Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hiába az internet, hiába bármi érv, a főnök ragaszkodott hozzá, hogy személyesen menjünk le és tárgyaljunk a cég kiemelt partnerével. Próbáltam meggyőzni, hogy ezt megoldhatnánk anélkül is, hogy kétszer három órát kocsikázzunk az ország másik felébe, de hajthatatlan volt. Azt monda, hogy ez az egyik legfontosabb ügyfelünk, nem veszíthetjük el. Felvetettem volna neki, hogy akkor miért nem ő megy, de éreztem: nem húzhatom tovább a határokat.

Másnap korán keltem és még a kakas sem kukorékolhatta el magát, amikor a céges parkolóba nyíló lift ajtaja kinyílt. Megpillantottalak a kocsi mellett. Nálam volt a kulcs és nem számítottam társaságra. Ahogy végignéztem rajtad, igazán elegánsan voltál felöltözve. Ránézésre biztosan meggyőzöd majd az ügyfelet.

- Jó reggelt! Hát te? - szaladt ki belőlem a nem túl kedves kérdés.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez aztán szuper. Olyan korán van, hogy egy lélek se jár az utcákon, én meg itt rostokolok egyedül, hajnalok hajnalán egy üres parkolóban Gellértre várva. Tegnap délután behívott a főnök az irodába, a kezemben nyomott egy papírokkal tele mappát és közölte velem hogy a nap hátralevő részében nézzek bele az aktákba, mert holnap elkísérem Gellértet egy tárgyalásra, a cég egyik legfontosabb ügyfeléhez.

- Hajnalban indultok, Gellért majd megvár a céges parkolóban - mondta, mielőtt kiléptem az irodából.

Őszintén szólva egy picit izgultam, mert Gellért a legvonzóbb pasi a cégnél, de engem valamilyen okból kifolyólag ki nem állhat. Legtöbbször levegőnek néz, amikor pár szót váltunk egymással mindig durcás és barátságtalan, soha nem néz a szemembe, másokkal viszont vicces, kedves és mosolygós. Bárcsak tudnám mit vétettem, ami miatt velem ilyen ellenszenves. Nem bír velem egy szobában lenni 2 percig, hogy fogja kibírni a hosszú utat oda és vissza?

Egy sötétkék, csinos kosztümöt vettem fel, térdig erő szűk szoknyával. Mivel nyár elején járunk, gondoltam nem szükséges a túlságosan felöltözni a kosztüm alá, ezért csak egy elől csipkés toppot vettem a kosztüm kabát alá. És hogy teljes legyen a siker, combfixet harisnyatartóval és egy szürke, magassarkú körömcipőt. Bugyira sincs szükségem, mert a szoknya elég hosszú, hogy ne tűnjön fel senkinek a hiánya.

Hirtelen nyílt a lift ajtó, és egy nagyon meglepődőtt Gellért lép ki a liftből. Huh, nagyon dögös a szürke öltönyben, fehér ingben és a levendula színű nyakkendőben. Még szerencse, hogy az autó mellett állok. Meg kell támaszkodnom, mert teljesen ellágyult a térdem a látványodtól.

- Jó reggelt! Hát te? - morogtad, miközben nyitottad az autót.

Oké, érdekes utazás lesz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé megszeppentél, úgy látom. Nem igazán örülök a társaságodnak, még a választ sem hallottam meg. A többi nővel ellentétben mintha kissé konzervatív lennél a cégnél, mint aki karót nyelt és nem tartalak valami jó társaságnak. Most meg három órát kell levezetnem. Talán majd rádiót hallgatunk, vagy mi.

Ahogy kiállok a parkolóból és körülnézek az úton, a szemem sarkából úgy látom, mintha a kék szoknyád anyaga megtörne. A csinosságod meglepett, mert odabent nem láttalak még ilyen ruhában. A piros lámpánál elkalandozik a szemem a combodra, vádlidra, de úgy, hogy ne vedd észre. Hm. Meg kell állapítanom, nagyon formás vonalaid vannak.

Tereljem a figyelmet és a kínos csendet, bekapcsolom a rádiót, hogy halkan szóljon. Rockot adnak, ami jól jön, hogy a reggeli álmosságot és bosszúságot kiverje a szememből. No meg kissé bosszantsalak, hiszen melyik ilyen szende nőnek jön be a rock?

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Korán van, és én még álmos vagyok. Csendben ülünk az autóban miközben kifelé vezetsz a városból. Ritkán járok magassarkú cipőben, és mielőtt megfájdul a lábam, levetettem a cipőmet, hogy kényelmesebb legyen. Hosszú az út, és ha már úgysem beszélgetünk egymással, gondolom nincs ellenedre ha szundítok egy picit. Kellemes illatod betölti az autót, hmm, lehunyom szemem és arról álmodozok, hogy szorosan hozzád bújok és végig nyalogatom a nyakad, az állad alatt, az ajkaid ... ekkor, hirtelen megszólal a kedvenc együttesem egyik dala. Mi a fene. Kinyitom a szemem és mosolyogva nézek rád.

- Ó, köszönöm. Ezt imádom. Honnan tudtad, hogy szeretem a bandát?

Csodálkozva nézel rám.

- Te most komolyan mondod? Te ilyen zenét hallgatsz? Ezt nem gondoltam volna. Mindig olyan csendes és visszafogott vagy.

- Minden koncertjükre elmegyek. Imádom a rockzenét.

- Rock koncertre is jársz? - kérded ámuldozva.

Úgy látom most felkeltettem a figyelmedet.

- Persze. Méghozzá fekete bőrbe öltözve.

Egy pillanatra rám nézel és nagyot nyelsz. Elkaptam a tekinteted majd ismét lehunyom a szemem.

- Ez viszont jobban hangzik, ha hangosan szól. - mondom, és kinyújtom karom hogy kihangosítsam a rádiót. Mivel csukva van a szemem, nem látom hova nyúlok és kezem a térdedhez ér. Érzem, hogy a lábad megrándult. Kinyitom a szemem, látom, hogy picit feszült vagy, de némán vezetsz tovább. Mi a franc baja van ennek a pasinak?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval bőrcuccban? Teljesen megleptél. Szóval csak kívülről vagy ilyen merev, belül pedig egy vad amazon bújik meg? Nyelek egyet.

- Ez viszont jobban hangzik, ha hangosan szól -hallom, majd fél szemmel látom, hogy a rádió felé nyúlsz. A következő pillanatban összerándulok, mert a térdemhez érsz. Nem szólok semmit, de beindítod a fantáziám. A bőrcuccban magam előtt látom, ahogyan vágyón nézel rám, miközben húzod le a cippzárt.

Megnedvesítem a szám, mert érzem, ahogy kiszárad, de nem árulom el magam. Ez a pár momentum is elég volt, hogy másképp gondoljak rád, nem kell magam kiadni ilyen hamar! Hová lesz az eddigi tartásom, ha máris félreállok? Mi a fene történt, hogy felcsigáztad a fantáziám?

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy tűnik ennyi volt a beszélgetés. Élvezem a zenét, és behajlítva felteszem a lábam az ülésre. Ismét szundítani próbálok. Hallom hogy nagyokat sóhajtozva mocorogsz az ülésen. Rád nézek, látom, hogy igazítod a nyakkendődet, ádámcsutkád gyorsan mozog fel le. Akkor vettem észre, hogy mikor feltettem a lábam felcsúszott a szoknyám és kilátszik alóla a combfix. Hmmm. Érdekes reakció. Feszülten figyeled az utat. Na most játszadozni fogok egy kicsit. Egyik kezemmel lassan feljebb húzom a combomon a szoknyát, míg a másikkal a combodat fel le simogatom és minden simogatással közelebb kerülök az ágyékodhoz. Nocsak, nocsak. Micsoda kellemes meglepetés. A nadrágon keresztül is érzem hogy nagy és kemény farkad. Megmarkolom. Hmm, izgató. A gondolattól, hogy ilyen hatással vagyok rád, én is kezdek benedvesedni. Egyre gyorsabban simogatlak a nadrágon keresztül. Figyelem minden egyes reakciódat.

- Ez így nem jó. - mondom és kigombolom a nadrágod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A francba, miért is ne? Ketten vagyunk és ha te is akarod... - ez jár a fejemben, miközben kigombolod a nadrágom. Keményen meredő farkam szinte megkönnyebbül, ahogyan marokra fogva előhúzod a nadrág rejtekéből.

