak keményen a vibrivel, néha nyelvemmel kényeztetlek odabent, kis híján beszippantod magadba.

Viszonzod is az érintést. Hátamat kezded simogatni, becézni, beleborzongok az érintésbe. Kezed vándorol lefelé, fenekemre kalandozol, hisz már tudod jól, az különösen felizgat.

De most te jössz, te vagy a soron. Ujjam a hátsó bejáratodnál kutat, hogy teljes legyen gyönyöröd, ahogy befelé óvakodik, érzi a vibri vibrálását, oda is átterjed. Hmm, van még egy fokozata, picit erősebbre kapcsolom, úgy húzogatom benned tovább, összehangolva ujjam mozgásáva. Nyelvem a csiklódat kényezteti, finom nedveket lenyalakodva róla. Nem kíméllek, érzem, hogy jólesik ez a minden irányú kényeztetés...élvezz kedves, élvezz-mormogom bele a puncidba.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az élvezetek teljes hadával árasztasz el. Egyszerre kefélsz keményen a vibrivel, kényezteted a fenekem és szopogatod a csiklóm. És még gonosz módon erősebbre is állítod a vibrit. Hamar remegni kezdek, de nem akarok még elélvezni, nyújtani akarom ezt a fantasztikus érzést, a kényeztetést.

Picit eltollak magamtól, jelzem, hogy lassíts, mert mindjárt elélvezek. Te mosolyogsz, mikor felnézel és megérted, miért tettem a toló mozdulatot.


Kihúzod belőlem a vibrit, megszünteted a remegését. Felemelkedsz az ölemből és így majdnem egy magasságban van a fejünk. Mélyen a szemembe nézel és így kezded kéjesen lenyalogatni levem a vibriről. Odahajolok és is és ketten nyalogatjuk tovább. Kezem közben a melleiddel játszik, mindkét bimbódat addig simogatom, csipkedem, míg meg nem keményednek.


Még nyalakodunk kicsit a rezgő játékszerrel, mikor te kiszállsz a kádból és elidulsz a szoba felé. Közben sem hagyod abba a vibri nyalogatását. Mintha valami mágnes lenne benned, követlek én is. Mit talált ki már megint ez a kéjes nőszemély? - kérdezem magamban.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eltolsz magadtól, még nem élvezel? Hát jó...nekem így is jó...szopom nedveidet a vibriről, ehhez te is kedvet kapsz...ajkunk, nyelvünk időnként összeér, vágyam újraéled már megint...amit a melleimmel művelsz, teljesen megőrjít...akarom, újra akarom a kéjt. Kézenfogva a szobába vezetlek. Körülnézek, kényelmesnek tűnő ágyikó áll benne...lenyomlak egyetlen mozdulattal az ágyra nyomlak...föléd térdelek, szádra nyomom puncimat, ami nyalakodásra éhes...beszippantod csiklómat, szopod, szopod, mintha a legfinomabb eledelt tartanád ajkaid között. Nem tehetsz mást, teljesen rásimulok a testedre. Ujjaid sem tétlenkednek, tövig meríted őket hüvelyemben, repítesz a tökéletes gyönyör felé.

