Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az egész fürdő nyitva volt ilyenkor. Nyár volt, pokoli hőség napközben, izzasztó, fülledt meleg éjszaka. Mivel napközben dolgozom, csak este érek rá, hogy hódoljak kedvenc időtöltésemnek: az úszásnak. A fürdő rendelkezett háromféle csúszdával, ilyen-olyan élmény medencével, de szerencsére normális úszómedencével is. Vize mély, kellemesen hideg, kristálytiszta, úszásra tökéletesen alkalmas. A medencét magasabban építették meg, mint a többit, így egy nem túl meredek parton, vagy pár lépcsőfokon kellett felkaptatni, ha be akartunk menni. Körbe reflektorok világították meg, de a fényük nem volt túl erős, ezért, a partjától pár méterre ültetett tuják, meg kisebb fák már szinte teljes sötétségben voltak. Időnként a tuják közül szaladgáló alakok tűntek fel, de nem kellett nagy fantázia hozzá, hogy ott nem csak szaladgálhattak….

Az éjszakai úszók már ismerték egymást. Kik látásból, kik meg személyesen is. Rám is rám köszöntek többen is, mikor feltűntem a medence partján. A tekintetem azonban csak egy valakit keresett, és legnagyobb örömömre meg is találtam. Már napok, vagy inkább éjjelek óta figyelem őt. Ha már itt van, mikor ideérek, és nem győzöm a szemeimmel kísérni, ha kimegy a partra, vagy valamelyik büfé irányába, ha meg én érek ide hamarabb, szemeim a bejárati részt fürkészik.

Olyan magas lehetett, mint én, vállig érő, sötétszőke haja, rettenetesen formás lábai, fantasztikusan kerek popsija, és alkatához képest meglehetősen nagy mellei voltak. Izmos, nem túl vékony, emellett nagyon nőies, sportos volt.

Azon az estén valamiért kevesebben voltak, mint szoktak. Miután már látásból ismertük egymást, pár napja ráköszöntem úszás közben, amit mosolyogva viszonzott. Nem tagadom, ettől kissé melegem lett a hideg vízben. Valahányszor közeledett felé, szemeim a szemeit keresték, és időnként meg is találták. Aztán, ha még ennél is szebbet akartam látni, egyszerűen kiálltam a partra, és néztem a szinte alattam tempózó nőt. Tökéletes teste siklott a vízen, szemeim itták gyönyörű lábait és fenekét. Eddig mindig egy egyrészes sportdresszben úszott, ami ugyan sokat takart, de rafináltan ki is emelte tökéletes alakját, de azon az estén egy kétrészes bikiniben jelet meg. Felsője alig tudta kordában tartani melleit, alsója meg a vékony pántokkal alig takart valamit a popójából. A hideg víz ellenére is éreztem, hogy testemet elönti a forróság. Mindenhol.

Naná, hogy alig kezdett úszni, én már a parton álltam. Ezt nem hagytam volna ki, azonban a látvány hatására hamar a vízbe kellett mennem ismét.

Aztán az egyik alkalommal, mikor elúszott mellettem láttam, hogy a felsőjét a hátán összefogó zsinór egyik szára sokkal jobban lóg, mint a másik. Megfordultam, hogy utána ússzam, figyelmeztetni akartam, hogy ki fog oldódni a felsője, mikor megállt, kissé ügyetlenül kalimpálni kezdett a kezeivel. Mire odaértem mindkét zsinórja eloldódott, felsője meg szépen elkezdett leesni róla. Egyik kezével a melleinél tartotta a bikinit, a másikkal meg a víz tetején akart maradni.

Mellé értem.

- Baj van? Segíthetek? – kérdeztem, közben nem tudtam hová nézzek: a gyönyörű zöld szemeibe, vagy a kiszabadulófélben lévő melleire.

- Azt megköszönném. Ciki, de össze tudnád kötni a zsinórokat?

Miközben ezzel foglalatoskodtam, testünk óhatatlanul is összeért…..

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom a nyarat, a fűszeres virágillatú reggeleit,és a tücsükszótól hangos részegítő estéit. Az a nyaram különösen jól telt, sok időm volt magamra. Reggel 6kor keltem, és a közeli erdőben futottam kb 6 kilométert. Kávé nélkül frissebb voltam ezekután, mint a munkatársaim. Este pedig kivárva az alkonyt elsétáltam a strandra, ilyenkorra elcsitult a gyermekzsivaly, nem voltak ugrándozó- mókázó emberek. Akik ilyenkor jöttek, úszni akartak.

Volt pár ismerősöm...látásból ismerősök. Pár szónál többet nem váltottam velük, de valahogy volt bennünk egy kis cinkosság vagy összetartás, jópár hossz után úgy beszélgettünk, mintha 1ooo éve ismernénk egymást.

Egy ideje felfigyeltem valakire...tudom marhaság strandon ismerkedni. Tulajdonképpen szinte kizártnak tartottam magamnál az ilyesmit, de ebben a pasiban nem az fogott meg, hogy tagadhatatlanul vonzó. Igaz ez sem semmi szempont, de ami engem levett a lábamról, az a teljesítménye...és ő sokat úszott.

Tudtam, hogy szoktak figyelni a férfiak...tudtam, nyugtáztam, de azután nem érdekelt. Bevallottam magamnak, az utóbbi időben, gyakrabban jártam arra, amerre ő volt. Szerettem volna, ha felfigyel rám, de nem tudtam, hogy ez megtörtént-e. Talán néha az a benyomásom volt, hogy engem néz, de lehet csak én szerettem volna.

Barna, rövid hajú, kisportolt testű, talán picit magasabb nálam, a vonásai kedvesek...a szemét számtalanszor meg akartam már nézni, de mindig zavarba jöttem, ha a közelemben volt. Nem tudtam, mi hoz zavarba...talán , hogy jóval idősebb, mint én. De lassan hozzászoktam a gondolathoz, hogy a velem egyidős pasik nem izgatnak fel.

Próbáltam már női praktikát bevetni, bár iszonyú tapasztalatlan vagyok ebben. Nem vagyok a nagy játszmák embere. Úgy tűnt az addigi, medenceparton sétálás, látványos hajszárítás és türülközés nem hozta meg az eredményét...vagy talán észrevette, csak nem az az idétlen suhanc, aki odajön ennyitől feltenni a mégidétlenebb kérdést, hogy "hány óra?".

Egy este eldöntöttem, hogy szokásomtól eltérően nem az úszódresszben megyek úszni, hanem a spagettipántos kétrészesben..."ha eddig nem látott, most muszáj neki, ha ezzel együtt sem vesz észre, akkor meg tényleg mindegy".


Megérkeztem. Már néhány ismerős arcot fel is fedeztem a parton. A vízben úszó alakokat képtelenség felisni. Mintha éreztem volna hogy ott van valahol, de nem láttam. Mindenesetre lassan vetkeztem le, csak mintha lesímogattam volna magamról a pólót és a rövidnadrágot. Tudom, milyen látványt kelthettem, és pont erre játszottam. Néhány szájtátó máris akadt a parton...na ez a kategória, amire viszont allergiás voltam, és vagyok...Meg a fenébe is, nem nekik vetkeztem.


Odasétáltam a zuhany alá, közben fohászkodtam, hogy legyen ott és nézzen valahonnan. A hűvös cseppek végigsímogatták a testem, a vízsugár alá tartottam a mellkasom, fejemet hátravetve, máris éreztem, ahogy megkeményszenek a mellbimbóim, jól kivehetőek lettek a vékony anyagon át. Abban bízva, hogy a medencéből figyel, hátatfordítottam a nagy víznek, és mintha a hátamat mosnám le, picit kidöntöttem a fenekem, lehajolva a combjaimat is átnedvesítve.

Mikor a medencéhez sétáltam, a bőrömön csillogott a reflektorok fénye...libabőrös voltam...tökéletes. És megláttam őt...és engem nézett.


Elkezdtem szedni a hosszakat, próbáltam néha arra figyelni, hogy ő merre lehet. Olykor szem elől vesztettem.

A medence kellős közepén hajtottam magam, mikor éreztem, hogy a hátamon a pánt kilazul. "Huha ezt nagyon gyorsan be kellene kötnöm, mert ha elvesztem, akkor tényleg jelenet lesz, mikor kigyalogolok innen"- gondoltom.

Kicsit nehéz dolgom volt. Egy kézzel próbáltam magamon tartani a melltartót, de a víz nagyon le akarta símogatni rólam, másik kézzel be kellett volna kössem a pántot...." ez nagyon nem fog összejönni"

- Baj van? Segíthetek? – hallottam egy mély hangot a hátam mögül.

Odapillantottam...Ő volt...és a szemei világosak. Végre ezt is tudtam. Kellemetlenül éreztem magam. Észrevettem, hogy a pillantása le-lerévedt a hullámzó melleimre, de igyekezet nem zavarba hozni

- Azt megköszönném. Ciki, de össze tudnád kötni a zsinórokat?- kérdeztem

Próbálkozott, tudtam még két kézzel sem könnyű, ha közben taposni is kell a vizet, ami ráadásul hullámzik is.

Egy áramlat, vagy a véletlen, vagy csak én akartam, nemtudom...de egészen közelsodort hozzá, olyannyira, hogy a hátam, és a fenekem hozzápréselődött. Mozgó újjai megálltak...a melltartópántom továbbra sem volt bekötve.

