Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mézédes csókod ébresztett. Az ablakon beszűrődő napfény megtöltötte a szobát. Madárcsicsergés hallatszot a szomszédos parkból. Nyújtóztam egyet, s megállapítottam, az éjjeli hancúr kissé megviselte izmaim.

- Csodás reggelt Édesem ! - köszöntöttelek, miközben kávéscsészével a kezedben közeledtél felém.

- Neked is csodást ! - mondtad mosolyogva.

Ányújtottad a gőzölgő italt, tudtad ez kell, hogy felébredjek. Míg a kávém kortyolgattam, elsoroltad a napi programot. Ma is sok lesz a teendő, állapítottam meg, csak úgy magamban.

Hét túrista csoport érkezik, ezeket kell szétszortíroznunk a szállodákban, s voltak VIP vendégek is akikkel külön kellett foglalkozni, különös tekintettel egy svéd revütáncosnőre, akinek információnk szerint alapból extrák voltak az igényei. Ölembe repítettem a laptopom, s beírtam a fontosabb dolgokat, amiről nem feledkezhetem meg. Eközben Te már öltözni indultál, ezek szerint míg aludtam már túlestél a zuhanyozáson is. Én meg még fel sem keltem. Erőt vettem magamon, és sajgó izmaimmal mit sem törődve a fürdőszobába indultam. Gyors tusolás, s már bele is bújtam kikészített kiskosztümömbe s alig pár perc múlva indulásra készek voltunk.

A délelőtt gyorsan telt, délutánra két csoport maradt, plusz a táncosnő. Te bevállaltad a két csoportot, én a VIP vendégért indultam a reptérre. Megbeszéltük, hogy utánna találkozunk, s elmegyünk valami hangulatos helyre.

Megérkeztem a reptérre, a gép már leszállt, kezemben táblával álltam, rajta a nő nevével. Gondoltam, hogy valami extra bombázót várok, mert ugye egy revütáncosnő csak gyönyörű lehet, és azt is, hogy biztosan valami öntelt, hóbortos némber, aki habzsolja az élvezeteket.

Egyszer csak hozzámlépett egy tényleg gyönyörű nő, és rámmosolygott. De meglepetésemre, olyan természetes szépség volt, lehellet sminkkel, cseppet sem feltünő, de mégis elegáns öltözékben, s bemutatkozáshoz nyújtotta a kezét, s közben már hajolt felém, hogy meg is pusziljon. Ledöbbentem közvetlenségén, s csak a sokéves rutinnak volt köszönhető, hogy nem maradt tátva a szám. Beszéde tiszta volt és érthető, nem affektál, úgy beszélt hozzám, mintha ezer éve ismerne, s úgy mondta el mit is szeretne, mintha a legjobb barátnőm lenne, csak régen nem találkoztunk volna. Közben ki invitáltam a kocsihoz, hogy elindulhassunk, s szorgosan jegyzeteltem, hogy semmi ki ne maradjon, a cég ebben nem ismert kompromisszumot.

Melani megkérdezte, tudnék e ajánlani neki valami esti programot, de nem akar nagy nyilvános programot, csak valami csendes helyet. Két perc alatt szétnéztem a keresőben mit is ajánlhatok neki, de úgy tünt egyik sem igazán tetszett neki. Felemeltem a telefonom, s hívtam Andrást.

- Édesem segítened kell ! Itt ez a bájos táncosnő Melani, egy kis tünemény, kéne neki valami esti program, csendes helyen, de amiket találtam nem nyerte el a tetszését. Nem volna valami ötleted ? - kis csend a telefonban..

- Ha ennyire szimpatikus, hívd meg hozzánk, hozatunk valami kaját és elszórakoztatjuk, ha ez megfelel Neki is.

- Tartsd egy percig ! - mondtam s elemeltem a fülemtől a telefont. Megkérdeztem Melanit, volna-e kedve csatlakozni hozzánk egy vacsorára, s egy kis beszélgetésre.

Kitörő örömmel fogadta a meghívást.

- Oké, akkor jön, a többit később megbeszéljük, csók Édesem ! - s ezzel bontottam a vonalat.

Mire a szállodához értünk megbeszéltem Melanival, a menüt s megérdeklődtem van-e valami exrta kívánsága. Nem volt. Csak annyit mondott, biztosan minden tökéletes lesz.

A recepción elköszöntünk, mondtam, hogy este 8-ra itt vagyok érte. Elintéztem a bejelentkezését, s sietve indultam Andráshoz.....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Közeledett a fárasztó repülőút vége, amit már nem is bántam. Teljesen elgémberedtek a lábaim, a fejem is fájt, úgy éreztem épp ideje lesz, ha megérkezünk végre. Most örültek csak igazán, hogy a nadrágkosztüm helyett egy kényelmes, térdig érő ruhát vettem fel, hozzáillő kis kabátkával. A légi utaskísérő megkért, hogy kapcsoljam be az övemet, mert hamarosan leszállunk.

Pár perc múlva a gép valóban ereszkedni kezdett, és hamarosan leszállt a Ferihegyi reptéren. Még sosem voltam Magyarországon, és arra gondoltam ,egy hetet nyugodtan eltölthetek itt pihenésként, hiszen itt legalább nem ismernek fel állandóan.


Apró zökkenések jelezték, hogy a gép földet ért. Elég gyorsan kiértem az utastérből, végigmentem a folyosón és a vámvizsgálat után elindultam megkeresni a bőröndömet.

Az ügynököm már elintézte a szállásomat, és ígérte, hogy valakit kirendel majd elém a reptérre is.

Már a bőrönddel a kezemben megpillantottam egy fiatal nőt, kezében egy táblával, amin a nevem állt.

- Helló! Látom engem vár! - szóltam hozzá mosolyogva, és csak reméltem, hogy tud angolul. Amikor visszamosolygott, már biztosan tudtam, hogy értette, amit mondtam neki, de abban a pillanatban hibátlan angolsággal válaszolt is.

- Helló! Remélem jól utazott. Üdvözlöm hazánkban. Remélem, kellemes lesz az itt tartózkodása. - mondta egy szuszra.


Nyújtottam a kezem, hogy bemutatkozzak, és közelebb hajoltam, hogy puszit adjak neki, közben nem kerülte el a figyelmemet, hogy kissé meglepődött. A hazámban épp a közvetlenségem miatt vagyok igazán népszerű, és nyaralásom alatt sem akartam kibújni a bőrömből, így hát bármennyire is csodálkozott a lány, két cuppanóst nyomtam az arcára, és belé karolva elindultunk a reptér kijáratához.

Élveztem, hogy senki sem szólít le, senki nem kér autogramot, lehettem az, aki voltam, Melani, a lány, aki pihenésre vágyott.

Kifelé menet szórakozási lehetőségről érdeklődtem a nőtől, mire előkapta a laptopját, és már sorolta is a nyilvános klubokat, de nem vágytam hangzavarra és tömegre, ezért csak a fejem ráztam.

Ekkor elnézést kért, és felhívott valakit. Gyorsan váltottak pár szót, és a következő pillanatban azután érdeklődött, hogy lenne - e kedvem elmenni hozzájuk vacsorára és egy kellemes beszélgetésre, mert épp ezt beszélte meg a férjével. Hihetetlenül megtisztelő volt a meghívásuk, és mivel tökéletesen megértettük egymást, tudtam, hogy nyelvi akadály nem fog a társalgás útjába állni.

Ahogy a szálloda felé hajtottunk, elmondta, hogy a férje is beszél angolul, hiszen mindketten turisztikával foglalkoznak.

Szóba került a vacsora, és kedvesen érdeklődött afelől, hogy mit szeretnék látni az asztalon. Megnyugtattam, hogy nekem külön nem kell készülniük, épp elég nagy gesztus volt a részükről, hogy meghívtak magukhoz így ismeretlenül.

Közben a hotelhez értünk, ahol segített a bejelentkezésnél is, és megbeszéltük, hogy este 8- ra értem jön. Búcsúzáskor már mint két jó barát váltunk el, és ő hajolt elsőként, hogy puszit adjon.....


A szobámba érve láttam, hogy még van időm kicsit pihenni is, ezért ledobáltam magamról a ruhákat, és gyorsan lezuhanyoztam. Nagyon jól esett a forró víz fáradt testemnek, beállítottam a telefont ébresztőre, és elnyúltam az ágyon.

Pár perc múlva édesdeden aludtam......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A reggeli kávéját az ágyba vittem neki. Csókot váltottunk, álomittas szemeivel rám nézett. Ismét meg kellett állapítanom, hogy imádom. „Az, aki szép, az reggel is szép…” villant eszembe a dalszöveg, ami rá különösen igaz volt.

Vanda, a párom, csodálatos feleség, és csodálatos szerető, ez a minimum, hogy így kedveskedjek neki. Főleg az előző éjszaka után…Bár a fél éjszakát végig szeretkeztük, olyan frissen keltem, mintha legalábbis rengeteget aludtam volna. Ő már kevésbé volt ennyire friss.

Az úton a kocsiban még egyeztettük a napi programjainkat. Két csoport, és egy VIP vendég várt ránk aznap. Nekem nem volt kedvem egy, talán magát megjátszó, a hazájában híres táncosnővel bájcsevegni, aki tűsarkú cipőben tipeg, hosszú műkörmöket visel, és nagy napszemüvegén keresztül, afektálva kommunikál a külvilággal, ezért inkább a két csoportot vállaltam be. A párom ment a reptérre érte.

Késő délelőtt jött a telefon életem értelmétől, hogy megérkezett a vendég, Melani, egy bűbájos, aranyos nő, aki szeretne valami csendes, félreeső helyen vacsorázni, de az eddig ajánlottak nem nyerték el a tetszését. „Mondtam én, hogy problémás lesz a nő!”- gondoltam magamban. Hírtelen ötlettől vezérelve mondtam a páromnak, hogy akkor hívja meg hozzánk, majd rendelünk valami vacsit. Amúgy sem volt kedvem még az este is kísérgetni a vendéget, bár nagyon szigorúan betartottuk a szabályainkat: a vendég az első! Második a Fradi….

Mivel javában tombolt a nyár, a turista szezon, ugyan előre lefoglaltuk a csoportoknak is a helyeiket, azért jó magyar szokás szerint nem volt problémamentes a két csoport elhelyezése. Anélkül, hogy ők tudtak volna róla, mindent elintéztem, és a két csoport elfoglalta a szállását. Kora délután az idegenvezető fogja őket városnézésre vinni, miután ebédeltek, és pihentek egy kicsit.

Miután mindent elintéztem, igyekeztem vissza az irodánkba, ahol Vandával folytattuk a napi teendőinket, és akitől érdeklődve vártam a beszámolóját a mi VIP- vendégünkről.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vissza értem az irodába, ahol András már izgatottan várt. Áradoztam neki Melaniról, hogy mennyire kedves és közvetlen, s hogy milyen természetesen szép. Várakozással tekintettünk az este felé. Én hamarabb indultam haza, s út közben megrendeltem a vacsorát, házhoz szállítással a kedvenc helyünkről, s bevásároltam néhány dolgot még. Meglepetésként betértem egy harisnyaüzletbe, s vettem egy szexi kis combfixet magamnak András kedvéért.

Otthon behűtöttem az italokat, s gyorsan lezuhanyoztam, épp elkészültem mikor András hazaért. Ő átvette helyem a fürdőszobában, s én Melaniért indultam a szállodába.

Már a hallban várt. Rövid, testhez símuló, fekete ruha volt rajta, izmos, hosszú lábain fekete szandál, arcán alig felfedezhető smink. Végignéztem rajta, egyszerűen gyönyörű volt.

Elindultunk. Útközben elmesélte, hogy szundikált egyet , s én, hogy András már alig várja, hogy megismerhesse.

Gyorsan megérkeztünk nem túl fényűző, de szép helyen fekvő házunkhoz. Magam elé engedtem Melanit, s az ajtót kinyitva előtte beléptünk. Bemutattam őket egymásnak, s épp ekkor meghozták a vacsorát.

András betessékelte Mel-t az ebédlőbe, s innivalót hozott, miközben én tálaltam.

A lejátszóból lágy zene szólt, András felkérte vendégünket egy táncra míg én a vacsorával foglalatoskodtam.

Megvacsoráztunk, közben sokat beszélgettünk, nevettünk, a pezsgő pedig egyre jobban oldotta hangulatunkat....Egy - egy kacagásunkkor tekintetünk néhány pillanatra összeakadt Melanival. Szinte már szikrázott körülöttünk a levegő....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A telefon ébresztett, és örömmel láttam, hogy bőven maradt időm készülődni. Hajmosást is terveztem, és mivel jobban szeretem, ha a hajam a szabad levegőn szárad meg, bizony szükségem is volt egy kis időre.

Viszont minden várakozást megért, mert vörös hajam laza hullámokban omlott a vállamra, csodásan keretezve az arcom, amire alig észrevehető sminket raktam. A kis fekete ruhám most is jó ötletnek bizonyult, hiszen nem hivalkodó, mégis elegáns, megállja a helyét minden alkalomra. Olyan finom érintése volt a lány anyagnak, hogy úgy döntöttem, nem húzok fehérneműt alá. Bár a tinédzser kort már átléptem, de a táncnak köszönhetően testem ugyanolyan ruganyos és feszes volt, mint fiatalabb koromban, így nem okozott gondot, ha egy ruha alá nem vettem melltartót.

A bugyi is teljesen feleslegesnek bizonyult a nyári melegben, így arról is lemondtam, majd a magassarkú fekete szandálomat megkeresve belebújtattam hosszú, karcsú lábaimat, amit férfiak ezrei csodáltak. Ránéztem a telefonra, és láttam, lassan ideje elindulni.

Egy leheletnyi parfümöt fújtam magamra, és már indultam is lefelé a hallba.


Nem sokat kellett várnom Vandára, igazán megnyerő látvány volt, ahogy kipirult arccal végigsietett a hallon, majd elnézést kért a késésért. Megnyugtattam, hogy nem késett, és miután leadtam a szoba kulcsát, elindultunk ki a kocsijához. Elmeséltem neki, hogy milyen kellemeset pihentem, ő pedig elmondta, hogy férje már nagyon szeretne megismerni.

Természetesen én is vártam a találkozót, hiszen nem mindennap futok össze ilyen kedves emberekkel, akik ismeretlenül is a házukba invitálnak.

Nagyon szép környéken autóztunk, mikor végre megálltunk egy barátságos, takaros ház előtt.

Vanda jó házigazda lévén maga elé engedett, így beléphettem a lakásba, ami belül még barátságosabbnak mutatta magát. Vanda rögtön bemutatta a férjét, aki minden várakozásomat felül múlta. Kedves volt és mosolygós, azonkívül nagyon vonzó is.

Közben csengettek, megérkezett a vacsoránk, és a szobát betöltötte az étel illata.

Sürögtek- forogtak körülöttem, András italt töltött és bevezetett az ebédlőbe, miközben Vanda már az ételt tálalta.

Kellemes zene szólt a háttérben, András pedig nem hagyta, hogy vacsora alatt üresen maradjon a poharunk, jó házigazdához híven mindig ott volt, valahányszor italt kellett tölteni.

Nagyon kellemesen telt a vacsora, még táncoltunk is, majd jól kibeszélgettük magunkat, és mire a desszerttel is végeztünk, már éreztem a fejemben a pezsgő erejét.....

Úgy éreztem, kezd felforrósodni a levegő körülöttünk, ahogy Vanda néha rám nézett, mikor egymásra nevettünk. Csodás szemei mintha az ajkaimat nézték volna, mikor megnyaltam a szám szélét, szabad utat engedve a fantáziájának. András vágyakozó tekintetét akkor kaptam el, mikor az asztaltól átültem a kanapéra, és magamról elfeledkezve lazán nyitva hagytam a combjaimat, betekintést engedve frissen borotvált puncimhoz....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megbeszéltük Vandával a napi teendőket, és máris indult haza. Teljesen be volt sózva az estétől. Nagyon meg akart felelni a vendégünknek. Persze, ez érhető volt, hiszen ha ő jól érzi magát, a hírünket elviszi haza, és akkor több vendég is jöhet. Üzleti megfontolásból nekem is imponált a házigazda szerepkör. Akkor még nem sejtettem, hogy később emberileg is fontos lesz.

Vanda elment, én telefonálgattam, intézkedtem, aztán én is elindultam haza. Útközben még bementem a szállodába, hogy megnézzem a délelőtt elhelyezett turistáinkat. Mikor végeztem, mentem haza, ahol a párom éppen befejezte a fürdést, majd én foglaltam el a fürdőszobát. Vanda közben már el is indult Melaniért.

Kényelmes, mégis az alkalomhoz illő ruhát vettem fel. Még tettem-vettem, pakolgattam, és már meg is érkeztek. Bevallom, már igencsak kíváncsi voltam a nőre, akit úgy körülrajongott a nejem.

Megjöttek, Melani lépett be elsőnek, utána Vanda. A nő egy tőlem alacsonyabb, vörös hajú démon volt, aki fekete, éppen térd alatt végződő ruhát viselt, és lábain magas sarkú szandált. De azok a lábak! Életemben nem láttam még olyan dögös, eszméletlenül gyönyörű lábakat! Lábujjai kikandikáltak a szandál pántja alól. Nagyon formás, szépen lakkozott körmei voltak. Látszott a nőn, hogy a legkisebb részletre is odafigyel magán, és ez nagyon tetszett nekem, mert éppen olyan volt, mint a párom. Teljesen, és halálosan odavoltam a nejemért, de azt férfiasan be kellett vallanom magamnak, hogy Melani,- lábakban legalábbis- felülmúlja őt, pedig Vanda is büszke lehetett a virgácsaira. Igaz, ő nem volt táncosnő, de ha a csókjaim regenerálhatják a bőrét, a lábai sem fognak sosem megöregedni…

Éppen bemutatkoztunk egymásnak, könnyedén csevegtünk, mikor meghozták a vacsoránkat. Vanda a konyhában serénykedett, én meg töltögettem magunknak a pezsgőt, és aperitifet. Közben persze lopva, de nagyon feltérképeztem a vendégünket. A lábait bámultam, és éreztem, hogy a farkam mocorogni kezdett. Szerencsére ebből ő nem vett észre semmit. Mikor táncoltam vele, mintegy étvágygerjesztő címen, igyekeztem nem nekinyomni a csípőmet.

Vacsora alatt a két nő gyakran váltott kíváncsi, kutató, igéző pillantásokat. Mikor időnként Mel a szája szélét nyalta körbe, vagy játékosan kidugta a nyelvét, azt gondoltam, hogy a szájnyalogatás nem a finom ételnek szólt. Még gondoltam is magamban, hogy ezek incselkednek egymással. Engem akkor öntött el a forróság, mikor Melani az asztaltól átült a kanapéra, és kissé szétnyitva „felejtette” a lábait. Bár a ruhája ahhoz elég hosszú volt, hogy sokat láthassak a combjaiból, de az egy pillanatra bevilágító fény hatására esküdni mertem volna rá, hogy Melanin nincs bugyi…

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Későre járt már, a sokadik üveg pezsgőt is elkortyolgattuk, s felajánlottam Melaninak, hogy maradjon éjjszakára.

