Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy ideje már izgatja a fantáziámat, milyen lehet a hármas szex. Nemcsak egy férfi kényeztetését élvezni, hanem egy puha női szájat csókolni, érezni selymes bőrét, finom punciját nyalogatni, amíg fel nem röpítem a csúcsra.


Egyik forró nyári délután, kedvenc időtöltésemnek hódolva, a szexoldalakat böngésztem a neten. Szemem megakadt egy hirdetésen:


"Mindenre nyitott fiatal pár, csinos barátnőt keres, a szabadidő kellemes eltöltéséhez" - mellette egy telefonszám.


Úgy gondoltam, nem késlekedek, azonnal tárcsáztam a számot. Nagyon kedves hölgy vette fel a telefont és másnapra már meg is beszéltük a randit, az egyik közeli plázában.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész nap rohangáltam, hajtás az irodában. Hogy én hogy utáloma az ilyent...a telefonom is egész nap csörög....épp a délutáni kávécskámat ittam egy percre hátradőlve a székemben, egy ismeretlen szám hívott. Egy pillanatig gondolkodtam rajta, hogy egyáltalán felvegyem-e, de végül, mivel reménykedtem hogy nem üzleti hívás, kíváncsiságomnak engedve felvettem. Kellemes mély női hang szólt bele, egészen magabiztosan, a nemrég feladott partnerkereső hirdetésünkre válaszolt. Egek, ha az ember előre tudná, mennyi őrült tud jelentkezni egy ártalmatlan hirdetésre, kétszer is meggondolná feladja-e. De ez a nő valahogy szimpatikus volt a telefonban. Gyorsan meg is beszéltünk egy másnapi korai vacsit az egyik plázában, a folytatást meg majd meglátjuk. Izgatottan hívtam a páromat, hogy ne szervezzen semmit péntek estére, mert már megvan a program. A vacsi tuti, a többit meg majd...meglátjuk.

Kicsit izgultam, ez az első eset, hogy ilyent csinálunk. Valahogy nagyjából egy időben jutott eszünkbe, hogy kísérletezzünk kicsit...vegyünk be valakit intim szféránkba. Én szívem szerint egy másik párt vettem volna be, de a párom kicsit félősebb, úgy gondolta, először legyen csak egy nő. Lássuk mi lesz belőle.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szívemmel a szerelmi életünk teljesen rendben van. Imádjuk egymást és a szex is csodálatos vele az ágyban. Mégis, mivel kíváncsi mindig az ember fia, és persze a lánya is, megbeszéltük, kalandozzunk kicsit, és próbáljunk ki új dolgokat is. Hosszas beszélgetés végére úgy döntöttünk próbáljuk ki hármasban, még egy nő bevonásával. Persze minden férfi álma, hogy két nő kényeztesse egyszerre.

Hát remélem nekem hamarosan lesz is alkalmam kipróbálni.

Aztán eltelt egy kis idő, és a rohanó élet miatt ki is ment az egész a fejemből, amikor egyik csütörtök délután hívott a drágám, hogy péntek estére ne szervezzek programot, mert lesz egy hármas randink a plázában.


Bevallom a gondolat is felizgatott rendesen, meg a szívem a torkomban dobogott, izgultam mint a kisiskolás, vajon jól sikerül vagy elbénázzuk a dolgot? Aztán gondoltam magamban, fölösleges agyalni, majd alakulnak a dolgok, mindenki nyújtsa a maximumot amit tud akkor biztos jó lesz.

De mivel úgy is jól felpörgetett a gondolat, ma este még elkapom az édesemet egy alapos menetre, azt hiszem jó darabig nem fogom hagyni aludni ...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A beszélgetés után vegyes érzések törnek rám. Kevés félelemmel teli izgatottság. Uj még nekem ez a pálya, egy teljesen összeszokott pár intim szférájába lépek be, mi lesz, ha nem jövünk be egymásnak? A nő hangja a telefonban lágy, nagyon vonzó volt. Remélem a párja is ugyanilyen szimpatikus lesz számomra, és persze nekik is tetszeni fogok.


Képzeletemben már egymást öleljük, simogatom a nő punciját, miközben a párját csókolom. Már a gondolattól is teljesen felizgulok. A kedvesem pár hete elutazott hosszabb időre külföldre dolgozni, így egy ideje nem volt részem szexben. Beteszek egy pornófilmet a lejátszóba és meztelenül végigfekszem az ágyon. A filmben két férfi kényeztet egy nőt. Csodás, kőkemény a farkuk, az egyik pasi pedig a nő punciját nyalja finoman. A másik a saját farkával játszik, miközben a nő ágaskodó mellbimbóit simogatja! Imádom nézni, ahogy veri a farkát, a puncim már teljesen lucskos! Egyik kezemmel a melleimet simogatom, míg két ujjammal mélyen a hüvelyemben járok. Hallom a kéjes nyögéseket, még jobban felizgulok! Egyre erősebben kezdem el dörzsölni sikamlós, duzzadt csiklómat, mire mindent elsöprően tör rám az orgazmus. Puncim forró nedvet lövell ki magából, közben még látom, ahogy a masztizó férfi is elélvez, spermáját a nő szájába ereszti. Erre vágyok én is!

Nemsokkal később már elnyom az álom, reggel pedig a telefonom ébreszt. Sajnos még egy zűrös délelőtt az irodában, de az esti randit nagyon várom.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész délután ott motoszkál a fejemben a holnapi randi, kísért, nem hagy nyugodni, észrevétlenül felpiszkál...nem kicsit felpörgetve érek haza. Ma a párom igazán megkapja a magáét. Alig várom, hogy ő is hazaérjen és letámadhassam mondjuk a kanapén. Hoppá, de a támadás mintha fordított lenne....áá, szóval neki is ezen járt ma az esze...suhan át az agyamon, miközben villámgyorsan kihámoz minden ruhámból. Letelepszik, kényelmesen hátradőlve, én pedig boldogan ülök az ölébe. Ma valahogy nem igazán kell előjáték. Egyszerűen meglovagolom. Forrón, nedvesen érkezem ágaskodó szerszámára, derekamnál fogva magára húz...Egek, mi lesz ebből holnap, ha bejön a csaj, jut eszembe, aztán átadom magamat a tökéletes szeretkezés élvezetének...

