Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

.....az ágyon fekszem elnyúlva, te mellettem térdelsz. A fiókhoz nyúlsz, hallom, hogy kotorászol benne. Az éj fekete selyemkendőt, amit találsz, finoman végig húzod a nyakamtól egészen le, a hasamig. Ahogy a hűvös anyag a mellemhez ér, a bimbóm szinte azonnal reagál az érintésre. Ahogy egyre lejjebb haladsz a kendővel a kezedben, ösztönösen nyitom szét a combjaimat......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

... Emlékszem rá, hogy valahova ide tetted azt a kendőt... Itt kell lennie valahol... - kotorászom a fiókban. És igen! Jól emlkeztem, hogy ide tetted. Térdelek az ágyad mellett, és a megtalált kednőt végighúzom finoman, lágyan meztelen testeden. Szinte belesimul az anyag a bőrödbe, hisz mindkettő bársonyosan puha. Formás melleiden lassabban húzom végig a kendőt, a hatás sem marad el, bimbód megkeményedik. Szinte kéri, követeli, hogy szopogassam... De még visszafogom magam.


Lejjebb haladok a kendővel, és te már készségesen nyitod is szét a lábad. Gyönyörű, kopasz a puncid, imádom. Végighúzom rajta a hideg selymet, és még ebben a gyér fényben is tisztán látszik, hogy libabőrös leszel. Nem állok meg a dombodnál, combodon folytatom a vándorlást... Majd a térdednél meggondolom magam, és visszaindulok. Most már két kézzel fogom a kendőt, a két végénél, így szinte egy csíkká áll össze. Ezt most már célzottan, nedvesedő ajkaid között húzom végig, hosszan ingerelve a csiklódat...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem állsz meg a combjaimnál, ügyesen vezeted tovább az anyagot a testemen. Gyönyörködve követed csodás szemeiddel a selyem útját. A sikamlós és hűvös érintés libabőrössé tesz, beleremegek, annyira vágyom a folytatásra. Elérsz lassan a térdemig, majd kezedben a kendővel visszaindulsz, és folytatod az édes kínzást. Mindkét végét megfogod a selyem anyagnak, és máris érzem, ahogy becsusszan a kendő a szeméremajkak közé. Ügyesen igazítod, erősen a csiklómhoz préseled. Máris érzem a forróságot ott belül, beleborzongok, ahogy a hűs selyem simogat....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tested minden porcikája áhítozik a kéj, az izgatás után. Ahogy végighúzom a nedves akjaid közt a kendőt, nyögdécselni kezdesz. Hangodat egy forró csókkal nyomom el, közben újra kezdem a kínzást. Megint a térdedtől indítom a kendőt és megint évgighúzom a csiklódon az anyagot... Most már felhúzod mindkét lábad, és még jobban széttárod őket. Csak nem tetszik? - mosolygok magamban.


Ezúttal végighúzom a testeden a - most már - nedves kendőt, és a fejed mellé teszem. Most a kezem járja be ugyanazt az utat, amit az előbb a kendő. A melleidnél picit elidőzöm, finoman megmorzsolom mindkét bimbód.... aztán végigsimítok lapos hasadon, és hamar elérek éhes puncidhoz. A középső ujjam dugom be az ajkaid közé, és csak mosolygok, mikor hallom, hogy mélyről jövő nyögés tör fel belőled.


Kezemet a dombodra simítom és finoman beléd hatolok az ujjammal.... Ami nem várt reakciót vált ez ki belőled.... kezed a tarkómra ismítod, és csókra húzol... forrón, szenvedélyesen játszik a nyelvünk, közben kezed kalandozik a testemen...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzékenyebb vagyok, mint valaha. Szinte sokkolja az anyag érintése a csiklómat. Nyöszörgök, vergődök az édes kín alatt, mire belecsókolsz a számba. Ajkaiddal lágyan harapod ajkaimat, nyelved a nyelvemmel csatázik. Elszakítod a számat a szádtól, és folytatod a gyötrést. Megadom magam, kitárulkozok előtted. Mindkét lábam felhúzom csípőm kicsit megemelem, tudd, hogy élvezem.