Végeztünk a vacsorával, én leszedtem az asztalt, s megnyitottam a vizet a sarokkádnál, hogy legyen ideje megtelni, megágyaztam a vendégszobában, majd csatlakoztam a társalgáshoz.

Szóltam Melaninak, hogy lassan tele a kád, ha gondolja mehet fürdeni. Nagyon megörült, mert a szállodában csak zuhanyzó van, pedig Ő imád kádban fürdeni. Megmutattam neki a fürdőszobát, s tiszta törölközőért indultam. Mire visszaértem Mel már a kádban volt, nyakig merülve a habban, de hegyes kis bimbói kikandikáltak. Rajta felejtettem a szemem, s Ő észre vette, rám mosolygott és így szólt :

- Gyere ha szeretnéd ! - s kissé feljebb tolta magát a kádban. Előbukkantak gyönyörű feszes mellei, sötét vörös kis bimbóin itt-ott habfoszlányokkal.

- Biztosan nem bánod? - kérdeztem kissé bátortalanul, de már vágytól remegő hangon.

Eddíg mindösszesen egyszer fordult elő házasságunk alatt, hogy egy lányt engedtünk az ágyunkba Andrással, akkor mindkettőnket leginkább a kiváncsiság hajtott. Ez most más volt. Andrásom már a vacsoránál észre vette, hogy izzik a levegő, és én is láttam amint, több ízben rajta felejtette a szemét.

Lassan a kád széléhez léptem, leültem a peremére és miközben kezem elindult Mel gyönyörű teste felé, hozzáhajoltam s egészen finoman érintve száját lágyan megcsókoltam s Ő visszacsókolt. Két ujjammal megérintettem mellbimbóját s körbe elkezdtem masszírozni. Ekkor megpillantottam Andrást amint az ajtóban áll és minket néz.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem már, hogy talán nem kellene többet inni, mert kezdtek felszabadulni bennem a gátlások, de vagy András vagy Vanda mindig ugrott,hogy töltsön, amikor kiürült a poharam.

Az már eldöntött tény volt, hogy ők nem fognak visszavinni a hotelba, mivel már mindannyian sokat ittunk, így hát maradt volna a taxi, ha újdonsült barátnőm nem ajánlja fel, hogy aludjak náluk.

Örömmel fogadtam az ajánlatát, bár nem akartam gondot okozni nekik. Miután leszedte a vacsora maradványait, Vanda megengedte a vizet a hatalmas sarokkádban, majd beinvitált a tágas fürdőbe, és magamra hagyott.

Előre élveztem a fürdést, mert imádok hosszan pihenni egy kád forró vízben, de legnagyobb bánatomra a szállodai szobámban csak tusoló volt. Igaz, hogy hidromasszázs tusolókabin, de akkor sem lehet összehasonlítani egy sarokkáddal.

Levetett ruháimat a szekrénykére raktam, és a habos vízbe merültem nyakig. Szemem lehunyva pihentem, mikor zajt hallottam, és Vandát pillantottam meg, mikor felnéztem. Kezében törölközőt szorongatott, és kissé zavartnak tűnt, ahogy hebegve bocsánatot kért, de szemeit le sem vette a hab alól előbukkanó sötét mellbimbóimról.

- Gyere ha szeretnéd! - hívtam, mert láttam megcsillanni a vágyat azokban a csodás szemeiben. Lassan felhúztam magam a kádban ülő helyzetbe, így látni engedtem a melleimet, amiket csak részben fedett fürdőhab, így hagyva szabad utat Vanda fantáziájának. Nagyot nyelt, mielőtt válaszolt volna:

- Biztosan nem bánod? - mondta halkan, remegő hangon, de már megtette az első lépést felém, és leült a kád szélére.

Keze először bátortalanul, majd egyre merészebben mozgott, ahogy két ujja közé vette a bimbómat és finoman morzsolgatni kezdte.

Lehajolt hozzám, és finom csókot lehelt a számra, majd nyelve óvatosan behatolt a számba. Vizes kezemmel a felsőjét gomboltam ki épp, amikor megláttam a férjét, aki az ajtófélfának dőlve állt, karba tett kézzel és minket nézett.

Mivel Vanda sem állt le a csókkal, én sem hagytam abba a gombolást, és mikor végeztem, lesimogattam róla a felsőt.

Amikor kezem hozzáért meztelen bőréhez, megremegett, csókja szenvedélyesebb lett.

Óvatosan felálltam a kádban, húztam őt is magammal, miközben kezem kiszabadította melleit a melltartó fogságából.

Isteni érzés volt, ahogy meztelen felsőtestünk összesimult,és izgalmas látvány lehettünk, mert miközben mi egymással játszadoztunk, András elővette méretes férfiasságát, és lazán húzogatni kezdte......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vacsora meglepően jó hangulatban telt. Melani számomra nagyon kellemes meglepetés volt. Nem csak, mint nő volt pokolian jó, de mint társaság is kitűnőnek bizonyult. Sokat nevettünk, beszélgettünk, és ittunk. A két nő továbbra is flörtölt egymással. Mikor valamelyik nő ruhája kissé feljebb csúszott, nem csak az én szemeim gúvadtak ki, hanem a másik nőé is. Egyre oldottabbak lettünk. Vanda felajánlotta Melnek, hogy aludjon nálunk, amit ő örömmel el is fogadott. Vanda megeresztette a fürdővizet, és magára hagyta a vendégünket, majd kijött tiszta törölközőért. Én közben a nappaliban ültem, és a maradék italomat kortyolgattam. Mikor Vanda visszament a fürdőbe, én felálltam, és elindultam tölteni magamnak egy utolsót. Éppen a bárpultnál voltam, mikor a nyitott fürdőszoba ajtón véletlenül láttam, hogy a párom tanácstalanul álldogál a kád előtt. „Csak nincs valami baj?”- gondoltam, és közelebb mentem. Aztán láttam, hogy Vanda ledobja maga mellé a törölközőt, és szép lassan a kádba nyúl. „Mi a fene történt”- lettem egyre idegesebb. ”Csak nem elcsúszott Mel a kádban?” Kicsit arrébb léptem, hogy belássak egészen. És láttam, amint Vanda a másik nő melleit simogatja, melye kiemelkedtek a fürdőhabból. Lassan közelebb léptem, közben a párom a nő fölé hajolt, és elkezdte őt csókolni. Előbb óvatosan, aztán egyre hevesebben. Mikor már az ajtóban voltam, nekidőltem a félfának, hogy nézzem a műsort. Előbb Vanda vett észre. Rám nézett, szemeiben különös tűz lobogott, majd folytatta a nő kényeztetését. Aztán Mel lassan lefejtette a párom felsőjét, miközben csókolóztak. Ekkor Mel lassan felállt, magával húzva a páromat is, és levette Vanda melltartóját. Ilyen bitang jó nőt ritkán láthat férfiszem! És ráadásul a mi kádunkban volt, és éppen az én párommal izgatták egymást. És engem. Majd a két meztelen felsőtest összesimult. „Ez már aztán döfi”- bólogattam lelkesen. „Ha már ők műsoroznak, én miért ne tehetném?”- gondoltam, és lehúztam a sliccem. Mivel alsót nem viseltem, könnyen kivarázsoltam a dákóm a nadrágomból, és szép lassan elkezdtem húzogatni a bőrt rajta. Ekkor Melani rám nézett.

Odaléptem a párom mögé, és pár pillanatnyi matatás után megszabadítottam a szoknyájától is. Egy- általam még sosem látott- combfixet viselt, és azt a tangáját, ami nagyon imádtam rajta.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Életem értelme az ajtóban állt és kikerekedett szemekkel bámulta mit művelünk Melanival. Egy vággyal teli pillantást repítettem felé, miközben vendégünk már a blúzomat gombolta miközben hevesen csókoltuk tovább egymást. Melani gyors mozdulatokkal levette melltartóm is, s mikor keze végig símította testem beleremegtem. Kielmelkedett a kádból és magához húzott, melleink összeértek, s mivel én háttal álltam az ajtónak, csak selytésem volt, mi történik mögöttem, de láttam amint Mel szemeiben mosoly csillan miközben átnéz vállam felett, vélhetően Andrásra. Ekkor megéreztem, hogy mögém lép és pillanatok alatt megszabadított szoknyámtól, csak a leújabb szerzeményű combfixem és kedvenc tangám maradt rajtam. Az ismeretlen női kezek feltértképezték vonalaimat, amitől teljesen bepörögtem, éreztem amint nedveim áztatják rajtam a faltnyi csipkét. S közben párom kezét is éreztem bekúszni combjaim közé. András már rutinosan érintett, egyik lábam felemelte a kád szélére, s félre húztva tangám, tenyrét alám tapasztottam, s középső ujja így éppen elérte csiklómat. S bár biztosan tudtam, hogy eddíg a farkát tartotta másik kezében, most láttam, hogy másik kezével ugyanígy Melani alá nyúl, aki már emelte is egyik lábát az enyém mellé. S láttam, hogy Mel tekintete párom duzzadó dákójára tapad, de nem nyúlt érte. Megfogtam hát a kezét, egy csókot nyomtam a tenyerébe, s finoman belehelyeztem Andrásom méretes szerszámát. Megremegett a Drágám az idegen kéz szokatlan de finom érintésétől, s ekkor kiléptem keze alól, mely már előcsalogatta csiklómat ajkaim közül, s Melani mögé léptem a kádba átadva a terepet kedvesemnek. Mel háta mögé állva átnyúltam karjai alatt, két markom megtöltve feszes kebleivel, s csókokat hintettem végig a gerincoszlopán. Remegett a vágytól, s érintéseinktől s éreztem kissé hátrálni kezd, tudtam rögtön, hogy készül megízlelni páromat. Így én is hátrébb léptem tőle, s leültem a sarokkád belső peremére, s amint Melani lehajolt, hogy szájához emelje kedvesem, én széthúztam ajkait, s belecsókoltam a közepébe. Élvezettel ízleltem kicseppenő nedvét. Aztán finoman előre toltam nyelvem s végig táncoltattam csiklóján. Elborított vágyam iránta, új és erős izgalom fogott el, ez más volt mint amit Andrással éreztem, nem elmélyült érzelmekkel teli vágy volt, valahogy egészen másmilyen.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

András segítségével gyorsan lekerül a szoknya a nejéről, miközben kezem fel-le jár a csodás testen, felfedezve az érzékeny pontjait.

Miközben a pasi egyik keze Vandát kényezteti, másikkal rutinosan alám nyúl, és hogy megkönnyítsem a dolgát, lában felemelve a kádszélére teszem. Alig birok betelni a méretes farok látványával, nagyokat nyelve azon agyalok, hogy milyen jó is lenne érezni.De nem akarok telhetetlennek tűnni vendéglátóim szemében, ezért hát egyenlőre csak Vandával foglalkoznék, de úgy látom, a csaj cseppet sem irigy. Csuklómnál fogva elkapja a kezem, belecsókol a tenyerembe, majd ő saját maga adja a kezembe férje harcra kész farkát.

A férj beleremeg az érintésembe, hiszen nem a megszokott kéz simogatja, kényezteti, de úgy látom, nincs ellenére, hogy mást is magához engedjen.

Vanda közben már a melleimet simogatja engem megölelve hátulról, meleg tenyerével betakarja őket, közben apró csókokat szór a gerincem vonalára. Lassan, nehogy kibillenjek az egyensúlyomból, lehajolok, rá a kezemben remegő szerszámra, és finoman a számba veszem.

Érdekes és izgalmas dologba merülünk el egyre jobban, finom remegés járja át a testem, ám még nem is sejtem, hogy Vanda miféle merényletre készül ellenem.

Ahogy egyik lábamat felraktam a kád szélére, ajkaim vágyakozóan szétnyíltak, amikor András ujjai becézgették őket. A lány leül a kád belső szélére, szája szinte egy vonalba kerül a puncimmal...

Felnyögök a gyönyörtől, mikor egyszerre megérzem András férfiasságát lüktetni a számban, és Vanda játékos nyelvét édes kelyhemnél.

Volt az életemben pár férfi, jobbnál jobb szeretők, de ez az érintés, ahogy ez a lány hozzám nyúlt, teljesen más volt.

Annyira finoman csinálja, hogy alig bírok a férjére koncentrálni, pedig nagyon kedvemre való, amit a számban kényeztetek éppen.

Érzem már, lassan elcseppenek a vágytól, de Vanda nyelve kitartóan simogatja duzzadt csiklómat. András halk nyögéseiből sejtem, hogy jó, amit csinálok, nyelvemmel először végigszántom a teljes hosszát férfiasságának, majd hirtelen mozdulattal eltüntetem a számban tövig. Jó erősen szívom, és közben halkan nyöszörgök én is, mert ez a lány teljesen megőrjít.András lassan előre - hátra mozgatja a csípőjét, segítve nekem, hogy megtaláljam a kellő ritmust, amit szeret, kezemmel pedig már a golyóit markolászom, miközben Vanda két ujjal mélyen belém hatol.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valami megmozdult bennem, mikor láttam a páromon, hogy igencsak beindult Melanitól. A nő tényleg rendkívül vadító volt. Gyönyörű, formás teste, mint egy sellő emelkedett ki a habokból, és engedte, hogy Vanda kényeztesse őt, miközben ő is simogatta, csókolta a páromat. Vanda szemein láttam, hogy éppen olyan mohó, de egyben figyelmes is, mint az első hasonló hármas szexünk alkalmával. Párom egyik lába a kád szélén, a tenyerem a puncijára tapasztva, középső ujjam a csiklóján. Tudtam, hogy erre igencsak gerjed. Ám, a másik nőt is valami hasonlóban akartam részesíteni, ezért a másik kezemmel az ő puncuját is beterítettem. Két gyönyörű pina a két tenyeremen. Kell ennél jobb? Kell. Melani igencsak szemezett a farkammal, amit a párom is észrevett. Lenéztem a dákómra, ami igencsak lüktetett már, oldalán az erek erősen kidagadtak, és arra gondoltam, hogy kizárt, hogy ez a bombázó ettől különben ne kapott volna! Hiszen olyan csodás teste van, hogy az ajtaja előtt két sorban állhatnak a pasik. Ám most csak én voltam, és az én pitonomat szuggerálta. A párom lágyan belecsókolt Mel egyik tenyerébe, és rátette azt a dákómra. Közben Mel mögé lépett, melleit a nő hátához nyomta, tenyereit az éppen előre hajoló istennő melleire tapasztotta, és a hátát csókolgatta. A tökéletes csendet csak a párom csókjainak cuppanása, és az a hang törte meg, amit egy szopó nő tud kiadni magából, miközben mélyen a torkába süllyeszt egy farkat. Mert Mel szépen előrehajolt, és bekapta a dákómat. Hol végignyalta, hol torokra engedte. Aztán már nem nyalta, csak szopta, miközben finoman elkezdtem mozgatni a csípőmet előre-hátra. Párom közben Melani kádra feltett lába alatt becsókolt a nő puncijába. Nagyon jól nyalhatta, mert Mel időnként igencsak megremegett. Tudtam, hogy a párom nem végez rossz munkát. Ha engem elkap, sosem enged el anélkül, hogy a szájába ne spricceltetne engem. Ha most rajta múlik, addig nyalja, csókolja az édes kelyhet, amíg Mel meg nem adja magát neki. Ám én is lassan kezdtem igencsak jól érezni magam, de még nem akartam elmenni. Bár hihetetlen módon jó lett volna a vörös démon szájába élvezni, de nem tudtam, hogy ő ezt szereti-e. És még korainak is tartottam volna az első magömlésemet az este folyamán. Ahogy a dolgok akkor álltak, illetve indultak, biztos voltam benne, hogy még rengeteg hihetetlen élményben lesz részünk. Ezért lassan kihátráltam a nő szájáből, és teljesen átadtam őt a páromnak, miközben a kádra feltett, gyönyörű lábát kezdtem csókolgatni. Egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne kényeztessem őt én is.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem nyelvem alatt Mel vadító ízét, teljesen megőrjített az íz és a látvány, s már nem bírtam tovább, két újam is belemélyesztettem édes kelyhébe. Hallottam finom nyögdécselését, miközben Andrásom kökemény szerszámát kényeztette, s én egyre vadabbul kínoztam nyelvcsapásaimmal. Tudtam, hogy párom is élvezi az új helyzetet, de azt is nem fogja könnyen adni magát. Belemerültem vendégünk kényztetésébe, vágyam iránta egyre fokozódott, éreztem nem akarom elengedni, míg teljesen ki nem élveztem. Apró, de egyre erősödő remegések futottak rajta végig, amint hol beszippantottam finoman, hol elengedtem duzzadt csiklóját, s ujjaimmal keresgélni kezdtem gyenge pontjait, miközben figyeltem reakcióját. Egyszer csak megtaláltam a babszemnyi kis dombocskát hüvelye falán, s neki nyomtam ujjam mitől egy sikoly tört elő ajkából. Finoman kezdtem masszírozni, nem túl erőteljes nyomást gyakorolva rá, de érezhetően. Közben megláttam, hogy András, elkobozta tőle gyönyörrúdját, s már a kádra emelt lábát csókolja végig, s azt is, hogy segít az egekbe repíteni a lányt. Innentől fogva nem is tudtam mit csinál, csak Melanira koncentráltam. Két tűz közé vettük vendégünket, s ahogy remegése egyre fokozódott, úgy bántam vele egyre keményebben. Azt akartam, hogy földötúli gyönyörben legyen része, ha már bevállalta a játékot velünk. Míg ujjaim benne jártak, nyelvem hol csiklóját bombázta, hol édes barlangjába ízlelt bele, s ott is ficánkolt egy ideig. Majd ahogy újra érintettem csiklóját, újra és újra beleremegett érintésembe. Két kézzel markolta a kád szélét, sóhajai, nyögései egyre erősebbé váltak, néha el próbált húzódni ajkamtól de nem engedtem, szabad kezem ilyenkor csípője után nyúlt és még erősebben húztam vissza számra. Már az én nedveim is patakzottak, rettenetesen izgalomba hozott ez a gyönyörű lány és, hogy itt tarthatom számon, s nézhetem, érezhetem vonaglását. Melani közeledett a csúcshoz, már szinte folyamatosan remegett, egyre hangosabban zihált, s éreztem pár másodperc és elragadja tőlünk a gyönyör. Aztán hirtelen megfeszült s ekkor nekinyomtam nyelvem csiklójának, s tartottam míg átjárta a remegés, s lassan engedtem el, combjaira szórtam enyhítő csókjaim, s mikor elemeltem fejem lábai közül, láttam, hogy András tartja Őt s lassan beleengedi a kádba a gyönyörű alélt sellőt.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a nő nem volt semmi, ahogy hozzám ért, és ügyesen kitapogatta a hüvelyem falán azt a kis érzékeny pontot, amivel az őrületbe kergetett, miközben szájával kényeztetett fáradhatatlanul. A férje kissé elhúzódott tőlem, emiatt a farka hangos cuppanással kicsúszott az ajkaim közül. Nem értettem, miért hátrált el tőlem, hiszen eddig egy partnerem sem panaszkodott a szopási technikám miatt, de ahogy lehajolt a lábamhoz, rögtön megértettem. Még nem akart elélvezni, túlságosan is jó volt neki, ahogy szoptam, és inkább nekem akart még kedveskedni. A lány közben halk sóhajokat csalogatott ki belőlem ujjai szédítő játékával, férje érzéki ajkai pedig rabul ejtettek, ahogy egyesével végig szopogatta az ujjaimat a lábamon.