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre vége a napnak, hazafelé indulok a munkhelyi problémákat elfelejtve, újra eszembe jut a holnapi randi, jól fel is pörgök már a gondolatra is.

Csak érjek haza, azt hiszem elkapom a kedvesem de alaposan.


Bemegyek a házba, ledobom a cuccom már az ajtóban.

- Csók szívem, megjöttem!! - kiáltok be.

Elém jössz, forró csókban olvad össze a szánk. És már hámozlak is ki a ruháidból. Érzem ugyanolyan izgatott vagy te is mint én, egymást teperjük le úgy érzem. Amikor már minden felesleges ruhától megszabadultunk, leülök a kanapéra kényelmesen. Bele is ülsz rögtön az ölembe. Kicsit helyezkedsz, és máris érzem tüzes, nedves puncid ahogy egyre jobban beleülsz a farkamba.

Megfogom a derekad és bele is húzlak teljesen, élvezem az első pillanatok nyújtotta gyönyört. Pár pillanatra becsukom a szemem, ahogy lassan lovagolni kezdesz, és csak sóhajtozok az élvezettől. Majd újra kinyitva látom a tüzet a szemedben. Magamhoz húzlak és csókoljuk egymást forrón lágyan, majd egyre hevesebben. Majd szétválnak ajkaink, most gyorsabban kezdesz lovagolni. Fenekedbe markolok közben, húzlak minden mozdulatnál rá a farkamra...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Boldog kielégültségig lovaglok rajtad, hosszan, keményen. Élvezed, nem lankadsz...a csúcs előtt picit lassítok, hogy nyújtsuk a kéjt. Imádom ezt a borotvaélen táncolást...aztán újra táncba kezdek a farkadon, érzéki, vad, tüzes táncba...addig, amíg el nem élvezek és velem együtt te is...

Ott, a kanapén nyom el minket az álom is, egymásra, egymásba borulva, hisz hosszú nap állt mögöttünk. Álmodunk szépet, érzékit, pajzánt.

A másnapunk jókedvűen indul, új kalandot, izgalmat rejtve. Úgy gondolom, a különleges vacsoránkra csinosan kiöltözöm. Azért nem az irodába, úgyhogy viszem magammal a fekete rövid ruhámat, de egy hirtelen ötlettől vezérelve, a mintás combfixemet már az irodai kosztümöm alá is felveszem. Nem baj, ha az egész nap emlékeztet arra, hogy este fontosnak, izgalmasnak tűnő randink lesz.

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Korán kelek, gyorsan odateszem a reggeli kávémat, majd a zuhany alá állok. A vízcseppek finoman kényeztetik testemet, kezem elkalandozik a puncim irányába. Egyfolytában a randi jár az eszemben, közben pedig a tegnap esti pornófilm képei villannak be, így nem kell sok hozzá, hogy elélvezzek.


Már csak arra jut időm, hogy gyorsan felhörpintsem a kávét, öltözés és indulás a melóba. A vártnál hosszabbra nyúlik a mai napom, sietnem kell, hogy a találkáról le ne késsek.


Ujra letusolok a kedvenc parfümös tusfürdőmmel, isteni az illata! A sminkemet kissé erősebbre készítem mint nappal szoktam, a hajamat is leengedem. Mit is vegyek fel? Valami dögöset, de nem túl kihívót kéne. Mára kissé lehűlt a levegő, jöhet a combfix tűsarkú cipővel, és egy kicsit rövidebb szoknyával, hozzá egy hátul nyitott felső. Így legalább nem kell melltartó! Apró tangát húzok, de megvan rá a tervem, hogy vacsi közben kimegyek a mellékhelységbe és ott leveszem! Már a gondolat is felizgat, de sietnem kell. Még egy utolsó pillantás a tükörbe, indulhatok! Remélem a párocska nem fog késni, nem kell majd rájuk várnom. Szerencsére sikerül egy taxit fognom, hamar a plázában leszek. Jóképü a sofőr, állapítom meg magamban, de mára már van programom!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vége a munkának, irány a mosdó, fel a fekete szűk, egyszerű ruha, rafinált kivágással, vállpánt nélkül, így melltartó sem jöhet alá. Hmm, picit vékony az anyaga, ez átüthet ha úgy adódik...node az étterem félhomályába nem baj. Diszkrét smink, nem szeretem az erőset, aztán indulás. Taxival megyek, majd valahogy hazajutunk. A csudának van kedve vezetni a pénteki csúcsforgalomban. A taxis fecseg ezerrel, teszi a szépet, találgat, hogy tuti randira megyek...Somolyogva, sokat sejtetve mondom, naná...ha tudná milyenre...

Belépek az étterembe, leülök a megbeszélt asztalhoz. A nővel úgy egyeztünk meg, hogy ehhez a csendes, elszeparált boxba ülünk, hogy ne zavarjon minket senki. Remélem szép lesz...remélem kedves lesz...remélem kívánatos lesz...remélem jön már...

Ha minden jól alakul, nagyon izgalmas esténk lesz...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sokan vannak a bevásárlóközpontban. Péntek este lévén, a kávézók, éttermek is tele vannak, de a megbeszéltek szerint a helyünk már le van foglalva. Ahogy az étterem felé közeledek, érzem a szívem egyre gyorsabban dobog!

Amint belépek, tekintetem gyorsan körbejár. Megbeszéltük, hogy egy jól elszeparált boxban foglalnak helyet, azt keresem. Az egyik asztalnál meglátok egy nagyon csinos, szép arcu nőt, de egyedül! Kedvesen mosolyog rám, kezével int. Valószínűleg a magamról elmondottak alapján rám ismert, így hozzá lépek.

-Helló, jó helyen járok? kérdezem mosolyogva.

-Lover, Te vagy az? -néz rám kérdőn, én pedig bólintok. Már nem izgulok, tetszel nekem, remélem jó esténk lesz.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hmm, egy szép, csinos, elegáns nő közeledik, céltudatosan, bár kissé tétován. Hosszú combjait hasonló csábos darabba rejtette, vagy inkább....provokatívan kirakatba tette mint én.