Meztelen testemen végigszántasz a nedves anyaggal, és ahogy a nyakamhoz érsz, félredobod.

Most kezeiddel indulsz felfedező útra rajtam. Melleimmel kezded, finoman morzsolgatod a bimbókat. Meleg tenyered rásimul a hasamra, majd csúszik le egészen a szeméremdombig. Hamar rálelsz a forró puncimra, és ujjad már a csiklómat izgatja. Az érintésed áramütésként ér. Felnyögök a kéjtől, amit okozol, és nem akarok adós maradni. Talán a kíváncsiság, talán a vágy hajt, nem tudom. De érezni akarlak, itt, most. Feneked csodás domborulata hívogatóan gömbölyödik előttem....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon felizgat az, ahogy nyögsz az ujjazásomtól. Nem bírok magammal, és belecsókolok a nyakadba.... A válladra is kapsz néhány finom, apró harapást... aztán lejjebb megyek, és a melleidnél megállok. Egyik bimbódat a másik után kényeztetem, nyelvemmel pöcögtetem a keményen álló bimbókat. Majd körberajzolom a körülöttük lévő sötétebb színű udvart is. Nyögéseid ritkulnak, de hangosabbak is lesznek. Kezem közben meg nem áll, folyamatosan jár benned az ujjam.


Ahogy kezed a fenekemet érinti, szinte én is felkiáltok a kéjtől. Végigfut rajtam a remegés, és ez mintha újúlt erővel töltött volna fel... Pár csókot hintek a hasadra, és nyelvem máris a csiklódon jár... Belém markolsz, annyira váratlanul ér ez az inger.


Két ujjam dugom a pinádba, és nem kegyelmezek neked, erősen járatom benned őket. Közben gyors ütemben nyalom a csiklódat is...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elhalmozol a csókjaiddal. Ráfeszülök az ujjadra, nyögések szakadnak fel belőlem. Nyelveddel a melleimet izgatod, lágyan körözve a bimbóimon. Úgysem hallja rajtad kívül senki, így kiengedem a hangom. Apró sikolyok töltik be a szobát.


Sok pasi simogatott már ott, de ez valami egészen új érzés. Ahogy az ujjad megállás nélkül jár ki-be bennem, ismét felnyögök.


Ahogy kezemmel simogatom formás, gömbölyű fenekedet, beleremegsz az érzésbe. Lassan húzódsz rajtam lefelé, közben apró csókokkal kényeztetsz. A következő pillanatban már a nyelved érzem a csiklómon, forrón és nedvesen. A váratlan élménytől szinte belemarok a popsidba.


Ujjaid mélyen feldugod a puncimba, és vadul ujjazol. Ahogy ujjaiddal és a száddal kényeztetsz, olyan érzés, mintha sodorna magával valami gyors, megállíthatatlan folyó. Visz az ár, ahogy ujjaid egyre gyorsabban járnak bennem....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom hallgatni a nyögéseidet... Nem lassítok a tempón, azt akarom, hogy az első orgazmus a tiéd legyen. Gyorsan ujjazom tovább a puncidat és élvezem, hogy az ujjam már teljesen nedves tőled, annyira élvezed ezt a kéjes játékot. Szabad kezemmel végigsimítok a combodon, végig a térdedtől a tövéig. De ott nem állok meg, hanem egy csíkot húzva a puncid domborulata mellett, a feneked felé veszem én is az irányt.


Kitárt lábaid szabad utat engednek a fenekedhez is... Az ujjam a szűk lukadhoz csúszik, de nem hatolok be, egyenlőre csak kívülről simogatom az érzékeny részt. Fél szemmel látom, ahogy a kezeddel az alattad lévő lepedőt markolod. Igen, durva kényeztetés ez, de úgy érzem, hogy most erre vágysz.