- Nem állok félre, oda kell érnünk - sziszegem, miközben egy kemény ritmust kezd a rádió.

- Rendben - mosolyogsz mellettem, látom a szemem sarkából, majd ujjaid a makkom köré fonódnak. - Elég, ha csak az utat figyeled.

Húzol egyet, mire felsóhajtok. Nagyon jól esik. Kicsit jobban odalépek a gázra és a belső sávba váltok, ha már az autópályán vagyunk.

Újabb húzás következik, majd lassan ritmust diktál a kezed. Ahogy hallom a zenét, akkor esik le: minden második taktusra jár a kezed. Nyelek egyet, ahogy a farkam még inkább megfeszül a markodban.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megmarkolom, a meredező farkad, és húzni kezdem.

- Nem állok félre, oda kell érnünk - alig hallom amit mondasz, annyira lefoglal a szerszámod kényeztetése.

- Rendben - mosolygok, ujjaim a makkod köré fonódnak. - Elég, ha csak az utat figyeled.

Én meg figyelek rád, segítek egy kicsit ellazúlni, gondoltam. A zene ritmusára jár a kezem, imádom, hogy olyan kemény, és mégis finom a bőrőd. Miközben egyik kezem fel le mozgatom, a másik kezem mutató ujját megnyalom, majd megsimogatom vele farkad bársonyos hegyét. Teljesen beindultam, nedves a puncim és annyira kívánlak, hogy össze kell szorítsam combom... nem bírok magammal a zene, az egyre gyorsuló légzésed, az illatod...olyan ínycsiklandozó, meg kell kóstoljalak. Feltérdelek az ülésre, oldalra fordulok.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsatolod magad, hallom, amint az öv enged. Mire készülsz? - villant át hirtelen bennem. Aztán a jobb kezem kissé megemeled, majd bebújsz alá.

- Mit csinálsz, te...? - de válasz helyett már a szádban volt a farkam. Megszorítottam a kormányt, mert ilyet még eddig más nem művelt velem. Igazán bevállalós vagy, főleg, hogy ilyen gyors tempóban haladunk.

Szádban érzem, ahogy eltűnt a makkom és rászívsz. Nem tudok lenézni, hajad takarja, mit is művelsz, abszolút az érzékeimre kell hagyatkoznom.

- Mégis leállok - nyögöm.

- Nem, sietünk - hallom az ölemből, majd egy cuppanás kísérte a hangod.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy picit megemelem a jobb karod, hogy közelebb férkőzhessek az öledhez.

- Mit csinálsz, te... ? - hallom hogy kérded, nem válaszolok, inkább számba veszem szépen meredező férfiasságod. Először csak a makkot szívom erősen, majd az egész farkadat szopom. Remélem, azért tudsz figyelni a forgalomra.

- Mégis leállok - nyögöd ki.

- Nem, sietünk. - ismét a farkadon cuppogok. Kiengedlek a számból, nyelvemmel végig nyalom a férfiasságod teljes hosszát.

- Hmmm. Nagyon finom. - mondom két szívás között. Zavar a hajam, állandóan a számba kerül. Egy pillanatra elhúzódok, felkapom a táskát a hátsó ülésről, kiveszek egy hajgumit és lófarokba kötöm a hajam.

- Így már sokkal jobb. - Lebukok, és máris folytatom ahol abbahagytam. Mélyen bekaplak, a torkomig, ki és be. Miközben egyre gyorsabban mozog a fejem, egyik kezemmel a golyóidat simogatom, másikat a lábam közé csúsztatom. Irtó nedves vagyok. Még soha nem voltam ennyire beindulva, ilyen rövid idő alatt.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már részben látom, mit művelsz odalent. Legszívesebben nézném, ahogyan a szádban ki-be jár a makkom, de most az utat kell figyelnem. Nem lenne jó százhúsznál elszállni. Ki is térek a szélső sávba és lassítok úgy 90 körüli sebességre. Ez még ideális arra, hogy időnként rád nézhessek.

- Ne hagyd abba! - nyögöm, ahogy látom, milyen élvezettel szopod. Érzem, amint egyre kíméletlenebb tempót diktálsz és ölem mindjárt szétrobban. Egyre gyorsabban veszem a levegőt, egyik kezemmel a tarkódba túrok és szinte felhúzom a fejed a farkamra.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jó az, ízed. Elképzelem, milyen jó érzés lenne, ha ezt a finomságot a nedves puncimba nyomnád.

- Ne hagyd abba! - nyögöd.

Ó, eszem ágában sincs abbahagyni, főleg most, amikor érzem, hogy egyre vastagabbra duzzadt a farkad, és felgyorsult a légzésed. Már közel vagy. Azt akarom, hogy olyan nagyot élvezz, amilyent még soha. Kezed a tarkómra teszed, magadra húzod a fejem, ettől még mélyebben érezlek a torkomba. Szóval türelmetlen vagy... Na állj csak meg, mert még a szuszt is kiszívom belőled!

Gyorsítok, elveszem a kezem a tocsogó puncimtól, először masszírozni kezdem a golyóidat, majd megszorítom. Nyelvemet még egyszer végighúzom a hosszodon, majd körbe nyalogatom az érzékeny makkot. Ezzel megadom a kegyelem döfést. Remegni kezd a lábad. Megrándul a farkad. Gyorsan rácuppanok, és egy hosszas nyögés után, máris lövöd a számba forró leved. Én meg nyelem, és nyelem...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy robbantam fel, hogy hirtelen még a gázra is tapostam talán. Tört fel belőlem újra és újra, hörgésem még a rádiót is túlkiabálta. Szívtad rendületlenül, és nem tehettem semmit, be voltam szorítva az ülésbe, még a biztonsági öv is a vállamba mélyedt. Lüktető farkam tehetetlenül remegett, szorult össze és lőtt újabb adagokat. Végül a makkom olyan érzékeny lett, hogy nem bírtam ki ordítás nélkül.

Ahogy az utolsó cseppeket is kiszívtad, akkor vettem észre, hogy ujjaim a kormányt olyan erősen szorították, hogy belefehéredett a kezem, a tarkódon a hajad marokba gyűrve fogtam. El is engedtelek, mire a szád nyalogatva ültél vissza a helyedre.

- Még nem végeztünk - hallottam két lihegésem között. A jobb csuklóm megfogtad és forró bejáratodhoz irányítottad a tenyerem.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hmmm - csak ennyit tudok mondani, miután ordítva élveztél és szökőkútként lövelltél a torkomba. Ez rohadtul dögös volt - gondoltam. Minden egyes cseppet letisztítok a farkadról. A számat is megnyalom és visszaülök a helyemre. Most rajtam a sor. A puncim lángol, megkönnyebbülésre vágyok.

- Még nem végeztünk - mondom, miközben próbálod összeszedni magad. Megfogom a jobb kezed és a lábam közé teszem. Ezek szerint még nem vetted észre, hogy nincs rajtam bugyi, mert hirtelen elakad a lélegzeted, ahogy a tenyered a csupasz bőrömhöz ér.

- Te.. te...nem... nincs rajtad bugyi?

- Minek az? Így sokkal kényelmesebb! - mondom nevetve. - Csináld, simogasd, mert rögtön szétrobbanok.

Felteszem a lábam az ülésre és szélesre nyitom combom. Már a zenét sem hallom, csak a kezed mozgására összpontosítok. Ügyes ujjaid a csiklómat dörzsölik, ömlik belőlem a nedvesség. Lihegek és nyöszörgök olyan jól esik az érintésed. Fel és le simogatod a hasadékomat, felsikoltok mikor a középső ujjadat belém nyomod. Lehunyom szemem és ujjad helyett a farkadat képzelem, ahogy keményen és gyorsan döfködsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Első meglepődésem után már tudtam mi a dolgom és ujjam a helyére talált. Ritmusra döftem benned a középső ujjam, de ahogyan a csuklómig csordogáltál, éreztem, hogy egy ujj ide nem elég. A mutatóujjammal segítek be, miközben a tenyeremmel kemény magod és dombod masszírozom.