-Helló, jó helyen járok? kérdezi mosolyogva.

-Lover, Te vagy az? -mire a válasz egy bólintás.

Felállok, kezet fogunk, aztán egy megkönnyebbült mosoly után eldobjuk a hivatalos formulát és megpusziljuk egymás arcát. Végülis, ha valahol, hát most nincs helye komolyabb távolságtartásnak.

Kényelmesen egymással szembe ülünk, és amíg várunk, rendelünk egy-egy pohár bort.

Hopp, a telefon. Rezsi édes az, késni fog...a főnöke bent tartotta...na jó kezdet...

-Elnézést Lover, Rezsi társaságát egy ideig mellőznünk kell...ha nem baj, akkor rendeljünk valami finomat, aztán majd meglátjuk mikor ér ide...

Tetszik a nő, jó a kisugárzása, tetszik az illata, valahogy passzol az enyémhez...és az egész lénye, úgy érzem passzol hozzám...remélem kölcsönös a pozitív első benyomás...suhan át az agyamon.

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy látom, kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. A nőn egy nagyon szexi kis fekete ruha van, ahogy mozog és a fény rávetődik, kissé áttetsző. Szép a bőre, határozottan vonzó! -állapítom meg magamban, de mielőtt bármit is kérdezhetnék, megszólal a telefonja.

Úgy látszik a kedvese hívhatta. Hangján egy kis csalódás érződik, és amint leteszi a telefont, már mondja is, hogy Rezsi késni fog.

Nem baj, sőt talán jobb is, gondolom kissé gonoszul, addig legalább ismerkedünk egymással!


A megismerkedésünk örömére koccintunk, majd cinkos kis mosolyt váltunk egymással.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Könnyű vacsorát rendelünk, finom bort kortyolgatunk. Amíg az ételre várunk, kétértelmű, utaló mondatokkal terhelt csevegést folytatunk, ami nem kicsit felizgat....szép formájú kezed az asztalon nyugszik, egy merész gondolattól ihletve rásimítom az enyémet. Jólesik a bőröd érintése, nem húzod el a kezedet. Jóleső borzongás fut rajtam végig, amikor a másik kezeddel az arcomat méred végig, sejtről-sejtre. De nagy kedvem lenne belecsókolni a tenyeredbe....

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindenféléről beszélgetünk, de közben mégis ott vibrál köztünk az egymás iránti vágy. Szinte minden mondatunkban van valami, amivel a várva várt együttlétünkre utalunk, játszunk a szavakkal, egymással. Legalább mire megjön Rezsi, mi már fesztelen hangulatban fogadhatjuk őt.

Már nem lepődök meg, amikor kezedet az enyémre teszed, jól esik az érintésed. Vágyom rád, nem titkolom én sem, ezért lassan, óvatosan az arcodat simítom végig.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rezsi tovább várat magára, úgyhogy megérkezik a vacsoránk...a pincér rebbent minket szét minket, ahogy egymás kezét, arcát símogatjuk...amikor elmegy, diszkréten behúzza a paravánt maga után, hátranézve ránk kacsint.

Komótosan falatozgatunk, amikor megkérdezed:

-Megkóstolod az enyémet is?-sokat mondóan nézel rám, majd egy pillanattal később a szám felé közelítesz egy falattal, amit a villádra szúrtál. Jóízűen leszopogatom a villád végéről az apró sárgarépát, közben mélyen a szemedbe nézek...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nemsokára ott terem a pincér, már meg is hozta a vacsoránkat. Könnyü, nyárias ételt rendeltünk, nem az a célunk most, hogy jóllakjunk. Majd egymással lakjunk jól! Gondolom magamban, miközben szétrebbenünk. A pincér valamit sejthet, de ez most egyáltalán nem érdekel! Hogy meg fog lepődni, ha megérkezik a partnerünk is!


Nem sietünk az evéssel, ráérünk. Ahogy az ételt a szád felé közelíted, számomra már az is izgató! Sose gondoltam volna, hogy egy nő ilyen hatással lesz rám!

Hirtelen ötlettől vezérelve, egy kis falatot a villámra szúrok, és megkínállak vele. Őrjítő, ahogy a villámról leszopogatod a répát, szinte beleremegek! Vissza kell fognom magam, hogy ott, rögtön ne csókoljalak meg. De jó ez a kis játék, még ne siessük el!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megérkezik a desszertünk is, hmmm, finom tejszínhabos somlói, egy jó kávéval. Pincérünk hangos csörtetéssel jelzi érkezését, mi pedig hatalmas, sokat sejtető elégedett mosollyal nyugtázzuk a hozományát, no meg a figyelmességét.

Nyami, jó ez a nasi....de ha már kaja, véletlennek tűnő szántszándékkal némi tejszínhabot hagyok az ajkamon. Az elsőt aztán lenyalom....de lám, picit később újra ott marad.

-Mondd csak Lover, lágyan, vagy keményen szereted?-kérdezem és kíváncsian várom a választ.

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ha létezik erotikus desszert, akkor a somlóiról ezt el lehet mondani. Finom tejszínhab, csokiöntettel, csak úgy omlik a szánkban! Óvatosan, szinte kéjesen lehet ízlelgetni, nyalogatni! Finoman lenyalod a szád szélére került habot, majd egy ujabb kanál süti következik. De mintha nem vennéd észre, ujra egy pici tejszinhab kenődik a szád szélére, miközben felnézel rám, és nekem szegezed a kérdést:

-Mondd csak, Lover, lágyan vagy keményen szereted? -kérdezed kihívóan.


Nem válaszolok azonnal, hanem letámasztom a kiskanalamat a tányérom szélére, jobb kezem mutatóujjával a szád széléhez érek és letörlöm onnan a habot, majd számhoz érintve, szememet félig lehúnyva lenyalogatom az ujjamról.


-Természetesen kőkeményre felverve szeretem a tejszinhabot, mert ugye arra voltál kiváncsi, drágám! -mondom szinte suttogva, miközben mélyen a szemedbe nézek.


