Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor a limuzin begördült az utcánkba, már tudtam, hogy nem lesz egyszerű az estém. Az új lovagom jön így elém, és ha már így kezdődik ez az este, nem lehet egyszerű maga a folytatás sem...


Kiöltöztem szépen, elegánsan, de kihívóan. Hosszú bordó bársony ruha van rajtam, majdnem derékig felsliccelve. A ruha felső része mélyen dekoltált, és az egyik vállamnál a ruha hosszú ujjban végződik, míg a másik vállamnál csak egy vékony pánt tartja, és az egész karom szabadon van.


Egy nagyon csillogó, szemet vonzó nyakláncot vettem fel, ha nem lenne elég szemet vonzó már így is ez a ruha. Nagyon izgatottan várom, hogy végre újra láthassam azt a nagyon jóképű pasit...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tudtam, hogy újra látni fogom Őt.

A tegnapi bálban többször is éreztem a pillantásán, hogy felkeltettem az érdeklődését.

S ma amikor elküldtem érte a limuzinom, biztos voltam benne, hogy újra látni fogom csodálatos alakját, mely elkápráztatott tegnap, gyönyörű, igéző szemeit, s azokat a gyönyörűen telt kebleit...

Amint megállt a kocsi a házam előtt, s kiszált belőle a Nő, biztos voltam benne, hogy méltó ékszere lesz kastélyomnak...

Gyönyörű elegáns, de kihívó ruha volt rajta, mindent engedett látni, de ugyanakkor visszafogott is volt.

Elé siettem a szemébe néztem, amely már szinte lángot vetett, megfogtam a kezét és bevezettem a nappaliba.

Helyet foglalt velem szemben, kihívóan, kacéran, éreztette, hogy miért jött.

Intettem az inasomnak, hogy elmehet, majd én szolgálom ki a vendégemet.

Mivel kínálhatlak meg? -kérdeztem

S Ő a legfinomabb vörösbort választotta.

Igyunk a mai esténkre - mondtam, mire gyengéd mosoly volt a válasz

A poharaink összecsendültek és....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újra meg kellett állapítanom, hogy gyönyörű a pasi kastélya. Nem is értem, a mai korban hogy lakhat valaki ilyen... ilyen varázslatos helyen. Teljesen más hangulatba kerül egy ilyen helytől az ember.

Nem csalódtam ma sem benne, a tegnapi kellemes este után, amikor is úriemberként viselkedett. Bevezetett a nappaliba és hellyel kínált. Gondoltam, ha már ilyen ruha van rajtam, élek is az általa kínált lehetőségekkel. Finom mozdulattal raktam keresztbe a lábam, és ő persze minden mozdulatot figyelt.

Már tegnap is nagyon tetszett benne, hogy mindenre figyel, valahogy mindent észrevesz. Ahogy a kihívó és vonzó nyaklácomat is többször elismerő pillantással mérte végig.

- Mivel kínálhatlak meg? -kérdezte. Én vörös bort kértem. Nem is tudom miért... Valahogy az illett ehhez az ördögien varázsos estéhez.


Kitöltötte, majd odahozta a bort. Csendültek a kristály poharak, és ő mélyen a szemembe nézett. Ivott egy kortyot, ahogy én is, de végig egymás szemébe fúrtuk a tekintetünk. Szinte beszélt a szeme. Nem tudom honnan, nem tudom hogyan, de pontosan tudtam mit érez, mit gondol.


Letettük a poharakat és ő közelebb lépett. Kezet csókolt, majd megkérdezte...

- Körbe vezethetem szerény hajlékomban?...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint koccintottuk, mélyen a szemébe néztem, azt akartam, hogy érezze, ma itt milyen kéj, gyönyör fog rá várni. Keményen és bájosan álta a tekintetem, a szemei azt suttogták nekem: Tessék itt vagyok, a tiéd vagyok, tégy velem bármit.

Egy korty bor után láttam rajta, hogy nem akar órákat beszélgetni, s felajánlottam, hogy körbevezetem a hajlékomban.

Azt mondta:

- Épp erre akartalak megkérni, nagyon kíváncsi vagyok.

Éreztem, hogy nem a konyhámra kíváncsi, ezért rögtön a hálószobam felé vettem az utam.

Ő gyöngéden belémkarolt, az érintésétől megborzongtam, hagytam, hadd érjen össze a testünk....

-Most megmutatom Neked a házam legféltettebb kincsét, a hálószobám.

Amint beléptünk láttam rajta, hogy ez még őt is meglepte, nem is beszélve arról, amikor a fürdőben észrevette a telt kádat pezsgőfürdővel, s a víz tetején úszó rózsaszirmokkal.

Nem kérdezett semmit, de ahogy rámnézett már válaszoltam is.

- Természetesen kipróbálhatod....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy belekaroltam, mintha megremegett volna a teste, de már el is indultunk a körúton, így nem gondolkoztam tovább ezen a dolgon. Meg kell hagyni, a kastély minden része kiváló izlésről árulkodott. Mindegyik szoba, helyiség, folyósó hangulatos volt. Ahogy rám nézett a pasi, úgy éreztem, a vesémbe lát... És nem is tévedtem nagyot.

- Most megmutatom Neked a házam legféltettebb kincsét, a hálószobám. - mondta, és én éreztem, hogy belepirulok. Igaz, ez illett a ruhámhoz, mégis bután éreztem magam. Felnőtt emberek vagyunk. Tegnap amúgyis szikrázott körülöttünk a levegő. Én mégis úgy izgulok, mintha először lennék férfi közelében.


Hamar elértük a hálószobát, ami a méretét nézve, inkább háló teremnek illet volna nevezni. Hatalmas baldachinos ágy, rajta selyem párnák. Megcsodáltam ezt a remekművet, és kéjes érzés futott át rajtam.


Szemem sarkából láttam valamit. Odanéztem. A fürdő volt az, hatalmas káddal, rajta hab és rózsaszirmok. Romantikus, érzéki és izgató volt már maga a látvány is. A férfi felé fordultam és ő már válaszolt is...

- Természetesen kipróbálhatod.... - mondta mosolyogva. Én gondolkodás nélkül vettem arra az irányt.


Hirtelen álltam meg a fürdő ajtajában. Tudtam, hogy a férfi még nem jön utánam, hagyja, hogy én fedezzem fel a helyet. Ruhában mégsem fürödhetek. Ezt orvosolandó, lecsuszattam mindkét vállamról a ruhát, mely lágyan omlott a lábaimhoz. Kibujtam a szandálomból. A melltartótól megszabadultam, de az apró fehérneműt egyenlőre fent hagytam. A hátamom éreztem a férfi átható tekintetét.


Lassan léptem be a kádba, és közben oldalra fordítva a fejem kérdeztem tőle:

- Nem csatlakozik hozzám, édes Lordom?!

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Láttam rajta, hogy kicsit zavarban van, de látta, hogy nem megyek utána, s egy hirtelen mozdulattal ledobta magáról a hosszú estélyi ruháját.

Gyönyörű, hosszú, izmos lábai voltak és a teste is rugalmas, érződött rajta, hogy nagyon figyel az alakjára.

Amint levette a melltartóját, éreztem, hogy a farkam a nadrágomban ágaskodni kezd...

Ahogy elképzeltem, gyönyörű, telt, és kemény cickói voltak, s a mellbimbó udvara maga a csoda. Szinte kiemelkedett a melleiből, mintha egy új domb keletkezett volna egy tűzhányó tetején...a tangáját nem vette le, de sebaj.

Belépett a kádba, majd felém nézett.

A szemei is árulkodtak a gondolatairól, de ezeket szavakba is formázta:

- Nem csatlakozik Hozzám, édes Lordom? - suttogta.

Nem kellett nekem sem kétszer mondani, gyorsan megszabadultam a ruháimtól, úgy hogy közben végig a szemét néztem.

Éreztem rajta, hogy nekem sem kell szégyenkeznem....

Én az alsónadrágom is levettem - tudtam hogy ez lesz a sorsa - és amikor elővillant teljes életnagyságban férfiasságom egy halk sikolyt hallottam.

Beléptem a kádba a Hercegnőm mellé, majd úgy áltam meg, hogy elérjen a kezeivel.

Ő nem is várt sokáig, a szemembe nézett és gyengéden megsimogatta a falloszom, amely már nagyon várta a kényeztetést.

Nem is kellett rá sokáig várni.

A nő azonnal a szájába vette ágaskodó szerszámom és elkezdett a nyelveivel játszani vele....

-Istennő vagy... - mondtam, és mélyen a szájába toltam a kéj rúdját.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kellett a Lordnak könyörögni, hamar levetette magáról ruháit. Magas volt, és nagyon izmos. Arányos felsőtest, lapos has, formás, izmos lábak. Hmmm, igen kedvemre való, gondoltam magamban. Csodálatomnak akkor adtam hangot, mikor a férfi levette alsó nadrágját is, és előtűnt a méretes, ágaskodó farka. Halk sikoly hagyta el a számat, mert eléggé megdöbbentett a mérete. Nem volt egy kis darab...

Belépett mellém a kádba, és én rögtön simogatni kezdtem őt. Kezembe vettem méretes szerszámát. És ahogy játszottam vele, már meg is kívántam. Letérdeltem hát elé, és a számba vettem. Nyalogatni, szivogatni kezdtem. Meg is lett a hatása...:

- Istennő vagy... - suttogta halkan, két nyögés között. Kezemmel simogattam a testét. Ő megfogta a fejem és még mélyebbre tolta a számba a farkát. Ölem már izzott, vágyott az érintésére, behatolására.


Mikor már úgy éreztem, kellőképpen felizgattam a Lordot, abba hagytam az orális kényeztetést. Kicsit eltávolodtam tőle, és leültem a vízbe. A habok eltakarták testem nagy részét.

Ő még állt ott egy ideig és csak nézett engem. Levettem a tangát és kitettem a kád szélére, közben kihívóan néztem rá, és élvezettel figyeltem, ahogy követi kezem mozdulatát...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy a farkammal játszott, ahogy szívta, ahogy óvatosan bele-bele harapott a vesszőmbe, ahogy mindeközben a kezeivel maszírozta a golyóim,s ahogy ezalatt végig a szemembe nézett, éreztem, hogy ha ezt tovább folytatja, azonnal el fogok élvezni.