Ezek ketten mindent megtettek, hogy a gyönyör újabb és újabb hullámai magukkal sodorjanak, túlmentek minden határon, hogy igazán jó vendéglátók legyenek, még egymás kényeztetését is félretették, csak hogy velem foglalkozhassanak.

Úgy éreztem, nem bírok mindkettőjükre figyelni, a lábamat kényeztető András érzékien felnyögött, ahogy az ujjaim megfeszültek ajkai érintése alatt, Vanda pedig erősen a csípőmbe markolt, amikor szabadulni akartam az édesen gyötrő szájától. Lassan elértek a kéj hatalmas hullámai, magasba emeltek, remegett kezem-lábam, az orgazmus elsöpört, és én aléltan omoltam össze.

András erős karjaival megtartott, míg a felesége lassan kihúzta belőlem az ujjait, és hagyták, hogy lenyugodjak kicsit, majd a férj finoman visszaengedett a kádba. Ahogy néztem őket, nem is igazán tudtam eldönteni, melyiküket kívánom jobban. A nő formás volt, hetyke kis feszes mellei hívogatóan ágaskodtak, lapos hasa, keskeny csípője vonzotta a pillantásomat, ahogy ott ült a kád belső szélén. Nem tudtam megállni, és betérdeltem a finom combok közé, kezeimet lágyan végigfuttattam a bársonyos bőrön. Időközben a férj is csatlakozott hozzánk a kádban, így már mindhárman az illatos meleg vízben voltunk, és miközben én már Vandát simogattam, András letámadott hátulról, és apró csókokkal halmozta el gömbölyű fenekemet….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vanda hihetetlen eleganciával, de ugyanakkor határozottsággal és szeretettel végezte ki Melanit. Én, miután abbahagytam Mel csodás lábujjainak kényeztetését, csak figyeltem, hogy imádott nejem miként kényszeríti – szó szerint - térdre az áldozatát. Ritkán láttam őt ilyen elsöprő élvezettel kényeztetni nőt, igaz, nem sűrűn voltunk ilyen helyzetben, de most számomra is meglepő, és nagyon jó érzés volt látni nőmet így, ilyen élvezettel játszani. Ujjazta, majd nyalta őt egészen addig, amíg hatalmas, elsöprő lendülettel elkapta vendégünket az orgazmus. Olyan erővel, hogy szinte el kellett kapnom, hogy össze ne essen. Lábai remegtek, mikor lassan beleengedtem őt a kádba. Kis ideig a hátát a kád falának vetve ült, és nézte Vandát, aki már a kád szélén ült. Nem csak nézte, szinte szuggerálta a nőm punciját, aki aljas módon, még szét is nyitogatta a lábait, hogy Melanit az őrületbe kergesse a látvánnyal. Ekkor Mel odakúszott nejem lábai közé, és olyan vehemenciával kezdte nyalni őt, mintha nem is most élt át volna egy eget rengető orgazmust. Mel nyelve hangosan cuppogott nőm puncijában, aki lassan a fejét hátra hajtotta, és szemeit kezdte szorosan lehunyni. Tudtam, hogy ez nála a lassan beinduló kéj érzését jelentette. Hamarosan el fog jutni abba a magasságba, ahonnan csak egy kis lépés a csúcs.

Ahogy Mel odahajolt nőm lábai közé, feneke kihívóan, csábítóan, és őrületesen kívánatosan domborodott ki a habok fölül. Engem elkapott a vágy, hogy most meg alaposan kinyaljam a kis táncosnő elképesztően szép, gömbölyű fenekét. Ennek megfelelően, beosontam a kádba, szerintem ezt rajtam kívül senki nem vette észre. Nőm feje hátrahajtva, szemei lehunyva, orrcimpái remegtek, Mel meg úgy elmélyült a pina nyalásában, hogy engem nem vett észre. Mikor bent voltam én is a habok között, odahajoltam, és csókolgatni kezdtem azt a csodás popót! Ám kicsivel később már széthúztam a két gömböcskét, és nem tétováztam, mikor feltárult előttem Mel édes lyuka. Belenyaltam, mire kissé összerándult. Vagy megijedt, vagy nagyon érzékeny pontja volt neki ez is. Nem akartam elengedni őt, pedig vadul cikáztak agyamban a gondolatok, ezért most feladtam a nyalási vágyamat- egyelőre. Inkább egy ismételt orgazmust akartam okozni neki. Én is egyet. Mögé térdeltem, lábait széttoltam, és egyszerűen megdugtam. Olyan simán csúszott bele a dákóm a forró és nedves punciba, mintha csak az előbb húztam volna ki belőle. Pedig még csak először jártam benne. Akkor.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ültem a kád szélén és csak néztem, ahogy András figyelmesen bele engedi a habokba Melanit. Amúgy is gyönyörű arca most talán még jobban ragyogott, kipirultan pihegett a kádban, de szemében már ismét egy kis tüzet láttam lobbanni. Rafináltan széttártam hát a combom kicsit jobban, hogy ráláthasson lüktető ölemre, de aztán nem mozdultam, hagytam neki időt, de le sem vette rólam a tekintetét. Tudtam, hogy Andrással most nem kell törődnöm, feltalálja magát az én drágám, az újdonság elvarázsolja érzékeit, eddíg is élvezettel figyelt bennünket és, hogy most úgy is Melani lesz akit ki akar élvezni, mert én mindíg ott vagyok neki.

Mire ezek a gondolatok átfutottak fejemben, Mel egy szempillantás alatt a lábaim közé térdelt, végig simította bőröm, s már éreztem is forró lehelletét, amint belenyalt ajkaim közé. Majd olyan hévvel kezdte csapkodni csiklóm nyelvével, hogy rögtön elöntött a forróság, éreztem ha nem lassít kicsit hamar kivégez. Lehunytam szemem, fejem hátra hajtottam, a falnak támasztva, s hagytam, hogy átjárjon az érzés, a reszketés. Lassan megszűnt a külvilág, csak Melani nyelvének cuppogása hallatszot, s ez is feljebb korbácsolta vágyaim, egyre hangosabb nyögések törtek elő belőlem. Egy pillanatra éreztem amint megugrik nyelve csiklómon, nem tudtam mit történt, de gondoltam, hogy Andrásom valamit ténykedik vele, rajta. De nem nyitottam ki szemem, csak az érzésre koncentráltam, mely egyre jobban eluralkodott rajtam. Melani viszonozni akarta mindazt amit kapott, rettenetesen érezte mit kell tennie, hogy megőrjítsen. A következő pillanatban éreztem amint belém dugja ujját, s megfeszíti felfelé, miközben testem is megfeszült s gyönyörtől. Hullámokban söpört végig rajtam, hangos sikolyaim visszhangozták a falak, miközben Mel erősen nekinyomta nyelvét csiklómnak, lassan kihúzta belőlem ujját s hagyta, hogy lassan megynyugodjak.

Mostmár felnyitottam szemem. Láttam amint Melani előttem térdel, András mögötte, s én csak néztem őket ahogy együtt ringatóznak. Melaniból egyre hangosabb nyögések törtek elő, s ahogy Andrásom néztem, őt sem hagyta hidegen az új és szokatlan barlang felfedezése. Egymás szemébe néztünk mélyen, sugárzott köztünk az egymás iránti szeretet, s én nem vettem le róla tekintetem, végig akartam nézni ahogy élvezi gyönyörű, érzéki vendégünket.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kezemmel bejárt utat Vanda combján a számmal is végigkövettem, míg el nem jutottam édesen illatozó kelyhéhez. A kis huncut még jobban széttárta lábait, mire hívogatóan előbukkant lágy redői közül a kis duzzadt csiklója.

Meg sem várta, hogy nyelvemmel megérintsem, már a forró leheletemtől kéjesen hátrahajtotta a fejét, kezeivel oldalt támaszkodott maga mellett. Átszellemült arcát látva másra sem gondoltam, csak hogy adhassak neki a gyönyörből, ami majd szétrobbantotta a testemet. Egészen lassan, finoman érintettem nyelvemmel a csiklóját, majd lágyan beszippantottam, aztán újra elengedtem, és puha nyelvcsapásokkal kényeztettem.

Hogy közelebb kerüljek hozzá, kezeimmel csípőjén támaszkodtam, jobban előrébbhajoltam, fenekem így még hívogatóbban gömbölyödött András orra előtt.

Amikor belenyalt a popsimba, a gyönyörtől összerezzentem egy pillanatra, a váratlan, ám csodás érzéstől végigfutott rajtam a hideg. Sajnos nem élvezhettem sokáig puha nyelvét a fenekemben, mert András egy határozott mozdulattal combjaimat széttolta, és egy határozott döféssel mélyen belém hatolt. Amikor hangosan felnyögtem a pinámba hatoló faroktól, Vanda egy pillanatra rám nézett, szemében ismerős csillogást fedeztem fel, hiszen ő pontosan tudta, milyen érzést váltott ki belőlem a férje férfiassága.

Érdekes szerepcserét játszottunk, hiszen eleinte Vanda kényeztetett engem, míg én a férjét szoptam, most pedig András tesz az én kedvemre, én pedig a nejének igyekszem alaposan a kedvében járni.

Vanda ujjai szinte már kifehéredtek, úgy szorította a kád peremét, olyan intenzitással nyaltam.

Ahogy a férje újra és újra a nedves puncimba tolta lüktető farkát, ugyanazzal a ritmussal nyaltam a lány finom lucskos barlangját.

Egyik kezemmel elengedtem Vanda csípőjét, és a combja belső felét cirógattam az ujjaimmal, lassan haladva a szűk hüvelye felé, miközben nyelvem fáradhatatlanul táncolt a duzzadt csiklón.

Éreztem, hogy beleremeg a vágyba, kissé meg is emelte a csípőjét, mintha arra vágyott volna, hogy ujjaim minél hamarabb megtalálják és felfedezzék a puncija édes rejtekét.

Közben András is lassított, és nagyokat nyögött, miközben nagyon lassan teljesen kihúzta, majd hirtelen újra visszatolta a farkát belém, a legjobb úton haladva, hogy a csúcsra juttasson. Ám a következő pillanatban megint kihúzta, és lehajolva a lyukamhoz, megint a fenekemet becézgette, és testem remegéséből tudtam, hogy már nem húzom sokáig……..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben hátulról dugtam Melt, néztem Vanda arcát. Hányszor láttam már ezeket a szorosan lecsukott szemeket az összepréselt ajkakkal! Hányszor hallottam az elakadó lélegzetét, és hányszor a testéből mélyről feltörő kéj hangjait! De most, ezeket nem én varázsoltam elő belőle, hanem Mel. Igaz, én meg a csodás istennőt nem hagytam békén. Merészen, és igen alaposan keféltem őt, de tudtam, hogy ezzel még nem ér véget az ő kényeztetése a részemről.

Kinyalta a páromból az orgazmust! Olyan mesterien, bármi kapkodás, vagy sietség nélkül adta át Vandát az élvezetnek, hogy ettől a tettétől, a látványtól teljesen elkapott a vágy, hogy ismét nyaljam őt. Így hát ismét a fenekéhez hajoltam. Tudtam, hogy ő is közel van a csúcshoz, de szerettem volna a nyelvemmel odajuttatni. Nem lágyan, nem finoman nyaltam bele édes lyukába. Aztán csak egyetlen pillanatra megcsodáltam közelről e testrészét, aztán ismét belenyaltam. Minden ilyen hírtelen érintésemre megrázkódott. Még pár ilyen benyalást tettem, aztán már ki se jöttem belőle. Egyre vadabbul, egyre erősebben és egyre nagyobb átéléssel nyaltam a fenekét. Ő egyre erősebben nyögött, és mikor alulról el akartam kapni az egyik mellét, Vanda kezét érintettem meg. Vanda, miközben én nyaltam a vörös démont, ültében Mel mindkét mellét markolászta, simogatta. Kapott szegény nő kényeztetést alul-felül. Nyelvem vadul csapkodott Mel fenekében, és a puncijában is. Szinte kilefetyeltem belőle az összes nedvét, és mikor éreztem, hogy mindjárt elélvez, hihetetlen erővel tapasztottam a nyelvem a fenekére, és már-már őrült tempóban nyaltam a lyukát. És orgazmusa lett. Szinte hihetetlen volt számomra, hogy a fenek nyalásától elélvezett! Mikor a feneke hullámzott, mozgott ide-oda előttem, mindkét kezemmel igyekeztem lefogni, és tovább nyaltam a z előbbi tempóval. Nem kíméltem, nagyon alaposan kivégeztem.

Erősen lihegtem, de remegő lábakkal felálltam. Vandára néztem, ő tudta, hogy most én következem. Aztán lassan odatérdelt elém, és elkezdte szopni a farkamat. Ám ez nem tartott sokáig, mert Mel is mellé térdelt.

- Akarod?- kérdezte a párom Melt. Az bólintott, mire Vanda visszaült a kád szélére, és érdeklődve figyelte, ahogy Melani elkezdett ismét szopni engem.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mel hatalmasat élvezett András nyelvcsapásaitól, miközben én melleit kényeztettem kezeimmel. Párom remegő lábakkal állt fel, rám nézett s tudtam Ő következik. Szép lassan elétérdeltem s élvezettel elkezdtem szopni. Amikor Melani is mellém térdelt s szemeiben ismét tűz lángolt, úgy nézte amint számban eltűnik , majd újra előbukkan a lüktető szerszám.

-Akarod? - kérdeztem egy pillanatra kihúzve számból, s mivel Mel bólintott, átadtam neki a terepet, s visszaültem a kád szélére. Lábaim széttártam, hogy András jól rám lásson, majd mutatóujjam határozottan neki nyomtam csiklómnak s körözni kezdtem rajta. Tudtam ezt imádja nézni, s feltüzeli majd mégjobban. Sokszor csináltunk ilyet ketten is, bevezető ként hogy csak egymástól kissé távol elhelyezkedve néztük egymást, ahogy magunkal játszunk. Így gondoltam ez most is tetszeni fog neki, míg Melani ajkai el nem repítik. Hátra dőltem a falhoz, s belefúrtam tekintetem az övébe, miközben ujjaim rutinosan játszottak csiklónom. A látvány, hogy Mel ajkai közt láthatom az én számhoz szokott szerszámot, s mindkettőjük kélyes nyögési, hamar felkorbácsoltak engem is s kissé gyorsítva ujjaimon egyre vadabbul játszottam, majd másik kezem is munkára fogva, magamba toltam mutató ujjam, s nekifeszíttem hüvelyem belső falának, s kitapintottam a babszemnyi kis dudort, ami tudtam, hogy gyorsan a célba repít. Láttam András egyre fokozódó remegéseit, s tudtam Melani hamarosan a csúcsra dédelgeti. Átjárt a forróság, szívem vadul kalapált, ujjaim egyszerre bombázták csiklóm s hüvelyem, miközben tekintetem folyamatosan hol András vágytól izzó szemeiben, hol Melani gyönyörű testén legeltettem. A hatás nem maradt el, testemen végigfutott az első érzékelhető remegés, melyet tudtam, hamarosan a többi is követni fog egyre erősebben, s reméltem, hogy ha végig nézem párom repülését, az engem is el fog ragadni. Nem kellett sokáig várni, András egyre hangosabban zihált, s ezt Mel is érzékelte mert egyre gyorsítani kezdett, s ekkor meghallottam azt a hangot amit már oly jól ismertem, csak még hangosabban és még mélyről jövőbben tört fel. Hiába, az újdonság varázsa még erősebb vágyakat és élvezeteket nyújt. Néztem András arcát, ahogy végigsöpört rajta az élvezet, s én is átadtam magam a hangja fokozta gyönyörömnek amit mostanra én is újra átéltem.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem törődve a magam örömével, csakis Vandára koncentráltam, nyaltam és élvezettel hallgattam apró nyögéseit, amiket kiváltottam belőle. Néha-néha felpillantottam bájos arcára, ahogy fejét kissé hátravetve, lehunyt szemmel élvezett, teste ívben megfeszült, formás kis mellein a rózsaszín bimbók hívogatóan ágaskodtak.

A neje nyögései alaposan felkorbácsolták András érzékeit, mert őrült tempót diktálva dugott hátulról, farka minden egyes lökésnél mélyen hatolt belém, hüvelyen minden érzékeny pontját megtalálva.

De amilyen vehemensen kefélt előtte, most olyan hirtelen hagyta abba, talán félt, hogy az újdonság varázsától hamarabb elszáll….ki tudja, mire gondolt, mikor ismét a popsimat vette kezelésbe a hihetetlen finom nyelvével.

A férj nyelve körbetáncolta a szűk bejáratomat, néha előrébb csusszant, egészen a nedves puncimhoz, és ezzel a szédítő játékkal igyekezett közelebb sodorni a gyönyörhöz.

Közben a lány is elérkezett a csúcsra, testén ezernyi apró remegés futott végig, ahogy bársonyos nyelvemmel megadtam neki a kegyelemdöfést, és felkorbácsoltam benne a végletekig a kéjt.

Hangos sikolya és vad zihálása halk sóhajokká szelídült, ahogy nyelvem helyét simogató kezem vette át, hogy megszelídítsem gyönyörű, remegő testét. Miközben én Vanda vágyait csitítottam, András már engem igyekezett a csúcsra juttatni, csak nyalta a formás, gömbölyű seggem bő nyállal, egyik keze a csípőmet szorította, másikkal már a mellem után nyúlt volna, de keze Vandáéba ütközött.

A lány élvezettel simogatta telt kebleimet, ujjai érzékien játszottak a fájón meredező bimbóimmal, mikor engem is elért ismét a gyönyör András lelkes nyalakodása útján. Erotikusan mozgattam a csípőmet a szája alatt, kiélveztem az orgazmus nyújtotta minden rezdülést, minden pillanatnyi mámort.

A férfi lassan felállt a kádban, a nő elé térdelt, és szájával kényeztette urát. Ahogy figyeltem őket, csak úgy áradt belőlük az egymás iránti szeretet, és a hihetetlen nagy nyitottság, amivel beengedtek a privát szférájukba. Vanda élvezettel nyalogatta férje farkát, majd felkínálta nekem, én pedig örömmel elfogadtam, mert a finom popsi nyalást mindenképpen viszonozni akartam Andrásnak.

A lány mellé térdelve átvettem tőle a már merev férfiasságot, és szopni kezdtem. Vanda a kád szélére ült, kezei a combjai közé tévedtek, majd apró kis nyögéseket hallatva simogatni kezdte magát. Úgy ült, hogy mindketten ráláttunk, és a masztizó nő látványa mindkettőnkben felkorbácsolta a vágyat.