- Bocsánat, nehéz megtartanom magam egy helyzetben- mentettem magam.

- Szerintem ússz ki a medence széléhez, és ott a falnak támaszkodva könnyebben bekötöm- mondta.

Jó ötletnek tűnt, de miért villant át valami nagyon tisztességtelen az agyamon?

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szerencsére nem küldött el a pokolba az idétlen, leginkább ismerkedős szövegem miatt. Hálát adtam az égnek, hogy adott alkalmat, hogy az általam titkon lesett nőt megszólíthassam. Azt persze láttam rajta, hogy jóval fiatalabb tőlem, de azt is, hogy ő nem az a magát megjátszó fajta. Bár tele voltam energiával, sportoltam akkor is, mégis, sok fiatal nőtől kaptam meg a „hé tata, rossz a prosztata?” cinikus megjegyzést a korkülönbség miatt…

Az ötletemet elfogadta, és máris lassan tempóztunk a part felé ügyelve, nehogy teljesen lesodródjon róla a felsője. Lett volna műsor….

- Hogyan tovább? – kérdezte, mikor már ott voltunk. Most, ennyire közelről, mikor nyíltan egymás szemeibe nézhettünk, láttam, hogy a korábbi feltételezésem a szemei gyönyörűségére vonatkozóan nem volt tévedés. Tekintete barátságos, melegséget sugárzó volt, és kiolvastam belőle, hogy tőlem vár megoldást erre a problémára.

- Kapaszkodj a partba, a lábaidat nyomd a csempének. Ne lepődj meg, nem inzultálni akarlak, de így könnyebb lesz – mondtam. Így is tett. Mellkasát a csempének nyomta, így láthattam, amint kebleinek halmai oldalra igyekeztek kitörni. És ebben a pillanatban megmozdult bennem valami….

Hátulról egészen közel férkőztem hozzá, és miközben a vizet tapostam, elkezdtem bekötni az elszabadult pántokat. Gyorsan végeztem, bár így nem volt annyira könnyű. Eközben óhatatlanul nekisodródtam a fenekének, és éreztem, amint a farkam hozzáért a puha bőréhez. Ettől elszégyelltem magam, hiszen nem akartam kitenni őt egy kellemetlen élménynek, amit egy öreg csóka erőszakos közeledése jelenthet a számára. Ám, ez volt az a pillanat, amikor már nem elégedtem meg a látványával. Már többet akartam. Átölelni, finom csókokkal elhalmozni ezt a gyönyörű testet tetőtől talpig, finoman, lágyan, vagy erősen, de mindenképpen szenvedélyesen szeretkezni vele….

Talán a farkammal történt érintkezés miatt, de mintha kissé gyorsabban fordult volna meg, és egyik kézzel kapaszkodva pár másodpercig csak nézett a szemeimbe. Kutató pillantásai egyszerre voltak vádlók, és kérdők.

- Bocsánat, nem volt szándékos – hebegtem, és nem tudtam szabadulni a tekintetétől. Megbabonázott.

- Nem történt semmi. Köszönöm. A segítséged is - felelte egy halvány mosoly kíséretében.

„Még humora is van” – gondoltam, és ettől csak még nőtt a szememben.

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem:

- Nincs kedved inni velem egy üdítőt erre az ijedtségre?

Tudtam, hogy a büféhez vezető úton van egy rész, ahol nem láthat meg minket senki…..

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Odaúsztunk a medence széléhez, kikönyököltem, majd ránéztem.

- Hogyan tovább?- kérdeztem, bár innen talán magamtól is boldogultam volna, de olyannyira torkomban dobogott a szívem, és sajnos annyira csak egy vágányba terelődtek a gondolataim, hogy logikailag már képtelen voltam felépíteni, miként köttessen be az a rakncátlan pánt.

Mikor a szemeit fürkésztem, csak méginkább zavarba jöttem, szerettem volna bennük is azt a zavartságot látni, amit magamban éreztem.

- Kapaszkodj a partba, a lábaidat nyomd a csempének!- utasított kedvesen. - Ne lepődj meg, nem inzultálni akarlak, de így könnyebb lesz.

Ahogy ezt kimondta, rögtön villámcsapásszerűen az suhát át az agyamon, hogy mi lenne ha mégis inzultálna? Csak gyengéden nekipréselne a medence falának, és ahelyett, hogy beköti a pántot, csak előrenyúlna, és a kezeibe vonná a két hullámzó keblemet. "Beteg vagyok"- korholtam magam

De a kívánságom, mintha valóra vált volna. Éreztem, hogy csípője a fenekemhez ér...nem is a csípője...hanem, igenbizony "az".

Tehetetlen voltam...vágytam, hogy jobban érezzem, ne csak véletlenül, ne csak mert a víztömeg nekemdobta a testét. Nem bírtam a feszültséget, gyorsan szembefordultam vele.

A tekintetemet kutatta, én az övét. Nem tudom ő mit keresett az enyémben, én az övében valami vágyat kerestem, de úriembert találtam. Tudtam, hogy a nézésem elárulhat, tudtam, lehet kívánva nézek rá.

- Bocsánat, nem volt szándékos – mondta csendesen, de a pillantásom nem engedte.

Meglepett a saját hangom, szinte közömbös csengése:

- Nem történt semmi. Köszönöm. A segítséged is.

Láttam rajta, hogy mondani akar valamit, és én pedig nem siettem, sőt még nyújtottam volna a perceket hosszú órákká itt vele a medencében.

Mikor végre megszólalt a maga közvetlen és határozott hangján, meglepődtem:

- Nincs kedved inni velem egy üdítőt erre az ijedtségre?

Most végre megéreztem az ösztönöm segítségével a gondolatát. Végre a szemébe mertem nézni, nem szégyelve a gátlástalanságot, amiről tudtam, hogy tisztán kiolvasható a tekintetemből.

Mindkét karomat kifektettem a medence szélére, de háttal fordulva a falnak. Örömmel töltött el, mikor ismét azt láttam, hogy lekalandozik a szeme a mellkasomra.

- Szívesen beszélgetek veled- mondtam miközben a hajgumimat laza mozdulattal levettem a copfomról- de lehet kellemesebb itt lubickolva.

Az utolsó szónál jelentőségteljesen néztem a szemébe, majd picit elrugaszkodva faltól, hátrahajolva belemeríttem a fejem a vízbe. Az egész úgy tűnt, mintha a hajam miatt tenném, hogy ne tapadjon a homlokomra, de közben gondom volt rá, hogy a melleimet a víz tetejére emeljem, félig lecsukott pilláim alól láttam, hogy mostmár nem tudja levenni a szemét az eléje táruló kerek dombokról, és picit megnedvesíti az ajkát...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mozdulatai természetesek voltak. Ahogy bíbelődött a hajgumijával, majd elrugaszkodott a faltó és felfeküdt a vízre, olyan benyomást tett rám, mintha régi barátok lennénk. Ugyan a hangjában észrevettem némi remegést, de ezzel nem törődve követem a tekintetemmel a távolodó nőt, és a vízből kikandikáló melleit. Bizseregni kezdett minden porcikám. Megszólalt bennem egy kis csengettyű, hogy ha észnél leszek, lehetne ebből még bármi is. Viselkedése felhívás volt keringőre.

Nem tudtam levenni szemeimet a melleiről, és már jócskán eltávolodott, mikor utána vetettem magam. Agyam lázasan kereste a megoldást: hogyan férkőzhetnék a közelébe itt, ahol a víz mély? Hiszen ide mindenki csak úszni jár. Márpedig én szerettem volna megérinteni, simogatni, csókolgatni a testét, és bármit, amit a lehetőség, na meg ő megenged. Aztán eszembe jutott, hogy a szomszéd medence is ilyen hideg vizű, csak max nyakig ér. És ilyenkor talán nincs is benne senki, ráadásul körbe bokrok övezik. Igaz, láthatnak minket, de akkor ezzel nem törődtem. Utána vetettem magam.

- Nagyon jól úszol ezt már megfigyeltem, de lehetne még csiszolni a technikádon, rád férne néhány úszólecke.

- Aha, és te lennél az úszómesterem? – kérdezte, miközben a vizet rugdosva továbbra is hanyatt fekve siklott. Miközben beszéltem hozzá, centiméterekre voltam a két csodás mellétől. Karom már-már lendült.

- Miért ne? A szomszéd medence pont jó is lenne erre a célra.

Ideges voltam, nem akartam, hogy kiérezze a hangomból és a viselkedésemből azt a hatalmas vágyat, amely teljesen eluralkodott rajtam.

Rám nézett, kutatón, egyenesen a szemeimbe.

- Miért ne? – felelte lassan, miközben szinte szuggerált a szemeivel.

Nyomban a lépcső felé vettem az irányt, és közben egyfolytában azon rimánkodtam, hogy farkam addigra lankadjon le. Mióta ugyanis a fenekéhez értem vele, megszállta a kisördög, és ágaskodott kifelé az úszómból. Nem kicsit lett volna ciki álló dákóval kimenni a medencéből.