Kíméletlenül visszatolom beléd a vibrit, akarom hallani a nyögésedet, élvezeted sikolyát...aztán meggondolom magam...szép finoman előkészített hátsó lyukadba dugom a szerszámot, s amikor már úgy látom, kényelmes neked, mozgatni, rezgetni kezdem, így a puncid teljesen szabaddá válik ajkam előtt....isteni ízed van, nagyon kedvemre való...no most akadályozd meg hogy elreptesselek...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szobába vezetsz és lenyomsz az ágyra. Mielőtt egy szót is szólhatnék édes puncidat nyomod a számra. És én gondolkodás nélkül nyitom a számat és már érzem is a nyelvemen édes nedved. Érzékeim teljesen túltelítődnek, mikor belém tolod a vibrit és keményen keded huzogatni bennem. Szélesre is tárom a lábam, hogy még jobban, még mélyebben belém tolhasd. Közben nem állok meg, nyalogatom az ajkad és a csiklódat is megpöckölöm a nyelvemmel. Majd beszívom és picit meg is harapom. Közben megsimogatom a feneked, a hátsó lukad. Mégis inkább úgy döntök, hogy a puncidat ujjazom meg előbb. Tövig dugom beléd az ujjam. Te ezenközben a vibrit mégsem a puncimban tartod, hanem a már tágabb hátsó lukamhoz teszed, és akadálytalanul belém is hatolsz. Én a nedves puncidba sóhajtok. Picit megemelem a csípőmet, így jobban hozzám férsz. Teljesen elborít az élvezet, amit okozol nekem. És mikor bekapcsolod a vibri rezgő funkcióját, elvesztem a fejem és az általad diktált ritmusra mozgatom a csípőm...


Ha már az én fenekem élvez, élvezzen a tiéd is... Szabad kezemet bedugom a puncidba, jó adag nedvet szerzek onnan, és a popidhoz kenem. Majd, mikor már eléggé csúszóssá vált a hátsó bejáratod, beléd dugom az ujjam. Először csak finoman, majd ahogy te gyorsítasz a vibrin, én is úgy kezdelem mindkét lukat erősebben és keményebben ujjazni. Nyelvem le sem veszem már a csiklódról. Azt akarom, hogy te is élvezz velem. Érzem, hogy visszafogod magad, de ahogy a csiklód a nyelvemen táncol, érzem, hogy egyre több finom levet kapok tőled... egyre jobban mozogatod a csípődet te is....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezed, hogy egyetlen percre sem hagylak pihenni. Jó érezni rajtad a remegő izgalmat. Felveszed azt a gyors ritmust, amit diktálok a benned mozgó vibrivel. Ütemesen nyalod a csiklómat, ujjaidat mélyen mártod hüvelyembe. Közel a vég, érzem rajtad. Nekem sem kell már sok, és ekkor ráteszel egy nagy lapáttal...lucskos ujjaidat fenekem lyukába mártod. Ettől már hangosan felnyögök, csípőm őrült táncba kezd. Érzem, ahogy a forróság megindul belőlem, ezzel egyidőben te is szabálytalanul lélegzel és sikolyodat elfolytva a puncimba...Együtt feszül meg a két test, rángva a jó ég tudja meddig...Aztán elernyedünk, lefordulok rólad, melléd heveredve. Alig csitulnak a hullámok, nagyon lassan csillapodnak, hisz órák óta izgalomban van mindkettőnk teste...szeretem az ilyen együttléteket. Egy idő után megébredek, lassan mennem kéne-suhan át az agyamon...

-Barátném, a jövő héten jöhetek az elkészült darabokért, ugye? Úgy zárás tájékán talán...ha nem bánod...

Elégedett, sokat ígérő mosoly a válasz...és egy utolsó forró ölelés.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten a végletekig fokozzuk a másik izgalmát. Én már a fenekedet is ujjazom, és a hatás nem is marad el. Te még keményebben tolod belém a vibrit. Kéjes érzés, hogy tudom, egy nő kefél... te nem is tudod, mennyire izgat ez engem.


De, ahogy mind jobban izgatsz engem, én is úgy fokozom a tempót, egészen addig, míg szinte egyszerre nem élvezünk el... Megfeszül mindkettőnk teste, én a puncidba nyögök, te meg hangosan, hogy a világ is meghallja, mekkora élvezetben volt részed.


Kifáradva fekszünk egymás mellett, szinte alig maradt erőnk, ezután a kéjes, örvénylő, szenvedélyes, izgalmas nap után.

-Barátném, a jövő héten jöhetek az elkészült darabokért, ugye? Úgy zárás tájékán talán...ha nem bánod...- mondod mosolyogva.

Elégedett, sokat ígérő mosoly a válasz...és egy utolsó forró ölelés...

Tartalomjegyzék