Éreztem, miként duzzad a számban egyre nagyobbra a pasi farka, miközben szemem sarkából a kád szélén kéjesen tekergő meztelen női testet figyeltem, amint a kis fürge ujjak eltűntek az édes barlangban. A lány gyorsított a tempón, egyre hangosabban zihált, így én is egyre hevesebben, erősebben szoptam a pasit. Arra gondoltam, milyen csodás élmény lenne, ha ők ketten egyszerre élveznének el.

Nem is kellett sokat várnom a csodára, hiszen Vanda teste megremegett, édes ajkai sikoltásra nyíltak, de csak akadozó, halk nyöszörgés szakadt ki belőle. András viszont hangosan felnyögött, mikor farka felrobbant. Fejem kissé elhúztam, így nem a számba, hanem a melleimre élvezett, a fehér folyam beterített, és lassan csöpögve hullott a mellbimbómról a kádba.

Elsőnek a lány tért magához, felállt és felhúzott maga mellé, így már mindhárman álltunk a kádban, amiben igencsak elhűlt a víz. Vanda kihúzta a dugót, majd a tusolót vette a kezébe, és végtelen gyengédséggel mosdatott le mindkettőnket.

Tusolás után András lépett ki először a kádból, és kisegített minket is, előzékenyen nyújtotta felénk a puha törölközőt, majd a hálószobába invitált minket, ahol füstölők és mécsesek adták meg a hangulatot a csodás este folytatásához.

A szobát egy hatalmas ágy uralta, rajta vörös szatén ágynemű ,ami hívogatóan csillogott a gyertyák gyenge fényében……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melani félelmetesen jól szopott, de amit a párom művelt magával, az sem volt hétköznapi. Tudta a bestia, hogy csak a látványától is képes vagyok élvezni, ha ő a szemeim előtt masztizni kezd. Hányszor játszottuk azt, hogy a másik előtt végeztük a játékot magunkkal. Ezek alaposan felkorbácsolták a másik iránt érzett vágyainkat, és a végén úgy estünk egymásnak, mintha az életünk múlt volna azon, hogy kielégítsük a másikat. És most tessék! Egy félelmetesen bombázó nő szopja a farkamat, ráadásul veszettül jól, életem értelme meg masztizik előttem. Ez már két nyomos ok, amiért élveznem kellett. Ameddig csak lehetett húztam a dolgot, miközben párom rendesen kezdett elszállni. Már láttam rajta a jeleket, melyek előre vetítették a hamarosan bekövetkező orgazmust, és igyekeztem hozzá igazítani magam. Ez pokoli nehéz volt, mert Mel alaposan kitett magáért. Ráadásul eszembe villantak a nem túl hosszú, ám annál eseménydúsabb este eddigi mozzanatai, és éreztem, repülnöm kell. Szerencsére meghallottam Vanda jól ismert, az orgazmus előtti utolsó pillanatainak hangjait. Ekkor már én sem fogtam vissza magam. Hangos nyögéssel, szinte kiáltással jeleztem, hogy én is jövök, mire Mel elhúzta magát tőlem, és a belőlem sugárban kispriccelő ondóm a mellein landolt. Ez kissé csalódással töltött el, mert imádtam, ha a párom végigviszi a dolgot, de hát nem lehettem telhetetlen, az első alkalommal nem lehet mindent egyszerre megkapnom. Már az is kész főnyeremény volt, hogy két ilyen csodabombázóval szexelhetek.

Vanda lefürdetett mindkettőnket, én meg a törölközőket adtam oda nekik, miután a kezem nyújtva segítettem a kádból kijönniük. Közben nagyon alaposan igyekeztem ismét megnézni a két nő testét. A páromét már nagyon jól ismertem, de sosem hagytam ki a lehetőséget, hogy nézzem őt, Mel testéről meg ismét meg kellett állapítanom, hogy tökéletes. Aztán bementünk a hálónkba. Ott a már korábban meggyújtott mécsesek és füstölők megteremtették az alaphangulatot egy csodálatos, és varázslatos éjszakának.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt est további részében a hálószobáé lesz a főszerep. Hatalmas ágyunk, vörös szatén ágyneművel hivogatóan várt ránk a gyertyák halovány, selytelmes fényében, a füstölők illata betöltötte a szobát. András a konyhába indult, hozott hideg pezsgőt, poharakat, s lágy zenét varázsolt a hangszórókba, míg mi Melanival elnyújtóztunk az ágyon, s finoman símogattuk egymás testét. Életem Értelme kitöltötte a pezsgőt és odanyújtotta nekünk a poharakat, s talán kissé sajnálta, hogy emiatt abba hagytuk a símogatást. Szomjasan kortyoltuk ki poharainkat, s Mel amint visszanyújtotta a poharat, akjamra tapasztotta száját. Vágya ismét fellángolni látszott, s mikor András az ágy vége felől közelített felénk szétgurultunk helyet adva neki kettőnk közt. Közre fogtuk s pillantásunk huncuttul össze akasztva Melanival, tudtuk most Kedvesem fogjuk elkápráztatni s mivel vendégünk lefelé vette az irányt az ágyon, ( nyilvánvalóan nagyon bejött neki András mérete ) hát hagytam. Lábam kéjesen András szájához emeltem, tudván ez egyik gyengéje s Ő rögtön kezébe is vette lábfejem s finom csókokkal halmozta el, majd egy - egy ujjam a szájába is vette. E közben Mel már ismét a gyönyörpálcát vette kezelésbe, s néhány csók és finom szívás elég is volt, hogy párom újra harcra kész legyen. Néztem ahogy gyönyörűen ívelt szájával kényezteti párom majd mikor már megfelelőnek érezte egy szempillantás alatt fel is pattant rá s úgy szippantotta magába, hogy András egy pillanatra meg is állt a lábam kényeztetésével, hogy átadja magát a pillanatnyi kéjnek, amit Mel finoman szűk hüvelye okozott. Lábam otthagyva Neki, megfordultam s ahogy a lány lovagló ülésben, hátra hajolva ült rajta, megnyálazva mutató ujjam neki nyomtam csiklójának s körkörösen mozgatni kezdtem rajta. Ettől felszisszent, míg másik kezemmel átnyúltam háta mögé s Andrást kezdtem alulról masszírozni egészen finoman, miközben Ő folyamatosan csókolta, falta lábamat s kezét combjaim közt éreztem amint símogatóan halad fel s mikor hozzáért ujja csiklómhoz én is beleremegtem. Teljesen összefonódtunk mindhárman. András tudta, hogyan érjen hozzám úgy, hogy elöntsön rögtön a forróság, s most még az is fokozta vágyam, hogy Melani vörösen duzzadó csiklója is ujjamhoz nyomódik, az Ő gyönyörét is fokozandón. Andrásom pedig egészen feltámasztotta magát két párnával, hogy láthassa mindkettőnket. Rikán adódott számára ily látvány, s úgy tünt nem tud betelni vele.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudom, hogy a kellemes félhomály és a pezsgő, vagy az osztályon felüli társaság okozta, de hihetetlen módon ellazultam, ahogy a szobába léptem. A füstölő mámorító illata buja érzéseket keltett bennem, és amint az ágyhoz értünk, nem tudtam megállni, hogy ne érjek Vandához. A férje magunkra hagyott egy pillanatra, hogy pezsgőt hozzon, mi pedig végignyúlva az ágyon finoman. lágy mozdulatokkal simogatni kezdtük egymást. Közben András zenét kapcsolt, ami halkan áradt a hangszóróból, és végre csatlakozott hozzánk egy üveg hűs pezsgő és 3 pohár társaságában. Mohón nyeltük a gyöngyöző italt, de én voltam a leggyorsabb. Visszaadtam az üres poharat Andrásnak, és Vandához fordulva szenvedélyesen megcsókoltam. Vonzott a lány magához, mint egy mágnes a vasat, és eszemben sem volt tiltakozni ez ellen az érzés ellen. Mikor a férje is csatlakozott hozzánk, nehezen bár, de mégis elszakadtunk egymástól, és magunk közé engedtük őt is. Vanda huncutul nézett rám, és mintha olvasott volna a gondolataimban, rám hagyta a férjét, ő pedig lustán elnyúlt az ágyon.

Lassan, de határozott céllal közelítettem meg a pasi farkát, és gyorsan rácuppantam, mert olyan hívogatóan ágaskodott. Először csak a makkját simogattam körbe-körbe az ajkaimmal, majd teljes hosszában benyeltem férfiasságát.

Vanda eközben már formás lábacskájával kínálta urát, aki élvezetesen végigszopogatta felesége lábujjait, miközben az én orális kényeztetésemet élvezte. Pár perc múlva már állt is a farka, mint a zászlórúd, és meg nem vártam mást, csak hogy végre beleülhessek jó mélyen. Megfordultam vele szemben, és finoman ráereszkedtem, apró kis rugózásokkal tettem még élvezetesebbé a behatolást. András halkan felnyögött, ahogy férfiassága a forrón lüktető puncimba csúszott, és minden egyes mozdulattal a szűk hüvelyfalnak dörzsölődött, ami kéjes érzéseket váltott ki mindkettőnkből. Vanda eközben sem nyugodott. Fejét hátradobva élvezte, ahogy férje a talpát és a lábujjait nyalja, ám kalandozó keze hamarosan rátalált duzzadt csiklómra, és ujjai játékával fokozta a gyönyörömet, amit a férjével való kefélés okozott. De persze Andrást sem hagyta ki a jóból, másik kezével mögém nyúlt, és a pasi golyóit finoman a tenyerébe zárta. Ezt már a férje sem hagyta, és kezével asszony combjai közé nyúlt, hogy kényeztethesse. A lány az érintéstől nyögdécselni kezdett, ahogy férje ujjai egyre gyorsabban jártak benne, közben pedig már én is éreztem, hogy lassan közeledünk Andrással mi is az orgazmus felé. Vad extázisban lovagoltam a pasi farkán, a lány ujjai is lendületesebben masszírozták a csiklómat, és a pasi keze is egyre gyorsabban mozgott Vanda combjai között…..

Egyikünk sem bírta sokáig. András hatalmas hörgéssel élvezett belém,amire hangos kiáltásom volt a válasz, és pár pillanat múlva már folyt is belém a ragacsos spermája. Vanda teste is görcsbe rándult, ahogy magával ragadták a gyönyör mindent elsöprő hullámai, és hangos sikollyal jutott a csúcsra.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pár pillanatig néztem, amint a két csodás test egymáshoz simul, majd a párom rám nézett, és helyet adott kettejük között. Odafeküdtem, és Mel szinte rögtön elkezdte simogatni a farkam, majd lecsúszott, és a nyelvével, és a szájával izgatott tovább. Farkam kezdett igencsak meredezni, hiszen az a száj, és a nyelv nem hagyta őt békén. Mikor már kellően kemény volt, egyszerűen beleült. Micsoda érzés volt a nem túl szűk, de nem is kitágult pinába behatolni! Ekkor a párom úgy feküdt, hogy az egyik lábát a számhoz emelte. Az édes! Hiszen tudta, hogy imádom a lábujjait is kényeztetni. Milyen sokszor csókolgattam, szopogattam neki azokat a csodás ujjacskákat! És milyen sokszor vertem rájuk a farkamat, miközben ő pl. telefonált….Ő meg rafinált módon, hogy Mel is lássa a dolgot, még rá is tett egy lapáttal, és egyenesen betolta szinte az összes ujját a számba, majd ott kéjesen mozgatta őket. Közben Vanda rátalált Mel csiklójára, miközben a vörös démon lovagolt rajtam. Én úgy feküdtem, hogy mindent lássak. Ki nem hagytam volna a látványt. Vanda lassan, körkörös mozgással ujjazta Mel csiklóját, aki a párom érintésére felszisszent. Mivel Vanda úgy feküdt, hogy szabad rálátásom volt a puncijára, nem tudtam megállni, hogy ne ujjazzam meg nőmet, így én is azt tettem vele, amit ő Melanival. Vanda kicsit lejjebb csúszott, és másik kezével a zacskóm markolászta. Kezdtem nagyom jól érezni magam. Mel erősen kefélte magát velem, Vanda ujjazta őt, én meg a nejem ujjaztam, akinek egyik lábfejét nyalogattam, csókolgattam, és a talpát sem hagytam ki a jóból. Mel a fejét hátrahajtotta, karjaival maga mögött támaszkodott meg, és ő is kezdett elszállni. Ám Vanda is igencsak az orgazmus határára került, mivel azt meg én tudtam nagyon jól, hogy hogyan tudom őt hamar a csúcsra juttatni. Mel gyönyörű mellei vadul ugráltak, amint lovagolt a dákómon. Azok a csodás mellek! Csak a puszta látványuk is felért egy orgazmussal, ráadásul a pinája szorítása, hangja elcsuklása…és robbantam. Hangos hörgéssel és nyögéssel telepumpáltam az istennő punciját, mire szinte nyomban ő is élvezett egy orbitálisat. Kettőnk nyögései, kiáltásaink, és sebesen mozgó ujjaim Vandát is elindították az orgazmus útján. Kicsivel utánunk ő is elélvezett.

A két nő úgy feküdt két oldalamon, mint mikor kezdtük a játékot. Felkeltem, töltöttem mindenkinek pezsgőt. Mikor kiittuk, a kezembe vettem az irányítást. Vandát hagytam hanyatt feküdni, Melt megkértem, hogy nyalja a párom punciját. Ő örömmel odatérdelt a párom lábai közé, és nyalni kezdte Vandát, mire én Mel mögé térdeltem, és hátulról behatoltam a pinájába. Vanda a két lábát Mel derekára emelte, és szemeit lehunyva átadta magát Mel nyelvének. Én meg Mel feneke lyukának nyomtam a makkom. A vörös démon hátrapillantott, tekintetéből akartam kiolvasni, hogy fenékbe dugjam-e, vagy sem…

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

András nem sok pihenőt hagyott nekeünk, töltött egy-egy pohár pezsgőt s miután ki ittuk fenékig, az ágyhoz lépve Melani fülébe súgott valamit, majd a lány szó nélkül, mosolyogva betérdelt lábam közé. Fenekét magasan hagyva, hogy András hátulról hozzáférjen, ismét finom nyelvét érezhettem amint végig siklik combomon, majd egyre közelítve dombom felé, ujjaival utat nyitva ajkaim közt, először csak lehelletével érintve csiklóm, s miközben feltettem lábaim derekára, hogy még jobban hozzám férjen, egy pillanatra elemelte száját, s a háta mögé pillantott, egyenesen András szemébe. Nem tudtam, de sejtettem mire vár tekintetéből választ párom, ismertem ezt a fajta kérdő tekintetet, így lehunyva szemem csak vártam , hogy Mel tovább kényeztessen, ha eldöntik az eldöntendő kérdést. Agyamban felvillant a kép milyen finoman bánik párom a popsimmal amikor néha megkívánja, s a gondolattól is elfogott a remegés.

De úgy tünt gyorsan dűlőre jutottak a kérdéssel, mert Melani a következő pillanatbán már vadul végig nyalt ajkaim közt, csiklómhoz érve pedig pöccintett rajta egyet nyelvével, amitől meg kellett markolnom a lepedőt, s hangosan felszisszentem. Abban már az első pillanattól biztos voltam, hogy Melani nem először érint nőt, annyira finoman s ha már az kellett keményebben bánt velem, az érzékisége vibráltatta a levegőt körülöttünk, s most lehunyt szemmel csak az érzésre koncentrálva adtam át magam neki. Mesterien bánt velem a lány, megérezve rezdüléseimből mikor, mire van szükségem, s mikor remegni kezdett testem , kissé elemelte nyelvét rólam, s néhány másodperc után újra keményen nekinyomta nyelvét majd engedve a nyomáson gyorsuló mozdulatokkal folytatta. Megőrjített. Teljesen.

Néha éreztem egy pillanatra, hogy ki zökken, gondolom Andrásom sem tétlenkedett eközben, de újra és újra rátalált a ritmusra, s nem tudtam meddíg bírom ezt az őrjítő érzést. Remegésem egyre sűrűbben járt át, nem bírtam tovább, összecsaptak fejem felett a gyönyör hullámai s magukkal ragadták testem. Meleni lassan elengedett, s én kicsúszva alóla néztem Őket néhány pillanatig. Andrásom két keze Mel popsiját markolta, duzzadó dákója finoman siklott ki - be a lány fenekébe. Csodás látvány volt, amint Melani arcán is láttam, mennyire élvezi Andrást, aztán gondoltam bekapcsolódom, így oldalról bebújtam Mel alá s fejem egészen párom combjáig hátra tolva végig nyaltam a lány nedvesen tocsogó punciján. Felittam róla minden cseppet, s finoman a nyelvemmel kezdtem cirógatni hatalmasra duzzadt csiklóját. Hangos nyöszörgései zeneként jutottak füleimig, s mikor András tolt rajta egyet, neki nyomtam nyelvem keményen, hogy még nagyobb élvezetben legyen része. Két ujjammal széthúztam dombjait, s a másik kezem sem hagytam tétlenül, mutató ujjam finoman betolva hüvelyébe egészen nekinyomtam ujjbegyemet a felső falának, s ütemesen mozgatni kezdtem benne....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jó ötlet volt Andrástól, hogy megint teletöltötte a poharainkat. Mikor mindhárman megittuk, a pasi hozzám hajolt, és elmondta, hogy örömmel megnézné, hogy kényeztetem a nejét a számmal. Igazából kérnie sem kellett volna, mert annyira izgató volt a lány, és olyan finom, hogy mindenképpen kényeztetni akartam volna kicsit én is őt. Helyet csináltam hát magamnak Vanda combjai között, és éhesen ráhajoltam az ölére. Váratlanul ért András támadása, aki közben úgy mögém settenkedett, hogy észre sem vettem, úgy el voltam foglalva a lány finom puncijával. Ujjaimmal finoman kutatva széthúztam a szeméremajkait, hogy ráleljek a csodára, és apró, leheletfinom csókokkal illessem azt. Vanda - hogy még jobban hozzá férhessek - kissé felemelte a csípőjét, és formás, karcsú lábait a derekamra kulcsolta, közben András a popsimat célozta meg, mire kérdőn ránéztem, hogy akkor most hová is akarja?????????

Számára nem is volt kérdés, úgy éreztem rajta, hogy imád a szűk helyen lenni, de nem tudtam, vajon az újdonság varázsa miatt ilyen izgatott-e, vagy csak mert Vanda esetleg nem részesíti előnyben ezt a fajta kényeztetést.

Nem is igazán vívódtam ezen sokáig, inkább átadtam magam az élvezeteknek, illetve tovább adtam a lánynak, aki alattam tekergett a kéjtől.

Combjai közé behajolva hosszan végignyaltam az ajkak között, egészen a csiklóig, ahol finoman megpöcköltem a kis rügyecskét, amitől az egész teste remegni kezdett.

Ujjai kifehéredtek, ahogy szorította a lepedőt, és apró, halk szisszenést hallatott.

Ahogy ránéztem, láttam, hogy szemeit lehunyva élvezi az érintésemet, és ez arra ösztönzött, hogy még nagyobb magasságokba röpítsem. Kis szünet után egyre keményebben, egyre nagyobb vehemenciával nyaltam, lefetyeltem az édes kelyhét, közben András hátulról diktálta az ütemet, mikor végre megéreztem a már jól ismert remegést, ahogy a gyönyör átjárja Vanda testét. Elkaptam a csípőjét, még nem akartam elengedni, ki akartam élvezni minden egyes nyelvcsapást, minden egyes remegéshullámot....