A lépcsőre lépve bevártam a mögöttem tempózó nőt, majd a kezemet nyújtottam felé, hogy segítsek neki. Elfogadta. Amint kilépett a vízből láttam tökéletes, formás, izmos testét. Gyökeret vertem ott helyben. Csak bámultam, lestem, a végén már ő húzott engem a kezemnél fogva. Visszanézett rám, mosolygott, és a kezem egy gondolattal később engedte el, mint normális esetben tette volna. A mosolya meg cinkos volt. Nagyon jól tudta magáról, hogy tökéletes, és azt is, hogy lassan teljesen az uralma alá hajt. Őszintén szólva, eszem ágában sem volt tiltakozni ellene.

Magam elé engedtem a két medence közötti kavicsos átjárón. A medence szélén meg majdnem nekimentem, mivel én csak a fenekére voltam képes fókuszálni.

A medence üres volt. Beléptem, ismét a kezemet nyújtottam felé.

- Mi lesz az első lecke? – kérdezte, miközben egészen közel került hozzám. Nyakig merülve álltunk a vízben.

- Talán legyen ez – feleltem, és merészem magamhoz húztam. Test a testhez ért. Álló farkam nekinyomódott a hasa aljának. Nem bántam. Érezhette, hogy mit is érzek iránta…..

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre megéreztem a vágyakozást benne, tovább folytattam kacér játékomat és erre ő teljes lényével reagált. Valami eredeti megoldást vártam tőle, valami frappánsat. Tudtam képes rá. Lassan követett, én pedig csak hagytam, hogy símogassa a testem a tekintetével, felfeküdtem a víz tetejére.

- Nagyon jól úszol ezt már megfigyeltem, de lehetne még csiszolni a technikádon, rád férne néhány úszólecke.

Nocsak! Nem rossz próbálkozás, kis mosollyal válaszolva a felvetésre kérdeztem:

- Aha, és te lennél az úszómesterem?

A válasz a legnagyobb segítőkészséggel jött:

- Miért ne? A szomszéd medence pont jó is lenne erre a célra.

"Persze, hisz ott nem lát senki...ötletes"- gondoltam.

Kiúsztunk a lépcsőhöz. Ő előttem volt pár csapással, de mielőtt kimászott volna bevárt. A kezét nyújtotta, hogy kisegítsen. Ez azonban nem a lovagiasságról szólt, tudtam jól...meg akart érinteni, és én is akartam. Ezért figyelve arra, hogy ne túl közel hozzá lépegessek, kézenfogva léptünk ki a medencéből. Nem engedtem el míg elé nem kerültem, csak akkor miután egyszer még a szemébe nézhettem.

Tudtam...vagy legalábbis azt reméltem, hogy azt akarja, amit én.

A csípőmet kicsit billentgetve sétáltam előtte, tudtam, hogy engem néz...reméltem megkíván.

Az apró kavicsos úton hamar odaértünk a másik medencéhez. Talán melegebb vízű volt , de lehet csak én lettem nagyon libabőrös odakinn. Jólesett ismét belemerülni.

Alig gázoltunk bele a nyakig érő vízbe, máris megkérdeztem:

- Mi lesz az első lecke? – a hangom érzékien és mélyen csengett

- Talán legyen ez – súttogta, és magához húzott. Karjaim a nyakára fonódtak. csak pár cm-ről néztem a szemébe. Élveztem hogy a testem az övéhez ér, és legfőkébb azt, hogy mostmár konkrét fizikai bizonyítékát is adta annak, hogy igenis kíván.

A szemei csillogtak a sötétben, orromat betöltötte az arcszeszének az illata. Nehéz volt egyensúlyozva állnom mellette. Lassan combjaimat felemeltem, és nem szorosan, csak éppenhogy, de körülfontam a csípőjén.

- Így ezt jól csinálom, vagy nem ez a tökéletes technika?- kérdeztem alig hallhatóan, megjátszott ártatlansággal.

Alig tudott szóhoz jutni a hirtelen reakciómtól.

- Ammm...alakul, de még nem tökéletes- mondta huncut mosollyal.

Kezei felfedezőútra indultak a víz alatt. Végigsimított a combjaimon, majd szorosabbra igazította a szorításukat maga körül.

- Így...-suttogta.

Majd lassan felfelé csúszott mindkét tenyere a csípőmre, hüvelykujjai elidőztek a csípőcsontom legkiemelkedőbb részen a bikinipántom alatt, majd felsiklottak a hátamra. Lassú léptekkel odavitt a medence széléhez.

- Ez a pánt nagyon rosszalkodik....megint kibomlott.

De tisztán éreztem, hogy miközben a hátamat símogatta, gyengéden kioldotta a pertlit.

A melltartó hamarosan megjelent a víz felszínén, az arcunk előtt.

Egyik kezemmel odanyúltam, leakasztottam a nyakamból is, és kitettem a partra:

- Úgylátom ez felesleges...

Mikor visszafordultam, arca közlebb volt, mint az imént, ajkát az enyémre tapasztotta...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szó nélkül csavarta a derekam köré a combjait. A sokszor megcsodált, izmos lábai most körülöttem tekeredtek, csodálatos csapdába ejtve engem. Pajkos, tettetett ártatlansággal feltett kérdésére válaszul lenyúltam, és még szorosabbra zártam a gyűrűt magam körül. Aztán tenyereim felfelé siklottak a háta felé, elidőzve kicsit a csípőjén. Bőre egyszerre volt ruganyos és bársonyos. Átvillant az agyamon, hogy alig fél órája még néma áhítattal lestem minden mozdulatát, és most itt lóg a nyakamon, csapdába ejtve egész testemet. És nemcsak a testemet.

Kezeim tovább siklottak, majd előre megfontolt szándékkal elkezdtem óvatosan kioldani az előbb megkötött pántot, miközben lassan araszoltam gyönyörű terhemmel a medence széle felé. Azt hittem nem veszi észre mesterkedésemet a felsőjével.…

Kisvártatva a melltartó az arcunk előtt lebegett a víz tetején.

- Úgy látom, ez felesleges – mondta, miközben egyik kezével leakasztotta a felsőjét a nyakáról és kitette a partra. Mikor visszafordult, ajkaink eddig sosem látott közelségbe kerültek egymáshoz. Szinte egy lendülettel szájon is csókoltam, miközben magamhoz húztam. Mellei szinte kinyomták belőlem a levegőt. Egyik kezem azonnal el is indult, hogy megfékezze a nagy gömböt. Alulról támadtam, és marokra fogtam. Micsoda melle volt! Nagy, bele se fért a tenyerembe. Eközben kissé oldalt fordultunk egymásnak, hogy jobban hozzá férjek. Közben faltuk egymást a csókjainkon keresztül. Másik kezemmel a feneke alá nyúltam, és kissé megemeltem. Farkam úgy állt, mint egy árbóc rúd. Igyekezett is minél erősebben hozzám simulni ott lent.

Aztán lassan lekászálódott a derekamról, és előttem állt. Kezeim nem vándoroltak máshová, kibéreltem a mellét és a fenekét. Miközben egy pillanatra sem hagytuk abba a csókolózást, egyik kezét becsúsztatta a fürdőgatyámba. Nem tétovázott, megmarkolt a farkamat, és rögtön hátra is húzta a bőrt rajta. Makkomat körülölelte a víz, kellőképp ingerelve ezzel az érzékeny résszemet. Másik kezével annyira letolta a gatyámat, ameddig csak tudta. Már elkezdtem volna lerugdalni magamról, mikor abbahagyta a csókolást, és a fejét ingatva jelezte, hogy ne tegyem. Hátrébb lépett, egyik lábát felemelte, nekinyomta a farkamnak. Lenéztem, és a kristálytiszta vízben láttam a mint a vörösre lakkozott körmű lábujjak tapossák a dákómat. Aztán egyetlen nyomással letolta rólam a gatyát, csak ki kellett lépnem belőle. Pár pillanat múlva már mellettünk lebegett a vízen.

- Azt hiszem, erre sem lesz szükségünk – mosolygott, és kitette a gatyát a melltartójára. Mikor visszafordult, én teljesen álló farokkal vártam rá.

Közben már ki is találtam a következő leckét…

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finom volt a csókja. Kezdetben csak apró érintésű, kóstolós, aztán egyre követelődzőbb. Nem bántam, annyit akartam adni, amennyit csak bírok. Hihetetlenül gyengének éreztem magam őmellette, és tapasztalatlannak is. De biztonságérzetet adott, hogy rá hagyatkozhatok. Tudtam, hogy bármit is fog akarni, nem lesz ellenemre.

Szoros ölelésében egyre kínzóbb volt, hogy érzem a nekemfeszülő férfiasságát...égtem a vágytól, hogy hozzáérjek, megérintsem, tudjam milyen.

Picit kétlábra álltam, lefelé nézve. Meglepett, hogy a víz mennyire áttetsző. Féltem, hogy mozdulataim esetlenek lesznek, ezért igyekeztem minden köntörfalazás nélkül a lényegre térni. Odanyúltam, ahol a legjobban feszült az alsója, és a következő pillanatban már a meztelen farkát markoltam. Nem volt sok finomság a mozdulataimban, de az felszakadó sóhajából úgy éreztem, hogy nem zavarja, hogy erőteljesen hátrahúzom a finom bőrt, és a csupasz makkjára markolok rá. A másik kezemmel elkezdtem kiszabadítani az egyetlen ruhadarabja fogságából. Segíteni akart, de nem engedtem. Az egyik lábfejemet felhúzva, azzal simítottam le róla.

Imádtam, ahogy kiült az arcára a tetszés kifejezése, és azt is imádtam, ahogy megállás nékül, hol a fenekemet, hol a melleimet kényeztette...és mindeközben a nyelvemmel játszott.