Hangos nyögésed és sóhajod betölti a kocsit, miközben somolyogva figyelem az utat. Mintha kissé lejjebb is csúsznál, hogy még mélyebben legyek benned, ezért határozottabb lökésekkel csapom hozzád a tenyerem. Két kézzel markolsz a csuklómba, ujjaid egyre erősebben mélyednek a bőrömbe, innen tudom, hogy hamarosan eléred az örömök csúcsát. Odabent hívogatón meghajlítom az ujjaim és belül körözök tovább. Tested egyre jobban remegni kezd.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rohadtul jól csinálod. Megtaláltad az érzékeny pontomat, most már két ujjal masszírozol legbelül, miközben tenyereddel a csiklómat dörzsölöd. Annyira intenzív az érzés, nem bírok uralkodni magamon, hangosan nyögök és lihegek. Közel vagyok, nagyon közel. Testem remegni kezd, már majdnem elértem a célt. Elengedem a csuklódat, kigombolom a kabátkát, a mellbimbómat morzsolom a hüvelyk- és mutatóujjammal a vékony top anyagán keresztül. Még én sem tudom mit kiabálok, mikor elöntenek a gyönyör hullámai. Belső izmaim összehúzódnak és satuként szorítják az ujjaid és az egész testem átjárja a borzongás. Elképesztő...repülök...majd lassan zuhanok vissza a Földre.

Pihegve térek magamhoz. Tekintetem követi a mozdulatod, amint lassan kihúzod mélységemből az ujjaid, a szádhoz viszed és lenyalod róluk az orgazmusom nyomait, miközben nyugodtan vezetsz tovább. Ez a legerótikusabb dolog amit valaha láttam. Itt ülök az autóban, derekamra felhúzott szoknyában, széttárt lábaim közt éhező csupasz puncival. Legszívesebben az öledbe másznék és az eszméletlenségig csókolnám az ajkaid.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, ahogyan pihegsz mellettem. Elégedetten mosolygok: alaposan kimerültél, pedig még oda sem értünk. Végigmérlek a szemem sarkából: így mégsem mehetünk oda az ügyfél elé, ideje lesz a felfrissülésnek.

- Akkor most itt pihenünk kicsit, hogy rendbe szedjük magunkat - hajtok le az autópályáról és igyekszem a pihenőben a hátsó parkolókat megtalálni, hogy ne legyünk annyira szem előtt. Szerencsére csak egy autó áll bent, igyekszem tőle messzebb állni.

Miután leállítom a motort, végignézlek, ahogy nap megvilágítja formás vonalaidat, még mindig kissé csillogó puncid.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Akkor most itt pihenünk kicsit, hogy rendbe szedjük magunkat - mondod, és lehajtasz az autopályáról egy pihenő parkolóba. Megnézem magam, és be kell látnom, hogy igazad van, ilyen állapotban nem állhatok az ügyfél elé. Megállunk.

Észrevettem, hogy csókolni való ajkadon huncut mosollyal figyelsz. Ellenállhatatlan. Átmászok a te oldaladra, csípőd a két térdem közé szorítom, a combodon ülve apró puszikat hintek homlokodra, arcodra, mielőtt mohón megcsókollak. Farkad a puncim bejáratánál ismét keményedni kezd.

- Nagy kár, hogy erre nincs idő - veszem el a táskát a hátsó ülésről, majd lemászok rólad és kiszállok az autóból. A nyitott ajtó eltakar és a táskából előkotort nedves kendővel megtörlöm magam, megigazítom a szoknyát, és a kabátkát, majd odanyújtok neked is egy kendőt. Megkerülöm az autót és visszaülök a helyemre.

- Jól van, ezzel is megvolnánk. Most, hogy kieresztettük a gőzt, megbeszélhetjük a találkozó részleteit - fordulok feléd somolyogva.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eh, te boszorka épp kezdtél felhúzni, most meg kiszállsz a kocsiból? Az autó órájára pillantok és igazad van: tényleg nincs sok vesztegetni való időnk.

- Jól van, ezzel is megvolnánk. Most, hogy kieresztettük a gőzt, megbeszélhetjük a találkozó részleteit - fordulsz felém, miután visszaülsz. Felsóhajtok:

- Oké. Mindent bele kell adnunk. Ebéd előtt lesz a megbeszélés, aztán ha elhúzódna, meghívjuk enni is. Ha ezt a kis felsőt kissé kigombolod - nyúlok a kosztüm felsőd gombjához, a csipkés felsőből máris többet látni, bimbóid majd kiszúrják -, akkor talán hatásosan elvonhatod a figyelmét.

Megnyalom kissé a szám szélét, mert izgató látványt nyújt a felsőd. Abszolút lehengerlő egy férfira. De mintha kitaláltad volna a gondolatom, egyből rákérdezel:

- És ha nő lesz?

- Akkor csak szolidan visszagombolod és rendesen tárgyalunk. A nőket nem lehet megfogni szexszel, ha tárgyalásról van szó, de azért bevetem magam. Bízzunk benne, hogy férfi lesz a döntnök.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felhajtasz az autópályára, közben tovább mondod, milyen taktikával szeretnéd becserkészni az ügyfélt. Fél füllel hallgatom a terved, mert csak arra tudok gondolni, hogy mi történt köztünk negyedórával korábban. Ezt nem hagyhatom annyiban! Ki kell derítsem, miért bánsz velem olyan hidegen az irodában.

- Figyelj Gellért - szólalok meg, miután befejezted -, azt hiszem, tisztáznunk kellene néhány dolgot. Én nem fogok bocsánatot kérni az előbbiekért, de tudnod kell hogy még soha egy kollégával sem... hmm...csináltam ilyet. Nagyon vonzó férfi vagy és mikor éreztem, hogy miattam felizgultál, miattam, akit eddig a semmibe vettél, egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne használjam ki alkalmat. Mégis miért vagy velem mindig olyan lekezelő és rideg? Mivel érdemeltem ki ezt a viselkedést? - reméltem, hogy válasz kapok mindarra ami már jó ideje nem hagy nyugodni. Arcvonásaidról eltűnt a játékosság, összevont szemöldökkel bámulod az utat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valljam be, hogy miért kerültem? Hogy egy karót nyelt és hideg nőszemélynek hittem, aki csendesen és számítón húzódott meg valahol a társaságban? Ha belegondolok, a hideg végigfut a hátamon. Erre meg kiderül, hogy egy kedves, közvetlen nő, aki ráadásul szexben erős, bevállalós, vagány.

Nem mondhattam el neki, mi a valódi ok, még besértődik. És mi van akkor, ha most is épp törtet és azért tette amit? Számba harapok és csak annyit felelek neki:

- Hidd el, nem ismertelek eddig és alapból bizalmatlan vagyok mindenki felé. Fogadd el ezt. De ha már itt tartunk, miért is nem ismertük mi egymást hamarabb? Mert te sem kezdeményeztél! - hárítottam és dobtam vissza a labdát.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez az ember hihetetlen, most meg azt mondja, hogy én kellett volna megtegyem az első lépést, hogy normálisabb legyen a kapcsolat köztünk!

- Arra nem gondoltál, hogy azért kerültem a társaságod, mert mindig morcos, goromba és udvariatlan voltál? Hát persze hogy nem. Tipikus pasi. Ha egy nő nem veti magát első találkozáskor a lábad elé, hogy dicsőítsen, akkor... akkor második beszélgetésre már nem is érdemes. - Annyira dühös vagyok, hogy legszívesebben pofon vágnálak. Az előbb kívántalak, most meg látni sem akarlak. Sajnos nincs más választásom, türtőztetnem kell magam, mert még a tárgyalás is hátra van. Fél órája azt hittem jól megleszünk, hogy én mekkora egy idióta vagyok. Hogy fogom kibírni a mai nap hátralevő részét? Óriási gombócot érzek a torkomban, ha nem szedem össze magam a végén még bőgni kezdek.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

No tessék, most meg durcizol mellettem, amikor (igaz, csak részben) őszinte voltam veled. Hát ki érti a nőket? Ráadásul egy ilyen felvezetés után. Kezdett átragadni rám a hangulatod, a rádiót is hangosabbra veszem. Összeszorított szájjal ülsz mellettem, még azt hinném, hogy mindjárt itt koncolnál fel, ha nem én vezetném az autót.

Mikor megérkezünk a városba, még mindig tart a mosolyszünet. Rád nézek és bosszant, hogy mi a fene történt, amikor csak megkérdeztem, miért nem kezdeményeztél? De mégsem lehetünk ilyen fasírtban, hiszen mindjárt tárgyalunk.