A lány kissé csapzottan, kipirulva csúszott ki előlem, és mellénk ült az ágyra, de csak egy pillanatra.

Szinte megbabonázva meredt a fenekemre, ahol a férje farka ki-be járt a popómba. Nem tudom, mi vezényelte őt, de csatlakozott hozzánk, méghozzá nem is akárhogyan. Oldalról becsúszott alám, haja hozzáért a combomhoz, annyira hátrahelyezkedett, és belenyalt a lucskos puncimba. Megremegtem a nyelve érintésétől, annyira finom volt a szája, hogy nem bírtam kiállni, és nyögéseimnek utat engedtem, hagy tudja meg, milyen jó, amit tesz velem.

Megfordult a fejemben, hogy ezek ketten nem először vettek be maguk közé egy másik nőt, mert annyira összehangoltak voltak, annyira azon voltak, hogy nekem nagyon jó legyen.

A férj hatalmas döfései egyre közelebb vittek a csúcshoz, és amikor a felesége is beszállt az orális kényeztetéssel, éreztem, hogy elveszek a kéj tengerében hamarosan.

Amikor azonban a lány feltolta az ujját forró katlanomba, és ujjazni kezdett, én sem bírtam magammal. Hosszú, vékony combjánál fogva közelebb húztam úgy fektében, a kedvelt 69- es pózt vettük így fel, és hallottam, ahogy elakadt a lélegzete, mikor megint megérezte a számat az előbbi nyalástól még vadul lüktető punciján....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután nem láttam Mel szemeiben a tiltakozást, lassan elkezdtem betolni neki a farkam. Nagyon szűk volt a lyuka, de mivel ezt időnként Vandával is szoktuk játszani, és pokolian jól esik neki, nem hagytam abba, lassan előre csusszanva tövig behatoltam. Közben ő olyan élvezetet adott a páromnak a nyelvével, hogy innen fentről öröm volt nézni nejem kipirult arcát, lezárt szemeit, és az izgalomtól remegő száját. Tudtam, hogy nem jár messze az orgazmustól, és ahogy elnéztem a párom arcát, rájöttem, hogy Mel sem kezdő a női szex terén. Aki ilyen jól nyalja a másik nőt, aki ilyen hamar a csúcs közelébe tudja juttatni a másikat, az nem kezdő. A vörös démon egyszerűen varázslatot csinált a párommal is, és velem is. Én közben ütemesen járattam a farkam az idő közben kitágult fenékben. Akkor sem lassítottam, mikor Mel a csúcsra jutatta Vandát, és a szája alatt vergődött az édesem a kéjtől. Nagyon kivégezte őt Mel. Ám, hogy ne maradjon a párom sem adós, rövid úton úgy helyezkedett, hogy Mel alá feküdt, és miközben én dugtam Mel popóját, a párom meg elkezdte nyalni őt. Erre nem számítottam, ez meglepett, pedig nagyon nem először voltunk ilyen felállásban, de Vandát sokkal jobban tűzbe tudta hozni Melani, mint eddig bárki más nő. Micsoda látvány volt a két nő, akik az este folyamán már alaposan kiélvezték egymást, de még mindig tudtak újat mutatni a másiknak! Melanin éreztem, hogy ismét közeledik ő is a csúcshoz, mikor váratlanul előrébb csúszott Vanda combjaiba kapaszkodva, és egyszerűen belezuhant a párom pinájába. Az előbb teljesen szétnyalt punciba matatott ismét a nyelvével, és pár pillanat múlva az én kefélésemtől, na meg Vanda nyalásától és ujjazásától a vörös istennő élvezett egyet. A nyögése elhalt a párom pinájában, majd lihegve, nyögve a sokadik élvezéstől Vanda mellé zuhant az ágyra.

Én kimentem a mosdóba, és mikor visszajöttem, a két nő már egymás mellett feküdt, és halkan beszélgettek. Csatlakoztam hozzájuk, a lábaik elé feküdtem az ágyra keresztbe, és mintegy pihenésképpen, kifaggattuk a vendégünket a magánéletéről, munkájáról. Én közben mindkettőjük lábait simogattam, időnként megpusziltam az ujjaikat, megszopogattam, de – mivel közben én is beszéltem hozzájuk, kérdezősködtem - ez most nem a szex része volt, csak csendes imádata a két gyönyörű istennőnek. Ők meg időnként hálás pillantással, és egy egy mosollyal nyugtázták a hódolatomat.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Késő éjjel volt már, fáradtak voltunk, András még kényeztette kicsit a lábunkat, miközben beszélgettünk, majd lassan befeküdt közénk, mi kétoldalról közrefogtuk. Ezek után szinte természetes volt, hogy vendégünk nem a vendégszobában fog aludni. Mel az egyik vállára tette a fejét Andrásnak, én a másikra s szép lassan elszenderedtünk. Másnap reggel ágyba kaptuk a reggelit, Kedvesem szervírozásában. Sietnünk kellet, nekem még vissza kellett vinnem Melanit a szállodájába munka előtt.

Gyorsan elkészültünk s elköszöntünk Andrástól, majd a szállodába hajtottam Mellel. Útközben megbeszéltük, hogy ha kellek hívjon, segítek bármiben amiben tudok, ezzel kiszállt a szálloda előtt s én elhajtottam dolgozni. Egyfolytában az elmúlt éjjszaka járt a fejemben, délelőtt alig tudtam a munkára koncentrálni. Ebédszünetben találkoztunk Andrással az étteremben ahol ebédelni szoktunk, s beszélgetés közben szóbakerült Melani is. Már majdnem végeztünk az ebéddel amikor megcsörrent a telefonom. Mel volt az. Akadt egy kis gondja a szállodában, s megígértem neki, hogy ebéd után rögtön odamegyek. Végülis ez volt a dolgom, Ő végülis egy VIP vendég. Szóval munkaköri kötelességem is volt, hogy menjek ha szól. Mondtam Andrásnak, hogy lehet, hogy már nem érek vissza az irodába, de majd hívom, és ha más nem otthon találkozunk. Ezzel elbúcsúztunk.

A száálodába érve Melanit kerestem, s megtudtam, hogy a jakuzzinál van. Így lementem a szálloda algsorába, s meg is találtam Őt hamarosan. Mosolyogva köszöntött. Megkérdeztem mi a baj, miben tudnék segíteni, mire szemében megláttam a tegnapi huncut fényt.

- Igazából semmi gond, csak látni akartalak, s mivel ez a dolgod, hogy lesd az óhajaim, gondoltam megkérlek gyere ide. Elintéztem, hogy ne zavarjanak, csatlakozz hozzám ha van kedved! - mondta mindezt egyszuszra s a nyomaték kedvéért leoldotta magáról a bikinifelsőjét. Gyönyörű telt keblei elémtárultak, ágaskodó mellbimbója hívogítón meredtek előre. Nem tudtam ellenállni. Ledobtam magamról a kiskosztümüm s beléptem mellé a jakuzziba. Hozzásímultam s megcsókoltam. Mellét pedig tenyerembe fektettem, s lágyan, masszírozni kezdtem. Majd lejebb csúsztam, s ajkam rátapasztottam mellére s nyelvem körözni kezdett, a gyönyörűen vöröslő bimbón. Majd a másikon is végigsiklattam. Mel ekkor kiült a jakuzzi szélére, s én nyomban számhoz húztam. Először végig csókoltam combjait, majd lassan közelítve dombjához, két ujjal széthúztam ajkait, szabad utat engedve nyelvemnek, hogy kényztethesse csiklóját. Ilyen őrülten még nem kívántam nőt, teljesen megbabonázott ez a lány. Szemeiben olyan vágy csillogott, amilyet még nem láttam ezelőtt.

Nyelvem egyre gyorsabban járattam csiklóján, érezve remegéséből, hogy erre vágyik, s másik kezem két ujját is hadba indítottam ellene. Egyik ujjam a popsijához tettem s lassan finom mozdulatokkal körbe - körbe kezdtem masszírozni, míg a másikat bemélyesztettem a hüvelyébe. Éreztem ahogy lazult, s ekkor ujjam besiklattam a popsijába, míg a másik barlangja mélyén járt, s már mindkettőt egyszerre mozgattam benne. Egyre jobban vergődött gyönyörű teste, átjárta a kéj, amit okoztam neki....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Munkám során volt már rá példa, hogy egy sminkes lányt vagy öltöztetőt megkívántam, és eltöltöttünk együtt egy kellemes estét, de amit Vandával éltem át, nem hasonlított egyikhez sem. Hozzájuk valahogy másként értem, mert egyikhez sem vonzódtam annyira, mint Vandához.

Persze a férje sem volt elhanyagolni való, hiszen mesterien nyalt popsit, imádta a lábamat kényeztetni, és persze csodásan kefélt.

A lány intenzív nyalása és a popó dugása meghozta az élvezetet számomra. Mindhárman együtt remegtünk, hiszen együtt éltük meg a csodát, a csodás kielégülést. Remegve rogytam a lány mellé az ágyra, és míg a férje a fürdőbe ment, elkezdtünk beszélgetni, hiszen eddig nem igazán volt rá időnk. András is csatlakozott hozzánk, keresztbe feküdt a lábunknál az ágyon, és hol az enyémet, hol a neje lábát halmozta el millió apró csókkal. Jó hosszúra nyúlt a beszélgetés, sok minden szóba került, de azért az élvezetekkel telített elmúlt pár óra alatt alaposan kifáradtunk, nekem viszont eszem ágában sem volt a vendégszobában aludni egyedül. Bármennyire is nehezemre esett eltávolodni Vandától, nem lehettem önző, így magunk közé engedtük a férjét, és kétfelől izmos vállára hajtottuk mindketten fejünket, és hamarosan elaludtunk…..


Csodás illatokra ébredtem. András korán felkelt, hogy reggelit készítsen nekünk, és mire magunkhoz tértünk, ott ült az ágy szélén a kávéval, gyümölcslével és mindenféle finomsággal megrakott tálcával.

Sajnos, igyekeznünk kellett, mert Vandának sürgős tennivalója akadt, de megbeszéltük, hogy ő visz vissza a szállóba. A friss kávé és a zuhany megtette a hatását, negyed óra múlva el is indulhattunk.

Útközben a kocsiban szó esett arról, hogy ha valami gondom van, hívhatom a lányt nyugodtan, és mire letisztáztunk mindent, már a hotel előtt is voltunk. Elköszöntem Vandától, és arra gondoltam, hogy egy masszázs, esetleg szauna most igazán jól esne, ezért a szobámba érve felvettem a bikinimet, és elindultam az alagsori wellness részleget felfedezni.

A masszőrnek igazán jó keze volt, alaposan átgyúrt, ám gondolataim egyre csak visszakanyarodtak a tegnap estéhez. Még a szauna forrósága sem járta át annyira a testemet, mint amikor magamon éreztem a lány édes száját. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megcsörgettem, és egy mondvacsinált indokkal a szállodába hívtam, majd átmentem a pezsgőfürdőbe, de előtte még szóltam a személyzetnek, hogy szeretnék pár órát nyugalomban eltölteni, hogy senki sem zavarjon. Természetesen megnyugtattak, hogy addig, míg én ki nem jövök, más vendéget nem engednek a jakuzzi közelébe.

Nem kellett rá sokat várnom.

Amikor belépett, arca kipirult volt, valószínűleg melege lehetett a kiskosztümben, ami rajta volt. Kissé csodálkozott, amikor a jakuzziban talált rám, mert azt hitte, valami problémám adódott, azért hívtam, de mikor meglátta a csábítóan huncut mosolyt az arcomon, rögtön megértette, hogy el akarom csábítani.

Úgy éreztem, kell neki egy kis bíztatás, ezért búgó hangon magam mellé invitáltam, és nyomatékul lassan kioldottam a bikini felsőmet, hogy lássa, komolyan vele akarok lenni.

Nem váratott sokáig, kibújt a kosztümből, és meztelenül lépett mellém a kádba. Hozzám hajolva megcsókolt, és éreztem rajta, hogy nem csak én hiányoltam az ő társaságát, hanem ő is vágyott rám. Formás, kis mellein a rózsaszínű kis bimbók megkeményedve álltak, és csókunktól megremegett formás, törékeny teste.

Keze birtokba vette a mellemet, majd szájával folytatta az édes kényeztetést, és finoman szívta a bimbómat.

Eközben én – hogy könnyebben hozzám férjen – felhúztam magam a medencében, és kiültem a peremére, kezemmel hátul kitámaszkodtam, és fejem hátrahajtva élveztem a kényeztetését.

Ahogy a csípőm kiemelkedett a vízből, Vanda egy mozdulattal lehúzta rólam a csöpp bikini alsót, és éhesen ráhajolt az ölemre. Egyik keze finom ujjacskáival az ajkakat tolta szét, majd nyelvével birtokba vette a csiklómat. Másik keze sem pihent, egy ujját a popómba, egy másikat a forró puncimba dugta, és ütemesen mozgatva izgatott. Hihetetlen élményt adott, ujjaim görcsösen markolták a jakuzzi szélét, és pár pillanat múlva a jól ismert érzés kerített hatalmába.

Egyre nagyobb hullámokba tört rám a gyönyör, míg végül hangos nyöszörgéssel elélveztem, és a testem minden porcikáját átjárta a jóleső remegés. Hálásan néztem rá, ő pedig elégedetten mosolygott.

Felálltam a medence széléről, kézen fogtam, és még mindig remegő lábakkal elindultam a masszázs szoba felé.

Szavak nélkül is megértettük egymást. Ráhasalt a masszázs ágyra, én pedig pár csepp illatos olajat csepegtettem a tenyerembe, majd a bokáitól elkezdve lassan csúsztattam végig az olajos tenyeremet, egészen a combja hajlatához.

Halk sóhaj és apró kis remegés jelezte, hogy jó helyen tapogatózok, mikor a hüvelykujjam végigfutott a combja érzékeny belső felén.

Ám még korántsem fejeztem be…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A két nő viszonylag hamar elaludt a vállaimon. Az éjszaka ettől kezdve nyugodtan telt, leszámítva, hogy szinte egy szemhúnyásnyit sem aludtam. Az este, éjszaka történtek alaposan belkorbácsolták a vágyaim, és bár én is nagyon fáradt voltam, a szűntelenül felálló dákóm nem engedte, hogy simán elaludjak. Normál esetben felébresztem a párom, és megkefélem ilyenkor, vagy, ha észreveszi, hogy félálomban vagyok és áll a farkam, akkor szépen finoman kiveri a drága. Most nem akartam ilyet csinálni, elég fáradtak voltak ahhoz, hogy békén hagyjam őket.

Reggel én keltem hamarabb, és elkészítettem a reggelijüket, a kávéjukat, és bevittem nekik.

Én közben zuhanyoztam, készültem a munkámra. Ezt tette a párom is, és miután mindenki letusolt, megreggelizett, Vanda visszavitte Melanit a szállodába.

Én csak ebédidőben találkoztam a párommal a szokott helyünkön, az étteremben, és ekkor is szólt a telefonja, mint a nap bármely időszakában szokott.

- Melani volt. Valami gondja van, ebéd után megyek hozzá - mondta az egyik hívás után.

Még beszélgettünk pár percet, majd egy gyors csók, és már viharzott is kifelé az étteremből. Energikus nő, szinte folyamatosan vibrál a levegő körülötte. Csak én tudtam, hogy milyen, ha ellazítom őt....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melani hangos nyögései betöltötték a helyiséget. Gyönyörű teste hullámzott, remegett kezeim között míg végül lassan lecsendesedett s hálás tekintettel nézett rám, miközben én rámosolyogtam.

Ekkor felállt a medence széléről s kézen fogott, nem tudtam hová készül de azt tudtam, Vele akarok tartani. A másik helyiségben egy masszázságy állt, tudtam mit akar, mondania sem kellett, ráhasaltam az ágyra s míg ő olajat locsolt tenyerébe s szétkente kezei között, már éreztem fellobbanó vágyam, mert tudtam ezt nagyon fogom élvezni. S nem is csalódtam, pillanatokkal később már éreztem amint kezei sikamlani kezdenek a bokámtól felfelé, végig a combom belsején s mikor a hajlathoz ért beleremegett testem érintésébe. Halk sóhaj hagyta el ajkam, jelezvén, jó helyen jár, s már alig vártam a folytatást, mert tudtam ennyivel nem fogja beérni a " kis boszorkány " .

Bár biztosan érezte remegésem, tovább haladt felfelé, végig masszírozva fenekem, csípőm, s fel végig a gerincem két oldalán meg sem állva a vállaimig. Amikor felért, odahajolt hozzám és megcsókolt, majd folytatta tovább fenntről lefelé. Teljesen ellazított, s már minden érintésébe beleborzongott testem. Átjárt a forróság, s mikor derekamhoz ért, finoman alám tolta a kezét jelezve szeretné ha megfordulnék. Örömmel tettem, remegőn vágytam érintését, s Ő lassan ismét a combomnál járt. Két kezét ráfonta bokáimra s felemelve lábaim letámasztotta őket az asztal szélére, s széttárt combjaim közé helyezkedett. Először csak forró lehelletét éreztem bőrömön, s nedvesen csillogó ölem alig várta érintését. Kezei közben még combom belsején cirkáltak, finoman masszírozva bőröm. Testem megfeszült egy pillanatra amikor éreztem ahogy forró nyelve hozzáér dombomhoz, s elindul rajta lefelé. Apró, de erőteljes remegések futottak át rajtam, amint csiklómnak nyomta nyelvét, de csak egy pillanatig, majd engedett a nyomáson finoman lágyan táncoltatta rajta.

Az ágy szélét markoltam, mert újra és újra lecsapott, hol gyengéden, hol erősebben, váltakozva, s ez megőrjített teljesen. Feltámaszkodtam a hátam mögött, s néztem kipirult arcát amint eltűnt combjaim között, mikor észre vette, hogy nézem Őt " bosszúból " szájába vette mutatóujját s amint lassan kihúzta ajkai közül, már tolta is be barlangom mélyére. Ezen a ponton éreztem nem bírom sokáig, egyre hevesebben kapkodtam a levegőt, s amint ujja, s nyelve azonos ütemben repített a gyönyör kapuja felé, testem remegése egyre erőteljesebbé vált. Érezhette Ő is mert egyre gyorsított s a következő pillanatban hangos sikollyal éltem át a gyönyör édes mámorát. Egy pillanatra megszünt körülöttem a világ, s mikor kinyitottam szemem, már mellettem állt s én egy csókkal köszöntem meg, hogy ide hívott ma délután.

Lassan felkeltem az asztalról s így szóltam :

- Mel édesem, köszönöm Neked ezt a mai délutánt, de mostmár vissza kell mennem az irodába. Később felhívlak !

Visszamentünk a jakuzzi helyiségébe, belebújtam ruhámba és sietve az irodába hajtottam.

