Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindig ebbe az étterembe járok vacsorázni, ha éppen egyedül vagyok. Nem mintha olyan jól főznének, de a hangulat jó, sosincsenek sokan. Most is rajtam kívül alig van még egy-két ember. Épp most ül le egy párocska, a hölgy kissé feltűnően mély dekoltázsban, majdhogynem estélyiben jött. Nagyon kiöltözött. Elvan a barátjával és majdnem velem szemben ült le oldalra, szépen rálátok. Ruhája annyira fel van sliccelve, hogy amikor keresztbe teszi a lábát, a combja is rendesen kivillan.

Hogy nekem nem jut egy ilyen nő... hogy dugnám minden nap... Egyelőre italt rendeltek, és olyan édesen mosolyog... Kell nekem ez a nő... És ahogy ezt kigondolom, a nő fogja is a táskáját és elindul a mellékhelységek felé. Itt az idő! Elindulok én is utána, jó hátul vannak a helységek, és az ajtóban épp utolérem. Előzékenyen és mosolyogva előreengedem és kinyitom neki az ajtót.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy kedves srác addig unszolt, míg végül elmentem vele vacsorázni. Semmi humorom nem volt hozzá, mert én bulizni akartam menni. Hiába, tavasz van, dolgoznak a hormonjaim. Nekem vad szexhez lett volna kedvem, nem pedig csendesen eszegetni.


Így hát, időhúzás céljából, röviddel azután, hogy megérkeztünk, és leültünk, rendeltünk italt és én egy kedves mosoly kíséretében... elmenekülök a mosdóba.


A mosdó ajtajában egy kedves, igen fess férfi, enged maga elé. Még vannak úriemberek a világon? Lepődöm meg magamban...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kedvesen rám mosolyogsz és ahogy csukódik az ajtó mögöttünk, előre engedlek a női mosdóba. Bemegyek a férfibe, körbenézek... senki. Szuper. Kint is senki. Benyitok halkan a női mosdóba, és látom a tükör előtt állsz. Megfordulsz felháborodva:

- Hogy merészel ide bejönni? - közelítek hozzád, de te hátrálsz. Még egy utolsó pillantás arra a ruhára, aztán odalépek hozzád, és ahogy újra méltatlankodnál, már a szádon a kezem és pisszegek:

- Csitt kisanyám, még meghallják odakint... - és nyúlok a ruhádba a felvágáson keresztül - élvezd csak a vacsorát.

Húzom is le a bugyidat, és benyúlok a combjaid közé.. Harapod a kezem, de szorítom a szád. Próbálsz ellökni, de az ujjaim már a puncidban vannak...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Épp azon gondolkodom, mivel és hogyan húzhatnám még az időt, amikor nyílik az ajtó. Egy férfi lép be. Én méltatlankodom, de őt ez egyáltalán nem érdekli. Egyre csak közeledik felém, én meg hátrálok. Hátam a hideg csempének ütődik, a számra tapaszod a kezed, és a mellemet simogatod meg a ruha kivágásán benyúlva.


Próbálok tiltakozni, de a hangom egyáltalán nem hallatszik, így megharapom a kezed, de ez sem tart vissza, sőt, mintha még inkább ingerelne. Próbállak eltolni, de te vagy az erősebb.


Hamar megszabadítasz a bugyimtól, és kezed máris a puncimat simogatja.... Ujjaiddal az ajkaim közé nyúlsz, és érzékien simogatsz. Még bennem van a tiltakozás, de már ösztönösen reagálok is. Érzem, hogy nedvesedem nagyon.


- Na mi van kislány, csak nem felizgatott ez az erőszak? A pasid nem keményít be néha?... - kérdezed gonoszul.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csiklódon járatom a kezem, amikor megkérdezem:

- Na mi van kislány, csak nem felizgatott ez az erőszak? A pasid nem keményít be néha? - és gonoszul mosolygok, ahogyan érzem, hogy nedvesedsz... Ráhajolok a melledre, miközben még szorítom a szád, és harapdálni kezdem a bimbód... Majd felnézek rád:

- Mi van te kis kurva? Nem basztak még így soha? - és ráharapok a bimbódra, miközben két ujjamat bedugom a pinádba és erősen mozgatni kezdem benned. Szorítanád a combjaid, de a kezem már bent van, és alaposan eljár... Felnézek, mintha könnyeznél kicsit, pedig a pinád nedves...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mi van te kis kurva? Nem basztak még így soha? - kérdezed gonoszul, és tovább izgatsz. Már két ujjad jár bennem keményen. Össze akarnám szorítani a lábamat, de te gyorsabb vagy.