Már épp ki akartam húzni a szájából ágaskodó dorongom, amikor abbahagyta a kényeztetést, hátrább húzódott és kacér mosoly tekintetében levette a tangáját, amit a kád szélére tett.

Szemei már elhomályosodtak a vágyakozástól, gyengéden felemelte a csípőjét, jelezve ezzel, hogy ő már kész a behatolásra.

Nekem sem kellett kétszer mondani, beültem mellé a kádba, a két tenyeremmel a csodás és kerek popsija alá nyúltam.

Gyengédem megemeltem, hogy a víz tetején a habok közül kivillant a rózsaszín nyílása, majd a farkam fölé illesztettem és beleereszetettem a bájdorongomba.

Nagyon ki lehetett már éhezve, mert egy hallható cuppanással tövig ráhúzta magát és rögtön elkezdte a kőröző, vonagló mozdulatait.

Szinte fájt, ahogy mozgott rajtam, de kéjes volt ez a fájdalom. A kezeim rögtön megtalálták a duzzadó melleit, s a szám sem maradt tétlen, a bimbóit vette kezelésbe, amelyek már úgy álltak, mintha acélból lettek volna.

A nő teste lassan vonaglani kezdett, remegett minden porcikája, éreztem, hogy közelít az orgazmus felé.

Nem akartam még hogy elélvezzen, így lelassítottam a mozgását, s megszólaltam:

- Csak a hüvelyeddel szorítsd a faszom, drágám, érezz magadban, érezd hogy a testem a tiédből nőtt ki, játsz az izmaiddal.

Láttam megértette a vágyamat, mert betartotta a kérésem, sőt az egyik kezével a golyóimat kezdte simogatni, miközben mértetes szerszámom tövig a nedves puncijában terpeszkedett.

Hiretelen felálltam, megfogtam két kezemmel a fenekét, megemeltem, majd visszaengedtem. Látszott rajta, hogy ezt már nem bírja sokáig, elkezdett sikongatni, a körmeit a hátamba mélyesztette, és vonaglani kezdett rajtam.

Hatalmas sikoly kiséretében élvezett el, s a teste hosszú percekig remegett még rajtam.

Látta, érezte, hogy nekem még több kell a teljes gyönyörhöz, leszállt rólam és kacéran hátat fordított nekem, hogy éreztesse kész a folytatáshoz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felemeltem a csípőm, hogy ezzel a mozdulattal is hívjam, hogy tovább ingereljem. És a férfi jött is. Beült mellém a kádba és magára húzott. Szinte felnyársaltam magam a farkával, már annyira kívántam. Tempósan kezdtem rajta mozogni, az agyamat elöntötte a kéj és az élvezet egyvelege. Már nem is tudtam gondolkodni. A férfi viszont igen, és éles látó szeme most is kiszúrta, hogy közel vagyok az elélvezéshez. Így megállított, felemelt, a fenekem alá nyúlt és úgy kezdett huzogatni a farkán. Ettől elvesztettem a fejem, sikongatni kezdtem, a hátát karmolásztam az élvezettől. Nem is kellett már sokat lovagolnom rajta, hamar átjárta testem az orgazmus keltette gyönyör... Hosszan remegett még a csúcspont elérése után is a testem...


Ahogy leszálltam róla, láttam rajta, hogy neki ennél több kell. Megfordultam hát előtte, háttal voltam neki. Le is térdeltem, hogy még könnyebben hozzám férjen.

Hátra néztem a vállam fölött, hogy mit szól ehhez a pózhoz. Szemében szenvedélyes fény villant. Megfogta két oldalról a derekam, és először finoman, majd egyre gyorsuló mozdulatokkal kezdett kefélni hátulról. Én eleinte megtámaszkodtam a kád szélében, majd felemelkedtem és a két kezét a melleimre raktam. Ettől mintha még jobban begőzölt volna, hangosan elkezdett nyögni, amivel csak még inkább fokozta a kéjes érzést bennem, és gyorsabban kezdte járatni bennem méretes szerszámát...

- Igen édes... csináld még.... - nyögtem elfúló hangon...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Engedve a hívó tekintetének nem várattam soká, bedugtam a szerszámom hátulról a lucskos pinájába, s nem kímélve magamat, s Őt sem vadul, hatalmas tempóban kezdtem el kefélni az amúgy elég szűk lukacskát.

Én is jajgattam már a gyönyörtől, de ahogy azt a tantra tanításában megtanultam szabályoztam az orgazmusom. Hatalmasat élveztem a pinájában, de a farkamból nem jött ki még semmi, s így tovább tudtam folytatni a megkezdett tevékenységem.

Látta rajtam, hogy még nincs itt a vége, s kérte: -Édesem csináld még!

De most mielőtt a farkam újra belelendült volna hátrébb húzódtam, s elkezdtem nyalni a rózsaszínű, selymes és nem utolsó sorban nedves puncikát.

Ha éltetek még finom kéjnedvet a szátokban, akkor el tudjátok képzelni mit is érezhettem.

Nem volt elég, amit a nyelvemmel elértem, bedugtam hát az ujjaimat jó mélyre a nyílásába, s szinte kikanalaztam, s a számba csöpögtettem a nedveit.

Ahogy nyaldostam a punciját egyszerre csak azt éreztem, hogy a feneke apró lukacskáját nyalom. Azt hittem én tévedtem el, de amint rápillantottam, láttam hogy szó sincs itt véletlenről.

Csak úgy remegve kínálta fel nekem a hátsó bejáratát is.

Persze nem haboztam előbb a nyelvemmel, majd a puncikájában megnedvesített ujjaimmal izgattam fel a teljesen szűk nyílását.

Vágyakozón rám nézett, s megkérdeztem Tőle:

-Szeretnéd Drágám?

-Akarom - volt rá a határozott válasz.

Nem vártam tovább és a harcra kész farkam lassan, de határozottan vezettem be a hátsó kapun.

Csak a halk sóhajtását hallottam ezután...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszméletlen tempót diktált a pasi és én könnyedén tartottam vele a ritmust. Hangjából, teste jelzéseiből érztem, hogy elélvezett, de mégsem éreztem bennsőmben, hogy belém élvezett volna. Nem értettem a dolgot, de miután nyelvét éreztem a puncim vágatán.... minden más gondolat kiszállt a fejemből, csak a nyelvét és később finom ujjait éreztem csak magamban. Nagyon hozzáértően kényeztetett... remegett már a lábam és gondoltam egy merészet, picit helyezkedtem és felkínáltam neki a fenekem is. Beletemetkezett a hátsó lukba. Először a nyelvével izgatta, majd az ujjával tágította a hátsó lukam. Már égtem a vágytól, ami most sem marad titokban előtte. Csak egy pillanatig állt meg kérdőn:

- Szeretnéd Drágám? - kérdezte.

-Akarom... - tört ki belőlem az izgalomtól felhevült hangon a válasz.


Lassan vezette belém a kemény farkát, finoman csinálta, érezte, hogy nem járt ott még előtte senki sem. Nyögéseiből tudtam, hogy eszeveszetten izgatja szűk hátsó lukam. Mikor már teljesen bennem volt, megállt picit, hagyta, hogy szokjam az érzést a méretet. Majd lassan mozogni kezdett bennem, kezével pedig visszatért a pinámba... Erősen kezdett ujjazni, amitől annyira felizgultam, hogy én kezdtem el mozogni a farkán, egyre gyorsabban és gyorsabban, ahogy ő diktálta az ütemet... Nem tudtam, hogy mit fog még kitalálni, milyen kéjes élvezetekben részesít engem és én őt... de már a gondolattól is bizseregni kezdtem.

- Csináld még édes.....keményen.... - nyögtem hangosan...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Csináld még édes.....keményen.... - nyögte hangosan..., amikor a farkam a fenekében az ujjaim a pinájában munkálkodtak egyszerre.

Isteni érzés volt a pinájában lévő ujjaim maszírozták a faszom, mely a popsiját kefélte.

fantasztikus volt.

- Gyere drágám vedd át a farkam maszirozását -mondtam neki parancsolón, hisz a kezeim már ismét a követelődző melleit gyömöszölték.

Félelmetes volt amit csinált. mind az 5 ujját bedugta szűk nyílásába, s így szinte körbe fogta a bájdorongom.

Én ettől teljesen bevadultam. Ilyet még sosem éreztem, s kezemmel megfogtam a haját, s annál fogva rántottam mégjobban a farkamra a vonagló testét.

Sikított, üvöltött, de éreztem, hogy ez nem a fájdalom, hanem a kéj hangjai.

Tudnia kellett amikor elfogadta a meghívásom, hogy a pokolba fog jönni...

De nem látszott rajta a meglepetés semmi jele sem, pedig keményedett a szorításom, de a nőm élvezte ezt láthatólag, sőt éreztem a testén, hogy sokkal jobban megfeszül.

- Baszd már szét a seggem!-tört elő belőle a hozzá nem illő mondat, de nem haragudtam ezért, sőt.....

Ezen felbuzdulva, fokoztam a tempót, s irtózatos sebességgel kezdtem a mozgást...

ki-be, ki-be...

Szinte már a farkamon lévő hámrétegek kezdtek lekopni a szűk végbélnyílásának szorításától, de ki törődött vele.

Éreztem, hogy most már tényleg közeleg a vég.

Ő is belelátott a gondolatomba, megfordult és bevette a farkam a szájába, s legnagyobb csodálatomra bekapta tövig.

A nyelőcsövében volt a vége, a nyakán láttam, ahogy a farkam kidudorodik....

-Élvezz a számba, édes, akarom a nedved az utolsó cseppig...

És észveszejtő szopásba kezdett...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Gyere drágám vedd át a farkam maszirozását. - mondta és én azonnal cselekedtem is. Meg is lepődött azon, amit csináltam, de egy pillanat múlva már lehunyt szemmel élvezte a kényeztetést. Megfogta a hajamat és annál fogva húzott magára. Nem is sejthette, hogy ezzel is csak még jobban felizgat...