Az úszónadrágot huncut mosollyal kitettem a melltartómra. Viccesen ismételtem az előbbi szavaimat:

-Azt hiszem erre sem lesz szükségünk...

Mikor odafordultam hozzá, a hasfalamnak ütközött a meredő dákója.

Érdekes volt a hűvös medencében azt érezni, ahogy melegség önti el az ölemet.

A szemét fürkészve, láttam, hogy megcsillan benne valami. Tudtam, hogy izgalmas lesz.

Megfordított, hátamat a mellkasának fektette, gyengéden masszírozva a nyakam, a vállam, tenyerei a melleimre siklottak, majd le a hasamra. Közben éreztem a hátamat szúró férfiasságát, emiatt odanyúltam, és ezúttal gyengéden kezdtem húzogatni a kezemet rajta. Édes sóhaja azt jelentette, hogy szereti.

A hasamról a bikinimre csúsztak a kezei.

- Ki kell egyenlítsem az erőviszonyokat- súgta pajkosan. És máris éreztem, ahogy megoldja az oldalamon a masnira kötött pántot. Kiléptem a falatni anyagból, ami szintén a parton landolt.

Immár teljesen meztelenül állva előtte, éreztem, hogy a kezei csípőmre majd a fenekemre tapadnak. Mozdulataival, de szavak nélkül arra kért, hogy támaszkodjak a medence falának. Hátsómat maga felé húzta, megmarkolta a két feszes dombot, majd tétova ujjakkal besimított közéjük. Az ottani érzékeny bőr érintése halk sóhajt csalt ki belőlem. Ekkor jobb kezével eőlrenyúlt a combjaim között, és rátapasztotta a tenyerét a szeméremdombomra, lassú mozdulattal, széthúzva ölem redőit, megérintve a lüktető kemény pontocskát, majd a forróan nedvező nyílást, a remegő gátamat, édes kényeztető játékát a fenekem dombjai közti símogatással fejezte be.

Egészen közelhajolva a fülemhez, rekedtes hangon kérdezte:

- Készen állsz a következő leckére?

Csak bólintani tudtam.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig tudtam uralkodni magamon. Szinte égetett, annyira kívántam már, hogy mindenhol érinthessem. Mikor végre kioldottam az alsója kötőit, és az is a partra került, már totális lázban égtem. Gyengéden, mégis határozottan megfordítottam, karjaival a part szélének támaszkodott, és a feneke alatt, a combjai között előre nyúltam de úgy, hogy közben a tenyeremmel végig simítottam őt. Lábait széjjelebb nyitotta, kissé kinyomta a fenekét felém. Behelyezkedett, utat adott, hogy kényeztessem. Tenyerem a puncija fölé siklott, majd az ujjaim utat törtek a csiklója felé. Beleremegett, amint hozzá értem. Iszonyat erő kellett hozzá, hogy azonnal ne hatoljak be az ugrásra kész farkammal. De előbb még valamit meg akartam tenni. Valamit, ami pár perccel korábban vert gyökeret a fejemben.

- Készen állsz a következő leckére? – kérdeztem, mire némán bólintott.

- A lábtempódon kell csiszolni még egy kicsit- súgtam a fülébe, miközben teljesen hozzá simultam. Egészen a hóna aljáig kitoltam őt a vízből, két karját kinyújtattam vele a parton. A fenekét annyira kiemeltem, hogy éppen a víz alatt maradt, és majdnem az arcom előtt volt. Csak pár centire volt tőlem a gyönyörű barna bőre….

- Így, és most szépen lassan tempózni kell, de nagyon szétnyitott lábakkal ám! – mondtam, majd szét is nyitottam a lábait. Teljesen kitárulkozott előttem.

- Jobban emeld ki a feneked.

- Mennyire kell kiemelnem? – kérdezte teljesen ártatlanul.

Alá nyúltam, és feljebb emeltem, egészen ki a vízből.

- Ennyire – mondtam, és egyszerűen belenyaltam a popsijába. Egyenesen a lyukába. Amint megéreztem nyelvemmel a popsija lyukát, egy néma, de mélyről jövő sóhaj szakadt fel belőlem. Amióta először megláttam, erre vágytam. Aztán gyorsan benyaltam megint, majd megint és megint. Aztán már el sem vettem a nyelvem onnan. Vad tánc, sűrű csapás ostorozta e csodás pontját. Időnként érezhetően megremegett és felnyögött. Tetszett neki a játékom. Ettől még jobban begőzöltem. Számat óriásira nyitottam, mint aki be akarja kapni a nőt a fenekénél kezdve. Teljesen rányomtam ajkaim a lyuka köré, mintha egy nagy almába harapnék. Ekkor ismét kitört a nyelvem, és erősen nekinyomódott a lyuknak, de olyan erővel, mintha be is akarnék hatolni. Akkor már nem érdekelt semmi. Azt sem bántam volna, ha behatolok….

Bár reggelig képes lettem volna nyalni a popsiját még úgy is, hogy időnként, mintha közeledő, majd távolodó lépések zaját hallottam volna, még rengeteg pont várt felfedezésre, kényeztetésre fantasztikus testén. Éppen ezért, a következő mozdulatommal visszahúztam a vízbe. Amint beért, felrántottam őt, a lábait a derekam köré csavartattam vele, és rátapadtam a melleire. Csókolgattam vadul, bekaptam a bimbóját, nyaltam neki. Két karját a fejem köré csavarta.

- Sajnos rossz hírem van a számodra – mondtam neki szinte szótagolva, két csók és egy nyalás között.

- Ne mondd! – felelte tettetett döbbenettel a hangjában. Olyan jól állt ez neki, hogy elmosolyodtam, és így mondtam a szemeibe nézve:

- A hátúszásod a legrosszabb, amit valaha láttam.

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mintha csak ködön keresztül hallottam volna az utasításait, nem is nagyon kellett arra koncentrálnom, hogy kövessem őket, mert mozdulataival utasított. Hol erősen, hol gyengébben megragadva csípőmet, lábamat, vagy lenyomva hátamat, helyezett a számára megfelelőnek vélt pozícióba.

Arra eszméltem, hogy hassan hasrafektet a víztükörre, hagyva, hogy kapaszkodjak a medence falába, majd combjaimat erőteljesen széttárta. Nem zavart, hogy kiszolgáltatottnak éreztem magam, tulajdonképpen, élveztem, hogy e férfi kéjének tárgyává válok.

Mikor szétfeszítette a lábaimat, máris közöttük éreztem az arcát. Nem is értettem, mit akar...arcpirító az egész helyzet.

Nem hagyott időt gondolkodnom, zavarral és meglepetéssel ötvözött gyönyör öntött el, mikor egyszerű csók, vagy harapdálás helyett azt éreztem, hogy feje erőteljesen a farpofáim közé nyomul, majd a finom nyelve körbejárja az eddig érintetlen nyílásomat.

Csodás volt ez az új érintés, sosem álmodtam róla, de nagyon felizgatott, és minél inkább ott játszott a nyelve, annál inkább többet akartam, mélyebben akartam. Mintha megérezte volna, szinte fel akart falni. Titkon azt kívántam, hogy sose érjen véget a kényeztetés.

De abbamaradt, megfordított, és maga felé fordított. Vad szenvedéllyel vett bírtokba, a vízben csábosan lebegő, hegyes bimbójú melleim a szájába és a tenyerébe kívánkoztak, és ő elfogadta ezt a kívánságot.

Elfulóan csókoltam, a józan eszem már olyan messzeségben járt, ahol még sosem. Éreztem, hogy örvénylik az ölem, és zsibbad bennem a befogadási vágy, hogy kitöltsön és szétfeszítsen az a kemény farok, amit éreztem magam alatt.

De a kínzóm még nem akart belémhatolni.

- Sajnos rossz hírem van számodra- súgta.

- Na ne mondd- játszottam.

- A hátúszásod a legrosszabb, amit valaha láttam- vigyorgott

Megragadtam ismét a medence szélét, és hagytam hogy megint a combjaim közé hajoljon. Végig a szemembe nézett, mielőtt lassan belecsókolt az ölembe. Karjaival, erősen húzta a medencémet az arcára, nyelve a hüvelybemenetemet járta körbe, kiszívta nedvességet belőle, majd a csiklómra tévedt. Egy pillanat alatt összerándult a testem, és csendes hullámokban vonult végig rajtam a gyönyör érzése.

- Kérlek, menjünk ki- ziháltam- érezni akarlak...és azt akarom, hogy te is érezz engem!

Tudtam, hogy fátyolos a hangom, és fátyolos a tekintetem is. Azt akartam, hogy tudja, őrülten kívánom.

Kézenfogva magam után húztam. Előbb léptem ki a medencéből, mint ő, és tudtam hogy a fenekemet nézi. Kacérkodtam vele, mert a csípőmet lágyan ringattam, és kihívóan hátra-hátranéztem rá.

Alig pár lépés után, amint beértem a bokrok által nyújtott védelmező sötétségbe, szembefordultam vele, és mohón csókolni kezdtem. Érzetem, hogy megbénítja a szenvedélyem. Kihasználtam a pillanatnyi meglepődöttségét, lassan leereszkedtem elé miközben csókolás nélkül végkóstoltam harpdálva az egész mellkasát, hasát, köldökét, majd fejem a rámmeredő dákójával egy magasságban állt meg.

