Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Időben meg tudok szökni a városból, így a tervezettnél jóval korábban érek a világ véginek tűnő kis tanya félreeső apartmanjába, ahol két teljes napot fogok eltölteni. Egyedül, reményeim szerint senkivel nem találkozva. Pihenni szeretnék, mert végtelenül fáradt vagyok. Laptop otthon maradt, telefon lekapcsolva. Nem akarok a külvilágról semmit tudni. Hoztam viszont két jó vaskos könyvet, amiket már vagy egy éve vettem és nagyon várják, hogy elolvassam őket. Hoztam továbbá még egy kis alkotni valót, festéket, vásznat, állványt. A hirdetés szerint remek kilátás nyílik a hegyekre. Az úszómedence pedig extra csábítást jelentett a választáskor, mert idejét sem tudom már, mikor sikerült utoljára eljutnom az uszodába.

Még ebédidő sincs amikor megérkezem. Szerencsére elcsípem a takarítónőt, aki nem veszi szigorúan a délutáni bejelentkezést, így adja a kulcsot és angolosan távozik. Gyorsan átöltözöm fürdőruhára és egy lenge köntöst húzok fölé. Átfut az agyamon, hogy mennyire rabja vagyok a „normáknak", hiszen egyedül vagyok, akár ruha nélkül is lemehetnék. Mégis marad az öltözet, valami védőbástya féle, vagy a jó ég tudja mi és főleg hogy miért. Jóízűen végigdőlök a méretes kerti napozóágyban, ami inkább hasonlít egy kétszemélyes páholyhoz, mint kerti bútorhoz, és egy kicsit sajnálkozom azon, hogy aktuálisan nincs kivel megosztanom. Mosolyogva jut eszembe az az ügyes kis vibrátor, amit az utolsó pillanatban a táskámba rejtettem...még hasznát veszem talán. Kortyolom a frissen főtt kávémat, amiről nem tudok és nem is nagyon akarok lemondani, és lehunyt szemmel élvezem a vidéki táj pihentető zajait.

Hirtelen mozgásra leszek figyelmes. Kíváncsian felülök, mert a szemem sarkából látottaknak nem nagyon hiszek. Egy meztelen férfi érkezik, és már bele is merül a medencébe! A döbbenettől moccanni sem tudok, lévén ez a hely az enyém két napig, a világon senki másnak nem kéne itt lennie, főképp nem a medencében ruhátlanul! Visszadőlök, és úgy gondolom, jobb, ha észrevétlen maradok, ő meg elmegy, ha befejezte a titkos pancsolást. Végül nem bírom visszatartani a felébredő kisördögömet, felveszem a napszemüvegemet, ami remek álarc és elsétálok a medence széléig. Hosszú percekig nem tűnik fel a betolakodónak, hogy nincs egyedül. Élvezettel rója a köröket, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne itt és most. Egy pillanatra iszonyú dühös leszek rá. A világon semmi, de semmi keresnivalója nincs itt! Hogy merészel megzavarni csendes magányomban. Aztán felülkerekedik a jobbik énem, amit általában gondosan elnyomok. Ugyan...itt van? Na és. Legalább nem unatkozom! Úgyis attól féltem, hogy nem tudom eltölteni unalom nélkül a hétvégét én, aki folyton pörgök és hajnaltól késő estig meg sem állok. Ha több nem is, egy mosolyogtató színfolt máris van a napban. Ráadásul egyáltalán nincs ellenemre a látvány. Mozgás közben gyönyörűen helyezkednek az izmok a hátán, karján, combjain, no és a feneke sem épp izomtalan...mindenhol barna, úgyhogy biztosan nem először úszik fürdőnadrág nélkül. Gyorsúszásból hátúszásra vált, ekkor vesz észre. Meglepetésében majd belefullad, de aztán tempózik máris a törölközője felé, ami mit adj isten, épp a lábaim előtt van, s ha már ott van, könnyedén rálépek az egyik lábammal. A medence széléhez érve már egyáltalán nincs zavarban, könnyed mozdulattal kitolja magát, mint aki egy cseppet sem találná furcsának a helyzetet. Még ülő helyzetben finoman megfogja a bokámat és kihúzza a fehér leplet, feláll, és lusta mozdulattal a dereka köré tekeri. Isten bizony én kezdem kínosan érezni magamat, a jó ég tudja miért, de már megint győz a kultúr énem...bárcsak le tudnám győzni egyszer és azt mondani, ami először eszembe jut...jelen esetben azt, hogy kár volt felöltöznöd te formás jószág, inkább bementem volna hozzád a vízbe, ha szépen kérsz. Ehelyett szúrós szemekkel nézek rá és megkérdezem.

- Uram, Ön eltévedt azt hiszem...ezt a helyet én bérlem a hétvégén. Elárulja, hogy kihez és miért van itt szerencsém?

Áron (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem nagyon szeretem a nyüzsgő nagyvárosokat, így boldogan igent mondtam, mikor egy ismerős család megkért arra, hogy lenne-e kedvem a vidéki házukba költözni, míg ők egy hónapra külföldre utaznak üzleti ügyben. Tesi tanár létemre pont jókor jött a dolog, ugyanis most nyári szünet van, nincs egyéb fontos dolgom, gondoltam legalább kipihenem magam alaposan. Bepakoltam a legszükségesebb holmikat, ruhák laptop, néhány könyv és már utaztam is! A kedvemet csak fokozta, mikor megérkeztem, és láttam, hogy a ház csodálatos helyen fekszik! Szép kilátással a hegyekre, közvetlenül az erdőszélen! Ráadásul egy klassz úszómedence is van a ház végénél a teleken. No, gondoltam magamban, ideálisak a körülmények ahhoz, hogy egy kicsit karban tartsam a testemet, ugyanis az elmúlt hónapokban elhanyagoltam a rendszeres sportolást! Mintha a hasam is egy kicsit megnőtt volna? No de most itt majd újból hódolhatok a kedvenc sportomnak, a futásnak, és gyorsan ledolgozom a valós vagy vélt feleslegeket….!

Beköltöztem a ház medence felöli végénél levő lakrészbe, melyhez szép világos szoba, zuhanyzó, kis főzőfülke tartozott. Ennél több, nem is kell nekem erre az egy hónapra, gondoltam magamban! Említették az ismerőseim, hogy ilyenkor nyáron interneten keresztül ki szokták adni a házat, tehát ne lepődjek meg, ha néha - sajnos az egyre rosszabbodó gazdasági helyzetnek köszönhetően egyre ritkábban - lesznek vendégek is, de erről mindig előre tájékoztatást fogok kapni Julikától a ház „mindenesi” feladatait ellátó hölgytől.

Megérkezésem utáni első nap reggel (no azért nem hajnalban), egy kiadós alvás után rögtön beleugrottam kedvenc futónadrágomba és cipőmbe, gondoltam , míg nincs nagyon meleg, felderítem a közelben levő erdőt, keresek egy jó kis futó kört, melyen edzhetem majd magam a következő hetekben. Mivel a kapun kilépve már a fák között voltam, így „bevetettem” magam az erdőbe. Szinte elbódított a tiszta levegő, a virágok tarkasága, a fenyőfák illata, így csak akkor vettem magam észre, mikor már majdnem egy órája futottam, és csak halvány elképzelésem volt merre járhatok! Mivel azért a tájékozódási képességem az átlagosnál jobb, gyorsan kerestem egy visszafele vezető utat. Szerencsére az érzékszerveim most sem hagytak cserben, így két órai futás után értem vissza a házhoz. Az erdőben még elviselhető volt a meleg, de amint kiértem belőle „megütött” a hőség! Már előre vágytam a hűsítő csobbanásra a medencében. Gondoltam úszok néhány hosszat levezetésképpen, hogy más izmaimat is megmozgassam….! Gyorsan lezuhanyoztam, törölközőmet a medence szélére dobva, rutinos nudista lévén mezítelenül beleugrottam a vízbe és elkezdtem „róni a hosszakat”. Nagyon kellemesen éreztem magam, a víz hűsítően hideg volt, és úszás közben éppen megelégedetten konstatáltam magamban, hogy semmi és senki sem fog itt nekem hiányozni a következő hónapban, mikor a legnagyobb megdöbbenésemre egy karcsú hölgy sziluettjét véltem felfedezni a medence partján. Nem tudom mennyi ideje nézhetett már, de úgy tűnt nem volt ellenére nagyon a látvány, hiszen mikor zavaromból felocsúdva odatempóztam a törölközőmhöz, arra fél lábbal könnyedén rálépett. Mivel számomra természetes a mezítelenség, hiszen általában ha tehetem nudista strandra járok, ott napozok és fürdök, ezért cseppet sem zavartatva kiszálltam a vízből, csinos kis bokáját felemelve, kivettem alóla a törölközőmet. Persze közben nem tudtam megtagadni önmagamat, végignéztem a szép hosszú combját, és amit még ebből a fura békaperspektívából láttam, nagyon a kedvemre való volt. Még szerencse, hogy a víz „hűsítő hatása” kitartott addig, míg a törölközőt szorosan a derekamra kötöttem, mert különben megláthatta volna ébredező férfiasságomat, ami nem lett volna túl szerencsés ebben a helyzetben. Amint a törölköző felkerült rám, szigorú hangon meg is szólalt: - Uram, Ön eltévedt azt hiszem ezt a helyet én bérlem a hétvégén. Elárulja, hogy kihez és miért van itt szerencsém?

Míg ezt mondta, észrevettem, hogy a szigorú hangja mellett az arckifejezése nem tükrözte a szigorúságot! A szemeit nem láttam, mert a napszemüvege mögé próbálta azokat elrejteni, de meg voltam róla győződve, hogy nem nagyon volt ellenére ez a találkozás!

- Kedves Hölgyem…válaszoltam, én ugyan ezt kérdezhetném Öntől! De elárulom, mert úgy illik, Áronnak hívnak, és én vigyázok erre a házra, hogy illetéktelen hölgyek ne zavarják meg az itt pihenők nyugalmát!