Miután leparkolok, csak annyit szólok hozzád:

- Ne haragudj, nem akartalak megbántani.

Biccentesz, de anélkül, hogy rám néznél, kiszállsz, és visszahajolva ennyit szólsz:

- Gyere, mert elkésünk.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az út hátralevő ideje alatt némán ülünk az autóban, csak a zene szól. Elgondolkodom azon, amit mondtál. Szóval nem kezdeményeztem? Ezt a kezdeményezést egész életedben emlegetni fogod. Mosolygok magamban a gondolattól. Nem akarom, hogy észrevedd hogy már nem haragszom, ezért vigyáznom kell, hogy el ne áruljam magam. Összeszorított szájjal hallgatom a zenét. Néha fél szemmel rád nézek, még mindig morcos vagy. Megérkeztünk.

- Ne haragudj, nem akartalak megbántani. - mondod mielőtt kiszállok az autóból. Bocsánat kérésed mosolyt csal az arcomra, szerencsére nem látod, mert háttal állok az autó mellett, amíg rád várok. Mikor végre összeszedtem magam, behajolok az ajtón, és csak ennyit mondok

- Gyere, mert elkésünk.

A recepciónál bemutatkozunk és máris bevezetnek a tárgyalóterembe. A teremben egy nagy keményfa asztal van körülötte 10 szék. Elővesszük a szükséges aktákat és egymás mellett ülve várakozunk, közben a papírokat tanulmányozod, én pedig kigombolom a kosztüm kabát felső gombját. Pár perc múlva belép a terembe egy jól öltözött, jóképű pasas egy csinos hölgy kíséretében.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az úr, akivel már korábban is tárgyaltam László, aki szívélyesen, előresietve fogad, mosolyogva nyújt kezet:

- Hello! - üdvözöl, majd bemutatkozik a kolléganőmnek. Ezután a háttérben álló hölgy felé fordul, és annyit mond: - Bemutatom az üzlettársam, Laurát, aki segít a döntésemben.

- Üdv! - nyújt kezet és bemutatkozunk neki. Laura csinos kosztümben van, fekete haja kontyban feltűzve, fekete szeme csillog, ahogy ránk néz, de kemény, szigorú tekintete van, hiába mosolyog.

- Üljünk le - szól László és leül kolléganőmmel szemben a kör alakú asztalhoz. Laura pedig tőlem jobbra foglal helyet.

- Nos, átnéztük a küldött ajánlatot és tetszik... - kezdett László a mondanivalójába, kinyitva egy dossziét, amit eddig magánál tartott. - De van itt pár részlet, amit előbb még meg kell tárgyalnunk.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hivatalos bemutatkozás után mindenki helyet foglal az asztal körül. Nem kerülte el a figyelmem, hogy miközben a cégünk ajánlatát részletesebben felvázolod, akárhányszor nézel Laurára, megvillantod bugyiszaggatós mosolyod. Nem tudom hogy azért csinálod, mert tetszik neked vagy csak minden áron meg akarod fogni az ügyfelet? Átvetted az irányítást és annyira kézben tartod az ügyet, nekem meg sem kell szólalnom - ami nem baj, mert terveim vannak.

Körülnézek, mindenki az asztalon lévő dossziékat tanulmányozza. Jobb kezemmel lenyúlok az asztal alá és felhúzom a szoknyát a combomon annyira, hogy egy picit látszódjon a combfix csipkéje, majd kezemet a térdedre téve, lassú simogatással haladok az ágyékodhoz. Mikor célba értem, megmarkolom a hímtagod. Hirtelen elakad a lélegzeted, de nem hagyod abba a szövegelést.

Kiengedlek a szorításból és lassú kézmozdulatokkal simogatni kezdem a farkad. Érzem, ahogy vastagodik és egyre keményebb lesz. Néha - amikor a helyzet kívánja - előrehajlok bájos mosoly kíséretében, diszkrét bepillantást engedve a dekoltázsomba. Odanyújtok Lászlónak egy-egy mappát amelyekben a grafikonok szerepelnek. Biztos vagyok abban, hogy ilyenkor hátulról belátás nyílik a szoknyám alá. Szerencsére László és Laura elmélyültem figyelnek az aktákra és nem veszik észre. Fél füllel figyelek a tárgyalásra, és csak arra tudok gondolni, mi mással kergethetnélek őrületbe?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelek egyet, ahogy a kezed egyre feljebb halad, de nem állok le, győzködöm mindkét szemben ülő embert. Az izgalom hatására elképzelem, ahogy Laura épp szopja a farkam, amitől még izgalmasabbá válik a beszélgetés. Kissé beljebb húzódom az asztal alá, hogy a lapja takarja a kezed és igyekszem folytatni a szövegelést.

Amikor átnyújtod a mappát látom, ahogy kissé még oda is hajolsz. Jó a taktikád, engem is izgat. Mikor a farkamhoz érsz, már keményen várom, hogy ujjaid rámarkoljanak, de tudom, hogy ez nem lehetséges. A grafikonokat és kimutatásokat tanulmányozzák, ahogyan igyekszem szóval tartani őket, és ne nézzenek fel, ahogy a kezed már-már szemtelenül látványosan az ölemben masszíroz.

Aztán mégis a combomon simogatsz tovább és hagyok némi hatásszünetet, hogy olvasgassanak.

- Ez igazán érdekes - hallom Laura hangját, ajka úgy nyílik, mintha épp bekapni készülne a makkom. Huh, merre jár az eszem! -ébresztem magam belülről, de most el tudnám képzelni, hogy a kolléganőmmel ketten kényeztessenek. Nem, bírjak magammal! Pedig a keze épp a dekoltázsánál simogatja magát olvasás közben. Ha ezek az ujjak az ölében landolnak...

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez nagyon tetszik. Egy adott pillanatban beljebb húzódsz az asztal alá. Ezt jelnek veszem, hogy ne hagyjam abba. Profi módon csinálod a dolgod, miközben az asztal alatt folytatom az édes kínzást. Simogatlak, néha megszorítom a farkad. Nem tudom mi ütött belém, mert ilyet még soha nem csináltam, de az egész helyzet nagyon izgató, még a puncim is nedves, pedig egy ujjal se nyúltál még hozzám.

Fél szemmel figyelem a reakciód, nagyokat nyelsz és felgyorsult a lélegzeted, de ezen kívül semmi nem árulkodik arról, hogy mennyire felizgultál. Én se venném észre, ha nem érezném a tenyeremmel. A tárgyalás, egy pontban holt vagányra jutott.

- Elnézésüket kérem, de lenne egy-két elintézni valónk, tarthatunk 5 perc szünetet? - kérdi Laura és Lászlóra nézve feláll. Kiveszem kezem az asztal alól, te pedig udvariasan felállsz.

-Természetesen - feleled. Laura, László kíséretében elhagyja a termet.

Hirtelen támadt egy ötletem. Lassan, lassan lehúzom a cipzárod és kiszabadítom férfiasságod az alsónadrág fogságából. Szeretném érezni a csupasz bőröd. Nem tiltakozol és imádkozom, hogy most ne bukjunk le. Egy gyors mozdulattal legurítom a tollat az asztalról.

- Ó, elnézést! Máris felveszem - lebukok az asztallap alá. Ott van előttem a legszebb hímvessző amit valaha láttam. Muszáj megnyalnom. Végigfuttatom a nyelvem a hosszodon, az erek mentén.

- Mindjárt megtalálom azt a fránya tollat - próbálok még pár másodpercet nyerni, közben gyorsan megnyallak párszor. Mielőtt felemelkedek, még gyors puszit adok az érzékeny makkodra.

- Megvan! - szempilla rebegtetve mosolygok rád, és jobb kezemmel visszabujtatom a farkad nadrágod rejtekébe. Nem szeretném, ha most eldurrannál. A simogatást viszont nem hagyom abba. Közelebb hajolok hozzád, s a szemedbe nézve, mondom:

- Hmmm... finom vagy, én pedig nedves. Alig várom, hogy megdugj a vastag, kemény farkaddal.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fülembe súgott szavak és a gyors akciód megtette a hatását: alig vártam már, hogy szabaduljunk és a legelső motelben magamévá tegyelek.