Jobb kezembe zártam a zsacskóját, bal kezemmel megragadtam a rúdat, majd ajkaimmal lassan körülöleltem a makkját.

Édes hörgés volt a válasza.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szó nélkül hátrált a medence széléhez, és kapaszkodott bele. Végig a szemeimbe nézett, miközben én kiemeltem a csípőjét, és egyenesen a vizes, és a kéjétől nedves bejáratot csókoltam, nyaltam körbe. Amint a csiklójához értem, szinte rögtön megszólalt:

- Kérlek, menjünk ki.

Megragadta a kezemet, elindult, és előttem lépett a lépcsőre. Feneke, csípője eddig sosem látott mértékben ringott. Hátra, hátra nézett, miközben lépkedett előre – a bokros rész felé. Amint beléptünk a bokrok közé, nyomban megfordult, és szenvedélyesen csókolni kezdett. Ez meglepett, azonban nem volt időm észhez térni, mivel elkezdte harapdálni a mellkasomat, majd a köldököm környékét. A következő pillanatban már a farkammal volt egy magasságban. Egy tenyér melegét éreztem a zacskómon, egy másik meg körülfonta a farkamat. Aztán egy puha száj nyomult a dákómra. Hörögtem egyet. Legmerészebb álmaim kezdtek valóra válni. Az általam istennőnek titulált nő itt guggol előttem, és szopja a farkamat….

Hirtelen nem is tudtam, mit tegyek. Ha csak állok, még tehetetlennek tart, ha viszont finoman elkezdem dugni a száját, még azt hiszi szajhának nézem. Egyiket sem szerettem volna. Ám, ő megoldotta a problémámat. Pár kisebb, ismerkedős szívogatás, szopogatás után úgy benyelte a farkamat, hogy csak lestem ki a fejemből. Egyenesen, lendülettel, tövig. „Ez igen! Tud a nő szopni!” – villant át az agyamon. Ekkor tudatosult bennem, hogy nem csak pokolian jó nő, hanem tuti, hogy ugyan olyan jó szerető is. A sötétben guggoló, szopó nő teljesen felizgatott. Aznap már nem először, és nem is utoljára. Egyre lendületesebben csinálta, én meg egyre inkább robbanni akartam. Teljesen felhúzott. Már csak a tudat is kifröccsenő ondóra késztetett, hogy ő szopja a farkam, és még ki tudja mi minden történhet itt a sötétben. Hiszen itt magunk vagyunk, senki nem lát. Senki nem lát…Hirtelen eldöntöttem, hogy itt és most egyszerűen szétnyalom.

- Várj, nem akarok még élvezni – hajoltam le hozzá. Erre felállt.

- Nyalj ki – mondta, és én nem akartam hinni a füleimnek. Egyre gondoltunk…

Leguggoltam, és odahajoltam az édes barlangjához.

- Add ide a kezed – mondta, és lenyúlt a bal kezemért. Felemeltem, mire jobbjával belekapaszkodott, bal lábát meg simán a jobb vállamra emelte. Ez is meglepett, de ismét nem volt időm álmélkodni. Közel fészkelte magát az arcomhoz, és már nem is kellett mást tennem, mint kinyújtani a nyelvem, és beleakasztani a puncijába.

Megtettem.

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először csak gyengéden öleltem körül az ajkaimmal a makkját, csak puhán símogtava-ismerkedve vele. Az apró erecskék feszültek a kemény síma bőre alatt, ettől enyhén érdes volt a tapintata, nyelvemmel körülrajzoltam a nyílást is, ettől ismét sóhajtani hallottam.

Cak mozdulatlanul állt, tudtam ez még a meglepetés varázsa, nem tett semmit, csak beletúrt a hajamba, finoman. Nem húzta a fejem a farkára, nem akart szájbadugni, csak hagyta, hogy kényeztessem, és ezt gyengédséggel viszonozta. Egyre inkább felizgatott, hogy a számban van, nem tudtam uralni magam, mélyebben és mélyebben akartam, szinte tövig be tudtam nyelni, és mikor kihúztam, akkor meg a kezemet szorítotam rá, hogy folyamatosan ingereljem. Lélegzete egyre szakadozottabb volt, és már az édes-sós nedvét is éreztem. Időnként megfeszült, tudtam visszatarja magát.

- Várj, nem akarok még élvezni – suttogta.

“ Igaza van” villant be a fejembe “ ne siettessem, hosszú még az éjszaka”. Felemelkedtem hozzá. Az agyam még homályos volt a szenvedélytől. Gondolkodás nélkül kimondtam, amit éreztem.

- Nyalj ki – súgtam.

Leguggolt, elémtérdelt. Közeltolta arcát a medencémhez, mintha csak az illatommal ismerkedne.

- Add ide a kezed –kértem.

Megtette, majd a vállára helyeztem a bal lábamat, szinte az arcába nyomva az gyönyörre éhes ölemet. Nem tétovázott, máris belémnyalt.

Annyira finom volt, amit csinált. Felizgatott a nyelvcsapásainak a hangja, nagyon lucskos lehettem. A nedvemet is szívta. Testem tehetetlenül meg-megrándult.

- Nem bírom- ziháltam.

Eltoltam magamról picit a fejét, hogy egy pillanatra megszusszanjak.

Csakhogy odalenn már nem az a meglepődött férfi térdelt, akit magam után húztam a medencéből. Ez a férfi már nagyon akart, és nem adott időt pihenni.

Leránrott magához.

- Egy pillanatnyi szünet sem jár neked- mondta kis mosollyal, egy elfuló csók közepette.

Hátamra fektetett, vállaimat lenyomta a fűbe, majd eltávolodott picit, de csak hogy melleimet gyengéden tenyerébe fogva összenyomja őket. Hol az egyik, hol a másik kemény bimbót ízlelte. Majd ismét lefelé araszolt…nyalni akart. Hiszen én kértem erre, de még a gondolata is elviselhetetlen volt, hogy csak feküdjek, és tűrjem a gyönyört. Elvette az eszem. Bosszantott, hogy ennyire ő irányít. Provokálni akartam.

- Szeretném, ha közéjük tennéd a farkadat- simítottam meg a melleimet, tudtam, hogy ezt olyan ártatlan szemekkel kértem, mintha csak a kenyér árát kérdeztem volna meg a sarki ABC-ben.

Imádtam, hogy megint szó nélkül maradt, megleptem.

- Aham- ennyi volt a nem túl bő válasza.

- 69-ben akarlak- súgtam olyan buja lánggal a szememben, hogy reméltem megégeti.

Máris a fejem fölé térdelt, kicsit széjjelebb tártam a lábait, majd a fejemet közéjük nyomtam. Bal kezemmel a fenekét öleltem át, és magamra húztam, jobb kezemmel a kemény dákóját igazítottam a cicim közé. Még inkább széles terpeszbe kényszerítettem. Már nem kellett tartsam a fenekét, magától kezdett el mozogni, lassan a melleim között, nekem csak össze kellett préselnem őket, hogy minél inkább szorítsanak. Eközben pedig annyira közel volt a számhoz a zacskója, és a gátja, hogy arcommal rájuk tapadtam, és gyengéden nyalogatni kezdtem.

Hozzá akartam érni a szűk nyíláshoz is, de csak a nyelvem hegyével érintettem, nem tudtam akarja- e ezt a fajta játékot.

- Megőrjítessz, neked ez a 69? - nyögte.

Vérszemet kaptam, egyre játszottam a nyelvemmel.

A következő pillanatban rámhajolt, ismét nyalni akart. Combjaimat körülfontam a nyakán, nem szorítva, csak finoman, hogy könnyebben hozzám férjen.

- Te jó, ég, gumiból vagy? - szuszogta…és tudtam hogy mosolyog. Tetszett neki a hajlékonyságom.

De én nem tudtam válaszolni, mert akkora szenvedéllyel borult oda, hogy máris remegni kezdtem.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már az is kissé meglepett, hogy nemes egyszerűséggel, minden különösebb körülírás nélkül kimondta: nyalj ki. De, hogy aztán még 69-ben a mellei közé dugatta velem a farkam, és közben még nyalta is a golyóimat, meg időnként a fenekemet, ez már betette a kiskaput nekem. „Ilyen nincs!” – gondoltam. Ám, az én agyam akkor már csak egy dolgot látott meg: a pináját. Éreztem a puncija leheletét, a barlangból egyre csak tört elő az egyre hangosabb követelés: nyalj ki. Aztán oda is hajolhattam végre, mire a combjait a nyakam köré tekerte. Ámulatba ejtett a ruganyossága, ugyanakkor alaposan ki is nyitotta magát nekem. És ez tetszett a legjobban. Úgy tapadtam a puncijára, mint egyéhes farkas a zsákmányra. Nyaltam ahol értem. Hamarosan megremegett. De én is. Két nagy, kemény mellei között vergődött a dákóm, melyre oldalról alaposan rányomta a két gyönyörgömböt. Na, meg a nyelve….