- Baszd már szét a seggem! - mondtam neki, vagy inkább parancsoltam. Magam is meglepődtem egy pillanatra ezen a kitörésen, de már tényleg nagyon kívántam a férfit. És ő, mint egy megvadult állat, úgy kezdte el kefélni a seggem, de akkor pont arra vágytam. Teljesen elöntötte testemet a kéj... ezt ő is megérezte, és ettől még szenvedélyesebb lett.


Egy idő után éreztem, hogy megváltozik a mozgása, etőteljesebben kezdett lökni. Sejtettem, hogy közel jár az elélvezéshez, így megfordultam és a számba vettem a farkát. Tövig bekaptam párszor, majd ránéztem, tekintetem az övébe fúrtam... Majd halkan ezt mondtam neki:

- Élvezz a számba, édes, akarom a nedved az utolsó cseppig... - majd, meg sem várva, hogy esetleg válaszoljon, szopogatni, nyalogatni, szívogatni kezdtem a farkát. Kezemmel közben játszottam a golyóin a másikkal pedig a testét simogattam.


Nem is gondoltam, hogy ilyen estém lesz, és valahol tudtam, hogy ez még közel sem a vége. Nem tudtam, hogy milyen pokolbéli élményeket tartogathat számomra ez a férfi, de mindennél jobban fellángolt bennem titkai utáni kíváncsiság.


Megfogtam a kezét, és a tarkómra tettem, jelezvén, hogy ha akarja, fogja meg a hajam és irányítsa, hogy mit csináljak. Egy pillanatig hezitált csak, aztán határozottan de nem fájdalmasan belemarkolt a hajamba és irányítani kezdett. Hol mélyebben vettem a számba a kőkemény farkát, hol csak kívülről játszottam vele, simogattam a nyelvemmel.... amit csak megkívánt...

Néha fel is néztem rá, ő pedig lenézett rám. Pillantásunk találkozott és én újra azt éreztem, hogy így is tudjuk, mire gondol a másik...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogtam a fejét, amit Ö tett a tarkójára, megmarkoltam a haját és irányítottam a mozgását, jeleztem, hogy épp mit csináljon. Hol mélyebben dugtam a szájába a kőkemény farkamat, hol csak kívülről játszhatott vele, simogatta a nyelvével a golyóimat is.... amit csak megkívánt...

Néha le is néztem rá, ő pedig felnézett rám. Pillantásunk találkozott és én újra azt éreztem, hogy így is tudjuk, mire gondol a másik...

De ami bekövetkezett arra még a legvadabb képzeletembe sem számítottam...

Látta rajtam, hogy nagyon élvezem a gigantikus szopását, főleg, amikor a farkam a szűk nyelőcsövében mozgott, éreztük mindketten, hogy közeleg a vég, hogy most tényleg megkapja azt amire régóta vágyott, a férfinedvemet.

Nem is gondolkodtam, hogy hova eresszem a nedüt, annyira egyértelmű volt, hogy a szájába akarja, hogy lenyelhesse az utolsó cseppig. Miközben idáig eljutottam gondolatban, miközben éreztem, hogy elindilnak a kis ostorosok a gerincemből kifelé a Hercegnőm ujjai egy határozott, de óvatos mozdulattal becsúsztak a fenekem nyílásán. Kimondhatatlan üvöltés tört ki belőlem, azt hittem belehalok a kéjbe, fel akartam ugrani a gyönyörtől, de Ő nem hagyta, keményen tartotta a fenekem, egyik kezével tartva kívülről, a másikkal az ujjaival belülről, a szájához szorított keményen és a fehér folyadék egyenesen a nyelőcsövében landolt. Kicsit kijjebb húztam, hogy az adagom második fele a szájába kerüljön, hogy érezhesse az ízét, aminek láthatóan nagyon örült, s nagyon hálás volt érte.

Kitátotta a száját, s megmutatta nekem a nyelvén, hogy mit is kapott tőlem.

Felemelkedtünk az addigra már kihült vízből, s hatalmas csókolódzásba kezdtünk. A csókja keserű mandula ízű volt, ami szintén újdonságként hatott számomra, mert eddig még nem ízleltem soha a saját nedvem....

Nagyon hálás voltam érte, és miután megtöröltem a testét egy fürdőlepedővel, arra gondoltam ideje lenne, hogy megismerje a pokoli élvezeteket....., amiért ma idejött hozzám.

Felemeltem mindkét kezemmel, Ő átölelte a nyakam, s azt mondta:

- A tiéd a testem, s a lelkem is, azt tehetsz Velem most amit csak akarsz, tégy belátásod szerint, a szolgád leszek, vagy az Úrnőd, ha azt akarod.

- Gyere kedves, meglátod élvezni fogod, élvezni fogjuk-mondtam, s kezemben a nővel beléptem a hálóteremben.

Erre még Ő sem gondolt, a fürdésünk alatt a szolgám meggyújtott két fáklyát, mely sejtelmesen megvilágította a helyiséget. Félelmetes látványt nyújtott a félhomály, s amikor letettem Őt a baldahinos ágyra a szemei megakadtak az ágy lábaihoz erősített kötelek látványán...Ekkor megint én lepődtem meg, hisz a Hercegnőm felült és lenyomott maga alá az ágyra...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten nagyon élveztük ezt a gyengédnek éppen nem nevezhető orális kényeztetést. Gondoltam egy merészet, és kezem elvándorolt Lordom formás fenekéhez. Jó alaposan megfogdostam, megmarkolásztam, majd kezem a feneke két partja közé tévedt. Finom, de határozott mozdulattal dugtam belé az ujjam. Nem is számítva olyan elementáris hatásra, mint amit okoztam ezzel neki. Egyből éreztem, hogy ezzel nagyon beletaláltam a dologba. Próbált szabadulni a rátörő erőteljes kéjhullámtól, de én nem hagytam, addig szoptam keményen a farkát és ujjaztam a fenekét, míg az első adag nedve a torkomban nem landolt. A második hullámot már a számba kaptam. Mint egy igazi pornó filmben, megmutattam neki a fehér lét a számban, majd lenyeltem az egészet.


Észre se vettük az eszeveszett szeretkezés közben, hogy kihült a víz és minden hab eltűnt. Felemelkedtünk, és vad csókolózásba kezdtünk. Lordom felemelt és én átöleltem a nyakát. Csak úgy zubogtak fel belőlem a szavak...

- A tiéd a testem, s a lelkem is, azt tehetsz Velem most amit csak akarsz, tégy belátásod szerint, a szolgád leszek, vagy az Úrnőd, ha azt akarod.... - mondtam neki búgó hangon.

- Gyere kedves, meglátod élvezni fogod, élvezni fogjuk.-mondta Lordom, s felemelt és beléptünk a hálóterembe.


Fáklyákkal volt csak megvilágítva, nagyon ördögi hatást kelltett így a szoba. Puhán letett az ágyra, s mikor körül néztem, megláttam a köteleket az ágy végében. Villámgyorsan futott az át az agyamon a gonosz ötlet és már nyomtam is le édes Lordomat az ágyra. Az egyik kezét szorosan, de nem fájdalmasan kötöttem ki az ágyhoz, nem kis meglepetésére.

- No mi az édes Lordom?! Nem számított rá, hogy hirtelen veszem át az uralmat maga felett?... - kérdeztem gonosz mosollyal az arcomon.

A dereka két oldalán térdeltem eddig, most pedig felemelkedtem és lassan közelítettem felé. Úgy helyezkedtem, hogy a puncim a szája előtt legyen. Kapott egy párnát is a feje alá.

- Tiéd a lehetőség, hogy kitaláld, mire és hogyan vágynék most.... ha nem találod el, kikötözöm a másik kezedet is...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint lenyomott az ágyra az egyik kezemet szorosan, de nem fájdalmasan kikötötte az ágyhoz, nem kis meglepetésemre.

- No mi az édes Lordom?! Nem számított rá, hogy hirtelen veszem át az uralmat maga felett?... - kérdezte gonosz mosollyal az arcán.

A derekam két oldalán térdelt eddig, most pedig felemelkedett és lassan közelített felé. Egy párnát tett a fejem alá és a pinájával a számra ült. Keményen rámfeszítette a nyílását, szinte alig kaptam levegőt.

Tudtam mi a feladatom, lüktető puncija közölte velem a mozdulataival is a vágyait, de azért, hogy tudjam a dolgom megerősítette szavakkal is.

- Tiéd a lehetőség, hogy kitaláld, mire és hogyan vágynék most.... ha nem találod el, kikötözöm a másik kezedet is...


Én bár nagyon is jól tudtam a dolgom most már akartam a teljes kiszolgáltatottság érzését, s nem engedelmeskedtem.

Összeszorítottam a szám, s nem okoztam neki gyönyört.

Ideges lett, leszállt rólam, s mivel a kezeimmel -megjátszásból- le akartam lökni magamról, az amúgy nagyon kéjes tehert, megfogta a másik kezemet és azt is kikötözte.

Így már nem tudtam védekezni - persze ki is akart...- és mivel visszaült a számra, bedugtam kéjes pinájába a nyelvem, sőt bele is haraptam finoman a csiklójába.

Erre megint begurult:

-Finoman Te állat-mondta feldúltan, de láttam, éreztem, hallottam a hangján, hogy csak játszik velem.

De hogy tudjam ki az úr a háznál rámhajolt, s beleharapott a még csak félkemény farkamba.

Felszisszentem a fájdalomtól, bár meg kell mondani, hogy ugyan teljesen új, mégis kellemes volt ez a kéjes fájdalom.

Eddig a nőket én kötöztem meg, hogy tehessek velük bármit, ami a gyönyörszerzésem szolgálja, de most ez a fordított helyzet még izgalmassabbá tette a helyzetet. A pokolban az ördög kerül kiszolgáltatott helyzetbe...

Milyen a világ?

Kurva izgalmas....