Könnyezni kezdek, mert valahol felrémlik bennem, hogy én ezt cseppet sem akarom.... de mégis izgat. Tehetetlennek érzem magam...


Te közben előveszed a farkad, ami már kőkeményen áll. Félrehúzod a szoknyám úgy, hogy a sliccelése legyen elöl. Kihúzod az ujjad belőlem, és szétfeszíted a lábaimat. Nem is kell nagyon erőlködnöd...


Aztán odailleszted a farkad a pinámhoz.


- Na? Akarod a kemény faszomat, kislány?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igen, könnyezel, de a pinád mást mond. Az is elég nedves már, és annak hiszek. Kezemet elveszem a szádtól, látom már nem harapsz és kiszabadítom a farkam a nadrágomból. Másik kezem még javában feszül benned, megállás nélkül masszíroz. Arrébb húzom a szoknyád, miközben te már félig összegörnyedve próbálod a kezem eltolni.

Előkerült a farkam, és engedek a kezednek, kihúzom a pinádból de ahogy eltolod, már a farkam van ott:

- Na? Akarod a kemény faszomat, kislány? - kérdezem és másik kezemmel megfogom a csípőd és felhúzlak. A farkam olyan simán csúszik be, mintha várnák.

- És most úgy megbaszlak, hogy le sem bírsz ülni... A barátod se kúrt még így téged... - lihegem, ahogy rászorítalak.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen ráhúzol a farkadra. A pinám meg úgy fogadja be, mintha mindig is ott lett volna a helye. Én még ellenkeznék, de a testem már kíván téged. Az egyik lábamat felhúzom a derekadhoz, így még több teret engedve neked... és ahogy jár bennem a farkad, újra és újra rászorítok, hogy még keményebb legyen..


Egyik kezeddel engem tartasz, a másikkal meg a mellemet markolászod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rám kulcsolod a lábad és már a szádra sem kell figyelnem, mert kiáltások helyett nyögések szakadnak fel belőled. Megfogom a feneked és mélyebben húzlak magamra.

- Gyere te kis kurva, hadd basszalak mélyen... - nyögöm a füledbe. - Ismerd meg... milyen egy jó kúrás...

Aztán megfogom a feneked két kézzel, megemellek és leültetlek a mosdó melletti pultra. Hátranyúlok és rázárom a mosdó ajtaját. Épp időben, mert kopogás hallatszik és egy hang:

- Minden rendben drágám?

Ez a barátod lesz. Oda is súgom a füledbe:

- Na most nyögjél te ribanc, mondd meg neki, hogy basznak téged és nem érsz rá...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Legszívesebben csak nyögnék és nyögnék.... de ekkor kopogás zavar meg minket. A barátom az, érdeklődik, hogy jól vagyok - e.

- Na most nyögjél te ribanc, mondd meg neki, hogy basznak téged és nem érsz rá... - suttogod a fülembe... Jár az agyam, hogy mit is mondjak.

- Hát édes... (itt elfúl a hangom)... minden rendben, csak picit... émelygek... (te még keményebben kefélsz... tocsogok már rendesen. Tartok is tőle, hogy ki fog hallatszani.) Adj még nekem... pár percet és... megyek. - mondom akadozva.

- Jól van. - mondja a barátom, és a távoldó léptekből tudjuk, hogy meggyőző voltam.

- Na, jól beszéltem? - kérdezem kihívóan nézve rád.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor beszélni akarsz, akkor elkapom a csípőd és keményen megdolgozom benned a farkam. Olyan lucskos a puncid már, hogy szinte cuppog.

-...Adj még nekem... pár percet és... megyek. - nyögöd ki, és a szád elé teszem a kezem megint és tövig benned megjáratom a farkam... De aztán gonoszabbra gondolok... Ahogyan hallom, hogy távolodnak a léptek, kihúzom a puncidból a farkam és a fenekedbe dugom. Először csak nyitogatva, majd egy határozott lökéssel szétfeszítve tövig nyomom beléd a farkam.