Nyaltam mindenhol, azt akartam, hogy ott adja ki nekem az első orgazmusát. Attól nem kellett félnem, hogy elélvezek, mert az a pár másodperc, amit nem a szájában töltöttem, elég volt ahhoz, hogy átbillenjek a holtpontomon. Azt azonban már nem akartam, hogy ő is ezt tegye. Heves nyelvcsapásaim hirtelen abbamaradtak, és csak egyetlen pontjára irányultak: a csiklójára. Azt viszont alaposan, hol erősebben és gyorsabban, hol meg finoman, lassan nyalogattam. Teste egyre sűrűbben rándult meg. Lábait már a fejem mellé tette, combjait szétnyitva engedte, hogy kényeztessem. Amint elborult az agya, amint egyre hevesebben törtek fel belőle a kéj hullámai, azonnal benyelte a dákómat. Hol vadul szopta, egészen leengedte a torkáig, hol meg kiengedte a szájából. Ilyenkor a zacskómat nyalta, harapdálta, csókolta, miközben egyik kezével erősen rámarkolt a farkamra, és verte. Aztán megint bekapta. Ez a játéka pokolian jólesett. De, már éreztem rajta, hogy készül kitörni. Az első orgazmusát mindenképpen ki akartam nyalni belőle. Bármit akart, ebből nem engedtem volna. Talán ő is érezte, hogy most a csúcsig nyalom. A lábai ugyan felhúzva pihentek a füvön, de combjait oldalt leengedte, amennyire tudta. Ez a mozdulata egyet jelenthetett: totálisan kinyílt nekem, megadta magát a nyelvemnek.

Éltem is e lehetőséggel. Lejjebb csúsztam kissé, hogy a gátja felől is végignyalhassam a punciját felfelé. A következő nyalásom már a feneke lyukáról indult, és a csiklójánál elidőzve, ott apró de sűrű rezegtetéssel kergettem az őrületbe. Aztán a puncija tetejéről a feneke lyukára. Ez bejött neki.

Az utolsó, a kegyelemdöfést a csiklója alapos, ellenállhatatlan ingerlésével adtam meg neki. Ezt már nem bírta. Kitört. Amint elkezdett a teste hullámozni, szinte fel is ült volna, ha a farkam nincs szájában…Nem engedtem, hogy kiköpje. Viszont az orgazmusa csúcsán is nyaltam tovább, majd pár pillanat múlva nagyra tátottam a számat, és így tapadtam a puncijára. Mintha azt mondtam volna neki: egyenesen a torkomra kérem a kéjnedvedet.

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor ismét rátapasztotta száját az ágyékomra, alig telt egy pár pillanat, és máris apró remegések rázták meg a testem. Nem értettem, hogy képes alig pár nyelvcsapásával ezt kiváltani belőlem. Közben meg ütemesen mozgatta a csípőjét, és ezáltal a farkát a melleim között. Minél inkább belelendült a kényeztetésbe, annál kevesebb levegőt kaptam, alig tudtam arra is koncentrálni, hogy én is gyönyört adjak neki.

Combjaimat lassan leemeltem a nyakából, és egy idő után már csak úgy tudtam elviselni az észvesztő ingerlést, hogy teljesen megadva és átadva neki magam, lábaimat széttártam. Közben a testemen újabb és újabb rángások vonultak végig, éreztem hamarosan elrobbanok. Szerettem volna, ha ő is ilyesmit érez. A kemény férfiasságát a számba vettem, annyira finom volt, már nagyon nedves. Ahogy a szenvedély őt is hatalma alá vonta, olykor erősebben nyomult belém, szinte torokig, de nagyon élveztem.

Már nagyon közel voltam, mikor ismét azt a nagyon izgató és általam ma estig ismeretlen érintést kezdte el ismételni. Nem csak a puncimat nyalta, és a csiklómat kényeztettte, hanem lesiklott a hátsó nyíláshoz, néha csak átsimított rajta, néha alaposan körberajzolta a nyelvével. Az agyamban tombolt a vér, a a testem nem bírta tovább.Ekkor úgy borult oda teljes arcával a nedves és lüktető ölembe, hogy azt hittem belémful, vagyfelfal, de imádtam. Az izmaim olyan erősen húzódtak össze, hogy ülőhelyzetbe akarták rántani a testemet. De ő a számban volt, és nem akart nem ott lenni. A torkomból feltörő kéjes hangok a kemény farkába ütköztek, és mikor a hullámok már csitultak bennem, akkor újra gyengéden szophattam. Szerettem volna azt érezni, hogy belémlő az édes nedve, de azt hiszem ő ezt még későbbre tartogatta.

Mikor teljesen megnyugodtam, kiemelte a férfiasságát a számból. Én mintha nagyon éhes lennék rá, addig követtem fejemmel, míg csak elértem. Mosolygott, hogy ennyire nem akarom elengedni. Odahanyatlott mellém a fűbe. Közel volt az arca, csókolni akartam. Érzetem a bőrén , majd a nyelvén is a saját ízemet, megint felizgatott. Egy pár pecig játszott a nyelvemmel, de aztán megragadta gyengéden a vállaimat. Az volt az érzésem, hogy szórakozik rajtam, hogy ennyire beindított, és ennyire elvette az eszem. A szemei titokzatosan csillogtak:

- Tudod, mi a következő lecke? - kérdezte mély hangon.

Csak a fejemet ráztam, de már égtem a kíváncsiságtól, hogy megtudjam, mire gondol.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután szó szerint beleélvezett a számba, tudtam, hogy nem lesz megállás. Egy orgazmusa nekem nem elég. Addig élveztetem majd, amíg nem könyörög, hogy hagyjam abba….

Bár éreztem, hogy kész lenne kiszívni belőlem az anyagomat, nem engedtem, későbbre tartogattam magam. De azt is éreztem, hogy sikerült felszabadítanom, kezdett teljesen ellazulni, élvezni, amiket csinálunk.

- Tudod, mi a következő lecke? – kérdeztem.

Csak a fejét rázta, de a gyenge, bokrok között beszűrődő fényben is láttam, hogy a szemei csillognak.

- Hát, mell, pillangó…Kezdjük a háttal. Mi az alapja a dolognak? Az egyenes hát.

Alaposan kinyújtóztattam hanyatt fekve. Lábait szétnyitottam.

- Láb feszes, lábfejek spiccelnek.

Izmos csodás lábait megfeszítette, lábfejeit spiccelte. Nem tudtam megállni, hogy végig ne simítsam őket, közben arra gondoltam, hogy csak reggelig el lennék a lábai kényeztetésével. De itt tátongott nekem a pinája, mely azonnali behatolásért könyörgött. „Ne várakoztassam meg szegény” – gondoltam, és nyomban be is fészkeltem magam a combjai közé. Farkam a réshez igazítottam, és szépen lassan behatoltam, közben egymás szemeibe néztünk. Nem szólt semmit, néma csendben, egy szisszenés nélkül tűrte a dolgot. Kezei a feje mellett kinyújtva, lábai szétnyitva, én meg már benne voltam. Forró, lucskos pinája szinte beszippantotta a dákómat. De milyen csodás érzés szabadult fel benne, mikor benne voltam! Ismét felvillant bennem a gondolat: sokszor, sokáig csak lestem őt, ábrándoztam róla, mint egy istennőként néztem fel rá, és ma este már megszopattam, kinyaltam elől-hátul, most meg baszom….Felszabadult bennem a kéj, és lassan, de egyenletesen kefélni kezdtem. Farkam siklott a nedves barlangban, makkom néha egészen mélyre nyomult. Karjaimra támaszkodtam a mellkasa mellett, csípőm egyre erőszakosabban követelte magának az isteni nőt. Ő meg kiterülve feküdt alattam, csak néha - néha szakadt fel belőle egy kisebb sóhaj, nyögés. Tudtam, hogy most ő fogja vissza magát, talán nem akarta megtörni a pillanat varázsát. Egyre sebesebben mozogtam benne. Agyamban csak egy dolog lüktetett: ahány lecke, annyi orgazmus! Ez volt a célom.

Most, e pillanatban jó úton haladtam afelé, hogy az első, farkam által nyújtott orgazmusát meg is kapjam.

- Gyere, gyere – suttogtam a fülébe elhaló hangon. Hirtelen felkapta a lábait, a derekam köré csavarta őket, karjaival a nyakamba csimpaszkodott, és teljes erejével magához rántott. Eddig is tövig voltam benne, de ez a mozdulata márki sem engedett belőle. Úgy kúrtam tovább, hogy alig mozogtam benne, azt viszont teljesen belül. Ezzel kicsit lefékezett, de aztán a lábaival engedett a szorításon, ezzel szavak nélkül adta a tudtomra: a tiéd vagyok. Olyan erővel húzott magához, hogy a mellei szinte átdöfték a mellkasomat. Ügyetlenül, de rá tudtam tapadni a szájára, miközben sebesen mozogtam benne. Én is közeledtem a csúcshoz, tovább már nem tudtam visszafogni magam.

Hatalmas robbanással ontottam belé az anyagomat. Testem tehetetlenül rángatózott, farkam szabálytalan ütemben vibrált benne, mikor ő is kirobbant. Mivel vadul csókoltam, a mostani orgazmusa a számban halt el…..

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes, sokatmondó tekintettel suttogott, és közben apró érintésekkel halmozott el.

- Hát, mell, pillangó- súgta, mintha tényleg oktatni akarna. Láb feszes, lábfejek spiccelnek.

Készségesen követtem, minden utasítását. Alig bírtam leplezni, hogy remegek előtte.

Lassan, szinte kéjesen ért a megfeszített lábaimhoz, gyengéden cirógatott, majd széttárta őket.