Eljátszva, hogy kicsit meg vagyok szeppenve izgalommal és meredező farkammal együtt vártam a pokoli folytatást...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

És bár nagyon is jól tudta a férfi a dolgák, úgy éreztem, hogy most már akarta a teljes kiszolgáltatottság érzését, s nem engedelmeskedett.

Összeszorította a száját, s nem okozott gyönyört. Hirtelen "harag" gyúlt bennem. Hát ezt akarja? Legyen hát!... Kikötöztem a másik kezét is. Majd visszaültem oda, ahol az előbb is voltam, az édes szájára, és újra odakínáltam magam. Most másképp reagált, mint az előbb, teljes szenvedélyét beleadta minden mozdulatába... hevesen kezdett nyalni, szopogatni a csiklómat, amit meg is harapodt kicsit.

- Finoman Te állat! - mondtam neki, bár semmi harag vagy megvetés nem volt a hangomban, inkább csak elfolytott szenvedély és feltörni készülő kéjhullám.

Kölcsön kenyér visszajár alapon én meg fogtam magam és beleharaptam a félkemény farkába. Ettől felszisszent, majd azt vettem észre, hogy ettől a harapástól még keményebb kezdett lenni a szerszáma. Felhúztam a szemöldököm kissé... nofene.. ezek szerint, ez bejön a pasinak. Hát, rajtam ne múljék... Gondoltam magamban, de megszakította a gondolat sort egy erőteljes nyelvcsapás, amely pinám mélyéig hatolt. Ettől felsikoltottam...


Viszonzásul rávetettem magam a férfi hivogatóan meredező farkára és erősen szopni kezdtem. Kezemmel közben végigsimítottam az oldalán, izmos lábán, combján... majd a golyóival kezdtem játszani. Nyögéseket hallottam, vagy inkább érzékeltem, mert a puncimba sóhajtozott édes Lordom.


Mikor éreztem, hogy újra közel lenne már a vég, leszálltam a szájáról, és a farka fölé guggoltam. Nem ültem még bele, csak a makkját fogadtam magamba, azon lovagoltam egy ideig. Láttam a szemében az eszelős vágyat, hogy már belém akar hatolni. Csípőjét is mozgatta, hátha belém tudja döfni keményen álló farkát... de én fokoztam még vágyát, majd egy hirtelen mozdulattal ültem bele... Lehunyta szemét és felnyögött....

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A harapástól ismét teljesen megkeményedett hímtagom, s mivel a Hercegnőm nem hagyta abba a kéjes gyötrését, én sem voltam rest, és megadtam a számra tapasztott lukacskának, ami járt neki, amire vágyott. Haraptam, nyaltam, mélyen benyomtam a nyelvem a hüvelyébe, ott bent forgattam, ahogy tudtam, de néha abba kellett hagynom, mert a beleharapott a kis vámpír a golyóimba is és megvonaglott a testem a hirtelen jött fájdalomtól.

Most éreztem először a szeretkezés közben, hogy milyen isteni, démoni gyönyört okoz az ilyen vad játék, most kezdtem megérteni, hogy azok a nők, akikkel én tettem ugyanezt a szex közben, nemcsak az én kedvemért játszották meg a gyönyört, hanem tényleg élvezhették a fájdalmat, amit okoztam nekik...

A Úrnőm amikor már majdnem a csúcsra ért ismét leszállt a számról, a farkam fölé guggolt és ördögi játékba kezdett. Nem ült bele, nem ugrált rajta, ahogy az elvárható lett volna, hanem csak a makkomat engedte be a lukacskájába. No de avval mit csinált? Tekergette, szorította, tenyerébe fogta a vesszőm, s körbe, körbe mozgatta a nyílásában, kivette és a csiklóját dörzsölte keményen vele, majd visszatett kb. 5-6 cm-es darabot magába, s érezhetően, tudatosan elkezdte a G-pontját izgatni a makkommal. A másik kezével pedig a golyóimat vette kezelésbe. Markolta, belemélyesztette a körmeit, csavargatta, olyan érzések futottak át a gerincemen, ami máshoz nem volt fogható.

De még végiggondolnom sem volt időm az egészet, amikor egy hirtelen mozdulattal beleült tövig a farkamba, majd teljesen maga felé feszítette a kéj szerszámát. Azt hittem ki fog törni, de nem ez történt. A farkam szinte kifordulva érezte, hogy az Úrnőm le-fel csúszkál rajta még jobban előre feszítve azt, s a kezeivel továbbra is gyötörte a golyóim, majd hogy fokozza a meglepetésemet, levette a gyöngysorát a nyakából, szorosan a golyóim köré tekerte, majd elkezdte húzni, feszíteni.

Közben megállás nélkül lovagolt rajtam, a tempót is fokozta. Én nem tudtam mire, s hova figyeljek, a fájdalomra, a kínzásokra, a gyönyörre? Szinte elvesztettem az eszméletem, a kontrollt, de még ezt is tudta fokozni, egy hirtelen mozdulattal a gyöngysorának végét bedugta a fenekembe. Ezt az érzést már nem lehet leírni, szavakba önteni. Hátra feszítette a farkam a hüvelyével, ekkor megemelkedett a szerszámom, s a golyóim, és a gyöngysor ekkor megmozdult a fenekembe és kijjebb csúszott, őrült kéjt okozva.

-Még, még, még -kértem a kéjtől és a fájdalomtól elfúló hangon, nagyon vártam a folytatást, vajon mi jöhet még ezután...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elborult az agyam a farka okozta kéjtől, és szinte öntudatlan állapotban lovagoltam édes Lordom kőkemény farkán. Le-fel csúszkáltam rajta még jobban előre feszítve azt, s a kezeimmel továbbra is gyötörte a golyóit, majd hogy fokozzam a meglepetést, levettem a gyöngysorom, szorosan a golyói köré tekertem, majd elkezdtem húzni, feszíteni. Édes Lordom ettől felhördült de nem tiltakozott. Csak nyögött, és ahogy rám nézett, szemében benne volt minden... minden kéj, minden vágy, minden szenvedély, ami csak lehet egy emberben, egy férfiban. Tudtam, hogy bármit megtehetek, már olyan szinten van, hogy minden izgatja őt. A golyóiról levettem a gyöngysort és egy hirtelen gondolattól vezérelve, bedugtam a gyöngysor végét a fenekébe. Majd lassan kihúztam onnan. A hatás elementáris volt.

- Még, még, még!! -kérte a kéjtől és a fájdalomtól elfúló hangon a Lord. Legyen hát, gondoltam magamban. Másodjára picit mélyebbre dugtam a gyöngysort és egy ideig benn is hagytam azt. Csak lovagoltam tovább rajta. Teljesen visszafordultam felé, megtámaszkodtam a mellkasán, ezzel is változtatva a behatolás szögén. Újabb hangos nyögés volt rá a válasz. Lehajoltam és forrón szájon csókoltam. Nyelve kiéhezett vad módjára hatolt a számba, hogy ott féktelen játékba kezedjen a nyelvemmel. Mikor ajkunk elvált, szemében ördögi fény csillant.

Egyik kezemmel támaszkodtam csak tovább rajta, a másikkal finoman kezdtem karmolászni a mellkasát, az oldalát... Ez is tetszett neki, szinte a kezemnek nyomta magát. Nem játszottam vele így soká, csak addig, míg el nem terelődött a figyelme a gyöngysorról.

Megálltam picit a lovaglásban, hogy semmi ne vonja el a figyelmét, és újra kihúztam a gyöngysort a fenekéből, de most gyorsabb ütemben. Mivel sem a lovaglás, sem a simogatás, karmolás nem vonta el a figyelmét, még erősebben hatott érzékeire a gyöngysor eltávolítása... Hangosan és többször is felnyögött közben. Nyögésében keveredett a kéj és a fájdalom érzése is....

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A gyöngysorát most teljesen begyömöszölte a hátsó nyílásomba, majd hátrahajolt és szinte rám feküdt. A nyelve a szám kereste, persze én sem voltam tétlen, s őrült táncba kezdtek a nyelveink. Szinte önálló életet kezdtek, szabályosan szeretkeztek egymással, már arra gondoltam, hogy mikor fognak elélvezni....

Ebben a pillanatban a hosszú gyönyörű mélyvörös körmeivel megtámaszkodott a mellkasomon, majd előbb a bimbóim, majd a teljes mellkasom lett a hegyes eszközeinek a játéka...Szerintem annyira elborult az agyam, hogyha egy izzó vasat érintett volna hozzám azt is élveztem volna, de nem, nem ezt tette.

Egy hirtelen mozdulattal kirántotta a fenekemből a gyöngysort, kezeibe fogta, majd a nyakam köré tekerte és erősen felhúzta magához.

A szám épp a mellbimbóinál érték el a gyönyörű testet, s én elkezdtem a leggyönyörűbb mellbimbók kényeztetését. Az Úrnőm nekem feszítette a kemény domborulatait, a tarkómat keményen és vadul magához rántotta, és szinte üvöltötte nekem:

-Szopd keményen, szívd a bimbóim, harapj, Te kis sátán!

Több se kellett nekem, begerjedtem, s keményen nekiestem a bimbók bimbójának.

Ő még több dologra is tudott figyelni, mert a vad száguldást a farkamon egy másodpercre sem hagyta abba.

Láttam a szemein, hogy nagyon élvezi a bimbóival történő játékomat, mert egyre erősebben és mélyebben dugta a számba, melyet szinte szétfeszített, mert akkorára kellett kitátanom.

-Még, akarom, élvezek, élvezek, ááááhhhhhhhh -üvöltötte, s mivel ekkor a pinácskája nem mozgott rajtam fel-le, fel-le, megtörtént az a csoda, hogy a mellbimbói izgatásától élvezett el. A melleitől a gyönyör hullámai a gerincén keresztül a hüvelyéhez érkezett, s percekig ütemesen szorította a farkam, szinte pumpálta azt.