Közben rájöttem, hogy biztosan elfelejtett szólni Julika, hogy érkezni fog ma egy vendég, de gondoltam kicsit zavarba hozom, mert abban biztos voltam, hogy nem jelentkezett még be hivatalosan, hiszen azt észre vettem volna visszaérkezésemkor (minden kulcs a helyén volt).

Kicsit elbizonytalanodott a hölgy, de nem jött zavarba:

- Uram, én két héttel ezelőtt lefoglaltam erre a hétvégére az egész házat, ezt e-mail-ben vissza is igazolták, így joggal gondoltam azt, hogy senki nem fog itt zavarni, nyugodtan tudok majd pihenni! Igaz, kicsit korábban érkeztem, még nem jelentkeztem be, de a takarítónő beengedett. Ő tudta, hogy jönni fogok!

- Kedves Hölgyem! Ígérem nem fogom Önt zavarni, sőt ha kívánja vigyázni fogok Önre is míg itt van! Egy kérésem lenne csupán, amennyiben megengedi, ebben a nagy hőségben szeretném használni néha – néha a medencét. Úgy gondolom elég nagy, akár ketten is elférünk benne! Természetesen ezen túl fürdőnadrágban fogok úszni, amennyiben önt zavarja a mezítelenségem! El kell még mondanom, hogy régi naturista vagyok, gyerekkorom óta szinte mindig fürdőruha nélkül napozok, és úszok! Véleményem szerint ez sokkal egészségesebb, és természetesebb! De itt Ön a vendég, és én alkalmazkodok!

Miközben ezeket mondtam, láttam, hogy a szigorúsága enyhül, és a testtartása is már barátságosabbra, lazábbra váltott. Egyre nagyobb érdeklődést véltem felfedezni a szép zöldesbarna szemeiben, ugyanis közben levette a napszemüvegét. Amint kiszabadultam szemeinek bűvöletéből szép arca és formás alakja ragadta meg a tekintetemet. Remélem nem voltam túl feltűnő, és így nem vette nagyon tolakodásnak. A lenge géz köntösén keresztül is jól látszott, hogy bomba jó alakja van! Különösen a szép mellei… azok a gyengéim….!

Nem válaszolt rögtön, talán gondolkodott mit is mondjon…. Közben megkérdeztem, gondoltam egy kicsit „tesztelem a vagányságát”:

- Nincs kedve csobbanni egy kicsit ebben a nagy melegben, mert nagyon jó a víz….! Próbálta már milyen kellemes fürdőruha nélkül fürödni?

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem mondom, hogy örülök annak, hogy illetéktelen erre járó helyett a ház őrzőjét csíptem fülön a medencében. Lőttek a magányomnak, hiszen, még akkor sem leszek egyedül, ha betartja a szavát, és valóban igyekszik nem az utamba lenni. Ez azt jelenti, hogy nem jöhetek mondjuk lenge hálóingben ki a reggel kávémmal a nyugágyra, és tök ciki, ha még délre sem fésülködök meg. Nem is tudom mit mondjak neki. Dühös vagyok, de persze nem rá, hanem a hely kiadójára...egyedüllétet ígért, ehelyett még testőrt is kapok. Megfordul a fejemben, hogy fogom a cuccomat és odébb állok, de igazság szerint semmi kedvem ahhoz, hogy új szállást keressek magamnak így hirtelen. Ráadásul tetszik a hely. Ezt az egyetlen zavaró tényezőt leszámítva, valóban nyugodt és csendes. Ki tudja, talán még jó társaság is lesz...

- Nincs kedve csobbanni egy kicsit ebben a nagy melegben, mert nagyon jó a víz….! Próbálta már milyen kellemes fürdőruha nélkül fürödni?

Jön a kérdés udvarias köntösbe burkolt incselkedés formájában. Korai...ehhez először el kell szálljon a bosszúságom!

- Próbáltam, de kedves Áron, én ezt baráti társaságban, vagy magányosan szoktam megtenni és valóban sokkal jobb úgy fürödni. De mivel most legnagyobb sajnálatomra nem vagyok egyedül, kénytelen leszek fürdőruhát viselni teljes itt tartózkodásom idején, ami sokat levon a hely értékéből, ezt majd az értékeléskor meg fogom említeni.

- Ugyan, ne legyen olyan szigorú - szól rám nevetve - máris szerzek egy fürdőruhát, látom, jobb lesz úgy.

Indul a ház felé, amikor rájövök, hogy tulajdonképpen egyáltalán nem szeretném, hogy bármilyen ruhadarabot magára húzzon. Az a törölköző pontosan elegendő, sőt...nagyon szexi, ahogy az ágyékának szőrszálai kikandikálnak az éppen csípőn lévő fehér ruhadarab alól. Habozok, hogy szóljak, vagy ne szóljak. Elvégre nem szeretném ellenségessé tenni, annak semmi értelme nem lenne. Kötekedni sem akarok vele, mert ha igazságos akarok lenni, arra nem szolgált rá. Kedves, holott valójában tényleg én vagyok az, aki korábban érkezett, mint az várható lett volna.

- Áron - szólok utána - ne fáradjon, nem szükséges az a fürdőnadrág, ha így jobban érzi magát. Valóban elférünk ketten is ezen a helyen, elég nagy...ússzon nyugodtan tovább...elmegyek, megnézem hol lehet egy jót enni a környéken és majd később kipróbálom a medencét. Úgyis ebédidő van lassan. Van ötlete hová mehetnék?

- Persze, a szomszédos csárdában kiválóan főznek, és házhoz is szállítanak, ha nincs kedve kimozdulni. Mit szólna ha békepipa gyanánt rendelnék magunknak valamit a ház különlegességeiből?

No, ennyit a magányomról...mondhatnék nemet, és akkor aztán valószínűleg tényleg igyekezne elkerülni a hétvége további részében. De csodálkozva fedezem fel, hogy nincs kedvem nemet mondani, szívesen ebédelnék vele, sőt, ha egy kicsit még beveti a rábeszélő készségét, akár a medencébe is fürdőruha nélkül követem! Van benne valami...valami vonzó. Nem csak a szép teste, bár pironkodva vallom be magamnak, hogy nem hagy hidegen, hanem az a kedves közvetlensége, amivel igyekszik enyhíteni a fura első találkozás feszültségét...tetszik nekem.

- Legyen. A választást magára bízom, csak ne legyen túl nehéz étel.

Mosolyogva elkocog a szobája felé, én pedig előhúzom a könyvemet, hogy ebédig olvassak egy kicsit a nyugágyban. A gondolataim persze folyton elkalandoznak, így Ken Follet nem nagyon tud éppen lekötni. Rájövök, hogy elég fáradt vagyok a héttől, és az elmúlt hónapoktól, úgyhogy szép lassan lecsúszik a könyv, én meg elszundítok. Arra ébredek, hogy Áron végigsimítja a vállamat és szól, hogy megjött az ebéd. Könnyed érintés, édes borzongást keltő. Jóízűen nyújtózom egyet, mielőtt a diófa árnyékában lévő asztalhoz megyek, és élvezettel megszemlélem Áront, aki idő közben fehér vászonnadrágot öltött az ebéd tiszteletére, természetesen...ahogy a könnyű anyag sejtetni engedi, nem vett alája semmit.

Az ebéd finom, jól választott, ahogy a szép színű, sima fehérbor is jólesik, amit kerített hozzá. Némi lelkiismeret furdalással betermelem a gigászi adag somlói galuskát is. Nem is tudom mikor ettem utoljára édességet, pedig szeretem. De ha nem tartok otthon, nem esem bűnbe. Most viszont jól esik, és ahogy elnézem neki is. Élvezettel falja, és a végén egy pici tejszínhab ott marad a szája sarkában. Megmosolyogtat ez a kisfiús pákosztossága. Nem bírom szó nélkül hagyni. Áthajolok az asztal fölött, és szalvétával letörlöm. Közben összeakad a tekintetünk. Nem tudom, hogy mit akar mondani a szeme...azt meg nem akarom tudni, hogy az enyém mit mond...zavaromban a házba megyek kávét főzni. A konyhában ér utol, a hátam mögé áll, lazán átkarol és kiveszi a kezemből a kávéfőzőt.

- Én vagyok a házigazda, én főzöm a kávét. Viszem mindjárt. - és ezzel leheletfinom csókot nyom a nyakamra.

Igyekszem nyugodtan kisétálni, mintha mi sem történt volna, holott felkavart az érintése. Egyrészt megdöbbent, hogy alig két órás ismeretség után ilyen intim dologra vetemedik. Normális esetben nem tűrnék ilyent, de úgy tűnik, hogy a kiszabadulás a városból valamelyest elengedi a „normákat“ és nem osztok sem pofont, sem megjegyzést. Másrészt...meglep az érintés hatása. Nap mint nap férfiakkal dolgozom, kezet fogok velük, érzéketlenül hagy a baráti puszijuk, mert néhányukat erről nem sikerült leszoktatnom. Van közöttük jóképű, olyan is, aki évek óta ostromol, de sosem volt erős a kísértés, hogy belebonyolódjak egy kóbor kalandba. Most meg itt van ez az idegen, aki a világ legtermészetesebb módján a nyakamba csókol, amitől felpezsdül a testem...