Már alig tudtam magamról. Szégyeltem volna kimondani előtte mennyire kívánom.

Mikor lassan rámnehezedett, és keményen feszülő férfiasságát a gátamhoz nyomta, éreztem, hogy nem bírom tovább, magamba akartam szippantani, mélyen, nagyon mélyen és nem elengedni. Lassan csúszott belém, nem sietett. Csodás volt, amint elkezdte szétfeszíteni a szűk belsőmet, már attól aprókat lüktettem, hogy tudatosult bennem a közelsége. De mikor végre mélyen magamban éreztem teljesen megszünt a külvilág.

Az a férfi, akit hetek óta csendben figyelek, és kívánom az érintését, ma...egyetlen este alatt minden álmomat teljesíti, sőt többet, sokkal többet, mint álmodtam. Félelmetes, amit velem tett, és ijesztő is, mert olyan vágyakat ébresztett fel, amikről fogalmam sem volt, hogy bennem élnek.

Szinte teljesen leszorított a földre, és egyre ütemesebben mozgott bennem...”még nem kefélt meg így senki” akartam mondani. Megijedetem, hogy ilyeneket akarok mondani, nagyon jól esett volna vulgárisan az arcába suttogni, mennyire jó vele.

Belülről induló, apró rezdülések , egyre nagyobb hullámokban rázták meg a testem. Annyira érezte, mi történik velem, csodálatosan odafigyelt rám. Már éreztem, hogy nem csak kényeztet azzal, hogy bennem van, tudtam bennem akar elrobbanni. Ettől méginkább megrészegültem.

Ködből hallottam csak a hangját:

- Gyere, gyere!

Combjaimat kiszabadítottam, és szorosan körülfontam a csípőjén...talán még mélyebbre húztam. Karjaimmal is átöleltem, arca annyira közel volt, elfulóan csókoltam. Már szinte alig mozgott rajtam, csak magamben éreztem az erős feszülését...és a saját testem görcsszerű remegése közben azt láttam, hogy az ő arca is eltorzul a kéjtől. Már nem tudtam visszafojtani a feltörő sóhajaimat és a kéjes sikoltást sem...de mindez nyugtató csókjába fulladt.

Egymás mellett nyugodtunk meg, ő bennem. Az arcát figyeltem, a sötétben is láttam, hogy mosolyog.

Legördült rólam, hanyatt feküdt. Én feltámasztottam a fejem a karomra, és oldalról figyeltem, hogy nyugszik meg teljesen. Éreztem, hogy lassú meleg sugárban kezd folyni valami az ágyékomból, végig a combomom. Odaérintettem az újjam. Ő is figyelmes lett arra mit csinálok. Az arcunk magasságába emeltem a kezem, két ujjamra sűrű fehér folyadék tapadt, a sötétben is tisztán látszott. Lassan a számhoz emeltem, élvezettel szopogattam le. Ő egyre kerekebb szemmel figyelt.

- Hmmm- suttogtam- tudod, milyen finom? A te ízed...és az enyém is érzem.

Odanyúlt és szájához vonta a két nedves ujjamat.

- Rossz kislány...nekem nem hagytál

- Dehogynem- feküdtem ismét kéjesen hátra. Miközben combjaimat széttárva felkínáltam neki a nedvesen folydogáló ölemet.- Csak egy kóstolásra engedlek, mert inkább én akarlak kényezetetni még picit...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Micsoda boszorkány – gondoltam, mikor az ujjáról szopogatta le a nedvünket, melyek a puncijában keveredtek össze. Aztán én is lenyaltam a maradékot, és meg sem lepődtem, mikor a célzás értékű megjegyzésemre hanyatt feküdt.

- Csak egy kóstolásnyira engedlek, mert inkább én akarlak kényeztetni még picit – huncutkodott velem a sötétben.

Lábait széttárva széttette, és én engedelmesen közéjük térdeltem. Ám, mielőtt valóban benyaltam volna neki, nem tudtam megállni, hogy a lábfejeit ne illessem sok csókkal. Imádtam az ujjait. Mindegyiket egyenként csókoltam meg, a tenyerembe véve a talpait. De azt is megtette, hogy mikor csak egyik lábát imádtam, a másikkal beletaposott a farkamba. Minden mozdulata maga volt az erotika.

Aztán letettem a lábait, és végre a puncija előtt voltam ismét. Nem sokat haboztam, benyaltam, egyenesen a csiklóját megcélozva. Nem állítom, hogy felült a kéjtől, de alaposan megfeszült a felsőteste. Nyaltam a saját, mindkettőnk nedvét. Éreztem, hogy ez is igencsak jól esik neki. Fogalmam sem volt róla, hogy mit tartogat még nekem, hiszen az előbb olyan jót szopott, mint egy boci, de nem is érdekelt. Bármit tartogatott is nekem, képes voltam azt elfogadni. Ha izzó vasrudat akart volna feldugni a fenekembe, azt is engedtem volna, ha közben látom az arcán, hogy ez örömet okoz neki. Mindenre kész voltam.

Egyre mélyebben hatolt a nyelvem a punciba. Nyálam keveredett a belőle kifolyó nedvekkel, különös ízt adva a nyalásnak.

- Mi lenne, ha egymást kényeztetnénk? – tettem fel erősen lihegve a kérdést.

Még nem is szólhatott semmit, mikor már mellette feküdtem, farkam az arca előtt volt. Nyomban szopni kezdett. Olyan mohón kapta be, hogy magam is meglepődtem. „Mit tartogathat nekem még ez a nő?” – tűnődtem. Tudtam, hogy el tudja engedni magát, képes lesz megélni a fantáziáját. Abban meg pláne biztos voltam, hogy fantáziája meg hihetetlenül nagy van neki…

Mikor már szinte fuldokoltam a pinájában, félig hanyatt feküdtem.

- Na, most jöhet a kényeztetésem. Vagy jöjjön a következő lecke? – tettem fel neki kérdést.

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rögtön belement a játékomba, készségesen térdelt a lábaim közé. Picit megtorpant, és a lábfejemet vette a kezébe, először csak símogatta, majd aprókat puszilt rá. Érdekes borzongás volt, mikor az újjaimt egyenként a szájába vette, picikét ráharapott az egyikre...édes kínzás volt. A hideg borzongatott, hiszen csiklandott is, de egyidőben finom volt. Valahogy kiszabadult az egyik lábam a kényeztető csókokból, és odatévedt a meredő férfiasságához. Azt gondoltam több időre lesz szüksége, de már újra készen állt...nekem, csak nekem ma este. Felizgatott a gondolat is.Szerencse ezt megérezte, mert abbahagyta a finom játékát, és odahajolt, ahonnan az előbb kínáltam.

Tudtam, hogy az érintése csodás lesz, már jól ismertem. De meglepetésemre már az első érintései után nem tudtam fekve elviselni a gyönyört. Ugyanazok a határozott és éhes nyelvcsapások váltakoztak a finom kóstolással. Egyszerűen észvesztő volt.

- Mi lenne, ha egymást kényeztetnénk? – kérdezett zilálva.

Tökéletes ötlet, de semmit sem kellett tennem, máris úgy helyezkedett, hogy az arcom előtt volt a kemény farka.

Meglepett a hév ami feltört bennem, a vágy, hogy ismét szophatom kicsit. Rögtön torkomra toltam, még éreztem a magam sós maradványát rajta,és az ő édességét is. Az ajkaimat hol szorosra fogtam, hol csak gyengéden ölelőre, és próbáltam azzal csigázni, hogy néha csak a duzzadt makkot kényeztettem, máskor meg hírtelen végigfutottam az egész rúdon. Bár el volt borulva az agyam, de annyi bevillant, hogy "imádom, hogy a számban van, egész éjjel csak szopnám, ha közben hallanám, ahogy a lélegzete úgy akadozik, mint most".

Picit eltolt magától, átszellemülten néztem rá:

- Na, most jöhet a kényeztetésem. Vagy jöjjön a következő lecke? – kérdezte.

Válasz helyett, csak finoman lenyomtam a földre, kényszerítettem, hogy hanyattfeküdjön. Föléhajoltam négykézláb állva, de a popsimat nem engedtem közel a fejéhez. A lábszáraimal leszorítottam a vállait, a lábfejeimmel picit cirógatam a nyakát és a fülét mindkét oldalt, majd ismét ráhajoltam a dákójára.

Picit tudtam kínzás neki, hogy leszorítva tartom, és csak pár centire van tőle a lábfejem, de nem engedem, hogy elfordítsa a fejét...és a fenekemet, amit meg imád azt biztos távolságban tartom a szájától.

Most így ezeknek tudatában még inkább igyekeztem úgy a számba venni, és úgy játszani a nyelvemmel, hogy az őrületbe kergessem vele, vagy csak könyörögjön kicsit, hogy közelengedjem magamhoz.

Az egyik kezem szorosan követte a nedves ajakaimat, a másik, gyengéden símogatta a zacskóját, cirógatva karmolva. Újra éreztem,, hogy a számbafolyik az édes előnedve, de képtelen voltam megállni. Egyre mélyebbeket lélegzett. Csak suttogva hallottam:

- Biztos ezt akarod?