Lassan már én sem bírtam ezt a fantasztikus kéjsorozatot, közeledtem a mámorító élvezés felé, de még tudtam annyira gondolkozni, hogy egy jó alattvalóhoz méltón megkérdezzem:

- Hova parancsolja Úrnőm?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elvesztettem a pasitól a fejem, szinte már csak az ösztöneim irányítottak. Magamhoz húztam a férfi fejét a gyöngysor segítségével, és ő rábukott kívánós mellemre. Szopogatta, szívogatta serényen a bimbóm. Láttam rajta, hogy ezt is élvezi nagyon.

Engem is meglepett, hogy éreztem már, közeleg is az orgazmus hulláma. Ezt minta Lordom is érezte volna, még jobban kezdte kényeztetni a mellem, és szinte magával sodort az orgazmusom, egész testem beleremegett. Puncimmal szorítottam a farkát, nem engedtem. Mikor már észhez tértem kissé, láttam rajta, hogy ő is a vége felé jár már...

- Hova parancsolja Úrnőm? - kérdezte hódolattal.

- Pont oda, ahol most van, Lordom... - feleltem neki ugyan olyan hanszínnel. Éreztem, hogy felgyorsítja a mozgását, még erőteljesebben kezdte kefélni a pinámat. És én, az előbb átélt fantasztikus orgazmus miatt, még szűkebb lettem... Hamar elakadt a lélegezete, és megéreztem, ahogy belém pumpálja eszméletlen mennyiségű magját. És csak jött és jött a forró nedve... imádtam az érzést.


Aztán visszadőlt fekvő helyzetbe és láttam, hogy még nem is tért magához igazán. Lemásztam róla, és kioldoztam a kezét. Finoman megmasszíroztam a vállát, a karját, mert tudtam, hogy a kikötözött helyzetben nem figyelt magára, arra sem, hogy nehogy túlfeszítse a karját...


Mellett elnyúlva fogtam az egyik összegyűrt vékony selyem takarót, és magam elé tartva az ajtó felé sétáltam. Ő felemelkedett és kérdőn nézett utánam.

- Sok szolgálója van, édes Lordom? Mert ennék valamit... úgyhogy megkeressem a konyhát... - mondtam és úgy, ahogy voltam, magam elé tartott selyem lepedő átlal öltözötten, ami hátulról semmit sem takart, kisétáltam az ajtón...


Lordom is követett kisvártatva... eléggé megleptem ezzel...


A hálóterem folyósolyára éppen akkor érkezett az egyik szobalány. Formás kis nő volt, szolid, de mutatós ruhában. Elhaladtam mellette és éreztem, hogy utánam néz. Megálltam, megfordultam, még akkor is nézett. Jól érzékeltem hát.


Bátor nő. Gondoltam magamban. Visszafele indultam el, egyenesen a szobalány felé. Ő nem hátrált egy lépést sem. Odaléptem hozzá, egyik kezemmel tartottam a lepedőt továbbra is, a másikkal az álla alá nyúltam, felemeltem az állás, és forrón szájon csókoltam.


Ettől a látványtól Lordomnak a földbe györekezett a lába.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Pont oda, ahol most van, Lordom... - felelte nekem. Éreztem, hogy felgyorsítja a mozgását, én még erőteljesebben kezdtem kefélni a pináját. Éreztem, hogy még szűkebb lett és nagyon szorította, csavarta a hímvesszőm... Hamar elakadt a lélegezetünk mindkettőnknek. Én hatalmas mennyiségű nedüt pumpáltam a pinájába, Ő pedig attól, hogy szinte teljesen megtöltöttem vele a hüvelyét.

Elaléltam, de éreztem, hogy leszáll rólam, s percekig folyt a testemre belőle, az amit én az előbb oly szívesen adtam neki.

Kioldozta finoman a kötelet, majd elkezdte maszírozni a karom és a vállaim. Észre sem vettem, de a szeretkezésünk közben teljesen elzsibbadtak. Nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes és gyengéd volt...

Felemelkedett mellőlem, hirtelen maga köré tekert egy selyem lepedőt, s elindult kifelé az ajtón. A háta és a feneke teljesen meztelen volt, odaragasztotta a szemeim.

- Sok szolgálója van, édes Lordom? Mert ennék valamit... úgyhogy megkeressem a konyhát... - mondta.

Én rögtön felpattantam, s utána indultam, még arra sem volt időm, hogy magamra terítsek valamit.

Az ajtónál ért az újabb meglepetés.

Amint a Hercegnőm kinyitotta az ajtót, az egyik szolgálólányom ment el épp ott. Egymásra néztek, a meglepetés legkissebb jelét sem láttam rajtuk, sőt Via, még az Úrnőm mellett elhaladva vissza is fordult, s kacéran ránézett a nőmre.

Na mi lesz itt -gondoltam, s nem is váratott magára sokáig a folytatás.

A Nőm odalépett Viához, s az ajkát az ujjaival felemelve szájon csókolta.

Legnagyobb megdöbbenésemre viszonozta is ez a kis fruska.

Az sem zavarta őket, hogy közben odaértem hozzájuk, folytatták a nyalakodást. Nem mondom, hogy a farkam nem kezdett el megint mozgolódni...de erre nem gondoltam volna. Egy csodás nő helyett két gyönyörű kanca karmai közé kerültem. A szerszámomon is határozottan láttam a helyzet megváltozását, újra régi fényében meredezett kőkeményen.

-Legyen szíves Via, terítsen meg nekünk a konyhában, megéheztünk.- próbáltam megszakítani a lamurt.

-Igenis uram- és kezdte volna rendbehozni a ruházatát.

Egymásra néztünk a Hercegnőmmel és megcsillant a fény a szemünkben.

-Ne öltözzön, inkább vetkőzzön-mondta ismét Úrnősen - ma meztelenül kell felszolgálnia az ételeket számunkra.

Via kicsit megszeppenve nézett rám, de nem kapott védelmet.

-Hallotta a parancsot, vagy ismételjem meg? - szóltam, s a szegény teremtés kényszeredetten, de vetkőzni kezdett, miközben az arca előtt meredező faszomra nézett meredten.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vonzó nő lakozott a szolga ruha alatt...Amint levette a ruháit megláttam a formás testét. Vékony alkat, sudár termet, kemény, de nem túl nagy mellek, s kis pamacsa a puncija felett, igazán felizgatta a fantáziám. Milyem fantasztikus éjszaka is ez.

Őrült szeretkezés a kádban, majd egy Ördögi domina, s most egy kis hancúr evvel a két kiéhezett nősténnyel....

A Hercegnőm sem is bírta megállni, s végig simított Via mellein és a szeméremdomján, miközben elindultunk a konyha felé.

Én sem tudtam érintése nélkül kibírni, szerettem volna belekostolni a fiatal teremtésbe, s ahogy Via mögött lépkedett, végighúztam az ujjaim a gerincén, majd a fenekén, s a két halom között lévő völgyben érte el az igazi célját a kezem...

Via könnyedén hátranyúlt a lábaim közé, és nagy nyugalommal megmarkolta a farkam, s húzott maga után, mintha ez a legtermészetesebb dolog lenne a világon, Hamar feloldódott a drága...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vagy fél éve szolgálok ennél a szeszélyes és igen különös pasinál...nincs rossz sorunk, igazán jól tartja a személyzetét, amíg végezzük a dolgunkat. Sokat követel, a legfontosabb a diszkréció...nem is csoda, fura dolgai vannak...gyakori nővendégek, szebbnél szebbek, néha nem is egy...néhány közös vonásuk van. Nagyon szépek és valószínűleg imádják a szexet, mert hosszú idő után távoznak, ittlétüknek pedig egyértelmű hangjai, no meg utólag jelei is vannak...hatalmas étvágya lehet a Lordnak...de szemmel láthatóan a parnerei roppantul élvezik ezt...ma engedtem egy picit a csábításnak, kíváncsian belestem időnként a kulcslyukon, vajon mi a csudát csinálnak ők ketten órákon át és nagyon sok gyönyörsikollyal..hátborzongató volt a látvány...Lordom kikötve fekszik és egy csodaszép domina kínozza...mindkettőjük legnagyobb élvezetére. Felizgatott a látvány...félelmetes és egyben izgató...úgyhogy gyakorta visszatértem leshelyemre, megnézni hogy még mindig csinálják-e. Amikor utoljára bekukkantok, a nő éppen maga elé vonja a selyemtakarót és megindul kifelé...gyorsan én is elindulok a hosszú folyosón, mintha csak épp arra jártam volna. De nem bírom megállni...ahogy nyílik az ajtó, visszafordulok, hogy közelről is lássam azt a mennyei nőt...találkozik a tekintetünk, szó nélkül odajön és forrón szájon csókol...felaljzott testemnek áramütés ez a csók, félénken viszonzom, bizonytalanul abban, hogy vajon ezt várja-e. Szemem sarkából látom, hogy a Lord is megérkezik, ágaskodó szerszámmal, pedig az imént még fáradtan pilledt hatalmas ágyán.

-Legyen szíves Via, terítsen meg nekünk a konyhában, megéheztünk.- mondja, miközben csókol a nője.

-Igenis uram- simítom le kötényemet, ami alá már bekalandozott egy kíváncsi női kéz.

-Ne öltözzön, inkább vetkőzzön-mondta a nő - ma meztelenül kell felszolgálnia az ételeket számunkra.

Megszeppenten nézek az uraságra...el sem hiszem, hogy ebbe a jóba nekem is részem lesz ma...eddig mindig csak irigykedhettem.

-Hallotta a parancsot, vagy ismételjem meg?

Nem rontom a játékot el. Félénkséget, tán félelmet színlelve vetkőzni kezdek ott a folyosó közepén, ügyelve arra, hogy mindketten láthassák előtűnő testemet a fáklyák fényénél. Közben lopva, egy hajolás közben megszemléltem a szép, kemény szerszámot...aligb írva megállni, hogy ne kóstolgasam meg....de még nem..

A konyha felé indultam, hátamban érezve két mohó, játékos szempárt...férfiujjak simították végig a gerincemet, merészen gondoltam egyet és hátranyúltam meredező férfiassága után. Annál fogva vezettem tovább...nem ellenkezett.