Áron (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt hiszem, túl merész volt a kérdésem a ruha nélküli fürdőzésre, mert határozottan nemet mondott. Talán igaza is volt, mert alig ismertük egymást néhány perce, így rögtön felajánlottam, hogy szerzek magamnak is egy fürdőnadrágot, úgy talán nem lesz annyira feszélyeztetve. Amint elindultam, meglepetésemre utánam szólt: -Ne fáradjon, nem szükséges az a fürdőnadrág, ha így jobban érzi magát….. és felajánlotta, nyugodtan ússzak tovább, Ő ugyanis ebédelni szeretne, és ajánljak Neki egy jó éttermet a környéken! Jó házigazdaként, mivel láttam, hogy az ottlétem nem töltötte el nagy örömmel, gondoltam kiengesztelem, így rögtön felajánlottam, meghívom egy ebédre. Tudtam, hogy a szomszéd csárdában jól főznek, és még vállalnak házhoz szállítást is, így viszonylag gyorsan és egyszerűen meg tudtam oldani az ebéd kérdést. A meghívásomat kis töprengés után elfogadta, aminek nagyon örültem, mert szívesen megismerkedtem volna ezzel a kívülről kicsit szigorúnak és hűvösnek tűnő hölggyel! Úgy éreztem, mintha egy védőfalat épített volna maga körül, és nagyon nehezen enged be bárkit is e bástyák mögé, de a szemeiben melegséget, és néha mintha egy kis bátorítást is véltem volna felfedezni! A csinos arca, szép szemei, formás mellei és popsija, amit kissé láttatni engedett a köntösén keresztül, nagyon felkorbácsolta a férfiúi szenvedélyemet…

Rendeltem gyorsan könnyű ebéd gyanánt sült pisztrángot filézve,nehogy túl sokat kelljen bíbelődni vele, köretnek pedig párolt zöldségeket. Száraz fehér bor (Chardonnay) volt a házban behűtve, így azt megfelelőnek találtam a hal mellé… A biztonság kedvéért rendeltem még két adag somlóit is, hátha kedve támad vendégemnek egy kis édességre! Lezuhanyoztam, felvettem a kedvenc fehér nadrágomat, kicsit bíbelődtem még a terítéssel a diófa alatt levő asztalnál, és nemsokára meg is érkezett a futár az ebéddel. Kiraktam az asztalra, és lementem a medencéhez, gondoltam szólok a Hölgynek, jöhet ebédelni! Amint kiértem a medencéhez, látom, hogy édesen alszik a nyugágyban…! Nem ébresztettem fel azonnal, ugyanis egy kicsit gyönyörködtem még a látványban ….! A köntöse félrecsúszott ahogy oldalt feküdt, és már egyáltalán nem takarta testét. Nem tudtam róla levenni a szememet…. A köntösben eddig csak sejtettem, de most a fürdőruha még kevésbé takarta szép idomait…! Nem csak a tökéletes melle, a popsija, hanem a pisze orra, a kecses nyaka, még a fülcimpája is nagyon vonzotta a tekintetemet! Nem tudom meddig néztem, talán az időérzékemet is elveszítettem egy kicsit….! Aztán észbe kaptam… nehogy nagyon kihűljön az ebéd, fölé hajoltam, megsimogattam gyengéden a vállát, szóltam, hogy megjött az ebéd. Finom bőréhez érve kicsit megborzongtam, remélem nem vette észre rajtam, mert nagyon kellemes volt ez az érzés!

A pisztráng jó választás volt, és még a somlóit is behabzsolta utána, pedig az édesség választásában voltak kétségeim…! A desszert befejeztével könnyedén hozzám hajolt…. Először nem tudtam mit szeretne, de aztán kiderült, hogy csak egy kis tejszínhab a szám szélén maradt és azt akarta letörölni…! Hagytam, de legjobban annak örültem volna, ha nem törli, hanem lecsókolja a szám széléről….! Lehet, hogy ez látszott a szememen is, mert mintha kicsit zavarba jött volna, mikor közben összeakadt a tekintetünk!

Gyorsan elszaladt kávét főzni, de utána mentem, és hátulról gyengéden átkarolva kivettem a kezéből a kávéfőzőt, mondván ez még a házigazda dolga…! Azonban nem tudtam most már ellenállni, és finoman megcsókoltam szépen lebarnult barna bőrét a nyakánál, pont a háta közepénél…! Nem tudom mi történt velem, nem szoktam ilyeneket csinálni, főleg nem rövid ismeretség után….., de nagyon kellemes volt!

Szerencsémre nem kaptam sem pofont, sem leszúrást, valószínűleg Ő is zavarba jött és kiment, leült a diófa alá. Míg lefőtt a kávé azon gondolkodtam, hogyan tudom ezt megmagyarázni, mert úgy éreztem, ezzel tartozom….! Elnézést nem akartam kérni, mert az hülyén nézett volna ki, ezért végül úgy döntöttem legjobb az őszinteség! Kivittem a kávét, letettem az asztalra, és ezt mondtam:

-Ne higgye, hogy ilyen rámenős vagyok, és minden hölggyel így viselkedek, de nem tudtam uralkodni magamon, mert nagyon vonzónak találom….! Ha úgy gondolja, hogy Önnek kellemetlen volt, többet nem fog előfordulni, és nem fogom többé zavarni!

Néhány másodpercig hűvösen méregetett, majd így szólt:

-Nézze uram! Vegyük ezt úgy mintha meg sem történt volna! Én sem vagyok ehhez hozzászokva, így felejtsük el az egészet!

A szavai hidegen hangzottak, de a szemei mást mutattak! Azok messze nem voltak ilyen elzárkózódást tükrözőek! Legalább is így éreztem, mert titokban azért reménykedtem, hogy talán Neki sem volt olyan kellemetlen…! Úgy gondoltam, hogy nem zavarom tovább, elvonulok a szobámba, hiszen magányért jött ide a messzi városból, és mióta itt van nem is nagyon volt még egyedül, ezért így szóltam:

-Most visszavonulnék a szobámba, és elnézését kérem, ha megzavartam a magányát! Azonban, ha úgy gondolja, hogy valamiben a szolgálatára lehetnék, kérem szóljon, itt van a szobám a ház medence felőli végében! Amennyiben az engedélye még mindig érvényes, délután, mikor már nem lesz olyan nagy a meleg, ismét szeretnék néhány hosszat úszni a medencében….! Mivel nem válaszolt, ezt igennek vettem, és bementem a szobámba, mert már kinnt is nagy volt a hőség. A légkondit a maximumra állítottam, mert már nem csak a kivülről, hanem a beülről jövő forróságot is enyhíteni akartam.....! Ledőltem az ágyra, lecsuktam a szemem, és mivel még mindig felzaklatott állapotban voltam a közelmúltban történtek hatására, nem tudtam kiverni a fejemből azokat a szép zöld szemeket, kecses nyakat, formás melleket.... Nem voltam hozzászokva a reggeli kétórás futáshoz, ezért valószínűleg fáradtabb voltam a szokásosnál, ábrándozásaim közepette elnyomott az álom.

Talán egy órát szunyókálhattam, mikor kopogtak az ajtómon. Gyorsan magamra kaptam a nadrágomat, és mentem ajtót nyitni. A csinos piszeorrú hölgy állt előttem mosolyogva, és kérdezte:

-Mikor jelentkezhetek be, mert ugye azt még nem tettem meg?

-Természetesen bármikor!....válaszoltam kissé zavartan!

-Akkor most kérem essünk túl rajta, mert nehogy elmaradjon, és kikapjak Öntől.. mondta huncut mosollyal a szemében!

-Ez biztosan nem fog előfordulni……, kérem fáradjon velem a recepcióra!..... mondtam!

Túlestünk a formaságokon, és ennek egy előnye volt, megtudtam a nevét: Kíra. Rögtön meg is kérdeztem:

-Nagyon szép neve van! Hívhatom ezután Kírának? Mi a jelentése?

-A Kíra görög eredetű név és uralkodó a jelentése, magyarra fordítva! …..mondta büszkén.

-Ó azt hiszem jó nevet találtak Önnek a szülei, kedves Kíra! Úgy gondolom eléggé jellemző is Önre!... és kissé elmosolyodtam. Mondja, mindig ilyen szigorú, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy elképzelte? Pedig néha hagyni kell, hogy sodorjanak bennünket az események! Nem szabad mindent előre eltervezni, mert így nagyon sok kellemes meglepetés is érhet bennünket….! ...próbáltam kevéssé vágyakozva nézni rá, mert még mindig nagyon elevenen éltek bennem azok a kávéfőzés előtti pillanatok, az a csók….! Kedvem lett volna végigcsókolni szép barna testét a kis lábujjától a feje búbjáig….!

-Tudja kedves Áron, a hétköznapok során eléggé elfoglalt vagyok, és be kell osztanom szinte minden percemet! Sok beosztottam van, irányítanom kell Őket felelősen, miközben a cég ügyeit is intézem, hiszen a vállalatomnál hosszú távban gondolkozom….! Sajnos idő kell ahhoz, hogy ebből a mókuskerékből tudatilag is kiszabaduljak, mikor ritkán pihenésre adom a fejem! …mondta magyarázólag…., és úgy tűnt szertefoszlott már az eddigi szigorúsága!

-Lenne kedve úszni egyet? Kérdezte kissé huncutul…! Már nincs olyan nagy hőség!

-Fürdőruhában, vagy anélkül? Dobtam vissza a kérdést válszra várva!

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kávét felszolgálva magyarázkodni kezd az iménti nyakcsók miatt. Édesen kisfiús, már-már szórakoztatónak találom. Ez teljesen elmúlasztja a zavaromat, amint az érintés okozott. Ebben a pillanatban sokkal inkább tűnik egy bizonyítványát magyarázó kisfiúnak, mint egy csábító férfinak. Legnagyobb sajnálatomra ebéd után csendes pihenőzni indul. Én nem vagyok álmos, úgyhogy sétálok egy kicsit a környéken, csak hogy feltérképezzem. Jókora erdős rész övezi a falut, illatos fenyőkkel tarkítva, sőt, egy kellemes tóra is rábukkanok, ami erősen csábít a fürdésre. De...a csuda vigye el, hát miért lubickolnék én itt magányosan, amikor a formás testű házigazdám lelkesen velem tart, ha úgy szeretném...

Mire visszaérek a panzióba alaposan megizzadok, és egyre csábítóbb a medence. Mivel még mindig nincs mozgás a férfi szobája felől, én viszont már türelmetlen vagyok, a bejelentkezés ürügyével bekopogok hozzá és gyorsan lerendezzük a dolgot.

Miután a nevem körüli dolgokat is megtárgyaltuk, egy percig sem várok tovább az invitálással. Ha nem jutok a vízbe egy percen belül, biztosan hőgutát kapok.