Még jó, hogy fogtam a szád, mert a kezemen át is hallottam a sikítást...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon élvezem, amit csinálsz. Bizarr, de ingerlő. Mikor a pasim már nincs a közelben, mint zavaró tényező... Te kihúzod a farkad belőlem. Kérdőn nézek rád. Erre a fekenemhez nyomod, és először csak lassan, aztán egyre erőteljesebben ostromlod azt a lukat is. Én tiltakozni akarok, de, mintha ezt te megérezted volna, a behatolás előtt befogod a szám.


Kétségbe esem, mert a fenekemet egyáltalán nem akartam neked odaadni. Próbálok tiltakozni, de nem nagyon tudok mozdulni.


Pár húzás után már annyira tág vagyok, hogy nem okoz neked gondot a farakad megjáratása bennem.


Kihúzod belőlem a farkad. Már épp megnyugodnék, amikor egy gyors mozdulattal megfordítasz a pulton, ráhasaltatsz, és megint hátrulról kezdesz el kefélni. A számat most sem felejted el befogni....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eléggé feszültem benned, hogy ültél a pulton, így megfordítalak, hasalj csak rá és már ebben a pózban golyóig a fenekedbe tudom tolni a farkam.

- Szétkúrom a segged, hogy le nem bírsz utána ülni... - nyögöm neked, és megfogom a csípőd és rendesen betolom, egyre könnyebben megy. Kezeddel lenyúlsz és érzem a golyóimon, hogy a puncid masszírozod. Végül elengedem a szád, és már csak a nyögésed hangzik a mosdóban. Igyekeznünk kell, mert a végén visszajön a barátod...

Miután már alaposan kitágítottalak, kihúzom belőled, és a csaphoz lépek. Te felállsz a pultról, egy kis szappant nyomsz a kezedbe, és mosni kezded a farkam. Egyre erősebben. Ekkor jutott el bennem, hogy most elkaptál és a farkam a kezedben...

De a szabad kezemmel lenyúlok a puncidhoz és a csiklód kezdem masszírozni.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy idő után már élvezem, hogy így kefélsz. Te ellépsz tőlem, és a farkadra vizet eresztesz. Én közel lépek hozzád, szappant nyomok a kezembe. Elkezdem lemosni a farkad, amitől az még keményebben áll. Te a kezeddel megkeresed a puncimat, és izgatni kezdesz. Érzem, ahogy folyik le a combomon a nedven. Biztos a kezedre is jut egy jó adag...

- Na mi van nagyfiú?! A kezemben van a farkad. Tetszik, hogy így is izgatlak, mi? Mintha nem is szappan, hanem a gecid lenne a kezemen...nem? - nézek rád olyan felsőbbrendűséggel, mintha domina lennék.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan szappanozod a farkam, nagyon érzékeny lesz, mert a lyukad is már alaposan megmasszírozta.

Csiklódra is nehezen tudok koncentrálni, mert kegyetlenül masszírozod a makkom...

- ... Mintha nem is szappan, hanem a gecid lenne a kezemen...nem? - ezt hallom még, aztán nem bírom tovább, és a tenyeredbe élvezek, az egészet telelövöm...

- Az... már az... hagyd, hagyd abba... - nyögöm, de folytatod... már támaszkodom a kezemmel a pultra, a csiklód is húzom már, ahogyan a tenyeremen folysz... én már csak nyögni tudok: - hagyd...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szavaim nem maradtak hatástalanok. Szenvedélytől csillogó szemekkel nézted a kezem, és tudtam, hogy elképzeled mindazt, amit mondok. Ahogy izgattalak, éreztem, hogy robbanni fogsz. A szappannal keveredett a gecid. Nyöszörgve tudsz csak megszólalni.

- Az... már az... hagyd, hagyd abba... - nyögöd, de nem érdekel, folytatom. Kezedet eltolom magamtól, csak rád koncentrálok. Fogva tartom a farkad, és mögéd lépek.

- Nézd csak a tükörben, hogy hogyan verem tovább a farkad. Tetszik mi? - kérdezem, miközben tovább izgatom a farkad, és a másik kezemmel meg a tested simogatom.

- És ne hidd, hogy ennyivel megúszod. Te jól megkeféltél... el is élveztél... de én még nem... - teszem hozzá.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tükör előtt vered tovább a farkam és szinte levegőt sem kapok már, támaszkodom két kézzel, makkom már lángol...