A konyhában a hatalmas, masszív faasztalra elkezdtem kipakolni a fejedelmi étkeket, szőlőt, sajtot, bort és amit találtam...ők ketten ültek egymással szemben, szemükkel felfalva...egy szem szőlöt csippentettem ajkaim közé, felmásztam az asztal tetejére és mélyen a nő szemébe nézve merészen a szájába csúsztattam a szemet...majd ugyanezt megtettem a Lorddal is...nem kicsit tetszett nekik ez a fajta étkezés...a következő szemet a köldökömben tálaltam, kettőjük közé telepedve az asztalon.

-Kinek adhatom a következőt?-kérdeztem figyelve a két éhes, játékos, kéjes szempárt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szolgáló lány csókja úrja felizgatott. Az meg végképp, hogy nem ellenkezett. Gonosz módon le is vetkőztettük, ott előttünk. Félénken szabadult meg a ruháitól, de szemében láttam a tüzet. Ez mefogott. El is kalandozott időnként a kezem. Ő mutatta az utat a konyha felé, Lordomat, szó szerint, a farkánál vezetve.


A konyhában egymással szemben ültünk le a Lorddal és ez az édes, kéjes szobalány szájból szájba etett bennünket. Tetszett ez a játék, és az is, ahogy mozog a nő a konyhában. A harmadik körben az asztalra feküdt, köldökében a szőlő szemmel.

- Kinek adhatom a következőt? - kérdezte felbátorodva. Én ránéztem, majd szó nélkül odahajoltam és előbb kéjesen körbe nyalogattam a szemet, majd mohó mozdulattal bekaptam. Közben végig néztem Lordomat, mit szól ehhez. Ő nem szólt egyenlőre semmit, csak közel hajolt és szájon csókolt. Via mozdult volna egy következő csemegéért, de én mondtam neki, forduljon inkább fejjel a Lord felé, és csússzon picit közelebb hozzám. Leszáltam közben a székről, oda tette Via a lábát. Végigsimitottam formás, izmos lábán, hasán, édes mellein. Majd felmásztam én is az asztalra, és a válla mellé térdeltem.

- Kívánsz egy kopasz barackot? - kérdeztem, mire ő mohó, éhes tekintettel válaszolt. Nyelvét már előre kidugta, hogy minél hamarabb hozzám érhessen. Lordom csillogó szemmel figyelte az eseményeket. Kíváncsi voltam, mikor és hogyan kapcsolódik be nyalakodásunkba...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután Via megterítette az asztalt a szájából etetett minket, majd felfeküdt az asztalra, s tálcának érezte magát, s így a Hercegnőm a szőlőszemeket róla ehette meg.

Bár ezt én szerettem volna megtenni, hogy megkostólhassam Via testét is, de egyenlőre ülve ill. állva (az utóbbit a farkam ra értsd) néztem őket és vártam a fejleményeket.

A Hercegnő feltérdelt az asztalra pont Via szája felé, aki mohón kezdte kostolgatni, a felkínált kopasz barackot.

Gyönyörű látvány volt ahogy a két izmos női test egymásnak feszült, azon gondolkodtam, hogy miként kapcsolódhatnék be ebben a forgatagba.

Szívem szerint a számomra eddig ismeretlen gyümölcsöt kostóltam volna meg, de mégis a vedégem mellett döntöttem.

Mivel tudtam, hogy éhes, a farkamra húztam egy sajtot, s felállva kínáltam meg őt a mannával.

Nem is habozott sokáig bevette a farkam a szájába és óvatosan leette róla a sajtot.

-Szomjas vagyok -szólt nekem, s rögtön értettem a célzást.

A farkam bemártottam a kitöltött pohár vörösborba majd visszatettem a bájrudam a szájába.

Ő mohó élvezettel nyalta le a szőlő nemes nedvét.

Jó párszor megismételtük ezt a tevékenységet, amit Via árgus szemmel nézett, miközben lendületlenül nyaldosta a neki kínált gyümölcsöt.

Én az egyik kezemmel besegítettem neki, s elkezdtem simogatni az Úrnő meredező csiklóját.

Éreztem Via pillantásából, hogy Ő sem akar csak a kéj okozója lenni, rápillantottam az Úrnőmre, aki természetesen rögtön megértette a helyzetet, s beleegyezően lecsukta a szempilláját.

Én ekkor a pohár borral a kezemben odaléptem Via gyönyörű terméséhez, a borból öntöttem egy keveset a hasára. A vörös lé elkezdett csorogni a kéjes vágata felé.

Én köldökétől indulva felitattam a számmal minden cseppjét, amikor is a csiklójához értem.

Erre már a Hercegnőm is kívácsi lett, mert megfordult Vián, s most a fenekét kínálta fel a szolgámnak. Előre hajolt, s ő is elkezdte a nyalogatni a testét.

Finoman szétfeszítettem a lábát, hogy mindketten hozzáférjünk, Úrnőm a csiklóját, én a lukacskáit vettem kezelésbe. Azt jól éreztem, hogy összerándul a teste, amikor a nyelvem utat talált a vörösbor ízű fenekének nyílásába.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes Lordom minden földi jóval ellát, a farkáról eszem a sajtot és onnan iszom a bort is. Via profi módon nyalja a pinám, nem is tudom, honnan tudja, mire vágyom épp. Biztosn a Lord tanítványa... így meg nem is csodálkozom.


A Lord fogja a bort és Via köldökébe önti, majd a lecsurgó nedűt lenyalogatja a bőréről. Ezt én is látni akarom, így megfordulok Vián. Előre hajolok, és a hegykén kiálló csiklóját kezdem izgatni a nyelvemmel, miközben látom, hogy Lordom a nő hátsó lukát nyalja nagy elánnal. Via meg - megremeg kényeztetésünk miatt, de hallom elfolytott nyögéseiből, hogy élvezi nyagyon a dolgot. Amíg a férfi Via fenekét kényeztette, én nem hagytam szabadon a szélesre tárt éhes puncit, és jó mélyen megjárattam az ujjam a nő hüvelyében. Ettől még nagyobbat rándult a teste, és szenvedélyesebben kezdte nyalni a puncim.


Egy idő után leszálltam Viáról, és az asztal mellett álva, forró csókot váltottam vele. Szánkon, nyelvünkön keveredett az én nedvem és Via nyála. Kezem közben a mellét simogatta, a bimbóját izgatta. Ajkunk elvált, és én odaléptem Lordomhoz, aki végignézte az előző jelentet. Lehajoltam hozzá és ő már fordult is felém, ajkunk csókban forrt össze...


Szemem az asztalra kikészített tejszínhabra tévedt. Kéjes gondolatom támadt. Felkaptam a flakont, és Via vágatára fújtam belőle. Lordom gondolkodás nélkül kezdte lenyalni róla. Én visszatértem még egy picit Via csiklójához és onnan távolítottam el az édes habot.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kéjesen nyalogatni, ízlelni kezdem az elém tárt barackot, széttárva vágatát, hogy nektárját is kortyolhassam, ami már szivárgott a szirmok közül...de még nem eléggé...

Fél szemmel figyeltem mit ügyködnek ők ketten fölöttem, meglepve láttam, hogy Lordunk a farkáról kínálja a bort, a szomjas, mohó nőjének...

Mintha gondolatomban olvasnának, hogy az én vágyam is beteljesülésért kiált, urunk altestemhez lépett, végigsimítva combomat óvatosan köldökömbe bort csurgat…tulcsordul, végigfolyik a hasamon, dombomon kicsit elidőzve…lassan, őrjítő lassúsággal nyalogatod rólam a nedűt, közben érzékeimet a végletekig fokozva azt a vágyamat, amivel a puncimra kívánnám már a nyelved. Végre valahára teljesíted a vágyam. Csiklómra vándorol a nyelved, jóízűen majszolgatva rügyecskémet…az éjszaka asszonya is kíváncsi mi folyik az asztal másik végén. Pillanatra elszakítja punciját ajkaimról, de csak annyi időre, hogy megforduljon, s újra felkínálja nekem nedvedző pinácskáját. Egy pillanattal később, érzem, ahogy szeméremajkaimat széttárja két férfikéz…majd két szájat érzek magamon, valamit azt, hogy a bor maradéka lecsurog fenekem gerezdjei közé…Hogy így feltárta rejtekem, az ő ajka hátsó bejáratom felé kalandozik, megőrjítve minden egyes sejtemet…időnként kihagyok néhány pillanatot az éjszaka királynőjének nyalogatásából, ilyenkor a számra nyomja magát….markolom a fenekét, úgy húzom magamra. Amikor azt gondolom, máris itt a gyönyörök csúcsa, a játékos nő meggondolja magát...elveszi a száját a csiklómról, eltolja a férfiajkat is…szerencsére csak annyi időre, amíg tejszínhabbal nem borítja dombocskám. Utána újult erővel nekiesnek a nyalásának, egy ujj pedig…mintha férfiujj volna mélyen hüvelyembe váj….no ezt nem bírom tovább….feszül a testem, vergődök kettőjük markában, de keményen az asztalra nyomnak, nem mozdulhatok. Így tör elő a forró kéj, a gyönyöröknek minden gyönyöre….belesikoltok ajkaimon lévő lédús gyümölcsbe, úgy élvezem ki orgazmusom minden egyes pillanatát….hullámokban söpör rajtam végig, alig csitul, hisz a nyelvek ugyan finomabban, de továbbra is rajtam, bennem nyalakodnak….micsoda nap…

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hercegnőm nyelve Via puncilevétől zamatosan a számba fúródik, s én szürcsölve nyalogatom a kéjes nedüt, de gondoskodom a pótlásról is. Két ujjam belemártom Via kéjtől lucskos nyílásába, majd bedugom az egymást faló nyelveink közé. A nőm most feláll, kezébe veszi az asztalon lévő tejszín habot, s beborítja a szolga dombocskáját. Utána újult erővel nekiesünk mindketten a nyalásnak, hadd élvezzen a kis konyhatündérünk. Egy nyelv a csiklóját izgatja, az enyém már mélyen bent van a popsijában, s már három ujjammal tágítom a pináját. No ezt nem bírja tovább….megfeszül a teste, vergődik kettőnk markában, de mi keményen az asztalra nyomjuk, nem mozdulhat. Így tör elő belőle a forró kéj, a gyönyöröknek minden gyönyöre….belesikít az éjszaka csöndjébe, úgy élvezi ki orgazmusa minden egyes pillanatát….