Nem tudtam megállni, azonnal Andráshoz siettem s elmeséltem neki mi történt délután, s megemlítettem neki, hogy másnap elvihetné Melanit wellnesezni, Nekem úgyis fontos megbeszélésem lesz. Örömmel vette a dolgot, s már csak Melaninak kellett elmondani a hírt, de mindketten tudtuk Örülni fog neki....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam, ahogy remegett a kezem alatt, lassan simítottam végig a tenyeremmel a karcsú lábakat, a feszes popsit, a hátát, mire felértem a vállához, majd mellé lépve hozzá hajoltam és hosszan szájon csókoltam.

Érzékien csókolt vissza, és apró, csalódott sóhaját hallottam, mikor elszakadtam a szájától, hogy kezem visszafelé is végig járja az utat a csodás testén.

Karcsú derekát simogattam, mikor finoman alá csúsztattam a kezem, arra ösztönözve, hogy forduljon meg. Ő egyből megértette a ki nem mondott gondolatot, és kecses mozdulattal hanyatt feküdt az asztalon.

Lábait finoman széttártam, kezeimet bokáira kulcsoltam, és a masszázs asztal szélére támasztottam, majd térdei közé hajolva forró leheletemmel cirógattam öle bársonyos rejtekét.

Még húzni akartam, fokozni a vágyakozását, ezért még mindig csak a kezeimmel simogattam combja belső felén az érzékeny bőrét, és éreztem, ahogy teste ívben megfeszült, és remegve várta a folytatást.

Egyre közelebb hajoltam nedvesen csillogó bejáratához, ahol hívogató ajkai maguk közt rejtették Vanda érzékeny pontját. Kezeimmel a térdeire támaszkodtam, úgy bújtam szinte bele, hogy megízlelhessem újra és újra édes nedvét.

Nyelvemet a szeméremajkak közé fúrtam finoman, ahol végre elértem a kis duzzadt rügyecskét, aminek érintésétől – mint egy érzékeny hangszer, ha értő kezek játszanak rajta – csodás dallamként hangzott a sóhaj a lány szájából.

Szemem sarkából láttam, amint ujjai vadul markolták az ágy szélét, egészen kifehéredtek a szorításban, ám ez engem csak még jobban felizgatott, hiszen látható jele volt annak, hogy élvezi, amit csinálok. Nyelvem szédületes tánca felkorbácsolta Vandában a szenvedély hullámait, és remegéséből érezhető volt, hogy már nem áll ellen sokáig a csodás, édesen gyötrő kínnak.

Kezeire támaszkodva felhúzta magát ültében, úgy figyelt. Ahogy pillantásunk összekapcsolódott, a szeme csillogása elárulta, hogy felettébb élvezi, ha nézhet, így hát gondoskodtam neki látnivalóról. Ujjamat az ajkaimhoz emelve jó mélyen bekaptam, majd lassan húztam ki a számból, hogy aztán finoman, jó mélyre betolhassam neki a lucsokban fürdő puncijába.

Nyögdécselt és sóhajtozott, testének minden porcikája ordított már az orgazmus után, így hát belehúztam, és egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal kényeztettem a csiklóját, miközben ujjam ki-be csúszott nedves barlangjában.

Végre elérte őt a gyönyör első hulláma, és vadul, kíméletlenül végig söpört testén, hangos sikolyok kíséretében.

Magával ragadott a pillanat, csodás volt vele átélni az orgazmust ilyen intenzíven. Hagytam, hogy lecsillapodjon, és kicsit összeszedje magát, majd mikor felkelt, magához húzott, és megcsókolt, ezzel is megköszönve a kényeztetést.

Sajnálatos módon vissza kellett még mennie az irodájába, pedig még szerettem volna vele hancúrozni egyet a medencében is, de persze megértettem, hogy nem foglalkozhat csak velem, így hát visszakísértem a jakuzzihoz a ruháiért.

Miután magamra maradtam, visszamentem a szobámba, ahol meglepődve láttam, hogy elszaladt az idő, ezért letusoltam, átöltöztem a vacsorához, és lesétáltam a szálloda elegáns éttermébe.

Vacsora után visszavonultam a lakosztályomba, hogy lepihenjek, de a fejemben még mindig a wellness részlegben történt huncutkodás képei kavarogtak. Csukott szemmel idéztem fel minden egyes pillanatot, majd lassan, észrevétlenül elnyomott az álom….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte egészen az estébe szaladtunk bele, mire a párom előkerült. Amint megláttam, rögtön tudtam, hogy valami olyan dolog történt vele, ami igencsak feldobta őt. Kicsit korábban eljöttem az irodából, mivel akadt intézni valóm a városban, így már csak otthon találkoztunk. Csillogó szemekkel jött haza, és nyomban elmesélte nekem az élményeit, melyeket Melani szerzett neki. Illetve nekik. Mert hogy az én párom sem maradt tétlen, ő is rendesen adott a vörös démonnak.

Egészen felizgatott a története, szinte magam előtt láttam az egész eseményt. Olyan átéléssel mondta el, hogy azt kívántam, bárcsak én is ott lettem volna. Aztán előállt azzal az ötlettel, hogy másnap én vigyem el wellnessezni Melanit, mivel neki dolga van. Nem volt ellenemre az ötlet, bár nem tudtam, hogy a vendégünk mit fog szólni, ha csak én kényeztetem, illetve velem kell eltölteni a szabadidejét.

Megkértem a páromat, hogy ezt beszélje meg Mellel, amíg én lezuhanyzom. A megbeszélés most nem sikerült, mert Mel nem vette fel a telefonját. Talán vacsorázott, vagy városnézésre ment, vagy valami programot talált ki magának. Bár egyedül csak nem indult volna el a városba este.....

Még a zuhany alatt voltam, amikor az én kicsi párom bejött mellém. Mivel egészen addig a tőle hallottakon agyaltam, nem volt nehéz felfedeznie az izgalmi állapotomat....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melanit tárcsáztam, de nem vette fel a telefont. Meg akartam beszélni vele a másnapot, de többszöri csengésre sem vette fel a telefonját. - Na mindegy, majd reggel újra próbálom. - gondoltam, miközben életem értelme a zuhany alatt állt. Az iménti beszámolóm nam csak Andrásom izgatta fel, nekem is felforrósodott a vérem amint vissza gondoltam a délután történtekre. Melani teljesen elvarázsolt, hiányozni fog ha hazautazik. Gondolataim elkalandoztak, s egyszer csak azon kaptam magam, hogy már lépek be a zuhany alá Andrásom mellé. Szemmel látható izgalmi állapota mit sem csillapodott, gondolatai neki is biztos a történetem körül forogtak. Amint mellé léptem a zuhanyzóba, hozzá símultam s ismét csak Ő volt és én. Csak mi ketten, s tudtam ez most más lesz, ez nem kaland, ez a meghitt egymásnak adni akaró szeretkezés, amit évek óta magunkénak tudunk. Tudtam abból, ahogyan rám nézett éreztem rezdülésin a vágyat ami most csak nekem szólt, bár tudtam az elmesélt történetem közre játszott a kialakult eredményhez, de azt is, hogy András most engem akar. Kezeink elindultak a jól ismert utakon, szinte figyelnünk sem kellett egymás rezüléseit, betéve tudtuk már hogyan okozhatjuk egymásnak a legnagyobb örömöt.

Vágig siklottak kezeink egymás felforrósodott testén, s amint a víz csobogott végig rajtunk, átadtuk magunkat az édes gyönyöröknek ami egymás karjaiban vált mindíg teljessé.

Hosszú percekig csak dédelgettük egymást, s mikor éreztem eléggé egymásra hangolódtunk, kezembe vettem lüktetve izzó farkát s combjaim közé szorítva lassan mozogni kezdtem vele.

Az Ő kezei is elindultak ama pontok felé, melyek a jól kipróbált erogén zónáim vették célba.

Kezére tusfürdőt csorgatva járta végig testem kezeivel, s miután én is megtisztultam elzárta a vizet. Kilépett a zuhany alól s én követtem. Ekkor karjába kapott s forróngó csókok közepette bevitt a francia ágyra. Finoman letett az ágy szélére, párnát fogott a kezébe, de nem a fejem alá helyezte, hanem a fenekem alá támasztotta be, letérdelt az ágy elé és belecsókolt a puncimba. Aztán csak vártam, hogy nyelve hegye előbujjon ajkai közül s elkezdje szédítő táncát ami percek alatt a gyönyörök ketjébe repít. Sokszor szeretkeztünk vadul és szenvedélyesen, de ez most a lágyan szenvedélyes együttléteink közé volt sorolható.

Az én Drágám percek alatt kivégzett a nyelvével, s mivel tudta, hamar újraélesztheti bennem a lángot, néhány perc símogatás és csók után lassan feltérdelt, majd feljebb csúsztatott, majd oldalra fordított az ágyon. Mögém feküdt, a felül lévő lábam felemelve hátulról hatolt belém. Szerette ezt a pózt, s én is mert így teljesen belém tudott hatolni s a tempót is Ő diktálhatta. Hosszú percekig tartó ütemes mozgása után szinte egyszerre léptük át a gyönyör kapuját, majd egymáshoz bújva, összefonódva elnyomott minket az álom....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Másnap reggel hosszú, kitartó telefoncsörgésre ébredtem. Ahogy ránéztem az órára, csodálkozva láttam, hogy már 9 óra is elmúlt. Cicásan nyújtóztam egyet, majd a telefon után nyúltam. Vanda hívott, hogy szóljon, amiért aznap délelőtt nem tud velem foglalkozni, mert nem ér rá, viszont a férje épp ráért, és fél 10- re a hotelhoz jön. Gyorsan elköszönt, én pedig kikászálódtam az ágyból, reggelit rendeltem, és mire meghozták, addigra felvettem a bikinimet, mert úgy döntöttem, hogy reggeli után úszok pár hosszt a szálloda medencéjében.

Kinéztem az ablakon, és láttam, hogy a kerti, nyitott medence már zsúfolásig volt kisgyermekes családokkal, én viszont nem igazán vágytam a hangoskodó, fröcskölő kölykökre, ezért a benti, fedett medence mellett döntöttem.

Ittam egy csésze kávét, megvajaztam egy pirítóst, és végül pár szem szőlővel fejeztem be a reggelit, és pár perccel fél 10 előtt már a medencéhez tartottam.

Cseppet sem csodálkoztam, amikor a medencénél nem találtam senkit, hiszen kinn csodásan sütött a nap, ami kivonzotta az embereket az élménymedencéhez.

Ledobtam a törölközőt egy közeli nyugágyra, lassan beleereszkedtem a kellemesen langyos vízbe és lendületes tempóval úszni kezdtem. Már a harmadik hossznál tartottam, mikor mozgolódásra lettem figyelmes a szemem sarkából. Egy férfi lépett be az ajtón, és hanyagul a lépcsőkorlátnak támaszkodva figyelt.

„ – András”….. – villant át az agyamon.

Teljesen kiment a fejemből, hogy jön. Úgy tűnik, mikor Vandával beszéltem, még túl álmos voltam, mert teljesen megfeledkeztem a férje jöveteléről.

Hosszú karcsapásokkal odaúsztam a medence széléhez, ahol megkapaszkodtam, ő meg leguggolt hozzám.

- Jó reggelt! – köszöntött.

- Önnek is! – válaszoltam. – Ne haragudjon, hogy megvárakoztatom, de megfeledkeztem a találkozónkról. – mondtam neki, mire legyintett. – Semmi baj, látom, azért jól lefoglalja magát. – mondta, és kisfiús mosollyal belenyúlt a vízbe, és felém spriccelt.

Ellöktem magam a medence szélétől, majd huncutul nevetve közöltem vele:

- Ha harc, hát legyen harc! – és mit sem törődve a ruhájával, lábaimmal és kezeimmel csapkodva egy jó adag vizet zúdítottam rá. Meglepetésében felállt, és hitetlenkedve nézett végig magán, én pedig alig bírtam visszafojtani a nevetésemet.

- Ezt keservesen megbánod még – váltott át tegeződésre, hiszen az adott szituációban elég vicces lett volna magázódni. Körbepillantott, és mikor meggyőződött, hogy rajtunk kívül senki sincs a teremben, elkezdte kigombolni az ingjét.

Nagyot nyeltem, ahogy letolta izmos vállairól, de nem állt meg, kicsatolta a nadrág övét, ami szinte magától lecsúszott a bokájához, majd kilépett belőle, és ott állt előttem fürdőgatyában.

„ - Nocsak, készült a drága….” – gondoltam, ám gondolatomból egy hatalmas csobbanás térített észhez, mert András egy gyönyörű ívű fejest ugrott a medencébe.

Épp körül akartam nézni, hogy hol van, mikor megéreztem a kezét a combomon a víz alatt, és pár pillanat múlva pont előttem, velem szemben bukkant fel.

Kezeivel a derekamat szorította magához, éreztem a gerjedelmét, ahogy egymáshoz simult felhevült testünk.

- Mondtam, hogy megbánod még. – súgta kajánul mosolyogva, miközben finoman belecsókolt a nyakamba……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nejem őnagysága alaposan keresztül húzta a számításaimat azzal, hogy közölte, ő ma nem ér rá Melanival foglalkozni, és legyek szíves, kényeztessem a vendégünket. Mikor azt mondta, hogy "kényeztesd", kacéran pillantott rám, vagyis azt akarta, hogy ha éppen "olyan" kívánsága van a művésznőnek, akkor azt is tegyem meg. Ekkor mondjuk már jobb kedvem lett, nem nagyon bántam, hogy Melanival "kell" foglakoznom.

Felöltöztem, de egy hírtelen ötlettől vezérelve fürdőgatyát vettem fel, nem alsót. Később áldottam az eszem emiatt.

A szálloda belső medencéjénél kerestem őt, mivel volt egy olyan érzésem, hogy ott találom meg. Egyetlen egy ember úszkált csak. Először azt gondoltam, hogy csak valami nagyon különc lehet, mert minden normális ember a kinti, napfényes, csúszdás, stb. medencét keresi, nem a bentit. Aztán, mikor megfordult, és velem szembe jött, láttam, hogy nem tévedtem: Melani úszkált. Ki más? El is mosolyodtam, mert tökéletesen bele illett ez a viselkedése is az ő világába. Neki támaszkodtam a lépcsőkorlátnak, és csak néztem őt. Ahogy a csodás, formás, izmos lábaival tempózott, szeretem volna hozzáérni, megsimogatni őt. Aztán odaúszott hozzám, kicsit évődtünk, majd egy jókora adag vizet fröcskölt rám.

- Ezt keservesen megbánod még!- fenyegettem meg, majd elkezdtem lefejteni magamról a vizes ruháimat. Ő mindezt a medencéből érdeklődő pillantásokkal követte. Aztán egy szép ívű fejes, és máris a combjaiba kapaszkodva, előtte bukkantam fel a víz alól. Ám lábainak érintése egy pillanat alatt olyan hatást váltott ki belőlem, hogy félre téve abbéli aggályaimat, hogy egyáltalán akarja-e, átkaroltam a derekát egyik kezemmel, magamhoz húztam, nem törődve azzal sem, hogy a farkam keménységét volt módja megtapsztalni.

- Mondtam, hogy megbánod még! - suttogtam a fülébe, majd ha már ott voltam, néhány csókot leheltem a nyakára és a fülcimpájára.

Egyik lábával átkolcsolta a lábamat, és erősem hozzám húzta magát. "Akarom!" - mondta a teste szavak nélkül, majd odaúszott a medence széléhez, és szembe fordult velem, hátát megtámasztva a csempének. Szorosan elé álltam, itt leért a lábunk. Kissé lejjebb erszkedett, csak a feje volt kint a vízből, majd éreztem, hogy egyik kezével a hasamnál matat, és a combom mellett kiengedi a gatyámból a keményen álló farkamat. Finoma meg is markolta, és felfelé fordította, majd verni kezdte, miközben a szemeimbe nézett. Háttal voltam a kinti medencéhez vezető ajtónak, így még véletlenül sem láthatott volna senki semmit. Kicsit még verte, majd lábaival szétcsúsztatta a lábaimat, két kezével a derekamba kapaszkodott, és lehúzta magát a víz alá. A következő pillanatban bekapta a farkam, és néhányszor nagyon erősen megszívta. Ahhoz képest, hogy a víz alatt szopott, elég sokáig csinálta, és valami bitang jó volt....Mikor feljött, a szájába vizet vett, amit az arcomba spriccelt, majd csábítóan mosolygott. A fülébe súgtam valamit, mire mozgolódni kezdett, és pár pillanat múlva kacsintva mutatta felém a bikini alsóját. Két kezét a fejem tetejére tettem, és egy nagy levegő kíséretében lebuktam. Erősen nyomta a fejem a pinájához, orrommal, a lehetőségekhez képest alaposan kidugott nyelvemmel azonnal belevájtam az odujába. Csípőjével kefélő mozgásba kezdett, majd egy idő múlva elindultam felfelé. Egészen közel hozzá, és így, mikor felbukkantam, a farkam a pinájá előtt állt. Egy erősebb tolás, és bent volt. Hüvelyi izmaival azonnal rászorított, két lábát a lábaim köré csavarta.

- Hi Baby- köszöntem rá.

- Hi - válaszolt, és csókolózni kezdtunk. Csak a hüvelyi izmai dolgoztak, de azok olyan erővel.... Jó pár percig némán ült a farkamban, majd megszólaltam:

- Menjük fel.

A liftnél találkoztunk, és amint beléptünk, szó nélkül szétnyitotta a köntösét. Alatta meztelen volt. Azonnal lelöktem magamról a nadrágom, és a keményem meredező farkammal közelítettem felé. Megfordítottam, a csípőjénél fogva hátra rántottam, és miközben két kézzel a lift oldalának támaszkodott, hátulról egy nagyon gyors mozdulattal behatoltam. Ő már várt. Amint beértem, azonnal keményen kúrni kezdtem. Semmi kellem, meg báj, kemény kúrás. És milyen jól esett! De neki is, mert amint dugni kezdtem, a jól ismert sóhajok törtek fel belőle. Alig kezdtem el kúrni, a lift megállt. Elhúztam a belső ajtót, de nyitva is hagytam, így nem tudták elhívni. Le csak akkor buktunk volna, ha valaki ezen a szinten kinyitja a külső ajtót. Azonnal visszamentem hozzá, és dugni kezdtem. Nagyon gyors, és erős menet volt. Mellei szinte leszakadtak a testéről, annyira himbálóztak. Hogy segítsek a dolgon, egyik kezemmel előre nyúltam, és a csiklóját kezdtem masszírozni. Pár perc múlva szinte némán, de hatalmasat élvezett.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sok elintézni valóm akadt mára, a tegnap elmaradt dolgokat is pótolnom kellett. Tudtam, hogy Melanira ma nem lesz gondom, Andrásom "kezelésbe veszi" s biztosra vettem, jól fogják érezni magukat. Az elmúlt csodás éjjszaka megerősítette bennem, hogy igenis néha jót tesz mindkettőnknek, ha néha belemegyünk ilyen kalandokba, és azt éreztem ez még szorosabbá fűzi közöttünk az érzelmeket. Olyan szabadságot és élményt ad, amire néha szükségünk van, s ezt annak is éljük meg, ami, kalandnak. Egy olyan plussznak ami nélkül az életünk szegényebb lenne.