- Lenne kedve úszni egyet? -kérdezem- Már nincs olyan nagy hőség!

- Fürdőruhában, vagy anélkül? - dobjavissza a kérdést válszra várva.

Elmosolyodok...ááá, szóval még mindig erre megy ki a játék. Csak tudnám miért gondolják a férfiak, hogy egy bikini olyan sokkal kevesebbet mutat, mint ha nem lenne...hát legyen. Játsszunk.

- Alkalmazkodom a ház szokásaihoz, tehát legyen anélkül, de csak ha garantálni tudja, hogy több nem várt vendég nem érkezik.

- Legyen biztos benne - csillan fel a szeme - Már be is zárom az ajtókat.

- A medencénél találkozunk - búcsúzom tőle, és elrobogok, hogy lecseréljem a nyári ruhát a fürdőköpenyre.

Természetesen nem sikerül megelőznöm. Pontosan akkor ugrik a vízbe, amikor kilépek az ajtón, így mire a medencéhez érek, már leúszta az első hosszát és lustán szemlélődik a medence szélénél. Az iménti bátorságom azért csak cserben hagy egy kicsit. Valahogy teljesen más egy nyilános strandon ruha nélkül lenni, ahol senki nem ismer senkit, és mindenki azért van ott, hogy meztelenül élvezze a nyarat. Megint egy teljesen más felállás, egy szűk baráti körben rendezett medencés bulin, ahol a párok vannak, akik aztán egy idő után elszállingóznak (vagy nem) egy kevésbé szem előtt lévő helyre a medencéből. De most itt vagyok egy alig 200 fős faluban, vagy egy kilóméterre a főúttól, gyakorlatilag az erdő szélén. Ha gond lenne, még kiáltanom se volna kinek...Arról nem beszélve, hogy én nem vagyok olyan jó formában mint ő. A mozgást bár szeretem, időhiány miatt erősen hanyagoltam mostanában, ez azért látszik itt-ott, bár ezt lehet hogy csak az én túlfejlett kritikai érzékem mondatja velem. Észreveszi a zavaromat, és úszni kezd, gondosan ügyelve, hogy a fordulóknál fel se nézzen. Harmadszor fordul, épp távolodik attól a végétől a medencének, ahol én állok, így gyorsan lekapom a köntöst és már benne is vagyok a vízben. Jó hideg! Vagy csak én érzem így ebben a hőségben. Gyorsan tempózni kezdek, hogy lehetőleg most ne kelljen beszélgetnem, ne tudjon engem nézni, vagy legalábbis ne túl alaposan. Jólesően róvom a hosszokat, és újra megállapítom, úszni jó. A 10. hossz körül kifejezetten jól érzem magamat a bőrömben, a 20. után pedig néha oldalra sandítok, amikor az úszótársam elsuhan szemből mellettem. Szép áramvonalas teste van...további 10 hossz és már egyáltalán nem zavar a ruhátlanságom, és kiélvezem a hűvös víz minden érintését. Visszatér az erő a testem minden porcikájába, hiába, az évek munkája nem múlik el nyomtalanul egy-két hónap kihagyás után. Egy idő után feltűnik, hogy megáll. Elégedetten állok meg mellette, de azért tisztes távolságban tőle.

- Áron, jól esik a mozgás! Ha legközelebb futni megy, szóljon, ha nem bánja, csatlakozom.

- Hát...mára már nem terveztem futást, de...egy rövid körre elmehetünk mondjuk a tóig meg vissza.

- De csak ha tényleg nem zavarok...nem akarom magára erőltetni magamat.

- Ugyan! Mindig örülök a társaságnak, főleg az ilyennek - tudatja sokatmondó mosollyal végigmérve.

Nem tudom miért, nem tudom állni a pillantását. Úszom még egy hosszt és a medence másik oldalán gyorsan kimászom. Dacból, vagy a csuda tudja miért, csakazért sem veszem fel a fürdőköpenyemet, inkább előhalászom a napolajat, és bekenem magam, mielőtt elégek. A kellemes olajos krém a vizes bőrre kenve a legjobb. Az elérhető részekkel nagyjából végzek, mire Áron is kijön és megtörölközik. Látva a kínomat, amit a hátam bekenésével bénázok, szó nélkül kiveszi a kezemből a flakont és a nyugágyra mutat, hogy talán le is hasalhatnék. Megteszem. Olajat csurgat a hátamra, és gyengéd mozdulatokkal belemasszírozza. Magamnak is nehezen vallom be, jól esik az érintése. Egyedülálló, nagyon elfoglalt lévén ritkán jut bármilyen intimitásból. Az utolsó kapcsolatom jó fél éve véget ért, azóta...ajaj...ha jól számolom pont kétszer sikerült eljutnom a masszőrig...egyáltalán nem tiltakozom, amikor a derekamnál nem áll meg a keze, hanem végigolajozza a teljes hátsó oldalt, a talpammal bezáróan. Miért tiltakoznék. Nyilván jó szívvel teszi, nekem meg jól esik. Egyáltalán nem bánnám ha nagyon sokáig tartana a kényeztetés, de korrekt a pasi...alaposan beolajoz, majd elnyúlik a mellettem lévő napozóágyon.

Áron (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igent mondott a ruha nélküli úszásra! Ezen egy kicsit meglepődtem, de mint később kiderült, majdnem olyan rutinos naturistával álltam szemben, mint amilyen saját magam vagyok!

Iparkodtam, hogy én legyek az első, aki a medencéhez ér, mert jobbnak láttam, ha a hűs vízben leszek már, mikor megpillantom. Eléggé felizgatott már így is, és nem lett volna szerencsés, ha ezen állapotomnak más látható jelét is felfedezte volna rajtam! Mikor belecsobbantam a medencébe, pont akkor érkezett meg fehér köntösében! Leúsztam egy hosszt, és vártam, mit fog tenni. Azt hiszem, egy kicsit zavarba jött, ezért úgy gondoltam úszok tovább, míg Ő is felbátorodik, és belejön a vízbe. Így is történt, s mire észrevettem magam, már ott rótta a köröket mellettem. Jól esett ismét úsznom, és a fordulóknál néztem, hogy hol tart! Nem csökkent a távolság köztünk, és úgy láttam, hogy egyre jobban belejön az úszásba! Mint egy fürge kis delfin úgy „szelte a habokat”, hol kibukkant, hol eltűnt a vízben! Eléggé össze kellett szednem magam, nehogy lemaradjak! Micsoda Sellővel hozott össze a szerencsés véletlen!

Azt hiszem, meg is feledkeztem a mezítelenségünkről, olyannyira lekötött az úszás, és a hűs víz kellemes simogatása….!

Jónéhány kör után gondoltam pihenek egy kicsit, és megálltam. Kíra tovább úszott tökéletes mellúszással, és közben ki-kikandikált kerek popsija a vízből. ami nagy gyönyörrel töltött el.

Közben észrevette a pihenőmet és Ő is leállt, kissé messzebb tőlem és ezt mondta: Jól esik a mozgás, ha legközelebb futni megy, szóljon, szívesen csatlakoznék…..! Hát ha futni is úgy tud, mint úszni, gondoltam magamban, fel kell kötnöm azt a bizonyos alsóneműt….!

-Mára már nem terveztem futást, de...egy rövid körre elmehetünk mondjuk a tóig meg vissza……, mondtam, mert egyre kellemesebben éreztem magam Kírával, és kíváncsi is voltam, hogy futásban is olyan jó-e mint úszásban!

-Mindig örülök a társaságnak, főleg az ilyennek mondtam, és önkéntelenül is végignéztem a testén! Sajnos mivel férfiből vagyok biztosan látta rajtam, hogy el vagyok bűvölve Tőle! Amit eddig takart a bikini, az most előbukkant….. szép formás mellek aranyos rózsaszín ágaskodó bimbókkal, karcsú derék…. ami kilátszott a vízből…..a többit emlékeimből hozzáképzeltem! Egyszerűen tökéletes volt az alakja….! Még órákig elnéztem volna, de hirtelen fogta magát átúszott a medence túlsó partjára, kiszökkent a vízből, és lefeküdt a napozóágyra, közben elkezdte napolajjal bekenni magát. Nagyon ügyesen csinálta, de azért bármilyen hajlékony is volt, teljesen mindenhol nem sikerült egyenletesre, így gondoltam segítek…! Gyors törölközés után már ott is voltam, kedvesen kivettem a kezéből az olajat, és kértem forduljon hasra! Nem ellenkezett, így finom mozdulatokkal kissé masszírozva kentem el a hátán az olajat. Most vettem csak észre, hogy a popsija teljesen egyenletesen szép barna, így tényleg szokott fürdőruha nélkül napozni…..! Szóval mikor arra a tájékra értem, nem tudtam parancsolni a kezemnek, így folytattam a napolajozást… egészen a talpáig! Kemény popsi, izmos combok és vádli (nem túlságosan, csak amennyire kell), kecses bokák, szóval oda voltam….! De nem szabadott túlzásba vinnem a masszírozást ebben a helyzetben, így befejeztem!

Aztán muszáj volt gyorsan hasra feküdnöm a mellette levő napozóágyon……….! Össze kellett szednem magamat, ugyanis ki akartam kerülni a fizikai vonzalmának hatóköréből! Megpróbáltam egy kicsit elterelni a figyelmemet másra, de nagyon nehéz volt, ugyanis már vagy féléve véget ért az utolsó kapcsolatom….azóta eléggé remete életet éltem…! És most itt ez a csinos kedves nő, és én majdnem zavarban vagyok….! Gondoltam valamiféle beszélgetést kellene kezdeményeznem….

-Szeretném megkérni, illetve szeretnélek megkérni, ha már így összehozott bennünk a sors erre a hétvégére, hogy tegeződhetnénk-e? Úgy gondolom a tiszteletet így is úgy is meg lehet adni a másik félnek! Nem gondolod?