Az asztal alatt kibújok a cipőmből és lábfejemmel elindulok felfelé a térded irányába. Érintésemtől összerezzensz, de nem húzódsz el, hanem egy halk sóhajjal hozod a tudomásomra, mennyire a kedvedre tettem. Lágyan szétnyitod a combjaidat, szabad bejárást biztosítva puncidhoz. Vajon vettél fel bugyit? -kiváncsi lennék rá.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A tejszínhab a szám sarkáról az ujjadra, majd a te ajkadra vándorol. Ez az érintésed nem kicsit esik jól...

Provokatív kérdésre provokatív válasz jön....no igen, a tejszínhabot és még sok mást jómagam is keményen szeretem.

Egyszercsak a lábadat érzem a lábamon. A bokám belső felétől indul...borzongató érzés, kényelmesen hátradőlök és élvezem. A térdem magasságához érsz, mennél tovább. De nem...maradjon titok amit a szoknya rejt a combjaim között...két térdem közé fogom a lábfejed, lenyúlok és finoman masszírozni kezdem. A lábujjaidtól indulok, egyesével kényeztetem őket. Majd a talpadat simítom végig, majd felderítem minden porcogóját az ujjaimmal. Tetszik neked a kényeztetés úgy látom....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Munka után sietnék haza, de jó nagy dugóba kerülök...

Idegeskedem ezerrel, de nem nagyon tehetek semmit. Otthon csak ledobom a ruháim. Küldök a drágámnak egy sms-t, hogy kések sajnos, ezer csók, addig ismerjétek meg egymást, megyek ahogy tudok...

Gyors zuhany, veszek egy elegáns inget, hozzá farmert húzok, azért ne legyek olyan hivatalos...

Bevágódom a kocsiba és tekerek is, hát megint jó nagy a forgalom. Mire odaérek ti a desszert utolsó falatait eszitek...


- Elnézést kérek, hogy késtem. - adok egy csókot a drágámnak. Lovernak egyenlőre két puszit és bemutatkozok.

Intek a pincérnek, kérek egy üveg pezsgőt...


- Hölgyeim, iszunk egy pohárral? - kérdezem.

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy kissé széjjelebb nyitod a combjaidat, felbátorodom és haladnék tovább felfelé. A következő pillanatban azonban térdeidet hirtelen összezárod, majd az asztal alá nyúlsz és elkapod a lábfejem. Lassan, finoman morzsolgatod az ujjaimat, végigsimítasz a talpamon. Beleborzongok az érintésedbe, annyira izgató!


A kiskanaladról épp az utolsó falat sütit nyalogatod le, amikor betoppan a kedvesed. Rezsi érkezésére lábamat gyorsan elkapom, mosolyogva nyújtom a kezem és adok az arcára puszit. Nagyon jóképű a fickó, szexi farmer, egy nagyon szép fehér ing és isteni férfias illat! Hmm, legszivesebben már most a nyakába csókolnék! Pontosan olyan, mint amilyennek Vianne drága leírta. Nem csalódok, remélem én is tetszem neki.


Érkezését igazán jól időzítette, hiszen a desszert után már jöhet is a pezsgő.

A buborékok vidáman szállnak felfelé a pezsgőspohárban, amikor pedig koccintunk egymással, Rezsi szemein már látom, igazán izgalmas éjszaka elé nézünk!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen kezdek belemélyedni Lover lábának kényeztetésébe, amikor végre betoppanik Rezsi. Lover, mint egy rosszaságon kapott tini kapja el a lábát, de hamar úrrá lesz zavarán, bekapcsolódik az üdvözlésbe. Figyelem kettőjüket, hogy vajon ők is éppoly szimpatikusnak találják-e majd egymást, mint mi ketten, lányok. Ha igen, akkor izgalmas éjszakánk lesz. De úgy tűnik nem bánják a dolgot. Hmm, de jó. Rezsi pezsgőt rendel, amit a nem kicsit döbbent pincér tüsténkedve ki is hoz. Vajon mi járhat a fejében? Tán az, hogy mekkora mákos ez a pasi, hogy két bomba nő várt rá vagy egy órán át, és ahelyett hogy letolnák, csókkal köszöntik...

Azért Rezsi egy ici-picit zavarban van. Édes, semmiről nem szóló csevegéssel leplezi, amit tán felületes szemlélővel el is hitetne. Node azért....Loverral egymásra pillantunk, cinkos mosolyt váltunk és kétoldalról közrefogjuk őt a padon, amire letelepedett. Hátulról két női kéz indul felfelé a tarkóján át, és két női ajak becézi csókkal a nyakát...Lassan érezni az izmain, hogy ellazulnak, kezdi élvezni a kényeztetést....

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megisszuk a pohár pezsgőt, beszélgetünk erről-arról, igaz, kicsit zavarban vagyok. De be kell vallanom, tetszik a nő. Tetőtől talpig végigmérem, közben könnyed csevejjel leplezem a nézelődésem. A harmadik pohár pezsgő után már egész feloldódóm, kezdem élvezni a helyzetet, hogy két ilyen bombázó ül mellettem. Lassan el is fogy ez ez üveg pezsgő, intek a pincérnek hogy még egyet...

Miután kihozta, a két szépség mellém ül. És csókolgatni kezdik a nyakam, hamar ellezulok, aztán egész más is történik, érzem a nadrágom nagyon gyorsan feldudorodott. Nem is csoda nem férek lassan bele.

Két kezem kétoldalra indul vándorútra az asztal alatt. Két gyönyörű bársonyos comb érintése, mégis mind a kettő más egy kicsit érzésre is, nagyon izgató. Kicsit megsimogatom a combjaikat, miközben hol az egyikőjük, hol a másik fordítja maga felé a fejem és csókol szájon. Kezem is felfedező útra indul, lássuk ki nem húzott ma bugyit a randira...