Azt nem mondanám, hogy a nap folyamán nem jutott eszembe mit csinálhatnak, de ez csakis annak volt betudható, hogy gondolataim felkorbácsolták vágyaim amint rájuk gondoltam.

De azzal is tisztában voltam, hogy Melani holnap a reggeli géppel hazarepül s ki tudja találkozunk-e még vele valaha. Mindenképpen meg akartam lepni egy búcsúvacsorával, s mivel az egyik ügyféllel hamarabb végeztem egy kicsit el is kezdtem megszervezni.

A délután már gyorsabban eltelt, elintéztem minden fontos dolgot, s haza indultam. Alig vártam Andrást, hogy hazajöjjön és elmesélje az élményeit Melanival, biztosra vettem, hogy felejthetetlen napot töltöttek együtt.....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyik lábamat rákulcsoltam a csípőjére, hogy még közelebb érezzem magamhoz, kezem pedig a fürdőnadrágba furakodott türelmetlenül. Már rendesen fel volt ő is izgulva, az érintésem csak fokozta ezt az érzést, farka mereven fickándozott az ujjaim között, ahogy kibújtattam fogságából. Gondoltam egyet, és egy nagy levegőt véve lebuktam a víz alá, kezemmel irányítottam a farkát a számba, és hevesen szívni kezdtem. Igyekeztem jól csinálni, és bár gyorsan fogyott a levegőm, azért rendesen szoptam egy ideig. Miközben a nyelvem fel-le futkározott a hímtagon, arra gondoltam, hogy ebben a szituban még a fulladás is felettébb csodálatos halál lenne.....

Mikor már éreztem, hogy ennyi volt, levegő után kapkodva jöttem a víz színére, de a huncutság akkor is felül kerekedett rajtam, és számba véve egy kis vizet, épp András szemei közé spricceltem. Hirtelen elkapott, és magához rántva suttogott a fülembe valami olyasmit, hogy túl sok felesleges ruhadarab van rajtam. Hát, gondoltam, ezen segíthetek, elhátráltam tőle a vízben, majd egyetlen mozdulattal kioldottam a bikini alsó oldalsó masnijait, és a fejem fölé emelve meglengettem, mint egy győzedelmi zászlót. András közelebb lépett, megfogta a kezeimet, és tenyérrel lefelé a fejére tette, majd egy gyors mozdulattal alámerült. Ha már átadta nekem az irányítást azáltal, hogy a fejére rakta a kezemet, gondoltam, élek is a lehetőséggel, épp ezért keményen a lábam közé nyomtam a fejét, és szinte azonnal éreztem, ahogy a puncimba hatol a nyelvével, miközben az orra ütemesen súrolta a csiklómat. Önkéntelenül is elkezdtem mozgatni az ölemet előre- hátra, mintha szeretkeznénk éppen, erre ő abbahagyta a nyelvével való dugást, feljött a víz színére, és ügyesen betolta farkát a vágyakozva lüktető barlangba.

Lábaimat az övéire fontam, ölünk szinte eggyé forrt, amikor hozzám hajolva suttogta:

- Hi Baby- köszönt rám.

- Hi - válaszoltam, de többre nem volt időm, mert az ajkaimra hajolva belecsókolt a számba.

Annyira jó érzés volt rajta ülni, ahogy a víz körülölelt bennünket. Egyszer csak rám nézett és megszólalt:

- Menjünk fel! - mondta, s bár kissé csalódott voltam, mert nagyon kívántam, arra gondoltam, talán nyugodtabb és kellemesebb lesz nálam, a szobában, mint itt, ahol bejöhet bármikor valaki, ezért lábaimat leeresztve leszálltam róla, és az öltözőhöz mentem.

Megbeszéltük, hogy a liftnél találkozunk, ezért gyorsan levettem a nedves felsőmet, és a fürdőköpenybe bújva mentem a megbeszélt helyre. Ő már ott várt, a liftajtót fogta, hogy nehogy elhívja valaki, és betessékelt, majd megnyomta az én emeletemnek a számát. Halkan suhant a lift, szinte perzselt köztünk a levegő, és amikor szétnyitottam a köntöst, és meglátta, hogy alatta meztelen vagyok, lángra is lobbant a szenvedélyünk. Egyetlen mozdulattal megszabadult a nadrágjától, megfordított a csípőmnél fogva, és már éreztem is kemény férfiasságát a hüvelyembe csúszni.

Tenyeremmel a lift oldalának támaszkodtam, fenekemet kitoltam, hogy még mélyebben fogadhassam magamba, mikor a lift hirtelen megállt. Basszus, gondoltam, ilyen gyorsan felértünk... Nem nagyon esett kétségbe, kinyitotta, majd cipőjével kitámasztotta a lift ajtaját, hogy ne legyen lehívható, majd gyorsan visszalépett mögém, és kefélt tovább.

Előre nyúlt, egyik keze felváltva markolászta a melleimet, másikkal a csiklómat izgatta. Tudtam, hogy az a kis közjáték a lifttel megzavarta őt annyira, hogy most ne bírjon elélvezni, de én már nem tudtam tartani magam, és egy frenetikusat élveztem. Bár hang nem sok hagyta el a számat, csak halk nyöszörgés, tudta jól, hogy kivégzett, hiszen hüvelyizmaim ritmikus rángása a farkán elárult.

Ellépett mögülem, kinyitotta a liftajtót, elvette tőlem a szobakulcsot, és előre ment, hogy kinyissa azt. Ahogy néztem hátulról, már megint megkívántam, és picit elkezdtem irígy lenni Vandára, amiért ez a pasi minden este hozzá megy haza. Mire beértem a szállodai lakosztályomba, András már szinte az összes ruhájától megszabadult, és lábait hanyagul szétvetve elhelyezkedett az erkélyajtó előtt álló fotelban. A farka úgy állt, mint egy győzelmi zászló, hívogatóan bólogatott felém, és mivel már alig bírtam a véremmel, elé térdelve hevesen szopni kezdtem. Hangosan nyögött és kérlelt, hogy ne készítsem ki, mert mindjárt elélvez, ezért engedtem a kérésének, és először szemből, majd háttal ültem az ölébe. Igazából nem is tudom, melyik okozott nagyobb élményt. Amikor szemben ültem vele, csókolóztunk, és a melleimet kényeztette a kezeivel, én pedig a talpaimat a szék karfájára emeltem, hogy mélyebben hatolhasson belém. Viszont amikor megfordultam, egyik kezével a mellemet masszírozta, másikkal a csiklómat, miközben én kezeimmel a térdeibe kapaszkodtam, és vadul lovagoltam rajta.

A fülembe csengett, amikor mondta, hogy estére még el kell mennem hozzájuk, és remélve, hogy lesz még aznap este egy kiadós, közös élményünk, nem akartam egyikünket sem lefárasztani túlságosan.

Vad, gyors, és szenvedélyes dugás volt, aminek a végén mindketten hatalmasat élveztünk, majd egy gyors zuhany után András elköszönt, és kért, hogy ne felejtsek el majd menni estére hozzájuk.

Szemében sejtelmes szikra gyúlt, és reméltem, hogy az este folyamán ez hatalmas tűzzé gerjed, ami majd elemészt mindhármunkat.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy hatalmas csókot nyomtam életem párjának szájára, miután a zuhanyzást befejeztük. Már többször is kérte, hogy meséljek a napközbeni eseményekről, így most bele kezdtem, miután egymás mellé feküdtünk az ágyunkon. Meztelenek voltunk, és egyik kezemmel végig simítottam csodás testén, és miközben simogattam őt, elkezdtem:

- Már a liftben is elértem azt a pontot, hogy robbanjak, de mikor a szobában a fotelban ültem, és hevesen szopni kezdte a farkam, tényleg a határra kerültem. Kértem, hogy ne végezzen még ki, engedje még, hogy kényeztessem őt. Megtette ezt a szívességet, bár hihetetlen élmény lett volna tele pumpálnom a száját, és látni, érezni, ahogy mohón nyeli. Ám így sokkal hatalmasabb élményben lehetett részem. Előbb szemből lovagolt meg, miközben a melleit simogattam, markolásztam, csókolgattam, és csókolóztunk. Na az sem volt semmi, mikor a talpait a fotel karfáira tette, hogy teljesen kinyíljon nekem. Olyan mélyen belenyomtam a farkam a puncijába, ahogy csak tudtam. Csípőjét így is vadul mozgatta. Aztán megfordult, és nekem háttal ült bele.


Miközben beszéltem, ujjaimmal a puncijában matattam, nem kis örömet okozva ezzel drága nejemnek. Lélegzete akadozott. Nem kicsit tüzelte fel a beszámoló és az ujjaim.


- Olyan erővel lovagolt, csípője úgy mozgott, mint aki totálisan ki akarja facsarni belőlem az utolsó szuszt is. Tenyereivel a térdeimen támaszkodott meg. Pokolian feltüzelt ezzel engem, és mivel tudtam, hogy vár ránk egy vacsora nálunk, és talán egy még az eddigieknél is fergetegesebb szex, teljesen átadtam magam neki. Hagytam, hogy kifacsarjon, hagytam, hogy a fehér nedűm teljesen kitöltse a barlangját. Szinte egyszerre élveztünk. Ritka nagy erővel pumpáltam tele, és szinte ebben a pillanatban sikoltozott ő is. Egy jó darabig csak ültünk így, teljesen ránehezedve a farkamra, totálisan tövig benne. Nekem dőlt, melleit simogattam. Éreztem a farkamon keresztül, ahogy lüktet a puncija. Pokolian jó volt vele. Pár szót beszéltünk a ma estéről, aztán felöltöztem, elköszöntem tőle, és eljöttem.


Mikorra ide értem a beszámolóbbal, az én drágám már totálisan lucskos puncival feküdt mellettem, és készen volt a szerszámom befogadására. Fölé fordultam, a következő pillanatban már éreztem is, hogy odaigazítja a farkam a bejárathoz, és finoman, de egyenletesen behatoltam. Mivel alaposan fel volt húzva, nem kellett sok idő, és hangos sóhajtozások közepette elengedte magát.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Délutáni szervezésemnek hála, az esti vacsorához minden el volt intézve mire Andrásom hazaért, így volt időnk egymásra is bőven. A közös zuhanyzás után egy hatalmas csókot nyomott számra, majd a szobába indultunk s az ágyra feküdtünk, mert ígéretet kaptam, hogy mesél a mai élményeiről. Amint ott feküdtünk egymás mellett, keze cirógatta testemet s belekezdett a mesélésbe. Részletesen elmondott mindent, ahogy beszélt elképzeltem Őt és Melanit s mivel keze ez idő alatt sem tétlenkedtek, a beszámoló és izgató ujjai néhány perc alatt feltüzelték véremet.

Egyre szaggatottabban lélegeztem, s miközben tovább beszélt szemeit már az enyémen tartva, ujjai egyre nagyobb gyönyörhöz juttattak s már csak foszlányokban hallottam beszámolója végét. Lüktető, lucskos barlangom alig várta, hogy belé feszüljön párom idő közben harcra kész férfiassága. Tudta mire vágyom, mindíg tudta, mintha a tekintetemből olvasta volna ki. Fölém fordult, s a következő pillanatban egy mozdulattal igazítottam dárdáját barlangomhoz, s már éreztem is ahogy egyre mélyebbre hatol belém. Rettenetesen fel voltam izgulva, s tudtam rövid idő alatt a csúcsra fog repíteni. Sóhajaim egyre hevesebbek s hangosabbak lettek s ujjaim hátába mélyedtek amikor elborította testem a jól ismert remegtető forróság. Amikor kinyitottam a szemem, ajka az enyémre tapadt, majd a fülemhez hajolva ennyit súgott:

- Menj Édesem készülődj, hosszú éjjszaka vár Ránk, hamarosan megérkezik Melani is. Tegyük felejthetetlenné az utolsó estéjét!

Arcomon huncut mosoly jelent meg, s mivel én is vártam vendégünk érkezését, rendbeszedtem magam a fürdőben. Felkaptam magamra a mai estére előkészített ruhát, a kedvenc combfixemet, s nem is bajlódtam azzal, hogy mást magamra öltsek. A konyhába siettem előkészíteni ami még a vacsorához kellhet s épp végeztem a terítéssel amikor meghozták a vacsorát.

Néhány percel később megérkezett Melani is s András bekísérte Őt az ebédlőbe. Üdvözöltük egymást s nekiláttunk a vacsorának, hogy mihamarabb élvezhessük egymás társaságát. Vacsora közben főleg Mel beszélt. Elmondta, mennyire jól érezte itt magát, s kicsit szomorkodott amiatt, hogy reggel haza kell repülnie, de megesketett minket, hogy egyszer meglátogatjuk Őt valamikor a közel jövőben. A vacsora végére teljesen oldott volt ismét a hangulat, s mindhárman tudtuk, ma éjjel még rengeteg gyönyör vár ránk....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mivel kellemes, meleg volt még az este, egy vékony spagettipántos rövid fehér ruhát vettem fel, aminek színe kiemelte bronz barna bőrömet. Mély kivágásában szépen érvényesültek a feszes, nagy kebleim hívogató halmai,ezért eszemben sem volt melltartót venni. Viszont egy falatnyi tangát húztam a ruha alá, ami attól, hogy átlátszott a vékony anyagon, csak még izgalmasabbá tette a megjelenésemet. Leszóltam a recepcióra, hogy 5 perc múlva kérek egy taxit, és még egy utolsó pillantást vetettem a tükörbe. Hosszú lábaimat hófehér magassarkú papucsba bújtattam, körmeimen halvány gyöngyház lakk csillogott. Apró fehér fülbevaló, finom, gyöngyökből fűzött nyaklánc, és egy kis fehér táska volt az összes kiegészítőm.

Telefoncsörgés szakította meg az elmélkedésemet, szóltak,hogy itt a taxi.


Amikor begördült az autó velem a ház elé, András már az ajtóban várt,hogy üdvözöljön. Megölelt, mint egy régi ismerőst, és lágy csókot lehelt a számra. Ahogy magához húzott, melleim keményen hozzá simultak a mellkasához, és én megéreztem combomhoz nyomódó merevedését.

Mikor bekísért, Vanda széles mosollyal fogadott, ő is megölelt és megpuszilt, majd a terített asztalhoz invitált, ahol már hívogatóan sorakozott az aznapi menü. Vacsora alatt volt alkalmam elmondani vendéglátóimnak, milyen csodálatosan éreztem magam náluk/velük, és mindenképpen ragaszkodtam hozzá, hogy valamikor én is vendégül láthassam őket. A vacsora kitűnő volt, ám a bor elég erősnek bizonyult, és úgy éreztem, hogy a gátlásaimmal együtt a ruháimat is le kell vetkőznöm.

Nem törődve az asztalon hagyott vacsoramaradványokkal, megkértem Andrást, hogy keressen valami lassú, hangulatos zenét,és mikor felcsendült a dallam a hangszórókból, kézen fogtam Vandát, ő pedig ráérezve a zene ritmusára, hozzám simulva velem együtt mozogni kezdett.

András megbabonázva bámult bennünket, ahogy egymással szemben állva, egymást simogatva táncoltunk. Vanda ujjai a ruhám kivágásában matattak,majd lassan letolta vállaimról a ruha pántjait, én pedig a combjánál fogtam meg, és ahogy tekergett a zene ritmusára, én úgy húztam felfelé a rövidke ruhát, ami alól kivillant a combfix csipkéje....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vandával némi izgalommal vártuk Melanit. Ez az utolsó estéje nálunk, és kimondva-kimondatlanul, de szerettük volna emlékezetessé tenni mindannyiunk számára. Párom rövid, fekete, csipkésszélű pántos ruhát vett fel. Alatta az általam imádott tangája volt, csipkés, szintén fekete combfixes harisnya, melltartót nem viselt. Karcsú, tökéletes alakja, az otthoni papucsba bújtatott gyönyörű lábai láttán azonnal megkívántam őt, amint kilépett a fürdőszoba ajtaján. Elé léptem, és a ruháját felhúzva a fenekét simogattam, mire egyik lábát feltette a fotelra. Azonnal letérdeltem elé, ő félrehúzta a tangáját, én meg nyomban belenyaltam a friss, illatos puncijába. Tudtuk, hogy bármikor megszólalhat a csengő, ezért nem is nagyon éltük bele magunkat a játékba. Kedvesem még félúton sem volt, mikor a ház elé begördülő kocsi hangja megtörte az egyenletes, mély szuszogás hangját. Mielőtt felálltam volna, egy gyors csókot nyomtam a fotelon pihenő lábfejére, majd teljesen felizgulva nejemtől az ajtóhoz léptem, és kinyitottam, így vártam Melanit. Majd oda is ért hozzám. Aztán szinte földbe is gyökerezett a lábam. A küszöbön egy rövid fehér ruhás, napbarnított bőrű nő állt, halvány gyöngyház színűre lakkozott körmű csodás lábai hófehér magassarkú papucsba bújtatva, ruhája mély dekoltázsából ki akartak törni nagy mellei. Olyan volt, hogy szinte mágnesként vonzotta nem csak a tekintetemet, hanem egész testem. Odaléptem hát hozzá, megcsókoltam, közbe akaratlanul is hozzányomtam a csípőmet. Tekintete csak egy pillanatra változott meg, mikor megérezte ágaskodó férfiasságomat. Halvány mosoly terült szét édes arcán, majd belépett. Párom is üdvözölte, megölelték, megpuszilták egymást.

A vacsora nagyon jó hangulatban telt. Kicsit erős bort választottam hozzá, remélve, hogy ez segít hamar levetkőzni a gátlásainkat- ha voltak még egyáltalán. Váratlanul Mel zenét kért tőlem, lágy, andalító dallamokat. Mikor aztán felcsendültek az ismert hangok, Mel odalépett a páromhoz, kézen fogta, és a szoba közepére perdültek. A két nő azonnal egymáshoz simult, úgy lassúztak, mintha mindig is egy pár lettek volna. Én kényelmesen hátra dőltem a fotelemben, néztem a műsort. A párom ugyanis Mel dekoltázsában matatott az ujjaival, majd letolta a nő ruhájának pántjait. Közben Mel a zene ritmusára mozgó nőm ruháját húzta fel annak combjainál, centiről centire, hamarosan kivillantva nőm csipkés combfixét.. Észre sem vettem, és a farkam robbanásig feszült. A látvány nem mindennapi volt. Imádott nejem vetkőztet előttem egy igazi bombázót, aki éppen olyan határozottan nyúlt a páromhoz, mint az hozzá......