- hagyd.. hagyd... - nyögöm, de folytatod:

- És ne hidd, hogy ennyivel megúszod. Te jól megkeféltél... el is élveztél... de én még nem...

- Teljesen szétbasztam már a farkam.. - nyögöm ki, de folytatod...

Aztán felülsz a pultra és lenyomod a fejem a combjaid közé:

- Most pedig szopd ki, és tisztísd le, így nem mehetek vissza... - utasítasz.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen belelovalom magam ebbe az utasító szerepbe. A pasim sosem szerette az ilyesmit. Most viszont kiélhetem magam... Te már csak nyöszörögni tudsz az édes kíntól. "Megkegyelmezek" hát neked.

- Most pedig szopd ki, és tisztísd le, így nem mehetek vissza... - utasítalak.

És te, letérdelsz engedelmesen elém, és mint egy kiskutya, elkezded nyalni a csiklómat. Én mindkét kezemmel megfogom a fejed, hogy érezd, nem engedlek el.

- Addig innen nem távozunk, amig el nem élveztem... világos? - nyögöm...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogod a fejem és tövig belenyomod a puncidba, alig kapok levegőt, de szoplak, nyallak ahol érlek. Ajkaid között, aztán a csiklód, majd bekapom, megszívom és megharapom... élvezem az ízét és csak nyalom nyalom le a lucskos leved. Amikor már elég tisztának érzem, a kezed nyomása ellenére felállok és mielőtt még felháborodnál érzékeny farkamra húzlak.csípőd megfogom és tövig felhúzlak. Nyakad csókolgatom, a füled tövét és keményen megkeféllek...

- Szóval élvezni akarsz, te ribanc? - nyögöm... - Akkor élvezz!!!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon finoman jár bennem és rajtam a nyelved. Igen, pont így gondoltam én is. Aztán - számomra hirtelen - abbahagyod a nyelveddel való izgatást, és újra a farkadra húzol...

- Szóval élvezni akarsz, te ribanc? - nyögöd... - Akkor élvezz!!! - és még jobban harapdálod a nyakam, mint előtte, és az egyik kezeddel izgatod hozzá a csiklómat is.

Érzem, hogy ezt már én sem fogom soká bírni így... Remegni kezdenek az izmaim...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A farkam és a kezem egyszerre megteszi a hatását, mert érzem, ahogyan tested megremeg alattam, és újra és megint feszül... Farkamon csorog le a leved, és golyóimról csöpögsz már le...

Aztán rámborulsz, és ott pihegsz. megfoglak a válladon és elhúzlak:

- Na ilyet még nem basztál, mi? - vigyorgok rád.

- Hát hallod... ilyet a barátom sem még... - nyögöd és sóhajtod lihegésed közben.

- Na szedd össze magad és menj, mert még feltűnik. - kijövök belőled, és rendbeszeded magad. Egy csókot még váltunk és kilépsz.

Pár percig várok, és én is kimegyek az asztalomhoz és leülök. Látom, hogy mosolyogva beszélgetsz a barátoddal, de amikor rámnézel kissé elpirulsz, de aztán beszélgetsz tovább.. Ilyen jót még nem keféltem étteremben.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar elönt a kéj, és egész testemben remegve élvezek el.

- Na ilyet még nem basztál, mi? - vigyorogsz rám.

- Hát hallod... ilyet a barátom sem még... - nyögöm őszintén.

Rendbe szedjük magunkat gyorsan, majd előbb én,azután nem sokkal utánam te is kijössz és visszaülünk az asztalainkhoz. Én beszélgetek a barátommal. Kifaggat, hogy mi volt a gond, és én sietek megnyugtatni, hogy már elmúlt, semmi gond.

Ekkor, neki kell kiszaladnia, mert amíg rám várt, izgalmában lecsúszott neki pár pohár ásványvíz...


Én kihasználom az alkalmat. Veszek egy szalvétát és ráírok valamit. Odaintem a pincért, és megmondom neki, hogy adja oda neked.


- Az a hölgy küldi önnek, uram! - mondja a pincér sokat sejtetően.

Te meglepődve veszed el a szalvétát...


"Életem egyik legjobb kefélését köszönhetem neked. Ha esetleg lenne kedved máskor is ilyen élményt megosztani velem.... "


.... És a telefonszámom.


Te rám nézel és fülig szalad a szád....

Tartalomjegyzék