Nyögéseid egyre hangosabbak, lélegzésed üteme is felgyorsul... és szinte kirobban belőled az orgazmus.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudok betelni veled. Finoman gyötörsz, nem hagysz ki egyetlen részletet sem. Ujjaid könnyedén járnak bennem, a vágytól nedves pinám csak úgy lüktet. Másik kezed felfedező útra indul, ujjaddal utat rajzolsz a fenekem felé. Még jobban vágyom az érintésedet, széttárom a lábaim, hogy könnyedén hozzám férhess.


Ahogy ujjad a popsim rejtekéhez ér, hangosan felnyögök. Mindkét kezemmel a lepedőt gyűröm az édes kíntól, ahogy ujjad finoman közelít a szoros bejárat felé. Érzem egyre erőszakosabb ujjaidat, ahogy kitöltenek, úgy nő bennem a szenvedély.Az orgazmus pillanatában tolod a fenekembe az ujjad, felrobbantva bennem a vágyakozást. Ziháló lélegzetem hangos sikolyba fullad, hogy elélvezek.


Nem hagyod abba a simogatást, ujjaid bennem hagyod, és élvezed, ahogy apró remegéssel rájuk szorítok a hüvelyizmaimmal.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezeted sikolya betölti a szobát. Nem is számítottam rá, hogy ennyire fogod élvezni a kényeztetésem. Éppen ezért nem is hagyom abba, még akkor sem, mikor ujjaim és nyelven játéka nyomán elélvezel.... Benned tartom mindegyik ujjam, csak most már visszaveszek a tempóból és csak finoman mozgatom őket.


Zihál a lélegzeted, nagyon lassan nyugodsz csak meg. Egy idő után megkegyelmezek és minden lukadból kihúzom az ujjaimat, és melléd fekszem. Az ujjam, ami addig a puncidban volt, a számba veszem, és élvezettel szopogatom le róla minden csepp nedvedet, és látom a szemeden, hogy ez a látvány szinte megbabonáz..


No mi az, csak nem felcsigáztam a fantáziádat? - fut bennem át a gondolat. Közelebb húzódsz, az oldaladra fordulsz és kezed már el is indul a testemen....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira finoman csinálod. Még mindig remegek az élvezettől, de a kezed még mindig finoman kényeztet. Érzed, ahogy lassan megnyugszom, zihálásom csendesül ,remegésem alábbhagy. Már nem érzem ujjaid a testemben, de látom,mellém fekszel, tested melege megnyugtat. Alig hiszek a szememnek, mikor az ujjadat-ami bennem volt nemrég-a szádba veszed. Látom rajtad az élvezetet, ahogy a vágyam finom nedveit nyalogatod az ujjadról. Feltüzel a tudat, hogy érzed a gyönyöröm ízét, és hajt a vágy, hogy én is megízleljem. Hozzád fordulok, a szádat keresem. Nyelvemmel türelmetlenül töröm az utat édes ajkaid között. Rátalálok a nyelvedre, érzem a furcsa, de mégis izgalmas ízt a szádban.


Egyik kezemmel a melleiddel játszom, közben nyújtózom az éjjeliszekrény felé. Másik kezemmel elérem és kihúzom a fiókot. Már érzem tenyeremben a vaskos, élethű vibrátort, a kirajzolódó erekkel és fantáziám máris az egekbe szökkent.


Rád nézek, kíváncsiságot látok a szemedben. Hirtelen ötlettől vezérelve a számba veszem a vibrátort, mintha valódi farkat kényeztetnék az ajkaimmal. Nyelvem körbejáratom a makkon, jól benyálazom. Huncutul elmosolyodsz, és már helyezkedsz is. Lábaidat széttárod, feneked kissé megemeled, szinte várod, mikor kezdem az édes kényeztetést.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mozdulatom teljesen beindít téged is. Hevesen követeled a számat magadnak, közben egyik szabad kezed máris a fiókban keresgél. Nem is foglalkozom vele még, hogy mit keresel, lefoglalja minden érzékem nyelved kéjes játszadozása.