Hoppá amikor elérem a bársonyos dombokat érzem egyikőjük sem visel bugyit, vagy már megszabadultak tőle a mosdóban. Sőt bizony azt is érzem, ahogy az ujjaim lassan ajkak közé bújnak, hogy forrók és nedvesek mind a ketten... Közben kezek simogatnak az asztal alatt is... Már így is teljesen fel vagyok húzva, mi lesz így még ma este, belegondolni is kész élvezet...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pezsgő igazán kellemesen bizserget, miközben mindenféléről beszélgetünk. Rezsi kicsit zavarban van, de látom rajta, tetszem neki. Jó, hogy Viannenal már egy hullámhosszon vagyunk, így Rezsit közrefogjuk. Közelebb húzódunk hozzá, majd Rezsi nyakába csókolok. Végre beszippanthatom azt a finom, férfias illatot, ami annyira megfogott, már az első puszinál is! Az asztal alatt kezeink vándorútra indulnak, én Rezsi combját simogatom, amibe ő is beleremeg. Finoman végigsimít harisnyás combomon, majd kezével a már nedves puncim felé közelít! Milyen jó, hogy még mielőtt bejöttem volna az étterembe, már megszabadultam a bugyimtól! Jobb kezemmel Rezsi tarkóját simogatom, majd arcát magam felé fordítva lágyan megcsókoljuk egymást. Édes a csókja, nyelve finoman kőröz az én nyelvem körül, puncim pedig egyre forróbban lüktet.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csuda tudja, hogy a pezsgő, avagy az intim közelség bódít-e el jobban, imádom ezt a játékot. Kedves a combjainkat simogatja, mi meg őt. Kezünk időnként ágyéka fölött összekulcsolódik, majd újra szétválik, folytatva a kívánt férfi kényeztetését....bújunk hozzá, csókoljuk őt....mennyei este vár ránk úgy látom....a pincér diszkrét köhintésére ugrunk szét...profi szakember módjára megőrzi tökéletesen fegyelmezett arcvonásait, de a szemén...a szemén látok valamit. Irígységet, csodálatot....a csuda tudja mit....Borsos borravalóban a markában elrohan taxit rendelni nekünk és hosszan utánunk néz, amikor Rezsit két oldalról közrefogva kivonulunk az étteremből. Hogy neki is jusson valami, Rezsi a fenekünkbe csíp, amit mi pajkos felháborodással díjazunk. Mindhárman az autó hátsó ülésére telepszünk, majd egyöntetűen úgy határozunk, hogy az este megkezdődött, így muszáj kihasználnunk azt a röpke 20 percet, amíg az út tart hazáig...Rezsi előtt összehajolunk Loverrel és megkóstolgatjuk egymás ajkait...ízlik az élmény...hogy kezünk se maradjon tétlen, Rezsi combjait kényeztetjük, el-elidőzve a nadrág nyitható részénél....Egy óvatlan pillanatban úgy döntök, nem kell annak olyan szorosnak lennie és kigombolom a farmer gombjait. Mohón csúszik a durva anyag alá a kezem, kutatva a szűk helyre zárt, ágaskodó rabot. Apró sóhajt hallok, amikor végre kezemet kulcsolom a szép méretűre duzzadt szerszámot...Lover abbahagyja a csókot, lepillant és immár két kéz becézi tovább...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beülünk a taxiba, Rezsit ujra közrefogjuk. Kuncogva gondolok az irígykedő pincérünkre, Viannével összekacsintunk.

Ahogy elindul a taxi, már nem tudjuk visszafogni magunkat, kezünkkel simogatjuk Rezsi combjait, közben finoman megcsókoljuk egymást Viával. Csókunk közben kezem egyre feljebb vándorol, a szűk farmer alatt érzem Rezsi keményedő farkát. Vianne gyorsan kigombolja kedvese sliccét, és már a kezébe is tarja azt a csodás, meredező szerszámot! Most Rezsit csókolom meg, nyelvünk izgatóan mélyen jár egymás szájában. Élvezi a drága, hogy farkát immár két finom női kéz kényezteti, miközben másik kezemmel óvatosan kezdem el gombolni az ingét. Miután az ing kissé szétnyílt, mellkasát símogatom, majd morzsolgatni kezdem a mellbimbóját és lehajolok, hogy nyelvemet azon körbejáratva, még jobban izgassam. Most Viáék csókolják egymást, én pedig továbbhaladva, Rezsi makkját nyalom körbe, miközben Vianne keze még mindíg a gyolyóit símogatja. Lágyan végignyalom a farkát, óvatosan, épp csak a nyelvem hegyével érintve azt, majd finoman lenyalogatom azokat az édes cseppeket, amik a makkján már gyöngyöznek. Édes, finom íz, imádom! Nem bírok magammal, mohóm bekapom tövig ezt a gyönyörűséges farkat, közben Rezsi szabad kezével a hajamba túr. Szívom, szopom, puncim már lucskos, szinte elfolyok az izgalomtól! Most Vianne hajol mellém, ő is akar ebből a finomságból, így egy forró csók után, mindkettőnk nyelve végigsiklik Rezsi kőkemény farkán.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pincér zavarja meg forró játékunk. Jó, megfelelően nagy borravaló átadásával csalok mosolyt irigykedő szája sarkába... Taxiban se bírnak magukkal a lányok, előbb egymást nyalják falják, majd felváltva engem kezdenek csókolni. Közben két mohó kéz a combom simogatja, majd a nadrágom is kigombolva, sliccem lehúzva, kézbe veszik felmeredő farkamat.

Én két kezemmel két mellet simogatok, mindenből duplán kijut ma nekem...

Egy nyelv kezd játszani a farkammal, miközben golyóim is simogatják. Másik nyelv forró csókban olvad össze velem. Azt se tudom mikor mit élvezek jobban, de inkább elengedem magam és az egészet egyben élvezem. Mindketten a farkamra hajolnak és csókolóznak rajta... Majd felváltva szívják-szopják a farkam... Óhh mennyire jóóó, bekanyarodunk az utcánkba, felhúzom a két csajt mellém, akik először nem értik miért fosztom meg őket a játékuktól...

Aztán az átlagoshoz képest tripla borravalót adok a taxisnak, aki hamarosan tova robog...


- Hölgyeim irány a nappali! - és kezem nyújtva felsétálunk a kis járdán. Kinyitom az ajtót, majd a hölgyeket előre engedem...