-Rendben, nézett rám, fürkészve a tekintetemet. Testnevelő tanárként tisztában voltam, hogy azok az kellemes izmok fenekén, combján, aktív sportolásnak a következményei, ezért kibukott belőlem:

-Már meg akartam kérdezni, milyen sportokat űztél, vagy mit sportolsz, mert az alakod, az izomzatod bizony elárulja, hogy számodra fontos a sport, a tested megfelelő karbantartása?

-Gyermekkoromban sokat úsztam, versenyszerűen sportoltam, de az iskola miatt ezt később már csak hobbi szinten folytattam….! Szívesen futok is a lakásom mellett levő parkban, amire mostanság egyre kevesebb időm van….! De van egy másik hobbim, a tánc, ezek között a latin táncok….! Valószínűleg az is sokat segít az alakom formálásában…. válaszolt szerényen Kíra.

-A sportokban eléggé otthon vagyok..mondtam, de a tánccal hadilábon állok. Gyermekkoromban szüleim unszolására jártam tánctanfolyamra, és egyszer - vagy három évvel ezelőtt - végigjártam egy salsa kezdő tanfolyamot, de azóta sem nagyon gyakoroltam…! Talán majd egyszer folytatom……! Néztem Kírára mosolyogva!

Gyorsan témát váltottam….De úgy látom Te is szeretsz napozni, úszni mezítelenül, hiszen erről árulkodnak a nyomok, illetve, hogy nincsenek……a fürdőruha hagyta fehér foltok a testeden!

-Igen, ha tehetem ruha nélkül napozom, és úszom! Sokkal kellemesebb, mikor úszás közben minden testrészemet simogatja a víz, valamint napozni is jobb úgy, mint a vizes fürdőruhában!

-Egyetértek, válaszoltam, sokan úgy gondolják, hogy a mezítelenség valamiféle bűnös dolog! Talán a keresztény vallás, ami uralkodó itt közép Európában, az nevelte belénk ezt a prüdériát! Szerintem egy szép emberi test, legyen az nő, vagy férfi, mindenféleképpen kellemes látvány! És a szexualitás sem ettől függ! Egy bikiniben levő nő szexisebb lehet, mint egy mezítelen! Ez mind a viselkedéstől függ! Sőt egy szenvedélyes tánc jobban felkorbácsolhatja az ember szexuális vágyát, mint egy csupasz test! Ezt már persze Te valószínűleg jobban tudod, hiszen a táncban sokkal nagyobb rutinod van, mint nekem! Mit gondolsz erről….? Tettem fel a kérdést Kírának.

-Hát ez elég bonyolult, sőt egyénenként is nagyon változó….felelte Kíra. Ha gondolod vacsoránál megbeszélhetjük részletesen…mosolygott rám azzal a tündéri szemeivel. Most már lassan lemegy a nap, és még tartozol nekem egy kocogással….! Klassz, gondoltam magamban, akkor együtt fogunk vacsorázni! És még előtte egy kellemes kocogás is belefér…!

-Rendben, öt perc és kész leszek válaszoltam! Elegendő lesz ennyi idő Neked? ..kérdeztem.

-Adj tíz percet, mert ezt a napolajat le kell még mosnom magamról, mert alaposan bekentél tetőtől talpig!

-Ne segítsek? ….szaladt ki a számból a kérdés meggondolatlanul…!

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre fesztelenebb a beszélgetés, sokféle témát érintünk. Mosolyogva veszem tudomásul, hogy nem nagyon fordul hanyatt a napozóágyán, holott én már rég a hasamat süttetem. Rettentően élvezem, hogy végre nem rohanok sehová, és ráérek kényelmesen napozni. Azt meg már egyáltalán nem bánom, hogy nem egyedül teszem. Nem is baj hogy így alakult. Vonzó hímnemű, szemmel láthatóan nem közömbös. Rám meg igazán rám férne egy egészen görbe hétvége. A baj csak az, hogy nem nagyon szeretem az egyalkalmas kalandokat. Az vagy személytelen, vagy fáj utána a szívem...így aztán erősen vacilálóban vagyok akkor is, amikor nekikészülődünk a futásnak, ő pedig nagy merészen be akar segíteni a zuhanyzásba.

Egy pillanatig nem nagyon kapok levegőt, és már épp azon gondolkodom, hogy erőteljes felháborodásnak adok hangot. De olyan ártatlannak tűnő szemekkel néz rám, hogy képtelen vagyok rá haragudni. Arról nem is beszélve, hogy a testem emlékezetembe idézi az érintését...hát nem lenne ellenemre, ha a zuhany alatt ezt megismételné...és nem csak hátulról...Kaján vigyorral fordulok felé.

- Kedves Áron, elég merész felajánlkozás! Ha nem találsz ilyen jó kedvemben, nem teszed zsebre, amit kapsz egy ilyenért. De...mivel a te hibád részben, hogy úszom a naptejben, segíthetsz a levakargatásban. Ám ha már játszunk, akkor játsszunk igazán...A zuhanyzóban be fogom kötni a szemedet. Csak azért, mert...a zuhanyzás olyan intim, kezdetnek bőven elég lesz, ha a kezeddel látsz. Valamint ha már zuhanyzunk, én is segítek neked. Bár nem vagy krémes, egy kis mosdás nem árthat. Utána pedig szigorúan elmegyünk futni. Legfeljebb újra zuhanyzunk. Majd még kigondoljuk, hogy együtt, vagy külön.

- Legyen úgy ahogy jónak látod, már hozom is a futócuccomat. - feleli magabiztosnak tűnően, és elmegy a szobája felé.

Én meg előkeresek egy vékony gézkendőt, magamra kapom a köntösömet, így várom egy kis ismerkedős játékra a házigazdát, aki rövidesen meg is érkezik. Kicsit meglepettnek látszik, hogy ruhában vagyok, de hát ez van. Nem a strandon vagyunk, s mint tudjuk, a zuhany, igazán intim dolog. Beállítom a zuhany vizét kellemes langyosra, s a kendő a helyére kerül, mielőtt besegítem őt a víz alá. Lehull a köntös, én is belépek a kabinba, amit magunkra is csukok. Semleges illatú tusfürdőt csurgatok a tenyerébe, majd, hogy ne legyen túl nehéz dolga, a hátammal a mellkasának támaszkodom, hogy kényelmesen elérjen.

Azt hiszem megértette a játék lényegét. Biztos, gyengéd érintésekkel kezdi feltérképezni a testemet. A nyakamtól indul, a vállaimon át jut a mellkasomig. Alaposan megtisztítja a melleimet, jócskán elidőzve rajtuk. Halk sóhajjal a vállának döntöm a fejemet, még ha ezzel elárulom azt, amit a kezeinek a mellbimbóim már régen nyilvánvalóvá tettek. Nem hagyja hidegen a mosdatás, keményen feszül kettőnk teste között. Amikor azonban önkéntelenül belecsókol a nyakamba, rászólok.

- Tudod...csak zuhanyzunk most...

Szó nélkül leguggol, hogy a lábaimat is kezelésbe vegye, a lábfejemtől haladva felfelé. A combjaimmal játszik, homlokát a csípőmnek támasztja, én pedig önkéntelenül kis terpeszbe helyezkedem. Óvatos mozdulatokkal szappanozza a szeméremdombomat, mintha attól félne, leállítom, ám amikor nem teszem, merészen az ajkak közé nyúl, mintha csakis mosási célokkal járna arra. Pattanásig feszülnek az érzékeim, remeg a lábam, olyan nagyon jól esik az érintése. Gyengéden becézi a csiklómat, a másik kezével pedig erőteljes mozdulatokkal csutakolja a fenekemet, mert az olaj tényleg nagyon ragadós. Vajon észrevenné, ha most elélveznék? Hát persze! Azért kapta a kendőt, hogy minél többet érezzen a testével...

- Most már tiszta vagyok mindenhol, te jössz! - nyögöm halkan és talpra segítem.

Szembe fordulok vele, és szorosan hozzásimulok, hogy a hátát kényelmesen moshassam. Méretes szerszáma még mindig kőkemény és a szeméremdombomnak feszül, szinte agresszívan. Követem példáját. Guggolva mosom a lábát először, kínzó lassúsággal haladva felfele, miközben úgy helyezkedem, hogy leheletem a farkát kényeztesse, minden egyes lélegzetvételnél. Végül egy újabb adag tusfürdővel masszírozni kezdem, szigorúan mosdatási céllal. Finoman visszahúzom a bőrt, és a makkot is végigsimítom. Gyönyörködöm a látványban, és elképzelem, milyen lesz, amikor majd belém hatol. Mert hogy ez még a mai nap folyamán meg fog történni, ez egészen valószínűnek látszik. Erőt veszek magamon, és gyorsan végigszappanozom a mellkasát is. Ha még sokáig maradunk itt a víz alatt, akkor a futásból biztosan semmi nem lesz!

Elzárom a vizet, magamra veszem a köntöst, és csak akkor szabadítom őt meg a kendőtől. Nem nagyon szól, törölközőt csavar a dereka köré, apró csókot lehel az ajkamra, majd kirobog a fürdőből, állítása szerint felöltözni, hogy még világosban futhassunk.

Áron (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Micsoda nő….! Úgy látszik nem egy hétköznapival van dolgom….! Ahelyett, hogy leszúrt volna, invitálást kaptam egy erotikus zuhanyzásra! De milyen különleges módon….! Bekötött szemmel! Minden idegszálam egyetlen érzékszervemre koncentrálódott, először a kezemre, aztán nem csak arra….!