Ajkunk elválik, és akkor meglátom, hogy mit vettél elő a fiókból... Egy vastag, élethű vibrátort... Hhmmm, úgy látom, kéjes játéknak nézünk elébe...


Fel is húzom hamar a lábaimat, fenekem picit megemelem, és közben gyönyörködöm a látványodban. Bekapod a vibri fejét és szopni kezded, mintha valódi lenne. Majd a nyelved kinyújtod és a makk részét nyálazod be a játékszernek. Izgató a látványod... és amikor négykézláb mászva indulsz el az ágy másik vége felé... nem tudom megállni, hogy meg ne simogassam a feneked, és végig ne húzzam az ujjam a még mindig nedves puncidon.


Térdelve a lábaim közé helyezkedsz, de még nem a vibrit kapom meg tőled, hanem lehajolsz, és a nyelvedet finoman végighúzod az ajkaimon. Én ettől hangosan nyögni kezdek, de a szemem le nem veszem rólad, annyira izgató a látvány, ahogy a lábaim közt térdelsz...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finom borzongás fut át rajtam, mikor érzem kezed simogatását a fenekemen, ahogy a lábaidhoz mászom. Ujjbegyed végig siklik lucskos puncimon, és a leheletnyi érintéstől libabőrös leszek. Óvatosan széttolom formás lábaid, hogy jobban közéjük férhessek. Szemed szinte le sem veszed a vibriről, de én még tartogatok neked más élvezetet is. Betérdelek a csodás combjaid közé, az öled már vágyakozva, éhesen tátog előttem. Ráhajolok, végig nyalom a nagyajkakat, és a nyelvem hegyével a csiklódat izgatom. Lejjebb csúsztatom a számat, belenyalok a pinádba, megízlelem tested édes nektárját. Először két, majd három ujjal nyúlok fel, nedves húsodba mélyedek. Forró vagy, finoman körbeforgatom benned az ujjaimat. Remegni kezdesz, pedig a java még hátra van.


A vibrátort becsúsztatom finoman a nagyajkak közé. Érzékenyen reagálsz, tested, mint egy íj, megfeszül az édes kín alatt. Óvatosan a puncid bejáratához vezetem a vibri makkot formázó fejét, ami a nyálamtól könnyen siklik be.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kínzol, kínzol és én nem is tudom, meddig bírom még így... Csiklómon jár a nyelved, majd nyelveddel hatolsz belém, és szinte minden érzékszervem egyszerre akar felrobbanni. Nyelved rövid játék után a pinámba csúszik, és mélyen belém hatol... Szinte iszom a látványod, és látom rajtad, hogy te is élvezed ezt a játékot, ami csak fokozza vágyam. Nyelved helyét hamarosan két majd három ujjad tölti ki, ami váratlanul ér, és szinte felsikítok az élvezettől.


Hagysz nekem pár pillanatnyi pihenőt, mielőtt az újabb érzéki rohammal támadsz. Feltérdelsz, és odailleszted a vibri fejét a már lüktető puncimhoz, és lassan belém tolod. Testem ívben feszül meg, mert a hüvelyem minden apró része érzékeli ezt a vastag dorogot, ami belém hatol. Testemen végigfut a remegés és a bizsergés. Lejjebb húzodom az ágyon, szinte ráhúzom magam a vibrire. Érzékeled te is a mozdulatot és most már nem finomkodsz tovább, egy gyors mozdulattal tövig belém tolod a vibrit. Mélyről jövő nyögés tör föl belőlem. Amit újabbak követnek, mikor bekapcsolod a vibrátort, és ki be kezded mozgatni bennem. Felülök és szájon csókollak, hogy érezd, mennyire jó ez az érzés, de szinte azonnal vissza is hanyatlom a párnákra.


Lenyúlok és picit lefogom a kezed, hogy legyen erőm megszólalni... Megállsz egy picit, és értetlenül nézel rám.