Pár pillanat, és Mel ruhája a földön landolt, és csak egyetlen szál tangában ringatta észveszejtően bombázó testét. Finom mozdulattal az ölembe rúgta a ruháját. A következő percben már a párom ruhája is az ölemben landolt. Két nő simult egymáshoz előttem a lassú ritmusra. Egy vörös démon, egyetlen szál tangában, mezítláb, és a párom, akin meg csak a tangája, meg a combfixes harisnyája volt.....Akaratlanul is igazítanom kellett a nadrágomban fészkelődő pitonomon.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint végeztünk a vacsorával, Mel Andráshoz hajolt s kacér mosollyal súgott valamit a fülébe. Szeme csillogásából láttam, hogy valamire készül. Egy perc sem telt bele, amikor felcsendültek az andalító dallamok a hangszórókból, s Mel már nyúlt is kezemért s táncra invitált, míg párom kényelembe helyezte magát a szemközti fotelben s le sem vette a szemét rólunk. Testünk a zene ritmusára símult egymáshoz, s kezem türelmetlenül indult el Mel hívogató domborulatai felé, majd ruhájának pántja alá s egy pillanat alatt megszabadítottam csinos, de a továbbiakban feleslegessé vált ruhájától. S ezalatt Ő is levetkőztetett engem, csak kedvenc tangám és csipkés combfixem maradt, s így folytattuk a ringatózást, s kezeink lágyan indultak el egymás testén, finom érintésekkel dédelgetve egymást.

Néha Andrásomra néztünk szinte egyszerre s vágyakozó, kacér pillantásokat rebegtettünk felé, vártuk mikor csatlakozik hozzánk, de úgy tünt még egy kis ideig élvezni akartja a látványt.

Mi azért folytattuk, s mintha ősidők óta ismernénk egymást, úgy éreztük egymás rezdüléseit, egyre többször hunytuk le szemeink, amikor egy - egy érzékeny ponton símogattuk meg a másikat. Egyre jobban felhevültünk, s amikor újra Andrásra pillantottam épp a nadrágját készült levenni. Ekkor Melenit lassan a fotel felé tereltem, s amikor odaértünk leültettem finoman a karfájára, majd lenyúltam s lábait a másik karfára emeltem, miközben András mozdulatlanul figyelte mire készülök. Széttártam Mel combjait, finoman végig simítottam rajta s szám is elindult, végig csókolva a kezemmel bejárt ösvényt fel egyenesen Mel barlangjáig. Andrásom eddíg bírta mozdulatlanul, kezeit Melani formás melleire tapasztotta, s a hozzá közelebb lévő mellbimbóját a szájába szippantotta s csókolni kezdte. Eközben én elértem a csiklóját s nyelvem hegyét finoman táncoltatni kezdtem rajta. Gyönyörű teste vonaglott, egy - egy pillanatban egészen megremegett, s miközben nyelvem fürgén járt barlangja körül, nem hagyhattam ki, Andrásom meredező férfiasságát sem, ami pont ott ágasokott Melani lábai között. Néhány apró csókot leheltem Rá is, majd vissza tértem Melhez, aki már hajamba kapaszkodva húzott vissza magához.

Aztán mivel láttam, hogy Mel készen áll rá, a popsija alá nyúltam s kissé megemelve, alá igazítottam Andrásom szerszámát, s hagytam, hogy innen már Ő engedje be magába, közben én vissza cuppantottam számat csiklójára. Éreztem, hogy Andrásom közben egyik kezét szabaddá téve a popsim simogatja, s így kissé szétterpesztettem a lábaim, hogy jobban hozzám férjen.

Mel Andráson mozgott s én követtem ajkammal, de néha amikor felemelkedett nyelvem átlendítettem s Andrást is kényeztettem kicsit. Közben András keze már combjaim közt járt, s sikamlós nedvemben megmártva ujját egyre vadabbul körözött csiklómon. Néha amikor hirtelen kissé rányomott el kellett emelnem szám, hogy nagyobb levegőhöz jussak, de azután rögtön visszatértem Melani édes barlangjához. Teste egyre jobban remegett, éreztem rajta hamarosan eléri a gyönyör kapuját, s Ő is egyre gyorsabban mozgott Andrásom lüktető dákóján.

Pár pillanat múlva feltörő sikolyát élvezhettük s megfeszülő testén sorozatos remegés futott át, arca kipirult, még gyönyörűbbé téve vonásait, s már csak lassan símogattam combját, hogy szép lassan megnyugodhasson, hosszú éjjszaka várt még Ránk, nem siettünk sehová....

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A könnyű anyagú ruha suhanva omlott alá,amikor lecsúszott rólam, és fedetlenül hagyta kebleimet.Csak az apró tanga maradt rajtam, de egyenlíteni akartam az esélyeken - no meg persze gondoskodni szerettem volna András szórakoztatásáról is - ,ezért a vonagló lányt lentről felfelé húzva kiszabadítottam a ruhájából, így már rajta is csak a fehérnemű ,no meg a csábos combfix maradt. Egy laza lábmozdulattal beleakasztottam a ruhába a papucsot, és a bámuló férj ölébe hajítottam. Feltűnt, ahogy a pasi feszelegni kezdett ültében, mint akit már szorít a nadrág, és gondoltam,tehetnénk még egy lapáttal a tűzre, mielőtt porig égnénk mindhárman....

Miközben a zene ritmusára mozgott testünk, kezeinkkel ezernyi apró gyönyört okoztunk egymásnak. Már izzott a levegő körülöttünk rendesen, mikor Andrásra pillantva megláttam,hogy már ő is harcra kész, mivel épp a nadrágjától igyekezett megszabadulni.

Vanda lassú léptekkel az ura felé indult, finoman maga előtt tolva engem, bár mikor megláttam megint András hívogatóan ágaskodó farkát, hát nem kellett a biztatás.

A lány finoman lenyomott a fotel karfájára, majd bokámnál fogva megemelte a lábaimat, és felrakta a másik karfára őket, így szinte libegtem András farka felett, aki kissé értetlenül nézett hol rám,hol meg a nejére. Ám amikor a lány kissé széttolta a lábaimat, és behajolt, hogy végigcsókolgassa a lábaimat, egészen a lüktető katlanomig, elégedetten felnyögött. A férfi kezei a mellemre simultak, forró szája a közelebb lévő bimbómat szívta be, és kényeztette az édes ajkaival.

Majd megvesztem, annyira kívántam a száját, ezért a hajába markolva húztam őt közelebb, ám a kis ügyes két legyet ütött egy csapásra, mert a csiklómat is lefetyelte, és a férje farkát is körbenyalogatta. Testem már vonaglott, mikor megéreztem először Vanda kezét, majd közvetlen utána András kemény férfiasságát a puncim bejáratánál. Megkönnyebbülve engedtem magam rá teljes hosszában, és felhördültem az élvezettől, amit okozott ez a mozdulat.

A lány nem engedett, mohó szája a csiklómra tapadt, és az ajkai közé szívva gyötört tovább, néha meg lejjebb csúszott,hogy a férje meg az én testem találkozásánál izgatott édes ajkaival mindkettőnket. Közben a pasi keze sem tétlenkedett, nemes egyszerűséggel, ám annál nagyobb örömet okozva benyúlt a neje lába közé, és vadul masszírozta a duzzadt csiklót. A lány már alig bírta szusszal, mégis lendületesen nyalt, éreztem, hogy ezt valahogy meg kell hálálnom neki. Egyre gyorsabb ütemet diktáltam, és hamarosan a csúcson voltam. Reszkettem, remegtem, zihálva vonaglottam a még mindig ágaskodó dákón, éreztem Vanda simogató kezeit a bőrömön, és megint felgyulladt bennem a tűz. Kezemet nyújtottam felé, megfogott, és lassan felhúzott a férje öléből.

- Keversz nekünk egy italt, kedves? - kérdeztem Vandától, aki természetesen rögtön a bárpulthoz ment, hogy eleget tegyen a kérésemnek. Ahogy háttal állt nekünk, végig néztem vékony, formás alakján, keskeny, mégis nőies csípőjén, és hihetetlen vágyat éreztem, hogy kényeztessem őt. Közben András is felállt a fotelből, mögém lépve hátulról mindkét kezével megmarkolta a melleimet. Felnyögtem az érintésétől, mire a nő felénk fordult, és bátorítóan ránk mosolygott:

- Mindjárt kész vagyok, kedveseim. - búgta, és tovább folytatta a koktélkészítést. Egy fürge mozdulattal kibújtam András karjaiból, és térdre ereszkedve előtte kezelésbe vettem a farkát. Szoptam pár erőteljeset rajta, és mikor már majd szétvetette a vágy, odahúztam a pultnál nekünk háttal álló feleségéhez. Gyengéden széttoltam a térdemmel a lány lábait, majd leguggolva átbújtam a formás lábak alatt, és a hátamat nekivetve a bárpultnak, vele szembefordulva nyalni kezdtem. András eközben már Vanda mögött állt,teljesen hozzásimulva és felesége apró,de formás, ruganyos melleit izgatta.

Kezeimmel megfogtam a lány csípőjét, és a nyelvem hegyével, óvatosan, lassan simogattam szét a lágy szeméremajkakat, amik közül már kidudorodva várta a kényeztetést a csiklója.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A két nő ismét az őrületbe kergetett. Vandát ritkán láttam addig ilyennek. Nagyon határozottan irányította az eseményeket, szabadon engedve az amúgy is hihetetlenül tág fantáziáját. Már akkor robbanni készültem, mikor a két istennő csak táncolt. Aztán, mikor a párom a fotel karfájára ültette Melt, és tovább folytatta a játékot, egyenesen a mennyben éreztem magam. Addig is tudtam, hogy egy nem mindennapi éjszaka áll előttünk, de ekkor már világos volt, hogy az éjszaka frenetikus lesz.

A fotel karfáján ülve Mel a párom hajába markolva húzta őt a maga lábai közé. Nagyon nem kellett húzni Vandát, mivel előtte már alaposan belenyalt a vörös démon puncijába, csak egy kis kitérőt tett a szerszámomra, néhány csók erejéig.

Aztán egyszer csak Vanda elkezdte mozgatni Melanit. Lassan ráhúzta a farkamra. Mikor lassan beleereszkedett, majdnem kinyomtam a fotel támláját. Na nem a fájdalomtól. Az a fantasztikus gyönyör, amit átéltem, az a fenomenális érzés, hogy ezt a gyönyörű puncit a párom igazította a farkam fölé, és az ismert punci hatalmas vákummal szippantotta magába a dákómat. A makkom a méhében landolt. Teljes súlyával beleült a dákómba. Közben Vanda nem tétlenkedett. Miközben Mel lovagolt, ő nyalta a nőt. Nem kis izgalom volt ez számomra. Olyan akaratot éreztem a páromon, olyan, szinte vad elszántságot, amilyet még másik nővel nem csinált.

Mel nem is bírta sokáig. Persze, nagyon aktívan hozzájárult ő is a maga kéjéhez. Miközben a mozgása gyorsult a dákómon, a párom nyelve vadul csapkodott Mel csiklóján. Aztán a démon megadta magát nekünk. Kikészítettük.

Kicsivel később Vanda már italt kevert nekünk. Én felálltam a fotelből, és hátulról átöleltem Melt, majd a melleit kezdtem masszírozni. Istenem! Azok a gyönyörű, hatalmas keblek! Ezzel együtt megéreztem, hogy most Melani kívánta meg a páromat, mégpedig nem kis mértékben. Ám meglepetésemre kifordult ölelő karjaimból, letérdelt elém, és bekapta a dákómat. Jól megszívta néhányszor, ám csak játszott velem. Még nem akart kivégezni. Játékszer voltam a két csodálatos nő kezei között. És lábai között....

Mel odahúzott a még mindig nekünk háttal álló Vandához. Hátulról szétnyitotta nőm lábait, és közöttük előre bújva, hátát a bárpulnak vetve finoman nyalni kezdte. Én közben már szorosan Vandához simultam, most az ő melleivel játszottam. Teste remegéseiből éreztem, hogy Melani jó munkát végez. Aztán, hogy ő is hasonló élvezetben részesüljön, mint előbb Mel, a lábai közé dugtam a farkam. Kaptam egy csókot a makkomra, majd kissé berogyasztottam, és alulról, Mel segítségével, egyszerűen karóba húztam a nejemet.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mel lassan megnyugodni látszott, s megkért keverjek egy italt. Amíg a bárpultnál kevertem az italokat hallottam, hogy Melani felnyög. Mosolyogva hátra pillantottam s láttam amint az én drágám már a fotel előtt áll s hátulról átölelve Melani melleit markolja. Huncut mosollyal, bátorítón közöltem, hogy rögtön kész vagyok, de alig mondtam ezt ki máris éreztem amint Mel selymes bőre a belső combjaim közt tolja szét lábaim s a következő pillanatban már át is bújt lábaim között. Hátát neki támasztotta a bárpultnak s nyelve már csiklómat ostorozta csapásaival, miközben András már mögöttem állt, szorosan hozzám simult s tenyerében két mellem kényeztette. Mel közben egyre jobban elmerült combjaim között, s a mögöttem álló párom kemény farka is lassan becsúszott, s éreztem amint egy segítő kéz, barlangomhoz illeszti s a következő pillanatban hangos sóhajjal jutalmaztam, hogy végre magamban érezhettem. Az meg, hogy Mel pajkos nyelve eközben a csiklómon játszott, még jobban megőrjített. Remegő testem átjárta a forróság.

Már egyikünket sem érdekelték a koktélok, elragadott bennünket ismét a vágy hulláma. András tudta, hogy ebben a pózban gyorsan elér a vég, s érezte rezdüléseimből, hogy Mel sem tétlenkedik, könyörgőn nyöszörögve vonaglottam kettőjük közt. Életem értelme lassított kicsit a tempón s Melani is egyre finomabban ért hozzám, majd egyszer csak kibújt a lábaim közül s eltünt a bárpult túloldalán. Utána fordultam tekintetemmel s láttam amint a hűtőhöz lép s a tejszínhabos flakont kiemeli belőle összekacsintva Andrással. A következő pillanatban párom felkapott s egy mozdulattal az asztal tetejére fektetett. Mellkasom zihálva emelkedett, miközben András kezei végig siklottak testemen, s eközben Mel is odaért hozzánk. Egy mozdulattal lepattintotta a habos flakon tetejét s megnyalva szája szélét egy - egy halmot nyomott mindkét mellbimbómra, majd finoman kidugva nyelvét kéjesen nyalni kezdte róluk a habot. Párom eközben már felemelte mindkét lábam a vállára s olyan símán siklott újra belém mintha épp csak egy szusszanásra húzta volna ki farkát az imént. Szemeit közben nem tudta levenni Melani gyönyörű tejszínhabos ajkairól, melyek egyre mohóbban falták rólam a habot.

Néhány perc múltán már egyetlen csepp sem maradt rajtam, s ekkor fellépett a székre, majd egyik lábát feltette az asztalra s a következő adag tejszínhabot a gyönyörű dombja közepére nyomta. Két kézzal nyúltam utánna s a fejem fölé térdeltettem, nem ellenkezett. Széttárta combjait s nyelvem mohón nyújtottam a tejszínes gyönyörűség felé. Minden cseppet le akartam nyalni róla, lassan és élvezettel. Azt hiszem Andrást már a látvány is erősen tüzelte, mert tempója lassult egy kissé, de nem bántam egy cseppet sem, hosszan akartam érezni ezt a különleges gyönyört......

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A lány remegése csak még jobban feltüzelt, és már épp folytattam volna a nyalakodást, mikor észrevettem, hogy a kedves férje is csatlakozott hozzánk, és farka már türelmetlenül igyekezett párja combjai között az édes bejárat felé. Kezemmel végigsimítottam a golyóin, kicsit eljátszadoztam velük, majd gyengéden "útba igazítottam", és örömmel láttam, ahogy besiklik Vanda hüvelyébe, aki finom kis sikolyokkal adta tudtunkra: bizony nagyon is élvezi, hogy mindketten kényeztetjük.

Ahogy nyelvem játszadozott Vanda csiklóján, eszembe jutott, hogy maradt még tejszínhab a hűtőben a kávézásunkból, amit kár lenne elpazarolni. Vonakodva bár, de mégiscsak kibújtam a lány formás combjai közül, megkerestem a habos flakont a hűtőben, és édes kis halmokat nyomtam a nő formás melleire. Hallottam a férj kéjes nyögését, mikor éhesen ráhajoltam felesége mellére, hogy leszopogassam róla a habot, és az előttem fekvő test rezdüléseiből láttam, hogy már nem húzzák sokáig: hamarosan eléri őket a kielégülés. Ha már a kezemben volt a hab, gondoltam, miért kéne megfosztani magamat is a gyönyörtől, és egy eszement gondolattól vezérelve egyik lábammal megtámaszkodtam egy széken, a másikkal feltérdeltem a pultra, és jókora adag habot nyomtam a lábaim közé.

Ingerlően kitoltam a csípőmet, és vártam, ki csap le rám hamarabb....

Vanda kezét éreztem hamarosan magamon, ahogy türelmetlenül húzott magára, és amint fölé kerültem, máris mohón az ölembe temette arcát, és vadul nyalni kezdett. Egy pillanatra mintha megállt volna az idő körülöttem, mert éreztem András pillantását a hátamon, és éreztem, hogy lassul a mozgása. Talán nem tud kétfelé koncentrálni????

A lány ujjai belemélyedtek a csípőmbe, úgy szorított magához, én meg majd eszem vesztettem, olyan átéléssel csinálta. Fenekem kicsit megemeltem, mikor András kutató ujjai a puncimhoz értek. Előrehajolt, szinte ráfeküdt a nejére, hogy elérhessen, úgy dugta tovább a lányt, és ujjazott engem hátulról.

Vanda egy pillanatra abbahagyta a nyalást, de csak hogy egy hangos sikoly elhagyhassa az ajkait, aztán újra rátalált nyelvével a csiklómra. Párja zihálásából tudtam,hogy már nem bírjuk sokáig, de nem is csoda, hisz elég mozgalmas órákat tudtunk már magunk mögött.

Hirtelen, mintha fejre állt volna az egész szoba: saját sikításom keveredett Vandáéval, András állati hörgése visszhangzott a falakon.

Mindhárman ziháltunk, testünk verejtéktől csillogott. András segített leszállnom a pultról, de alig bírtam lábra állni, úgy remegtem. A feleség még mindig a pulton feküdt, gyönyörű teste nedvesen csillogott, haja zilált volt, de a szeme csak úgy ragyogott az átélt gyönyörtől.

A pasi közben már kiment a konyhába, és három pezsgővel telt pohárral tért vissza.

Koccintottunk, és mindhárman szinte egy szuszra hajtottuk fel a hűs nedűt.

A szememmel az órát kerestem, és döbbenten láttam, hogy hajnali fél 4 volt már.

Sajnos mennem kellett, mert 8-kor indult a gépem, de előtte már ki kellett érni két órával a reptérre. Megkerestem a ruhámat, és fájó szívvel búcsút vettem a háziaktól.

Vanda melegen magához ölelt, majd András lépett hozzánk, és erős karjai közé vont mindkettőnket.

Megbeszéltük, hogy meglátogatnak, hogy viszonozhassam azt a sok kellemes dolgot, amit ők nyújtottak nekem.

Csengetés szakította meg a meghitt pillanatot: megérkezett a taxim.

Még egy gyors csók, egy ölelés, és elköszöntem tőlük.

A kocsiból hátranézve integettem még nekik, míg el nem tűntek a messzeségben.

Reményekkel telve utaztam haza, hogy hamarosan újra látom őket, és megint együtt lehetünk hárman: párban.

Tartalomjegyzék