Amint megérkeztem hozzá, rögtön bekötötte a szememet, és betuszkolt a zuhanykabinba. Hagytam, had sodorjanak az események….! Először úgy képzeltem, hogy finoman megmosom a hátát, talán a fenekét, a lábát, aztán majd meglátjuk…., de ez az elképzelésem rögtön szertefoszlott, mikor a zuhanykabinban hátával a mellemnek dőlt! Pulzusom rögtön vagy kétszázra ugrott, férfiasságom ott meredezett közénk szorítva! És ilyen állapotban kellett nekem megtisztítanom a testét a napolajtól! Hát nem mindennapi élmény volt…! Nyakától haladtam lefele… vállai… szép kemény melleinél elidőztem …. alaposan megsimogattam őket… ágaskodó bimbói elárulták, bizony neki is kedvére való ez a játék….! Még mindig ingerelt a hátával, éreztem a bőrének a finomságát, és azt, ahogy a tusfürdő síkossá tette a testünket… alig tudtam uralkodni magamon…! A nyaka már megint ott volt… az a kecses, az a finom…! Nem tudtam ellenállni… hátulról átkaroltam és megcsókoltam!

Gyorsan jött is a dorgálás…: Most csak zuhanyzunk…..! mondta, és én természetesen szót fogadtam, folytattam amit elkezdtem! Főleg azért, mert néhány, számomra izgalmas testrésze még hátra volt…! Alulról kezdtem… a bokák….a térdek….izmos combjainak tusfürdővel való bekenése tovább fokozta az amúgy sem kis izgalmamat. Miközben azon gondolkodtam, hogy meddig mehetek el a szeméremtájékának tisztításában, kicsit szétette a lábait, felkínálva ezzel az általam imádott ajkak tisztítását is! Nem haboztam, és egyik kezemmel a popsiját fogva, óvatosan simogattam a szeméremajkait, csiklóját izgattam… éreztem, kicsit megremeg…! Most már biztos voltam abban, hogy neki is tetszik a dolog….! Nehezen tudtam uralkodni magamon, legszívesebben ott rögtön magamévá tettem volna, de nem ronthattam ajtóstul a házba… valamint én is szeretem az ilyen fajta játékot, így gondoltam kiélvezem még ezt a helyzetet…!

Nem sokáig hagyta, hogy így kényeztessem, mert gyengéden így szólt:

-Most már tiszta vagyok mindenhol, te jössz…...és felém fordult. A férfiasságom ott meredezett köztünk, de ezzel nem törődött! Hozzám simult, átölelt…., hogy hátulról elkezdhessen tisztítani….! Gyorsan kész lett azon a tájékon, majd leguggolt…., bár ne tette volna….! Lentről haladt felfele, komótosan, játszva az idegeimmel, mely pattanásig feszült…., közben éreztem a leheletét a farkamon…..! Hát sokkal izgalmasabb volt így mintha nem lett volna bekötve a szemem…! Majd eldurrantam, mikor alaposan megtisztította a makkomat, egész péniszemet….! Úgy kívántam, hogy kényeztessen a szájával…, legalább egy puszit adhatott volna a farkamra, azonban nem tette meg ez a bestia…! Játszott velem….., de nem haragudtam ezért! Csak még jobban kívántam…!

Nem is tudom pontosan, mi történt ezután, egyszer csak a zuhanykabinon kívül találtam magam, és éreztem, hogy most nekem mennem kell….!

- Megyek, mert futni fogunk még ma…. mondtam zavartan, és egy gyors csókot nyomtam a szájára, derekam köré tekertem a törölközőt, kezembe vettem a futócuccomat és robogtam vissza a szobámba….!

Nem volt más lehetőség, meredező pénisszel nem tudok futni, beszélgetni meg főleg, ezért szobámba érve, még az élmények hatás alatt kielégítettem magam! Nem sokat kellett „munkálkodnom”, de a „gőzt” kiengedtem, aztán egy kicsit megnyugodtam! Tíz perc sem telt el és ott toporogtam Kíra szobája előtt, várva a futásra. Hamarosan meg is jelent, csinos kis fehér futónadrágjában, ujjatlan lila pólójában…! Úgy látszik, ez a nő bármit vesz fel, baromi jól áll neki! Vagy csak én vagyok elfogult?

-Nagyon csinos vagy!.... mondtam Kírának, aki szerényen csak mosolygott! Még mindig a korábbi események hatása alatt voltam, de most már tudtam másra is gondolni…! Azért megjegyeztem:

-Alaposan meg tudod az embert bolondítani…! mondtam neki kedvesen mosolyogva! Huncutul rám nézett, és a következőt válaszolta:

-Az volt a célom…., de most gyerünk fussunk egyet, vezessük le a fölösleges energiánkat!

Kocogással kezdtünk, hagytam, hogy ő vezessen. Persze nem önzetlenül, ugyanis egy szép fenék hátulról nézve nagyon fel tud villanyozni futás közben! Főleg, ha már némi „feszültség” van az emberben…! Neki pedig a hátsó fele is szuper volt…! Ilyen hölgyekre szokták mondani, hogy „hátulról ugyan olyan szép, mint előről”…! Később bele is gyorsított…, tehát futni is tud…. gondoltam! No azért nem volt nehéz tartanom vele a tempót, de nő létére, le a kalappal előtte...!

A nagy meleg közben megszűnt, a szél egy kicsit felerősödött, az erdő pedig még mindig csodálatosan illatozott! Elszaladtunk a tóig, közben nem beszélgettünk. Ott megálltunk, gimnasztikáztunk, és egy kicsit kifújtuk magunkat. Sajnos nem tudtam levenni a szememet Kíráról, még mindig oly nagyon kívántam….! Gondoltam legjobb az egyenes út, és megosztom vele az érzéseimet. A beszélgetést semleges témával indítottam:

-Látom, nem csak az úszásban vagy jó, futni is klasszul tudsz! Az az érzésem, hogy a lakásod melletti parkban rendszeresen gyakoroltad ezt, mert különben nem menne ennyire!

-Hát igen, régebben hetente háromszor, négyszer lejártam, de mostanában, mint említettem, sajnos kevesebb időm van erre. Azonban örülök, hogy észrevetted, ezek szerint látszik még….! válaszolta.

-De még mennyire! ….ragadtam meg a szót... nekem nagyon tetszik….! Persze bajban lennék, és nehezen tudnék válaszolni, ha megkérdeznéd: Melyik testrészem tetszik neked a legjobban? Ott a zuhanykabinban nagyon izgalmas volt… a megmaradt négy érzékszervre hagyatkozva felfedezni a gyönyörű idomokat….! Azt hiszem, amit a szem nem engedett láttatni, azt a képzelet pótolta…..! Valószínűleg nem cseréltem volna el a „tapintást” a „látásért”….!

-Nekem is kellemes volt ott bent a kabinban!….válaszolta……amit valószínűleg te is észrevettél! Spontán jött az ötlet, a szembekötősdi, hogy valamit kapjál is, de ne vigyük túlzásba a dolgot….!

-Most én szeretnélek megkérni valamire… mondtam. Nekem nincs kendőm bekötni a szemedet, így kérlek csukd be! … és közelebb léptem hozzá. Kíváncsian rám nézett, bólintott, aztán lehunyta a szemét! Én pedig átöleltem és megcsókoltam! Először csak az ajkamat az ajkához érintettem, aztán láttam, hogy nem ellenkezik, így még jobban rátapadtam szép piros ajkára! Éreztem, hogy visszacsókol! Még jobban magamhoz szorítottam, és élveztem ezeket a fantasztikus pillanatokat…..! A nyelvem közben összegabalyodott az övével, már azt sem tudtam melyik melyikünké, csak csókoltam, csókoltam…! Szerettem volna az ízlelőbimbóimmal is teljesen feltérképezni, megismerni édes szájának minden szegletét…!

-Hát ez nagyon jó volt súgta Kíra, ….miután lélegzetvételhez jutott…..,de nem futni jöttünk?...kérdezte mosolyogva.

-Természetesen, de nagyon elkapott a vágy, és ezt az érzékszervemet még nem próbáltuk ki igazán…válaszoltam…., még mindig a karomban tartva! Szívesen felfedezném más tájékodat is a számmal ….hasonlóképpen…!

-Óh ez nagyon izgalmasnak tűnik kacsintott rám sokatmondóan, de nem várhatnánk, míg hazaérünk? …kérdezte.

-Talán igen, de sokkal érdekesebbet ajánlok: mikor reggel visszafele futottam, láttam egy nagyon szép kis tisztást nem messze innen. Mit szólnál hozzá, ha megnéznénk ? Eléggé eldugott helyen van, szerintem arra „még a madár sem jár”!

-Rendben, nézzük meg, válaszolt Kíra, aztán majd meglátjuk…. mondta sokat sejtetően! Gyors tájékozódás után megtaláltam a kis kerülővel, de hazafele hazatő utat. Most én futottam elől, és hamarosan meg is leltük a „kis tisztásomat”. Szerencsére körülötte elég bozótos volt az erdő, így rejtve maradhattunk minden kíváncsi szempár elől. Bár amúgy sem volt forgalmas az ösvény, amelyen futottunk! Amint odaértünk nem sok időt hagytam Kírának a gondolkodásra,…. óvatosan megöleltem, ismét megcsókoltam hevesen, hosszadalmasan, majd elkezdtem puszilgatni a fülcimpáját,.. nyakát…vállát….! Sportos melltartójától egy kicsit nehezebben szabadítottam meg, de hamarosan ez is sikerült, és végre hozzáférhettem azokhoz a csodás mellekhez, bimbókhoz….! Annak ellenére, hogy izzadtak voltunk, bőrének az illata nagyon kellemesnek tűnt…! Úgy látszik kémiailag is „passzolunk” egymáshoz, gondoltam, és reméltem, ő is így érzi…! Gyorsan levetettem a pólómat, leterítettem a fűre, és rá fektettem…! A mellei még mindig ott emelkedtek – süllyedtek előttem, mint két mozgó cuki kis dombocska, amelyek arra várnak, hogy kényeztessem őket. Nem is bírtam tovább türtőztetni magamat, csókoltam, pusziltam őket, a bimbóit a számba véve nyelvemmel izgattam….! Mikor ici-picit megharapva megrándult, éreztem, hogy kellemes bizsergés fut végig a testén….! Nem ellenkezett, gyorsan megszabadítottam a maradék ruhájától, és a csókokat folytattam lefele…! Hasa…, aztán a csípő következett, egy gyors puszi a csupasz szeméremdombra, majd a combja…térde! Majd a másik térd, és ugyan így vissza felfele. Mindenhol elidőztem egy keveset, látva nagyon élvez minden csókot….! Bal oldalán fölfele haladva, izmos combját próbáltam több helyen is puszikkal elhalmozni, melyek nem voltak hatástalanok…! Lassan megnyíltak, és én folytathattam játékomat a számomra oly kedves testrészén….., melyben biztos voltam, hogy még sok örömet fog okozni nekem! Két tenyeremet óvatosan a feneke alá csúsztattam, kissé megemeltem, szép puncija tárult elém. Óvatosan puszilgattam, nyelvemmel ingereltem, majd szirmai közé hatolva érzékien nyaldostam alulról felfele, csiklójánál el-elidőzve…! Éreztem, hogy néha megremeg a feneke a kezemben! Kicsit fokoztam a tempót, de nem túlságosan…! Puncijának kellemes íze arra késztetett, hogy minél jobban beledugjam a nyelvemet, abban megforgatva, majd kihúzva izgattam a szeméremajkait, csiklóját…! Többszöri próbálkozásom után egyszer csak megremegett, elnyújtott kiáltás hangzott…., s láttam, csúcsra jutott!