Még időben sikerült helyükre tenni a dolgokat, amikor visszajöttek a partnerek:

- Részünkről minden rendben - kezdte mosolyogva Laura.

- Mit szólnának, ha az aláírás után megebédelnénk?

Tudtam, hogy egy ilyen kaliberű partnert nem szabad visszautasítani, de már forrt a vérem, alig vártam, hogy veled legyek.

- Részünkről nincs akadálya - sóhajtok fel, majd rád nézek. Enyhén bólintasz, majd annyit fűzöl hozzá:

- Persze, mehetünk.

Az aláírás után elégedetten fogunk kezet, aztán az ajtó felé indulunk. Előre engednek, én pedig téged, de ki is használom a helyzetet: végigsimítok a popsidon óvatosan, hogy tudd: kívánlak.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te jó ég! Ebéd! Ezt a meghívást nem szabad visszautasítani, és próbálok uralkodni magamon, de nem tudom, hogy fogom még az ebédet is kibírni. Majd felrobbanok a köztünk vibráló szexuális feszültségtől.

A teremből kifelé menet előre engedsz és megérzem a kezed a fenekemen. Ezek szerint te is kívánsz. Beleborzongok az érintésedbe. Az illatod bódító és elképzelem amint a meztelen testemet simogatod. Laura és László velünk jönnek az autóval és egy kedves kis étteremhez irányítanak.

Az út egy örökkévalóságig tartott, de végre megérkeztünk. Az étterembe belépve egy pincér üdvözöl és egy asztalhoz vezet. Kihúzod a széket előttem, helyet foglalok, te pedig mellém ülsz. Vendéglátóink velünk szemben helyezkednek el. Vajon az ágyban is ilyen udvarias vagy? Merengésem a pincér kérdése zavarja meg.

- Mit hozhatok önöknek?

Felsoroljuk az ital rendelést, és amíg a pincér kihozza azt, mindennapi dolgokról beszélgetünk meg az étlapot olvassuk. Hirtelen egy kezet érzek a térdemen. A meglepetéstől majdnem felugrok a székről. Rád nézek és huncut mosollyal az ajkaidon rám kacsintasz. Ó, te kis ördög! Azt hiszem most visszakapom azt, amit a tárgyalás alatt műveltem. A kezed lassan kúszik felfelé a szoknya alatt a combomon, ujjaiddal a combfix csipkéjét simogatod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Most, hogy aláírták mindketten a papírokat, már lazábban viselkedhetek. Akár előttük is, hiszen nem is sejtik, merre kalandozik a kezem. Az asztal nem túl nagy, ezért némileg szorosabban ülünk, de még kényelmesen. Viszont elég közel ahhoz, hogy a kezem feltűnés nélkül elkalandozzon, miközben kissé hátradőlök.

- Korábban már ismerték a cégünket? - kérdezem, amint a kezem a csipke fölé vándorol és megérzem meztelen bőröd. Kissé fészkelődsz és közelebb húzódsz az asztalhoz, sőt: egyik kezed az asztalra teszed és kissé felém fordulsz, mintha érdekelne, amit mondok. Teljes hozzáférést kapok a combodhoz.

- Pár éve nézegettük, igen, de kérem, tegeződjünk. Nem vagyunk már az irodában - mosolyog rám Laura, László pedig csendben tanulmányozza az étlapot.

- Rendben, kedves Laura - mosolygok én is, miközben ujjaim óvatosan feljebb kúsznak és érzem az öledből áradó forróságot.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Picit közelebb húzódok az asztalhoz, hogy ne látszódjon mit dolgozol a kezeddel, és enyhén feléd fordulok. Ó, máris feljebb halad a kezed. A pincér hozta is az italokat, és felsoroljuk hogy ki mit szeretne ebédelni. Az ujjaid egy másodpercig sem hagyják abba a simogatást. Felváltva, néha lassan, néha gyorsabban körzöl. Érzem, hogy a hasamban minden izom megfeszül. Melegem van és egyre gyorsabb a légzésem. Annyira kívánlak, hogy az már fáj.

- Be kell vallanom, Gellért - mondja Laura - Te nagy mértékben hozzájárultál ahhoz, hogy végül elfogadtuk a cégetek ajánlatát. Egy ideje figyeltük a munkád, és az ügyfelek nagyon meg voltak elégedve eddigi teljesítményeddel.

- Köszönöm - válaszolsz mosolyogva - Számunkra mindig is fontos volt, hogy az ügyfél maximálisan elégedett legyen.

- Persze, te is kedves Erika, jó csapatot alkottok Gellérttel - mondja László tekintetét rám szerezve.

Hirtelen meg sem tudok szólalni, mert a gondolataim másféle kalandoznak, de összeszedem magam és sikerül kinyögni:

- Igazából ez az első közös projektünk, és remélem a közeljövőben még lesz esélyem együtt dolgoznunk. Úgy érzem, még sokat tanulhatok tőle - rád nézek és diszkréten kacsintok. Válaszként megcsíped a csupasz combom, amitől reflexszerűen felugrok a székről.

- Ó, elnézést. Megbocsájtotok? Megyek felfrissítem magam egy picit. - szólalok meg, hogy álcázzam a valódi okot, amiért felálltam.

Elindulok megkeresni a női mosdót.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ti mióta dolgoztok együtt? - kérdem Laura felé fordulva, miután kimentél a mosdóba.

- Igazából együtt alapítottuk a céget öt éve és gyermekkori barátok vagyunk - mosolyog vissza és azért látom, hogy nem csak sima munkakapcsolat van közöttük.

Ekkor megcsörren a telefonom. Felemelem és látom, hogy te vagy az.

- Elnézéseteket kérem, fel kell vennem - állok fel, mire ők megértőn biccentenek. Elindulok a mosdó irányába, hogy ne zavarjam őket, illetve tudom, hogy miért hívsz. Felveszem és csak annyit szólok bele:

- Jövök! - Ekkor már kikerültem a vendéglátóink látószögéből és besurranok a mosdóba. Szerencsére közös előtere van a két mellékhelységnek és persze a nőibe lépek be. Ott állsz és épp akkor teszed el a telefonod.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyílik a mosdó ajtaja, belépsz, és elfordítod a zárt. Épp annyi időm van, hogy letegyem a telefont a kezemből, mert egyből nekem esel. Megölelsz, mohón csókolsz egy-két másodpercig, majd a nyakamat puszilgatva, azt mondod:

- Hmmm... sietünk kell, nincs sok időnk.

- Ó...amilyen állapotban vagyok, pár perc is elég - felelem, s már gombolom is ki a nadrágod.

Tovább csókolsz, feltolod a szoknyát a csípőmre, két kézzel a fenekembe markolsz, és a pultra ültetsz. Hideg a pult a fenekem alatt de a puncim lángol a vágytól.

- A farkadat akarom! Most! Gyerünk! Teljesen megvadulok tőled - nyöszörgöm.

Megragadom a farkad, és húzogatni kezdem, te pedig a jobb kezeddel a puncimat dörzsölöd.

- Áá, ez nagyon jó, máris tocsogó nedves vagy. - liheged a nyakamba, ajkaid most a fülcimpámat. Meredező farkad, türelmetlenül a nyílásomhoz vezetem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem finomkodom és amint benedvesedsz, elengedem lüktető ajkaid, megragadom a popsid és magamra húzlak. Farkam teljesen betolom, és gyorsan a szád elé kapom a kezem, nehogy felsikíts. Ujjaim a popsidon bőrödbe mélyednek és úgy húzogatlak magamon erősen. Dombjaink egymást masszírozzák, érzem, ahogy lucskos puncid leve golyóimra csorog. Ahogy érzem, hogy nem hangoskodsz túlságosan, mindkét kézzel megragadlak és erősen dugni kezdem az öled. A vállamra hajolva fojtod el nyögéseid, de nem állok le. Ahogy átveszed a ritmust, felnyúlok és megragadom a melled kettőnk között és tenyeremmel masszírozom.

Vállamba kapaszkodva éred el a hullámokat és még a körmöd is belém mélyed az ingemen keresztül. Még pár erős húzás és végleg megadod magad.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csípőd kegyetlen ritmusba mozog. A farkad tökéletes, minden érzékeny pontot megérint, kezed a mellemet gyúrja. Elengedem magam, s az egész testem remeg a gyönyörtől. Nem bírom nyitva tartani a szemem. Szád az ajkaimra tapad, így fojtod el a sikításom. Az agyam is elszállt, örülten jó volt.