Alighogy becsukom az ajtót, négy női kar ölel át és hármas csókba kezdünk. Először nagyon fura, de hamar ráérzünk a csodálatos voltára... Bár nem tart soká, mivel mind a hárman nagyon fel vagyunk húzva, így már az előszobában vetkőztetjük egymást. A nappali szőnyegénél nem is jutunk tovább, menet közben két puha tenyér markolja a farkam...

Végigfekszem a szőnyegen, farkam a plafonra mered hívogatóan.

-Lovagoljatok meg felváltva - mondom.

Egymással szemben guggolnak fölém, hol az egyikük, hol a másikuk erszkedik rá a farkamra egy picit lovagolva, majd teret engedve a másiknak...

De én mohó vagyok, nyalni is akarok, érezni a csodás punci ízét a nyelvemen. Így hát magamhoz húzom, aki nekem háttal van. És mohón nyalni kezdem...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Túl hamar hazaérünk, alig élvezhettük ki a drága pasi farkának ízét, node...hosszú még az este...azt hiszem a hosszas kényezetésre, nézelődésre, apró finomságokra majd csak a vágy első csillapodása után lesz időnk...amint lekerül a ruha rólunk, Rezsi a szőnyegre dobja magát és lovaglást követel magának. A vendégünk még picit félénk, így enyém lesz az elsőbbség, de alig fogadom be a kőkemény farkat, átadom az előnedvesített helyet Lovernek...jóízűen lovagol, szembefordulva vele Rezsi szája fölé ereszkedem, hadd foglalja le a száját...közben Lovert csókolom finom puha ajkakkal, és ismerkedem a melleivel, végre így fedetlenül. Ujjaim közé veszem, morzsolgatom, finoman, nem tudom pontosan mit szeret, de ezt biztosan élvezi...úgy látom, nagyon élvezi...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy megérkezünk Rezsiékhez, már az előszobában összeforr az ajkunk. Csókoljuk, simogatjuk, öleljük egymást, miközben haladunk befelé a nappaliba, sorra lekerülnek rólunk a ruháink. Jó volt ez a kis előjáték a taxiban, alaposan felforrt a vérünk mindhármónknak!

Rezsi a nappali szőnyegére fekszik, csodás farka az égnek mered és követeli, hogy lovagoljuk meg! Via azonnal rácsusszan, de pár húzás után átengedi nekem és szembe velem, Rezsi szájára guggolva nyalatja punciját! Mindkettőnknek bőven kijut az élvezetből, de közben még csókoljuk, simogatjuk egymást. Via a melleimmel van elfoglalva, látom, tetszenek neki! Óvatosan morzsolgatja a mellbimbóimat, ami nagyon jólesik. Egyik kezemmel hátra nyúlok, Rezsi golyóit símogatom, a másikkal én is Via mellbimbójával játszom. Nem kell sok hozzá, hogy elélvezzek, de még húzni akarom az időt. Lassan leszállok Rezsi farkáról, átültetem Viát, majd felállva Via szájával egyvonalba kerülve, azt akarom, hogy Via nyalja a puncimat. Via nyelve óvatosan, lágyan siklik végig a csiklómon, ujjai mélyen a hüvelyemben járnak. Arca már teljesen csatakos a nedvemtől, de ez engem mégjobban felizgat, annyira gyönyörű a drága! Kezemmel a hajába túrok, lehajolok, megcsókolom. Száján érzem a puncim ízét, imádom! Rezsi közben mohón néz bennünket, élvezi nagyon a látványt! Nem kínzom tovább, most én ereszkedek Rezsi szájára és nézem, ahogy Via lovagol. Mellbimbói csodásan meredeznek, hangosan nyögdécselve élvez. Rezsi egyik kezével megragadja a csípőmet és mohón szívja, nyalja a csiklómat, nyelve időnként a hüvelyembe mélyed. Másik kezével a popómat kényezteti, ujjai a hátsó bejáratnál kalandoznak. Csodás, őrületes érzés, ahogy hozzámér, ahogy nyelve a csiklómat izgatja. Via arca is már kipirult, nyögései egyre hangosabbak, én pedig megcsókolom, miközben bal kezemmel a tarkóját símogatom, másik kezemmel pedig a csiklóján kőrözök.

- Élvezz drága, élvezz! -suttogom a szájába.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Via drágám ül bele először felkínált farkamba, de nem marad sokat, éppen csak lovagol párat, aztán Lovernek engedi át benedvesített farkam. Szám fölé guggol, én hevesen nyalni kezdem. Közben érzem, Lover egyre gyorsabban lovagol.

Ritmusából érzem, közel már az első vég nála. Lassan cuppan le a farkamról.

Édesemet ültetve bele, ő meg odaáll a szája elé és nyaltja magát. Nagyon feldob a látvány élvezem nézni... Majd Lover is az arcomra ül, nyalom-falom. Nyelvemmel dugom meg, majd a kezem hátrahúzva hátsó bejáratát izgatom a kezemmel. Közben rácuppanok a csiklójára, szívom be a számba. Majd nyalogatom picit, utána erősen végignyalom párszor... Via is egyre hevesebb lovagol mozgatja a csípőjét is rajtam...

- Élvezz drága, élvezz! - suttogja a szájába.

A suttogást én is hallom. És hevesen nyalni kezdek, erősen le-fel nyalom Lover punciját. Közben érzem farkam is mindjárt eldurran. Érzem Via rángásait, aztán hangosan élvez remeg bele egész teste, én se bírom, erre a farkam is beledurran remegő puncijába, ő még tovább élvez erre...

Bele lihegek Lover puncijába... Érzem ahogy Via leszáll rólam, lassan mellénk fekszik a szőnyegen. Lover kihasználja félig kókadt farkamat. Szájba kapja, és hevesen lenyalogatja róla Via és az én nedveim maradékát...

Via hevesen megcsókol közben, az ujja Lover puncijába hatol, erősen megujjazza...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A végjáték közeleg, Rezsi lüktető farka minden egyes lüktetésével közelebb sodor az orgazmushoz...Lover melleit kényeztetem, úgy szeretném, ha előbb ő élvezne. Erre Rezsi is ráérez, hevesen bújik lucskos ölébe, nyelvét, ujját tövig dugva belé...Robban a lány, ez a látvány engem is robbanásra késztet...orgazmusa közben szinte markolja a csiklómat, szorítja az ujjait hozzá...Egy utolsót szorítok Rezsi farkán és hatalmasat élvezek....a gyönyör hullámai rohannak végig a gerincemen, minden porcikámon, és egyáltalán remeg mindenem amikor érzem, hogy ő is élvez....hüvelyemmel kicsalogatom belőle az utolsó cseppet is, majd lustán leheveredek mellé.