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az átöltözés nagyon sokáig tartott! Már rég felöltözve ücsörögtem, amikor végre megjelent, meglehetősen elégedett vigyorral a képén. Nem hiszem el! Mint egy kölyök! Képes volt masztizni, amikor pontosan tudta, hogy úgy lüktet tőle a puncim, hogy majd felrobban! Egy röpke pillanatig eljátszottam a gondolattal, hogy szembesítem azzal, hogy tudom, amit tudok, de végül mégsem tettem. Egyrészt azért, mert ki tudja, talán tévedek, másrészt meg...akkor már a világ összes kincséért sem akartam volna elriasztani. Akartam őt erre a hétvégére, de piszkosul. Egyáltalán nem óhajtom a vibrátorommal tölteni az éjszakát, mert az nem hozta volna meg a kívánt enyhülést, legfeljebb rövid pillanatokra. A kielégüléshez az kell, hogy valaki ugyanúgy vágyjon rám, ahogy én rá. Hogy lássam a szemében a mohó kívánságot arra, hogy belém hatoljon, arra, hogy úgy kényeztessen, mintha a világ legszebb nője volnék. Röpke bók után futni kezdtünk. Jól esett a mozgás, bár sokkal szívesebben csináltam volna valami egészen mást! Sajgott a testem, érintésre éhesen sikoltott, de mégis...hogy nézett volna ki ha behúzom a szobámba és megerőszakolom? Már amennyiben erőszak kellett volna. Gondoltam gyorsan lezavarjuk ezt a kört, aztán végre átadhatjuk magunkat az élvezeteknek, de Áron tényleg olyan volt, mint egy kiskamasz, nem bírt várni! Egy óvatosból induló, ám hevesen végződő csók után egy tisztásra irányított, ahol módszeresen ajkaival módszeresen feltérképezte a testem szinte minden érzékeny pontját. Készségesen hagytam neki, nagyon élvezve, ahogy a nedves nyomokat a langyos szél borzolta. Óvatosan nyitott be nyelve a szirmok közé, ám hozzáértő módon kényeztetett. Nem volt nehéz dolga, hamar a csúcsra kergetett. Elégedetten nyújtózva élveztem a gyönyör utolsó hullámait, és elgyönyörködtem benne, ahogy lerúgja a nadrágját, mellém heveredik, és ujjai hegyével szűkülő köröket rajzol a mellem köré. Újra megcsodáltam tekintélyes méretben pompázó szerszámát, és most...hogy rövid időre jóllaktam, felébredt bennem a kisördög, és kieszeltem, hogy hogyan fogja megtudni azt, hogy tudom, mit művelt a zuhany után! Egy lendületes fordulással hanyatt döntöttem és fölé kerekedtem. Csókot kapott, de csak futót az ajka, aztán játszani kezdtem a testével. Hol gyengéden, hol harapva ízleltem izmos vállát, lovagló ülésben kettőnk közé szorítva rakoncátlan farkát. Szétnyílt szemérmem érezte a lüktetést, és keményen kellett parancsolni magamnak, hogy ne kezdjek rögvest mozogni rajta úgy, hogy pillanatokon belül magamba fogadjam. Csak fogságban maradt, amíg fogaimmal kiélveztem az izmok játékát a felkarján, aztán tovább kúsztam a hasa irányába, ahonnan már egy apró mozdulat volt csupán, hogy megízleljem, aminek a zuhany alatt még sikerült ellenállnom. A nyelvem hegyével feltérképeztem a makk közepén húzódó finom rés vonalát, majd a peremet, végül sóhajtva hagytam, hogy elmerüljön a számban, olyan mélyen, ahogyan ez fizikailag lehetséges. Halkan felnyögött, amikor a kezem a tövére kulcsolódott és ütemesen szopni kezdtem. Nagyon jól esett. Finom volt, és egyszerre puha a felülete és kőkemény alatta. Miközben élvezettel kényeztettem, kis híján elfeledkeztem arról, hogy mit terveztem. Már éreztem, hogy közeleg a kitörése, amikor egy gyors mozdulattal megszorítottam a tövénél és kiengedtem a számból.

- Ne tovább...illetve nem most! Drága...attól tartok most vagyunk egálban, már ami a kielégülések számát illeti. Tehát...most visszamegyünk a házba, lezuhanyzunk újra, és mindeközben nem tévesztelek szem elől. Nem venném a lelkemre, hogy újra a kezedre kelljen fanyalodni. Utána eldöntheted, hogy miképp tovább. Szívesen befejezem így...vagy bárhogy...vagy bármilyen sorrendben.

- Gonosz vagy! - nyögte elgyötörten, és mintha egy kis szégyenkezés is átfutott volna az arcán. De megadóan öltözni kezdett, és készségesen felsegíti a bugyimat, de persze csakis úgy, hogy közben incselkedve húzza végig az ujját a puncim résében.

- Nem vagyok gonosz...de azt akarom, hogy úgy kívánj, mielőtt szeretkezünk, mint még nőt soha. - feleltem végigsimítva a nadrágját.

Szélsebesen futott visszafelé, alig bírtam tartani vele a tempót. Szó nélkül rohant a fürdőszobáig, és már nyitja is a csapot. Tessék-lássék leszappanozott, kis híján elélveztet miközben mosdat. Én is megfürdettem, közben csókot kap, mohót, követelőt. A törölközéssel nem fáradt, egyetlen elegáns mozdulattal a tükörrel szembe penderített és a pultra hajolni kényszerített. Gyengéden belemarkolt a hajamba, megemelte a fejemet és a tükörbe nézve szólalt meg.

- Jól nézd meg a vágyat drága...szeretném, ha amíg szeretkezünk, látnád minden egyes jelét.

Végigsimított a hátamon, közben a combjával terpeszbe igazított és egy jól irányzott lökéssel belém hatolt. Olyan jó volt, hogy most nem volt körítés, nem volt előjáték, nem volt incselkedés. Kéjes nyögéssel jeleztem, hogy végigért, kitöltött teljesen, és ezt mindennél jobban élvezem. Forrón, lüktetően megállt egy pillanatra, de csak azért, hogy elkapjuk egymás pillantását a tükörben. Megértett, megértettem, és aprót mozdítva a csípőmön mozgásra kértem. Nem kellett kétszer kérnem. Megragadta a csípőmet, vasmarokkal és kemény vágtába fogott, s ütemváltás nélkül addig mozgott, amíg hangos sikollyal el nem élveztem. Ekkor megállt, de bennem maradt, és gyengéden simogatta a hátamat, majd egyik kezével előrenyúlt a mellemhez, a másikkal a combjaim között a csiklómat kezdte morzsolni. Észrevétlenül éledt újra a vágyam, és jól esett kérni őt:

- Még!

Áron (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudtam sokat játszadozni a testén, pedig formás melleit még elsimogattam volna egy darabig, ugyanis hirtelen hanyatt döntött, és Ő kezdett el kényeztetni….! Alig bírtam magammal, azt sem tudtam már melyik testrészemet harapdálja, annyira jó volt! A farkamat is elkezdte nyalogatni, puszilgatni……! Még szerencse, hogy korábban kicsit csökkentettem a vágyamat saját kezűleg, mert különben már rég „elszálltam” volna, olyan jól csinálta…! Így sem volt könnyű visszafognom magam, de szerencsémre az utolsó előtti pillanatban leállt és kedvesen azt mondta:

-Most vagyunk kvittek, már ami a kielégülést illeti…..! Visszamegyünk a házba és ott folytatjuk, olyan sorrendben, ahogy akarod! Nem venném a lelkemre, ha újból a kezedre lennél hagyatkozva…! Lebuktam…., gondoltam és engedelmeskedtem, hiszen már biztos voltam abban, hogy még ma magamévá fogom tenni, amire már nagyon vágytam! Úgy láttam, Ő is kíván, csak még játszik egy kicsit velem!

-Gonosz vagy …. mondtam, és el kezdtem öltözködni, segítve ebben Őt is! Apróbb érintésekkel az érzékenyebb tetrészein próbáltam fokozni vágyait, amit mint később kiderült, nem is oly nagyon kellett!

- Nem vagyok gonosz……, mondta, csak azt akarom, hogy úgy kívánj, mint nőt még soha! Hát ezzel nem is volt baj, mert azt hiszem ilyen nőm még nem volt……, és irtózatosan vágytam rá! Azonban az is megfordult a fejemben, hogy emlékezetessé kellene tennem számára is ezt az estét, éjszakát, így jó lenne, ha sok-sok örömöt tudnék Kírának okozni! Úgy éreztem, olyan szeretőre találtam, aki értékeli a finomságot, érzékiséget, és kamatostul visszaadja azt a kényeztetést, amit Ő kap! Ezen morfondíroztam futás közben hazafele. Talán kicsit gyorsabban is szedtem a lábaimat, mint kellett volna, de Kíra azért tartotta velem a tempót…!