- 69?! - nyögöm halkan, és te mosolyogva bólintasz. A vibrit bennem hagyva picit fölém helyezkedsz és végre én is újra adhatok neked élvezetet... Amint elhelyezkedsz, újra kezded a kínzásom, de most már én is azonnal viszonzom is, mélyen beléd nyomom a nyelvem....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Helyezkedsz, csúszol lefelé, még mélyebben akarod érezni a vibrátort magadban. Látom,ahogy tested kéjesen vonaglik a műfarok alatt, ezért még jobban felnyomom neked. Ahogy bekapcsolom a vibrit, elfojtott nyögésed hallom. A halk zümmögés folyamatosan erősödik, ahogy nagyobb fokozatra kapcsolom. A pinád forró, valósággal tocsog a nedvességtől. Remegve felülsz, hozzám hajolsz, és megcsókolsz. De mikor az öröm újabb hulláma áraszt el, visszadőlsz az ágyra.


Hirtelen megragadod a csuklómat. Megijedek, talán fájdalmat okoztam....

Alig bírsz megszólalni.

- 69?!- csak a halk nyögésed hallom, de azért értem, mit szeretnél.


A vibrátort hagyom, csak addig engedem el, míg megtámaszkodom, hogy a lábam átemeljem rajtad. Most föléd kerülök, teljesen kitárulkozva. Nem gondolkodsz sokat, ahogy az édes barlangom a szádhoz ér, nyelveddel kényeztetni kezdesz. Én újra megfogom a vibrátort, és lassan forgatni kezdem benned. Tested, mint egy gitárhúr, megfeszül, majd remegni kezd. Hogy még élvezetesebb legyen az együttlétünk, számmal csiklódra tapadok, és szívni kezdem. Nem maradsz adósom, nyelved ki-be húzgálod puncimban. Csípőmet markolod, úgy irányítasz, néha picit hátrébb tolsz a szádon, hogy puha nyelved elérje a csiklómat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mélyen megjáratod bennem a vibrit, mire testem nagyon érzékenyen reagál, ívben megfeszül a hátam és minden izmom is, szinte egyszerre. De, nem maradok adósod semmivel.. Viszonzásul a nyelvemmel kefélem a nedves puncid. Mélyen nagyon mélyen beléd dugom, érezni akarlak belülről is. Időnként meg-megakad a nyelved a csiklómon, mikor mélyebben jár benned a nyelvem. És, hogy ha már a szimmetria fontos, én is a csiklódra tapadok, szopogatom, finoman harapdálom, a nyelvemmel pöckölgetem. Hangosan nyögsz, és sóhajtozol. Élvezem, ahogy hatok rád.


Teljesen magamra húzlak, kezem előbb a keskeny csípődöm nyugtatom, majd a fenekedre csúsztatom és finoman markolászom azt a két gyönyörű félgömböt. Ujjam elkalandozik, és a hátsó bejáratodat kezdem simogatni. Pici kitérő a puncid felé, hogy legyen egy kis nedvesség is... és Finoman beléd hatolok, immáron hátul is. Megállsz a mozdulatban, és egy pár pillanatig csak élvezed, hogy a nyelvem a puncidban, az ujjam meg a fenekedben jár...


Csípőmet arra az ütemre mozgatom, ahogy a járatod bennem a vibrit. Nagyon érzéki játék ez, minden idegszálammal rád figyelek. Nyelvem helyére néha befúrom két – három ujjam is... Hogy te is kapj egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz, hogy ha az a vastag szerszám, ami most bennem van, benned fog járni.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még a fejed is felemeled kicsit, hogy mélyebben dughasd bele a pinámba a nyelved.

Szád, mint egy kis éhes pióca, úgy tapad a csiklómra. Nyelveddel hevesen lefetyeled, azt teszed, amit én teszek veled. Imádom, ahogy bánsz velem, ezt a finom kényeztetést.


A vibrátort folyamatosan mozgatom benned, kezem meg nem áll. Csiklódat felváltva kényeztetem a nyelvemmel és az ujjammal. Mindkettőnk teste már csatakos az izzadtságtól.