Válaszképp nem áltam meg, és már éreztem ahogy a golyói a gátjához közelednek, és megfeszülnek, majd a farka... aztán csak az édes robbanás a torkomra mélyen, amit le is nyeltem, és még szívtam kicsit az előbújó cseppeket. Ezzel egyidőben nem tűrve ellentmondást lefejtette a szorító lászáraimat a válláról, és teljes arcával a fenekemre tapadt

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Na, most jöhet a kényeztetésem, vagy jöjjön a következő lecke? – kérdezem.

Őszintén szólva, fogalmam sem volt róla, hogy ezek után még hogyan akar kényeztetni engem, már ha akar. Akart.

Szó nélkül hanyatt fektetett, és fölém kerekedett. Négykézláb állt, feneke az arcomtól pár centire. Már emeltem volna fel a fejemet, hogy ne kelljen olyan sokat lefelé jönnie annak a gyönyörű popónak, mikor annyit éreztem, hogy a lábszárai a vállamra kerülnek, és finom erőszakkal nyomnak a földre. Lábfejei a nyakam, fülem simogatták, majd szinte satuba is fogták a fejemet. Alig tudtam mozdulni. Egy pillanatig megmerevedtem, mivel ilyet addig még nem tettek velem. „Ez igen! Uralkodik rajtam, kényszerít.” – gondoltam nem kis várakozással teli.

Aztán egyszer csak rábukott a dákómra, és szopni kezdte. De, nem csak szopta, hanem még játszott is velem. Az ujjait is éreztem a farkamon, másik a zacskómat simogatta, a golyóimat masszírozta. Egy darabig simán „tűrtem” ezt az atrocitást, de kis idő elteltével már éreztem, hogy ebből baj lesz. Nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy egyszer csak lekerülnek a vállaimról a lábai, és hírtelen mozdulattal egyszerűen ráül a számra. Ezen gondolatok, na, meg ahogy szopott, hamar eljuttattak a gyönyör kapujába.

- Biztosan ezt akarod? – nyögtem, de már nem volt visszaút.

Szó nélkül hagyta a kérdésemet, ami igent jelentett. Annál is inkább, mert a következő percben már robbantam is. Egyenesen bele a szájába. Még akartam mondani, hogy „jön”, de olyan hévvel szopott, hogy éreztem: hiába szólnék. És lőttem. Amint az első spricc kitört belőlem, száját egészen a farkam tövéig nyomta, így a második spriccelésem már egyenesen a torkára ment. És a több i is. A szopással nem állt le, nyelte a nedvemet.

Ekkor már megint nem voltam egészen a magam ura. Az a bizonyos lila köd ismét teljesen elborított. Nem tudtam többé a magam ura lenni. Lelöktem magamról a lábait, felnyúltam, és egyszerűen ráhúztam magam a fenekére. Csakis egyet akartam: ismét kinyalni annak az istennőnek a fenekét, aki az imént úgy játszott velem, ahogy eddig senki. Még a szájában voltam, de húztam magamra. Azt akartam, hogy üljön a számra. Lábszárai a fejem mellet a füvön feküdtek, ő meg felegyenesedett. Nem láttam semmit, feneke betakarta az arcomat, olyan súllyal nehezedett rám, hogy alig kaptam levegőt. Nem érdekelt. Elértem az egyik dolgot, amit akartam tőle: a számra ült. A nyelvem is alig tudtam kitolni, de nem is nagyon kellett, mivel a lyuka pont a számra került. Reggelig is elfeküdtem volna így alatta.

Nem láttam semmit, csak éreztem, hogy mozog felettem, rajtam. Olyat érezte, mintha a haját igazgatná, mit sem törődve azzal, hogy valaki alul őrült módon nyalja a fenekét….

Ranjana (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan engedtem ki a számból a férfiasságát, miután az utolsó rángások is abbamaradtak. Nem akartam kínozni, tudtam ilyenkor nagyon érzékeny. De míg nyugodni látszott odalenn, addig az agyát olyan szenvedélyhullám borítotte el, hogy miután kiszabadult a lábszáraim szorításából, és rátapadt a popsimra, egyenesen és dúrván magára húzott. Az ajkaira vonta az egész ülepemet.

Felegyenesedtem, és átadtam magam a kényeztetésének. Közben felkavart az új helyzet. Szinte beleültem a férfi arcába, a nyelvét magamba akartam szippantani. Mégha át is futott a fejemen, hogy picit levegőhöz kéne juttani, ő erősen szorított magára a csípőmnél megragadva. Nem is akartam másképp tenni, elhatalmasodott rajtam egy olyasmi érzés, hogy uralom...és most én lovagolom meg ő száját. A gondolat dúrvasága felizgatott.

A nedves nyelvcsapások hangja a csendes éjszakában őrjítő volt.

Többet akartam, hajamat hátrasimítva a karjaimat a tarkómra téve, csak néztem az alattam fekvő engem imádó férfit. Nem bántam volna ha most így bárki meglátott volna.

Aztán lassan végigsimítottam a nyakamat, a melleimet, majd mindkét kezemet a lefelé vezettem. Az egyikkel magam mögé nyúltam, a férfi hajába túrtam, hol csak izgatóan játszottam a fejbőrén, hol, picit megragadva a haját magamfelé húztam.

A másik kezem a csiklómon játszott.

Egyre hangosbb sóhajok törtek fel belőlem...és ő meg nem hagyta abba a csodás játékát.

Egy percben lefogta a magamat izgató kezemet...és ő körözött az újjaival a megkeményedett érzékeny kis pontomon.

Hangosan sikoltva rándult össze a testem, éreztem ahogy egy hirtelen nedvesség elönt odalenn...a férfi meg elégedetten hörgött alattam.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már szinte önkívületi állapotban nyaltam. Nem tudtam, mióta tapadtam a fenekére, de nem is érdekelt, csak az, hogy rajta, benne legyek. Bár nem láttam semmit, testének rezdüléseiből mégis arra következtettem, hogy élvezi a dogot. Sőt. Időnként, minta elhatalmasodott volna rajta az uralkodni akarás. Nem bántam. Imádtam őt ott és akkor. Ha azt akarta, hogy a fenéknyalója legyek, akkor az akartam lenni. Bármi, ami neki jó.

Mikor ismét élvezett, arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha most nem itt lennénk, hanem egy házban, ahol bármit megtehetne velem, és én is vele. Milyen jó lenne, ha korlátok, félelmek nélkül sétálgathatnánk egymás előtt meztelenül, megcsodálhatnám az általam még mindig nem teljesen láthatott testét. Azt akartam, hogy a házban korlátok nélkül uralkodhassunk egymáson. Bármikor kinyalhassam a fenekét, és letérdeltessem magam elé, mire ő engedelmesen már nyitja is a száját várva, hogy a dákóm belenyomjam.

Hörögtem. Alig kaptam levegőt. Még egy kicsit ült a számon, puncijából a nedve lassan az ajkamra folyt. Lassan felegyenesedett, megfordult és a mellkasom fölé térdelt.

- Pisilni akarok – mondta halk, de határozott hangon.

„Hoppá! Nem kell neki, vagy szeretne, hanem akar…”- gondoltam. Vettem az adást.

- Akkor pisilj – suttogtam vissza.

Mintha csak erre várt volna. Kissé hátrébb csúszott, térdeltében felegyenesedett, jobb lábát oldalra kinyújtotta, combján feszültek az izmok, csodás látványt nyújtva ezzel. Bal kezével a tarkóm alá nyúlt, hirtelen mozdulattal felrántotta a fejemet, ezzel egészen közel kerültem a puncijához.

- Biztosan mehet? – kérdezte.

- Gyere – lihegtem. Olyan izgatott voltam, hogy a szívem majdnem kiugrott belőlem. Nem egészen erre számítottam, de tudtam, hogy ez sokkal jobb lesz, mint amit reméltem.

És akkor olyat tett, amit csak egy istennő tehet. Egy mozdulattal lehajolt hozzám, erősen szájon csókolt, aztán gyorsan felegyenesedett, és elkezdett lepisilni engem. Forró sugara először anyakamat érte, de úgy mozgatta a csípőjét előre - hátra, oldalra, hogy végül az aranysugara beterítette az egész arcomat. De a csúcs eközben az volt, hogy míg baljával tartotta a fejemet, csípője mozgott, miközben kissé előre hajolt, jobb kezével meg finom mozdulatokkal igyekezett a rakoncátlan, ám gyönyörű hosszú haját a jobb fülé mögé visszakényszeríteni. Mindeközben lágyan mosolygott rám. A mosolya, és a kézmozdulata az őrületbe kergetett. Már nem bírtam tovább. Amint befejezte a pisilést, még kinyaltam belőle az utolsó cseppjeit, aztán azt mondtam, miközben az arcomról folyt le a pisije:

- Akarlak. Mindenedet, mindenhol akarom. Sokszor és sokáig. Menjünk el innen. Menjünk hozzám, ott senki nem zavarna minket. Kérlek.

Válaszul lepattant rólam. Feltápászkodtam, tenyereimmel igyekeztem lesimítani az arcomról a pisit. Még egy percig sem bíbelődtem magammal, mikor hozzám lépett.

- Na mi lesz már? Igyekezz, már nagyon szophatnékom van, és a fenekemet is kellene már nyalnod. Rég nyaltad.

Figyeltem az arcát, és ugyan mosolygott, de éreztem, hogy komolyan beszél. Két perc múlva már lezuhanyozva magamról finom nedveit lépkedtünk kifelé a fürdőből.

Tartalomjegyzék