Miközben a testem kezd megnyugodni, feleszmélek, hogy te még sziklakemény vagy bennem.

- Húzd ki! Tartozom neked egy orgazmussal - mosolygok kielégülten.

Hátralépsz. Rögvest leugrok a pultról, leguggolok előtted és a számba veszem a csodás szerszámod. Tenyerembe veszem a golyóidat, és finoman megszorítom őket, közben a szemedbe nézek. Ennyi elég is: az izmaid megfeszülnek, és az öklödbe harapva a számba lövellsz. Gyorsan nyelem le élvezeted minden cseppjét, és felállva rövid puszit adok ajkaidra. A tükör felé fordulva megigazítom a ruhám és a hajam. Mögöttem, te is rendbe szeded az öltözeted, megfordulsz, kinyitod az ajtót, de mielőtt kilépnél, még visszafordulsz.

- Szédületes vagy, tudod-e?

Kilépsz az előtérbe, válaszolni már nincs lehetőségem. Szempillantás alatt frissítem a sminkem is. Utoljára megnézem magam a tükörben. Minden a helyén, én is visszatérek az asztalhoz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Volt egy kis gond az irodában, de végül sikerült elhárítani a problémát - mosolyodom el. - Elnézést!

- Semmi gond - feleli László.

- Kolléganő még mindig szépítkezik? - kérdem a mosdó felé nézve, mint aki nem tudja, miről van szó.

- Még nem jött vissza... - szól Laura bizonytalanul. - Megnézzem, merre van? Hátha kell neki segítség.

Felsóhajtok, mert jöhetett volna, akkor két nővel a mosdóban... De ekkor megjelensz és sietve ülsz a helyedre.

- Bocsánat, de történt némi baleset a púderrel, de most már minden rendben - szabadkozol szemlesütve. Ekkor jelenik meg a pincér a levesekkel és teszi le elénk.

- Jó étvágyat - somolyog Laura és mélyen a szemembe néz.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pont időben jöttem vissza az asztalhoz, mert a pincér máris hozza a levest. Hmmm, ez a mosdói akciónk segített egy picit levezetni a feszültséget.

- Jó étvagyat! - felelek Laurának, aki le nem veszi rólad a szemét. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy te is bámulod őt, miközben a levesedet kanalazod. Pasik! Nevetek magamban, mert ha Laurácska tudná, hogy mi történt percekkel ezelőtt a mosdóban... Vajon, hogy birkóznál meg két nővel egyszerre? - merengek evés közben.

- Huh, köszönöm! Ez jól esett. Így már elviselhetőbb lesz a hazafelé út - mondom Lászlóra nézve, miután a pincér elvitte az üres leveses tányérokat. A második fogást várva az utazásról és az előttünk álló projektekről beszélgetünk.

Fél óra elteltével már a többi ételt is elfogyasztottuk.

- Igazán jó ötlet volt ez az ebéd, hangulatos kis étterem és a konyhán is gyorsan dolgoznak - szólalsz meg, a desszert után. Látom, hogy nyugtalan vagy, és már indulnál haza.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A desszert igazán finom volt és jóllakottan vettem tudomásul: igazán sikeres tárgyaláson és főleg pár élvezetes hancúrozáson vagyunk túl. Ebéd közben figyeltem Laura arcát, de nem tudtam mire vélni a szemében néha feltűnt csillogást.

Ebéd után semmiségekről beszélgetünk, majd fizetés után elindulunk kifelé az étteremből. László előresiet, hogy ajtót nyisson, aztán a hölgyek következnek, végül én zárom a sort. Az ajtó előtt kezet fogunk Lászlóval és Laurával.

- A viszontlátásra, és ha bármi gond lenne... - szólalok meg mosolyogva, mire mindketten biccentenek és elindulnak visszafelé. Épp fordulnánk, amikor Laura visszafordul és pár lépéssel utánunk jön, László kissé hátrébb vár rá:

- Egy pillanat! Adok egy névjegyet, hogy ha esetleg a kollégám nem lenne elérhető...

Elővesz két kis kártyát és egy tollat. Az egyik névjegyet átadja neked, a másikat megfordítja és ír rá valamit, majd azt odanyújtja felém egy mosoly kíséretében:

- Igazán örülök, hogy találkoztunk! - búcsúzunk el ismét, és a kártyákat eltéve sietünk vissza az autónkhoz.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az autónál megállok és várom hogy kinyisd, mikor felém nyújtod a kulcsot és huncutul mosolyogva mondod:

- Légyszíves vezess te hazafelé, korán indultunk, fárasztó volt eddig a mai nap és szeretnék egy picit pihenni.

- Ahh, oké. - felelem és elveszem a kulcsot, nyitom az autót. Beülünk, beállítom az ülést, a tükröket és indulhatunk. Még megjegyeztem: - Gratulálok. Tudtam, hogy sikerül megkötni a szerződést. Nagyon jó ajánlatot dobtál össze.

Nem válaszolsz. Mintha meg se hallottad volna. Fél szemmel nézek rád, mert az útra is figyelnem kell. Te már megint a lábaimat bámulod? Megnyalod a finom, telt ajkaid. Mire készülsz? Nem nézhetlek, mert vezetnem kell, de érzem a kezed a térdemen, amin felfelé kalandozik, miközben ujjaid köröket rajzolnak.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hosszú út elé nézünk, újabb három óra zötykölődés, bár... Ekkor eszembe jut a délelőtti utazásunk. Ugyan alaposan kikészítettük egymást a mosdóban, de már a gondolat, hogy ismét kettesben vagyunk, ráadásul itt a kocsiban...

Combjaidra nézek. Hmmmm. Nagyon beindítanak. De mit nézelődöm, hiszen meg is érinthetlek. Főleg a mai nap után.

Tenyeremmel a térdedről elindulok felfelé, miközben vizslatom az arcod: hogy bírod majd, ha vezetés közben izgatnak? Egyelőre egy halvány mosolyt vélek felfedezni, de nem szólsz semmit. A harisnya anyaga finoman bizsereg az ujjaim alatt, ahogyan a combod belső felén haladok egyre feljebb. Mintha kissé jobban megnyomnád a gázt és az ajkad is kinyílt. Ravaszul mosolyra húzom a szám, de továbbra sem szólok semmit. Vajon meddig bírod?

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nehéz így a vezetésre koncentrálni, viszont olyan jól esik ez az édes kínzás, nem akarom hogy abbahagyd. Sőt: még többet akarok! A szádat akarom érezni a mellemen. A bőröd minden centiméterét szeretném érezni, simogatni, megízlelni.

A kezed egyre közeledik a forró és nedves barlangomhoz. Izzik a levegő köztünk, és halk nyögések hagyják el a csókra vágyó ajkaimat. Az adrenalin elönti a testem, rátaposok a gázra és a sebváltó felé nyújtom a karom, de a sebváltó helyett, kezem a combodra téved. Gyorsan visszahúzom.

Valahogy, nagy nehezen, megkerül a sebváltó is és felkapcsolok. Egyenes az út, tapasztalatból tudom, hogy simán megy a vezetés egy kézzel is, ezért a váltóról visszateszem a kezem a combodra.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hová nyúlkálsz? - mosolygok magamban, amikor elkalandozott a kezed. Gyorsan elrántod, majd megtalálod a váltót, ami újabb ötletet ad. Jobb kezemmel a sliccemhez nyúlok és lehúzom. A már kemény farkam előveszem és kissé hátradőlök, de közelebb ülve hozzád. Hátha megint eltéved a kezed.

Nem is tévedtem, másodjára is visszatalálsz a combomhoz. Karod alatt már egészen fent járok: a combfixed csipkéjén túl puha bőröd érzem, öledből áradó forróság szinte perzsel messziről. Alig várom, hogy nedves ajkaid érintsem, még jobban kinyitod a combjaid. Nyelek egyet, mert kezed egyre gyorsabban halad a lábamon feljebb és feljebb.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Figyelem az utat, de a kezem tovább halad felfelé a combodon, az ágyékodhoz ...

- Ó, már vártál - mosolygok, mert rábukkanok a meredező farkadra. Megmarkolom, fel és le húzogatom a bársonyos bőröd. Megnyalom a szám.