Lover játékos kedvében van, édesen játszani kezd a félárbócossal. Pajkosan piszkálgatja nyelvével, mint macska az egerét. Persze ez az én játékos kedvemet is meghozza.Hátulról Loverhez simulok, átölelve a derekát, előről tövig hüvelyébe túrok....édesen lágy teste válaszként megremeg, szinte kiejti szájából a lassan keményedő farkat. Fenekét önkéntelenül ölemhez dörzsöli, így akarva közelebb és közelebb bújni hozzám...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Via egyre gyorsabban lovagol Rezsi farkán, miközben melleimet símogatja. Rezsi szájára guggolva élvezem kényeztető nyelvét, ujjait, ahogy tövig a puncimba dugja.Via csodás mozgása, kéjes nyögései és Rezsi nyelve a végsőkig felizgat, nem bírom tovább, megmarkolom Via punciját és már csak élvezni akarok! Testem beleremeg, minden porcikám ráng és hangoson felsikoltok. Kezemmel érzem, hogy Viának se kell már sok, Rezsi kőkemény farkán még egyet szorítva, hatalmasat élvez! Ahogy teste kissé lenyugszik, óvatosan lecsusszan az imádott férfi farkáról én pedig kezemmel végigsimítok a punciján és érzem ahogy a tenyerembe befolyik a gecije. Lenyalogatom, finom, meleg isteni íz! Via a kedvese mellé heveredik a szőnyegre, de én még mindíg kívánom a kéjt! Nem hagyok egy perc pihenőt sem, Rezsi kissé lankadt farkát veszem most kezelésbe. Óvatosan, épp csak érintve, kezdem el nyalogatni, bízom benne, hogy hamarosan ujra megkeményedik és már az én puncimat spricceli teli a drága nedvével. Érzem, hogy munkám nem eredménytelen, viszont Viát a látvány annyira felizgatja, hogy hátulról elkapja a derekam majd kezével a puncimba mélyed. Seggemet egyre jobban az öléhez szorítom, punciját hozzám dörgöli, csiklómat izgatja ujból. Hátranyúlok Via seggéhez, simogatom, élvezem selymes bőrének érintését. Lassan megfordulok Via felé, ajkunk csókban forr össze, kezemmel mellét kényeztetem, ő pedig még mindig a puncimat simogatja, dörzsöli a csiklómat. Őrületes érzés, minden pillanatot ki akarok használni, hogy érezzem az érintését, lágy csókját. Rezsi is belefeledkezik a látványba, de nem nyúl hozzánk, hanem már ujból meredező farkával játszik, lassan, óvatosan húzogatja.

Szembefordulok Rezsivel, Viát óvatosan az ágyra fektetem és apró kis puszikat

lehelek Via illatos testére. Időnként felpillantok Rezsire, akinek nem engedem, hogy hozzánk érjen! Látom, szenved nagyon, de nem bánom, annál nagyobb lesz az élmény, ha ujra megérinthet minket! Nem baj drága, játszál csak most egy kicsit a farkaddal, én most Viát kényeztetem. Nyelvemmel egyre lejjebb járok már, lucskos pinájába fúrom az arcom, csodás, illatos kis puncija van! Ujjamat beledugom, nyelvem a csiklóján siklik végig. Via beletúr a hajamba, hangosan nyögdécselve élvezi nagyon.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újra izgalom kúszik végig a testemen, ahogy Lover testéhez simulok és nézem, ahogy a párom farkát kényezteti... csodajó látvány...aztán amikor már áll az a szépséges farok, Lover úgy gondolja, áttér a puha, lágy női testre. Felém fordul, végre ajkamon érezhetem puha ajkait. Simogatni kezdjük egymást, becézni, kényeztetni. Siklik kezem formás mellein, végig-végigsimítva oldalán, néha elérve gyönyörű, vágytól nedves dombját...kívánnám a számmal is ízlelni, de ebben a kívánságban előttem jár. Gyengéden, szinte szeretettel kényelembe helyez az ágyon, hogy Rezsi klasszul láthasson minket és puncimba mélyeszti nyelvét, ujjait...halkan felnyögök, annyira élvezem a kényeztetést...Közben lopva figyelem Rezsit, aki a farkát masszírozza...ez a látvány sem semmi....Lover inti őt, hogy nem jöhet oda, még nem...egyenlőre kiélvezem a kényeztetést, amit kapok. Sűrű hajába túrok, úgy húznám még közelebb magamhoz, ha ez lehetséges volna...

-Finom vagy drága és izgató-nyögöm neked-imádom, amit művelsz...

Mintha csak egy szép színdarabot komponálnál, mosolyogva rám nézel, és intesz Rezsinek, hogy igen, most már csatlakozhat ha akar....Fölém térdel a drága és pompás szerszámát a számba tolja....először szép lassan, szinte lustán incselkedik ajkaimmal, aztán hevesen, kőkeményen kezdi járatni bennem....

Lover felveszi a ritmust, ebben a gyors ütemben kezd ujjazni...ettől nagyon, de nagyon hamar el fogok élvezni...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem ahogy játszom Via testével, kényeztetésem közben halkan nyögdécsel, vonaglik a kéjtől. Nyelvemmel finoman szántok végig duzzadt csiklóján, közben ujjaimat mélyen pinácskájába dugom. Az én puncim is már csurog a vágytól, ahogy látom Rezsit aki csodás farkát huzogatja épp egy karnyújtásnyira tőlünk. Megkönyörülök rajta, intek neki, jöjjön! Via szája fölé térdel, és előszőr csak finoman, óvatosan dugja a szájába méretes szerszámát. Ezután egyre gyorsabb tempót diktál, amit én is felveszek és ugyanolyan gyorsan járatom ujjaimat Via lüktető, lucskos kis pinájában. Másik kezemmel a saját csiklómat simogatom, érzem milyen hatalmasra duzzadt már!