Hirtelen jön a kéj,amikor ujjadat megérzem a fenekemnél. Egy nyögés hagyja el a számat, de a te elégedett sóhajod elnyomja azt. Tudod, hogyan nyúlj hozzám, hogy örömet okozz. Ujjad a lucskos puncimba szalad, de csak hogy nedvességet vegyen a popsim kényeztetéséhez.

Megrázkódom, ahogy a nedves ujjad a fenekembe tolakodik, egyre beljebb. A kettős gyönyör egy pillanatra lelassít, de máris erőteljesen duglak a vibrivel tovább.

Pinámban érzem forró, hegyes nyelved, amit felváltasz az ujjaiddal. Kettőt, majd hármat dugsz fel, mintha valami vastag képzeletbeli farok kefélne.


Érzem, hogy lassan mindkettőnkön elhatalmasodik a vágy. Vonaglok feletted, testemet görcsbe rántja a gyönyör. Te is egyre gyorsabban mozdulsz rá a vibrátorra, szinte rátolod magad.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész bennsőm bizsereg, ahogy járatod bennem a vibrit, és ahogy érzem ficánkoló nyelvedet a csiklómon. Érzéki az egész élmény, és ahogy izgatsz, még kéjesebbnek érzem magam, mint előtte bármikor. Gyorsítok a tempón, mert érzem, hogy már nagyon közel vagy az orgazmushoz.


Mindkét lukadat keményen ujjazom, közben nyelvem még mindig a csiklódat ingerli, és minden halk nyögésed csak még jobban feltüzel. Élvezem hallgatni, ahogy a gyönyör érzését kifejezed, izgatóan hat rám a hangod, mintha csak valami ajzószer lenne.

Szinte vonaglasz rajtam, kezed mozgása lassul, az enyémé pedig gyorsul. Mikor az orgazmus utolér hangosan felnyögsz, élvezeted nem marad titokban. Már csendesedik a remegésed, de én nem hagyom abba az ujjazásod, csak lelassítom mindkét kezem. Nyelvem már nem ingerli érzékeny csiklód, hanem a dombod, a combod tövét harapdálom.


Még pihegsz rajtam egy picit, majd mellém térdelsz és csillogó tekinteteddel simogatod végig a testem. Lassan járatod bennem a vibrit, másik kezeddel pedig a testem simogatod, mint a szobrász a művét... Nem is tudom elképzelni, hogy mire készülhetsz még. Megtámaszkodom a kezemen, hogy feltoljam magam ülő helyzetbe, de te finoman visszanyomsz a párnára....


Áthajolsz fölöttem, és újra a már sok kéjes játékszert rejtő fiókba nyúl a kezed....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elsöpör a vágy, lüktetek a szádon. Megkönyörülsz rajtam, csiklómról combom belső felére siklik finom, puha nyelved. Aprókat harapsz belém, és én remegek a gyengéd érintésedtől. Óvatosan átemelem rajtad a lábam, térdelve melléd helyezkedem. Mindkét kezemmel kényeztetlek, simogatlak. Gyönyörködve húzom végig formás testeden a kezem, miközben a másikkal finoman megtekerem benned a vibrit, és lassan mozgatom tovább. Felülnél, de visszatollak. Eszembe jut, hogy minap vettem új játékszert, az izgalmas gésagolyókat. A fiókhoz hajolok, és ahogy átnyúlok feletted, melleim hozzáérnek kemény halmaidhoz. Újabb remegés fut át rajtam, és látom, neked is libabőrös lesz a karod.....


Hallom a hangot, de ez nem a nyöszörgésed, nem is a sikolyod. Az ébresztő óra visít, jelzi, hogy ideje felkelni. Kinyitom a szemem, nem látlak sehol.Testem csatakos a verejtéktől, kezem a combom között fekszik. Álom maradsz csak, egy kósza álom.....

Tartalomjegyzék