Hazaérve gyorsan a zuhanyzóba ugrottunk, szappanozás közbeni erotikát kihasználva még fokoztuk egymás vágyait, majd kihagyva a törölközést nem bírva tovább magammal a fürdőszobapultra fordítva gyengéden előrehajlítva hajába kissé belemarkolva azt mondtam:

- Jól nézd meg a szememben a vágyat drága...! Szeretném, ha látnád annak minden egyes jelét, míg szeretkezünk….s megsimogatva a háta közepét, helyet csinálva ágaskodó farkamnak finoman, de határozottan beléhatoltam, és amennyire csak tudtam elmerültem benne! Fantasztikus volt ez az érzés ahogy a tüzes puncija közrefogta, szorította a farkamat! Élveztem ezeket a pillanatokat, de hamarosan tudtomra adta a csípője ringatásával, hogy ez így nem elég, ezért elkezdtem mozogni határozott tempóban ütemesen……., míg egy sikollyal el nem élvezett! Azt hiszem nagyon fel volt izgulva, nem vártam, hogy ilyen gyors lesz….! De nem baj, ....gondoltam, meglátjuk meddig bírja! Míg nemi szerveink által összeforrva megpihentünk, kihasználva a helyzetet, elkezdtem simogatni a szép testét….. hátát, fenekét, melleit, hasát,…. végül ismét a szirmainál, a csiklójánál kötöttem ki, melyet már az erdőben megszerettem….! Elkezdtem érzékien cirógatni, mellyel felkeltettem a vágyát ismételten!

Még!..... Sóhajtotta, ami nem volt egyáltalán ellenemre, s tovább folytattam az incselkedést! Míg egyik kezemmel a csiklóját finoman izgattam, a másikkal elkezdtem a hátát, gerincét simogatni….! Kezdve egészen fent a nyakcsigolyáknál….. érzékien, éppen, hogy hozzáérve, aztán lágyan lefele haladva a háta közepéig, majd folytatva a fenekéig…..és vissza a nyakáig…többször…! Mindezt követve előre hajoltam és amennyire fizikai adottságaimból futotta, apró, leheletfinom csókokkal borítottam be a hátát…ahol értem! Közben a farkammal alig mozdultam, várva a reakciókat….., melyek hamarosan jöttek is apró meg-megborzongások formájában.. majd elkezdett ütemesen mozogni! Most Ő diktálta a tempót előre, hátra, ami hol lassúbb volt, hol gyorsabb, hol mélyebben hagyta, hogy beléhatoljak, hol éppen csak a makkom merülhetett belé……és én nem győztem kiélvezni a helyzetet! Főleg mikor kör-körös mozgásba kezdett azzal a csinos gömbölyded fenekével…! Komoly erőfeszítésembe került, és minden technikát be kellett dobnom, hogy visszatartsam magam! Amíg bírom, addig had okozzak örömöt ennek a tündérnek, gondoltam! Mozgás közben a kezem bejárta szinte az összes testrészét, végül ismét a csiklónál kötöttem ki, melyet morzsolgatva ismét kielégült!

Mámorából felocsúdva nem hagyott pihenni, óvatosan félrefordult, farkam kiszabadult édes barlangjából, majd fél lábbal letérdelt elém, és apró csókokkal halmozta el a nemi szervemet. Ezt követően nyelvével szinte alig érezhetően, de nagyon kellemesen körbenyalta a makkomat, majd folytatta lefele a vesszőmön, majd vissza, végül óvatosan a szájába vette, és finoman szopogatni kezdte….! Be kell vallanom, ilyen kellemes élményben még nem volt részem! Sajnos az eddigi barátnőim általában idegenkedtek az orális szextől, így hát ki akartam élvezni a lehetőséget! Úgy látom Kíra élvezte a szex ezen formáját is! Hagytam még egy kicsit, de azt sem szerettem volna, ha sokáig ebben a pózban maradunk, így végül óvatosan két kezemmel felemeltem az arcát, felsegítettem, megcsókoltam, ölembe vettem, és bevittem a hálószobába. Ott letettem az ágyra, megcirógattam a szép halmocskáit, és így szóltam:

-Remélem még mindig látod a szememben a vágyakozást! …..és elkezdtem puszilgatni a nyakát, haladtam felfele, az arcához érve szenvedélyesen megcsókoltam! A csók után ismét elindultam még jobban megismerni azokat festői vászonra illő melleit…..! Először a kezemmel simogattam őket… végtelen jeleket formázva haladtam egyikről a másikra körbe körbe, egyre feljebb! Mire a rózsaszín bimbóihoz értem, azok már csodásan ágaskodtak! Nagyon kívánatosak voltak, így először leheletfinom puszikat adtam azokra, majd óvatosan rátapadtam egyikre, és nyelvemmel elkezdtem körbe-körbe nyalni, míg a másikat kezemmel ingereltem. Aztán váltottam, és ki tudja meddig tudtam volna még ezt csinálni, míg egyszer csak hirtelen megfordult, és fölém kerekedett! Az ölemre ült lovagló ülésben, két kezével a mellemre támaszkodott, és elkezdett a fenekével csúszkálni fel, s alá, közben a farkamat maga alatt tartotta, ingerelve ezzel a csiklóját, de nem engedte magába! Játszadozott még így egy kicsit, majd megkegyelmezett, és kissé megemelkedve, mesterien irányítva férfiasságomat, beleült! Egy kicsit izgett-mozgott, mint aki meg akar győződni arról, hogy minden a helyén van… aztán rám hajolt, hozzám simult… éreztem a bőrét a bőrömön… mellét a mellemen…. Én pedig átkaroltam, magamhoz szorítottam, mint aki soha nem akarja elengedni….! Így maradtunk egy ideig, nem is tudom mennyi lehetett, mert az időérzékemet is elveszítem talán, úgy élveztem a helyzetet….!

Egyszer csak megcsörrent a telefon!

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Álmomban nem gondoltam volna, hogy a hétvége ilyen fordulatot vesz, de nem volt ellenemre a dolog. A pasi kifejezetten készséges, figyelmes és eddig úgy tűnik, mindenre nyitott. Miközben jóízűen szoptam a kőkemény szerszámát, eszembe jutott, hogy tuti nem vagyok teljesen normális. Fogalmam sem volt arról, hogy ki fia borja, arról meg pláne nem, hogy velem ellentétben, nincs-e barátnője, felesége, gyereke. Annyit tudtam róla, hogy isteni a teste, és...mintha kissé kiéhezett lenne. De olyan finom volt! Hosszú, pézsmaillatú és ellenállhatatlan ízű. Nem hagyta, hogy a számmal fejezzem be, pedig nagyon szeretném. Mégis hagytam, hogy az ágyhoz vezessen, és hosszasan kényeztesse a mellemimet. Érti a dolgát, ezt meg kell hagyni. Hol alig érintve, hol harapva kínozta őket, eszembe juttatva, milyen régen volt ilyen kényeztetésben részem. Sürgősen be kell szereznem egy állandó partnert, nem is lenne rossz, ha ő lenne az...- futott át az agyamon, de tovább is szállt, mert a mellbimbómból apró villámok cikáztak a testem többi részére szerteszét. Sóhajtva fölé kerekedtem, és rövid incselkedés után lovagolni kezdtem rajta, szilaj tempót diktálva. Most rajta az élvezés sora, de...nem bántam volna, ha együtt élveznénk el. Eddig hősiesen visszafogta magát, de most erre nem kap esélyt, ezt elhatároztam.

Nem hiszem el! Csöngött egy telefon! Ami nem az enyém! Habozni látszott, felvegye-e, végül olyan kitartóan csörömpölt, hogy nem bírta tovább, előkotorta a nadrágja zsebéből, ami szerencsére csupán karnyújtásnyira volt. Megnézte a hívót, és erős zavarban vette fel.

- Szia - szól bele kényszeredetten.

Nem értettem miről van szó, mindössze női hangfoszlányok szűrődtek át. Még mindig bennem volt, így mielőtt összement volna, kaján vigyorral folytattam a lovaglást.

- Persze , a jövő héten hazaugrom néhány napra. - szólt a telefonba, a szemeivel pedig könyörgött, hogy hagyjam abba, amit csinálok, és maradjak csendben.

- Nem, semmi gond nincs, van vendég is a hétvégén, most nem tudok menni.

Körvonalazódni kezdett bennem a beszélgetés témája. Egy pillanatig átfutott az agyamon, hogy átvegyem a telefont, és elmeséljem mit is csinál épp a kedves vendég, végül inkább gyorsítottam a tempón, és kérlelhetetlenül hajszoltam őt a kielégülés felé.

- Eszedbe ne jusson ide jönni most! Forróság van és dögunalom. Maradj csak a városban, mulass jól...-lihegte.

Ezt megkeserülöd, gondoltam magamban, és esélyt nem adtam a vergődésének. Járattam a csípőmet, fel, alá, mintha szeretkezésben...illetve jelen esetben dugásban akartam kiadni az összes mérgemet. Az én élvezetemnek biztosan lőttek, az övé viszont garantált, méghozzá egészen hamar.

- Nincs semmi baj kedves, csak épp most jöttem meg a futásból, attól lihegek még egy kicsit...egyedül, hát hogyan máshogy. De most már megyek zuhanyozni, aztán megnézem kapok-e még vacsorát a csárdában, szia!

Az utolsó mondatot szinte hisztérikusan mondta, hördülést visszatartva, mintegy végszóra élvezett el. Amint kinyomta a telefont, lefordultam róla, és öltözködni kezdtem.

- Azt hiszem „kedves“ vége a kellemes hétvégénknek. Elfelejtettél említeni néhány apróságot magadról, ha jól értettem a telefonban. A magam részéről éhes vagyok és elszállt az ihletem, tehát vacsorázni megyek. Ha szereted, hogy a fejed a helyén van, a közelembe ne gyere, ellenkező esetben lehet hogy baja esik.

Tartalomjegyzék