-Élvezz drágám, gyere- dugom vadul, amíg nem kezd el vonaglani kezeim közt. Kezével hajamba túr, fejemet a csiklójára szorítja, miközben Rezsi farka még mindig a szájában van. Csak nyögni tud és vonaglani a kéjtől. Teste csodás ívben feszül, ujjaimra lüktető hüvelye szorosan ráfeszül az élvezettől!

Lassan, óvatosan kihúzom az ujjaimat, felemelem fejem a puncijáról és most már én is követelem a kielégülést!

Végigsimítok Rezsi hátán, aki hátrahajolva megcsókol. Via finoman kicsusszan alóla, mire én fekszem végig az ágyon és kezdem el szopni Rezsi meredező szerszámát.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Via lovagol rajtam egyre hevesebben. Lihegése elnyomja a zajokat. Már amikor hallok valamit a számon ülő Lovertől, ahogy körém fonja combjait. Via lovaglása hevesebb már nem is lehetne, hangosan élvez remeg a teste...

Közben (vagy utána nem is tudom) Lover is élvez a nyelvemtől. Kicsit még végignyalogatom finoman utána is.

Aztán már nem figyelek szinte semmire, a gyönyör engem is elárszt, a punci szorítás, plusz a punci íze a nyelvemen, nem bírok magammal, hatalmasat élvezek.

Via mellém telepszik. Lihegek és megsimogatom. Alig látok, szívem verése lassan csillapodna, de nincs egy perc pihenő sem. Lover nyalogatni kezdi félig lankadó farkam, persze újra feláll. De akkor, mintha csak engem akarnának ingerelni egymásnak esnek a csajok. Nyalják falják egymást. Én simizem magamnak, és amikor már elég kemény, beszállnék, de gonoszkodnak, kicsit sem engednek... Hadd húzzon fel a látvány teljesen, és jól gondolják, nagyon izgat csak nézni is...

Majd amikor lehet, Via szájába dugom a farkam, előbb csak lassan aztán megdugom ahogy a punciját.

Közben Lover nyalja hevesen, ettől hamar újra élvez.

Majd Lover váltja fel a szopásban, kényeztet engem, de tudom már, a puncijába akarja ő is a farkam...

Kíváncsi vagyok meddig cumizik, hagyom hadd játszon még kicsit, és ha ő nem, majd én ledöntöm mindjárt...

Lover (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira felizgulok Via és Rezsi látványától, hogy miután Via a nyelvem által elélvezett, most már én követelem Rezsi kemény farkát. Via megérzi vágyamat, kicsúszik kedvese alól és átadja nekem ezt a csodás játékszert. Szívom, szopom erőteljesen, puncim közben csorog a vágytól. Egyik kezét Rezsi a fejemre szorítja, a másikkal a csikómat izgatja. Időnként hüvelyembe nyúlva erőteljesen ujjaz, én pedig ráfeszülök kezére.

Nagyon kívánom már a faszt, abbahagyom a szopást és négykézlábra ereszkedve, háttal Rezsinek kínálom fel a pinámat. Így Viához is ismét közel kerülhetek, nyelvünk hevesen jár egymás szájában, mikor Rezsi vadul belémvágja a farkát!

-Gyere drága, erre vártam! -sikoltok fel hangosan, miközben Via a mellemet kezdi szopni, símogatni.

Rezsi egyre gyorsabb tempót diktál, de kezével a seggem kis lukát is kényezteti, tágítja. Mégjobban hátranyomom a seggem, ebből már ért mindent. A következő pillanatban farkát kihúzva, ráhajol a lukamra, és nyelvével finoman körbenyalva, utat csinál magának, a könnyebb behatolás érdekében. Most már a makkja hegyével izgatja a bejáratomat, kezeivel széthúzza a seggemet, lassan, óvatosan dugja belém a farkát. Először nem mozdulok, szoktatom magam az uj, izgalmas érzéshez, aztán lassan, óvatosan hagyom, had mozogjon bennem. Minden porcikámban érzem a kéjes érzést! Rezsi kezeivel a derekamat átfogva szorít, húz magára, Via alulról dörzsöli csiklómat, miközben nyelvem is pörög a szájában. Nem tudok szólni, csak nyögdécselek, mindenem kényeztetve van, többet nem is kívánhatnék!

Rezsi farka kőkeményen jár bennem, érzem farka minden rezdülését, hallom ahogy teste hozzácsapodik a seggemhez. Ellazulok, élvezem ahogy farka egyre gyorsabban ki-be jár a seggemben. Én se bírom már sokáig, kívánom hogy érezzem ahogy robban bennem, farka lüktetését akarom érezni, és azt ahogy folyik belőlem a forró gecije!

-Gyere, gyere, élvezz- sikoltom, fejem felemelve Via szájáról, testem ívben megfeszül, és érzem a robbanást! Egyszerre élvezünk el, puncimból még így is kilövell a levem, akkorát élveztem! Rezsi lüktetését másodpercekig magamban érzem, ő pedig hátamra ráhajolva, már a melleimet simogatja lágyan, érzékien. Lassan kicsúszik a farka belőlem, lustán mellénk fekszik.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Átadva helyemet Lovernek, élvezethez segítem élvezeteim két okozóját. Lover punciját simogatom, miközben Rezsi kőkeményen megdolgozza. Hatalmasat élveznek, szinte egyidőben, majd a gyönyöröktől kifulladva lustán elnyúlunk egymás mellett...

Ilyent máskor is kellene csinálnunk, fut át az agyamon...

Feltápászkodom, egy kis nasit és egy pohár bort hozok mindhármunknak, lustán élvezzük a lecsengését a fergeteges estének, éjszakának.

-Lover, meglátogatsz minket újra?-kérdem tőle-szívesen látnánk időnként, ha te is élvezted...

-Ki nem hagynám-válaszolja, majd felöltözik.

Búcsúzóul mindketten megcsókoljuk őt, majd bújunk az ágyba...immár aludni.

Lover, mielőtt elindult, letusolt, és csak ezután távozott körünkből.

Tartalomjegyzék