Lassítunk ugyan, de egymásra nézünk, s érzem, hogy ördögi terv körvonalazódik ki egyszerre bennünk. Bólintunk, majd egyszerre dugjuk be ujjainkat a puncijába. Két-két ujjunkkal feszítjük szét a nyílását, mely teljesen ellazult a kényeztetésünk hatására.

Hogy tágul? Benézek a nyílásán, s szinte a méhéig látok, korom sötéte van bent.

Most megfogom a hercegnőm csuklóját, olajat csöpögtetek az ujjaira, majd szétkenem rajta.

Via szeppenve várja a folytatást, nem érti mi ez a csend, mi ez a nyugalom. Na majd rájössz mindjárt-gondolom magamban.

-Uram valami rosszat tettem?- kérdezi.

- Ne aggódj kislány, semmi gond, csak várj türelemmel, olyan fog történni most veled, amire még a legperverzebb álmodban sem gondoltál.

Megfogom a Nő ujjait kis tölcsért formálva belőlük, majd miközben az egyik kezemmel Via csiklóját simogatom, maszírozom, bevezetem három ujját a lány tátongó nyílásába.

A negyediket már nem akarja beljebb engedni a drága. Tenyerem a szemérem ajkára teszem, finoman elkezdem nyomni a G-pontjának feltételezett helyén, amit nagy valószínűséggel el is találtam, mert a pinája szinte beszívta az eddig szoruló ujjacskát. Szinte halottam a cuppanását is.

Nagyot néztünk egymásra és elmosolyodtunk.

Lassan elkezdtem forgatni Via hüvelyében matató női ujjakat, erre hatalmas, szinte állatias üvöltés volt a válasz. Kicsit megijedtünk, de ahogy Viára néztünk láttuk az arcán az őrült kéjt. Elkezdett vonaglani a teste, mintha áramütés érte volna, s ütemes mozgásba kezdett a csípője.

Megint egyfelé és egyszerre járt az agyunk a vendégemmel. A szabad kezével beolajozta a kökemény faszomat és Via fenekéhez illesztette,majd lassan de erősen szinte erőszakosan próbálta tövig a hátsó nyílásba tömni.

Ez nem ment elsőre, A Hercegnő ekkor három ujját betette a szolgám szájába, én eközben óvatosan centiről centire haladva mélyesztettem a farkam a popsijába. Ha éreztem, hogy nem megy tovább kicsit visszább húztam, majd utána egy kicsit beljebbnyomtam a dákóm, így centiről centira hatoltam mélyebbre és méyebbre. Tudtam éreztem, hogy itt még sosem járt senki....

Azt akartam, hogy ez örök emlék maradjon számára, nem is beszélve arról, ha itt ma ezt élvezi, tudtam, hogy akár mindennap a játékszerem lehet...

Már csak 5-6 cm látszott ki, amikor elérkezettnek láttam a pillanatot a teljes behatolásra. Egy erőteljes mozdulattal tövig döftem a farkam a seggébe, melyre hatalmas vonaglás volt a válasz, s fogai összeharapták az őt ujjazó nő ujjait.

Megvártuk míg kicsit megnyugszik - ha lehet mondani ilyet egy olyan nő esetében, akinek puncijában négy ujj, s a popójában egy kéjes rúd van tövig- majd a Hercegnőm Via pinájából megérintette a fenekében lévő szerszámom és elkezdte simogatni...

A lélegzetem is elállt a gyönyörtől!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyönyöröm hullámai lassan elcsitulnak. Amikor feleszmélek az édes kábulatból van egy olyan érzésem, hogy valami készül....újra ujjakat érzek magamban, picit felemelem a fejem, hogy lássam mi történik, s látom, mindketten belém csúsztatják ujjaikat...feszítő érzés, de nem kellemetlen. Lord lehajol, mintha csak bekukucskálna, nyugtatón...vagy inkább izgatón végignyalva csiklómon, ha már arra jár....

Van valami félelmetes ebben a helyzetben...nem szólnak, de olyan érzésem van, mintha valamiben mesterkednének....rettegéssel vegyes izgalom vesz rajtam erőt...

-Uram valami rosszat tettem?- kérdezem

- Ne aggódj kislány, semmi gond, csak várj türelemmel, olyan fog történni most veled, amire még a legperverzebb álmodban sem gondoltál.

Hát nem mondom hogy megnyugtatott...olaj csurog, rám, rájuk, erős kezek tárják combjaimat még jobban szét, ha ez még egyáltalán lehetséges...Lordunk a nő háta mögött áll, úgy segítve abban, hogy ujjaival teljesen kitágítson...a jó ég tudja mit művelnek, olyan érzés fog el, hogy ennél több minden már nem fér belém....ekkor enyhe nyomást érzek dombom fölött, ami mintha egy gátat nyitna meg, magamba szippantom a tolakodót...és lassan a feszítő érzés a finoman mozgó ujjak hatására átadja helyét valami állati gyönyörnek, amitől mindenféle időérzékemet elveszítem...hangot adok ennek az érzésnek, amire egy pillanatra tán megtorpan a mozduat...de aztán...hátsó nyílásom feszegetéshez lát az úr...no ez már sok nekem, gondolom, ösztönösen összerándítva záróizmaimat....ott még soha senki....Élet nyugtatóan végigsimít szabad kezével arcomon, s mintegy mankóként tolja számba ujjait....picit nyugszom, nagyokat lélegezve igyekszem ellazulni, befogadni azt a csodálatos szerszámot, amiben eddig csak gyönyörködhettem...figyelmesen halad befelé, meghódítva minden apró részét a szűk barlangnak...érzem, hogy jórészt bennem van, s amikor már komfortosnak érzem ezt a helyzetet, a bársonyos ujjak fokozottan simogatják hüvelyem...tökéletes időzítés...éppen amikor elélvezek, tövig nyomja belém, sokszorozva az élvezetet....megőrülök a gyönyörtől, hatalmasat harapok a számban lévő ujjakba, de nem jut el a tudatomig....csak az, hogy a szép lassan belőlem kifelé kúszó Lord kéjesen felnyög valamiért....most az ő kényeztetése következik...

Elhaló hangon nyögöm...

-Köszönöm ezt a gyönyört....hadd háláljam meg....nagy ez az asztal, feküdjön fel ide....azt a kéjszerszámot szeretném közelebbről szemügyre venni...

Mohó fény csillan az úr szemében...s a nőében is...úgy látom, ez a szerszám, mindkettőnk nagy kedvence...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Via, kicsit erőszakos kényeztetésünknek hála, gyorsan és észveszejtően élvez el. Teste nem nyugszik le hamar, arcán földön túli kifejezés ül. Lemászik az asztalról és felbátorodva szól Lordomhoz:

- Köszönöm ezt a gyönyört....hadd háláljam meg....nagy ez az asztal, feküdjön fel ide....azt a kéjszerszámot szeretném közelebbről szemügyre venni... - mondja, némi alázattal a hangjában. Lordom rám néz, hogy mit szólok a dologhoz, és nekem egy sokat sejtető mosoly a válaszom. Felmászik hát az asztalra. Via rögtön ráhajol a farkára és mohón szopni kezdi... Én odasétálok édes Lordomhoz, és odasúgom neki.

- Most itthagyom magát és a szolgálót. - a férfi kérdőn néz rám, és én folytatom: - Visszamegyek a hálóba a gyöngysorért.... legyen tényleg pokoli ez az élvezet....


Tiltakozni szeretne, de pont ekkor Via mélyen beveszi a szájába Lordom farkát, és ettől a férfinak eláll a szava. Én kisurranok a konyhából, gyorsan megjárom a háló és a konyha közötti utat. Nem találkozom senkivel, ami külön jó, mert a selyem takarót a konyhában hagytam. Hamar meglelem a hálóban a gyöngysort. Visszaérkezésemkor már azt látom, hogy Via hevesen lovagol a Lordon... így a férfi csak akkor fedezi fel, hogy visszaértem, mikor a lábához érek.


Széjjelebb nyitom a lábát, hogy odaférjek a fenekéhez. Fel is mászom én is az asztalra. Via háta mögé telepedem és harapdálom, csókolgatom a szolgáló hátát, nyakát, és közben finoman elkezdem benyomni Lordomba a gyöngysort.....

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután a szolgám hatalmasat élvezett, megkért arra, hogy feküdjek fel az asztalra, mert most engem szeretnének elfogyasztani a Hercegnőmmel.

Szívesen tettem eleget az invitálásnak, s reménykedve bíztam abban, hogy egyszerre két nő fogja kényeztetni a meredező farkam. De csak Via kedett el játszadozni Velem, a Hercegnő kiment a konyhából.

Kérdőn néztem rá, de mondta:

-Csak a gyöngysorért megyek Lordom!

Mire visszatért, a szolgálom már nem bírva a kéje parancsoló szavával, felült az asztalra, s mint egy egyéves kanca elkezdett lovagolni a farkamon.

Heves volt, és szinte fékezhetetlen, olyan őrült iramban ugrált fel-le rajtam, hogy észre sem vette, amikor a másik nő visszaérkezett. Akkor vette észre, hogy nem ketten vagyunk, amikor az Úrnő beleharapott a szolgáló lány vállába, s körmeit végighúzta a hátán.

A Hercegnőm kihasználva ezt a pillanatot bedugta a fenekembe a gyöngysor egyik végét, majd a másikat Via popója kapta.

Most kezdtünk csak igazi vágtába, de amikor egy kicsit is nem figyeltünk arra, hogy egyszerre mozogjunk, akkor a gyöngyök megmozdultak bennünk, s őrült kéjt okoztak nekünk.

A Hercegnő kéjesen mosolygott közben, s ügyelt arra, hogy a gyöngyök nehogy kicsússzanak belőlünk.

Nem akart beavatkozni a kettőnk játékába, mivel tudta érezte szavak nélkül, hogy a szolgának mekkora élményt jelenthet a titkon szeretett és nagyon kívánt Urával önfeledten szeretkezni.