- Most nem lehet, de el sem képzeled mennyire szeretném EZT a számba venni - mondom pihegve, mert te sem tétlenkedsz. Ujjaid elérték a puncimat, és a duzzadt gyöngyömet morzsolgatják.

- Áhhh! - kiáltom. Az egyik ujjad kínzó lassúsággal tolod mélységembe. Ezt már képtelenség kibírni. Itt száguldok az autópályán, miközben egymást kényeztetjük. Az ujjad játékától eszembe jut, ami a mosdóban történt. Bárcsak még egyszer érezhetném amint keményen megdugsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megtalálom a forróság forrását, belemártom a középső ujjam. Kissé feléd fordulok, hogy kényelmesebben elférjünk és lássam az arcod, mennyire bírod az ilyen kényeztetést. Ahogy látom, egészen jól. Főleg, ahogy kapaszkodva, de mégis határozottan markolod a farkam. Hagyok néha kis pihenőt, hogy koncentrálhass a húzogatásra, de nem különben az útra.

Egészen ügyes vagy, meg kell állapítanom. Már-már rutinosan húzogatsz, meglepően ügyesen figyelsz háromfelé. De tudom, hogy hosszú távon nem fogod ezt bírni, ezért az ujjam kihúzva leszopogatom a leved és az útra nézve csak annyit mondok:

- A következő kijáratnál kimegyünk, aztán mondom tovább.

- Rendben - sóhajtod. A kezem visszacsúsztatom a combodra, hogy érezd: bármikor lecsaphatok újra.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kezemmel erősen szorítom a kormányt, mikor kihúzod az ujjaid, majd a cuppogás után (te most lenyaltad az ujjaid?) végre hallom a megmentő szavaid:

- A következő kijáratnál kimegyünk, aztán mondom tovább.

- Rendben - sóhajtom megkönnyebbülve. Már azt hittem soha nem jön el ez a pillanat mikor végre nyugodtan fedezhetjük fel egymást. Remélem, hogy egy motelhez, vagy valami hasonlóhoz irányítasz majd.

Tenyered a combomon pihenteted, néha felkúszik a szoknya alatt, megsimogatod a bőröm a combfix mellett, de nem időzöl sokat, mert máris visszatérsz a térdemhez. Jobb kezem még mindig a farkad markolja, mikor megpillantom a kijáratot jelző táblát. Elveszem a kezem a szerszámodról, mert a letéréskor mindkettőt használnom kell, ha nem akarok balesetet okozni.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megállunk egy motel előtt. Jártam már itt párszor, beugrottam néha pihenni munkaidőben, ha ügyféltől jöttem, de volt errefelé néhány görbe estém is. Az egyik legdiszkrétebb hely a környéken. Úgy látszik, hogy kihallatszott a gondolatom, mert rákérdezel:

- Jártál már itt korábban?

- Igen - mondom tömören, de nem foglak jobban beavatni, mert akkor oda a hangulat. Csak annyit teszek még hozzá: - Mindjárt jövök, várj itt meg.

- Oké!

Belépek a recepcióra, ahol egy középkorú férfi ücsörög valami újságot böngészve.

- Szevasz! - köszönök oda. Az felnéz és felvidul az arca:

- Helló! Csak nem a szokásos? Épp szabad...

- Jó lesz - felelem és már pengetem is a pénzt abból, amit a zsebemben tartogatok. Mire az utolsót leszámolom, a kulcs már a pulton vár.

- Kellemes pihenést! - vigyorog a recepciós, én is sokatmondón mosolygok rá:

- Meglesz.

Mikor kilépek a recepció ajtaján végigfut rajtam a gondolat: mióta járok ide és mégsem tudjuk egymás nevét. De épp ez a diszkréció lényege. Felnézek: már a kocsi előtt vársz.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Körülnézek, amíg bent intézkedsz. Jó kis hely ez a motel, szerencse, hogy útba esett. Nem kell sokat várjak rád, már jössz is kulccsal a kezedben.

- Ez gyors volt - mondom somolyogva.

- Gyere, erre megyünk - kezedet a derekamra téve a legszélső szoba felé irányítasz.

Kinyitod az ajtót, és belépek. Arra sincs időm, hogy szemügyre vegyem a szobát, mert hirtelen az ajtó melletti falhoz nyomsz, és mielőtt bármit is szólhatnék, ajkaiddal lecsapsz a számra. Bal kézzel becsukod az ajtót és elfordítod a zárt. A kabátkám gombjai szerteszét repülnek mikor a hajtókánál fogva letéped rólam. Nem érdekel, most már gondolkodni se tudok, csak érezni akarlak!

Faljuk egymást, nyelvünk vad táncot jár. Csípőddel a falhoz szorítasz, kezeddel a mellem markolod a csipkés anyagon keresztül. Pár másodperc után a szád felfedező útra indul az arcomon át a fülemig, ahol enyhén megcsíped a fülcimpámat, és... ó... ott van az a pont!

Apró nyögések törnek fel a torkomból mikor pici harapásokat ejtesz a nyakamon. Válladról lerántom a zakót, meg a nyakkendőt és fürgén kigombolom az inged, amit egy mozdulattal lehúzok. A kezem felfelé simogatja a hátad, majd a válladnál lefele haladok. Imádom a puha pihéket a mellkasodon, és a harapásaid viszonzásaként meg-meg húzogatom az ujjbegyeimmel. Megőrjít az illatod, a bőröm bizsereg a csókjaid nyomán.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírunk magunkkal, kit érdekelnek már a ruhák? Szinte másodpercek alatt lekerülnek mindkettőnkről, csak a nadrágom maradt rajtam. Úgy faljuk egymást, mintha hetek óta nem kaptuk volna meg a másik testét. Már nem is lepődök meg a temperamentumodon, engedem, hogy harapdálj, amerre jól esik.

Ujjaid hol belemélyednek a hátamba, mintha karmolnál, hol simogatva csitítják égő bőröm. Ahogy a bimbómat bekapod és megszívod, megszédülök. Hajadba túrok, illatod beszívom és teljesen elkábít ez az összhatás. Érzem, amint odalent babrálsz az övemmel, majd sikerül kinyitnod, aztán a nadrágom következik. Pár pillanat és már a bokámig csúszik az alsómmal együtt. Felnézel rám és a bimbómtól megszabadulva rám mosolyogsz sokat sejtetőn. Aztán a köldököm felé haladsz egyre lejjebb.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon élvezem a csupasz bőröd ízét, nem tudok betelni vele. Hogy lehet, hogy ilyen hatással vagy rám? Eddig még soha, senki nem tüzelt fel ennyire.

Mosolyogva harapdállak és puszilgatlak, amint a gyönyör eszköze felé tartok. Leguggolok és ott meredezik a szemem előtt. Hmmm... csodás! A szemedbe nézek, közben nyelvem a farkad tövétől a makkodig siklik. Többször megismétlem, mielőtt a hegyét a számba veszem és erősen megszívom, majd cuppogva kiengedem.

- Hmmm... - csak ennyit tudok magamból kipréselni.

Érzem hogy többre vágysz, ahogy a kezeddel irányítani akarod a fejem. Hát jó, megadom magam és teljesen beengedlek a számba. Csípődet előre tolod, és a vastag farkad újra meg újra egészen a torkomig nyomod. A szemem le nem veszem rólad. Egy kezemmel az izmos fenekedbe kapaszkodok, közben a másikkal a nedves puncimat dörzsölöm. A tekinteted éget.

Halk morgások és lihegés tölti be a szobát. Közel vagy, mert remegni kezdesz. Elveszem a kezem a puncimtól és a tenyerembe veszem a golyóid. Mikor ismét kihúzod a számból a farkad, ajkaim összezárom a makkod körül és keményem megszívlak.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kímélsz, látom rajtad, hogy ki akarsz végezni. Hagyom, hogy megtedd és a hajad markolva húzlak újra és újra magamra. A végső szívás olyan erőteljesre sikerül, hogy a szádban robban a makkom, erőből lövöm beléd és töltöm meg a szád. Minden egyes szívásnál megremegek, lábam a végén megroggyan és a válladon támaszkodom meg.

Egy cuppanást hallok lentről, majd felállsz, megnyalva a szád szélét:

- Úgy gondolom, hogy ideje megpihenned, nem? - majd megcsókolsz. Érzem a furcsa ízt a szádon és benne, miközben az ágyhoz húzol. Ahogy nekiütközünk a szélének, hátradőlsz és mindketten ráesünk.