Élvezte a gyönyörünk, de azért Ő sem akart teljesen kimaradni az élvezetekből.

Felmászott Ő is az asztalra, a szám felé térdelt, s miközben én a nyelvemmel kezdtem csillapítani tüzes puncijának vágyait, addig Ő a szájával és a kezeivel simogatta, csókolgatta Viám melleit.

Hagytam egy ideig, hogy játszadozzanak egymással, de miután éreztem, hogy ők ezt sosem fogják abbahagyni, s én nem akartam ennyire passzív résztvevője lenni ennek a játéknak átvettem az irányítást.

Felkeltem az asztalról, Viát hanyat fektettem, úgy, hogy a lábait térdben behajlítva, nagy terpeszben az asztal szélére támasztottam. A feneke kicsit lelógott az asztalról, szabad bejárást engedve mindkét nyílásába.

Hercegnőm megint belelátott a gondolataimba és ráfeküdt Viára szintén nagy terpeszben, s elkezdték rögtön egymást falni...

Én leguggoltam, s négy gyönyörű lukacska tárult a szemem elé.

Az eddigi játékaim következtében már egyik nyílás sem záródott össze tökéletesen, látszott rajtuk a használat. A nyelvemmel egy csapásra végignyaltam mind a négy nyílást, s mivel kacagásukból éreztem, hogy tetszik nekik tovább folytattam.

Egy idő után arra gondoltam, hogy mást fogok a négy apró lukacskával játszani. Kezdtem a legalsóval, s tövig dugtam bele a szerszámom, kicsit bent tartottam, majd jött a következő. Ez szűkebb volt, ebből gondoltam, hogy ez egy popsi lehet, majd mentem tovább.

A lányok nevetése abbamaradt, s izgatottan várták, hogy kinek melyik lukacskája következik.....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jólesően nyalogattam Lordom farkát, mint egy zsákmányt...ideje volt innen is megismernem gyönyöröm okozóját....Élveztem, ahogy lustán átadja magát az élvezeteknek, így egy idő után nem értem be a nyalakodással...fölé kerekedtem és lovagolni kezdtem. Közben figyeltem őt, ahogy uras kényelmességgel fekszik és lábait felhúzva hintáztat, szinte ringat ölén...fokoztam a tempót, jólesett a mozgás, s még jobban az érzés, hogy újra magamban tudhatom...

Észre sem vettem, hogy Hercegnője visszaért, csak akkor, amikor pillanatra megállítva csípőmet, gyöngysorát hátsómba illesztette....hopp...a másik fele sem szabadon maradt...éreztem, amint mozdultam...nem akarván kimaradni a játékból, Lord szája fölé telepedett de közben kedvtelve, mosolyogva simogatta melleim....jólesett nagyon jólesett lágy érintése...akartam volna még sokáig a női testet...

De úgy tűnik Lordunk elunta alul, határozottan kikívánkozott onnan. Hanyatt döntött, Nőjével újra falni kezdtük egymást, játszottunk, becéztük egymást...szinte el is feledkeztünk arról, hogy férfi is van a társaságunkban, amikor egy édes nyelv, egymásnak feszülő ágyékunkon végignyalt....ici-picit csiklandós volt az érzés, jót nevettünk rajta, igazából már nem komoly dolgok folytak, hanem átadta helyét a kemény szex a pajkos, kéjes, gyönyört okozó játékoknak...Urunk nem érte be nyalogatással...négy, neki feltárulkozott lyukacskáját birtokba véve hol ide, hol oda mártogatta szerszámát, ezzel váratlan, villanásnyi kéjeket okozva nekünk...

Egy idő után úgy gondoltam, régen járt már úgy igazán az uraság nőjében, így mögé álltam, s hátulról átölelve őt besegítettem szerszámát Hercegnője lucskos barlangjába...egy rövid ideig álltam mögötte, akadályozni, hogy komolyabban mozogjon, de amikor nője csípője táncra kélt, engedtem, keményen dolgozza meg...

Visszatelepedtem az asztalra, oldalt fekve, lábamat átvetve a nő derekán, melleit becéztem, hogy még teljesebb legyen az élvezet, urunk ujjai pedig gyengéden csiklómat becézték, érezvén, hogy eme utolsó élvezetet már így kívánom...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Észbontó ez az őrült játék, amit mi a konyhában folytattunk. Via úgy döntött, hogy most én kapjam meg édes Lordom kemény, nagy farkát, és leszállva az asztalról, a Lord háta mögé állt, és ő vezette belém a hőn áhított farkat. Először csak finoman irányította a férfit, majd, mikor már látta rajtam, hogy nem bírok magammal, hagyta, hogy a Lord erősen kezdjen kefélni. Aztán visszamászott hozzám, mellém az asztalra, lábával átölelt és ajkával kényeztetni kezdte a mellem, a vállam, a szám. Megfogtam a fejét és irányítottam, hogy mikor hol csókoljon, harapjon, szopogasson.


Lordom eközben hevesen járt bennem, és közben egyik kezével Via kitüremkedő csiklóját vette kezelésbe, minek következtében a szolgáló engem kezdett szenvedélyesen kényeztetni.

- Ez az Lordom! Izgasd még Viát, mert akkor ő még jobban izgat engem! - mondtam a Lordnak, mire ő áttért Via lucskos pinájára, és egyik ujját a nő hátsó lukába dugta, így töltve ki egyszerre mindkét bejáratot. Erre Via nagyot vonaglott, erre nem számított. Én átöleltem és számat a szájára tapasztottam, belé fojtva minden hangos nyögést és sikolyt...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan azt sem tudtam, hogy kihez érek. A konyhaasztalon egymást keresztezték a kezek, a lábak, a fejek. Kié lehet ez a pinácska-gondolkoztam, de rájöttem, hogy nincs értelme, előttem volt, hát belé hatoltam. Találtam egy csiklót is, amit az ujjaimmal kezdtem kényeztetni, de a gazdája rövid idő után addig helyezkedett, amíg az ujjaim a hüvelyébe csúsztak.

Valakinek a keze megfogta a csuklóm, s egy popóluk felé irányította az ujjaim, s én engedelmesen belemélyesztettem a szűk lukacskába a középső leghosszabb ujjam.

Közben a két felajzott vadmacska egymást kényeztette, dehogy kényeztetés volt ez...

Harapták egymást, keményen mardosták egymás melleit, ha jól láttam a Hercegnőm, amíg én Via seggét keféltem, belemarkolt a pinájába, s keményen markolta.

Via egyik ujja a Hercegnőm pinájában, a másik a fenekében járt, keményen dugva azokat.

Őrült volt a kéj, már senki nem tudott gondolkodni, nem tudtuk irányítani a helyzetet, csak egy lebegett előttünk: Baszni, baszni, baszni!!!

Nyögések, jajgatások, kéjes sikolyok, gyönyörre hívó NE szavacska, töltötték be a pokol konyháját.

Úgy éreztem, hogy lassan kitörne a vulkánom, ezért megszakította a lányok örjöngő játékát, ami nem volt könnyű feladat, de nagy nehezen sikerült őket magam elé térdeltetni, s a tarkójukat fogva a szájukat a faszomhoz irányítani.

Izgatottan vártam a dupla gyönyörre!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hercegnővel szinte együtt robbant belőlünk a kéj, fáradtan, ernyedten pihegtünk, élvezve a gyönyör utóhatásait Ám Lordunk még tartotta magát...no nem sokáig...felsegített minket, hogy nyalakodhassunk azon a szép nagy farkán, meghálálva azt a kényeztetést, amiben az imént részünk volt. Fejünket picit nyomva irányítja mozdulatunkat, de látja, pontosan tudjuk mit is szeretne. Ajkaink összefonódnak farkán, majd testvériesen megosztozva hol egyikünk, hol másikunk szopik belőle egy jóízűt, mintha egy nyalókát szopogatnánk...Érzem a lüktetésén, hogy ezt nem bírja soká. Felpillantok az állatias arcra....valahogy az az érzésem, hogy a jövőben számtalan gyönyöröm forrása lesz ő....fogamat végighúzom farkának falán, mintha csak éreztetni akarnám vele, igen, te vagy az úr...de momentán két vadmacska fogságában van legbecsesebb tagod....ehhez a játékhoz játszóparnerem is kedvet kapott, felváltva harapjuk, nyaljuk, szopjuk a kéjtagot egészen addig amíg...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eljutunk a teljes eszmélet és észvesztésig. Már csak az ösztöneink irányítanak, már nem számít sem tabu, sem illem, és semmilyen más szabály sem. Már csak a gyönyört hajszoljuk, már csak az számít nekünk.

Ösztönösen tudjuk, hogy kinek mi esne jól, kit mi húz fel még jobban. Én Viának esem neki, ő engem ujjaz féke vesztetten, és Lordom édes pedig Via fenekét birtokolja.


Mikor a férfi már nem bírja tovább, kihúzza keményen lüktető farkát Viából és ellép tőlünk. Finoman irányítva, maga elé térdeltet minket, és mi tudjuk a dolgunk, hevesen rábukunk a kéjdorongjára. Nyaljuk, faljuk mind a ketten, de megosztozva, testvériesen.

Lordom csodálattal néz minket, és nem bírja tovább már ezt a vágyfokozást, kirobban belőle keserédes magja. Mindkettőnk szája nyitva, és annyi lélekjelenléte még van, hogy mindkettőnknek jusson a finom léből.


Mikor már minden cseppet nekünk adott, mi heves csókolózás és nyalakodás közepette tüntettük el egymásról a finom nedűt.

Kifáradva, de gyönyörrel telve hagytuk el a kéjek szent helyét, és mint a szövetségesek, csak mi tudtuk a hely titkát... ment mindenki tovább.


Lordom kikísért és én elhagytam a helyet, hol kéjben volt részem.

- Oh, Lordom! Köszönöm magának ezt a pokoli élvezetet... Remélem, máskor is lesz benne részem. - súgtam még neki oda búcsúzóul...

Tartalomjegyzék