- Mohó vagy, tudod? - mosolyogtam rá. - De most te jössz!

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mohó vagy, tudod? De most te jössz! - mosolyogsz, miután az ágyon landolunk.

- És ez baj? - kérdem szempillám rebegtetve.

- Nem baj, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen vadmacska rejtőzik benned.

- Ó, és ha ezt folytatod, talán még dorombolok is... - ennyi volt, mert a csókoddal belém fojtod a szavakat. A kezeddel, ami eddig csak simogatott, megmarkolod a mellemet. Apró puszikkal indulsz lefele.

- Végre! Ezekkel is játszhatok - mondod és szopni kezded a mellbimbóim, hol egyiket, hol másikat. Kezemmel a hajadba kapaszkodom. Szopod és nyelveddel körzöl a csúcs körül, kezed már a dombomról a puncimra vándorol.

- Hmmm... Hogy te milyen nedves vagy...

A hátam ívbe feszül, mikor ajkaid a hasamon, a köldökömnél kalandoznak, ízlelgetnek, és óóó ... még egy kicsit lentebb...

- Ahhh! - engedem ki a levegőt, mikor a nyelved végig nyalja a hasadékom. Szád a puncimon, kezeiddel a popsim alá nyúlsz, megmarkolsz és picit megemelsz, hogy jobban odaférj a barlangom bejáratához.

Isteni! A gyönyörtől már csak lihegni tudok. Nyelveddel meg-meg pöccinted a duzzadt gyöngyszemet és megszívod. Nem bírok nyugtom maradni, a csípőm önkéntelenül mozogni kezd a szádon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyalogatlak, mint egy kelyhet, számhoz emellek és nyelvemmel nyitom szét újra és újra az ajkaid. Csiklód meg-megugrik a nyelvemen, határozottan, de lassan nyalakodom. Nyelvem hegye visszatér a bejáratodhoz, kissé bedugom, alig megnyitva a kapukat, majd kiengedve a magodon csapódik le.

Minden húzásnál megrándulsz, de a csípőd erősen tartom alulról, a popsidba markolva. Nem mozdulhatsz, a fejem szinte belefúrom az öledbe. Ide-oda mozdulni próbálsz, de nem engedlek, nyelvem gyorsabb fokozatra kapcsol. Érzem a remegésed, ezért kissé lassítok, hogy elhúzzam a kínt, gyötrődj alattam édesen.

Kezeddel a hajamba túrsz és erősen az öledbe húzol. Orrom már a dombodba fúródik, de a nyelvem sikerül megfelelő távolságba tartani, hogy tovább kínozzalak.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az orális képességed igazán lenyűgöző. A popsimat markolva szorosan tartasz, nem tudok mozdulni, viszont a nyelved nyughatatlan. Gyors tempóban nyalod a csiklómat, és mikor a gyönyör küszöbét átlépném... lassítasz?

Fejedet a puncimhoz nyomom, remélem ebből megérted, hogy nem játszani akarok, hanem elélvezni. Ismét belekezdesz. Ó már érzem, újra közel a robbanás, a combom is beleremeg, hánykolódok és nyögök, de te újra abbahagyod.

Ez nem lehet igaz! - kiáltok magamban. Könyökömre támaszkodva nézek le az ölemre, és csak egy huncut mosolyt látok az arcodon, amint engem figyelsz a lábam közül.

- Kérlek... Engedj elélvezni! - kérlellek pihegve.

Választ nem kapok, ellenben újra a puncimra tapasztod a szád, és erősen megszívod a gyöngyöm. Nagyon remélem, hogy most nem marad el a robbanás.

Jobb kezed kiveszed a fenekem alól, egy-két simogatás a puncimon, majd egyik ujjad mélyen benyomod a forró mélységembe. Ki és be húzogatod. Nem bírok tovább támaszkodni, és lihegve süppedek az ágyra.

- Ez az! Csináld tovább! - nyöszörgök. - Olyan közel vagyok!

Kezemmel a hajadba kapaszkodok. Érzem, hogy most már két ujjaddal dolgozol, az érzékeny pontomat masszírozva ott bent. Fenséges! Légzésem annyira felgyorsult, már azt hiszem, a tüdőm nem fogja bírni ezt az eget rengető orgazmust.

Csípőm felemelkedik, nem vagyok ura a testemnek. Mintha valami kitörni készülne odalent. Belső izmaim összezárulnak ujjaid körül. Hátam ívbe feszül és végre kiengedem. Apró rángások közt kiáltok:

- Igeeeen!!! - és visszazuhanok az ágyra. Pihegve, nyitom ki a szemem és csak a meglepett arcod látom, cseppek a válladon. Az ágy pedig csupa nedvesség a fenekem alatt.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Arcom és ujjam csupa maszat, ahogyan felemelkedek az öledből. Először még meglepett, hogy milyen elemi erővel élvezel, de a megdöbbenést hamar felváltja az elégedettségem. Vigyorgok, mint aki jól végezte a dolgát és a lepedőbe törölközöm.

Melléd fekszem és figyelem, ahogyan még pihegsz, megsimítom kócos hajad, amit a párnába fúrva borzoltál össze. Sóhajtva és egyre mélyebben veszed a levegőt, kezdesz megnyugodni.

- Inni valamit? - kérdem, miután a homlokodra adott puszit is csukott szemmel fogadod.

- Igen... kérek... - csuklik el a hangod.

Felállok és a minibárhoz megyek. Voltak alkoholos üdítők is, de végül a hideg víznél maradok. Kinyitom és odaviszem hozzád. Kinyitod a szemed, elégedetten csillog. Szádhoz emelem a vizet és megitatlak. Csak úgy nyeled a kortyokat, de végül csak a fele fogy el.

Kitalálok egy huncutságot: elveszem a szádtól az üveget és éppen csak megdöntve a halmaid közé öntök pár cseppel. Megrázkódsz.

Hancúrka (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Atya világ, ez milyen jó volt! Ritkán találkozom olyan férfival aki tudja mit kell tennie, hogy ilyen magasságokba repítsen. Vízzel kínálsz, én meg alig tudok megszólalni, nemhogy megmozdulni. Elveszed a vizet, kérdően nézek rád, mikor érzem a hideg vízcseppeket a melleim között.

Elsőre megrázkódom, de a hideg jól esik a felhevült testemnek. A vizes palackot az ágy melletti szekrénykére teszed, és ledőlsz mellém. Odabújok hozzád, fejem a mellkasodra teszem, a lábam behajlítva pihen a combodon. Magadhoz ölelsz és a vállamat, karomat cirógatod. Csak a lassuló légzésünk hallatszik a szobában. Kezem lustán, barangolja be a felső tested, mellizmaid, a hasad, ujjaimmal néha-néha meghúzom a puha szőröcskéket, majd megpuszillak ugyanott.

- Hmmm... Ez valami elképesztő volt. Köszönöm! - töröm meg a csendet.

- Ó, nem kell megköszönni. Nekem is nagyon jó volt, ezt elhiheted - kuncogsz, és még egy puszit kapok a homlokomra.

- Azt azért elmondom, hogy nem mindennap történik meg.

- Hááát, én is ritkán tapasztaltam...eddig.

Lassan megnyugszunk, finom érintésed nemsokára álomba ringat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Békés csend telepszik a szobára. Harmónia és nyugalom tölti be a levegőt, ahogyan ott szuszogsz mellettem. Hajad kicsit megigazítva és félrehúzva az arcodból mosolyogva nézlek. Reggel még azt hittem, hogy a mai út rémálom lesz, erre tessék: a lehető legjobban sült el. Micsoda vadság van benned!

Körbenézek a szobán, ahogy eldobáltuk a holmikat. Micsoda összevisszaság! Megakad a szemem a zakómon. Eszembe jut, hogy búcsúzáskor kaptam egy névjegyet valami írással.

Óvatosan kibújok mellőled és a zakóm a földről felvéve előhúzom a névjegyet a zsebemből. Megfordítom, hogy elolvassam, mit írt rá Laura. Pár szó volt csupán, de fülig szaladt a szám és elégedetten vigyorogtam:

"Legközelebb én megyek. Harmadiknak. Csók!"

Tartalomjegyzék